View Full Version : Koliko košta Zvijezda Smrti...
"Da zaključimo: cijena izgradnje Zvijezde smrti – 15 kvadrilijuna i nešto sitno dolara; sjetiti se da treba zatvoriti ventilacijski otvor za hlađenje kroz koji može proći svjetlosni torpedo – neprocjenjivo. Za sve ostalo tu je kreditna kartica – primaju je svi osim Greedoa" hehe...
link na članak :D
http://www.vecernji.hr/lifestyle/cetirizida/3231371/index.do
Volster
06.02.2009., 13:02
HOLLY SHIT!
tolko kvadriljuna a nije ni čudo da je Palpatine popizdio kad su uništili zvjezdu smrti sa samo jednom torperom! Ima jedan isjećak iz robot chickena gdje se čisto navede kako Imperator govori: WHAT? WHAT DO YOU MEAN THE BLOW UP THE DEATH STAR? OOOO, OOO, I THINK THAT MY DARKEST LORD OF THE SITH WOULD COULD PROTECT THE TERMAL EXOUST POINT THAT'S ONLY TWO METERS WIDE! THAT THING WASEN'T EVEN FULLY PAYED OFF YET!! DO YOU HAVE ANY IDEA WHAT THIS COST??? JUST REBUILD IT??? ARE YOU CRAZY??? WHO WILL PAY THE BUILDERS AND CONSTRUCTION PARTS? OU, RIGHT...AND WHAT DOES THE MELLUMINUM FALCOM MEANS??? GREAT...
:rofl: i sad se zapitajte kolko to vrijedi
padmé_amidala
06.02.2009., 16:46
aaaawwww robot chichen :D najjače parodije ikad snimljene....
da znaju napraviti holoprograme kak spada u tom sw,onda bi to bila soba od par metara kvadratnih u kojoj bi se nalazila 10 na beskonačno puta bolja zvijezda smrti i koštala bi znatno manje...(star trek respect)
Zeljko81
09.02.2009., 16:23
mnogo košta :D
dobro, ajmo sad dalje :kava:
koliko košta 2. Zvijezda Smrti? :kava:
:zubo:
Ca†helas®
12.02.2009., 21:00
dobro, ajmo sad dalje :kava:
koliko košta 2. Zvijezda Smrti? :kava:
:zubo:
Slika govori 1000 riječi:cerek:. Zasigurno nešt više od prethodnice:kava:.
http://images2.wikia.nocookie.net/starwars/images/c/cf/DeathStar_size_chart.png
Volster
12.02.2009., 21:21
ok ovo će koštati oko 25 kvadriljuna
ne gošta ništa jer prvu stvar šta je sith lord napravia bilo je nacionalizacija privatnog vlasništva.......plus jedan dio zvjezde smrti se koristi za komercijalne svrhe,ima hoteli,arene,nogometna igrališta...prema nekim procjenama samo od turističkog prihoda je dnevno zarađivala 1000000000konvertibilnih dollara
Volster
17.02.2009., 21:53
Ma mogo je uzet sve u svemiru i samo sklepat dijelove, gore ih pofarbat u skroz sivo i eto, Zvijezda Smrti
Leman Russ
18.02.2009., 00:11
za ovo zasluzuje :s:s:s:s
al cjena je sitnis za imperi od gomile planeta:lol::lol:
a mislim da je imperatoru vise smetalo sto se nova radi par godina nego cjena:rofl::rofl:
Volster
18.02.2009., 15:23
A da skupe sve živo u svemiru bili bi gotovi za Jednu godinu. Jebeš to kad je ''tajno'', niko ti ne može pomoć.
Mozda je tko zracunal kolko bi dosel Star Destroyer ili eventualno Executor...vada nisu tak skupi pa si napravimo jedan za ukras?! Ili idemo nest osvojimo lol
Volster
22.02.2009., 22:41
Ne, Star Destroyer je od rezervnih dijelova sastavljen... yo G, di si našo avatar, ja bi takav trebao
Znaci kaj nam ostane materijala od Death Star-a napravimo par SSD-a heh.
A za avatar...bome neznam di sam to naso, cini mi se preko google-a nekad davno.
Volster
22.02.2009., 23:28
Ne. Ovak to je istina kaj ostane od materijala, ali i od ruševina prve death star...sve to je sastavljeno s SSD
Michael Collins
23.02.2009., 16:03
Ako vladaš cijelom Galaksijom sa nebrojeno mnogo planeta,i nije toliko skupa...
Volster
23.02.2009., 17:44
Možeš poreze ubirat
Skupa stvarcica pogotovo kad ju raznese "bunch of teenagers" nakon samo par mjeseci u pogonu.
Valda su onda zdigli poreze za izgradnju druge...svim onima koji su placali vise poreze eto jos jedan dokaz za Rebel Scum :rofl:
Logan Grimnar
24.02.2009., 04:35
Pa čujte, i nije tako skupa stvar kad se sve zbroji i oduzme -ako skupite porez nad cijelom galaksijom onda je u usporedbi cijena ove kuglice prava sitnica. :kava:
Međutim ako u isplativost uzmemo i vijek trajanja -onda je to sasvim druga priča (prva je trajala sve u svemu par tjedana a druga još nije ni završena). Ono što je uistinu tragično, jest da ovakva metalna divota izgleda samo privlači budale i manijake (koji su taman dobili vozačku i od staraca zdipili x-wing) kojima je jedina namjera uništiti i demolirati ovo čudo tehnike, mislim stvarno... :rolleyes:
I da, ako ste se pitali sa kojm sredstvima je sagrađena druga zvijezda smti (od mija je možemo zvati: zvjezica :cerek:) -samo razmislite koliku je odštetu Palpatine morao dobiti od osiguravajućeg društva, nakon uništenja prve.
Nažalost čini se da drugu nije osigurao :rofl:
Volster
24.02.2009., 13:49
Međutim ako u isplativost uzmemo i vijek trajanja -onda je to sasvim druga priča (prva je trajala sve u svemu par tjedana a druga još nije ni završena). Ono što je uistinu tragično, jest da ovakva metalna divota izgleda samo privlači budale i manijake (koji su taman dobili vozačku i od staraca zdipili x-wing) kojima je jedina namjera uništiti i demolirati ovo čudo tehnike, mislim stvarno... :rolleyes:
Nije namjera uništiti nego preuzeti...to je Luke slučajno stisnul papučicu pa je poslal torpedo...nisu jadnici znali. A onda je bio ''Ouh, shit''
I sve zbog toga ka mu japsi nije dal na voznju Executor-a ccc
Volster
25.02.2009., 13:42
Palpatine morao dobiti od osiguravajućeg društva, nakon uništenja prve.
Nažalost čini se da drugu nije osigurao :rofl:
Pa nije ni stigao...nije bila ni dovršena već su ju uništili
Logan Grimnar
25.02.2009., 14:07
Ah da, jadnik nije ni stigao registrirati svoje novo okruglo vozilo... :tuzni:
A ništ, trebao je onda barem uplatiti životno osiguranje :kava:
Volster
25.02.2009., 18:06
Ko bi nasljedio carstvo kad nema ni dartha? nema oporuke
Mogel je dati na Luke-a...kad bi ovaj videl kolko to kosta valda bi si premislil prije nego bi opet isel nekaj unistavat (Eclipse SSD npr.)
Volster
26.02.2009., 13:53
Darth SINE KOLIKO SAM TI PUTA REKAO DA NE UNIŠTAVAŠ TATINU SVEMIRSKU POSTAJU SMRTI I DA NE UZIMAŠ MOJ X WING???:rofl:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.