PDA

View Full Version : Kako fino jest', a mršavit'?

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

mali buco
09.03.2010., 20:43
ovo moje je samo 1277 kal... još sam malo malo gladna, pa ću drmnut neš kasnije naranču :)

kad još prođe malo vremena od večere, da mi ne zaustavi probavu :rolleyes:

pure evil
09.03.2010., 20:52
ja danas:
-1 tanka šnita dm kruha,abc sir
-šumeći kalcij,5 suhih lješnjaka
-tanjur i pol integralnih špageta, grašak + mrkvica,začini, 1 tikvica ispečena na el.roštilju
-šumeći magnezij
-125gr posnog sira i mrvica jogurta, nekoliko maslina, banana
-1 kruti jogurt,naranča

-vježba:25 min sobni bic,20min pilatesa

-ova banana i naranča su mi vjerojatno minus, al nije mi bilo ovo dovoljno sad navečer samo jogurt..
danas sam odradila 15 minuta koje nisam jučer :zubo: i 10 min za danas sobnog bica + pilates :cerek:

"mogla sam a nisam" - domaći kruh.. to me je danas ful mamilo al na kraju ipak sam ostala suzdržana :zubo:

današnja mudra izreka:
"Lud je onaj koji iznova radi istu stvar, a očekuje različite rezultate."
-Albert Einstein

ciganche
09.03.2010., 21:09
moram se pohvaliti varivom za večeru, ispalo je genijalno:top: ima i za sutra

kockice junetine i luka na kap ulja na teflonu, kad ispari voda pelate i dolijevat vode da se krčka nekih sat, sat i pol, kad omekša uvalit povrća (ja uzela ledo meksičku mješavinu) i još vode da pokrije, kad se skuha gotovo je :top:

ja to jela žlicom kao gustu juhu, muž s još pola kila paste, naravno :rolleyes:

pure evil
09.03.2010., 21:11
fino mi ovo zvuči..ja bi ovo možda s piletinom... :zubo:

ciganche
09.03.2010., 21:16
fino mi ovo zvuči..ja bi ovo možda s piletinom... :zubo:

i ja, to ću probat ovih dana :top:

zdrava krava mi kaže da sam danas unijela 800 kalorija, jučer 2 300 :facepalm:

pure evil
09.03.2010., 21:23
oke, sad fakat niti nemam želju za izračunavanjem kalorija :zubo:

Prava Macka
09.03.2010., 21:31
zakaj?? :azdaja:

Mačka,znali smo da nije dobro čim se ne javljaš..
ja ovo sve kužim.. i besparicu i bediranje i depresije i svašta...
daj mi reci,dal sebi kuhaš posebno,a za ostatak familije posebno?

sebi kuham posebno jer neće djeca ono što ja sebi skuham. do sad sam kuhala svojoj bebićki posebno a sad nekad ona jede samnom a nekad može i njihovo, ali to mi je problem jer ne mogu si uvjek skuhati pa onda moram ili njihovo ili nešto brljavim.
posao u plasteniku mi je več poćeo pomalo pa mi je to sve stvarno malo previše a da ne govorim šta će biti za jedno mjesec dana neću ništa stići

Prava Macka
09.03.2010., 21:32
MAČKO PA DI SI?????? :mad::mad:

znaš kako je kad brljavim nemam ni volje da se javim ali iskreno nisam imala ni vremena

marty_19
09.03.2010., 21:41
cure, pa ja mislim da bi trebale bit i tu kad i brljate...pa mi ćemo vas odgovorit...
ili kad počnete jest npr pizzu da dođete tu, tipkate i od planiranog pojedete uz komp pola ili odustanete od tog... (moje mišljenje...)

eto sad sam ja tu jer sam gladna (valjda pms faza) a dosta je kasno i dosta kalorija za danas...

meni moj meni dođe oko 1200...uz zdravu kravu i po informacijama s pakovanja...

sutra imam fax tek u 12... tako da se ujutro zabilježujem za vježbanje... uskoro će proljeće, a i ljeto... i za 2,5 mjeseca se da dosta "istesati"...moram se prisilit... a eto, prisiljavam i vas.... ajde curke: vježbajmo zajedno :D :D

5rich
09.03.2010., 22:06
ovo koda sam ja napisala. isto troje djece, bebica besparica. jako mi je teško i još me stego ovaj moj glupi pms. a kad njega imam ja vam ne mogu opisati u kakvom crnilu, doslovno ja živim danima. sve ovo naše i košta a ja ne mogu sebi da kupim voća na vagone a djeca da gledaju. ne znam jedno voli8 sir, jedno jogurt, ribu a ono najmanje sve što i ja volim + njeno mljeko koje košta 120kn. a ona popije 5 kutija mjesećno. i kažem kad me to sve sprpa tako mi je teško pridržavat se svega. jedino mi ostane moja zelena koju sama uzgojim u olasteniku ali brate mili pa ne mogu ni to stalno jesti.
a ovo što prićate o day-u off ti isto ne pali kod mene jer ja već od subote ne mogu da se vratim na staro mada imam sina koji kad vidi da jedem dođe i kaže "mama ti to ne smiješ jesti, ostavljaj to" a ja ko djete u vrtiću "ma mihael još samo ovo i neću više". znam da je za smijanje ali bome meni je i za plakanje.

:grli:
draga,znam kak ti je :grli:
samo se ne daj

fanhp,ja mislim da ti od svih nas najmanje jedeš,pa čak i manje od 5rich koja se u zadnje vrijeme popravlja..
:( :(
:cerek::cerek:

ja danas :bonk:

D: 3 žlice fitness + 1 dcl mlijeka, ness s malo mlijeka
MO: naranča
R: file škarpine (1 veličine dlana- pohan- s tim da sam poh ogulila) + salata zelje(jedan mali tanjur) + pola žlice kelja na lešo
MO: 1 acedofil + 1 jabuka
aerobic(mrtva umorna sam)
V: 50 g posnog+ 3 kriške deluxe + 1dcl bioaktiva + 1 mali mladi luk(tanji od mog malog prsta) + kriška raženog s dukatelom i paštetom:mad::mad:
a dan je bio tako dobar,ali sam sad bila tolko gladna,pregladnila sam..nisam jela od 3 pa sve do pola 10 :bonk:

coffeebreak
09.03.2010., 22:16
jupi! uzivaj u svim blagodatima upale misica, rezultata ce biti!!!
Mango stavi u vitrinu tik do jojobe

Nemam jojobu :mama: a ni vitrinu :mama: mango još uvijek imam:rolleyes:

Danas:

8:30 - kava s mlijekom i malo meda
9:30 - banana
12:00 - integralni grisin
13:30 - pileći file sa žara, lešo povrće, zdjelica salate od mrkve i repe
16:00 - banana
17:30 - 18:15 VJEŽBALA!
19:00 - crni čaj s mlijekom bez šećera
21:00 - mala konzervica tune, komadić dimljenog sira, 7 -8 cherrya, dvije šnitice punozrnatog kruha

Čini se da danas nisam popila popodnevnu kavu :misli:

pure evil
09.03.2010., 22:24
5rich,napokon si počela jesti!!!! bravo :cheer:

pure evil
09.03.2010., 22:28
Oko 2 kn u Kauflandu jedna ta pločica. Nalazi se na odjelu čokolada, tamo di su Corny i te pločice sa žitaricama. Marka je Stilla Natura, u zelenom pakiranju i piše 60% nuts (ima orahe, kikiriki, bademe, i one velike oraščiće nemrem se sjetiti kak se zovu i lješnjake mislim).
To mi je jedini porok i prefino je; tak da ne bi preporučila onima koji se ne mogu kontrolirat :D i ostat samo na toj jednoj.

jel ti shvaćaš da si nam dala ideju? :zubo:
kolko to čudo ima kalorija?

cure, pa ja mislim da bi trebale bit i tu kad i brljate...pa mi ćemo vas odgovorit...
ili kad počnete jest npr pizzu da dođete tu, tipkate i od planiranog pojedete uz komp pola ili odustanete od tog... (moje mišljenje...)

eto sad sam ja tu jer sam gladna (valjda pms faza) a dosta je kasno i dosta kalorija za danas...

uskoro će proljeće, a i ljeto... i za 2,5 mjeseca se da dosta "istesati"...moram se prisilit... a eto, prisiljavam i vas.... ajde curke: vježbajmo zajedno :D :D

slažem se sa marty...
treba priznat kad zaribaš... :mig:

jer onda ispada ko da vas samo tu trebamo hvalit jer pišete svoje "dobre menije"...
ja evo jedino ne pišem u subotu, jer niti ne gledam kaj jedem,ono,fakat si dam oduška, nekad više,nekad manje...kvragu,zato se i zove day off!! :zubo:

pure evil
09.03.2010., 22:34

tek sad vidim da si imala razmak od 5 sati između obroka :eek::eek::eek:
ajd ovo sve sutra ponovi,al sa manjim razmacima :zubo:
fala. :zubo:

5rich
09.03.2010., 22:35

:D
da,da..
još da nisam pojela taj kruh sad navečer :bonk:
ali zbilja sam bila jakooo gladna...nisam stigla jesti u 6 prije aerobica,
a nisam ni znala da ću se u 9 vratit doma:rolleyes:
zadnji mo mi je bio u 3:)

nego..jel vi računate 3 sata odkad počnete jesti ili 3 sata odkad završite s prethodnim obrokom:D

pure evil
09.03.2010., 22:43
ja niš ne računam...ja jedem kad mrvicu glad osjetim,a to je svaka 2 sata odprilike..

mali buco
09.03.2010., 22:54
cure, bravo!
imam filing da smo danas sve manje brljale (iako smo i dalje u kolektivnoj depri i besparici :rolleyes:

jeeeej for us!

:zubo:

ja s voćem pred spavanje dogurala do 1460 kcal. me happy!
idem sad u krpe gledat 30rock :tinafeyrulz:

pure evil
09.03.2010., 23:07
pa ovih 5 cura koje tu pišu menije i nisu baš brljale :zubo:

ajd pizdeki od baba,pojavite se tu,priznajte svoje grijehe i idemo dalje! :cheer:

Shtefitza
10.03.2010., 06:36
d: zobena, mlijeko, breskva
R: stirfry sa rezancima, mandarine
M: jabuka
M2 par suhih grozdjica, nisam mogla docekat veceru...
V: dva racica, sparoge, losos, zelena salata, przena paprika, jedna jagoda.
M3 ( :eek: ) prekrasne palacinke! :)

Prava Macka
10.03.2010., 07:08
halo, evo mene
kava sa šećerom
4 žlice zobenih, mljeko
jabuka
kuhana leća sa povrćem i zelena+2 dvopeka
komadič pite krumpiruše
orasa
kapućino na vodi s malo ljeka
šalica mljeka i 2 dvopeka
moj grijeh jučer je ta pita, nisam puno pojela ali jesam i ljuta sam na sebe. to je 4 dan da sam jela šta ne treba ali za razliku od subote i nedjelje ovo je super
nadam se da ću se danas napokon vratiti na pravi put jer evo ubrzo če 1.4. a ovi 10 dana je prošlo uzalud nisam se vagala ali sam sigurna da sam nešto i vratila

tinkerbell
10.03.2010., 07:45
halo, evo mene
kava sa šećerom
4 žlice zobenih, mljeko
jabuka
komadič pite krumpiruše
orasa
moj grijeh jučer je ta pita, nisam puno pojela ali jesam i ljuta sam na sebe. to je 4 dan da sam jela šta ne treba ali za razliku od subote i nedjelje ovo je super
nadam se da ću se danas napokon vratiti na pravi put jer evo ubrzo če 1.4. a ovi 10 dana je prošlo uzalud nisam se vagala ali sam sigurna da sam nešto i vratila

mačko odlično...vraćaš se na pravi put :):):)...biti že to sve super....

p.s. pošalji mi mail ma pp :)

tinkerbell
10.03.2010., 07:50
ja sam jučer konačno vježbala pošteno :jumping:

par žličica voćnog mixa
jabuka+jogurt+müsli
piletina na naglo + karfiol na lešo (samo skuhan i začinjen s malo maslinjaka i češnjaka)
1 tanki red čokse (kolegica s posla mi ponudila a meni šećer na 0)
grah salata+posni+de luxe (baš mi pasalo i bila sam gladna ko ufff)
trening
sladoled : pola banane+malo avokada+jogurt+bademi :):):)....nakon treninga ću is ubuduće dodavati i malo proteina u prahu unutra :)

zelena*vatra
10.03.2010., 08:32
jutro! ovaj snijeg je luuuuuuud! :D

ja jučer:
zobene
naranča
pureći file, zelje
naranča
mahune varivo, šnita integralnog
pileći file, zelena salata
grožđice, 2 kockice čokolade
spavanje od 19-24 h
u 24h-marcipan :P
spavanje...

ja sam mortus, posao me ubija, srčeko mi štreca već 3 dana .... tak da mi se sve oprašta

:božepomozi:

paspa
10.03.2010., 08:53
...aaaa,kakav dan,taman za grah i zelje,ili buncek i kis zelje:rofl::rofl:
...a ja nemrem ni do dućana:mad::mad:

zelena*vatra
10.03.2010., 08:57
halo, evo mene
kava sa šećerom
4 žlice zobenih, mljeko
jabuka
komadič pite krumpiruše
orasa

Mačko, ti si jako dobra! Naravno da se ne možeš hraniti savršeno! Nemoj si predbacivati ništa. Znaš kako treba, i to ćeš raditi- ali POLAKO! Nemoj se forsirati.

Pošto će ti biti teško kuhati posebno za sebe, probaj neke recepte promijeniti- npr. varivo bez masti i bez zaprške - recimo prije nego što umiješaš zapršku, odvoji sebi posebno u zdjelu, a za muža i djecu ubaci zapršku.

Mi doma već neko vrijeme pečemo sami kruh - 1/3 raženo brašno, 1/3 integralno brašno, 1/3 crno brašno- ispadne 1 tepsija sa 4 dugačka kruščića i traje nam tjedan dana! - dok smo npr. prije kupovali 1.5 kruha svaki dan...- tu se dosta uštedi - samo ne treba navalit na svježe pečeni, jer je prefin, već ga pokrit krpom i imat za sutra! :rofl: :mig:

Integralna riža npr. od Encijana, nije skupa- oko 16 kn. Al je fora u tome što se manje potroši tj. manju količinu treba skuhati, jer je zasitna- isto kao meso! I može trajati dosta dugo! ;)

Zobene isto nisu skupe, mislim da slobodno možeš uzeti više od 4 žlice, iako one dosta nabubre...

Još jednom, da ponovim NEMOJ SE ŽURITI i polako mjenjaj svoje navike. :mig: :grli:

ciganche
10.03.2010., 09:35
jutro!

a koliko sex troši kalorija? :) ne znam bi li uzela puding večeras :rofl:

dianna
10.03.2010., 09:38
ja vas škicam al ne pišem baš :zubo:

Ciganče, sex ti troši 300cal za sat vremena, tako nekako otprilike :cerek:

pítā
10.03.2010., 09:45
jel ti shvaćaš da si nam dala ideju? :zubo:
kolko to čudo ima kalorija?

U 100 g ima oko 450 kcal (ipak su to orašidi); ali ta pločica dolazi u 30 g. Meni je to ko međuobrok i onda to tak polako jedem da imam što duže, ono, baš guštam u tome.

Ja bi htjela pedometar, našla sam na e-bayu za 1 dolar bez poštarine, al je problem kaj nemam paypal pa pliz ako ima koja od vas ja joj prebacim novce na račun a ona mi naruči taj pedometar ili kako to već ide, nije baš da se kužim.

tinkerbell
10.03.2010., 09:47
U 100 g ima oko 450 kcal (ipak su to orašidi); ali ta pločica dolazi u 30 g. Meni je to ko međuobrok i onda to tak polako jedem da imam što duže, ono, baš guštam u tome.

Ja bi htjela pedometar, našla sam na e-bayu za 1 dolar bez poštarine, al je problem kaj nemam paypal pa pliz ako ima koja od vas ja joj prebacim novce na račun a ona mi naruči taj pedometar ili kako to već ide, nije baš da se kužim.

i ja bi isto to...pa ajde neka jedna od curki to odradi...nemam nija pay pal još :moli::moli::moli:

mali buco
10.03.2010., 09:56

jutar!
ja bi isto pedometar http://www.pic4ever.com/images/studsmatta.gif

i isto nema paypal :o

i isto bi da mi neka dobra duša to zbavi http://www.pic4ever.com/images/157fs409780.gif

uz kompenzaciju, of course :)

joj, opet bezveze mećem smajliće http://www.pic4ever.com/images/confetti.gif

ajme, koji snijeg, bljak...

pure evil
10.03.2010., 09:56
Mačko, ti si jako dobra! Naravno da se ne možeš hraniti savršeno! Nemoj si predbacivati ništa. Znaš kako treba, i to ćeš raditi- ali POLAKO! Nemoj se forsirati.

Pošto će ti biti teško kuhati posebno za sebe, probaj neke recepte promijeniti- npr. varivo bez masti i bez zaprške - recimo prije nego što umiješaš zapršku, odvoji sebi posebno u zdjelu, a za muža i djecu ubaci zapršku.

Mi doma već neko vrijeme pečemo sami kruh - 1/3 raženo brašno, 1/3 integralno brašno, 1/3 crno brašno- ispadne 1 tepsija sa 4 dugačka kruščića i traje nam tjedan dana! - dok smo npr. prije kupovali 1.5 kruha svaki dan...- tu se dosta uštedi - samo ne treba navalit na svježe pečeni, jer je prefin, već ga pokrit krpom i imat za sutra! : rofl: : mig:

Integralna riža npr. od Encijana, nije skupa- oko 16 kn. Al je fora u tome što se manje potroši tj. manju količinu treba skuhati, jer je zasitna- isto kao meso! I može trajati dosta dugo! ; )

Zobene isto nisu skupe, mislim da slobodno možeš uzeti više od 4 žlice, iako one dosta nabubre...

Još jednom, da ponovim NEMOJ SE ŽURITI i polako mjenjaj svoje navike. : mig: : grli:

tolko se slažem s ovim postom da moram cijeli kvotat :cerek:
ja isto imam tu encian rižu,traje mi više od mjesec dana,a jedem ju svako malo..

jutro!

a koliko sex troši kalorija? :) ne znam bi li uzela puding večeras : rofl:

ovisi dal si aktivna ili pasivna :D

kad sam vidla 450kcal skoro mi je pozlilo :D al kad si malo objasnila,čini mi se oke ko međuobrok...ako se zaustaviš na jednoj :D

i ja bi isto to...pa ajde neka jedna od curki to odradi...nemam nija pay pal još :moli::moli::moli:

ja imam paypal... tak da stojim vam na usluzi..
jesi ziher da je jedan dolar?
jesi gledala aukciju ili buy it now cijenu?
inače,i ja bi to :cerek: al onaj koji se stavi na nogu...
jer oke mi je na mobu,al moram mob micat i svukud ga nosit sa sobom..

marty_19
10.03.2010., 09:59
ja nemam nažalost pay...

evo vam jedna ideja: (to sam ja jučer napravila kad sam vidla kekse i čokoladu u zdjelici na stolu)... prvo sam te kekse stavila na napu u kuhinji i na papirić velikim kričavim slovima napisala: Ovo su keksi koje marty NE smije jesti...

a nište od mog jutarnjeg vježbanja... dobila stvari pa me jako boli i nemogu se ni pomaknut... a planirala sam i šetnju do dućana... al je pao snijeg (da, u rijeci):rolleyes: i bura puše:(

pure evil
10.03.2010., 10:02
marty,ti si u rijeci? :D onda se možemo vidit prek ljeta :D

ma cure,samo se sjetite da morate navečer tu napisat kaj ste pojele..meni je to dovoljno da ne jedem "zabranjeno voće"...a i neću zbog same sebe...ak si već dopuštam 1 slobodan dan,onda ima da se toga i pridržavam,nisu svi dani slobodni :zubo:

mali buco
10.03.2010., 10:08
@ prava mačka

nisi se ziher zdebljala zato što malo brljaviš 2,3 dana! eventualno si usporila skidanje kila! pa daj si malo oduška: možda za tebe bi isto funkcioniralo ko kod pure da se odrediš 1 dan u tjednu da si priuštiš ono kaj ti je srcu (i želucu :zubo: drago!

nego, mene psihički ubija taj datum 1.4. tak me strah da kad stanem na vagu, ne bu pomaka nadolje!!!! jer ipak, unatoč svom mom brljavljenju, jedem znatno manje neg inače...

jedino je super kaj mi je dragi već u par navrata rekao da mi se figura nekak definira lejtli http://www.pic4ever.com/images/inlove2.gif
http://www.pic4ever.com/images/pillowfight.gif

pure evil
10.03.2010., 10:24
cure,za raspravu o pedometru se preselite na zobene&posni :mig:

ma buco,bit će pomaka...
ja sam si jučer cm mjerila... i naravno,nemrem nać nigdje kolko sam imala cm prije pol godine kad sam se zadnji put mjerila...al mislim da je dosta otišlo u struku ako se ne varam...

pure evil
10.03.2010., 10:29
mačka,možda si si vratila par grama,možda kilu-dve, al to ti ode za par dana kad opet počneš "normalno" jest..
i točno to,samo si si usporila... ;)

blentava
10.03.2010., 10:34
bok babe!
Dosta hodam do škole. Jel se to računa?
naravno, to je super.

zašto bi žganci bili mašćoba? pa ja ih kuham bez ikakvog ulja. Samo u vodi s malo soli :ne z na::ne zna:

fakat mrzim pms:ma d::ma d:
...morala bi sad ići spat da cucku ne otmem hranu:ro fl::rofl:

ja danas:
...-šumeći magnezij
...

današnja mudra izreka:
"Lud je onaj koji iznova radi istu stvar, a očekuje različite rezultate."
-Albert Einsteinjel pali magnezij? ti si se pretvoriula u pravog zmaja po pitanju vjezbe, svaka cast!
eto, ja sam luda. sinoc ukakila, a kao mrsavila bih. glupa ja.

sutra imam fax tek u 12... tako da se ujutro zabilježujem za vježbanje... uskoro će proljeće, a i ljeto... i za 2,5 mjeseca se da dosta "istesati"...moram se prisilit... a eto, prisiljavam i vas.... ajde curke: vježbajmo zajedno : D : D
ja bih bila tu sinoc, nego snijezna mecava, nestalo struje, ja upalila bateriju i ravno prema frizideru...:tuzni:
hocu, hocu vjezbat, sinoc nisam mogla do teretane jer je vrijeme bilo apokalipticno, danas navlacim gojzerice i veselo gacajuci po snijegu, odoh do mog Milana.:cerek: a to sto idem, iako mi se ne da, to mogu zahvaliti vama koje ste se urotile protiv mog ljencarenja nekim tamo pilatesima, traka, leg magicima, sobnim biciklima, orbijima i cime sve ne. i kako ja jadna goloruka protiv toga?
ja sam jučer konačno vježbala pošteno :jumpi ng:
QUOTE]eto. i ona. samo ja ne. :zubo:

[QUOTE=zelena*vatra;25470895]jutro! ovaj snijeg je luuuuuuud!:
ne, JA sa luda od ovoga snijega. osjecam se ko lav u kavezu.

...aaaa,kakav dan,taman za grah i zelje,ili buncek i kis zelje:rof l::ro fl:
...a ja nemrem ni do dućana:ma d::m ad:
ni ja ne mogoh do Milana.:cerek:

jutro!

a koliko sex troši kalorija? :) ne znam bi li uzela puding večeras :ro fl:
faking upala mjehura....

evo vam jedna ideja: (to sam ja jučer napravila kad sam vidla kekse i čokoladu u zdjelici na stolu)... prvo sam te kekse stavila na napu u kuhinji i na papirić velikim kričavim slovima napisala: Ovo su keksi koje marty NE smije jesti...
destilat mazohizma.
ja jucer:
d-kelogsi, 1 naribana jabuka,jogurt, cappuccino, zlicica meda
mo-30g kruha sa umakom od rajcice (ja to mazem ko marmeladu)
r-200g slanutka (nije bio los, skuhala ga sa grancicom ruzmarina i par reznjeva cesnjaka)
mo-kelogsi, jabuka i jogurt (jelo mi se)
v-saka przenog kikirikija, 100g slanutka, 30g kruha s rajcicom.

nemojte uopce komentirati. bijah jadna opcenito, jer ne mogoh nikud iz stana, fino se otusirala, kad je nestalo struje. ajd, nekako se izvukla ispod tusa po mraku, struja se vratila. hajd da osusim grivu. jos, opet otisla struja, a s njom i moj novi philipsov fen. ostala u weceu, s mokrom kosom, spaljenim fenom, bez struje. jela govna. uopce misam imala poslije onaj fini osjecaj sitosti.
prvo i prvo, nikako da se zasitim. imala sam dojam da mi je donji trbuh buja, ali sam mogla jesti jos i jos i jos. na kraju nisam bila sita, struja se nije vratila, grijanje je isto otislo u krasni kuki, kosa je jos bila vlazna, zeludac mi je bio odvratno pun, bolila me glava od mnokre kose. sve skupa jad.tako da sam odlucila da danas necu reprizu. necu bit zrtva. ovaj snijeg nije neprijatelj, odoh van uzivat u poslijednjim zimskim radostima ove sezone i u mirisu svjezeg snijega.

oprostite za boldanje. to ja za svoju dusu, da se ne ponovi.
mantra:hrana nije ni kazna ni nagrada, a bogme ni utjeha.
zivo me zanima hoce li mi to ikad doc iz dupeta u tikvu...
al eto, da sam kojim slucajem imala onaj ministepper, pa da bar kalorije ponistim... :ne zna:
ajmo, vicite malo na mene. treba mi to. nemam nista od cici mici, dragi primjenjuje tu taktiku. ja se moram dobrano napizdit na sebe, a tapsat se po ramenu. ajmo, koja ce se prva derat???

pure evil
10.03.2010., 10:41
ajde blentava,nije tak strašno..
i kaj su to keglosi? :zubo:

inače,super mi je i magnezij i kalcij, kupim 20 tih šumećih za 6-7kn u mulleru ;)
pit ću to svaki dan...
jedna šumeća ima samo 9kcal ;)
mislim,nemre to škodit,jel da? :zubo:

vidiš,da imaš neku spravu doma,možda bi i vježbala :D
zato ja imam doma kućnu teretanu :zubo:
da se nemrem izvlačit na vrijeme :D

ma nisam se pretvorila u nikakvog zmaja,samo mislim da mogu od 24 sata na dan,bar pol sata odvojit za vježbanje...:cerek::mig::p

blentava
10.03.2010., 10:54
ajde blentava,nije tak strašno..
i kaj su to keglosi? :zubo:

inače,super mi je i magnezij i kalcij, kupim 20 tih šumećih za 6-7kn u mulleru ;)
pit ću to svaki dan...
jedna šumeća ima samo 9kcal ;)
mislim,nemre to škodit,jel da? :zubo:

vidiš,da imaš neku spravu doma,možda bi i vježbala :D
zato ja imam doma kućnu teretanu :zubo:
da se nemrem izvlačit na vrijeme :D

ma nisam se pretvorila u nikakvog zmaja,samo mislim da mogu od 24 sata na dan,bar pol sata odvojit za vježbanje...:cerek::mig::p

http://www.all-bran.com/#/products-and-nutrition

pure evil
10.03.2010., 10:57
još sam i krivo to napisala :zubo:
mmmm čini mi se fino :D

blentava
10.03.2010., 11:01
jest fino, ima puno vlakana, a ja se i inace rijetko druzim sa wece skoljkom pa mi pomogne.
uh, to za kucnu teretanu. meni bi taj stepper stvarno dobro dosao. ali imam dojam da me dragi sabotira, misleci da radi za moje dobro. do ducana gdje to ima za kupit ne mogu ni pjesice ni s busom, treba mi netko tko ce me odvest. a on non stop odgadja. misli da ionako premalo jedem.
e da tu ne bi bilo sranja, zvala ja tateka. tateeeeeeeek, osh ne u utorak odbacit do kashtela gdje ima za kupit ministepper? tatek kaze da oukej, njemu to super. malo su moji istraumatizirani s mojim vjezbanjem jos od djetinjstva. tako da sve da im kazem da mi treba bengalski tigar jer su nova znanstvena istrazivanja pokazala da jahanje na tigru jaca bedrene misice vise nego jahanje na domacoj kravi sarulji...mislim da bit drugi dan imala novog kucnog ljubimca :)

mali buco
10.03.2010., 11:05
bok babe!

naravno, to je super.

jel pali magnezij? ti si se pretvoriula u pravog zmaja po pitanju vjezbe, svaka cast!
eto, ja sam luda. sinoc ukakila, a kao mrsavila bih. glupa ja.

ja bih bila tu sinoc, nego snijezna mecava, nestalo struje, ja upalila bateriju i ravno prema frizideru..
hocu, hocu vjezbat, sinoc nisam mogla do teretane jer je vrijeme bilo apokalipticno, danas navlacim gojzerice i veselo gacajuci po snijegu, odoh do mog Milana.:cerek: a to sto idem, iako mi se ne da, to mogu zahvaliti vama koje ste se urotile protiv mog ljencarenja nekim tamo pilatesima, traka, leg magicima, sobnim biciklima, orbijima i cime sve ne. i kako ja jadna goloruka protiv toga?

ne, JA sa luda od ovoga snijega. osjecam se ko lav u kavezu.

ni ja ne mogoh do Milana.:cerek:

faking upala mjehura....

destilat mazohizma.
ja jucer:
d-kelogsi, 1 naribana jabuka,jogurt, cappuccino, zlicica meda
mo-30g kruha sa umakom od rajcice (ja to mazem ko marmeladu)
r-200g slanutka (nije bio los, skuhala ga sa grancicom ruzmarina i par reznjeva cesnjaka)
mo-kelogsi, jabuka i jogurt (jelo mi se)
v-saka przenog kikirikija, 100g slanutka, 30g kruha s rajcicom.

nemojte uopce komentirati. bijah jadna opcenito, jer ne mogoh nikud iz stana, fino se otusirala, kad je nestalo struje. ajd, nekako se izvukla ispod tusa po mraku, struja se vratila. hajd da osusim grivu. jos, opet otisla struja, a s njom i moj novi philipsov fen. ostala u weceu, s mokrom kosom, spaljenim fenom, bez struje. jela govna. uopce misam imala poslije onaj fini osjecaj sitosti.
prvo i prvo, nikako da se zasitim. imala sam dojam da mi je donji trbuh buja, ali sam mogla jesti jos i jos i jos. na kraju nisam bila sita, struja se nije vratila, grijanje je isto otislo u krasni kuki, kosa je jos bila vlazna, zeludac mi je bio odvratno pun, bolila me glava od mnokre kose. sve skupa jad.tako da sam odlucila da danas necu reprizu. necu bit zrtva. ovaj snijeg nije neprijatelj, odoh van uzivat u poslijednjim zimskim radostima ove sezone i u mirisu svjezeg snijega.

oprostite za boldanje. to ja za svoju dusu, da se ne ponovi.
mantra:hrana nije ni kazna ni nagrada, a bogme ni utjeha.
zivo me zanima hoce li mi to ikad doc iz dupeta u tikvu...
al eto, da sam kojim slucajem imala onaj ministepper, pa da bar kalorije ponistim... :ne zna:
ajmo, vicite malo na mene. treba mi to. nemam nista od cici mici, dragi primjenjuje tu taktiku. ja se moram dobrano napizdit na sebe, a tapsat se po ramenu. ajmo, koja ce se prva derat???

prvo, da se dobro :lol: :lol: na cijeli post
drugo, zbog struje, fena itd :( :flop:
treće, špotanje! http://www.pic4ever.com/images/127fs2928878.gif http://www.pic4ever.com/images/143fs503525.gif http://www.pic4ever.com/images/gaah.gif

marty_19
10.03.2010., 11:52
uh, to za kucnu teretanu. meni bi taj stepper stvarno dobro dosao. ali imam dojam da me dragi sabotira, misleci da radi za moje dobro. do ducana gdje to ima za kupit ne mogu ni pjesice ni s busom, treba mi netko tko ce me odvest. a on non stop odgadja. misli da ionako premalo jedem.
:)

blentava, tak je i meni s dragim... i onda kad mu objasnim da jedem 5 obroka dnevno, čudno gleda i ne vjeruje mi :/
i ja moram uložit u neki steper ili nešto... :ne zna:

i jel djeluje šta taj tvoj Milan? meni to djeluje super, a i vidla sam reklame za njega...

pure, nisam iz ri(iz okolice), tu sam na faxu, ali često i ljeti :)

i da vas pitam za kornflekse, čula sam d aje to puno šećera? inače ih ne jedem nit volim, pitam samo za informaciju...

blentava
10.03.2010., 11:59
blentava, tak je i meni s dragim... i onda kad mu objasnim da jedem 5 obroka dnevno, čudno gleda i ne vjeruje mi :/
i ja moram uložit u neki steper ili nešto... :ne zna:

i jel djeluje šta taj tvoj Milan? meni to djeluje super, a i vidla sam reklame za njega...

i da vas pitam za kornflekse, čula sam d aje to puno šećera? inače ih ne jedem nit volim, pitam samo za informaciju...

:tuzni: zato sto on vidi da navecer zobljem radic, a ono drugo ne vidi...
moj Milan? nisam se pretvorila u super modela. treneri kazu da djeluje.
kornflakes? pogledaj nutritional facts... :ne zna:

pure evil
10.03.2010., 13:10
taj power plate ilitiga po blentavoj Milan :rofl::cerek: kolko sam ja čula koriste sve moguće hollywoodske zvijezde,pa k vragu,valjda djeluje! :D

ja iskreno niti neznam kak sam ja nabavila sve ove sprave.. :ne zna:
znam da sam htjela traku za trčanje jer to ima i moj bratić i vidla sam da se je prepolovil... :D
ovu spravu za trbušnjake je sestra naručila valjda iz neckermanna,to je stajalo bzvz u njezinoj sobi.
bicikl je mama kupila,a kad i di,nemam pojma,samo znam da se je jednog dana stvoril doma. i tak su te sprave skupljale prašinu dok ih ja nisam ponovno stavila u funkciju :cerek:
pilates traku sam išla kupit kad sam vidla ovu dobru vježbu,a pilates lopte sam nažicala dečka da mi kupi :cerek: tj jednu sam ja,jednu on :D

pure evil
10.03.2010., 13:11
evo mene pita bratić danas (ovaj isti koji se je prepolovil i ne deblja se natrag) kak sam smršavila i kak to održavam? :zubo:
samo sam rekla : jedem 6x na dan i vježbam po pol sata :D :cheer:

tinkerbell
10.03.2010., 13:36
evo mene pita bratić danas (ovaj isti koji se je prepolovil i ne deblja se natrag) kak sam smršavila i kak to održavam? :zubo:

ODLIČNO!!!!!!!!!!!!Mene su u ponedjeljak na faxu pitali da kaj sam se tak usukala :)..a uopće nisam usukana..pitajte coffee i 5rich:D...smanjila se jesam od onoga kaj sma bila..ali se nisam usukala...

marty_19
10.03.2010., 13:37

pure, ljubomorna sam na tvoju home teretanu... :mig::kiss:
ja najviše volim vježbat sama, ne da me neko gleda...

svaka čast bratiću :top:

pure evil
10.03.2010., 13:43
ja isto ne volim da me netko gleda dok se znojim ko pajcek :cerek: pa zato volim to svoje kaj imam doma.. traka je iza telkača, ova sprava za trbušnjake je sklopljena i isto je kraj trake, bicikl je kraj radijatora.. tak da, meni je to sve u dnevnom boravku :rofl: al ne izgleda prenapadno, osim taj bic me nekad živcira kaj je tak nasred dnevnog al jbg...

a on je bil ful bucmast u pubertetu, i otišel u vojsku,tam je i smršavil i počel razvijat mišiće,i dan danas vježba svaki dan (isto od pon do petka)... :s:top::top:

al ja mislim da ako imate i 1 spravu,a da ju koristite ,da je to super :mig:
ja mislim da se više ne odvajam od bicikla :cerek:

illumine
10.03.2010., 13:59
Hello!!

Evo vratila sam se sa istom kilažom!!

Ali nisam nimalo pazila kaj jedem i još uvijek ne pazim.
Moram se pod hitno dovesti u red..

Bolje da niti ne pišem što sam sve pojela u zadnjih tjedan dana :flop:

tejka.
10.03.2010., 14:16
danček :cerek::kava:

pure evil
10.03.2010., 14:32
jel brljaš ili si ockej danas?? :D

Sretna djevojka :)
10.03.2010., 14:35
Bok cure moje... :w

Kako sam se ja sad fiiiiiinoo najela..
Skuhala sam si jučer 150 g piletine narezane na kockice.
Danas sam u tu piletinu dodala: 1.5 žlica graha, 1 žlica kukuruza, 2 kisela krastavčeka, 1 polovica kisele paprike, 4 masline na sitno nasjeckane i jednu manju rajčicu...
Kako je to meni bilo fino... :cerek:

Edit: i jedno kuhano jaje, al bjelanjak-žutanjak nevolim.. Sjetila sam se sad kad mi se podrignulo po jajetu... :D

tejka.
10.03.2010., 14:44
jel brljaš ili si ockej danas?? :D

danas sam ok - za sada

pojela sam jabucicu i malo pečene kokosi sa integralnim dvopekima :D

Sretna djevojka :)
10.03.2010., 14:49
danas sam ok - za sada

pojela sam jabucicu i malo pečene kokosi sa integralnim dvopekima :D

Samo to danas?
A doručak?

mali buco
10.03.2010., 14:51
Bok cure moje... :w

Kako sam se ja sad fiiiiiinoo najela..
Skuhala sam si jučer 150 g piletine narezane na kockice.
Danas sam u tu piletinu dodala: 1.5 žlica graha, 1 žlica kukuruza, 2 kisela krastavčeka, 1 polovica kisele paprike, 4 masline na sitno nasjeckane i jednu manju rajčicu...
Kako je to meni bilo fino... :cerek:

Edit: i jedno kuhano jaje, al bjelanjak-žutanjak nevolim.. Sjetila sam se sad kad mi se podrignulo po jajetu... :D

u, super ti zvuči ta salatica s piletinom!
jedino kaj bi ja radije na teflonki spekla te komadičke, bez ulja, naravno :)

tejka.
10.03.2010., 14:58
Samo to danas?
A doručak?

kavica
nisam drugo stigla

pítā
10.03.2010., 14:59
Ja si mislim zakaj se meni tolko jede kad ono u utorak trebam dobit :( e to je nevjerojatno, ta želja za hranom...užas, najgori dio mjeseca, ima još koja od vas da pms toliko utječe na želju za hranom?

Napisat ću jelovnik za danas i neću niš mimo toga ić jest jer ovo je grozno:

- žlica zobenih, jogurt 0,05% m.m., jabuka, par grožđica, dvije suhe šljive, žlica mljevenog rogača
- orada, prilog dinstani luk, tikvica i patliđan, zelena salata
- i već sam pojela jednu onu pločicu 60% orašida i dvije grožđice :mad:

dalje ću:
MO: jabuku oko 5
večera: na ostatak dinstanog luka, tikvice i patliđana bacit jedno jaje i paradajz za salatu
MO: par badema, šljiva

I nema više zajebancije!!!!!!!

A dva metra od mene je baklava od maka.... :rofl::rofl::rofl:al neću jest to, stara stavlja u filu svinjsku mast; to je zapravo super, ne dolazim u toliku napast da luđački navalim s rukama na to.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa mrzim pmsssssssssss

mali buco
10.03.2010., 15:11
Ja si mislim zakaj se meni tolko jede kad ono u utorak trebam dobit :( e to je nevjerojatno, ta želja za hranom...užas, najgori dio mjeseca, ima još koja od vas da pms toliko utječe na želju za hranom?

A dva metra od mene je baklava od maka.... :rofl::rofl::rofl:al neću jest to, stara stavlja u filu svinjsku mast; to je zapravo super, ne dolazim u toliku napast da luđački navalim s rukama na to.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa mrzim pmsssssssssss

ma neeee :rofl:

a ovo drugo... ne znam, il si priušti jednu, il bježi glavom bez obzira :o

pure evil
10.03.2010., 16:10
pita,ja sam ti LUDA kad imam PMS,....
luda luda luda...
rekla mi je blentava da nek pijem šumeći kalcij i magnezij...
i počela sam, mislim da ipak malo pomaže... ;)

5rich
10.03.2010., 16:33
da se pokajem i tu:

Grijeh: pola kebaba s blagim umakom:mad:
Izlika: frend i frendica postali mama i tata,pa je frend častil:rolleyes:
Kajanje: kajem se od sveg srca što povrijedih režim,ne volim svoje grijehe,i čvrsto odlučujem da ću se popraviti i da neću više griješiti :moli:
pokora: 2X jillian michaels :azdaja:

blentava
10.03.2010., 17:23
da se pokajem i tu:

Kajanje: kajem se od sveg srca što povrijedih režim,ne volim svoje grijehe,i čvrsto odlučujem da ću se popraviti i da neću više griješiti :moli:
:horor:

blizanka
10.03.2010., 17:56
Nemam jojobu :mama: a ni vitrinu :mama: mango još uvijek imam:rolleyes:

za mango ti je bitno da ti je mekan na dodir i tad bi trebao biti fini i sočan za jesti. Jedna ta vočka ti ima 300-400 g i dosta ti je masan pa bi ti preporučila da ga ne smažeš odjednom iako se radi o zdravim masnočama i jako je bogat vitaminima. bitno ti ga je dobro ohladiti (kao i avokado) pa da nemaš previše taj "uljni" okus.
Avokado ili nareži sa drugim voćem u salatu :klopa: ili zamrzni pa smiksaj sadrugim smrznutim voćem u "sladoled" ili nemoj zamrzavati pa dodaj banani u frape ili opet smučkaj s ostalim voćem u smoothie.

Nemam ti drugih ideja.

blizanka
10.03.2010., 18:12

evo i ja vičem! :azdaja:
iako nisam naj zadnjih dana! ali znam kako je to kad nitko ne želi vikati na tebe. :D

Dakle, blentava daj se skuliraj! dosta brljanja! :azdaja: :azdaja: :azdaja:

pure evil
10.03.2010., 18:21
blentava pas masters koji ti je k****, kaj si ti umišljaš, izvoliš se primit posla a ne da ti salo podigne šator na bedira i da se tam utabori :rospija::rospija::rospija::azdaja::azdaja:

očeš se još jadat???
očeš se još žalit??
očeš čitav život provest u XXL obleki (figurativno :zubo:) ?????

**biiiiiiiiiippppp ** *biiippppp* *biiiippp******

MOVE YOUR ASS MADR FAKR!!!!!!

SLIKA ZA POTICAJ:
http://www.funpicsfree.com/photogallery/funny-pics-061908/fat-lady-flatten.gif

P.S.jel je dovoljno ili trebam još? :zubo:

blizanka
10.03.2010., 18:23
ja danas:

d(8:00): 2 žlice fitness + 2 žlice zobenih, 1,5 dl mlijeka
mo1(9:00): bijela kava, 1/3 tanke šnite nekog biskvitnog kolača (5x3x1cm)
r(11:30): paket od 4 male hrenovke + senf + 1/2 peciva sa suncokretom
mo2(15:30): sok od 2 naranče
v(16:30): juha od slanutka(samo slanutak kuhan u vodi s lukom, dosta rijetko), 200g purećih šnicli dinstanih na vodi, 3 žlice kuhane riže s kap soja sosa, salata od rikule (posoljeno i sa jabučnim octom, kap maslinovog ulja)
mo3(17:30): ness s mlijekom

ja gotova za danas.

mali buco
10.03.2010., 18:23
blentava pas masters koji ti je k****, kaj si ti umišljaš, izvoliš se primit posla a ne da ti salo podigne šator na bedira i da se tam utabori :rospija::rospija::rospija::azdaja::azdaja:

očeš se još jadat???
očeš se još žalit??

SLIKA ZA POTICAJ:

:lol: :rofl:
slika je za anale!

nu pjur dođi mi još nešt odgovorit na ZIPUMS

mali buco
10.03.2010., 18:25
ja danas:

d(8:00): 2 žlice fitness + 2 žlice zobenih, 1,5 dl mlijeka
mo1(9:00): bijela kava, 1/3 tanke šnite nekog biskvitnog kolača (5x3x1cm)
r(11:30): paket od 4 male hrenovke + senf + 1/2 peciva sa suncokretom
mo2(15:30): sok od 2 naranče
v(16:30): juha od slanutka(samo slanutak kuhan u vodi s lukom, dosta rijetko), 200g purećih šnicli dinstanih na vodi, 3 žlice kuhane riže s kap soja sosa, salata od rikule (posoljeno i sa jabučnim octom, kap maslinovog ulja)
mo3(17:30): ness s mlijekom

ja gotova za danas.

pa kad iš čorit? u 8? :rofl:
ne, ozbiljno, ne buš umrla od gladi? ne doslovno, naravno :rolleyes:

pure evil
10.03.2010., 18:32
blizanka,barem jogurt neki popij...

5rich
10.03.2010., 18:33
ja danas :facepalm:

D(oko 9): 3 žlice fitness + 1dcl mlijeka, ness s malo mlijeka bez šečera
MO(oko pola 1): 1/2 kebaba :već se pokajala,ali se i dalje kaje:
R(oko 4): šeflja juhice, žlica riže + 1 komad piletine na naglo veličine moje šake
V(pola 7): naranča + acedofil..

katastrofa,i koma :rolleyes::rolleyes:

blizanka
10.03.2010., 18:36
pa kad iš čorit? u 8? :rofl:
ne, ozbiljno, ne buš umrla od gladi? ne doslovno, naravno :rolleyes:

ma možda popijem šalicu mlijeka... :ne zna:
idem udarati po čaju. grlo me boli, a čeka me još vježbanje danas

blizanka
10.03.2010., 18:39
u skladu s mojim današnjim buđenjem i pogledom tipa :eek: i :horor: te nastavkom dana iskopala sam misao dana:

"po jutru se dan poznaje"

edit:
prebacujem se na ZIPUMS

pítā
10.03.2010., 18:43
aaaaaaaaaaa ovaj snijeg je užas. kad bi svaki dan se dogodilo ovo ko danas nikad ne bi trebala vježbat
dogovorim se ja za materijala neke da podignem od frenda a kod mene snijeg nevjerojatno pada a ja sam na brijegu i cesta je katastrofa i moja i glava cesta (pure_evil sigurno zna tu cestu - neočišćena totalno)
pošto su starci već bili ujutro do grada ostavili su auto dolje i tak sam išla autom, ali sa starim u slučaju da se nekaj desi (a desilo se :D)
i on optimističan - ma uspjet ćemo mi gore, hoćemo...ajde odi....naravno da sam stala nasred brijega i morala u rikverc natrag a ništa se ne vidi..grozno...
i onda opet stari - ma ak se zaletim uspjet ću ja gore - naravno da nije i onda je meni uvalio da idem rikverc...do tad sam već umrla 5 puta :(. strah me da mi neko ne naleti odozgora, strah me da auto ne rikne od tolke muke stiskanja gasa i ubijanja guma
i za kraj - pješice gore u čizmama s peticom - sve me boli
i gladna sam.......

tak da se mjenja meni i umjesto jednog jaja idu dva u ono dinstano od ručka :D

sad mi je lakše :kava:

pure evil
10.03.2010., 18:48
joooj ta tvoja cesta na brijegu je fakat koma...
išla sam samo jednom tam i to na vozačkom (baš ono skroz gore) i usrala sam se...
em je uska(ko jednosmjera, a dvosmjerna je),em su zavoji,em je brijeg..užas...

tinkerbell
10.03.2010., 18:51
ja tudej...

par žličica voćnog mixa
jabuka+jogurt+müsli
2 šeflje ričeta+salata od zelja
grah salata+posni+de luxe

nemam pojma da li jesti još nekaj-..ne planiram...

i to je to..nikakvo vježbanje za sada možda se izmotiviram za kasnije...pun mi je kuki snijega pas mu masters....

marty_19
10.03.2010., 19:05

očeš se još jadat???
očeš se još žalit??

SLIKA ZA POTICAJ:

ovaj tvoj post bit će mi u glavi svaki put kada poželim nešto opako brljaviti... hvala, baš je super... i slika... :lol:

moj meni today :
d: malo fitness s mlijekom (bolio me trbuh pa ih je bilo zbiljaaa jakoo malooo)
mo: neke čoko pahuljice(2 žlice) s mlijekom
r: mala sarma i pire (grijala sam 2 sarme, za mene i seku i ja odabrala manju:top:)
mo:kruška
v: (oko 18h) isto kao i mo (čok pahuljice, 30 g ima 120 kcal pa zbilja mislim da nije puno...:)

i oko 4 litre zelenog/čaja... postala sam ovisna o njemu, odličan mi je... i pošto sam cijeli dan danas doma (zbog vremena) onda mi nije problem tolko popit i stalno ić na wc

i izbrisat sam morala svoje smajčle jer su mi ovi tvoji tako zakonn

pure evil
10.03.2010., 19:09
ovaj tvoj post bit će mi u glavi svaki put kada poželim nešto opako brljaviti... hvala, baš je super... i slika... :lol:

baš mi je drago :cerek::cerek::rofl:

mali buco
10.03.2010., 19:46
raport:

D: griz od pira posipan cimetom (cca 250 ml mlijeka 1.6%mm i 3 žlice griza)
MO1: 4 badema i mala greni smit jabuka
R: pohani i punjeni pureći šnicl (s jajem i ajvarom punjen! :D i kupus na salatu (bila u restaču, to je bilo najnevinije za uzet, i nisam uzela prilog!)
MO2: šnitica integralnog s 1 feticom edamera, pola jabuke, red tamne čokse
V: salata: tuna, 100g crvenog graha, pol paprike, mrkva, 2 krastavčića, matovilac, začinjeno limunovim sokom
MO3: 50g tekućeg jogurta

to vam je, dragičke, 1600kcal according to fitday!

over and out!

zasad...

tejka.
10.03.2010., 19:55
da se pokajem i tu:

ah...kajanje i kod mene...nakon 4 dana brljanja..vaga kao pokazuje kilu i pol gore...ali ovako i onako je sjebana pa necu rec da tocno pokazuje :D ali i danas
cijeli dan super..a onda tanjur tjesta sa sirom... :mad:

tejka.
10.03.2010., 19:56
pa ovih 5 cura koje tu pišu menije i nisu baš brljale :zubo:

ajd pizdeki od baba,pojavite se tu,priznajte svoje grijehe i idemo dalje! :cheer:

:lol::lol::lol::lol::lol:

pure evil
10.03.2010., 20:01
tejka,neće te ubit tanjur tjesta sa sirom..ubilo te je ono prethodna 4 dana :zubo:

tejka.
10.03.2010., 20:05
tejka,neće te ubit tanjur tjesta sa sirom..ubilo te je ono prethodna 4 dana :zubo:

a jesi me morala podsjetiti :azdaja:

marty_19
10.03.2010., 20:25
tejka : ajde od sutra opet po starom (po onome što ti je nutricionistica preporučila...)
ajde za sve nas tu, tvog muža, a najvažnije za tebe...
i ideš li svaki petak na vaganje?? ajde onda nek ti bude težina bar ista ko na zadnjem vaganju, kako ćeš objasnit nuricionistici da ti neide?

ajde, ti to možeš...:mig:

coffeebreak
10.03.2010., 20:32
ODLIČNO!!!!!!!!!!!!Mene su u ponedjeljak na faxu pitali da kaj sam se tak usukala :)..a uopće nisam usukana..pitajte coffee i 5rich:D...smanjila se jesam od onoga kaj sma bila..ali se nisam usukala...

Ne znam kakva si bila prije, ali da si tanka - tanka si:top:

za mango ti je bitno da ti je mekan na dodir i tad bi trebao biti fini i sočan za jesti. Jedna ta vočka ti ima 300-400 g i dosta ti je masan pa bi ti preporučila da ga ne smažeš odjednom iako se radi o zdravim masnočama i jako je bogat vitaminima. bitno ti ga je dobro ohladiti (kao i avokado) pa da nemaš previše taj "uljni" okus.
Avokado ili nareži sa drugim voćem u salatu :klopa: ili zamrzni pa smiksaj sadrugim smrznutim voćem u "sladoled" ili nemoj zamrzavati pa dodaj banani u frape ili opet smučkaj s ostalim voćem u smoothie.

Nemam ti drugih ideja.

Hvala! Pojela sam upravo sad pola manga i pola malog ananasa. Fin mi je mango. Ima okus ko križanac mrkve i breskve. :)

Danas:

9:00 - bio aktiv s integralnim grisinom, kava s mlijekom i malo meda
11:00 - kava s mlijekom bez imalo meda :)
13:00 - pola pizze 4 sira (prokledi snijeg, nismo mogli mrdnut iz ureda, hranu si nisam ponijela, dobro da su nam i pizzu htjeli dostaviti. još mi je poslije te pizze bilo zlo za poluditi sve do maloprije. odvikla sam se očito od tog težeg junka. bljak)
17:00 - naranča, a prije toga još jedna kava s mlijekom bez meda (ubila me cjelodnevna glavobolja)
19:00 - alpro puding od soje, pola manga, pola ananasa

Ja gotova. Idem viditi što ima na ZIPUMS-u :)

mali buco
10.03.2010., 20:40
problemček: ja sam sutra u gradu od 7 ujutro do 9 navečer, rad, rad i samo rad!
kaj, pobogu, da nosim sa sobom!
lako za jedan il 2 MO, al ručak?!
ne znam, nemam ideje, a ne želim završit na nekoj piceti iz pekare...

pure evil
10.03.2010., 20:43
a da si napraviš neku salatu od tunjevine i graha?
ili tuna plus zelena salata i jaje?
neznam,ja bi tak nešto iskombinirala

tejka.
10.03.2010., 20:47
tejka : ajde od sutra opet po starom (po onome što ti je nutricionistica preporučila...)
i ideš li svaki petak na vaganje?? ajde onda nek ti bude težina bar ista ko na zadnjem vaganju, kako ćeš objasnit nuricionistici da ti neide?

hvala draga na potpori
dogovoreno :top:

al bas sam tuzna
pa skinem tak super i onda brljam i to pet dana vec..uzas :mad:

pure evil
10.03.2010., 20:50
a jesi me morala podsjetiti :azdaja:

ovo je za tvoje dobro :zubo:

evo lijepo ti je marty napisala.. :grli:

ciganche
10.03.2010., 20:51
gotova za danas s jedenjem....nadam se :D

d - sok od naranče (iscijeđeni), pola fete dm kruha s marmeladom
m - ab kultura
r - cvjetača i 2 jaja (kuhano)
m - jabuka s cimetom
v - zrnati, mala tuna u vodi, dvije fete Tilzita i dimceka, kašica od šljive (opet probava :( )

nigdje to ne pišem, ali svaku večer prije spavanja obavezno popijem šalicu toploga mlijeka

pure evil
10.03.2010., 20:52
al bas sam tuzna

...i onda si opet tužna...

u tome i je fora..

ti ko da namjerno nemreš uživat u toj sreći kad skineš par kila ili grama..
i mislim da to i mačka radi..

cure,skulirajte se jer vi to možete i hoćete...
osim toga sjetite se zašto ste tu i došle... jer se hoćete zdravo hranit i mršavit...

pure evil
10.03.2010., 20:53
sori tejka al morala sam ovo napisat da te malo protresem :zubo:

mali buco
10.03.2010., 20:56
a da si napraviš neku salatu od tunjevine i graha?
ili tuna plus zelena salata i jaje?
neznam,ja bi tak nešto iskombinirala

e da, vidiš, a ne da mi silni taperveri bezveze zjape prazni! bravo, bum si neku salaticu složila!

hvala draga na potpori
dogovoreno :top:

al bas sam tuzna

hehe, marty je preblaga, treba ti neki jači derač/špotač :D

e a inače, šta se tiče te nutricionistice, kak si zadovoljna sa ženom? se isplatilo otić?

edit: vidim da je pjur već počela sa špotancijom!

ciganche
10.03.2010., 21:07
e da, vidiš, a ne da mi silni taperveri bezveze zjape prazni! bravo, bum si neku salaticu složila!

pa ja to stalno radim, skuham večer prije i nosim na posao! Baš ću sada napraviti rizi bizi za sutra, brzo je i ukusno, luka na malo ulja, bacit šaku graška, polit povrtnim temeljcem kad prokuha dodat pola šalice integralne riže i skuhat dok se ne upije temeljac! I imam super obrok za na posao kojeg mogu jesti i hladnog i toplog :top:

pure evil
10.03.2010., 21:10
da,da,ja svaki dan tu špotam :zubo:
već mi je i bed :D
al tinker tu najbolje popiz** :D :cerek:

ciganche,svaka čast za kuhanje navečer... mene bi to jako mamilo :kes:
ali super je to kad si nosiš na posao, automatski isključuješ junk food i pekare :zubo:

tejka.
10.03.2010., 21:18
sori tejka al morala sam ovo napisat da te malo protresem :zubo:

samo ti daj :s

tejka.
10.03.2010., 21:19
e a inače, šta se tiče te nutricionistice, kak si zadovoljna sa ženom? se isplatilo otić? zena je mrak
uz njih sam uspjela jedino...mrak.....radi mi jelovnik sukladno mojim uspjesima:D

tejka.
10.03.2010., 21:19
ovo je za tvoje dobro :zubo: :grli:

pítā
10.03.2010., 21:22
joooj ta tvoja cesta na brijegu je fakat koma...
išla sam samo jednom tam i to na vozačkom (baš ono skroz gore) i usrala sam se...
em je uska(ko jednosmjera, a dvosmjerna je),em su zavoji,em je brijeg..užas...

Ma...užas.

13:00 - pola pizze 4 sira (prokledi snijeg, nismo mogli mrdnut iz ureda, hranu si nisam ponijela, dobro da su nam i pizzu htjeli dostaviti. još mi je poslije te pizze bilo zlo za poluditi sve do maloprije. odvikla sam se očito od tog težeg junka. bljak)

Ovo se i meni događa; i to s domaćom pizzom. Padne mi ko kamen na želudac.

A gdje je Zvjezdica86? Znam da je često bila s nama a sad je već duže nema.

tejka.
10.03.2010., 21:24
...i onda si opet tužna...

u tome i je fora..

vidis o tome sam mislila....pa jel to moguće?:rolleyes:

pure evil
10.03.2010., 21:27
Zvjezdica je na nekim tečajevima za nokte budući da uskoro otvara business pa je valjda zato nema :ne zna:

moji meni danas:
-fitness pahuljice s čoksom,malo jogurta
-1 banana
-krumpir narezan na ploške i skuhan u woku, začini,malo ulja i malo kečapa, zelena salata sa bučinim uljem i začinima,1 kocka crne čokolade
-šumeći kalcij
-125gr posnog sira,malo jogurta, šumeći magnezij
-1 kruti jogurt,1 naranča

-med+cimet

-vježba:20min sobni bic,100 trbušnjaka na spravi,7min trčanja

trebala sam ovu naranču pojest između ručka i večere,al tak mi super paše navečer :D

pure evil
10.03.2010., 21:35
vidis o tome sam mislila....pa jel to moguće?:rolleyes:

pa naravno da je moguće :p:mig:
kao prvo,naviknuta si godinama ( pretpostavljam ) da imaš višak kila..
i neznaš kak je to imati manje...
i onda se vraćaš "na sigurno", čim malo izgubiš,odma nadoknadiš...
i to je to, iz početka kreće jadanje, cviljenje, bacanje u depru... jer si na to naviknuta.
barem si ja to tak tumačim.
i ne samo to,hrana je fakat jebeni mamac i teško je ne pokleknut...:mig:

svaka od nas mora pronać dobar balans da jedemo fino i zdravo, da jedemo DOVOLJNO; a opet da mršavimo i tu kilažu održavamo.

moram iskopat neku misao dana da ovaj post dramatičnije zvuči :zubo:

marty_19
10.03.2010., 21:37
mali buco : meni se bed derat, meni ste sve tu full drage i želim da sve uspijemo skinut kilice...
zato su za deranje zadužene šefice :D i pure, čije mi je deranje najbolje i u buduće će mi onaj njezin post bit u glavi... tako nek bude i vama... :D

i pure, sviđaju mi se tvoji jelovnici :D
krumpir u woku? to radiš bez ulja/masti? ajd budem probala:)

tejka, neka te sreća kad vidiš par kila manje na vagi ponese za daljnje uspjehe...
ako si mogla skinut tih 5 kila, možeš još 5, pa još 5...itd...:grli:

tako sam se i ja kad sam ujutro vidjela brojku manje na vagi nagradila(brljavila) jedan dan... onda se brljavljenje nastavilo dok nisam opet vidla veću brojku... i tako u krug... ali to ne radim više... i definitivno je to loše...

ajde pozdravljam vas sada, idem pavat:zzz::hrk:

ciganche
10.03.2010., 21:39
ciganche,svaka čast za kuhanje navečer... mene bi to jako mamilo :kes:
ali super je to kad si nosiš na posao, automatski isključuješ junk food i pekare :zubo:

moram navečer jer nemam kad ujutro, a vidiš kod mene je to suprotni učinak - dok kuham prođe me volja za jelom :rofl: pa svaki dan kuham....naravno mužić sretan ko prasac :rofl:

svaki dan nosim hranu u posudici za mikrovalnu na posao jer radim skoro cijeli dan, od negdje 9 ujutro do 5-6 poslijepodne, nekad malo prije, nekad kasnije i nema šanse da drukčije jedem, osim ako to nije pekara :mad: puna mi je torba hrane svaki dan, ručaka i međuobroka :rofl:

ksrena
10.03.2010., 21:41
problemček: ja sam sutra u gradu od 7 ujutro do 9 navečer, rad, rad i samo rad!
kaj, pobogu, da nosim sa sobom!
lako za jedan il 2 MO, al ručak?!
ne znam, nemam ideje, a ne želim završit na nekoj piceti iz pekare...

Ja imam malu kutijicu s bademima, skoro uvijek u torbi... ponesi bananu....
neki dan sam na poslu došla u problem, otišla u trgovinu, kupila mexico mix u konzervi (sve je kuhano) i konzervu tune, sve pomiješala i OK!!!
Super obrok!!! Možeš to i kod kuće napravit i ponijeti... Ili tunu pomiješati sa kuhanim jajetom i posnim sirom...
Danas i jučer sam jela pileća prsa na kockice u woku sa mješavinom povrća (nešto smrznuto od mercatora oko 8 kn 450 gr) to imam 2 dana a jedan obrok ima cca 250 kcal:ne zna:

tejka.
10.03.2010., 21:47
tejka, neka te sreća kad vidiš par kila manje na vagi ponese za daljnje uspjehe...
ako si mogla skinut tih 5 kila, možeš još 5, pa još 5...itd...:grli:

tako sam se i ja kad sam ujutro vidjela brojku manje na vagi nagradila(brljavila) jedan dan... onda se brljavljenje nastavilo dok nisam opet vidla veću brojku... i tako u krug... ali to ne radim više... i definitivno je to loše...

ajde pozdravljam vas sada, idem pavat:zzz::hrk:

jedan dan - nagrada

tejka.
10.03.2010., 21:48
pa naravno da je moguće :p:mig:
kao prvo,naviknuta si godinama ( pretpostavljam ) da imaš višak kila..
i neznaš kak je to imati manje...
i onda se vraćaš "na sigurno", čim malo izgubiš,odma nadoknadiš...
i to je to, iz početka kreće jadanje, cviljenje, bacanje u depru... jer si na to naviknuta.
barem si ja to tak tumačim.
i ne samo to,hrana je fakat jebeni mamac i teško je ne pokleknut...:mig:

svaka od nas mora pronać dobar balans da jedemo fino i zdravo, da jedemo DOVOLJNO; a opet da mršavimo i tu kilažu održavamo.

moram iskopat neku misao dana da ovaj post dramatičnije zvuči :zubo:

istina
ja ne znam kako je biti mrsaviji vec deset godina
i normalan zivot mi je onaj gdje jedem
ovo je prvi puta da ja kao jedem zdravo i normalno (bar to zovu normalnim)

i onda sam sada uspjela
al cim zeznem jedno.,..ja kao da se kaznjavam..iline znam put natrag :rolleyes:

tejka.
10.03.2010., 21:49
ups četanje..ajmo na onaj topic :D

pure evil
10.03.2010., 21:53
mali buco : meni se bed derat, meni ste sve tu full drage i želim da sve uspijemo skinut kilice...
zato su za deranje zadužene šefice : D i pure, čije mi je deranje najbolje i u buduće će mi onaj njezin post bit u glavi... tako nek bude i vama... : D

i pure, sviđaju mi se tvoji jelovnici : D
krumpir u woku? to radiš bez ulja/masti? ajd budem probala:)

marty kad se i pokušava derat,ona to tak slatko napiše :cerek:

hahah mislim da glavne šefice imaju konkurenciju u meni :zubo: a jesam se ja tu udomaćila i razbahatila malo,jel tak :zubo: pardonček :zubo:

nemrem vjerovat da se nekom sviđaju moji jelovnici,tak da supač :D:D
inaće,ja još nisam došla do tog stupnja da jedem soju,leću,slanutak itd itd :zubo: pa se snalazim na ove načine..

da,bez ulja..
krumpir ogulim i narežem na ploškice... dodam malo soli,vegete i češnjaka u granulama(prahu).. nakon 15min to je kuhano, pa si to ocijedim i prebacim na tanjur.. na tanjuru dodam mrvicu ili maslinovog ili bučinog ulja,i začinim po potrebi...

inače,skužila sam da obožavam začine,postala sam mali junkie oko začina :zubo: tak da neznam kolko je to dobro ili loše...
svaki dan neku drugu kombinaciju nabacim u salatu ili u to kaj skuham...

tinkerbell
10.03.2010., 21:54
.

to je ono kaj sam ja napisala mački na prošloj strani...autodistrukcija tj sabotaža same sebe....

been there done that

ja sam imala totalnu promjenu večernjeg plana...pojela 1 malu šniticu kruha s đemom od suhih marelica (montignac recept samo limun,suhe marelice i voda)
1h brže šetnje s mamom po snijegu i onda 40 minuta čišćenja snijega....s obzirom na planiranih 0 vježbanja ovo je super :top:

ksrena
10.03.2010., 21:55
Day 23. valjda:ne zna:
** klasika
** 2 naranče
** piletina s povrćem od jučer
** pola tanjura paradajz juhe, 2 žlice pire krumpira i špinat bez zaprške
** neka "proteinska" pločica = 154 kcal
** avokado, kupine, jogurt smiksano

Prije ovog zadnjeg 10 min orby + 30 min stepera (jadni muž svaki dan šarafa po njemu, doteže tu sajlu koja se jednostavno rasteže - čelična je:confused:

Jedna primjedba: ja se ne slažem da se treba iz variva raznih odvadit za sebe prije zaprške.... Ja sam to probala i - neće ići....
Obzirom da mi ovo nije dijeta nego stil života odbijam se odreći nekih stvari, inače jedem običnu vodu sa prokuhanim .... keljom, porilukom...whatever
Evo 23. dan nisam pojela ni krišku kruha NI JEDNU... kolače čini mi se samo jedan dan na krštenju, ulje koristim uglavnom za salatu, ne poham, ne pečem ništa u maščobama.... pa jebiga ako će me dotuć zafrig u jebenom varivu koje jedem bez kruha i priloga.... JEBIGA!!
Ionako mi je to nekako "prazno" (otkad sam skužila da faširanci imaju više masti nego proteina u sebi) :horor: pa ću to pojest iz gušta a ne preko kukija....

tejka.
10.03.2010., 21:58
to je ono kaj sma ja napisala mački na prošloj strani...autodistrukcija tj sabotaža same sebe....

been there done that

imas iskustva s time?:ne zna:

tinkerbell
10.03.2010., 22:08
imas iskustva s time?:ne zna:

sabotaže same sebe?da....svaki put do ovog zadnjeg mi se isto dešavalo...skinula bi..bila bi zadovoljna onda bi s evratila nazad (ssvjesno)...to ti je u glavi...kada sma rješial neke stavri sama sa sobom (kod svakoga se manifestira ista posljedica ali je uzrok drugačiji)...ti trebaš vidjeti što je kod tebe?zašto sama sebi ne dopuštaš da ideš dalje ako si zadovoljna sobom?zašto se bojiš promijeniti to što te toliko muči?da li se bojiš izaći iz svojevrsne "safe zone" svoje "debljine/kila"?ne znam...trebaš sebi postaviti pitanja i tako krenuti....mislim da s obzirom da na rijetko što u životu možeš utjecati kao na samu sebe da duguješ sama sebi da trezveno preuzmeš kontrolu nad vlastitim tijelo i unosom hrane...neka to bude ta 1 stvar u kojoj ti i samo ti imaš kontrolu....

tejka.
10.03.2010., 22:15
sabotaže same sebe?da....svaki put do ovog zadnjeg mi se isto dešavalo...skinula bi..bila bi zadovoljna onda bi s evratila nazad (ssvjesno)...to ti je u glavi...kada sma rješial neke stavri sama sa sobom (kod svakoga se manifestira ista posljedica ali je uzrok drugačiji)...ti trebaš vidjeti što je kod tebe?zašto sama sebi ne dopuštaš da ideš dalje ako si zadovoljna sobom?zašto se bojiš promijeniti to što te toliko muči?da li se bojiš izaći iz svojevrsne "safe zone" svoje "debljine/kila"?ne znam...trebaš sebi postaviti pitanja i tako krenuti....mislim da s obzirom da na rijetko što u životu možeš utjecati kao na samu sebe da duguješ sama sebi da trezveno preuzmeš kontrolu nad vlastitim tijelo i unosom hrane...neka to bude ta 1 stvar u kojoj ti i samo ti imaš kontrolu....

ovo mi se sviđa :top: kontrola nad samom sobom :s
svi su pricali o nekom "kliku"...ono kad krenes i ne odustajes
ja smatram da ga ja nemam jos uvijek
i priznajem eto pred svima tu da nisam u glavi rijesila da je to pravi nacin ishrane za mene i da prihvacam tu cinjenicu
ocito sam bila predugo u sranju..i navika ima veliku ulogu trenutacno u svemu :rolleyes:

ciganche
10.03.2010., 22:20
malo off al moram pitati - je li normalno da nakon malo grubljeg seksa :facepalm: cijeli idući dan imate laganu sukrvicu? Jel se dogodilo kome? :(
na pregled sam prekosutra naručena :ne zna:

skuhala rizi bizi za sutra i probala jednu maaaaaalu žličicu :D odlično je ispalo, jedva čekam da pojedem sutra na poslu!

tinkerbell
10.03.2010., 22:22
ovo mi se sviđa :top: kontrola nad samom sobom :s
svi su pricali o nekom "kliku"...ono kad krenes i ne odustajes
ja smatram da ga ja nemam jos uvijek
i priznajem eto pred svima tu da nisam u glavi rijesila da je to pravi nacin ishrane za mene i da prihvacam tu cinjenicu
ocito sam bila predugo u sranju..i navika ima veliku ulogu trenutacno u svemu :rolleyes:

to je navika i vlastita komocija...i svoejvrstan strah od nepozantoga..jer kao što si sama rekla 10 godina se boriš s time..ne znaš kako je to biti mršava i ne imati višak kila (bilo to 2,5,10 ili 15) i to ti ej nepozanto područje...i "lakše" ti je onda ostati u pozantom nego ići u nepozanto i od tufa ta sabotaža same sebe...nemoj s eplašiti nepozantog vesečli mu se jer će ti otvoriti nove stvari u životu koje zadnjih 10 godina nisi doživljvala

tejka.
10.03.2010., 22:23
malo off al moram pitati - je li normalno da nakon malo grubljeg seksa :facepalm: cijeli idući dan imate laganu sukrvicu? Jel se dogodilo kome? :(

skuhala rizi bizi za sutra i probala jednu maaaaaalu žličicu :D odlično je ispalo, jedva čekam da pojedem sutra na poslu!

meni
nemas frke
i desilo se mlilijonima mojih frendica
ne brigaj :top:

pítā
10.03.2010., 22:33
Jedna primjedba: ja se ne slažem da se treba iz variva raznih odvadit za sebe

Meni je finije bez zaprške :o. Al ozbiljno.

tejka.
10.03.2010., 22:37
Meni je finije bez zaprške :o. Al ozbiljno.

ja isto volim bez zapšrke

ciganche
10.03.2010., 22:39
meni
nemas frke
i desilo se mlilijonima mojih frendica
ne brigaj :top:

:cerek: mogu se večeras opet seksat???

ajme meni svaka druga riječ mi je seks, al u PMS-u sam i strahovito napaljena i živčana, pa bolje da se seksam nego da otvaram frižider :zubo:

tejka.
10.03.2010., 22:44
:cerek: mogu se večeras opet seksat???

ajme meni svaka druga riječ mi je seks, al u PMS-u sam i strahovito napaljena i živčana, pa bolje da se seksam nego da otvaram frižider :zubo:

nego kaj..tak je :s
ak ti to uspjeva..mrak
ja sam se drzala dijete 7 dana...uspjela..i osla dragom...poseksala se..i krenula zderat

ne,ne...nije seks za tejku :D

ciganche
10.03.2010., 22:47
ne,ne...nije seks za tejku :D

:D

idem u krevet :mig:

noć komadi, čitamo se sutra!

pure evil
10.03.2010., 22:55
to je navika i vlastita komocija...i svoejvrstan strah od nepozantoga..jer kao što si sama rekla 10 godina se boriš s time..ne znaš kako je to biti mršava i ne imati višak kila (bilo to 2,5,10 ili 15) i to ti ej nepozanto područje...i "lakše" ti je onda ostati u pozantom nego ići u nepozanto i od tufa ta sabotaža same sebe...nemoj s eplašiti nepozantog vesečli mu se jer će ti otvoriti nove stvari u životu koje zadnjih 10 godina nisi doživljvala

carica :s:s:s
diplomirala si ovu temu :s:s:s

tejka.
10.03.2010., 22:56

:grli:

krinka
10.03.2010., 23:00
nije me bilo jedan i pol dan i vi ispisete tri str:eek::eek::eek:
nije mi se dalo sve citati,nego onako na preskoke...............
uglavnom,meni za jucer:
D:psenicne pahulice,zlica maka,mlijeko
MO-sok od grejpa,veeeliki
R-polovica punjene tikvice sa piletinom,pelatom i malo sira
MO-jabuka
V-krmic pecen bez ulja,premazan sa senfom i grah salata
DANAS
D-sok od grejpa,pola kreekra i malo posnog
MO-caj od mente
R-salata od dva kuhana jaja,rikule i kapule,mmmmmmmmmmmmm
MO-jabuka,4 zele bombona
Vrepriza punjenih tikvica (polovica)
MO-caj od brusnice
Prava macko,daj budi prava macka:)

pure evil
10.03.2010., 23:03
a di ti je drugi međuobrok i večera??? :zubo:

pure evil
10.03.2010., 23:08
sviđa mi se edit :D

tejka.
10.03.2010., 23:10
sviđa mi se edit :D

:s

pure evil
10.03.2010., 23:41
nego,mudra izreka danas ilitiga misao dana:

