View Full Version : Iritirajući snop ženskih misli koje su se nažalost probile u eter
funkster
25.03.2004., 23:05
Evo ja ću navest što mene jebe a vi nastavite dalje. mene užasno živcira kad žene pred nama muškima govore: jooooj, kako mi je taj tip zgodan :cerek: :cerek:
Inspirilala me jedna koka kojoj sam pričao da sam bio na jednom koncertu i komentiramo tu svirku i ona meni uleti sa takvom debilnom rečenicom. Hvala bogu što joj je Banderas rekao da manje priča a više pije :D :D
Greate White
25.03.2004., 23:22
vidis ja nemam takvih problema ,e a znas zasto?
Zato sta sam lijep ko Apoljon , a tijelo mi je ko od onog antickog bacaca diska nemam pojma kak se zove.
Kad udem u neku prostoriju npr birtiju sve prisutne trebe toliko bulje u mene da prestanu disat skoro da dozive cardialni arest
,a muski porazno okrenu glavu na drugu stranu (osim homica i oni se pale na mene :D )
ruda mraz
25.03.2004., 23:43
Greate White kaže:
Zato sta sam lijep ko Apoljon , a tijelo mi je ko od onog antickog bacaca diska nemam pojma kak se zove.
Kad udem u neku prostoriju npr birtiju sve prisutne trebe toliko bulje u mene da prestanu disat skoro da dozive cardialni arest
,a muski porazno okrenu glavu na drugu stranu (osim homica i oni se pale na mene :D )
je - aha..:B sorry ali ne vjerujem:p tak obicno pisu rugobe:B
-fn-Funghi
26.03.2004., 00:46
Je,i ja nevolim kad tak nes govore..zapravo bas to, zivcira me. Pa ak sam ja tu onda sam ti sam ja zgodan!:D To je pravilo...
No ak vec tak kaze onda ja vracem protumjerom..npr ak vidm spot britney ili neke takve sam prokomentiram pred njom " Uh sto bi joj radio..":B
Mene ne nerviraju takvi komentari, jer ja sam grdi ko pes lutalica pa sam svejedno frajer. :driver:
Jesus Quintana
26.03.2004., 01:03
Svi pravi frajeri su grdi ... samo su pederkani lijepi i zgodni :cool:
-fn-Funghi
26.03.2004., 01:30
Speak to yourselfe:w
Paragalactic
26.03.2004., 01:48
Gazda kaže:
Mene ne nerviraju takvi komentari, jer ja sam grdi ko pes lutalica pa sam svejedno frajer. :driver:
Ja sam triput ružniji od tebe da ga jebeš... I mogu više popit!
Slazem se, paragalactic je najveci frajer na forumu. :top:
Zlo Koje Surfa
26.03.2004., 07:49
Meni je najdraže kad mi žena kaže "Vidi tamo onu kolike sise ima.", a meni oči ispadnu, zna žena da volim velike sise :D :D
funkster
26.03.2004., 16:32
Krivo sam shvaćen. Ja sam htio da se ovdje piše o proljevu ženskih misli, šta je najiritantnije što ste do sad čuli a može i najgluplje. Ovo je bio samo jedan bezvezni primjer.
chocogirl35b
26.03.2004., 16:49
funkster kaže:
Evo ja ću navest što mene jebe a vi nastavite dalje. mene užasno živcira kad žene pred nama muškima govore: jooooj, kako mi je taj tip zgodan :cerek: :cerek:
Inspirilala me jedna koka kojoj sam pričao da sam bio na jednom koncertu i komentiramo tu svirku i ona meni uleti sa takvom debilnom rečenicom. Hvala bogu što joj je Banderas rekao da manje priča a više pije :D :D
Moj komentar je obično: "Kakva dobra guza... :eek: "
Jesi li na to mislio??? :D ;)
funkster
26.03.2004., 16:54
chocogirl35b kaže:
Moj komentar je obično: "Kakva dobra guza... :eek: "
Jesi li na to mislio??? :D ;)
Ne. Protiv takvih situacija nemam ništa protiv, dapače kad mi vlastita cura komentira dečke nemam također ništa protiv, dapače ponekad mi je i zanimljiva :D . Ali ta preseravanja sa ženom koju sam prvi put u životu vidio i sa priče o svirci na priču o bubnjaru i njegovoj ljepoti a pokraj nje ja koji ju vidim prvi put u životu i njen bivši kojeg totalno boli k. ko je njoj zgodan a tko ne. Mislim da se valjda htjela istać s time kako je i ona na 'tržištu' pa je valjda to napomenula.
