PDA

View Full Version : Tako, dakle

Cats
30.03.2009., 22:57
Pošto ste mi oduzeli mogućnost da odgovorim tamo gdje je rasprava i započela, onda ću ono što još imam za reć na temu napisat ovdje, pa možda koja voćstvena glava i nađe minutu da pročita.

Da sam protiv, znate, nisam to skrivala. Ukoliko više nije moguće diskutirati i izraziti svoje neslaganje, nego se svako drugačije mišljenje tretira kao neposluh, ne bi me čudilo ni da ste primijenili oštrije sankcije, a ne bebastu zabranu pristupa na Moderatorski.

Ne mislim govoriti o detaljima pošto bi njihovo iznošenje moglo naškoditi i nevinima, ali jasno vam je da znam što namjeravate i što o tome mislim.

Još na kraju da vam poželim svako dobro, naravno uz pjesmu "Nije u šoldima sve" :W

Basta
30.03.2009., 23:01
vidila si kako su meni zatvorili usta... :rolleyes: :no: :)

Cats
30.03.2009., 23:02
Ae, najlakše tako, čizmom :rolleyes:

nina williams
30.03.2009., 23:03
Znači to je to, plaćat će se ulaznice.
Hvala bar nekim modovima što su progovorili.

Zodiac
30.03.2009., 23:14
Cats tako ti i treba, nakon svih pobuna tamo. Daj ono... znaš i sama :rolleyes:

Violently happy
30.03.2009., 23:25

Ok, možda je malo preburno reagirala s onim zadnjim upisom na Moderatorskom, ali da joj se zabrani pristup..pretjerano.

Zodiac
30.03.2009., 23:28
Čuj, nije samo zadnji. Konstantno se nečem protivi pogotovo na onoj temi. Pa ako je nešto dogovoreno, onda je to tako hebemu. Ono što je učinila bilo je totalno neprimjereno!

Što je previše je previše...

Nex
30.03.2009., 23:36
Malo jest pretjerala, ali ovakvo izbacivanje sa moderatorskog je sramota, pogotovo zato jer je rijec o visegodisnjoj adminici/moderatorici koji je ulozila puno neplacenog truda u ovaj forum :flop:

A sto se tice promjena... morat cemo se svi prilagoditi, ja mislim da bi to moglo dobro funkcionirati. :ne zna:

Violently happy
30.03.2009., 23:36
Pa ako je nešto dogovoreno

Aha, tako se to zove.Dogovor.
Dobro da si me poučio.:kava:

daze
30.03.2009., 23:37
Yawn, koja dosada. Potencijalno najlošiji prank u povijesti 1. aprila. :hrk:

Zodiac
30.03.2009., 23:40
koji je ulozila puno neplacenog truda u ovaj forum
Pa čuj. Imala je ona povlastice o kojima nećemo sada raspravljati. Ali ipak da je sada moderator, imala bi privilegiju kao moderator, sam znaš koju.

Aha, tako se to zove.Dogovor.
Dobro da si me poučio.
A tebi je kao loše to? Ti bi i dalje radila za ništa?

Drle Torcida
30.03.2009., 23:40

:hrk: da mi je samo znat kome je ovo sranje palo na pamet. triba bi se odma povuć s foruma zbog kroničnog nedostatka humora :kava:

enky
30.03.2009., 23:41
Ova zafrkancija s "plaćanjem" bi i bila duhovita kada danas-sutra ne bi za neku mnogo bolju zafrkanciju dijelili kartone.

Slaba vam prvoaprilska šala, obzirom na situaciju.

..a ovo što ste učinili od PŽK-a je diskriminacija mediokriteta, pošto rijetko tko zna dići smislenu žalbu, isto kao i što rijetko tko od modova može istu prepoznati.

Općenito, sve vam je slabiji forum...i to baš zbog manjka inteligencije, tolerancije i humora kod uprave.

Drle Torcida
30.03.2009., 23:43
Ova zafrkancija s "plaćanjem" bi i bila duhovita kada danas-sutra ne bi za neku mnogo bolju zafrkanciju dijelili kartone.

