PDA

View Full Version : Auto alarm

Killer Death
17.04.2009., 21:51
Jel se isplati uzimati jeftini auto alarm s daljinskim zaključavanjem (skm studio (http://www.skm-studio.com/index_files/Page354.htm) 350 kn + ugradnja, c-mod (http://www.c-mod.hr/?section=kategorija&idkat=9&pn=0#40) 100 kn skuplji)? Jel mogu imati probleme s njim tipa da se sam od sebe pali? Ako tko ima kakvih iskustava s jeftinim alarmima, slobodno napišite...

St-St-St
17.04.2009., 22:30
Jel se isplati uzimati jeftini auto alarm s daljinskim zaključavanjem (skm studio (http://www.skm-studio.com/index_files/Page354.htm) 350 kn + ugradnja, c-mod (http://www.c-mod.hr/?section=kategorija&idkat=9&pn=0#40) 100 kn skuplji)? Jel mogu imati probleme s njim tipa da se sam od sebe pali? Ako tko ima kakvih iskustava s jeftinim alarmima, slobodno napišite...

Hm... za auto bih preporucio neki "bolji" alarm od c-moda osobno imam c-mod na motoru, ali to je sve iz zafrkancije stavljeno na motor. Alarm radi ok, i sve to ali... uzmi dvosmjerni nekakav da vrijedi 1000-1500kn neces pozalit lipe kad je za auto :top:

Killer Death
19.04.2009., 14:20
Ma meni je stalo do daljinskog zaključavanja pa sam mislio dat 200-300 kn više i imam i zaključavanje i alarm. Samo ako bi s tim alarmom imao više problema nego koristi, onda bi rađe uzeo samo centralno. Jel ima tko iskustava s jeftinjak alarmima na autu?

marko-markomi
19.04.2009., 23:45
Ma meni je stalo do daljinskog zaključavanja pa sam mislio dat 200-300 kn više i imam i zaključavanje i alarm. Samo ako bi s tim alarmom imao više problema nego koristi, onda bi rađe uzeo samo centralno. Jel ima tko iskustava s jeftinjak alarmima na autu?

ovaj od skm studia za 350kn je sasvim dobar za skuter motor(nema mogucnost daljinskog centralnog) imaju i u ponudi i alarma za aute,ovisi koji auto imas,imaju ti na akciji za 1300kn alarm s daljinskim paljenjem,ima dvosmjernu komunikaciju,šok senzor,daljinsko centralno,pogledaj na www.zekoslav.com ili www.skm-studio.com to ti je skoro isto jer skm je prodaja a zekoslav i prodaja i montaza,jeftine alarme ne preporucujem,nego ipak nesto skuplje....opet ovisi ......osobno montiram alarme pa ...bolje nest tipa "advanced" na zekoslav.com nadam se da sam pomogo ak ne sam pitaj .....

Killer Death
20.04.2009., 09:10
A kakvi problemi nastaju kod jeftinih alarma?

CDRW
20.04.2009., 12:23
A kakvi problemi nastaju kod jeftinih alarma?

Nikakvi. Ko da ga i nema.

Killer Death
20.04.2009., 12:26
Znači ne aktivira se kad treba?

CDRW
20.04.2009., 12:30
Znači ne aktivira se kad treba?

Upravo suprotno. Aktivira se kad netreba. A lopovi se smiju kad ga vide (evo baš jedan tuli ispred zgrade).

marko-markomi
20.04.2009., 12:43
Upravo suprotno. Aktivira se kad netreba. A lopovi se smiju kad ga vide (evo baš jedan tuli ispred zgrade).

bravo care ,lopovima je gust kad ga vide jer im je onda jos i lakse ukrast auto...u svakom slucaju pogledaj linkove koje sam ti dao gore....jer su ti alarmi a testirani ,provjereni da rade,garancija 3god i vrhunske su kvalitete jer imam ih osobno na svom autu mrak stvar...jednom mi je spasio auto i to je vec i vise nego dovoljno....pricam za alarm "advanced" ......najbolja je stvar kaj ima dojavu,doslovno ti zvoni u đepu recimo tamo gdje nebi vidio i cuo auto...

CDRW
20.04.2009., 12:46
bravo care ,lopovima je gust kad ga vide jer im je onda jos i lakse ukrast auto...u svakom slucaju pogledaj linkove koje sam ti dao gore....jer su ti alarmi a testirani ,provjereni da rade,garancija 3god i vrhunske su kvalitete jer imam ih osobno na svom autu mrak stvar...jednom mi je spasio auto i to je vec i vise nego dovoljno....pricam za alarm "advanced" ......najbolja je stvar kaj ima dojavu,doslovno ti zvoni u đepu recimo tamo gdje nebi vidio i cuo auto...

Ajde ne trkeljaj i reklamiraj to govno na nekom drugom mjestu. Kao nisi proziran.

KarloDelPontiac
20.04.2009., 18:23
bilo kakav alarm će ti biti bolji od nikakvog, samo ovisi od koga ga želiš zaštiti...
od običnih lopova poput klinaca ili narkića će i jeftini alarm biti dovoljan, ali protiv pravih lopova ti treba nešto jače.....
samo nemoj napraviti grešku i senzor vibracija staviti na najosjetljivije, jer će svirati čim prođe neki kamion ili auto sa probušenim auspuhom... a znaš onu priču sa vukom.... :)

marko-markomi
20.04.2009., 23:14
Ajde ne trkeljaj i reklamiraj to govno na nekom drugom mjestu. Kao nisi proziran.

mudri,daj odi przit cd-e ,hocu pomoc covjeku jer sam u tome 7 faking godina i nezelim da se zajebe...a govno ti je "sagni se pa vidi...nisi otiso na wc"

CDRW
21.04.2009., 09:40
mudri,daj odi przit cd-e ,hocu pomoc covjeku jer sam u tome 7 faking godina i nezelim da se zajebe...a govno ti je "sagni se pa vidi...nisi otiso na wc"

Trkelj, bla, ser - lijepo sam ti rekao - reklamiraj to govno di mu je mjesto.

Killer Death
21.04.2009., 12:34
Ja sam mislio uzimati alarm s daljinskim zaključavanjem jer je malo skuplji od samog daljinskog zaključavanja no ako kažete da se oni pale sami od sebe i tome slično, onda mi je bolje da uzmem samo daljinsko. Išlo bi mi na živce da budi i mene i susjede usred noći. Mislim da bi mi samo fino cigla doletila s nečijeg balkona u auto.:D
A koliko košta taj tvoj advanced alarm s ugradnjom, Marko?

marko-markomi
21.04.2009., 14:55
Ja sam mislio uzimati alarm s daljinskim zaključavanjem jer je malo skuplji od samog daljinskog zaključavanja no ako kažete da se oni pale sami od sebe i tome slično, onda mi je bolje da uzmem samo daljinsko. Išlo bi mi na živce da budi i mene i susjede usred noći. Mislim da bi mi samo fino cigla doletila s nečijeg balkona u auto.:D
A koliko košta taj tvoj advanced alarm s ugradnjom, Marko?

sa ugradnjom je 2000kn bez daljinskog paljenja motora,sa daljinskim paljenjem je 2500kn i ne pali se bez veze

Killer Death
22.04.2009., 20:06
Hvala svima na odgovorima.

bimmer525
24.04.2009., 23:51
sa ugradnjom je 2000kn bez daljinskog paljenja motora,sa daljinskim paljenjem je 2500kn i ne pali se bez veze

Šta ne dođe taj uređaj u dućanu 1.999 kn? kako je onda s ugradnjom (koja se kreće od 1.700 kn) kod tebe simboličnih 1 kunu?
Svaka čast, :mig: