PDA

View Full Version : Zaklada "Treš pokloni" - forumaši trešseteri daruju!

stranice : [1] 2

Pero Perić
13.03.2009., 16:16
Ovdje bi mogli staviti sve glupe ili smiješne ili nepotrebne poklone koje ste dobili/dali.
Mislim da se dosta takvih poklona dobije na svadbi, dakle svatko tko je imao svadbu dobio je barem jedan takav poklon. A onaj ko nije imao svadbu zna nekog ko je imao (ili je možda sam u nedostatku inspiracije poklonio tako nešto)??!! Tu ne računam prijateljske poklone iz štosa.

Evo ja ću počet s nekim pokonima koje sam dobila na svadbi:

1. luster (znam, nije čudno, ali luster dostojan teme ''Gastarbajteri'')
2. koš za smeće s poklopcem, plastični
3. tacnu limenu iz Mađarske s placa, umotanu u celofan koji vrijedi više nego tacna
4. neidentificirani kuhinjski aparat na ručni pogon
5. mikser - korišten, u kutiji za cipele
6. kovertu s 20 kn (ma nije mi do love, al bolje da je bila prazna neg 20 kn)

Stara je jednom od neke babe rođakinje dobila lijepo umotan i zapakiran poklon, a unutra je bio gigantski plakat za zakladu Ana Rukavina. Ne znam gdje je baba to odlijepila :rofl: ali eto, našla je za shodno da daruje plakat.

Nadam se forumskom odazivu :)

osoba_a
13.03.2009., 17:11
Meni su treš one šalice: Najbolji prijatelj i te gluposti

Vilibald
13.03.2009., 17:17
meni je ovo (http://images.google.hr/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=s&hl=hr&q=okviri+za+slike&um=1&ie=UTF-8&ei=qYa6SbrBGdKOsAby9LToDg&sa=X&oi=image_result_group&resnum=1&ct=title) jedana od strašnijih stvari :D

GothicRomance
13.03.2009., 17:20
od prijateljice sam u osnovnoj skoli na poklon dobila neku staklenu zdjelu. mislim da je sad dobijem i ne bi bilo tak strasno, al tak nest darovati nekome ispod 15 godina :D.

Violently happy
13.03.2009., 17:58
meni je ovo (http://images.google.hr/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=s&hl=hr&q=okviri+za+slike&um=1&ie=UTF-8&ei=qYa6SbrBGdKOsAby9LToDg&sa=X&oi=image_result_group&resnum=1&ct=title) jedana od strašnijih stvari :D

:s:rofl:
Da, da..imamo u društvu jednog profesionalnog poklonitelja okvira za slike.Svakome, ali baš svakome pokloni okvir za sliku.
To je iz godine u godinu postala tradicija.Prvo kao ozbiljan poklon, a sad je prešlo u zajebanciju.:s

Vilibald
13.03.2009., 18:06
Da, da..imamo u društvu jednog profesionalnog poklonitelja okvira za slike.Svakome, ali baš svakome pokloni okvir za sliku.
To je iz godine u godinu postala tradicija.Prvo kao ozbiljan poklon, a sad je prešlo u zajebanciju.:s

:rofl::rofl:

dobila sam jedan,ono okvir 10x10 (isprsili se koliko materijala :rofl:) ,a onaj dio za sliku mali, taman stane ona za osobnu :confused:

Violently happy
13.03.2009., 18:09

dobila sam jedan,ono okvir 10x10 (isprsili se koliko materijala :rofl:) ,a onaj dio za sliku mali, taman stane ona za osobnu :confused:

Tu bih ja stavila neku svoju minijaturnu..recimo neku s mora gdje sam u badiću.:p

Vilibald
13.03.2009., 18:12
Tu bih ja stavila neku svoju minijaturnu..recimo neku s mora gdje sam u badiću.:p

i ja svoju,al je moram smanjit :rolleyes:

Violently happy
13.03.2009., 18:15

i ja svoju,al je moram smanjit :rolleyes:

Kažeš, kad ti netko dođe kaže:"Gle imaš neku mrljicu na ovoj lijepoj pozadini.."

:zubo:

Vilibald
13.03.2009., 18:17
i ovo (http://www.google.hr/aclk?sa=l&ai=CN0Yc4ZS6SeDnB8apsAb9_My0CtKX5B7Cg5_LAp7J2rAQCA AQASC2VFDU_u2cAWDA6duD4AygAfTWt_4DyAEBqQJK99-KB0SHPqoEE0_QHIha_FCcH_V7ahq43f4SlWk&sig=AGiWqtw0BzrQ0vZ64eYQvQhgRODv7rJQlA&q=http://www.ringeis.hr/project/default.aspx%3FkatID%3D4%26PodKatID%3D3) su mi super pokloni :s

nedavno mi je riknul jedan što sam ga dobila,a trajao je...i trajao..:( :D

Vilibald
13.03.2009., 18:20
Kažeš, kad ti netko dođe kaže:"Gle imaš neku mrljicu na ovoj lijepoj pozadini.."

:lol:

pa da,stavim svoj nik u okvir pa na stol :s

LazyFox
13.03.2009., 18:41
Keramicke i ine figurice! Pre-trash!

http://i44.tinypic.com/2dsim2o.jpg

Pero Perić
13.03.2009., 19:01
joj da: zidni sat s podlogom nogometne lopte.

Kod frendice za svadbu: ručnik za plažu sa slikom ferarija, 4 miksera, ventilator, vaza u obliku slona s dignutom surlom.

Azriela
14.03.2009., 00:29
Plišane igračke :rolleyes: Što ću s tim :ne zna:
Slagat na kauč, da bude, onak, swatkooooo :cerek:

:rigo:

x-type
15.03.2009., 22:53
-stolni nosači za mobitel (ak tko treba, imam ih svakakvih)
-sva moguća sranja iz gift-shopova tipa drvene ploče s tobože smiješnim i duhovitim natpisima, čovječuljci s natpisima, šalice s natpisima, hrkomlati, seksomjeri i slične gluposti

Wiki
16.03.2009., 11:38
Plišane igračke :rolleyes: Što ću s tim :ne zna:
Slagat na kauč, da bude, onak, swatkooooo :cerek:

:rigo:

Isse, kako sam alergicna na te plisane gluposti :rigo:

Da, moras poslagat na krevet, a kad napunis krevet kreni u auto :o
Jedna moja poznanica ima PUN auto, cak su vezani i pojasevima :eek: :confused: :bonk:
Cemu to?

Violently happy
16.03.2009., 11:42
, cak su vezani i pojasevima :eek: :confused: :bonk:
Cemu to?

Pa da se ne izgube..
Svašta i ti pitaš.:kava:

:p

Wiki
16.03.2009., 11:43
Pa da se ne izgube..
Svašta i ti pitaš.:kava:

Da ne izlete kroz sajbu prilikom nedajboze sudara :kava:
Stvarno svasta pitam :kava:

chrissy
16.03.2009., 12:45
Uh, u životu sam dobila SVE gore navedeno... i još par onih staklenih kugli (sa snijegom i bez njega) i ukrasne kutijice svih oblika i od svih mogućih materijala...I sve to je neko vrijeme skupljalo prašinu na polici, a sad sam sve pobacala u kutiju pa spremila u špajzu... :o
Ne znam, kolko god glup poklon bio, nemam srca bacit ga... :ne zna:

luka lik
16.03.2009., 18:22
Ovo će zvučati čudno ali ....

Mojer none su razvile naviku kupovnja donjeg veša za rođendane:rofl:
Jednom sam dobio pakovanje šest gaća (tigrastih,da ne bude zabune,nije bilo drugačjih a ona nije mogla doći praznih ruku)direktno sa sajma iz Delnicama koji se naravno održava pred crkvom:s:s:s
Baba mi živi u Crikvenici ,gaće je kupila u Delnicama i donesla ih u Kraljevicu:eek::eek:
Njegovale su tu naviku od osamnaestog rošendana dok nisam pukao i rekao im da mi ne kupuju više veš jer je mali:D
I otada dobivam sto-dvjesto kuna od svake:top::top:

Violently happy
16.03.2009., 18:59
Jednom sam dobio pakovanje šest gaća (tigrastih,da ne bude zabune,nije bilo drugačjih a ona nije mogla doći praznih ruku):

:s:lol::lol:

Ae slikaj se u jednima pa nabaci sliku ovdje ak si treš faca..:D

Pero Perić
16.03.2009., 19:39
:s:lol::lol:

Ae slikaj se u jednima pa nabaci sliku ovdje ak si treš faca..:D

Neće moći, pa lijepo je čovjek napisao da su mu tijesne :lol:

To me podsjetilo na moju babu koja je meni i sestri kad smo bile male kupila neke pletene kape ko za vrtnog patuljka, jarko crvene i s resama... šta je najgore, stara nas tjerala da nosimo da se baba ne bi uvrijedila. :rolleyes:

Violently happy
16.03.2009., 19:55
Neće moći, pa lijepo je čovjek napisao da su mu tijesne :lol:

Da nisu tijesne, ne bi bilo zanimljivo.:o

luka lik
16.03.2009., 21:33
Da nisu tijesne, ne bi bilo zanimljivo.:o

Slika mene u tijesnim tigrastim gaćama mogla bi rezultirati neželjenim posljedicama kako za forumsku svitu tako i za opne koji slučajno nalete na nju u besućima Mreže:rofl:
Uostalom odavno su u smeću.:top::top:
Nego nedavno mi je tetaka bila jelte u inostranstvu,i donijela papače.
Ja odušljeven (ne sviđaju mi se,ali se poklonjenome konju ne gleda u zube).
Dakle ,kod kuće izvadim ja šlape iz najlona a miris:rofl::rofl: ma užas.Uglavnom ustanovili smo da je naša tetka kupila te šlape u china šopu.
Dakloe radi se o tipičnom kineskom proizvodu prljavo krematse boje, kojemu je svojstven izrazit smrad po ne znam čemu,ali sigurno je smrad jer nosu nije ugodno ,s plastičnim poplatima (rizik proklzavanja po parketu je još viši od najvišeg):flop::flop::flop:,

moses
16.03.2009., 22:05
Meni svekrva redovno poklanja kojekakve gadne kutijice svih dimenzija i oblika..tipa mini gusarske škrinje, kvazi egzotika i orijent....nemam pojma uopće što bih držala u tome. Metke.

Ili donese buket promjera pol metra a u buketu ima svega osim cvijeća..u stvari u sredini se možda i omakne pokoji, a onda oko njega natrpani leptirići, mašne, trake, mreže, šljokice, sfrkani papir, lišće, bube, srca, čičke materine....

Uber treš poklon mi je zlatni nakit.

Pero Perić
17.03.2009., 00:21
Nego nedavno mi je tetaka bila jelte u inostranstvu,i donijela papače.

Pa ti bogac očito si stalno gol i bos čim svi nalaze za shodno kupovat ti gaće i šlape ''finog'' podrijetla :rofl:

A i ovo šta veliš za zlatni nakit - posebno je ''dobra'' stvar oni privjesci sa slovima. :rolleyes:

Untollerant
17.03.2009., 08:54
A trash mi je kad ti netko za rodjendan ili neku prigodu pokloni set iz konzuma ili DM-a šampon za tijelo + deodoran odgovarajuće marke.
Jebote, u takvim trenucima se pošnjofam ispod pazuha sa pitanjem dal smrdim?

jahorinka
17.03.2009., 12:12
a čuj, netko voli lickalice/mazalice/itd. :D

meni su tabletići (http://4.bp.blogspot.com/_bTes97dQTV8/SIMa3LQaOVI/AAAAAAAAAEU/vKHQwj-w9jE/s320/tabletići.JPG) treš, pogotovo kad se poklanjaju mlađim osobama :ne zna:
kaj da radim s tim? da si stavim na kauč ili fotelju? :confused: :rofl:

Violently happy
17.03.2009., 13:05
meni su tabletići (http://4.bp.blogspot.com/_bTes97dQTV8/SIMa3LQaOVI/AAAAAAAAAEU/vKHQwj-w9jE/s320/tabletići.JPG) treš, pogotovo kad se poklanjaju mlađim osobama :ne zna:
kaj da radim s tim? da si stavim na kauč ili fotelju? :confused: :rofl:

Prekriješ njime laptop ili kompjuter.:ne zna:
Ili..ako ih dovoljno dugo skupljaš, spojiš sve i dobiješ jednu zanimljivu haljinu!:top:
:D

jahorinka
17.03.2009., 13:17
aha, još pokeljim stare razglednice i dobijem haljinu za miss (http://www.matija-vuica.com/Moda/4haljine/Resize%20of%20duplerica.jpg) :rofl:

edit - još jedna ideja za tabletiće - na zadnje sjedalo auta :zubo:

doriana gray
17.03.2009., 14:17
jedna moja rođakinja uvije poklanja poslovne poklon setove upaljač + kemijska + privjesak na kojima je logotip neke građevinske firme tipa Grga doo, Pekarna klasje itd. žena radi u računovodstvu pa samo proslijedi. ok su mi kemijske i upaljači, ali šta da radim s tolikolim privjescima :nezna:

ista ta rodica mi je jednom poklonila knjigu iz biblioteke jutarjeg lista- koja se dijelila besplatno jer je bila prva u nizu. da ne bude zabune, riječ je o slikovnici 101 dalmatinac. ja sam imala 20 u tom trenutku :kava:

i naravno ovo (http://www.chinatraderonline.com/Files/Gifts-and-Crafts/Wedding/Valentine-s-Bears-19270166853.jpg) u svim verzijama, iz svih kineskih dućana, za svako valentinovo donedavno...

i stalak za mobitel :lol:

~loo~
17.03.2009., 14:46
meni su tabletići (http://4.bp.blogspot.com/_bTes97dQTV8/SIMa3LQaOVI/AAAAAAAAAEU/vKHQwj-w9jE/s320/tabletići.JPG) treš,

baš si zaostala :lol: to ti ide na TV pa gore vaza s cvijećem :lol:

ali možeš i ovako nesto napraviti uspit :rofl:

npr.ovo (http://www.hrphotocontest.com/data/media/322/36281.jpg)

ili npr. ovo.. (http://www.jutarnji.hr/EPHResources/Images/2006/10/21/dizajn3.jpg)

Meni su naj naj naaaajjjjj one svijeće od nekog čudnog, prozirnog, smrdljivog i još u boji tkz. voska pa sve to ljepo u jednoj prekrasnoj čaši sa stopicom koja baš i ne stoji ravno jer se istopila na brodu iz kine :top: e onda malo platnenih latica i bar dvije školjke unutri :s:s:s ma mislim ovako nesto jelte.. (http://www.hobbyart-chemaco.hr/upload/gelvosak_svijece.jpg)

Violently happy
17.03.2009., 14:48

Oprostit ćeš, ali ti si zaostala.
To je NEKAD išlo na tv.Prije nego što su izmišljeni Macovi laptopi. :o:rofl:

Pero Perić
17.03.2009., 15:59
a znate ono kad netko ide na hodočašće npr u međugorje i donese otamo plastičnu majku božju ili raspelo na kojem piše ''made in china''... :rofl:

doriana gray
17.03.2009., 19:48
dodajem i zamatanje poklona u papir koji je korišten u više navrata, pa se vide bijeli tragovi gdje je nekad bio selotejp :lol:

jahorinka
17.03.2009., 20:51

ali možeš i ovako nesto napraviti uspit :rofl:

npr.ovo (http://www.hrphotocontest.com/data/media/322/36281.jpg)

ili npr. ovo.. (http://www.jutarnji.hr/EPHResources/Images/2006/10/21/dizajn3.jpg)

a ovo (http://free-zg.t-com.hr/nevenciganovic/FreeWeb/bigblog/kolaz400.jpg) ili možda ovo (http://free-zg.t-com.hr/nevenciganovic/FreeWeb/bigblog/kolaz400.jpg)? :rofl:

moja frendica je za jedan rođendan od muške ekipe dobila glavicu zelja, muške gaće (http://www.iteks-ilok.hr/katalog/files/100/41004.jpg) i komade sala. :Pop:

i da... kasice (http://images.google.com/images?hl=hr&client=opera&rls=hr&um=1&q=kasica&btnG=Pretra%C5%BEi+slike) su se obavezno darivale za rođendane kad smo bili mali :zubo:

Rudolf T
17.03.2009., 20:59
Ili kad dobiješ onu drvenu gondolu za staviti na TV na kojemu je već tabletić (a televizor treba biti marke Rudi Čajavec):lol::usama:

Violently happy
17.03.2009., 21:04
Ili kad dobiješ onu drvenu gondolu za staviti na TV na kojemu je već tabletić (a televizor treba biti marke Rudi Čajavec):lol::usama:

:s:s

O da..imala sam taj tv kad sam bila dete..:D

luka lik
17.03.2009., 22:04
Pa ti bogac očito si stalno gol i bos čim svi nalaze za shodno kupovat ti gaće i šlape ''finog'' podrijetla :rofl:

A i ovo šta veliš za zlatni nakit - posebno je ''dobra'' stvar oni privjesci sa slovima. :rolleyes:

Ne to ie sindorm Jugoslavje.:(:(

lilith131
18.03.2009., 10:31
1.one plastične naušnice iz kineskog, brijem da dođu 3kn
2.jastuče u obliku srčeka
3.nekakva keramička sova:confused:

luka lik
18.03.2009., 10:35
Ja sam jednom frendcici kupi figuricu kaluna na nogometnoj lopti a figurica je bila hm znate kada se predmet na prvi poled čini bijel a nije već na suncu izgleda ko da je od duginih boja,ne znam kako se to zove.

Violently happy
18.03.2009., 10:38
A one slike na kojima ima jedan dio koji je kakti..živ, npr. slap koji ekšli teče!Aha..to je umjetnost!:mudri:
Ili poklanjanje slika dječaka/djevojčice sa suzom..:cry: :D

jahorinka
18.03.2009., 11:05
Ja sam jednom frendcici kupi figuricu kaluna na nogometnoj lopti a figurica je bila hm znate kada se predmet na prvi poled čini bijel a nije već na suncu izgleda ko da je od duginih boja,ne znam kako se to zove.

kaj bilo je onak sedefaste boje? :zubo:

sve se to zove kič :rofl:

A one slike na kojima ima jedan dio koji je kakti..živ, npr. slap koji ekšli teče!Aha..to je umjetnost!:mudri:

a di si sad to spuknula :rofl:

podsjećaš me na djetinjstvo i babu i đeda :(
a strina bara još uvijek čuva te plačko slike :lol:
mislim da onda nije postojala kuća u kojoj nije bila bar jedna takva slika.

Violently happy
18.03.2009., 11:08

Pa da..to je onaj iskonski treš.:s

~loo~
18.03.2009., 11:14
e a što vi radite s tim poklonima ? bacite ili prosljedite dalje?
Moja strina sve to sr** što dobije prosljedi (nama jete) dalje tako da svi znamo kakve je ona poklone podobivala tokom godine :lol:

simply_black
18.03.2009., 11:29
Ufff...
Bombonijere (jednoj je čak i istekao rok važenja), reklamne podmetače za čaše - Bavaria, karte za bridž, neki kineski fen za kosu koji nisam smjela ni uključiti, gipsane figurice labuda i njegovog potomstva, plišanog majmuna koji reaguje na promjene svjetlosti, te počne da krešti "I love you! I love you!" :D, muzička kutija za nakit (naravno, "Za Elizu"), plastično/suho cvijeće, onda one oscare - za najbolju prijateljicu, ...
Vrhunac je bio kad sam za 25. rođendan dobila cd US5 In control.

sita
18.03.2009., 11:53
Da li je trash kad netko ode u Paris i donese mali toranj ili u Kinu pa mali kineski zid ili u ... pa mali kip slobode... ??

Violently happy
18.03.2009., 11:58
Da li je trash kad netko ode u Paris i donese mali toranj ili u Kinu pa mali kineski zid ili u ... pa mali kip slobode... ??

Totalno!
Ili ode u NY pa donese male Kipove slobode, šalice s "aj srce Nju Jork", male WTCove..ups.:no:

asdfgh
18.03.2009., 12:21
-zlatni nakit općenito, a tim više kad je zlatni lančić ili ogrlica toliko tanak da ga lako mogu zamijeniti sa zubnim koncem.. samo da se zlato kupi. ima se može se. :zubo:
-razne zdjele, vaze, pepeljare iz čajna šopa koje djeluju toliko profinjeno da prosto ne mogu vjerovati da su iz čš.
-plišane igračke općenito, ali najviše one gigantske koje zauzmu pola sobe.
-bombonjere ''šalji dalje'', osim što su ukusnog sadržaja, ambalaža je fantastična pa čak i nju iskoristim kao cool plakat/sliku.

kad smo bili klinci uvijek smo si poklanjali fa poklon set- deo i gel za tuširanje.. zamislite rođendan na kojem skupite sve boje. wow :eek:

jahorinka
18.03.2009., 12:33
Totalno!
Ili ode u NY pa donese male Kipove slobode, šalice s "aj srce Nju Jork", male WTCove..ups.:no:

onda tu idu i one majice "my brother went to spain..." :D

luka lik
18.03.2009., 13:46
kaj bilo je onak sedefaste boje? :zubo:

sve se to zove kič :rofl:

E da sedefasti je bravo ali je fora:ne zna:

luka lik
18.03.2009., 13:53

Pa to su suverniri mislim da oni nisu trash osim ako na njima ne piše Made in China
Ja sam bio u Grčkoj od tamo imam kipić Apolona-točnije njegove glave koji je full bijele boje i baš je fora:ne zna:
Oosbno volim kupititi suvenire koji imaju upotrebnu vrijednost.Imam šalicu na kohjoj je nacrtan pogled S dogane de mare na Duževu palaču i ino.Onako bijela i taj crtež.Fora i ručni je rad ,made in Vneice:top:
Ajesu li trash oslikani tanjuri za na zidf?Moja nona ima ih nekoliko.Jedan na kojemu je nacrtana svježa zelena salata (iznad sudopera),drugi iz Vinkovaca(iznad ulaza u boravak)

moses
18.03.2009., 14:11
- Kad netko ne zna smisliti ništa pametnije pa mi pokloni neku ukrasnu svijeću. Ludih oblika, boja, veličina.....
- kad su nekom nedužnom djetetu krstitke, pa ga još zatrpaju sa zlatnim nakitom. Ono, beba od dva tri mjeseca dobije trideset i sedam križića :rolleyes:
- rokovnici
- lažne kristalne čaše
- naranče kad ležiš u bolnici. Koji k?
- donje rublje, čarape i sl za rođendan, kad si mlađi tinejđer
- plišane igračke kad si stariji od tri godine
- kad mi netko s putovanja donese na poklon nešto što je besplatno dobio u avionu ili pokupio iz hotelske kupaone

luka lik
18.03.2009., 14:28
E što se tiče ovog zadnjeg ja sam tako dobio zubnu četkicu za zube,onako obična kutijca,otvoriš je a ono unutra četkica i zatvoriš spremnik i dobiješ dršku četkice.

Vilibald
18.03.2009., 14:36
- Kad netko ne zna smisliti ništa pametnije pa mi pokloni neku ukrasnu svijeću. Ludih oblika, boja, veličina.....
- kad su nekom nedužnom djetetu krstitke, pa ga još zatrpaju sa zlatnim nakitom. Ono, beba od dva tri mjeseca dobije trideset i sedam križića :rolleyes:
- rokovnici
- lažne kristalne čaše
- naranče kad ležiš u bolnici. Koji k?
- donje rublje, čarape i sl za rođendan, kad si mlađi tinejđer
- plišane igračke kad si stariji od tri godine
- kad mi netko s putovanja donese na poklon nešto što je besplatno dobio u avionu ili pokupio iz hotelske kupaone

obavezno dobijem iza n.godine od tete i to firma mog tetka (neću reklamirat):s,čak znam dobit stare par godina:s,u jednom mi je zabunom poslala i neku njihovu poštu:s:D

*mrtva_hladna*
18.03.2009., 15:22
Inace dobivam iskljucivo :top: poklone - da li za Bozic,Rodjendan itd...
ali zadnji Bozic sam izmedju svih onih :top: poklona dobila i dva "poklona" (od jedne te iste osobe) ali ono :eek: da sam dobila popizditis
oba fino upakovana (stvarno se potrudila) kad sam otvorila imala sam sta i da vidim i da namirisim :eek: , prvi poklon : svijece(naj jeftinije) one kao od gela u malim casicama (manjih nema ) toliko su zaudarale (citaj smrdile) kad sam otvorila kutiju - uzestile se.Drugi poklon je bio kao onaj set za tusiranje (krema za tijelo,gel za tusiranje i nesto kao ona spuzva za masazu - al ni slicno) isto kad sam otvorila i rinjusila ,zaudaralo je uzesceno.Tim svijecama kao i kremama je davnih godina istekao rok uporabe - osoba koja mi je to donijela radi u jednoj tgovini i znam da vucara kuci sve sto dobije tamo dzaba tj stvari koje se vise ne mogu prodat. Drugi put kad sam ju srela jos me pita kako mi se svidja krema :D:s kakav bezobrazluk.
Ps: rekla sam joj da je krema za k... i da mi vise ne donosi smece

Edit:zaboravila sam napisat da je na bocicama od krema ona folija ispod poklopca bila vec otvorena

Azriela
18.03.2009., 15:33
Najtreš poklon paket: Lero sok na razvlačenje, šećer u kocki, kutija keksa/paketić kave...nemoš doć praznih ruku, osobito kad ideš izraziti sućut :rolleyes:

Violently happy
18.03.2009., 15:35
Najtreš poklon paket: Lero sok na razvlačenje, šećer u kocki, kutija keksa/paketić kave...nemoš doć praznih ruku, osobito kad ideš izraziti sućut :rolleyes:

E, al šećer u kocki u obliku znakića sa karata?Ono..tref, herc..i to?Ludilo brale!:s:s

midnight_dreary
18.03.2009., 15:37
Meni su predobre bile one bombonijere s kakti reljefom Hrvatske (ili možda čak Europe) pa su onda obavezno, pojedene ili nepojedene, stajale u staklenoj vitrini među čašama. Da se vidi, ne.:D
Pa naravno, to se još i dan danas događa, kad se bačica bavi heklanjem pa lijepo čipku uštirka da bude u obliku zdjelice...wtf, šta da radimo s tim? :rolleyes:

Azriela
18.03.2009., 15:45
E, al šećer u kocki u obliku znakića sa karata?Ono..tref, herc..i to?Ludilo brale!:s:s

Misliš na BRIDGE šećer, hani :o
Neki su me pokušavali mititi time kada bih se neprilagođeno ponašala na spomenutim okupljanjima :zubo: :lol:

Azriela
18.03.2009., 15:47
Meni su predobre bile one bombonijere s kakti reljefom Hrvatske (ili možda čak Europe) pa su onda obavezno, pojedene ili nepojedene, stajale u staklenoj vitrini među čašama. Da se vidi, ne.:D
Pa naravno, to se još i dan danas događa, kad se bačica bavi heklanjem pa lijepo čipku uštirka da bude u obliku zdjelice...wtf, šta da radimo s tim? :rolleyes:

Ima o tome na Instant trešu...ja sam najvoljela 3D heklane kokoši...uštirkane pa da stoje uspravno kao ukras u vitrini :rofl:

Bez toga, džabe ti je, kao da ni nemaš dotu :mig:

chrissy
18.03.2009., 16:12

A šećer u kocki u boji? Rozi i plavi... :cerek:

Violently happy
18.03.2009., 16:51
Misliš na BRIDGE šećer, hani :o
Neki su me pokušavali mititi time kada bih se neprilagođeno ponašala na spomenutim okupljanjima :zubo: :lol:
:rofl:
Jebote..da!!Bridge!!!!Ona zna i naziv!!:s:s

Vilibald
18.03.2009., 17:50
danas sam kupila najtreš poklon ikada:s:cerek:, preponosna sam na njega

krigla istine (http://i44.tinypic.com/307p0ec.jpg)

:s

ženi će se svidjet,nadam se (obzirom da je u godinama već,i da voli popit:rofl:)

x-type
18.03.2009., 19:26

joj to ja radim :rofl: ali zato što je to toliko treš da je fantastično originalno! a tek kad kupim na aerodromu tobleronke kao poklone s putovanja... :lol:

simply_black
18.03.2009., 19:46
Ajesu li trash oslikani tanjuri za na zidf?Moja nona ima ih nekoliko.Jedan na kojemu je nacrtana svježa zelena salata (iznad sudopera),drugi iz Vinkovaca(iznad ulaza u boravak)

Mamina prijateljica skuplja te tanjure, i vise u kuhinji na jednom slobodnom zidu, inače jesu trash.

A one šoljice za kavu, i tanjuri sa kojekakvim motivima, ružama, cvjetićima, itd?

iiii
18.03.2009., 19:51

ženi će se svidjet,nadam se (obzirom da je u godinama već,i da voli popit:rofl:)

izazvala si treš u mene - išla okretat laptop da vidim :mirko:
sad mogu dalje ležat :rofl:

luka lik
18.03.2009., 21:36
Mamina prijateljica skuplja te tanjure, i vise u kuhinji na jednom slobodnom zidu, inače jesu trash.

A one šoljice za kavu, i tanjuri sa kojekakvim motivima, ružama, cvjetićima, itd?

Pa meni je to ok pogotvo kod starijih ljudi.
A kod mlađih trash
Opet ja o tanjrima:rolleyes:
Neki dan smo bacili drveni iz Vukovara:rofl::rofl:
Dvorac Eltz je bio izrezbaren na njemu

jahorinka
19.03.2009., 00:52

a ima i onih krgli s golim babama, kad je fivo dovoljno hladno one se skinu :horor: a kad je kligla topla one su obučene :Pop:

Vilibald
19.03.2009., 07:40
a ima i onih krgli s golim babama, kad je fivo dovoljno hladno one se skinu :horor: a kad je kligla topla one su obučene :Pop:

u pič mač,sad će me proganjat,hoću vidjet :mama:

Pero Perić
19.03.2009., 09:36
a znam ženu koja je dobila poklon na sličnu foru - pregaču u muškom obliku s ogromnom ''onom stvari''

Efica
19.03.2009., 10:31
izazvala si treš u mene - išla okretat laptop da vidim :mirko:
sad mogu dalje ležat :rofl:

kad si već ti napisala, priznajem i ja :s

Efica
19.03.2009., 10:35

to sam dobila kao poklon za vjenčanje :horor: :lol:

jahorinka
19.03.2009., 10:38

u pič mač,sad će me proganjat,hoću vidjet :mama:

nema slike na guglu :(
to ti se inače zove "striptiz krigla" i isto se prodaje po gift shopovima :D

i kam su ju objesila? :kokice:

Violently happy
19.03.2009., 10:45

:lol::lol::lol:

Aupičku..pa kad si se ti udavala?Prije 30 godina?:D

Azriela
19.03.2009., 12:00

Dok nije goblen, dobro je :D

Bila je ona jedna slika s djevojčicom s narcis-buketićem, vjenčić u kosi, sjetni pogled u cvijeće, šiškice, smeđa kosica.
Moji to dobili od nekoga "široke ruke"...najjača scena je bila kada smo kod nove susjede vidjeli tu istu, samo s malo drukčijim bojama...:lol:

simply_black
19.03.2009., 13:14
A ona mesingana pločica na vratima wc-a, dječak koji piški? :D
http://img.auctiva.com/imgdata/9/1/9/0/8/9/webimg/187032382_tp.jpg

Efica
19.03.2009., 19:58

nije baš toliko :o :rofl:
tetka od muža skupljala i čuvala takve slike i onda joj valjda dojadile..pa da ne baci :ne zna:

i kam su ju objesila? :kokice:

prvi kontejner :s

luka lik
19.03.2009., 20:41
A ona mesingana pločica na vratima wc-a, dječak koji piški? :D
http://img.auctiva.com/imgdata/9/1/9/0/8/9/webimg/187032382_tp.jpg

Meni je to fora,glupo je kao poklon ali to tražim da kupim:)
Ja bi osobno srebrnog,zlatni mi je kičast.

Azriela
20.03.2009., 10:20
Meni je to fora,glupo je kao poklon ali to tražim da kupim:)
Ja bi osobno srebrnog,zlatni mi je kičast.

Samo da znaš, ima ti i curica koja sjedni na tuti :D

luka lik
20.03.2009., 11:31
Neću curicu,oću dečka:lol:
Nekako sam ih više vidio po kućama.:lol:.

jahorinka
25.03.2009., 14:15
evo, našla sam :lux: sličnu :s

moja babica je imala drugačiju curicu i dečka, al na tu foru :D

http://www.aukcije.hr/uploaded/477754f8361298cbfc89b6db0c4eb499.jpg

Smanjiti sliku, molim, hvala.

V.H.

absoluta
25.03.2009., 14:17

i di ide ova lika? u dječju sobu, spavaću od mladenaca ili dnevni boravak? :D

jahorinka
25.03.2009., 14:19
a hebemu vajli, tak sam se uzbudila :D kad sam našla sliku da sam pozabila na veličinu, a ti iste sekunde spičila karton, joj joj :zubo:

:E

i di ide ova lika? u dječju sobu, spavaću od mladenaca ili dnevni boravak? :D

moja babica je imala u dnevnoj sobi :D

Violently happy
25.03.2009., 14:38
a hebemu vajli, tak sam se uzbudila :D kad sam našla sliku da sam pozabila na veličinu, a ti iste sekunde spičila karton, joj joj :zubo:
Ae šuti, dobila si žuti, ne izigravaj žrtvu.:kava::p

A nisi dobila crveni samo zato što sam se i ja uzbudila na sliku.:zubo:

Vilibald
25.03.2009., 14:45
evo, našla sam :lux: sličnu :s

moja babica je imala drugačiju curicu i dečka, al na tu foru :D

V.H.[/COLOR][/B]

ajme,bio je i onaj pes s velikim tužnim očima:s

Pero Perić
25.03.2009., 14:54

ajme,bio je i onaj pes s velikim tužnim očima:s

Daaaaa, curica koja drži koker španijela! samo nije sa suzom nego sa smiješkom! Imala moja bivša svekrva!

Azriela
25.03.2009., 16:33
Daaaaa, curica koja drži koker španijela! samo nije sa suzom nego sa smiješkom! Imala moja bivša svekrva!

:horor: :demoniizdjetinjstva: imadosmo to!!! Ne znam gdje je završilo, ali sam neizmjerno sretna što već dugi niz godina ne stanuje s nama :D

jahorinka
25.03.2009., 21:32
moj prijatelj je za jedan rođendan dobil sprženi cd od glupsona. :(

je to trash? ili je čak i preseljački da bude trash? :zubo:

Pero Perić
25.03.2009., 21:42
moj prijatelj je za jedan rođendan dobil sprženi cd od glupsona. :(

je to trash? ili je čak i preseljački da bude trash? :zubo:

Uništeni CD koji više ne vrijedi 1,25 kn nego 0 kn.

Elektra
25.03.2009., 23:54
e a što vi radite s tim poklonima ? bacite ili prosljedite dalje?

Bacam. Ne odmah, ali ubrzo. :zubo:
Mislim, koji k će mi nekakva žnj slika koja je toliko retardirana da ju ni u podrum ne želim staviti? :cofused: Ili pak one nekakve firgurice, jeftine kineske stvarčice i tome sl.? Pa radije mi nemoj ništa pokloniti. :kava:

absoluta
26.03.2009., 09:07
jednom je moja mama dobila poklon u vidu keramičke zdjele sa logom nekog hotela, a unutra plastično cvijeće :rofl:

aranžman je napravio muž od tog para, inače kućnih prijatelja koji uživa u aranžiranju i slikanju po staklu :D

Azriela
26.03.2009., 14:47
jednom je moja mama dobila poklon u vidu keramičke zdjele sa logom nekog hotela, a unutra plastično cvijeće :rofl:

aranžman je napravio muž od tog para, inače kućnih prijatelja koji uživa u aranžiranju i slikanju po staklu :D

:misli: ovo me na trenutak zbunilo....ali :lol::lol: on aranžira i slika po staklu :rofl: zakon :top:

dodo13
26.03.2009., 23:09
Sjećam se da sam za jedan rođendan dobio komplet selotejpova u ranim kričavim bojama.
Jedna rola je bila nešto između roze i crvene (ali jako kričava), jedna zelena, jedna žuta...
Uglavnom sve jako kričave. Zapravo mislim da su bile boje onih debelih markera za podcrtavanje. Užas.

absoluta
27.03.2009., 10:35
:misli: ovo me na trenutak zbunilo....ali :lol::lol: on aranžira i slika po staklu :rofl: zakon :top:

ae, kućni prijatelji, muž + žena.

on je tako...... fin, i tako lijepo sjedne za stol i graciozno prekiži noge, digne rukicu i ima poštapalicu "moja ti" :o

sophiella
27.03.2009., 17:10
-zlatni nakit općenito, a tim više kad je zlatni lančić ili ogrlica toliko tanak da ga lako mogu zamijeniti sa zubnim koncem.. samo da se zlato kupi. ima se može se. :zubo:
-razne zdjele, vaze, pepeljare iz čajna šopa koje djeluju toliko profinjeno da prosto ne mogu vjerovati da su iz čš.
-plišane igračke općenito, ali najviše one gigantske koje zauzmu pola sobe.
-bombonjere ''šalji dalje'', osim što su ukusnog sadržaja, ambalaža je fantastična pa čak i nju iskoristim kao cool plakat/sliku.

kad smo bili klinci uvijek smo si poklanjali fa poklon set- deo i gel za tuširanje.. zamislite rođendan na kojem skupite sve boje. wow :eek:e da, a tek oni Impulse dezodoransi, ti su bili najtraženiji na rođendanima:lol:
još ona posebna edicija sa spice girls:rofl:

sophiella
27.03.2009., 17:34
:cerek:http://i39.tinypic.com/2yuixsh.jpg

Violently happy
27.03.2009., 19:00
Aaaaaa..impulse..aaaaaa:cerek::s

To je to...miris moje mladosti..:cerek::rofl:

jahorinka
27.03.2009., 19:19
sjećam se kad su mi starci kupili prvi impulse i to spice girls, kak sam sretna kaj črvek bila :rofl:

Pero Perić
27.03.2009., 20:34
meni je najbolji bil onaj nanđarasti, s leptirima :cerek:

za ove sa slikama nisam ni znala da postoje! jbt stara sam, stara :( STARA!!

a ovo sa slikanjem na staklu me podsjetilo na jednu poznanicu od moje stare koja obavezno izrađuje nekakve aranžmane - slike, ne znaš koji je točan naziv toga. To je obično kombinacija suho cvijeće-voštano voće-školjke-perlice-mrežaste mašne-svilene trake-neki kamenčići-krep papir... uglavnom to je ni za na stol ni za na zid ni na regal, jedino pravo mjesto je - u kanti za smeće. koma :rolleyes:

Rudolf T
27.03.2009., 20:38
Sophiella je zaboravila dodati i one Oprah deziće :raspa:

Violently happy
27.03.2009., 20:38
za ove sa slikama nisam ni znala da postoje! jbt stara sam, stara :( STARA!!

Nisam ni ja znala :brukica: :babetina::(

sophiella
27.03.2009., 20:43
http://i42.tinypic.com/eq70gn.jpg

evo ga,:cerek:

Pero Perić
27.03.2009., 20:46
sophiella ne taj, onaj šta ti ja na velikoj slici treći po redu gore! :top:

al da, imala sam i ovaj! hehe

kakvi Oprah dezići? prosvijetli nas

Rudolf T
27.03.2009., 20:50
kakvi Oprah dezići? prosvijetli nas

Ovi:
http://www.kawashi-intl.com/images/oprah-deodorants-jm.jpg

Pero Perić
27.03.2009., 20:57
ne da sam stara - nego preprestara.

hehe u tu kategoriju spadaju i, sjećam se, oni parfemi Tramp, onda onaj jedan zeleni kojeg sam voljela - al da me ubiješ ne mogu se sjetit. nešto me vuče na naziv rohnill, jel to bila zajednička marka, vrag će ga znat.

sophiella
27.03.2009., 21:04
au kakvi su ovo oprah. te nisam imala:(
i ja sam izgleda prestara.
a sa nekih 13 godina za rođendan sam dobila -pravi- parfem CHARLIE. od Krka kozmetika:D e nitko mi nije tada bio ravan:o

nutty
27.03.2009., 21:11
meni je bio najbolji impulse onaj zeleni, neki zen impulse

simply_black
27.03.2009., 21:11
ne da sam stara - nego preprestara.

hehe u tu kategoriju spadaju i, sjećam se, oni parfemi Tramp, onda onaj jedan zeleni kojeg sam voljela - al da me ubiješ ne mogu se sjetit. nešto me vuče na naziv rohnill, jel to bila zajednička marka, vrag će ga znat.

možda Shock?

i Trizia :mig:

a sjeća li se iko Pino Silvestre?
moj tata je to koristio, kao i svi muški članovi porodice
http://www.emporioitaliano.com/images/Pino_EDT-small.jpg

Pero Perić
27.03.2009., 21:13
Da!!! Shock!! E dobar mi je bio! :top:

Da da, Shock, Tramp, Charlie, Pino Silvestre... bili su omiljeni pokloni!

b'elana
27.03.2009., 21:17
bombonjera lirski preporod pa se poklopac mogao skinut i objesit kao slika na zid :lol::lol::lol:

E, ko se toga sjeća, taj je metuzalem

Pero Perić
27.03.2009., 21:20
bombonjera lirski preporod pa se poklopac mogao skinut i objesit kao slika na zid :lol::lol::lol:

:lol::lol: dobra! (kao ne sjećam se :( )

A Rimljanka s lutnjom? :p

sophiella
27.03.2009., 21:30

i one male bombonjere I LOVE YOU u plastičnom prozirnom srcu, Kandit ih proizvodi, a one su bile san svake 14-godišnjakinje:Placebo:

simply_black
27.03.2009., 21:31

imaš li sliku?
ja se sjećam samo Linđo keksa :D

b'elana
27.03.2009., 21:34
a miljetići?

simply_black
27.03.2009., 21:38
a miljetići?

Pa ko bi mu odolio :D
http://farm4.static.flickr.com/3030/2964359211_efd65b6afd.jpg

Pero Perić
27.03.2009., 21:46
imaš li sliku?
ja se sjećam samo Linđo keksa :D

of kors (nemam na zidu, al ima moj prijatelj gugl)

http://www.phy.hr/~laci/paint/Karas/rimljanka_s_lutnjom.jpg

Rudolf T
27.03.2009., 21:47

Ma znam to, riječ je o bombonijeri koja je imala ovu (http://hr.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Vlaho_Bukovac,_Hrvatski_preporod_(svecani _zastor_Hrvatskog_narodnog_kazalista_u_Zagrebu).jp g) sliku na sebi.

Pero Perić
27.03.2009., 21:49
jel ovo neko spominjo :D

http://public.carnet.hr/hpm/m002800v.jpg

b'elana
27.03.2009., 21:49
Mislin ono...ja san kraljica treš poklona......

Svekrva mi je iskačkala điletin......botuni su bili kačkani!!!!!!alo!!!!!!!
Dobila sam mrtvu prirodu metar puta dva metra......u zlatnom okviru......
Dobila sam meteorološki set u drvenom.....nečemu.......veliko.....metar, brat bratu....
Dobila sam prsten s konjskim rozim kamenom......
kćer od 5 godina dobila je tirkizni kačkani šešir i torbu.
Imam grijač nogu, traku za trčanje i nekakav monster toster.

Pola kuće mi je okupirano poklonima :mad::mad::mad::mad:

idem ujutro bacati.....

b'elana
27.03.2009., 21:50
jel ovo neko spominjo :D

http://public.carnet.hr/hpm/m002800v.jpg

:s:s:s ttoooooooooooooooo

sophiella
27.03.2009., 21:59
ja sam nedavno dobila ovakvu vazu, samo u plavoj boji
http://i41.tinypic.com/28gxk01.jpg:rigo:

rh4ps0dy
28.03.2009., 00:18
i one male bombonjere I LOVE YOU u plastičnom prozirnom srcu, Kandit ih proizvodi, a one su bile san svake 14-godišnjakinje:Placebo:

Toga još ima za kupiti, vidla ja. :D

A u kačkanje ne dirajte. :( Daju se i fora stvari napraviti, ne samo miljeići za na Rudija Čajavca.

simply_black
28.03.2009., 12:47
Kada je prijateljica kupila kuću, svekrva joj je naručila one gipsane figure za vrt.
Labuda, Snjeguljicu i patuljke. I uz ogradu koju su trebali da postavljaju, gipsane lavove premazane zlatnom bojom.

izbio je rat :zubo:

Pero Perić
28.03.2009., 12:53
Mislin ono...ja san kraljica treš poklona......

Pola kuće mi je okupirano poklonima :mad::mad::mad::mad:

idem ujutro bacati.....

NEEEEEEE bacati!!! Osnujmo zakladu i pokret ''Forumašice-trešseterice daruju'' (po uzoru na jedan nedavno spominjani pdf)!

Pa ako se netko oće riješiti smeća, umjesto u kantu - odnese na poštu i pošalje nekoj od forumašica! :lol::lol:

Violently happy
28.03.2009., 13:01
NEEEEEEE bacati!!! Osnujmo zakladu i pokret ''Forumašice-trešseterice daruju'' (po uzoru na jedan nedavno spominjani pdf)!

Pa ako se netko oće riješiti smeća, umjesto u kantu - odnese na poštu i pošalje nekoj od forumašica! :lol::lol:

Legendo!:s:s

A ako ne htjedne dati svoju karton-sliku hrvatskog narodnog preporoda..objavimo njegov nick i IP adresu te kažemo da nije kewl i da ga ne lajkamo više.:flop:

Pero Perić
28.03.2009., 13:23

A ako ne htjedne dati svoju karton-sliku hrvatskog narodnog preporoda..objavimo njegov nick i IP adresu te kažemo da nije kewl i da ga ne lajkamo više.:flop:

E to! :top:

Možemo uvest i novu kategoriju - razmjena.

Npr. Mijenjam vrtnog patuljka (novog, neraspakiranog) za sliku hrv. narodnog preporoda (s bombonjere kraš). Samo ozbiljne ponude na br. ......

:lol::lol:

nutty
28.03.2009., 13:50
E to! :top:

Možemo uvest i novu kategoriju - razmjena.

Npr. Mijenjam vrtnog patuljka (novog, neraspakiranog) za sliku hrv. narodnog preporoda (s bombonjere kraš). Samo ozbiljne ponude na br. ......

:lol::lol:

:lol::lol: svaka čast na ideji:cerek:

mjenjam keramičkog klauna za spice impulse:rofl::lol:

jahorinka
28.03.2009., 13:51
:lol::lol: svaka čast na ideji:cerek:

mjenjam keramičkog klauna za spice impulse:rofl::lol:

oći i ja spice impulse :mama:

ja dajem jedan svijećnjak koji je ružan da ružniji ne mre biti :bonk:

Violently happy
28.03.2009., 14:23
Osnujmo zakladu i pokret ''Forumašice-trešseterice daruju''

Sad ćemo to srediti..

:raspa:

jahorinka
28.03.2009., 14:37
Sad ćemo to srediti..

jaooo :rofl:

mislim da poklone treba potkrijepiti i pokojom slikom :zubo:

bata konj harmonikas
28.03.2009., 14:51
ja ocu da mi neko pokloni one kocke za objesit na retrovizor u autu. one ogromne plisane kocke za kockanje, dva komada. sto vece to bolje :D

sophiella
28.03.2009., 15:00
ajmo, ljudi,plava vaza čeka sretnog vlasnika, slika je par postova gore..
samo ozbiljne ponude dolaze u obzir:D

Pero Perić
28.03.2009., 15:08
pa jebemu odem na sat vremena i odma rasulo. :lol:

ja čekam da se javi b'elana, ja se s njom čenđam, ona ima za sad najbolji izbor.

(uspud nudim tacnu 100%-tni inox :zubo: država i grad porijekla: Mađarska, Nađkanjiža, slika: pogledati post br. 116)

moses
28.03.2009., 15:20
A "umjetničke" slike iz Peveca?

jahorinka
28.03.2009., 16:08
evo moj turbo prekrasan svijećnjak :raspa:
rad nekog nadarenog varioca :o

http://img27.imageshack.us/img27/9985/img4201g.th.jpg (http://img27.imageshack.us/my.php?image=img4201g.jpg) http://img256.imageshack.us/img256/2095/img4202c.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=img4202c.jpg)

Violently happy
28.03.2009., 16:52
ja ocu da mi neko pokloni one kocke za objesit na retrovizor u autu. one ogromne plisane kocke za kockanje, dva komada. sto vece to bolje :D

Čuj njega...ja hoću..:rolleyes:

A šta nudiš za uzvrat?Nemoj da moramo reći da te ne lajkamo..:o

Nudim prekrasan okvir za slike sa već instaliranom prekrasnom slikom prekrasne obitelji..:top:

http://www.1stframe.com/images/smplfamily.jpg

Ako može, mijenjala bih ga za onaj monumentalan svijećnjak umjetnika varioca od Jahorinke!:s

jahorinka
28.03.2009., 21:13
ma kaj ne bi moglo :rofl: davaj :zubo:

x-type
29.03.2009., 14:00
nego, poklonimo se sad svi najtreš poklonu svih vremena. poklanja se uglavnom kad se ide u goste ili kad strinine kume sestra radi na šalteru na radiologiji pa te upiše za ultrazvuk preko reda.
http://stores.croatiagifts.com/catalog/COFFEE.jpg

Pero Perić
29.03.2009., 14:04
Nudim komplet fluorescentnih markera (neki napola potrošeni) te CD-e od Ismeta Hore :confused: i NADE OBRIĆ (koji sam dobila radi pogrešnog tumačenja mojih glazbenih afiniteta.)

U zamjenu može neko sredstvo za valovitu (ne kovrčavu!) kosu.

Pero Perić
29.03.2009., 14:13
nego, poklonimo se sad svi najtreš poklonu svih vremena. poklanja se uglavnom kad se ide u goste ili kad strinine kume sestra radi na šalteru na radiologiji pa te upiše za ultrazvuk preko reda.

ma toooo! proizvod je sam po sebi ok - ali kao poklon stvarno je super turbo mega treš! :top:

Nego nudim i DVD ''Kozjak'', domaća produkcija, te kompilaciju nekih izvadaka emisije Pjesme koje srce diraju (The best of).

U zamjenu za preparat za valovitu kosu.

Pero Perić
29.03.2009., 14:30
A također, zajedno s gore navedenom ciglicom, ukoliko se radi o primatelju muškog spola, može se darovati ovaj originalni poklon:

http://www.dalmacijavino.hr/Portals/33//PropertyAgent/7433/Images/33_amaro.jpg

(ovaj vikend ja to ne poklanjam jer sam popila :( )

sophiella
29.03.2009., 14:52
http://i42.tinypic.com/2vuj3oo.jpg
evo ga: "TRI KONJA VODU PIJU"- krasan goblen, u divnim bojama, izvezen, pristajati će svakom dnevnom boravku.
Goblen mjenjam za goblen sa vjerskom tematikom.
plus: plava vaza gratis(slika gore)

Swedish
29.03.2009., 16:17
evo ga: "TRI KONJA VODU PIJU"- krasan goblen, u divnim bojama, izvezen, pristajati će svakom dnevnom boravku.

Ovaj visi u mojoj dnevnoj sobi...

Slika je sama po sebi ok,samo da nema ovog glupog psa koji se nasrao izmedu konja da i on bude na slici,jos onak ispod oka gleda u kameru,kao "snimi me,snimi me,ja sam attention wohre (or bitch)" E,ubija me taj pas...

Violently happy
29.03.2009., 17:03
U zamjenu može neko sredstvo za valovitu (ne kovrčavu!) kosu.

U zamjenu za preparat za valovitu kosu.

Ajme, nikako da ti se posreći, ha?:(

Jel trebaš preparat da ju izravnaš ili da nagasiš valove?:afro:

Ovo je magični češalj, vrijednost mu se ne može izmijeriti novcem.Uvijek čini ono što je najbolje za kosu.
http://www.nemus.hr/images/b-lgc.jpg

Swedish
29.03.2009., 17:05
Ajme, nikako da ti se posreći, ha?:(

Jel trebaš preparat da ju izravnaš ili da nagasiš valove?:afro:

Ovo je magični češalj, vrijednost mu se ne može izmijeriti novcem.Uvijek čini ono što je najbolje za kosu.
http://www.nemus.hr/images/b-lgc.jpg

Cesalj protiv usiju :rofl:

Al ajde,mozda nekom i zatreba

nutty
29.03.2009., 20:47

jupi imam ga i ja, evo ga u dnevnom boravku:D:lol:

nutty
29.03.2009., 20:51
Cesalj protiv usiju :rofl:

Al ajde,mozda nekom i zatreba

uzeo si mi riječ iz usta, ustvari slova iz tipkovnice ili kako god već:misli: :ne zna:

Swedish
29.03.2009., 21:10
jupi imam ga i ja, evo ga u dnevnom boravku:D:lol:

Daj nutty,mislit ce da zivimo zajedno :D

nutty
29.03.2009., 21:36
Daj nutty,mislit ce da zivimo zajedno :D

ma neće, mi jednostavno imamo isti trešerski ukus, samo se ja ne slažem u vezi onog psa meni je on baš cakani:cerek::D

Herp
30.03.2009., 01:05
meni je ovo (http://images.google.hr/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=s&hl=hr&q=okviri+za+slike&um=1&ie=UTF-8&ei=qYa6SbrBGdKOsAby9LToDg&sa=X&oi=image_result_group&resnum=1&ct=title) jedana od strašnijih stvari

Ja volim okvire za slike. :ne zna:

Plišane igračke

Volim plišane igračke. :raspa: Pogotovo malo neobičnije tipa hobotnica, žirafa i slično. :cerek:

A trash mi je kad ti netko za rodjendan ili neku prigodu pokloni set iz konzuma ili DM-a šampon za tijelo + deodoran odgovarajuće marke.
Jebote, u takvim trenucima se pošnjofam ispod pazuha sa pitanjem dal smrdim?

Ovo mi je jedan od najdražih poklona, obožavam stvari iz DM-a raznih mirisa. :cerek:

Zašto, meni bi bilo drago to dobiti. :ne zna:

Skupljam svijeće. :hekla:

Sjećam se da sam za jedan rođendan dobio komplet selotejpova u ranim kričavim bojama.

Najbolji selotejp IKAD. :lux:

sjećam se kad su mi starci kupili prvi impulse i to spice girls, kak sam sretna kaj črvek bila

Najbolji dezodorans IKAD :love: umrla sam od tuge kad su ga prestali proizvoditi. :( Ali sačuvala sam jednu praznu bocu, čisto da me podsjeti na mladost ponekad...

Enivej, treš ekipa, sudeći prema ovom, jedem vas za doručak. :B

Azriela
30.03.2009., 10:43

Evo ja baš u korizmi vezem Posljednju večeru, metar sa metar ipo... zgotovit ću za Uskrs, obećala ga nekome, ali...konji :cerek: trampa, može?

x-type
30.03.2009., 18:40
issati herp ti si kraljica treša :eek:

nego, kad smo kod goblena - imam ja goblen s motivom bitke na Kosovu polju (http://2.bp.blogspot.com/_IRa9gJF2lus/R7kv4X_ZfKI/AAAAAAAABjI/XC_F8KQ5PWQ/s400/BitkaNaKosovu103.jpg) koji je isto vrlo cijenjen u treš svijetu, zar ne? ak ima zainteresiranih...

b'elana
30.03.2009., 18:44
issati herp ti si kraljica treša :eek:

nego, kad smo kod goblena - imam ja goblen s motivom bitke na Kosovu polju (http://2.bp.blogspot.com/_IRa9gJF2lus/R7kv4X_ZfKI/AAAAAAAABjI/XC_F8KQ5PWQ/s400/BitkaNaKosovu103.jpg) koji je isto vrlo cijenjen u treš svijetu, zar ne? ak ima zainteresiranih...

Dimenzije?:kava:

doriana gray
30.03.2009., 19:44
prodajem tapiseriju (http://www.limundo.com/slika-tapiserija-MRTVA-PRIRODA--207634x400.jpg) s motivom mrtve prirode. cijena po dogovoru. moguća zamjena za stalak s bocom (http://www.rukotvorine-beta.hr/slike/upload/site/sadrzaj2/big44511677.jpg)

b'elana
30.03.2009., 19:49
Gledam punom parom i nemrem bilivit - žena za hobi veze goblene, najdraži joj je - pogađate - KONJI NA POJILU :lol::lol::lol::lol:

Simple Fille
30.03.2009., 20:06
Gledam punom parom i nemrem bilivit - žena za hobi veze goblene, najdraži joj je - pogađate - KONJI NA POJILU :lol::lol::lol::lol:

Samo se ti šprdaj...i ja vezem jedan goblen još od 1993. godine. Dimenzije su mu cca 15x25cm. :o

Azriela
30.03.2009., 20:18
Nudim zidni sat u obliku Australije, bakreno-zlatne boje, klokan na 9 i koala na 3, Adelaide oko 6 i Darwin oko ponoći.

Nadam se razmjeni s nekim tko nudi multipraktik držač za olovke/termometar/sat/okvir za slike, po mogućnosti ukrašen plastičnim cvijećem unutar prozirne plastične stijenke.

nutty
30.03.2009., 20:37
Nudim zidni sat u obliku Australije, bakreno-zlatne boje, klokan na 9 i koala na 3, Adelaide oko 6 i Darwin oko ponoći.

Nadam se razmjeni s nekim tko nudi multipraktik držač za olovke/termometar/sat/okvir za slike, po mogućnosti ukrašen plastičnim cvijećem unutar prozirne plastične stijenke.

joj azriela ubijaš me:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::s

b'elana
30.03.2009., 20:54
Svijetleći globus?
Stolni sat u obliku pravilne prizme, plastičan, u sredini 3D uAustralija? Ha?
Imala sam luster u obliku galije kapetana Kuke ali sam ga nekako utrapila : pakosna :
Vrč za pivo u obliku debeljka gole trbušine na kojoj piše "Pivo i žene prava stvar za mene"

Pero Perić
30.03.2009., 21:34
b'elana tvoja zbirka poklona je među vodećima :lol:

a na temi top shop proizvodi Simpsolina ima, ako sam dobro shvatila, jedno SUPER-UHO koje je poklonila djedu, ali ga ne nosi, dala sam prijedlog da se stavi na inventurnu listu ove teme :lol: Simps. daj suglasnost!

x-type
30.03.2009., 21:37
Dimenzije?:kava:

80x60. mislim da je toliko, kod podstanara je negdje u kući, uglavnom ona srednja goblenska veličina

Swedish
30.03.2009., 21:37

Vidi,imam i ja slican :D

http://i39.tinypic.com/anfuia.jpg

Beautifully Chaotic
30.03.2009., 22:30
ja imam staklenu gljivu koja u klobuku ima plavu želatinastu masu ispunjenu raznim oblicima podmorskog svijeta. usto, na klobuku se nalazi utor u koju taman stane jedna omanja svijeća.
također, ta ukrasna gljiva je višenamjenska, možete njome ukrasiti svoj dom na dva načina!
ponude molim :cerek:

Azriela
30.03.2009., 23:20
Vidi,imam i ja slican :D

http://i39.tinypic.com/anfuia.jpg

:eek::eek::eek: Da sličan!!! To je taj, samo sam zamijenila živinčad!!! :s:s:five:

Ne vjerujem :rofl: :top:

Swedish
31.03.2009., 00:07
Hehehe...sat je u kuhinji :D Vec sam ga popravljao par puta,ima onaj jeftini mehanizam iza,kakv imaju oni kineski satovi za 10kn.

Kak smo svi ovdje trashy..

Al nikak da nadem nekaj za zamjenu,sve mi je nekak drago

Azriela
31.03.2009., 00:38
Hehehe...sat je u kuhinji :D Vec sam ga popravljao par puta,ima onaj jeftini mehanizam iza,kakv imaju oni kineski satovi za 10kn.

Kak smo svi ovdje trashy..

Al nikak da nadem nekaj za zamjenu,sve mi je nekak drago

Jel da...nije se lako odreć tih stvarčica :cerek: mada, onaj stolni multipraktik ako se nađe...:moli: ne mogu svoje radno mjesto ozbiljno shvaćati bez toga :D

A ove snježne kugle, tabletići, gobleni, uokvirene puzzle s nekoliko stotina komada koji čine nebo posve ujednačene boje :rolleyes:

Pa papirusi s hijeroglifima kojima su možda napisane najgadnije psovke i pogrde za stanare, a ja i moja femili to ne kopčamo...ahh, sve ima svoju priču...

I darak od susjede, adventski vjenčić od čvornatog, uredno polakiranog komada lozovog drva, s ljubičastim svijećama na zlatnim nosačima (pozicionirane na različitim visinama), ukrašen crvenim plastičnim cvijećem i bobicama te zlatnim orasima...ne znam, ali možda pomalo razumijem onu s Kozmetike koja je zajebala darivanje :cerek:

Pero Perić
31.03.2009., 10:40
Kao prigodan dar u ovo predblagdansko vrijeme:

kolekcija biblijskih filmova

http://www.tv-prodaja.hr/kolekcijabiblijskihfilmova-72993-704-pc.html

sophiella
31.03.2009., 16:40
Evo ja baš u korizmi vezem Posljednju večeru, metar sa metar ipo... zgotovit ću za Uskrs, obećala ga nekome, ali...konji :cerek: trampa, može?
može:cerek:
evo u znak zahvale saljem ti ovaj BEZVREMENSKI prekrasni suhi cvjetni aranžman:D

http://i39.tinypic.com/24gugxy.jpg

sophiella
31.03.2009., 16:45
prekrasan set boca mjenjam za set čaša

http://i40.tinypic.com/2vn12c4.jpg

Pero Perić
31.03.2009., 20:50
Jel da...nije se lako odreć tih stvarčica :cerek: mada, onaj stolni multipraktik ako se nađe...:moli: ne mogu svoje radno mjesto ozbiljno shvaćati bez toga :D

Večeras išla u knjižaru-papirnicu narodnih novina, i pogodi šta ugledam.. :rofl:

Bila gužva pa nisam mogla slikat. Ovo dolje nije dostojna zamjena :ne zna:

http://www.limes.hr/katalog/slike/223067.jpg

Azriela
01.04.2009., 09:55
može:cerek:
evo u znak zahvale saljem ti ovaj BEZVREMENSKI prekrasni suhi cvjetni aranžman:D

http://i39.tinypic.com/24gugxy.jpg

:cerek: hanić, zlatna si :cerek: da, da, bezvremenski je prava riječ :D

Znam neke koji svjež buket, spretno i dovitljivo, uz pomoć laka za kosu i centralnog grijanja kroz tjedan dana pretvore u bezvremenski.
I to rade sa SVIM cvijećem koje dobiju

Azriela
01.04.2009., 09:59
Večeras išla u knjižaru-papirnicu narodnih novina, i pogodi šta ugledam.. :rofl:

Bila gužva pa nisam mogla slikat. Ovo dolje nije dostojna zamjena :ne zna:

http://www.limes.hr/katalog/slike/223067.jpg

Ali koncept je pogođen, fali samo čajna spirit :zubo:
Oni lajkaju predmete s dodanom vrijednošću, uvijek su u igri neki mehanizmi koji podrazumijevaju baterije. Ja recimo imam sat na starka tenisici -privjesku za ključeve :mig: baš je došlo vrijeme da zamijenim bateriju

jahorinka
01.04.2009., 11:21
nemam trenutno fotić na raspolaganju, al je web cam poslužila svrsi :hekla:

poklon iz bosne!!! budući da sam ja depeche mode fan :cerek:

orginalni Exciter :raspa:

http://i42.tinypic.com/2cmre4p.jpg

i nešto što nitko nema osim mene i jedne forumašice, koja je to isto dobila na dar iz bosne :raspa:

http://i39.tinypic.com/2cwqvs6.jpg

evo - exciter mjenjam za orginal, a ovaj ultimate collection budući da su unutra 2 cd-a (jedan rozi, drugi naračasti) mjenjam za :misli: neki njihov veliki poster :zubo: ili puzzle :rofl:

nutty
01.04.2009., 11:26
budući da sam ja depeche mode fan

evo - exciter mjenjam za orginal, a ovaj ultimate collection budući da su unutra 2 cd-a (jedan rozi, drugi naračasti) mjenjam za :misli: neki njihov veliki poster :zubo: ili puzzle :rofl:

super i ja sam fan:lux::lux:
možemo se đorat, ti meni taj ja tebi onaj koji sam sama skinula sa neta i sama naljepila sličicu. imam i dva orginala al te ti nedam ti su mi za preseravanje pred prijateljima:D

chrissy
01.04.2009., 12:16
Imam i ja jedan "originalni" Exciter tour Live in (nekigradkojinisamzapamtila) i to su nutra 2 cd-ja, ahaaaa...:mirko:
Sad tek vidim koji treš skupljam doma, imam skoro sve dosad nabrojeno, osim ovog sata u obliku australije, i ovog seta boca sa ljudima u narodnoj nošnji :cerek:

chrissy
01.04.2009., 12:23

Uh, multipraktik, imam jedan barbi roza na cjetiće, koji nema niš ugrađeno, al dobiješ škarice u istoj barbi-roza boji, olovke, kemijske i još jednu olovku s perjem na vrhu (umjesto gumice), pa ravnalo, šiljilo, gumicu... itd...
Drugi multipraktik je u obliku jumbo jeta, a treći u obliku letećeg tanjura... ti su na tavanu, ali imam ih... :D

nutty
01.04.2009., 13:37
ja nudim olovke koje imaju na vrhu umjesto gumice razne mede u boji, pandu, neke čupce, imam i uramljeno prešano cvijeće:lol:

Herp
01.04.2009., 17:47
Rekoh, amateri. :hekla:

http://media8.dropshots.com/photos/532297/20090401/174419.jpg

Elem, imamo:
-multipraktik sa srčekom
-post-its u obliku srca
-olovku na miša
-olovku na Kennya iz Southparka
-plišani cvijet koji pjeva Hepi brzdej kad ga stisneš :mig:

Eh, da.
Ne nudim ništa, samo se hvalim. :B

sophiella
01.04.2009., 17:49
:cerek: hanić, zlatna si :cerek: da, da, bezvremenski je prava riječ :D

Znam neke koji svjež buket, spretno i dovitljivo, uz pomoć laka za kosu i centralnog grijanja kroz tjedan dana pretvore u bezvremenski.
:lol: da, imam i ja jednu poznanicu koja baš svako cvijeće koje dobije osuši i postavi na zid:flop:
soba joj izgleda kao ofucana grobnica

Herp
01.04.2009., 18:13

Have we met before?

Posljednja u kolekciji je crvena ruža koju dobih od ljubljenog bića na Dan žena.

Prije toga buket kojeg ulovih na svadbi jedne moderatorice. :hekla:

I tak. :raspa:

Rekoh, jedem vas za doručak. :D

Pero Perić
01.04.2009., 23:53
Ja nudim kolekciju filmova ''Vrisak'', dakle vrisak 1, 2 i 3. (američki glupi horor-šrot).

To sam kupila pred koju godinicu za npr 39,99 kn zbog dvostrukog zajeba:
1. kupljeno na blagajni u Konzumu u 16:10 min (jeziva gužva) misleći da je samo jedan film po super cijeni

2. misleći da je taj jedan kultni film Johna Carpentera :lol:

e iznenađenja kad sam metnula u dvd da pogledam :lol:

dakle nudim, ne tražim ništa (osim ak bi neko imo za :afro: )

sophiella
02.04.2009., 08:54
danas je novi dan, evo i novi dar:D
samo za prave trešseterice, one koje drže do sebe, unikatna porculanska štikla-labud, štikla-labud koju svaka trešseterica koja imalo drži do sebe mora imati na svom toaletnom stoliću:cerek:
dečki, to je divan poklon i za vašu djevojku ili majku:D
http://i39.tinypic.com/2em2y9x.jpg

jahorinka
02.04.2009., 09:11
ovo je stvarno must have :s

Untollerant
02.04.2009., 09:30
Dobio sam od obitelji jaslice za pod bor.
One papirnate na poklopcu čokolade. Kad otvorite čokoladu dignete poklopac, i eto ježušeka.
Pa bih čejnđo za jednu bijelu na crne (ilikakvegod) točkice leptir mašnu.

Violently happy
02.04.2009., 10:42
unikatna porculanska štikla-labud

Icuce!!!:s:cerek:

Ja bih štiklu labuda..:moli: Za uzvrat nudim srebrni broš-paun, sa repom u svim duginim bojama..:top:(na žalost, nemam sliku..:()

Azriela
02.04.2009., 12:11

Have we met before?

Posljednja u kolekciji je crvena ruža koju dobih od ljubljenog bića na Dan žena.

Prije toga buket kojeg ulovih na svadbi jedne moderatorice. :hekla:

I tak. :raspa:

Rekoh, jedem vas za doručak. :D

:rofl::lol:

Moderiraš krivi pdf, sista :mig:

Al nema trampe oko toga, da znaš :mad:

Herp
02.04.2009., 12:13
:rofl::lol:

Moderiraš krivi pdf, sista :mig:

Al nema trampe oko toga, da znaš :mad:

Nisam je ni nudila. :2up:

Nego.

Kupila sam torbicu (crnu, platnenu, sportsku, najobičniju) s treš privjeskom. Dragi kad ga je vidio rekao je da mu izgleda ko nešto što bi Ida Prester nosila. To mogu trampiti za nekaj, iako nije poklon. Oš da ti ga opišem? Slikala bi ga al na poslu sam pa nemrem prebacit slike na komp. :o

Azriela
02.04.2009., 12:21
Nisam je ni nudila. :2up:

A jesi grubijankaaaa :tuzni:

Nego.

Kupila sam torbicu (crnu, platnenu, sportsku, najobičniju) s treš privjeskom. Dragi kad ga je vidio rekao je da mu izgleda ko nešto što bi Ida Prester nosila. To mogu trampiti za nekaj, iako nije poklon. Oš da ti ga opišem? Slikala bi ga al na poslu sam pa nemrem prebacit slike na komp. :o

A kakav je privjesak? :raspa:

Inače...Ida Prester stvari- sve nešto naopako, tooootalno drukčije od drugih...hlače nisu kul, ako se ne sašiju od majice; torba nije kul, ako se ne prekroji djedov nakurnjak...i sve tako :rolleyes:

Herp
02.04.2009., 12:30
A kakav je privjesak? :raspa:

Čizmica. Sveukupna veličina oko 4 cm. Na petu. Tirkizno plava. "Žniranci" na donjem dijelu rozi. "Žniranci" na gornjem dijelu debeli i žuti. ("Žnirance" stavljam u navodnike jer nisu pravi nego je sve saliveno od jednog komada plastike i prefarbano gdjegod). Dio iznad pete također rozi. Gornji dio kaubojskog oblika (blago u "V"), obrub rozo-bijeli na bijele točke. Sa strane nalijepljene sunčane naočale, kričavo roze, oblika osamdesetih. Na donjem dijelu pričvršćena dva minijaturna roza zvonceta, komada 2. :cool:

Herp
02.04.2009., 12:31
Inače...Ida Prester stvari- sve nešto naopako, tooootalno drukčije od drugih...hlače nisu kul, ako se ne sašiju od majice; torba nije kul, ako se ne prekroji djedov nakurnjak...i sve tako :rolleyes:

Netko djedov...netko dečkov. :raspa:

Violently happy
02.04.2009., 12:37
Kupila sam torbicu (crnu, platnenu, sportsku, najobičniju) s treš privjeskom.

Oš mijenjat za ogromnu bijelu (vreća lajk)torbu sa velikim zlatnim Dolce Gabbana slovima?Dodam i rejbanice, koje prekriju cicufa, stakla u nekoliko duginih boja..

Herp
02.04.2009., 12:38
Oš mijenjat za ogromnu bijelu (vreća lajk)torbu sa velikim zlatnim Dolce Gabbana slovima?Dodam i rejbanice, koje prekriju cicufa, stakla u nekoliko duginih boja..

Alo, retajko, ne minjan boršu, samo ćizmu :rolleyes:

Jedva san našla boršu :o

Violently happy
02.04.2009., 12:42
Alo, retajko, ne minjan boršu, samo ćizmu :rolleyes:

Jedva san našla boršu :o

Onda gubi..ovdje se trampuje.
Ne hvali se šta je ko kupijo.:kava:

edit: kuuuurbo bogata.

Herp
02.04.2009., 12:45
Onda gubi..ovdje se trampuje.
Ne hvali se šta je ko kupijo.:kava:

Pa tranpujen ĆIZMU ALO :mad:

Može i za buket. S tvoje svadbe, recimo. :o

Violently happy
02.04.2009., 12:48
Pa tranpujen ĆIZMU ALO :mad:

Može i za buket. S tvoje svadbe, recimo. :o

Jebla te ćizma, šta spominješ torbu onda biZeksualko..?:Snajper:

Ja bacam dildo na mojoj svadbi.Dakle, pripremi se.:kava:

sophiella
02.04.2009., 14:52
Icuce!!!:s:cerek:

Ja bih štiklu labuda..:moli: Za uzvrat nudim srebrni broš-paun, sa repom u svim duginim bojama..:top:(na žalost, nemam sliku..:()

kako nemaš sliku? pa neću trampiti ovu unikatnu štiklu-labud za nešto što nisam vidijela, jer kao što i sama vidiš štikla-labud je prajsles:D
stavi sliku pa ćemo razgovarati:o

Pero Perić
02.04.2009., 18:48
Jebla te ćizma, šta spominješ torbu onda biZeksualko..?:Snajper:

Ja bacam dildo na mojoj svadbi.Dakle, pripremi se.:kava:

Samo pliiiiiz nemoj onaj željezni

(takav već imam)

Zbunjevita :)
02.04.2009., 22:55
sve vrlo korisne sitnice iz china shopa..:)

(Tko hoće pošaljem mu 2 kile zidnih satova, gipsanih dupina, šalica s nikad viđenim porukama, staklenih kugli u kojima lete šljokice umjesto snijega, nikad korištenih okvira za sličice, gipsanih klaunova i raznih beštija, plastične tvorevine nedokučene primjene ecc. :kava:)

bata konj harmonikas
03.04.2009., 16:37
menjam stare patike za stare patike. u pizdu materinu u gradu nemos kupit nista normalno, sve neki kokainski flashevi.

JPK
04.04.2009., 00:27
Eh, da.
Ne nudim ništa, samo se hvalim. :B

Meni je tvoja kolekcija više kičasta nego trešasta :ne zna: Razlika je :ne zna:

04.04.2009., 12:52
samo za prave trešseterice, one koje drže do sebe, unikatna porculanska štikla-labud, štikla-labud koju svaka trešseterica koja imalo drži do sebe mora imati na svom toaletnom stoliću:cerek:

:lol:::lol::lol: :s:s

Ajme, ja ću poludit!!! daj to vamo...:zubo:

nutty
04.04.2009., 14:38
ja sam odlučila da ću dati izraditi labud- štiklu u veličini br. 39 tako da ih mogu nositi na svojoj treš svadbi, takav primjerak divote ,sjaja i kiča jednostavno mora biti moj jer želim izgledati kao princeza.....:lol::lol:

sophiella
05.04.2009., 11:26
:lol:::lol::lol: :s:s

Ajme, ja ću poludit!!! daj to vamo...:zubo:

a što ću ja dobiti:(

nutty
17.04.2009., 12:57
neka mi se javi netko tko ima cd od josipa katalenića i to orginal, plaćam u zlatu ako treba:s:lol: :top::D

kukuriku
17.04.2009., 18:28

toga više nema.:cry:
ili ipak ima? ha?

Mr.Bean
17.04.2009., 22:03
Majce sa natpisima tipa bitch,no soilicone i bilo kakvih drugih natpisa

Marina2501
18.04.2009., 01:14

ajme skoro sam se iskidala na ovo :rofl::rofl::rofl:
šteta što je bacio, al brat je za 18-i rođendan (prije cca 15 godina ;) ) dobio od neke cure na poklon neki slični kič; bijela kreštavo svjetljeća keramika koja se presijava u duginima bojama (kako to drukčije opisati?!) a predstavlja muškića na konju sa duuugim repom u "pokretu" sa ženom koja stoji kraj konja; sve "ukrašeno" pink svilenim mašnicama... Uvijek mi je bilo strašno, ali prije nisam znala cijeniti treš element tog predmeta!! Sad bih ga s obožavanjem stavila ponad radnog stola!!

Molim još jednom pročitati pravila treš podforuma!
A.

20.04.2009., 23:32
Eh, ja bi sad ponudila svog klauna s porculanskom glavom, al previše ga lajkam.. :cerek:
Malo mu se njegova pinki šljoksta majica poderala, al i dalje mi, iz ne znam kojeg razloga, sjedi na polici iznad stola..
a baš mi je swatki...:zubo:

Jedri mala jedrilica
21.04.2009., 01:08
Morat ću jedan vikend skoknuti na selo i orobiti bakinu kuću, tek tada ću moći znatnije pridonijeti ovoj temi s goblenima, tabletićima na naslonima fotelja i televizoru, pozlaćenim gondolama i statuama djevice Marije u raznoraznim pozama.

Dotad evo nešto skromnije:

Kemijska-sleš-privjesak Boss Filters
http://img89.imageshack.us/img89/6726/9100decd2a4646da66367f3.jpg

Gel svijeća u staklenoj posudici, s plavom morskom soli na dnu, školjkama raznih oblika te morskom zvijezdom
http://img89.imageshack.us/img89/6829/336289.jpg

Nož u obliku mitskog konja na drvenom stalku
http://img89.imageshack.us/img89/8599/411492.jpg

:o

is_none
21.04.2009., 01:23
Da ne izlete kroz sajbu prilikom nedajboze sudara :kava:
Stvarno svasta pitam :kava:

da fakat svasta pitac :P

is_none
21.04.2009., 01:26
Uh, u životu sam dobila SVE gore navedeno... i još par onih staklenih kugli (sa snijegom i bez njega) i ukrasne kutijice svih oblika i od svih mogućih materijala...I sve to je neko vrijeme skupljalo prašinu na polici, a sad sam sve pobacala u kutiju pa spremila u špajzu... :o
Ne znam, kolko god glup poklon bio, nemam srca bacit ga... :ne zna:

slazem se i ja sam dobivao sve od gore navedenog a najvise volim kad dobijem plisanog medu koji je swadak...a sad salu na stranu-nemam srca niti jedan poklon baciti jer mi je svaki poklon u srcu i od meni dragih osoba :ne zna:

Vilibald
21.04.2009., 09:49
Nož u obliku mitskog konja na drvenom stalku

ovo me oborilo,totalno je:s:cerek:

Azriela
21.04.2009., 11:08
ovo me oborilo,totalno je:s:cerek:

Joj i mene :lol::lol::rofl:

Herp
21.04.2009., 11:13
Meni je ova svijeća istinski lijepa :ne zna:

Violently happy
21.04.2009., 11:16

Pa ti si istinska trešerica. :meće joj orden na grud: :cerek:

is_none
21.04.2009., 11:45
Gel svijeća u staklenoj posudici

gle gel svijecica bas je ljepa ja je uvijek volim dobi na poklon

Pročitati pravila, molim. (http://www.forum.hr/showpost.php?p=18315424&postcount=2)

violently_happy

Herp
21.04.2009., 14:57
:meće joj orden na grud: :cerek:

Svaku priliku koristiš. :rolleyes:

Violently happy
21.04.2009., 15:21
Svaku priliku koristiš. :rolleyes:

A neš ti prilike..:rolleyes:

Azriela
21.04.2009., 15:26
A neš ti prilike..:rolleyes:

Metni i meni :D na grud :cerek: :rofl:

Violently happy
21.04.2009., 16:06
Metni i meni :D na grud :cerek: :rofl:

Da ti se metnem na grud?Ae dobro..:kava:

Azriela
21.04.2009., 16:24
Da ti se metnem na grud?Ae dobro..:kava:

Orden :(

A ti...ne znam bi li stala, pored ovako bujnih atributa :D

Violently happy
21.04.2009., 16:30
Orden :(

A ti...ne znam bi li stala, pored ovako bujnih atributa :D

evo ti..http://infosecurity.us/images/Medal_of_Honor.jpg

Medal of honor.Meni je baš treši..:raspa:

Ima netko da bi se mijenjao s Redom Danice?(katice, ili koje ono već):cerek:

http://www.posluh.hr/hrvatska/medalje/red11.jpg

Herp
21.04.2009., 16:36
Post prijavljen radi ismijavanja Ordena Hrvatske Katice.

Hrvatska Katica se, naime, našla jako uvrijeđena time. :o

Chu Mei
21.04.2009., 16:39

i meni:ne zna: :trešerica a da nije ni svjesna::misli::D

Violently happy
21.04.2009., 16:40
Post prijavljen radi ismijavanja Ordena Hrvatske Katice.

Hrvatska Katica se, naime, našla jako uvrijeđena time. :o

Buni se i Red Đurđi i red kulena i red sira.A hebat ga..ne mogu sve biti treši.:o

21.04.2009., 23:19
Heh..ja bi ponudila stolić koji stoji na nekoj, kakti, brončanoj statui neke ženske sa spljoštenim sisama..samo, nije moj nego od frendice.. Pa ne želim da se i ona uvrijedi jer dio njenog inventara proglašavam kićem..:zubo:
A baš bih fotku stavila..:rofl:

despina
22.04.2009., 02:47
A imam i ja treša koliko vam srce želi :cerek:
Ako itko želi foto albume iz China shopa sa motivima patke ili mrtve prirode neka se javi,također keramičke figurice djevojčica na bicikli ili morska zvijezda posuta šljokicama.Ne manja mi ni svijećnjaka raznih boja i oblika kao i kojekakvih svijeća od kokosa i jagoda :rolleyes:
Također jedan od najvećih treševa je okvir za slike i šalice za raznim bedastim natpisima :bljak:
A najjače mi je kad mi za rođendan poklone našu sliku u okviru iz China shopa :rigo:

22.04.2009., 12:23
Ma boli me.. Ipak udjeljujem ovaj divni stolić na ovom prekrasnom stalku... :zubo: :rofl:
http://img511.imageshack.us/img511/8572/stolic.jpg

despina
22.04.2009., 12:28
Ma boli me.. Ipak udjeljujem ovaj divni stolić na ovom prekrasnom stalku... :zubo: :rofl:

:eek: :eek: :eek:
ja biiii

:lol: :lol:

is_none
22.04.2009., 23:46
:eek: :eek: :eek:
ja biiii

:lol: :lol:

ne ne ja bi tooo :moli: :lol:

despina
22.04.2009., 23:47
ne ne ja bi tooo :moli: :lol:

Ma ja sam prva !!! :p :o

is_none
22.04.2009., 23:58
Ma ja sam prva !!! :p :o

ali ja sam noviji na ovom pdf i imam puno pravo nesto dobiti na poklon(kuzis ono kad dodjes u novootvoreni ducan pa te obaspu poklonima i promotivnim pakiranjima):o :lol:

23.04.2009., 10:28
Eh to se morate dogovoriti sa mojom prijateljicom...:raspa::rofl:

nutty
23.04.2009., 18:32

e bilo bi fora da je umjesto ženske crnac:D:lol:

slavica_05
23.04.2009., 20:40
ajme nisan se ovako odavno nasmijala :rofl:
kad promislin, pa svacija je kuca nepresusni izvor ovih i slicnih primjeraka
koji su se svojedobno morali imat jel :kava:

a kad smo kod mirisnih vodica..sicate sehttp://img183.imageshack.us/img183/3734/dscn3020preview.jpg
a onda kad su ga prelili u staklenu bocicu http://img183.imageshack.us/img183/5523/ralon85mlas78081.jpg

a one kemijske di je zenska u kupacem kostimu pa kad priokrenes bude gola,
ili one iz venecije di gondolica pliva od vrha prema ruci dok pises :D

moment
23.04.2009., 20:44
stvarno, bokte, što joj je sa sisom??:eek:
netko je nabio nogom, prestrastven prijašnji vlasnik...?:confused:
no offence.

Linda Hathor
23.04.2009., 21:07
Ako darivana osoba živi u tuđini, predlažem kičastu razglednicu omirisanu parfemom iz dućana sve po 8. Zgodno, mislim, ako nekog baš mrzite. Dobit će beskorisni komad papira i galopirajuću migrenu prouzrokovanu smradom.:ne zna:

23.04.2009., 21:23
stvarno, bokte, što joj je sa sisom??:eek:
netko je nabio nogom, prestrastven prijašnji vlasnik...?:confused:
no offence.

Eh ne znam.. i ja se pitan što jo je sa sisom...:rofl:

Pero Perić
23.04.2009., 21:51
al ta ženska ima mobitel, ako ja dobro vidim :misli:

to je (inspirirano susjednim topicom) zasigurno neka vrsta suvremeno-modernističko-konceptualnog poklona :ne zna:

da, da, i ove mirišljave razglednice su super izbor za poklonit nekome :rolleyes:

Edit: sjetih se jednog dobrog. Poklonit nekome ulaznicu za rigoleto-performans bi bilo baš swaaaatko :cerek:

bata konj harmonikas
23.04.2009., 22:06
ma jok, imas one muzicke cestitke, kad otvoris a ono svira nesto, obicno za elizu ili sta vec.

e sad, nadjes fino neku sa "ostala si uvijek ista (kucka)" ili "svi pjevaju, ja ne cujem (nikome se ne radujem, samo podrigujem)" ili "krmelj u mom oku" ili sta vec i posaljes dragoj osobi :D

is_none
23.04.2009., 22:59
[QUOTE=Linda Hathor;20178578]Ako darivana osoba živi u tuđini, predlažem kičastu razglednicu omirisanu parfemom iz dućana sve po 8. Zgodno, mislim, ako nekog baš mrzite. Dobit će beskorisni komad papira i galopirajuću migrenu prouzrokovanu smradom.:ne zna:[/QUOT

ja uvijek volim dobiti takvu razglednicu :ne zna::ne zna:

Linda Hathor
24.04.2009., 01:21
ja uvijek volim dobiti takvu razglednicu :ne zna::ne zna:[/QUOTE]

Ma, sve 5, na trešu smo.

Nego, podsjetilo me na slični poklon kojeg sam dobila jednom od poznanice koja živi vani; za rođendan mi je poslala pisamce, temeljitio usmrđeno jednim takvim parfemskim užasom, a kako ga je ova kraljica pošpricala parfemom na još frišku tintu, čitav se papir uflekao, cirkus.:s Ovaj topic mi je evociorao uspomenu na taj poklončić, pa zato to spomenuh u prethodnom postu. Nostalgija.

Uz sve to što zaista cijenim tuđe dobre namjere. :)

Herp
24.04.2009., 14:17
AAAAAAAAAAAA :s

Upravo sam na poslu otvorila jednu poštansku pošiljku (računi nekakvi) i sve MIRIŠI :s :s

Kuverta, računi, priložena dokumentacija, SVE IKAD jebeno miriši :s

A još sam prehlađena, nos mi je pun šmrkalja, nisam maloprije uspjela namirisati da mortadela koju sam uzela iz fridža tamo stoji već 10 dana, da nije bila zelena, pojela bih ju :s

Ali ne, pošiljka MIRIŠI :s :s

Azriela
24.04.2009., 15:26
AAAAAAAAAAAA :s

Upravo sam na poslu otvorila jednu poštansku pošiljku (računi nekakvi) i sve MIRIŠI :s :s

Kuverta, računi, priložena dokumentacija, SVE IKAD jebeno miriši :s

A još sam prehlađena, nos mi je pun šmrkalja, nisam maloprije uspjela namirisati da mortadela koju sam uzela iz fridža tamo stoji već 10 dana, da nije bila zelena, pojela bih ju :s

Ali ne, pošiljka MIRIŠI :s :s

Ah, fregrens frikovi...jedan moj poslovni partner ima toliko "mirisan" ured, da apsolutno sve što dođe od njih tako miriše....nije mi bilo jasno koji im je, dok nisam otišla na sastanak.

Mislim da im je energetska učinkovitost ozbiljno smanjena zbog broja aparata "koji oslobađaju miris čak 90 dana". Čini mi se da nisam vidjela niti jednu utičnicu u koju nisu uguzili jedan taj :eek:

Kad sam otišla, kosa mi je "mirisala" po tome :D i unutrašnjost torbe...onako kako se inače uvuče miris dima. Teški frikovi.

Nego, nije li aparat za utaknut u struju, a koji "osvježava" prostor, idealan darak? Barem za useljenje...recimo daruješ nekome onoliko aparata koliko mu prostorija ima novi stan :zubo:

Pero Perić
24.04.2009., 17:27
Nego, nije li aparat za utaknut u struju, a koji "osvježava" prostor, idealan darak? Barem za useljenje...recimo daruješ nekome onoliko aparata koliko mu prostorija ima novi stan :zubo:

Ne koliko prostorija nego koliko utičnica :top:

I ako se poklonoprimac zove Karlo - svi će dolazit kakati kod njega!

nutty
24.04.2009., 23:12
jel se tko sjeća one dječje pošte šnikeriki, koverta i papir bili su sa nekim cvjetićima, anđelima, žabicama....

JPK
24.04.2009., 23:15
Da, i to se zvalo šnikerikik :D

nutty
24.04.2009., 23:21

ajde dobro, jedno slovo sam zaboravila:D

Herp
25.04.2009., 00:22

Pre volim to :cerek::cerek::cerek::cerek::cerek::cerek::cerek: