PDA

View Full Version : Bil mi neko objasnijo?

beatrice
14.03.2004., 19:42
..al onako jednostavnim jezikom (jer većinu postova/topica ne razumin al uopće :bonk:) šta da ja radim sa mojim kabelskim koncesionarima :rolleyes:?
U zadnjih 8 miseci su poskupili pretplatu za 100% i nema garancije da će stat na tome:mad:

E, sad, zvuči pametno mom laičkom mozgu uložit u satelitsku, imade ih po 1000njak kn, pa odhebat DCM for good.

NO! kako saznat koje ću programe vatat sa tanjurom (onako, vulgaris tanjurom, možel' to uopće bez nekakvih dekodera, niš ne znam :( ). Ovi mi nude 30ak programa za 40 kn misečno, ma sve neki DSFovi, RTLovi, meni beskorisno... Jel se isplati ić solo?

Eto, ko zna nek javi.
(ako sam poduplala koji topic, ipričavam se skrušeno)

:W :W :W

svastikuti
14.03.2004., 23:13
ovo (http://free-ka.hinet.hr/sat-tv/pocetnica.html) pa se javi ako sto nije jasno .

beatrice
16.03.2004., 21:21
tenk ju tenk ju:klap:

PLAVI_9
16.03.2004., 22:44
Sve ti to u principu zavisi o satelitu koji pratiš. Uglavnom, imas ( ako nemas viči ) tablice na kojima ti piše koji sateliti emitiraju koje programe. ti si to fino pregledaš, odabereš; izvidiš ( ti ili neki frend-ica koji se u to kuži ) koje su mogućnosti da se antena kod tebe okrene prema tom satelitu i zabava počinje... : - )