Slaba vam prvoaprilska šala, obzirom na situaciju.

..a ovo što ste učinili od PŽK-a je diskriminacija mediokriteta, pošto rijetko tko zna dići smislenu žalbu, isto kao i što rijetko tko od modova može istu prepoznati.

Općenito, sve vam je slabiji forum...i to baš zbog manjka inteligencije, tolerancije i humora kod uprave.

potpis :top:

ja za zajebanciju koju svi prihvate dobijen ban, a ovakvo sranje se tolerira. Brajo tribalo bi uvest kartone za loš humor :top: Samo prika kako će sami sebi dat karton :confused:

Tarquato
30.03.2009., 23:44
Pa čuj. Imala je ona povlastice o kojima nećemo sada raspravljati. Ali ipak da je sada moderator, imala bi privilegiju kao moderator, sam znaš koju.

vidi sa da si novorođeni mod:rolleyes::kava:

Majk
30.03.2009., 23:47

-Hoće i moderatori koje forum vidi jednom godišnje biti plaćeni za svoj (ne)rad??? -Možda ćete biti na normi... :ne zna:

-Fora... Not!!!

Tarquato
30.03.2009., 23:51
kakva kolegijalnost, strašno:rolleyes: doći će i tvoje vrijeme:o
potpisujem
Uvijek sam se divio ljudima koji potpisuju svoje postove i to dvaput:rofl:

Violently happy
30.03.2009., 23:53
Pa i dalje ću raditi za ništa.
Ja ne znam koja si to pravila čitao.:ne zna:

Zodiac
30.03.2009., 23:55
Pa i dalje ću raditi za ništa.
Pa barem ćeš imat povlasticu.

Violently happy
30.03.2009., 23:57
Pa barem ćeš imat povlasticu.

Uh, padam u nesvijest. :faints:

nerazzurri
30.03.2009., 23:57
s cijeg bi ste pupka rade lizali linoladu

a) vinko coce
b) josip katalenic
c) simona gotovac
d) zak hudek
e) tarik filipovic

Coce, više stane :s

btw. yawn :hrk:

Zodiac
30.03.2009., 23:59
Uh, padam u nesvijest. :faints:
Čemu to sve. Kada ti ćeš imati nešto od ovoga i ja. Sad dosta o tome. Cats je rekla što nije trebala i po meni je zasluženo dobila što je trebala.

u kakvoj mi drzavi zivimo
Demokratskoj ;)

lahor
31.03.2009., 01:25
Cats, kaj se događa, zašto ti više ne rade privatne poruke?

O bože kud ovaj forum ide, kad se sjetim kako je to bilo pred par godina....

Uranija
31.03.2009., 09:38
Yawn, mogli ste bar iscenirat poštenu svađu http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif

Smart_bitch
31.03.2009., 09:39
Pošto ste mi oduzeli mogućnost da odgovorim tamo gdje je rasprava i započela, onda ću ono što još imam za reć na temu napisat ovdje, pa možda koja voćstvena glava i nađe minutu da pročita.

Da sam protiv, znate, nisam to skrivala.

Cats, ja ne znam šta je ušlo u tebe ovih dana, ali ne znam odkud ti ova ideja. Ti bi za ovo nekoć banala. Okej, napisala si kaj si napisala i ovdje, ali to ništa ne mijenja na stvari.

putnica
31.03.2009., 10:30
prava se nasla upozoravat je.

smart, ti znas da ja tebe volim, ali ne seri, dobro znas na koju stranu si stala.

sad mi je jasnije i zasto se sash maknuo s mjesta supermoda, vjerojatno nije pristajao kimat glavom, ko ni neki drugi.

cim nekom stavis ruku u njegov gramzivi dzep ugrist ce te zmija.
nakon sest godina, od cega tri godine moderatorskog staza na dva podforuma covjek ne smije ni reci nista, odma glave padaju.

s moderature ste me maknuli, a sad me slobodno mozete i bannat radi iznosenja povjerljivih informacija s moderatorskog kutica.

ucinili ste mi uslugu, konacno cu se moc posvetiti velikom spremanju doma.

screw you guys

Basta
31.03.2009., 10:31
i tebe su upucali... :Snajper: :s :rolleyes: :flop: :rigo:

Smart_bitch
31.03.2009., 10:52
prava se nasla upozoravat je.

smart, ti znas da ja tebe volim, ali ne seri, dobro znas na koju stranu si stala.

Stala na stranu? Kaj je tebi? Jel i na tebe utječu trudnički hormoni preko monitora? :rolleyes:

sad mi je jasnije i zasto se sash maknuo s mjesta supermoda,

Da je tebi išta jasno, ne bi ovo pisala.

s moderature ste me maknuli, a sad me slobodno mozete i bannat radi iznosenja povjerljivih informacija s moderatorskog kutica.

Zasad još nisi ništa prenijela, pa se i ubuduće suzdrži.

Alexis
31.03.2009., 10:53
Ovo je kako moderatori rade prvoaprilsku šalu. :flop:
Ta vremena su odavno iza nas. Niti tih forumaša više ima, a bogami ni moderatora. Ovo je uškopljeni forum, kako ga štreberi zamišljaju, pa su im i fore takve.

Moram priznati da je pomalo gadljivo jer se svaka žalba ovdje zatvori ekspresno, a ova kvazi šala naravno će stajati.

Uranija
31.03.2009., 10:54
ucinili ste mi uslugu, konacno cu se moc posvetiti velikom spremanju doma.

screw you guys

E dobro sijoj rekla :kokice:

Grunf
31.03.2009., 15:24
Slažem se u potpunosti s Cats i putnicom. Ovo nigdje ne vodi. :rigo: Dajem neopozivu ostavku na mjesto administratora ovog foruma.

Edit: Hvala kaj ste mi već maknuli boju iz nicka.

štemajzl
31.03.2009., 15:33
A baš se prava ekipa bivših 'zvijezda' našla ovdje istjerivati pravicu. :rolleyes: Trebalo je stisnut zube i gurat dalje, a ne sad ovom trgovinom ispod žita rješavat neke svoje zaostale račune. :flop:

putnica
31.03.2009., 15:49
stemek :cerek: :rolleyes:
nismo se puno sretali ni na ZuD-u, mogao si i ovu temu mimoici ako ti nesto smeta :rolleyes:

alexis, samo mi je krivo sto ne mogu drzat jezik za zubima, jer bi se odala prije ili kasnije, pa da mogu angazirat kojeg klona i sasut svakom ono sto ga ide. i zao mi je sto me mama ucila da dvaput promislim prije nego povrijedim ljude. u principu se to nije pokazalo kao dobar smjer u odgoju.

Grunf
31.03.2009., 16:02
Štemek, teško je stisnut zube i gledat kako se provodi nepravda. Uostalom zato smo Cats, putnica i ja otišli iz rukovodstva foruma.

KungFuMonkey
31.03.2009., 17:31
Podržavam trenutno vodstvo foruma u svim njihovim odlukama jer sam siguran da znaju povuči pravilne poteze za unaprijeđivanje ove naše jedinstvene virtualne zajednice. Kada vidim ovoliki broj orjunaša koji okreću kapute kako vjetar puše i pokušavaju podrivati autoritet i organizaciju na sve moguće načine mogu se samo nasmijati i poručiti im - ko gubi ima pravo da se ljuti. :kava:

Grunf
31.03.2009., 17:38
Ulizica :vidiga:

..a unda
31.03.2009., 17:39
..znao sam ja sta ce bit, ali..cekao sam da vidim dokle ce to ic. vidjet cu kako ce se razvijat situacija na moderatorskom jos koji dan, a onda..cut cete me. sve cu izvadit..sve vase postove, sve ko je ko o kome sta govorio, kako ste se dogovarali, kako ste namjerno konstantno banali iste forumase, samo zato da bi se na moderatorskom s njima zajebavali i ismijavali ih..sve, sve..samo polako..samo ce ic jedan po jedan skrinsut.
neka ljudi znaju sto se dogadja s forumom i ko su moderatori..i zasto se ne pusti moderatorski kutak na uvid svima. :kava:

KungFuMonkey
31.03.2009., 17:40
Ulizica :vidiga:

Postoje vrijednosti za koje se valja boriti. :kava:

T@nja
31.03.2009., 17:47
A ja se pitam tam na drugom topiku kaj nam modovi spremaju za prvi travnja?! :cerek:
:bonk:

BTW Fora vam je zakurac. :B

Grunf
31.03.2009., 17:51
Postoje vrijednosti za koje se valja boriti. :kava:

Aha Vidkune, samo se ti bori za ispravne vrijednosti. :D

..a unda
31.03.2009., 17:52
A ja se pitam tam na drugom topiku kaj nam modovi spremaju za prvi travnja?! :cerek:

BTW Fora vam je zakurac. :B
mislis da se ja salim?

Anasib
31.03.2009., 19:38
jel sad onaj dio sa "slučajnim" uvidom u moderatorski pdf??? :ne zna:

Mrak
31.03.2009., 19:45
Dajem neopozivu ostavku na mjesto superadmina, i prodajem ovaj forum. Ponude na PM. :kava:

Pošto više moj pravi izvorni nick uskoro neće biti ružičast, bannirat ću sve svoje klonove.

Daj se ubite,nema pristupa Moderatorskom kutku nijednom forumašu koji nije moderator,...imao sam vBulletin. :rolleyes:

P.S.

1.april je sutra. :kava:

Grunf
31.03.2009., 19:48
Kaj želiš reći? :rofl:

Anasib
31.03.2009., 19:53
Mrak, jel ti to želiš reči da se oni ne svađaju za ozbać :eek:
nikad ne bih rekla :rofl: :rofl: :rofl:

Uranija
31.03.2009., 19:56
Daj se ubite,nema pristupa Moderatorskom kutku nijednom forumašu koji nije moderator,...imao sam vBulletin. :rolleyes:

Imaju bivši :vidiga:

sve se zna što se tamo piše :mudri:

dok jednom ne smrkne, drugom ne svane...

Mrak
31.03.2009., 20:01
Imaju bivši :vidiga:

Nemaju.

Modovi jednostavno nemaju smisla za humor, pa vrijeđaju inteligenciju vas običnih forumaša. :rofl:

:mig:

Grunf
31.03.2009., 20:02
Mrak, jel ti to želiš reči da se oni ne svađaju za ozbać :eek:
nikad ne bih rekla :rofl: :rofl: :rofl:

Čak su i Bastu banirali jer se usudio suprostaviti zločestim vođama foruma. :rofl::rofl:
Koja komedija :rofl:

Anasib
31.03.2009., 20:07
Čak su i Bastu banirali jer se usudio suprostaviti zločestim vođama foruma. :rofl::rofl:
Koja komedija :rofl:

ja čekam da baniraju Cats i barem jedno od nas, i onda da se pojavi moderatorski :ne zna:
a i Putnici su skinuli ovlasti :rofl: :rofl:
ja i dalje glasam da bi bila veća baza da su zaključali sve pdf-ove iza ponoći :rofl: :rofl: pa da vidiš zbunjole :rofl:

edit: ili da otključaju onaj face topic, i maknu upozorenja s prve stranice :klopa:

Grunf
31.03.2009., 20:18
Ono rezignirani Cats i putnica otvaraju teme, ...a unda se prijeti otkrivanjem sočnih detalja. :rofl:
Predlažem ovu moderatorsku foru za 1. april kao trash foru godine. :s:s:s Ko je za? Nek se stavi na trash pdf. :s:s

T@nja
31.03.2009., 20:22
Ono rezignirani Cats i putnica otvaraju teme, ...a unda se prijeti otkrivanjem sočnih detalja. :rofl:
Predlažem ovu moderatorsku foru za 1. april kao trash foru godine. :s:s:s Ko je za? Nek se stavi na trash pdf. :s:s

:D žemo! :top:

Iako ovo za Undu...nemoj se zacuditi. :mig:

putnica
31.03.2009., 20:24
tnx, babe, znala sam da na tebe mogu racunat :) :rolleyes:
osim kaj bum se ja smijala i 2.4. a bome i 3.4.

krademjabuke
31.03.2009., 20:25
Fora je fkt ja-dna:rigo:
Ni prvi april više nije što je nekoć bio:flop:

T@nja
31.03.2009., 20:26

Komu ili cemu ces se smijati? :confused:
Ja sam cula da se Forum gasi za istac u skorije vrijeme. to bas i nije za smijat se. :ne zna:

Basta
31.03.2009., 20:27

ja sam svoje odsmija davno, sad ostaje jedino da poberem reakcije dosad neupućenih... :) :rolleyes:

Uranija
31.03.2009., 20:29
Nemaju.

Onda mi je sve lagao http://www.pic4ever.com/images/148fs542321.gif

Anasib
31.03.2009., 20:31
Onda mi je sve lagao http://www.pic4ever.com/images/148fs542321.gif

beštija lažljiva :grli:

Uranija
31.03.2009., 20:39
beštija lažljiva :grli:

Stoka http://www.pic4ever.com/images/154fs232528.gif

fala

Lastan
31.03.2009., 22:49
A baš se prava ekipa bivših 'zvijezda' našla ovdje istjerivati pravicu. :rolleyes: Trebalo je stisnut zube i gurat dalje, a ne sad ovom trgovinom ispod žita rješavat neke svoje zaostale račune. :flop:
Kak da ti to velim… meni se ipak čini da ovdje jedni stišću zube dok im drugi guraju dalje.

Ali kako god.

Nije smiješno. :kava:

Simpa_Micek
31.03.2009., 23:01
moram priznati da sam se nasmijao do suza :s :lol::cry: jako dobra prvoaprilska šala :top::lol::rofl::lol::rofl::lol::s
LOOOOOOOOL

hoggar the terrible
31.03.2009., 23:55
ovaaj, vidim da su se neka moderatorska mjesta oslobodila.
mogu li i ja postat mod erator?! moguli, moguli, moguli, pljiiiiiz?! :moli:

Wannabes
01.04.2009., 00:56

Moram se složit s amebom. :kava:

edge79
01.04.2009., 09:20

Preloše:hrk:

slafko
01.04.2009., 09:53
Yawn, mogli ste bar iscenirat poštenu svađu http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif

/agree

Nedostaju mi PBE i Rambi. :tuzni:

Germa
02.04.2009., 02:52
jel se ovdje radi o nekoj prikojebenoj šali? :confused: ako da, moran priznat da se ne smijen :confused:

Neter Neteru
02.04.2009., 13:40
Ne pada mi na pamet plaćati članstvo na forumu - iz principa.

Vrijeme za potragu za novim forumom...

Preporuke?

rezon@tor
02.04.2009., 13:53
google

Zodiac
02.04.2009., 16:08
Tudududu nema Vam pomoći, tududududududu ......
Iz praha smo postali i postat ćemo prah....

Ljudi nije smak svita. Ja sam dobio samo 4 licence za prebacivanje korisnika u viši razred. Ako ko oče :ne zna:

Majk
02.04.2009., 16:29
Može... :kava:

Bushi no nasake
02.04.2009., 16:46
Tudududu nema Vam pomoći, tududududududu ......
Iz praha smo postali i postat ćemo prah....

Ljudi nije smak svita. Ja sam dobio samo 4 licence za prebacivanje korisnika u viši razred. Ako ko oče :ne zna:

Mukte? Oću!:D

Zodiac
02.04.2009., 18:22
Je, al samo za one koji pišu na pdf-u vicevi ....

Tarquato
02.04.2009., 22:08
Je, al samo za one koji pišu na pdf-u vicevi ....

evo sad sam brojio i imam ravno 7 postova na tom pdf-u:cerek: