PDA

View Full Version : duga kosa

bloody sailor moon
29.01.2003., 22:02
ja obožavam dugu kosu... ahhhh.... to je predivno kad muški imaju.. PREDIVNO..

znam da se večina neče slagat... al možda i ima tu freakova ko ja, pa im se to sviđa??? :)

a uostalom, pa ne može vam to bit ružno, to je ipak DUGA KOSA!!!???!!! :) :D

Lolita
29.01.2003., 22:29
Sorry sto se ne slazem s tobom ali to mi je stvarno grozno....
Prije mi je to bilo super....valjda u doba osnovne, eventualno pocetkom srednje...ono, tip ima dugu kosu....wow! Valjda bih odmah bila skocila na njega....
Izgleda da sam s vremenom skuzila da su tipovi koje sam ja gledala bili djeca koja su izigravala frajere, a kosa, o kojoj je rijec, im je uglavnom bila masna i rascupana... Duga kosa mi danas budi ili takve asocijacije ili se sjetim onih nabildanih tipova koji imaju poludugu valovitu i nauljenu kosu.... Bljaaaak!!!

Neznam....valjda sam si stvorila stit od takvih tipova...i danas ih znam nekoliko...kosa im je kao slama...a neki njome bezuspjesno prikrivaju celavost...

Ljudi odrastite....ocelavit cete kad tad...:D

zucchera
29.01.2003., 22:44
Ni meni se ne svidja kad muskarac ima dugu kosu. Nije mi zgodno jednostavno :flop:

326
29.01.2003., 22:52
ne bih generalizirala - nekim muškarcima super stoji duga kosa, nekima ne.. isto kao i ženama.

ako se brine o kosi i ako mu dobro stoji - zašto ne? :top:

Claire
29.01.2003., 22:54
326 kaže:
nekim muškarcima super stoji duga kosa

jao... nekima zaista, zaista super stoji... :o

Lolita
29.01.2003., 22:58
Claire kaže:

Ja bih dodala - nazalost rijetkima...

bloody sailor moon
29.01.2003., 23:02
326 kaže:
nekim muškarcima super stoji duga kosa:top:

pa.. jooojj... al to je tako PREDIVNO... duga kosa,.... ma trebate biti metalka da biste vi vidjeli kako ljepe duge kose mogu biti---- JAKO SWEEEEEEEEETTTTT :D

Gospon Pes
29.01.2003., 23:04
bloody sailor moon kaže:

znam da se večina neče slagat... al možda i ima tu freakova ko ja, pa im se to sviđa??? :)

Tu sam! Mljac... :D

xxGaladrielxx
29.01.2003., 23:07
uh, moj ima predivnu gustu i sjajnu kosu do polovice ledja. i neda mi da mu mecem viklere i da ga cesljam :D
uredno ju nosi u rep, al ja ga uzivam razbarusit. :)

bloody sailor moon
29.01.2003., 23:12
pes... legenda si:)

Gospon Pes
29.01.2003., 23:23
bloody sailor moon kaže:
pes... legenda si:)
Prekjucer su mi napokon dosli satelit popraviti.
Vec dulje vrijeme nisam srela sarmantnijeg frajera. Nikakva ljepota, ali kad se nasmijesi...mmmmmmmm... Ima ono nesto da te baci na koljena, a kosa do pol ledja, svezana u rep da ne smeta i cijela se uvila u jednu veliku sjajnu loknu...mmmmmmmm...onda je nesto trebao iz auta i hoce van, a vrata se ne daju otvoriti...
Ja:"Oh, sorry :D, ocito sam iz navike zakljucala."
On:"Aaaaaa, to vi mene ne pustate van, hm :D:D:D?"
I ja glupaca mu otkljucam, umjesto da sam jos i lanac navukla... :rolleyes:

No sad je satelit krepal susjedima, a do antene se moze samo preko mog stana...hehe...zamolili su me da istu firmu nazovem kad je bas neki dan bila... :D:D:D

xxGaladrielxx
29.01.2003., 23:34
Pes, cuj ti, moj muz popravlja satelitske :D :D

Gospon Pes
29.01.2003., 23:36
Joj, njegov dolazak nemrem platit ni ak dodam u naturi, bojim se... :D
Osim toga, mozda drugi put lanac navucem, si sigurna da bi ga pustila? :D

xxGaladrielxx
29.01.2003., 23:39
cuj, ne preostaje mi drugo neg ga tak izmorit prije odlaska na posal da ni lanac ne bu pomogal. od sad bude hodal samo sa isplazenim jezikom do poda (onak, kak na umoru) :D

Gospon Pes
29.01.2003., 23:43
Vecina mojih bivsih su bili dugokosi. Muz isto kad sam ga upoznala. U medjuvremenu ima logoraski friz jer nije imao srece naslijediti kosu svog starog. On jos svu ima, mom muzu je celo sve vise... Dokaz inteligencije? :rolleyes: :D
Mozda bi i proslo, ali onda mu zenu pogledas i zakljucis da su neki i s visokim celom ipak budale... :D:D:D

xxGaladrielxx
29.01.2003., 23:47
ma Pes, upravo sam muza nagovorila da promjeni profesiju i evo pristal, a ti mi sad srce paras komparacijom bivsig i muza (koji je eto posat inteligentniji). I kaj sad? Da ti svog malo posudim ? ;)

Gospon Pes
29.01.2003., 23:48
A koja mu je nova profesija? Ipak trebamo sluzbeni razlog.
Reci, pa ako to u kuci radi, bum pokvarila... :D

xxGaladrielxx
29.01.2003., 23:54
joj Pesice moja, da on zna popravit nekaj vise od kompjutora vise bi nam frendova dolazilo na kavu. :D :D
iz istog razloga prestal je i on frendovima odlazit na kavu :D :D

Gospon Pes
29.01.2003., 23:55
Jupiiiiiii, na starom compu treba i tako promijeniti ventilator. :D
A nesto i karta zeza, pa internet trenutno ne radi. :D
Mislim, ima jako puno posla, ne? Da se ne brines ako ga dulje nema. :D

xxGaladrielxx
30.01.2003., 00:02
kad ga zoves, reci da bi diskutirala o npr. tome jesu li Klingonci fakat tako zli. Tek kad nasjedne, koverzacija se zaplete, ti onak sluc spomeni kako bi Enterprise postigal i brzinu od 15 warpa da mu je ventilator bio bolji. :D
tad njezno skreni konverzaciju na komp....:top:

TeenSpirit
30.01.2003., 00:23
ma o cemu se sad ovdje prica? :)

ja pustam kosu, nisam se sisao od pocetka 7 mjeseca, jos je to bilo doba prijemnih za fax :D, i eto, sad je vec skoro do ispod nosa....i pushtam je daljeee... :)

Lolita
30.01.2003., 00:26
TeenSpirit kaže:
ma o cemu se sad ovdje prica? :)

ja pustam kosu, nisam se sisao od pocetka 7 mjeseca, jos je to bilo doba prijemnih za fax :D, i eto, sad je vec skoro do ispod nosa....i pushtam je daljeee... :)

Koje razocarenje....

Koji fax?

bloody sailor moon
30.01.2003., 00:32
ma duga kosa rules!!!:B

TeenSpirit
30.01.2003., 00:34
kahm!.....mislim da je bila rijec o kosi. ako se s nekim zelis dopisivati imas pm! ;)

no, osisit cu je ja. ali samo ako naide pravi razlog za to. if u get it... ;)

elektrotehnika :)

TeenSpirit
30.01.2003., 00:35
bloody sailor moon kaže:
ma duga kosa rules!!!:B

shto ti znas, a? ;)

bloody sailor moon
30.01.2003., 01:40
TeenSpirit kaže:
shto ti znas, a? ;)

znam da duga kosa rules:D

acca
30.01.2003., 08:58
...meni je isto super kad decko ima dugu kosu...
dugo sam bila zaljubljena u jednog, a s 2 tipa dugokosa sam i bila... nazalost nije dugo potrajalo...:( :(

...to mi je i vise nego sexy...pogotovo ako je tamna kosa...;) ;)

carica
30.01.2003., 09:15
:o :o :o
...obožavam kad mi miriši njegova (još mokra) duga kosa dok se ljubimo.............uživam u tim trenucima..dok...ne zaveže kosu u rep.
Možda su mi baš zato ti trenuci raspuštene kose tako posebni.

Ma volim ga cijelog.
Makar se ošišao.
Ili pustio do tabana (kosu :D).
I kad ju opere.
I kad ju ne opere.

U svakom slučaju ga volim.
:)

carica
30.01.2003., 09:20
I da!

Visoki zalisci...............(ne ćelavost!) ....to mi je tak muževno....(grozno mi je kad kosa počinje na pol čela, ono, gusta busenasta, ko kaciga ili oni čuperci s kojima popravljaju ingliš travu na stadionima).

Ma joj........
Meni je moj dragi najljepši........:kiss:

Aj sad ti radi, carice...:D
Moram na WC, glavu u školjku i FLUSH da dojdem k sebi!!!!:no:

Sandra October
30.01.2003., 09:44
rijetki su komadi kojima duga kosa stoji, al kad im stoji.... stoji jebeno dobro :D

blondie_30
30.01.2003., 10:01
bloody sailor moon kaže:

meni nije :flop: :s sorry freakovima :D

viky
30.01.2003., 10:06
I meni se svida duga kosa, ali samo onima kojima dobro stoji.
Bas sam jucer komentirala tipa koji radi samnom. Prije je imao kratku kosu i nije se primjecivalo koliko mu je kosa slaba. Djelovao je sasvim solidno. I promatram ga jucer, kosa mu izrasla do ramena i bas se vidi da je slaba i "nikakva".
E pa bas sam se upitala sto mu je trebalo da se od tipa koji sasvim solidno izgleda pretvori u pojavu odbojnog izgleda,a jedina razlika je u duzini kose.:confused:

PinkyBubble
30.01.2003., 10:59
Gledam ja prije nekog vremena muževe stare slike..i pitam..jebem ti, koja ti je ova plava..a na slici visoka, vitka plavuša u skijašnom odijelu, onak uskim lačicama, dobrih nogu, a kosa duga, gusta, blago kovrđava, na vrhovima svjetlija..:mad: ..a on mi reče: to sam ja :eek:
Btw, ja sam ga upoznala kao kratkodlakog, pepeljastog
:rolleyes:

Nimoy
30.01.2003., 16:17
goddamn sporo mi raste!
pustam godinu i nesto,a tek mi je do ramena!:(

a to je mozda zato jer podsisavam ono ispod,pustam samo gornji dio kose;)

:cool:

Crow Jane
30.01.2003., 17:31
bloody sailor moon kaže:

a uostalom, pa ne može vam to bit ružno, to je ipak DUGA KOSA!!!???!!! :) :D

I meni je to :top: :s :s

Ali na curama mi je genijalna kratka. :D

Rhea
30.01.2003., 17:37
Ja nevolim dugu kosu kod muskaraca bila ona lijepa ili ne:flop:

bloody sailor moon
30.01.2003., 20:05
ma to je sve stvar ukusa.... al ful je ljepše kad je duuuga... a ne kratka, nagleirana, prođeš mu rukom kroz "kosu" i ruka ti se zaglavi od gela--- :)

a kod duge nema tih slučajeva.... sve je ljepo, predivno i NAPALJUJUČE.... :D :)

bloody sailor moon
30.01.2003., 20:06
bloody sailor moon kaže:
nagleirana,

NAGELIRANA

pakleni_patuljak
30.01.2003., 20:08
Sandra October kaže:
rijetki su komadi kojima duga kosa stoji, al kad im stoji.... stoji jebeno dobro :D

Meni stoji baš sad!
I to jebeno dobro...

A imam i dugu kosu! :D

Tila
30.01.2003., 20:13
Ne volim muške sa dugom kosom! Ni kad je lijepa i uredna......:flop:

...nEvrmajnd...
30.01.2003., 20:41
:) ...duga kosa kod dečki je tako sexy pexy..mmmm..!!! (pogotovo kod onih iz delnica)i nemoš reč da je ne peru redovito..šta se tiče toga večina ju održava bolje nego neke cure svoju.. :top:

Nephthys
30.01.2003., 20:59
muškarci s dugom kosom su najslađi & najljepši na svijetu.obožavam duuuuuuuuugu kosu:E

Nephthys
30.01.2003., 21:06
muškarci s dugom kosom su DRAMAAAAAAAAAAAAAA ;) nema tipa kojemu ne stoji duga kosa,samo duga kosa mu je veeeeliki plus,sladak ko šečer

bloody sailor moon
30.01.2003., 23:32
Nephthys kaže:
muškarci s dugom kosom su najslađi & najljepši na svijetu.obožavam duuuuuuuuugu kosu:E

stara, drama si!!!!!

al najjače mi je kad neki tip s dugom kosom ima tako jadnu, slabu kosu... uf... e to mi se ne sviđa....

Gospon Pes
31.01.2003., 10:40
Gospon Pes kaže:
No sad je satelit krepal susjedima, a do antene se moze samo preko mog stana...hehe...zamolili su me da istu firmu nazovem kad je bas neki dan bila... :D:D:D
Poslali su drugog. :(
Osisan na jezeka... :flop:

...nEvrmajnd...
31.01.2003., 18:03
bloody sailor moon kaže:
ma to je sve stvar ukusa.... al ful je ljepše kad je duuuga... a ne kratka, nagleirana, prođeš mu rukom kroz "kosu" i ruka ti se zaglavi od gela--- :)

a kod duge nema tih slučajeva.... sve je ljepo, predivno i NAPALJUJUČE.... :D :)

....daaaa zaboravila sam reč da je duga kosaaaa jako napaljujuučaaaa....tooo bloody!!!:top:
...i teen spirit..nemoooj se šišaaat..pusti da raaasteeee!!:)

Claire
31.01.2003., 23:15
Crow Jane kaže:

o daaaaa... :)

ali ako je cura zna nosit, a da ne izgleda lesbian :D

xxGaladrielxx
01.02.2003., 00:11
Gospon Pes kaže:
Poslali su drugog. :(
Osisan na jezeka... :flop:
sorry, upozorila sam ih na tvoje nakane :D
(lazem ko pes, punudila sam dvostruko :B )

Gospon Pes
01.02.2003., 00:13
A nista, idem na krov zdrmati antenu... :rolleyes: :D

bloody sailor moon
01.02.2003., 15:27
Crow Jane kaže:

neeeeeeee..... ljepo je i kad cure i kad dečki imaju duuugggguuuu kosuuuu... ne kratko

kratko sux! :mad: :D :D

TeenSpirit
02.02.2003., 02:02
...nEvrmajnd... kaže:
....daaaa zaboravila sam reč da je duga kosaaaa jako napaljujuučaaaa....tooo bloody!!!:top:
...i teen spirit..nemoooj se šišaaat..pusti da raaasteeee!!:)

du aj nou ju? :rolleyes: :D

bloody sailor moon
02.02.2003., 02:50
...nEvrmajnd... kaže:
[B...i teen spirit..nemoooj se šišaaat..pusti da raaasteeee!!:) [/B]

da, nemoj se šišat.... niko te neče voljet ako budeš imo kratku... he he... zezam sse:)

Guyana
02.02.2003., 03:26
meni je moj dragi prekrasan sa drugom kosom....samo da je sto duze ostavi i ja sam happy :)

seti
02.02.2003., 13:05
definitivno cu morat puknut sliku na saletov sajt, ako je dugokosima tako dobra prodja :D
kad bolje razmislim od svih mojih dama samo jedna je pala na pamet (tad sam bio u vojsci i nemao kose), a ostale iskljucivo na kosu i oci
nisam ni mislio da mislite ozbiljno s onim spikama o "sarmu, inteligenciji, humoru, dobroti, karakteru..."

kosa, dupe, centimetri ...

volim kad priznate :D

Claire
02.02.2003., 13:30
seti kaže:

kosa, dupe, centimetri ...

:eek: :eek: :eek:
a i ti si jedan od tih?

pa shta ne kazesh... ;)

...nEvrmajnd...
02.02.2003., 17:30
...ma ne teen spirit..you don't know me...ali ja ti samo kažem..puuusti kooosu da rastee!:top:

TeenSpirit
02.02.2003., 23:56
ne branim joj ja... :o ;)

Lolita
02.02.2003., 23:59
TeenSpirit kaže:
ne branim joj ja... :o ;)

Daj uzmi skare u ruke i u napad! Necu se vise igrat s tobom ako pustis kosu...:D

TeenSpirit
03.02.2003., 00:19
rekoh...nakon sto (....), onda, mozda, maybe, probably odlucim osisati grivu...

samo ako ti je dupe kao na slici.

bloody sailor moon
03.02.2003., 00:58
TeenSpirit kaže:
rekoh...nakon sto (....), onda, mozda, maybe, probably odlucim osisati grivu...

samo ako ti je dupe kao na slici.

neeemooojj!! :)

TeenSpirit
03.02.2003., 01:20
bloody sailor moon kaže:
neeemooojj!! :)

sto sad ti hoces...zeno? da ti posaljem svoju grivu nakon sisanja u novinskom papiru, ili si nesto drugo zeljela reci...?

bloody sailor moon
03.02.2003., 01:39
TeenSpirit kaže:
sto sad ti hoces...zeno? da ti posaljem svoju grivu nakon sisanja u novinskom papiru, ili si nesto drugo zeljela reci...?

niš, niš!

Septembar
03.02.2003., 01:40
Claire kaže:
tacno
ne ono kad par dlaka naganjaju da puste sto duze, pa ko ofucana metla zgledaju
il kad su prrefrcakvi pa osinje gnijezdo imaju

ak je gusta, cista, sjajna, u fini neki repic
*ma mljac*

bloody sailor moon
03.02.2003., 12:15
meni se sviđa kad neko obrije pola glave.... ali samo dole... pa zaveže u rep---- ja bi to napravila,.,.. al to je malo muška frizura... he he:)

Nimoy
03.02.2003., 23:06
bloody sailor moon kaže:
meni se sviđa kad neko obrije pola glave.... ali samo dole... pa zaveže u rep---- ja bi to napravila,.,.. al to je malo muška frizura... he he:)

pa ti mene stvarno poznash!!!!!!!;)...

FFE
03.02.2003., 23:15
Crow Jane kaže:
I meni je to :top: :s :s

Tebi. Muskome rodu i nije, a nije niti meni, osim ako cura ima lijepu facu za takvu frizuru. A takve su rijetke. Inace, zasto zene zele postati muskarci?:rolleyes:
A dugacka na frajeru, ajme, na to sam padala kada sam bila u pubertetu, pa covjek ipak sazrije i odraste.

TeenSpirit
05.02.2003., 01:18
bloody sailor moon kaže:

yeah...i know what u mean...samo jos mi nije niti blizu za u rep. ali bit ceeeee. jednog dana.

dada79
10.02.2003., 09:54
Kad je zgodan muskarac, sve lijepo stoji! Duga kosaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

mimi
30.03.2003., 00:27
http://www.skidrow.net/web/pics/dont-steal-bandwidth-from-us-sb4b.jpg

Lola
30.03.2003., 04:06
Originally posted by Sandra October
plus da bi ja dodala da lipom coviku sve lipo stoji:D

just Sandy
30.03.2003., 14:50
obrijana glava na 1-2mm... i lijepo oblikovana lubanja... my favourite :o

chiquita
30.03.2003., 18:35
ni ja baš ne volim dugu kosu. čak sam jedno duže vrijeme jako favorizirala ćelavce, mlade dečke ali već polućelavi (pa su se zato brijali skroz ćelavo).
ali kako to u životu biva, kad sam upoznala svog dragog imao je kosu recimo do lakta, dugu, kovrčavu.
to je bilo pred 6 godina, još smo uvijek skupa, a kosu je ošišal kad je moral u vojsku.
thank God.

indian
31.03.2003., 01:25
Originally posted by just Sandy
obrijana glava na 1-2mm... i lijepo oblikovana lubanja... my favourite :o

Heh, ni meni ovo nije mrsko :o ..al fini potiljak..POD OBAVEZNO! :)

Nego, sjetih se jedne kose jednoga moga :(..to je bio tako fino, mekano, podatno..to bi bilo šteta ošišat i odreć se tog finog osjećaja pod rukama...

Rita
31.03.2003., 02:39
Ja ne volim muske sa dugim kosam,to mi se nikad nije svidjalo(ni ko klinki),a ja posto imam tak lijepo oblikovanu glavu nosim sve od duzine pola ledja do 1cm.I kak je netko prije rekao,ljepoj zeni sve dobro stoji:D:D I,ne ne izgledam muskobanjasto;)

penelopa
31.03.2003., 09:45
Pa naravno da ne izgledas:)
Mislim, ako mi je jedini zenski atribut duga kosa onda kvragu sve:D ( sto su onda svi muski do 19-20 stoljeca bili feminizirani?)

Inace, neki muski vole kad im zena ima kratku kosu ( moj, ali ko ga sisa, hehe) a neki vole da im zena bude dugokosa. Isto vrijedi i za zene.
Meni je Gibonni puno zgodniji od kada se osisao;)

Rita
01.04.2003., 02:46
I meni.Moj dragi voli dugokose i plave ,hehe:DZajeb,kad smo hodali ,ja sma bila dugokosa i poprilicno svijetla brineta.Kak smo se ozenili ,ja kratka i tamna:rolleyes:

Reebok
01.04.2003., 07:29
Originally posted by bloody sailor moon

a ja zato obozhavam kad zhene imaju kratku kosu :o

ma joj... obozavam nije prava rijech.... damn, nema prave rijechi.... mozda jedino onomatopeja :rolleyes: "svrshavam u slapovima"

bloody.... a da mi nismo latentni homoseksualci? :eek: :rolleyes: :D

a nista... ako jesmo, mozemo probat prohodat.... ti gay, ja gay.... pashemo si :D

Timor
05.04.2003., 13:16
evo ti ga na...nađem dobar topic jednom u godini...ma svašt...:rolleyes:

Dakle, i ja sam bio u fazi duge kose - do ramena tu negdje,a sjajnaaaaa..cure u razredu su mi govorile da se ošišam jer imam prelijepu kosu za dečka..onak,ravno,sjajna,ko svila....i ja budala se ošišao i ofarbao na crveno...Ajde,stajalo mi je i to,al mi je sad tak žaoo.joooj...smrtz.....još uvijek čuvam doma rep kaj mi je frizerka odrezala.....5 godina je puštam i njegujem,a onda prošvikam i.....ma.....:cry:

...nEvrmajnd...
05.04.2003., 23:43
...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa....neeeeeeeee..zašto si se ošišoooooo?????:(

Timor
07.04.2003., 06:48
Pa ne znaaaaaaaaaaamm............:cry: :cry: :cry:

...nEvrmajnd...
08.04.2003., 23:52
.........aaaaaaaaaaaaaagggggghhhhhhhhh......ajde opet pusti nek raste..:D :D ;)

Timor
09.04.2003., 21:42
jes sir! mislim Mejm...:D

...nEvrmajnd...
10.04.2003., 23:52
:) :) a jesi ti ovako šljadak kao mačič na slici??:D

Timor
11.04.2003., 18:11
Pa naravno...samo ne toliko dlakav...:D

...nEvrmajnd...
13.04.2003., 00:32
....a joooooj......ma nemoš bit takoooo sladak....to je previše...:s :s :s :D ja sam se zaljubila:D

mihael
13.04.2003., 12:24
Moja je ovakva....

Timor
14.04.2003., 11:09
Tko, mačka? Ili mačak? :D :B

...nEvrmajnd...
15.04.2003., 00:50
.....ma mačorr..:D

histeria
16.04.2003., 20:59
duga kosa na muskima mi je jedino OK ak je uz to jako jako kovrcava onak africki,
al ravna ak je jos i masna slizana .........................uzas

Timor
18.04.2003., 11:34
e nemojte se ljutit al...idem se šišat!

...nEvrmajnd...
18.04.2003., 17:25
..neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

bloody sailor moon
19.04.2003., 15:21
timore, nemoj se šišat............ neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeee :( :(

bloody sailor moon
19.04.2003., 15:21
timore, nemoj se šišat............ neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeee :( :(

Timor
24.04.2003., 11:27
a moraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam......

...nEvrmajnd...
27.04.2003., 18:19
..zar si se ostirgo?nisi valjdaaa:(

bloody sailor moon
27.04.2003., 22:44
nemojte se Ljudi šišat... pustite neka raste, nek bude do poda,.... aaaaaaaaa

Haremska plesačica
28.04.2003., 14:43
Muskarci, nemojte se sisat! Ja vooooooolim dugu kosu. :o

Timor
29.04.2003., 09:09
gotovo je...3 cm je sad duga..full rasčupana.a ovak je čak i bolje ;)

...nEvrmajnd...
01.05.2003., 02:41
..ma ak si kjut ko ovaj mačak onda je sve dobro:D :cool: samo ne gel stavit:D

Timor
01.05.2003., 21:20
neeeeeeeeeeeee...........koristim lak:D
moram se rasčupat...znaš kak to ide

bloody sailor moon
01.05.2003., 23:50
Loše :flop: