PDA

View Full Version : Što je Luda kuća?

Špranja
23.03.2009., 16:49
Molila bih da mi se objasni ili ukaže na negdje napisani kriterij/razlog/naputak po kojem se neke teme koje je autor "poslao" na temu Politika naknadno prebacuju u Ludu kuću.

Pitam zato, jer je meni po mnogim temama u LK nemoguće razabrati zašto su tamo, a ne na Politici...:confused:

Još konkretnije: "moja" tema "Žarko Puhovski nije patriot!" (otvorena jučer) također je, iz meni (a i sudionicima teme) nerazumljivih razloga danas osvanula na LK. Uvodni post je pristojan i argumentiran, diskusija na temi je sasvim pristojna (kartona dosad nije bilo, a ako netko i "zgriješi", ne bi bilo prvi put da ga dobije na "ozbiljnoj" temi...), .... dakle: zašto?

I općenito: što je zapravo Luda kuća? Je li to podforum na koji doista u velikoj većini sami forumaši "šalju" svoje postove, ili je to neko "rezervno" mjesto (da ne kažem - "smetlište") na koje moderatori šalju postove koje po vlastitoj procjeni smatraju "nepogodnima" za "glavni" pdf - Politiku?

Ako je LK velikim dijelom sastavljena od tema koje su tamo poslali moderatori, a ne sami forumaši, onda nešto ne štima s koncepcijom. Jer je logično da forumaš, a ne forumska administracija, sam određuje na kojem pdf-u želi objaviti svoj post. (Osim u slučaju da zbilja potpuno promaši pdf...)

Vezano uz cijelu ovu priču: čini mi se da do nekih zabuna/nesporazuma dolazi i zbog nedostatka nekog pdf-a koji bi se zvao Društvo, a bio bi na neki način "srodan" Politici...Dakle - za suvremene teme iz društva, ali one "šire-političke", a ne direktno vezane uz političke stranke/događanja... Moja tema o Puhovskom je upravo takva, npr.
(Onaj pdf Društvo koji postoji je nešto sasvim drugo i nisam sigurna da uopće ima dobar naziv...)

Koliko se sjećam - LK je nekad bila nešto kao "prijelazna zona" između "prihvatljivog načina pisanja" na Politici i onog što je apsolutno nedozvoljeno.
Danas to više nije tako.
Ali je problem što nije nimalo jasno kako je to danas i što je LK danas? :ne zna:

revolution
23.03.2009., 21:53
Što znači "Na rubu politike"? nije baš akademska rasprava kao na glavnoj strani Politike - nego je -što? zajebancija, vrijeđanje, ismijavanje, podjebavanje, nešto petnaesto?

Svi stariji forumaši znaju zašto je Luda Kuća formirana, a isto tak i -kak je zgledala. Nekad.

To što se ondje nije uspjevalo napraviti reda i što su moderatori sami bjesmučno prebacivali u LK teme s kojima na glavnoj strani nisu znali što bi, nisu im se sviđale, uklapale, ili su jednostavno bile uništene trollanjem i flejmom (a to je, hmmm...zadaća moderatora, za počistiti..ne?)...zar je to razlog da se makne ime LUDA KUĆA?

viper001
23.03.2009., 22:25
Što znači "Na rubu politike"? nije baš akademska rasprava kao na glavnoj strani Politike - nego je -što? zajebancija, vrijeđanje, ismijavanje, podjebavanje, nešto petnaesto?

Svi stariji forumaši znaju zašto je Luda Kuća formirana, a isto tak i -kak je zgledala. Nekad.

To što se ondje nije uspjevalo napraviti reda i što su moderatori sami bjesmučno prebacivali u LK teme s kojima na glavnoj strani nisu znali što bi, nisu im se sviđale, uklapale, ili su jednostavno bile uništene trollanjem i flejmom (a to je, hmmm...zadaća moderatora, za počistiti..ne?)...zar je to razlog da se makne ime LUDA KUĆA?

