View Full Version : Encephalomyelitis dissem
lidijapranic
01.02.2009., 15:15
Molim da mi se jave osobe koje bi mi mogle pomoći u vezi bolesti pod nazivom ENCEPHALOMYELITIS dissem. Suprug mi je obolio od te bolesti. Liječnici na KBC REBRO rekli su da za tu bolest nema lijeka. Suprug je bio kod bioenergetičara Domančića ali nema pomaka na bolje. Ne koristi nikakve ljekova jer to nema svrhe, tako su rekli liječnici. Njegovo stanje je svakim danom sve teže. Molim ako netko nešto zna ili boluje od te bolesti da mi se javi, možda znate kakav lijek.
ashwinikumaras
01.02.2009., 15:35
Molim da mi se jave osobe koje bi mi mogle pomoći u vezi bolesti pod nazivom ENCEPHALOMYELITIS dissem. Suprug mi je obolio od te bolesti. Liječnici na KBC REBRO rekli su da za tu bolest nema lijeka. Suprug je bio kod bioenergetičara Domančića ali nema pomaka na bolje. Ne koristi nikakve ljekova jer to nema svrhe, tako su rekli liječnici. Njegovo stanje je svakim danom sve teže. Molim ako netko nešto zna ili boluje od te bolesti da mi se javi, možda znate kakav lijek.
Da li se zna uzrok bolesti? Šteta što Zdenko nije mogao pomoći... Javite mi se na PM, i ako znate uzrok bolesti, bilo bi dobro. Pokušat ću pomoći, koliko budem mogao.
lidijapranic
01.02.2009., 17:16
Da li se zna uzrok bolesti? Šteta što Zdenko nije mogao pomoći... Javite mi se na PM, i ako znate uzrok bolesti, bilo bi dobro. Pokušat ću pomoći, koliko budem mogao. Molim Vas javite mi što je PM. Bolest je nastala tako što je virus napao leđnu moždinu i od toga odumiru mišići. Bio je na ispitivanju vrste virusa ali ne mogu otkriti koji je virus. Tjek bolesti je katastrofalan, dolazi do odumiranja svih mišića kao i mišića gutanja. Suprug je bio u ratu sve vrijeme, možda je tada pokupio taj virus. Tu kod nas ne mogu otkriti kakv je i čime ga liječiti. Bolest je do sada napredovala polako, no sad je počela brže.
ashwinikumaras
01.02.2009., 17:33
Molim Vas javite mi što je PM. Bolest je nastala tako što je virus napao leđnu moždinu i od toga odumiru mišići. Bio je na ispitivanju vrste virusa ali ne mogu otkriti koji je virus. Tjek bolesti je katastrofalan, dolazi do odumiranja svih mišića kao i mišića gutanja. Suprug je bio u ratu sve vrijeme, možda je tada pokupio taj virus. Tu kod nas ne mogu otkriti kakv je i čime ga liječiti. Bolest je do sada napredovala polako, no sad je počela brže.
Javit ću se ja vama. PM je privatna poruka, ali nemojte se zamarati sada time. Kada vam pošaljem privatnu poruku, dobiti ćete obavijest da ste je primili, u gornjem desnom kutu, gdje vam piše vaše korisničko ime kada se prijavite.
Čudi me da nisu pokušali kortikosteroidima.
ashwinikumaras
01.02.2009., 21:39
Jeste li dobili privatnu poruku? U gornjem desnom kutu vam piše plavim slovima: Privatne poruke: Nepročitano_, Ukupno_.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.