Odgađa se samo početak! :zubo:

(ovo meni piše na mojoj ploči u dnevnom boravku :zubo: )

tejka.
10.03.2010., 23:53

upravo sam si isprintala i stavila na frizider :s

tejka.
10.03.2010., 23:54

nego...đe je tebi fejsić :mljacko:

pure evil
10.03.2010., 23:57
hehe stavi i ogledalo na frižider...pročitala negdje da i to pali :D

nemam fejsić,previše visim na netu,da imam još i to vjerojatno bi bila zakeljena non stop za laptop (ko da i ovak nisam :zubo:)
ide čisto zlo ćorit,da skupi snage da vas može i sutra gnjavit i naganjat :crta::ziba:

gud najt curke :angeleye:

tejka.
11.03.2010., 00:07
hehe stavi i ogledalo na frižider...pročitala negdje da i to pali :D

nemam fejsić,previše visim na netu,da imam još i to vjerojatno bi bila zakeljena non stop za laptop (ko da i ovak nisam :zubo:)
ide čisto zlo ćorit,da skupi snage da vas može i sutra gnjavit i naganjat :crta::ziba:

gud najt curke :angeleye:

pusa :cerek:

paspa
11.03.2010., 07:21
jutro:D
jooooj,ja bum danas malo zbrljala,ipak mi prvorođena slavi rođkas:brukica:
al obečajem da nebum niš osim komadića kremšnitice,sa integr keksom i fruktozom,daklem,po Montiju maximalno,a oni to ne znaju:rofl::rofl:

tinkerbell
11.03.2010., 07:50
ujutro...tek sam sada skontala hrpu tipfelera u onom zadnjem postu...to mis e događa ali obično ispravim.....ali već sam na pol čorila...umorilo me hodanje i razmetanje snijega :)

tinkerbell
11.03.2010., 08:08
carica
diplomirala si ovu temu

hvala :D:D nije to toliko diploma ove teme koliko životna škola(nisam tak stara ali šta ćeš upijam:zubo:) iliti govorim iz iskustva...nije grijeh bojati se nepozantog ali je grijeh zbog straha raditi na svoju štetu...

za klik u glavi ne znam....ali iskreno pitanje sada...kaj vam nije pun kuki toga da vas vječito svrstavaju u kategoriju "žena s malo ili puno viška"? Kao žene s "teškim kostima"?Mislim imam ja teške kosti ali to niej razlog zakaj sam imala previše kila!!!!!!!!!KAj vam treba da cijeli život brinete o kilama?!?!?!?Kaj vam treba kada uđete u neki dućan morate gledati ne samo na kroj radi građe već i radi tih par kila viška?!ILi da li uopće ima broja? Ili kaj ti treba da te jebena prodfavačica odmjeri i kaže mi ne držimo vaš broj u dućanu:eek::eek::eek: (da dogodilo se,u to vrijeme sam bila 42/44)...pa jebemu kaj vam život ne bi bio lakši?kaj s ne bi bolje osjećale u svom tijelu akda se vidite u ogledalu....kada vidite u očima muža/dečka/cure da primjećuje da bolje izgledate?!?!

postavite si neka od tih pitanja....

blentava
11.03.2010., 08:33
jutro babe!
evo i ja vičem!
Dakle, blentava daj se skuliraj! dosta brljanjaQUOTE]
fala cure:cerek:srcad ste!

[QUOTE=5rich;25482562]ja danas :facep alm:

D(oko 9): 3 žlice fitness + 1dcl mlijeka, ness s malo mlijeka bez šečera
MO(oko pola 1):[B] 1/2 kebaba :već se pokajala,ali se i dalje kaje:
R(oko 4): šeflja juhice, žlica riže + 1 komad piletine na naglo veličine moje šake
V(pola 7): naranča + acedofil..

katastrofa,i koma :rol leyes::rolle yes:
ma k vragu i to pola kebapa. ovo je super i ajmo dalje... ne bi da ga zderes svaki dan. live a little, forgadsejk!!!!!!

nemrem vjerovat da se nekom sviđaju moji jelovnici,tak da supač :D:D
inaće,ja još nisam došla do tog stupnja da jedem soju,leću,slanutak itd itd :zu bo: pa se snalazim na ove načine..
...
inače,skužila sam da obožavam začine,postala sam mali junkie oko začina :zu bo: tak da neznam kolko je to dobro ili loše...
svaki dan neku drugu kombinaciju nabacim u salatu ili u to kaj skuham...
roflam soju lecu i slanutak, sve moji specijaliteti. jedino sto lecu rijetko radim, zbog...jel...popratnih pojava, al slanutak nije niti malo losh...samo sto se duuuugo kuha...
zacini su nasi prijatelji. tesko da mozes pretjerat.

Jedna primjedba: ja se ne slažem da se treba iz variva raznih odvadit za sebe prije zaprške.... Ja sam to probala i - neće ići....
Obzirom da mi ovo nije dijeta nego stil života odbijam se odreći nekih stvari, inače jedem običnu vodu sa prokuhanim .....
tako i ja, jer cemu zivot cemu sveeeeeeeeeeeee, kad srece nema bez tebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....:p
malo off al moram pitati - je li normalno da nakon malo grubljeg seksa :facep alm: cijeli idući dan imate laganu sukrvicu? Jel se dogodilo kome?
da ne prosipam mudrosti, evo ti nesto znanstveno potvrdjeno da se smirish. obrati pozornost na day 10.
http://www.beautifulcervix.com/cervix-photo-galleries/photos-of-cervix/
meni se nikad nije dogodilo, a izgleda da je sasvim normalno. ma seksaj se zeno kol'ko osh!!!

hvala : D: D nije to toliko diploma ove teme koliko životna škola(nisam tak stara ali šta ćeš upijam:zub o:) iliti govorim iz iskustva...nije grijeh bojati se nepozantog ali je grijeh zbog straha raditi na svoju štetu...

za klik u glavi ne znam....ali iskreno pitanje sada...kaj vam nije pun kuki toga da vas vječito svrstavaju u kategoriju "žena s malo ili puno viška"? Kao žene s "teškim kostima"?Mislim imam ja teške kosti ali to niej razlog zakaj sam imala previše kila!!!!!!!!!KAj vam treba da cijeli život brinete o kilama?!?!?!?Kaj vam treba kada uđete u neki dućan morate gledati ne samo na kroj radi građe već i radi tih par kila viška?!ILi da li uopće ima broja? Ili kaj ti treba da te jebena prodfavačica odmjeri i kaže mi ne držimo vaš broj u dućanu:e ek::e ek::e ek: (da dogodilo se,u to vrijeme sam bila 42/44)...pa jebemu kaj vam život ne bi bio lakši?kaj s ne bi bolje osjećale u svom tijelu akda se vidite u ogledalu....kada vidite u očima muža/dečka/cure da primjećuje da bolje izgledate?!?!

tek toliko ako nekome slucajno promakne.:top:
ja jucer. u principu kolicinski zadovoljna, ali mi fali raznovrsnosti. nastojim, doduse, slusat svoje tijelo, i jest ono sto se njemu jede, pa je tako i jucerasnji meni u skladu s tim.
d-klasika
mo-2 naribane jabuke+kelogsi, jogurt i cimet
r-isti ko i mo
mo-cappuccino i casa nemasnog mlijeka (nije bila niti potrebna, al eto, barem koji proteincic da se tu usulja...)
v-mijesana salata sa balsamickim octom i 1 jabuka...
jucer bila u kupovini. jedina shitty stvar koju sam ushopirala je nemasna baby shunka (stvarno, na deklaraciji pise da nema maschcoba.). inace nisam konzument mesnih preradjevina, ali je vec strpah u moj imaginarni recept koji cu sutra realizirati za rucak, a dragome za veceru.
grasak, malo cesnjaka, malo te sumkice narezat na kockice, 2 liosta salvije, zlica vegete, kap maslinovog i poklopljena teflonka. za pola sata trebala bih lizati brchine...
danas:juhica od tikvica i sampinjona za mene, za dragog tikvice, jedan krumpir i pileci batak, kap maslinovog. u poklopljenoj teflonki 40ak min. kad bude gotovo posut persinom. ukrast cu mu malo piletine :klopa:, jako malo mesa jedem...
ajte bok. koji monolog. sama sam sebi dosadna.

pure evil
11.03.2010., 10:26
kaj vam nije pun kuki toga da vas vječito svrstavaju u kategoriju "žena s malo ili puno viška"? Kao žene s "teškim kostima"?Mislim imam ja teške kosti ali to niej razlog zakaj sam imala previše kila!!!!!!!!!KAj vam treba da cijeli život brinete o kilama?!?!?!?Kaj vam treba kada uđete u neki dućan morate gledati ne samo na kroj radi građe već i radi tih par kila viška?!ILi da li uopće ima broja? Ili kaj ti treba da te jebena prodfavačica odmjeri i kaže mi ne držimo vaš broj u dućanu:eek::eek::eek: (da dogodilo se,u to vrijeme sam bila 42/44)...pa jebemu kaj vam život ne bi bio lakši?kaj s ne bi bolje osjećale u svom tijelu akda se vidite u ogledalu....kada vidite u očima muža/dečka/cure da primjećuje da bolje izgledate?!?!

ja sam si postavila ta pitanja odaaavnooo, al ovo je definitivno kraj,nema više jo-jo efekata jer nisam na dijeti :D ovo mi mora uspjeti...ovo mora vama uspjeti..!!!
iskreno...meni je već pun kurac...
pun mi je kurac kad sam se morala prekrižit kad bi išla isprobavat neke traperice...
pun mi je kurac kad su na mojem faksu sve cure imale 50kila skupa s krevetom,a ja uvjek 10 i više... :mad:
pun mi je kurac kak su se one jadale da si se htjele zdebljat,a ja se jadala da bi htjela smršavit...
pun mi je kurac kad sa nekom dijetom sam čak i skinula kile, i onda nakon mora dođem doma sa barem 5 kila viška jer si dopustim sav mogući junk food..
pun mi je kurac kaj sam se morala ljudima prilagođavat u vezi klope,umjesto da radim po svojem,prihvatili bi ljudi sve nakon 2-3 dana..
pun mi je kurac kak se svi jadaju a niš ne poduzimaju u vezi toga...
pun mi je kurac izlika..
pun mi je kurac kad netko kaže da nema vremena za sebe...a kad ćeš ga imat ako ne sad??
pun mi je kurac kaj mi je svega ovoga pun kurac :D :D

oprostite na svim ovim psovkama,al nastavite svoj niz sa "pun mi je kurac..." :zubo:

tinkerbell
11.03.2010., 10:52
ja sam si postavila ta pitanja odaaavnooo, al ovo je definitivno kraj,nema više jo-jo efekata jer nisam na dijeti :D ovo mi mora uspjeti...ovo mora vama uspjeti..!!!
iskreno...meni je već pun kurac...
pun mi je kurac kad sam se morala prekrižit kad bi išla isprobavat neke traperice...
pun mi je kurac kad su na mojem faksu sve cure imale 50kila skupa s krevetom,a ja uvjek 10 i više... :mad:
pun mi je kurac kak su se one jadale da si se htjele zdebljat,a ja se jadala da bi htjela smršavit...
pun mi je kurac kad sa nekom dijetom sam čak i skinula kile, i onda nakon mora dođem doma sa barem 5 kila viška jer si dopustim sav mogući junk food..
pun mi je kurac kaj sam se morala ljudima prilagođavat u vezi klope,umjesto da radim po svojem,prihvatili bi ljudi sve nakon 2-3 dana..
pun mi je kurac kak se svi jadaju a niš ne poduzimaju u vezi toga...
pun mi je kurac izlika..
pun mi je kurac kad netko kaže da nema vremena za sebe...a kad ćeš ga imat ako ne sad??
pun mi je kurac kaj mi je svega ovoga pun kurac :D :D

oprostite na svim ovim psovkama,al nastavite svoj niz sa "pun mi je kurac..." :zubo:

O TOME JA PRIČAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Treasure
11.03.2010., 11:14
:kava:
Eto mene!
Satralo me delo i obaveze. Nema smisla da unazad 100 dana pišem šta se jelo (ne bi se ni sjetila svega)
Večeras prijavljujem današnju klopu!
Vidim nove ljude, nova imena... Pozdrav svima!
Idem čitat dalje, raspisale ste se ovih dana :)

Treasure
11.03.2010., 11:16
O TOME JA PRIČAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I ja isto i ja isto! i meni je pun k. svega (još sam u PMS-u kad mi je 10x više pun k svega)

marty_19
11.03.2010., 12:48
aaa kako lijepe ohrabrujuće riječi koje potiču na to da ne brljavimo :D

pure evil
11.03.2010., 12:51
marty,pa nisi valjda sumnjala u tinker i mene ? :p :p :cerek: :zubo:

marty_19
11.03.2010., 13:12
marty,pa nisi valjda sumnjala u tinker i mene ?

naravno da nisam...:mig:
evo nešto prigodno :

MOTIVI ZA GUBITAK MOJIH KILA
1. želim stat u hlače koje su mi sad malo tijesne
2. i općenito želim stat u manju robu, a ne da se bediram kad ne stanem u neke hlače pa moram tražit broj veće...želim tražit broj manje ;))
3. shopping- želim tražiti manju robu(iako su svi ti brojevi različiti)
4. želim se osjećat lijepo
5. i mršavo...
6. i privlačno za mog dečka...(a ne da moram skrivat trbuh kad ležimo itd )
7. želim imat više samopouzdanja...:) (koje mi oduvjek fali)
8. želim posuđivat još više sestrine robe (ne stanem još u svu njenu robu)
9. želim bit slobodnija, opustit se :)
10. želim bit mršavija u 20-oj godini :)
11. hoću se još malo zategnut- trbuh, ruke, noge... :)
12. hoću da mi ljudi govore da sam smršavila
13. i da se zgodni dečki okreću više zamnom. :) jbg, iskrena sam :))
14. hoću naučit jest zdravo i ne zdebljat se više...
15. hoću bit mršava for ever :) (mršava s 60 kila, tako bi se osjećala najbolje)
16. hoću održavat idealnu težinu...

(sorry na brisanju smajla, zbilja me živcira ovaj limit)

pure evil
11.03.2010., 13:23
osjećam se ko da je nova godina i pišemo si listu ciljeva za ovu godinu :zubo:

svaka čast marty,nadam se da će i ostale curke ovak nešto napisat,oslobodit se malo i da će svima krenut na bolje.

neznam dal je koja od vas bila gledala Oprah kad su snimali klince u nekoj američkoj školi, koji su stvarno pretili..
svi su sjeli u krug i počeli se jadat,s time da je svaka rečenica započinjala sa "Da me stvarno poznajete... znali bi..."
klinci su doslovno bili u tolkom grču i plaču, valjda su isplakali sve žive emocije koje su potiskivali godinama..

mislim da niti nama to nebi baš škodilo :zubo:
doduše,ne moramo se plakat :zubo: nego sam da kažemo ZAŠTO nešto radimo... i ZAŠTO se želimo promjenit.. :mig:

mala cHrna
11.03.2010., 13:25
cure, ovo sve kaj pišete je super motivacija :s

uz apsolutno sve što ste navele, ja jedva čekam obut štikleu kad smršavim :zubo: imam osjećaj da me bole noge u njima jer sam tolko teška i navalim svu težinu na jastučiće stopala :ne zna: :D

imam jedne trapke koje sam dobila od rođakinje, nove novcate prekrasne levisice, ali su mi broj - dva prevelike, one su mi velika motivacija :mirko: čuvam ih već 2 godine čekajući kad ću ući u njih :facepalm:

dužna sam menu za jučer

D - zobene s par brusnica i 3 suhe šljive, 1dcl mlijeka, kava s mlijekom
MO - acidofil, jabuka
MO2 - komadić pogače (crno brašno) punjene sa svježim sirom (komad veličine šake)
R - 50 g integralne tjestenine sa umakom od rajčice, mahuna, graška, mrkvice, tikvica
zelena salata

ručala sam jako kasno tako da nisam imala potrebe za večerom. glupo mi je trpat se kad stvarno nisam gladna.
pedalirala sobni bicikl 30 min. to sam si uzela za svakodnevni zadatak, pedaliranje uz Opru u 11:15, idealna pauza od učenja :zubo:

danas
D - 2 šnite kukuruznog kruha + abc sir, kava, par šnitica mesnog doručka ukrala dragom :zubo:
MO - acidofil, jabuka
MO2 - 3 suhe šljive, šaka brusnica
R - 50g integralne tjestenine, jedna konzerva tune, pelati (umak od tune, jelte)
V - zelena salata s kojom ću smiješat žlicu posnog sira i kuhano jaje nasjeckano, pola žličice light majoneze (bude bezukusno inače :D)

blentava
11.03.2010., 13:26
dobra ideja ekipa.
1. sad u ovom trenutku zelim stat u vjencanicu. da mi se ne dogodi na nadjem jednu savrsenu, a da ne mogu stat u nju.
2. zelim se dobro osjecat u svom tijelu i biti fit, u svakom pogledu.
3. zelim u svakom ducanu moci naci komad robe za mene.
4. zelim biti lijepa, prvo za sebe samu a onda za sve druge.
5. zelim zdrav odnos prema hrani
ne zelim:
1. primjetiti da ne stanem u neki komad robe koji mi je lani super stajao (elem: stop jojiranju)
2. jesti ko prasac i poslije se osjecati uzasno
3. hranu dozivljavati kao utjehu, kaznu ili nagradu
4. se osjecati tromo
5. uvalciti stomak pred ogledalom
etega.:p

mala cHrna
11.03.2010., 13:32
jooooj sjetila sam se jedne velike stvari zbog koje stvarno želim bit vitka :) trudnoća!! još nemam u planu djecu, al jednom ih želim imat, za koju godinu :) i baš sam s frendicom neki dan pričala, koja je isto bucka kao i ja, da se ne želimo dovest u situaciju da budemo i ostanemo divovske nakon trudnoće :D jer onda će bit još teže skinut sve te nagomilavane kile.

eto, to mi je goooolema motivacija :D možda je blesavo, ali mislim da treba razmišljat unaprijed :mig:

osim toga, sitne sam građe i niska sam i dosta mi je toga da moram kupovat L veličinu koja mi nakazno stoji jer su mi rukavi predugački, ovratnik prevelik, sve mi je preveliko - jednostavno se vidi da ta veličina nije za mene, ne znam jel kužite o čem pričam :D ne znam kad sam si zadnji put kupila nešto što mi baš super stoji :tuzni:

pure evil
11.03.2010., 13:45
opet je počela oprah svaki dan u 11.15??...o fak... sad moram drugačiji si raspored napisat :zubo:

e tak sam i ja čuvala jedne dieselice,odlične su,dobila ih od frendice jer su njoj dosadile.. i nisam stala u njih 2-3 god... i onda poludila i išla na razno razne dijete samo da stanem u njih...sad ih već nisam nosila neko vrijeme,al pretpostavljam da stanem u njih :zubo: uf,da mi je doć do tog stupnja kad bi trebala si suzit malo te traperice :rofl:

inače,ovo za trudnoću po meni nije glupost..
obično se majka priroda pobrine da one koje su premršave i predebele da ne mogu zatrudnit/teško zatrudne/čast iznimkama... i onda kad se sa dosta kila viška krene u trudnoću,uf,nije dobro :zubo:

čekam ostale komentare :zubo: makar mislim da smo mi sve tu negdje :zubo: razlike su u nijansama..

marty_19
11.03.2010., 13:56
slažem se s pure za trudnoću i prmršave/debele cure-
primjer: sestra mog dečka je jako mršava (48 kila) i sad ima jakoo rizičnu trudnoću, mora ful mirovat, u krevetu je stalno... grozno, ne želim da se nikom to dogodi...

da ne budem skroz off: ajde cure, pišite još razloga žašto želite smršavit :D

tutti
11.03.2010., 14:19
Ej cure,
Znam idealan nacin za mrsavljenje ali treba disciplina a ja zbog posla ne mogu da izdrzim.
Dorucak u 9 sati
kruh integralni dve snite
nemasni sir jedna malo parce
paradajz jedan
i caj ili kava bez seqera

Rucak 12 00 sati
Qorba bilo koja -Kuvana
Sallata koliko hocete
Jogurt 1 casa
i supa 1 tanjur

Medju obrok 15 00 casa
jedna vocka bilo koja

vecera 18 00

Isto kao i rucak bez jogurta
i sve po pola tanjira i snita integralnog kruha.

Posle vecer 21 Vocka

Moja setra od tetke zivi u Turskoj i lekar joj je prepisivao ovu dijeti
22 kg mrshavila se
Kaze sve sto je najvaznjije je jesti uvek isto vreme i od serpe ne od tigana i skare.
Je

5rich
11.03.2010., 14:34
nama je ovo naše idealan način za mršavljenje,a i zdrav način života poslije,i odbijam cijeli život živjet na jogurtu,juhi i salati na ručak...:rolleyes:

Storm78
11.03.2010., 14:44
Lijepi pozdrav svima,

Imala sam nekih problema, pa se nisam baš javljala, ali redovito vas čitam.
Za sada mi ide nov način prehrane :top:

Želim smršaviti jer:
1. ne želim se više dovesti u situaciju da mi prodavačica, nakon što me sa vrata odmjerila pogledom kaže: ovdje nema ništa za vas :brukica:
2. volim svoje vrijeme provoditi sa kćerkicom u igri, a to mi uz ovu težinu nije nimalo lako.

pure evil
11.03.2010., 15:16
cure, predlažem da zanemarujemo "padobrance", osim novih cura koje nam se žele priključit :mig:

krinka
11.03.2010., 15:51
previššššeeeee chatate:azdaja:
ja mogu napisati danasnji meni,jer
sve mi je pripremljeno.
Znaci ovako:
D-3 prepecenca sa posnim i 3 snite susene vratine:rofl:
MO-3dcl soka od grejpa
R-mala rio mare,kristalka i jogurt 1,5%mm
MO-pire od jabuka
V-tikvica punjena sa piletinom i pelatom,posuta sa malo gaude i origana
(opet sam to radila,jer mi je mmmmmmmmljac)
E,da-danas sam svojima radila tortilje,pa sam pojela jednu jusnu zlicu
smjese koja se sastojala od:mjesanog mljevenog mesa,paprike,graha,kukuruza
:rofl:
eto

tejka.
11.03.2010., 15:56
o jebote...vi ste pukle sve od reda :D

pure evil
11.03.2010., 17:11
sorite al moram stavit ovaj link tu,baš mi je odličan članak:

http://www.jutarnji.hr/skola-zivota---bruno-simlesa--vas-zivot--dragi-moji--nije-samo-generalna-proba/604854/

blizanka
11.03.2010., 17:38
!ILi da li uopće ima broja? Ili kaj ti treba da te jebena prodfavačica odmjeri i kaže mi ne držimo vaš broj u dućanu:eek::eek::eek: (da dogodilo se,u to vrijeme sam bila 42/44)..

svaka čast na svemu što si napisala! kvotam samo ovo jer se meni to uvijek događalo, bez obzira na kile, kad bi kupovala hlače, zbog visine! I fakat mi to ide na živce! :mad: ubila bi ih sve skupa, strpala u top i poslala na mjesec! Pa 180 više nije tako velika visina!
Ista stvar s cipelama. Nosim broj 40. Issss, ko da tražim ženske cipele 45! A ni 40 više nije tako neobična veličina noge!
:mad::mad::mad:

I onda mi je najgluplje kad me prodavačica pogleda i prevrti očima! Mislim, wtf??? Pa nisam div! :mad: :rolleyes:

Prava Macka
11.03.2010., 18:06
halo
evo i mene. moje želje i moji razlpzi za mršavljenje:
1. želim biti sretnija
2. želim imati više kondicije, snage, ustvari želim biti manje umorna da mogu ispuniti sve svoje obaveze i da imam snage još i za igru s djecom
3. želim kad odem u trgovinu da ne moram tražiti robu XXXXL velićine i onda opet nestanem u to
4. želim si biti ljepa i želim kad prolazim pored nekih nepoznatih muškaraca da ne moram sagnuti glavu do poda da ne vide kako se crvenim
moj meni od jućer:
kava sa šećerom
4 žlice zobenih, 2,5 dcl. mljeka
jabuka
kuhana divljać, integralna riža+zelena
orasa
kapućino
većera kao ručak ali manje
2 jabuke prije spavanja

marty_19
11.03.2010., 18:22
hei...

evo moj meni... gotova sam s jelom danas, trbuh me opet boli...

d: fitness s mlijekom
r: piletina (file, oko 150-200g) zapečena sa sirom i par šnitica špeka; zelena salata+rajčica; carska mješavina-ledo (brokula i cvjetača)-oko 100g
mo: kruška
v: fitness s mlijekom...

2l zelenog i 1l vode do sad...

i zaboravila sam ujutro uzet mo, ali sam oko 2 ručala pa nisam bila gladna...

blizanka: šta ćemo rezultate vaganja 15.3. opet tebi slat ili da napišemo u daily postu?? (danas sam se sjetila da se vaganje bliži)

bass
11.03.2010., 18:25
ma kakav div,pogle anđu marić,žena zmaj :D
ovo mora uspjeti svima nama, yes we can !!!
skužila sam da se više ne sramim skinuti u bircu ili u sličnim situacijama,sve mi se manje sala prebaci preko hlača kada sjednem
eto...želim smršaviti tako da kad se skinem svi pomisle / kažu wow

moj meni jučer, smijem ...?
7: ness sa sojinim,limunada,vježbe pola sata bez l.magica
do 15: jogurt 3dcl, kruška, 2 jabuke,4 lješnjaka
15: grah salata ( 3 ravne žlice ) , pola glavice salate od svježeg kupusa
18 : 2dcl jogurta, 5 badema
20: 6 rotkvica,žlica posnog, 4 šnite delux,žličica zrnatog

previše?

krinka
11.03.2010., 18:51
previššššeeeee chatate:azdaja:
ja mogu napisati danasnji meni,jer
sve mi je pripremljeno.
Znaci ovako:
D-3 prepecenca sa posnim i 3 snite susene vratine:rofl:
MO-3dcl soka od grejpa
R-mala rio mare,kristalka i jogurt 1,5%mm
MO-pire od jabuka
V-tikvica punjena sa piletinom i pelatom,posuta sa malo gaude i origana
(opet sam to radila,jer mi je mmmmmmmmljac)
E,da-danas sam svojima radila tortilje,pa sam pojela jednu jusnu zlicu
smjese koja se sastojala od:mjesanog mljevenog mesa,paprike,graha,kukuruza
:rofl:
eto

sama sebe kvotam,jer moje menije NITKO ne kvota,a zanima me misljenje.
trebam li nesto popraviti,izbaciti,ubaciti!
i evo,sama sam na poslu i smazala sam 4 napolitanke i 4 vafla sa jagodom (oni koji idu u sladoled):flop::flop::flop:

tinkerbell
11.03.2010., 19:10
hej komadi...krinka čemu gauda i te tortilje?!ovo ostalo što sam pročitala činilo mi se ok...sad s ene mogu sjetiti kaj je bilo s kruhom..

ja danas...nezadovoljna

par žlica voćnog mixa
standardno jogurt+müsli+jabuka
kuhana govedina iz juhe+rotkvice+malo domaćeg dirnog
2 pogačice sa posipom iz dinare (pasalo mi uf) znam da je premasno
4 mala uska komadu sirnice (s posnim ijogurtom) + 2,5 dcl jogurta+ malo crvenog luka

na trening nisam stigla sa mamom sam nekaj obavljala....trebala bi u 21h na neku audiciju ali nsiam sigurna još da ću ići....

blizanka
11.03.2010., 19:10
blizanka: šta ćemo rezultate vaganja 15.3. opet tebi slat ili da napišemo u daily postu?? (danas sam se sjetila da se vaganje bliži)

rezultate vaganja od 15.3. šaljite meni na PP pa ih ja navečer objavim u tablici - naravno, tko se želi vagati 15.3. :mig:
ako želite da u tablicu uvrstim i vašu visinu, i nju mi napišite u poruku

blizanka
11.03.2010., 19:22
tinker, na kakvu audiciju ideš?

hm, vidim da ste stavljale svoje motivacijske liste. svaka čast cure! ja pričekam još koji dan da me PMS čopi pa da pišem s večim žarom :D

meni danas:

d(8:00): pol peciva sa suncokretom, tanko namazani abc namaz sir, bijela kava
mo(11:00): 2 žlice fitness + 1 žlica zobenih + 1 dl mlijeka
mo2(13:30): 2 dvopeka namazana sa senfom + 2 kisela krastavca
r(16:00): 2 žlice riže + šaka rikule + tuna + 4 kisela krastavca + 2 mala kisela kukuruzića + 3 kisele lučice + 1 žličica senfa i malo soja sosa za začin (ovo je sve bilo pomješano u neku vrstu salate)
v(18:30): 1 naranča + 1 kivi + par malih šnitica manga

danas sam skroz luda za kiselim! :eek: znam da izgleda dosta UH, ali sve je bilo u malim količinama :ne zna: mislite da sam pretjerala?

5rich
11.03.2010., 19:22
ja danas:

D: 3 žlice fitnessa+ 1 dcl mlijeka, ness s malo mlijeka bez šećera
MO: 1 alpro soya mlijeko do vanijlie
R: 1 žlica pirea,malo zelja s paradajzom na čušpajz
MO: zelena jabuka
V:Č 1 acidofil+ 50 g posnog+ 3 šnite deluxe + 1 mladi luk

krinka
11.03.2010., 19:33
hej komadi...krinka čemu gauda i te tortilje?!ovo ostalo što sam pročitala činilo mi se ok...sad s ene mogu sjetiti kaj je bilo s kruhom..

doslovno 2 dkg gaude,nisam papala tijesto od tortilja,samo smjesu.
a 3 prepecenca...to je ta krusina.
ja inace unosim oko 1000kcal dnevno,a najedem se fino.
treba znat.
a ti si danas bas brlj-brlj

pure evil
11.03.2010., 19:53
rezultate vaganja od 15.3. šaljite meni na PP pa ih ja navečer objavim u tablici - naravno, tko se želi vagati 15.3. :mig:

ja čak mislim da ću preskočit jer trebam dobit :mad: i onda će mi nerealno prikazat... :mad::o

krinka
11.03.2010., 20:02

ja sam ti prosli put napisala cilj za 1.4.
iskreno,nisam imala neki cilj za 15.3.ali svakako saljem kilazu!
I za jucer sam zaboravila napisati da sam umjesto stepera
jebacki pjesacila 2h (svojevoljno) po onoj mecavi sa psetom...

atlantis
11.03.2010., 20:05
isuse koji dani :eek:

jebo posel, nadam se da ću barem u pemziji uživat na konto ovoga :D

kava
kava s dva keksa
pola porcije liganja :( dostava, nisam stigla kuhat
kava
šnita kruha s pekmezom bez šećera :)

pítā
11.03.2010., 20:15
I ja isto i ja isto! i meni je pun k. svega (još sam u PMS-u kad mi je 10x više pun k svega)

I ja u PMS-u. Popizdit ću.

7. želim imat više samopouzdanja...:) (koje mi oduvjek fali)

Ovo sam i ja mislila, ali samopouzdanje je u glavi, barem u mom slučaju. To kaj sam smršavila nije imalo apsolutno nikakav utjecaj. :(

Danas:
- žlica i pol zobenih, jogurt 0,05% m.m., jabuka, 2 suhe šljive, 5 grožđica, žlica mljevenog rogača
- tanjur dinstanih mahuna, zelena salata
- stilla natura pločica s 60% orašida
- šljiva, ananas
- dvije žlice posnog, 4 šnitice salame od soje, grah salata, pola integralnog tosta

Još ću kasnije bademe i neš od voća; još si razmišljam.

E i da, pure, pijem magnezij šumeći svaki dan i cink :)

Od vježbanja samo usisavanje, brisanje prašine i tak mal kućanskih poslova jer imam muskulfiber od jučer i prekjučer i boliiii i ne želim se forsat a nemam andola :mad:

ksrena
11.03.2010., 20:44
sama sebe kvotam,jer moje menije NITKO ne kvota,a zanima me misljenje.
trebam li nesto popraviti,izbaciti,ubaciti!
i evo,sama sam na poslu i smazala sam 4 napolitanke i 4 vafla sa jagodom (oni koji idu u sladoled):flop:

evo JA ću ti komentirat menije:azdaja: NAPOLITANKE??? :azdaja::azdaja:

treba znat.

Kad budeš došla do "tinker stadija" možeš i ti brlj-brlj, a i onda bez napolitanki:mig:

kava
kava s dva keksa
kava

atlantis, draga, ne daj se...
i pojedi cijelu porciju liganja iz dostave, 3 kave ne predstavljaju 3 obroka/međuobroka. Tvoji meniji počinju podsjećat na 5rich, a čak je i ona počela jesti. ....

OK izgleda da danas grizem i u virtualnom svijetu, sad zamislite kako je ovima kraj mene u stvarnom.... slijedi "odgovarajući" menu...

ksrena
11.03.2010., 20:52
:brukica: danas je 24. dan ostatka mog života :facepalm:

Apsolutna katastrofa:
** klasika
** 2 naranče
** pečeno jaje sa pola šnite raženog kruha i matovilcem
** kiseli kupus + jedna knedla sa kobasicom (80 gr tijesta + 8 gr kobasice) izvagala sam (ovosnik!!!)
** JA BI SLAAAATTTTKKOOO
** 1 proteinska pločica + 6 badema
** još jedna i ne pomaže :azdaja::azdaja: UUUUŽŽŽŽAAAASSS

** jedna maaala kruška, 2 žlice posnog i cca 1 dl jogurta.... tek me to smirilo i ne znam zašto to nisam odmah napravila umjesto jebenih slatkiša:azdaja:

coffeebreak
11.03.2010., 20:55

Ovo je točan opis mog dana što se vidi i na hrani. Iako, nekako mi se ne čini da ću ovim tempom doživiti penziju :(

Danas:
9:00 - kava s mlijekom i medom, alpro puding od soje
11:30 - pola banane, malo zobenih i mlijeka
14:00 - bio aktiv s 1,5 integralnim grisinom
16:00 - banana
19:00 - pola anansa, pola manga, alpro puding od soje
sad ću još popiti šalicu jogurta i pojesti pola grisina koji mi je ostao od "ručka"

Stres, stres, stres...

5rich
11.03.2010., 20:57
Tvoji meniji počinju podsjećat na 5rich, a čak je i ona počela jesti. ....

:cerek::cerek:
shvatit ću ovo kao pohvalu :cerek:

zelena*vatra
11.03.2010., 21:01
bok curke!
ja se tak nekak loše osjećam, već neko vrijeme kad se probudim, shvatim da sam spavala sa stisnutim šakama- ono, natečeni prsti do bola!!!:eek:
brijem da sam premorena, stresirana i šta ti ja znam ...

ovo je fakat dobro- reći ZAŠTO želimo smršaviti.

ZATO što želim biti zdravija, moćnija, pokretnija
ZATO da budem privlačnija
ZATO da se na moru mogu npr. sagnuti bez masovnog uvlačenja trbuha:rolleyes:
ZATO što jednostavno želim unositi u sebe kvalitetne stvari, kao i imati posla s kvalitetnim ljudima i živjeti kvalitetno
ZATO da sama sebi dokažem da sam karakter, da ja to mogu!

jučer:
zobene, naranča, orasi
integralni kruh, pileća prsa, zelena salata
pola manga
divka
grah na paradajzu, pol šnite integralnog
riba-šarun-1.5 kom

danas:
sranje...
domaći puding (gustin, kakao, mlijeko, voda)- znači bez šećera
orasi, naranča
1/2 male pizze- domaće: integralno, crno i raženo brašno+puno paradajza+svježi sir+šnita dimljenog sira
češnjak, maslinovo ulje, čaša crnog vina
par napolitanki i 3 "mančmaloua"
ko što rekoh....sranje

baj baj

pure evil
11.03.2010., 21:10
evo ja danas sam klopala ovak:
-2 crna tost kruha,abc sir,tekući jogurt
-šumeći kalcij,šaka suhe brusnice
-grah salata(luk,bučino ulje,sol,papar,češnjak,peršin,chilli),1 crni tost kruh
-šumeći magnezij
-malo grah salate, 125gr posnog sira i malo jogurta(sol)
-kruti jogurt,šaka suhe brusnice

-med+cimet

-vježba: 10min sobni bic,20min pilates s trakom

**skužila sam da mi navečer nakon jogurta paše i malo voća,pa sad i to klopam... :mig:

pure evil
11.03.2010., 21:26
coffe i atlantis,držim fige da si unormalite i prehranu i poslove i da vas stres ne pojede.... :grli: :grli:

ostale pederice, jel vi kaj vježbate??? :azdaja:

blizanka
11.03.2010., 21:28
ja jučer i danas ništa :tuzni: neka prehlada me lovi (glava i grlo), tako da nisam baš za neku akciju...

ciganche
11.03.2010., 21:57

ne :facepalm: previše radim, dođem doma navečer mrtva umorna (i gladna :p) i ne znam gdje bi tu uvrstila vježbanje, osim vikendom kad sam (koliko toliko) slobodna. Ali svaki dan idem pješke na posao, svaku večer se obavezno seksam, pa i to je nešto!

danas -
d - ribana jabuka+cimet, jogurt s okusom panetone kolača :rofl:
m - banana
r - rizi bizi
m - kašica od šljive
v - pileća prsa, žlica zrnatog i žlica pire krumpira

i to je to za danas :cerek:

5rich
11.03.2010., 22:02
coffe i atlantis,držim fige da si unormalite i prehranu i poslove i da vas stres ne pojede.... :grli: :grli:

jep:cerek::cerek:
utorak,četvrtak- aerobic
ponedjljak,srijeda,petak-teretana
+ hodam više nego inače( svaki dan od Zagrepčanke/st.Centra do trga maršala tita,i ostale rute na koje bi išla inače tramvajem/busom)

ksrena
11.03.2010., 22:18

15 min steper jutros
20 min steper popodne između prve i druge "pločice" (2*153 kcal)

I onda sam popizdila i odstepala cijeli uvod u anatomiju = 45 min!!!

Jel dosta za danas :cerek:???

Prava Macka
11.03.2010., 22:18

kava
kava s dva keksa
kava

oprosti što turam nos gdje mu nije mjesto ali čini mi se da jedeš jako malo

pure evil
11.03.2010., 22:24
15 min steper jutros

Jel dosta za danas :cerek:???

svaka čast :s:s:s:top::top:

cure,dajte napišite kad objavite meni na kraju dana,napišite i stavku "vježba"... onak kak i ja radim :zubo:
ak nije problemček :zubo:

Prava Macka
11.03.2010., 22:25
evo i mojih obroka danas:
kava sa šećerom
4 žlice zobenih+mljeko
zelena+2 dvopeka+jogurt
kapućino
dinstana divljač sa paradaizom i zelena salata
šaka grožđica i šaka orasa ali poslje mi bila muka
2 jabuke
kava
danas nisam vozila orbi ali zato sam ćistila snjeg sat i pol i krepala

coffeebreak
11.03.2010., 22:25

Hvala :grli:

Ja sam imala danas u planu vježbanje, ali sam bila slomljena u 18:25 kad sam izašla s posla pa sam pihvatila ponuđeni prijevoz doma i to je bilo to. Sutra ću. Ou jea.

pure evil
11.03.2010., 22:29
ja znam da je tu nekim curama tempo stvarno prenaporan i da dosta šljakate i sve..
al napišite npr.šetnja do posla i natrag 20minuta, šetnja po dućanima, itd itd ;)

pure evil
11.03.2010., 22:32
kava sa šećerom
4 žlice zobenih+mljeko
zelena+2 dvopeka+jogurt
kapućino
2 jabuke
kava

super je ovo mačka,bravo :top::top:

marty_19
11.03.2010., 22:33
o kako mi je srago čut da je i hodanje/šetnja neka vrsta vježbanja :mig:

eto, nadopunjujem svoj meni: vježba: 30 min hodanja po dućanima i još 10 min hodanja okolo... :D

(nemam više potpunu sjedilačku aktivnost :D )

pure evil
11.03.2010., 23:07
nebi baš to nazvala vježbanjem, nego gubljenjem kalorija :zubo:
pa ja sam nekad umornija od hodanja po dućanima,nego od bicikla :mig: :zubo:

atlantis
11.03.2010., 23:08
oprosti što turam nos gdje mu nije mjesto ali čini mi se da jedeš jako malo

draga moja :) nije toliko malo koliko je loše

danas sam bila kod pedikera i u DM u, pet centru, kod veterinara i na placu, kao po povrće... je figa :D zatvorili nam plac :(

kavu sam pila kod pedikera :rofl: jer doma nisam stigla (ali sam, za razliku od jučer (3 sata) spavala prvo do 10:30 i još skoro dva sata popodne :mirko: )

ovaj sam tjedan mislila sbarem jedna dan malo trčkarat s malom beštijom po kvartu ali me ubio snijeg i upala mjehura tak da sam sva sjebana :/

al morat će, kad tad, zatoplit :optimistica:

edit: hvala ti puno na brizi :)

pítā
11.03.2010., 23:09
Od vježbanja samo usisavanje, brisanje prašine i tak mal kućanskih poslova jer imam muskulfiber od jučer i prekjučer i boliiii i ne želim se forsat a nemam andola :mad:

Tad da sam na dva dana mirovanja a ujutro će bi nekakve serije čučnjeva i trbušnjaka....ne znam kaj bi sutra za ručak. Jede mi se dinstani grašak....fmmm vidjet će mo sutra-
-
laku noć jer ja na pol spavam

pure evil
11.03.2010., 23:09
joooj ja jedva čekam da zatopli... da budem vani na friškom zraku, da si osposobim pravi bicikl i da se vozikam :zubo: , da šećem.... :raspa:

ciganche
11.03.2010., 23:22
ja znam da je tu nekim curama tempo stvarno prenaporan i da dosta šljakate i sve..
al napišite npr.šetnja do posla i natrag 20minuta, šetnja po dućanima, itd itd ;)

šta se i to konta? aaaaah ja onda vježbam svaki dan + što imam puuuno stepenica do stana :cerek::cerek::cerek:

edit - maloprije pojela još 100 gr čvrstoga jogurta :top:

ciganche
11.03.2010., 23:23
joooj ja jedva čekam da zatopli... da budem vani na friškom zraku, da si osposobim pravi bicikl i da se vozikam :zubo: , da šećem.... :raspa:

ma ja jedva čekam tikvice, jagode, breskve, sladoled :D

sjećam se da sam lani na proljeće počela s ovim režimom i bilo mi je baš lako, sada mi po ovoj zimi baš i nije :(

pure evil
12.03.2010., 00:02
pa ako na dan napravite oko 10 000 koraka, potrošite 300 kalorija odprilike :zubo:
neznam kaj kažu šefice na ovo? možda je malo glupo da pišemo kolko se šećemo..neznam stvarno..
znam da je neka curka tu bila napisala da je provela popodne u šopingu pa sam se bila nasmijala :D

misao dana:
Tvrdoglavost je važno obilježje pobjednika.
Donald J.Trump

pure evil
12.03.2010., 00:02
joooj jagodee...i trešnjeee..mljac :zubo:

tinkerbell
12.03.2010., 07:46
treba znat.

a) ovo je puno premalo kalorija osim ako nemaš 60-70 godina a i onda isto...jer koliko sam upoznata min BMR za osobu u 20im godinama s 0 aktivnosšću je 1400..što znači da ti unosiš daleko ispod...premali unos usporava metabolizam i samim time usporava mršavljenje
b)napolitanke pročitaj koliko kcal imaju i onda izračunaj sukladno koliko sam pojela
c)već sam ti jednom prije iskomentirala menije i rekla ti da premalo unosiš
d)"brlj-brlj" ( koji baš i nije bio neki ali ok) si smijem dozvoliti ako neznaš zašto pročitaj koju stranu prije...

blizanka išla sam na plesnu audiciju...frendica ima studio pa je radila neki open call pa me nazvala da dođem...simpatično je bilo...jako puno mladih cura...ja sam bila jedna od 3 ili 4 fosila tamo (ujedno i jedini koje sam znala :p)..ali nema veze zabavili smo se for old times...sada me nagovaraju da se vratim plesu kod nje u studiju..budem vidla :p

e da btw svi su bili wowizirani da kako sam omršavila...većina me nije vidjela jako dugo...:rofl::rofl:

pure evil oko vježbanja:
Utorak - 1h aerobic workout
Srijeda - 1h žešće šetnje + 40 min kidanja snijega
Četvrtak - 2h densanja

jel to ok teta pure? :mig::mig:

e da jučer sam si ubola nove bijele 3/4 hlačke na rasprodaji u Quatrisu na Kvatriću..imaju 50% na keš i 30% na kartice zbog zatvaranja...ima svašta....:)

paspa
12.03.2010., 08:06
jutar:D
jučer sam mislila da bum grdo griješila,al na kraju nije bilo baš tak:top:
d-oko 6,30 kava
oko 10 kava
r oko 14 šnicl na naglo veličine dlana,malo paradajza,malo luka:D
g oko 17 kremšnita by me (sa integr keksima i fruktozom,ne stavljam drugo)
v oko 20 mocarela i paradajz

znam da moram doručkovati,al to mi nikako ne paše...i silit sam se probala,pa mi je samo bilo zlo od toga:rolleyes:
...i kremšnite nebi ni bilo,ali to je zbog kčeri,ipak je 23i rođkas:cerek::cerek:

blentava
12.03.2010., 08:06
helu tetke!!!:cerek:
ja sam ti prosli put napisala cilj za 1.4.
iskreno,nisam imala neki cilj za 15.3.ali svakako saljem kilazu!
I za jucer sam zaboravila napisati da sam umjesto stepera
jebacki pjesacila 2h (svojevoljno) po onoj mecavi sa psetom...
:misli: i ja bih jebacki pjesacila...cekam da se vrijeme popravi
Ovo sam i ja mislila, ali samopouzdanje je u glavi, barem u mom slučaju. To kaj sam smršavila nije imalo apsolutno nikakav utjecaj.
:
vish, meni je. itekako. ono, danas sam si baf wepa.... i raspusti ona kose bujne, i zaputi se u grad...

evo JA ću ti komentirat menije:azda ja: NAPOLITANKE??? :azd aja::azda ja:
QUOTE]napolitanke su stvarno, ali stvarno jedno od vecih smeca koje se mogu nabaviti u trgovini

[QUOTE=atlantis;25504316]isuse koji dani :ee k:

jebo posel, nadam se da ću barem u pemziji uživat na konto ovoga : D

kava
kava s dva keksa
pola porcije liganja : ( dostava, nisam stigla kuhat
kava
šnita kruha s pekmezom bez šećera : )
:tuzni: ne znam puno o hrani, neke zdravorazmunske stvari i nista vise, ali ja u ovom tvom meniju ne vidim nista zdravo za tebe. osim liganja. pliz, znam da mozes bolje. bez obzira na posao.

:brukica: danas je 24. dan ostatka mog života :facepal m:

Apsolutna katastrofa:
** klasika
** 2 naranče
** pečeno jaje sa pola šnite raženog kruha i matovilcem
** kiseli kupus + jedna knedla sa kobasicom (80 gr tijesta + 8 gr kobasice) izvagala sam (ovosnik!!!)
** JA BI SLAAAATTTTKKOOO
** 1 proteinska pločica + 6 badema
** još jedna i ne pomaže :azd aja::azda ja: UUUUŽŽŽŽAAAASSS

** jedna maaala kruška, 2 žlice posnog i cca 1 dl jogurta.... tek me to smirilo i ne znam zašto to nisam odmah napravila umjesto jebenih slatkiša:azda ja:
1. sto je to?
2. zato sto te vjerojatno ne bi smirilo, nego kad bi otvorila fridz da uzmes tih 1 dl jogurta, tko zna sto bi jos chopila

15 min steper jutros

Jel dosta za danas :cer ek:???
bogme.:top: jesi posteno pojela, al si se posteno i istrosila. sutra stize moj Janko:cerek:cak sam zvala trgovinu da vidim imaju li artikl koji mene zanima :mirko:

kava sa šećerom
4 žlice zobenih+mljeko
zelena+2 dvopeka+jogurt
kapućino
2 jabuke
kava
meni je ovo micek skroz oukej, a jos da je bilo po pola sake grozdica i oraha, top

o kako mi je srago čut da je i hodanje/šetnja neka vrsta vježbanja :mi g:

eto, nadopunjujem svoj meni: vježba: 30 min hodanja po dućanima i još 10 min hodanja okolo... : D
)zaboga! ja to smatram vjezbom, kreces se. nije isto bit u pokretu cijeli dan i sjedit pred teveom. nema usporedbe.

ma ja jedva čekam tikvice, jagode, breskve, sladoled : D

sjećam se da sam lani na proljeće počela s ovim režimom i bilo mi je baš lako, sada mi po ovoj zimi baš i nije : (
i ja isto. pogotovo tikvice. volem. cigi, onda super, dolazi nam promaljece!!! kazhu... ja jos niti jednu lastu ne vidjeh.:ne zna: buduci da si bila bridezilla, kako je prosla svadba? utjesi me malo, dogadjaju mi se sranjca...
pa ako na dan napravite oko 10 000 koraka, potrošite 300 kalorija odprilike :zu bo:
neznam kaj kažu šefice na ovo? možda je malo glupo da pišemo kolko se šećemo..neznam stvarno..
znam da je neka curka tu bila napisala da je provela popodne u šopingu pa sam se bila nasmijala : D

misao dana:
Donald J.Trump
pola sata gledanja teveja 35 kcal, pola sata shoppinga 82 kcal.
http://rss.msnbc.msn.com/id/6817885/ns/health-diet_and_nutrition/ tute nasla

ja jucer:d-klasika, samo sto mi je nestalo meda pa nista od zlicice meda do daljnjega
mo-casa mlijeka
r-juha od tikvica i sampinjona, 50g pilecih prsiju
mo-kelogsi, 2 jabuke i jogurt, sve smijesano
v-juha od tikvica i sampinjona, malo one nemasne sunke, ali stvarno malo, radic, par kiselih zelenih malih rajcica
teretana:
10m na mome Milanu:cerek:
45min utega (tek da se zna, radim na istoj razini ko i moj dragi :mirko:)
45min na spravi za veslanje
600kcalova spalila
kod kuce: ujutro pola sata jillianke, vise ne mogoh
navecer 10min na mom dragom.
i'm happy.

blentava
12.03.2010., 08:09
jby danas svi grizete.... jedva cekam da kolektiv procuri... i uopce nisam u off topiku.

mala cHrna
12.03.2010., 08:42
ma ja jedva čekam tikvice, jagode, breskve, sladoled :D

sjećam se da sam lani na proljeće počela s ovim režimom i bilo mi je baš lako, sada mi po ovoj zimi baš i nije :(

da, i ja sam primjetila da je na proljeće puuuuno lakše :top: zimi je najteže mršavit, bar meni. em smo više u kući, nema šetnjica, izbor povrća i voća je tako ograničen. ljeti živim na salaticama s mozzarelom i sličnim divotama, jednostavno obožavam svježe povrće :cerek: a tek svo to fino voće - nektarine :cerek: brzo će to doć. prebrzo.

pa ako na dan napravite oko 10 000 koraka, potrošite 300 kalorija odprilike :zubo:
znam da je neka curka tu bila napisala da je provela popodne u šopingu pa sam se bila nasmijala :D

misao dana:
Donald J.Trump

mica, meni se sve čini da ćeš se ti polako počet ubrajat u šefice :zubo: ništa loše, ofkors :mig: mislim da treba pisat i za hodanja, ako je neka veća ruta. ja sam jednom puno smršavila samo hodajući (naravno, uz ovakvu prehranu, al nisam ništa drugo vježbala). bilo je proljeće i ja sam se skoro pa prestala vozit tramvajem. definitivno je velika razlika ako hodaš pol sata i ako se uopće ne krećeš, tako da sam za to da pišemo :top:

pure evil
12.03.2010., 09:31
jutro babe moje! :grli:

jby danas svi grizete.... jedva cekam da kolektiv procuri... i uopce nisam u off topiku.
ja procurila.. fala bogu : zubo: kasnila mi je 3-4 dana kak sam prestala pit pilule, već sam sva bila poludila (živčenjak :zubo: ) i danas ujutro vidim iznenađenje... :D
faca mi je totalno koma,ne sjećam se kad mi je lice bilo lošije, prištići izbijaju ko ludi.. :eek::rolleyes:

hehehehe drago mi je da i ja tu uvodim malo reda i mira :zubo: ajd nek sam i to doživila da ja nekom dajem pametne savjete :zubo: :mirko:

i jako mi je drago da se slažete da pišemo i ako hodamo/šećemo se, i pišite kolko vježbate :top:
meni je to najbolji dio kad nakon menija napišem da sam vježbala.. to mi je čak i motivacija neka...

blentava :s kolko ti snage imaš čovjeće... svaka čast...
tinker,također,odlično!
5rich isto dosta vježba...
ma svaka curka koja tu vježba barem 15min na dan - svaka čast... i to je velika promjena ako prije niste vježbale...

pure evil
12.03.2010., 09:36
krinka, ja također mislim da ti premalo unosiš hrane :(
jesi si izračunala BMR i vidla kolko bi trebala unosit dnevno da izgubiš po pola kile tjedno?

btw. ja mislim da tu svaka cura za sebe zna kolko nečega smije i kolko nečega ne smije klopat.
također,ne vidim niš loše u nekoliko napolitanka ako netko vježba po 3 sata na tjedan...nije da će od toga dobit natrag 20 kila..

pure evil
12.03.2010., 09:37
blentava,ti napišeš takav dobar review naših postova da mi je to milina čitat ujutro :zubo:
blentavu za novinarku!! :zubo:

ciganche
12.03.2010., 10:05
i ja isto. pogotovo tikvice. volem. cigi, onda super, dolazi nam promaljece!!! kazhu... ja jos niti jednu lastu ne vidjeh.:ne zna: buduci da si bila bridezilla, kako je prosla svadba? utjesi me malo, dogadjaju mi se sranjca...

ma super je prošlo iako su se i meni događala sranjca, ali to je već neka druga tema :(

ugl, čak sam i meni imala po montignacu, dok je cijela sala jela pečenje i krumpir koji je plutao u ulju, mladenka je papala puretinu i povrće na žaru :rofl:

pure evil
12.03.2010., 10:10
ma super je prošlo iako su se i meni događala sranjca, ali to je već neka druga tema :(

ugl, čak sam i meni imala po montignacu, dok je cijela sala jela pečenje i krumpir koji je plutao u ulju, mladenka je papala puretinu i povrće na žaru :rofl:

That's the spirit!! :s:s:top::s:cerek:
svaka čast :D

krinka
12.03.2010., 10:20
jutro,babe!
mislim da nije strasno sto sam pojela ovih par napolitanki,jer ne radim to svaki dan.
inace uopce ne jedem napolitanke,ali...
ne zelim sebi nista braniti:D kad osjetim potrebu za slatkim (a stvarno nije cesto),
onda rade u tom trenutku pojedem manju kolicinu,nego da patim i onda kasnije navalim i smazem cijelu coksu.
inace jedem dnevno oko 6 obroka,kolicinski jedem vise nego prije,ali hrana je pripremljena na skroz drugaciji nacin.
i pokusavam konzumirati sto vise namirnica sa niskim GI.
nikako nisam gladna,a jako fino se hranim.
bude tu i vise od 1000 kcal ponekad,ali bude i oko 1000!!!:kava:
sto se tice vjezbanja.....sinoc 1200x steper iliti 150kcal:jumping:
uglavnom,nisam vam ja lik koji se izgladnjuje:mig:
jedem kako mi pase:D

ciganche
12.03.2010., 10:29
That's the spirit!! :s:s:top::s:cerek:
svaka čast :D

i nije pila alkohol :D

ali je sve nadoknadila na medenom mjesecu :rofl:

ah opet sam imala onaj divan doručak, ribana jabuka i cimet s jogurtom, to mi je jedan od najboljih obroka na režimu :klopa:

e imam prijedlog, kad budemo imali vremena, naravno, amo slikati obrok i postati slikicu uz izvještaje s menijima? Tek toliko da vidimo i pokupimo koju idejicu kako što jesti i kombinirati? Ja bi to mogla raditi vikendom, ili tijekom tjedna kad se sjetim :)

tejka.
12.03.2010., 10:35
jučerašnji dan:

Zajutra: posni sir, kava
Doručak: jabuka
Ručak: pečena piletina i zelena salata
Užina: kruška
Večera: špinat i dva kajgana jaja

:kava:

ciganche
12.03.2010., 10:42
odličan meni tejka! Netko će reći premalo, meni je ovo super! :top:

pure evil
12.03.2010., 10:43
i nije pila alkohol :D

ali je sve nadoknadila na medenom mjesecu :rofl:

ah opet sam imala onaj divan doručak, ribana jabuka i cimet s jogurtom, to mi je jedan od najboljih obroka na režimu :klopa:

e imam prijedlog, kad budemo imali vremena, naravno, amo slikati obrok i postati slikicu uz izvještaje s menijima? Tek toliko da vidimo i pokupimo koju idejicu kako što jesti i kombinirati? Ja bi to mogla raditi vikendom, ili tijekom tjedna kad se sjetim :)

kaj se mene tiče,može :top:
ja tak ionak jedem skoro isto za doručak i večeru ;) :rofl:

pure evil
12.03.2010., 10:44
tejka,i meni je tvoj meni super ;)

tejka.
12.03.2010., 10:46
odličan meni tejka! Netko će reći premalo, meni je ovo super! :top:

hvala draga

ja isto ne mislim da je premalo...mozda sam mogla ubaciti jos neke ugljikohidrate ali nisam htjela jesti mali tanjiuric rize hladne na poslu (FUJ)

a dobila sam sve sto mi treba kroz dan----1300 kcal :s

tejka.
12.03.2010., 10:48
tejka,i meni je tvoj meni super ;)

:K

free land
12.03.2010., 11:53
bok, cure!
želja mi je nastaviti sa vama....nadam se da ne smeta.....;)
nadam se da ću ponovo uletjeti u "sistem" koji me je stvarno riješio dijela tereta, no...tek sam na pola puta.
Dakle...voda, nekoliko manjih obroka dnevno, naravno prehrambeno usklađeno,tjelovježba (šetnja)!
Pomalo sam već startala, vi korigirajte!
Thanks!

