PDA

View Full Version : karton+/ban/karton-

lutnik
24.12.2008., 13:07
Imam pitanje. Od danas sam banan, pogledam kartone a imam 80 bodova. Znaci netko sa 90 bodova moze pisat a ja ne mogu.
Pogledao sam, to je zato sto sam 1 sat "prerano" dobio taj karton, pa sam u datom momentu imao zbir preko 100. Znaci ako bi mi Simba 1 sat kasnije dao karton ne bi bilo nista.

Ovo glupa formalna kazna zbog sata vremena mi jos toliko ne smeta koliko cinjenica, da poslije 3 dana kada mi istekne ban, neki mod mi moze opet opalit subjektivni troll karton od 35 bodova i ja cu opet bit baniran na 3 dana.

Da li se vama ne cini da se tu radi o duplom kaznjavanju? Koja je svrha ovakvih formalnih baniranja?

ZgSash
24.12.2008., 18:59
odgovor je bolno jedostavan: nemojte sakupljati bodove i nemojte kalkulirati s istima
i nije duplo kaznjavanje, samo nacin da se ljude nagovori da se ponasaju kako treba
velika vecina forumasa nema uopce kartone

lutnik
25.12.2008., 01:02
odgovor je bolno jedostavan: nemojte sakupljati bodove i nemojte kalkulirati s istima
i nije duplo kaznjavanje, samo nacin da se ljude nagovori da se ponasaju kako treba
velika vecina forumasa nema uopce kartone
Ne, ne, meni je ovo skola da se isplati kalkulirati.... Ja sam prije neki dan trebao trolati, popit ban od 3 dana i onda bi imao mir..... nakon toga tek 3. trol karton bi ja opet odlezao 3 dana, a sad cu prvi koji popijem ako to bude prije nego sto mi nestane neki od starih kartona. Mislim da je razlika OCIGLEDNA!

Zato ljudi, malo ukljucite mozak, neko vam ide na zivce rado bi mu spomenuli majku, ima prikladnih (isplativih) momenta da to i uradite......

p.s.
Kartoni na politiki padaju vjerovatno malo brze nego na ostalim podforumima....

lutnik
29.12.2008., 16:22
Haha, Sash a kako komentiras ovo "moderiranje"?

prvo cu citirat samog sebe ispred par dana
Ovo glupa formalna kazna zbog sata vremena mi jos toliko ne smeta koliko cinjenica, da poslije 3 dana kada mi istekne ban, neki mod mi moze opet opalit subjektivni troll karton od 35 bodova i ja cu opet bit baniran na 3 dana.

Da li se vama ne cini da se tu radi o duplom kaznjavanju? Koja je svrha ovakvih formalnih baniranja?
I eto, obistinilo se..... A najlepse od svega mi je da sam DANAS dobio troll karton za post star 12 (DVANAEST!!) dana. hahaha, bravo!

A od svega je najlepse da mi sutra opet istice jedan karton, opet cu biti taman ispod 100-ke, a za 3 dana opet mi moze netko puknit neki trol karton na post star recimo 10 ili 15 dana. Pa cu ja za 3 troll kartona tri put odlezat na 3 dana. FANTASTICNO!!

Dakle Sash, kako komentiras ovaj sistem kaznjavanja?

lutnik
30.12.2008., 01:15
Dakle, to je to......

Prvo bi se zelio zahvalit Sashu na iscrpnom odgovoru. Bas Hvala!

Drugo, ja sam malo prestar za pubertetljijsko moderiranje i kaznavanje na ovom ocigledno seljackom forumu. Super idiotskih 500 bodova koji je dobio moj slo kolega 'kva' i ovaj moj potpuno bezvezan karton koji nije niti opravdan em sto je dat poslije 12 dana nakon poruke niti pod razno nisu slucajnost. To je jednostavno stanje duha moderatora na pdf Politika. Ja u tom cirkusu necu vise sudjelovat, zgadilo mi se.....

Eto, da pozdravim sve s kim sam se raspravljao, a posebno jednu curu, znat ce ona koju mislim.

A luzerima koji su se nasli moderirat pdf Politiku porucujem da neka se svi zajedno gone u qurac!

Cao!

rezon@tor
30.12.2008., 08:53
Kasno sam primijetio datum te poruke, slažem se da ti se sad ovaj ukine ban.
Izgleda kako ćeš opet moći družiti s luzerima na ocigledno seljackom forumu

, ako želiš.