View Full Version : borbe u filmovima...
FallenOne
03.04.2004., 05:35
...su tako jadne da mi se akcije vise odavno ne gledaju. Da ne spominjem pusanje i rukovanje oruzjem.
Ovo bi ibo samo moj mali komentar na glupave americke akcije!
kpt. Willard
03.04.2004., 05:56
I kaj sad?:confused:
Stjepan Djimi Stanic
03.04.2004., 06:21
Kaj, ne mre Scwarzenegger ispast iz aviona bez padobrana, pa u zraku izmlatiti bad guya i oteti mu padobran i sam prebiti desetoricu i onda minobacacem unistiti tenk i pobjeci od tisuce metaka koji fijucu okoli njega?!
clint Eastwood
03.04.2004., 09:56
imas pravo. novi filmovi su totalno sr.... cast iznimkama
a sto se tice oruzja evo pogledajte s cime se snimaju filmovi. najpopularnija timska igra i kod nas:
www.airsoft-hrvatska.com
Meni su najbolji filmovi di svi imaju po 2 uzija i hiću se na stranu pod usporenom snimkom dok pucaju jedni na druge i nitko nikog ne pogađa nego ima puno rupa po zidovima i svira techno :cool: :D
sentinel
03.04.2004., 21:23
jedan zakljucak:ovo je muski kutak!
jedno pitanje:da ovo ne spada pod film?
drugo pitanje:kaj ovo netko ne prebaci?
FallenOne
04.04.2004., 19:12
Spada i pod film djelomično, ali mislim da je ovo ipak za muški kutak!
kpt. Willard
04.04.2004., 22:20
Kakve veze ovo ima s muškim kutkom!?:confused:
Stjepan Djimi Stanic
05.04.2004., 15:06
A da se uvede kutak za mushki film?!
:jumping:
Ma molim vas
zadnje dobro što sam gledao bila su združna brača a to nije čak ni film :)
kao drugo ovo je tema za muški kutak, kaj če možda žene pričati o tome :)!?!?
BananaSkin
05.04.2004., 20:20
FallenOne kaže:
...su tako jadne da mi se akcije vise odavno ne gledaju. Da ne spominjem pusanje i rukovanje oruzjem.
..nisi ti u zivotu pogledao dobar film.. ti si pravi konzumer , kojem je vec hipnotiscki unisten mozak americkim sranjima, neko te slucajno krivo lupio po glavurdi i iskirca se uplaila, ali kasno je brate za tebe, odi i pij :zivili:
FallenOne
05.04.2004., 21:53
Ja ne gledam filmove ni televiziju, zadnji put sam američku akciju pogledao početkom 90-ih.
Ustvari pogledam koji film ali jaaaako rijetko, najdraži su mi Contact, Legenda o jeseni, većina španjolskih i francuskih filmova, LOTR trilogija, prvi Matrix...etc.
Meni je jedan od najboljih filmova onaj kad se Dolph Lundgren bori u Los Anđelesu (il je bio Chicago?) protiv alienskog dilera drogom visokog 2 i pol metra koji drogira ljude heroinom i onda im isisava hormone iz mozga i ima ono oružje na ruci iz kojeg ispucava CD-e... pa kad Lundgrenu na kraju kaže: "Aj kam in pis..." a ovaj ga zroka iz nekog nabrijanog oružja: "Ju gou in pisez!!!1!1" :cool: :s :D
kpt. Willard
06.04.2004., 07:55
E, Aux, kak se zove taj film!?
To moram vidjet!:D
BananaSkin
06.04.2004., 09:51
FallenOne kaže:
ovo..:lol: pa ovo :vidiga:
FallenOne kaže:
Ja ne gledam filmove ni televiziju, zadnji put sam američku akciju pogledao početkom 90-ih.
Ustvari pogledam koji film ali jaaaako rijetko, najdraži su mi Contact, Legenda o jeseni, većina španjolskih i francuskih filmova, LOTR trilogija, prvi Matrix...etc.
:lol: :lol: daj sinko nemoj mi trosit vrijeme, kad si mi poslo PM, ja si vec poceo mislit koji kurac sam bio opet glup. Sorry na mom neumjesnom komentaru, ali tvoja tema nema veze sa vezom. Ti nama kazes kako ti je slabo od glupavih amerckih akcija, a nisi telku ili takav film pogledo 14 godina.
Ej, ojjj, pa necemo tako, o cemu mi pricamo ejj...odi popi nesto :zivili: ;)
Garovix
06.04.2004., 10:04
nego kaj, sto mrtvih u prvoj minuti!
nije valjda titanic dobar film?
pizdarija obična.
odma' mi naiđe da se napijem od muke.:zubo:
kpt. Willard kaže:
E, Aux, kak se zove taj film!?
To moram vidjet!:D
http://www.imdb.com/title/tt0099817/ :top: :D
kpt. Willard
06.04.2004., 12:22
I Come in Peace (1990)
Genre: Action / Sci-Fi / Thriller
Tagline: Good cop. Bad alien. Big trouble.
Plot Summary: Jack Kane is an unorthodox Houston cop out to stop a yuppie criminal gang known as the White Boys. A...
Cast overview, first billed only:
Dolph Lundgren .... Jack Caine
Brian Benben .... Arwood "Larry" Smith
Betsy Brantley .... Diane
Matthias Hues .... Bad Alien
Jay Bilas .... Good Alien
Jim Haynie .... Malone
David Ackroyd .... Switzer
Sherman Howard .... Victor Manning
Sam Anderson .... Warren
Mark Lowenthal .... Bruce the Scientist
Michael J. Pollard .... Boner
Jesse Vint .... McMurphy
Alex Morris .... Ray Turner
Kevin Page .... White Boy #1
Robert Prentiss .... White Boy #2
User Comments: Watchable:D
kpt. Willard kaže:
User Comments: Watchable:D
I više od toga! :D
http://www.imdb.com/title/tt0099817/usercomments
"It's a classic"
"A classic movie!"
"One of my Favourite Dolph films"
"Absolute Garbage" :D
"A Masterpiece......."
"One of the 80's best action"
... :top:
Ne znam, za mene je to pravi akcijski film sa borbama za muški kutak... i baš je zakon! :s :D
kpt. Willard
06.04.2004., 14:20
Ima jedan sa Segalom, kad sam videl natpis na kutiji od DVD-a, umro sam od smjeha (neznam kak se zove al bum danas išel pogledat u videoteku).:D
FallenOne
06.04.2004., 17:20
Banana skin, ne trebam pogledati cijeli film, dovoljno je da naletim nakratko na jednu scenu sok vrtim program (što radim možda jednom tjedno) ili da vidim foršpan.
Na TVu povremeno samo Star Drek pogledam i koi dukumentarac...u prosjeku TV gledam 2 puta u tjedan dana!
BananaSkin
06.04.2004., 20:35
FallenOne kaže:
Banana skin, ne trebam pogledati cijeli film, dovoljno je da naletim nakratko na jednu scenu sok vrtim program (što radim možda jednom tjedno) ili da vidim foršpan.
Na TVu povremeno samo Star Drek pogledam i koi dukumentarac...u prosjeku TV gledam 2 puta u tjedan dana!
Ma super za tebe :top: telka nije zdrava ;)
..chiiil out, vidim ja da si ti vise popusi nego popi tip..e
:frajer:
uzivaj brale, nemoj se opterecivat komercijalnim sranjima i reklamnim ponudama, njihovom tupostima i zavlacenjima.
Zivi svoj zivot.. i nemoj previse filozofirat ko ja, to te nikamo ne vodi, osim u nervni shit..
opet serem.. idem na kofein.. BoK ;) :kava: !
FallenOne
07.04.2004., 13:29
Istina.....
borbe su super.a pogotovo one u filmovima.sta baljezgas ti?
Mljacko
08.04.2004., 10:54
Ma kakav Segal, kakav Švarceneger, Cikatić je moj idol:cerek:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.