PDA

View Full Version : gay sportovi

dr.kronja
13.03.2004., 18:55
posto ovdje u usa nema nogometa i ovo sto ima je smijesno bolje igraju zenske od muskih pa da malo pljuvamo za mene su najaci gay sportovi americki fotball i baseball[fuj kako mi se gade pa da cvidimo ostale sta misle

Mr. Wolf
13.03.2004., 18:57
Pa kaj nema MLS i to mislim da uopće nije loša liga naspram nekim europskim. Meni je football ok, baseball baš i nisam imao prilike pratit!

Spinnaker
13.03.2004., 19:46
Football-ljudi sa 20 kg oklopa igraju rugby

Ken
13.03.2004., 20:13
Spinnaker kaže:
Football-ljudi sa 20 kg oklopa igraju rugby

bez oklopa bi to bio zanimljvi sport... tada bi se vidili junaci :D :D
ono australsko sranje-onaj ragbi isto ne valja... sve su to sportovi za qrac

KokuZ
13.03.2004., 20:52
dr.kronja kaže:
posto ovdje u usa nema nogometa i ovo sto ima je smijesno bolje igraju zenske od muskih pa da malo pljuvamo za mene su najaci gay sportovi americki fotball i baseball[fuj kako mi se gade pa da cvidimo ostale sta misle

I u Kanadi je fudbal vise zemski sport nego muski.

Najgori i najdosadniji sportovi koje prikazuju na TV za mene su: bejzbol, curling (nesto kao bocanje na ledu), NBA ( uopste ne prenose evropsku kosarku) pomalo hokej, kriket, golf i pecanje.

Za rukomet nikad nisu culi, niti znaju sta je to, za vaterpolo znaju,
nekima moram objasnjavati sta je LP, itd, itd.

robybaggio
13.03.2004., 23:47
A jesi našao usporedbu...iako smo mi Hrvati moćni u ta dva sporta, mora priznati da su rukomet i vaterpolo među najbezveznijim momčadskim sportovima koji postoje. Isključivo zbog pravila i mućki. Dok rukomet još i može proći kao gledljiv sport, vaterpolo je katastrofa. Zna bit dosadnije i od baseballa, a to je nemoguće.

cemo
14.03.2004., 14:00
robybaggio kaže:
A jesi našao usporedbu...iako smo mi Hrvati moćni u ta dva sporta, mora priznati da su rukomet i vaterpolo među najbezveznijim momčadskim sportovima koji postoje. Isključivo zbog pravila i mućki. Dok rukomet još i može proći kao gledljiv sport, vaterpolo je katastrofa. Zna bit dosadnije i od baseballa, a to je nemoguće.

ma to stari, odlicno 5!! :bang:

samo neznam zasto su vaterpolo i rukomet dosadni. u usporedbi sa nogometom ima 300% vise tjelesnog kontakta, agresivnosti, i ono zbog cega obozavam te sportove je to sto te drze u neizvjesnosti, jer je skoro svaki napad gol. pa kad je netko povede sa 2 razlike odmah je kombinacija kako izjedancit i povest! u nogometu je 1:0 normalan rezultat! zamisli si rukomet ili vaterpolo sa tim rezultatom!

cemo
14.03.2004., 14:04
anyway, gay sportovi su mi: kuglanje, klizanje, kriket, badminton, i bodybuilding (znam da cete me popljuvat :zubo: zbog ovog zadnjeg).

Greate White
14.03.2004., 15:46
nogomet ,na prvom mjestu ostalo je zanemarivo

robybaggio
15.03.2004., 00:50
cemo kaže:
ma to stari, odlicno 5!! :bang:

samo neznam zasto su vaterpolo i rukomet dosadni. u usporedbi sa nogometom ima 300% vise tjelesnog kontakta, agresivnosti, i ono zbog cega obozavam te sportove je to sto te drze u neizvjesnosti, jer je skoro svaki napad gol. pa kad je netko povede sa 2 razlike odmah je kombinacija kako izjedancit i povest! u nogometu je 1:0 normalan rezultat! zamisli si rukomet ili vaterpolo sa tim rezultatom!
Vaterpolo: faul, zastavica gore, nastavlja se, faul, igrač više, faul, faul, faul...

alexxx
15.03.2004., 01:17
cemo kaže:
bodybuilding (znam da cete me popljuvat :zubo: zbog ovog zadnjeg). :) ja cu se slozit.

pakleni_patuljak
15.03.2004., 13:29
cemo kaže:
anyway, gay sportovi su mi: kuglanje, klizanje, kriket, badminton, i bodybuilding (znam da cete me popljuvat :zubo: zbog ovog zadnjeg).

Badminton gej sport???

Jesi kada probao igrat badminton?

Urpanus
15.03.2004., 13:55
alica kaže:
:) ja cu se slozit.

I ja

robybaggio
15.03.2004., 14:12
Također. To nije sport već pumpanje steroidima bez nekog smisla.

Vanjushka
15.03.2004., 14:45
A mene interesuje po cemu je to boks plemenit sport :D

cemo
15.03.2004., 14:53
robybaggio kaže:
Vaterpolo: faul, zastavica gore, nastavlja se, faul, igrač više, faul, faul, faul...

vidis, trenirao sam veterpolo 5 godina i fora je u tome da kada nebi bili tako strogi suci, vaterpolisti bi iz bazena izlazili krvavi, izgrebani, natuceni, a nekolicina bi ih vjerovatno izgubila i svoju muskost! vaterpolo je brutalan sport! ispod vode se svasta desava!!

cemo
15.03.2004., 14:55
pakleni_patuljak kaže:
Badminton gej sport???

Jesi kada probao igrat badminton?

igram ga i danas dosta cesto! zabavan je, ali nekako mi je to (ne zelim vrijedjati), zenska varijanta tenisa!

bogeyman
15.03.2004., 15:09
cemo kaže:
... ispod vode se svasta desava!!
Dakle - gay! :D

Toco1980
15.03.2004., 16:57
:misli:

Mislim stvarno, koja rasprava..... :rolleyes:
Pa svaki sport može biti pederski ako ga pederi treniraju.... :rolleyes:

robybaggio
15.03.2004., 22:10
cemo kaže:
vidis, trenirao sam veterpolo 5 godina i fora je u tome da kada nebi bili tako strogi suci, vaterpolisti bi iz bazena izlazili krvavi, izgrebani, natuceni, a nekolicina bi ih vjerovatno izgubila i svoju muskost! vaterpolo je brutalan sport! ispod vode se svasta desava!!
Kužim ja sve, znam da je vaterpolo jedan od fizički najzahtjevnijih sportova, ali za gledati zna biti jako naporan. Pravila su mu užasno jednostavna i zato nema neku draž kao npr. nogomet ili košarka.

Greate White
15.03.2004., 23:13
a nogomet je inace igra za genijalce

Toco1980
16.03.2004., 00:49
Greate White kaže:
a nogomet je inace igra za genijalce

20 tipova kojima je kranji intelektualni domet trčkarati za napuhnutom mješinom...... :rolleyes:

Karakala
16.03.2004., 01:14
Toco1980 kaže:
20 tipova kojima je kranji intelektualni domet trčkarati za napuhnutom mješinom...... :rolleyes:

Nije baš tako.

Ajde izadji na teren i odigraj libera u nekoj ekipi koja igra 3-5-2.

Baš me zanima kako bi to izgledalo.

Nogomet je kompleksna igra, i jednostavno ga moraš kužit.

cemo
16.03.2004., 13:12
robybaggio kaže:
Kužim ja sve, znam da je vaterpolo jedan od fizički najzahtjevnijih sportova, ali za gledati zna biti jako naporan. Pravila su mu užasno jednostavna i zato nema neku draž kao npr. nogomet ili košarka.

a koja to pravila ima nogomet da je tako zanimljiv??
pravila u rukometu i vaterpolu su identicna! zapravo, vaterpolo ima jedno jedino pravilo (osim da nesmijes faulirati), a to je da nesmijes doci sa loptom na 2 metra od gola!

robybaggio
16.03.2004., 20:16
cemo kaže:
a koja to pravila ima nogomet da je tako zanimljiv??
pravila u rukometu i vaterpolu su identicna! zapravo, vaterpolo ima jedno jedino pravilo (osim da nesmijes faulirati), a to je da nesmijes doci sa loptom na 2 metra od gola!
Pa sam si sada sve rekao, vaterpolo nema skoro nikakvih pravila osim tih par. Nogomet ima cijelu knjigu pravila. Nije bezveze najrašireniji sport na svijetu. Ja nisam sada tu došao vrijeđati vaterpolo i rukomet, samo kažem da nisu toliko atraktivni za gledati. Vaterpolo pogotovo.

dr.kronja
16.03.2004., 20:38
ko ne voli nogomet za mene je gay? nek se niko ne uvrijedi ali to je moje misljenje:W

Karakala
16.03.2004., 22:05
dr.kronja kaže:
ko ne voli nogomet za mene je gay? nek se niko ne uvrijedi ali to je moje misljenje:W

Tko ne voli nogomet je iskompleksiran jer nije uspio u istom.

Svi pokušavaju najprije igrat nogomet, i ako im ne ide odu oni u drugi sport. :)

Mačevanje, badmington i sl. :B :W

cemo
16.03.2004., 22:34
robybaggio kaže:
Pa sam si sada sve rekao, vaterpolo nema skoro nikakvih pravila osim tih par. Nogomet ima cijelu knjigu pravila. Nije bezveze najrašireniji sport na svijetu. Ja nisam sada tu došao vrijeđati vaterpolo i rukomet, samo kažem da nisu toliko atraktivni za gledati. Vaterpolo pogotovo.

pa daj mi reci jos neko pravilo u nogometu osim offsidea i da igrac nesmije igrati rukom, sto je ekvivalentno 2 metra u vaterpolu i hvatanju lopte sa dvije ruke!!

robybaggio
17.03.2004., 19:40
cemo kaže:
pa daj mi reci jos neko pravilo u nogometu osim offsidea i da igrac nesmije igrati rukom, sto je ekvivalentno 2 metra u vaterpolu i hvatanju lopte sa dvije ruke!!
pa...kartoni...nema vraćanja lopte golmanu...nepošteno mjerenje vremena...slobodnjaci...općenito manje faula...imaš cijelu knjigu tamo na FIFA.com

faktotum
18.03.2004., 00:00
Brzo hodanje.
Ako to nije gay onda neznam što je.

Karakala
18.03.2004., 00:27
robybaggio kaže:
pa...kartoni...nema vraćanja lopte golmanu...nepošteno mjerenje vremena...slobodnjaci...općenito manje faula...imaš cijelu knjigu tamo na FIFA.com

Potpisujem. :)

Onda pravilo da se golmana ne smije ometati kad ispucava loptu i iz ruke.
Primjer Henrya ovo kolo. :)

Ni ja to nisam znao koji igram nogomet oduvijek.

pakleni_patuljak
18.03.2004., 21:53
Karakala kaže:
Nogomet je kompleksna igra, i jednostavno ga moraš kužit.

Nogomet je kompleksna igra???
A što je onda jedrenje!?? Jesi probao kad sjest u Lasera ili 49-era???
Ili probaj pitat setija kako se pobjeđuje na pustolovnoj utrci...

Oni koji su u životu probali samo naganjat loptu... nisu ni svjesni što znači kompleksan sport!

Spinnaker
18.03.2004., 21:58
Laser....prejebeno....
Jedino se bolje osjecam na dobrom motoru.

Karakala
18.03.2004., 23:44
pakleni_patuljak kaže:

Oni koji su u životu probali samo naganjat loptu... nisu ni svjesni što znači kompleksan sport!

Ali zašto je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu?

Zasto ga igra i prati milijuni ljudi???

Ja niti jedan sport ne podcjenjujem, i svi su mi dragi btw. :)
Ali nogomet treniram pa ono... :)

Ali volim ja sve, i trčat, i rukomet, i košarku i orjentacijsko trčanje i bb, i...

Osim šaha.
To nije sport.

Rita
19.03.2004., 06:35
Fakat, ni jedan sport nije nuzno gay.Po tome bi umjetnicko klizanje obavezno bilo gay,a nije.Glupost.

pakleni_patuljak
19.03.2004., 09:46
Karakala kaže:
Ali zašto je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu?

Meni nije. Tebi možda...

Zasto ga igra i prati milijuni ljudi???

Pa kod nas čak i Thompson napuni stadion...
Nogomet je igra za mase. Jeftin je, jednostavan i pristupačan svima. Zato je sveprisutan.
Jedrenje je naprimjer skupo za popizdit. Ni golf nije puno jeftiniji. Ili auto utrke. Zato su to sportovi elite...

Ja niti jedan sport ne podcjenjujem, i svi su mi dragi btw. :)
Ali nogomet treniram pa ono... :)

Ali volim ja sve, i trčat, i rukomet, i košarku i orjentacijsko trčanje i bb, i...

Osim šaha.
To nije sport.

Samo sam komentirao da nije u redu gledat s visoka na sportove koje nisi probao... Mogao bi ispast, u najmanju ruku, smiješan.

TiNa.
19.03.2004., 10:30
meni se cini da nije on jedini koji je s visoka bacio pogled na sport koji nije probao.

cemo
19.03.2004., 14:29
pakleni_patuljak kaže:

WORD!

samo da jos usput kaezm da je judo definitivno jedan od najkompleksnijih sportova! 69 bacanja, 8 poluga, 12 gusenja, 10 zahvata i tri nacina postizanja pobjede: bacanjem, predajom protivnika ili zahvatom od 26 sekundi!

btw. bio sam na jednoj regati i bilo je stvarno upecatljivo iskustvo!! nije vjetar bio bas jak, ali je meni adrenalina bilo previse!

cemo
19.03.2004., 14:32
Karakala kaže:
Al

Osim šaha.
To nije sport.

lose lose...

sah je najrazrađenija igra u povijesti! to nije samo sport, to je umjetnost i dokazivanje "primjenjene" inteligencije!
btw. ljudi koji igraju profesionalno sah idu i u teretanu i trce svaki dan, i opcenito su u odlicnoj fizickoj pripremi. to je zbog sklada duha i tijela!

Karakala
19.03.2004., 15:22
cemo kaže:
lose lose...

sah je najrazrađenija igra u povijesti! to nije samo sport, to je umjetnost i dokazivanje "primjenjene" inteligencije!
btw. ljudi koji igraju profesionalno sah idu i u teretanu i trce svaki dan, i opcenito su u odlicnoj fizickoj pripremi. to je zbog sklada duha i tijela!

Zaista???
Nisam to znao.

Ja volim šah, ali to nije nikakav napor tjelesni, a sport bi to trebao biti.

Uvijek sam zamišljao šahiste kao neke frikove, sa pepeljarkama. :)
Nisam znao da su u dobroj fizickoj kondiciji.
Skidam kapu onda. :)

Ali opet... Što se tiče njihovog sporta... Hmmmm to nije sport jer traži samo um, a ne i tijelo.
Neznam...

Karakala
19.03.2004., 15:25
pakleni_patuljak kaže:
Jedrenje je naprimjer skupo za popizdit. Ni golf nije puno jeftiniji. Ili auto utrke. Zato su to sportovi elite...

Ja se necu baviti nekim sportom jer je to sport elite.
Bah.
To me čak odbija od toga.

Košutić i njegove autoutrke.
Ladić i njegov golf.

Bah.
Odmah mi slabo dodje. :bljak:

Htjeli priznati ili ne nogomet je sport broj 1 u svijetu.
To što imamo različite ukuse to je nešto drugo.

dr.kronja
20.03.2004., 04:29
zaboravio sam hrvanje je gay kad se vataju i guze po strunjacama:bljak:

Paranoid
20.03.2004., 14:46
Rukomet, zapravo to je pederski sport, taj sport nema ni jedno svoje originalno pravilo sve krade od drugih sportova, nije ni čudno što amerikanci nisu čuli za taj sport. :flop:

skill
23.03.2004., 11:04
Većina sportova je gay. Naime, postoji i gay olimpijada...:)

A nogomet je popularan jer može stat jako puno ljudi na stadion i uvijek imaš rezultatsku neizvjesnost. I slabija ekipa sa pederskom bunker igrom može sjebat jaču ako se još i skrumpiraju i zabiju gol. Stalno se nešto čeka, neka prilika...i tako 90 i više minuta. Neki ga vole više, neki manje...

Najsmješnije mi je u nogometu kad se poslije utakmice okupe u tv studiju i svi onako lijepo obučeni sa ultra ozbiljnim facama raspravljaju o utakmici kao da pričaju o nuklearnoj fizici. Pa se razbacuju s nekim terminima da ispadaju pametniji...ma prestrašno! Ja i stari ih zovemo nogometni znanstvenici:D

I točno...svi su probali igrat nogomet jer je relativno lako nabavit neku loptu, postavit golove, i udri...I bez ikakvog znanja i pravog treninga se možeš malo zabavljat s ekipom...Ljudi se lako poistovjete s igrom, iako većina naravno nema pojma...Možeš se guštat iako loše igraš...nije baš tako u ostalim sportovima...

