PDA

View Full Version : Ljubav, struja, voda i telefon

cedokralj
26.04.2009., 00:16
Večeras je bila premijera ovog simpatičnog komada, a Begonja je briljirala u ovom Tomićevom tekstu koji je kao i obično prepun humora, a prestava je na splitskom dalmatinskom dijalektu, koji je Begonji odlično legao. Vrlo zabavna i opuštajuća predstava prepuna tomićeve satire ali i odlične Brešanove režije sa, u zadnje vrijeme već uhodanim receptom, izmjenjivim popratnim sličicama koje se polako pretapaju u jednu cjelinu koja završava happy endom :)
za vrijeme predstave u jednom trenutku sam se sjetio &td predstave norveške šume pa ako je nema na forumu možemo se na ovom topicu prisjećati i nje. tamo je središni dio radnje bila tkalčićeva i trač partija, a ovdje je frizerski salon gdje glavne protagonistice rade.

determinacija
01.05.2009., 21:52
odlična predstava,linda begonja izvrsna.za vjerni prikaz tomićeve knjige najzaslužnija je vjerujem dramaturginja željka udovičić.
mala zamjerka ide muškom dijelu ekipe kojima dalmatinsko narječje nije najbolje leglo.

Claire
05.05.2009., 20:06
begonja je prezgodna, odlicna predstava...lezerna i zabavna

Croatian drama
09.05.2009., 23:35
Meni se jako svidjela predstava. Linda Begonja je savršena u ulozi.

zoe z.
26.07.2009., 12:22
Primjer kako loš roman može postati sasvim ok predstava u dobrim rukama. Da nisam dobila besplatnu kartu, nitko me ne bi odvukao na predstavu. sad mi je drago.

Ilana
22.11.2009., 16:02
Jako dobra predstava :top:
Begonja je ponijela predstavu fenomenalno, a i ostatak ekipe je bio odličan.
Svakako preporučujem pogledati.

mmmila
23.11.2009., 00:39
da begonja je super, to je skoro jedino cega se sjecam od predstave. (kako skida gacice koje su ispod haltera, a ne otkopcava haltere???)

i da ja sam cula da je knjiga puno bolja.

Tinuviel86
12.12.2009., 22:45
Moram priznati, da sam očekivala ipak nešto malo više nakon svih pohvala ovdje.

Ukupan dojam mi se svodi na - ok je bilo.
Predstava na kojoj se većinu vremena nešto cerekaš. Ima jedan značajan trenutak na kojemu sam plakala od smijeha, ali nije ništa spektakularno ili da bi baš ostalo dulje u sjećanju...

Linda Begonja je bila odlična, to stoji. S čakavicom su se skoro svi borili pa to i nije bilo baš nešto vrijedno pamćenja. Ana Maras mi je bila jako dobra, šarmantna i posebna u čitavoj predstavi... A Zlatko Ožbolt - bože me sačuvaj! Nisam ga gledala još u kazalištu, a ne bih imala ništa protiv da je tako i ostalo. Apsolutno neuvjerljiv, neduhovit, nesimpatičan.

Ok je za pogledati, nasmije se čovjek. No, da me oduševila nečime - nije.

NoWa
14.12.2009., 11:53
da begonja je super,.

odlicna je:top:
al ne zna reci "Marine" kako treba, a Borko je stravično loš u oponašanju dalmatinskog :facepalm:

Zabavna predstavica, al to je sve što jest > predstavica. taman za ubit sat ipo...Iako se za 60 kuna (ako idete udvoje to je 120 kuna) mozete i bolje zabaviti nego gledanjem ovog:D

Libertango
17.12.2009., 20:22
Ukupan dojam mi se svodi na - ok je bilo.
Predstava na kojoj se većinu vremena nešto cerekaš. Ima jedan značajan trenutak na kojemu sam plakala od smijeha, ali nije ništa spektakularno ili da bi baš ostalo dulje u sjećanju...

Linda Begonja je bila odlična, to stoji. S čakavicom su se skoro svi borili pa to i nije bilo baš nešto vrijedno pamćenja. Ana Maras mi je bila jako dobra, šarmantna i posebna u čitavoj predstavi... A Zlatko Ožbolt - bože me sačuvaj! Nisam ga gledala još u kazalištu, a ne bih imala ništa protiv da je tako i ostalo. Apsolutno neuvjerljiv, neduhovit, nesimpatičan.

Ok je za pogledati, nasmije se čovjek. No, da me oduševila nečime - nije.

Potpis.
Malo je kratka. Očekivala sam pauzu kad ono kraj predstave, nekako nedorečeno...
A za Zlatka :rofl:, kad su izašli da se poklone obuzeo me poriv da viknem Dinko kretenčino kada je Zlatko izašao pred publiku....

jidro80
21.03.2011., 22:36
Meni je predstava zaaakon. Ismijala san se, zadnja predstava di san se tako iscipala je bas beton sa TBF-on. Hocu pogledat njegovo cudo u poskokovoj dragi. Nadan se da je jednako dobra.