PDA

View Full Version : Šeks mrtav pijan u Cinestaru

Jesus Quintana
02.04.2004., 17:15
Šeks i njegovi tjelohranitelji (d' kabadahije) okupirali su na premijeri Konjanika u Cinestaru cijeli muški WC jer su se gospon olili kao prasac .. Šeks je bio toliko pijan (priča je procurila iz samog hadezea a bilo je i očevidaca koji su htjeli na wc no nisu mogli ) da su ga ovi iz pratnje odlučili sakriti u wc ne bi li se izbjegao veći skandal.. Hoće li i ovo proći nezapaženo ili će netko pozvati gospona Šeksa na odgovornost.. dobro, jasno mi je da prosječan glasač hadezea uživa u ovakvim i sličnim sranjima svojih glavešina ( a je čovik je balota .. što bi reka Strikan) ali kako na ovakve ispade gledaju u vrhu hadezea .. hoće li premijer i ovaj put reći " ne samo da stojim iza njega nego ga i podupirem"
:zivili:

labrador1
02.04.2004., 17:24
Evo šta piše na netu o tome...

23. OŽUJKA na premijeri filma Konjanik u zagrebačkom Cinestaru, Vladimir Šeks se toliko napio da nije mogao izaći iz WC-a gdje su ga čuvali njegovi tjelohranitelji koji su još izazvali fizički incident, piše Feral dodajući da su im istinitost priče potvrdili izvori u Saboru bliski Vladimiru Šeksu.

Dok je Šeks grlio školjku u WC-u kina, njegovi tjelohranitelji čuvali su ulaz kako bi predsjednik Hrvatskog sabora mogao u miru doći k sebi.

No, čini se kako ga je u tome želio spriječiti jedan od uzvanika svečane premijere filma. On se, naime želio pomokriti, no Šeksovi tjelohranitelji nisu mu dozvolili ući u jedini WC na tom katu Cinestara.

Kako anonimni gospodin nije želio odustati od svog nauma došlo je do naguravanja između njega i tjelohranitelja. Je li netko ozlijeđen nije poznato, no u WC uzvanik, koji je želio ostati anoniman, nije mogao ući - piše Feral.

Osim što je predsjednik Sabora ljubitelj alkohola, strastveni je i pušač. Od jučer je u Saboru strogo zabranjeno pušiti, no Šeks se izborio da se njegov radni kabinet, među još nekoliko prostorija parlamenta, izuzme iz zakonske odredbe koju je potpisao tajnik Sabora Josip Sesar.

Je li Šeks, takav kakav jest, sposoban kvalitetno voditi saborske sjednice, zaključite sami.

Šeks je i prije 5 godina bio prozivan zbog lošeg vođenja saborskih sjednica. Dok je tadašnji predsjednik Sabora Vlatko Pavletić bio na bolovanju potpredsjednik Valdimir Šeks kao njegov zamjenik nije valjano obavljao svoj posao, tvrdili su tada zastupnici.

Zastupnici su, između ostalog, tvrdili kako su samo HDZ-ovci dobivali na vrijeme dnevni red, pa su se samo oni mogli pripremiti za rasprave dok sa zastupnicima ostalih stranaka to nije bio slučaj.

Vuk dlaku mijenja al čud ne...:D

:zivili: :zivili: :zivili: :zivili:

WeM
02.04.2004., 17:32
labrador1 kaže:
Evo šta piše na netu o tome...

Vuk dlaku mijenja al čud ne...:D

a sta kazu feKalovci o filmu ? iz pouzdanih izvora preneseno, dok su se gurali sa seksom po WC skoljkama !

Je li Šeks, takav kakav jest, sposoban kvalitetno voditi saborske sjednice, zakljucite sami.

jest!

labrador1
02.04.2004., 17:37
WeM kaže:
a sta kazu feKalovci o filmu ? iz pouzdanih izvora preneseno, dok su se gurali sa seksom po WC skoljkama !

Ti si stvarno bedast, j.... ga istina boli, pogotovo Vas iz Središnjice:D :D Živeli!!:D

SvogaTelaGospodar
02.04.2004., 17:40
labrador1 kaže:
23. OŽUJKA na premijeri filma Konjanik u zagrebačkom Cinestaru, Vladimir Šeks se toliko napio da nije mogao izaći iz WC-a gdje su ga čuvali njegovi tjelohranitelji koji su još izazvali fizički incident, piše Feral dodajući da su im istinitost priče potvrdili izvori u Saboru bliski Vladimiru Šeksu.

trebalo bi podnijeti tužbu protiv cinestara i protiv šeksa

:bljak: :bljak:

Jesus Quintana
02.04.2004., 17:42
e moj wem .. njegovi su ga izdali (Jude proklete) .. na svu nesreću šeksovu u hadezeu nikada nije cvala tolika ljubav da ovakvu svinjariju ne bi netko doturio novinarima .. ali teško da će ova pijančina dočekati kraj mandata, izgleda da se njegov alkoholizam do te mjere pogoršao da teško vlada svojim postupcima ... samo će izaći nekakvo priopćenje tipa "radi bolesti srca ili zamora materijala Šeks otišao u zasluženu penzijicu) .. stara ispičutura vjerovatno i na sjednice dolazi pripit inače bi bilo :hekla:

svastikuti
02.04.2004., 17:51
javne vatrgasne postrojbe , odavno bi mu se ponudilo ili lijecenje ili otkaz .
Ali Sabor , trista mu mrkvica , to je :tulum:

WeM
02.04.2004., 17:59
Jesus Quintana kaže:
e moj wem ..

ma dzisus... sto veli i svogakaotelagospodar... podnijeti tuzbu protiv cinestara...

i

" ne samo da stojim iza njega nego ga i podupirem"

Jesus Quintana
02.04.2004., 18:01
iruda mi .. dobro su ga morali podupirati, mrcina je to a kad popije još i teži :cool:

maliveliki
02.04.2004., 18:24
e a da je taj seks opljackao drzavu ka cacic&pusic and co. onda bi posta herojom,ne bi ni vidija novina.

frčlopir
02.04.2004., 18:31
...piše Feral
:kava:

WeM
02.04.2004., 18:32
niste bas zasluzili, al eto!

sad je izasla jedna knjiga gospodje koja je radila i kod staljina kod cercila, i tako prica ta spisateljica jedan event :

misto radnje valjda malta il jalta! a i vrime je tu negdi!

pizdija ti cercil ( oni vinston ), sta mu nisu dali apartman negdi blize i to...

jedno ti vecer pozva njega dzugasvili ( oni josif ), da sjednu i popricaju po koju i tako to!

nalijo ti se nas cercil da sutra nije imo pojma, ali je imo sugav osjecaj da je nesto izlano ovom dugasviliju sta ga znate ko staljina! i visijoronovicha! tako nekako!

prica ti tako cercil sa svojom valjda ataseom i to, o tomu problemu, a ovaj veli da nema sta da brine ako su bili samo on i staljin, jer ionako drugi nitko nije cujo!

veli njemu cercil kako ima gadan neki osjecaj da je i sova! psovao! i rusiju i staljina i sve to!

posto je cercil bija tukac za jezike ko i pajdo mu staljin, dosjeti se atase kako to NIKAKAV problem nije jer staljin ne razumije engleski!

drugi dan, s nelagodom upita cercil ipak staljina o nekim stvarima koje se kao kroz maglu sjecao i ispricao se zbog eventualno neodmjerenih i nedolicnih rijeci, na sto mu ovi rece da je to rjeseno!

"kako rjeseno?", upita cercil!

"paaa, dao sam streljati prevoditelja!"

Jesus Quintana
02.04.2004., 18:38
zamotavaš govno u celofan ...

.. no i dalje smrdi :bljak:

revolution
02.04.2004., 18:52
WeM kaže:
niste bas zasluzili, al eto!

sad je izasla jedna knjiga gospodje koja je radila i kod staljina kod cercila, i tako prica ta spisateljica jedan event :

misto radnje valjda malta il jalta! a i vrime je tu negdi!

pizdija ti cercil ( oni vinston ), sta mu nisu dali apartman negdi blize i to...

jedno ti vecer pozva njega dzugasvili ( oni josif ), da sjednu i popricaju po koju i tako to!

nalijo ti se nas cercil da sutra nije imo pojma, ali je imo sugav osjecaj da je nesto izlano ovom dugasviliju sta ga znate ko staljina! i visijoronovicha! tako nekako!