D - nes, banana
MO - keksolino (ovo nikad nisam u životu jela, ali eto....bilo pod rukom)
pa opet jedan nes
R - pureći odrezak(mali) na teflonki, + kraljevski mix

javim ostatak

free land
12.03.2010., 12:00
bok, cure!
želja mi je nastaviti sa vama....nadam se da ne smeta.....;)
nadam se da ću ponovo uletjeti u "sistem" koji me je stvarno riješio dijela tereta, no...tek sam na pola puta.
Dakle...voda, nekoliko manjih obroka dnevno, naravno prehrambeno usklađeno,tjelovježba (šetnja)!
Pomalo sam već startala, vi korigirajte!
Thanks!

D - nes, banana
MO - keksolino (ovo nikad nisam u životu jela, ali eto....bilo pod rukom)
pa opet jedan nes
R - pureći odrezak(mali) na teflonki, + kraljevski mix

javim ostatak

ups...može još samo jedna MOLBA??!?
Mislim da bi bilo ok kad bi pisali količinu toga što pojedete, ne morate baš sad u decimalu, ali odokativno bi dobro došlo....što mislite?

free land
12.03.2010., 12:01
lipo san ovo izvela...sorry

marty_19
12.03.2010., 12:05
tejka: drago mi je da si back :D well done :top:

pure evil
12.03.2010., 12:26
free land, dobro došla!
molim te da pišeš meni na kraju dana,ili idući dan za prethodi,da bude cijeli meni u jednom postu radi lakšeg snalaženja :mig::mig:

ja nekad pišem količinu,nekad ne..jer niti ne važem to kaj pojedem..obično se radi o tanjuru,tanjuru i pol za ručak...

tejka.
12.03.2010., 12:41
tejka: drago mi je da si back :D well done :top:

hvalaaaaaa

je opet sam se ubacila in the game :lol:

pítā
12.03.2010., 13:01
jer niti ne važem to kaj pojedem..obično se radi o tanjuru,tanjuru i pol za ručak...

Tak i ja. Ne važem nego po tanjuru ili po žlici količine mjerim, a kruh i tost na šnite. Eventualno važem rižu, tjesteninu i njoke (prije kuhanja) ali to u zadnje vrijeme nekak jako rijetko jedem.

blentava
12.03.2010., 14:07
Tad da sam na dva dana mirovanja a ujutro će bi nekakve serije čučnjeva i trbušnjaka....ne znam kaj bi sutra za ručak. Jede mi se dinstani grašak....fmmm vidjet će mo sutra-
-
laku noć jer ja na pol spavam
danasnja papica

mica, meni se sve čini da ćeš se ti polako počet ubrajat u šefice :zu bo: ništa loše, ofkors : mig: ...mislim da treba pisat i za hodanja, ako je neka veća ruta...:

http://www.youtube.com/watch?v=iDeRWBZvvLM :mirko:
blentava,ti napišeš takav dobar review naših postova da mi je to milina čitat ujutro :zu bo:
blentavu za novinarku!! :zub o:
http://workshopwriter.com/writestuff/uploaded_images/pulitzer-prize-712725.jpg

ugl, čak sam i meni imala po montignacu, dok je cijela sala jela pečenje i krumpir koji je plutao u ulju, mladenka je papala puretinu i povrće na žaru :ro fl::eek::rofl:

ups...može još samo jedna MOLBA??!?
Mislim da bi bilo ok kad bi pisali količinu toga što pojedete, ne morate baš sad u decimalu, ali odokativno bi dobro došlo....što mislite?
dobrodosla!
hvalaaaaaa

je opet sam se ubacila in the game :lol :
gud for ju.

pure evil
12.03.2010., 14:18
blentava,jel ti to meni pjevaš? :rofl:
samo čuj zadnji dio : "Life is unfair" :rofl: :rofl:

pure evil
12.03.2010., 14:19
ja danas neću imat zdravi ručak. neda mi se niš kuhat niti niš jest sa žlicom,pa će biti home made pizza... sa nikakvim integralnim sastojcima :zubo:

free land
12.03.2010., 14:51
e ma super, ali nisam ni mislila na vaganje doslovno, više na npr. veličina šake, feta, veličina čaše jogurta i tako , da mi se lako orjentirati

pure evil
12.03.2010., 15:10
ja pišem obavezno za suho voće mjerne jedinice - šake :rofl: ili ako jedem lješnjake onda napišem kolko sam ih pojela jer ih uvjek jedem po 5 :zubo:
šnite isto pišem ko šnite :zubo:
samo eto za taj ručak mi je malo kompliciranije pa pišem po tanjurima..

5rich
12.03.2010., 16:02
e ma super, ali nisam ni mislila na vaganje doslovno, više na npr. veličina šake, feta, veličina čaše jogurta i tako , da mi se lako orjentirati

dobrodošla :mig:
ja ti uvijek pišem količinu,
tak da pogledaj moje menije,i papaj malo više od toga,jer mene cure kude da premalo jedem:D

Fanhp
12.03.2010., 16:29
Dobro došla free land :)

Jučer:
D-2 dvopeka s maslacem i 1 žlica kakaa+ 0,25L
Mo-intergralni kerker i sok od naranče 0,25 L
R-kozice sa paštom
MO-jabuka i naranča
V-jogurt od jagode s komadićima

Ništa od hodanja jučer zbog kiše

Sviđa mi se prijedlog da se stave slike uz jela.

bass
12.03.2010., 17:36
bok free, dobrodošla ...

jučer:
7: ness sa sojinim, limunada ( svega po 2,5 dl)
do 15: 3dl jogurta 0.9 ,2 male jagode, 2 jabuke, oko 5 lješnjaka
15: file soma veličine dlana, glavica brokule - kuhano na pari,ništa ulja
19: mala riomare tuna u vodi,šalica zelje salate(bez ulja), poštena žlica posnog
do 23: limunada, deci jogurta 0.9

vježba : ujutro pola sata leg magic + trbuh + utezi

ciganche
12.03.2010., 17:52
jebote dana!!!!!

ne znam što je koji obrok pa ću pisati po satima!

10:00 ribana jabuka+cimet, 100 gr krutoga jogurta
12:00 pola banane
15:30 kroasan od čokolade (manji)
17:30 prvi pošteni obrok danas - pileća prsa, dvije žlice pirea, komadić integralnog i abc namaz povrće :visi:
i sada 2 Bronhi bombona
:mad:

sve ovo sam doslovno pojela u hodu!
Nadam se da će večera biti pametnija, oko 21 h obično večeram pa ću napisat...

atlantis
12.03.2010., 18:59
jesam napisala jučerašnji meni :D

kava (kod pedikerke :D ne bih ju popila da ju nisam uzela sa sobom :rofl: )
tri mini peciva od kukuruza sa sirom... (u pola kile ih je više od dvadeset-dakle jako su mala)
meksička s rižom i kiseli krastavci
kivi
šnita kruha sa šunkom i sirom

sutra pada plac, bit će svega finoga :o

ciganche
12.03.2010., 19:14
ako je tko online, trebam pomoć oko večere. Dakle, ne znam što da skuham :rofl:

u frižideru imam pureće odreske, cvjetaču i brokulu. Dosadilo mi je više puretina na naglo i kuhano povrće :visi:

pa sam mislila smućkat nekakav složenac od toga..recimo da na kockice bacim puretinu i luk na teflon, posebno skuham cvjetaču i brokulu, pa kad bude gotovo slagat red mesa, red povrća u vatrostalnu i zalit razmućenim jajem i jogurtom i zapeći. Možda da obogatim okus malo naribanim sirom :ne zna:

što mislite?

Shtefitza
12.03.2010., 19:25
Halo.. si jos tu?

ciganche
12.03.2010., 19:27
Halo.. si jos tu?

da! Meni kažeš?

Shtefitza
12.03.2010., 19:29
u frižideru imam pureće odreske, cvjetaču i brokulu. Dosadilo mi je više puretina na naglo i kuhano povrće :visi:

pa sam mislila smućkat nekakav složenac od toga..recimo da na kockice bacim puretinu i luk na teflon, posebno skuham cvjetaču i brokulu, pa kad bude gotovo slagat red mesa, red povrća u vatrostalnu i zalit razmućenim jajem i jogurtom i zapeći. Možda da obogatim okus malo naribanim sirom :ne zna:

što mislite?

Pa zvuci dobro!! :top:

Ja uvijek imam doma luka. Imas luka?
U tom slucaju mozes napravit brzi cuspajz od svega toga.
Prvo preprzis piletinu na vrucem ulju. Izvadis piletinu, na tom mirisnom ulju zdinstas luk i ostalo povrce. Kad je gotovo, poslluzis sa piletinom.

A onda sutra, ostatak tako zaprzis sa vrhnjem, jajem i mrvicu ribanog sira. Mozes malo stavit krusnih mrvica na vrh svega, kad se zapece dobit ce malo "hruskavi" dojam.

Ove fore sa zaprzenim jajem vrhnjem i sirom su uvijek jaaako ukusne, ali strasno kaloricne.

Shtefitza
12.03.2010., 19:29
Da! Tebi kazem! :rofl:

:kiss:

Shtefitza
12.03.2010., 19:31
Ili... ja jako volim sve na leso... skuhas na dvije tri minute, posipas zgnjecenim cesnjakom i maslinovim, sol, biber. A purece snicle na naglo! :top:

ciganche
12.03.2010., 19:31
Pa zvuci dobro!! :top:

Ja uvijek imam doma luka. Imas luka?
U tom slucaju mozes napravit brzi cuspajz od svega toga.
Prvo preprzis piletinu na vrucem ulju. Izvadis piletinu, na tom mirisnom ulju zdinstas luk i ostalo povrce. Kad je gotovo, poslluzis sa piletinom.

A onda sutra, ostatak tako zaprzis sa vrhnjem, jajem i mrvicu ribanog sira. Mozes malo stavit krusnih mrvica na vrh svega, kad se zapece dobit ce malo "hruskavi" dojam.

Ove fore sa zaprzenim jajem vrhnjem i sirom su uvijek jaaako ukusne, ali strasno kaloricne.

ma ne bi stavljala vrhnje, baš imam jogurta. Imam i luka! :rofl:

a koliko dugo treba da se zdinsta brokula i cvjetača? Pošto ih kuham sigurno nekih 20 minuta :ne zna:

Shtefitza
12.03.2010., 19:33
Gasi, gotovo!! :D
I brokula i cvjetaca se mogu jesti sirove. Bolje kratko na jakoj vatri, ostanu svjezije, sa malo karameliziranog! Nemoj ih prekuhat, bit ce "bezzivotne".

Shtefitza
12.03.2010., 19:36
JA ti ne volim te fore... jogurt umjesto vrhnja... (osim u francuskoj salati).

Ako si se odlucila dodati barsunasto bogati okus vrhnja povrcu, onda idi sa malo vrhnja.

Ako zelis dodati svjezi, svjetlucavi okus jogurta, onda idi sa jogurtom!

Ja ne volim kad jedna namirnica glumi drugu.. :rofl:

Ali ok... mozes si pomoci... tako da stavis jogurt, pa malo naribas mekseg sira, on ce dodati taj barsunasti dojam jogurtu... :top:

ciganche
12.03.2010., 19:36
Gasi, gotovo!! :D
I brokula i cvjetaca se mogu jesti sirove. Bolje kratko na jakoj vatri, ostanu svjezije, sa malo karameliziranog! Nemoj ih prekuhat, bit ce "bezzivotne".

ne prekuham ih, izvadim čim omekšaju, a vodu stavim u frižider pa sutra kao temeljac za rizot il juhicu :klopa:

Shtefitza
12.03.2010., 19:38
Nemoj dodavat ribani parmezan na jogurt. Bit ce cudno: taj kiselikasti okusa sa mrvicama hruskavog, "umame" dubokog okusa parmezana.

Umami, popularly referred to as savoriness, has been proposed as one of the basic tastes sensed by specialized receptor cells present on the human and animal tongue. Umami (旨味?) is a loanword from Japanese meaning "flavor" or "taste" (noun).[1] In English, however, "brothy", "meaty", or "savory" have been proposed as alternative translations.[2][3] In as much as it describes the flavor common to savory products such as meat, cheese, and mushrooms, umami is similar to Brillat-Savarin's concept of osmazome, an early attempt to describe the main flavoring component of meat as extracted in the process of making stock.

Shtefitza
12.03.2010., 19:38
ne prekuham ih, izvadim čim omekšaju, a vodu stavim u frižider pa sutra kao temeljac za rizot il juhicu :klopa:

Mljac! :) :cool:

Shtefitza
12.03.2010., 19:41
Da vidimo... sto je bilo jucer...

D: zobena, mlijeko, breskva
R: kelj na leso, kuhano povrce, tri snite sunke
M: banana
V: punjena paprika
M2 jabuka
V2: :rolleyes: punjena paprika, snita sira sa kruhom, casa crnog vina

tejka.
12.03.2010., 19:55
Današnji meni:

Zajutrak: kava sa mlijekom, jabuka
Doručak: jogurt sa muslijima
Ručak:2 šnite raženog kruha, zapečene tikvice sa mljevenim mesom
Užina:kruška
Večera:tanjur juhe - paradajz

5rich
12.03.2010., 20:18
evo da napišem meni,pa idem dalje cviliti za svojom smeđom kosom :(

D: šnita domaćeg kukurznog kruha s tankim premazom dukatele + nezaslađeni čaj od brusnice
MO:banana
R: 3/4 manje skuše u kukurznom brašnu pečene u roli na mrvici mas.ulja,s itim da kožu nisam pojela,već samo meso (te 3/4 su ibile veličine moje šake) i blitva-2 žlice kuhane blitve(moji imali i krumpir,ali sam krumpir preskočila)
MO: 1 dcl bioaktiva i 10 badema nasjeckanih unutra
V: ostatak skuše od ručka i 1dcl acidofila

puuuuno vode,a pošto sam doma,a ne u zagrebu,
vozila sam orbi 45 min i 100 trbušnjaka...

ksrena
12.03.2010., 20:18
DANAS OPET NE VALJA:
** klasika
** kukuruz, grašak, tuna pomiješano povrća cca 200 gr tune pola konzerve
** naranča
** 2 riblja štapića (panirana :o) žlica kuhanog krumpira sa malo maslinovog i peršinom, :klopa: 1 kisela paprika: matovilac je pod snijegom :mama::mama:

I onda opet:
** 2 kockice 74% čokse, 35 grama oraha GLAAAADNAAA SAMM :mama:
** žlica posnog, 1 mala kruška, jogurt 1,5-2 dl

Ne znam šta me pegla jučer i danas, ja sam stalno gladna a jedem kao i obično.... doduše steper je popravljen pa imam 45 - 60 min vježbe svaki dan, to sam definitivno intenzivirala :ne zna::ne zna:
Danas sam prešla 1800 kcal, to nisam odaaaavno .... previše:flop:

steper 45 min 380 kcal

tejka.
12.03.2010., 20:21
DANAS OPET NE VALJA:
** klasika
** kukuruz, grašak, tuna pomiješano povrća cca 200 gr tune pola konzerve
** naranča
** 2 riblja štapića (panirana :o) žlica kuhanog krumpira sa malo maslinovog i peršinom, :klopa: 1 kisela paprika: matovilac je pod snijegom :mama::mama:

I onda opet:
** 2 kockice 74% čokse, 35 grama oraha GLAAAADNAAA SAMM :mama:
** žlica posnog, 1 mala kruška, jogurt 1,5-2 dl

Ne znam šta me pegla jučer i danas, ja sam stalno gladna a jedem kao i obično.... doduše steper je popravljen pa imam 45 - 60 min vježbe svaki dan, to sam definitivno intenzivirala :ne zna::ne zna:
Danas sam prešla 1800 kcal, to nisam odaaaavno .... previše:flop:

steper 45 min 380 kcal

ubit ću te :azdaja:

pure evil
12.03.2010., 20:23
vidim da tu padaju neki fini recepti : slinim : hehe :D
napišem za pol sata meni :mig:

pure evil
12.03.2010., 20:26
ksrena,a da ti isto počneš pit šumeći kalcij i magnezij?
meni je to fakat pomoglo,ja sam svoj pms prebacila na dragog koji mi cvili kad gleda Prijatelje pa kad tam Joey non stop nekaj jede :rofl: :rofl:
20kom šumećeg kalcija ti je 6-7kn , isto tak i magnezij,meni to mama kupi u mulleru..