PDA

View Full Version : Je li moguće frajerski izjaviti ljubav i kako?!

*_spike
28.02.2004., 15:39
Nije li pičkasto pičkasto izjavljivati ljubav? Ne? Ok, briši temu.

//

Egoistični stav je da muško ne može izjaviti ljubav, a da pritom ne ispadne pizda. Dakle, pravi frajer nikad ne izjavljuje ljubav nego čeka horde drugih ženskih pičkica koje će mu se objesit na pišu.

Žene smiju izjavljivat ljubav, one su ionako pičkice. Pa se pičkasto izjavljivanje ljubavi i bivanje pičkice pokrati ko minus i minus i dobiješ ženu. Dvostruki minus.

I pederi se ljute kad im kažemo da su pičkice. Ali hej, pa ti izjavljuješ ljubav. Ti si pička. I to još muškom. Dvostruka pička. Ali on to tebi i uzvraća! Pa ti si četverodupla pička!

Postoji li frajerski način za izjaviti ljubav ili si samim izjavljivanjem ljubavi već postao pičkica?

alexxx
28.02.2004., 19:36
ne. poznato je da pravi muskarci nemaju srce, nego samo kurac. i ne vole. samo karaju. nadasve je pickasto biti osoba sposobna voljeti. jos je pickastije bit dovoljna faca da se ne bojis osjecaja. najpickastije je pitat takve stvari. muskarci, frajeri, opce ne razmisljaju o ljubavi. sam o seksu. nego, dal je pickasto kad razmisljas o pickama?

sentinel
28.02.2004., 21:54
ma jade ne budite picke....
pa ljudi kad se zaljubite, ako se ikad zaljubite s takvim stavom, nista vam nece bit pickasto....bit ce vam onda pickasti oni koji nemaju curu/decka......
-
ali opet, moje je misljenje da ne mozes nekog voljeti na pocetku veze.....zabavljas se sa curom i kazes ja te volim(isto vrijedi i za cure).....a ono ja te volim onda znaci ja bi te jabao, al ne znam kako da kazem....ma covjece, ne mozes voljeti nikoga koga znas tek mjesec dana!
:amen:

Drito Konj
28.02.2004., 22:52
meni je bolje izjavit ljubav i ne bojat se da ce me odjebat. jer nece, a ja to znam. jer sam frajer. :frajer:

punknroll
28.02.2004., 23:13
Pff, muškarac koji nije u stanju izjaviti ljubav je pičkica to je logično. Nema ništa gore nego osobi koja ti je važna ne biti u stanju to reći.

kunigunda
28.02.2004., 23:22
džek nikolson je to majstorski uradio: "zbog tebe sam zaboravio zaključati vrata" :s

...ne mogu se sjetiti imena filma, na vrh jezika mi je ...ble....blu..dr... ma neznam

funkster
29.02.2004., 02:34
Zbog tebe bi oprao ruke nakon pišanja ;)

Drito Konj
29.02.2004., 02:36
funkster kaže:
Zbog tebe bi oprao ruke nakon pišanja ;)

mislim da bi vrh bio ipak - "za tebe bi oprao i jaja prije pusenja"
al ono, mora bit jebeno dobra i bogata za to :zubo:

funkster
29.02.2004., 02:39
A ako je stvarno cura oke, onda bi i obrisao dupe sa više od dva listića papira nakon sranja :D

Marakana
29.02.2004., 12:24
Je, frajerski je..Kad joj izjaviš ljubav-Volim te, a ona zna da je lažeš, ili možda ne..Kad joj potpuno pomutiš mozak tom izjavom, da ne zna što je više istina ,a što laž...
Treba vremena , za takvo što.....;)

Ava Adore
29.02.2004., 13:51
Ma naravno da je moguće, samo se trenutno ne mogu ni jednog primjera sjetiti :D

Cats
29.02.2004., 13:58
Mislim da bi bilo konstruktivno ponuditi pomoć u ovoj situaciji, oformiti tročlanu komisiju iskusnih forumašica i naputiti kandidate da vježbaju izjavljujući ljubav njima. Time bi stekli pravo da nakon temeljite i objektivne analize saznaju jesu li ispali papci ili ne. :kava:

NoWa
29.02.2004., 15:27
*_spike kaže:
Egoistični stav je da muško ne može izjaviti ljubav, a da pritom ne ispadne pizda. Dakle, pravi frajer nikad ne izjavljuje ljubav nego čeka horde drugih ženskih pičkica koje će mu se objesit na pišu.

pravi fajer je onaj koji se ne boji izjaviti ljubav od straha da ce bit pičkica.
frajer je frajer.
pičkica je pičkica.

