View Full Version : DS9: o'brien vs riker
BootBoy
11.03.2004., 20:51
nekidan je bila epizoda sa rikerom nastalim u nesretnom teleportiranju...
uglavnom, riker ulazi u defiant, vidi o'briena i odjednom se naljuti i ne zeli pricati s ovim... zasto? kad su se oni posvadjali? kako je o'brien uopce dospio na DS9?:w
BillGatesMustDie
11.03.2004., 21:11
BootBoy kaže:
nekidan je bila epizoda sa rikerom nastalim u nesretnom teleportiranju...
uglavnom, riker ulazi u defiant, vidi o'briena i odjednom se naljuti i ne zeli pricati s ovim... zasto? kad su se oni posvadjali? kako je o'brien uopce dospio na DS9?:w
Pokušavao sam se sjetiti o čemu je riječ i nisam uspio čak ni nakon letimično pregledanih sažetaka TNG epizoda koje imam sripane...
na kraju zaključujem da se Riker samo htio riješiti O'Briena... jer je ovaj bio u 100 čuda nakon toga :D
Pussy Cat
11.03.2004., 21:39
A možda se O'Brien muvo oko one Rikerove na Enterprajzu :D
Ni ja se ne sjećam kako/odakle/zašto, a mislim da sam gledala sve TNGove.... :misli:
BillGatesMustDie kaže:
na kraju zaključujem da se Riker samo htio riješiti O'Briena... jer je ovaj bio u 100 čuda nakon toga :D
To sam i ja pretpostavila, jer je O'Brien bio jedini s Enterprisea. Vjerojatno se Tom bojao da ga O'Brien ne uvuče u razgovor.
Možda je O'Brian bio mali od teleporta kada je Tommy zapeo na onom šugavom planetu. To je meni palo na pamet kada se onako na njega izderao. Ne bi mu ni je oprostio da sam radi njega zapeo na šugavom razorenom planetu nekih 7 godina.
BillGatesMustDie
12.03.2004., 07:31
gabal kaže:
Možda je O'Brian bio mali od teleporta kada je Tommy zapeo na onom šugavom planetu. To je meni palo na pamet kada se onako na njega izderao. Ne bi mu ni je oprostio da sam radi njega zapeo na šugavom razorenom planetu nekih 7 godina.
Mislim da nije jer je Miles služio na Ruthledge-u (tako nešto) i muvao se oko nekih Kardasijanaca, a Riker je bio na nekom drugom brodu...
GaelGarciaBernal
12.03.2004., 09:23
Riker je bio na Potemkinu, cini mi se.
BillGatesMustDie
12.03.2004., 10:41
Uglavnom nisu bili zajedno zato jer je O'Briean bio taktički oficir na svoj bivšem brodu...
Posjetioc
12.03.2004., 11:19
Nema drugog objasnjenja nego da je htio po svaku cijenu izbjeci razgovor sa nekim ko poznaje "pravog" Rikera.
Nephrite
12.03.2004., 12:40
Riker i O'Brien su imali strastvenu vezu tijekom ljetne stanke između 2. i 3. sezone TNG-a (to dokazuje da se preko ljeta u TNG-u, za razliku od Seinfelda ipak nešto događa). Čak se i Riker preselio u O'Brienovu kabinu. Zajednički život im je obojici godio. Sve je bilo super, osim jedne male nesuglasice. Naime O'Brien nikad nije čistio svoju soničnu četkicu za zube. Riker kao pompozni čistunac nije mogao trpiti takvo kršenje Flotinog protokola i sve je završilo na sudu. Riker je dobio gardenije, shuttle i zbirku kineske poezije, a O'Brien set od 20 holo-filmova McCocka Sholnga.
Enivej, odtad Riker i O'Brien ne razgovaraju. A kad je Riker došao na DS9, O'Brien je probao zapalit stari plamen, ali Riker nije htio ništa od toga. "I will not make the sam mistake twice." bile su njegove riječi, koje su mogli čuti samo ST fanovi izuzetnih slušnih sposobnosti (i oni koji gledaju DS9 s nosom priljepljenim uz ekran (I'm talking to you Gael)).
Kasnije je Riker prošao kroz temporalni mjehurić koji ga je zamjenio sa Thomasom Rikerom koji je zbog te temporalne anomalije počeo furat lažnu bradu i terorističke tendencije.
Nadam se da sam pomogao.
GaelGarciaBernal
12.03.2004., 14:18
Nephrite kaze:
oni koji gledaju DS9 s nosom priljepljenim uz ekran (I'm talking to you Gael)).
:W Jupiiiiii! Ponosan sam na to sto gledam DS9 stalno i svaki dan (skoro svaki). Kakav krasan komplimentic si mi uputio.:top:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.