PDA

View Full Version : Strasti

C'Tebo
04.12.2002., 19:38
Gledate li vi ovo, i, pobogu, zašto?

Icepick
04.12.2002., 19:53
Jedno sam vrijeme pratio...

Zakačio sam se pretprošlog ljeta na moru...ono dođem s plaže i nema ničeg boljeg na telki pa sam to gledao....

Trajalo je nekih godinu dana i to je to....

Sad mi trenutno više ne pada na pamet da to gledam.

Tako je recimo bilo i sa Santa Barbarom....pogledam ih jedno 50-ak, pa onda preskočim 100 i tak stalno.

Vajta
04.12.2002., 19:56
Isfrustriran činjenicom što nikada nisu do kraja pustili Sunset Beach, više nikada neću početi gledati niti jednu američku sapunicu... NIKAD!

Icepick
04.12.2002., 20:02
Originally posted by Vajta
Isfrustriran činjenicom što nikada nisu do kraja pustili Sunset Beach, više nikada neću početi gledati niti jednu američku sapunicu... NIKAD!

Nastavci Sunseta ti idu već jedno pola godine na Kanalu A, ako hvataš.

Ali čini mi se da su i tamo već malo zaglibili.

Ali svakako najbolja sapunica ikad prikazana na HTV-u. (pored prijenosa zasjedanja Sabora na Trećem)

C'Tebo
04.12.2002., 23:14
Fali ti i
Promijenio sam naslov, ali ostalo je promijenjeno samo u naslovu posta, a ne i u naslovu teme (zašto???)

Ali svakako najbolja sapunica ikad prikazana na HTV-u. (pored prijenosa zasjedanja Sabora na Trećem)
A nije li prijenos sabora na trećem humoristična serija?

Ali svejedno sve to...
Ja rađe gledam u ekran kompjutera i ispitujem se "šta da sad radim?" nego da gledam Strasti.

Mislim, stvarno je serija očajna....

vjeverica
07.12.2002., 16:03
previse usporeno...
neko vrijeme pratila , na pocetku , ali nemam zivaca

lorelai0
07.12.2002., 23:57
sapunice su najgora stvar na tvu
strasti prednjace u tome
nema dogadaja, samo bjedna obrada drugih serija i filmova
ali ne uspjevaju ni kao parodija
:p :p

Jango Fett
08.12.2002., 05:24
Ja to pratim.

Naime, zabavno mi je gledati koliko daleko moze ici glupost.

Ipak, s druge strane divim se genijalnosti kreatora te serije: samo genijalci mogu napraviti nesto TOLIKO glupo, glupani bi uvijek tezili prema necem pametnom. Oni dobro znaju sta rade, a to se vidi i po enormnoj gledanosti ove serije. Nisu kreatori glupi, vec publika koja to gleda, osim mene:D

C'Tebo
08.12.2002., 05:54
Ma naravno, svi glupi (koji to gledaju) osim tebe :D

Ja zapravo znam nemali broj ljudi koji to dosta gleda (ne gleda svaku epizodu, ali više manje) i svi po redu gledaju to jer im je jako glupo.

Al ja to ne shvaćam. Ajte mi to objasnite.

Jango Fett
08.12.2002., 12:15
Originally posted by C'Tebo
Ma naravno, svi glupi (koji to gledaju) osim tebe :D

Ja zapravo znam nemali broj ljudi koji to dosta gleda (ne gleda svaku epizodu, ali više manje) i svi po redu gledaju to jer im je jako glupo.

Al ja to ne shvaćam. Ajte mi to objasnite.

Ah sto reci, navuces se, kao i na ostale gluposti: drogu, kavu, IMF...:D :D :D

C'Tebo
08.12.2002., 16:29
Aj dobro, istina :)

vjeverica
08.12.2002., 22:16
ljudi vole glupost:p :p :p

C'Tebo
09.12.2002., 00:13
Pa, da, trebaju ljudi malo oduška od svih ozbiljnih stvari koje se događaju.

NikaZg
12.12.2002., 01:16
jel se to meni priviđa od nedostatka stresa mi svakdašnjeg ili ovi u sapunici koja ide prije Dawson's Creeka imaju neku malu tetu zatvorenu u boci?
lakse bi mi bilo ako je samo halucinacija...

Baphomet
12.12.2002., 09:57
Gledao sam jedno vrijeme ali ne mogu više, ne mogu više, NE MOGU VIŠE , aaaaaaaaaaaaa........

Tila
13.12.2002., 00:59
Da li se igdje može vidjeti toliko plemenitosti kao u toj seriji???
(npr. kada Miguel ide po svoju voljenu čak i u pakao):D :D

slafko
13.12.2002., 11:04
ja sam to lagano pratio par tjedana, ali onda su onu plavusu zakopali zivu i polili betonom. nakon tjedan dana slucajno pogledam, a ona hoda okolo.
onda sam puko. :cool:

ankada
13.12.2002., 13:07
Eto tako je to kada ljudi ne posjeduju dovoljno strpljenja pa ne gledaju genijalne rasplete takvih genijalnih problema. Razocarani prekinu gledati i onda serija nije OK.
Daaaavno nije bilo tako dobre i kvalitetne serije, djeca bi to trebala za lektiru obradjivati.
Ps.:D :D :D :D :D

C'Tebo
13.12.2002., 15:28
Originally posted by slafko
ja sam to lagano pratio par tjedana, ali onda su onu plavusu zakopali zivu i polili betonom. nakon tjedan dana slucajno pogledam, a ona hoda okolo.
onda sam puko. :cool:
I šta ti je tu čudno?
Kaj je trebala nogu slomi, il' kaj?

TeenSpirit
13.12.2002., 17:10
ne zelim znati da to postoji. :D

L.Nimoy
26.12.2002., 15:20
Strasti - hm....mislim da to bas NIKAD nisam ni malo pogledao..ne znam zasto......ali sad kad vidim ove vase odgovore......ni necu...hvala......(evo sad covjek vidi cemu sluzi IMF):D :s

RockChick
28.12.2002., 01:31
Strasti???...SOLIDNA HUMORISTICNA SERIJA
:rigo: :bljak:

kF
29.12.2002., 00:23
Najs... autore te serije sigurno negdje ludo zabavlja to sto znaju da ima par ludjaka (nhf anyone) koji to gledaju... :)

Mariela
29.12.2002., 02:33
gledala sam na pocetku misleci da ce to biti nesto bolje od meksickih sapunica ali to je jos gore...tamo bar ne izlaze iz pakla ljestvama...i hrpa jos vecih gluposti ali moraju ljudi nekako zaradjivat$$$$...sta ces...:rolleyes:

Arwen Evenstar
30.12.2002., 00:15
Joj... gledala sam u SAD-u nove nastavke... UŽAS!!!!

Jedno vrijeme sam to pratila, ali sad mi je dovoljno da pogledam jednu epizodu u tri mjeseca da znam sto se događa.

Arwen Evenstar
01.01.2003., 21:19
Tako nekako Johnny.

C'Tebo
01.01.2003., 21:52
Johnny kaže:
Cuo sam da u toj seriji jedan dan traje pedesetak epizoda. Da je, prema ovome kako se prica odvija, 500. epizoda tek tjedan i pol od kad se Ethan i Theresa poznaju (a vec se zene!).
Samo pedeset epizoda?
Ja dobio dojam da traje više, ali i to što kažeš....

09.01.2003., 14:35
Vajta kaže:

....nedostaje mi odjavna spica...

FRANCUSKA SALATA
22.01.2003., 22:59
i meni!!!:confused:

strijelčic@
24.01.2003., 06:11
Možda i jesam luda, ali ja Strasti gledam i to svakodnevno, barem se tih 40 i nešto minuta nasmijem, načudim, izbezumim i opustim i već znam sve točno kad bu ko šta rekao i zašto, uopće skoro nema iznenađenja u raspletu (tko zna možda nas iznenade?) ma PASSIONS RULES!:top:

C'Tebo
24.01.2003., 15:22
Trebaš pogledat onu epizodu Futurame kad ih napadnu vanzemaljci s Omicron Persiae 8.

"I know the secret of every succesful TV show. At the end of each episode, everything is just the way it was in the beginning"

hellie
24.01.2003., 23:45
postoje čak i dobre američke sapunice, koliko god to bilo nemoguće za povjerovati, ali ovo je stvarno sramota, vještica, lutka koja govori, charity, najdosadnija dobrica na svijetu i ne smijemo zaboraviti grace, tu bi ženu tukla onim njenim kolačem od supe. a i ostalo je stvarno sramota, zapleti su očajni, likovi još gori. svi su sa svima spavali, svi imaju neku kretensku tajnu i sve to u nepostojećem malom gradiću gdje je sve lijepo i savršeno. moja reakcija kad vidim tu seriju:bljak: :bljak: :bljak: :bljak: mislim da to sve govori.

poison_girl
28.01.2003., 17:15
strasti
:bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak:
pa to treba zakonom zabranit :closed:
serija je živi užas
nije da ne gledam sapunice, al je ova :bljak: :bljak:

strijelčic@
29.01.2003., 04:04
Pa i je sve to navedeno, ali zašto je onda tako damn zarazna?:rolleyes:

poison_girl
29.01.2003., 13:42
valjda zato što je tolko glupa hahahha
ma ljudi gledaju glupe stvari, valjda zato što im se pored tih gluposti one njihove vlastite čine sitnicama:D
:B

imal ovo što sam rekla ikakve logike???

C'Tebo
29.01.2003., 15:22
A valjda ima logike, ali alanfordovske:
"Zašto imaš tu pušku?"
"Čujem da okolo vrebaju banditi koji kradu radije iz auti"
"Ali ti nemaš auto.."
"Ne, ali imam radio"

kF
29.01.2003., 22:52
strip-intelektualac strikes back! :B

eh da, serija sucka. u rangu je digimona.

Romeo
29.01.2003., 23:12
Meni je serija super, bas mi se svida. Puno neocekivanih preokreta, jedna specificna dinamicnost radnje, uvjerljiva gluma, velika paleta razlicitih karaktera ljudi u kojima bi se, vjerujem, svatko od nas mogao pronaci. I to ovoj seriji daje posebnu car.
;)

Lolita
29.01.2003., 23:48
Zezas se...jelda?!

kF
30.01.2003., 00:06
Lolita kaže:
Zezas se...jelda?!

ma ne zeza se covjek. pa sto onda ako voli tu seriju.

...ne! LOL :D

C'Tebo
30.01.2003., 04:02
Ma pustite čovjeka, ak voli strasti, njegov problem.

Nećemo ga sad ubit zbog toga.

Nećemo, ali ćemo uperit prstom u njega i gromoglasno se smijati :B

Lolita
30.01.2003., 16:39
Ja bi radje plakala kad se sjetim te serije....i njenih obozavatelja...

Koma.

Romeo
31.01.2003., 00:40
;)

armada-usa
31.01.2003., 06:40
Evo da vam malo pokvarim gledanje i smanjim napetost serije :D
U USA je serija jedno godinu i pol ispred nas i trenutno je ovo aktualno:
- Teresa (koju je ethan ostavio pred vjencanje jer je bila trudna sa njegovim tatom, tj ne tatom nego Julianom za kojeg je mislio da mu je tata ali nije jer je njegov tata Sam) je postala Mrs Crane i sada je ona gospodarica Crane carstva. Ima sina sa Julianom, ali oni nisu zapravo skupa nego samo su se jednom kresnuli, neposredno nakon sto su se ozenili i to zato sto su bili pijani ili tako nesto
- doslo je brdo izgubljene djece, npr ethan ima brata kojeg nitko ne voli, miguel i njegovi imaju nekog brata isto koji trenutacno nesto kao hoce-nece umrijeti, a ozenjen je za sheridan,i jos tako neki
- hm sto jos eh da, docek nove godine je trajao jedno mjesec dana, a sve je to bio samo jedan dan. ja pogledam jednu epizodu pet dana prije nove godine i oni kao na doceku, e onda prije jedno tjedan dana pogledam, kad ono isti taj dan
- kay je trudna sa miguelom ali nesto kao on je mislio da je ona ona plava sto slici na misa
- izmjenjalo se masu glumaca, kao npr ethan, kay, i njena sestra i one dvije sestre crnkinje i jos neki
- mislim da je ona stara vjestica isto trudna sa Julianom ali nesto nisam sigurna
itd itd itd
kad budem slijedeci dan imala slobodan dan i pogledam slijedecu epizodu (ovdje serija ide svaki radni dan u 2) opet cu vas ukratko izvjestiti

poison_girl
31.01.2003., 12:42
C'Tebo kaže:
eh da, serija sucka. u rangu je digimona.

ne vrijeđaj digimone :B :B
;) :D

kF
31.01.2003., 13:15
- Teresa (koju je ethan ostavio pred vjencanje jer je bila trudna sa njegovim tatom, tj ne tatom nego Julianom za kojeg je mislio da mu je tata ali nije jer je njegov tata Sam)

daj kakva je ovo recenica... ma nisam ja dovoljno pametan da pratim ovu seriju... nis ne kuzim :)

eh da, ono nije napisao c'tebo ;)

C'Tebo
31.01.2003., 19:14
Tako je, nisam ja to reko :B

RockChick
31.01.2003., 23:45
Romeo kaže:
Meni je serija super, bas mi se svida. Puno neocekivanih preokreta, jedna specificna dinamicnost radnje, uvjerljiva gluma, velika paleta razlicitih karaktera ljudi u kojima bi se, vjerujem, svatko od nas mogao pronaci. I to ovoj seriji daje posebnu car.
;)

:D :D :D

strijelčic@
01.02.2003., 04:51
Johnny kaže:
Kay, njena sestra i jedna od sestara crnkinja su se već i kod nas izmijenile.

Da jesu, al izgleda da će se još jednom promijenit, opet smjena he he...:D

poison_girl
01.02.2003., 17:53
Romeo kaže:
Meni je serija super, bas mi se svida. Puno neocekivanih preokreta, jedna specificna dinamicnost radnje, uvjerljiva gluma , velika paleta razlicitih karaktera ljudi u kojima bi se, vjerujem, svatko od nas mogao pronaci. I to ovoj seriji daje posebnu car.
;)

mislim ovaj tekst kolko tolko razumijem, hebiga čovjeku se sviđaju limunade, ako se nama ne sviđa ne moramo sad njega osuđivat

ali ovo uvjerljiva gluma ?????
o čemu ti to pričaš Romeo :confused: :confused:

poison_girl
01.02.2003., 17:57
kF kaže:

eh da, ono nije napisao c'tebo ;)

ispravka :D

kF ne vrijeđaj digimone!

kF
01.02.2003., 18:16
poison_girl kaže:
kF ne vrijeđaj digimone!

a nego koga cu? fisherove? star trek? :D

hehe

eh da, Romeo se samo dobro zabavlja ;)

marijan_e
27.04.2004., 15:02
Nedavno su strasti zavrsile na obn pa me zanima jeli orginalni nbc emitira jos strasti i kad jer ga ima na nekom satelitu kao feed

Nastassja
27.04.2004., 19:08
Spojeno s glavnim topicem.

Mlaen
27.04.2004., 21:02
Ono što se meni gadilo u serii je odugovlačenje ali ipak sam je tu i tamo znao pogledat pa ako ko zna neka napiše kako je završilo...:w

marijan_e
27.04.2004., 21:29
JA SAM ZAAAAA STRASTI!!!!!!! Amo upirat od danas novu mailovima kad ce ih vratit .Mislim da je to gledalo pola hrvatske i da bi im gledanost 20% narasla.Serija mi je zanimljiva ali zna bit toliko glupa da se pitam zasto je gledam a da je vrate vjerujte mi gledao bi je .Radnja ima toliko zapleta da sam neznas kako ce sta bit kako u meksickim sapunicama, evo ko je pomislio da ce sheridan živu zakopat ili da ce joj otrovat prsten to se samo pametan covijek moze sjetit, ali opet ona theresa je odvratna 10 na 283516976 s onim prenemaganjem.I usput ethan se nije mjenjao mjenala se samo simone i kay ako je jos ko recite.

PrittPen
27.04.2004., 21:37
ja volim strasti, to je jedina sapunica kojoj sam bez problema uspjela pratit i nakon mjesec dana negledanja, nemam ja inače discipline to svaki dan gledat...

Arwen Evenstar
27.04.2004., 22:27
Baš sam se neki dan sjetila te serije... Čovječe! :)

vjeverica
27.04.2004., 23:16
Mlaen kaže:
Ono što se meni gadilo u serii je odugovlačenje ali ipak sam je tu i tamo znao pogledat pa ako ko zna neka napiše kako je završilo...:w
Ma kaj zavrsilo? Ma covjece , jos se snima!:s

:lol:

Mlaen
28.04.2004., 18:15
PrittPen kaže:
ja volim strasti, to je jedina sapunica kojoj sam bez problema uspjela pratit i nakon mjesec dana negledanja
Pa to ti ja govorim:D:D

Ma kaj zavrsilo? Ma covjece , jos se snima!
Amerikanci...

Shadowfax
28.04.2004., 18:24
Brijem da serija ima nekih tisucu epizoda. Meni je najbolja bila Dinastija. :zubo:
Ovo sam gledala možda tri puta i katastrofa :bljak:

ane
28.04.2004., 20:45
sad ide na obn-u pa pogledam koji put. bože koje gluposti amerikanci neće smilsliti! :rolleyes:

marijan_e
28.04.2004., 21:33
ma šta ide na obn gotovo je !!!

ane
28.04.2004., 22:39
marijan_e kaže:
ma šta ide na obn gotovo je !!!

o, gotovo je. nisam znala. to sam pogledala samo par puta kad bi mi bilo stvarno dosadno a ne bi mi se dalo dići sa kauča.

marijan_e
28.04.2004., 22:49
ma meni su strasti stvarno odlicne a nevidin u nbc-evom rasporedu da se jos emitiraju

ane
29.04.2004., 00:45
marijan_e kaže:
ma meni su strasti stvarno odlicne a nevidin u nbc-evom rasporedu da se jos emitiraju

ma čekaj, ti to stvarno voliš gledati :confused: ja sam mislila da se zezaš!

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
29.04.2004., 00:49
Priznali mi to sebi ili ne, svi mi zapravo volimo gledati Strasti...

Samo sto ponekad preskocimo nekih 200-tinjak epizoda...

Ali nije da se puno toga dogodi u tom razdoblju...

Ah da, jedino se glumacka postava promjeni... :D

ane
29.04.2004., 00:58
a-a-JaNeTrebamNikoga kaže:
Priznali mi to sebi ili ne, svi mi zapravo volimo gledati Strasti...

Samo sto ponekad preskocimo nekih 200-tinjak epizoda...

Ali nije da se puno toga dogodi u tom razdoblju...

Ah da, jedino se glumacka postava promjeni... :D

:top: i ja priznajem- znala sam pogledati svaku 10 epizodu do pola. jer drugu polovicu ionako ponavljaju tekst od prve polovice. :rolleyes: to mi je pasalo baš za ono- mozak na pašu. da kad već ležim na kauču u nešto i buljim.

ASd
07.08.2005., 17:26
hellie kaže:
grace, tu bi ženu tukla onim njenim kolačem od supe.

:lol: Grace... i taj njezin kolač... I miss that :D

Šteta što više nema Strasti...

Evo odnekud sam izvukao temu :)

Ak netko prati što se događa, pa možemo komentirat :)

Inače, trenutačno se prikazuje 1542 epizoda :)

Dodo85
07.08.2005., 22:13
SPOILERS,TKO NE ŽELI ZNATI,NEK NE ČITA ;)

U Americi se događa neki veliki potres u Strastima... Luis i Sheridan se mrze,pa se vole,pa one umre svake sezone,pa se vrati i tako u krug,i dobili su dijete,ali još nisu sigurno je li njihovo :rolleyes: Tabitha je dobila dijete od Juliana,a i Theresa ima dijete s Julianom,Gwen je postala psiho,Kay su promijenili još pet puta (glumicu),Charity i Miguel su nedavno otišli iz serije,bila je priča "WHO'S THE MOMMY" jer je Theresa prihvatila biti surogat majka Gwen i Ethanu,ali je dan prije oplodnje spavala s Ethanom,pa nije znala jel čeka svoje dijete s Ethanom,ili Gwenino i Ethanovo dijete :D Ma ima još brdo toga,ispalo je da su Chad i Whitney ipak brat i sestra (iako se priča da nisu) i imaju dijete zajedno :bljak: Whitney ga je dala na usvajanje,i Chad je usvojio bebu :rolleyes: I tako,gluposti... Tabithina kći Endora je zamjena za Timmyja i zla je,al slatka :cool: Inače,sjećate se kad je ona Whitneyina sestra uvjeravala samu sebe da joj je Chad dečko?E pa taj story-line je trajao 18 mjeseci!!!Ona je 18 mjeseci stalno mislila da joj je Chad dečko,a Whitney i Chad su se potajno trošili :D E da,i otkrilo se da je Eve bila kurva pa ju je T.C. nogirao,i sad su Eve i Julian glavni par :p T.C. je s Eveinom zlom sestrom,ali ne znam kak se zove... Grace je nogirala Sama,i mislim da je on sad s Ivy,ali i oni se uzimaju pa se ostavljaju :D Sve ovo znam samo iz čitnja službene stranice... Inače,malo su prestali s pretjeranim čarolijama (pakao u ormaru i sl.).

Inače,nikad nisam gledao Strasti,neeeeeeeeeeeee... Kako sam mrzio ljude koji su pričali da ne gledaju,a onda znaju sve što se događa i ko je s kim :rolleyes:

Ken
07.08.2005., 22:19
Oće kada nova sezona ili barem u reprizu to na novoj?