View Full Version : sah-mat
Glupaca,zasto sam uopce isla kopat po tome.A imala sam nek vrijeme i u potpisu-ne postavljaj pitanje na koje ne znas odgovor.
I sad jon spava a ja setam po Forumu.Ne mogu se stisnuti uz njega i zaspati.Ne mogu zaspati uopce tu.
Zeljela bih zatvoriti oci i naci se doma u svom krevetu.
Hocu kuuuciiiii.
Doznala sam zasto mi nije govorio za nju i ne mogu se trenutno nositi s tim.Ma ne trenutno,mozda uopce.Cmoljim,same od sebe mi idu suze.
MIslim,ako nekog prebolis onda ti ne ostaje rana iza njega pa o tome ne mozes pricati.Ako nekog prebolis onda ti je valjda svejedno do njega.
A tu malo dalje od mene jos stoji album s njenim slikama.
I on ne vidi zbog cega ja radim problem jer da me ne voli ne bi bio samnom.
Shtefitza
21.03.2004., 01:09
Jel mozes nazvati neku prijateljicu? Ili pozovi taksi! Idi doma. Ili barem spavaj na kaucu, sutra ujutro cim pocnu voziti tramvaji/ autobusi idi doma. Pusti sve, trebas doci na cisto sama sa sobom, a poslije ces razmisliti da li ga primas natrag, da li su njegovi izgovori dovoljno dobri.
:kiss:
Shtefitza
21.03.2004., 01:13
Noemi kaže:
MIslim,ako nekog prebolis onda ti ne ostaje rana iza njega pa o tome ne mozes pricati.Ako nekog prebolis onda ti je valjda svejedno do njega.
On ne vidi problem. Jer on zeli i kruske i jabuke i ima ih. Ti dajes kruske, ona jabuke, a njemu nije jasno kako to da ti nisi sretna sto je on sretan.
Normalno da ne kuzi. Tesko mu je zamisliti da se svijet ne vrti oko njega. "Kako to da nisu svi sretni u situaciji koju sam JA kreirao"...
On je jos nije prebolio, a sad se vec navikao i na tebe. Da mu sad i ti odes, plakao bi i zbog tebe, drzao slike dviju zena na stolicu pored kreveta. I tugovao zbog obje.
Ako se odluci do koje mu je stalo, nek ti se javi kao muskarac, a ne kao smrkljavo dijete.
Zivot je prepun tudjih patnji. Nekad ces se odluciti tjesiti ih, nekad neces. Ovu patnju prepusti njegovoj mami, ako ga ti tjesis zbog bivse ljubavi, onda si mazohist. :(
U ljubljani sam,bez auta.Uzela sam si dekicu na kauc,spavat cu u dnevnom.Ili bluziti po forumu do jutra.
NIsam mazohist.Bila sam idealist,a ispala sam obicna glupaca:bang:
Shtefitza
21.03.2004., 01:18
Svakom se dogodi da je pet minuta glupan u danu. Pametan covjek si oprosti i krene dalje. Razmisli sto ces dalje i zivi SVOJ zivot. Niti jedan balavac te ne moze omesti. :) :cool:
Kad naidje netko tko te je vrijedan, prepoznat ces ga. :)
:kiss:za odgovore i ohrabrenje.Potonula sam na trenutak,j**** desi se.
.NIje sve crno kako izgleda sad barem znam na cemu sam.
Imas pravo,samoca ce mi dobro doci.Sutra idem doma pa kad rascistim glavu cu donositi daljnje odluke
:zzz:
Shtefitza
21.03.2004., 01:30
Laku noc! :)
LaPerla
21.03.2004., 04:57
Ovaj dijalog je tako sladak, Shtefi super da si tu kada je najpotrebnije, Noemi sretno i laku noc!:)
Cekaj malo.
Jesi ti sad zato jer on ima njene slike jos u albumima i sto su ti albumi na vidljivom mjestu ili si sad zato jer tu ima jos nesto? Prevara, laganje, kajjaznam...?
Jer ako je ovo prvo, onda je to bedasto. Al stvarno bedasto.
Gle....meni isto stoje albumi sa slikama od bivseg na vidljivom mjestu.
Jednostavno...tu su uvijek stajali pa stoje i sad, a ne pada mi na pamet da vadim slike van...mislim...i on je bio dio mog zivota.
Necu ga valjda sad prisilno skarama izrezat van.
Al da imam neke feeling za njega...ni priblizno.
Tako vjerojatno i tvoj decko.
Mislim da radis dramu.
Ako ti on kaze da voli tebe, zasto onda dramatizirat i radit problem tamo gdje ga nema?
Druga stvar ak se on vidja s njom tebi iza ledja ili tak (pazi...ne neki neobavezni nalazak na kavi svake prestupne...nego samo ako je cesto i ako je tebi iza ledja....e, onda imas problem...sve ostalo je nish.)
Shtefitza
21.03.2004., 08:45
Kiki kaže:
Gle....meni isto stoje albumi sa slikama od bivseg na vidljivom mjestu.
Jednostavno...tu su uvijek stajali pa stoje i sad, a ne pada mi na pamet da vadim slike van...mislim...i on je bio dio mog zivota.
Necu ga valjda sad prisilno skarama izrezat van.
Ne moras rezat skarama, ali zar nemas koju svoju lijepu sliku u kojoj nije bivsi?
Nije li vrijeme da se covjek pomakne u zivotnim fazama? Nekad sam voljela odbojku, sad volim planinarenje i jogu. Ne moram na regalu drzati trofej iz odbojke. Ne moram ga niti zapaliti, ali mjesto mu je u podrumu, ne na regalu (osim ako se jos uvijek ne ponosim svojim odbojkaskim uspjesima). :) :cool:
Crow Jane
21.03.2004., 10:06
Hm, zapravo počinjem shvaćat izraz "white lies". :rolleyes:
Drž se :top:
Noemi :grli:
Ako nemaju 16, ljudi nam dolaze u paketu s bivšima. Bivši su dio karaktera, ali su BIVŠI. S razlogom.
Noemi, evo ja ti iskreno izrazhavam divljenje zbog snage koju si imala da pokushash vezu s chovjekom do kojega ti je stalo, a koji je ochito bio jako povrijedjen...iskreno. Mora da si ga jako voljela.
No ponekad sav nash trud ne urodi plodom...pishem iz osobnog iskustva. Isuvishe su mi dobro poznate noci provedene na kauchu, besano...
No nek te to ne rastuzhuje...bar si saznala kakvo bogatstvo imash u sebi, kakvu snagu...ako ne on, netko ce te drugi izmedju ostaloh i zbog toga voljeti :grli:
Sretno, ma kakav bio rasplet :kiss:
Shtefitza kaže:
On je jos nije prebolio, a sad se vec navikao i na tebe. Da mu sad i ti odes, plakao bi i zbog tebe, drzao slike dviju zena na stolicu pored kreveta. I tugovao zbog obje.
Ako se odluci do koje mu je stalo, nek ti se javi kao muskarac, a ne kao smrkljavo dijete.
(
:top: .
Noemi kaže:
s obzirom da si ti njemu već više o nekoliko puta dala do znanja da ti to smeta, trebao je to maknuti, spremiti.
ne razrezati,izrezati, politi benzinom i zapaliti, nego spremiti negdje - gdje je mjesto uspomenama.
ako zbog ničeg drugog onda zbog neke obzirnosti prema tebi. zbog POŠTOVANJA prema tebi.
drž se.:top: :)
Noemi Shefitza ti je lijepo napisala.
Nadam se da je sad sve ok proslo, da si se nasla s nekim ko poznaje i tebe i njega i posavjetovala se :grli::kiss:
xxGaladrielxx
21.03.2004., 13:18
Shtefitza kaže:
Ne moram na regalu drzati trofej iz odbojke. Ne moram ga niti zapaliti, ali mjesto mu je u podrumu, ne na regalu (osim ako se jos uvijek ne ponosim svojim odbojkaskim uspjesima). :) :cool:
uopce ne vidim opravdanost ovakve komparacije. Bivse veze nisu trofeji vec dio nas bez obzira koliko daleke bile. Ma zar ima itko medju vama tko cesce ili rijedje ne sjeti svojih bisih i trenutaka "odrastanja" s njima. Sa svojim muzem otvoreno mogu razgovarati o bisima (i svojim i njegovim). Kako da eliminiram sretne trenutke koje je on prozivio ili ja u svojim bisim vezama? Bacanjem fotka? Pa te slike uvijek ostaju u nasim glavama. Sve je to stvar proslosti, ali proslosti koja nas je na neki nacin definirala i usmjeravala. Narafski da je potrebno vrijeme i povjerenje u partnera da bi o bisim vezema mogli otvoreno razgovarati.
Dvoje ljudi koji su proveli odredjeno vrijeme u vezi, bez obzira kako je do prekida doslo, uvijek ce imati nesto zajednicko. Mozda samo sjecanje na ruzne trenutke, ali i oni su dio nas bez obzira kako izgledali iz ove vremesnke perspektive.
xxGaladrielxx
21.03.2004., 13:28
Noemi, draga, za povjerenje izmedju dvoje ljudi potrebno je i vrijeme i blizina. Vas dvoje dijeli i jedno i drugo. U tom vremenskom jazu koji stoji izmedju vasih susreta, uvijek ce biti prostora sumnji i vjerujem da svi odgovori koje dobivas samo su kap u moru utjehe koju ti trazis u trenucima te razdjeljenosti.
Zena/djevojka s kojom je bio u bivsoj vezi ne mora biti prijetnja vasoj trenutnoj. Ona ce biti prisutna u njegovom zivotu i nakon 20 godina jer ocito mu je draga, narocito ovakva povrijedjena. Ja ti ne mogu reci tkoga ce od vas dvije izabrati i jel on uopce bira. To je ono s cim ces se morati nositi u bilo kakvoj vezi dok ne steknes sigurnost. Ali odustajanjem, povlacenjem i pokazivanjem ovakve slabosti, otvaras joj vrata u njegovom zivotu.
Sad nece biti samo ona usamljenja s losim brakom iza sebe, jer s tvojim odlaskom postaje i on takav. I eto ti dvoje ljudi koje ce splet okolnosti, kojem si i ti pridonjela, dovesti u zagrljaj.
Septembar
21.03.2004., 15:46
Noemi kaže:
I sad jon spava a ja setam po Forumu.Ne mogu se stisnuti uz njega i zaspati.Ne mogu zaspati uopce tu.
Hocu kuuuciiiii.
jezim se
ova scena budi rane, budi slike, brrr
iako je kod nas poslije svega sve bilo izgladjeno, ta besana noc kad nismo se mogli stisnuti jedno uz drugo, kad sam provela sama placuci u svom krevetu, a on na sofi, je ostavila zauvijek gorak okus u grlu i oziljak na dusi
ne vodi dobromu, ne :(
jako mi je zao noemi
Doznala sam zasto mi nije govorio za nju i ne mogu se trenutno nositi s tim.Ma ne trenutno,mozda uopce.Cmoljim,same od sebe mi idu suze.
mozes li podijeliti sa nama? zasto? sta kaze?
mozda bude teret laksi ako se prisilis naglas izgovoriti
ps, ova tema definitivno nije za kokosinjca
noemi smijem li na zk ili us prebaciti?
Shtefitza kaže:
Ne moras rezat skarama, ali zar nemas koju svoju lijepu sliku u kojoj nije bivsi?
Nije li vrijeme da se covjek pomakne u zivotnim fazama? Nekad sam voljela odbojku, sad volim planinarenje i jogu. Ne moram na regalu drzati trofej iz odbojke. Ne moram ga niti zapaliti, ali mjesto mu je u podrumu, ne na regalu (osim ako se jos uvijek ne ponosim svojim odbojkaskim uspjesima). :) :cool:
Pa naravno da imam. Al mi je bedasto vadit "proslost" iz albuma, kuzis?
To isto ko da vadim djedove slike iz albuma zato jer je on umro.
Albumi stoje tamo gdje stoje jer su uvijek tu stajali.
Ne zato da mi bivsi bude blizu.
Zisku?
xxGaladrielxx kaže:
uopce ne vidim opravdanost ovakve komparacije. Bivse veze nisu trofeji vec dio nas bez obzira koliko daleke bile. Ma zar ima itko medju vama tko cesce ili rijedje ne sjeti svojih bisih i trenutaka "odrastanja" s njima. Sa svojim muzem otvoreno mogu razgovarati o bisima (i svojim i njegovim). Kako da eliminiram sretne trenutke koje je on prozivio ili ja u svojim bisim vezama? Bacanjem fotka? Pa te slike uvijek ostaju u nasim glavama. Sve je to stvar proslosti, ali proslosti koja nas je na neki nacin definirala i usmjeravala. Narafski da je potrebno vrijeme i povjerenje u partnera da bi o bisim vezema mogli otvoreno razgovarati.
Dvoje ljudi koji su proveli odredjeno vrijeme u vezi, bez obzira kako je do prekida doslo, uvijek ce imati nesto zajednicko. Mozda samo sjecanje na ruzne trenutke, ali i oni su dio nas bez obzira kako izgledali iz ove vremesnke perspektive.
:top:
Shtefitza
21.03.2004., 17:25
xxGaladrielxx kaže:
Ma zar ima itko medju vama tko cesce ili rijedje ne sjeti svojih bisih i trenutaka "odrastanja" s njima.
Naravno da slike postoje. Da li bi zeljela pripremiti romanticnu veceru za svog dragog u dnevnoj sobi gdje ga s regala gledaju slike tebe zagrljene s Bivsima?
Ne! Te slike su negdje u ladici. Iako su lijepe. Iako su s egzoticnih, romanticnih mjesta, iako sam na njima izgledala prekrasno i zavodljivo. Tako ocekujem od dragog, kad me pozove na vikend u ljubavnom gnijezdu, sa fotografija me moze gledati nesto neutralno, a ne parada bivsih ljubavnica...
Shtefitza
21.03.2004., 17:29
Kiki kaže:
Pa naravno da imam. Al mi je bedasto vadit "proslost" iz albuma, kuzis?
To isto ko da vadim djedove slike iz albuma zato jer je on umro.
Albumi stoje tamo gdje stoje jer su uvijek tu stajali.
Ne zato da mi bivsi bude blizu.
Zisku?
kuzim, a i ne kuzim.
Jednom sam se zatrpala u svojoj sobi, bila je puna uspomena, od djetinjstva, preko srednje skole, do fakulteta... u taj dzumbus sam dovela davnog ljubavnika. Tek nakon nekog vremena sto smo bili zajedno pitao me kako to da moja soba ne reflektira Mene. Jako sam se iznenadila na taj komentar, ali i shvatila da dodje vrijeme da stare uspomene izbacis u manje vaznu kutiju. Napravila sam reorganizaciju, promijenila sistem, bila spremnija izbaciti i (loseg) ljubavnika iz svog zivota. I sada ga se sjecam, zahvalna za njegov savjet, ali ne drzim njegovu sliku na regalu. Benefit od takve fotografije bio bi puno manji od losih posljedica (npr. smanjenje libida mog sadasnjeg dragog)...
Shtefa, moje slike su U ALBUMU. Dakle, ukoliko ne otvoris album, ne bus vidjel ni sliku. ;)
Noemi kaže:
Glupaca,zasto sam uopce isla kopat po tome.A imala sam nek vrijeme i u potpisu-ne postavljaj pitanje na koje ne znas odgovor.
Hocu kuuuciiiii.
Noemi,
skupi zadnje trunke snage i pomalo poljuljanog dostojanstva (nakon inih postica o klimavoj vezi!), uredi se i dotjeraj, namazi se i izadji u zivot bez njega...ostavi ga u ropotarnosti proslosti gdje i pripada...Sretno:w
Shtefitza kaže:
Jel mozes nazvati neku prijateljicu? Ili pozovi taksi! Idi doma. Ili barem spavaj na kaucu, sutra ujutro cim pocnu voziti tramvaji/ autobusi idi doma. Pusti sve, trebas doci na cisto sama sa sobom, a poslije ces razmisliti da li ga primas natrag, da li su njegovi izgovori dovoljno dobri.
:kiss:
tocno tako.
Joj Noemi :grli:
AFRODITA69
21.03.2004., 21:34
a ko je taj album nastavio tako blizu??tu inace stoji..ili si on to gleda.mislim,on je ocito bez respektan prema tebi ako ta sranja jos cuva...neznam,samo znam,ako je nesto preboljeno,onda se sa time vise nema veze-a namanje razgovara..i salju poruke.i jedna svtar-ne pokazuj mu kolko te to gnjavi,nego malo okreni plocu-makar i lagala..pocni izlaziti(odi kod frendice,kod nekoga,u setnju)bez njega...bez da mu das na nos kuda i zasto...naravno ne na bezobrazan nacin,da te ne skuzi...ali okreni plocu-ne budi dostupna u svakom momentu...nanesi i ti njemu malo brige...bolje ces se osjecati..a mozda i skuziti neke stvari.
Shtefitza
21.03.2004., 22:24
Kiki kaže:
Shtefa, moje slike su U ALBUMU. Dakle, ukoliko ne otvoris album, ne bus vidjel ni sliku. ;)
OK! :) :cool:
Ja sam shvatila da svojom pricom podrzavas njenog dragog sto drzi slike svojih bivsih svima na uvid u dnevnoj sobi. I to bas i tijekom romanticnog vikenda.
Sad kad kuzim da tvoja prica nema veze s njenom, skidam se s tvog slucaja. :) :w
Noemi kaže:
I sta onda sta ima album s njenim slikama? Imam i ja album sa slikama bivse i ne pada mi na pamet vaditi/spremati/bacati te slike. To je dio moje proslosti i ne namjeravam brisati svoju proslosti zbog nekog drugog.
Druge cure nakon te bivse su vidjele taj album i slike i nisu zvocale (cak ni psiho katolkinja!) tako da ne vidim u cemu je, zeno, problem, osim ako sam nesto propustio u tvojoj prici.
Propustio si (cini mi se) mnogo u njenoj prici.
Ona i dragi su udaljeni jedno od drugog.
Ona otputuje kod njega,da bi bili skupa,a on izadje vani sa svojim prijateljima (bez nje!) prvo vece njenog dolaska.
Ona ga ceka u njegovom stanu,a on se nakon posla zadrzava ko zna gdje.
Za dvadeset dana koliko je kod njega njemu ni jednom nije do vodjenja ljubavi.
Ona je kraj njega,a on je i ne dodiruje.
Zauzvrat trazi da ona razumije (to stvar o kojoj nema razgovora,tako mora biti) da se on cuje sa bivsom (zbog koje je svojevremeno njoj plakao na ramenu).
Ta bivsa je udata,ali njemu trabunja kako je to nesretan brak i kako ona svog muza ne voli (neko je postavio dobro pitanja - koga onda ona voli?).
Ona je u njegovim ocima svetica i patenica koja ga je ostavila i jadna se nesretno udala i zbog koje je on u stanju povrijediti i osobu koja mu je pruzila i podrsku i utjehu i ljubav dok je patio za "sveticom".
On se vidja i cuje sa "sveticom" i to je Noemi saznala slucajno (on joj to uredno presutkuje).
Uz sve to,izgleda da je njegov stan hram posvecen toj propaloj ljubavi,ispunjen slikama iz proslosti. :rolleyes:
I vjerujem mu da na neki nacin on voli i Noemi.
Voli je kao druga,najboljeg - koji je sve u stanju razumjeti i koji mu je sve u stanju oprostiti,koji je uvijek tu kad mu zatreba utjeha ili rame za plakanje,kad mu zatreba pomoc...
Ali ona je zena i trazi,a i zasluzuje,da je voli onako kako muskarac voli zenu i da je postuje. ;)
Shtefitza kaže:
OK! :) :cool:
Ja sam shvatila da svojom pricom podrzavas njenog dragog sto drzi slike svojih bivsih svima na uvid u dnevnoj sobi. I to bas i tijekom romanticnog vikenda.
Sad kad kuzim da tvoja prica nema veze s njenom, skidam se s tvog slucaja. :) :w
Hmmm...kolko sam ja skuzila (i nek me Noemi ispravi ako sam skuzila krivo) i ona se ljuti na njega sto on ima slike bivse cure U ALBUMU.
Mislim, jesam li ja jedina tuka sto ne vidi nishta wrong u tome????:confused:
Ne znam, meni je to dramljenje dramljenja radi.
Sorry...tek sad vidjeh M@3X post. Cini mi se da sam i ja propustila tu pricu.
Noemi, ak je tak...odjebi ga.
Noemi kaže:
Hocu kuuuciiiii.
:kiss: :kiss: :kiss:
Budi hrabra,kao sto si i do sada bila. :)
I nisi glupaca!
Bolje je da si sada saznala kako stvari stoje,nego kasnije.Bilo bi jos teze,mada ne sumnjam da je i sada tesko.
Znam da je tesko bilo provesti tu noc dok u glavi tutnji oluja.Zelis pobjeci kuci,u svoj sigurni kutak.
Ali cak i da se mozes odmah stvoriti kuci,znaj da ne bi bilo toliko lakse koliko mislis i prizeljkujes (znam,nije neka utjeha).
Pozeljela bi da te vise nema,da ne osjecas taj bol,da ne moras docekati novo jutro koje ce osvanuti prazno,da se ne moras probuditi i pomisliti - njega vise nema i nikada ga nece biti kraj mene. :(
Voljela si ga i usla svim srcem u tu vezu.
On to nije znao cijeniti.Nazalost.
I sada mislis da ti nikada nece biti lakse zivjeti s tom istinom.S tim njegovim odgovorom.S cinjenicom da je on nije prebolio i da je on cijeni i vise nego sto ona zasluzuje,a da s druge strane nimalo ne cijeni i ne vidi sve to sto si ti bila za njega,da ne vidi svu tu snagu koju si njemu poklonila da bi se on digao sa dna,da ne vidi i ne cijeni svu tvoju ljubav i sve sto si mu poklonila.
Ali,sve ce to proci.Sporo,ali ce proci.
Doci ce neko ko ce tebe voljeti i ko ce ti pomoci da lakse prebolis i zaboravis.Ali pazi,odmah u pocetku,da ne stavis tu osobu u polozaj u kojem si tu u ovoj vezi bila. ;)
Mozda bi bilo lakse da ti je izricito rekao da te ne voli,da nema nade za vas,da...
Ono iz cega je najteze izaci je upravo ta zabluda koju ti on na dlanu nudi - on te voli (ali ne moze bez nje)...on zeli biti kraj tebe (onda kad ga ona ne treba)...ona je njegova proslost (do trenutka dok ga ne nazove i on zaboravi sadasnjost)...
Budi jaka i izdrzi.
Ako ti se jednom vrati kao zrela osoba,svjesna gdje je grijesila,kao zreo muskarac koji zna sta hoce i koga voli - znam da ce mu tvoje srce pruziti sansu.
Ali ne vrijedi racunati na to...Ako se desi,dobro doslo.
Ali nastaviti sve po starom ne vrijedi.
Ti zasluzujes vise.Svi mi zasluzujemo mnogo vise od toga.
Isplaci se,izbaci iz sebe svu tugu. :kiss:
Provedi ove teske trenutke sa osobama koje su ti bliske i do kojih ti je stalo.Koje ce te saslusati i razumjeti,biti uz tebe,dodavati ti lotos maramice,pruziti rame za plakanje...
Nakon nekog vremena razmisli sta te zenima i pokusaj vrijeme ispuniti nekim hobijem,necim,bilo cim sto te zanima.
Slobodno vrijeme u takvim situacijama je vrijeme za tugu i suze.
Znam da ces uspjeti.
Rijetki su ljudi koji se uopste u takvim situacijama usude i pitati,jer se nisu sposobni suociti sa istinom.
:w
AFRODITA69
22.03.2004., 00:49
M@3X kaže:
Propustio si (cini mi se) mnogo u njenoj prici.
Ona i dragi su udaljeni jedno od drugog.
Ona otputuje kod njega,da bi bili skupa,a on izadje vani sa svojim prijateljima (bez nje!) prvo vece njenog dolaska.
Ona ga ceka u njegovom stanu,a on se nakon posla zadrzava ko zna gdje.
Za dvadeset dana koliko je kod njega njemu ni jednom nije do vodjenja ljubavi.
Ona je kraj njega,a on je i ne dodiruje.
Zauzvrat trazi da ona razumije (to stvar o kojoj nema razgovora,tako mora biti) da se on cuje sa bivsom (zbog koje je svojevremeno njoj plakao na ramenu).
Ta bivsa je udata,ali njemu trabunja kako je to nesretan brak i kako ona svog muza ne voli (neko je postavio dobro pitanja - koga onda ona voli?).
Ona je u njegovim ocima svetica i patenica koja ga je ostavila i jadna se nesretno udala i zbog koje je on u stanju povrijediti i osobu koja mu je pruzila i podrsku i utjehu i ljubav dok je patio za "sveticom".
On se vidja i cuje sa "sveticom" i to je Noemi saznala slucajno (on joj to uredno presutkuje).
Uz sve to,izgleda da je njegov stan hram posvecen toj propaloj ljubavi,ispunjen slikama iz proslosti. :rolleyes:
I vjerujem mu da na neki nacin on voli i Noemi.
Voli je kao druga,najboljeg - koji je sve u stanju razumjeti i koji mu je sve u stanju oprostiti,koji je uvijek tu kad mu zatreba utjeha ili rame za plakanje,kad mu zatreba pomoc...
Ali ona je zena i trazi,a i zasluzuje,da je voli onako kako muskarac voli zenu i da je postuje. ;)
ok,ak je ovo na stvari-onda taj covjek opasno pati zabivsom i ja da sam na noeminom mjestu...ja bi to odjebala prije nego i sama budem odjebana!
sebe vjerojatno ;)
Takve plaicipizde, nesretne zarobljene u losem braku ( kojeg su zakljucile svojom voljom, ali nebitan detalj ;) :rolleyes: ) neshvacene...najcesce vole jedino sebe a pri tom uniste sve oko sebe.
maristella69
22.03.2004., 10:25
Rekoh već - pollice verso:flop:
Cure,puno vam hvala.Ona vecer mi je bila grozna.
Dosla sam doma i nisam ukljucivala komp dva dana,tek sad sam pazljivo procitala postove do kraja.
Zatrpala sam se obavezama i pocela spremati ispite.
Osjecam se kao da me pregazio bager,a opet sam totalno tupa.Kao da se sve dogadja nekom drugom.
Ne mogu si dopustiti da se slomim.Imam ispite i radnju za pisati,to pomaze da ne mislim.Imam i klinca od 9 godina u kuci koji me treba.
A vrijeme ce,valjda, pokazati svoje.
Sept,otvarala sam postove na kokosinjcu mi se nije cinilo da su zanimljivi.Preseli slobodno kamo hoces.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.