View Full Version : Tražim vješticu, maga, vidovnjaka...
Lea Sun
20.02.2009., 11:53
Tražim osobu koja je od volje vidjeti u moju budućnost bilo preko tarota, I Chinga, what ever... inače sama prakticiram ponešto od navedenog ali je jako teško biti objektivan kad se radi o tebi samom...Ima li dobrovoljaca?
(btw. htjela bih kupiti ciganske gatalačke karte ako ih netko prodaje ...)
Tražim osobu koja je od volje vidjeti u moju budućnost bilo preko tarota, I Chinga, what ever... inače sama prakticiram ponešto od navedenog ali je jako teško biti objektivan kad se radi o tebi samom...Ima li dobrovoljaca?
budućnost se mijenja svakom tvojom odlukom i misli.Misli o onome što želiš u budućnosti i to češ imati.
i prestani živjeti u budućnost,postoji samo sada
Lea Sun
22.02.2009., 23:16
Očito da nema pravih vidovnjaka , ne bar na ovom podforumu!!!:confused:
:D
bahmud73
23.02.2009., 07:16
kad promijenis znak na avataru u om ,onda si blizu.Cini mi se da je trenutni znak svijetlosni.
Lea Sun
23.02.2009., 21:25
kad promijenis znak na avataru u om ,onda si blizu.Cini mi se da je trenutni znak svijetlosni.
Ne kužim, pojasni!!!:confused:
LJUBAWOLJA
24.02.2009., 13:24
Ne kužim, pojasni!!!:confused:
Telema!
Pa, om je mantra ađna čakre, koja je, između ostalog, zadužena i za "vidovnjaštvo". Sigil Lava je dio sigila om-a, Lav je "Otac Svjetlosti". Svjetlost je jedan od simbola za uvid ili spoznaju. Inače, nema baš nekog smisla da ti netko drugi "gata" kako bi ti došla od spoznaja o svome osobnom putu, ili samo, što je još gore, zadovoljila znatiželju. Tko god se bavi proricanjem na posvećeni način, svjestan je činjenice da je takav čin profaniranje istinskog umijeća stupanja u kontakt sa duhovnim vodstvom, te izrugivanje prema svome vlastitom SAČ-u. Mač se nikada ne izvlači "bez potrebe", niti sprema "bez časti"; ili se barem takvih pravila čvrsto drže istinski posvećenici. Neka te ne brine vlastita subjektivnost, istinska aspiracija prema Velikom Djelu i iskustvo koje dolazi neprekidnom praksom, štite od svake geške. Kao i prema svim drugim stvarima u životu, i u ovom slučaju je pristup isti, ako te nešto zanima bavi se time i ne očekuj da netko drugi uradi tvoj posao umjesto tebe. Dapače, pogotovo što se tiče duhovnosti, to je zaista nemoguće. No, ako te zaista zanima takav pristup, imaš bezbroj oglasa u novinama, tv-u, webu, teletekstu itd. za usluge toga tipa, pa se javi na neki od njih. Ili, ako si u mogućnosti, odi na neki sajam, vašar ili cirkus, i uđi u šator na kojem stoji natpis "...će da ti gatam...":)
Agape!
Lea Sun
24.02.2009., 21:42
Telema!
Pa, om je mantra ađna čakre, koja je, između ostalog, zadužena i za "vidovnjaštvo". Sigil Lava je dio sigila om-a, Lav je "Otac Svjetlosti". Svjetlost je jedan od simbola za uvid ili spoznaju. Inače, nema baš nekog smisla da ti netko drugi "gata" kako bi ti došla od spoznaja o svome osobnom putu, ili samo, što je još gore, zadovoljila znatiželju. Tko god se bavi proricanjem na posvećeni način, svjestan je činjenice da je takav čin profaniranje istinskog umijeća stupanja u kontakt sa duhovnim vodstvom, te izrugivanje prema svome vlastitom SAČ-u. Mač se nikada ne izvlači "bez potrebe", niti sprema "bez časti"; ili se barem takvih pravila čvrsto drže istinski posvećenici. Neka te ne brine vlastita subjektivnost, istinska aspiracija prema Velikom Djelu i iskustvo koje dolazi neprekidnom praksom, štite od svake geške. Kao i prema svim drugim stvarima u životu, i u ovom slučaju je pristup isti, ako te nešto zanima bavi se time i ne očekuj da netko drugi uradi tvoj posao umjesto tebe. Dapače, pogotovo što se tiče duhovnosti, to je zaista nemoguće. No, ako te zaista zanima takav pristup, imaš bezbroj oglasa u novinama, tv-u, webu, teletekstu itd. za usluge toga tipa, pa se javi na neki od njih. Ili, ako si u mogućnosti, odi na neki sajam, vašar ili cirkus, i uđi u šator na kojem stoji natpis "...će da ti gatam...":)
Agape!
:eek:
bahmud73
25.02.2009., 13:11
Telema!
Agape!
Sve si lijepo napisala ali je ona pitala nazalost samo za posao i ljubav,by the way jeli to Luc u Rijeci jer onda se znamo.Jedan od kupaca.
LJUBAWOLJA
25.02.2009., 19:21
Sve si lijepo napisala ali je ona pitala nazalost samo za posao i ljubav,by the way jeli to Luc u Rijeci jer onda se znamo.Jedan od kupaca.
Let the force be with you...:)
bahmud73
26.02.2009., 01:02
Let the force be with you...:)
Pardon ,samo me okrznulo,salim se ali morao sam se ispravit,pozdrav.
Lea Sun
04.03.2009., 09:05
dajte pojasnite posljednja dva posta!!!
:ne zna:
LJUBAWOLJA
04.03.2009., 09:21
dajte pojasnite posljednja dva posta!!!
:ne zna:
Luc Skywalker, light sword, jedi...:)
Lea Sun
04.03.2009., 09:35
Luc Skywalker, light sword, jedi...:)
Eh sad...puno mi je jasnije.:p
RedRose5
16.03.2009., 12:34
http://www.artuproar.com/uploads/skins/previews_m/witch_on_broom_sm.jpg
ali istinito i pravo, ne krivo, lažno, ne ono što se reklamira po novinama, oglasnicima itd, već autentičnu osobu koja ima iskustva u tim stvarima.
kaktus-car
16.03.2009., 13:15
ja bijah sa jednom nogom na mjesecu, ali vrijeme klasicnih magova prolazi, this is the dawning of the age of aquarious
RedRose5
16.03.2009., 13:33
Poznavala sam jednu ženu što se bavila urocima, magijom itd. :confused: Jedne večeri smo išle na groblje :ne zna:, iza ponoći :eek: i uzela je zemlju sa svježeg ukopanog groba :eek:, skupljala je mačje i pseće dlake itd. Hm.
Poznavala sam jednu ženu što se bavila urocima, magijom itd. :confused: Jedne večeri smo išle na groblje :ne zna:, iza ponoći :eek: i uzela je zemlju sa svježeg ukopanog groba :eek:, skupljala je mačje i pseće dlake itd. Hm.
hmmm interesantna osoba svakako po opisu vidim da su se ljudi u njenoj blizini razboljevali i razvodili...
a sto se tice naslova sto bi ti s jednim magom ili vjesticom :confused: mislim znam sto bi s vjesticom (stoces muska pokvarena masta) ali ako kazem bit cu baniran :lol:
Ramzes13
16.03.2009., 15:48
http://www.artuproar.com/uploads/skins/previews_m/witch_on_broom_sm.jpg
ali istinito i pravo, ne krivo, lažno, ne ono što se reklamira po novinama, oglasnicima itd, već autentičnu osobu koja ima iskustva u tim stvarima.
Draga ovisi šta je tvoja predođba o viještici... to je ionako još jedno etiketiranje... ali opet, hajde tvoja predođba o vještici koju ti želiš upoznati?
RedRose5
17.03.2009., 07:37
ne mislim na sex konotaciju što se tiče vještice, već na njeno znanje, magiju i ostale stvarčice kojima se bavi... a to se isto odnosi na maga, bez bilo kakve sex konotacije :)
Ramzes13
17.03.2009., 08:24
ne mislim na sex konotaciju što se tiče vještice, već na njeno znanje, magiju i ostale stvarčice kojima se bavi... a to se isto odnosi na maga, bez bilo kakve sex konotacije :)
onda sam ja velika vještica...
RedRose5
17.03.2009., 15:02
onda sam ja velika vještica...
Ramzes, ti se zafrkavaš a ja sam smrtno ozbiljna:(
Ramzes13
17.03.2009., 15:43
Ramzes, ti se zafrkavaš a ja sam smrtno ozbiljna:(
Ne već shvati ozbiljno...
Ne već shvati ozbiljno...
pa no,kako da te shvati ozbiljno kad tako sturo pises..pojasni malo...objasni...
RedRose5
18.03.2009., 07:14
pa zanimaju me ljudi koji se bave magijom, ali fakat oni autentični.. ne ovi koji se reklamiraju po novinama, Areni, raznim TV kućama itd.
Dexter nije lud
18.03.2009., 10:20
pa zanimaju me ljudi koji se bave magijom, ali fakat oni autentični.. ne ovi koji se reklamiraju po novinama, Areni, raznim TV kućama itd.
Autentični...misliš oni sa diplomom?:)
Pa ta zenska s kojom si se druzila sto nije bas imala neko znanje???
Ramzes13
18.03.2009., 14:22
pa no,kako da te shvati ozbiljno kad tako sturo pises..pojasni malo...objasni...
Kako da joj pojasnim kad nije zainteresirana za od početka... a i nemam šta objašnjavati... kad bude vrijeme učitelj će joj se pojaviti kao od nikuda...
YourAngel
18.03.2009., 15:48
kak znaš da će se NJOJ pojaviti učitelj??
Ona samo se želi družiti sa tako nekim tko je već imao učitelja te vrste... ili ga još ima
YourAngel
18.03.2009., 15:54
Susrest ćeš na svom putu maga ili vješticu, ili kako već, ako ti je suđeno da ga sretneš. I kada za to dođe vrijeme.
Tu se ne moraš puno grčiti. :top:
A to druženje, pa hm, koliko je zahvalno... ne znam, jer takva osoba, ako je autentična zna i osjeća sve što si pomislila, i prije nego si i sama toga svjesna, tako da... za kvalitetno druženje sa takvom osobom moraš imati čisto i bistro srce jer sve ostalo, svako crnilo on osjeća i nije mu lako ni privlačno biti u takvom društvu. Tako daaaa.... mislim tu nema glume ni muljanja, ako ikada sretneš "autentičnog" maga ili vješticu vidjećeš da vidi kroz tebe kao rendgen. :mig:
E jedino ako želiš upoznati takvu osobu radi neke "usluge", rituala ili već tako nečega što te tišti.. ok, ali za biti sa takvim frend, pa to je za mene velika privilegija. :s
Ramzes13
18.03.2009., 16:12
Susrest će magiku i maga ali ga neće prepoznati, susrest će učitelja al neće prepoznati, jer ako u duši nisi učenik nitko ti nije učitelj...
Hoću reći jednostavnim riječima da ona misli da je magija uzeti dvije tri ruže, skuhat u loncu staviti pred prag ljubavnika i on će se zaljubiti u nju....
Barem ja imam takav dojam, zato je zovem na votkicu ili šampanjac ne...
Kad bih joj ja rekao da sam recimo spoznao šta je strah, šta ego, šta ljubav, šta elementi, šta praznina i punina... i rekao da sam mag ona nebi povjerovala...
Ako griješim ispravite me... dosta je takvih ljudi koji magiju smatraju bukvalno crtićem a ne znanoštću, mudrošću o prirodi stvari i domenama u kojima se možemo kretati i djelovati...kada zašto i gdje...
dašak vjetra
18.03.2009., 18:02
Susrest će magiku i maga ali ga neće prepoznati, susrest će učitelja al neće prepoznati, jer ako u duši nisi učenik nitko ti nije učitelj...
Hoću reći jednostavnim riječima da ona misli da je magija uzeti dvije tri ruže, skuhat u loncu staviti pred prag ljubavnika i on će se zaljubiti u nju....
Kad bih joj ja rekao da sam recimo spoznao šta je strah, šta ego, šta ljubav, šta elementi, šta praznina i punina... i rekao da sam mag ona nebi povjerovala...
Ako griješim ispravite me... dosta je takvih ljudi koji magiju smatraju bukvalno crtićem a ne znanoštću, mudrošću o prirodi stvari i domenama u kojima se možemo kretati i djelovati...kada zašto i gdje... :top:
biserje pred svinje bacaš
no offense ljudi
Kada se čovek počne previše baviti magijom,magija se počne baviti njime.
Ramzes13
18.03.2009., 20:14
:top:
biserje pred svinje bacaš
no offense ljudi
O ne ne... nije kolegica svinja... nisam ja biser...
(Ja izazivam da otkrije svoje poznavanje magije:mig:)
bahmud73
19.03.2009., 01:28
Stani pred ogledalo,upali svijetlo i treniraj.
Ramzes13
19.03.2009., 01:30
Stani pred ogledalo,upali svijetlo i treniraj.
Dozvoli da se malo zabavljam...
kaktus-car
19.03.2009., 10:10
Ako griješim ispravite me... dosta je takvih ljudi koji magiju smatraju bukvalno crtićem a ne znanoštću, mudrošću o prirodi stvari i domenama u kojima se možemo kretati i djelovati...kada zašto i gdje...
bit ce nesto od tebe
RedRose5
19.03.2009., 12:07
znam zbog čega želim sresti takvu osobu... ne mislim da je magija branje 3 ruže, malo vode i dobivam njegovo "volim te, forever"... puno sam razmišljala od jučer do danas... hm, ako nešto tražiš, moraš nešto i dati.. što mogu dati, kad nemam ništa, osim života, zdravlja i muževe ljubavi... dakle, predragocjene stvari za neku "trgovinu"... imam problem.. i naišla sam na zatvorena vrata.. hm, možda su ova zatvorena, a ne vidim druga koja se tek otvaraju? ... vidjet ćemo
znam zbog čega želim sresti takvu osobu... ne mislim da je magija branje 3 ruže, malo vode i dobivam njegovo "volim te, forever"... puno sam razmišljala od jučer do danas... hm, ako nešto tražiš, moraš nešto i dati.. što mogu dati, kad nemam ništa, osim života, zdravlja i muževe ljubavi... dakle, predragocjene stvari za neku "trgovinu"... imam problem.. i naišla sam na zatvorena vrata.. hm, možda su ova zatvorena, a ne vidim druga koja se tek otvaraju? ... vidjet ćemo
Tražiš pogrešnu osobu.
Ti bi da rešiš neke svoje probleme i misliš da će ti neki mag u tome pomoći nešto.
Mislim da tu gadno grešiš.Tebi u suštini treba neka produhovljena osoba,a u velikom broju slučajeva duhovnost i osobe koje se bave magijom nemaju veze jedno sa drugim.Osim toga , mnogo lakše je naći maga ili samozvanog maga,nego duhovnu osobu.Duhovne osobe se neeksponiraju javno,njima nije potrebna potvrda drugih osoba o sopstvenoj vrednosti.
Umesto potrage za odgovorom koje će ti drugi servirati,bolje ti je da pogledaš u sebe.Jer su svi odgovori u nama.
RedRose5
19.03.2009., 14:57
znam, Dejjan... sve to znam... imam druge motive za ovo što sam napisala....
kaktus-car
19.03.2009., 15:44
znam, Dejjan... sve to znam... imam druge motive za ovo što sam napisala....
vidim ja da ti patis od manjka adrenalina
Ramzes13
19.03.2009., 19:00
Tražiš pogrešnu osobu.
Ti bi da rešiš neke svoje probleme i misliš da će ti neki mag u tome pomoći nešto.
Mislim da tu gadno grešiš.Tebi u suštini treba neka produhovljena osoba,a u velikom broju slučajeva duhovnost i osobe koje se bave magijom nemaju veze jedno sa drugim.Osim toga , mnogo lakše je naći maga ili samozvanog maga,nego duhovnu osobu.Duhovne osobe se neeksponiraju javno,njima nije potrebna potvrda drugih osoba o sopstvenoj vrednosti.
Umesto potrage za odgovorom koje će ti drugi servirati,bolje ti je da pogledaš u sebe.Jer su svi odgovori u nama.
Nebi se složio!
Ja se nebavim magijom jer se njome nemože baviti, ono što se može i što se naziva magika kako ja to vidim je produhvoti sebe, steći znanje, strpljenje, mudrost...
magika nije biti za ili protiv već postati osvješten, svjestan ....
RedRose5
19.03.2009., 20:37
:) dobra konstatacija :)
JA SAM PRAVI MAG! AKO HOĆEŠ DA TI OTKRIJEM GDJE LEŽI KAMEN MUDRACA ...morat ćeš mi platiti 1000 eura + porez na dodanu vrijednost ;)
RedRose5
19.03.2009., 20:57
JA SAM PRAVI MAG! AKO HOĆEŠ DA TI OTKRIJEM GDJE LEŽI KAMEN MUDRACA ...morat ćeš mi platiti 1000 eura + porez na dodanu vrijednost ;)
:s konačno netko sa konkretnom ponudom :lol:, ali preskup si :rofl:
Saradonija
19.03.2009., 21:54
Ovo šta si ti pitala je isto kao da si došla doktoru i rekla: 'Šta mi je?' uz očekivanje da ti on odgonetne simptome, postavi dijagnozu i prepiše lijek. Šta je uopće budućnost? U svakom slučaju nešto što nije 100% determinirano, postoji nešto što se zove slobodna volja i sposobnost da sami kreiramo svoj život. Problem nastaje kad se izgubimo, kad neznamo više šta želimo, kud idemo, kad volja oslabi i kad nam se čini da život upravlja nama a ne mi njime.
Što se tiče proricanja. Ovo je godina učenja i nadogradnje, bukvalno školovanja, ili nečeg čime se baviš u slobodno vrijeme. Što se tiče tvog prakticiranja raznih prediktivnih tehnika, nema ništa posebnog i misterioznog u tome, sve se svodi na rad i učenje. Dakle, oboružaj se knjigama i uči, ne gubi vrijeme otkrivajući toplu vodu.
Što se tiče ljubavi, neka prošla ljubavna priča te koči. Tvoje srce je u prošlosti. Kako onda misliš krenuti naprijed? S druge strane, nije vrijeme za neke ogromne emotivne poduhvate, niti novitete. Ovo je vrijeme zabavljanja, a ne odgovornosti koje veza sama po sebi donosi. Društvo ti često kvari emotivan život.
Ajd napiši ako sam šta 'pogodila.':)
bahmud73
20.03.2009., 11:48
Dozvoli da se malo zabavljam...
Yasto mislis da sam ovo tebi napisao.U ostalom dobova odgovore Redrozis od nas ali opet pogreska.Ne vjeruje da to sve moze pitati sebe.Sve joj je lijepo receno a ona opet trazi ducan da kupi odgovor umijesto da dođe na prava vrata i postavi tamo pitanje.
ma neobracaj paznju na ramzesa bahmud73 on ni nezna nis drugo nego se zabavljat :mig:
kaktus-car
20.03.2009., 15:03
:) dobra konstatacija :)
jebiga, odi skaci na bunjee-jump ako ti treba adrenalina, pravi magovi su vrlo odgovorni spram djeljenja znanja okolo ;)
Opce nije tesko nac carobnjaka on obicno nosi siroku halju i na glavi ima siljatu kapu na kojoj pise carobnjak :lol:
E pitanje ima li tu ko je citao "boja magije" ili "Mort" ili "Kiselo caranje" ili nesto slicno??? ako ima neko ko je citao nesto poput ovoga ali da je od drugog autora daj nek javi...
Lea Sun
20.03.2009., 17:36
Ovo šta si ti pitala je isto kao da si došla doktoru i rekla: 'Šta mi je?' uz očekivanje da ti on odgonetne simptome, postavi dijagnozu i prepiše lijek. Šta je uopće budućnost? U svakom slučaju nešto što nije 100% determinirano, postoji nešto što se zove slobodna volja i sposobnost da sami kreiramo svoj život. Problem nastaje kad se izgubimo, kad neznamo više šta želimo, kud idemo, kad volja oslabi i kad nam se čini da život upravlja nama a ne mi njime.
Što se tiče proricanja. Ovo je godina učenja i nadogradnje, bukvalno školovanja, ili nečeg čime se baviš u slobodno vrijeme. Što se tiče tvog prakticiranja raznih prediktivnih tehnika, nema ništa posebnog i misterioznog u tome, sve se svodi na rad i učenje. Dakle, oboružaj se knjigama i uči, ne gubi vrijeme otkrivajući toplu vodu.
Što se tiče ljubavi, neka prošla ljubavna priča te koči. Tvoje srce je u prošlosti. Kako onda misliš krenuti naprijed? S druge strane, nije vrijeme za neke ogromne emotivne poduhvate, niti novitete. Ovo je vrijeme zabavljanja, a ne odgovornosti koje veza sama po sebi donosi. Društvo ti često kvari emotivan život.
Ajd napiši ako sam šta 'pogodila.':)
Paaa, jesi, jesi..pogodila si...
Lea Sun
20.03.2009., 17:38
Zna li netko dobar link za ciganske gatalačke karte, tehnike proricanja s njima...?
One su mi onako najdraže, najprihvatljivije i...pogađaju!:)
bahmud73
20.03.2009., 18:12
Zna li netko dobar link za ciganske gatalačke karte, tehnike proricanja s njima...?
Ne znaju ti one koristit kompjuter,moze onda broj telefona.
Saradonija
20.03.2009., 19:19
Koliko mi je poznato, nit postoji knjiga niti neki kvalitetan link o sudbinskim kartama ili ciganicama. Neznam da li ih imaš, nisu skupe, i s njima dobiješ malu knjižicu s nekoliko metoda. Što se tiče tih karata, dosta sam s njima radila, prilično su jednostavne. Što se tiče rada s njima, možeš primjeniti i tarot otvaranja, ukoliko ne poznaš nikog tko s njima radi i tko ti ih može objasniti. One se zbog nedostatka literature uče metodom pokušaj/pogreška i samostalno istraživanje ili kroz usmeno prenošenje, ono, s koljena na koljeno :D
littlehorn
22.03.2009., 12:34
Opce nije tesko nac carobnjaka on obicno nosi siroku halju i na glavi ima siljatu kapu na kojoj pise carobnjak :lol:
E pitanje ima li tu ko je citao "boja magije" ili "Mort" ili "Kiselo caranje" ili nesto slicno??? ako ima neko ko je citao nesto poput ovoga ali da je od drugog autora daj nek javi...
Da, Harry Potter..od J.K.Rowling, pa "okultna" zbirka Viktorije Faust..:kava:
littlehorn
22.03.2009., 12:37
http://www.essortment.com/all/gypsytarotca_ruyz.htm
http://www.tarotbazaar.com/
Quality=Unknown
RedRose5
23.03.2009., 07:29
zašto je moja tema prebačena u ovu?
zašto je moja tema prebačena u ovu?
jel nema smisla da budu 2 iste
Zasto proicanje ucite iz knjiga mislim ok procitat o tehnici ali ne i onako svaka karta oznacava ono sto oznacava gatatelju a to se razlikuje od osobe do osobe...
Procitao sam par knjiga o gatanju i sam se iskusao i shvatio da recimo karta smrt u svakoj literaturi je drukcije objasnjena a kad sam bacao karte pokazivala mi se u onim slucajevima kako sam joj ja odredio znacenje drugim rijecima kad imas karte onda meditiras malo nadnjima i odredis im znacenje e sad kako ih bacat ono keltski kriz i tako to to malo pogledas a i opet mozes neko svoje bacanje slozit...
YourAngel
23.03.2009., 13:28
i ponekad u nekontroliranim uvjetima ispadnu ne baš očekivani rezultati... :D
YourAngel
23.03.2009., 13:34
Koliko mi je poznato, nit postoji knjiga niti neki kvalitetan link o sudbinskim kartama ili ciganicama. Neznam da li ih imaš, nisu skupe, i s njima dobiješ malu knjižicu s nekoliko metoda. Što se tiče tih karata, dosta sam s njima radila, prilično su jednostavne. Što se tiče rada s njima, možeš primjeniti i tarot otvaranja, ukoliko ne poznaš nikog tko s njima radi i tko ti ih može objasniti. One se zbog nedostatka literature uče metodom pokušaj/pogreška i samostalno istraživanje ili kroz usmeno prenošenje, ono, s koljena na koljeno :D
Istina, nema o njima baš puno, svojevremeno sam danima tragala, ali slabo...
Radim sa njima dugo godina i često intuitivno odredim smjer bacanja karata.
I funkcionira, ne mora sve uvijek biti "po knjizi".
Opuštenost, usredotočenost i intuicija je ključna u svemu. Odgovori se javljaju kao bljeskovi intuitivno u umu.
I događa mi se da je ono što mi je prvo palo na pamet bilo najtočnije, a nakon razmišljanja, kombiniranja znala sam sama sebe zapetljati i dovesti u trilemu.
Ja ponekad imam malo dileme jedino oko kombiniranja nekih karata u nizu...
YourAngel
23.03.2009., 13:38
Ma znaš, ne pogađaju one, nego ti sama sebi daješ odgovore...
samo je sa tim kartama možda jednostavnije dešifrirati poruku.
One su oruđe, kad sami nismo dovoljno razvijeni da pročitamo šta piše u nama samima, pa trebamo prevodioce.
Prošlost, sadašnjost i budućnost je u svima nama, i mi u njima.
Oduvijek i zauvijek. Sve je jedan jedinstveni tok.
RedRose5
31.03.2009., 13:46
otvaram tarot A. Crowley-a.. ali sebi to ne mogu... baš bih voljela da mi netko otvori njegov tarot
otvaram tarot A. Crowley-a.. ali sebi to ne mogu... baš bih voljela da mi netko otvori njegov tarot
Zasto bas njegov????
Tražim vješticu...
oš broj od moje bivše ? :lol:
RedRose5
31.03.2009., 14:08
Zasto bas njegov????
zato jer mi je najbolji.. prije sam otvarala ciganske karte :) pa rider waite tarot i onda sam 1996. prešla na Crowley-a
RedRose5
31.03.2009., 14:09
otvaram samo velike arkane
RedRose5
31.03.2009., 14:10
Velike arkane su kao velike mudrosti ili aduti ili ključevi za rješavanje situacija predstavljenih malim arkanama, pri čemu ključ razrješuje pitanje uzroka, posljedice, savjeta, ili nečeg drugog, ovisno u kontekstu u kojem se upotrebljava.
RedRose5
31.03.2009., 14:12
22 karte velike arkane povezuju se s 22 slova hebrejskog alfabeta. Ipak uočava se da su kartama prdruženi simboli: 12 znakova zodijaka, 7 planeta i 3 elementa (vatra-sumpor-BIČ mučenjem kažnjava i potiče Animalnu Dušu, voda-sol-LANAC veže lutajuće misli, zrak-živa-BODEŽ ranjavanjem i puštanjem krvi smiruje prevelik žar). Ova 3 elementa se u hinduizmu poistovjećuju s 3 Gune: Rajas (vatra), Tamas (voda) i Sattvas (zrak), dok se u kršćanstvu, u evanđeljima, u mučenju Kristovom koriste isti elementi, samo je bodež zamijenjen čavlima.
zato jer mi je najbolji.. prije sam otvarala ciganske karte :) pa rider waite tarot i onda sam 1996. prešla na Crowley-a
Da ali je tebi najbolji... sto neznaci da ce nekom drugom super lezat ja sam koruisstio dosta razlicitih tarota najbolje mi idalje lezi I-ching i cigance te onda rune bacam uvjek svo troje jednoj osobi i vidim mogu rec potpunu sliku... probo sam crowleya ali nije mi bas tako jako super ono ko recimo i neke druge tarot karte jednako mii je lezao...
RedRose5
31.03.2009., 14:19
Crowley-ev tarot mi pruža više nego drugi ... nekako, "poletim" u više sfere lakše s tim kartama, nego s drugima...
Crowley-ev tarot mi pruža više nego drugi ... nekako, "poletim" u više sfere lakše s tim kartama, nego s drugima...
OK kontam ali tako je tebi....
Ti bolje vidis na te karte jer ti bolje leze ali zasto trazis nekog da ti bas na te karte gleda nevjerujes drugim kartama ili???
RedRose5
31.03.2009., 14:43
1. sama sebi ne mogu otvoriti; 2. dosta su mi drugi gledali na razno-razne karte i - pucanj u prazno; 3. zanima me što bi sad bilo... 4. jesi li vidio moj topic "knjiga prizivanja"?
1. sama sebi ne mogu otvoriti; 2. dosta su mi drugi gledali na razno-razne karte i - pucanj u prazno; 3. zanima me što bi sad bilo... 4. jesi li vidio moj topic "knjiga prizivanja"?
1. Zato sto nisi objektivna ja sebi otvaram najnormalnije; 2. nisi isla nikom ko zna; 3. nista ljep nam se ne pise na globalnom planu a sto se individua tice kako ce bit bit ce; 4 vidio sam i cinimi se bajkovito :) ;
navigator1
01.04.2009., 19:53
Vidim da si iz Rijeke. Potraži Sagan-a, ako je još živ.
YourAngel
02.04.2009., 10:16
A jel znate da su to samo privremena sredstva za vidjeti nešto.
Kada prijeđemo tu barijeru, nikakva nam ponagala nisu potrebna.
Ni karte, ni ništa slično da bismo ne vidjeli, nego ZNALI budućnost.
Ali i svoju pradavnu prošlost... (tu ne mislim u nazad 15 godina...)
Tako da je sasvim nebitno tko se služi kakvim nožem da oguli krumpir.
Samo još kratko vrijeme nam treba pa da vidimo šta je ispod ljuske i bez noža... bez mehanike... samo čista fina usmjerena energija... :s
YourAngel
03.04.2009., 11:12
oš broj od moje bivše ? :lol:
Da je vještica bi ona tebe znala zadržati :mig:
YourAngel
03.04.2009., 11:18
Ali za neupućene moram napomenuti, bez obzira što nas sex "ne zanima" :lol:
da su MAGovi daleko naaaaaajbolji ljubavnici od sveg muškog roda. :s
Poznaju sve moguće i nemoguće erogene zone... pa čuj ja te čisto onak ženski razumijem što želiš upoznati Maga. Neka ti je sa srećom.
Samo teško se pronalaze, a žena sa kojom su intimni ubija za male pare... (mislim čuva ga za sebe), tak da... ne znam baš kolke su šanse...
A ako je ipak u pitanju adrenalin, preporučam skakanje iz padobrana.
Vrlo učinkovito.
otherkind
12.04.2009., 23:42
pa zanimaju me ljudi koji se bave magijom, ali fakat oni autentični...
Treba jos vremena proci, tek si na pocetku svog puta, a na svom putu trebas nauciti jos mnogo stvari, no ustrajes li ostvarit ces svoj naum i pronaci ono sto trazis
Hey, Bok Magovi i vjestice!!!
Tko bi mi od vas pomogao procitati karte koje sam otvorila?
Imam Lenomard Karte.
Ovako: DAMA, poklopilo je djete a djete je poklopio mjesec.
u Prvom redu se nalaze: (Cvijece, sunce, knjiga, riba, kotva.)
drugu red: (djetelina, prsten, kriz, lijes, zmija)
treci red: ( ljiljan, oblak, zvijezda, kuca, medvjed)
Hvala vam unaprijed!
ornit
Sapientia
01.05.2009., 16:24
Meni su gatali s ciganskim kartama,a i sama gatam s njima.Gospodja koja mi je prvi put gatala na njih rekla mi je da cu kad budem starija gatati kao i ona,da imam to u sebi ali da ja to sada ne vjerujem,kao sto nekad nije ni ona.Slazem se s tobom i meni su one najdraze od svih karata i stvarno pogadjaju.Kod nas ih nema za kupiti-ima ih u Austriji i mislim u Sloveniji tako su meni rekli.Sta se tice nekakvog linka ja sam ga trazila,ali sam samo pronasla jednu curu-zenu kojoj posaljes svoje podatke i pitanja a ona ti odgovori ako stigne.Zove se Tiana Setka-upisi pa ces pronaci.
Lea Sun
01.05.2009., 16:58
Meni su gatali s ciganskim kartama,a i sama gatam s njima.Gospodja koja mi je prvi put gatala na njih rekla mi je da cu kad budem starija gatati kao i ona,da imam to u sebi ali da ja to sada ne vjerujem,kao sto nekad nije ni ona.Slazem se s tobom i meni su one najdraze od svih karata i stvarno pogadjaju.Kod nas ih nema za kupiti-ima ih u Austriji i mislim u Sloveniji tako su meni rekli.Sta se tice nekakvog linka ja sam ga trazila,ali sam samo pronasla jednu curu-zenu kojoj posaljes svoje podatke i pitanja a ona ti odgovori ako stigne.Zove se Tiana Setka-upisi pa ces pronaci.
Probala sam poslati poruku Tiani ali za sada ništa.
Pročitala sam njezin blog i tako.
Mislim da treba meditacijom pronaći smisao svake karte jer karta ne mora imati isto značenje različitim ljudima. Tu je i poseban pristup baš svom špilu karata itd.
Kad več gledaš na cihanice, opiši kako otvaraš karte!
navigator1
01.05.2009., 17:02
Potraži u Splitu gospođu Branku. Najbolju vidovnjakinju koju sam upoznao u ovom životu. Ako zapne potraga (a mislim da ćeš lako nać) pošalji pp pa ti pomognem u potrazi.
Sapientia
01.05.2009., 17:20
Naravno da svaka karta ima vise znacenja,svi mogu gatati na njih ali malo ko od njih pogadja.Mene je ta gospodja ucila da nije bitan nacin otvaranja karti vec tvoja sposobnost i koliko mozes neke stvari predvidjeti.Ona zna neke sta isto gataju,a imas ih i priliku vidit na tv-u pa nemaju pojma a drze se pravila.Kod gatanja nema pravila samo unutarnji osjecaji.Ja samo postavim pitanje i izvlacim tri ili pet karata i od pocetka napr.-ako je prva karta dijete-novi pocetak pitam pitanje kakav ce biti pocetak,ovisi o pitanju i tako dok se ne otvori ispod svake od tri karte i sa zadnjom zakljucim-ne koristim sve karte i izvlacim ih nasumce tj. onaj ko pita. Ne znam jesi li ista razumila u ovome,nadam se da jesi.A na koje karte ti gatas?
Sapientia
01.05.2009., 17:22
Potraži u Splitu gospođu Branku. Najbolju vidovnjakinju koju sam upoznao u ovom životu. Ako zapne potraga (a mislim da ćeš lako nać) pošalji pp pa ti pomognem u potrazi.
A na sta gata ta gospodja Branka i koliko naplacuje? Jeli tebi sve pogodila?
Engelchen00012
02.05.2009., 12:38
Naravno da svaka karta ima vise znacenja,svi mogu gatati na njih ali malo ko od njih pogadja.Mene je ta gospodja ucila da nije bitan nacin otvaranja karti vec tvoja sposobnost i koliko mozes neke stvari predvidjeti.Ona zna neke sta isto gataju,a imas ih i priliku vidit na tv-u pa nemaju pojma a drze se pravila.Kod gatanja nema pravila samo unutarnji osjecaji.Ja samo postavim pitanje i izvlacim tri ili pet karata i od pocetka napr.-ako je prva karta dijete-novi pocetak pitam pitanje kakav ce biti pocetak,ovisi o pitanju i tako dok se ne otvori ispod svake od tri karte i sa zadnjom zakljucim-ne koristim sve karte i izvlacim ih nasumce tj. onaj ko pita. Ne znam jesi li ista razumila u ovome,nadam se da jesi.A na koje karte ti gatas?
Upravo tako. Uvjerila sam se masu puta koliko se razlikuje gatanje kad "imas osjecaj" i kad to radis reda radi. Ja se ostavim takvih stvari, ako se ne osjecam inspirirano...Inace fatalno pogrijesim.
Sapientia
02.05.2009., 15:13
Upravo tako. Uvjerila sam se masu puta koliko se razlikuje gatanje kad "imas osjecaj" i kad to radis reda radi. Ja se ostavim takvih stvari, ako se ne osjecam inspirirano...Inace fatalno pogrijesim.
Naravno jer ne mozes gledati na karte ako si s necim opterecen,ako nisi smiren i posvecen tome,a i rekli su mi da se ne smije puno puta na dan gledati na karte,da se i karte umore.
Na koje karte ti gatas,ciganske ili?
Dali iko od vas poznaje neku dobru gataru, dervisa ili hodzu koji mi moze pomoci. TREBA MI HITNO POMOC.
UNAPRIJED HVALA.
Uranija
15.07.2009., 09:02
Gataru? A što ti je točno?
Gataru? A što ti je točno?
Neko ko zna da gleda buducnost i da gata,da ti pomogne ako ti treba?
Mislim da si vec cula za to.
Uranija
15.07.2009., 09:16
Neko ko zna da gleda buducnost i da gata,da ti pomogne ako ti treba?
Mislim da si vec cula za to.
Nitko ti to ne može, zar to ne znaš?
Nitko ti to ne može, zar to ne znaš?
Znam da moze al treba naci nekoga ko stvarno zna to da radi.
Uglavnom hvala.:mig:
.mosquito.
15.07.2009., 09:44
Vidovoti Milan :mig:
zed_alive
15.07.2009., 09:46
ne treba ti gatara. imaš nešto bolje u sebi: ženski intuiciju :) koja te odvodi uvijek baš tamo gdje trebaš biti
Ramzes13
15.07.2009., 09:56
Ovakva tema je bila milion puta, mislim da će ti modovi sankcionirat to.
Ako te zanima izlječenje, nauči shvatat stvari oko sebe, ostavi se molitvi nekim NLO-ima i shvati sebe, usput ćeš doć do tehnika kojima možeš zaista promjenit život...one nisu za tvoje trenutno stanje sada...
Ima ljudi koji su čuda učinili snagom volje, zašto ne bi i ti?
visoka_peta
15.07.2009., 12:48
Zaboravi gatare, to ti neće donijeti ništa dobroga a usmjeriti će te na pogrešan put. Osloni se na svoju intuiciju.
black1888
15.07.2009., 15:24
što fali onima na rtlu i novoj?
:rofl:
Lea Sun
20.07.2009., 20:25
Mislim da gatare i vračevi postoje samo ih je jako malo. Puno više ih je onih koji obmanjuju javnost želeći financijsku korist. Oni pravi neće naplaćivati svoje usluge!
Mislim da gatare i vračevi postoje samo ih je jako malo. Puno više ih je onih koji obmanjuju javnost želeći financijsku korist. Oni pravi neće naplaćivati svoje usluge!
Dali se na ovom forumu moze naci tko se razume u vlasku magiju???
Lijep pozdrav
ornit
yagodica
11.08.2009., 00:27
hahahahaha bože ljudi jeste vi normalni?!mislim,ne osporavam ničije vjerovanje,al jel se vi ne bojite Boga,ak uopće vjerujete u njega?strašno...
yagodica
11.08.2009., 00:33
Hey, Bok Magovi i vjestice!!!
Tko bi mi od vas pomogao procitati karte koje sam otvorila?
Imam Lenomard Karte.
Ovako: DAMA, poklopilo je djete a djete je poklopio mjesec.
u Prvom redu se nalaze: (Cvijece, sunce, knjiga, riba, kotva.)
drugu red: (djetelina, prsten, kriz, lijes, zmija)
treci red: ( ljiljan, oblak, zvijezda, kuca, medvjed)
Hvala vam unaprijed!
ornit
to ti sve znači da si pukla i da se ostaviš tih gluposti lol
Lilith_Magart
11.08.2009., 10:50
hahahahaha bože ljudi jeste vi normalni?!mislim,ne osporavam ničije vjerovanje,al jel se vi ne bojite Boga,ak uopće vjerujete u njega?strašno...
Zgodno...nego ti u Boga vjeruješ zbog straha il' su te naučili da je to "normalno" i kakve to ima veze sa temom uopće??:cerek:
Eeeeee....."M&M" je zaista na umoru. :raspa:
yagodica
11.08.2009., 16:39
Zgodno...nego ti u Boga vjeruješ zbog straha il' su te naučili da je to "normalno" i kakve to ima veze sa temom uopće??:cerek:
Eeeeee....."M&M" je zaista na umoru. :raspa:
ne,krivo shvaćen post.ne vjerujem u Boga zbog straha,ili jer sam tako naučena ili neznam već zbog čega.Vjerujem jer znam da je on jedini koji zna sve o nama,što će se dogoditi svakome od nas i kakv mu je život.I to se ne može predvidjeti nikakvim kartama,gatanjem iz kave,dlana i sličnim glupostima.
Lilith_Magart
11.08.2009., 16:43
ne,krivo shvaćen post.ne vjerujem u Boga zbog straha,ili jer sam tako naučena ili neznam već zbog čega.
Nego zašto? :)
yagodica
13.08.2009., 00:53
Nego zašto? :)
odgovor ti je u ostatku posta heh..
Bjesomar_
13.08.2009., 01:35
Tražim vješticu, maga, vidovnjaka...
Za maga i vidovnjaka ne znam , ali sto se tice vjestice mogu ti moju zenu preporuciti.
TotesKind
13.08.2009., 12:31
Takvih ti ovde nema :lol:
Osim mozda Baphometa, Ljubawolje i jos neki koje nisam popamtio:top:
with teeth
13.08.2009., 12:56
neznam, ja prodajem tziganske šlape i jastuke
Ramzes13
13.08.2009., 16:58
Za maga i vidovnjaka ne znam , ali sto se tice vjestice mogu ti moju zenu preporuciti.
Zar nije svaka žena jedna mala vještica?:kava:
visoka_peta
13.08.2009., 17:06
Evo ja gotovo svaku večer letim na metli....:)
apollo.
13.08.2009., 17:14
al ovo te fakat ne kužim..
glupa generalizacija..
isto ko
kaj nije svaki muškarac jedna mala svinja?
sry al ne kužim te.. znam kaj je bilo, al opet. to ne opravdava tvoj stav.
TotesKind
13.08.2009., 17:39
Nije:kava:
Dali mi mozes dat ime ili broj od te zene al privatno. Molim te treba mi hitno.
Ramzes13
30.08.2009., 15:17
al ovo te fakat ne kužim..
glupa generalizacija..
isto ko
kaj nije svaki muškarac jedna mala svinja?
sry al ne kužim te.. znam kaj je bilo, al opet. to ne opravdava tvoj stav.
Iskustvo čini čovjeka...:mig:
visoka_peta
30.08.2009., 16:08
Dali mi mozes dat ime ili broj od te zene al privatno. Molim te treba mi hitno.
Možeš misliti kako je to mila i draga ženica kada joj treba zemlja sa frobova, i ti bi kod takve vještice otišla? Netko ti se gadno zamjerio.
is_none
02.09.2009., 19:32
Ja sam samo Vampire slayer jel ti ja mogu pomoci ;)
is_none
02.09.2009., 19:34
Možeš misliti kako je to mila i draga ženica kada joj treba zemlja sa frobova, i ti bi kod takve vještice otišla? Netko ti se gadno zamjerio.
u potpunosti se slazem s tobom tko zna sta sve moze navuci na tebe.
MOZDA STE VI SVI U PRAVU ALI KAD NEMAS KUD VJERUJES U SVE. AKO IKO MI MOZE POMOC MOLIM DA MI SE JAVI ILI PRIVATNO ILI OVAKO.
POMOZITE MI PREKLINJEM VAS
Redros5 PREKLINJEM TE AKO IMAS BROJ OD TE ZENE JAVI MI PRIVATNO. MOLIM TE. HITNO MI TREBA POMOC.
RedrOSE5 PREKLINJEM TE AKO IMAS BROJ OD TE ZENE JAVI MI PRIVATNO. MOLIM TE. HITNO MI TREBA POMOC.[/QUOTE]
dalma07
14.10.2009., 22:09
Ljudi moji kako si vi navlačite prokletstvo na sebe i svoje obitelji,nikada vam nebi palo na pamet da se ovim stvarima bavite
Fr. A.U.N.
14.10.2009., 22:22
MOZDA STE VI SVI U PRAVU ALI KAD NEMAS KUD VJERUJES U SVE. AKO IKO MI MOZE POMOC MOLIM DA MI SE JAVI ILI PRIVATNO ILI OVAKO.
POMOZITE MI PREKLINJEM VAS
Vjeruj mi, broj te žene ne trebaš. Ako ti stvarno treba pomoć, onda ti uopće ne treba broj te žene, da ti na kraju stvarno ne bi trebala pomoć!
Vjeruj mi, broj te žene ne trebaš. Ako ti stvarno treba pomoć, onda ti uopće ne treba broj te žene, da ti na kraju stvarno ne bi trebala pomoć!
Meni je stvarno potreban neko ko mi moze pomoci, razumite me ljudi, meni ne trebaju gatare za budalastinje nego sam ostala u invalidskim kolicima vec 2 i po godine i zivot mi ja pakao.
POMOZITE MI DA NADJEM NEKOGA KO ME NECE PREVARIT A DA CE MI POMOCI.
DOKTORI MI NEMOGU POMOCI, SVE SAM OBISLA
visoka_peta
01.12.2009., 12:39
Mislim Susy da pretjeruješ, shvačam potpuno tvoju situaciju, ali okreni se nekoj meditaciji, nekoj duhovnoj obnovi ili nešto slično. Obilaženjem raznih vidovnjaka, pasti češ još dublje, vjeruj mi. Ovo ti govorim stvarno od srca a i iskustva. Zašto nisi otišla kod Mekija iz Maroka, svi su jako pozitivno pisali o njemu. Kakve vještice, kakvo obilaženje grobova, ma šta misliš da će te to spasiti i izvući? Zaboravi to.
Mislim Susy da pretjeruješ, shvačam potpuno tvoju situaciju, ali okreni se nekoj meditaciji, nekoj duhovnoj obnovi ili nešto slično. Obilaženjem raznih vidovnjaka, pasti češ još dublje, vjeruj mi. Ovo ti govorim stvarno od srca a i iskustva. Zašto nisi otišla kod Mekija iz Maroka, svi su jako pozitivno pisali o njemu. Kakve vještice, kakvo obilaženje grobova, ma šta misliš da će te to spasiti i izvući? Zaboravi to.
potpisao bi ovo..
potpisao bi ovo..
Mozda bi ti to i potpisao ali vidim da svi ti koji pisu take poruke na kraju idu gatarama, hodzama itd.
Hvala vam na razumjevanju.
Pitala bih vas ja da nemozete na noge posle jedne inekcije.
A citav zivot trcis i radis i najednom ostanes u kolicima zahvaljujuci drugima.
ashwinikumaras
25.12.2009., 19:11
POMOZITE MI DA NADJEM NEKOGA KO ME NECE PREVARIT A DA CE MI POMOCI.
DOKTORI MI NEMOGU POMOCI, SVE SAM OBISLA
Otiđite na bioterapiju po metodi Zdenka Domančića, možda vam to pomogne. Znaju se neki ljudi dići iz kolica, ovisno o problemu koji imaju... Nema garancije ali ne škodi probati :top:
Fr. A.U.N.
26.12.2009., 10:47
Kakva misao. Ovo je kao da si rekao "kad se čovjek previše počne baviti životom, život se počne baviti njime". Jedino što je previše vezano uz magiju je to da previše ljudi nema pojma šta je to magija.
Otiđite na bioterapiju po metodi Zdenka Domančića, možda vam to pomogne. Znaju se neki ljudi dići iz kolica, ovisno o problemu koji imaju... Nema garancije ali ne škodi probati :top:
Hvala ti mnogo, mozda si jedini koji me je razumio.
VELIKO HVALA OD SRCA
Kakva misao. Ovo je kao da si rekao "kad se čovjek previše počne baviti životom, život se počne baviti njime". Jedino što je previše vezano uz magiju je to da previše ljudi nema pojma šta je to magija.
Upravo tako, mnogi se prave da ne znaju sta je magija i da nikad nisu culi za nju ili te odgovaraju da ne ides a posle na privatnim porukama svi su bili negdje i poznaju nekok ili traze boljeg.
ZASTO JE NAROD FALS??? JA BAR NE KRIJEM DA TRAZIM NEKOGA ZA POMOC.
visoka_peta
29.12.2009., 13:04
Upravo tako, mnogi se prave da ne znaju sta je magija i da nikad nisu culi za nju ili te odgovaraju da ne ides a posle na privatnim porukama svi su bili negdje i poznaju nekok ili traze boljeg.
Oprosti, Susy, ali ja sam ti odavno napisala da odeš bioenergetičaru, samo smo ti svi rekli iskreno da ti od gatara koje obilaze groblja može biti samo gore, a ne bolje.
blue witch
26.01.2010., 15:37
Pozdrav svima.....
nova sam ovdje na ovom forumu....i ako ste ocekivali vjesticu (a vidim da je trebate)stigla sam............................
Lea Sun
30.01.2010., 14:13
Pozdrav svima.....
nova sam ovdje na ovom forumu....i ako ste ocekivali vjesticu (a vidim da je trebate)stigla sam............................
Kako vještičariš?
DiabolusUmbra
20.02.2010., 01:49
Sudbina postoji u obliku da ti je nesto zapisano ostvariti u zivotu a to ces i ovako i onako na neki nacin ostvariti. Sudbina se ne mijenja nikakvim odlukama i nijedan vidovnjak ti ju nece rec (mislim na one prave),moze ti reci jedino trenutni put kojim ides a ti mozes neke stvari popraviti ili sjebat. Znaci i ovako i onako sve je na tebi,ali ako bas moras (ali bas MORAS) upoznat nekog pravog vidovnjaka javi mi se na privat. Ne radi tretmane telefonski,samo ako dodes do nje ce te primit,zivi u pazinu sto znaci da bi ti morala ici samnom do nje. A njen broj ti necu dat jer zenu znam osobno,a i onda bi svi trazili broj,pa zvali,sprdali itd... Ovo je ozbiljna stvar i ne sprdam se tako da mi se javis jedino ako imas neki stvarni problem. I da nece te sjebat jer radi sve sa papirima,znaci ima medunarodni certifikat i placa porez drzavi na to cime se bavi itd....
Ivan L.
03.03.2010., 11:51
Pozdrav svima.....
hhahahaha dobra si!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol
Susy, pokušavam te razumjeti. Zapravo teško se uživjeti u nečiju bol kao što je tvoja. Kako i sama veliš, do jučer si hodala i bila zdrava, a sada bespomoćna u kolicima. To se danomice događa tisućama ljudi na svijetu. Nažalost nema nikakve magije koja bi ti pomogla, osim što bi te prije svega takvi ''eksperti'' lišili novca. Postoji jedini i najdjelotvorniji način da se pokušaš što prije snači u svojem sadašnjem, osiromašenom stanju.
Neznam o kakvoj je bolesti riječ, ali največa i najdjelotvornija ''magija'' je moč volje kojom ćeš se polako probijati prema zdravlju ili prema načinu života kakav ti je moguć. Ljudi koji su iznenada upali u takvu nevolju teško mogu prihvatiti to stanje i spremni su povjerovati u kojekakve magijske smicalice.
Pokušaj s molitvom i vjerom, onom pravom u Boga i ne govori: zašto mi je to Bog dao, jer nije ti on to dao, svi smo podložni zakonima fizike, kemije...., ali ti može dati milost da osjetiš da je to sada tvoj životni put koji ima važnu poruku za tebe. Tvoja bol može postati močno sredstvo zadobivanja milosti prosvjetljenja na tvom životnom putu. Samo što je prvi korak prihvatiti taj teški križ i moliti za prosvjetljenje u kojemu ili preko kojega ćeš spoznati pravi cilj prema kojemu ti je ići.
Lea Sun
14.03.2010., 21:11
Ima svakakvih vještica, magova, vidovnjaka između kojih i onih koji šalju poruke na pm, pošalju vam broj žiro računa i dogovorite se za razgovor putem mobitela.
NE NASJEDAJTE NA TAKVE STVARI jer Vam:
1) pravi vidovnjaci nikad neće tražiti lovu
2) za njih ćete čuti od nekog, prema preporuci i neće se reklamirati preko pp foruma
3) neće vam obećavati brda i doline, znajte da život nosi i ružne stvari pa dobro razmislite da li ih želite čuti. Pravi vidovnjak će reći sve što vidi!
Marsovka
21.03.2010., 17:28
Ima svakakvih vještica, magova, vidovnjaka između kojih i onih koji šalju poruke na pm, pošalju vam broj žiro računa i dogovorite se za razgovor putem mobitela.
NE NASJEDAJTE NA TAKVE STVARI jer Vam:
1) pravi vidovnjaci nikad neće tražiti lovu
2) za njih ćete čuti od nekog, prema preporuci i neće se reklamirati preko pp foruma
3) neće vam obećavati brda i doline, znajte da život nosi i ružne stvari pa dobro razmislite da li ih želite čuti. Pravi vidovnjak će reći sve što vidi!
Pravi vidovnjak ti nece reci sve sto vidi,jer pravi vidovnjak zna etiku i zna da ti ne smije rec sve sto vidi.
Lea Sun
27.03.2010., 23:18
I tako tražim već ohoho vremena pravog vidovnjaka/inju, štriguna/štrigicu, vješticu ili slične...ali nikako mi potraga ne ide...POTRAGA ZA PRAVIM ILI PRAVOM!
Svi bi nešto rekli pa debelo naplatili!!! Pa zar stvarno misle da sam ja bedakinja???
Misle da nitko ne zna zamoliti da se zapiše broj tekućeg računa i visina uplate, a poslije toga (navodno) sljedi razgovor sa vizijama o mojoj budućnosti???
O lake i lakovjerne zarade...i to u ovoj krizi kad ljudi nemaju za kruh!
Neka zapamte da im je to novac sa krvavim tragom-kako došlo, tako prošlo!
Ja moju kunu takvima NEDAM!!!
love.sucks.ass
20.04.2010., 19:21
pa evo, da ti preporučim...
napisala sam na onoj temi s vidovnjacima već. ja sam bila kod marte marije serdar. nekako je sve što je rekla imalo smisla, znaš kad ono osjetiš da ti neko ne sere gluposti nego zna što priča.
I tako tražim već ohoho vremena pravog vidovnjaka/inju, štriguna/štrigicu, vješticu ili slične...ali nikako mi potraga ne ide...POTRAGA ZA PRAVIM ILI PRAVOM!
Svi bi nešto rekli pa debelo naplatili!!! Pa zar stvarno misle da sam ja bedakinja???
Misle da nitko ne zna zamoliti da se zapiše broj tekućeg računa i visina uplate, a poslije toga (navodno) sljedi razgovor sa vizijama o mojoj budućnosti???
O lake i lakovjerne zarade...i to u ovoj krizi kad ljudi nemaju za kruh!
Neka zapamte da im je to novac sa krvavim tragom-kako došlo, tako prošlo!
Ja moju kunu takvima NEDAM!!!
ali se mozes dogovoriti, tako da lovu saljes tek nakon efikasno obavljenog posla. Pravi vidovnjak koji je siguran u svoje znanje i sposobnosti ce pristati, a ti ces nakon sto si dobila pomoc zahvaliti i platiti uslugu i onda nema prijevare niti sarlatanstva.
Ja mislim da je to posteno, ali nisam jos nasla netkoga tko bi na takav dogovor pristao, svi naravno traze lovu odmah a onda vise nista o njima ne cujes. Zato pamet u glavu, prvo obavljen posao pa onda nagrada prema efektu i prema tome koliko si zadovoljan .
Lijep pozdrav svima
ornit
ellva666
26.04.2010., 20:07
hej ljudi jel tu ima koji muški praktikant wicce ili poganizma koji ima malo iznad 20? naime,treba mi svećenik za jednu bitnu ceremoniju
SanjaOsijek
29.04.2010., 12:55
Posjetite http://www.wicca.freeiz.com i http://www.horoskop-online.com.hr
Čisto iz zabave, bez obaveza...:kava:
SanjaOsijek
29.04.2010., 13:19
...također preporučam..http://www.wicca.org
Bandori
29.04.2010., 13:34
sanja a kako stvari stoje u Osijeku s vidovnjacima?
Bubica30
20.05.2010., 10:20
hahahha...ovaj je dobar..hahhaha:lol::lol:
SoulHunter
21.05.2010., 15:03
Pravi vidovnjak ti nece reci sve sto vidi,jer pravi vidovnjak zna etiku i zna da ti ne smije rec sve sto vidi.
Pravi vidovnjak će ti reći sve...koji k da ti mulja ako vidi neki problem za kojeg još ima vremena da se ispravi.
Moj savjet ti je da nađeš bioenergetičara,eventualno akupunktura za koju kažu da čini čuda. Osim toga moli se za sebe,i pokušaj se sama izliječit svojom voljom.
blue witch
26.05.2010., 22:51
ako trebate pomoc...javite se.....:)
blue witch
26.05.2010., 23:08
mozete posjetiti i moju stranicu....bluewitch magic corner..
Erosael
27.05.2010., 07:56
Sudbina postoji u obliku da ti je nesto zapisano ostvariti u zivotu a to ces i ovako i onako na neki nacin ostvariti. Sudbina se ne mijenja nikakvim odlukama i nijedan vidovnjak ti ju nece rec (mislim na one prave),moze ti reci jedino trenutni put kojim ides a ti mozes neke stvari popraviti ili sjebat. Znaci i ovako i onako sve je na tebi,ali ako bas moras (ali bas MORAS) upoznat nekog pravog vidovnjaka javi mi se na privat. Ne radi tretmane telefonski,samo ako dodes do nje ce te primit,zivi u pazinu sto znaci da bi ti morala ici samnom do nje. A njen broj ti necu dat jer zenu znam osobno,a i onda bi svi trazili broj,pa zvali,sprdali itd... Ovo je ozbiljna stvar i ne sprdam se tako da mi se javis jedino ako imas neki stvarni problem. I da nece te sjebat jer radi sve sa papirima,znaci ima medunarodni certifikat i placa porez drzavi na to cime se bavi itd....
Kakva sudbina. :flop:
hej ljudi jel tu ima koji muški praktikant wicce ili poganizma koji ima malo iznad 20? naime,treba mi svećenik za jednu bitnu ceremoniju
topla preporuka..za ceremonije ili bilošta slično, nemoj 'uzimati' ljude koje ne poznaješ..aj, ovo zvuči kao 'crvenkapice ne vrludaj po šumi' ><
ali ozbiljno, ne bi ti preporučila energetski rad s
osobom kojoj ne vjeruješ i koju ne poznaješ dobro...ako ti je baš hitno,
radije modificiraj ceremoniju..
love.sucks.ass
01.06.2010., 15:05
pa evo, da ti preporučim...
napisala sam na onoj temi s vidovnjacima već. ja sam bila kod marte marije serdar. nekako je sve što je rekla imalo smisla, znaš kad ono osjetiš da ti neko ne sere gluposti nego zna što priča.
ali sad vidim da se ništa nije ostvarilo i da sam bacila 500 kuna u vjetar. znači, kod te žene nemojte ić zbilja.
Treće oko
13.06.2010., 21:47
gledaj, milena... magija ti je sotonina bila ona crna ili bijela. vrijedi ti samo jedno, a to je da će biti onako kako ti sama želiš, jer svakim svojim postpkom kreiraš budućnost. bavila sam se dugo vremena magijom. ali to je jedna loša stvar. okani se toga.
Snake's Kiss
15.06.2010., 18:43
Pozdrav svima!
Lea Sun
15.06.2010., 21:33
gledaj, milena... magija ti je sotonina bila ona crna ili bijela. vrijedi ti samo jedno, a to je da će biti onako kako ti sama želiš, jer svakim svojim postpkom kreiraš budućnost. bavila sam se dugo vremena magijom. ali to je jedna loša stvar. okani se toga.
Jel možeš malo opisati svoje bavljenje magijom i zašto si, ako jesi, prekinula s time?
Ryuujin
16.06.2010., 17:47
sotona? daj molim te... crna? bijela? ahahaha.. joj.. :D
a za pokretacicu teme..mislis stvarno da bi se mogao netko takav ovdje pojaviti ako uopce postoji? :D sumnjam... al dobro ajd nadam se da bus nasla kaj trazis :D
cerridwen
12.09.2010., 10:30
wicca je povratak prirodi od koje smo i nastali...
cerridwen
12.09.2010., 10:44
sotona? daj molim te... crna? bijela? ahahaha.. joj.. :D
a za pokretacicu teme..mislis stvarno da bi se mogao netko takav ovdje pojaviti ako uopce postoji? :D sumnjam... al dobro ajd nadam se da bus nasla kaj trazis :D
Baphomet
12.09.2010., 10:48
:rofl:
Aha, sve su šume pune vikana kako se vraćaju prirodi, love životinje, skupljaju plodove jer se vraćaju prirodi od koje smo nastali.
cerridwen
12.09.2010., 11:01
gle to je tvoj stav
za mene je dovoljno samo da se podiže svijest o vrijednosti prirode
i to je početak :mig:
Baphomet
12.09.2010., 18:02
gle to je tvoj stav
za mene je dovoljno samo da se podiže svijest o vrijednosti prirode
i to je početak :mig:
Moj stav?
Nisam ja napisao da se moramo vratiti prirodi.
Begemotica
12.09.2010., 20:40
A? Ja sam živi organizam i kao takav jesam dio prirode. Ti nisi?
cerridwen
12.09.2010., 20:56
mislim da malo preozbiljno se hvatate na svaku riječ
da normalno da smo dio prirode
nisam rekla da se moramo vratiti prirodi
samo da mi se sviđa podizanje svijesti o vrijednosti prirode
da ljudi počinju shvaćati da treba krenuti od sebe
to je sve
no hard feelings:D
Max_Shadow
08.03.2011., 13:06
Please,Get a Life. Trebas se okrenuti pravim stvarima u Zivotu,jer svi cemo umrijeti fizicki prije ili kasnije,dakle iskoristi vrijeme najbolje sto mozes i zivi normalan Život. :amen:
Lilith_Magart
08.03.2011., 13:32
Please,Get a Life. Trebas se okrenuti pravim stvarima u Zivotu,jer svi cemo umrijeti fizicki prije ili kasnije,dakle iskoristi vrijeme najbolje sto mozes i zivi normalan Život. :amen:
:D Šta je to normalan život i što su to prave stvari?
Max_Shadow
08.03.2011., 20:57
:D Šta je to normalan život i što su to prave stvari?
Svi bi trebali znati sto to znaci.,dakle znaci pokusati sto vise uzivati u zivotu dok imamo vremena. Za nekog uzivanje znaci ciniti zlo,no za one normalne svi znaju sto to znaci. Šećer je sladak,dakel nemozemo reci da je kisel.
Begemotica
10.03.2011., 14:10
Šećer je sladak,dakel nemozemo reci da je kisel.
Ali možemo kazati i da je štetan, Na više načina.
Lilith_Magart
10.03.2011., 14:58
Svi bi trebali znati sto to znaci.,dakle znaci pokusati sto vise uzivati u zivotu dok imamo vremena.
To se zove hedonizam i neki kažu da je dugoročno štetan. :D
Za nekog uzivanje znaci ciniti zlo,no za one normalne svi znaju sto to znaci.
Normalno je kao i lijepo = kut gledanja iz perspektive pojedinca, odnosno svatko pod tim podrazumjeva neku individualnu sliku koja se sa ostalim/tuđim sličicama može tek u pojedinostima preklapati.
Šećer je sladak,dakel nemozemo reci da je kisel.
Možemo teorijski laprdati bajke i basne o šećeru/znanju/vještini a to kakav je možeš znati tek kad ga osobno probaš. :D
vladowsky
24.03.2011., 11:04
Mozda je za neke sinesteziste secer i kisel hm..
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.