PDA

View Full Version : Druženje Trekovaca i Warsovaca i ostalih dobronamjernika

Legion
09.03.2004., 13:57
Baš sam nekaj na SW-u predložio da bi se mogli naći mi koji tam brijemo, pa da proširim ideju i na nalaženje ST-ovaca, u koje se i ja raćunam, skupa sa SW-ovcima.
Uostalom, ko "brije" na jedno, vrlo vjerovatno brije i na drugo.

Kaj velite?
Jeste li, barem u globalu za?

Ne treba brzati sa dogovorima, što se mene tiće može kad malo zatopli pa se možemo ko ljudi zavaliti na neku terasu:top:

ljiga
09.03.2004., 14:14
Ko da ja neznam. Želite ST-ovcima postaviti stupicu, kao fol terasa a kadli iza grma vas 50. I bum, tras, betonske cipele, pravac Sava, i cjeli Forum samo vaš. ST-ovci samo nestali, što u Savi što u betronu. Nadimak Darth Legion nije bez veze, znam ja. ;) Ne brijete vi bezveze na Imperiju :B

Legion
09.03.2004., 14:32
A FUCK:mad: kak me ovaj Ljiga skužiral u trenutku, no zato imam Silu koja močan saveznik je.

Ti misliš da je ovo samo još jedno forumsko druženje / karakterističan pokret rukom

Isto misle i svi koji ovo pročitaju, osim ak ne naleti neki Hutt:D

ljiga
09.03.2004., 14:51
Ja misliti da ovo biti samo još jedno druženje, veliki Darth Legion-e.
Ja doći u dogovoreno vrijeme na dogovoreno mjesto, ja misliti da to izvrsna ideja.;)

PS Trebamo se vidit u RL-u, da se malo maknemo od kompova, nije loša ideja.

Glupinickname
09.03.2004., 19:08
ljiga kaže:
Ko da ja neznam. Želite ST-ovcima postaviti stupicu, kao fol terasa a kadli iza grma vas 50. I bum, tras, betonske cipele, pravac Sava, i cjeli Forum samo vaš. ST-ovci samo nestali, što u Savi što u betronu. Nadimak Darth Legion nije bez veze, znam ja. ;) Ne brijete vi bezveze na Imperiju :B

To bi bio fajt godine: hrpe pobjesnjelih strebera sa cvikerima, ravnim stopalima i aparaticima za zube koji jurisaju jedni na druge protiskujuci kroz svoja astmaticka pluca povike poput:

"MAY THE FORCE...Kh! Kh! Kh! Kh! <vadi pumpicu iz dzepa sa pocket protectorom: "Fuuiiiiiiiiiiiiiiiiist!">... "..GUIDE ME!"

Oh, yeah, zelim to vidjet! Odoh ja po kokice!

Blackadder
09.03.2004., 19:21
glupinickname kaže:
To bi bio fajt godine: hrpe pobjesnjelih strebera sa cvikerima, ravnim stopalima i aparaticima za zube koji jurisaju jedni na druge protiskujuci kroz svoja astmaticka pluca povike poput:

"MAY THE FORCE...Kh! Kh! Kh! Kh! <vadi pumpicu iz dzepa sa pocket protectorom: "Fuuiiiiiiiiiiiiiiiiist!">... "..GUIDE ME!"

Oh, yeah, zelim to vidjet! Odoh ja po kokice! A jedni u ruke uzimaju nekakve štapiće s nekim dugmetom koje kada pritisnu se čuje nešto poput <fzzzzzzzt> i nakon toga se čuje slabašan zvuk nečega pod naponom koji slabi, jer dvije AAA baterije nisu baš dugotrajne, i to je sve, jer to nisu prave lajtsabrice, dok se drugi osmjehuju i vade phasere iz đžepova, s pojasa, s dna torbi itd, upere ih u ove prve, svi unisono dreknu "SET TO VAPORIZE", grohotom, koji je trebao zvučati prijeteće, se nasmiju, pritisnu okidače i ... pa znate dovraga kako rade pištolji na vodu, zar ne? :D

Glupinickname
09.03.2004., 19:40
Blackadder kaže:
A jedni u ruke uzimaju nekakve štapiće s nekim dugmetom koje kada pritisnu se čuje nešto poput <fzzzzzzzt> i nakon toga se čuje slabašan zvuk nečega pod naponom koji slabi, jer dvije AAA baterije nisu baš dugotrajne, i to je sve, jer to nisu prave lajtsabrice, dok se drugi osmjehuju i vade phasere iz đžepova, s pojasa, s dna torbi itd, upere ih u ove prve, svi unisono dreknu "SET TO VAPORIZE", grohotom, koji je trebao zvučati prijeteće, se nasmiju, pritisnu okidače i ... pa znate dovraga kako rade pištolji na vodu, zar ne? :D

A onda, kad se fakat, FAKAT zajapure, viknes: "KO CE IGRAT GRANICHARA?!!!" na sto se svi razbjeze u panici.

