View Full Version : Kako fino jest', a mršavit'?
Zvjezdica86
09.02.2010., 21:37
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :azdaja:
:traca:
pa u dobrom drustvu se uvijek treba nekaj pojesti:ne zna:
Zvjezdica86
09.02.2010., 21:38
Uf toga je mene strah! Da se neću moći obuzdati! :eek: pa u PMS-u me ulove nerazumne želje za hranom i ona neutaživa glad za svime i svačime! A to je samo par dana! Kako ću se nositi s time kad takvo stanje potraje duže vrijeme. Pa grist ću sve oko sebe!
ma curke nebojte se pa nije to tako strašno. znate koliko ja kila imam sad a u trudnoći sam dobivala oko 10-12 kg. i to u sve 3 trudnoće. samo se sjetite kad budete trudne da nećete moći hodati i da će vam biti teže roditi pa se nećete udebljati ha ha ha koja utjeha[/QUOTE]
cuj ti ovo:rofl::horor:
Uf toga je mene strah! Da se neću moći obuzdati! :eek: pa u PMS-u me ulove nerazumne želje za hranom i ona neutaživa glad za svime i svačime! A to je samo par dana! Kako ću se nositi s time kad takvo stanje potraje duže vrijeme. Pa grist ću sve oko sebe!
ma curke nebojte se pa nije to tako strašno. znate koliko ja kila imam sad a u trudnoći sam dobivala oko 10-12 kg. i to u sve 3 trudnoće. samo se sjetite kad budete trudne da nećete moći hodati i da će vam biti teže roditi pa se nećete udebljati ha ha ha koja utjeha[/QUOTE]
jubeeeeeeeeeeeeee :cerek:
hm...pa kad bolje razmislim :lol::lol::lol:
blizanka
09.02.2010., 21:39
celera i mrkvice, a ne smoki! :azdaja:
moram priznati da ja danas uopće nisam gladna... :ne zna: Naravno kad sam jučer pojela za 3 dana :eek: :rofl:
PRIJAVLJUJEM DANASNJI DAN :D
Jela sam jako malo :ne zna:
Doručak: kava sa mliejkom (natren)
Snack: 2 integralna dvopeka sa purećim prsima
Ručak: 3 zapečene tikvice punjene mljevenim-junetina
Večera: čaj
:kava:
pure evil
09.02.2010., 21:41
kuhaj čaj,evo ja ga kuham :mig:
mačka,super utjeha :rofl::lol:
Zvjezdica86
09.02.2010., 21:41
moram priznati da ja danas uopće nisam gladna... :ne zna: Naravno kad sam jučer pojela za 3 dana :eek: :rofl:
da si ti cijeli dan jela zelje , sumnjam da bi odabrala sad celera :rofl:
pa kaj, da sad caj pijem?:( nisam zaba :tuzni:
:lol::lol::lol::lol:
Zvjezdica86
09.02.2010., 21:43
cure odo ja polako.
idem caj kuhati onda:rolleyes::kava:
zelim vam da slatko pajkite i cujemo se sutra:D:grli:
cure odo ja polako.
e sad ideš kad ja dođem :mad:
blizanka
09.02.2010., 21:46
da si ti cijeli dan jela zelje , sumnjam da bi odabrala sad celera :rofl:
pa kaj, da sad caj pijem?:( nisam zaba :tuzni:
a čuj, nisam daleko... onaj mousse mi malo kvari prosjek, ali da ga nisam pojela sad bi vam jedna lijepa zelena brokula tipkala po laptopu... :o
pure evil
09.02.2010., 21:47
da,kud sad ideš :raspa:
da,kud sad ideš :raspa:
:s
blizanka
09.02.2010., 21:48
cure odo ja polako.
pa-pa
ima nas još na čaju... :mig: Ajme što ću hodati noćas :rofl:
pa-pa
ima nas još na čaju... :mig: Ajme što ću hodati noćas :rofl:
i ti ideš? :(
pure evil
09.02.2010., 21:53
ma baš ste partibrejkeri :raspa:
ja skuhala još jedan zeleni... jučer sam mogla zaspat,valjda bum i danas :D
ma baš ste partibrejkeri :raspa:
ja skuhala još jedan zeleni... jučer sam mogla zaspat,valjda bum i danas :D
zeleni...uf...ne volim ga...
a tek onaj indijski...grous
pure evil
09.02.2010., 21:57
indijski niti meni ne valja...
kupila sam si jučer zeleni pa ga i dalje testiram :D
nego pročitala sam na temi o čajevima da zeleni i žuti smanjuju učinak kontracepcijske pilule i iskreno se nadam da to nije točno :D
blizanka
09.02.2010., 21:58
i ti ideš? :(
ma ja sam tu :mig: to sam samo mahala zvjezdici. Opet malo nešto pripremam za sutra pa nisam stalno uz forum
nego pročitala sam na temi o čajevima da zeleni i žuti smanjuju učinak kontracepcijske pilule i iskreno se nadam da to nije točno :D
ZEZAŠ :eek::eek::eek:
to još nisam čula :eek::eek:
blizanka
09.02.2010., 22:00
meni su svi fini...
za zeleni čaj i kontracepciju nisam čula :ne zna:
ja sam danas prvi put u zivotu radila punjene tikvice
kak je to finooooooooooo :amen:
Prava Macka
09.02.2010., 22:06
ja mislim da to itekak puno govori! mislim da nam slavonke po klopi nisu niti do koljena :cerek::cerek:[/QUOTE]
ja mislim da ti grdno griješiš. vidi se koliko samo jedna slavonka ima kila a koliko vas dvije zagorke. ma fulamo vas sam tak:lol::rofl:
blizanka
09.02.2010., 22:06
ja sam danas prvi put u zivotu radila punjene tikvice
kak je to finooooooooooo :amen:
ajde stavi recept
:klopa:
ajde stavi recept
:klopa:
ček da se sjetim :lol::lol:
juneće mljeveno pirjati (luk, poma, vegeta)
tikvice zrežeš na pola, zvadiš ono unutra i to ubaciš da se prija skup sa mesom (na male komadiće zrežeš)
ploške tikvica prokuhaš pet minuta i stavi da puste vodu na neku krpu ili tanjur
napuniš ploške
sve lijepo zapečeš
mužu sam stavila još prek punjene tikvice i sir
njamiiiiiiiiiiii :top::top::s:s
pure evil
09.02.2010., 22:10
ja mislim da to itekak puno govori! mislim da nam slavonke po klopi nisu niti do koljena :cerek::cerek:
ja mislim da ti grdno griješiš. vidi se koliko samo jedna slavonka ima kila a koliko vas dvije zagorke. ma fulamo vas sam tak:lol::rofl:[/QUOTE]
hahahhaah :rofl::rofl::grli:
idem nać ovaj post za zeleni i kontracepciju ;)
pure evil
09.02.2010., 22:17
http://www.forum.hr/showpost.php?p=22387501&postcount=772
evo tog posta...
tu piše za ORIĐIĐI čaj iz kine..a mislim da ovi naši su 0 prema tome..
blizanka
09.02.2010., 22:17
tejka :top: za recept
a jel se baš mora prokuhati tikvica prije? Ja je recimo ne bi kuhala...
tejka :top: za recept
a jel se baš mora prokuhati tikvica prije? Ja je recimo ne bi kuhala...
mora, ali samo pet minuta, moze i manje...da malo omekšaju
evo tog posta...
ISUSE, ovo uopce nisam znala
a onda poslusaj ovo kaj vele "kontrac.pilulu pijem u 13 h da čaj popijem tek oko 17 h"
Prava Macka
09.02.2010., 22:22
da vam ja napišem svoj meni za danas:
kava s cukr.
musli s mljekom. joj kad ujutro nemam vremena ribat jabuku itd. jer treba jedno spremit u školu, drugo u vrtić a treće nahranit i presvuč to mi bude najbrže
leću kuhanu s jednom mrkvom, krumpirom i glavicom luka. s tim opet puretina izrezana na kockice i dinstana na vodi i salata od crvenog kupusa. izvadila sam si šeflju i pol te kuhane leće jedno 2 žlice puretine i oko 100g. salate ali nisam sve pojela i ćak sam poslje toga bila dugo sita. danas sam preskoćila međuobrok a za većeru je bilo 2 naribane jabuke, naribana veća mrkva 2 žlice sira i malo grožđica ali i to sam podjelila sa kćerkicom i većerala u pola sedam i još nisam gladna.
bila je to i vožnja orbitreka 62 min. i mogu reći da sam danas jedva izdržala sve me živo boli oćeš ruke oćeš noge
blizanka
09.02.2010., 22:23
evo tog posta...
ah čuj, ovisi koji kupuješ... Prije nekoliko stranica sam pisala o tim čajevima. Mislim da su oni tipa iz kuće zelenog čaja najbolje što se za sad može kod nas naći.
Pila sam pravi kineski čaj. Tu ima dosta različitih "vrsta". Iskreno, ni jedan od njih recimo nije gorak i ustvari fino mirišu. Razlikuju se od pokrajne do pokrajne, ko i recimo vina ili maslinovo ulje... Nije svaki isti.
Od aromatiziranih, meni je super zeleni čaj s jasminom... Taj bi se trebalo piti sad naveče. :cerek: Tako ugodno i opuštajuće miriši...
Ja izbjegavam one iz vrečice. To nema veze sa zelenim čajem...
kava s cukr.
musli s mljekom. joj kad ujutro nemam vremena ribat jabuku itd. jer treba jedno spremit u školu, drugo u vrtić a treće nahranit i presvuč to mi bude najbrže
leću kuhanu s jednom mrkvom, krumpirom i glavicom luka. s tim opet puretina izrezana na kockice i dinstana na vodi i salata od crvenog kupusa. izvadila sam si šeflju i pol te kuhane leće jedno 2 žlice puretine i oko 100g. salate ali nisam sve pojela i ćak sam poslje toga bila dugo sita. danas sam preskoćila međuobrok a za većeru je bilo 2 naribane jabuke, naribana veća mrkva 2 žlice sira i malo grožđica ali i to sam podjelila sa kćerkicom i većerala u pola sedam i još nisam gladna.
bila je to i vožnja orbitreka 62 min. i mogu reći da sam danas jedva izdržala sve me živo boli oćeš ruke oćeš noge
MAČKA SVAKA ČAST :top:
JELOVNIK ODLICAN
VJEZBA MRAK
DANN ZA.... :s
pure evil
09.02.2010., 22:25
ja sam si kupila twinnings jučer i mislim da nije prejak... trenutačno imam pauzu od kontracepcijskih pa dobro, al moram se bolje informirat za kasnije ;)
pure evil
09.02.2010., 22:26
bravo mačka :s
blizanka
09.02.2010., 22:29
ISUSE, ovo uopce nisam znala
a onda poslusaj ovo kaj vele "kontrac.pilulu pijem u 13 h da čaj popijem tek oko 17 h"
pročitala sam post, ali to mi je sve nekako rekla-kazala :ne zna: baš da ima kontracepcijsko djelovanje... malo mi je to čudno.
Proguglajte si malo ritual pijenja zelenog čaja... To je kod njih cijela ceremonija...
Evo ja sam u sličnoj situaciji. Nisam baš jaaaaako sklona debljanju. Svaka dobivena kila je tu s razlogom. I ne mogu za sebe reći da sam debela (osim kad sam u PMS-ovskoj depresiji), ali činjenica je da sam natukla 10kg viška (čak i malo više) i da su te kile samo elegantno išle sve više i više gore :e ek: !
ja sam se udebljala usred puberteta..
do kojih 16,5-17 sam imala jednu od najboljih linija u razredu,
savršen omjer oblina,dobro oblikovane noge i tak to..(nije da se hvalim,
al mogla sam imat svakog dečka kojeg sam poželjela :D)
onda sam dobila ciste na jajnicima i PCOS,hormoni popizdili,
i ubili me pshički i fizički,i jedno vrijeme sam jela sve do čega sam došla:(
nisu mi htjeli dati kontracepcijske da sredim jajnike,već su mi rekli da ću ja to
rješit trudnoćom,gadovi..samo ne znam kojom,jer ne planiram bit trudna idućih 8 godina minimalno :rolleyes:
i na vam moja slikica od vjencanja:ce rek:
http://stellina86.coolinarika.com/slike/prikazi/281275
predivna:cerek::cerek:
:ras pa:
kazem vam ja, ljubav cini cuda kad se najmanje nadas.
nebi ja svoju HR napustila za nikaj na svijetu...tak sam tad razmisljala.
al bome kad smo se upoznali, otisla bi ja i u madagaskar ako treba: D
potpisujem :cerek:
meni dragi nije iz druge države,ali je iz mjesta 400 km dalje od mojega
i ne bi mi bil problem otić za njim na kraj svijeta:cerek:
i da,babe kolko vi možete natrkeljat u sat vremena :D
prijavljujem današnji dan,bila sma jakooo dobra:
D: integralni tost s tankim namazom dukatele
MO: ness bez šećera,jedan mc vities integralni keksić
R: đuveč s integralnom rižom,zelje za salatu
MO: ness bez šećera
V: 200 g goveđe juhe s malo rezanaca
sad pijem čaj od metvice:cerek:
i nisam stigla vježbati,pa će poslije bit neke druge aktivnosti :cerek:
i da,ja svoje kalorije brojim u cron-o-metru,
pazim da dnevno ne pređem 1500
Ringispil
09.02.2010., 22:31
Ja sam svojim obecala da cu im radit neki kolac za svoj rodjendan :eek:
mozda im napravim tog crnca. samo da ih skinem s vrata:o
zvjezdice ti si pitala za moju visinu :)
166 :rolleyes: a kile su sve u nonama :mad:
jos da se zahvalim dobroj dusi koja je napisala da je za probavu dobar med, jabucni ocat i voda :top::top:
Prava Macka
09.02.2010., 22:32
MAČKA SVAKA ČAST :top:
JELOVNIK ODLICAN
VJEZBA MRAK
DANN ZA.... :s
baš ti hvala.
ajde kad pišemo već o ćaju i kontracepciji. ne znam sjećali se koja da ih ja isto pijem i to diana35. pijem ih tek 2 mj. nisam primjetila nikakve nuzpojave isto mi je sve ko i prije, ali ja imam dosta zdravstvenih problema a glavno je to što imam vene pa mi je moja doktorica opće prakse savjetovala da ih prestanem koristiti. iz poćetka sam bila tvrdoglava pa nisa htjela prestati ali kad sam se malo informirala malo sam se i uplašila. možda bi bilo bolje prestati ali šta onda. ja više nikako ne želim ostati trudna. zna li ko šta o nekom ogledalcu koje svako jutro moraš polizati i kad su plodni dani na njemu se pojave neke toćkice. to nisam vidjela samo sam ćula o tome. ili ako neko ima neki drugi savjet molim da mi ga kaže
Prava Macka
09.02.2010., 22:36
bravo mačka :s
joj kak sam si sad sva ponosna ne mogu vjerovati da sam već toliko dugo s vama. uopće dane više ni ne brojim a i ovi do sad su mi stvarno brzo prošli
zna li ko šta o nekom ogledalcu koje svako jutro moraš polizati i kad su plodni dani na njemu se pojave neke toćkice. to nisam vidjela samo sam ćula o tome. ili ako neko ima neki drugi savjet molim da mi ga kaže
ak misliš na maybe baby,
pardon my french,ali čisto sranje,ništkoristi,kak god hoćeš :raspa:
a dođe oko 500 kn:eek:
danas:
** jogurt, avokado,kupine,zobene
** int. kruh 75 gr sa dukatelom light
** 2 dl vode sa konzervasom
** 2 naranče
** pečeno jaje sa ajvarom
opet sam zajebala i nisam pripremila obrok za na posao... zato sam večeras napravila njaaami salatu od liganja za sutra mužu sam skuhala umak od brokule i vrhnja, sam će skuhat špagete a ja nosim salatu na posao jer radim do navečer ... za vikend moja pizdarija slavi 5. rođendan, to kod nas traje 3 dana dok se izedaju prijatelji iz vrtića, s plesa, rodbina,,,, koliko je to torti??
slažem se maćka, za taj meyby baby, moja radna kolegica je koristeći njega ostala 3. put trudna (ne namjerno) Ja ga kupila s tom namjerom da ostanem trudna.... al opet ništ... doduše i ja imam policistične jajnike i sjebane hormone i viška reproduktivnih dijelova, pa ja baš nisam mjerilo....
U svakom slučaju mačko svaka čast, ti si ovdje uvjerljivo najdiscipliniranija...
pure evil
09.02.2010., 22:52
baš ti hvala.
ajde kad pišemo već o ćaju i kontracepciji. ne znam sjećali se koja da ih ja isto pijem i to diana35. pijem ih tek 2 mj. nisam primjetila nikakve nuzpojave isto mi je sve ko i prije, ali ja imam dosta zdravstvenih problema a glavno je to što imam vene pa mi je moja doktorica opće prakse savjetovala da ih prestanem koristiti. iz poćetka sam bila tvrdoglava pa nisa htjela prestati ali kad sam se malo informirala malo sam se i uplašila. možda bi bilo bolje prestati ali šta onda. ja više nikako ne želim ostati trudna. zna li ko šta o nekom ogledalcu koje svako jutro moraš polizati i kad su plodni dani na njemu se pojave neke toćkice. to nisam vidjela samo sam ćula o tome. ili ako neko ima neki drugi savjet molim da mi ga kaže
slažem se da je bolje da si prestala, a neznam kaj da ti savjetujem...flaster možda?
za ovo ogledalce prvi put čujem :eek::eek:
joj kak sam si sad sva ponosna ne mogu vjerovati da sam već toliko dugo s vama. uopće dane više ni ne brojim a i ovi do sad su mi stvarno brzo prošli
jesuu :cheer: i baš nam je supač skupa tu :cerek:
[
QUOTE=ksrena;24981631]
opet sam zajebala i nisam pripremila obrok za na posao... zato sam večeras napravila njaaami salatu od liganja za sutra mužu sam skuhala umak od brokule i vrhnja, sam će skuhat špagete a ja nosim salatu na posao jer radim do navečer ... za vikend moja pizdarija slavi 5. rođendan, to kod nas traje 3 dana dok se izedaju prijatelji iz vrtića, s plesa, rodbina,,,, koliko je to torti??[/QUOTE]
hahahahh koji nadimak :rofl::rofl:
blizanka
09.02.2010., 22:53
kava s cukr.
svaka čast! :top:
coffeebreak
09.02.2010., 22:54
majketimile:eek::eek::eek:
nije me bilo dva dana i imam 8 strana za pročitati:eek:
nisam bila od volje pisati, sva sam neka sjebana od posla, ponedjeljka i života.
probat ću se prisjetiti što sam jučer i danas jela, ali nisam imala neki pravi obrok, sve zbrda zdola nabacano.
Dakle, jučer:
- kava s mlijekom i medom, zobene, banana, mlijeko
- 0,5 l kefira
- banana, naranča, kruška
- dva mala kolačića od sira i oraha
- tri tostića s maslacem i dimljenim lososom
Danas:
- kava s mlijekom i medom, zobene, banana, mlijeko
- mala konzerva tune bez ičega
- pola šnite neke torte (uredski rođendan)
- kruška
- crni čaj s mlijekom
- malo crno pecivo s mozzarelom, zelenom salatom i pomidorom
- zeleni čaj
- par lješnjaka prelivenih čokoladom:zubo:
Količinski i nije loše, čini mi se, ali nisam baš zadovoljna s večernjim dijelom jučerašnjeg i današnjeg dana.
blizanka
09.02.2010., 22:55
jos da se zahvalim dobroj dusi koja je napisala da je za probavu dobar med, jabucni ocat i voda :top::top:
to na mene misliš? :misli:
coffeebreak
09.02.2010., 22:56
baš ti hvala.
A spirala? Navodno je dobra ako više ne želiš biti trudna.
coffeebreak
09.02.2010., 23:02
Dečko mi je upravo rekao slijedeće: "Sad ću se spojiti na forum.hr, otići ću na tu tvoju temu fino jedem, a mršavim i reći svima da coffeebreak vara. Upravo je pojela šaku čokoladnih lješnjaka!".:lol:
blizanka
09.02.2010., 23:02
baš ti hvala.
nije ogledalce nego mikroskopić. MaybeBaby se zove i imaš ga kupiti u apotekama. Mislim da i dosta košta, a nije ti baš pouzdan. Neke cure s njime mogu odrediti plodne dane, a neki ne.
Postoji ti i metoda mjerenja bazalne temperature, ali ni to ti nije 100% sigurno. Ona ti više koristi za naknadno određivanje kad je bila ovulacija. Cure koje pokušavaju ostati trudne kombiniraju više različitih metoda za određivanje plodnih dana. Samo nije ti to baš pouzdano za kontracepciju. Pogotovo ako imaš problema s hormonima ili PCOS...
Ako su ti ciklusi redoviti onda nakon par ciklusa možeš bolje upoznati svoje cikluse i možda nekako predviditi ovulaciju. Samo ipak bi morala kombinirati s još nekom kontracepcijom ako baš nikako ne želiš ponovo ostati trudna...
blizanka
09.02.2010., 23:04
danas:
** jogurt, avokado,kupine,zobene
** int. kruh 75 gr sa dukatelom light
** 2 dl vode sa konzervasom
** 2 naranče
** pečeno jaje sa ajvarom
opet sam zajebala i nisam pripremila obrok za na posao... zato sam večeras napravila njaaami salatu od liganja za sutra mužu sam skuhala umak od brokule i vrhnja, sam će skuhat špagete a ja nosim salatu na posao jer radim do navečer ... za vikend moja pizdarija slavi 5. rođendan, to kod nas traje 3 dana dok se izedaju prijatelji iz vrtića, s plesa, rodbina,,,, koliko je to torti??
draga kako si izdržala današnji dan?
kakva je to voda s konzervansom? :confused:
slažem se maćka, za taj meyby baby, moja radna kolegica je koristeći njega ostala 3. put trudna (ne namjerno) Ja ga kupila s tom namjerom da ostanem trudna.... al opet ništ... doduše i ja imam policistične jajnike i sjebane hormone i viška reproduktivnih dijelova, pa ja baš nisam mjerilo....
U svakom slučaju mačko svaka čast, ti si ovdje uvjerljivo najdiscipliniranija...
moja frendica je isto htjela ostat trudna i koristila ga par mjeseci,
al njoj nikad nije bilo nikakvih točkica,i jadna cura se zbedirala,jer
je mislila da je neplodna...otišla ginekologu nakon 3-4 mjeseca,a ono sve u savršenom redu,tak da to je onak,nepouzdano:D
Dečko mi je upravo rekao slijedeće: "Sad ću se spojiti na forum.hr, otići ću na tu tvoju temu fino jedem, a mršavim i reći svima da coffeebreak vara. Upravo je pojela šaku čokoladnih lješnjaka!".:lol:
kaj on misli da ćemo mu vjerovat :raspa:
pa ko je više tu,on ili ti?:D
blizanka
09.02.2010., 23:08
:lol::lol::lol:
kaži ti njemu da ako dođe da će imati posla s puno PMS-ičnih kokoši s kojima će morati redovito trkeljati gluposti :rofl: i da i on mora na režim :D
coffeebreak
09.02.2010., 23:08
kaj on misli da ćemo mu vjerovat :raspa:
pa ko je više tu,on ili ti?:D
Tako je! I nije bila šaka, više nekako par komada. Uostalom, zašto je kupovao čokoladne lješnjake kad ja pokušavam paziti na prehranu. Eto mu na.
coffeebreak
09.02.2010., 23:10
kaži ti njemu da ako dođe da će imati posla s puno PMS-ičnih kokoši s kojima će morati redovito trkeljati gluposti :rofl: i da i on mora na režim :D
:rofl:
Ma, on ima 40 kila s mokrim krevetom. Kad bi bio neki način da mu prebacim svojih 10ak kila, bili bi presretni i on i ja.
Naravno, on jede sve i ne deblja se:kava:
pure evil
09.02.2010., 23:14
jaoo baš je izdajica :rofl:
blago njemu... jede sve i ne deblja se.. kmeeee ,šmrc,i ostalooo :( :ljubomornaopet: :raspa:
coffeebreak
09.02.2010., 23:16
jaoo baš je izdajica :rofl:
blago njemu... jede sve i ne deblja se.. kmeeee ,šmrc,i ostalooo :( :ljubomornaopet: :raspa:
Ma užas. Za muške sam još nekako i prihvatila da jedu i ne debljaju se, ali na cure koje to mogu sam ljubomorna do bola. Imam frendicu koja se ne deblja i jede sve živo u nenormalnim količinama :frustrirana:
oo,kak mi je ovo poznato :D:D
moj je jučer pojel 3 komada mesa, pola tepsije krumpira, pola vrećice onih medenjaka,i 1l mlijeka prije spavanja:eek::eek:
i oko 3 izjavil da je gladan ko vuk,al ja mu nisam dala da lupa po kuhinji(rospija) :raspa:
pure evil
09.02.2010., 23:20
pričale smo danas ujutro baš o tome tu, mah,kaj drugo reć,nek nam bude utjeha da oni bankrotiraju zbog hrane :rofl:
coffeebreak
09.02.2010., 23:22
Ma svašta ste danas pričale, baš ste bile raspoložene. Bio mi vas je baš gušt čitati :cerek:
blizanka
09.02.2010., 23:24
oo,kak mi je ovo poznato :D:D
moj je jučer pojel 3 komada mesa, pola tepsije krumpira, pola vrećice onih medenjaka,i 1l mlijeka prije spavanja:eek::eek:
i oko 3 izjavil da je gladan ko vuk,al ja mu nisam dala da lupa po kuhinji(rospija) :raspa:
i ja bi tako :mama:
ma ja to stvarno ne kužim! Neki se debljaju i od zraka, a neki pojedu 3 vola dnevno i ništa...
joj što bi ja sad jedne čevape s lukom :raspa: dobro ne baš sad sad, ali recimo sutra za ručak :o
imam i ja jednu prijateljicu koja jede 5x više od mene,a ne prima se na nju ništa :o
Istina, sve ostale nisu te sreće... isto stalno muku muće... :(
ida1985
09.02.2010., 23:24
oho,vidim da vas je puklo čišćenje :D i mene,al ne jer sam htjela nego zato jer moram
pojela sam sve za danas pa evo popisa:
-3 šnite crnog tost kruha i abc sir
-pola šake brusnice
-grah+tuna+luk+bučino ulje i začini
-3 rižina krekera
-125g posnog sira+pola čašice kiselog vrhnja,1 crni tost kruh
-1 jabuka
-vježba:30min sobni bic
sat i pol pospremanja, možda i više al nek bude sat i pol..
daj mi recite kaj mislite dal previše sam pojela? i dal je taj jelovnik oke?
idem si probat izračunat kalorije...ja bi trebala njupat 1700kalorija da mršavim po pola kile na tjedan...
i nemrem vjerovat da mi vaga ne pada na pamet. tak je to kad ja samo funkcioniram pod prijetnjama,a tu se itekak prijeti ako se netko prije izvaže
Ne znam koja je količina graha, ulja, tune etc... ali meni se čini da tu nema više od 1500 kcal možda i manje
jel vam smijem stavit link na jedan recept koji je preejeeednostavan za napravit i meni je osobno jako fini ?
Prvo sam htjela qoutat sa DA; DA; DA... a onda kada sam skužila da se radi o kolaču od čokolade evo zakašnjele reakcije NE; NE; NE :D
na vam neke moje
http://www.coolinarika.com/recept/krpice-za-zeljem
http://www.coolinarika.com/recept/varazdinske-kiflice
http://stellina86.coolinarika.com/recepti
i na vam moja slikica od vjencanja:cerek:
http://stellina86.coolinarika.com/slike/prikazi/281275
PRE... i u nekom mrak autiću si se vozila?!
mi smo bili skupa 3 mjeseca i nakon toga se sudebno vjencali :raspa:
do tad smo se vidjeli 6 put, sedmi put smo isli prstenje birati:rofl:
crkveno smo se pred 5 mjeseci
Vrijedno poštovanja.. treba imati hrabrosti za takov što.. ali mi je full drago kada čujem da se ovakve priče iz bajki dešavaju i žive :cerek:
ja mislim da to itekak puno govori! mislim da nam slavonke po klopi nisu niti do koljena
Potpisujem za slavonke (dakle i ja sam slavonka)
Ja sam svojim obecala da cu im radit neki kolac za svoj rodjendan
mozda im napravim tog crnca. samo da ih skinem s vrata:o
zvjezdice ti si pitala za moju visinu :)
166 a kile su sve u nonama
Ja sam otkrila da mi je probava sva sretna od kada jedem puno ove "GMO" crvene paprike... pa eto možda ti i to pomogne
Curke vama stvarno treba stavit dnevni limit postova pa ko bu ovo sve čito,, otišla s posla na trening, pogledala HTZ i sada već sat vremena čitam šta ste vi na tipkala u tih par sati
Dakle da sam trenilarla ste čule ali dok sam vrtila onaj orbi koji inače bez bada odvrtim 60 min mislila sam da ću umrijeti već nakon 5 min na kraju izdržala 30 na orbiju i 10 na steperu (čini mi se da je i Zvjezdica nedavno imala sličnu situaciju?!)
DAnašnji menu:
Kava s mlijekom
hrenovka, 2 crna tost kruha, malo paprike i svježeg sira
trokut pize (sir, rajčica iz Pizza cut-a)
Laku noć
Ma svašta ste danas pričale, baš ste bile raspoložene. Bio mi vas je baš gušt čitati :cer ek:
i meni :cerek:
i ja bi tako :ma ma:
ma ja to stvarno ne kužim! Neki se debljaju i od zraka, a neki pojedu 3 vola dnevno i ništa...
joj što bi ja sad jedne čevape s lukom :raspa: dobro ne baš sad sad, ali recimo sutra za ručak :o
imam i ja jednu prijateljicu koja jede 5x više od mene,a ne prima se na nju ništa :o
Istina, sve ostale nisu te sreće... isto stalno muku muće... :(
i ja imam jednu koja ide nutricionistu da se zdeblja..
pazite ovo,ona je htjela pisati mislim da chio chipsu pismo jer su smanjili normative za vrećice čipsa s 200 g na 150 g i njoj tih 50 g baš fali:rofl::rofl:
ona pojede ko 2 fizička radnika skupa,dok idemo skupa u menzu,ljudi ju gledaju u čudu,jer uvijek nosi pun pladanj:lol: i pojede sve bez pol pardona:eek:
coffeebreak
09.02.2010., 23:30
Curke, odoh i ja spavati:W
Malo sam pretjerala zadnjih par dana pa sam komatozni zombi na poslu.
laku noć. od sutra opet redovno pišem i, nadam se, manje brljam navečer s hranom.
pure evil
09.02.2010., 23:43
jaoo htjela je pisat chio chipsu :rofl:
ova je još luđa od sestrine frendice koja se skriva u garderobi samo da može jest :rofl:
jao da,mogle bi se malo skulirat i manje pisat :D al opet,ja se tu tak ufuram pa meljem i meljem i meljem...
ida,tune i graha je bilo dosta :D neznam točno kolko al dosta :D ali ako je tvoja procjena točna,onda super :D
pure evil
09.02.2010., 23:43
noć svim curkama i sretno nam sutra :zubo:
blizanka
09.02.2010., 23:44
Prvo sam htjela qoutat sa DA; DA; DA... a onda kada sam skužila da se radi o kolaču od čokolade evo zakašnjele reakcije NE; NE; NE :D
ali tu ide kakao u prahu iiiiiii.... nema jaja.... iiiiiiiii.... jogurt iiiiii.... ovo je ustvari zdravi kolač :o
Ja sam otkrila da mi je probava sva sretna od kada jedem puno ove "GMO" crvene paprike... pa eto možda ti i to pomogne
:lol: ona iz bio proizvodnje ne funkcionira? :rofl:
Curke vama stvarno treba stavit dnevni limit postova pa ko bu ovo sve čito,, otišla s posla na trening, pogledala HTZ i sada već sat vremena čitam šta ste vi na tipkala u tih par sati
Priznaj da bi ti bilo tužno da vidiš da nikad ovdje nema nikoga :kava: i da te nema tko odvratiti od smokića ili čokoladnog kolača :raspa:
Dakle da sam trenilarla ste čule ali dok sam vrtila onaj orbi koji inače bez bada odvrtim 60 min mislila sam da ću umrijeti već nakon 5 min na kraju izdržala 30 na orbiju i 10 na steperu (čini mi se da je i Zvjezdica nedavno imala sličnu situaciju?!)
Tjelo još možda nije još naviklo na toliko aktivnosti. Dođe do zamora mišića ako se prenaglo i s prevelikim naporom krene... Ja se iskreno divim Mački kako ona svaki dan sat vremena odpedalira! još jednom :top:
blizanka
09.02.2010., 23:46
laku noć svima :w
draga kako si izdržala današnji dan?
kakva je to voda s konzervansom? :confused:
Samo provjeravam jel tu iko više čita menije il samo čavrljate:rofl:
Šala mala trebala je biti fini mini juha al je neka druga (knorr čini mi se ) odvratno nešto 100%-tni konzervans, užas!!!
Ne znam koja je količina graha, ulja, tune etc... ali meni se čini da tu nema više od 1500 kcal možda i manje
PRE... i u nekom mrak autiću si se vozila?!
Vrijedno poštovanja.. treba imati hrabrosti za takov što.. ali mi je full drago kada čujem da se ovakve priče iz bajki dešavaju i žive :cerek:
Potpisujem za slavonke (dakle i ja sam slavonka)
DAnašnji menu:
Kava s mlijekom
hrenovka, 2 crna tost kruha, malo paprike i svježeg sira
trokut pize (sir, rajčica iz Pizza cut-a)
Laku noć
A da pojedeš nešt (pametno) ak misliš vježbat sat vremena???
zgodnica
10.02.2010., 09:33
Ma, on ima 40 kila s mokrim krevetom. Kad bi bio neki način da mu prebacim svojih 10ak kila, bili bi presretni i on i ja.
isti slučaj imam i ja.i zato i jesam pored dragoga kao div.nekakav.
ma ima lijepih primjera,ali ja sam svom ajme,kao mater,ogromna¨!
najgore je što navečer uhvati jesti i skroz me zove,ajde jedna šnita nije ništa.ali ja baš ne mogu odustati na jednoj šnitici,kad počnem,pa se to na kraju moje pretvori u pravu gozbu..i još s desertom!
ida1985
10.02.2010., 09:34
Šala mala trebala je biti fini mini juha al je neka druga (knorr čini mi se ) odvratno nešto 100%-tni konzervans, užas!!!
Joj meni su te juhe u šalici od Knorr-a baš mrak :lajk: za razliku od Podravke koja je duplo jeftinija ali je meni užas... ne znam koju si knor probala ali ona krem sa povrćem i ona od sira sa zelenim rezancima su meni mrak a jedva da imaju 100 kcal :p
A da pojedeš nešt (pametno) ak misliš vježbat sat vremena???
Vikendom jedem pametno, preko tjedna se snalazim :cerek: Da znam da izbor menu-a nije najzdraviji, ali mi se tako jela pizza da sam mogla ubit nekog....
Kod mene je problem što ja jako puno zdravih namjernica ne volim tipa (ništa zeleno osim špinata dakle niti ikakve salate osim svježeg povrća, nikakve žitarice ni cornflekse, jogurt,.... poduži je popis ali trudim se uvrštavati nove namjernice u moje menu-e
zgodnica
10.02.2010., 09:43
evo a sada i moj pms dan cijeli dan sam jučer i prekjučer brljala i brljala po slatkom i domačici.jednostavno eto super mi krene i onda ona žarulja....kao da me netko pali gasi.jedem ne jedem.
ne znam šta mi je,ali eto bila sam se utješila jer je pms inače mi i puno luđi.trpam sve i svašta.
eto hvatala me kriza slatkog i jednog cheesburgera; al od danas nastavljam s vama!
za doručak :namaz na kruhu,1,5 šnita i onda capuccino
još malo: naranča
ručak: špinat
između: aktivia s fitnes žitaricama i onim crunch pilovs od vanijlije,da ipak bude ,alo finije za pojesti.
inače kad pokušavam pojesti nešto zdravo,jedem to a sve mi na uši izlazi,i i pak se vratim slatkišu.
zato jedem ativivi-u s fitnes žitarkama i dodam te od vanilije,pa mi baš bude super!
večera: ne mogu prijaviti,još,vidit ćemo nadam se nešta u stilu!
blentava
10.02.2010., 10:18
:eek:koliko ste natrkeljale:eek: ajd bas dobro, sad cu vas fino citati uz kavicu...
imam 23 trenutno, udala se s 21.joj draga moja ljubav:cerek::cerek:
srceko je zvalo na drugu stranu svijeta:cerek:
:cerek: ajoooj, nista mi ne govori. ni ja ne bih bila tu di jesam da me nije zamantao. i tek nakon 10 godina se zenimo, u desetom. a od prstena jos nista :ne zna: gdje grijesim??? ajd mozda bude nesto za valentinovo. papak.
imala i ja frenda koji je mogao pozderat za osmero i nista se nije hvatalo. i onda preko noci, debeo!!! i sad se jadamo jedno drugome. jadan, svake veceri na savski nasip i zali za dobrim starim vremenima...
eh da, zasto imam dojam da sam i ja medju seniorkama ovdje? imam po 14 godina u svakom batku. ne znam jel to spada pod pilich.
vidim da vas hvataju krize. ja ovuliram, pa stvarno ni nisam tolko gladna. al kad se zvijer probudi....:mad::mad::mad:
evo vam za utjehu http://www.weight-loss-center.net/weight-loss-blog/2008/12/pms-increases-metabolism-and-weight-loss/
pusek musek i uspjesan dan zelim!!!
Zvjezdica86
10.02.2010., 10:35
jutro cure:kava:
ja sam spavala do sad:brukica:
dragi ne dolazi danas na rucak pa sam si dala odusla na slobodnom danu:D
kak vi?
ja vi se vagala:raspa:
jucer sam mjesto caja popila toplo mlijeko s medom...i zdjelicu smokija:lol::lol:
to se vi krive jer sam ja htjela smoki a vi me odgovarale ko vraga od tamjana.
ovo mlijek je bilo sasvim nepotrebno:rofl::rofl:
ja sam spavala do sad:brukica:
kak vi?
jucer sam mjesto caja popila toplo mlijeko s medom...i zdjelicu smokija:lol::lol:
LEGENDO :s
nema smokija...rekoh ti ja
a nema ni vaganjaaaaaaaaa :azdaja:
LEGENDO :s
nema smokija...rekoh ti ja
a nema ni vaganjaaaaaaaaa :azdaja:
tak je :D:D
inače dobro jutro :w
tak je :D:D
inače dobro jutro :w
jutar :cerek::kava:
Scirocco
10.02.2010., 11:06
ja sam spavala do sad
kak vi?
Hej, da sam bar ja zgrijesila samo s time..ja sam nakon onog lijepog izvjestaja od sinoc smazala sve svoje dorucke koje bih inace pojela u dva tjedna :rolleyes: :(
A jutros izađem iz stana, shvatim da sam zaboravila mobitel i ne mogu vise otvoriti vrata!!
Sad ovo pisem dok mi majstori mjenjaju bravu, a trebala sam biti na poslu prije tri sata. Koji pocetak dana! :flop:
pure evil
10.02.2010., 11:28
isti slučaj imam i ja.i zato i jesam pored dragoga kao div.nekakav.
ma ima lijepih primjera,ali ja sam svom ajme,kao mater,ogromna¨!
najgore je što navečer uhvati jesti i skroz me zove,ajde jedna šnita nije ništa.ali ja baš ne mogu odustati na jednoj šnitici,kad počnem,pa se to na kraju moje pretvori u pravu gozbu..i još s desertom!
na kaže se za sebe da si ogromna ,nego da si preniska :D:cerek:
ali ovo navečer, neznam kaj da ti savjetujem osim da kažeš NE i da ga zamoliš da ne jede pred tvojim očima... :mig:
Scirocco ajoj :(:(
pure evil
10.02.2010., 11:30
jutro/dan i od mene..
koja mećava je vani...nejdem danas nikud...:eek::eek:
i neznam kaj da kuham za ručak za sebe... :zvrko:
inače,meni onaj stiropor ima totalno okus po smokićima :cerek::cerek:
pure evil
10.02.2010., 11:39
:cerek: ajoooj, nista mi ne govori. ni ja ne bih bila tu di jesam da me nije zamantao. i tek nakon 10 godina se zenimo, u desetom. a od prstena jos nista :ne zna: gdje grijesim??? ajd mozda bude nesto za valentinovo. papak.
imala i ja frenda koji je mogao pozderat za osmero i nista se nije hvatalo. i onda preko noci, debeo!!! i sad se jadamo jedno drugome. jadan, svake veceri na savski nasip i zali za dobrim starim vremenima...
vidim da vas hvataju krize. ja ovuliram, pa stvarno ni nisam tolko gladna. al kad se zvijer probudi....:mad::mad::mad:
evo vam za utjehu http://www.weight-loss-center.net/weight-loss-blog/2008/12/pms-increases-metabolism-and-weight-loss/
10 godina,oho :cerek::top::s
za ovo boldano-sve se vraća,sve se plaća :rofl:
a sa ovog linka mi se sviđaju sljedeće rečenice:
That’s right ladies, research has shown that pre-menstrual syndrome (PMS), a nuisance for many, can actually help you to lose weight faster at that time of the month than at any other time.
So with all the unpleasantness of PMS, it is a welcome relief to learn that it can also help with weight loss.
You will burn more calories during PMS than other times of the month so take advantage of it and get moving.
This is just water weight and will be lost easily when menstruation is over
:cheer:
Scirocco
10.02.2010., 11:48
n
Scirocco ajoj :(:(
To mi je kazna jer sam sinoc toliko žderala :lol:
kaj velite na punjene patlidjane sa mljevenim mesom? :ne zna:
Zvjezdica86
10.02.2010., 11:59
stiropor slican smokiju'? daj ne zezeaj me.
moj smoki je pun kikirikija i ima127 kcl na 30 g , sto sigurno taj tvoj stiropor nema :raspa::rofl:
ja sa bila vrijedna.
izletjela iz kuce - zaboravila pojest dorucak! damt!
digla neke papire za salon, otisla u solarij:raspa: jer sam tolko bijela da bi mogla sponzorirati mozzarellu:D, otisla u trgovinu.
a sad idem ravim onaj kolacic koji sam jucer tu keljila.
trebam opet i peglati, i oprat masinu jednu...i jos otici u teretanu...dug je dan:kava:
Zvjezdica86
10.02.2010., 12:00
ja patlidjane volim, a za ostalo sam vegetarijanka:D
pure evil
10.02.2010., 12:10
pa meni je okus sličan :D i onda se tješim kak jedem rižin stiropor a ima okus po smokiju :zubo: di ćeš bolje :zubo:
kad počinješ sa salonom? :raspa:
i jel ti samo ne jedeš meso i dal npr jedeš ribu?
ja patlidjane volim, a za ostalo sam vegetarijanka:D
vegetarijanka si?
blentava
10.02.2010., 12:20
[QUOTE=Zvjezdica86;24989449]stiropor slican smokiju'? daj ne zezeaj me.
moj smoki je pun kikirikija i ima127 kcl na 30 g , sto sigurno taj tvoj stiropor nema :raspa::rofl:
QUOTE]
ja sam lijecena smokiholicarka... ali imam ovisnika u kuci...u ostavi imam jedno 10ak vrecica koje ne smojem dirat jer zderonja protestira.:lol:
nego...smislila sam sto cu si smuckat za veceru: u lonac vode (ne volim cajeve, sokove, vodu, nista sto nije mlijeko) cu staviti malo oslica, jedan luk, jedan krumpir, malo umaka od rajcice i na kraju malo persina. dragi ce dobit verziju s malo rize i malo maslinovog to ce mu bit prvo jelo.
ja cu dobiti juhu i klinac. jedva cekam 1.3. ali taman tada imam dobit mengu pa sam tada teza!!! mikad necu znati pravu istinu...:mad:
Zvjezdica86
10.02.2010., 12:48
pa meni je okus sličan :D i onda se tješim kak jedem rižin stiropor a ima okus po smokiju :zubo: di ćeš bolje :zubo:
kad počinješ sa salonom? :raspa:
i jel ti samo ne jedeš meso i dal npr jedeš ribu?
noup...od ribe povracam iako bih je volila jesti.:rolleyes:
vegetarijanka si?
jep, osam godina:cerek:
zamjesila taman tijesto za kolacice:mirko:
Scirocco
10.02.2010., 13:05
Koje kolace radis?
zelena*vatra
10.02.2010., 13:10
ajme šta ste se raskokodakale
ja jučer:
zobene s mlijekom, jabuka
zelje, jogurt, integralni
ness
integralni krekeri- 3 male vrećice
juha, puretina
čokolada
pizza (integralno brašno+paradajz+zrnati sir)- 2 slice-a
sirova mrkva
ahhhh, ni danas nije bolje, al to pišem sutra :p
zvijezdice- jako lijepa štorija :cerek:
noup...od ribe povracam iako bih je volila jesti.:rolleyes:
jep, osam godina:cerek:
ja stavila previse soli u mljeveno kak da to ublazim..grrrrr:(
samo da se pohvalim...
radila sam popis za kupnju i nisam stavila čips,uopće se nisam sjetila,
dok me cimerica nije podsjetila..
uopće mi ne fali :cerek:
blentava
10.02.2010., 14:07
kuhani krumpir...
debelakis
10.02.2010., 14:09
ja znam za foru,da kruh skuplja sol,pa možda nekako probaj,lagano natopi šnitu kruha,da izvuče sol..??? :ne zna:
ili u krajnjem slučaj,dodaj šećera!
Scirocco
10.02.2010., 14:13
ja znam za foru,da kruh skuplja sol,pa možda nekako probaj,lagano natopi šnitu kruha,da izvuče sol..??? :ne zna:
ili u krajnjem slučaj,dodaj šećera!
Hej, imas jako zanimljiv potpis.. :D
Objasni malo kako ti je to uspjelo :kava:
Hej, imas jako zanimljiv potpis.. :D
Objasni malo kako ti je to uspijelo :kava:
imaš odgovor na temi par tema ispod ove :kava: :D
Scirocco
10.02.2010., 14:23
imaš odgovor na temi par tema ispod ove :kava: :D
Monti?
pure evil
10.02.2010., 14:52
onaj čaj na "P" ;)
ida1985
10.02.2010., 15:12
Cure evo i mojih slikica sa coolinarke da vas malo zabavima
Dakle prije nego sam upoznala svog dragog:
http://bucka22.coolinarika.com/slike/prikazi/200780
I dvije godine kasnije (sada sam odprilike ista)
http://bucka22.coolinarika.com/slike/prikazi/200779
Jedva čekam da vam postam sliku nakon 4-5 mj druženja s vama :mig:
Ne nadam se da će biti kao na prvoj... ipak s godinama dolaze i neki neizbježne atributi.... ali....
Scirocco
10.02.2010., 15:38
Dakle prije nego sam upoznala svog dragog:
...
Znaci on je kriv? Pa sta ti radi? :D
ida1985
10.02.2010., 16:02
Znaci on je kriv? Pa sta ti radi? :D
Fino me hrani, kuha, poslužuje, servira u krevet... ma sve što treba :-D
P.S. evo statusa jedne moje FAcebook kolegice:
Ovo su vremena brze hrane i spore probave, velikih ljudi i malih karaktera. :rofl::rofl::rofl:
P.P.S. Ima ko kakav zgodan dijetalan recept za špinat ja obožavam svježi na mlijeku (ali tamo volim ubacit i dosta zaprške), a sada sam kupila onaj Ledo smrznuti koji sam samo jednom radila i bio mi je bljak... ?!?! Pomagajte??
blizanka
10.02.2010., 16:03
Samo da se brzinski javim! :w
Još sam na poslu :tuzni:
sve ja čitam :o
joj super su mi te knorr juhice, ali nisam sigurna koliko ih je pametno jesti...
blizanka
10.02.2010., 16:05
eh da, zasto imam dojam da sam i ja medju seniorkama ovdje? imam po 14 godina u svakom batku. ne znam jel to spada pod pilich.
ma ti si već stara koka! :rofl:
Ja imam po 13,5 godina u svakom batku :mig:
zanimljivo... malo nešto i za utjehu nama ženskama :D
blizanka
10.02.2010., 16:06
možda i meni bude za valentinovo, samo ne znam koje... :kava:
uf ma te muške bi nekad trebalo u stop strpat i ispaliti na mars... :D
ida1985
10.02.2010., 16:07
Samo da se brzinski javim! :w
Još sam na poslu :tuzni:
sve ja čitam :o
joj super su mi te knorr juhice, ali nisam sigurna koliko ih je pametno jesti...
Ja sam sigurna da nije pametno:-D ali su idealne za situacije kada si ništa ne poneseš na posao ili nisi u prilici sjest i jest.. ja ih uvijek imam u ladici na poslu par komada i u torbi makar 2 za iznimne situacije :cerek:
blizanka
10.02.2010., 16:08
Hej, da sam bar ja zgrijesila samo s time..ja sam nakon onog lijepog izvjestaja od sinoc smazala sve svoje dorucke koje bih inace pojela u dva tjedna :rolleyes: :(
A jutros izađem iz stana, shvatim da sam zaboravila mobitel i ne mogu vise otvoriti vrata!!
Sad ovo pisem dok mi majstori mjenjaju bravu, a trebala sam biti na poslu prije tri sata. Koji pocetak dana! :flop:
uf micek :grli: pa kako to? ma danas je neki ludi dan...
blizanka
10.02.2010., 16:09
ma ja ti volim svo to povrće punjeno! i sa mesom i sa povrćem... :klopa:
to ti isto može biti super obrok! Samo nemoj staviti puno ulja. Pogotovo jer patliđani upijaju ko spužva!
luna_lana
10.02.2010., 16:20
... ma danas je neki ludi dan...
I ja kažem...
Naime ja sam jutros kad sam izašla samo do Konzuma koji mi je preko puta zviznula na ledu ispred zgrade...:mad:
Bogami dobro sam nabila trticu. Boli za poludit,:mama: al ajde dobro sam i prošla, mogla sam i slomit nešto.
Sva sreća moja pozadina je ipak malo amortizirala pad. :zubo:
Uglavnom na današnjem mom meniju nema ništa, od boli uopće nisamgladna, pojela sam malo integralnog peciva da mogu popit tabletu i to je to, uopće mi se ne jede. :(
Cure moje čuvajte se ako ste vani i polako hodajte, čovjek nikad nije siguran na tom snijegu i ledu.
U sekundi se svašta može dogoditi.
pure evil
10.02.2010., 16:26
ida,puno si mi bolja i ženstvenija na drugoj slici..
ali također glasam za zlatnu sredinu, al na prvoj slici si stvarno premršava,rekla bi anoreksična :(
pure evil
10.02.2010., 16:28
ajoj luna :(
istina,za čas rokneš i onda se trebaš lječit :(
Scirocco
10.02.2010., 16:32
uf micek :grli: pa kako to? ma danas je neki ludi dan...
Ma ne znam..i jako sam nesretna sto se tice mrsavljenja :(
Kad sam krenula u 9.mjesecu sa zdravom prehranom, kile su lijepo isle dole i uopce se nisam puno mucila, ali od 12.mjeseca pa do sad..nista! Izgubim dva kila pa dobijem dva kila, jedan tjedan sam super disciplinirana, a jedan tjedan jedem sve sta mi dođe pod ruku :rolleyes:
Ne znam vise sta da radim :confused:
Scirocco
10.02.2010., 16:34
I ja kažem...
Naime ja sam jutros kad sam izašla samo do Konzuma koji mi je preko puta zviznula na ledu ispred zgrade...:mad:
Bogami dobro sam nabila trticu. Boli za poludit,:mama: al ajde dobro sam i prošla, mogla sam i slomit nešto.
Uglavnom na današnjem mom meniju nema ništa, od boli uopće nisamgladna, pojela sam malo integralnog peciva da mogu popit tabletu i to je to, uopće mi se ne jede. :(
Cure moje čuvajte se ako ste vani i polako hodajte, čovjek nikad nije siguran na tom snijegu i ledu.
A zlato.. :( :grli:
luna_lana
10.02.2010., 16:46
Odma mi je bolje kad sam se nekome požalila. :)
Da, eto rokneš i možeš se sredit fino na par mjeseci. :rolleyes:
Di mi je bila pamet uopće izlazit s malim po ovom vremenu, sva sreća njemu nije ništa, zviznuo je i on samnom, jadan imao je snijega i na trepavicama i u nosnicama. :(
Majko mila glavu si je mogao razbiti, svom srećom dobro da je ipak napadalo više od 10 cm te snježine pa ipak i to malo amortizira padove.
Scirocco - mislim da je to neka normalna faza kad kile stagniraju, ali se gube centimetri (tako kažu) probaj se izmjeriti i naravno ko šta cure stalno ovdje ponavljaju nemoj se vagati svakodnevno.
Ma dovoljnoje jednom mjesečno da se vidi pravo stanje stvari.
Gubitak ili porast od dvije kile je vjerovatno samo voda i to ovisi o unostu tekućine, soli i zavisi koliko se vode veže u organizmu i svi mi tu variramo od dana do dana unutar tih granica.
U svakom slučaju nemoj odustati, krenut će kile opet dole sigurno. :)
Scirocco
10.02.2010., 16:52
Scirocco [/B]- mislim da je to neka normalna faza kad kile stagniraju, ali se gube centimetri (tako kažu) probaj se izmjeriti i naravno ko šta cure stalno ovdje ponavljaju nemoj se vagati svakodnevno.
Gubitak ili porast od dvije kile je vjerovatno samo voda i to ovisi o unostu tekućine, soli i zavisi koliko se vode veže u organizmu i svi mi tu variramo od dana do dana unutar tih granica.
U svakom slučaju nemoj odustati, krenut će kile opet dole sigurno. :)
Ma ne gubim ja centimetre, niti se vazem svaki dan..te kile su posljedica prezderavanja. Nikako se ne mogu natjerati da se kontinuirano (duze od tjedan-dva) drzim režima prehrane, nego puknem i zderem :ne zna: :rolleyes:
Scirocco
10.02.2010., 16:54
Odma mi je bolje kad sam se nekome požalila. :)
Da, eto rokneš i možeš se sredit fino na par mjeseci. :rolleyes:
Di mi je bila pamet uopće izlazit s malim po ovom vremenu, sva sreća njemu nije ništa, zviznuo je i on samnom, jadan imao je snijega i na trepavicama i u nosnicama. :(
Majko mila glavu si je mogao razbiti, svom srećom dobro da je ipak napadalo više od 10 cm te snježine pa ipak i to malo amortizira pad )
Sva sreca da je maleni dobro :)
luna_lana
10.02.2010., 17:02
Ma ne gubim ja centimetre, niti se vazem svaki dan..te kile su posljedica prezderavanja. Nikako se ne mogu natjerati da se kontinuirano (duze od tjedan-dva) drzim režima prehrane, nego puknem i zderem :ne zna: :rolleyes:
E da i ja imam taj prokleti problem. :mad:
Mislim da je to zato jer neke dane znam bit gladna pa onda najčešće navečer pretjeram, puknem pa nadoknadim za cjeli dan. :rolleyes:
Ja sad u zadnje vrijeme pokušavam da se zaista najedem za večeru, naravno samo dozvoljene namirnice dolaze u obzir, ali pojedem malo više možda nego bi trebala, al bolje tako nego dvaput večerat ili se najest najčešće kasno nečeg slatkog.
Zvjezdica86
10.02.2010., 17:09
:kava:, bok babe:D
evo ja sam taman zavrsila sa kolacekom, jos samo glazuru polijem i gotovo:cerek:
ufff, sva se tresem od bijesa. tak ja reagiram kad mi se mama javi prek poruke:rolleyes:pokvari mi cijeli dan odmah:kava:
luna_lana
10.02.2010., 17:18
mmmm kolači...:klopa:
A koji si kolač radila?
Ja isto obožavam peći kolače, ali nažalost i jesti pa sam prorijedila. :D
Ali mužu ću za Valentinovo ispeći Schvarcvald tortu, on ju najviše voli, pa ću ga iznenaditi. :cerek:
I pokušati svoje prste i nepce držati podalje od nje...e to će biti pravi izazov. :D
Zvjezdica86
10.02.2010., 17:27
http://www.coolinarika.com/recept/domaci-munchmallow :klopa:
Scirocco
10.02.2010., 17:32
Ajme, tebe s tim kolacima :azdaja: :D
luna_lana
10.02.2010., 17:33
Ajme...prefino izgleda. :)
Baš bih mogla isprobati. Jedino nemam tog ekstrakta vanilije, ali može i bez toga
Hvala na receptu.
Zvjezdica86
10.02.2010., 17:36
Ajme, tebe s tim kolacima :azdaja: :D
ja ih pecem za tetka od dragog.
ja nikad nisam vidjela covjeka koji tako s gustom jede kolace.:cerek:
ok, ima 100 kila, al je pravi gurman.
da nema njega ja nikad kolce nebi za nas pekla jer ne volimo bas:ne zna:
Ajme...prefino izgleda. :)
Baš bih mogla isprobati. Jedino nemam tog ekstrakta vanilije, ali može i bez toga
Hvala na receptu.
moze, trebalo bi biti ok:cerek:
od tog tijesta ispadne 120 komada :eek:
ja sam ipak to smanjila i radila malo vece da ispadne oko 40 :rofl:
ida1985
10.02.2010., 18:09
Curke,
Hoće meni netko reći šta da radim s onim špinatom koji upravo odmrzavam da si ga pripremim sutra za ručak?!?!
I sada bi vam tako rado napisala kako sam si finu večericu napravila koju sada žvačem dok vas čitam ali NE SMIJEM :(
Ajd valjda ću izdržat do sutra ili makar malo kasnije jer za sada nemogu biti ziher da neću više ništa stavit u usta :-)
ida,imaš na pravoj strani recept za omlet sa špinatom..
a isto tak piše da je prihvatljivo papati malo pirea,dva jaja na oko i špinat(umak- valjda-ja radim ovak- prepržim malo sitno nasjeckanog češnjaka + malo ulja(mrvičak,tek tolko da se ne primi),na to dodam špinat i miješam dok se ne rastopi ,gore malo mlijeka (i inače ide malo gustina,ali ja to izbacim,pa je umak malčice rijeđi,tj,sve ovisi kolko staviš mlijeka),posolim,i pustim da provrije...
samo pazi koju količinu spremaš, jer se to ne smije podgrijavati i jesti hladno:mig:
Zakaj se ne smije jest hladno? Kad spremam špinat za ručak uvijek ga jedem i za večeru. Za podgrijavanje znam da ne smije i da je ok ak stoji od ručka do večeri ali za ovo stvarno prvi put čujem.
Zakaj se ne smije jest hladno? Kad spremam špinat za ručak uvijek ga jedem i za večeru. Za podgrijavanje znam da ne smije i da je ok ak stoji od ručka do večeri ali za ovo stvarno prvi put čujem.
ma ok je ak stoji od ručka do večere,al ak stoji od ručka/večere jedan dan,do ručka/ večere drugi dan nije ok:mig:
profa iz kemije nam je svaki mjesec govorila koji štetni sastojci se oslobađaju dok špinat dugo stoji,al ubij me,ne znam to ponoviti:D kemija i ja smo ko krava i kozmetika :D al uglavnom,kemijski razlog je:D
coffeebreak
10.02.2010., 19:57
Ja imam po 13,5 godina u svakom batku :mig:
Ako brojiš samo noge, a ne i ruke, onda i ja imam toliko! :) Ima nas vidim svih uzrasta:rofl:
Ja danas:
- dva integralna grisina, kava s mlijekom i medom
- mala konzerva tune s jednom fetom integralnog kruha
- dva kolačića minijaturna, feta sira, pola fete pršuta, fetica pancete (bio domjenak)
- kava s mlijekom i medom
- tri tostića s dimljenim lososom i maslacem
Tek sad kužim da danas uopće nisam jela ni voće ni povrće:eek::eek::eek:
Pa ne kužim kako mi se to dogodilo. Sad idem odmah kuhat mišancu za sutra za ručak! Užas!
pure evil
10.02.2010., 20:06
kod mene je sve išlo oke kak i inače(dobro,pojela sam malo više za ručak,al oke) i sad me je puklo da mi se jede slatko :facepalm::facepalm::asshole:
ja sam danas napravila i crnca bez jaja :cerek: i onaj sladoled od zvjezdice sa coolinarike... i ko će dočekat da se čokoladna glazura ohladi... nebu danas dobro :rolleyes::rolleyes:
pure evil
10.02.2010., 20:07
ne kužim, prije menge me niš nije čopilo,i sad me tek puklo... :facepalm:
Zvjezdica86
10.02.2010., 20:40
evo mene, kolaceki su spremni:jumping:
dosla sam iz teretane, odradila 45 min na orbiju pa se jos ganjala sa pilates lopotom i tak:cerek:
vecerica je pala, sad idem kod tete da pojedemo kolace:no:
Zvjezdica86
10.02.2010., 20:41
kod mene je sve išlo oke kak i inače(dobro,pojela sam malo više za ručak,al oke) i sad me je puklo da mi se jede slatko :facepalm::facepalm::asshole:
ja sam danas napravila i crnca bez jaja :cerek: i onaj sladoled od zvjezdice sa coolinarike... i ko će dočekat da se čokoladna glazura ohladi... nebu danas dobro :rolleyes::rolleyes:
:rofl::rofl::rofl: i oda cu ja kasnije biti kriva jer sam stavila recept:kava:
ma ok je ak stoji od ručka do večere,al ak stoji od ručka/večere jedan dan,do ručka/ večere drugi dan nije ok:mig:
Uh, onda super.
Danas
- jogurt 0,05% m.m., jabuka, 2 žlice zobenih, cimet, kokos
- 3 slana štapića
- tanjur ječmene kaše s grahom, sojin faširanac, kiseli krastavici, pola šnitice raženog kruha
- frutabela od jagode, kruška
- dvije žlice posnog, sojin faširanac, paprika i luk
još ću naranču
I naravno svakakvi čajevi tokom dana :)
Shtefitza
10.02.2010., 21:08
ufff, sva se tresem od bijesa. tak ja reagiram kad mi se mama javi prek poruke:rolleyes:pokvari mi cijeli dan odmah:kava:
Eh, te mame iz daleka... vole koristit svoju moc... :rolleyes: :D :mad:
:kava:
pure evil
10.02.2010., 21:08
ja neću napisat kaj sam danas pojela,ugl hranu koja je oke al u nenormalnim količinama :facepalm:
Shtefitza
10.02.2010., 21:09
Jucer:
D: naranca, jogurt
M: banana
R: zelena salata s paradajzom, piletinom
M: energetska plocica
Hodanje 50 minuta
V: "stir fry"
blizanka
10.02.2010., 21:15
I ja kažem...
Uf! :grli: Nadam se da ti je sad malo bolje...
Inače, nećeš vjerovati, ali i ja sam danas pala na snijegu! :rofl: Dobro, nekako sam uspjela usporiti taj pad pa se nisam polomila, ali sam zato bila ko snjegović! :rofl:
pure evil
10.02.2010., 21:17
cure neznam kak je kod vas,al kod mene ima metar snjega barem... koma :facepalm:
Prava Macka
10.02.2010., 21:31
cure neznam kak je kod vas,al kod mene ima metar snjega barem... koma :facepalm:
a odakle si ako smijem znati. evo moje djete cjelu večer prati na internetu, teleteksu i šta ja više znam gtdje i plaće što svugdje pada a samo kod nas ne
zgodnica
10.02.2010., 21:34
evo mene,hvala na komplimentu,ipak si me dobro okaraterizirala...( ne mogu popamtit nickove)
nisam ogromna,nego premala.
I da ja sam se danas držala svog jelovnika,ali uz špinat ipak i malo krumpira pojela.
večera. nekakvo tijesto s jogurtom+puno tekućine danas
i evo upravo sada dok sam ponovo palila laptop,otišla po jedan fini bombon,ali ne znam kako ću ostati na to jednom!
odoh se navući na ostale postove na forumu,da ne rezmišljam o jelu!
zgodnica
10.02.2010., 21:37
i zaboravila sam napisati,da sam odlučila u šetnjicu večeras ali i kod nas pada kao lud! snijeg!:rolleyes:
ništa od mog treninga lagane šetnjice,doma je toplije.!:rofl:
bez obzira na savjetima naš je lijepo šetati dok pada,hvala lijepa,za ovu godinu meni ga sasvim dosta.:kava:
Prava Macka
10.02.2010., 21:38
moj meni za danas: kava sa šećerom ali to stvarno bude malo, tek na vrh žlićice
3 žlice zobenih s malo mljeka prokuhanih i 2 jabuke naribane ali podjelila sa svojim anđelom
2 jabuke
leća kuhana od jućer s malo puretine ali danas samo 1 šeflja i salata od crvenog kupusa
kava s cukrom, jedva popila nije mi baš pasala
1 jabuka
salata od zelja sa sirom i jednim jajetom kuhanim i zaćinjena sa maslinovim i kiskom. najviše volim alkoholni obićni ocat valjda navika
i sad zobam jednu po jednu grožđicu( oko 20 komada)
nije bilo ni šetnje ni orbija ali sam cijeli dan sijala svoje povrće pa valjda se i to malo raćuna
Scirocco
10.02.2010., 21:44
Hej komadi, je li koja probala quinoa-u? Navodno jako zdrava namirnica, sadrzi sve esencijalne aminokiseline.
Samo ne znam sta bih s time. Da li se treba prokuhati prije ili samo preliti mlijekom/jogurtom kao zobene? Savjet molim :kava:
blizanka
10.02.2010., 21:44
Kad sam krenula u 9.mjesecu sa zdravom prehranom, kile su lijepo isle dole i uopce se nisam puno mucila, ali od 12.mjeseca pa do sad..nista! Izgubim dva kila pa dobijem dva kila, jedan tjedan sam super disciplinirana, a jedan tjedan jedem sve sta mi dođe pod ruku :rolleyes:
Ne znam vise sta da radim :confused:
joj ja isto imam osjećaj da se samo vrtim u krug... :ne zna: super mi je išlo do Božića i onda sam uspjela vratiti koju kilu i sad nikako da krene opet. Možda stvarno previše jedem... :ne zna: ali brojim si kalorije (dobro nije to sad 100% točno) i čini mi se ok...
danas: cca 1400kcal
d: kava s mlijekom, pecivo sa suncokretom + šunkica
mo: jogurt, multigrain x2
mo2: 1 žlica fitness pahuljica + 1 dec mlijeka
mo3: 3 deci soka od rajčice
mo4: kava s mlijekom
v: teleća šnicla (150g), brokula (pol srednjeg cvijeta), pol malog kuhanog krumpirića
upravo popila čaj.
Danas mi je malo smrdan raspored obroka, ali jednostavno nisam mogla drugačije
i tu kod mene...
zlo mi je već od tog bijelog sra*a
pure evil
10.02.2010., 21:45
a odakle si ako smijem znati. evo moje djete cjelu večer prati na internetu, teleteksu i šta ja više znam gtdje i plaće što svugdje pada a samo kod nas ne
ja sam ti blizu zaprešića :D
blago vama da ne pada kod vas,kod nas je fakat grozno,a ja sutra moram i po neke nalaze i kod doktorice.. :facepalm:
dal možda koja od vas zna koji je rok za prijavu na burzu,budući da mi je jučer istekla zdravstvena,a ja sam apsolvent? dal to moram obavit u roku od 2 tjedna ?
pure evil
10.02.2010., 21:47
blizanka,vjerojatno je kod tebe došlo do neke pauze u mršavljenju..ko recimo kak se desi na un dijeti,prvo padne nekoliko kila na početku,pa mjesec dana ništa,pa opet krenu,i tak stalno :)
blizanka
10.02.2010., 21:48
Ako brojiš samo noge, a ne i ruke, onda i ja imam toliko! :) Ima nas vidim svih uzrasta:rofl:
je, samo nogice, ne brojim krilca :mig:
Prava Macka
10.02.2010., 22:02
curke halo kako ste vi danas provele dan. meni je bio dobar do podne i onda je krenilo naopako. kako se osjećam umorno nakon serije loših vijesti. to sam primjetila u zadnje vrijeme da kad se nešto naživciram poslje budem jako umorna i samo mi se spava. srećom nisam toliko pukla da se odem tješiti u hrani.a što se tiće hrane nemam pojma kaj ću sutra jesti jer sam sve već skoro ispraznila a moj mili samo radi pa ne mogu otići u kupovinu. nemam auto
Prava Macka
10.02.2010., 22:05
zanima me jel ko zna gdje nam je atlantis, jel dobro. primjetila sam da je nema već par dana
pure evil
10.02.2010., 22:07
joj ja sam baš hepi da sam u pon si otišla po namirnice jer ko zna kad bi mogla otić budući da ovaj snijeg nikak da prestane... :(
dakle ja danas imala neplanirano day off, ajmo sutra u nove pobjede...kak me živcira kad sam napuhnuta od menge :( :( ko balon se osjećam :(
mačka,nadam se da ćeš nešto izmislit za klopu ;)
blizanka
10.02.2010., 22:17
istina nema nam atlantis... :tuzni: i ja si razmišljam di je...
ne sjećam se da je najavila da je neće biti.
Atlantis di si?
blizanka
10.02.2010., 22:22
curke halo kako ste vi danas provele dan. meni je bio dobar do podne i onda je krenilo naopako. kako se osjećam umorno nakon serije loših vijesti. to sam primjetila u zadnje vrijeme da kad se nešto naživciram poslje budem jako umorna i samo mi se spava. srećom nisam toliko pukla da se odem tješiti u hrani.a što se tiće hrane nemam pojma kaj ću sutra jesti jer sam sve već skoro ispraznila a moj mili samo radi pa ne mogu otići u kupovinu. nemam auto
moj dan je opet prošao radno. Ok sam se držala s hranom. Nisam pala u napast da jedem iz pekare iako sam cijeli dan bila na poslu...
Naveče sam jela zdravo iako bi bilo bolje da mi je večera bila ručak u 17h, a ne ovako u 20h
doduše, ulovila me kriza u neko doba i htjla sam čokoladu, ali onda sam zaboravila na to :rofl:
pure evil
10.02.2010., 22:26
mislim da atlantis šljaka pa da je zato nema,znate da je rekla da nezna di joj je glava od posla..
baš fale i ona i tinker.. :(
blizanka
10.02.2010., 22:41
istina... :tuzni:
Nadam se da je tinker bolje... Tinker ako ovo čitaš šaljem ti :grli: i :kiss:
Zvjezdica86
10.02.2010., 23:25
cim mene nema nema ni kokosinjca:raspa:
pa di ste kokoske moje?
ja se vratila kuci. nemojte o snijegu, ja ga molim svaki dan u duetu sa muzem al nam nece. samo nam obecavaju al nista:rolleyes::rolleyes:
Zvjezdica86
10.02.2010., 23:25
mislim da atlantis šljaka pa da je zato nema,znate da je rekla da nezna di joj je glava od posla..
baš fale i ona i tinker.. :(
i meni:(
blizanka
10.02.2010., 23:29
cim mene nema nema ni kokosinjca:raspa:
pa di ste kokoske moje?
ja se vratila kuci. nemojte o snijegu, ja ga molim svaki dan u duetu sa muzem al nam nece. samo nam obecavaju al nista:rolleyes::rolleyes:
samo ti sebi pripisuj sve zasluge... :mig:
ma mene ulovio neki zamor. U fazi sam kad mi sew neda govoriti... :kava:
i samo mi se spava...
coffeebreak
10.02.2010., 23:32
i ja sam tu, čitam cijelu večer, ali sam umorna od posla i nisam baš od volje pa ne pričam. Ali isto mi vas je drago čitati.
Hoću novi posao:(
Zvjezdica86
10.02.2010., 23:39
ja hocu puno toga.
hocu mir u zivotu:tuzni:
Zvjezdica86
10.02.2010., 23:40
ajmo sad sve cemdrat. vidi se da je pms tu :mama:
Zvjezdica86
10.02.2010., 23:46
laku noc cure, ljubim vas :grli:
coffeebreak
10.02.2010., 23:46
ja hocu puno toga.
hocu mir u zivotu:tuzni:
I to isto hoću. I više slobodnog vremena. I manje stresa. A više novaca :mama:
A čak nemam ni pms:tuzni:
coffeebreak
10.02.2010., 23:47
Idem spavati. Sutra će valjda biti bolje. Laku noć, curke.
pure evil
10.02.2010., 23:55
Ja hoću bilo kakav posao :zubo:
i da diplomiram napokon...
jel koja od vas zna kaj treba napravit kad ti istekne zdravstveno osiguranje??
našla sam na netu da vrijedi još 30 dana od datuma koji piše na njoj (meni piše 9.2.2010.)
a kaj dalje? ja sam sad u tak glupoj poziciji, apsolvent,položeni svi ispiti,trebam samo napisat diplomski i diplomirat... :rolleyes:
baš ono-nit v rit,nit mimo...
blizanka
11.02.2010., 00:15
Ja hoću bilo kakav posao :zubo:
i da diplomiram napokon...
jel koja od vas zna kaj treba napravit kad ti istekne zdravstveno osiguranje??
našla sam na netu da vrijedi još 30 dana od datuma koji piše na njoj (meni piše 9.2.2010.)
a kaj dalje? ja sam sad u tak glupoj poziciji, apsolvent,položeni svi ispiti,trebam samo napisat diplomski i diplomirat... :rolleyes:
baš ono-nit v rit,nit mimo...
a jel još imaš studentska prava kao redovni student?
pure evil
11.02.2010., 00:17
pa imam,redovni sam student(bila,budući da više nejdem na fax jer sam sve položila osim tog glupog diplomskog), apsolventski staž mi traje do 9.mj.ove godine... ajd pliz help jer čitam po netu i nikakve odgovore ne pronalazim :(
blizanka
11.02.2010., 00:27
pa imam,redovni sam student(bila,budući da više nejdem na fax jer sam sve položila osim tog glupog diplomskog), apsolventski staž mi traje do 9.mj.ove godine... ajd pliz help jer čitam po netu i nikakve odgovore ne pronalazim :(
pa ako imaš redovita prava onda neznam zašto se uzrujavaš. Preko koga si osigurana? Ja sam bila preko mame i zdravstvenu bi mi rješavali kod nje na poslu. Ako ti moraš sama, onda odi što prije do HZZO-a gdje pripadaš i tamo ispuni formular za novu zdravstvenu. Ne znam koliki ti je rok, ali je vjerojatno kratak. Najbolje ti je direktno njih nazvati.
Ali pazi, čim diplomiraš ili izgubiš prava redovitog studenta moraš u roku od 30 dana (bar je taj rok bio prije nekih 2 godine) otići odjaviti zdravstvenu koju imaš sad po statusu studenta i podići novu koju ćeš dobiti po statusu nezaposlene osobe. To moraš napraviti bez obzira na datum koji će ti pisati na novoj zdravstvenoj iskaznici. To je jako bitno jer, koliko znam, inače gubiš pravo na zdravstveno osiguranje. U tom slučaju možeš ga opet steći kao zaposlena osoba ili čini mi se po mužu... (Kompliciraju do boli, ali eto tako je)
pure evil
11.02.2010., 00:37
e fala blizanka i na trudu i na pomoći ;)
ovo boldano sam pročitala negdje na netu (al kak sam sva zbunjena,više neznam kaj se odnosi na mene,a kaj na druge :zubo: ), dakle,čim imam diplomu u ruci,pravac burza :D
blizanka
11.02.2010., 00:43
e fala blizanka i na trudu i na pomoći ;)
ovo boldano sam pročitala negdje na netu (al kak sam sva zbunjena,više neznam kaj se odnosi na mene,a kaj na druge :zubo: ), dakle,čim imam diplomu u ruci,pravac burza :D
zdravstveno ti više ne ide prko burze. Ne moraš biti prijavljena na burzu da bi imala zdravstveno. Samo odeš na HZZO sa potvrdom od faksa da si završila fakultet (to ti je potvrda tipa one koje si uzimala za vrijeme studiranja za sve i svašta samo što ovdje piše da si završila faks i izgubila prava redovnog studenta). Provjeri ti sve to još telefonski. Imaš besplatni telefon koji ti piše na njihovim internet stranicama.
Cure, oprostite na ovom off...
Idem sad spavati. Dižem se ranom zorom...
Laku noć :w
Ako te još nešto zanima možeš mi poslati i PM :mig:
luna_lana
11.02.2010., 01:59
Uf! :grli: Nadam se da ti je sad malo bolje...
Inače, nećeš vjerovati, ali i ja sam danas pala na snijegu! :rofl: Dobro, nekako sam uspjela usporiti taj pad pa se nisam polomila, ali sam zato bila ko snjegović! :rofl:
Ajoj jadna, i ti :( , ali hvala bogu da si prošla bez neke ozljede ili nedajbože prijeloma. :)
Mene ti još fino bogami boli, popila Ibrufen od 800 mg ali boli i uz to, ali proći će to za par dana.
Ovaj snijeg neću tako skoro zaboraviti.
Inače ga obožavam, ali odsad uživam gledajući ga kroz prozor. :D
... nemojte o snijegu, ja ga molim svaki dan u duetu sa muzem al nam nece. samo nam obecavaju al nista:rolleyes:
Joj ja bih vam rado otpuhala bar dio ovog našeg :D, pa da se malo nauživate u žimskim radostima, ovdje pada već danima, postaje već naporno. :rolleyes:
Hej komadi, je li koja probala quinoa-u? Navodno jako zdrava namirnica, sadrzi sve esencijalne aminokiseline.
Samo ne znam sta bih s time. Da li se treba prokuhati prije ili samo preliti mlijekom/jogurtom kao zobene? Savjet molim :kava:
http://www.coolinarika.com/recept/quinoa
Mora se skuhati.
Ja sam tako spremala svom malom, samo sam ja znala u nju umiješat i neko povrće, npr mrkvu ili tikvicu.
http://www.coolinarika.com/recept/quinoa-s-povrcem
E da se ja vratim hrani, danas sam pojela dosta malo...
d - kava
r- malo integralnog peciva + analgetici
mo- analgetici, kava
v - malo dinstanog kupusa i malo pilećeg bjelog mesa
maloprije - obični jogurt sa par višanja iz kompota unutra
Treba gladovati
a ne možeš uvek.
Ima neka fora sa bioritmom,
al' sad sam zaboravio kako.
Kad se setim javiću vam :bonk:
Shtefitza
11.02.2010., 06:41
ajmo sad sve cemdrat. vidi se da je pms tu :mama:
Opet smo se nasle... vi u pms-u, a ja u ovulaciji... :D :o
(ko studentica sam se jako interesirala za Billings metodu, pa mi je ostalo... uvijek primijetim kad ovuliram... :rolleyes: :D )
Shtefitza
11.02.2010., 06:43
Danas:
D: kruska, jogurt, crni caj s mlijekom i malo meda
M: banana
R: stir fry sa govedinom i malo rize
M:jabuka
V: riza, grasak, sir, indijski sos
M: kakao, naranca
Scirocco
11.02.2010., 07:22
http://www.coolinarika.com/recept/quinoa
Mora se skuhati.
Ja sam tako spremala svom malom, samo sam ja znala u nju umiješat i neko povrće, npr mrkvu ili tikvicu.
http://www.coolinarika.com/recept/quinoa-s-povrcem
:kiss:
Scirocco
11.02.2010., 07:48
Calories in Quinoa
Serving Size 1 cup (170.0 g)
Calories 626
:eek: :eek:
Uf, mozda bolje da se ja drzim rize i zobenih :rolleyes:
Scirocco
11.02.2010., 07:57
Ma zapravo, to je 185 kalorija na 50 g, to i nije tako puno.
Plavuša :D
blentava
11.02.2010., 08:08
jutro curke!!!:kava:
....
idice, moje laicko oko kaze da ne skidas vise od 5 kila. na prvoj slici si mi cak malo i premrsava. meni si puno zenstvenija na drugoj slici. eto.
@luna i scirocco:grli:
Kad sam krenula u 9.mjesecu sa zdravom prehranom, kile su lijepo isle dole i uopce se nisam puno mucila, ali od 12.mjeseca pa do sad..nista! :
mislim da sve redom imamo taj problem. ne znam. mora bit da si normalno ljucko bice.:ne zna: nit ce bolje!!!
ja ih pecem za tetka od dragog.
ja nikad nisam vidjela covjeka koji tako s gustom jede kolace.
ok, ima 100 kila, al je pravi gurman.
da nema njega ja nikad kolce nebi za nas pekla jer ne volimo bas
:
i moj svekar. najradje bih ga poljubila nasred chelinke kad ga vidim kako se davi u slatkome. razvio je posebne tehnike disanja na nos samo da moze jest:lol:
ma ok je ak stoji od ručka do večere,al ak stoji od ručka/večere jedan dan,do ručka/ večere drugi dan nije ok
moze bit, ja obicno radim ili omlet ili strudel sa lisnatim. sa 1 jajem i stracchinom (nesto ko zdenka sir). pojedem i dan poslije. jos sam ziva. ali...mozda sam zato blentava??:confused:
blentava
11.02.2010., 08:29
Opet smo se nasle... vi u pms-u, a ja u ovulaciji...
(ko studentica sam se jako interesirala za Billings metodu, pa mi je ostalo... uvijek primijetim kad ovuliram... )
i ja! i ja! a to znam zato sto bih se:cice::Sex: ko duracel zeko, a i po datumima odgovara...
Zvjezdica86 kaže:
ufff, sva se tresem od bijesa. tak ja reagiram kad mi se mama javi prek porukepokvari mi cijeli dan odmah
vish, a ja obratno... sto smo dalje, to si vise falimo...:cerek: mamaaaa:mama:
istina...
Nadam se da je tinker bolje... Tinker ako ovo čitaš šaljem ti :grli: i :kiss:
i ja...
moj meni od jucer:
D: cappuccino (ja radim kapitalce sa 2 deca mlijeka fyi) i kelogsi sa jogurtom. zlicica meda. doslo mi...
R: tanjur i pol riblje juhe, 6 integralnih dvopekica od 30kcal/kom, 100g ricotte (svjezi sir)
MO:2 jabuke
V: tanjur i pol riblje juhe
bas sam zadovoljna:)
bojim se vikenda. u pet karneval. u subotu na rucku kod svekrvicha (mrzim kad mi svekrva natrpa tanjur, obavezno mi to napravi, a svaki put joj fino kazem da cu sama. u davna vremena sam se stidila vratit u lonac, al sad bome ne.)u nedjelju valentinovo. znam da cu pojesti, ali se nadam da necu pretjerivati...
ahhh...
blizi se 1.3., a ja do 10.3. moram bit wepa, jer idem po wedding dress :Placebo:
pusa svima i uspjesan dan zelim!!!
:azdaja: :azdaja:
Dakle, cure zločeste...
**Pretvorile ste ovaj forum u zbirku recepata za kolače... :azdaja:
**I tješite se kak je u redu svaki dan brljavit... sa smokijem i crncima bez jaja i sladoledom i ne znam čime i kak ne mršavite... :azdaja:
** I pitate se gjde je atlantis....
Zločeste cure, zločeste...
Dakle :tulum: :tulum: :love: Atlantis, sretan roćkas!
P.s. Vrati se bićemo dobre...!!
jučer:
** jogurt, jabuka, cimet, zobene
** int. pecivo + dukatela light
** salata od liganja (lignje na pari, rajčica, začini :klopa:)
** naranča
** opet jabuka s jogurtom
Radim do navečer i ova jabuka s jogurtom mi je spas (od sendviča) baš mi je ukusna i zasitna - i zamjena za slatkiš...
Jutros 45 min stepera...
Cure, mooolim vas nemojte mi zamjerit zbog kritike al ja ovdje sevraćam da dobijem razlog da NE jedem kolače... i ideju šta pametno jest...
ida1985
11.02.2010., 09:51
E da se ja vratim hrani, danas sam pojela dosta malo...
d - kava
r- malo integralnog peciva + analgetici
mo- analgetici, kava
v - malo dinstanog kupusa i malo pilećeg bjelog mesa
maloprije - obični jogurt sa par višanja iz kompota unutra[/QUOTE]
Zašto su analgetici u menu-u?? Kaj oni debljaju, imaju kalorija??
Moj mnu od jučer
mandarina
4 integralna krekera (112 kcal)
ananas mala konzerva (4 koluta)
biftek 120 g i pečeni šampinjoni punjeni kremom od svježeg sira i paprike
Muž donio iz restača neke ogromne već napacane bifeke pa sam ga morala prepoloviti... i sada jedino neznam kada si računam kcal dali meso i koliko upije tog ulja, senfa i svega u čemu je stajalo?!?!
Ali sve u svemu bio je to jedan jako ukusan niskokalorični obrok :)
pure evil
11.02.2010., 10:05
ja se ispričavam i na prevelikim offtopicima i na kolačima :cerek:
nema više zahebancije!! :rospija::rospija:istiće nam vrijeme.. :rofl:
oho,danas je šefici ročkas???
ATLANTIS; sve najbolje ti želim, i puno kila da odu i da se nikad ne vrate!!(budući da smo na ovoj temi :zubo:)
:cheer::cheer::tulum::tulum:
Zvjezdica86
11.02.2010., 10:14
:kava: jutro,
necemo vise o kolacma:rolleyes::cerek:
sretan rodjendan sefici Atlantis!!] pa gdje je ona?:mama:
ida1985
11.02.2010., 10:31
Sretan Ročkaš Draga Atlantis....
Jooooj cure moje zaboravila sam vam se požalit kako ovaj viken idme na skijanje i kako ću sigurno brljat.. mislim znate kakva se hrana jede na planinama a i kuhanog vina sam već sada svjerstna da se neću moći odreć... i sada više uopće nisam pametna dali da se veselim skijanju ili budem tužna što ću se loše hranit...
Zvjezdica86
11.02.2010., 11:06
Jooooj cure moje zaboravila sam vam se požalit kako ovaj viken idme na skijanje i kako ću sigurno brljat.. mislim znate kakva se hrana jede na planinama a i kuhanog vina sam već sada svjerstna da se neću moći odreć... i sada više uopće nisam pametna dali da se veselim skijanju ili budem tužna što ću se loše hranit...
uzivaj draga i uzmi dan off.
ja jedva cekam takve prillike da se malo opustim. ipak, mi cemo biti tu i kad se vratis, a ti bi kansije mogla zaliti sto se nisi provela kako si htjela nego si brojala kalorije za svakim gutljajem vina i zalogajima.:mig:
blentava
11.02.2010., 11:12
i sada više uopće nisam pametna dali da se veselim skijanju ili budem tužna što ću se loše hranit...
:confused: ne znam za tebe, ali ja generalno govoreci zelim bit sretna. i patim se malo sa prehranom jer zelim bit sretna. ali nikad, nikad ne bih dopustila na mi to sjebe bilo koji oblik drustvenog zivota.
elem, lijepo ti uzivaj i u hrani i u kuhanom vinu, i lijepo nam se u ponedjeljak vrati punih baterija i spremna za nove pobjede. nije bitno ono sto radis 10 dana godisnje, nego ono sto radis preostalih 355. bar ja tako mislim. lijep provod ti zelim i ne opterecuj se...
jutro drage moje :cerek::kava:
:ne zna::ne zna: Ak ćeš bit tužna, idem ja umjesto tebe:cerek:
Opusti se ženo i uživaj, ili još bolje pokušaj smislit ugodne načine da potrošiš unesene kalorije:rofl::rofl: Ja mislim da to definitivno rješava problem...
pure evil
11.02.2010., 11:17
slažem se,ako ideš nekud,onda se veseli i prepusti doživljajima ;)
jutro drage moje :cerek::kava:
kak je tebi zavidim s tim jutrom u podne:)
Ja sam ustala u 6 (slučajno sam se probudila) i stala na steper:eek::eek:
kak je tebi zavidim s tim jutrom u podne:)
Ja sam ustala u 6 (slučajno sam se probudila) i stala na steper:eek::eek:
da bar ja se tak dignem i vjezbam :(
ja tebi zavidim
Inače..ja sam danas trebala imati prvo vaganje i zaspala sam, tak sam tužna :rolleyes:
da bar ja se tak dignem i vjezbam :(
ja tebi zavidim
Pa saaad...
plan je da to radim 4 puta tjedno, ali istina je da ak uspijem 2 puta to je super!! Ostatak odradim navečer... nikako da su ufuram u to rano dizanje...
A trebala bi jer čuda radi za metabolizam.
Inače..ja sam danas trebala imati prvo vaganje i zaspala sam, tak sam tužna :rolleyes:
Kakve veze ima vaganje sa spavanjem??? Pa izvaži se sad :confused:
Kakve veze ima vaganje sa spavanjem??? Pa izvaži se sad :confused:
važe me stručna osoba koja mi je i dala plan prehrane
imala sam dogovoreno
ja zaspala :rolleyes:
pure evil
11.02.2010., 11:36
ajoj tejka :( ajde gledaj ovo ko šansu da skineš više grama do idućeg vaganja ;)
svaka čast svima na jutarnjem vježbanju, ja sam ujutro sva zbunjena bez kave...pa mi treba vremena da dođem k sebi...tak da,neznam kaj bi me natjeralo da ujutro vježbam,vjerojatno milijunski iznosi :rofl:
važe me stručna osoba koja mi je i dala plan prehrane
imala sam dogovoreno
ja zaspala :rolleyes:
Pa ti si kao Ruby..(ima neki reality u kojem ženska skida kile uz pomoć stručnih osoba ima nutricionistu i trenera i sve. Krenula je sa 220 kg sad ima 158 :D Nadam se da ti imaš manje ) Baš ju volim gledat daje mi motivaciju (za steper).
Malo sam zastranila, htjela sam reć: de prikelji plan prehrane ovdje da mogu prepisivat od tebe a ne sa kolač-sekcije coolinarike:rofl:
ajoj tejka :( ajde gledaj ovo ko šansu da skineš više grama do idućeg vaganja ;)
svaka čast svima na jutarnjem vježbanju, ja sam ujutro sva zbunjena bez kave...pa mi treba vremena da dođem k sebi...tak da,neznam kaj bi me natjeralo da ujutro vježbam,vjerojatno milijunski iznosi :rofl:
maloprije spominjana Ruby...???
btw. prvu šalicu nesa sam popila tijekom stepanja, drugu neposredno nakon tuširanja... steper je super zato što mogu na njemu još malo "kunjat"
ajd uspjela sam je nagovoriti da me sutra primi :rofl:
Pa ti si kao Ruby..(ima neki reality u kojem ženska skida kile uz pomoć stručnih osoba ima nutricionistu i trenera i sve. Krenula je sa 220 kg sad ima 158 :D Nadam se da ti imaš manje ) Baš ju volim gledat daje mi motivaciju (za steper).
Malo sam zastranila, htjela sam reć: de prikelji plan prehrane ovdje da mogu prepisivat od tebe a ne sa kolač-sekcije coolinarike:rofl:
nisam to gledala...sto je to?
atlantis
11.02.2010., 11:40
zanima me jel ko zna gdje nam je atlantis, jel dobro. primjetila sam da je nema već par dana
istina nema nam atlantis... : tuzni: i ja si razmišljam di je...
ne sjećam se da je najavila da je neće biti.
Atlantis di si?
tu sam : ) hvala na brizi... satrao me posao i to tako da sam jučer popodne bila na rubu plača od stresa i glavobole :mad:
baš fale i ona i tinker.. : (
a na godišnjem smo :/ ono, jebo takav godišnji :rolleyes:
ajmo sad sve cemdrat. vidi se da je pms tu : mama:
kaj nije cendrat? ma nema veze :cendr: :cendr: :cendr: :cendr: :cendr: : D
: azdaja: : azdaja:
Dakle, cure zločeste...
**Pretvorile ste ovaj forum u zbirku recepata za kolače... : azdaja:
**I tješite se kak je u redu svaki dan brljavit... sa smokijem i crncima bez jaja i sladoledom i ne znam čime i kak ne mršavite... : azdaja:
Dakle : tulum: : tulum: : love: Atlantis, sretan roćkas!
ma vi ste meni uvijek dobre :group hug:
hvala na čestitkama : ) kako si skužila?
ja se ispričavam i na prevelikim offtopicima i na kolačima : cerek:
nema više zahebancije!! : rospija:: rospija:istiće nam vrijeme.. : rofl:
oho,danas je šefici ročkas???
ATLANTIS; sve najbolje ti želim, i puno kila da odu i da se nikad ne vrate!!(budući da smo na ovoj temi : zubo: )
: cheer:: cheer:: tulum:: tulum:
: kava: jutro,
necemo vise o kolacma: rolleyes:: cerek:
sretan rodjendan sefici Atlantis!!] pa gdje je ona?: mama:
tu sam, obaveze... al sutra bi trebalo bit lakše :) sutra imam samo kavu i nabavku u metrou :)
hvala na čestitkama
tenkju
kak je tebi zavidim s tim jutrom u podne: )
Ja sam ustala u 6 (slučajno sam se probudila) i stala na steper: eek:: eek:
dobro jutro :D konačno sam malo odspavala
pure evil
11.02.2010., 12:05
ej slavljenico :cerek:
odmori se danas,ipak je tvoj dan!!
idem probat nać tu ruby na torenntima ;)
btw.ako kome treba onaj pilates s trakom mogu vam poslat,kupila sam neki dan prazne dvd-eje :zubo:
ej slavljenico :cerek:
odmori se danas,ipak je tvoj dan!!
idem probat nać tu ruby na torenntima ;)
btw.ako kome treba onaj pilates s trakom mogu vam poslat,kupila sam neki dan prazne dvd-eje :zubo:
ja biiiiiiiiiiiiiiiii :cerek:
pure evil
11.02.2010., 12:16
pošalji mi adresu na pp ;) pa ti pošaljem kad se snijeg otopi :D (kad uspijem izać iz kuće :zubo: )
pošalji mi adresu na pp ;) pa ti pošaljem kad se snijeg otopi :D (kad uspijem izać iz kuće :zubo: )
falaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cerek:
pure evil
11.02.2010., 12:37
zahvali se tek kad stigne :D
ako nemaš tu traku,imaš je za kupit u nami,30kn košta ;)
ja imam plavu,ta je srednja po jačini(svaka boja ima svoju jačinu,mislim da je žuta najslabija a crna najteža)
ida1985
11.02.2010., 12:57
Pa dobro cure di ste vi..... nitko ništa ne post-a... meni je dosadno...
I danas sam nekako jjjjjjjaaakkkkkkkooooooooo gladna.. Valjda ću se uspjet suzdržat.
zahvali se tek kad stigne :D
ako nemaš tu traku,imaš je za kupit u nami,30kn košta ;)
ja imam plavu,ta je srednja po jačini(svaka boja ima svoju jačinu,mislim da je žuta najslabija a crna najteža)
moze
kupila bum je
ODMAH:D
Pa dobro cure di ste vi..... nitko ništa ne post-a... meni je dosadno...
I danas sam nekako jjjjjjjaaakkkkkkkooooooooo gladna.. Valjda ću se uspjet suzdržat.
da, nitko nikaj ne posta
prestrasno :rolleyes:
pure evil
11.02.2010., 13:08
neki dan se žalite kak puno pišemo i ja se jadna suzdržavam da ne trkeljam gluposti :rofl: a kad ono,sad se žalite jer nitko niš ne piše :D
neki dan se žalite kak puno pišemo i ja se jadna suzdržavam da ne trkeljam gluposti :rofl: a kad ono,sad se žalite jer nitko niš ne piše :D
dobro pa..ti si bolja kad trkeljaš..AJDE KRENI :bonk:
prijavljujem jučerašnji dan
Zajutrak:
- Kava sa mlijekom (smeđi šećer)
- 1 šnita integralnog kruha sa purećom salamom
Doručak:
- Kava sa mlijekom (natren)
Ručak:
- 2 na naglo pečene pileće šnicle
- Kiselo zelje (salata)
- 2 integralna dvopeka
Večera:
- Pola ananasa
pure evil
11.02.2010., 13:39
jaoo a kak da krenem kad neznam od kud :rofl: :rofl:
oooolaaa shefice!!!
Pažljivo pratim postove (glede vikenda u Opatiji) :cerek:
Meni je Ruby super, neznam koji je to kanal kod mene na maxtv je 501????
Nego šta je torennto???
Atlantis sretan roćkas i sve najbolje :cerek::cerek::cerek:
ostalima,dobro jutro :facepalm:
ida1985
11.02.2010., 14:11
prijavljujem jučerašnji dan
Zajutrak:
- Kava sa mlijekom (smeđi šećer)
- 1 šnita integralnog kruha sa purećom salamom
Doručak:
- Kava sa mlijekom (natren)
Ručak:
- 2 na naglo pečene pileće šnicle
- Kiselo zelje (salata)
- 2 integralna dvopeka
Večera:
- Pola ananasa
Odličan menu... Bravo za tebe :mig:
Zvjezdica86
11.02.2010., 14:16
evo mene, no,:kava::D
neznam kaj pisati:ne zna:
o kolacima ne smijem, ocoolinariki ne smijem, stavila bi vasm slike kak mi je uspio kolac- ne smijem:ne zna:
sad pogotovo kad se sefica vratila:kava:
kak se drzite vi?
jel jedete slatko?
jel pms kljuca u vama?:D
joj ja u subotu imam opet tecaj za nokte...opet cu cijeli dan biti bez jela.
od 8-17 h. Ja jednostavno zaboravim jesti kad sam tamo. Nadisem se svih onih kemija tamo i nemam volje za jelo.:rolleyes:
Odličan menu... Bravo za tebe :mig:
tenk ju :cerek:
kak se drzite vi?
jel jedete slatko?
jel pms kljuca u vama?:D
pridružujem se pms klubu...
ja se borim,ne jedem slatko,a pms ludi...
al možemo mi to...ne dajmo se:D :five:
blentava
11.02.2010., 14:43
nemam pemes, al svejedno imam los dan. trebala sam ic na stazh jutros, nije mi se dalo, pada vani neka bljuzgavica, pa bljuzgava i ja:rolleyes:. tako da cijeli dan strumfam po kuchi i zderem sto nadjem:mad:. nadajuchi se najboljemu sto se prehrane tice, cijeli meni pisem sutra jer jos nije prekasno da se vratim na pravi put. veceras definitivno u teretanu, pa da padaju chuskije, sto bi se reklo.
inace napravila sam svoj prvi rever:cerek:, al to je za neke druge teme...
atlantis, pridruzujem se cestitkama!!!:)
inace napravila sam svoj prvi rever:cerek:, al to je za neke druge teme...
atlantis, pridruzujem se cestitkama!!!:)
:cerek::cerek:
a kad je big day?
blentava
11.02.2010., 15:13
opcinsko u 4, crkveno u 10. ali pozivnice i reverice radimo sami. bas ono kucna radinost. pa sam tako pocela da vidim moze li se jer je dosad sve bilo na ideji. pa ako vidim da mi ne ide (da mi ne ispane ko oni nespretni djecji crtezi sa potpisom tipa IVA IV.b u kutu), jos stignem sve lijepo naruciti... ah... prvi gotov. vichemo sta ce dragi rech kad dodje kuci...:ne zna:
ida1985
11.02.2010., 15:29
opcinsko u 4, crkveno u 10. ali pozivnice i reverice radimo sami. bas ono kucna radinost. pa sam tako pocela da vidim moze li se jer je dosad sve bilo na ideji. pa ako vidim da mi ne ide (da mi ne ispane ko oni nespretni djecji crtezi sa potpisom tipa IVA IV.b u kutu), jos stignem sve lijepo naruciti... ah... prvi gotov. vichemo sta ce dragi rech kad dodje kuci...:ne zna:
I kako je uspio?? Nadam se da nije ko Ivin iz 4b :rofl:
btw. Odlična ideja:)
blentava
11.02.2010., 15:41
pa dobro...s kolacha na revere...nije kako sam zamisljala, ali nisam koristila ni materijal koji sam planirala. ugl. plan je bio da napravim malo srce od plastelina, i zalijepim ga na zaokruzenu trakicu krem chipke. srce obojat u cigla crvenu temperama, lakirat. chipku keljit na agicu iza, a naprijed keljit srdasce. a danas napravih slijedece: srce od plastelina obojala u neku gadljivu rozo narancastu (ali ispalo takvo nakon niza eksperimenata). nisam ga lakirala, nemam prozirnog laka, nego samo onog sa crvenim sljokicama. i don't think so.chipke nemam, nego sam iskoristila malo jute koja mi je ostala od kostima koje sam radila za karneval (lopovi i vrece love). eto. pa si zamisli.
:tuzni:
pure evil
11.02.2010., 16:26
oooolaaa shefice!!!
Pažljivo pratim postove (glede vikenda u Opatiji) :cerek:
Meni je Ruby super, neznam koji je to kanal kod mene na maxtv je 501????
Nego šta je torennto???
torent ti je jedan program preko kojeg ja skidam i filmove i serije i muziku s neta ;)
nego,koji je točan naziv te emisije,jer mi pod "Ruby" ne izbacuje to,samo neke gluposti :zubo:
oho,čestitam :cerek:
i dosta cura ti radi doma i pozivnice i zahvalnice i revere,tak da se nemoj ništa brinut,ispast će ti super,a i bitan je trud!
stavi nam slikicu neku kad napraviš :cerek:
ja sam danas odgodila pregled kod doktorice jer nisam podigla nalaz od urinokulture..pa sam se naručila za pon.. sad sam malo čitala knjigu, idem pisat diplomski i kasnije vježbat :mig:
pure evil
11.02.2010., 16:49
nego,baš me briga,moram se pohvalit,crnac mi je ispal odlično :cheer:
tako da sve preporuke za ovaj kolač dajem ;)
pure evil
11.02.2010., 16:49
naravno,samo kad vam dođu gosti pa vi smijete uzet 1 kolačić :D
Prava Macka
11.02.2010., 16:53
halo curke pomagajte. danas mi je najteži dan od kad se družim s vama. tako sam užasno gladna a i vrti mi se u glavi. ne znam kaj mi je. ne mogu vjerovati da mi je od hrane jer jedem kao i svaki drugi dan aki da sad se nisam tako osjećala. evo sad zobam grožđice da se malo smirim. koliko grožđice uopće imaju kalorija. jel se to smije. da sav sam jela već 3 puta i to sve konkretno.pomagajte kako god znate jer ću ili popustit ili se srušit
blentava
11.02.2010., 17:00
micek, ako ti se vrti, popusti malo. ne ugrozavat zdravlje.
pure evil
11.02.2010., 17:08
vjerojatno te je nešto puklo ko i mene jučer...
također sam jela normalno ko i svih dana prethodnih,al je očito tijelo tražilo više...
pojedi si nešto slatko,slano,ovisi kaj ti paše,a sutra ispočetka. meni je to pomoglo ;)
halo curke pomagajte. danas mi je najteži dan od kad se družim s vama. tako sam užasno gladna a i vrti mi se u glavi. ne znam kaj mi je. ne mogu vjerovati da mi je od hrane jer jedem kao i svaki drugi dan aki da sad se nisam tako osjećala. evo sad zobam grožđice da se malo smirim. koliko grožđice uopće imaju kalorija. jel se to smije. da sav sam jela već 3 puta i to sve konkretno.pomagajte kako god znate jer ću ili popustit ili se srušit
50 groždica oko 78 kalorija :mig:
možda ti je šećer pal,ili tlak...
meni se to često događa, pojedi jednu kockicu najtamnije i najgorkije čokolade kaj imaš(ja jedem onu sa 70% kakaa),možeš i onu kuhinjsku:mig:
Jučer: D-Kava
MO-Neke intergralne kocke
R-zelje i jaje
V- dvije fete s mliječnim i sok
Prava mačka, pojedi nešto.
Ti si pre dugo pre disciplinirana, možda ti organizmu nešto očajnički treba...
daj mu. Nitko ovdje nije tako uporan kao ti,,,, Napravi pauzu ili pojedi nešto što ti paše danas, pa sutra dalje.
Ovdje nije cilj crknit od gladi, ni popizdit pa odustat....
Slobodno pojedi šta ti paše i sutra dalje...
D - dvije žlice zobenih, jogurt 0,05% m.m., jabuka, cimet
R - par žlica juhe od rajčice, škarpina, 'light' francuska*, 1 kuhan krumpir
M - smoothie*
V će biti škarpina i light francuska
Prije spavanja naranča.
'light' francuska - skuhano povrće (grašak, mrkva, kukuruz), kiseli krastavci, malo jogurta 0,05., senf
smoothie - pola jabuke, malo kruške, šalica šumskog voća, malo banane svi smiksano s malo sojinog mlijeka i kokosa
blizanka
11.02.2010., 19:22
Halo! :w
:azdaja: :azdaja :
Dakle, cure zločeste...
**Pretvorile ste ovaj forum u zbirku recepata za kolače... :azdaja :
**I tješite se kak je u redu svaki dan brljavit... sa smokijem i crncima bez jaja i sladoledom i ne znam čime i kak ne mršavite... :azdaja:
Dakle :tulum: :tulum: :love: Atlantis, sretan roćkas!
imaš pravo! Treba nas špotati! :azdaja:
pretjerale smo... Doduše ja nisam stavljala recepte od kolača... :misli: a nisam ih ni papala :D
Ja se stvarno trudim ne brljaviti, i imaš pravo, počele smo si popuštati... :( pa jedan dan komad kolača, pa drugi dan malo grickalica, pa palačinke...
Neće sve ovo ići bez discipline... I istina je...
blizanka
11.02.2010., 19:22
Atlantis Sretan rođendan! :cheer:
Zvjezdica86
11.02.2010., 19:25
evo mene,
danas opet jedem rizu.
franscuska salata od rize:cerek:
kuhano povrce, kuhana riza, malo senfa, malo majoneze i vrhnja, kiseli krastavci i voila...cijeli dan sam bez brige:D
pojela sam slatko izmedju...dopustam si, pms nije svaki dan:raspa:
jedva cekam vaganje....jedva cekam vaganje....:s:s:s:s
pure evil
11.02.2010., 19:28
imaš ti blizanka pravo..
mi ko liječeni alkići,koji se tješe da ih neće 1 čašica ubit :zubo:
imaš ti blizanka pravo..
mi ko liječeni alkići,koji se tješe da ih neće 1 čašica ubit :zubo:
Znate onaj vic kad alkić mrtav pijan dođe doktoru.
Doktor: jesmo se dogovorili da ne smijete više od jedne čašice??
alkić: jesmo doktore
Doktor: pa zašto se ne držite dogovora??
alkić: ko kaže da se ne držim???
Doktor: jedna devno:confused: koliko ste danas popili ??
Alkić: od 1. do 15. travnja 2018...
Ne znam zašto mi je ovaj vic pao na pamet...:ne zna::ne zna:
blizanka
11.02.2010., 19:40
Atlantis sretan roćkas i sve najbolje :cerek::cerek::cerek:
ostalima,dobro jutro :facepalm:
ja još malo pa idem doma s posla, a tebi je dobro jutro :rofl:
Zvjezdica86
11.02.2010., 19:41
Znate onaj vic kad alkić mrtav pijan dođe doktoru.
Doktor: jesmo se dogovorili da ne smijete više od jedne čašice??
alkić: jesmo doktore
Doktor: pa zašto se ne držite dogovora??
alkić: ko kaže da se ne držim???
Doktor: jedna devno:confused: koliko ste danas popili ??
Alkić: od 1. do 15. travnja 2018...
Ne znam zašto mi je ovaj vic pao na pamet...:ne zna::ne zna:
Zvjezdica86
11.02.2010., 19:42
ja još malo pa idem doma s posla, a tebi je dobro jutro :rofl:
ona je uvijek mimo svih :raspa:
blizanka
11.02.2010., 19:44
pridružujem se pms klubu...
ja se borim,ne jedem slatko,a pms ludi...
al možemo mi to...ne dajmo se:D :five:
kompenziram spremanjem i manijačkim obavljanjem posla doma :o uf što će se sve sjajiti i što ću biti pametna :raspa:
mislim da danas neću večerati. zadnje sam jela u pola 5-5 i jednostavno nisam gladna... možda malo sira? sad sam na cca 1350 kcal...
blizanka
11.02.2010., 19:47
blentava pa ti nam se to udaješ! :cerek:
Svaka čast što sama radiš revere. Ja volim raditi s rukama, ali mislim da ne bi imala hrabrosti sama ih raditi. :top: me like :cerek:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.