PDA

View Full Version : ???koji govor mržnje???

Đibril Sise
12.04.2009., 22:16
...dakle, tema na kojoj sam ja zaradio ovaj ban - bila je: Ex Yu akcent/ naglasak - evo zanima me čiji vas naglasak iz bivše yuge najviše pali?

- moj komentar na to bio je najiskreniji što može biti, zapravo ni u kojem slučaju mi nije bila namjera iznositi ili na bilo koji drugi način isticati mržnju - jer ja naravno nikog ne mrzim! Ima ljudi koje ignoriram, izbjegavam, ali to ne znači da nekog mrzim... zapravo ako ja ne smijem biti iskren ovdje i napisati da mi STVARNO dođe muka, ili zlo pa da mi se povraća kad ćujem nekog da mi se obraća na tom jeziku onda ne znam! Naravno da mi nije bila namjera niti cilj nekog uvrijediti ili isticati govor mržnje, a ako sam kriv što imam slab želudac i što tako odreagiram - to je druga stvar! Ne mogu ja kontrolirat ako mi dođe na povraćanje! Zbog toga naravno pišem ovu žalbu da objasnim pobliže ovaj moj post dolje zbog kojeg sam i dobio ban, a smatram da nikako nije iznošenje mržnje već iznošenje istine koja je krivo interpretirana! Hvala!

"...hrvatski, a od srpskog mi se riga , zapravo svaki put kad mi se netko slučajno obrati na tom jeziku, digne mi se želudac i izbljujem se po toj osobi... onaj njihov balkanski "šta" - ma ne mogu o tome ni razmišljati a da mi ne dođe zlo..."

Đibril Sise
14.04.2009., 21:41
...jel ću barem dobiti kakav odgovor/komentar na moju žalbu???? Jel ima nekog ko' ovo čita od moderatora ili ne?

Bellwether
15.04.2009., 19:16
zapravo ako ja ne smijem biti iskren ovdje i napisati da mi STVARNO dođe muka, ili zlo pa da mi se povraća kad ćujem nekog da mi se obraća na tom jeziku onda ne znam!

smijete biti iskreni i to napisati, ali ćete za to biti kažnjeni kartonom, kao i ovaj put.