Afrofeet
23.03.2004., 16:38
ne možeš guštat u nogometu. koji to idiot hoće gledat 11 drugih bogatih idiota koji se igraju loptom??!

Karakala
23.03.2004., 16:45
Afrofeet kaže:
ne možeš guštat u nogometu. koji to idiot hoće gledat 11 drugih bogatih idiota koji se igraju loptom??!

:bljak:
Glup si.

Gay si.
Nisi muško.

Afrofeet
23.03.2004., 16:45
Karakala kaže:
Tko ne voli nogomet je iskompleksiran jer nije uspio u istom.

Svi pokušavaju najprije igrat nogomet, i ako im ne ide odu oni u drugi sport. :)

Mačevanje, badmington i sl. :B :W
HAHA debilana...
0 bodova.
a to što nogomet prati i igra milijuni ljudi ne mora značit da je dobro. sad svi to rade pa ću i ja. ma fuj

:flop:

Spinnaker
23.03.2004., 19:35
Paranoid kaže:
nije ni čudno što amerikanci nisu čuli za taj sport. :flop:

Sad su amerikanci kriterij??
Svi sad tribamo pocet igrat baseball ili football??

Baseball jos kako tako mogu i probavit,ali football je sranje.
15 jebenih utakmica u ciloj sezoni.....bas jebeno...
I onda Superbowl koji ljudi gledaju zbog reklama i koncerata na poluvremenu.
Pederizirana verzija rugby-a,nista vise.

A sta se tice rukometa,jeben sport,skroz.
Ne kuzim kakve veze imaju pravila sa pederizmom?
Kontakti su skroz cesti,ozljeda ima ka u prici...jedan od grubljih sportova.

Jedino sta priznajem amerikancima je NHL.
Predobra liga,predobar sistem utakmica....i prejak sport.

dr.kronja
23.03.2004., 22:06
kako me nerviraju oni pederi kad za nogomet kazu 11 ili 22 igraca trce za loptom ajde izmislite nesto novo ili se ne javljajte ajte u macku piterinu vise

Karakala
23.03.2004., 22:48
dr.kronja kaže:
kako me nerviraju oni pederi kad za nogomet kazu 11 ili 22 igraca trce za loptom ajde izmislite nesto novo ili se ne javljajte ajte u macku piterinu vise

:top: :w :W :klap: :headbang: :amen: :tulum: :five:

Bravo.
Prvi pametan.

Afrofeet
24.03.2004., 00:20
dr.kronja kaže:
mene nerviraju oni pederi koji vole taj idiotski sport.
ne 11 igrača nego 11 idiota. ne treba izmišljat ništa novo, ima dosta toga, nego treba zabranit zakonom. ima ograničenih ljudi koji samo vide "to".

Karakala
24.03.2004., 00:28
Afrofeet kaže:
mene nerviraju oni pederi koji vole taj idiotski sport.
ne 11 igrača nego 11 idiota. ne treba izmišljat ništa novo, ima dosta toga, nego treba zabranit zakonom. ima ograničenih ljudi koji samo vide "to".

Ograničenih ljudi koji prate taj sport ima preko milijarde...
Wooooooooow. :B

dr.kronja
24.03.2004., 02:55
ipak se javio gay da komentira o nogometu takve tipove sam mrzio koji su nosili ispricnice u skolu da ne rade tjelesni a ona fora je stara pun qurac ajde budite malo mastovitiji

Toco1980
24.03.2004., 14:50
Nogomet - najvažnija sporedna stvar na svijetu. Bitno je ono SPOREDNA. Možda nije toliko stvar u nogometašima već u likovima koji prate nogomet, i sve gledaju u tom kontekstu. Mislim, ono kad lik, umjesto da te prvo pita za ime (prilikom upoznavanja) pita za koji nogometni klub navijaš.... mislim stvarno. :rolleyes:

unspeakable
24.03.2004., 15:20
Afrofeet kaže:

sorry ali taj argument možeš dat na bilo koji sport...

koji idiot želi gledat dva idiota koja štapom nabijaju lopticu prek mreže...

koji idiot želi gledat druge idiote koji plivaju s jedne strane bazena prema drugom...

koji idiot želi gledat druge idiote koji se bacaju prek neke štange od 2 metra...

.. i još im dat novce da ih gledaju :rolleyes:

Afrofeet
24.03.2004., 23:37
dr.kronja kaže:
ipak se javio gay da komentira o nogometu takve tipove sam mrzio koji su nosili ispricnice u skolu da ne rade tjelesni a ona fora je stara pun qurac ajde budite malo mastovitiji
hehe jel to znaš iz iskustva? čini se tako.

[i] Ograničenih ljudi koji prate taj sport ima preko milijarde...
Wooooooooow. [/B]
ne nego su svi pametni i učlanjeni u MENSU.
[i] Mislim, ono kad lik, umjesto da te prvo pita za ime (prilikom upoznavanja) pita za koji nogometni klub navijaš.... mislim stvarno. [/B]
hehe da i onda kažeš za krivi klub pa te neki "navijač" ide kao tuč jer navijaš za hajduk a ne za dinamo
hehe
debili

Toco1980
25.03.2004., 00:16
Afrofeet kaže:
hehe da i onda kažeš za krivi klub pa te neki "navijač" ide kao tuč jer navijaš za hajduk a ne za dinamo
hehe
debili

Ili još gore ako kažeš da uopće ne pratiš nogomet... :rolleyes:

dr.kronja
25.03.2004., 03:05
vidim da su se neki prepoznali u ovom topicu afro pogotovo:B :B

Afrofeet
27.03.2004., 19:03
da, u ovom što ne pratim nogomet.
jučer sam bio u društvu trojice nogometaša. 2 sata sam slušo priče kako je ovaj prešo u real, ovaj je prešo u milan i dva sata pričanja o prelaženju u klubove. pa onda kak je zanimljivo "navijat". pijani kreteni kao gledaju nogomet.
to me još više fascinira u tom praćenju nogometa.

Paranoid
27.03.2004., 22:42
Spinnaker kaže:
Sad su amerikanci kriterij??
Svi sad tribamo pocet igrat baseball ili football??

Baseball jos kako tako mogu i probavit,ali football je sranje.
15 jebenih utakmica u ciloj sezoni.....bas jebeno...
I onda Superbowl koji ljudi gledaju zbog reklama i koncerata na poluvremenu.
Pederizirana verzija rugby-a,nista vise.

A sta se tice rukometa,jeben sport,skroz.
Ne kuzim kakve veze imaju pravila sa pederizmom?
Kontakti su skroz cesti,ozljeda ima ka u prici...jedan od grubljih sportova.

Jedino sta priznajem amerikancima je NHL.
Predobra liga,predobar sistem utakmica....i prejak sport.

Rukomet je sport kojeg nemogu smisliti, zato jer nema nijedno originalno pravilo + što je najdosadniji sport. Ali i dalje mi najviše smeta to što je to čisti ripp off košarke i nogometa.
To što si rekao da je football sranje je vjerojatno zato jer ne kužiš pravila toga sporta, zašto bi to bila pederizirana verzija rugbyja, zato jer nose zaštitnu odjeću, možda... ali moraš priznati da je taktički najaći sport na svijetu.
Baseball ne kužim ni 5% tako da ga neću komentirati.
Hockey je zakon.
:W

Spinnaker
27.03.2004., 22:53
Kuzim pravila dovoljno dobro,ali mi je organizacija NFL-a bezveze totalno.
16 utakmica cilu sezonu??
Takticki najjaci sport,istina....ali to po meni i nije neki prevelik plus.
Na kraju se sve svodi na taktiku...
Time gubi na atrakciji,nema toliko individualnosti,rijetke su nekakve egzibicije,improvizacije...

Ka sta sam reka,priznajem im hokej,predobar sport,a ima utakmica ka u prici.

Nego,ovo za rukomet,koje su to sheme sa kopiranjem pravila?
To na kraju krajeva nije nimalo bitno,a sta ti je sport dosadan,to je druga prica.
Jebiga,da svim ljudima pasu iste stvari,bilo bi dosadno.
Meni je to daleko od dosadnog.

CF
07.04.2004., 11:07
ovaj primitivni komentar nema nikakve veze sa topicom
:closed:

Karakala kaže:
:bljak
Glup si.

