PDA

View Full Version : Snovi o trudnoci

Desiree
19.03.2004., 10:36
Jeste li ikada sanjale da ste trudne? Ili da radate/imate djecu? Ne mislim sad ako sanjate o djeci koju imate, nego prije, dok ni trudne niste bile?
Ja sam prije par mjeseci sanjala da sam trudna, da setam po kvartu s trbuhom do zuba.. A prije 3 dana sam sanjala da sam ostala trudna, odjednom - buf! - ogroman trbuh, nakon toga porod koji sam doslovno prespavala.. Probudila sam se kad su bebachice 'izletile' van.. (sve to u snu, jel..) I stavili su mi ih na prva, 2 curice (3600 i 2700 su mi rekli, ne znam od kud mi to, ali cak se i toga sjecam :horor: )
Pricala sam s dvije frednice - i one su rekle da su sanjale da su trudne! A niti jednu ne pere 'bioploski sat' jos!!

Lastane, jesam li normalna? :rolleyes: :D

Clea
19.03.2004., 11:39
ja sam jednom sanjala da sam rodila mačku...al ozbiljno:D

onda sam sanjala da sam rodila bebu...pa da sam zaboravila na nju jedan dan:rolleyes:

ma, noćne more...valjda mi kaže podsvijest da još nisam spremna za to...i da imam strah od odgovornosti ;)

*Girlie*
19.03.2004., 14:24
ajme... ja sam prekjucer sanjala da je moja mama rodila preslatku curicu. btw mama mi se blizi 50oj i nije joj na kraj pameti zatrudnit :zubo: i uglavnom, curica se zvala Marina, a ja sam ju zvala Nina... :confused: :D i svugdje sam ju vodila sa sobom, i bila mi je preslatka jer je bila ful bucmasta a takve bebice su mi kjut :cerek: i stvarno sam bila jako sretna s njom, i sjecam se da sam stalno razmisljala kako slatke obrascice ima i kako je medena dok spava... :cerek: uglavnom, ful me taj san zbunio, i uopce ne kuzim zasto sam to odjednom sanjala... a i prije par mjeseci sam imala san da je moja mama opet rodila, al nije sve tako detaljno bilo kao ovaj put...

iggix
19.03.2004., 17:26
Ja to sanjam otprilike dvaput - triput godishnje i te snove nazivam nocnim morama. :D

Nisam ja josh za bebaca.....:hekla: A vrijeme tece.....

Desiree
19.03.2004., 20:50
iggix kaže:
Ja to sanjam otprilike dvaput - triput godishnje i te snove nazivam nocnim morama. :D

Nocne more? Hrm.. Ja bi rado bebacha.. Al bolje za jos koju godinu... :)

iggix
20.03.2004., 09:43
Ma znam.....:o
Nekako si sve mislim da ce mi doci to - zelja za bebom.

Volim djecu, sve se nadam da cu za godinu - dvije i sama poraditi na tome da jednu donesem na ovaj svijet, i na to pripremam svoj organizam, ali za sad josh uvijek ne osjecam da sam spremna na dijete.

Moj tata mi je jednom prilikom rekao: "A zar ti mislish da sam ja bio spreman za tebe????Bio sam zbunjen, htio pobjeci kad sam shvatio da sam postao otac, ali kad sam te vidio - odmah sam te zavolio."

Ja sam stalno mislila da je on jednostavno bio premlad. No, ja sam na pragu tridesete i josh uvijek hocu pobjeci, ali od koga? :D

Desiree
20.03.2004., 15:01
ne znam, bjezanje mi nekako ne ide :D

*Girlie*
20.03.2004., 16:41
ja sam opet sanjala ove noci bebace. ali ne da ih netko radja, nego sam izasla iz stana od bivseg decka i na ulici srela nekoliko male djece u prosjeku od 2 godine. vecina njih mi nije bila poznata, a jedna mala curica je inace dijete nasih obiteljskih prijatelja... ona se sa svojom mamom uspinjala po nekoj uzbrdici, okrenula se prema meni i pocela mi mahat i smjeskat se... :eek: dosta vise.

Mayflower
20.03.2004., 20:03
Za sve je kriv ovaj topic!
Jucer sam vas citala, a nocas sanjala pogodite sto. Prijateljica mi je 38 tjedana trudna i sanjala sam da sam ju vidjela (a ne zivimo u istom gradu), i da sam bebu vidjela u njenom trbuhu! Rucice, nozice, glavu, sve, kao da su prijateljicina koza, misici i sve opne oko bebe prozirne, a ja vidim direktno bebu. Imala je velike plave oci. Jedino mi je bilo cudno da je okrenuta na zadak, a prijateljica mi je prosli tjedan javila da je bila na pregledu i da se beba okrenula glavom nadolje. Ona prozirnost me uopce nije cudila.

Desiree
20.03.2004., 20:51
I sad sam ja kriva?! :lol: :mig:
:top: za frendicinu bebu koja je pametnija od tvog sna i zna se lijepo okrenut :D

Mayflower
20.03.2004., 21:15
Desirée kaže:
I sad sam ja kriva?! :lol: :mig:
:top: za frendicinu bebu koja je pametnija od tvog sna i zna se lijepo okrenut :D

Hihi...ma nije meni krivo sto sam to sanjala, a beba ce bit ajnc-a (kako kaze moja baka) :)

iwanchica
21.03.2004., 20:32
..wow..;)

Desiree
21.03.2004., 20:39
iwanchica kaže:
..wow..;)
na koji se to dio odnosi? :mig:

magic
22.03.2004., 13:06
Ja sam dvaput sanjala trudnocu i porod.

Jednom neko vrijeme prije nego sam ostala trudna - u snu sam 'rodila' ;) zapravo odjednom dobila sina, crne kose koji je odmah i prichao :D

...pogadjate, sina sam i rodila :):cerek:

A jednom proshle godine, s tim da su mi u snu neki zli ljudi oteli bebu...grozan san :horor::(

Nedugo nakon toga zavrshila sam na operaciji jajnika...:(

lela77
22.03.2004., 14:07
Ja sam puno puta sanjala trudnocu-i u tim trenucima sam bila neopisivo sretna-neki cudan osjecaj, prelijep :)
Zadnji put sam to sanjala prije tri dana-i to cak blizance:) .
Da mi se barem ispuni-kao magic-onaj prvi dio,naravno!!!

ivy-ivy
22.03.2004., 18:43
snovi o trudnoci/radjanju mogu biti potaknuti dnevnim razmisljanjem (pojavljuju se kao nocno 'prezvakavanje' dnevnih problema), ali isto tako se ponekad pojavljuju u zivotnim periodima kad sanjac osjeca da se nalazi na nekoj prijelomnoj tocci zivota ili da ulazi u neku novu zivotnu fazu ili stanje(promjena posla, preseljenje, ulazak u vezu ili prekid veze, bolest i sl. )
tako kazu psiholozi

:w

matsa
22.03.2004., 19:25
Ja bih isto vrlo uskoro bebača, al moj kandidat za oca baš i ne bi. Ne znam kaj da radim s njim, ne bih baš htjela s 35 rađati. Sad imam 28. On veli da još nije spreman, a kad će - ne zna. Kakva su vaša iskustva, majke? Jeste i vi imali sličnih situacija.

NIje baš on topic, ali eto, barem ima neke veze.

:cry:

326
23.03.2004., 00:48
prije par mjeseci sam sanjala da sam rodila - nešto.. uglavnom, nije to bilo ljudsko biće, nemam pojma šta je bilo, samo se sjećam da prema tom nisam imala apsolutno nikakve osjećaje i da sam ga nosila sa sobom u kantici :confused:

maristella69
23.03.2004., 08:52
Ovo je zgodno!:) :D

Nego, Matsa, to stvarno nije fair od njega, jer na taj način kako on to zamišlja - nikada neće biti spreman.
Nisam ni ja bila spremna s 30, pa....
Baciš se u to, nadvladaš sebičnost...
Imaš još dosta vremena, ali čini se da nije u tome stvar...

lela77
23.03.2004., 14:34
Kad smo kod snova-i da vidite koliko sam "u forumu"-ja nocas sanjala Magic i Tijinu Kori:D !!! Konfuzan neki san-zanimljivo je sanjati ljude koje nikad nisam vidjela!;)

Desiree
24.03.2004., 16:57
lela77 kaže:
Zadnji put sam to sanjala prije tri dana-i to cak blizance:) .

Ja blizanke :D

Desiree
24.03.2004., 17:00
ivy-ivy kaže:
snovi o trudnoci/radjanju mogu biti potaknuti dnevnim razmisljanjem (pojavljuju se kao nocno 'prezvakavanje' dnevnih problema), ali isto tako se ponekad pojavljuju u zivotnim periodima kad sanjac osjeca da se nalazi na nekoj prijelomnoj tocci zivota ili da ulazi u neku novu zivotnu fazu ili stanje(promjena posla, preseljenje, ulazak u vezu ili prekid veze, bolest i sl. )
tako kazu psiholozi

dnevna razmisljanja? definitivno to :zubo:

lela77
25.03.2004., 14:09
Dnevna razmisljanja-prije opsjednutost!!!:D
Na zalost, u toj sam fazi-bilo bi bolje da sam smirenija...:kava:

zgirl
25.03.2004., 16:33
i ja sam sanjala, ali malo cudniji san. Sanjala sam da mi je kolegica s posla dosla u posjetu s jednim prekrasnim trogodisnjakom (a ona ima curu od 15 godina u pravom zivotu). Iz sna se jedino sjecam scene ulaska u automobil, i kako gledam maleckog kako mi mase kroz prozor. Bio je presladak i nisam mogla oci skinuti s njega. Tocno je bio onakav kakvog bi ja htjela :)
moguce da je taj moj san povezan s tim sto je meni 28. i sto pokusavamo vec dobrih 10 mjeseci ali ne ide:(

Tila
27.03.2004., 00:59
Ma joj i ja to često sanjam, ali nikak da skužim dal me to podsvjesno neka želja pere ili kaj? Mislim, normalno da si ja to želim, ali ne još koju godinicu... :cool:

Desiree
27.03.2004., 10:44
Ma ja si hocem jako jako al sama sebi govorim.. Jos koju godinu :D

ane
29.03.2004., 20:46
ja često sanjam da nađem na putu bebu pa je moram čuvati. jedanput je ta bebe bila mala kao palčica a njena mama je nije htjela pa sam je ja uzela na čuvanje. takve snove često sanjam u zadnje vrijeme. iako mi nije ni na kraj pameti imati djecu sada. premlada sam .