View Full Version : Ljubav, struja, voda i telefon
cedokralj
26.04.2009., 00:16
Večeras je bila premijera ovog simpatičnog komada, a Begonja je briljirala u ovom Tomićevom tekstu koji je kao i obično prepun humora, a prestava je na splitskom dalmatinskom dijalektu, koji je Begonji odlično legao. Vrlo zabavna i opuštajuća predstava prepuna tomićeve satire ali i odlične Brešanove režije sa, u zadnje vrijeme već uhodanim receptom, izmjenjivim popratnim sličicama koje se polako pretapaju u jednu cjelinu koja završava happy endom :)
za vrijeme predstave u jednom trenutku sam se sjetio &td predstave norveške šume pa ako je nema na forumu možemo se na ovom topicu prisjećati i nje. tamo je središni dio radnje bila tkalčićeva i trač partija, a ovdje je frizerski salon gdje glavne protagonistice rade.
determinacija
01.05.2009., 21:52
odlična predstava,linda begonja izvrsna.za vjerni prikaz tomićeve knjige najzaslužnija je vjerujem dramaturginja željka udovičić.
mala zamjerka ide muškom dijelu ekipe kojima dalmatinsko narječje nije najbolje leglo.
begonja je prezgodna, odlicna predstava...lezerna i zabavna
Croatian drama
09.05.2009., 23:35
Meni se jako svidjela predstava. Linda Begonja je savršena u ulozi.
Primjer kako loš roman može postati sasvim ok predstava u dobrim rukama. Da nisam dobila besplatnu kartu, nitko me ne bi odvukao na predstavu. sad mi je drago.
Jako dobra predstava :top:
Begonja je ponijela predstavu fenomenalno, a i ostatak ekipe je bio odličan.
Svakako preporučujem pogledati.
da begonja je super, to je skoro jedino cega se sjecam od predstave. (kako skida gacice koje su ispod haltera, a ne otkopcava haltere???)
i da ja sam cula da je knjiga puno bolja.
Tinuviel86
12.12.2009., 22:45
Moram priznati, da sam očekivala ipak nešto malo više nakon svih pohvala ovdje.
Ukupan dojam mi se svodi na - ok je bilo.
Predstava na kojoj se većinu vremena nešto cerekaš. Ima jedan značajan trenutak na kojemu sam plakala od smijeha, ali nije ništa spektakularno ili da bi baš ostalo dulje u sjećanju...
Linda Begonja je bila odlična, to stoji. S čakavicom su se skoro svi borili pa to i nije bilo baš nešto vrijedno pamćenja. Ana Maras mi je bila jako dobra, šarmantna i posebna u čitavoj predstavi... A Zlatko Ožbolt - bože me sačuvaj! Nisam ga gledala još u kazalištu, a ne bih imala ništa protiv da je tako i ostalo. Apsolutno neuvjerljiv, neduhovit, nesimpatičan.
Ok je za pogledati, nasmije se čovjek. No, da me oduševila nečime - nije.
da begonja je super,.
odlicna je:top:
al ne zna reci "Marine" kako treba, a Borko je stravično loš u oponašanju dalmatinskog :facepalm:
Zabavna predstavica, al to je sve što jest > predstavica. taman za ubit sat ipo...Iako se za 60 kuna (ako idete udvoje to je 120 kuna) mozete i bolje zabaviti nego gledanjem ovog:D
Libertango
17.12.2009., 20:22
Ukupan dojam mi se svodi na - ok je bilo.
Predstava na kojoj se većinu vremena nešto cerekaš. Ima jedan značajan trenutak na kojemu sam plakala od smijeha, ali nije ništa spektakularno ili da bi baš ostalo dulje u sjećanju...
Linda Begonja je bila odlična, to stoji. S čakavicom su se skoro svi borili pa to i nije bilo baš nešto vrijedno pamćenja. Ana Maras mi je bila jako dobra, šarmantna i posebna u čitavoj predstavi... A Zlatko Ožbolt - bože me sačuvaj! Nisam ga gledala još u kazalištu, a ne bih imala ništa protiv da je tako i ostalo. Apsolutno neuvjerljiv, neduhovit, nesimpatičan.
Ok je za pogledati, nasmije se čovjek. No, da me oduševila nečime - nije.
Potpis.
Malo je kratka. Očekivala sam pauzu kad ono kraj predstave, nekako nedorečeno...
A za Zlatka :rofl:, kad su izašli da se poklone obuzeo me poriv da viknem Dinko kretenčino kada je Zlatko izašao pred publiku....
jidro80
21.03.2011., 22:36
Meni je predstava zaaakon. Ismijala san se, zadnja predstava di san se tako iscipala je bas beton sa TBF-on. Hocu pogledat njegovo cudo u poskokovoj dragi. Nadan se da je jednako dobra.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.