View Full Version : Lush
Ava Adore
27.01.2003., 13:04
Lush... volite ga ili ne? Mirisi ili smrdi ?(naime, odredjena grupa muskaraca se izjasnila da im – smrdi). Koji su vam njihovi omiljeni proizvodi? Isplate li se kune ulozene u njih (za nase prilike- dosta skupe proizvode)?
Je da je sve prirodno ali...
Ma nije prirodno. Znam za sapun od maslinova ulja. Ne smije biti u boji a ovi ga prodaju obojanog.
A da prodaju pravi prirodni sapuno od m.ulja bio bi 3X skuplji.
blondie_30
27.01.2003., 14:49
Meni isto ne mirise bas fino (necu bas rec da smrde) :flop:
Prolaznica
27.01.2003., 14:58
Nisam vise neki ogromni fan. Cini mi se kao da su se pokvarili u posljednjih par mjeseci, drazi mi je body shop (a i cini mi se da je jeftiniji) , samo sta ga na zalost nema u zagrebu.
Gospon Pes
27.01.2003., 15:02
Bi ja morala znati kaj je to? Ne znam. Da se sramim ili ne? :D
Prolaznica
27.01.2003., 15:03
Nije da gubis bas previse ;)
www.lush.com
Meni je Lush onako - fora. Ponekad tamo kupim nekome poklon, ponekad sebi neku stvarčicu, ali ne mogu reći da me neki njihov proizvod baš oduševio tako da ga kontinuirano trošim.
Preskupo za to kaj nude!
Kakti sve prirodno i bez konzervansa, a onda na kraju napišu kao sastojak Parfume....neš ti prirode!
Od tih naturalis kozmetika onda mi se više dopada Dr. Hauschka, a i ona Aromatica u Vlaškoj ima zgodne, mirišljave bedastoće:)
ja volim lush.neke stvari mi smrde,a neke mirise.to je normalno.ne volim sve mirise.sapun alkmaar i banana moon su mi divni,krema za tijelo sympathy for the skin isto,neke kuglice za kupanje,butterball npr. za suhu kozu...ima jako dobrih stvari.aromaticu ne volim bas...a bodyshopa nazalost nema kod nas:(
Bluegirl
27.01.2003., 20:56
Nekad sam bila njihov veliki fan, ali odkad su se poskupili skoro 2x rijedje odem tamo. Najdraza mi je njihova kuglica za kupanje Bon Bain Bonnard. Ok su mi i plocice za masazu (After eight moj decko ju je drzao u frizideru, a njegova mama je misla da je cokolada pa je probala :D, Ego mi je isto super).
Odlichna je krema za stopala Pied de Pepper a nije ni skupa, a i pilinzi su super i dugo traju.
Patagonija
27.01.2003., 21:05
joj, meni lush ima neke skroz super proizvode... pakung za kosu od kamilice, šamponi, pločice za masažu.., i fino mi miriše..., al' kad bolje razmislim i inače padam na te kozmetičke pizdarije koje izgledaju ko da bi ih čovjek mogo popapat...:D
joj da zaboravila sam na gumback express-super peeling
Nije mozda mjesto za to napisati---ali ipak.Bila sam prije par dana u Marks i Spenceru u Kaptol centru, i imaju maleni kozmeticki odjel..full mi se svidio...ja inace patim od onog: gel za tusiranje,puder za tijelo,mlijeko za tijelo,sve isti miris,imaju lijepih cvjetnih i drugih,a pakiranja su ogromna (mislim 750ml) i cijene prihvatljive.Ja toga trosim na tone,i fakat mi nije jasno ono:-kupka,pa 150ml...To za jednom ili sto? :rolleyes:
Sandra October
02.02.2003., 09:08
jedno vrijeme sam totalno brijala na lush dok jednom nisam skinula neku gljivice-alge masku i ugledala lice koje se crvenilo ko da sam zaspala jedno 12 sati na suncu :eek: :D
pa sam onda malo smirila dojmove...:D
danas je spalo na simpathy for the skin kremi za tijelo i onom (ubi me za ime) gelu za tuširanje od limuna i naranče (energy il tako nekako)
zapravo ne volim da mi gelovi za tuširanje i kremice za tijelo nadjačaju parfem, malo prejaki mirisi
Ava Adore
02.02.2003., 13:55
Je fini su ti njihovi gelovi za tusiranje ali previse kostaju za tu kolicinu (kad ja trosim tonu toga, trebale bi mi tri bocice na tjedan)
zucchera
02.02.2003., 16:20
Moja najbolja prijateljica je jedno vrjeme radila kao shef u Lush. 8-9 h na dan je stajala u tim mirisama. Ponekad kad smo otisle na kafu odmah poslje posla ona je znala da zamirisi cjeli kafic :D
Probala sam dosta stvari od njih i mogu rec da mi je onako. Najvise mi se svidjaju njihove bath bombs (mada njih ima manje vise svugdje da se kupi), massage bars (after 8-30 posebno) i po koj shower gel.
Shtefitza
02.02.2003., 18:32
Ava Adore kaže:
Lush... volite ga ili ne? Mirisi ili smrdi ?(naime, odredjena grupa muskaraca se izjasnila da im – smrdi). Koji su vam njihovi omiljeni proizvodi? Isplate li se kune ulozene u njih (za nase prilike- dosta skupe proizvode)?
Je da je sve prirodno ali...
Dok zam zivjela u Zagrebu, znala bih si kupiti njihove gurmanske specijalitete iz frizidera (bilo je nekoliko maski koje sam voljela stavljati). Ali sam zaboravila kako se zovu.
Dali su mi poticaj, pa sam neko vrijeme sama muckala maske. :) :)
Lush je meni cist ok, ma da su mi ipak malo preskupi. Sve je to lijepo i krasno i mirisljavo i fino, ali ipak... Bila sam jednom kupila kao neki piling iz onog njihovog frizidera, i dobis maaleeecnu posudicu sa smjesom za mozda 2x, i to je doslo oko 45kn :eek: A nije stvarno bio nista posebno... pogotovo nije opravdao izreku "kolko para, toliko muzike" :D
al su mi zato oni tvrdi shamponi (ko sapun) jaaaako dobri. I prakticni, i dugo traju..i fino mirise...:D
LittleMiss
11.11.2007., 20:17
ja volim samo njihove sapune...... trenutno trošim onaj sandstone i super mi je....malo jesu skuplji ali sapun se ne troši tako brzo,p kad kupim novi sapun kupim isključivo njihov, .....kupila sam nedavo onaj oh lal la od lavande za promjenu.....
to je sve što koristim od njihovih proizvoda jer su mi ostali , iskreno, skupi za tu dozu . Ja bi bankrotirala kad bi kupovala šampone i slično, kreme za ruke i losione ne koristim jer ne trpim masne ruke, to mi je grozno, stvarno rijetko koristim kreme za ruke.... kupim ponekad nekom poklon i to je sve
a što se tiče kvalitete paaa.... mislim da su im cijene malo tu mač za kvalitetu.... nije to baš toliko načural koliko kažu.....
ponavlja, sapuni su mi najbolji i mislim da su im to jedin i proizvodi koji opravdavaju cijenu pa ih si s guštom priuštim.
Maslina
11.11.2007., 20:43
Uopće ne vjerujem u prirodnost Lusheve kozmetike. Zdravi su ko i McDonaldsov hamburger.
Shirley N.
11.11.2007., 21:19
neki sapuni baš lijepo mirišu i izgledaju npr. rock star
ali, niti ja ne vjerujem u njihovu prirodnost!
marina_tha
11.11.2007., 22:12
meni su super i pakovanja i sve dok ne počneš koristit. sapun od kojih 40ak kuna istopi se u roku keks, pogotovo ako ima meda ili nekih mliječnih sastojaka. onda san se bazirala uglavnom na one koji nemaju peeling efekt nego su malo tvrđi, pa potraju i tjedan i po
pušimalboro
11.11.2007., 22:29
Meni se sviđaju oni sa ružinim laticama za kadu.Da mogu latice plivat :cerek: i da bude romantično ko na filmu treba 2-3 sapuna. Preskupo mi se točat za 150 kn. pa nakon 20 min. pustit u kanalizaciju :zubo:
The White Rabbit
12.11.2007., 10:28
Volim vidjet njihov dućan, a još više bih voljela kad bi na ulazu dijelili gas maske, jer unutra mi uglavnom pozlije.
Koristim Snow fairy (kad će više doći:mad: ) i Rock Star soap I Candy fluff, sve ostalo mi zaudara. One pločice za masažu, recimo, katafakingstrofa.:eek:
Druga stvar, poludim kad me tamo unutra stanu silovat u glavu...dođem po određenu stvar, nemojte me grabat za ruke, gurat ih u kantu s nekim tzv "drhtavcima" i masirat me, fuj, hvala lijepo.
Osoblje je preagresivno u svojoj..erm ljubaznosti. Dobijem napad panike.
Ms_Manners
12.11.2007., 11:11
frendici nedavno tamo tražila poklon, ona to voli...
prvo, grozan mi je taj miris/smrad koji se odande širi. malo sam osjetljiva još, mene tamo odmah počne tjerat na kašalj.
drugo, cijene su im malo upitne, zato većini i jesu na razini poklona.
treće, kad nekom tražim poklon, strašno me smeta što je jako teško tamo naći nešto usklađeno, i ti njihovi setovi su neke čudne kombe... a ja baš volim komplete.
Shirley N.
12.11.2007., 11:20
Druga stvar, poludim kad me tamo unutra stanu silovat u glavu...dođem po određenu stvar, nemojte me grabat za ruke, gurat ih u kantu s nekim tzv "drhtavcima" i masirat me, fuj, hvala lijepo.
Osoblje je preagresivno u svojoj..erm ljubaznosti. Dobijem napad panike.
cure se moraju tako ponašati, da bi se što više prodalo, takva je filozofija firme :flop:
imate na kozmetici lush topik na petsto stranica. :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.