View Full Version : Politika WeM vol.2
Zato što si skupio više od dvjesto bodova, što si mogao i sam vidjeti u svome profilu a ne ovdje otvarati temu.
sreco, hvala sto si sebe udostojila, na stranu sto ti jebeni bodovi nisu bili protokolirani, no kako sam skupio i tih tvojih 200?
Bellwether Administratoru
gornja poruka
Moram izbaciti riječi iz sebe jer će me
U protivnom te iste riječi ugušiti
Ili, u najmanju ruku, trajno psihički unakaziti
Zato moram (?!?)
Nesnosna i bezbojna glavobolja
Bez okusa i mirisa uhvati me
Kad mi pojedini krojači sto rade na crno kroje virtualni život
Zatim mi navodite sakralne zabrane, bizarne propise
Povremeni moderatori i administratori, zahvaljujući Vama izbjegavam
dijaloge, štoviše, izbjegavam ljude koji previše
baljezgaju, izbjegavam natprirodne teme, nervne
Bolesnike, vlasnike smrdljivih pazuha, i to sve vec poodavno!
NEKI NADOBUDNIK JE NASA ZA COOL DA MI ZAKLJUCA TEMU Simba plitika WeM, moa je samo skrenuti paznju na nesto po njegovu misljenju neukusno, stoga sam primoran dignuti ovu temu ponovno s ulomkom iz "pravinika:"
Najčešći razlog brisanja tema jest vrijeđanje. Ukoliko ste otvorili temu u kojoj se žalite na neki ban, a uz to ste iskoristili priliku pa ste usput i izvrijeđali moderatora - vrlo je vjerojatno da će Vaša tema biti izbrisana. Ovaj podforum je otvoren zato da pomogne forumašima u komunikaciji s moderatorom kad smatraju da je isti pogriješio, a ne zato da se vrijeđanjem moderatora koji Vam je dao ban "izventilirate". Shvaćamo da je puno ljudi uzrujano kad završi ovdje, posebno ako smatraju da im je učinjena nepravda, no budite realni: nitko se neće osjećati obavezno pomoći Vam nakon što ste ga izvrijeđali, niti će Vam to ići u prilog.
You have been banned for the following reason:
opetovano pisanje velikim slovima (Caps Lock)Date the ban will be lifted: 09.04.2009., 15:00
POHVALA! makeli ste onaj izraz deranje...
kreativno prije tekme:
"Je li vikanje bezazleno?
Na Solomonskim otocima u Južnom Pacifiku stanovnici jednog sela primjenjuju jedinstvenu tehniku sječe drva. Ako je stablo PREVELIKO da bi ga srušili sjekirom, seljani ga obaraju vikom. Drvosječe se prikradu stablu u zoru i iznenada počnu vikati na nj iz sveg glasa. Čine to trideset dana uzastopno. Nakon nekog vremena stablo umre i sruši se. Teorija glasi da VIKANJE ubija duh stabla i seljani tvrde da ta tehnika nikad nije zakazala.
(Prepričano prema Krmpotić, 1989.)
"
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.