PDA

View Full Version : Preporuka za bežičnu tipkovnicu i miša...

grg4
05.02.2009., 14:51
Dakle, htio bih da gore navedeno u subjectu ima pristojan range (kupio sam neki combo marke Sigma u Metrou i to nista ne valja, jedva malo vise od 1m a treba mi za HTPC). Uz to, volio bih da imam indikaciju potrosenosti baterije, hardversku ili sofversku, svejedno je. Kad bi se to sve uklopilo u neku povoljnu cifru (300-500kn) bilo bi super.

Puno hvala na preporuci.

taipan
05.02.2009., 15:43
pa sve ovisi gdje i kako držiš tipkovnicu. nijedna ti neće hvatati daleko, tako su napravljene :D a osim toga, onda se baterije brzo istroše...

ja sam od htpc-a provukao produžni usb kabl (imaš 5-metarski u chipoteci za 20tak kn) i u njega spojio odašiljač. moja preporuka ide ovoj: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1240004

ima multimedijalne tipke, indikator baterije i baterije traju i traju.... na tipkovnici zaboraviš da ih imaš, a miš uz intenzivno svakodnevno višesatno korištenje izdrži preko mjesec dana.

grg4
05.02.2009., 21:52
pa sve ovisi gdje i kako držiš tipkovnicu. nijedna ti neće hvatati daleko, tako su napravljene :D a osim toga, onda se baterije brzo istroše...

ja sam od htpc-a provukao produžni usb kabl (imaš 5-metarski u chipoteci za 20tak kn) i u njega spojio odašiljač. moja preporuka ide ovoj: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1240004

ima multimedijalne tipke, indikator baterije i baterije traju i traju.... na tipkovnici zaboraviš da ih imaš, a miš uz intenzivno svakodnevno višesatno korištenje izdrži preko mjesec dana.

U bem ti, skoro 700kn, dosta skupo, budemo vidjeli, hvala ti!

taipan
05.02.2009., 23:54
vrijedi svaku banku.... :D

dobro ako ti je skupa, ok... ali ne uzimaj ništa osim logitecha i eventualno geniusa... geniusa imaš solidan izbor u konikomu, ima finih bežičnih kompleta za dosta manje novaca.... recimo luxemate desktop... samo razlika je.... na luxemate miša moraš filat baterije jednom tjedno.... no, nije ni to problem ak si kupiš punjač i aku-baterije.....

grg4
06.02.2009., 08:35
Mislim da cu se cak odluciti na bluetooth varijantu, nesto sam malo pregledavao oglase i moze se naci finih i povoljnih stvarcica...
:D

Mini Me
06.02.2009., 19:49
Da, manje od logitecha nemoj uzimat.
Eto ja sam ponosan vlasnik MX5000 kompleta vec barem 4 godine :s
Baterije traju vise od 3 mjeseca u tipkovnici a mis svakih tjedan i pol puknem na punjenje od 2h

grg4
09.02.2009., 00:14
Da, to i je ono sto hocu, da mogu odmah puniti kad bude potrebno, ne mijenjati stalno baterije.

black_marina
09.02.2009., 11:29
logitech definitivno.....:top: