PDA

View Full Version : erotski snovi

dr.kronja
29.03.2004., 04:33
da li ih imate i sta bi oni trebali znaciti,kako bi ih objasnili

taBaKera
29.03.2004., 07:29
:D kako bi ih objasnili :D

Manjak sex-a...:D :cool:

Vincent V
29.03.2004., 08:15
taBaKera kaže:
:D :D

Manjak sex-a...:D :cool: :lol: :lol:

Arash's friend
29.03.2004., 14:38
dr.kronja kaže:
da li ih imate i sta bi oni trebali znaciti,kako bi ih objasnili Ili manjak sex-a ili ti neka vrlo konkretna ne da pa nju sanjas. Recimo neka kojoj si rekao da bi ju pokarao, pa makar i u starackom domu :)

dr.kronja
29.03.2004., 20:24
:D :D :D nije to doktori dragi karo sam zenu dva dana za redom pa su mi opet neke ribe dosle u san ,a vi ste svi neki veliki fakeri pa ne sanjate takve stvari a onu cu maznut pa makar u starackom:W

Arash's friend
30.03.2004., 08:06
dr.kronja kaže:
:D :D :D nije to doktori dragi karo sam zenu dva dana za redom pa su mi opet neke ribe dosle u san ,a vi ste svi neki veliki fakeri pa ne sanjate takve stvari a onu cu maznut pa makar u starackom:W sam ti daj ako Bog da i malo prije ;) Inace tko je rekao da ne sanjam takve stvari :D ili da sam neki veliki faker? (daj neka kaze jos par puta, mozda se procuje bilo istinito ili ne ;) )

mihael
30.03.2004., 10:19
Imam ih .Pogotovo u nedostatku sexa.Ponekad završe kao mokri snovi:eek:

sentinel
30.03.2004., 15:35
naravno da ih imam, gvala bogu da ih imam...kako objasnit?..sta me briga, cura bi rekla: "ti si jedno prepotentno smece,kako ja to treba da shvatim, je li ti ja nisa dovoljna i td...."

ruda mraz
30.03.2004., 17:47
sentinel kaže:
naravno da ih imam, gvala bogu da ih imam...kako objasnit?..sta me briga, cura bi rekla: "ti si jedno prepotentno smece,kako ja to treba da shvatim, je li ti ja nisa dovoljna i td...."
isto tako kod mene..

dr.kronja
31.03.2004., 05:27
a ona ih ko fol nema onda laze,nego prije kad sam sanjao kad bi trebao pocet karat bi se probudio i koliko god pokusavao nastaviti ne bi mi uspjelo ali sada sam otisao stepenicu vise a mozda i dve:D :D :W

MilkyWay
31.03.2004., 10:13
Ako te žena počne zajebavat kao "Šta ti ja nisam dovoljna?", onda joj fino objasni da je to jedina mogućnost da poševiš neku osim nje. Formalno naravno. :D

P.S. Ja se to nebih usudio reć, ali dati savjet ništa ne košta. :D

Zarathustra
01.04.2004., 04:42
Meni se to desavalo prije,kad god treba da udjem polako se pocnem budit.
ali zadnjih par puta sam imo san kako sa jednom malom sve do kraja pa onda opet sa nekom drugom...aaaaaaaaa
znali neko kako da se ponovo sanja isti san?
Ili kako sanjat bilo st au vezi sa sexom?To bi vojnici trebali da su ispraksali dobro
:D

Tuco-il brutto
01.04.2004., 09:01
Evo primjer od noćas: Mjesto radnje nekakav tulum u SAD, začudo crnački. Riba je crnkinja i ima dobro vitko tijelo-tvrdu guzu i sise. Nosila je onaj neki bijeli šilt-izgledala je kao iz onih crnačkih rap spotova:klopa: Seks je bio uobičajni,klasične poze, ništa kama sutra...E da, i ja sam bio crnac:confused:

miss.x
01.04.2004., 15:12
sentinel kaže:
cura bi rekla: "ti si jedno prepotentno smece,kako ja to treba da shvatim, je li ti ja nisa dovoljna i td...."

Možda da joj se posvetiš ujutro poslije tako finih snova na neki poseban način, bi bila happy, umjesto da ti govori da se prepotentan... onda bi bilo :zivili:
sexy snovi?? zašto ne??.. svakome treba malo privatnosti i neki svijet gdje može radit što hoce

Aniki
01.04.2004., 15:47
Definitivno manjak sexa:( :(

Zarathustra
01.04.2004., 21:37
Aniki kaže:
Definitivno manjak sexa:( :(
Nemora da znaci ,,, ako imas sex 4 puta na dan sa svojom curom i vidis neku dobru ribu na tv prije nego sto zaspes najvjerovatnije je da ces je sanjat.
Ja imam nedostatak novaca pa se opet nesjecam kad sam zadnji puta sanjo da sam bogat:B

mobyXXL
03.04.2004., 16:50
E vidiš ja sam zadnji put sanjao da sam Bil Gejts, i da naravno imam masu para i jahtu od 200 m:D , a cijela posada mlade ženskinje nijedna iznad 25:D

mobyXXL
03.04.2004., 16:52
E da, zaboravio sam... Kao tipična muška kapitalistička svinja prijetio sam svakoj od 5000 članica posade otkazom koja se neće ševit sa mnom:D

sentinel
03.04.2004., 21:12
ruda mraz kaže:
isto tako kod mene..
onda samo kazes da je ona jutarnja daska kojom je zadovoljavas od takvih snova, odmah ce se smiriti.....pokusao....:top: :top: :top: