PDA

View Full Version : Rukomet-SP-Portugal- FINALE

stranice : [1] 2

Urpanus
31.01.2003., 14:09
Topic "Rukomet-sp-portugal" je postao prevelik , a i ulazak u polufinale zaslužuje poseban topic. Zato ovdje nastavljamo sa hvalospjevima ili pljuvanjima po našoj reprezentaciji (ovisno o tome šta kome odgovara:D )

Danas je dan odmora , svi se sele u Lisabon , a sutra nas čeka obračun s Španjolcima.

Vanjushka
31.01.2003., 15:51
Evo, sad cu ja folirat da sam strucnjak, malo :D

Ovako. Pod broj jedan, obavezno treba Zrnica na desno krilo. Djomba se sinoc vidio tek nakon potpunog raspada Danaca. Jedan cepelin sa Metlicicem i jedan suhi list su premalo od njega. Naravno, bar jednu kontru on mora promasiti. To mu je specialnost.
Mislim, decku svaka cast, ali nije u formi. Totalno je out. Jestel` primjetili da kad god nasi odigraju na njegovo krilo on kasni, pa onda izadje na beka i fol razigrava. U pravilu gubimo taj napad.
Znaci, Zrnica na desno krilo. A ako ipak ostane Djomba, onda vise pokusavati na Kaleba.

Vanjska linija nam je fantazija, da ih ne ureknemo bojim se. Balic je po meni definitivno prvi srednji bek na prvenstvu. Gledao sam par drugih i nisu mu ni blizu. Metlicic je sinoc odigrao utakmicu zivota, to sigurno. A Lackovic kad se sjuri na sest metara izgleda ko lavina. Ma strahota vidjet, mogli ste primjetiti kad ga snima kamera iz kornera. Isto tornado. Bekovskoj nema zamjerke.

Odbrana isto. Halfovi razvaljuju, a Valcic na prednjem bukvalno raspamecuje protivnickog pleja. Protiv nas protivnici moraju igrati duboku odbranu a to malo ko zna. Eto nasi znaju i vidimo rezultat. Ebote, pa Danci su sinoc grijesili ko pocetnici, a na pripremnim su setali oko zone i prebacivali zonu loptom ko na treningu. Rasturili smo ih stvarno.

Sad treba uzeti i to zlato. Bar pokusati. Nasi su rastereceni, a usput igraju najkvalitetnije. Pa mislim da bi mogli. Nemamo imperativa sto je najvaznije. Vidjeli ste svabe, jedva. Sve zbog tog moranja.

Malakay
31.01.2003., 16:02
Slažem se za Džombu,jedini koji je podbacio na ovom prvenstvu(nije on nikad ni odigrao nešto posebno na velkim natjecanjima).

Ostalo je harmonija koji nitko ne smije ni pipnut.

AJMO DEČKI!!!

Urpanus
31.01.2003., 18:00
Ma Mirza je tip igrača koji odigra jedan briljantan potez pa onda tri katastrofalna , ali eto , meni je , ne znam ni sam zbog čega , opet nekako simpatičan (iako me svako malo razpizdi svojim egzibicijama). Ne vjerujem da će Zrnić dobiti prednost.

Naši sa ovakvom igrom mogu dobiti bilo koga , ali ne treba zanemariti ni to da su Španjolci jedini do polufinala došli sa svih 7 pobjeda.
A ono za Njemce je apsolutno točno , njima je najveći problem pritisak "da moraju".

Obrana je ključ.

Sudden Sid
31.01.2003., 18:35
Dzomba mi je omiljeni igrac i zao mi je sta je tako podbacio :(
Ali zato ostali potpuno rasturaju, Pero Metlicic je zabijao i zabijao jucer, Lackovic se zaletio i Danci su samo gledati mogli, Balic isto rastura... a kad su poslije intervjuirali Balica i Lackovica vidjelo se da nema neke umisljenosti uobicajene kod nogometasa i bas su mi oba dvojica ispali simpaticni. Ovo sad je vec veliki uspjeh i svaka im cast :top:

Nipple Twister
01.02.2003., 00:31
Baš sam na drugom topicu napisao kako ne podnosim španjolce :mad: - još samo da njih pobijede (za mene :D )

Tada će nam naravno još porasti apetiti pa ćemo svi inzistirati na zlatnoj medalji :D , ali stvarno mislim da su se dečki , ne brojeći prve dvije utakmice, pokazali u lijepom svjetlu , borili se i pobijedili najbolje te imaju od mene jedan :s bez obzira šta dalje bude !

Morski vražičko
01.02.2003., 08:19
Nipple Twister kaže:
Baš sam na drugom topicu napisao kako ne podnosim španjolce :mad: - još samo da njih pobijede (za mene :D )

Tada će nam naravno još porasti apetiti pa ćemo svi inzistirati na zlatnoj medalji :D , ali stvarno mislim da su se dečki , ne brojeći prve dvije utakmice, pokazali u lijepom svjetlu , borili se i pobijedili najbolje te imaju od mene jedan :s bez obzira šta dalje bude !

a i svi koji ste ih pljuvali imate ....prste u tome...ko zna mozda su slucajno dok su se odmarali surfajuci...po netu naisli na ovaj forum i vidjeli.....onu prvu stranicu..pa rekli ajmo mi ovim papcima sa imfa pokazat da znamo.....:D :D :D

Malakay
01.02.2003., 13:23
Tako je,čujem da Balić surfa do tri ujutro,nervira se zbog nas i onda namjesti zglobove za projektile.Červar mu psuje sve po spisku kad ga uhvati s laptopom na WC-u,ali kad vidi koji je učinak svega toga,oprosti mu.:eek: :D

Urpanus
01.02.2003., 13:45
Malakay kaže:
Tako je,čujem da Balić surfa do tri ujutro,nervira se zbog nas i onda namjesti zglobove za projektile.Červar mu psuje sve po spisku kad ga uhvati s laptopom na WC-u,ali kad vidi koji je učinak svega toga,oprosti mu.:eek: :D

Ma Morski je ustvari Metličić.:D

damian
01.02.2003., 14:23
Morski vražičko kaže:
a i svi koji ste ih pljuvali imate ....prste u tome...ko zna mozda su slucajno dok su se odmarali surfajuci...po netu naisli na ovaj forum i vidjeli.....onu prvu stranicu..pa rekli ajmo mi ovim papcima sa imfa pokazat da znamo.....:D :D :D

pa onda bi bilo bolje da malo pljuvamo :B

F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E F-I-N-A-L-E

damian
01.02.2003., 14:45
Urpanus kaže:
Jugoslaveni popušili od Mađara (34:33)
B-A-M-M :B

m0ris the hands0me
01.02.2003., 15:36
he he he...
sad kad im prestanu igrati Jovanovic, Skrbic, Perunicic i Lisicic moci ce samo sanjati medalje...

m0ris the hands0me
01.02.2003., 16:59
ovi Nijemci su nevjerojatni
vode 11-7 i onda 15 minuta bez gola...11-13

Urpanus
01.02.2003., 17:40
Znači ili s Nijemcima u finalu ili s Francuzima za broncu.

Gledao sam dvije utakmice Njemačke i uopće me nisu impresionirali , mučili su se i sa Jugoslavijom i sa Francuskom , a to su im manje-više jedine dvije jake utakmice. I ne bih rekao kao Božo , da se nisu potrošili , s puno muke su došli do finala , a imali su duplo lakši put od nas i Francuza.

Ako izgubimo , onda idemo u borbu sa Francuskom , a meni oni izgledaju potpuno iscrpljeno.

Urpanus
01.02.2003., 17:58
POMOZI BOŽE!!!

KokuZ
01.02.2003., 18:23
Vozdra svima

Ne kontam zasto se odmah negativno misli? "Ako izgubimo, igramo sa Francuzima."

Necemo izgubiti, ima da oderemo ove Spance, i onda u finalu Svabe.
Samo pozetivno treba razmisljati.

Pobijedjujemo sa najmanje 5 golova, jer sve manje od 5 golova je razocarenje:D

Vuco
01.02.2003., 18:24
IT'S ŠOL-TIME! ;)

Momci idemo, Švabe čekaju u finalu!

Gino
01.02.2003., 18:25
IDEMO HRVATSKA!!!!!!

KokuZ
01.02.2003., 18:39
2:6

nije dobro

kF
01.02.2003., 18:44
ajde, vracamo se... samo da se obrana sredi i na konju smo...

KokuZ
01.02.2003., 18:48
6:8

damian
01.02.2003., 19:08
9 : 14
mozemo bolje :p

Urpanus
01.02.2003., 19:15
Španjolci su odigrali samo dvije jake utakmice na cijelom prvenstvu. Dobili su island s jednim i Jugoslaviju s dva razlike , prema tome nema šanse da su ovoliko bolji od nas.

Jedino je pitanje imaju li naši snage. Sudeći po prvom poluvremenu nemaju , ali ne treba gubiti nadu, Nije ovo nenadoknadivo. Mogu smireno odigrati , glavni cilj je ostvaren , nema razloga za nervozu.

P.S
Džomba bi stvarno mogao prekinuti sa zajebancijom.

Gino
01.02.2003., 19:17
Steta za zadnji napad, umjesto -3 sad smo na -5.

Balic niti sjena Ivana iz proslih utakmica, i to je glavni razlog zasto nam napad steka, jer Metlicic bez Balicevih lopti tesko moze zabiti, Lackovicu Barrufet sve cita, jedino je Valcic odigrao na svojoj razini.

Samo da Balic i Šola proigraju i onda nade, ovako ce biti tesko.

Jos je 30min pred nama.......

......IDEMO HRVATSKA

damian
01.02.2003., 19:39
TU SMOOOOOOOOOO

KokuZ
01.02.2003., 19:40
20:20 plus imamo igraca vise

goooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllll lllllll

vodimooooooooooooooooooooooooooooooo

21:20 toooooooooooo

KokuZ
01.02.2003., 19:41
22:20

tooooooooooooo

KokuZ
01.02.2003., 19:45
23:22

Gino
01.02.2003., 19:57
Steta, Šolatime sve do zadnjih 4 sekunde, a onda gol kroz noge.

TREĆA SREĆA

IDEMO HRVATSKA

KokuZ
produzeci

Vuco
Produzeci.

Ne mogu vjerovati.... vec smo ih imali.

KokuZ
01.02.2003., 20:00
e ljudi, ovo je previse za mene, necu slusati radio dok se utakmica ne zavrsi.

Cujemo se

Naprijed VATRENI

KokuZ
01.02.2003., 20:00
vodimo opettttttttttttt
a sada idem

kF
01.02.2003., 20:11
ne mogu ovo gledati...

Namche
01.02.2003., 20:17
au #$$%# poludit cu

Gino
01.02.2003., 20:17
IDEMO HRVATSKA

KokuZ
01.02.2003., 20:19
Koliki je rezultat?
Ovi na radiju vise ne prenose.
Da li se zavrsilo?

kF
01.02.2003., 20:22
nije gotovo, 34-33 za nase

KokuZ
01.02.2003., 20:24
Hvala, ovi prenose neku muziku na drugom programu hrvatskog radija

Naprijed kockasti:top: :top: :top:

kF
01.02.2003., 20:34
POBJEDA!!!

39:37

damian
JAAAAAAAAAAAAAA

Vuco
F I N A L E !!!!!

:s :s :s :s

Namche
01.02.2003., 20:35
Osjecam se ko mali majmun kad dobije veliku bananu!:D :D

Gino
01.02.2003., 20:36
DA DA DA GOTOVO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :cry: :cry: :cry: :cry:

KokuZ
01.02.2003., 20:38
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOO OOO OOO O O O OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
SAMPIONI, SAMPIONI, SAMPIONI, JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

NEKA PATI KOGA SMETA, HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA

OLE OLE OLE OLE OLE OLE OLE

ZVJELA HRVATSKA, ZIVJELA KANADA, ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA, ZIVIO JA:confused:

daysleeper
01.02.2003., 20:45
Tko je dobio :confused: :D

Solaris
01.02.2003., 20:49
SUTRA ZLATO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux:

PS još se uvijek tresem

bogeyman
01.02.2003., 20:51
Što je reko Džontra, sad idem doma doživjet srčani udar

01.02.2003., 20:52
:) :)

Zujan
01.02.2003., 20:58
Bravo decki!
A ja bio uvjeren kak je klupski sport u Hrvata totalno u qurcu!
BRAVO!Ajmo jos jedna pobjeda i to je to!Makar je i ovo vec ogroman uspjeh!
Fala Vam ,da se i Hrvati imaju cemu veseliti!
:top: :top: :top: :top: :top: :top: :top: :top: :top: :top:

Sudden Sid
01.02.2003., 21:05
Priznajem da sam ih na pocetku pljuvao jer sam mislio da su umisljeni idioti koji ne mare za repku. Ali evo klanjam im se nicice!

Goluza je bio pravi kapetan, kad god je bilo tesko on je sve primio na sebe i pogodio!

Dzomba je napokon krenuo i u produzetku zabio 3 gola kad je trebalo

Balic je cijelu utakmicu lose igrao a onda u zadnjem produzetku 3 puta zaredom

Kaleb je napravio 2 kljucna poteza- oteo loptu i dodao Balicu za gol u 2. poluvremenu i zabio zadnji gol kad je trebalo drzati loptu (koju bi sigurno spusili)

Lino Cervar je okupio ovu repku i napravio sjajan kolektiv od njih

I njima i svima ostalima veliki :s

m0ris the hands0me
01.02.2003., 21:07
sta reci?
skoro mi je srce eksplodiralo u produzecima!
Bravo Hrvatska!!!!!!
Bravo...Bravo....Bravo

Urpanus
01.02.2003., 21:10
Isuse , šta je ovo bilo:eek:

Hvala im do neba.:s

Ja sam crko skačući i urlajući pored TV-a , a kako je tek njima bilo.
Lacković je legenda nad legendama. Prvo zbog one izjave - "Pa šta ste se uopće brinuli , naravno da smo pobijedili" :D , a onda se još nakon ovakve drame i borbe ispričava navijačima što su gubili živce :s

Ovako se nisam osjećao od Goranovog Wimbledona

H R V A T S K A :lux: :lux: :lux:

FiA
01.02.2003., 21:18
Oni su Bogovi! :s

Ja se pakiram i idem na hitnu... mislim da sam za vrijeme utakmice doživjela infarkt... :rolleyes:

Urpanus
01.02.2003., 21:21
E sad kad srce kuca normalnom brzinom.:D

Švabe su odmornije , ali naši imaju veliki motiv i jednostavno su bolji.
No bez obzira na to šta će sutra biti , rukometaši su zaslužili VELIKI doček (predvodit ćemo mi koji smo ih napadali:D :o )

I mislim da bi bilo u najmanju ruku fer i korektno da se netko iz vrha vlasti sutra pojavi u Lisabonu. Pa to je borba za titulu svjetskog prvaka.

Dzomba je napokon krenuo i u produzetku zabio 3 gola kad je trebalo

To je samo dokaz da je Malakayeva teorija o tome kako reprezentativci čitaju IMF točna. Jer kad je Mirza na poluvremenu pročitao moj post - "Džomba bi stvarno mogao prekinuti sa zajebancijom" , uozbiljio se i počeo igrati:D

P.S
Nakon ovog SP-a ćemo vidjeti koliko je savez u stanju pratiti ovaj uspjeh , jer ako Červar ne ostane najmanje do Atene :flop:

Vanjushka
01.02.2003., 21:22
Koja utakmica, koja borbenost.
Masip, sanjacu te. I ne samo ja. Bravo Spanija, kapa dole. Odlicno da bolje ne moze biti. Pravi protivnik, svaka im cast. :s

Ali zna se ko je glavni. Goluza je majstor iz Hrvatske. Metlicic je ziva legenda iz Hrvatske. Sola je vanzemaljac iz Hrvatske.
Bravo ljudi. Bravo svi.
Gledao sam tekmu na FTV tj federalnoj televiziji i komentator je rekao u jednom trenutku ova utakmica ulazi u anale svjetskog rukometa i to je to. Nista vise ne treba reci.

Osim, dabogda nam se ovo nerviranje ponovilo pa bar desetak puta. Sad mi nije zao sto sam si skratio zivot veceras :top:

Urpanus
01.02.2003., 21:25
Vanja oko panja kaže:
Osim, dabogda nam se ovo nerviranje ponovilo pa bar desetak puta. Sad mi nije zao sto sam si skratio zivot veceras :top:

Dominiković je nakon utakmice rekao - "Žao mi je što ste gubili živce , ali spremite se sutra na isto":D :top:

Cvjetic
01.02.2003., 21:32
Dragec i ja smo popili dvije litre vina i izgubili valjda 30 dkg zivaca. Mogli bismo mi Hrvati izvoziti zivce, ocito ih imamo dovoljno (nije ni cudo kad se zna gdje zivimo). No barem smo svima pokazali tko i sto su Hrvati. Zivjeli mi!!!:top:

m0ris the hands0me
01.02.2003., 21:35
jeste..ova utakmica ce uci u anale svjetskog rukometa.
Cestitam svojem Istrijanu Linu Cervaru.

Napokon da i mi istrijani izrodimo nekoga u sportu!!!!!!!!!!

Vanjushka
01.02.2003., 21:41
:D ma neka, neka se nerviramo. Ajme, a sad bih volio ovu tekmu pogledat na miru, ispocetka, gustat svaki potez i uzivat u svakom trenutku. Ono kad je bilo pet razlike za Spance, pa rec neka vam sad cemo vas stici :D Kud nisam snimioooooo :(
Pa ljudi, budite svjesni da se ovo vidi jednom u zivotu. I dozivi, bar sto se tice rukometa. Onakva tekma, a mi dobili :D

A sutra, realno gubimo. Ma pukli su nasi, nema tu vise svjezine. Zadnji atomi su potroseni veceras.
Medjutim, za mene su oni vec zlatni. Kako god bilo sutra. Ovo sto su odigrali veceras i protiv Danaca, to je jednostavno fantazija.

A ako pobjede Njemce, ja cu skociti sa balkona :D :p

Urpanus
01.02.2003., 21:48
Vanja oko panja kaže:
Kud nisam snimioooooo :(

A jeb... pa kako mi to nije palo na (ovo malo) pamet:eek: :(

Sudden Sid
01.02.2003., 21:49
Ma Njemci nemaju sanse protiv nas, utopit ce se u nasoj obrani i ne mogu nista! Gledao sam ih protiv Tunisa i Juge i stvarno nisu uopce mocni. Kretschmar tu i tamo napravi nesto impresivno, a i onaj Schwarzer je dobar, ali su 2 klase nize od nas. Najbolji smo i nosimo zlato!

Baklja
01.02.2003., 21:55
Povijesna utakmica!
Ovako nešto još nikad nismo odigrali, a teško da i hoćemo u idućih 10-ak godina..

Nevjerojatno je što se sve događalo.. Prvo poluvrijeme naši suzdržani, odlaze na odmor sa poč. 2. pol. Španjolci odlaze na +6 i tu sam se ozbiljno zabrinuo jer na ovom SP-u još nikad nismo bili u takvoj situaciji.

A onda smo mi krenuli. Skidali prednost 20-ak minuta da bi 3 minute prije kraja došli do 3 gola prednosti! Tu sam stvarno bio uvjeren da je sve gotovo i da smo u finalu..

Ali to ne bi bilo to kad bi sve prošlo mirno. Onaj deveterac 4 sekunde prije kraja mi je oduzeo barem 1 godinu života. Kad je lopta ušla zanijemio sam.. Nisam progovorio do produžetaka. Bio sam dosta skeptičan jer nisam bio siguran kako će naši reagirati, tu je i umor, a i onaj gol u zadnjoj sekundi je bio velika psihološka prednost na strani Španjolaca. Srce mi je skoro stalo kod zadnjeg Španjolskog napada (kod 31:31) u 2. produžetku kada je Valter čudesno skinuo onu loptu Masipa iz samog donjeg desnog kuta..

Novi produžeci, novo živciranje sve do trenutka kada je Kaleb pogodio za +2, 20 sekudni prije kraja, a onda je u meni jednostavno eksplodirao.. Brijem da me je cijela zgrada čula koliko sam vikao, kleknuo sam ispred televizora i počeo plakati kao malo dijete..

Presretan sam, dečki hvala Vam!

Malakay
01.02.2003., 21:56
Vele Švabe:FINALE OOOOOOOOOO!!!
AJMO DEČKI!!!

brainstorm
01.02.2003., 21:59
Iako sam odjebao IMF pred pola godine ipak bi bilo fer da i ja kao bivši moderator "Ostalih Sportova" (ex "Bjegunac iz Alcatraza") nešto kažem večeras....

BRAVO DEČKI!!! VI STE HEROJI!!!

Nemam snage da napišem nešto više jer još pokušavam doći k sebi nakon najvećeg rukometnog spektakla svih vremena!

Baklja
01.02.2003., 22:04
Vanja oko panja kaže:
Kud nisam snimioooooo :(

Urpanus kaže:
A jeb... pa kako mi to nije palo na (ovo malo) pamet:eek: :(

Imate snimku za 40-ak minuta :)

Ja sam snimio :p

Vanjushka
01.02.2003., 22:04
Ma ne, sumnjam da cemo dobiti zlato. Ali nije to ni bitno, glavno da opet imamo dobru rukometnu repku.

Ali ako ima pravde, mi zlato jednostavno moramo dobiti. Jer ovo je nesto slicno Goranu kad je kao autsajder dobio Wimbledon.
Pojavili se niotkud, niko nije ni sanjao da nasi to mogu. Pa ja prvi sam mislio da cemo ispast jos u prvom krugu, poslije poraza od Argentine.
A oni u finale. Ako bude pravde, sportske, zakljucak ce se sam nametnuti. Dosli, vidjeli, pobijedili :D

Jos samo jedan korak, samo jos malo. Hvala ti Boze, i Spanci su tvoja djeca, ali veceras smo bili bolji.
Jao ljudi, ali koji preokret!!! Pa -5 smo imali. I onda rapsodija.
Predivno.

Urpanus
01.02.2003., 22:06
brainstorm kaže:
Iako sam odjebao IMF pred pola godine ipak bi bilo fer da i ja kao bivši moderator "Ostalih Sportova" (ex "Bjegunac iz Alcatraza") nešto kažem večeras....

BRAVO DEČKI!!! VI STE HEROJI!!!

Nemam snage da napišem nešto više jer još pokušavam doći k sebi nakon najvećeg rukometnog spektakla svih vremena!

Ma , je li ovo?:eek: ... ma nije:rolleyes: ...ne može biti:o ... ili možda ipak :confused: ... ;)

Urpanus
01.02.2003., 22:08
Baklja kaže:
Imate snimku za 40-ak minuta :)

Ja sam snimio :p
:top: :s

Hvala , sreća da sam ovo pročitao prije nego iziđem van

brainstorm
01.02.2003., 22:12
Urpanus kaže:
Ma , je li ovo?:eek: ... ma nije:rolleyes: ...ne može biti:o ... ili možda ipak :confused: ... ;)

Da, ja sam...rekao sam pred dosta vremena da se na IMF vraćam samo u nekoj posebnoj prilici...a ova večeras to zasigurno je! ;)

Ali vezan sam samo za ovaj topic...ne vraćam se na IMF za stalno :rolleyes:

P.S. Urp, drago mi je da si ti preuzeo moje mjesto...jesu li to administratori napokon pročitali moje mailove gdje sam tražio da mi budeš "nasljednik" ili si se sam za to izborio? U svakom slučaju :top:

neovisan?
01.02.2003., 22:18
Ma nije bitno mjesto koje osvoje, mogli su i zadnji biti...
bitno je to da se iz aviona vidi da dusu ostavljaju na praketu. I to se cijeni.
Kad bi bar ostale vedete nasih momcadskih sportova tako srcano igrale... posebno kosarkasi, moja tiha patnja vec, eto, deset godina.... :(

Outback
01.02.2003., 22:22
Cestitke i aplauzi

el_mariachi
01.02.2003., 22:28
Joseph Haydn je skladao Njemacku himnu kopirajuci hrvatsku narodnu pjesmu:"V jutro rano se ja stanem, rano pred zorom".
Tako bar pise u Oxford Music Dictionary.
Ma ne mozemo izgubiti al opet je bolje ako Svabo bude ko njemacki vojnik iz '45:D
Za podrum spremni :D

diego_armando
01.02.2003., 22:36
neznam šta da kažem, stari mi je ugasio tv kod onog deveterca za produžetke.
morao sam mu šećer rastopiti u vodi i razmišljati kako se radi masaža srca.
dečki su fenomenalni, imaju srce veliko ka velebit pa ako sutra i izgubimo od švaba znam da će poginuti na parketu i to mi je najbitnije.
kad bi bar košarkaši i nogometaši ginuli kao oni pa da i gube bili bi mi sportski heroji!

diego_armando
01.02.2003., 22:38
el_ marijachi spremni smo kao njemački vojnik 22.06.1941.:) :) :)

Sudden Sid
01.02.2003., 22:45
Alc, imas srece da nisi bio tu poslije argentine, morski vrazicko bi te ubio :B

Pa koliko puta moram ponavljati da Njemci sanse nemaju? Da imam 18 kvrga stavio bi 200 kuna na cistu pobjedu hrvatske!

Icepick
01.02.2003., 22:58
Bio sam na forumu na poluvremenu.

Ništa nisam mogao napisati. Ni riječ podrške ni pokudu. Jednostavno da ne ureknem nešto.

Drugo sam poluvrijeme proveo u sobi samo slušajuči prijenos. Nisam imao živaca to gledati.

Vratio sam se pred telkač tek na produžetke. (jedva)

Ono što su dečki napravili je za povijest. Nikad, ali baš nikad nije naša repka odigrala tako tešku utakmicu. Iz -5 na poluvremenu okrenuti susret u svoju korist...pa to je presedan za hrvatski sport.

Španjolcima se mogu samo :s

Znali smo da su jaki ali smo mislili da smo mi puno jači. Oni su također odigrali sjajno. Da su prošli dalje, navijao bih za njih u finalu. Ovako fino navijam za naše a za španjolce u utakmici za treće mjesto.

