View Full Version : Piercing [združeni topic]
zanima me kolko i di imate piercing (rincica)
ja imam samo u uhu ali svida mi se pirsing u nosu
mozda cu jednom imati piercing u nosu
:B
just Sandy
29.01.2003., 14:22
ja ga imam u nosu
točkicu, bijeli kamenčić :)
(+ lijevo uho 1 naušnica, desno uho 3
sve su diskretne
i to je, za sad, sve...)
sviđa mi se piercing na obrvi
ali previše se vidi pa ga neću staviti, a i ovaj na nosu previše privlači pozornost u poslovnim situacijama :rolleyes:
ali baš me briga, to sam ja i s njim sam jednako pametna k'o da ga i nema :D
poison_girl
29.01.2003., 14:33
i ja imam piercing na nosu, osim toga na jednom uhu 2, a na drugom 3.
sviđa mi se piercing na pupku, al mi se to čini previše bolnim, nemam ja hrabrosti za to :D :D
užasno mi izgleda piercing na jeziku ili na ustima :bljak:
Gospon Pes
29.01.2003., 15:01
sara kaže:
zanima me kolko i di imate pirsing (rincica)
ja imam samo u uhu
I ja i to po jednu rupicu na svakom uhu.
I nemam namjeru jos di kaj busiti. :D:D:D
(Amer, suzdrzi se od komentara. :D:p)
xxGaladrielxx
29.01.2003., 15:05
opaska je bila samo za Amera? uh kak me svrbi jezik, Pes :D
Gospon Pes
29.01.2003., 15:16
Ma ni on se ne bu drzal, pa ne moras ni ti... :rolleyes::D
meni piercing izgleda ruzno: kao bubuljice (npr. na nosu), pristici i ozljede po licu i tijelu...
ti mali predmeti koji se stavljaju u rupe, meni nikad nisu lijepi jer ih ni ne vidim, ja samo vidim ozljedu, rupu...
meni se ne svidjaju te rupe po ljudima :)
Mikilegendo!care!
29.01.2003., 15:36
E ali ona u jeziku cuda cini... :o
Gospon Pes
29.01.2003., 15:41
Ne znam... Meni je piercing prvenstveno glupost, djelomicno mi je cak i odvratan, a sto se mene osobno tice, dosta mi je ako me samo po sebi kaj zaboli, taman mi jos treba da si namjerno bol priustim. :rolleyes:
Mikilegendocare kaže:
E ali ona u jeziku cuda cini... :o
ma glupost, dosta je stavit kockicu leda u usta. nekima je dosta i malo paste od mentola :D :o
Gospon Pes kaže:
Ne znam... Meni je piercing prvenstveno glupost, djelomicno mi je cak i odvratan
meni je prvenstveno odvratan, a onda glup :D ja ne volim ni rupe usnim resicama...
Mikilegendo!care!
29.01.2003., 15:48
Luce, kockica leda!!!??? :eek: Pa nisam ja Djed Mraz :D
Ozbiljno, ta metalna kuglica cuda radi, pogotovo ako vlasnica zna znanje... :o
Mikilegendocare kaže:
Luce, kockica leda!!!??? :eek:
neznalico :o
Gospon Pes
29.01.2003., 15:52
luca kaže:
...ja ne volim ni rupe usnim resicama...
Ko klinka sam dobila nausnice i malo je trebalo dok su me nagovorili da rupice dam zbusiti... :D
No kaj je tu je - sad ih imam i ponekad nosim nausnice. :)
Mikilegendo!care!
29.01.2003., 15:53
luca kaže:
neznalico :o
Nisam ja neznalica, no se ti shevis s mazohistima.... :o :D
Gospon Pes kaže:
Ko klinka sam dobila nausnice i malo je trebalo dok su me nagovorili da rupice dam zbusiti... :D
No kaj je tu je - sad ih imam i ponekad nosim nausnice. :)
ja kad hocu nositi nausnice maltretiram ljude da mi nausnice za "rupe" pretvore za "nerupe" :D i uvijek me nagovaraju da se probijem i ja uvijek kazem da zasad ne pripadam ni jednom plemenu pa da ne prakticiram plemenske obicaje....
Mikilegendocare kaže:
Nisam ja neznalica, no se ti shevis s mazohistima.... :o :D
vis, ta ti je blizu istine :D :o
a kakvi bi bili da mene trpe? :B
Mikilegendo!care!
29.01.2003., 15:57
luca kaže:
a kakvi bi bili da mene trpe?
Jel sam se ja vise puta danas divio tvojoj inteligenciji? :D
Mikilegendo!care!
29.01.2003., 16:09
luca kaže:
jesi. s pravom :)
:s :s :s
just Sandy
29.01.2003., 16:44
ljudi koje dira kaj će drugi reći o njihovom piercingu se ni ne piercaju
just Sandy kaže:
ljudi koje dira kaj će drugi reći o njihovom piercingu se ni ne piercaju
valjda.
iako ja znam par komada koje su to napravile jer "je moderno" a ne zato jer im se svidja. tako da je njima valjda vazno sta drugi kazu i ocekuju da budu pohvaljene za svoju trendnost :)
nemam nista protiv ljudi koji se buse jer im se to svidja ili zato jer im je to dio tradicionalne kulture. to je itekako smisleno. steta sto ne znam ni jednu osobu koja se izbusila ili iztetovirala iz tog razloga....
Bluegirl
29.01.2003., 17:01
Pustilo me ikakvo pirsinganje otkad sam srela curu koja je time zaradila hepatitis C :eek: :( ! U mom gradu to radi kirurg u svojoj ordinaciji ako me ikad "primi" :).
U moje su vrijeme izbushene bile samo kceri "kuferasha"...:rolleyes: Mene se moja majka skoro odrekla kad sam uha probushila s 18 godina jer sam si od prve zaradjene VECE love kupila naushnice sa safirima koje bi bilo shteta izgubiti.
Bushila nikad ne bih vishe nish, zazhalila sam i zbog ushiju :rolleyes: ali imam jedno depigmentirano mjesto na ledjima koje bih rado zakamuflirala malom slatkom tetovazhicom ;)
Gospon Pes
29.01.2003., 17:26
Ma da imam ne znam kaj, tetovaza mi je isto koma. Brrrrrrr!
Tu te pika cak puno puta! Ne dam ja po sebi rupice praviti, dosta ih vec imam... :D
Meni se na mladim zgodnim curama bas svidja kad probuse pupak i stave neki mali svjetlucavi kamencic.Ja osobno to nebi radila a nekako sam i presla tu dob !
Gospon Pes kaže:
dosta mi je ako me samo po sebi kaj zaboli, taman mi jos treba da si namjerno bol priustim. :rolleyes:
A nausnice u ushima su ti teleportirali unutra, ili...? :confused:
:rolleyes: :D :p :B
pip the mute
29.01.2003., 19:30
imam nausnicu na pupku i to je to. rupe na usima su mi zarasle, pa to ne racunam.
najbolje od svega je sto bi se opet pirsala, ali sam malo prestara da nosim nausnice u obrvama, na nosu, itd.
bloody sailor moon
29.01.2003., 21:29
ja imam pirs u nosu... al ne nosim ono šminkersko... to mi se ne sviđa.... (bez uvrede oni koji ga imaju), nego nosim onaj ring
i imam na JEZIKU.... he he
i ubrzo ču staviti na usta... i na bradavicu
ovo s bradavicom je 50% sigurno... al ako sam jezik bušila, to neče bit bed--- :) :)
i imam uši.. al to... pih!
probušite jezik!!!! bolno (jaaaaaaakkkkkoooooooo :cry:) i kasnije ne možete nekih 2 tjedna pričat kako treba.-.. al sve se normalizira.... e, da i ako volite balone puhat, nemojte bušit jezik.. to više nečete moč... :B :B
aristocathr
29.01.2003., 21:57
2 rupe lijevo 1 rupa desno uho i dosta
pakleni_patuljak
29.01.2003., 22:08
Gospon Pes kaže:
Ma da imam ne znam kaj, tetovaza mi je isto koma. Brrrrrrr!
Tu te pika cak puno puta! Ne dam ja po sebi rupice praviti, dosta ih vec imam... :D
Ni piercing ni tattoo!!! :eek:
Pa tebi se uopće ne bi digo na mene!! :rolleyes: :D
bloody sailor moon kaže:
ja imam pirs u nosu... al ne nosim ono šminkersko... to mi se ne sviđa.... (bez uvrede oni koji ga imaju), nego nosim onaj ring
i imam na JEZIKU.... he he
i ubrzo ču staviti na usta... i na bradavicu
Za punoljetstvo si pokloni pirs na klitorisu...chula sam da ce za 5 godina sve cool cure to furati...:rolleyes:
shef Sale
29.01.2003., 22:12
:D :D :D :D :D
Septembar
29.01.2003., 22:17
dzizis blodi, ti bi mogla mjenjat nick u svajcarski sir :eek:
ja imam 3 u jednom uhu i 1 u drugom, pa mi se i to zna upaliti ponekad "iz cista mira"
kako li je sa onima u nosu, na uzni i jeziku... nikad mi nece bit jasno :confused:
piercani pupak :rolleyes:
eventualno diskretni tatoo :rolleyes:
sad mi se digo :o
bloody sailor moon
29.01.2003., 22:48
Septembar kaže:
kako li je sa onima u nosu, na uzni i jeziku... nikad mi nece bit jasno :confused:
pa nama je strava---- kad imaš na jeziku je genijalno, osobito ako imaš dulju "šipku".... onda je strava,.,,, samo se igraš:) :)
a nos mi isto ne smeta..... samo se bojim da usta oče
hmmmm, ja se osobno nebi piercala, mislim da mi ne stoji, ali ima ljudi kojima lijepo stoji. imam jednu prijateljicu koja ima dva, tri piercinga i to vec vise od deset godina, i njoj to stvarno dobro stoji, pase totalno dobro uz nju.
i priznajem, svidjaju mi se na deckima tatoo-i, ali ne one tipa, mirjana forever, ili neke sarene stvari ili full velike.... vise mi se svidjaju diskretniji i originalniji motivi...to mi je sexy :o , ali opet mora pasati uz osobnost i tipa. ako to neko radi iz tzv. pomodarstva, to se vidi s broda!!
Mikilegendo!care!
29.01.2003., 22:53
Bluegirl kaže:
otkad sam srela curu koja je time zaradila hepatitis C :eek:
Sta se ta pirsala kod mesara Joze?:confused:
pa nama je strava---- kad imaš na jeziku je genijalno, onda je strava,.,,, samo se igraš
Istina,Istina.Bloody mi pokazala:D:K :top:
probusit cu uskoro usnu,i nosit siljak i ring naizmjenicno:):cool:
bloody sailor moon
29.01.2003., 23:09
L.NimoyInvadesMetal~ kaže:
probusit cu uskoro usnu,i nosit siljak i ring naizmjenicno:):cool:
bravo beba... čemo skupa!!! he he..... :D
Prolaznica
30.01.2003., 09:41
Imam 3 rupe u lijevom uhu, 1 na desnom + pirsing na pupku. Bed je kod pupka sta treba 6-9 mjeseci da zaraste, inace ne boli kad se busi, sve je za sekundu gotovo :cool:
Ja imam na pupku i jako mi se svida, ali nos mi ne pada na pamet. Prva pomisao mi je kakvu muku imam kada se prehladim i nos mi se zacrveni kao semafor, a pece za poludjeti i jos mi nedostaje samo pirsing. :eek:
A jezik mi zvuci kao teska strava :eek:
Jedno jos razmisljam o obrvi, a ima jedan jako sladak decko koji ima pirsing na obrvi. Ma mljac:top:
LaTiTeA
30.01.2003., 11:32
Ja imam na nosu! + 5 na desnom uhu i 2 na lijevom
Sve je to uspomena na prvi razred srednje i na to razdoblje. Iako bi trebala skinuti (prerasla sam vec davnih dana), neka stoji.... za uspomenu! :)
zanima me jel boli kad stavljas piercing na nos
i jel smeta kad puses nos :top:
just Sandy
30.01.2003., 11:53
sara kaže:
zanima me jel boli kad stavljas piercing na nos
i jel smeta kad puses nos :top: ne boli
ma vrlo malo se osjeti, samo pikica :)
ne smeta kad pušeš nos, ali ipak moraš paziti da ne povučeš jako (i kod brisanja lica ručnikom moraš paziti, i kod strastvenog ljubljenja isto :D - lako se izvuče )
vjerojatno je lakše s ringom
moj kamenčić nije kao naušnica za uho - nema onaj šarafić koji se nafrče ili natakne
s unutarnje strane, u nosu, samo je "žica", savinuta tako da prijanja uz stijenku nosa - nit je ne osjetiš
nosna rupa je prohodna, ništa ne pika, ništa ne žulja :)
Bluegirl
30.01.2003., 13:36
Sta se ta pirsala kod mesara Joze?
Nemres skinut virus hepatitisa s alkoholom ili necim slicnim. Za to bi trebalo neko sredstvo (reko nam je profac tocno koje al sam zaboravila) koje bi im unistilo instrumente nakon 3 cicenja. Kod pedikera je isto.
Mikilegendo!care!
30.01.2003., 13:46
Daj razmisli malo, ljudi koji tetoviraju i pirsaju zive od toga, pa daj zamisli da funkcioniraju kao rasadnici hepatitisa i AIDS-a koliko se to nebi proculo i kako bi im to bilo super za daljnji biznis...:rolleyes:
Bluegirl
30.01.2003., 17:10
Virus HIVa teze jer se brzo unisti na zraku. Ali hep da, jer nemaju prave metode ciscenja instrumenata, to nam je reko profac koji je infektolog i bavi se bas hepatitisima.
Ti imas pravo da mislis kaj hoces, ja ti kazem samo kaj sam vidla i cula.
Shtefitza
30.01.2003., 17:14
sara kaže:
NEmam niti jednu. Cak niti za nausnice. Ne mogu se odluciti na taj definitivni korak, jer znam da ako se predomislim, nema natrag. A kako koza stari, "busotine" postaju ruznije i ruznije...
a opet, zao mi je sto ne mogu nositi sve moguce nausnice, nego samo one na klipsu... jutros me bole usne resice od prekrasnih klipsi koje sam nosila prekjucer...:rolleyes:
Shtefitza
30.01.2003., 17:16
Mikilegendocare kaže:
Daj razmisli malo, ljudi koji tetoviraju i pirsaju zive od toga, pa daj zamisli da funkcioniraju kao rasadnici hepatitisa i AIDS-a koliko se to nebi proculo i kako bi im to bilo super za daljnji biznis...:rolleyes:
"Proculo" se.
Tetoviranje i piercing su rizicni faktori za hepatitis B i C. Nazalost ne mozes garantirati stopostotnu siigurnost, koliko god ti salon izgledao "uiedan".
Mikilegendo!care!
30.01.2003., 17:38
Ne razumijem, zar je toliko tesko sterilizirati instrumente?:confused:
Sto je onda sa zubarima, jel po tom kljucu i oni prenose hepatitis?:confused:
bloody sailor moon
30.01.2003., 20:13
ma meni je stavila pirs u neku vodu zelenu, i uključila neki stroj,... i do ga je "očistilo"...
strava:)
danas mi je baš pirs ispo dok sam jela... ufff... i to u banci
LaTiTeA
30.01.2003., 20:41
just Sandy kaže:
ne boli
ma vrlo malo se osjeti, samo pikica :)
ne smeta kad pušeš nos, ali ipak moraš paziti da ne povučeš jako (i kod brisanja lica ručnikom moraš paziti, i kod strastvenog ljubljenja isto :D - lako se izvuče )
moj kamenčić nije kao naušnica za uho - nema onaj šarafić koji se nafrče ili natakne
s unutarnje strane, u nosu, samo je "žica", savinuta tako da prijanja uz stijenku nosa - nit je ne osjetiš
nosna rupa je prohodna, ništa ne pika, ništa ne žulja :)
Preduhitrila si me! :)
Kada ja brisem nos, moram samo paziti da ne stisnem jako, jer zaboli kada me igla zagrebe po onoj drugoj stjenci nosnice. :eek:
A ovo sa rucnikom me taaaako zivcira! Nemres ni lice oprati kak spada, a o stavljanju pudera oko pikice :D da ni ne govorim. Nekada ju i skinem. Eto, po meni, to su mane piercinga u nosu.
Btw, jesi izgubila koju?
Meni je par puta znala ispasti dok sam spavala, jednom mi je pala u disku (nasla sam ju, ali sam prije toga pol diska propuzala), a i kamencici mi stalno padaju. Ma gubim ih ko sasava! (ali sva sreca pa imam dobru zalihu nanosnica, cak ih i relativno cesto mjenjam) :)
Po jednu rupicu u svakom uhu, jedno vrijeme su bile jos dvije koje sam si izbusila sama ko klinka(metoda igla za sivanje i sterilizacija upaljacem :D )
Ja bih rado pirs u nosu, ali se bojim hepa...Kad polozis neke osnove sterizilacije skuzis da to bas i nije tak jednostavno i da se ne ubija sve bas tako lako.
Mozda jednog dana u ordinaciji nekog doktora, ali po tatoo i pirs salonima nema sanse.
Imam lazni pirs za nos, na magnet pa kad mi bas dodje volja stavim ga. Izgleda kao pravi, ali moram paziti da se ne zaboravim i krenem brisati nos ili ceskati se po nosu.
Shtefitza
30.01.2003., 22:47
Mikilegendocare kaže:
Nazalost da.... i transfuzije i operacije te stavljaju u rizik od HCV-a isto kao sto su i zdravstveni radnici izlozeni tom riziku...
Operacije i transfuzije imaju strasno nizak rizik od prenosenja HCV-a jer su metode sterilizacije i testiranja rigorozne. Metode u salonima za tetovazu mogu biti vise manje stroge, ali nikada niti priblizno onima u operacionoj dvorani.
bloody sailor moon
30.01.2003., 23:51
just Sandy kaže:
nije lakše s ringom... meni stalno ispada,,, sad od sebe nekad zna... i čak se znam probudit ujutro, a da nemam više pirsa na nosu... pa se opet bušim (naravno SAMA :) )
just Sandy
31.01.2003., 00:34
LaTiTeA kaže:
Preduhitrila si me! :)
Kada ja brisem nos, moram samo paziti da ne stisnem jako, jer zaboli kada me igla zagrebe po onoj drugoj stjenci nosnice. :eek:
A ovo sa rucnikom me taaaako zivcira! Nemres ni lice oprati kak spada, a o stavljanju pudera oko pikice :D da ni ne govorim. Nekada ju i skinem. Eto, po meni, to su mane piercinga u nosu.
Btw, jesi izgubila koju?
Meni je par puta znala ispasti dok sam spavala, jednom mi je pala u disku (nasla sam ju, ali sam prije toga pol diska propuzala), a i kamencici mi stalno padaju. Ma gubim ih ko sasava! (ali sva sreca pa imam dobru zalihu nanosnica, cak ih i relativno cesto mjenjam) :) :D
Ajd' barem s puderom nemam problema jer ga ne stavljam.
Ali ja nikad ne skidam nanosnicu, niti ih imam više komada. Furam samo tu jednu. Sad si mi dala ideju, mogla bih si stvarno kupiti nekoliko različitih, pa mijenjati prema prilici i garderobi. :) Do sad me bilo frka da, ako je skroz izvadim, više je neću moći vratiti. Tak' da je još nisam ni izgubila.
Sad sam već skroz navikla na nju pa uvijek pazim kod higijene, jedino još ne znam paziti u nekim intimnim situacijama... Kad se zaboravim, zna se izvući... :o
Di ih kupuješ, u tatoo/piercing studijima? Nabavila bih koju novu. Naravno, moraju biti od medicinskog čelika. :)
TeenSpirit
31.01.2003., 01:12
je. imam na jajcima jedan. strava izgleda.
sala.
4 na lijevom uhu i to je to (zasada).
ja bi si vrlo rado probusila nos ali nezna sta bi mi mama rekla na to:)
Pitaj ju :)
Zaljepi si jedan dan onaj lazhni kamenchic i pitaj ju shto misli o tome.
LaTiTeA
31.01.2003., 18:27
Tako je, pitaj ju!
Ja sam svoju staru nagovarala 3 sata! :eek: Vec sam bila izgubila svaku nadu :( , a kad ono..... :D
Nanosnice kupujem gdje stignem. 2 sam dobila za rodjendan od frendice, 2 sam kupila u Importaneu... sad, nedavno, sam jednu kupila u Zagrebu, u prolazu... Oni ljudi koji stoje sa onim koferima (mene to tako podsjeca na more)... ah da, a jednu mi je kupila mama (nju sam izgubila :( a najvise sam ju voljela..)
Jednom sam si stavila i ring (za probu), ali mi se nije svidjelo :rolleyes:
...nEvrmajnd...
31.01.2003., 18:34
..daaaa..pirsevi su zaaakon... :top: ja namjeravam bušit jezik..al počekat ču do 10.mjeseca kad odem u zg na fax da se nemoram sad s starcima natezat oko toga...
hm...
Ovako 4 na jednom uhu...1 na drugom.....(od toga sama napravila 3 pirsinga ,ono led,dezinficirana igla i tome sl. tamo negdje u osnovnoj,odmah iza rata...mama je bila jako protiv..tad to nitko bas nije imao toliko rupa,pa.... bla bla...)
Onda negdje '95 napravila pirsing obrve (sama of course,jer se jos kod nas to bas nije radilo)....
Zanimljivo je bilo to sto je tad to izgledalo ljudima valjda extremno,pa su me pitali svakakve gluposti kako ,zasto i sto....a najveća glupost je bila kad me tip pitao je sam li to napravila radi crne magije,kao da mi ljudi ne gledaju u oči...
:rolleyes: :rolleyes:
Al "bed" je bio preko granice,kad bi od 50 ljudi u busu ,jedino mene svi carinici posebno pregledavali i proučavali upravo radi tog pirsinga :rolleyes:
Sad ga više nemam,jer sam neko vrijeme iza toga pala u fazu nenošenja ikakvog nakita...
:D :)
E ,da.....jos sam tad davno pocela si busiti pupak,al sam odustala,ne sjecam se zasto :D
Ma pirsing mi je lijep,ali samo na određenim dijelovima tijela...Znaci tamo gdje ne smetaju..
posjetite bme pa cete vidjeti i procitati cega sve nema .
inace je na westu zabranjenu pirsati mladje od 18
ja bi zabranio do 21 a mozda i vise
sad ce biti drva necu morati cipati cilu zimu mislim bolo bi po meni da smo uzivo
bloody sailor moon
01.02.2003., 15:23
bodul kaže:
ja bi zabranio do 21 a mozda i vise
ma da!!!! molim te!! to da se neko od 8 godina ispirsa, onda to nebi bilo normalno! al od 15-20 , to je sasvim normalno...
joooojj!!!!!:mad::mad: :mad:
bloody sailor moon
02.02.2003., 14:44
šta nitko ne piše tu??? ovo je baš dobar topic :)
Mistifying_me
02.02.2003., 16:08
ma nema sanse!!! dosta me je bolilo ovih 6 rupa u usima ( po 3 u svakom :D ) a da se busim jos drugdje po tijelu ( bradavice??? :eek: :s ) ne ne ne
cjenim hrabrost onih koji imaju recimo u obrvi pupku i sl. ali ja to ne bih nikad. prevelika sam kukavica za to. ali volim vidjet dobar piercing na nekome, posebno muskarcu, to mi je totalno HOT :D :cool:
*cactus*
02.02.2003., 16:39
evo....ja imam 4 rupe u desnoj uškici :D , i tri u lijevoj... :D
i zatim imam 2 piercinga na pupku ! :D
eto...
inače obožavam piercinge, svagdje :o :D , isto tako tetovaže
zucchera
02.02.2003., 17:12
Ja iman 2 rupice u usi od kad sam bila mala. Prije 6-7 godina sam napravila pirsing gore na uhu. Nakon par mjeseci htjela sam si stavit u obruvu ALI to je bila subota i u ponedeljak sam trebala ic na godisnji na more i reko mi je decko sta pirsa da se nesmjem suncat, tako da san odustala. Sad san starija i ne dolazi mi u obzir da se pirsam negdje di se vidi :D
Misty ako nisam indiskretan a jesam znatizeljan ??
Na kom mijestu dijelu tijela je na muskom lipo viditi pirc.
Mistifying_me
03.02.2003., 07:41
pa recimo meni se strasno svidja u obrvi i ispod usana ( u bradi :confused: ) ma moze i nos proci :D inace moj decko je sav izbusen, cak i u usima ima vise rupica od mene :rolleyes: tak da me sad zeza da ga moram prestici. hm hajmo ljudi iz iskustva boli li puno kad se probusi usna hrskavica? :( :D rekla sam vam da sam kukavica :B
Mistifying_me
03.02.2003., 07:49
inace ne volim kad musko probusi nos, ali onaj dio izmedju nosnica i tu stavi jedan poveci ring... :s izgleda mi ko bik ( bull, vol, whatever) znate ono da se tako bikovima radi.... :flop:
bloody sailor moon
03.02.2003., 12:13
Mistifying_me kaže:
inace ne volim kad musko probusi nos, ali onaj dio izmedju nosnica i tu stavi jedan poveci ring... :s izgleda mi ko bik ( bull, vol, whatever) znate ono da se tako bikovima radi.... :flop:
uff.... to je JAKO bolno,,, a ni meni se to ne sviđa... bljak :bljak:
Bodul a zbog cega bi ti zabranijo maldima od 21
da imaju piercing
ja imam 13 pa bi se htjela pirsati nos ako uspijem nagovoriti
mama:B
Ja imam probusene usi (to otkad sam bila klinka) i probusen pupak (od prije jedno 9, 10 godina).
Sjecam se da u to vrijeme kod nas nije bilo probusenih pa sam bila prava senzacija na moru kod nas na sveopcu sramotu i blamazu moje mame koja me je cijelo ljeto nagovarala da si pokrijem pupak majicom i da ne nosim bikini nego jednodjelni kostim jer je moj "belencug" sramota i da sta ce ljudi rec...:rolleyes: :D
Sad se navikla pa ne komentira, a osim toga ima probusenih i kod nas sad.
Inace, pirsingsi po licu mi se uopce ne svidjaju pogotovo na curama. Mislim da to mora biti fakat fantasticno lijepo i savrseno lice da ti takav pirsing stoji inace mi izgleda nakaradno.
Na tijelu mi se svidjaju ako je tijelo skladno. Ja na primjer nikad ne bi busila svoje cice jer su i ovak i oank velike pa mi ne treba pirsing da ih jos vise istakne. Al zato mi je trbuh lijep i ravan i sa trideset i mislim da moj pirsing na trbuhu izgleda ful sarmantno, lijepo i sexy.
Ako se kojim slucajem udebljam u trbusnoj zoni, skinut cu i pirsing i pustit ga da zaraste jer mi nema nista gore nego vidjet nekog kome se salo prelijeva pa to jos istakne pirsingom.
Tak.
Kiki kaže:
...Al zato mi je trbuh lijep i ravan i sa trideset i mislim da moj pirsing na trbuhu izgleda ful sarmantno, lijepo i sexy...
Ja imam chetrdeset i lijep i ravan trbuh...mislim da mu je pupak najljepshi ukras :)
Kiki kaže:
Ako se kojim slucajem udebljam u trbusnoj zoni, skinut cu i pirsing i pustit ga da zaraste jer mi nema nista gore nego vidjet nekog kome se salo prelijeva pa to jos istakne pirsingom.
Tak.
nemora bit :cool:
lebowski
05.02.2003., 16:12
Bio mi je jedan frend vojničina u Americi u nekoj bazi. I sad, opisuje doživljaje, bio s amerima, pili i tako, i meni pade na pamet da ga pitam o razlikama kultura, koliko se primjećuje razlika između Europe i Amerike. A on će na to:
Jedno veče smo se gadno napili. Sljedeće jutro probudio sam se sa piercingom na kurcu.
Odgovor SARI
1. u usa je zabranjeno pirsati do 18 ili 21 kako u kom state.
2. zato sto si sa 14 jos nezrela i mozes se predomisliti.
3. ako to napravi neko u raredu iduci tjedan bi vam razred slicio na farmu telaca.
4. na dijeci to sigurno nije lipo viditi.
5. mnogi to neznaju raditi pa bi napravili sami.
6. u profi studijima u hr ne znam dali imaju opremu sterilizatore etc.
7. dali znate cuvati svjezi pirs "After care"
8. dali znate kolike su opasnosti od zaraze
9. dali znate za posljedice.
10. dali ce to odobriti vasi roditelji , sto ce misliti prijatelji etc
ako je malo zazloga da se predomislis mogu ti navesti jos.
1. cudan zakon kakav to zakon moze zabraniti busenje usi
2. imam 13 ali sigurno znam sta mi se svida i mislim da sam dovoljno zrela za svoje godine
3.telici su pametnije od tebe
4.a ko si ti da mozes odrediti na kome je ljepo vidjeti pircing
a na kome nije
5.samo bi si budala sama busila nos sigurno s nisam sama mislila busiti nos
6.normalno da profi studiji imaju sterilizatore i to
7.a ti kao znas
8.neznam i ne zanima me
9.o kakvim posljdicam pricas pa nedem operirati srce
10.rekla sam da cu probisiti nos ako uspijem nagovoriti mama
da mi dopusti da probusim nos ako su mi pravi prijatelji to im nece smetati sigurno se necu predomisliti
Mistifying_me
08.02.2003., 00:30
mala sam tvoj reply na bodulov post pokazuje koliko si nezrela
3.telici su pametnije od tebe
takvo sto se govori u osnovnjaku
8.neznam i ne zanima me
ako se ozbiljno bavis mislju da se pircas, a kazes da da, onda bi se trebala obavijestiti i o zarazi te o njezi piercanog dijela tijela i samog piercinga
4.a ko si ti da mozes odrediti na kome je ljepo vidjeti pircing
a na kome nije
na djeci ispod 15 sigurno nije lijepo vidjeti i mislim da ce se vecina sloziti s tim
itd.
aaa boze boze draga djeco kuda ide ovaj svijet cccc :rolleyes: :flop: :B
Reebok kaže:
A nausnice u ushima su ti teleportirali unutra, ili...? :confused:
:rolleyes: :D :p :B
jao hahhahahahaha strgalo me ovo :))))) hahah
dr.spock:)) :D
sara kaže:
1. cudan zakon kakav to zakon moze zabraniti busenje usi
2. imam 13 ali sigurno znam sta mi se svida i mislim da sam dovoljno zrela za svoje godine
:B pa jesi dovoljno, cim visis na ovakvim forumima :)
piercing s 13 godina nepotreban...poslije ti cak moze biti zao, naravno govorim o svim mjestima na tijelu osim usima..
ma cak i tamo rade svasta...
uostalom 13 godina...sta 7 razred???? pa ti ne razumijes ni kako se zoves :)) pa ja sam tek negdje pocela shvacat svijet i okolinu oko sebe prije par godina :)) ali sa 13..pa bila sam totalni tutlek :D
Mikilegendocare kaže:
Au Antigen, uzrochnik B hepatitisa otporan je na 400 stupnjeva C.
Dakle, osim korishtenja instrumenata za jednokratnu uporabu, nema dovoljno efikasne sterilizacije.
Jasno mi je da se neka bolest moze preniti sa neopranim instrumentima
ali kako neka bakterija ili virus moze prezivjeti 100 o Celzijusa
to nemogu bas sebi objasniti .
cuo sam za hepatitis da se ne moze unistiti na 100 o C
Magic ne mogu vjerovati da nesto prezivi 400 o C
Jeli to rekla kazala ili stvarno se zna naucno dokazano.
nisam tu bas u struci pa me onako malo interesira.
poison_girl
10.02.2003., 23:01
takvo sto se govori u osnovnjaku
vidiš da i jest u osnovnjaku
sara kaže:
9.o kakvim posljdicam pricas pa nedem operirati srce
et vidiš mala da nemaš pojma, zato hajd poklopi se
bodul kaže:
...ali kako neka bakterija ili virus moze prezivjeti 100 o Celzijusa
to nemogu bas sebi objasniti ....
HBsAg - Australia antigen, uzrochnik B-hepatitisa otporan je na suhu sterilizaciju, odnosno izrazito je otporan na visoke temperature.
Najcheshce se prenosi inokulacijom (injekcije, transfuzije), ali i kontaktom s drugim zarazhenim predmetima (tetovazhe, piercing, ranjavanja...).
Mozhe se prenijeti i slinom i spolnim putem, a putem posteljice dospijeva i do ploda, ukoliko je majka nositelj virusa.
Buduci da odredjeni postotak osoba ostaju i nakon bolesti nosioci virusa a time potencijalno opasni za okolinu, trebalo bi paziti da se bilo koji instrumenti koji dolaze u dodir sa slinom, krvlju itd...UOPCE ne koristi na vishe osoba .
Prije operativnih i drugih zahvata pacijenti se testiraju, pa ukoliko su pozitivni, provode se posebne mjere zashtite.
Danas se u Hrvatskoj od 6. razreda os. škole provodi cijepljenje protiv b-hepatitisa, ali josh nije uvrshteno medju obavezna.
magic kaže:
Danas se u Hrvatskoj od 6. razreda os. škole provodi cijepljenje protiv b-hepatitisa, ali josh nije uvrshteno medju obavezna.
Mislim da je. A to obavezno zahvaća rođene 1988. i mlađe. Moja mlađa kći ('88. godište) je cijepljena pod obavezno u 6. razredu, a starija dobrovoljno uz plaćanje.
Besplatno ne znachi obavezno.
U mome gradu - zhupaniji, roditelji su morali potpisati dopushtenje da se dijete cijepi protiv B-hepatitisa, bar kad je moj Junior ishao u 6. razred.
No mislim da ti propisi vrijede za cijelu Hrvatsku.
Evo, provjerila sam u Epidemioloshkom zavodu - od PROSHLE (2002.) godine uvelo se kao obavezno u 6. razredu osnovne shkole.
Dakle svi oni stariji uglavnom nisu zashticeni.
Nisam niti mislila da je besplatno=obvezno.
Nama je to tako predstavljeno prije 2 godine u Zgb/zapad. Tj. da mlađa mora biti obavezno cijepljena jer je tako po zakonu. Za stariju je bila akcija u gimanziji. Imali smo organizirano predavanje i razgovor sa doktoricom pa kako tko hoće. Naravno uz obavezan pismeni pristanak roditelja.
Ja sam svoju poslala na cijepljenje. Zlu ne trebalo.
A to je valjda to - od nekoga datuma pretproshle godine, meni su rekli od proshle...mozhda su josh u 2002 ;)
blondie_30
11.02.2003., 15:33
magic kaže:
U mome gradu - zhupaniji, roditelji su morali potpisati dopushtenje da se dijete cijepi protiv B-hepatitisa, bar kad je moj Junior ishao u 6. razred.
Radi se o tome da neki ljudi jako tesko odreagiraju na to cijepivo; valjda zato treba potpisati da ne bi netko kasnije vikao na lijecnike :rolleyes:
Btw. ja znam mnoge medicinare koji izbjegavaju hepatistis B cijepivo (navodno isto kazu "da je tesko") - u svakom slucaju s obzirom na porast broja zarazenih i vrlo lako prenosenje virusa ja mislim da je bolje cijepiti se.
blondie_30 kaže:
valjda zato treba potpisati da ne bi netko kasnije vikao na lijecnike :rolleyes:
Ne. Nego zato shto NIJE bilo obavezno.
Znachi od proshle godine - ili kako Polly kazhe od pretproshle, ne treba se potpis niti za ovo.
Magic hvala ns odgovoru .
ja sam bio uvijeren da nijedno zivo bice ne moze izdrzati
100 o C ali ovi virusi kao da su svemirci .
Da inace pojasnim mladjim i odgovorim svima koji misle da su sa 14 god zreli
sa 14 mislio sam e sad sam zreo
sa 15 pa sad sam zavrsio osnovnu imam jos samo zavrsiti srednju
sa 19 jos samo faks i onda sve znam
sa 24 jos samo se zaposliti ali nemam nikakvog iskustva
...
...
sa 55 shvacam koliko puno toga neznam i bez obzira sto sam obisao oko svijeta
sve cesce sam sebi kazem pa ovo jos nisam nikad :
-vidio a svasta san vidia
-cuo a svasta san cuo
-dozivio a svasta san dozivia
-pa sto i togaa ima ??????
mislim da je onim iskusnijim jasno o cem pricam.
li-la kaže:
jao hahhahahahaha strgalo me ovo :))))) hahah
dr.spock:)) :D
jel me ko zvao?:D
Osobno mislim da je piercing ok stvar,ali umjereno.Dakle ne 20 pierceva na tijelu(znam lika koji ih ima i vise),nego par eventualno 2 do 3(ne racunajuci usi,sto je malo konvencionalniji oblik ).
Moram samo reci da cu se ja ispirsat ubrzo,i to ispod usne,i stavit cu ring,nikako onu kuglicu(koju sam jedno kratko vrijeme i nosio,ali mi se rupa zatvorila jer sam skinuo na neko vrijeme)
Pirs na donjoj usni ti bas i nije zdrav, moze izazvati povlacenje zubnog mesa...A vrlo opasne su i infekcije koje mogu nastati prodorom mikroorganizama koji prirodno zive u usnoj supljini ako oni odu u krvotok.
lahor kaže:
Pirs na donjoj usni ti bas i nije zdrav, moze izazvati povlacenje zubnog mesa...A vrlo opasne su i infekcije koje mogu nastati prodorom mikroorganizama koji prirodno zive u usnoj supljini ako oni odu u krvotok.
mislim da je to jedan od bezazlenijih pierseva,barem koliko znam.
Tvoj pirs, tvoja usta, tvoj endokard :D...
Ovo za zubno meso je 100% ako je nisko...ako je visoko onda ti ode caklina.
Sretno!
a jel mi neko može reći kolko košta bušenje pupka...jel puno boli...i jel se mogu kupati u moru s njim nakon bušenja (nakon koliko točno)? HELPAJTE!!!
Prolaznica
29.05.2003., 09:43
Busenje pupka kosta, ovisno o nakitu koji izaberes, oko 200-300 kn. Meni su radili na zivo, nije pretjerano bolilo, vise imas feeling kao da te je netko jako jako ustipnuo .... krvi nema. U moru se mozes kupati odmah, frajer koji mi je to radio mi je i dao sva uputstva oko "odrzavanja" - 2x na dan tusiranje, nemoj nositi previsoke hlace koje ce ti doci tocno na pupak i dobit ces nekakve kapi. Period zarastanja je minimalno 9 mjeseci.
meni je mrak obrva i pupak...mrraaak
a nije ni nipple los isto
meni to skorz dobro
dobre su mi i tetovaze ali one kaj se skidaju
meni to sve super
bloody sailor moon
30.05.2003., 00:22
evo, ja imam nos (nosim ring, ne onaj obični, koji mi je koma), i jezik.... 19.06 idem staviti na usnicu s Lijeve strane ring, iLi u sredinu...... ma ne znam..
Love2Bounce
30.05.2003., 01:27
pri samom spomenu pirsanja bradavica, pocnu me boljeti... to mi je odvratnoo! a inace mi je super pirs u pupku i vec duze vrijeme o tome razmisljam, a ovaj topic mi je bas dobro dosao, kad malo bolje razmislim. inace, imam na lijevom ugu 2 a na desnom 3 rupice ali samo na prvima nosim nausnice i to skoro uvijek... obozavam nausnice, pogotovo one malo vece okrugle, ili onako kao sitni dijamantic... nego, mene zanima; ako se probusi pupak onda se pirs uopce ne smi je vadit na duze vrijeme, ili kako? moze li se na par dana ili to stalno mora bit u pupku? ajde dajte malo informacija jer mi se sad ne da i nemam bas vremena ici u shop pitat... cekam da dodje od frenda brat, al mislim da cu tad vec u rijeci biti pa cu valjda tamo to obavit, jos cu vidjet... e ali bradavice, aaaaa..:eek: :eek: :bljak: :no:
bloody sailor moon
30.05.2003., 01:36
hehe, Love, pa nije to ništa strašno..... ja ću možda, aLi možda bradavicu.. a tko zna.....
danas sam vidjeLa na korzu nekog dečka, ima na Leđima pirs, misLim, ne baš na Leđima, nego maLo ispod vrata.... super izgLeda.. sviđa mi se
Prolaznica
30.05.2003., 10:52
Love2Bounce kaže:
... nego, mene zanima; ako se probusi pupak onda se pirs uopce ne smi je vadit na duze vrijeme, ili kako? moze li se na par dana ili to stalno mora bit u pupku?
ne smije se vadit dok ne zaraste
seaShore
31.05.2003., 00:17
ja imam 8 pirseva......
1. nos
2. nos (druga strana)
3. jezik
4. usna (lijeva strana)
5. usna (desna strana)
6. obrva
7. do te na obrvi još jedna
8. bradavica
ja jednostavno obožavam piercing, tatto i dreadlockse... i sve to imam :)
seaShore
31.05.2003., 00:35
L.NimoyInvadesMetal~ kaže:
Osobno mislim da je piercing ok stvar,ali umjereno.Dakle ne 20 pierceva na tijelu(znam lika koji ih ima i vise),nego par eventualno 2 do 3(ne racunajuci usi,sto je malo konvencionalniji oblik ).
ma ne govori gluposti... ako netko želi imati 1000 neka ih ima 1000, to je njegov izbor..... i nema u tome umjerenosti...!!!! :D
ma daj pa meni odurno vidjet nekog tak zbusenog, malo da to mi je sexy.....
no ako nekog to uveseljava nek se veseli, ali meni nije ljepo
dreadlocks fuuuuj
imam feeling da kad ih vidim da se medu njima kriju buhe
mirrorball
31.05.2003., 11:02
..ja imam pirs na bradavici i uopće ne boli kad ti ga stavlja...
seaShore kaže:
ja imam 8 pirseva......
1. nos
2. nos (druga strana)
3. jezik
4. usna (lijeva strana)
5. usna (desna strana)
6. obrva
7. do te na obrvi još jedna
8. bradavica
ja jednostavno obožavam piercing, tatto i dreadlockse... i sve to imam :)
ISUSE BOZE!!! :D
Jel bolilo?! :D
seaShore
01.06.2003., 19:28
dora kaže:
Jel bolilo?! :D
bradavica da, jezik da...
nos sam sama....
usnica, nije bolilo...
obrva, jedna mi se upalila, a druga je ok, malo je bolilo...
ček, je to sve??? hehe je, sve je... stavila bi vam ja moju sliku ali ovo atačanje nešto ne radi..... :D
Piercing na pupku ....,
samo busenje uopce ne boli, vise kao da te ustipne!
Netko je gore koristio izraz "na zivo",
pa ljudi moji a di se to drugacije radi???
Nije tocno da se mozes kupati u moru!!
Prva tri dana ga uopce nesmijes mociti, nosis flaster!
Nakon toga je pozeljno do tri sedmice mazati ga bepanthenol ili nekom slicnom masti, te uredno mjenjati flaster barem sedmicu dana nakon prvog skidanja flastera!
Piercing u potpunosti zaraste u razdoblju izmedu 9-12 mj.,nije pozeljno prije toga ga skidati ili mijenjati!
No svakome na volju....
Vjerujem da ce vas u svakom salonu unaprijed upozoriti na moguce posljedice!
Opasnost od infekcija je jako velika, ne toliko do salona u kojima se obavlja, jer danas su svi jako pouzdani, koliko je do odrzavanja friskog piercinga!
Ja govorim iz iskustva i nebi nikome pozelila infekciju kakvu sam ja prosla, a sve zbog kupanja u moru i zelje za pokazivanjem!
Zato cure sve je lijepo s cime se znas nositi..., pametno!!!
bloody sailor moon
01.06.2003., 19:46
mene je jezik isto bubao.... a i ja sam nos sama...
joj, jedva čekan 19.06... imat ću rupu više na Licu.... heheheh.... weee
Meni npr. rekose da je pozeljno kupanje u moru iz tog razloga sto i u salonima preoprucaju 2 puta dnevno ispiranje sa slanom vodom.
Mazanje pirsa Bepantenolom? Pa tim se mazu tetovaze, bar sam ja svoju s tim mazala (isto po preporuci u slaonu).
Ne buse "na zivo" posprejajuu nekim sprejicem koji ublazi tu kakti bol.
seaShore kaže:
bradavica da, jezik da...
nos sam sama....
usnica, nije bolilo...
obrva, jedna mi se upalila, a druga je ok, malo je bolilo...
ček, je to sve??? hehe je, sve je... stavila bi vam ja moju sliku ali ovo atačanje nešto ne radi..... :D
:top:
Nemam pirsing, mislim da ga nikad neću ni stavit...nekako se bojim bušenja.
Dobro, imam tetovažu. Netko će reći "pa i tu su me bušili". :confused:
Ne znam ustvari zašto, ali se pirsinga bojim...
dora kaže:
Meni npr. rekose da je pozeljno kupanje u moru iz tog razloga sto i u salonima preoprucaju 2 puta dnevno ispiranje sa slanom vodom.
Mazanje pirsa Bepantenolom? Pa tim se mazu tetovaze, bar sam ja svoju s tim mazala (isto po preporuci u slaonu).
Ne buse "na zivo" posprejajuu nekim sprejicem koji ublazi tu kakti bol.
Jedno je ispiranje slanom vodom, a drugo je more...
Meni su preporucili b panthenol,tocno kao i za mazanje tetovaze!
Mast ti je inace za mazanje svih ostecenja na kozi!
Ja sam i piercing i tatuu radila u najboljem salonu za te stvari u Berlinu!
Jako sam zadovoljna, a infekcija piercinga je bila samo do moje gluposti!Odnosno nisam mogla docekati da se kupam u moru i pokazujem okolo!
Inace piercing nije nikako pozeljno izlagati suncu, ni toplini uopce.Solarijum je zabranjen, jer pod vecim temperaturama se stvaraju uvjeti za razvoj gljivica i bakterija!
Ja vam kazem svakom na volju!
SuzA kaže:
Jedno je ispiranje slanom vodom, a drugo je more...
Meni su preporucili b panthenol,tocno kao i za mazanje tetovaze!
Mast ti je inace za mazanje svih ostecenja na kozi!
Ja sam i piercing i tatuu radila u najboljem salonu za te stvari u Berlinu!
Jako sam zadovoljna, a infekcija piercinga je bila samo do moje gluposti!Odnosno nisam mogla docekati da se kupam u moru i pokazujem okolo!
Inace piercing nije nikako pozeljno izlagati suncu, ni toplini uopce.Solarijum je zabranjen, jer pod vecim temperaturama se stvaraju uvjeti za razvoj gljivica i bakterija!
Ja vam kazem svakom na volju!
Kuzim.
Nego, kaj su ti rekli u salonu, kolko moras cekat sa piercingom prije nego se kupas u moru?
Evo da se ubacim...
Ja sam imala izbušene uši u srednjoj. Desno je bilo totalno izbušeno, ali sam u 4. srednje to izvadila. Počelo mi iči na živce.
Onda je došao faks...
1. godina - tatoo
2. godina - pris obrva, drugi tatoo
4. godina - pirs jezik
Sad razmišljam o još jednom tatoou, kao poklon sama sebi za diplomu. Samo još moram napraviti skicu. Naime, ja sam svoje skice za tatooe sama radila.
blair kaže:
Sad razmišljam o još jednom tatoou, kao poklon sama sebi za diplomu. Samo još moram napraviti skicu. Naime, ja sam svoje skice za tatooe sama radila.
Slatko :top: , ja kad bi isla i nesto sklicirati ispalo bi KATASTROFALNO :D , pa bolje ja izaberem nesto od onog u katalozima... :D
Ma i moje su skice bile koma. Nemam apsolutno nikakvog dara za crtanje/slikanje ili bilo kakvo drugo likovno izražavanje. Ali imam bujnu maštu... :)
Ja sam napravila grubu skicu onoga šta mi se sviđa, i zamolila sam jednu prijateljicu (koja studira likovni) da mi to sredi.
Na kraju je ispalo stvarno super, i mogu ti reči da je totalno zakon imati nešto šta je stvarno tvoje, i šta jedino ti (i oni tebi bliski) razumiju.
Mislim se napraviti tattoo (već imam jednu) nego ne znam gdje da stavim drugu. Gdje si ti stavila svoje?:cool:
Moji tatooi su na leđima, i ne namjeravam se tetovirati nigdje drugdje osim na leđima...
Ali mislim da je to stvarno stvar izbora. Naime, moji tetooi su samo za mene. Stvarno jako malo ljudi zna da ih imam, a još ih manje zna što oni znače, odnosno zašto sam to odabrala.
Samo je problem u tome da leđa nisu baš jako velika pa bu mi možda u budućnosti nestalo mjesta... Onda se možda preselim na neki drugi dio tijela.
:D
dobro,ajde mi recite nakon koliko se mogu kupati u moru...planiran se bušit za 2 tjedna, pa da znam oću li ili ću to odgoditi za kraj turističke sezone! pliz, hitno...sve informacije su mi zlata vridne.:D :)
propuh kaže:
dobro,ajde mi recite nakon koliko se mogu kupati u moru...planiran se bušit za 2 tjedna, pa da znam oću li ili ću to odgoditi za kraj turističke sezone! pliz, hitno...sve informacije su mi zlata vridne.:D :)
Meni su rekli 4 tjedna....:p
LadyInRed
08.06.2003., 15:22
Ma svatko kaže drugačije. A zapravo najviše ovisi o tvojoj koži, kako ćeš reagirati i koliko si osjetljiva. Ja sam zavoj nosila samo prvi dan, drugi sam ga skinula i veselo pokazivala pupak po svijetu;) Uredno sam to nekoliko puta dnevno ispirala s onom tekućinom, Hibisept, i 2 puta dnevno mazala s kremicom. Nakon tjedan dana sam prestala mazati s kremicom ali sam i danas nakon nekoliko mjeseci nastavila ispirati bar jednom dnevno s tom tekućinom. Ako nemaš tu tekućinu, (iako ti to u svakoj ljekarni ima i košta 10 kuna) možes prokuhati zasoljene vode, ali ne previše zasoljene i s tim ispirati, a to će ti reći i onaj tko ti buši. Prema tome, baš je more ono što je blagodat za to, ali naravo ne prvih 7-10 mdana dok je pupak još jako osjetljiv. Kasnije možeš.
Ako ćeš imati problema ćeš imati i ovako i onako, ovisi o tome kako ćeš podnijeti.;) I naravno, najbitnije je da je sve to izvedeno u maximalno sterilnim uvjetima i da to radi onaj tko zna.
Sretno!!:)
seaShore
09.06.2003., 02:32
ja imam na leđima, blizu stopala, a planiram i usnicu iznutra iztetovirati.. ja i dečko skupa... samo će to boljeti, ali nema veze.. za dobar tatto se isplati malo potrpiti..... a to se i neće vidjeti baš, ali nema veze:)
ovako...evo i mnene...da se i ja malo uključim...
meni je naime piercing na pupku fakat,ali fakat ZAKON...
imam na lijevom uhu 5 rupica,a na desnom ih imam 10,ali jako želim probušiti pupak...
i napravila bih to,ali...nekako me mrvicu strah...
nebum umrla sigurno,ali...hm...
ja nikako ne razumijem motivaciju ljudi da si ozlijede trbuh, al to sam samo ja. :zubo:
pumpkin pie
17.06.2006., 18:11
imam na lijevom uhu 5 rupica,a na desnom ih imam 10,ali jako želim probušiti pupak...
imaš na modi aktivni topik, otkud si ovaj izvukla? :zvrko:
*cactus*
17.06.2006., 20:16
koja dramatizacija
:) :) :)
tockicha
18.06.2006., 10:47
ja nikako ne razumijem motivaciju ljudi da si ozlijede trbuh, al to sam samo ja. :zubo:
tak nekak i ja razmisljam... al kome se svidja, nemam nis protiv ;)
*cactus*
18.06.2006., 13:52
ako bude netko stvarno želio napravit pirs, bilo gdje,
mislim da će mu bol ( :D ) biti zadnja stavka...
barem koliko ja znam. za sebe
...znam samo kad jednom počneš, malo teže se zaustaviš :cerek:
ovisnost :E
narcotic
18.06.2006., 19:23
naravno..
ali pirs nije ozljeda.
S ovim se slazem.. Fasciniraju me oni sa pirsingom u jeziku, usni, nosu, imam cak jednu prijateljicu koja to ima na onoj stvari ( bar tako kaze, nisam provjeravala)..
Bas sam se pitala da li pirsing stomaka kog trudnoce utjece na bebu :(
trudnice pirsing moraju izvaditi radi ultrazvuka.
inace pirs pupka ne boli ni najmanje. jedino sto se moze malo zakomplicirati nakon pirsa ali to zavisi od osobe do osobe.
ma da? mislim poslije ga moš stavit opet?
mada nisam nikad vidjela trudnicu s pirsom što je je.
mozes nakon poroda ga vratiti ako jos uvijek imas rupu :D, nekima se zacepi.
pa da; mislim da bi zarastao u min 9 mj nenošenja.
narcotic
18.06.2006., 20:49
S ovim se slazem.. Fasciniraju me oni sa pirsingom u jeziku, usni, nosu, imam cak jednu prijateljicu koja to ima na onoj stvari ( bar tako kaze, nisam provjeravala)..
ja imam pirsan jezik i nos. ali ponavljam... pirs nije ozljeda! i nije ništa fascinantno, ljudi to rade oduvijek.
Peek-a-Boo
18.06.2006., 23:47
bridge (korjen nosa)
nos
donja usnica
jezik
i baš mi odlično stoje :zubo:
pirsing nas donjoj usnici mi je počeo povlačiti desni pa sam stavila ring koji uopće ne dodiruje ni zube ni desni....
nikad nisam imala problema, sve je brzo zaraslo...jezik mi je zarasao u valjda rekordnom roku :)
mislila sam i bradavicu pirsat ali su me savjetovali da to ne učinim jer bih mogla imati ozbiljnih problema zbog hormonalnih promjena....ako tko ima drugačiju inf. ili iskustvo nek javi
*cactus*
19.06.2006., 09:26
bridge (korjen nosa)
mislila sam i bradavicu pirsat ali su me savjetovali da to ne učinim jer bih mogla imati ozbiljnih problema zbog hormonalnih promjena....ako tko ima drugačiju inf. ili iskustvo nek javi
tko ti je to savjetovao?
čista glupost.
piercing ko i svaki drugi.
pumpkin pie
19.06.2006., 10:10
bridge (korjen nosa)
nos
donja usnica
jezik
i baš mi odlično stoje :zubo:
pirsing nas donjoj usnici mi je počeo povlačiti desni pa sam stavila ring koji uopće ne dodiruje ni zube ni desni....
nikad nisam imala problema, sve je brzo zaraslo...jezik mi je zarasao u valjda rekordnom roku :)
Super! :top:
pumpkin pie
19.06.2006., 10:11
Kako, o kako komad čelika na koži može utjecati na fetus?
tockicha
19.06.2006., 19:55
moj frend ima piercing na bradi i bas mi je sexy... :) al na rjetko kome mi to ljepo izgleda... ;)
zagrebačka frajla
20.06.2006., 11:26
pa da; mislim da bi zarastao u min 9 mj nenošenja.
brzo zaraste (par dana), ali postoje oni končići koje stavljaš kad ga iz nekog razloga trebaš skinut, a ne želiš...
brzo zaraste (par dana), ali postoje oni končići koje stavljaš kad ga iz nekog razloga trebaš skinut, a ne želiš...
ne zaraste za par dana :rolleyes:, to ako govoris iz osobnog iskustva onda se to samo tebi dogodilo.
inace meni za vrijeme trudnoce nije zaraslo, znaci nekih 6 mjeseci.
Kako, o kako komad čelika na koži može utjecati na fetus?
Kako moze utjecat?
Pa kako se stomak siri moze zatezat i bolit i izazivat neugodnosti, moze se rupa povecat, moze se i inficirat a time ugrozit i zdravlje i mame i bebe..
Moze se zakomplicirat i u slucaju da se beba mora rodit na carski rez.. i da rez npr zbog nekog razloga mora bit navise..
Ne znam, osobno bas ne volim ni tetovaze ni piercing .. mozda sam malcice pristrasna i vjerojatno pretjerujem ali nekako mi se cini da je ipak beba vaznija od nekakvih kerefeka po tijelu.
za par dana ne zaraste, to je sigurno.
ali dobro; kad dodje vrime za to:zubo: ću razmišljat što ću i di ću.
ionako; imam ga 10g. zajedno smo odrasli, vezana sam za svoj pirs emotivno.:cerek:
Ja imam samo jednu rupicu u desnom i dvije u lijevom uhu, a još si namjeravam stavit i u pupak. To je užasno seksi. :p
Inače podržavam sve pirsove osim one na genitalijama :bljak: Nisu toliko ružni, ali bol... Anbilivabl
Kako moze utjecat?
Pa kako se stomak siri moze zatezat i bolit i izazivat neugodnosti, moze se rupa povecat, moze se i inficirat a time ugrozit i zdravlje i mame i bebe..
Moze se zakomplicirat i u slucaju da se beba mora rodit na carski rez.. i da rez npr zbog nekog razloga mora bit navise..
Ne znam, osobno bas ne volim ni tetovaze ni piercing .. mozda sam malcice pristrasna i vjerojatno pretjerujem ali nekako mi se cini da je ipak beba vaznija od nekakvih kerefeka po tijelu.
Pirs na pupku se mora skinuti prije 12 tjedna trudnoce radi ultrazvuka, tako da nece doci do sirenja, zatezanja,...i svega ostalog sto si navela.
Inficirati se moze jedino na pocetku kada se tek pirsas ako ti higijena nije na nivou ili si alergicna.
Cak i ako ga ostavis, nema opasnosti za majku ili bebu, ali se ne preporuca zbog gore vec navedenog razloga.
pumpkin pie
20.06.2006., 20:33
Inače podržavam sve pirsove osim one na genitalijama :bljak: Nisu toliko ružni, ali bol... Anbilivabl
kako znaš :D
SamoMaloSebe
20.06.2006., 21:00
Ja imam konzervativne četiri rupice na lijevom uhu. Probušila bih i obrvu, sigurno, ali ne mogu si to priuštiti... Šmrc!
Elektra
20.06.2006., 21:04
Trenutno samo nos. :)
Trenutno samo nos. :)
reci ti meni jel te bolilo?
jer kad su meni pirsali nos, ja sam plakala :D, a tatui i ostali pirs me nije bolilo ni najmanje.
Zašto smeta pirs dijagnostičkom ultrazvuku? Mislite da bi se zagrijavao jako?
reci ti meni jel te bolilo?
jer kad su meni pirsali nos, ja sam plakala :D, a tatui i ostali pirs me nije bolilo ni najmanje.
Ja isto pustih suzu od boli. Ništa me nikad niije tako bolilo kao kada je probijao hrskavicu.
zagrebačka frajla
21.06.2006., 11:36
ne zaraste za par dana :rolleyes:, to ako govoris iz osobnog iskustva onda se to samo tebi dogodilo.
inace meni za vrijeme trudnoce nije zaraslo, znaci nekih 6 mjeseci.
da, iz svog iskustva govorim...nego cijeg?
Bila sam na operaciji i morala sam ga skinut. Rupica je zarasla u nekih 8 dana i morala sam se ponovno pirsat...
Jebiga, valjda se to samo meni dogodilo...Mozda je neka kvaka u tome kaj sam bila spirsana nekih 2 mjeseca, pa je brze zaraslo, ne znam...
pa tako reci; tebi pupak nije ni zarastao kako treba.
khm, imam pirs skoro 10.g.
2 mj naspram 10.g. nije zanemariva razlika.
da, iz svog iskustva govorim...nego cijeg?
Bila sam na operaciji i morala sam ga skinut. Rupica je zarasla u nekih 8 dana i morala sam se ponovno pirsat...
Jebiga, valjda se to samo meni dogodilo...Mozda je neka kvaka u tome kaj sam bila spirsana nekih 2 mjeseca, pa je brze zaraslo, ne znam...
upravo u tome je kvaka ;)
pa tako reci; tebi pupak nije ni zarastao kako treba.
:D :top:
inace ja svoj imam vec 5 godina ali ovo mi je drugi, prvi sam imala nekih godinu dana.
od frendice brat pirsao jezik i za par dana je završio na šivanju kod tate od druge frendice :no:
ja nisam imala problema s jezikom, kad me pirsala bolilo me manje nego pupak
pumpkin pie
21.06.2006., 17:33
od frendice brat pirsao jezik i za par dana je završio na šivanju kod tate od druge frendice :no:
zašto? :eek:
neznam, samo odjednom počelo krvarit i nikako stat, al taj tip inače ima problema s pirsevima
*cactus*
21.06.2006., 18:57
neznam, samo odjednom počelo krvarit i nikako stat, al taj tip inače ima problema s pirsevima
kako, samo s piersevima ima problem?
možda je piercer kriv. :confused:
jezik se ne buši samo tako, napamet, jer se mora najprije pogledat raspored žila ispod
vjerojatno mu se teže zgrušava krv pa rana teže zacijeli, a možda je pričao ili nekako izriritirao jezik i eto na
pirserica nije kriva, dapače, ona je najkvalificiranija za pirsanje od svih pirsera u rijeci
narcotic
22.06.2006., 13:34
postoje osobe čije tijelo odbacije strana tijela, odnosno nakit u pirsu.
osobno sam imala probušeno sve i svašta, sad imam nos i jezik, a namjeravam ić bušit pupak za kojih tjedan,2.
moja frendica je nedavno imala problema s pirom u jeziku. dirala ga je prljavim rukama i stvorili su joj se neki gnojni prištevi na jeziku. odvratno!
pumpkin pie
22.06.2006., 13:54
filmići pirsanja (http://www.tribalectic.com/PiercingVideos.asp)
ja imala obrvu i sad bi tragus bušila. e sad.
jel to boli više od obrve, zato jer je hrskavica?
ajd neko ko ima oba nek mi kaže :zubo:
ja imala obrvu i sad bi tragus bušila. e sad.
jel to boli više od obrve, zato jer je hrskavica?
ajd neko ko ima oba nek mi kaže :zubo:
mene nije nista bolilo.
ali nisam nikada pirsala obrvu tako da ne mogu to dvoje usporediti.
7 rupa na livoj hrskavici (to je ono šta trenutno imam al kad bi se sve zbrojilo bilo bi ih 15,al sam ih poskidala,neke namjerno a neke jer sam morala) jedna na nosu (prije su bile dvi-jedna na svakoj nosnici,al sam izgledala ka bik), a nekoć sam imala i na jeziku (al opet viša sila) + dvi tattoo.
A tek mi je 18... :jumping:
hehehe8
26.06.2006., 00:08
imam na pupku vec kojih 5 godina, nije nis bolilo, trajalo je 30 sekundi, super mi je mada ga vec tolko imam da i zaboravim na njega. nekak je dio mene i ne dozivljavam ga... skuzim tek kad drugi skuze.cudno i da, nikad nisam imala nikakvih problema!
Mr. Pimp
26.06.2006., 00:23
niste vi baš previše pametne, jel? jeste kad razmislile o tome da pirs na licu bilo gdje osim uha izgleda zapravo kao sjajni prišt? :bljak:
jebote nisam nikad ni nikad neću shvatit te kretenoidne porive da si bušite vlastito tijelo jer ste to vidjele vani ili u časopisima. pa jel bi se namazale s govnom i tako hodale okolo da to postane trend? :rolleyes:
pumpkin pie
26.06.2006., 09:48
niste vi baš previše pametne, jel? jeste kad razmislile o tome da pirs na licu bilo gdje osim uha izgleda zapravo kao sjajni prišt? :bljak:
jebote nisam nikad ni nikad neću shvatit te kretenoidne porive da si bušite vlastito tijelo jer ste to vidjele vani ili u časopisima. pa jel bi se namazale s govnom i tako hodale okolo da to postane trend? :rolleyes:
:bicedobro:
Lili Marlen'
26.06.2006., 11:06
ni ja ne shvaćam kretenoidni poriv frajera da nose pederuše i roze majice ili bekemicu jer su to vidjeli kod bekema ali jednostavno imam život pa ignoriram ono što mi se ne sviđa. :rolleyes:
narcotic
26.06.2006., 17:07
mišljenja sam da ljude koji imaju piercing nije baš previše briga kako to TEBI izgleda.
tijelo še bušilo davno prije nego je to postao trend.
A ti očito ne znaš da je pearcing i na uhu opasan. Svugdi po tijelu su akupunkturne točke i kad napraviš neku rupu na tijelu oštetiš si neki organ a tek za kojih 20-tak godina ćeš osjetit posljedice. A zašto sam ja to napravila? Pa ne želim da umrijeti a da nisam napravila sve šta sam tila. A i čemu starost ako ne budem tada govorila: "Ajme kako sam bila mlada i luda!"
Al ipak mislim i na budućnost,nisam si napravila pearcing npr. na bradi kad znam da bi ga kad bi napunila 40 skinula jer bi mi izgledao previše vulgarno. A moj na nosu jedva da se vidi i znam da ću ga imati i sa 50. :rofl:
hehehe8
27.06.2006., 01:13
ni ja ne shvaćam kretenoidni poriv frajera da nose pederuše i roze majice ili bekemicu jer su to vidjeli kod bekema ali jednostavno imam život pa ignoriram ono što mi se ne sviđa. :rolleyes:
e bas to!
Mr. Pimp
27.06.2006., 01:46
A ti očito ne znaš da je pearcing i na uhu opasan. Svugdi po tijelu su akupunkturne točke i kad napraviš neku rupu na tijelu oštetiš si neki organ a tek za kojih 20-tak godina ćeš osjetit posljedice. A zašto sam ja to napravila? Pa ne želim da umrijeti a da nisam napravila sve šta sam tila. A i čemu starost ako ne budem tada govorila: "Ajme kako sam bila mlada i luda!"
Al ipak mislim i na budućnost,nisam si napravila pearcing npr. na bradi kad znam da bi ga kad bi napunila 40 skinula jer bi mi izgledao previše vulgarno. A moj na nosu jedva da se vidi i znam da ću ga imati i sa 50. :rofl:
ma čuj, idiotizam je kako god okreneš. :D zašto si ga stavljala na nos ako se jedva vidi. pa jel vidiš koje ti bedastoće konstruiraš u glavi, a samo se nagrđuješ bezveze. skini to ća. to nit je tvoja zapadna kultura, nit je produkt iste (nego aboriđinske domorodačke), nit ti to lijepo stoji, nit izgledaš pametnija.
mišljenja sam da ljude koji imaju piercing nije baš previše briga kako to TEBI izgleda.
tijelo še bušilo davno prije nego je to postao trend.
pa dobro ako ih nije briga, samo čekam kad ćete se namazati kako rekoh sa lijepim mekanim govnom i šetat okolo jer ionako vas nije briga šta drugi misle :top:
ovisnica
27.06.2006., 11:21
A tek mi je 18...
Ma ti si prava :rolleyes:
The_Evil_One
18.09.2006., 21:49
imam probušene uši, pirsing na jeziku i pupku... Ok,nemam vise na jeziku zbog komplikacija,ali imala sam ;)
vanhelsing69
07.10.2006., 11:03
iman par pitanja , jucer san ka probusija hrskavicu pri vrhu uva , pa evo sljedi...
ka jel to more zarast kad tad , jer san cua da nemože... i probusija san s pistoljen , priko njega se nemoze uvatit hepatitis , jeltako , eto , lol , toe sve odmene...
moje mišljenje je da je pirsing zakon,kao i tetovaže...
ljudi,moj savjet je bušite se......he,he...
Nikol Nikol
07.10.2006., 14:29
imam tri pirsa koja mi se dan danas sviđaju i super izgledaju, ne skidam ih
nikad ne bih bušila facu i micicu :D , to mi je jadno
belfegora
07.10.2006., 14:34
ja imam piercing na licu i dvije tetovaze. izbusene usi ne racunam :P
i treca tetovaza je u planu ali te proklete financije ce taj plan ipak zasad odgoditi .
ljubitelj sam i piercinga a jos vise tetovaza i ne smatram to nikakvim oblikom nagrdjivanja, dapace cak. a sto se pierca tice pa i ne vidim u cemu je problem, pa kad nekome dosadi uvijek ga mozes skinuti....
za tetovaze smatram da treba pametno birati jer sam se ja sa drugom malo zahebla pa sad moram smisljati nacin kako je prepraviti jer kvalitetnog nacina skidanja kod nas bas i nema....
Astrice
07.10.2006., 18:50
Kud se žuriš? Ko da te čeka skora smrt pa se moraš što prije izbušit.
belfegora
07.10.2006., 19:15
necu se vise busit. zadovoljna sam jednim piercom i nema potrebe za vise njih :P
jedino cu jednom (i to ne jos) napraviti js jednu tetovazu. crnu, ne u boji i ne veliku.
pumpkin pie
08.10.2006., 10:35
iman par pitanja , jucer san ka probusija hrskavicu pri vrhu uva , pa evo sljedi...
ka jel to more zarast kad tad , jer san cua da nemože... i probusija san s pistoljen , priko njega se nemoze uvatit hepatitis , jeltako , eto , lol , toe sve odmene...
:s Care! Ti prvo bušiš onda pitaš! Hrskavica zaearsta jako dugo, a pištoljem imaš puuno veće šanse da popušiš hepatitis ili bilo koju drugu boleštinu!
:s
converse
08.10.2006., 15:34
lijeva obrva
jezik ... usnica ...
moje mišljenje je da je pirsing zakon,kao i tetovaže...
ljudi,moj savjet je bušite se......he,he...
:top:
vanhelsing69
08.10.2006., 20:22
:s Care! Ti prvo bušiš onda pitaš! Hrskavica zaearsta jako dugo, a pištoljem imaš puuno veće šanse da popušiš hepatitis ili bilo koju drugu boleštinu!
:s
lol , jbga , zar nije ka to kad buzas i obicno uvo , znaci kad i dole resicu buzas isto moss dobit hepatitis ka... jer on tebi probusi to sa medicinkon , tj nausnicon koja ti i stoji , pa nekuzin kako moss zaradit hepatitiss... koliko dugo otpr.? :zubo:
pumpkin pie
09.10.2006., 19:39
lol , jbga , zar nije ka to kad buzas i obicno uvo , znaci kad i dole resicu buzas isto moss dobit hepatitis ka... jer on tebi probusi to sa medicinkon , tj nausnicon koja ti i stoji , pa nekuzin kako moss zaradit hepatitiss... koliko dugo otpr.? :zubo:
Napisala sam poduži post o sterilnim iglama i nakitu pa mi ga pojelo.
Evo ti link na nešto što sam već pisala (http://mordorella.blog.hr/arhiva-2006-09.html#1621513579)
Pitanje i još par...:)
uglavnom mislim krenuti pirsat pupak u 9 mjesecu, malo mi je ono frka boli :eek: kad znam da ide na živo ono bez ikakvih sprejeva protiv boli i takvih čudesa. Znam sve kak je kratko i brzo gotovo ali ipak, kada sam vidjela snimku kako se to radi aaaaaaa :eek:
Prije negdje 10 godina sama sam si ga bušila :o , i dobro naravno kad nisam imala pojma kak se to radi :confused: (mlado ludo) :bonk:, bušila sam ga ćuku vremena i ono u pravilu šarafila no zbušila sam ga naravno preplitko pa se inficiralo i tak, pa sam ga s vremena na vrijeme bušila opet, baš blesavo.
Ne znam zakaj me toliko frka boli, ono imam tattoo na nogi, tetoviranje je trajalo 2,5 sata u kojem sam roku bar 10 puta skoro :zzz:, zbog zujanja aparata i uglavnom nije me niš boljelo čak sam i uživala.
No cure dajte me malo ohrabrite, malo više opišite daj događaj bušenja.
Mislim ići u gandalf kada sam se tamo i tetovirala, a i mislim još neku novu tattoo metnuti.
I da alergična sam na metale, osim na zlato i neko srebro. Jel ima onaj nakit bez nikla? Mislim kako sam na to alergična.
Eto hvala malo sam ga kenj kenj :brukica:
mladi_luk
24.08.2007., 20:27
O jebote, pa kako se bojiš boli, a sama si išla bušiti pupak :eek: :s
Ja imam na faci, mislim da se labret zove taj piercing i probušen je s velikom iglom i bez ikakve anestezije, bol je sasvim podnošljiva.
Odi se zbuši i ne razmišljaj previše o tome. Da je strašno ne bi gomila ljudi to radila, posebno pupak, pravo ženski pirs ;)
misliš tattoo studio zagreb & gandalf na trešnjevci?
jer postojao je i samo gandalf prema ribnjaku pa su se udružili sa zagrebom.da nebi otišla na staru adresu.
ma meni to pirsanje ništa posebno.osobno imam 2 tetovaže i to mi nekako bolje leži.
malo te boli naravno,pogotovo za vrijeme uboda.ali ništa strašno za ne izdržati tjedan-dva.ali to naravno ovisi o mjestu uboda.
ali što se tiče nakita,najbolje se posavjetovati sa tetom koja tamo pirsa i uzeti kvalitetan nakit,možda koji si ti sama nabaviš.(zlato ili srebro)
Marakana
24.08.2007., 20:48
Ima li išta odvratnije, nego jezikom osjetit okus metala...
Pitam ja vas...
:flop:
Minus na kvadrat...
mladi_luk
24.08.2007., 21:02
Ima li išta odvratnije, nego jezikom osjetit okus metala...
Pitam ja vas...
:flop:
Minus na kvadrat...
Vrlo vjerojatno ima, odgovaram ja tebi, jezikom osjetiti okus proljeva.
Nego, je li tako teško za shvatiti da se to nekome sviđa. Meni osobno je okus metala pod jezikom izuzetno uzbudljiv. Očito je da pirsani ljudi privlače druge pirsane i tako to ide. I kaj sad. KAJ SAD
ja bih si rado stavila pirs na pupak, onako nesto kao vecu rincicu s ugradjenim kamencicem.
Samoozljeđivanje..:top:
Samo naprijed..:rolleyes:
mladi_luk
24.08.2007., 21:37
Ne kužim. Ja nemam potrebu srati po glavi ljudima koji se ne žele pirsati. Čemu sad ovakvi glupi komentari? Cura je nešto pitala u prvom postu, ako nemate što reći na tu temu odjebite. Đizs.
Ne kužim. Ja nemam potrebu srati po glavi ljudima koji se ne žele pirsati. Čemu sad ovakvi glupi komentari? Cura je nešto pitala u prvom postu, ako nemate što reći na tu temu odjebite. Đizs.
Svi mi imamo pravo reći što mislimo na bilo kojom topiku..
Samim time što je uopće otvoren..
Smanji doživljaj ružnim riječima..
mladi_luk
24.08.2007., 21:48
Svi mi imamo pravo reći što mislimo na bilo kojom topiku..
Samim time što je uopće otvoren..
Smanji doživljaj ružnim riječima..
Neću smanjiti doživljaj. Idete mi na kurac i veselim se novom banu.
curo draga, pirsanje je danas rutinski zahvat. idiotski je da se sama busis.
Neću smanjiti doživljaj. Idete mi na kurac i veselim se novom banu.
A, joj..:D
Ajd ostani..:top:
Zna ovdje biti veselo..:cerek:
I pirsaj se koliko hoćeš..:cerek:
extreme
24.08.2007., 22:47
ja bih si rado stavila pirs na pupak, onako nesto kao vecu rincicu s ugradjenim kamencicem.
ja već godinama kontam kako ću kad napokon malo izavnam trbuh-napokon stavit pirs.
i eto , godine ide a još nisam izravnala trbuh kako bi htjela...
a to mi je tako jebeno sexy,,, obožavam vidit ženske sa ravnim trbuhom i dobrim pirsom...
Ma ne bojim se toliko boli neg čisto tako pitam, informiram se, smijem to ne?
Bila sam prvi razred srednje kad sam se bušila, malo mi je bilo dosadno hehe :)) znači to je bilo davnoooo tako da to tada i nije bio tako rutinski a i sama sam određivala kad stat kad boli, no kao što rekoh mladost ludost.
pivka, znam da su se udružili Zagreb i Gandalf, na trešnjevci sam se tetovirala kod Stele.
Sad mislim da će me Zele i to na zglob ruke hrvatski pleter kao narukvica i još nekaj moram tipa na leđa.
Jbg jednom kad počneš ne možes stati, vi koji ste tetovirani i spirsani razumijete me, jel tako? Tako je :)
mladi_luk
24.08.2007., 23:30
ja već godinama kontam kako ću kad napokon malo izavnam trbuh-napokon stavit pirs.
i eto , godine ide a još nisam izravnala trbuh kako bi htjela...
a to mi je tako jebeno sexy,,, obožavam vidit ženske sa ravnim trbuhom i dobrim pirsom...
:rofl: tako i ja. nikako da počnem vježbati :o
Cure i na malo povećem trbuščiću to može izgledati primamljivo.
Ja to radim za sebe ne da drugi gledaju, uostalom nikad ne hodam golog pupka.
Ok tatto mi je vidljiva, ali zato što sam ja to htjela.
ovo bu bilo za plažu i za krevet :)
Balkanka
24.08.2007., 23:45
meni je isto ljapše vidjet pirs na pupku žene koja ima trbuha nego koja nema ništa..ali onaj mali slatki trbuščić...:p
ja se spremam u desetom mjesecu na bušenje uha...šta me čeka, neznam..ali ja to moram napraviti..
Eh ja spadam u kategoriju gdje nema trbuha nikakvog. Meni se je trbuh stopio s kičmom :zubo:
Na uhu imam po 3 sa svake strane ali ušnu resicu ništa extra. Na licu ne mislim ništa bušiti. Ipak nije zgodno radi posla. Makar na tetovažu nije bilo nikakvih grdih pogleda komentara, čak su se i stare babe veselile :zubo:
ribica.mala
25.08.2007., 00:59
ma jooooj.. nije ti to ništa strašno, iako ona igla izgleda :eek: , ali sam postupak gotovo ništa ne boli.. ja sam ga stavila prije 3 god, uvijek sam ga željela imati, ali sam se strašno bojala, pa sam na frku legla na onaj krevet i za 3 sekunde gotovo! :cheer: Jedino sam imala malo problema sa zarastanjem, iako sam ga redovito čistila, malo mi je curio gnoj 2-3 mjeseca :kava: , ali sad je prelijep (nije da se hvalim :zubo: ).
ma jooooj.. nije ti to ništa strašno, iako ona igla izgleda :eek: , ali sam postupak gotovo ništa ne boli.. ja sam ga stavila prije 3 god, uvijek sam ga željela imati, ali sam se strašno bojala, pa sam na frku legla na onaj krevet i za 3 sekunde gotovo! :cheer: Jedino sam imala malo problema sa zarastanjem, iako sam ga redovito čistila, malo mi je curio gnoj 2-3 mjeseca :kava: , ali sad je prelijep (nije da se hvalim :zubo: ).
Ma razmišljala sam si ipak je taj dio kože dosta debeli, znam iz iskustva :zubo: , a i taj gnoj iz iskustva..to iskustvo donjelo mi je jedan krasan ožiljak Fala :s :s
wondergirl21
25.08.2007., 01:45
ja sam imala probusen pupak prije, nije strasna bol pri samom busenju, al me strasno bolilo poslije, par dana, cijeli trbuh, koma
Pirsala sam pupak prije godinu dana i samo me zabolilo ono par sekundi dok je igla prošla. Poslije sve bilo ok jer sam išla na more.
Ma dobro bol je indivudualna.
Dobro a gdje se to spreja u Zg? Malo mi je to čudno, ono znam kako toga nema kod tetoviranja.
Ivanicapeca
25.08.2007., 10:51
Cure, evo vam još jedan razlog da preispitate svoju odluku za prisanje pupka. Frendica mi ima pirsani pupak već 10 godina. Nedavno je rodila, a za trudnoće joj se rupa tak raširila da se mogao prst provući kroz to. Sad kad je rodila to je ostalo visiti smežurano i vjerojatno će ići na operaciju da se ta koža odstrani. Uglavnom, jako grdo za vidit, pa ak namjeravate rađati, razmislite još jednom. Ne znam dal je ovo jedan primjer na 1000 onih koji su se pirsali i rodili, a to se nije desilo, al evo, sam da znate da i toga ima.:o
Za mene je prekrasno vidjeti mladu djevoku koja ima pircing na pupku.
Zbilja ljepa stvar na zenama.
Saireen
25.08.2007., 11:56
Cure, evo vam još jedan razlog da preispitate svoju odluku za prisanje pupka. Frendica mi ima pirsani pupak već 10 godina. Nedavno je rodila, a za trudnoće joj se rupa tak raširila da se mogao prst provući kroz to. Sad kad je rodila to je ostalo visiti smežurano i vjerojatno će ići na operaciju da se ta koža odstrani. Uglavnom, jako grdo za vidit, pa ak namjeravate rađati, razmislite još jednom. Ne znam dal je ovo jedan primjer na 1000 onih koji su se pirsali i rodili, a to se nije desilo, al evo, sam da znate da i toga ima.:o
pa jel ga izvadila van za vrijeme trudnoće?
extreme
25.08.2007., 12:02
e ajd mi recite di se uopće kupuju pirsevi?? jel to bude u u salonu gdje ćeš se pirsat ili to kupiš negdje (zlatarna,,,,:confused:) pa poneseš sa sobom??
ma dojdes u salon,odaberes si pirs (tamo) i cakana makana za par sekundi gotovo.ja sam ga cistila sa otopinom soli i vode.nis me ni bolilo. inace su od kirurskog celika pa ne hrdjaju i tak to.
ribica.mala
25.08.2007., 14:13
e ajd mi recite di se uopće kupuju pirsevi?? jel to bude u u salonu gdje ćeš se pirsat ili to kupiš negdje (zlatarna,,,,:confused:) pa poneseš sa sobom??
imaš i u salonu gdje se pirsaš, ja sam svoj kupila u zlatarni, i jako je lijep, nosim ovaj već 2 god :cerek: . jednom sam kupila neki za 50-ak kn (na nekom štandu :bonk:) , isto je bio lijep, ali mi se ugnojio, ljak ljak ljajk :flop: . uglavnom najbolje ti je tražiti od kirurškog čelika.. :top:
Tihi-vz
25.08.2007., 14:21
odeš tamo, odabereš pirs (uglavnom su od titana), zaboli te sekundu dok ti buši i to je to.
posle sprejaš tri puta na dan (oko tjedan dana) sa octeniseptom (u apoteci, oko 30kn) i ne nosiš remene ili visoki struk koji mjesec dana.
ja imam pirs na obrvi i pupku i imala sam ravni trbuh, koji se s vremenom malo uokružio, ali i dalje slatko izgleda...
