View Full Version : Samsung E710
*brabus*
11.03.2004., 21:08
Ima li ga itko i zna li tko sta o njemu???
...pa koliko vidim vec ga ima svaki peti na cesti,mobitel je stvarno dobar,jedini od samsunga koji ima donekle postene funkcije,ekran je super,jedina mana za tu cijenu i klasu je kaj nema BT,to je izgleda za samsung jos uvjek SF tehnologija nazalost...dakle,kraljevski model sigurno nije,vec izlaze puno bolji modeli ovih dana od SE kao S700.K700 i Siemensa kao S65
tmarec kaže:
...pa koliko vidim vec ga ima svaki peti na cesti
Mislis na E700, a ne na E710, zar ne? Ili si ti iz Koreje? (Samsungovi mobiteli se proizvode u Juznoj Koreji, op. au. :))
Joshn Smith
15.03.2004., 23:35
Hm jos ga nisam vidio ( traze sverceri po 4000 kn?!?!?:bljak:
Tko ce ga kupiti za te pare.....
Svaka cast samsungu zna napraviti sminkerski mobitel ali to je to.
Nazadni su koliko se to moze tolerirat. Jos nisu ni infra red savladali :confused: jer ni na jednom mobu ne radi sto bi trebao a to je povezivanje sa jedne i druge strane veze.
A jedino sto sam citao ( a jesam dosta) par recenzija i skuzio da između E700 i E710 je jedina razlika sto noviji ima photo light (beskorisna lampica koja pokusava glumiti blic ali naravno da to ne uspjeva, mrak i dalje ostaje mrak) koji voli piti mAh iz ionako jadne baterije.
Za kraj pitanje "brabusu" :
Kojim drogama se ti ljecis kad za E710 kazeš kraljevski?????
I ja bih malo. :bljak:
*brabus*
16.03.2004., 15:24
ajd neka mi netko kaze koji je bolji mobitel od e 710, neki koji je takve velicine, a ima sve na njemu, blic i to, a uz to slike na njemu su odlicne
Joshn Smith
16.03.2004., 22:04
Ask and u shall recive????
motorola V690 (uostalom ne samo bolji nego cak i jeftiniji). Dosta jedan ili treba jos navoditi?????
Spinnaker
16.03.2004., 22:16
Ala....ostavi se tih mobitela vise......pun mi te kuac.
Nemojte ga slusat ljudi(Smitha),prica nebuloze :D
*brabus*
17.03.2004., 20:56
sto se tice v690, sto jest jest, mobitel nije los, ali je samsungov dizajn ipak po mom ukusu bolji, naravno tu su jos i dva ekrana
shadowthrone
17.03.2004., 21:11
Neću niš komentirati. Svi ljubitelji Samsunga neka pogledaju temu koju sam otvorio (zove se Samsung sucks) za detaljnije objašnjenje moje izjave.
mobitel je savrsenstvo, kamera sa blitzom, zoom-om, savrsen, ima sam ga, ukrali ga dušmani, vrijedi svake kune...
SymbianBoy
27.04.2005., 13:42
kekoos kaže:
mobitel je savrsenstvo, kamera sa blitzom, zoom-om, savrsen, ima sam ga, ukrali ga dušmani, vrijedi svake kune...
Neki mutavi lopov! kad već krade mogo je ukrast nekaj pošteno a ne E710 :D :D
kako možeš za mob koji ima već ultrastandardnu vga 640x480 cameru, ultrastandardnih 65k displej, i jadnih 9mb memorije, ograničenje od 200 poruka,... kraljevskim. Pa jesi ti normalan
:bang: :bang:
Tko god ti to naplati 4000kn te pljačka na veliko. za te pare dobiješ 6630,s700i,d500,...(preko burze)
Super mobitel! :top:
e710 (http://www.mobile-review.com/phonemodels/samsung/samsung-e710-en.shtml)
MEDO11 kaže:
kako možeš za mob koji ima već ultrastandardnu vga 640x480 cameru, ultrastandardnih 65k displej, i jadnih 9mb memorije, ograničenje od 200 poruka,... kraljevskim. Pa jesi ti normalan
:bang: :bang:
takvu kameru, zoom, preklopni je, bez antene - lg c3300
jest da ima puno manje memorije al zato i košta 1/4 te cijene :kava:
vaci kaže:
takvu kameru, zoom, preklopni je, bez antene - lg c3300
jest da ima puno manje memorije al zato i košta 1/4 te cijene :kava:
Istina,iako po meni je malo ženskakst mobitel, više manje svi ovi preklopni lgi
MEDO11 kaže:
Istina,iako po meni je malo ženskakst mobitel, više manje svi ovi preklopni lgi ja jesam žensko :D
vaci kaže:
ja jesam žensko :D
Ima nešto u tome...:D :D
Zapažanje "detalja" mi baš nije jača strana!:D :D ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.