Masip je BOG...

No dobro...dosta sam hvalio protivnika.

Stvarno ne mogu izdvojiti nikoga od naših...svi su bili odlični i svi su pomogli kad je bilo najteže. Prvo Goluža, pa Džomba, onda pomalo Metličić, pa Balić i Laci...a čak je i Kaleb imao svoj veliki doprinos.

Sutra mi je svejedno kako god da prođu. Imaju zasluženu medalju. Gledao sam danas Njemce...nisu baš toliko jaki koliko se pričalo (ova Španjolska bi ih zgazila)...ali imaju strašnu obranu.

Danas se malko odbilo o glavu glupim komentatorima što su hvalili naših 3-2-1 i govorili kako nijedna druga repka ne zna igrati "duboku obranu". Španjolci su ih apsolutno demantirali.

Svaka čast dečkima što su uspjeli prilagoditi obranu. Nije bilo lako...pokazali su veliko znanje i zrelost.

Sutra na zlato...NAPRIJED DEČKI.

kLošar
01.02.2003., 22:58
TooooooOOOOOOOooooooooooooo tOOOOOOOOOOOOOOOOOoo

Morski vražičko
01.02.2003., 23:08
Evo pero vas sve pozdravlja...i cijela repka misli na vas :B :B :D :D

ne ne sala sala....

isus mater..meni srce kucalo 200 na sat....od pocetka drugog dijela....

Znao sam da cemo dobit te papke.....jer vec su nas u klubskom rukometu dovoljno izmasakrirali.....:mad:

ali ...jebote..ja sam moro...par puta presaltat program inace bi puko.....a par puta sam opako htio pojest tv.....:eek: :D
pogotovo nakon kaj smo imali 3 minute prije kraja 3 razlike....a onda oni produzeci.....

a njih sam gledo.....sa zadrskom...i kada su napravili 2 razlike sam puko..poceo skakat ..vikat derat se.......puko sam bio ko kokica.......:s :s

A tek onda je doslo olaksanje....i to velliko.......i sad si jebem mater kaj nisam i njih stavio na listic......

Uglavnom...sutra ....ce biti hebeno....i brijem da bi se lako njemcima moglo dogodit ono kaj se i svedjanima u atlanti dogadjalo....

Sutra dobivamo.....sigurno ne sumnjam.....tj. trgamo kak goluza kaze Švabe......(strgo sam se kad je to izjavio.....ludjak)....:D

Nimoy
01.02.2003., 23:09
SAMO STO MOGU RECI,sa SUZOM u OKU,kao i u ATLANTI,

BRAVO NASI !!!!!!!!!!sto puta BRAVO!!!!!!!!!!!

pokazali ste se u pravom svjetlu i promovirali ovu drzavu onako kako ona tu zasluzuje.Podarili ste ovom izmucenom narodu malo SRECE,i za to sam vam vjecno zahvalan.

Zelim samo reci da sam UVIJEK i BILO KADA,veliki navijac naseg sporta,i da nikad ne odustajem niti ne pljujem po nikome,pogotovo nasim ljudima.
To sam i napisao u onom prije topicu,makar ISKRENO nisam vjerovao da nas svih mogu ovako usrecit,i odigrati DALEKO NAJBOLJI RUKOMET na prvenstvu.
Ovo danas je bila DRAMA NAD DRAMAMA,a nasi su pokazali da znaju i mogu.
Bravo HRVATSKA!!!!!

Sutra samo decki dajte sve od sebe,ostavite srce na terenu,i sve je u redu.
Meni je ovo itekako ULJEPSALO zadnjih tjedan dana,a mislim i koji mjesec unaprijed.
Sutra idemo po zlato,ali ako bude srebro,I ZA TO VAM HVALA!!!!!!!!!:top: :top: :top: :)

Solaris
01.02.2003., 23:16
Urpanus kaže:
Isuse , šta je ovo bilo

Hvala im do neba

Ja sam crko skačući i urlajući pored TV-a , a kako je tek njima bilo.
Lacković je legenda nad legendama. Prvo zbog one izjave - "Pa šta ste se uopće brinuli , naravno da smo pobijedili"

[SIZE=10]H R V A T S K A [/

A to se tebe čulo....! :D :D :D
po tvojim vriskovima se moglo znati kad smo dali gol! :D ;)

medalja! :top:

Vienna
02.02.2003., 15:40
Test

Nipple Twister
02.02.2003., 15:43
Ja nisam gledao :(

Brijem da ću sad duže živit... :D

Gledao sam zadnjih par minuta prvog poluvremena i bilo mi je preteško to gledati, pa sam okrenuo na dnevnik... i svaki put kad sam pogledao španjolci su zabili gol, pa sam si mislio da im ja donosim nesreću pa reko nebum ja to više gledal !

I na kraju kad sam išo ipak vidit kaj se događa- gotovo !

Nema veze gledao sam i reprizu i vlastitu snimku ;)

Nipple Twister
02.02.2003., 15:44
Viena, kae ? Nabijaš postove ? :D

X-man
02.02.2003., 15:48
zna li tko na kojem ce talijanskom ili njemackom tv-programu biti prijenos utakmice

el_mariachi
02.02.2003., 15:51
Stefan Kretzschmar je slomio mali prst u polufinalu protiv Francuza tako da nece igrati u finalu. Idemo nasi.

Jeremijajooj
02.02.2003., 15:53
Ja pretpostavljam da ce ZDF ili ARD prenositi utakmicu.
IDEMO HRVATSKA!!!
I da napomenem jos jednu stvar.Ovo sa Spanjolcima je bila prva utakmica gdje su nasi kruzni napadaci nesto napravili.Bravo,za Jovica pogotovo.Imamo jos jednu dimenziju vise.:top:

FiA
02.02.2003., 16:00
Na službenoj stranici Svjetskog rukometnog prvenstva, na pitanje: "Who is going to be the next World Champion?", 48,0% je odgovorilo Njemačka, a 52,0% Hrvatska...

FiA
02.02.2003., 16:03
FiA di Montezemolo kaže:
Na službenoj stranici Svjetskog rukometnog prvenstva, na pitanje: "Who is going to be the next World Champion?", 48,0% je odgovorilo Njemačka, a 52,0% Hrvatska...

Fak!
Postotak se već promijenio...
Sad je 54,5% da će Njemačka biti prvak, a 45,5% da će to biti Hrvatska...

Ma... samo nek' naši daju sve od sebe...

damian
02.02.2003., 16:06
Dali je netko gledao intervju sa Linom nakon tekme?
Lino znaj svaka hrvatica i hrvat stoje iza tebe i jos jedan specialni :s za tebe i nema veze sto ce biti u finalu (iako cemo lako sa svabama :B )
I DA ova repka je zaslusila da predsjednik lijepe nase bude osobno u dvorani! Ali na zalost ne igramo u den haagu ...(ups upadam u politiku :D )

Respekt spanjolcima bili su ravnopravan i fer protivnik :s
A za nas....ZLATO!!! :D
bog

damian
02.02.2003., 16:07
X-man kaže:
zna li tko na kojem ce talijanskom ili njemackom tv-programu biti prijenos utakmice
njemci na wdr :top:

Vuco
02.02.2003., 16:07
Jeremijajooj kaže:
Ja pretpostavljam da ce ZDF ili ARD prenositi utakmicu.

Nop, ARD i ZDF neće prenositi, ali će biti na trećem programu i to na WDR-u od 17:50.

KokuZ
02.02.2003., 17:51
Zna li neko ima li video prenosa preko interneta, i na kojoj je stranici?

Hvala

Septembar
02.02.2003., 17:52
el_mariachi kaže:
Stefan Kretzschmar je slomio mali prst u polufinalu protiv Francuza tako da nece igrati u finalu. Idemo nasi.

jos jedan vazan nece igrat

http://www.hrsport.net/Stranica.asp?S=vijest&ID=204613

Septembar
02.02.2003., 17:53
KokuZ kaže:
Zna li neko ima li video prenosa preko interneta, i na kojoj je stranici?

Hvala

evo ti oficijelna pa vidi imas li tu sta?

http://www.handballwc2003.com/site/default.asp?id_lang=en

Vuco
02.02.2003., 18:01
Idemo po zlato!

Pomozi Bože Majko Božja!

KokuZ
02.02.2003., 18:09
3:5 za Svabe, ali gazimo ih kao i jucer Spance

KokuZ
02.02.2003., 18:11
5:5 jupiiiiiiiiiii

KokuZ
02.02.2003., 18:12
6:5 za naravno nas

Solaris
02.02.2003., 18:16
9:8

:s :s :s :s :s :cool:

Solaris
02.02.2003., 18:18
2 razlike, tako će i završiti daj Bože! :s :s :top:

KokuZ
02.02.2003., 18:19
11:8 alllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mr X
02.02.2003., 18:19
samo ovim ritmom naprijed i bit ce OK.

Rita
02.02.2003., 18:24
mi jadnici tu u US ne mozemo gledat zato hvala na rezultatima.Samo tako nasi i pisite dale da se veselim;)

KokuZ
02.02.2003., 18:24
11:11, jebi ga:mad:

KokuZ
02.02.2003., 18:26
Rita slusaj preko Real player-a, drugi program hrvatskog radija.
To i ja sada radim

12:12

KokuZ
02.02.2003., 18:29
14 :13 za nas

KokuZ
02.02.2003., 18:32
16:14 opaaaaaaaa

Solaris
02.02.2003., 18:35
18:15 :top:

KokuZ
02.02.2003., 18:36
18:16

KokuZ
02.02.2003., 18:39
19:17

Solaris
02.02.2003., 18:41
20 :17 poluvrjeme :cool:

KokuZ
02.02.2003., 18:42
20:18 za nas nakon prvog poluvremena

NEKA PATI KOGA SMETA,
G A R A N T SMO PRVACI SVIJETA!!

freedom
02.02.2003., 18:44
Bravo,bravo.Realizacija perfektna,obrana propusna. Malakay,dilema Džomba-Zrnic? Tamo gdje Mirza provuce loptu,Zrnic moze samo sanjati(valjda me nece demantovati u nastavku)...

diego_armando
02.02.2003., 18:47
:s :s :s
samo nastaviti ovako

Gino
02.02.2003., 18:48
Igramo cudesno u napadu 20/25 80%, zanimljivo je da i mi i Njemci imamo po samo 4 obrane golmana.
IDEMO HRVATSKA :s :s :s :s :s :s

KokuZ
02.02.2003., 18:48
Odoh zapalit jednu, pa se vracam

Vuco
02.02.2003., 18:50
KokuZ kaže:
Odoh zapalit jednu, pa se vracam
Jednu?

Ja popušio kutiju cigara u prvom poluvremenu.

Ok, vodimo dva.... ne izgleda loše, samo dalje ovako.

KokuZ
02.02.2003., 19:00
Ma pusio bih ja vise, ali mi ukucani ne daju da to cinim kuci, pa moram na balkon:confused:

KokuZ
02.02.2003., 19:01
23:23:mad:

m0ris the hands0me
02.02.2003., 19:12
28-24
sada igramo fenomanalno u obrani...
Nijemci stalno u pasivnom napadu...
Ajmo......
Ajmo....
Bolji smo definitvno!!!!!!!!!

KokuZ
02.02.2003., 19:13
28:25

KokuZ
02.02.2003., 19:21
Sola braaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiii sedmeracccccccccccc

ali opet ga ovi zabili

29:28

m0ris the hands0me
02.02.2003., 19:23
hmmmm...

pocele su sudije...
kradja kao sto je i bilo predvidljivo...
ne mirise na dobro...
cini mi se da cemo sada definitivno izgubiti...

KokuZ
02.02.2003., 19:23
NIKADA SE NE TREBA PREDAVATI!!!!!!!!!!!!!

kF
02.02.2003., 19:24
suce u zatvor

29:29

m0ris the hands0me
02.02.2003., 19:26
samo mi nije jasno kako se nasi suzdrzavaju da ne razbiju sudije

ali Solaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

m0ris the hands0me
02.02.2003., 19:29
ovo je ludilo...........

Jovic pa Dzomba i opet +2...

ajmooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!

KokuZ
02.02.2003., 19:29
31:29 ZA NNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSS
JUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIII

Rita
02.02.2003., 19:30
KOliko do kraja?

m0ris the hands0me
02.02.2003., 19:31
Kakva kradja....
Ne mogu ovo gledati..........

m0ris the hands0me
02.02.2003., 19:32
ajmo..ajmo....
samo jos jedan napad da obranimo

tooooooooooo!!!!!!!!!!

allegra
02.02.2003., 19:33
imamo loptu, i dva gola razlike, i 2 minute do kraja

tralalalala :)

KokuZ
02.02.2003., 19:33
32:30

2:30 D0 KRAJA

NASA LOPTAAAAAAAAAAA

2 MINUTE

KokuZ
02.02.2003., 19:34
STATIVA, NASA LOPTA OPET

2 ZA NAS
1:10 DO KRAJA

allegra
ha tri gola razlike

m0ris the hands0me
jos 50 sekundi i gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ol!
+3

KokuZ
02.02.2003., 19:35
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

SAMPIONIIIIIIIIIIIIIII

2 GOLA

40 SEKUNDI

m0ris the hands0me
POBJEDAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Solaris
ZLATO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KokuZ
SVJETSKI SMO PRVACIIIIIIIIIIIII
3 GOLA PREDNOSITTTTTTT\\\

allegra
jeeeeeeeee :)

:s

Vuco
SVJETSKI PRVACI!!!!
JAAAAAAAAAAA

mr X
zlatooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Solaris
02.02.2003., 19:36
šTA SAM VAM JA CIJELO VRJEME GOVORILA !

:E :E :kiss: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux:

KokuZ
02.02.2003., 19:37
SAMPIONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Markedjani
HRVATSAKA JE PRVAK SVIJETAHRVATSKA JE PRVAK SVIJETA

dean martinez
hvala na prijenosu :)

m0ris the hands0me
02.02.2003., 19:39
a sada neka se sudije popnu skupa sa Nijemcima na proglasenju pobjednika.....
nazalost njihovu...samo srebrna medalja!!!!!!!

hehehehehehehehe...........

placebo
02.02.2003., 19:39
"JAAAAA"?:))))
Zapisuje: Vuco kad je uzbuđen govori njemački :))))

Bravo naši! :))))

KokuZ
02.02.2003., 19:40
NEKA PATI KOGA SMETA
HRVATSKA JE PRVAK SVIJETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA

YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
BABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

diego_armando
02.02.2003., 19:44
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OVO JE NEVJEROJATNO

Vuco
02.02.2003., 19:46
placebo kaže:
"JAAAAA"?:))))
Zapisuje: Vuco kad je uzbuđen govori njemački :))))

Dojčland, Dojšland, iber ales, iiiiiiiiiiber aaaaaaales in der velt
:D :D :D :D

krol
02.02.2003., 19:52
Da mi je neko rekao prije 15 dana da cu da navijam za Hrvate rekao bih mu da je totalna budala.
Ono nije znanje ono je igra srcem i dusom.Svaka cast.Kapa dole.
A one nase kretene sto ih Island razvali kao bugarsku skupstinu bih poslao u..........Jasenovac ,recimo:(
PS. Da vam je samo znati kako mi je bilo tesko ovo napisati i priznati :)
C E S T I T A M

JEEEEEEEEEEBOOOOOOOOOOOOOOTEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovo je najsrčanija ekipa u nekom kolektivnom sportu koju smo ikad imali....i ne da su zaslužili nego,,,,nemam riječi

KokuZ
02.02.2003., 19:54
HVALA KROL
VISE SRECE NA EP-U

Dante
02.02.2003., 19:57
:lux: :lux:
:s :s
:kiss: :kiss:
:top: :top:
Veli Kljajić - ta Njemačka ima toliko rukometaša koliko mi imamo stanovnika. I ja se farbam u crveno.

kF
02.02.2003., 20:03

P.S.

suce jos uvijek treba u zatvor :cool:

diego_armando
02.02.2003., 20:15
svi smo mi vlado šola!!!!

02.02.2003., 20:23
Za nepovjerovati.. na poslednjem prvenstvu Hrvatska je osvojila zadnje mjesto a sada su prvaci svijeta!
Svaka cast momcadima...
YUG-GER su remizirali uglavnom zahvaljujuci sudijama koji su sudili na slican nacin kao u finalu navijajuci ocigledno za Njemce..
Ali gledajuci obje utakmice, i koliko god se to nekom svidjalo ili ne vidi se da su ta dva tima "iste skole" i da timovima sa prostora EX-YU nema prijemca kada se sagledaju svi kolektivni sportovi...
imajuci u vidu i kosarku i rukomet i fudbal i vaterpolo i odbojku...
sta bi tek bilo kada bi nam se u svim sportovima ravnopravno sudilo?!
Jos jedna cestitka Hrvatskim rukometasima iz Crne Gore!
Do sledeceg prvenstva pozdrav u nadi da cemo se tamo sresti i odmjeriti trenutne snage i na taj nacin pokazati cija se skola do tada bolje usavrsila! :)
Pozdrav!

PS. Vjerovatno ce na ovaj odgovor doci mnogo nacionalistickih poruka i samo za njih, ALI SAMO ZA NJIH imaju pozdrav od Crvene Zvezde... poslali smo vam kosarkase kuci iz Bgd.. ucite ih da igraju pa ih tek onda posaljite kod majstora na ispit... Naravno pozdravima se pridruzuje i Partizan koji dolazi po pozivu i na vase terene!
Naglasavam da je ovo odgovor i to unaprijed za nacionalisticke odogovore na moje misljenje!
Ostalima iskren pozdrav i cestitke za osvojeno prvo mjesto!

02.02.2003., 20:27
POZDRAV IZ IZ NEDELIŠĆA BRAVO HRVATSKA

Nimoy
02.02.2003., 20:29
BRAVO DECKI!!!!!!!!SVAKA VAM CAST!!!!!!!!!!!HVALA VAM NA OVAKVOM VESELJU I SPEKTAKLU!!!!!!!!AAAAAAA!!!!!!!!!!!PRVACI SMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H::::R:::V:::A:::T::::S:::-K:::::A!!!!!!!!!!!!!!

shipka
02.02.2003., 20:31
I JA SAM VLADO ŠOLA

02.02.2003., 20:33
BRAVO!!!!!!!
BRAVO!!!!!!!
BRAVO!!!!!!!
BRAVO!!!!!!!
BRAVO!!!!!!!
BRAVO!!!!!!!
BRAVO!!!!!!!
BRAVO!!!!!!!

Jebi ga , Danci , ali rukomet se igra srcem a ne Sudcem , pa onda nemojte se osvećivati na dečkima koji svoj posao rade sa srcem.

freedom
02.02.2003., 20:49
Bravo,bravo.Realizacija perfektna,obrana propusna. Malakay,dilema Džomba-Zrnic? Tamo gdje Mirza provuce loptu,Zrnic moze samo sanjati(valjda me nece demantovati u nastavku)...

02.02.2003., 20:49
Još uvijek ne mogu vjerovati. Bravo dečki i vidimo se sutra na Trgu.

seti
02.02.2003., 20:50
Kaleb stavlja tocku na i
Al meni je Balic najfaca, da nije prekinuo kontru kod izjedancenja... a Dzomba, izbusio Fritza ko sir
jedinstven trenutak

02.02.2003., 20:51
bravo nasi. zivila hrvatska

Solaris
02.02.2003., 20:52
ma svi, svi su :top: :top: :cool:

ali Šola je posebna priča, po njemu sam znala da ćemo izboriti zlato! :s :s :cool: :top:

02.02.2003., 20:53
Bravo Hrvatska, Crnogorac izvini, ali ispao si glup.

02.02.2003., 20:56
cestitke iz kanade od najine

Ed Wood
02.02.2003., 20:59
NEKA PATI KOGA SMETA HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA!!!:lux: :lux: :lux: :lux: :lux: (to je za one Srbe i Crnogorce koji uvijek nešt seru i jedu govna)

ŽIVJELA HRVATSKA! A POGOTOVO HRVATSKI RUKOMETNI REPREZENTATIVCI I VODSTVO!
SVAKA VAM ČAST!

POTOK
02.02.2003., 21:00
Svakako se pokazalo spasonosnim da ova bagra na vlasti nije uspjela ubiti rukometni savez iako su u više navrata pokušavali. Svaki neuspjeh Račana i klape izravni je hrvatski uspjeh!!! Bravo dečki koji se ne sramite za vrijeme himne staviti ruku na srce!

Urpanus
02.02.2003., 21:02
Neću politiku u moju butigu!:mad:

02.02.2003., 21:02
Bravo bravo momci. Pozdrav od navijača iz Tomislavgrada.

Sheriff
02.02.2003., 21:05
FARBAM SE NA CRVENO!!! KO BI REKEL?!!

02.02.2003., 21:07
Konačno smo dočekali ekipno zlato na svjetskom prvenstvu. Mislila sam da će mi srce otkazati. Ovo se valjda doživi samo nekoliko puta u životu. Što reći!? Zbog njih sam zavoljela rukomet. Moje iskrene čestitke.

Karakala
02.02.2003., 21:09
BRAVO DECKI!!! PRAVI STE! POKAZALI STE DA IMATE SRCA!

Živjela Hrvatska! :s

Gino
02.02.2003., 21:13
ODUŠEVLJEN SAM, BRAVO NAŠI!!!!!!!!!!!

el_mariachi
02.02.2003., 21:16
Fan ...jesam se nacugao :D
Hrvati prvi u svijetu , Srbi otisli prati opanke....
Za podrum spremni :D

Rita
02.02.2003., 21:18
Pozdrav svima od navijaca iz US
BRAVO NASI:):):lux:

02.02.2003., 21:18
eh da mi je sutra biti na trgu... :-(
pijte, slavite i u moje ime.

JA SAM VLADO SOLA !!!

seti
02.02.2003., 21:25
Sola grize ko lav, stalno, nikad predaje ni popustanja
ste vidli kakve face, koliko je u tekmi??? i kako im je poskidao u zadnjih par minuta, onaj napad dve obrane zaredom!!! ali ne zaboravljam ni Valteru onu sto je skinuo Masipu u zadnjem napadu drugog produzetka, vrskom ramena u padu inace bi pusili tad vec... ovo je ona filmska prica koju nemres ni rezirat tako kako je zivot slozi

02.02.2003., 21:42
M asvaka čast dečkima stvarno su zakon, nadam se da če biti veličanstven doček u metropoli, ja sam inače iz požege pa neču moći biti prisutna ali obavezno ču gledat na TV-u, još jednom pozdrav cijeloj reprezentaciji... Anamarija

Sheriff
02.02.2003., 21:44
Na ovu adresu saljite cestitke nasem junaku!!!!!

vlado.sola@chamberysavoiehandball.com
:B :B :B

02.02.2003., 21:44
Gospodo, kad vam se stišaju emocije, možda shvatite da ovaj uspjeh nije naš, ni vaš nego samo njihov, tj. onih momaka koji su odlično odigrali i svih ljudi koji su bili u vodstvu i oko reprezentacije.....
A ponos što živite(živimo) u istoj državi kao i oni doista kratko traje i čini mi se da baš ništa ne vrijedi.
Za dvije godine će neko drugi bit prvak i tako u nedogled, a od ovoga trenutka će ostat samo sitna crtica u povijesti sporta....
Koliko ovaj osjećaj ushita i sreće ima veze sa razumom????
Čini mi se da nema puno.
Pitanje glasi: Što ja ili ti kao pojedinac doista dobijamo od ovoga uspjeha rukometaša iz Hrvatske?

Urpanus
02.02.2003., 21:46
Splićanin 2003 kaže:
Gospodo, kad vam se stišaju emocije, možda shvatite da ovaj uspjeh nije naš, ni vaš nego samo njihov, tj. onih momaka koji su odlično odigrali i svih ljudi koji su bili u vodstvu i oko reprezentacije.....
A ponos što živite(živimo) u istoj državi kao i oni doista kratko traje i čini mi se da baš ništa ne vrijedi.
Za dvije godine će neko drugi bit prvak i tako u nedogled, a od ovoga trenutka će ostat samo sitna crtica u povijesti sporta....
Čini mi se da nema puno.
Pitanje glasi: Što ja ili ti kao pojedinac doista dobijamo od ovoga uspjeha rukometaša iz Hrvatske?

Jebo razum MI smo prvaci!:D :B

02.02.2003., 21:47
E da mi je biti sutra na trgu, ali nemogu jer 200 km sam od Zagreba, ali slavite i pijte za mene, lijepo se svi provedite, Požežanka!

02.02.2003., 21:48
N A J B OLJ I STE!!!! svi su uz vas, svi vas vole a najviše Požega

el_mariachi
02.02.2003., 21:48
Splićanin 2003 kaže:

Splico ne znam za tebe ali ja se pravo dobro osjecam. Ama ne interesira me zasto i ne interesira me sto bi barba Freud rekao ali ovaj filing je pravi.

02.02.2003., 21:53
cestitam hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji za osvojenu zlatnu medalju! najbolji smo rukometasi na svijetu! zivjela hrvatska! zivio hrvatski narod!

WORLDCHAMPION 2003 C R O A T I A !!!!!!!!!!!!!!!!

02.02.2003., 21:55
majstori. svi su mladi i rasturaju. Vlado je najludji. Odmah ce ga Barca kupit

02.02.2003., 21:58
LAKO NAMA POBJEDJIVATI KAD NAM VRATA CUVA - RED BULL!!!! BRAVO, DECKI!!! HVALA, DECKI!!!!

02.02.2003., 22:01
KAJ SE DOGODILO MALO SAM ZASPAL?
AHA, PRVACI U RUKOMETU,MOLIM!!!
PRVI U SVIJETU! MA NIJE MOGUĆE! IDEM SE SAD UBIT' NA TRGU
MOJ JE MANDUŠEVAC
HRVATSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! !!!!!! :B

Sudden Sid
02.02.2003., 22:02
Koga briga zasto se osjecamo ovako dobro? Ja se osim svega osjecam dobro jer mi je drago zbog tih deckiju

02.02.2003., 22:03
Hej, Djeticu ... istina je da postoji škola rukometa na prostoru bivše Juge- HRVATSKA ŠKOLA RUKOMETA!!!
Što se košarke tiče, donekle si u pravu, ali vidi 'ko igra u Širokom - sve RVATI, a Zvezdu vodi neki Skuni...
ŽIVILA RVATSKA!!!!!!!!!!
ŠOLA, majstore !
( čovjek nije iz svemira nego iz PRISOJA- malo selo između DUVNA i LIVNA- takve majke tamo rađaju!!!!)

Vuco
02.02.2003., 22:05
Evo i konačan poredak na Svjetskom prvenstvu u Portugalu:

1. HRVATSKA

2. Njemačka

3. Francuska

4. Španjolska

5. Rusija

6. Mađarska

7. Island

8. Jugoslavija
9. Danska
10. Poljska
11. Slovenija
12. Portugal
13. Švedska
14. Tunis
15. Egipat
16. Katar
17. Argentina
18. Alžir
19. Saudijska Arabija
20. Kuvajt
21. Australija
22. Brazil
23. Maroko
24. Grenland

Ustvari, boli me racku. :D

02.02.2003., 22:09
Splićanin 2003 kaže:
Čini mi se da nema puno.

Prvo, Prvo : Prvaci smo!!!
Prvo: Svabe su ludi!!!
Drugo: Malo je ljepse vidjet na dnevniku to nego da doktori strajkaju.
Trece: Ja sam dobio 1,000,000 eura ako te to bas zanima.
Cetvrto: Tebe jebe sto ti nisi dobio ovu lovu.
Peto: Sta bi svabe rekli red, rad i disciplina se jako isplati, pogotovo ako si talentiran (a hvala Bogu toga ovdje ima dosta).
Sesto: Dijeliti nesto s ljudima je navodno lijepo?
Sedmo: kad se ujutro probudis tebi ce sve biti isto jer ces biti zatrpan svojim velebnim razmisljanjima o bitku i slicno a zivot ce prolaziti kraj tebe i ti jebes mater nekom ko ima vise para od tebe, ko izgleda bolje od tebe, .... umetni sve ono sto ti smatras kao svoje nedostatke.
A uvijek ce biti netko ko je bar u necemu bolji od tebe.

P.S.

U zadnje vrijeme se u Hrvatskom sportu ponavlja jedna stvar:
Ljudi koji rade, talentirani su, daju sve od sebe (ne prodaju maglu) s vremena na vrijeme isplivaju pored zavidnih govana u hrvatskoj kojih je malo previse.
Daj Boze da se to pocne dogadjat na svim poljima u ovoj maloj i napacenoj zemlji.

02.02.2003., 22:12
Jeeeeeee!!!! Veselo masem repicem!!!! Cestitke rukometasima!!!
Dalje - fakat me nerviraju ova politicka prepucavanja i nacionalisticki ispadi. Umjesto da se 'Crnogorcu' lijepo zahvalimo na cestitkama, mora se naci neki ustasoidni kreten bez gornjih zuba i jednoznamenkastim IQ koji zapravo ne zna gdje je Crna Gora, ali je cuo da tamo zive neki cetnici.

02.02.2003., 22:16
Ludilo brale prvi!!!!!!!

Mr Mojo
03.02.2003., 03:25
U ovoj Canadi samo cipaju basseball i am. football , tako da mi je jedini pristup informacija ovaj zlatni internet. Suze teku u potocima . BRAVO KOCKASTI !!!

03.02.2003., 07:30
to
je
strasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

kameni kamen
03.02.2003., 07:56
hajde da čujem

tko jučer nije plakao?

BRAVO BRAVO BRAVO

carica
03.02.2003., 08:04
:s :s :s

:lux:

03.02.2003., 08:44
HRVATI CLEVELANDA IZ AMERIKE CESTITAJU PRVACIMA !!!ZIVJELA HRVATSKA !!!!!

03.02.2003., 08:48
HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA

BRAAAVOOOOOOOOOOOOOO!!!!

03.02.2003., 08:52
..hebote pa unistili su svabe..ajmeeee..ja plakala od srece(sto god vi mislili o tome)..;))))
..sulicuuuuuuu os me zenit?;))))

mimoza
03.02.2003., 09:05
kameni kamen kaže:
hajde da čujem

tko jučer nije plakao?

BRAVO BRAVO BRAVO

da plakali.... suze su po tribinama curile..... super je bilo, prava ludnica na terenu...

el_mariachi
03.02.2003., 09:06
Tek sam sada ustao. Kako je Hrvatska igrala jucer u rukometu?

Akinetoh blues
03.02.2003., 09:19
IDEMO NA TRG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NA NA NAN NAN NANA NANA OOO OOO OOO OO O

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lux: :lux: :lux: :lux: :lux:

mimoza
03.02.2003., 09:23
Akinetoh blues kaže:
IDEMO NA TRG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NA NA NAN NAN NANA NANA OOO OOO OOO OO O

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lux: :lux: :lux: :lux: :lux:
jel u 13,00 sati ili....

03.02.2003., 09:26
u 14H

carica
03.02.2003., 09:30
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

03.02.2003., 09:30
Splićanin 2003 kaže:
Čini mi se da nema puno.

e moj splićo mora da si ti neki preostali srbin jer pravi Splićani i Hrvati tako ne razmišljaju!!! Ne sićan se kad san se osjeća tako sritno kao jučer dok san gleda naše junake kako gromoglasno pivaju Hrvatsku himnu sa rukom na srcu dok se vije pobjednički hrvatski stijeg!!!

još jednom smo dkazali da imamo Gene kamene!!!

Bog i Hrvati!!!

Imoćanin

03.02.2003., 09:32
Unregistered kaže:
E da mi je biti sutra na trgu, ali nemogu jer 200 km sam od Zagreba, ali slavite i pijte za mene, lijepo se svi provedite, Požežanka!

03.02.2003., 09:33
Ej Pozezanko umjesto tebe ja cu umjesto tebe bit na trgu i pit ya tebe. Velicanain....

li-la
03.02.2003., 09:37
Iskreno, nisam ni pomisljala da cu biti prikovana za tv i subotu i nedjelju navecer, a jos manje da cu hrv repku gledati u finalu, sto drugo reci nego san snova, kako se samo vidjelo na njihovim licima da toliko zele pobjedu, mislim bez prigovora i spanjolci i njemci znaju igrati rukomet, ali nisu imali takvo srce kao nasi.....totalno mi je drago sto su to postigli u zivotu, koliko samo treninga stoji iza takvog uspjeha.....ali najvecu pohvalu njima kao ekipi!! vec dugo vremena nisam vidjela neku ekipu koja je tako uskladjena, pravi su primjer ekipnog sporta, nek se srame nogometasi i ne znam ine ekipe koje imaju kvalitetu, a nemaju srca.......s pravom su decki zakljucili epitet : pakleni!!! jedva cekam olimpijske ......

nisam na forumu primjetila da je netko spomenuo izbornika i trenera, ipak ekipa ne funkcionira bez njega :) stvarno mi je lik strasan :top:
i zao mi je sto necu moci doci na trg.....:(

mimoza
03.02.2003., 09:47
Splićanin 2003 kaže:
Čini mi se da nema puno.
-----------
1. Nitko nije ni rekel da je uspjeh naš, ali zakaj se nebi mogli veseliti ipak je to NAŠA reprezentacija.
2. Za dvije godine netko drugi bude prvak, istina, ali ni Atlantu nismo zaboravili...a ta mala crtica koju si spomenul, upravo je ona bitna.
3. Jel to znači da se vesele samo oni koji nemaju razuma?
4.Pa ne moram ništa dobiti, jednostavno mi je drago i VESELI me jer su postali svjetski prvaci. Reprezentacija je ta koja je dobila sasvim zasluženo naslov prvaka.

03.02.2003., 09:52
..ma da je meni netko rekao da cu cijelo prvenstvo odgledat,i to sve tekme i reprize..rekla bi da stvarno nije normalan..tak sam strastveno gledala tekme da su me frendovi primili u svoje drustvo gdje zene inace nemaju pristup..
..i tako ih(a nadam se da ce netko od njih ovo i procitat)pozdravlja
ekipa navijaca obozavatelja ma nazovite to kak god hocete iz
samobora;)))..ovo ce se pamtit..puno uspjeha i dalje..
..a i meni je sulic komad..i kaleb nije los,i lackovic i i i ma svi su ludilo;))

mimoza
03.02.2003., 09:57
Unregistered kaže:
u 14H

hvala :)

Solaris
03.02.2003., 10:07
Splićanin 2003 kaže:
Čini mi se da nema puno.

ja dobivam puno, ali neću javno o tome :D :p ,
što imamo od toga, naučiti da se nikad ne treba predati, hrabro i uporno ići dalja, vjerovati u sebe čak i kada nitko drugi ne vjeruje, rad, upornost i ljubav prerma onome što radiš uvijek se isplati (pa makar nakon i 7 godina) :D
mješavina adrenalina i endorfina u krvi daje božanstveni osjećaj :cool:

ali slažem se, taj uspjeh je njihov......ali mi smo svejedno sretni ;)

03.02.2003., 10:27
Šta ste se uvatili ovog poturice, pustite ga na miru HRRRRRRRVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAATTTTSSSSSSKKKKAAA JE PPPPPPPRRRRRRRRRRRRVVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAKKKKK KKKKKK

without me
03.02.2003., 10:46
http://www.handballwc2003.com/site/c_images/1croacia.jpg

03.02.2003., 11:08
svaka čast, nemam riječi, long live the red dragon

Malakay
03.02.2003., 11:11
freedom kaže:
Malakay,dilema Džomba-Zrnic? Tamo gdje Mirza provuce loptu,Zrnic moze samo sanjati(valjda me nece demantovati u nastavku)...

I meni je drago da je proradio nakon sedam tekmi.Mirza, pamet u glavu:D

ŠAMPIONI!!!

Malakay
03.02.2003., 11:14
POTOK kaže:
Svakako se pokazalo spasonosnim da ova bagra na vlasti nije uspjela ubiti rukometni savez iako su u više navrata pokušavali.

Pogotovo je impresivan rad HRS-a bio od 1997-2000.Prokleti Račan.

Dajte barem smirite živce kad se slavi svjetska kruna.

ŠAMPIONI!

03.02.2003., 11:36
..ma zalosno je to sto ce se sad politicari uplest u cijelu pricu
..jos rukomet nisu stigli upropastit al znajuci njih dat ce si truda

03.02.2003., 11:36
Umjesto tebe, ja cu bit na trgu!!!!!!! Velicanin...

03.02.2003., 11:38
FESTA DANAS NA TRGU U 13.30.....

geom
03.02.2003., 11:50
Čula sam na radiju da su igrači tražili da na slavlju pjeva i Thompson, ali gradsko poglavarstvo to nije prihvatilo.

03.02.2003., 12:21
..sto se tice tompsona nebi ni ja to dozvolila;)))..al ajd ak bi to bila njihova zelja mozda;))
..sad idem na aerodrom izljubit cu onog sulica da se nebu ni sansao;)))

Solaris
03.02.2003., 12:25
izljubi ga i za mene :D :D

možete li vjerovati, sad smo mi REALNO NAJBOLJI na svijetu, svaku pobjedu smo 100% zaslužili, pa to je

FENOMENALNO !!!!!!!!!! :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :love: :love: :love:

03.02.2003., 12:39
Docekajte nase junake,napravite im paklenu festu!!ZAGREBE,rodni grade,POLUDI!!
U mislima s vama,Sanja iz Verone!

carica
03.02.2003., 13:44
HOĆU NA TRG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7375 Avion upravo sletio!!!!!!!!

Brijem da će biti niski start s posla..........:lux: :lux: :lux: :lux:

Serse
03.02.2003., 13:52
junacine su

M@3X
03.02.2003., 13:55
Inace ne postam ovdje - zelim samo da cestitam na velikom uspjehu rukometne reprezentacije! :)

Hrvatska je i vise nego zasluzeno prva.
Svaka cast.

03.02.2003., 14:03
OJ HRVATSKA MATI NEMOJ TUGOVATI
ZOOOVI SAMO ZOOOVI
SVI CE SOKOLOOOVI ZATE ZIVOT DATIII

STIGLI SU SAMPIONI U LUKU!!

:)

03.02.2003., 14:14
Tomcic (HSS) spekao tortu :) poslije degustacije krecu prema TRGU :top:

HRVATSKAA HRVATSSKAAAA HEEEEJ VATRENIIIIIIIII U GLAS NASA SRCA KUCAJU ZA VAAASSSS!!!!

VATRENIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

el_mariachi
03.02.2003., 14:21
Zvjezdice : opet si se nacugala :D

03.02.2003., 14:27
el_mariachi, el_mariachi, el_mariachi ......
:)

.....u ovakvim trenucima trebao bi biti ovdje :)

Solaris
03.02.2003., 14:42
Rukometaši, fenomenalni ste, : jedno veliko OBRIGADO ! :top: :s :lux: :lux: :love: :cry: :lux:

Lino Cervar, Croatia’s coach:

“This victory is due to team work and the players of the national league, so it has a lot of meaning for this generation after seven years without wins (since the gold in Atlanta). In this Championish we just didn’t win Argentina and Sweden.

Being champions was a miracle that no one expectated. But is a miracle due to team work. We had a good preparation and we always believed in us.

In Croatia everybody will going to welcome us with a big party.”

Heiner Brand, Germany’s coach:

“It was a fare win for Croatia. During the match, we still had some chances to recover the score but Croatia was better.

Overall, we can’t forgett what we’ve made in this championship. Maybe, today was our worst game, but still I enjoyed the spirit of the team and the audience as well.”

freedom
03.02.2003., 15:44
Malakay,pa nije Mirza odigrao samo finale dobro.Protiv danaca,spanacaa i svaba nije promasio vise od jedne lopte, kad je bilo najpotrebnije.Uostalom i nije se bas nadobijao lopti ovo SP svega nekoliko po tekmi ali opet je uspio uci u sedmorku SP.Drugim rijecima n a j b o lj e desno krilo svijeta.

Vuco
03.02.2003., 15:48
geom kaže:
Čula sam na radiju da su igrači tražili da na slavlju pjeva i Thompson, ali gradsko poglavarstvo to nije prihvatilo.
Prihvatili ili ne....

T H O M P S O N

pjeva! :top: :top:

Namche
03.02.2003., 15:50
el_mariachi kaže:
Zvjezdice : opet si se nacugala :D

Lol u sridu:top: :D Ma dobro danas moze hihi;)

btw ovaj lik sa slike ti je grande:D Ne znam mu ime al uvijek glumi zatvorenike:D

Namche
03.02.2003., 15:52
Vuco kaže:
Prihvatili ili ne....

T H O M P S O N

pjeva! :top: :top:

Ah steta al dobro ne moze sve proc kako treba....

Vuco
03.02.2003., 16:17
Namche kaže:
Ah steta al dobro ne moze sve proc kako treba....
Zakaj šteta?

Pa igrači su ga tražili, a oni su valjda oni koji su osvojili SP. I sad bi netko drugi trebao odlučivati tko smije pjevati, a tko ne? :confused:
Uostalom, ni ljudi na trgu nisu se baš nešto bunili. Naprotiv.

Aj nema veze.

HRVATSKA je prvak svijeta!!!! :top: :top: :top: :top:

Malakay
03.02.2003., 16:50
freedom kaže:
Malakay,pa nije Mirza odigrao samo finale dobro.Protiv danaca,spanacaa i svaba nije promasio vise od jedne lopte, kad je bilo najpotrebnije.Uostalom i nije se bas nadobijao lopti ovo SP svega nekoliko po tekmi ali opet je uspio uci u sedmorku SP.Drugim rijecima n a j b o lj e desno krilo svijeta.

O tim izborima bi se dalo raspravljat.Al stvarno mi se ne da navlačit oko onoga što sam rekao kad je Mirza bio očajan pet tekmi zaredom.Iza toga stojim,a sve drugo je igranje "generala psolije bitke"
Jučer Kljajić kaže da je Mirza ukupno gledajući podbacio.To je malo jače od mojih riječi.Stoga,I rest my case.

Inače, Mirzi svaka čast na finalu,a i na tome što nije sudjelovao u kolektivnom iživljavanju pijanih Goluže,Jovića i one spodobe koji izgleda ne može shvatiti da Zagreb nije njegovo gumno.

03.02.2003., 16:58
Great Sola!!! You were the best!!! The party in Lisbon was incredible!!!

Urpanus
03.02.2003., 16:59
Evo ja sad stigao s dočeka.
Što se tiče Thompi boya , ja ga ne obožavam , ali neka je pjevao , šta ima veze. Jedino mislim da mu ona druga pjesma baš i nije bila prikladna , te svoje podjele neka zadrži za svoje koncerte.
Da li su igrači tražili da on pjeva ili nisu , to ne znam , ali ne mislim da se itko iz gradske vlasti bunio protiv njegovog nastupa. BTW , Šola je tražio da Prljavci otpjevaju "Heroja ulice" , ali mu želja nije ispunjena :(

I još jedna bitna stvar. Dajte ljudi (rijetki pojedinci) malo ponosa i dostojanstva! Ovo je sportska pobjeda Hrvatske , hrvatske rukometne reprezentacije , a ne SDP-a , HDZ-a , štatijaznamkoga. I nemojte vrijeđati ljude koji nisu Hrvati a lijepo su došli na IMF čestitati.

Svaki budući post u kojem bude i p od politike - brišem.