Gay si.
Nisi muško.

po meni,
primitivci nisu muškarci već razmažena i neodrasla dječurlija

Delfino
13.04.2004., 18:32
dr.kronja kaže:

Pederima nije potreban sport. oni su sami sebi opak sport. :bljak:

Radikalni
13.04.2004., 20:27
Spinnaker kaže:
Kuzim pravila dovoljno dobro,ali mi je organizacija NFL-a bezveze totalno.
16 utakmica cilu sezonu??
Takticki najjaci sport,istina....ali to po meni i nije neki prevelik plus.
Na kraju se sve svodi na taktiku...
Time gubi na atrakciji,nema toliko individualnosti,rijetke su nekakve egzibicije,improvizacije...

Ka sta sam reka,priznajem im hokej,predobar sport,a ima utakmica ka u prici.

Nego,ovo za rukomet,koje su to sheme sa kopiranjem pravila?
To na kraju krajeva nije nimalo bitno,a sta ti je sport dosadan,to je druga prica.
Jebiga,da svim ljudima pasu iste stvari,bilo bi dosadno.
Meni je to daleko od dosadnog.

joj sto bi te tukao... dodi papi da dobijes po nosu

CF
15.04.2004., 12:43
kakve veze ima ovaj primitivni komentar sa topicom?
:confused:

Delfino kaže:
Pederima nije potreban sport. oni su sami sebi opak sport. :bljak:

balkančugama nije potreban život..

ionako ga zagoračavaju svima oko njih

Necronomicon
16.04.2004., 00:33
Karakala kaže:
Zaista???
Nisam to znao.

Ja volim šah, ali to nije nikakav napor tjelesni, a sport bi to trebao biti.

Uvijek sam zamišljao šahiste kao neke frikove, sa pepeljarkama. :)
Nisam znao da su u dobroj fizickoj kondiciji.
Skidam kapu onda. :)

Ali opet... Što se tiče njihovog sporta... Hmmmm to nije sport jer traži samo um, a ne i tijelo.
Neznam...

Auh!
Ne, stari; vjeruj mi - sah je izuzetno naporan sport. Zapravo - sah jeste igra, ali zu zbilja sahisti u vrlo dobroj tjelesnoj kondiciji, a za vrijeme meceva u serijama (npr. za svjetskog prvaka), igraci "istope" po nekoliko kilograma. Zvuci cudno - ali je istinito.

Ista stvar je sa sportom poput Formule 1. Vrlo, vrlo naporno, citavo tijelo je napregnuto tokom utrke. Dobar vozac mora biti u izvanrednoj tjelesnoj kondiciji.

Delfino
24.04.2004., 21:39
Cro Fag kaže:
kakve veze ima ovaj primitivni komentar sa topicom?
:confused:

balkančugama nije potreban život..

ionako ga zagoračavaju svima oko njih

Znaci, balkance treba poubijati!!!!!! :confused:

CF
27.04.2004., 07:50
postoji razlika između balkanaca i nasilnih/poremećenih balkančuga...
ovi potonji mogu biti i izvan balkana :mig:

:B

Delfino kaže:
Znaci, balkance treba poubijati!!!!!! :confused:

ps. ne chataj
:tuctuc:

pivka
27.04.2004., 09:49
pederski sportovi ?:confused:

Spinnaker
27.04.2004., 11:33
Radikalni kaže:
joj sto bi te tukao... dodi papi da dobijes po nosu

Sta volim ovakve lapane.
Napet ti je football.......e i?
Sta te boli kuac sta meni nije.

German
27.04.2004., 14:05
Haha, koja rasprava, da se malo ukljucim..:D

Prvo, naaaaajgejii sport je umjetnicko klizanje, to ne mogu nikako probaviti..:bljak:

Zatim svi US-Sportovi, baseball, NFL (u potpunosti se slazem sa Spinnom, jebes sport, koji traje 15 utakmica, u kojemu cak neke momcadi ni ne NIKAD igraju zajedno - National i American league.. :rolleyes: )

Hokej je zakon !!:)

E da i peder je onaj sto vozi crvenog bolida, M.S., covjek koji je zasluzan sto vise ne mogu smisliti meni nekoc omiljen sport... :mad:

daz
27.04.2004., 14:49
Ajde prestanite spam-ati topic!

Naj-gay sportovi:

Umjetničko klizanje
Kriket
Hokej na travi
Curling

CF
27.04.2004., 22:42
daz kaže:
Ajde prestanite spam-ati topic!

Naj-gay sportovi:

ovaj cijeli topic je spam
:D :o

mislim, što bi trebalo značiti gay sport?
:rolleyes: :confused:

1) sport u kojem se aktivno odvija gay sex?

ili
2) opis nečijih pubertetskih frustracija vezane uz komplekse identiteta muškosti koju taj isti liječi kroz vrijeđanje i posramljivanje svega što takva osoba poremećeno smatra "manje macho"

mislim da bi ovaj cijeli spam topic trebao biti

daz
28.04.2004., 08:24
Peškast, feminiziran, gay..... kajgod. Zna se na što je autor mislio. Ak se ti osjećaš uvrijeđen... :W

Ili pridonesi topicu...ili ga prestani spam-ati!!! (to važi i za homofobe koji su osjetili potrebu da nešto kažu na spomen riječi gay).

CF
28.04.2004., 08:53
a uvijek postoji opcija "obavijesti moderatora"

daz kaže:
Peškast, feminiziran, gay..... kajgod. Zna se na što je autor mislio. Ak se ti osjećaš uvrijeđen... :W

samo zato što je nekome dosadno u životu, nema pravo ubijat dosadu tako da vrijeđa preko neta.

mislim da ovaj topic je uvredljiv i da nema veze sa sportom (ni sa zdravim razumom) i da se treba zatvoriti
a Ak se ti osjećaš uvrijeđen...
:W

dr.kronja
28.04.2004., 18:30
jedini koji je ovim topicom uvrijedjen dovoljno je procitati njegov nick da ti sve bude jasno i ne seri tu o nekim macho sranjima ili nekim psiho analizama:W

CF
29.04.2004., 07:33
dr.kronja kaže:
jedini koji je ovim topicom uvrijedjen dovoljno je procitati njegov nick da ti sve bude jasno i ne seri tu o nekim macho sranjima ili nekim psiho analizama:W

pri registraciji na forum.hr jasno pišu pravila ovog foruma:
Klikom na gumb "Prihvaćam pravila Foruma" obvezujete se da nećete objavljivati uvredljive poruke po bilo kojoj osnovi

ja ne znam iz koje si ti zabiti i kako se ti ponašaš prema osobama u tvom životu, ali nitko nema izgovora vrijeđati nekoga na osnovi bilo čega-
npr.
kako bi bilo da netko otvori topic o skupni u kojoj ti pripadaš i da te ismijava...npr o balkančugama ili o debelim ljudima ili npr o imigrantima u americi i kako su oni tamo npr paraziti.. :(
:o

sve dok se ti ne staviš na nečije mjesto ne razumiješ da nije ok i zabavno ismijavati bilo koga i da nema ništa zabavno u posramljivanju i vrijeđanju neke skupine ljudi..
:w

ps.
i onda se ljudi pitaju 'čemu te parade'
:rolleyes:
:bonk:

slafko
29.04.2004., 07:53
CF, jebote, diši malo. kak možeš bit tak nabrijan u pola osam ujutro?
trk u videoteku i posudi Top Gun. :D

CF
29.04.2004., 08:13
slafko kaže:

hehe :D

volim jutarnju umnu gimnastiku
:D

slafko
29.04.2004., 08:30
ako je ovo umna gimnastika, ja sam miki maus. :D :lol:

CF
29.04.2004., 09:51
slafko kaže:
ako je ovo umna gimnastika, ja sam miki maus. :D :lol:

:azdaja:

:D :D

Delfino
07.05.2004., 16:49
slafko kaže:

Drkao je cijelu noc na spidari... :bljak:

Ken
07.05.2004., 20:04
jebo vas glupe... u nogometu i košarci se jedino mogu vidjeti dobri potezi..... u rukometu je jedan dobar potez--cepelin.. ostalo je dosada
a u NFL-u sam dobre poteze vidio sam na filmu--Any Given Sunday kad je tip preskočio igrača i napravio kolut za napred:cool:
a hokej je također nenadjebiv sport.... :cool:
i atletika može proći.. ostalo:flop:

Sudden Sid
09.05.2004., 14:36
Zbog vrijedanja ovaj topic se zatvara. Po meni nije uvredljiva sama ideja ovog topica nego su uvredljivi razni tipovi koji su neizazvani poceli skakati po Cro Fagu.
Topic se zatvara, ali postovi se nece brisati, samo da se vidi tko je kakav