Attack
09.03.2004., 21:07
Neka sila bude s tobom sinko
:vidiga:

Khan
09.03.2004., 21:19
I vodi te do najbliže pive:B

lceFisherman
09.03.2004., 22:20
glupinickname kaže:
A onda, kad se fakat, FAKAT zajapure, viknes: "KO CE IGRAT GRANICHARA?!!!" na sto se svi razbjeze u panici.
Ma ne , onda ST-ovi počneju vikati " Danas je dobar dan za umrjeti" i vadiju van nekakve od kartona sklepane batlenethe ( ili kak se več piše) .. itd itd.

Blackadder
09.03.2004., 23:19
lceFisherman kaže:
Ma ne , onda ST-ovi počneju vikati " Danas je dobar dan za umrjeti" Ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne! Ne brkati filmove - ovo gore je iz filma "Mali veliki čovjek" s Dustinom Hoffmanom. Iako se, doduše, može primijeniti i ovdje.

Nastassja
09.03.2004., 23:28
glupinickname kaže:

Oh, yeah, zelim to vidjet! Odoh ja po kokice!
Hej, a gdje se ja tu onda uklapam? :)

ljiga
09.03.2004., 23:40
Ho ho ho ho ho, JESMO LI SMJEŠNIII ???

Samo se vi smijte, nečete još dugo. :zmaj: :zmaj: :zmaj: :D

PS Sava je duboka i nečista :p

Glupinickname
09.03.2004., 23:40
Nastassja kaže:
Hej, a gdje se ja tu onda uklapam? :)

Ti si prostor - vremenska anomalija veca od Q-a: zgodna zenska koja gleda Star Drek i Star Warse. Da se fanatici moraju borit za pravo izlaska sa tobom van, uslijedio bi pokolj kakve ne vidimo niti na "When Animals attack!!!!".

Glupinickname
09.03.2004., 23:43
ljiga kaže:
Ho ho ho ho ho, JESMO LI SMJEŠNIII ???

Samo se vi smijte, nečete još dugo. :zmaj: :zmaj: :zmaj: :D

BAH! ko da te se bojim! I still feel beefed up from using the mouse.

Nastassja
09.03.2004., 23:48
glupinickname kaže:
Ti si prostor - vremenska anomalija veca od Q-a: zgodna zenska koja gleda Star Drek i Star Warse. Da se fanatici moraju borit za pravo izlaska sa tobom van, uslijedio bi pokolj kakve ne vidimo niti na "When Animals attack!!!!".
:lol: Joj, lud si!

A kakva je tek anomalija kad smo Galax i ja zajedno? ;)

ljiga
09.03.2004., 23:51
Ali vi, za razliku od mene pratite svaki nastavak ST-a. Samo se to ne usudite priznati. Zašto ??.
Zato što niste pravi MUŠKARCI.
Imate sreće da vas sad Kirk ne vidi, jer da vas vidi bi rekao: KAKVI STE VI TO MUŠKARCI, I VI BI HTJELI VOZITI ENTERPRAJZ, HAHAHAHAHA. :B

Blackadder
10.03.2004., 01:12
ljiga kaže:
Ali vi, za razliku od mene pratite svaki nastavak ST-a. Samo se to ne usudite priznati. Zašto ??.
Imate sreće da vas sad Kirk ne vidi, jer da vas vidi bi rekao: KAKVI STE VI TO MUŠKARCI, I VI BI HTJELI VOZITI ENTERPRAJZ, HAHAHAHAHA. :B Hm. Set phasers to "slow and painful death". That will teach him not to do it again.

Glupinickname
10.03.2004., 11:03
ljiga kaže:
Imate sreće da vas sad Kirk ne vidi, jer da vas vidi bi rekao: KAKVI STE VI TO MUŠKARCI, I VI BI HTJELI VOZITI ENTERPRAJZ, HAHAHAHAHA. :B

NEeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Krick! krick! Evo, na koljenima te molim, oprosti mi moju bahatost!

:s :s :s :s :s

ljiga
10.03.2004., 18:51
Blackadder kaže:
Hm. Set phasers to "slow and painful death". That will teach him not to do it again. http://free-zg.hinet.hr/kooky/avatar/KIRK.gif

Trebam li JA što dodati ??

PS sa Kirkom se slaže i Pickard ;)

Legion
10.03.2004., 19:13
Ajde deca da se ne svađate, ja bum vozil Executora.
Kaje onda spušteni stopalići i zubni aparatići???
Sram vas je u javnosti pokazati svoja, od prevelikog buljenje u ekrane svih vrsta i sjedanja na foteljama i stolicama svih vrsta, otromboljana tijela?

Brzo svi u teretanu, solarije, i platične operacije, pa da onda imamo, jednog dana, skup ST i SW manekenki i glumaca.
Meni to naravno ne treba :D :top:
A nisam ja kriv kaj me majka lepog rodila :zubo:

lceFisherman
10.03.2004., 19:23
ljiga kaže:
http://free-zg.hinet.hr/kooky/avatar/KIRK.gif

Trebam li JA što dodati ??

PS sa Kirkom se slaže i Pickard ;)
Dobra slika http://www.forum.hr/images/smilies/lol.gif http://www.forum.hr/images/smilies/lol.gif

ljiga
11.03.2004., 14:02
Legion kaže:
Ajde deca da se ne svađate, ja bum vozil Executora.
Ja nebi na tvom mjestu, jer ako ga i malo okrzneš, znaš kaj bu gazda rekel (kh kh apology accepted ;) )

Legion
11.03.2004., 17:51
Pa Guzda je i onako Darth Legion :E, a ti ak očeš možeš biti Kumpić:top: oli ti ga Admiral Piett :zubo:

Nego-kaje sad? Niš od druženja jednog lijepog dana???

Galaxia
11.03.2004., 18:05
Lee nemogu vjerovati da si se uguzio i izguzio na moderatorsko mjesto cijelog podforuma...
a ja još čekam da mi se netko smiluje :visi:

:D

ljiga
11.03.2004., 18:25
Legion kaže:
Nego-kaje sad? Niš od druženja jednog lijepog dana??? Ja sam za.
Ovom prilikom se ispričavam što je zbog mene tema otišla u krivom smjeru, samo da nebude apology accepted ;).

Zdruge strane, raskrinkao sam lažne obožavatelje SW-a i ST-a koji su se usudili pravim obožavateljima rugati (ali Kirk sve vidi)

Legion
11.03.2004., 21:04
Ajde, bar je jedan za.

Ostali???

-Almighty_Watashi-
12.03.2004., 02:28
Jooj, neznam neznam, kad bi se rasprava razhestila, to bi bilo zajebano, a kad bi krenulo nasilje i svi povadili svoje d20 da rollaju inicijativu, a ljiga bi zvadio d6 iz istog razloga, e TO bi onda tek bil pokolj... Count me in :) :)

Legion
15.03.2004., 15:11
Znači štanga?
Pa dobro-Warsovci se budu našli.

-Almighty_Watashi-
15.03.2004., 19:56
:p

Mikey
15.03.2004., 20:51
Pretpostavljam da je u ZG-u tako da sam ja out...

Nighthawk
15.03.2004., 22:25
Sastanak? Nema frke. Nađemo se u Jet Setu ovu subotu navečer.

Naravno, vi svi morate doći u Krapinu. Pa neću valjda ja u Zagreb?

lceFisherman
15.03.2004., 22:34
Nighthawk kaže:
Sastanak? Nema frke. Nađemo se u Jet Setu ovu subotu navečer.

Naravno, vi svi morate doći u Krapinu. Pa neću valjda ja u Zagreb?
Si ti normalan , da oni sim dojdeju pa da slučajno sretneju vozača kolica , ili onog srbiča :eek: , pa svi mi iz Krapine bi bili odmah bananani kad bi se vidlo kakve imao u gradu ( selu , naselku , pokrajini , državici , ili kak več smatramo Krapinu , ipak je to jedna metropola , konurbacija ....:) )

Kierlan
15.03.2004., 23:35
Drinks ar on mi.

Barem prva runda, poslije se snalazite sami. :D

Blackadder
16.03.2004., 01:26
lceFisherman kaže:
Si ti normalan , da oni sim dojdeju pa ... Nema izmotavanja. Bio sam ja u Krapinskoj Republici više nego jednom. I imate li konačno još neki kafić s biljarskom stolom ili je i dalje samo jedan?

Kierlan
16.03.2004., 09:55
Tri. Momento, Music Pub (iliti Pivnica po naški) i Saloon. Music Pub ih ima dva, pa možemo održavati turnire. Ako nisu zauzeti.

Osim toga, Night i ja znamo da si bio u Krapini. Bili smo čak jednom u istoj zgradi, samo to onda nismo znali. Naime, riječ je o Zimskoj školi informatike.

Blackadder
16.03.2004., 11:53
Kierlan kaže:
Tri. Momento, Music Pub (iliti Pivnica po naški) i Saloon. Music Pub ih ima dva, pa možemo održavati turnire. Ako nisu zauzeti.

Osim toga, Night i ja znamo da si bio u Krapini. Bili smo čak jednom u istoj zgradi, samo to onda nismo znali. Naime, riječ je o Zimskoj školi informatike. Ah, so. To ste dakle bili vas dvojica! :E :D

lceFisherman
16.03.2004., 14:07
Blackadder kaže:
Ah, so. To ste dakle bili vas dvojica! :E :D
Ispravak netočnog navoda !!

Trojica :D

-Almighty_Watashi-
16.03.2004., 18:15
ja ove subote nemrem :(

Nighthawk
16.03.2004., 22:28
Blackadder kaže:
Ah, so. To ste dakle bili vas dvojica! :E :D
Znači, ipak si ti bio tu. Rekao meni Spiegel da si se skrivao u sjenama hodnika naših, bojeći se susreta sa Kierlanom i mojom malenkosti... Trebao si svratiti u jedanaesticu, gdje sam ja učio klince kako se igra UT :verycoolfaca: Da, da, tako sam dobar.

Kierlan
16.03.2004., 22:29
Imao si dobrog učitelja. :D

lceFisherman
16.03.2004., 22:32
you you you tuj se falite a tam ste gubili od dece iz OŠ :D :D

Nighthawk
16.03.2004., 22:38
Kierlan kaže:
Imao si dobrog učitelja. :D
To stoji.

Ice, ne tjeraj me da sad pričam lovačke priče (znaš ono: "Ulovio sam 'vooooolku ribetinu...") o našim exploitima... I budi bez brige, neću tako brzo zaboraviti onu partiju Enemy Territorya koju smo ti i ja odigrali. Ti ISDN, a ja 56k modem. Tebi radi glatko, meni trokira. Na kraju- izjednačeno. A kaj bi bilo da smo igrali u LANu? Ne bi ti izašao iz kuće tjedan dana od srama.

Da, da, tako sam dobar. :D

Kierlan
16.03.2004., 22:40
Ali vratimo se mi na politiku! - rekao bi netko od zločeste djece. A ja tvrdim da se vratimo na temu. Ovo nastavite na Alijansa HQu.

lceFisherman
16.03.2004., 22:41
Nighthawk kaže:
To stoji.

Ice, ne tjeraj me da sad pričam lovačke priče (znaš ono: "Ulovio sam 'vooooolku ribetinu...") o našim exploitima... I budi bez brige, neću tako brzo zaboraviti onu partiju Enemy Territorya koju smo ti i ja odigrali. Ti ISDN, a ja 56k modem. Tebi radi glatko, meni trokira. Na kraju- izjednačeno. A kaj bi bilo da smo igrali u LANu? Ne bi ti izašao iz kuće tjedan dana od srama.

Da, da, tako sam dobar. :D

Čudno a zakaj si ti onda završil sa buljom punom rupa od moje strojnice ispred koje si skočil ko muha bez glave:D

Legion
17.03.2004., 11:49
Ajde dosta.
Izgleda da od druženja ništa. Da je neko on line, muliti video linkovi i sl. pizdarije, još bi vam se dalo, ali kad treba izać na sunce:horor:
Pa dobro Legion jesi ti normalan? Očeš da dobijemo neku boju:flop: , pa kaj nam budu onda rekli naši kolege kompjuteraši pepeljaste puti?

Blackadder
17.03.2004., 13:47
Legion, ti samo kaži ovak: Mi se sastajemo tada i tada tamo i tamo, dobrodošli ste i gotovo. Tko želi, doći će.

Legion
17.03.2004., 20:16
Mi se sastajemo tamo i tamo i oba trojica ćemo se super zabavljati:D :top:

GnothiSeauton
30.03.2004., 09:40
Ja sam za. Keep me posted.