View Full Version : Kvartovske birtije
Jaooo kako sam nekad volio ta mjesta gdje možeš doći bez puno para, nikaj se nemoraš posebno sređivati, uvijek ima neko poznati. Ili prijatelj, ili pak ljudi s kojima se praktički nikada ne čuješ niti vidiš van tog mjesta, a tamo, nakon par ladnih:D se odmah jedan drugom povjeravate i bratimite. Pa možeš u miru pogledati tekmu, odigrati biljar, baciti pikado, možeš, kada je financijska situacija loša pocugati koju i na đemdo.
No, u mom kvartu je, na žalost ili na sreću, to si još moram razmisliti, ostala još samo jedan takva birtija. Ostale ili već davno propale, ili u njih zalazi neki novi klinci.
A i ja bome više jako rijetko idem po takvim mjestima. Prosjek je jednom mjesečno-ako i tolko. Ma serem.
Naroljo sam se prije dva tjedna u KB-u, a prije toga nisam valjda godinu dana.
Equilibrium
08.03.2004., 16:59
Ja još uvijek volim takva mjesta. Idu mi na ***** fancy jet setovski bircevi di jebenu kavu platim 8+ kn, malo pivo 12+ kn, a veliko ni nemaju.
Živjele male kvartovske rupe! :top:
Marakana
08.03.2004., 18:53
Imam i ja jednu takvu birtiju...Kvartovska, suđena mi je po rođenju-LOL-:D ..
Počeo sam u nju ići kao dijete, ono , žicat čašu vode nakon igre po kvartu...Zlatni dani...
Produženi dnevni boravak...Tako je ja nazivam...
Zanimljivo je da se renovirala s vremenom,(gazda je poduzetan;) ),kao i moje razmišljanje...
Nekad godi,sjedit tamo...:top:
Napomena: Kulturnijeg je tipa, stoga se i žene nađu tamo....;)
Funkster je postavio,niže, topic o pričama iz birtija...Hm...Nebi cijeli forum bio dovoljan za ispričat koliko priča ,šaljivih,ozbiljnih,tužnih,kvarnih,..etc..ima..:)
Ova moja birtija je imala samo jedno renoviranje od kad pamtim, a pamtim:D
Doduše, s vremna na vrijeme promjene fliper, ili mjesto biljara ubace pikado i stolni nogomet i sl. al u glboalu toje to.
Ma i tamo dolaze žene, ali ne baš mnogobrojne.
Equilibrium po tvojoj definiciji fancy mjesta ispalo bi da je fucking tvornica naj fancy mjesto u gradu:D
Equilibrium
08.03.2004., 21:20
Legion kaže:
Equilibrium po tvojoj definiciji fancy mjesta ispalo bi da je fucking tvornica naj fancy mjesto u gradu:D
:D :D :D
dja... dja...
Tvornica nije birtija. Al da je skupa, skupa je.
Arash's friend
09.03.2004., 09:52
Legion kaže:
Jaooo kako sam nekad volio ta mjesta gdje možeš doći bez puno para, nikaj se nemoraš posebno sređivati, uvijek ima neko poznati. Ili prijatelj, ili pak ljudi s kojima se praktički nikada ne čuješ niti vidiš van tog mjesta, a tamo, nakon par ladnih:D se odmah jedan drugom povjeravate i bratimite. Pa možeš u miru pogledati tekmu, odigrati biljar, baciti pikado, možeš, kada je financijska situacija loša pocugati koju i na đemdo.
hmm.. hoces reci da postoje i nekakvi drugaciji ugostiteljski objekti? :cool:
Zamisli, postoje:eek:
I uopće nije loše tamo:D , normalno, kad ti dokurće iste bradate i masne face :zubo:
Arash's friend
09.03.2004., 13:14
Legion kaže:
Zamisli, postoje:eek:
I uopće nije loše tamo:D , normalno, kad ti dokurće iste bradate i masne face :zubo: Hmm. birtija bez bradatih i masnih faca .. "what a strange concept.." :zubo:
Inace bojim se da po definiciji ne mogu uci u birtiju bez bradatih faca, jer, cim udjem, eto jedne! Mozda samo u onom infinitezimalno kratkom trenutku krocenja samim pragom ..
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.