prica ti tako cercil sa svojom valjda ataseom i to, o tomu problemu, a ovaj veli da nema sta da brine ako su bili samo on i staljin, jer ionako drugi nitko nije cujo!

veli njemu cercil kako ima gadan neki osjecaj da je i sova! psovao! i rusiju i staljina i sve to!

posto je cercil bija tukac za jezike ko i pajdo mu staljin, dosjeti se atase kako to NIKAKAV problem nije jer staljin ne razumije engleski!

drugi dan, s nelagodom upita cercil ipak staljina o nekim stvarima koje se kao kroz maglu sjecao i ispricao se zbog eventualno neodmjerenih i nedolicnih rijeci, na sto mu ovi rece da je to rjeseno!

"kako rjeseno?", upita cercil!

"paaa, dao sam streljati prevoditelja!"

nisi mi odgovoril ono iz LK > zakaj pises toliko usklicnika ?? fakat koda podvriskivas cijelo vrijeme:D

i btw jutros je sheks bio poprilicno rozast i ukocen vodeci saborsku sjednicu pa mu je ona jadna tajnica cesto suflirala kaj sad ovo ono
o boze:tulum:

svastikuti
02.04.2004., 19:00
frčlopir kaže:

poceti da pisu tek kad se srusi pred HTV kamerama u direktnom prijenosu .

Oli ?

WeM
02.04.2004., 19:02
ovo sam cuo od jednog iz tuzle! il tamo negdje pet,deset dvadeset kilometara!

i btw jutros je sheks bio poprilicno rozast i ukocen vodeci saborsku sjednicu pa mu je ona jadna tajnica cesto suflirala kaj sad ovo ono

OBLI GA RUMEN!

neke ljude lakse od smjeha!

:rofl: :rofl:

Jesus Quintana :

zamotavaš govno u celofan ...

.. no i dalje smrdi

ma znam! ovi su ti radili povijest zadnjih pedeset godina i jos se osjeti!

al dobro je ovo s prevoditeljem, a ?

NoWa
02.04.2004., 19:51
pa poznato je odavno da Šeki ima problem s cuganjem.
kao da je to nova priča.
ne znam jel itko imao prilike zavirit u njegov stan na Cvjetnom naselju, al tko god je bio u tom stanu vidio je samo tudjmanove slike i boce alkoholnih pića. i to MNOGO boca.
Ne, nisam hadezeovka.

Roko
02.04.2004., 20:03
al je bio dojmljiv i Sheks junior u Glamur caffeu.

Decko bas cool izgleda. Sjedi u Indiji u Goi na nekoj plazi ima majcu sa Dukatovim logom osim sto je prepravljeno ovo Dukat u Duvat i napuseno prica kak mu je super.

Totalna suprotnost ocu anarhist i antiglobalist.

a za Starog se odavno prica da vidi bijele miseve.

ma nema veze malo si je popil. pa pijanci su dobri ljudi ne???

NoWa
02.04.2004., 20:08
Roko kaže:
al je bio dojmljiv i Sheks junior u Glamur caffeu.
Decko bas cool izgleda. Sjedi u Indiji u Goi na nekoj plazi ima majcu sa Dukatovim logom osim sto je prepravljeno ovo Dukat u Duvat i napuseno prica kak mu je super.

sin je totalni ljevičar, tata desničar.
Presmijesno je bilo kad je domagoj pojavio na vjenčanju svoje sestre s crvenom irokezom i obučen ko panker, a tamo sve neke HOCH face:D
koliko su alkohola ljevičari popili Šeksu, a da ovaj toga ni ne zna. pili na njegov račun:cool:

tilla
02.04.2004., 20:08
NoWa kaže:
...boce alkoholnih pića. i to MNOGO boca.

ajd priznaj da si ljubomorna, covjek popije puno, a onda jos sidi u parlamentu.
i to precjednik, istog.

zanima se samo trijezni li se kad dolazi na posao ili to dobro skriva?

soylent
02.04.2004., 20:17
ako moze, ja bih samo lijepo molio da se ubuduce ovakve i slicne dogodovstine nasih adezeovaca forumskoj javnosti predocavaju na mjestu savrsenom za to, u topiku "pusionicari, pozor!", moje malenkosti. kad sve to kroz par godina slozimo ("... daaaaaaa nam zivi iiii-em-eeeef!!!") dobit cemo trajnu uspomenu na ova vesela vremena.
inace ce taj hvale vrijedan topik, biser forumastva i geg-politicke misli zamrijeti, a to ne bismo htjeli! istine radi, je li tako? barem ne do prvih prijevremenih izbora... :D

Gvardijan
02.04.2004., 20:21
soylent kaže:
ako moze, ja bih samo lijepo molio da se ubuduce ovakve i slicne dogodovstine nasih adezeovaca forumskoj javnosti predocavaju na mjestu savrsenom za to, u topiku "pusionicari, pozor!", moje malenkosti. kad sve to kroz par godina slozimo ("... daaaaaaa nam zivi iiii-em-eeeef!!!") dobit cemo trajnu uspomenu na ova vesela vremena.
inace ce taj hvale vrijedan topik, biser forumastva i geg-politicke misli zamrijeti, a to ne bismo htjeli! istine radi, je li tako? barem ne do prvih prijevremenih izbora... :D

usta moja hvalite me kad neće niko drugi.

soylent
02.04.2004., 20:26
Gvardijan kaže:
usta moja hvalite me kad neće niko drugi.

gvardy,
kaj mi miniras ideju?!
ovo je moj i samo MOJ egotrip! ti si nadji svojega!

:W

Nemruth Dagi
02.04.2004., 20:28
Roko kaže:
ma nema veze malo si je popil. pa pijanci su dobri ljudi ne???

da, ako cuga unutar četiri svoja zida

no postoji pričica još iz doba onog HDZ, kad mu je vozač moral menjati hlačice , valjda i gaće jer mu se omaklo od pijače

no bar ima tko mu pelene mijenja...........a zna se tko plaća
onog tko ima čast i dužnost skidati popišane i tko zna kakve sve gaće...

RobiKa
03.04.2004., 08:27
tilla kaže:

zanima se samo trijezni li se kad dolazi na posao ili to dobro skriva?

I na radnom se mjestu pije. Jos kako. U skladu s najsvjetlijim tradicijama samoupravonog socijalizma.

Jesus Quintana
03.04.2004., 09:00
soylent kaže:

pošaljem ti kopiju na "pušioničare" :top:

maliveliki
03.04.2004., 09:15
koja sramota,sram je zaboravljena stvar.

labrador1
03.04.2004., 12:12
Zamislite da Mesić "odapne" kakvog bi predsjednika imali!!:jumping: :jumping: :tulum:

SvogaTelaGospodar
03.04.2004., 14:15
globus navodi da je saborski predsjednik zabranio svim zastupnicima HDZ-a da idu u zahod tijekom važnijih glasanja. jasno je da se u žrtvovanju HDZenjarskih najvrednijih mjehura radi o zadovoljavanju stranačkog interesa, no koliko je to u skladu s općom koristi, prosudit će građani sami, jer se teško može očekivati da će na šeksovu generalnu opijenost koja se više nije u stanju kontrolirati ni kao javna tajna, reagirati nadležna tijela, još manje institucije, dok pojedini osjetljiviji organi zacijelo hoće.- piše feral :D

koko_dakalo
03.04.2004., 14:21
ne kuzim sta su se svi raskokodakali oko Shekijevog pijanstva, voli covjek malo popit ko i svi pravi Slavonci, ko da je to neki veliki grijeh

SvogaTelaGospodar
03.04.2004., 14:37
koko_dakalo kaže:
ne kuzim sta su se svi raskokodakali oko Shekijevog pijanstva, voli covjek malo popit ko i svi pravi Slavonci, ko da je to neki veliki grijeh

zašto? pa šeks je predsjednik sabora?! :eek:
osim toga njegovi bahati šerifi su povrijedili ljudsko i građansko pravo posjetitelja cinestara kada su ga odgurivali i nisu mu dozvolili pristup zahodu!

to je politički i društveni incident prvog reda!

Roko
03.04.2004., 15:31
PREDSJEDNIK Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks izrazio je zaprepaštenost i najoštrije je prosvjedovao zbog bezočnih laži koje je na njegov račun objavio najnoviji broj splitskoga tjednika "Feral Tribune".

U pismu predsjednici Novinarskog vijeća časti HND-a Gordani Grbić, u povodu objavljena članka u "Feralu" od 2. travnja pod naslovom "Šeks na eks", a koji je potpisao novinar Igor Lasić, predsjednik Sabora izražava zaprepaštenost te najoštrije prosvjeduje zbog bezočnih laži, izmišljotina i nevjerojatnih konstrukcija sadržanih u tekstu, koje, kako napominje, "predstavljaju najgrublje kršenje temeljne profesionalne, ali i ljudske, moralne obveze na iznošenje istinite i provjerene informacije".

Šeks ističe da su svi navodi članka neistina zbog jednostavne činjenice što 23. ožujka 2004. nije bio na svečanoj premijeri filma Branka Ivande "Konjanik" u zagrebačkome kinu CineStaru zbog obveza vezanih uz "plenarnu sjednicu Hrvatskog sabora".

U skladu s odredbama Kodeksa časti hrvatskih novinara, te s ovlastima Novinarskog vijeća časti, Šeks traži da se Vijeće odlučno i primjereno očituje o spomenutom članku ponajprije radi zaštite dostojanstva Hrvatskoga sabora, kojemu je predsjednik, ali i radi zaštite njegova osobnog dostojanstva.

RobiKa
03.04.2004., 15:45
Roko kaže:

Oprostite, dragi kolega.... Da li to znači da je kalif-ako-kalif-umre došao u taj stadij da više ne zna gdje je bio, što je pio, a što radio?

Roko
03.04.2004., 15:51
vidis da je zaprepascen.

RobiKa
03.04.2004., 15:59
Roko kaže:
vidis da je zaprepascen.

Ma glavno da nije i uvređen. Na ćirilici. Vlastitoručno :zubo:

Bajki1
03.04.2004., 16:01
SvogaTelaGospodar kaže:

osim toga njegovi bahati šerifi su povrijedili ljudsko i građansko pravo posjetitelja cinestara kada su ga odgurivali i nisu mu dozvolili pristup zahodu!

Ma kakvo ljudsko dostojannstvo ,kakvi bakrači :D

Nek se ljudi i građani ponosne nam države Hrvatske
čim prije naviknu da će u ovoj državi moć pišat TEKkkkkk ,
kad im to
PREDSJEDNIK Sabora dozvoli !:lol:

A ne zaboravimo . Iza njega STOJI premijer glavom i bradom !:D

Feniks
03.04.2004., 16:26
RobiKa kaže:
I na radnom se mjestu pije. Jos kako. U skladu s najsvjetlijim tradicijama samoupravonog socijalizma.

Da, da, Churchill je npr. bio posebno poznat kao protagonist samoupravnog socijalizma! A i Kemal-paša Ataturk.

RobiKa
03.04.2004., 16:45
Feniks kaže:
Da, da, Churchill je npr. bio posebno poznat kao protagonist samoupravnog socijalizma! A i Kemal-paša Ataturk.

Sori but jebiga bar je prvi bio velikan - ono 'We shall defend our island whatever the cost may be.... (http://history.hanover.edu/courses/excerpts/111chur.html) ' , a ovog drugog turci vole ko, ko Tita. :D

;) i dvojica od njih kurili su havane :D

Feniks
03.04.2004., 17:05
RobiKa kaže:
Sori but jebiga bar je prvi bio velikan - ono 'We shall defend our island whatever the cost may be.... (http://history.hanover.edu/courses/excerpts/111chur.html) ' , a ovog drugog turci vole ko, ko Tita. :D

;) i dvojica od njih kurili su havane :D

Ja sam reagirao na tvoju notornu budalaštinu, kad si pijenje na RM povezao sa SS. I još kao tradiciju!?

RobiKa
03.04.2004., 17:13
Feniks kaže:
Ja sam reagirao na tvoju notornu budalaštinu, kad si pijenje na RM povezao sa SS. I još kao tradiciju!?

Jesi ti bio u radnom odnosu (RO) u SS? :D

SvogaTelaGospodar
03.04.2004., 17:18
Roko kaže:
U skladu s odredbama Kodeksa časti hrvatskih novinara, te s ovlastima Novinarskog vijeća časti, Šeks traži da se Vijeće odlučno i primjereno očituje o spomenutom članku ponajprije radi zaštite dostojanstva Hrvatskoga sabora, kojemu je predsjednik, ali i radi zaštite njegova osobnog dostojanstva.

ma može pušit qrac. trebalo bi uvest alko test pri ulazu u sabor i nogirat ga na licu mjesta sa položaja predsjednika, pijani kreten. :bljak:

SvogaTelaGospodar
03.04.2004., 17:23
Bajki1 kaže:

A ne zaboravimo . Iza njega STOJI premijer glavom i bradom !:D

pa čuj, sanader je isto na "let's get physical"...nedavno je gurnuo grupu novinara tako da su tri novinara ozlijeđena..pisalo je u jutarnjem. i nikom ništa.
novinari, kao i sudovi, bolnice, policija, itd..imaju raditi što im narede sanader, kosor, šeks i žule.

Bajki1
03.04.2004., 17:41
SvogaTelaGospodar kaže:
sanader je isto na "let's get physical"...nedavno je gurnuo grupu novinara tako da su tri novinara ozlijeđena..pisalo je u jutarnjem. i nikom ništa.

pa sad , il nam je premijer Tarzan il su ti novinari iz muha kategorije :lol:

što mu nisu vratili ? :D

Jesus Quintana
03.04.2004., 19:41
drugi put kada mi obrišete post molio bih bar kratko objašnjenje na PM, obzirom da nisam nikoga provocirao molim da mi se pojasni brisanje postova .. nije da mi nešto život ovisi od toga ali ako me recimo upozorite što to točno ne smijem pisati ja ću se pokušati držati toga koliko god mi se ne svidjeli vaši razlozi ..

Fourier
04.04.2004., 17:04
mnogi poznati ljudi bili su alkoholičari
pobjednik građanskog rata Grant
osvajač Rodezije ......

RobiKa
04.04.2004., 23:26
da je Šeks neki junak, velikan? :D

ggirry
05.04.2004., 15:48
Pijandura ima u svim slojevima, pa zašto ih ne bi bilo i u Saboru? Čak štoviše, to bi trebalo biti proporcionalno! Pa ne može Vlast biti drugačija od nas samih.
Vladimir Iljič Šeks, majstor!

labrador1
07.04.2004., 00:23
Crveni se nos Šekiju u zadnje vrijeme..:zivili: :zivili:

frčlopir
07.04.2004., 00:31

Vanjushka
07.04.2004., 01:56
koko_dakalo kaže:

Eh da SuperShex popije malo, nebi ga wc solje pamtile po zlu.

WATERMALON
07.04.2004., 02:01
Vanjushka kaže:
Eh da SuperShex popije malo, nebi ga wc solje pamtile po zlu.

no ....kaj sve voda more odnest:rigo: :Slin: :zvrko:

go2slep
07.04.2004., 08:07
ggirry kaže:
Pijandura ima u svim slojevima, pa zašto ih ne bi bilo i u Saboru? Čak štoviše, to bi trebalo biti proporcionalno! Pa ne može Vlast biti drugačija od nas samih.
Vladimir Iljič Šeks, majstor!
Pred jedno desetak godina u velikoj firmi u kojaj sam ja radio naivci su napisali pismo dr Vranji i opisali sve što se radilo i kralo od početka rata, a bilo je toga poprilično
Ubrzo je došao Šeks, u jedan lovački dom kraj grada i do jutra nije ostalo u tom domu ništa staklenog cijelo
Generalni direktor je nakon nekoliko dana napustio SDP i prešao u HDZ, a u firmi su reorganizirali posao, tako da je jedan dio ljudi otišao na neplaćeni godišnji, drugi su premješteni na druga radna mjesta, a neki su bome dobili i otkaz, knjige iz kojih su ovi naivci povadili i fotokopirali podatke odvežene na provjeru generalnom direktoru

Master Bejts
07.04.2004., 08:17
Eh, puritanci. Ponasate se ko seoske babetine koje pola stoljeca nisu vidle onu stvar.

Sta ak se covjek napio? Koja je to ljudina kad vec godinama loche i jos je ziv! Ja sam ponosan sto mi shef sabora moze potegnuti, nije ko pickica. Da sam kojim slucajem Amer bio bih ponosan sto je mome precjedniku pomocnica il kaj je vec bila pljugala u ovalnom oficu.