View Full Version : Produzavanje kabela...
Pozdravljam,
Treba bi produzit SCART kabel na nekih 10 metara... jedini nacin koji znam jest da kupim nekakav obican kabel, uzmem noz i prerezem SCART kabel i produzim ga...
Zanima me koliki ce biti pad kvalitete slike?
Zahvaljujem
Thurgood
09.03.2004., 09:44
nemoj ga rezati, napravi novi kabel
pakleni_patuljak
11.03.2004., 21:15
Thurgood kaže:
nemoj ga rezati, napravi novi kabel
A kako?
Pa kod naših električara je premija kad naiđeš na nekoga koji ima ''pištolj'' za stavljanje najobičnijih micro utikača...
A SCART od 10 metara baš i neće lako naći...
Barem ne neki no brand.
Elektronicar
11.03.2004., 21:26
MOžda možeš naručiti da ti naprave u Chipoteki, malo skuplje je ali ako ti treba plati.
A ono s rezanjem.....hm....ne bi baš rekao....
Thurgood
12.03.2004., 07:42
pakleni_patuljak kaže:
A kako?
Pa kod naših električara je premija kad naiđeš na nekoga koji ima ''pištolj'' za stavljanje najobičnijih micro utikača...
misliš na kliješta za krimpanje? ma, ja sam vidio slučajeva gdje imaju kliješta a ne znaju s njima. ili neće, svejedno :rolleyes:
neeegooo, a tko kaže da baš mora biti scart? mogu se koristiti obični kablovi sa činč-na-scart adapterima. nije to tako skupo, a uradi sam shema trebala bi samo za video kabel, jer taj komad u trgovini je stanoviti forumaš platio 90 kn što je po mojem skromnom mišljenju previše. stvari se kompliciraju ako taj kabel treba služiti za oba smjera :misli:
splicanin
12.03.2004., 11:41
sta se tice rezanja kabela ako se sve uradi kako treba uopce nece biti pada kvalitete,jedino estetski nije bas
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.