PDA

View Full Version : šta je provokacija?

4,05%
15.02.2009., 22:42
Po čemu sam ja ovdje napisao provokaciju?
http://www.forum.hr/showpost.php?p=18832875&postcount=24
Koji je dio sporan?
Merčepova Glavaševa, Šeksova provokacija rata
Toga što Srbin naziva događaje na Ovčari zločinom,
Ili što Šeksa , Glavaša, Merčepa svrstava na vremenskoj skali nešto što se ranije dogodilo.
Mi obični forumaši imamo pravo da budemo neobjektivni ali vi moderatori morate da se dignete jednu stepenicu iznad i da prema svim upisima na isti način postupate.
Ako napišete u pravilima da se ne smije članove hrvatske vlade odgovornima za rat, u pravila foruma onda ste transparentni i jasno pokazujete u kom pravcu želite da se vode rasprave ovdje i na taj način u startu filtrirate publiku kao što sam ja. Ili mi recite sada ovdje to i ja neću više ni slova upisati na ovom forumu. Ovako gdje je sve sjajno bajno u pravilima a u rukavicama moderišete tako da Srbin ne smije iskazati mišljenje o karakteru zadnjeg rata (bez i jednog jedinog slova vrijeđanja) skačete sami sebi u stomak.
Uglavnom 100 bodova za ovaj upis a tolerisanje svih gadosti što je Harambaša napisao je za osudu onih koji tolerišu takve stvari.
Podsjećam da post u kojem se poziva da se meni pod prozor šalju ljudi sa noževima i puškama nije ni usmenom opomenom prošao.
Eto tako...

4,05%
16.02.2009., 22:04
Pošto vidim da se ovdje od moderatora javlja jedino dežurni moderator pozivam ga da kontaktira moderatora koji mi je dodijelio 100 bodova kako bi mi ovdje objasnio upit iz prvog posta.

Johnny_B.
17.02.2009., 00:32
Ovčara i Vukovar su bili dva najgnjusnija mjesta na kojima su se odvijali po žrtve nastrašniji zločini i maltretiranja. A ti slijedeći put budi pametan i odgovori tako da svi razumiju o čemu pričaš, a ne da ispada kako ti, kao pripadnik srpske nacionalnosti takvim tonom napišeš takav post.