PDA

View Full Version : Riz Visokotonac


Black Code
14.01.2009., 23:44
Posedujem Riz zk 860 zvucne kutije, kojima sam jako zadovoljan. Nazalost jedan visokotonac je otisao u vecna hi-fi lovista i imam problem sa nabavkom. Oznaka je riz zvk 1019 30w 8ohm. Pa ako neko zna gde mogu da nabavim ili vec neko poseduje isti... Svaka pomoc je dobro dosla.

Lep pozdrav i hvala!

Nucleus
14.01.2009., 23:50
Posedujem Riz zk 860 zvucne kutije, kojima sam jako zadovoljan. Nazalost jedan visokotonac je otisao u vecna hi-fi lovista i imam problem sa nabavkom. Oznaka je riz zvk 1019 30w 8ohm. Pa ako neko zna gde mogu da nabavim ili vec neko poseduje isti... Svaka pomoc je dobro dosla.

Lep pozdrav i hvala!

Kažu neki da je Visaton dobra zamjena za taj RIZ, zapravo je bolji od RIZ-a
Evo ti link . (http://www.visaton.com/en/chassis_zubehoer/ht_kalotten/dt94_4.html)

dream
15.01.2009., 13:24
Ja ti ga sredim.:kava:
Javi se na 095-903-7777

Black Code
15.01.2009., 14:16
Kažu neki da je Visaton dobra zamjena za taj RIZ, zapravo je bolji od RIZ-a
Evo ti link . (http://www.visaton.com/en/chassis_zubehoer/ht_kalotten/dt94_4.html)

Da cuo sam za taj visaton, ali da bih ga ugradio u kutiju moram da secem riz-ovu plastiku na kojoj je bio montiran original visokotonac, a ne bih da menjam originalni izgled...

I da zaboravih da napomenem, bas je gadno ostecen spulna je pregorela i utopila se u membranu tako da ne znam da li moze da se opravi, posto bi i membrana morala da se menja :(

Nucleus
16.01.2009., 23:26
I da zaboravih da napomenem, bas je gadno ostecen spulna je pregorela i utopila se u membranu tako da ne znam da li moze da se opravi, posto bi i membrana morala da se menja :(

Onda je najbolje da kupiš neke druge zvučnike no ako su ti RIZ-ovi jako dragi daj ih premotati onome koji se razumije u to.