chocogirl35b
26.03.2004., 16:59
funkster kaže:
Ne. Protiv takvih situacija nemam ništa protiv, dapače kad mi vlastita cura komentira dečke nemam također ništa protiv, dapače ponekad mi je i zanimljiva :D . Ali ta preseravanja sa ženom koju sam prvi put u životu vidio i sa priče o svirci na priču o bubnjaru i njegovoj ljepoti a pokraj nje ja koji ju vidim prvi put u životu i njen bivši kojeg totalno boli k. ko je njoj zgodan a tko ne. Mislim da se valjda htjela istać s time kako je i ona na 'tržištu' pa je valjda to napomenula.
Moguće, možda ti se nabacivala... ili nije znala šta bi pametnije rekla... Ja radije šutim ak mislim da nemam šta pametno za reći, ali ponekad mi se jezik rasplete sam od sebe...
funkster
26.03.2004., 17:01
chocogirl35b kaže:
Moguće, možda ti se nabacivala... ili nije znala šta bi pametnije rekla... Ja radije šutim ak mislim da nemam šta pametno za reći, ali ponekad mi se jezik rasplete sam od sebe...
Ne, nije se ni u kom slučaju nabacivala, u tom sam siguran. >Ne znam šta je brijala ali drugo je to dok neka žena priča tako sa dečkom ili prijateljima iz zajebancije ili zbilje šta već ali ovako nešto mi je baš iritantno
banderas
26.03.2004., 17:02
Meni uzasno ide na jetra ( a na sta drugo bi mi moglo ici :D ) kad se negdje nakon dugog vremena sretnes s bivsom i kad ona iz sve snage pocne pricat gluposti kako joj je sad super, kako su joj ruze procvjetale, kako je dobila na lotu, kako su joj se sve karte poklopile s namjerom da bi meni kakti ispalo krivo sto vise nismo zajedno :rolleyes:
Najsvjeziji prijer: Gle, iselila sam se iz grada na selo, zivim s psom i toliko mi je fenomenalno, apsolutno se kuzimo, preporodila sam se i super sam smirena osoba. Dvije minutu nakon toga je otisla neboparajucim nosom s tlakom 250/150.
Daj cure, cemu to, objasnite vi meni. Zapravo, nemojte, na muskom kutku smo, ali ta stvar mi nikad nece biti jasna. Cemu preuvelicavati neke sasvim obicne stvari da bi nama kao bilo krivo. Mislim, sta sam trebao ispasti ljubomoran na psa :confused:
chocogirl35b
26.03.2004., 17:08
banderas kaže:
Meni uzasno ide na jetra ( a na sta drugo bi mi moglo ici :D ) kad se negdje nakon dugog vremena sretnes s bivsom i kad ona iz sve snage pocne pricat gluposti kako joj je sad super, kako su joj ruze procvjetale, kako je dobila na lotu, kako su joj se sve karte poklopile s namjerom da bi meni kakti ispalo krivo sto vise nismo zajedno :rolleyes:
Najsvjeziji prijer: Gle, iselila sam se iz grada na selo, zivim s psom i toliko mi je fenomenalno, apsolutno se kuzimo, preporodila sam se i super sam smirena osoba. Dvije minutu nakon toga je otisla neboparajucim nosom s tlakom 250/150.
Daj cure, cemu to, objasnite vi meni. Zapravo, nemojte, na muskom kutku smo, ali ta stvar mi nikad nece biti jasna. Cemu preuvelicavati neke sasvim obicne stvari da bi nama kao bilo krivo. Mislim, sta sam trebao ispasti ljubomoran na psa :confused:
Nažalost, ovakvo nešto ne mogu objasniti... Osobno, bivšem dečku bi rekla samo dobro sam, hvala na pitanju, i to je to... Sve drugo bi mogao saznati samo ako izričito pita, a i onda vjerojatno ne bi sve rekla... Baš me zanima kakve gluposti ja pričam... Ja se ne mogu ničeg sjetiti...
Funksteru
cura je vjerojatno htjela ispasti cool i dati svoj komentar, a ispala glupost... Jebiga, kak se kaže: "Mišljenje je poput šupka, svi ga imaju"... a njeno mišljenje je za tebe ispala glupost i trivijalna stvar...
Ipanema
26.03.2004., 17:15
banderas kaže:
zivim s psom i toliko mi je fenomenalno, apsolutno se kuzimo,
Ona i pas? :confused: :confused: :bonk:
banderas
26.03.2004., 17:33
Ipanema kaže:
Ona i pas? :confused: :confused: :bonk:
Da, ljubav i razumijevanje cvjeta :D :D
funkster
26.03.2004., 17:37
Curi je valjda omiljen film last boyscout sa bruce willisom kad joj on predloži svojoj ženi da si kupi psa nakon što mu kaže da je usamljena :D
banderas kaže:
Uuu, to je zakon. :D Meni je takvih zena cisto zao..evo ona bivsa s kojom sam imao dugu vezu, mi pocne pricat kak je njoj super jer se ide pentrat po nekakvim planinama..mislim, ajde da sam seti, ali ovako..sta, ja bih trebao bit ljubomoran na takvu zabavu? :confused: :D :bonk:
Ipanema
27.03.2004., 14:06
banderas kaže:
Da, ljubav i razumijevanje cvjeta :D :D
Dakle ipak se radi o njoj i njenom psu :confused:
Pomislih da ti je prilikom pisanja posta mozda "ispala" neka karika iz njenog zivota koja se zove "mama/decko/prijatelj(ica)/muz/sestra..." :D
Svasta :zubo:
Greate White kaže:
,a muski porazno okrenu glavu na drugu stranu (osim homica i oni se pale na mene :D ) a jesi li i ispod pojasa lijep kao anticki bacac diska:B :D
Zlo Koje Surfa kaže:
Meni je najdraže kad mi žena kaže "Vidi tamo onu kolike sise ima.", a meni oči ispadnu, zna žena da volim velike sise :D :D
Jebate čuvaj tu ženu ko oko u glavi, ni ne znaš kak si sretan, ja se moram praviti da ne vidim velike sise u prolazu:(
ruda mraz
30.03.2004., 17:54
Ahil kaže:
Jebate čuvaj tu ženu ko oko u glavi, ni ne znaš kak si sretan, ja se moram praviti da ne vidim velike sise u prolazu:(
niti tvoja situacija nije dobra ni njegova.. njegova ga mozda testira.. pa dok se prevec opusti, ciao ragaci.. a ak tebe tvoja ulovi kak blejis u neke sisurine, nekekve savrsene balone, jos bus dobil batina pa tek onda ciao ragaci:B
Ava Adore
30.03.2004., 17:57
funkster kaže:
Curi je valjda omiljen film last boyscout sa bruce willisom kad joj on predloži svojoj ženi da si kupi psa nakon što mu kaže da je usamljena :D
a sto vas je izivcirala zadnji put vani ta banderasova :D :)
tri topica ste joj posvetili :D :D
funkster
30.03.2004., 20:19
Eh, sad sam se nečeg sjetio. To je jedan moj pametan potez koji možete radit samo onim curama za koje znate da će vam s vremenom postati bivše :D
Naime, ta moja bivša (u to vrijeme sadašnja) je puno baljezgala i nesuvislo iznosila ideje koje ja nisam želio slušat. I rekao sam joj par puta, daj ženo dosadna si :D , meni ti to nije fora.
I kvocala je. E onda sam ja došao na super ideju. Naime, ujutro još prije nego što sam se išao naći s njom stavio sam jedan flaster u stražnji džep.
I tako se našli mi, odemo na kavu i vraćamo se doma. I na pola puta meni dopizdi i iza leđa otvorim flaster. I kažem joj, ljubavi imam jedno iznenađenje za tebe. Zatvori oči molim te. I prvo ju poljubih :cerek: i onda sam joj naljepio flaster na usta :zubo:
nažalost, cura nije imala tako genijalan smisao za humor kao i ja :D i popizdila je. Ali, nakon toga je vagala riječi koje iznosi kad sam ja pored nje :D
Ava Adore
30.03.2004., 20:21
ajme funkster :D :D
(:s )
Sudden Sid
30.03.2004., 21:29
Ma ne znam sta da kazem osim - Funkstere care :s :s :s
:top: :D :D :D :s
Od sad uvijek nosim jumbo flaster.
:rolleyes: sta si bio onda s njom kad si morao flastere u dzepu nosit? to mi vise govori o tebi nego o njoj...:D
Gazda kaže:
:top: :D :D :D :s
Od sad uvijek nosim jumbo flaster.
ali ti ga nemas razloga nosit. :mig: :cerek:
funkster
30.03.2004., 23:54
Penny Lane kaže:
:rolleyes: sta si bio onda s njom kad si morao flastere u dzepu nosit? to mi vise govori o tebi nego o njoj...:D
kao što rekoh. to se radi samo onima za koje predosjecas da ce bit bivse.
Ava Adore
31.03.2004., 00:00
funkster kaže:
kao što rekoh. to se radi samo onima za koje predosjecas da ce bit bivse.
da. ako nije takav slucaj, onda si papak pa se to ne usudis :p :D
funkster
31.03.2004., 00:04
Ava Adore kaže:
da. ako nije takav slucaj, onda si papak pa se to ne usudis :p :D
ne bih se složio :nono: da to moram radit curi značilo bi da mi polako više ne paše što bi otprilike reklo da će bit bivša. Ustvari, nije to nego njena reakcija je bitna, ako to ona nije skužila kao foru njen problem, a ja ću još uvijek nastavit radit svoje pizdarije samo se nadam da će one to drukčije shvaćati
Ava Adore
31.03.2004., 00:07
funkster kaže:
ne bih se složio :nono: da to moram radit curi značilo bi da mi polako više ne paše što bi otprilike reklo da će bit bivša
sto, ni iz zajebancije? ono mi smo bas fora par, kuzimo te medjusobne spike i posalice? ono, kao dogodovstinu za prepricavanje unucima? :D
joj ne znam jel kuzis sto sam htjela reci :D
funkster
31.03.2004., 00:12
Ava Adore kaže:
sto, ni iz zajebancije? ono mi smo bas fora par, kuzimo te medjusobne spike i posalice? ono, kao dogodovstinu za prepricavanje unucima? :D
joj ne znam jel kuzis sto sam htjela reci :D
Dapače :top: Zato se još uvijek rade takve pizdarije da potvrdiš kako imate obadvoje dobar smisao za humor. Misim da si na to mislila :misli:
Ava Adore
31.03.2004., 00:14
funkster kaže:
Dapače :top: Zato se još uvijek rade takve pizdarije da potvrdiš kako imate obadvoje dobar smisao za humor. Misim da si na to mislila :misli:
da i da si pasete jel :D
mislim da si me dobro shvatio :top: :D
banderas kaže:
A koliko ti je dugo bivša?
Ja sam tak razgovarala s bivšim al ne zato da njega syebem već zato što sam se zaista tako i osjećala! Pito me čovjek kako sam o kaj? Moj obrambeni mehanizam je ne pokazat uživo da patiš i posvetit se drugim stvarima.. Yebiga, krenuo mi je fax, dala ispite, planirala super ljetovanje.. I fakat mi je bilo dobro... Osim što više nisam imala njega..
I onda smo se nakon toga vidjeli i napao me da sam odvratna bezdušna bitch :confused: :(
Svatko ima svoj način suočavanja.
A možda je sve ovo napisano bezveze jer je riječ samo o relativno friškom prekidu.. Zato kažem, ako već dugo nisi s njom onda si ona očito još uvijek fila ponos :D
banderas
05.04.2004., 13:28
Tinchi kaže:
A koliko ti je dugo bivša?
Ja sam tak razgovarala s bivšim al ne zato da njega syebem već zato što sam se zaista tako i osjećala! Pito me čovjek kako sam o kaj? Moj obrambeni mehanizam je ne pokazat uživo da patiš i posvetit se drugim stvarima.. Yebiga, krenuo mi je fax, dala ispite, planirala super ljetovanje.. I fakat mi je bilo dobro... Osim što više nisam imala njega..
Bivsa je nesto vise od 3 godine, a ovaj tvoj "obrambeni mehanizam" je upravo ono o cemu govorimo :D Da,da, fakat mi je bilo dobro... bullshit :B :B :B
Gazda kaže:
.mislim, ajde da sam seti, ali ovako..sta, ja bih trebao bit ljubomoran na takvu zabavu? :
dragi moji ups.. egoisti.. a zašto vi mislite da se cijeli svijet vrti oko vas.. i da je sve što god se kaže, namjereno da vas povrijedi ili udobrovolji... ????
ha možda cura samo uživa sa svojim psom :horor: ... i nema s kime zbog toga razgovarati... pa kad te se dočepala joj se malo razvezao jezik...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.