*_spike
29.02.2004., 16:43
NoWa kaže:
pravi fajer je onaj koji se ne boji izjaviti ljubav od straha da ce bit pičkica.
frajer je frajer.
pičkica je pičkica.

Oh, ovim završnim argumentiranjem teze na slavni način "Marko je Marko. Ivica je Ivica. XX je XX." mislim da smo okončali debatu na MK i da je vrijeme da se topic preseli na ŽK.

O Fortuna,
velut Luna
statu variabilis.

SilentDriver
29.02.2004., 18:36
Drito Konj kaže:
mislim da bi vrh bio ipak - "za tebe bi oprao i jaja prije pusenja"
al ono, mora bit jebeno dobra i bogata za to :zubo:

hahahahaha

hana
01.03.2004., 01:06
*_spike kaže:

Postoji li frajerski način za izjaviti ljubav ili si samim izjavljivanjem ljubavi već postao pičkica?

izjavit ljubav pred masom ljudi - pickasto, sladunjavo i nepotrebno :rigo:
izjavit ljubav kad si sam s tom osobom koja je osoba tvog zivota - nimalno pickasto i dapace vrlo ljepo i vrijedno pohvale :klap:

ADEX
01.03.2004., 05:36
Kako da ne!

Pa izjavljivanje ljubavi je nacin da sitna raja dodje do pichke. :D

KiD
01.03.2004., 19:53
hobbit kaže:
Kako da ne!

mogu samo pljesnuti :klap: :klap:

slažem se, iako sam ja jednom (skoro) rekao "nina pa ti znash shto ja mislim .. ja te ...
...zbilja moram tu ostaviti, evo stanica ti je iza ugla, prijatelj mi je bolestan i hitno me treba (naravno u momentu spoznaje što sam skoro rekao ..)

Đust kiding .. treba moć staviti jaja na panj i pustiti ih na milost i nemilost cure koja ce reći, ali nisam mislila da smo vech tu :(

mrsavipas
01.03.2004., 20:36
koliko sam ja puta izjavio ljubav ženi samo da bih dobio pičke... pf... pa to mi je ušlo u standard, kad ne ide drugačije, onda kažeš volim te.;)

mrsavipas
01.03.2004., 20:37
hobbit kaže:
Kako da ne!

opla sad vidjeh... :D

ne mora se raditi samo o sitnoj raji....:D

ADEX
01.03.2004., 23:52
mrsavipas kaže:
opla sad vidjeh... :D

ne mora se raditi samo o sitnoj raji....:D Ma znas ono, naglo i duboko povuces dim, jos naglije trznes na eks ostatak pica, pogled ti ode u neke daljine.... Zamisljen si.
Pa onda kao:" Ma lomim se vec duze vremena, meni je to jako tesko."
Ona:"Pa sta to, reci..???" Oci su joj vec vlazne.

A ti onda opet jedan jos jaci dim:"Pa nisam to mogao jos nijednoj reci...."
Ona opet:"Slobodno, pa znas da samnom mozes otvoreno pricati..." i cim je osmijeh, znas da si na dobrom putu.

I onda si kao sav napet, i bubnes:"........(zavisno od vlastite imaginacije..). I onda se kao opustis, kao da si nesto tesko spustio na pod. :D

Ma, ima da fercera svu noc kao bozicna jelka. :D

funkster
02.03.2004., 01:02
Pričaš s njom i odjednom naletite na temu kako neki tip nema ukusa u ženama, naravno to ona izjavi. I onda joj kažete: nažalost i ja sam jedan od njih. I onda je u bedu. I onda ju zagrlite i kažete joj, vidiš ljepotice kakvo đubre mogu bit? stoga, budi dobra, ne kvocaj i jednog dana ću ti reć da te volim :cool:

tuk'bah
02.03.2004., 12:10
Drito Konj kaže:
meni je bolje izjavit ljubav i ne bojat se da ce me odjebat. jer nece, a ja to znam. jer sam frajer. :frajer:
Znaći da nisi nikad Rafi izjavio ljubav.
Jer da jesi, ne bi te odjebo.

rogati
15.03.2004., 13:52
NoWa kaže:
frajer je frajer.
pičkica je pičkica.

upravo tako!frajer je onaj ko se to ne boji reć.naravno,mora se i tako osjećati u vezi te cure a ne samo to reć da bi ju povalio.jer ak trebaš reć curi da ju voliš samo da bi ju povalio,tek si onda pička. ;)

mosaic
15.03.2004., 13:54
rogati kaže:
upravo tako!frajer je onaj ko se to ne boji reć.naravno,mora se i tako osjećati u vezi te cure a ne samo to reć da bi ju povalio.jer ak trebaš reć curi da ju voliš samo da bi ju povalio,tek si onda pička. ;)

:s :s :top:

Lady Goodman
15.03.2004., 18:23
rogati kaže:
frajer je onaj ko se to ne boji reć.
a i ima onih koji to tako znaju rec da ti padne mrak na oci pa tko je onda frajer kad im oni papci koji se ne bi "sramotili" izjavljivanjem osjecaja nisu ni do koljena.
znati izreci ono sto osjecas je prava umjetnost, i nije rezervirana samo za zene

rogati
15.03.2004., 20:11
Lady Goodman kaže:
a i ima onih koji to tako znaju rec da ti padne mrak na oci pa tko je onda frajer kad im oni papci koji se ne bi "sramotili" izjavljivanjem osjecaja nisu ni do koljena.
znati izreci ono sto osjecas je prava umjetnost, i nije rezervirana samo za zene

nisam ni rekao da je rezervirana samo za žene.i još nekaj-najteže je prvi put reć da nekog voliš jer nikad ne znaš reakciju te druge osobe.to mogu samo frajeri i frajerice.poslje je već lakše.

:) :w

gnom
15.03.2004., 20:22
rogati kaže:
nisam ni rekao da je rezervirana samo za žene.i još nekaj-najteže je prvi put reć da nekog voliš jer nikad ne znaš reakciju te druge osobe.to mogu samo frajeri i frajerice.poslje je već lakše.

:) :w
Jednom kad sam pokušao izjavit ljubav jednoj curi usta su mi se tako skupila pa sam uspio samo nešto promrmljat a ona se još usput budi rečeno tako raspizdila jer je mislila da komentiram njenu novu frizuru da me isti tren nogirala tako da ne samo da nisam ispao frajer nego sam ispao p****i još usput ostao bez p****od tada više ne pokušavan izjavljivat ljubav

Sudden Sid
15.03.2004., 20:47
gnome, jebes zene koje su iskompleksirane zbog frizure. I bolje da joj nisi izjavio ljubav

gnom
15.03.2004., 21:51
I još da napišem šta je bilo; kaže ona još kako joj je svega dosta ,da će naći nekog tko ke će znat prepoznat njene odlaske na frizuru i kako joj kad malo razmisli nikad nisam rekao dal mi ona uopće nešto znači,ja probam s onim limunskim ustima još jednom el ne ide jebiga što je ovu još više raspizdilo zamane rukom al spiči me po nosu ovlaš, i tad konačno skužim da je zapravo i nisam nešt posebno volio i da sam je samo htio odvuć u stan i konačno sasvim razgovjetno uspijem izustit da nek se jebe i ona i njena ružna frizura naću ja neku koja će sve znat i bez da joj bilo šta govorim

Ava Adore
15.03.2004., 21:56
gnom kaže:
...naću ja neku koja će sve znat i bez da joj bilo šta govorim

:top:

jebo govorenje :D

mosaic
16.03.2004., 08:29
gnom kaže:
.... i tad konačno skužim da je zapravo i nisam nešt posebno volio i da sam je samo htio odvuć u stan i konačno sasvim razgovjetno uspijem izustit da nek se jebe i ona i njena ružna frizura naću ja neku koja će sve znat i bez da joj bilo šta govorim

i?? kako ide potraga? :)

rogati
16.03.2004., 10:13
Sudden Sid kaže:
gnome, jebes zene koje su iskompleksirane zbog frizure. I bolje da joj nisi izjavio ljubav

:top: :top: :top: :top: :top: :top: :top:

tuk'bah
22.03.2004., 14:11
rogati kaže:
Nije frajer onaj tko se to ne boji reć. Frajeru ne pada na pamet da tako nešto kaže. Osim kad se napije, ali onda govori "volim te" i šankericu od 58 godina i psu na cesti. :D
A ak' to veliš curi samo da bi ju povalio, znaći da si iscrpio sve ostale mogućnosti.

rogati
22.03.2004., 17:20
tuk'bah kaže:
Nije frajer onaj tko se to ne boji reć. Frajeru ne pada na pamet da tako nešto kaže. Osim kad se napije, ali onda govori "volim te" i šankericu od 58 godina i psu na cesti. :D
A ak' to veliš curi samo da bi ju povalio, znaći da si iscrpio sve ostale mogućnosti.

zakaj frajeru to ne pada napamet reć?kaj frajeri možda nikad nikog ne vole?daj daj,ne laprdaj :rolleyes:

tuk'bah
22.03.2004., 22:42
rogati kaže:
zakaj frajeru to ne pada napamet reć?kaj frajeri možda nikad nikog ne vole?daj daj,ne laprdaj :rolleyes:
Nisam rekao da frajeri ne volljuju ljubav. Mislim, da li je Clint Eastwood u svojim frajerskim danima izjavljivao ljubav? Jok.
Eh, da. Frajer ima smisla za humor. Jebi ga, rogati, nisi frajer. :B

mosaic
23.03.2004., 09:01
tuk'bah kaže:
Nisam rekao da frajeri ne volljuju ljubav. Mislim, da li je Clint Eastwood u svojim frajerskim danima izjavljivao ljubav? Jok.

u got some fans here, boy :cheer: :cheer: :cheer:

tuk'bah
23.03.2004., 16:56
tuk'bah kaže:
Nisam rekao da frajeri ne volljuju ljubav.
:lol: :lol:
Ne znam kaj je ovo bilo, opet neki kratki spoj u glavi. Tko shvati što je pisac time htio reći, nek mi javi. Ja ne znam. 'Bem ti pijanog pisca. :D

Mosaic, :kiss: i :grli:

rogati
23.03.2004., 18:39
tuk'bah kaže:

a ko kaže da nije izjavljivao ljubav?nemoj me jebat da si pušio one filmske fore kad tip sa 6 metaka poubija 100 lopova?joj joj,mislio sam da si malo pametniji.al da te ja onda uputim-sve kaj vidiš na filmu nije stvarnost.ne ubije on zapravo indijanca.a to da nisam frajer-od kud znaš?

:B :B

tuk'bah
23.03.2004., 19:26
rogati kaže:
a ko kaže da nije izjavljivao ljubav?nemoj me jebat da si pušio one filmske fore kad tip sa 6 metaka poubija 100 lopova?joj joj,mislio sam da si malo pametniji.al da te ja onda uputim-sve kaj vidiš na filmu nije stvarnost.ne ubije on zapravo indijanca.a to da nisam frajer-od kud znaš?

:B :B
Hm. Da sam zao, napisao bih i da frajer mora imati IQ ipak malo veći od broja cipele i da je to još jedan argument tvog nefrajerstva. Ali nisam zao. :D
Rogati, daj pročitaj moj prethodni post koji si citirao. Onda ga pročitaj još jednom. Pa obrati posebnu pozornost na zadnje dvije rečenice. Evo, citirat ću ih još jednom:
Frajer ima smisla za humor. Jebi ga, rogati, nisi frajer.

Sudden Sid
24.03.2004., 15:45
rogati kaže:
a ko kaže da nije izjavljivao ljubav?

Mozda joj je clint i izjavljivao ljubav. Ali to je izrezano, bas kao sto se ne prikazuje odlazak likova na zahod. Pa necemo valjda gledati svakakva sranja u filmu :D

al da te ja onda uputim-sve kaj vidiš na filmu nije stvarnost.ne ubije on zapravo indijanca

Ti si sigurno indijanac, right? :D

rogati
24.03.2004., 20:23
Sudden Sid kaže:
Mozda joj je clint i izjavljivao ljubav. Ali to je izrezano, bas kao sto se ne prikazuje odlazak likova na zahod. Pa necemo valjda gledati svakakva sranja u filmu :D

Ti si sigurno indijanac, right? :D

:top: :top: :top: :top: :top:

tako je,izrezali su to i naravno da sam ja indijanac. ;)

Marakana
30.03.2004., 21:40
alica kaže:
ne. poznato je da pravi muskarci nemaju srce, nego samo kurac. i ne vole. samo karaju.
Istina! Bilježim se sa štovanjem...:top:

Ava Adore
30.03.2004., 21:42
Silajn, pf! :D

(jooj zasto nisam bila :bonk: pf )

pf

pf

to vam je zato jer ste obrisali moje pfove.... od silnih "pametnih" postova po MK :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :D

Silajn
30.03.2004., 22:58
:jumping: :jumping: :jumping: pf i tebi