Ivanicapeca
25.08.2007., 14:40
pa jel ga izvadila van za vrijeme trudnoće?
Pa je, al rupa je ostala, tj raširila se ko da je od žvake. Ono, baš užasno ružno izgleda
ma uopće ti nemora biti tako na svakoj ženi koja rodi.to su bedastoće.njoj i još njih stotinjak ima takvo iskustvo.ostalih milion ne.
tak su meni sa tetovažom govorili,pa se ništa nije razvuklo i rasteglo.
Verona_V
25.08.2007., 15:42
Ja sam si tamo pirsala pupak i nikad nisam imala nikakvih problema. Sad ni ne znam da ga imam. Inače je bolje bez anestezije jer iz nekog razloga onda ne krvari.
Ja sam si tamo pirsala pupak i nikad nisam imala nikakvih problema. Sad ni ne znam da ga imam. Inače je bolje bez anestezije jer iz nekog razloga onda ne krvari.
Gdje u Tklači? Ne znam čula sam i dobro i loše o tom salonu, tako da ipak idem kod Zeleta, o tome nikada nisam čula niti jednu lošu.
Zato se i ne daje anestezija kod tetoviranja, pa sam odmah pomislila kako je i to kod pirsanja. Ali eto očito nema niti potrebe.
sexy girl
25.08.2007., 18:59
ja ga imam na pupku, divan mi je!!!:cerek: :cerek: radila sam ga u splitu, odmah kad sam došla rastezala mi je mjesto gdje će napravit rupicu nekakvim ko hvataljkama:confused: onda je uzela iglu i probola, ajme malo me bolilo ali srećom nije dugo trajalo i stavila mi pirsu! platila sam 400 kn s tim da mi je dala neku kremicu da si mažem. sve u svemu jako sam zadovoljna, od toga je prošlo godinu i 2 mj. i ni jednom nisam imala nikakva crvenila, infekcije, niš! stavi što prije, nema ništa ljepše nego ljeti kad se vidi piercing:) :cerek:
400 kn je previše za piercing!
Mislim kako nije puno ako je bušenje + nakit
Verona_V
25.08.2007., 20:20
Gdje u Tklači? Ne znam čula sam i dobro i loše o tom salonu, tako da ipak idem kod Zeleta, o tome nikada nisam čula niti jednu lošu.
Zato se i ne daje anestezija kod tetoviranja, pa sam odmah pomislila kako je i to kod pirsanja. Ali eto očito nema niti potrebe.
Nisam mislila na Tkalču,krivo si me skužila. Meni je Zele bušio pupak! (I ostatku grada,kad smo već kod toga...)
chichi...
25.08.2007., 21:09
ja sam si prie nekih dve-tri godine pupak bušila...
opće nie tak strašno kak si govore...
sad ću ti deteljno opisat...ovako:
postupak ti počinje dezinficiranjem područja oko pupka itd...
onda uzme neš ko neko ravnalo s kojim izmjeri razmak između rupica (da se nebi dogodilo to kaj se tebi dogodilo :) ),nacrta ti dve točkice da vidiš kak će to izgledat kad ti probuši... onda uzme neka kliješta koja imaju rupu s gornje i donje strane... malo jače stisne tak da ti ko otupi malo...uzme dezinficiranu iglu i buši ti odozdola prema gore u obliku banane :) ...tj onak malo ukrivo-zaobljeno...il kak već!! :P
stavi ti pirs koji si prethodno izabrala...i toe to!!!
kasnie ti zaljepi gazu prek sveg tog...i tak moraš neko vrijeme to nosit i čistit da bi spriječila mogućnost od infekcie...
i eto...jedino je bed kaj se dost čest mora čistit dok ne zaraste i malo boli!!...al eto...za ljepotu se treba i malo trpit!!! :)
ja sam si prie nekih dve-tri godine pupak bušila...
opće nie tak strašno kak si govore...
sad ću ti deteljno opisat...ovako:
postupak ti počinje dezinficiranjem područja oko pupka itd...
onda uzme neš ko neko ravnalo s kojim izmjeri razmak između rupica (da se nebi dogodilo to kaj se tebi dogodilo :) ),nacrta ti dve točkice da vidiš kak će to izgledat kad ti probuši... onda uzme neka kliješta koja imaju rupu s gornje i donje strane... malo jače stisne tak da ti ko otupi malo...uzme dezinficiranu iglu i buši ti odozdola prema gore u obliku banane :) ...tj onak malo ukrivo-zaobljeno...il kak već!! :P
stavi ti pirs koji si prethodno izabrala...i toe to!!!
kasnie ti zaljepi gazu prek sveg tog...i tak moraš neko vrijeme to nosit i čistit da bi spriječila mogućnost od infekcie...
i eto...jedino je bed kaj se dost čest mora čistit dok ne zaraste i malo boli!!...al eto...za ljepotu se treba i malo trpit!!! :)
Eto hvala..prva koja si opisala postupak od glave do pete..
A čuj nije to neki problem čistiti, kad sam se tetovirala zbilja sam se poslije držala svega navedenog, svakih 2,5 sata sam isprala tetovažu mazala, držala non stop na zraku, kada sam imala odjeću nosila foliju. Zapravo čak sam i na poslu zafrknula jednu nogavicu i tako hodala pa su me svi čudno gledali.
I 2 tjedna je brzo prošlo. Evo dođe plaća i ja idem.
Znači treba mi oko 500 kuna. Hm, da li netko zna koliko košta zlatni nakit od do?
extreme
25.08.2007., 23:01
šta ste svi plaćali tako oko 400-500 kn??? jel ima netko iz rijeke da je stavljao pirs?? di je to u rijeci najbolje napraviti...?
Saireen
26.08.2007., 10:52
ja sam čula za badaku ili tako nešto same pohvale
pleamar
26.08.2007., 11:02
.....za ljepotu se treba i malo trpit!!! :)
svaka cast na super opisu:top: ,
slazem se da za ljepotu s treba malo trpit al ne samo na licu mjesta vec i kasnije treba pazit kak taj trbuh zgleda, radit trbusnjake, ne klopat previse, onda ima smisla...
gore od debelog trbuha mi je debeli trbih spirsan :rigo:
ja inace duze vrijeme svoj nisam nosila i nije mi zarasla rupica. a inace sto mozda nije dobro,tj.ne savjetuje se sam imala obicaj povremeno i sve je bilo ok.
na pocetku jedino treba duze i ne smije se skidat.(tek posto se izbusi)
mene nije bolilo tolko al me bilo jako strah, sva sam pobljedila mislila da cu se onesvjestit. sama trema. popis si tabletu da se umiris ak si trtaros i to je to.
Mislim kako nije puno ako je bušenje + nakit
Ma previše je! Pa ja sam platila 50 kn nakit koji je od kirurškog čelika i još uvijek ga imam, a bužanje sam platila 100 kn!:rolleyes:
Ajmo cure na vidjelo s tim pirsevima na pupku...dajte slikice:top:
anchy_ri
28.08.2007., 21:59
šta ste svi plaćali tako oko 400-500 kn??? jel ima netko iz rijeke da je stavljao pirs?? di je to u rijeci najbolje napraviti...?
Ja sam iz Rijeke,pirsala sam pupak kod Ane,prije je radila u Točki,sad ima svoj salon mislim kod Konta. Neka me netko ispravi ako griješim. Nikad nisam imala ni najmanjih problema,cura je savršena i zna šta radi.
Evo mog:D
http://img522.imageshack.us/img522/4475/dsc02391iz6.jpg (http://imageshack.us)
http://img522.imageshack.us/img522/4475/dsc02391iz6.5ead054100.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=522&i=dsc02391iz6.jpg)
HappyBirthday
29.08.2007., 17:51
Pitanje i još par...:)
uglavnom mislim krenuti pirsat pupak u 9 mjesecu, malo mi je ono frka boli :eek: kad znam da ide na živo ono bez ikakvih sprejeva protiv boli i takvih čudesa. Znam sve kak je kratko i brzo gotovo ali ipak, kada sam vidjela snimku kako se to radi aaaaaaa :eek:
Prije negdje 10 godina sama sam si ga bušila :o , i dobro naravno kad nisam imala pojma kak se to radi :confused: (mlado ludo) :bonk:, bušila sam ga ćuku vremena i ono u pravilu šarafila no zbušila sam ga naravno preplitko pa se inficiralo i tak, pa sam ga s vremena na vrijeme bušila opet, baš blesavo.
Ne znam zakaj me toliko frka boli, ono imam tattoo na nogi, tetoviranje je trajalo 2,5 sata u kojem sam roku bar 10 puta skoro :zzz:, zbog zujanja aparata i uglavnom nije me niš boljelo čak sam i uživala.
No cure dajte me malo ohrabrite, malo više opišite daj događaj bušenja.
Mislim ići u gandalf kada sam se tamo i tetovirala, a i mislim još neku novu tattoo metnuti.
I da alergična sam na metale, osim na zlato i neko srebro. Jel ima onaj nakit bez nikla? Mislim kako sam na to alergična.
Eto hvala malo sam ga kenj kenj :brukica:
ima, sve je od kirurskog celika, i takav i pirs mora biti (jebes one sa standova)
i mene je bilo strah al fakat nikaj ne osjetis opce:zubo:
sexy girl
29.08.2007., 18:57
400 kn je previše za piercing!
bolje platit više a nemat nikakvih problema! znam neke koje su platile puno manje pa im se zacrvenilo, zagnojilo, zajebavale se sa kremama i sprejevima i prisjelo im što su "jeftino prošle" :kava:
bolje platit više a nemat nikakvih problema! znam neke koje su platile puno manje pa im se zacrvenilo, zagnojilo, zajebavale se sa kremama i sprejevima i prisjelo im što su "jeftino prošle" :kava:
Ma ja znam one koje su puno platile pa su dobile hepatitis ili sepsu. Lova ti nije garacija da će to netko dobro obaviti. Osim toga, nij to nešto presloženo za bušiti. Za to šta on potroši 3 kune na sterilnu braunilu, da ja pljunem toliki novac? Gluposti. Ja sam se otišla bužati kad je bio ppust u st-tattooo i platila sam 100 kuna.
http://img522.imageshack.us/img522/4475/dsc02391iz6.5ead054100.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=522&i=dsc02391iz6.jpg)
Lijepo lijepo..ja bi neki kamenčić ali prozirni recimo
krejzi_mala
29.08.2007., 23:44
I ja bih...vec dugo vremena zelim pierc....ali me uzasno strah....bojim se igala opcenito pa zato...:flop:
Prekrasno mi to izgleda:)
Lakse mi bilo izbusit usi, nego da se usudim otic probusit pupak
sexy girl
30.08.2007., 11:59
Ma ja znam one koje su puno platile pa su dobile hepatitis ili sepsu. Lova ti nije garacija da će to netko dobro obaviti. Osim toga, nij to nešto presloženo za bušiti. Za to šta on potroši 3 kune na sterilnu braunilu, da ja pljunem toliki novac? Gluposti. Ja sam se otišla bužati kad je bio ppust u st-tattooo i platila sam 100 kuna.
ma, meni je važno da ja nisam imala nikakvih komplikacija, za ostalo me nije briga
angie stone
30.08.2007., 12:04
auf, zakon :cerek:
boja mog je malo svijetlija plava od ove :cerek:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.