PDA

View Full Version : Fala,fala,fala

Astrice
10.03.2009., 23:06
Asti razloga.Skupilo se bodova.Brijem da je to nešto iz osobnih razloga,samo da mi je znati čijih.Nemojj Sash ni u ludilu da mi se javljaš.Želim nekoga nepristranoga.Dakle nikakvoga diplomata,rukavičara etc.i koga štitimo? Mimoze?

Astrice
10.03.2009., 23:19
I sad fino neki me ispituju,a ja banana.Baš kulerski jel?

fat slut
10.03.2009., 23:29
Dobila si karton za trolanje, reklo mi da napišem razlog za ban jer je prevršilo i eto ti ga na. Ionako imaš 100 klonova.

Astrice
10.03.2009., 23:33
Nego nek netko objasni onom liku šta je uvlačidupe,a onome Marijačiju nemrem objasniti zašto sam stavila pjesmu Adam i Seva

Astrice
10.03.2009., 23:37
Dobila si karton za trolanje, reklo mi da napišem razlog za ban jer je prevršilo i eto ti ga na. Ionako imaš 100 klonova.

A jel? Otkud ti to?Mislim ovo sa klonovima.Ja se kloniram samo na posebne forume di me baniraju u sekundi jer sam opasna po duševno zdravlje.E pa zanima imam li ovdje taj status.Bemti trolanje znaš.

fat slut
10.03.2009., 23:40
A jel? Otkud ti to?Mislim ovo sa klonovima.Ja se kloniram samo na posebne forume di me baniraju u sekundi jer sam opasna po duševno zdravlje.E pa zanima imam li ovdje taj status.Bemti trolanje znaš.

Nabrojala si mi par klonova. :) Aj se lijepo smiri na koji dan.

Azriela
10.03.2009., 23:41

Kod nas maloprije nije poštovala pravilo o nekvotanju fotki, koje se pretumbava već duuugo i fino je natenane objašnjeno u -pravilima-. I mene tražilo razlog za ban, jer je karton davao dovoljan zbroj bodova...

Astrice
10.03.2009., 23:42
Jel ti trolanje omiljena riječ možda?Mrzim te glupe informatičke izraze.Ko neki troll odnosno onaj ružni patuljak.