View Full Version : Uklanjanje prijevoda
van_nostrand
18.03.2009., 01:03
Može li se ukloniti integrirani prijevod iz avi file-a?
Ako može, zna li itko; kako?
Unaprijed zahvaljujem
jajoglavac
18.03.2009., 10:15
to i mene zanima
TommyZG
18.03.2009., 12:22
Ako je tako kodiran, ne. Jedino mozes preko titlova staviti crnu traku, kao kod DVDa. Ako su titlovi preko slike - skini drugi file.
van_nostrand
18.03.2009., 12:57
Ma našao sam jedan srpski film na torrentu, i to je jedini torrent koji još ima nešto seedera gdje sam ga uspio naći.
A taj nesritni film ima integrirane engleske prijevode, koji mi samo smetaju.
K tome je i loše prevedeno.
Znači, nema mi pomoći?
paasara
18.03.2009., 13:14
Ma našao sam jedan srpski film na torrentu, i to je jedini torrent koji još ima nešto seedera gdje sam ga uspio naći.
A taj nesritni film ima integrirane engleske prijevode, koji mi samo smetaju.
K tome je i loše prevedeno.
Znači, nema mi pomoći?
ovaj (http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=972) program mi je par puta pomogao,kad ga instaliras,klikni na change i vidi dali,mozes traku povuc do gornjeg ruba titlova,a da to nije previse suženo:top:
TommyZG
20.03.2009., 09:52
Znači, nema mi pomoći?
Sad cu ja nazvati babu vracaru da mi umjesto tebe kaze JEL IMAS TITLOVE ISPOD SLIKE NA CRNOJ TRACI ILI NA SLICI. :zubo:
Može li se ukloniti integrirani prijevod iz avi file-a?
Ako može, zna li itko; kako?
Unaprijed zahvaljujem
jok
Sizifov posao, pokusavao ali nisam uspio, ako neko ima pouzdanu a ne previse kompliciranu metodu neka napise uputu i stavi u temu tutorijala. :)
van_nostrand
21.03.2009., 12:06
Sad cu ja nazvati babu vracaru da mi umjesto tebe kaze JEL IMAS TITLOVE ISPOD SLIKE NA CRNOJ TRACI ILI NA SLICI. :zubo:
Oprosti, prijatelju, titlovi su mi na slici, ne na crnoj traci.
Al nema veze, skonta sam da je sizifiv posao, nema veze.
Hvala na pomoći i trudu.
Oprosti, prijatelju, titlovi su mi na slici, ne na crnoj traci.
Al nema veze, skonta sam da je sizifiv posao, nema veze.
Hvala na pomoći i trudu.
Titlovi niti nemoraju biti na crnoj traci da bi znao dal su hard coded ili ne.
Skini AVI-Mux (http://www.alexander-noe.com/video/amg/) otvori datoteku u njemu i klikni na "generate data source from files" ispod će ti se prikazati video, audio i eventualno textualna datoteka koja sadrži titlove, ako se prikaže jednostavno makni kvačicu i klikni na "start" da bi spremio istu datoteku samo bez titlova. Ako nema nikakve datoteke koja sadrži titlove, e onda jbg.
Titlovi niti nemoraju biti na crnoj traci da bi znao dal su hard coded ili ne.
Skini AVI-Mux (http://www.alexander-noe.com/video/amg/) otvori datoteku u njemu i klikni na "generate data source from files" ispod će ti se prikazati video, audio i eventualno textualna datoteka koja sadrži titlove, ako se prikaže jednostavno makni kvačicu i klikni na "start" da bi spremio istu datoteku samo bez titlova. Ako nema nikakve datoteke koja sadrži titlove, e onda jbg.
Nazalost nejde, samo avi i audio file, bez txt filea. :)
van_nostrand
21.03.2009., 22:13
Nazalost nejde, samo avi i audio file, bez txt filea. :)
Da, upravo tako...samo video i audio.
Mogu još probat s ovim što je paasara rekao, skinuo sam program, al nisam imao vremena ga instalirati i pročeprkati po njemu.
Još jednom, zahvaljujem na dobroj volji.
Luzifer666
22.03.2009., 08:11
AVIAddXSubs ima opciju uklanjanja titlolova pa probaj te !!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.