PDA

View Full Version : Neviđen primjer ugnjetavanja muškaraca na ženskom kutku!!!

walter
01.03.2004., 15:27
Evo, znam da će me možda pojest mrak nakon ovoga, i svjestan sam da radim veću frku od Drite i Rafe, ali ja više ne mogu izdržati!!!!
Ovo je vjerujem točka na i svim mojim tezama o ženskoj ravnopravnosti, kao i podatak o ženama kojima moderatorstvo služi kao izgovor za frustracije.
Dakle, što se desilo? Uh......

Kao i obično, pomagao sam ženama na ženskom kutku da shvate svoje zablude, i kao i obično bio sam krivo i zlonamjerno shvaćen. Ali navikao sam na to i ne želim raditi žrtvu od sebe.

No ipak, nekim ovdje su puna usta obiteljskog foruma i ostalih mrtvih slova na papiru, što postupci određenih moderatora konstantno demantiraju.

Da ne duljim, ovo mi se danas desilo na žemskom kutku:

Kiki kaže:
Pa eto ti odakle....kao sto sam i rekla, od muskih komentara. Tako komentirat malo djecu nisam vidjela da pada ikome na pamet osim nasih sirovih muksih.
I sama si rekla da se niste ugledavale na manekenke i modele, pa onda u cemu je problem?
Ovdje su svi napali modele...(ja i dalje tvrdim da su to velikom vecinom prirodno mrsave cure), a kad sam napisala da nasi decki imaju problema i s dvije kile viska na curi, onda se svi zgrazaju.
A sad si i sama napisala da su vas muski komentirali...i to odrasli muski koji bi trebali znat bolje.
Mislis da sam jednom u Novalji vidjela kako se krelci deru za nekom zenom (normalne velicine) da je debela jer ne odgovara njihovim (izuzetno visokim) standardima?
I ti isti koji se deru za curama da su debele i komentiraju kako ih ne bi ni stapom, imaju pivske trbuhe da im se sve prelijeva niz rub hlaca.
Zato se ja drzim stranaca.

walter odgovara:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Kiki kaže:
Zato se ja drzim stranaca.
--------------------------------------------------------------------------------
Zato što njih ne razumiješ kad ti se deru da si debela?

Kiki pizdi:
Odjebi. :rolleyes:

Pa vi sami procijenite, Hrvati i muškarci, dokle je to došlo....

christy
01.03.2004., 15:31
Tužibaba Walter :B :B :B

ZgSash
01.03.2004., 15:47
ja kiki ne bih dirao ni s posudenim stapom
:cool:

ruda mraz
01.03.2004., 18:23
kad bi barem znal o kome se govori..:rolleyes:

fakin
01.03.2004., 18:54
hrpa žena nabrušenih na jednom mjestu:D :D :D nisi očekival valjda od njih hvalospjeve

KiD
01.03.2004., 19:47
Ajmo dići bunu, dosta je ovoga ..
Neka rugoba se pocela dopisivati samnom i potrosio 30 kn!! na poruke da bi iz pristojnosti platio kavu i pokupio se ..

na papanluk samnom ...

gore svi ponosni hrvati .. dosta je bilo

Sudden Sid
01.03.2004., 20:25
Potpuno sam bez rijeci. waltere, u tvojoj plemenitoj patnji potpuno te podrzavam. U nedostatku argumenata Kiki je udrila najtezim oruzjem (koji nije njeno tijelo :D) i udrila nemilosrdno. Ovo je skandal! waltere, svi smo uz tebe da protrpis ovo traumaticno iskustvo sa okrutnim zenama!

Ava Adore
01.03.2004., 21:09
Jadan Walter, dođi da te utješim...

ADEX
02.03.2004., 04:56
walter kaže:

Pa vi sami procijenite, Hrvati i muškarci, dokle je to došlo.... Pa mislim, stvarno... zar tako. Pa ja sam ostao bez rijeci. I ona tebi tako, hladno i okrutno bez pardona.

Mislim, cisti sexizam.

Kiki
02.03.2004., 05:44
Waso, tek sad me nikad neces posteno izjebat. :B

ADEX
02.03.2004., 06:09
Kiki kaže:
Waso, tek sad me nikad neces posteno izjebat. :B :jumping:

Kiki
02.03.2004., 06:28
I, btw, mos se odmah samosvrstat u Papanluk. :B :raspa:

walter
02.03.2004., 09:18
Kiki kaže:
Dakle, nije dovoljno što mi je kao moderatorica rekla da citiram: odjebem, nego nastavlja sa vrijeđanjem, spominjući moje sveto ime u kontekstu nekakvog seksa sa babama preko interneta....
Koliko nisko se jedna moderatorica može spustiti? Ne mislim pritom da se ne može spustiti zbog velikog trbuha, nego iz moralnih razloga. :rolleyes:

Herostrat
02.03.2004., 10:07
Kiki kaže:

1. Zasto tek sad?
2. Kako se to pošteno jebe?
2. Tko je....kiki? :))

MilkyWay
02.03.2004., 11:06
Yebemu misha, ko je stavio ove odvratne smajlije: :hekla: :raspa: :kada:

Ti su apsolutno anti-produktivni.

A što se tebe tiče waso, kud se guraš među kokoši? Tak ti treba. Pjetao koji bi htio biti kokoš. :vidiga:

Kiki
02.03.2004., 11:12
Nije on pjetao koji zeli bit kokos, on vec je kokos. :hekla:
I jos pusti da mu jedna zena kaze da odjebe. Buahahaha. :D

Herostrat
02.03.2004., 11:16
Kiki kaže:
Nije on pjetao koji zeli bit kokos, on vec je kokos. :hekla:
I jos pusti da mu jedna zena kaze da odjebe. Buahahaha. :D

Ih, lako ti je njemu reći da odjebe kad je on tolerantan, takoreći protitip 'Rvata. Aj' meni to reci? Pa krvi bi ti se napio jebate .))

Kiki
02.03.2004., 11:18
Odjebi! :D

Herostrat
02.03.2004., 11:21
Kiki kaže:
Odjebi! :D

E ovo ja zovem hrabrošću. Ma aj' još jednom ako se usudiš, aj' samo još jednom?!? :rolleyes:

Kiki
02.03.2004., 11:25
ODJEBI :hekla:

walter
02.03.2004., 12:02
Herostrat kaže:
E ovo ja zovem hrabrošću. Ma aj' još jednom ako se usudiš, aj' samo još jednom?!? :rolleyes:

Završićemo topic sa ovim kratkim i uspješnim primjerom dresiranja kokoške. :top: