View Full Version : program za pisanje nota
Molim poštovane korisnike da mi pomognu. Naime potreban mi je program koji može uredno i kompletno pisati note i partiture, što znači sa svim oznakama tempa, dinamike i ostaloga što u notama piše. Ako bi taj program mogao napisano i odsvirati još bolje. Ako imate nekih iskustava molim Vas da mi preporučite software koji to radi.
Najljepša Vam d(hv)ala.
:::bouz:::
18.03.2004., 19:35
sibelius...ili finale...biraj, oba su jako dobra
Prvi nisam koristio al finale je OK.
ALi ako mislis na program za "vlastorucno" pisanje. Ili si mislio na nesto sto ce samo "skinut" note s neke stvari? Mislim da je to moguce ako je odsvirano u MIDI-u... :misli:
Michael Romeo
19.03.2004., 19:25
Probaj sa Guitar Pro 4, je da je to program za gitariste, ali u njemu se mogu pisati note i on to moze odsvitrat. Mozes napisat i vise melodija pa da sve odjednom sviraju. Probaj pa vidi.
Moj izbor bi definitivno bio Finale ako stavljaš naglasak na pisanje a manje na kvalitetu zvuka.
Sibelius je malo brži za naučiti, možda ima bolji sekvencer pa to što napišeš zvuči malo bolje, postoji i mixer ali što se tiče mogućnosti samog raspisa, upotrebe raznih fontova, opcija koje pomažu u komponiranju, mislim da je bolji Finale. Ako te zanima da onom što si napisao zvuči dobro preporučam da midi fajl iz Sibeliusa ili Finala exportiraš u Reason ili Cubase.
Puno Vam hvala svima i prihvatit ću Vaše sugestije.
jux1100
07.03.2010., 16:42
zna li neko za sibelius kolko kosta i di ga mogu nabavit hvala za odgovore:mig::
jux1100
07.03.2010., 16:42
zna tko kolko košta sibelius i di ga mogu nabavit
dudolina
07.03.2010., 21:11
zna tko kolko košta sibelius i di ga mogu nabavit
http://www.sonarscope.hr/ducan/index.php?main_page=index&manufacturers_id=8&zenid=860a80935fbbb76818aac2552a2dae78
BassMan
09.03.2010., 13:46
Moja supruga je koristila Finale (ne znam koja verzija) i nabavila ga je od jednog Maestra (dirigenta-kompozitora) pa smo ga mi fino kopirali :D
Kasnije je tu kopiju nekom posudila i više se nije mogla sjetiti kome :rolleyes: ah plavuša!
Tak da sad nemam ništ! :cerek:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.