Nije i nije samo to promjena imena.Prvo moderiranje a sad opća ofenziva baniranja,zaključavnja tema i na kraju promjena imena,pa ukinite je onda.Na ovaj forum me privukla LK a ovi tako:kava:

Michael Collins
23.03.2009., 22:41
Zašto ne bi uveli nmoderirani dio,ovako istinaBog nije imala nekog smisla...

Ali naziv se nije trebao mjenjati...

Cort0 Maltese
24.03.2009., 00:20
Pravda za Ludu Kuću!!!:mad:
Jedini pdf na kojem nikad nisam dobio karton...:rofl:

Špranja
24.03.2009., 01:15
Ja sam za to da se ostavi Luda kuća, mjesto malo "razbarušenijeg" načina izražavanja mišljenja (ali isto s nekim granicama koje ne bi bilo dozvoljeno prelaziti), ali i da se doda novi pdf na koji bi se postalo teme koje nisu politika u najužem smislu (političari, stranke...), ali su suvremene društvene teme. Takve su teme dosad bile "bacane" u Ludu kuću, a tamo ne pripadaju (ako je LK to što svi mislimo da bi trebala biti).
Kako nazvati taj novi pdf? Po meni bi najbolje ime bilo: Društvo, ali taj pdf već postoji, a ne čini mi se da mu ime vjerno odražava sadržaj...

Špranja
24.03.2009., 01:18
Pa da nisam vještica?!? :eek::lol:

šarafciger
24.03.2009., 09:26
život damo, ludu kuću ne damo!:D

rezon@tor
24.03.2009., 09:40
Kao prvo temu sam ja prebacio jer nije čisto politička tema.
Više je psihološka ili sociološka, ali ima dodira s politikom (riječ je o javnoj osobi koja se petlja u politiku) i zato je idelna tema za podforum "Na rubu politike".

I općenito: što je zapravo Luda kuća? Je li to podforum na koji doista u velikoj većini sami forumaši "šalju" svoje postove, ili je to neko "rezervno" mjesto (da ne kažem - "smetlište") na koje moderatori šalju postove koje po vlastitoj procjeni smatraju "nepogodnima" za "glavni" pdf - Politiku?

Prava riječ koju tražiš je neprimjerena.
Dakle, kao što kolega kaže:
Vidim da vam nedostajem, pa ću vam se i obratiti, kao forumaš forumašima.
Dakle, ništa se nije promijenilo osim samog naslova PDF-a.
Dakle, kako je vaša kolegica rekla, citiram:

Glavni razlog mijenjanja samog naziva PDF-a je nekakvo normaliziranje, tj. veća civiliziranost i malo više kulture od strane samih forumaša, koji i dalje ne žele na normalan način komunicirati međusobno. U nadi da će se to jednom i dogoditi, desila se promjena.
I dalje će na tom PDF-u biti teme koje nisu primjerene PDF-u Politika, ali teme koje će i dalje biti moderirane, u kojima se i dalje pridržavamo Pravila (http://www.forum.hr/showthread.php?t=66911) i PDF koji i dalje neće tolerirati, kao ni cijeli Forum.hr, otvaranje tema copy/paste metodom ili kršenje bilo kojeg pravila gore navedenog.

Hvala na razumijevanju!

Samo bih dodao kako koliko god mi to negirali (http://www.phrases.org.uk/meanings/305250.html) ime utječe na percepciju.
Neki forumaši su bili uvjereni kako je tu, samo zato što se podforum zvao "Luda kuća", sve dozvoljeno. Kao da su se došli malo omoriti u Vrapče.

S druge strane, neki forumaši bi započeli konstruktivnu i/ili zanimljivu raspravu koja nije baš primjerena glavnom podforumu i našli bi se uvrijeđeni time što je tema završila u "Ludoj kući" (ovo pišem iz osobnog iskustva).

Štrikalica
24.03.2009., 10:10
Bez da ulazim u dubinu, definiranje i razloge promjene itd.. Zašto vam je, za ime Boga, tako bitno kako se neki pdf zove?!

Što ste izgubili promjenom imena? Zašto vas to ljuti?! :ne zna:

Špranja
24.03.2009., 10:43
Bez da ulazim u dubinu, definiranje i razloge promjene itd.. Zašto vam je, za ime Boga, tako bitno kako se neki pdf zove?!

Zato što ime govori o čemu je riječ.

Luda kuća je najprije bio pdf na kojem se moglo malo "slobodnijim" stilom izražavati svoje političke stavove.
Pa je nakon toga (do jučer) bio pdf na kojem je bilo svega i svačega: "slobodnog" stila, ali i ozbiljnih postova koji nisu striktno politički, nego šire-političkog-filozofsko-sociološkog karaktera, a koji su tamo završavali uglavnom intervencijom moderatora koji su procjenjivali da im na Politici nema mjesta.

Što zači ta promjena imena?
Je li ukidanje imena Lude kuće ujedno i ukidanje tog mjesta "slobodnog stila" kakvo ipak očito želi jako puno forumaša?
Ako je tako, zašto se to lijepo i otvoreno ne kaže - nema više Lude kuće, nema više "ludiranja"!?

Ako nije - opet će na tom pdf-u biti miš-maš postova koji ne idu zajedno, ma kako se pdf zvao. :ne zna:

Ja sam za 3 pdf-a:
1. Politika
2. Na rubu politike (ili Društvo ili nešto treće...)
3. Luda kuća (pdf malo "blaže" moderature :D)

(To ne bi trebao biti problem, ako Kozmetika može imati pdf-ove: Obrve, Kosa, Trepavice, Dlake...:rolleyes::)

Špranja
24.03.2009., 10:55
Razumijem tvoje obrazloženje i prihvaćam ga - u okvirima sadašnje "konstrukcije" pdf-a. Problem je u toj "konstrukciji" koju, bojim se, promjenom imena niste riješili.
Osim ako se Luda kuća ne ukida samo imenom, nego i smislom ("veselje" za mnoge forumaše...:D). Bilo bi im lijepo to onda otvoreno reći i hrabro podnijeti posljedice svoje odluke. :kava:

Zrinski
24.03.2009., 11:06

Slijedeći tvoj niz mišljenja i ako ime već nije toliko važno onda je pitanje zašto je promijeno?????? :mig::mig:

Meni je pravo objašnjenje moderatora više se i ne sjećam kojeg kako je to učinjeno kako bi se "civilizirali" učesnici tog podforuma i onda kao šlag u podnaslovu stoji doslovce "bivša Luda Kuća, teme koje nisu primjerene u glavnom Politika forumu". Luda Kuća nije prihgvatljivo u nazivu podforuma jer se kao zbog toga forumaši ne ponašaju civilizirano ali je prihvatljivo u podnaslovu. Mislim suludo je očekivati da će promjena imena jednog podforuma utjecati na ponašanje učesnika tako da je promjena za mene samo kozmetičke prirodei neće promijeniti ama baš ništa.......:D:D

rezon@tor
24.03.2009., 11:06
Mišljenja sam kako i politička satira ima svoje mjesto na podforumu "Na rubu politike".

šarafciger
24.03.2009., 12:12
a ja sam mišljenja da pojedine osobe nebi trebale biti moderatori.
prvenstveno johhny zbog nedostatka osjećaja kada i koju konverzaciju treba prekinuti!
elem, pazi VI ste se dogovorili ( moderatori )!!!
koji trust mozgova, sve reformist do reformista i fakat ste pokazatelj ove današnje turbofolk mentalitet generacije sa svojim stavljanjem nečijeg mišljenja u svoje usrane okvire!!!
ps.pozdrav ljudima s kojima sam vodio rasprave na forumu politika i njegovim pdf-ovima, od sad ak me nešto trebate ja sam na sportu

Sweet/Bitter
24.03.2009., 12:28
Koji je kriterij zaključavanja tema na Ludoj kući, odnosno Na rubu politike?

(da se ne ponavljam:
upit s PŽK koji je zaključan zbog pravila pdfa, a u kojem je stavljena spojnica na friško zaključanu temu)

http://www.forum.hr/showthread.php?t=434416

Dakle koji je kriterij za zaklučavanje npr ovakvih tema
http://www.forum.hr/showthread.php?t=434412

?

Honesty.
24.03.2009., 12:45
Pravda za Ludu Kuću!!!:mad:
Jedini pdf na kojem nikad nisam dobio karton...:rofl:

Pa administrator razmisljao i za te ljude :D

Štrikalica
24.03.2009., 16:46
Ne znam.. ne sudjelujem na tom pdf-u, ali idem od pretpostavke da se na njemu vode određene rasprave, izražavaju određena mišljenja..stavovi..važni jednom dijelu forumaša.. :ne zna:

da sam ja aktivni forumaš "Lude Kuće", bilo bi mi drago da se tom pdf-u da ime koje ne bi u startu insinuiralo da baljezgam..

ok, lažem - jebalo bi mi se živo kak se podforum zove.. :D

tako da mi i dalje nije jasno zakaj ste se tak naljutili.. sadržaj je nepromijenjen.. pravila su nepromijenjena.. samo mu je dano dostojanstvenije ime.. koje je pritom odlično pogođeno. :)

opustite se malo.. birajte bitke.. čemu nervoza oko ovakvog nečeg.. :D

Johnny_B.
24.03.2009., 17:46
Ne znam.. ne sudjelujem na tom pdf-u, ali idem od pretpostavke da se na njemu vode određene rasprave, izražavaju određena mišljenja..stavovi..važni jednom dijelu forumaša.. :ne zna:

da sam ja aktivni forumaš "Lude Kuće", bilo bi mi drago da se tom pdf-u da ime koje ne bi u startu insinuiralo da baljezgam..

ok, lažem - jebalo bi mi se živo kak se podforum zove.. :D

tako da mi i dalje nije jasno zakaj ste se tak naljutili.. sadržaj je nepromijenjen.. pravila su nepromijenjena.. samo mu je dano dostojanstvenije ime.. koje je pritom odlično pogođeno. :)

opustite se malo.. birajte bitke.. čemu nervoza oko ovakvog nečeg.. :D

Sve što njima smeta je, kao fol, promjena imena PDF-a, jer se nisu bunili dok god je Luda Kuća postojala, bila ona moderirana ili ne.
Sad je kao netko (točnije, trust mozgova, navodeći izjavu budućeg nogometaša odozgora) forumašima LK uzeo ustavno pravo na izražavanje slobodnog mišljenja i pisanje "slobodnijim stilom" po istom PDF-u... NIJE!
I dalje će se tamo nalaziti teme kao i do sad, i dalje će tamo biti teme koje "nisu primjerene" Politici, ali će i dalje biti moderirano kao i do sad.
Samo je poanta da se oko nečega diže buna. Bilo bi nam dosadno u protivnom!

Sweet/Bitter
24.03.2009., 18:32
Sve što njima smeta je, kao fol, promjena imena PDF-a, jer se nisu bunili dok god je Luda Kuća postojala, bila ona moderirana ili ne.
Sad je kao netko (točnije, trust mozgova, navodeći izjavu budućeg nogometaša odozgora) forumašima LK uzeo ustavno pravo na izražavanje slobodnog mišljenja i pisanje "slobodnijim stilom" po istom PDF-u... NIJE! I dalje će se tamo nalaziti teme kao i do sad, i dalje će tamo biti teme koje "nisu primjerene" Politici, ali će i dalje biti moderirano kao i do sad.

Kako nije???
Ono govoriš neistinu.

Ta ti sam si u zadnjih par dana pozaključavao nemalibroj tema, bez suvisla objašnjenja.

Ne znam tko je zaključao ovu koju navodim u spojnici ti ili rezon@tor i s kojim razlogom, a tema je baš odgovarala novom nazivu pdfa: Na rubu politike.

Sad ako laže koza ne laže rog.

šarafciger
24.03.2009., 19:32
Sad je kao netko (točnije, trust mozgova, navodeći izjavu budućeg nogometaša odozgora) forumašima LK uzeo ustavno pravo na izražavanje slobodnog mišljenja i pisanje "slobodnijim stilom" po istom PDF-u... NIJE!
I dalje će se tamo nalaziti teme kao i do sad, i dalje će tamo biti teme koje "nisu primjerene" Politici, ali će i dalje biti moderirano kao i do sad.

meni je postalo dosadno kad sam vidio prvu zaključanu temu i tvoje "mudro" objašnjenje a ovaj nedavni niz me totalno otjerao od pdf-a:rolleyes:
pogotovo legendarno "i am the moderator you will be banned":eek:
kad si se dotakao nogometa, pametnije bi ti bilo da "sudiš" kao englez ( dopuštanje muške igre ) a ne totalno rezanje topica koje je većina forumaša popljuvala a oni koji šute vjerojatno misle kao i ostali!

Johnny_B.
24.03.2009., 22:27
Kako nije???
Ono govoriš neistinu.
Ta ti sam si u zadnjih par dana pozaključavao nemalibroj tema, bez suvisla objašnjenja.

Ti bi kao prva trebala i sama znati da se teme NE OTVARAJU copy/paste metodom, i da to nikada nije niti će prolaziti. Dakle, 'ajde sad još jednom izbroji koliko je od zatvorenih tema s moje strane bilo upravo tog tipa.

Ne znam tko je zaključao ovu koju navodim u spojnici ti ili rezon@tor i s kojim razlogom, a tema je baš odgovarala novom nazivu pdfa: Na rubu politike.

Sad ako laže koza ne laže rog.

Temu je zaključao moderator kojem je bilo logično da tema ni po čemu nema naznake da bi zaživjela, i da bi se iz nje razvila neka iole normalna rasprava.

A o laganju nećemo, bar svaki put dobijete objašnjenje zašto je pojedina tema zatvorena.
Kad već tako pomno brojiš zatvaranje tema na LK, ili po novom, na Na rubu politike, molim te izbroji mi koliko sam vas puta zamolio i upozorio da ne otvarate temu linkom na članak iz novina ili sa nekog news portala.

Sweet/Bitter
24.03.2009., 22:59
Ti bi kao prva trebala i sama znati da se teme NE OTVARAJU copy/paste metodom, i da to nikada nije niti će prolaziti. Dakle, 'ajde sad još jednom izbroji koliko je od zatvorenih tema s moje strane bilo upravo tog tipa.

oću li se nasmijat ?
ma oću :rofl::rofl:

Temu je zaključao moderator kojem je bilo logično da tema ni po čemu nema naznake da bi zaživjela, i da bi se iz nje razvila neka iole normalna rasprava.

A o laganju nećemo, bar svaki put dobijete objašnjenje zašto je pojedina tema zatvorena.
Kad već tako pomno brojiš zatvaranje tema na LK, ili po novom, na Na rubu politike, molim te izbroji mi koliko sam vas puta zamolio i upozorio da ne otvarate temu linkom na članak iz novina ili sa nekog news portala.

tema nije doživila ni par sati. a tema je bila sasvim u skladu s nazivom pdfa i nije nit vrijeđala forumaše niti je kršila ijedno pravilo...

da se držite te logike neće zaživit onda komotno moš zaključat i rezon@torovu temu o Ustavu na glavnom pdf Politika.

Samo što je zasmetalo što raskrinkava Jergovića i sličnu ekipu i mentore im tojest vlasnike novina na koji sramotan način pišu o Barbarinu rovu i Titinim zločinima.

Zar je to teško priznat nego se nevješto izmotavat sa 'bilo logično da tema ni po čemu nema naznake da bi zaživjela

zatvorio si ti tema koje tebi nisu odgovarala ili si se u naletu "inspiracije" uvatio ključa..;), a ne zato što nisu bile po pravilima. ako je i koja zaključana po pravilu pa "i ćorava kokoš zrno pogodi"

dakle po čemu vam dakle nije odgovarala tema o Jergoviću i bolesnim mu pričama, kad je bila sasvim u skladu s nazivom pdfa Na rubu politike i u skladu s pravilima?

da vidim taj rezon i logiku moderiranja na Ludoj kući a koja je ajko nizbogčega onda zbog načina vašeg moderiranja trebala zadržati ime.

revolution
24.03.2009., 23:37

ne, nije poanta u tome da se oko nečega diže buna. zbog čega ste svi tak bahati ?

valjda imam pravo pitat?

i zbog čega ste moju anketu spojili sa Špranjom????!?!?

svi stariji forumaši znaju koji je cilj/smisao bio Lude kuće i kak je ona zgledala. bila je ZAJEBANCIJA! sad se to pretvorilo u međunacionalne ratove, pljuvanje, sranje, provociranje i moderatrosko škopljenje i stvaranje smetlišta od LK.

s ovim imenom "na rubu politike" radite dva dupla podforuma,jer se i tak sve manje vidi razlika

Johnny_B.
25.03.2009., 00:54
Tema br.1 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=430862)
Tema br.2 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=431751)
Tema br.3 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=433324)
Tema br.4 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=434115)
Tema br.5 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=342191)

Dakle, hoćemo opet ispitivati zašto su teme zatvorene...?
Nije to bahatost, revolution, to je samo ono kad se vas lijepo zamoli još davno da se takve stvari ne rade, a neki ih i dalje prakticiraju.

Tema br.6 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=426648)
Tema br.7 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=420336)
Tema br.8 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=433979)
Tema br.9 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=431754)
Tema br.10 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=432799)

Pet tema koje počinju trollerski, nastavljaju trollerski, i reci mi, na kraju svega, sweet/bitter, kako bi te teme završile...?

Poanta je da se vas lijepo moli već odavno da se suzdržavate od bezobraznih upisa, odgovaranja na provokacije, raznoraznih insinuacija, konotacija ljepljenja raznih etiketa ostalim forumašima na Ludoj Kući, i istina je da su neke stvari ostajale nekažnjene samo zato što je to bila Luda Kuća. Ali jedno je, kako revolution kaže, zajebancija, a nešto sasvim drugo je ono u što se Luda Kuća s vremenom pretvorila.
Zar je toliko teško razgovarati i razmjenjivati mišljenja bez "ad hominem" upisa, raznoraznih etiketiranja, spuštanja na tako nisku razinu da bi se i najbogohulniji narodi ovoga svijeta posramili...?

Ukoliko i dalje mislite da je glavni razlog promjene naziva PDF-a samo da bi se vama napakostilo, stvarno ne znam kako vas drugačije možemo razuvjeriti...

Ovim ću zaključiti još jednom; revolution- nitko ti ne brani pitati kao ni do sada, ali nijedan odgovor od strane bilo kojeg moderatora sa PDF-a Politike nije uvažen, pa prema tome zaključujem svoje daljnje repliciranje na ovoj temi.

hsp1861
25.03.2009., 01:42
vratit ludu kuću a johnny treba letit sa mjesta moderatora

Štrikalica
25.03.2009., 09:09
vratit ludu kuću a johnny treba letit sa mjesta moderatora

Sjajno argumentirano.

Sve što je Johnny B napisao potpisujem, a iz ostatka postova vidim i da je u pravu - nije vama bitno ime pdf-a, nego vidite priliku za kavgu..

I time se povlačim odavde.. jer ja vam ju ne namjeravam dati.. :kava:

Sweet/Bitter
25.03.2009., 09:18
Tema br.1 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=430862)
Tema br.2 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=431751)
Tema br.3 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=433324)
Tema br.4 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=434115)
Tema br.5 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=342191)

Dakle, hoćemo opet ispitivati zašto su teme zatvorene...?
Nije to bahatost, revolution, to je samo ono kad se vas lijepo zamoli još davno da se takve stvari ne rade, a neki ih i dalje prakticiraju.

Tema br.6 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=426648)
Tema br.7 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=420336)
Tema br.8 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=433979)
Tema br.9 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=431754)
Tema br.10 (http://www.forum.hr/showthread.php?t=432799)

Pet tema koje počinju trollerski, nastavljaju trollerski, i reci mi, na kraju svega, sweet/bitter, kako bi te teme završile...?

Poanta je da se vas lijepo moli već odavno da se suzdržavate od bezobraznih upisa, odgovaranja na provokacije, raznoraznih insinuacija, konotacija ljepljenja raznih etiketa ostalim forumašima na Ludoj Kući, i istina je da su neke stvari ostajale nekažnjene samo zato što je to bila Luda Kuća. Ali jedno je, kako revolution kaže, zajebancija, a nešto sasvim drugo je ono u što se Luda Kuća s vremenom pretvorila.
Zar je toliko teško razgovarati i razmjenjivati mišljenja bez "ad hominem" upisa, raznoraznih etiketiranja, spuštanja na tako nisku razinu da bi se i najbogohulniji narodi ovoga svijeta posramili...?

Ukoliko i dalje mislite da je glavni razlog promjene naziva PDF-a samo da bi se vama napakostilo, stvarno ne znam kako vas drugačije možemo razuvjeriti...

Ovim ću zaključiti još jednom; revolution- nitko ti ne brani pitati kao ni do sada, ali nijedan odgovor od strane bilo kojeg moderatora sa PDF-a Politike nije uvažen, pa prema tome zaključujem svoje daljnje repliciranje na ovoj temi.

Da ti moderiraš a ne zaključavaš, više od polovice tih tema se moglo razviti u sasvim solidnu raspravu od kojih bi neke mogle i na glavnu stranu politike... A svaka tema u sebi nosi dozu provokacije, inače ne bi bila zanimljiva.

No obzirom da ti znaš jedino zaključavat bez ikakvog kriterija a s objašnjenjem te rasprave bi mogle završti tako i tako, najbolje da te proglase :ne zna: vidovitim džonijem foruma..

A sad ajmo ponovno zašto je zaključana tema o Jergoviću?

Na to nikako odgovor dobit. Ne krši nikakva pravila nit je trolerska kako ti voliš paušalno ocijenit.

d@d@
25.03.2009., 09:26
Dobro jesmo li imali temu o novinarima (http://www.forum.hr/showthread.php?t=418826) prije niti mjesec dana, zašto post o Jergoviću nije na njoj, nego se započinje nova tema? :ne zna:

Sweet/Bitter
25.03.2009., 10:51
Dobro jesmo li imali temu o novinarima (http://www.forum.hr/showthread.php?t=418826) prije niti mjesec dana, zašto post o Jergoviću nije na njoj, nego se započinje nova tema? :ne zna:

1. Tema je o Jergoviću i njegovom odnosu prema Titovim i partizanskim zločinima.
2. Ako je tako kako ti tvrdiš zašto ju mod nije spojio s tom temom koju 'linkaš'?
3. Koliko modu treba da da suvislo objašnjenje za zaključavanje?

Jedino što se meni nameće kao zaključak u narečenom slučaju, a imajući u vidu što su radili s temom o zločinima u Barbarinu rovu jest da takve teme, konkretno teme o partizanskim i Titinim zločinima i ukazivanje na sramotan odnos medija i pojedinih vonabiopinjonmejkera prema tome, ne odgovaraju uređivačkoj politici foruma, odnosno da su modovi i sami dio ekipe ala Jergović.

I ne vidim razloga da to onda javno i ne kažu. Da znamo na čemu smo.
A ne da se izmotavaju, točnije rečeno trolaju-provociraju forumaše drugačijih političkih uvjerenja i pogleda na taj dio povijesti i političkih događanja, na ovako proziran način.

...........................

iz često postavljana pitanja (http://www.forum.hr/showthread.php?t=432484)

6) Zašto je tema zaključana?
Zato što m-sm-a ne stignu dovoljno brzo pobrisati smeće koje korisnici na toj temi generiraju, te nemaju priliku smiriti razbuktale strasti. Kad i ako temu dovoljno pročiste i odluče da je to potrebno, ponovo će ju otvoriti.

a tema nije ni par sati otvorena ostala, odnosno nije se nit stiglo upisati upisa, a kamoli da se rasprava razbukta...

.

Zrinski
25.03.2009., 11:56

Tema je na šestoj strani Politike i nije o Jergoviću. Slijedilo bi.........
1. Kartoni za dizanje stare teme
2. Kartoni za offtopic

:D:D

d@d@
25.03.2009., 12:11
evo spojeno, pa ni ne mora bit o Jergoviću, sutra će Dežulović napisat nešto slično pa očemo li opet otvarat novu temu

hehehoho
30.03.2009., 00:24
Griješka u LK nije naziv, kao neki suhoparno shvaćaju, nego je griješka puštanje s lanca golemog broja neduhovitih trolera te postavljanje neduhovitog moderatora da je moderira. Automatizmom imate dvostruko sranje, duhoviti nazovimo troleri se kartoniraju i brišu zbog neshvaćenosti, a ovi drugi se gomilaju.
Svatko tko problem preuranjene ejakulacije rješava moderiranjem mora zajebat stvar.

Endimion17
30.03.2009., 15:46
Zašto se jednostavno takve stvari ne presele na Alternativu? Pseudoznanost i šarlatanstvo se sa Prirodnih znanosti i Zdravlja sele na Alternativu. Glupave globalne teorije zavjere o ljudima-gušterima se sele na Alternativu.

Zašto se ekvivalenti s Politike isto tako ne bi tamo selili? Pa da imamo jedan krasan podforum gdje je skupljeno sve... tako slično. :)

rezon@tor
30.03.2009., 15:56
ne damo svoje ljude guštere

Sweet/Bitter
30.03.2009., 17:56

Aj bar da si prizna
iako bi Davidu to bilo čudno obzirom da tvrdi da ne otkrivaju identitet nama običnim ljudima.. :mig:

rezon@tor
31.03.2009., 08:52
pa što bi ja kad bi mi te uzeli i prebacili na alternativu
bio bi jako tužan

Sweet/Bitter
31.03.2009., 20:57
pa što bi ja kad bi mi te uzeli i prebacili na alternativu
bio bi jako tužan

a utopia bi se u suzama..

:misli:

admini aj pribacujte!!!!

rezon@tor
01.04.2009., 08:53
admini aj pribacujte!!!!
:nono:

Sweet/Bitter
01.04.2009., 12:54
aj ne vadi se sada, zna se dobro nakoga si mislio, forumski se zovu još moderatorski trolovi..narodski ubačeni elementi...a po Davidu gušteroliki ili gmazoliki.

Aj bar da si prizna
iako bi Davidu to bilo čudno obzirom da tvrdi da ne otkrivaju identitet nama običnim ljudima.. :mig: