PDA

View Full Version : Debele

stranice : [1] 2

Garovix
06.04.2004., 15:18
Ovak, prvo moram reći da mi izgled nije bitan. Šatro. Al pretpostavimo.
I naletim na debelu ženu kojoj se monumentalno upucavam i želim je pokarat iste večeri. Ali ne. Ona se osjeća uvređeno i podcijenjeno i radije osorno odjebe prvu priliku u 100 godina, nego da se bez razmišljanja poševi. Kao, ko je ovaj kreten, kaj si misli da zato kaj sam debela, rado širim noge?
Malo sam kontal o tome i skužil da debelima nema spasa ni sigurnosti. Zakaj. Zato jer nađu nekog ko ih ubrzo počne varat i dolazi doma samo na ručak, onda ih isti ostavi pa su od toga godinama u kurcu jer ih nitko neće, a kad netko i priđe, odjebu ga jer misle da će ih zajebat. U svakom slučaju je redovito riječ o neofeministkinjama sa transparentno uokvirenom moralnom notom, sa bez živaca za ostali svijet i u komadu u kojem same glume sporedne i glavne uloge...
Tak, niš pametno nisam imal za reći osim: jebite se, mažite spermom i duuuboko.........mmm:)

Vanjushka
06.04.2004., 15:45
Garo, jesi ti sredio sve sa osiguranjem i testamentom? :zubo:

walter
06.04.2004., 15:47
Pa ne kužim te Garonja, možda te tvoje debele nisu bile baš tako debele. Jer meni svaka debela kojoj se obratim trenutačno širi noge. :confused:

oona
06.04.2004., 15:47
Strah me i pomisliti na reakciju zene u postporodjajnom razdoblju...

Vanjushka
06.04.2004., 15:50
A bio je drag momak :zubo:

atlantis
06.04.2004., 15:52
Garovix kaže:
Malo sam kontal o tome i skužil da debelima nema spasa ni sigurnosti. Zakaj. Zato jer nađu nekog ko ih ubrzo počne varat i dolazi doma samo na ručak, onda ih isti ostavi pa su od toga godinama u kurcu jer ih nitko neće, a kad netko i priđe, odjebu ga jer misle da će ih zajebat. U svakom slučaju je redovito riječ o neofeministkinjama sa transparentno uokvirenom moralnom notom, sa bez živaca za ostali svijet i u komadu u kojem same glume sporedne i glavne uloge...

:flop: :flop:

super si...

:flop: :flop:

Kya
06.04.2004., 15:54
Garovix kaže:
I naletim na debelu ženu kojoj se monumentalno upucavam i želim je pokarat iste večeri. Ali ne. Ona se osjeća uvređeno i podcijenjeno i radije osorno odjebe prvu priliku u 100 godina, nego da se bez razmišljanja poševi. Kao, ko je ovaj kreten, kaj si misli da zato kaj sam debela, rado širim noge?

a možda je problem u tebi :p

Clea
06.04.2004., 16:16
Garovix kaže:
Tak, niš pametno nisam imal za reći osim: jebite se, mažite spermom i duuuboko.........mmm:)

i onda je nekome zlo od waltera:rolleyes:

walter
06.04.2004., 16:20
Clea kaže:
i onda je nekome zlo od waltera:rolleyes:
Ma ljubim te u obraz. :kiss:

Je l da ja nisam taki ko onaj.... Garovix :rigo: :rigo: :rigo:

Ja ne bi nikad brotiv bačvica pričao. Nikad! Buce slatke. :cerek:

Clea
06.04.2004., 16:26
a ne znam...valjda se još nisu počeli jebati...:rolleyes:

ili su se previše jebali...zna se kako to djeluje na moždane stanice kod muškaraca:D

fragment
06.04.2004., 16:27
to je sasvim normalno

nekoliko predrasuda:

ima različitih kategorija debelih
npr. ako su izkompleksirane djeluju na dva načina ili šire noge odma ili sanjaju o svom princu i nedaju se lako (ili šire noge dok sanjaju o princu)

ima i onih koje prije nisu bile debele te se obićno precjene pa slome ili uganu nešto u zahtjevnijim pozama

i one bez kompleksa koje su ujedno i najzanimljivije i najpotrebnije jer ti mogu pomoć kod svoje zgodne frendice:D

šalu na stranu debele su zakon pogotovo kad te odbiju onda prestaju bit debele i postaju ono što i jesu žensko koje te neće a to gravoixu boli:B

walter
06.04.2004., 16:47
Ma postoje dvije vrste žena - frustrirane i manje frustrirane. Debljina može a i ne mora imati veze s tim.
Recimo, iskompleksirane buce ne daju se lako, ne zato što Garonja misli da trebaju biti počašćene njegovim interesom, već zato što su jednostavno frustrirane.
To je taj paradoks debljine. Dakle, umjesto da se lakše predaju putenim užitcima, jedre žene zbog osjećaja krivnje trebaju više lopata komplimenata od muške jedinke, od onih manje jedrih.
Jer, lets face it, ne postoji žena koja za sebe misli da je savršenog izgleda. Uvijek vas nešto jebe, drage ženice, na vama.
Sve u svemu, zbog toga ni ne postoji lak način za pojebat ženu. Jer mi, muškarci, mi smo poput doktora koji liječe osobe koje ne znaju da su bolesne. A svaka je žena bolesna, oćeš male sise, oćeš preveliko dupe, preširoka ramena, preuski bokovi, rijetka kosa, mesićevske obrve, dlakava nadusnica itd
TO je sve kao neka igra gdje na kraju nivoa žena raširi noge. I što si bolji igrač, žena se više gica, jer si više kompleksa na njoj uočio i odstranio. A opet, mi muškarci smo tek refleksija žene, što se žena tiče. Dakle, ne vjeruju one nama, nego sebi.
U onom trenutku kad joj mi kažemo sto puta: "Pa nisi debela, jebotepas u guzicu, dosadna si više s tim", ona shvati da nije debela, ne zbog nas, nego zbog sebe, ženi naime nikad nije važno što muškarac misli, on joj samo pomaže da ona misli o sebi. Tek dakle nakon što ona shvati da nije debela (što je ironično, jer je jednako debela kao i rečenicu prije, razumiš?), onda ona širi svoje mršave noge.
U tome je štos. Što žene lažu same sebe pomoću muškaraca.

DEBELKURAC
06.04.2004., 17:11
Debele žene ne mrze muškarce zato jer su debele, nego su debele zato što mrze muškarce. Osvećuju se.

walter
06.04.2004., 17:15
DEBEL***** kaže:
Debele žene ne mrze muškarce zato jer su debele, nego su debele zato što mrze muškarce. Osvećuju se.
Zato i kažu da je osveta slatka. :top:

Crow Jane
06.04.2004., 17:21
walter kaže:
Zato i kažu da je osveta slatka. :top:

Aha, ima okus ko Kinder pingui :D

Nego, njegova me žena sad razočarala....:rolleyes: :D

zucchera
06.04.2004., 17:26
Garovix brate mili, sta buncas? :blabla:

messed_up
06.04.2004., 17:31
ljepota je u očima promatrača...
kaje to vama debelo?
ja znam tipa koji svoju anoreksičnu curu drži na tankom ledu cijelo vrijeme, govoreći joj da je debela
da joj se dupe opustilo, isl
a ona je sva u panici zbog tog kretena, naravno uvjerena je da je ona malo krme
ne malo krme, nego u biti ogromna krmača
a vidiš kroz curu koliko je tanka

nadalje, jako mi je drago vidjeti kako ima ljudi kojima su duhovne vrijednosti i spiritualni razvoj bitniji od svega
to projeciraju kroz svoj istančani ukus i nadasve razvijenu estetsku svijest
tražeći partnere koji izgledaju kao nedostižni ideal iz photoshopa

mr X
06.04.2004., 19:33
Garovix kaže:

vrlo opsirno objasnjenje popusene korpe:D

Ona007
06.04.2004., 21:28
walter kaže:
Pa ne kužim te Garonja, možda te tvoje debele nisu bile baš tako debele. Jer meni svaka debela kojoj se obratim trenutačno širi noge. :confused:

Pa mozda misle da si ti 'dovojno dobar'

Gazda
06.04.2004., 23:06
walter kaže:

Meni i debela i mrsava.

walter
07.04.2004., 01:36
messed_up kaže:
ljepota je u očima promatrača...
kaje to vama debelo?
ja znam tipa koji svoju anoreksičnu curu drži na tankom ledu cijelo vrijeme, govoreći joj da je debela
da joj se dupe opustilo, isl
a ona je sva u panici zbog tog kretena, naravno uvjerena je da je ona malo krme
ne malo krme, nego u biti ogromna krmača
a vidiš kroz curu koliko je tanka

nadalje, jako mi je drago vidjeti kako ima ljudi kojima su duhovne vrijednosti i spiritualni razvoj bitniji od svega
to projeciraju kroz svoj istančani ukus i nadasve razvijenu estetsku svijest
tražeći partnere koji izgledaju kao nedostižni ideal iz photoshopa

kao čovjek, ne kao čovjek nego kao najveći virtualni jebač, tvrdim da si ti savršenija od terminatora 3 (15 puta sam stiskao backspace pour toi, ništa nisam stiskao toliko do sad), zato ostavljam virtualni spomenik tebi messad_up, kao neshvaćenoj ženi, aleje bih nazvao po tebi, ne zato što su široke, već zato što su važne. :cerek:

Drito Konj
07.04.2004., 17:44
ja sam vec davno davno imao temu o tome, jeh

Garovix
08.04.2004., 08:54
kaj su i tebi (kao meni) ove debele tak srale i iščuđavale se ko pura dreku kaj sam ih podsjetil na istinu, kao i na to da nema opuštanja u bezbrižnom čavrljanju na netu jer je neprijatelj uvijek online?
ma dobro...nisam htio nekoga uvrijediti...ok, fakat mi je troša žal kaj sam bijo takav...preveč lgg bakterija i evo - odma pričam sranja...:D

al da su samo debele, nebi niš rekel...još imaju i one masne prišteve od hambija, pomfrija i milke...i taman da buju nekaj rekle a čim se pomaknu usta da formiraju koju pametnu prispodobu, dodatno se napne ionak prenapeta koža pa okolo počne špricat gnoj...

a ovi kaj im onlajn drže štangu u ime tolerancije, božje ljubavi i sretnijeg sutra, mogu odma potražit posel kod Kosorice u Ministarstvu Patetike RH.

Tak.:D

atlantis
08.04.2004., 15:44
Garovix kaže:
kaj su i tebi (kao meni) ove debele tak srale i iščuđavale se ko pura dreku kaj sam ih podsjetil na istinu, kao i na to da nema opuštanja u bezbrižnom čavrljanju na netu jer je neprijatelj uvijek online?
ma dobro...nisam htio nekoga uvrijediti...ok, fakat mi je troša žal kaj sam bijo takav...preveč lgg bakterija i evo - odma pričam sranja...:D

al da su samo debele, nebi niš rekel...još imaju i one masne prišteve od hambija, pomfrija i milke...i taman da buju nekaj rekle a čim se pomaknu usta da formiraju koju pametnu prispodobu, dodatno se napne ionak prenapeta koža pa okolo počne špricat gnoj...

a ovi kaj im onlajn drže štangu u ime tolerancije, božje ljubavi i sretnijeg sutra, mogu odma potražit posel kod Kosorice u Ministarstvu Patetike RH.

Tak.:D

bas zanimljivo :D :D :D

zna li tvoja draga da je volish zbog njene linije, a ne zbog toga kakva je osoba?

ispricaj joj ovo i pitaj je za 99-tu

walter
08.04.2004., 15:50
Garonja, ak treba brisat nešt, sam javi. :top: :D :D
Ne bu nas niko jebal u našoj birtiji!

cudim_se
08.04.2004., 16:05
Debele žene ne mrze muškarce zato jer su debele, nego su debele zato što mrze muškarce. - this is so thrue. Ali da bih vam objasnila trebala bi jedna terapija od 20-tak seansi. Opet sam kupila neke nove knjige iz pop psihologije, he he

Ja svejedno ne mislim da postoji frajer koji će naletit na debelu zensku (al realno debelu) i da ce ju prvu vecer zeljet po...., jer mu je bas eto super. Pozdravljam zacetnika topica. Ili je bio pijan ili zena nije bila debela.

Garovix
08.04.2004., 16:08
atlantis kaže:
zna li tvoja draga da je volish zbog njene linije, a ne zbog toga kakva je osoba?

ispricaj joj ovo i pitaj je za 99-tu

zna i redovito osjeti:)

znam za 99-tu, tada je nisam poznavao, ali ponosan sam kako sad izgleda...znači da joj je stalo do sebe, a meni je to jedna od bitnijih stvari vezanih uz osobu i osobnost. znam ja i ona to zna.:):)

a znaš ti da ti dragi, ukoliko ga imaš, nije s tobom ni radi linije ni zbog osobnosti?:):):)

i još nekaj: kladim se da mi ženica ima ravniji trbuh sada nakon kaj je rodila, nego si ti imala s 14 godina..

pusa i papa:):):)

waso, ne treba niš brisat...možda samo atljantine suze :)

atlantis
08.04.2004., 16:22
Garovix kaže:
zna i redovito osjeti:)

znam za 99-tu, tada je nisam poznavao, ali ponosan sam kako sad izgleda...znači da joj je stalo do sebe, a meni je to jedna od bitnijih stvari vezanih uz osobu i osobnost. znam ja i ona to zna.:)

a znaš ti da ti dragi, ukoliko ga imaš, nije s tobom ni radi linije ni zbog osobnosti?:)

i još nekaj: kladim se da mi ženica ima ravniji trbuh sada nakon kaj je rodila, nego si ti imala s 14 godina..

pusa i papa:)

waso, ne treba niš brisat...možda samo atljantine suze :)

njoj skidam kapu jer je napravila to kaj je napravila...
ali ona je ista osoba kakva je bila i 99te...

tebi dajem :flop: :flop:
jer si pokazao kakav si

Garovix
08.04.2004., 16:29
a i ti si mi ko Kosorica...ministrica patetike:)

daj malo pokaži zube, kaj odma palci dole i nos gore? gle kolko klikova na topicu s tak malo postova (s tim da je bil zaključan od nečije debeloguze dobre ruke)...znači da ima nekaj u tome kaj pišem...čak bi i waso brisal (ok, nije bitno kaj), onda znaš kak je dobro.:D

Cyn
08.04.2004., 16:36
Evo, Garo, bum ti ja objasnila kad se neće javit nijedna druga debela :D

Ja sam debela da se prelijevam kroz prozore i imam isto one prišteve kak se već zovu. I onak, prirodno sam ružna ko lopov.

E, i onda kad mi dođe tip na tulumu i sad bi se on upucav'o, jebav'o, ono i ovo, onda si ja mislim: "Koji je njemu kukac da mu se sviđaju ovak debele, prištave i ružne?", a naglas kažem: "Mrš luzeru očajni, kad te neće nijedna, neću ni ja!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mislim, zakaj bi debela krmača trebala htjet tipa kojeg neće nitko pa se mora okrenut debeloj krmači? Ono, radije bih se dala onim afričkim poglavicama na kilu prodat, pa nek me obrezuju :jumping:

atlantis
08.04.2004., 16:39
Garovix kaže:
a i ti si mi ko Kosorica...ministrica patetike:)

daj malo pokaži zube, kaj odma palci dole i nos gore? gle kolko klikova na topicu s tak malo postova (s tim da je bil zaključan od nečije debeloguze dobre ruke)...znači da ima nekaj u tome kaj pišem...čak bi i waso brisal (ok, nije bitno kaj), onda znaš kak je dobro.:D

daj garro imaj muda i ponosa... pa kaj ti nije ispod casti uopche polemizirati samnom ovak debelom, ruznom, pristavom i glupom?

Vera Pavladoljska
08.04.2004., 16:44
Gle, moram ovo reći, jer mi je spika ovdje RUŽNA jako, degutantna i nefer.

Spadam u red vitkih žena, visine 175 i kilaže 58 kg.
nemam ni genetske predispozicije za debljanje, osim što sam žena širokih ramena (trokutasta i širih kukova)

Najveća kilaza mi je bila 67 kg i tada, vjerovao ili ne sam izgledala seksi,jebozovno,i ne znam kako, možda zbog držanja, visine, pravilnoga lica ne znam čega:cool: :p , ali u društvu je najviše "uspjeha" imala legica BUCA koja je imala neodoljivo šarma, spike, lijepo lice i ono nešto,kuiš?

Naime, poanat je u tome, da je zaista ružno gledati vas (kao da ste bogovi s Olimpa:rolleyes: ) kako vrijedjate žene koje su punašnije:flop:

Što VI, godpodo mislite, da žena ne zamjećuje vaše nedostatke, a kojih ima:rolleyes: , i NIKADA nećeš čuti da baš na ovaj način o tome govori, barem ja u takvom ženskom društvu nikada nisam bila.

Inače, kod mene je majka priroda, ali priznajem da i sama sam hiperaktivna žena, dosta, pa se kila ne bojim, a sve i da ih dobijem nekoliko znam da ću izgledati dobro:cool: .

I drage moje žene - zauzmite stav i ne dajte se zezat istim tim NESAVRŠENSTVIMA koji vas zahebavaju.

Uostalom, sve se uvijek da provjeriti na terenu.;)

Pa se vidi čija majka crnu vunu prede.

Ma samo želim reći da bi mi bio bed da sam bucmastija žena i da čitam ovo, nije ok, samim tim što su muškarci daleko od apolonske ljepote.

zato, smanjite doživljaj malo.:p

Clea
08.04.2004., 16:46
muškarci svoj bijes kanaliziraju tako da ga usmjere protiv žena...

žene ga kanaliziraju tako da ga usmjere jedna protiv druge...

mi glupače se tamo koljemo umjesto da seremo po odvratnim, debelim, bezosjećajnim, iskompleksiranim muškarcima...glupače:rolleyes:

Ruda
08.04.2004., 16:48
nataniel kaže:

...zato, smanjite doživljaj malo.:p
Moj je mali.......da ne kažem jako, jako mali:W

Vera Pavladoljska
08.04.2004., 16:50
:D :top: Rudo!!!!!!!!!!!!!

walter
08.04.2004., 16:51
nato, izvini, ali ne radi se o debljini, već o kompleksima. Valjda smo dovoljno zreli (kud baš ja da to moram govorit) da se možemo zajebavat malo i sa punašnijim osobama.
Postoji ovdje dovoljno ljudi koji će se isto tako zajebavati na račun svoje ćelavosti, malog pimpeka ili visine.
Ako je netko preosjetljiv za ovu temu, molim lijepo, nek posta negdje drugdje.
Uostalom, ukoliko se možemo šaliti na račun svojih nedostataka, to znači da smo te nedostatke prihvatili, iliti da smo prihvalitili sebe onakvima kakvi jesmo, a u takvim slučajevima nedostaci često postaju prednosti.

Vera Pavladoljska
08.04.2004., 16:53
Ma walt, ok djelomice si u pravu, recimo.....ali stavi se u pozicijujebenogosjetljivijegspola,nježnijeg,kuzis, nije njima svjedno čitat to,jebemu....iako ima istine u tome sto kazes,ali nisu svi ljudi (žene:D ) iste

walter
08.04.2004., 16:54
nataniel kaže:
Ma walt, ok djelomice si u pravu, recimo.....ali stavi se u pozicijujebenogosjetljivijegspola,nježnijeg,kuzis, nije njima svjedno čitat to,jebemu....iako ima istine u tome sto kazes,ali nisu svi ljudi (žene:D ) iste
Pa ja sam prije vidno isprovociram otvorio temu na LJES-u kako veličina pimpeka NIJE BITNA u seksu. :D :D :D :D :D

Silajn
08.04.2004., 17:24
Jednom sam sjebana i nespremna natrčala na ogledalo; reakcija je bila :eek: :eek: :horor: :cry: Al' sad, kakva jesam, svrnem pogled i pomislim 'važno je ono unutra'. A ono unutra, u tom trenutku, blagi bože :eek: :horor: :horor: :cry:

Onda sam se otišla malo uredit, bilo je lakše nego sredit se :cerek:

XO3E_KAPEPAC
08.04.2004., 17:54
Moja cura i ja - milion hiljada funti kila... Što je ona deblja, ja izgledam mršaviji... :cerek:

chiquita
08.04.2004., 21:45
ja opće ne shvatam u čemu je takva frka i panika...ja sam nekak shvatila da ti garo pričaš o svojoj dragoj ženici :misli:

walter
08.04.2004., 21:51
chiquita kaže:
ja opće ne shvatam u čemu je takva frka i panika...ja sam nekak shvatila da ti garo pričaš o svojoj dragoj ženici :misli:
Nedavno su Iračani ubili 4 Amerikanca, raskomadali ih i zapalili i potom objesili na neki most. E vidiš, to nije ništ naspram onog što bi bilo da je Garonja napisao nešto protiv svoje žene. To što bi se njemu desilo ne bi ni Edgar Allan Poe mogao opisati. :D :D :D

Reebok
08.04.2004., 21:52
nataniel kaže:
iako ima istine u tome sto kazes,ali nisu svi ljudi (žene:D ) iste

tako je...

neke žene su ok... a neke su debele :zubo:

Reebok
08.04.2004., 22:02
al te žene su općenito nevjerojatne.... mislim, znam da nam je to svima jasno oduvijek, al ponekad mi jednostavno nije jasno...

žene, dajte shvatite da mi nismo kao vi...

to kaj ste vi voljne dat pičke nekom gaboru jer ima para, ne znači da ćemo i mi tako s debelama

mi nismo kurve :frajer:

Drito Konj
08.04.2004., 23:40
di je nestala moja tema "zasto debele i ruzne drolje teze daju picke?"
jebat cu mater nekom! :mad:

Garovix
09.04.2004., 01:24
atlantis kaže:
daj garro imaj muda i ponosa... pa kaj ti nije ispod casti uopche polemizirati samnom ovak debelom, ruznom, pristavom i glupom?

polemizirati, a kamoli se zajebavati s tobom je mišn impasibl, a ja nisam ni tom kruz ni joško lokas (koji primaju pare za takve misije).
ove ostale pridjeve si si sama prišila pa nek bude kak ti veliš. vjerujemo si ovdje na forumu svi međusobno, uzduž i poprek. recimo, kad walter nekaj veli, ja u to automacki vjerujem. ko u hrvacku kunu.
ak ipak pretpostavimo da nisi takva, nego samo pokušavaš reći kakav sam ja, onda trebaš opisati mene, a ne sebe.

cyn, nemreš mi upadat na topic i ostavljat postove na koje nemam kaj odgovorit... iš, iš /stroga izraza lica/.. :):)

cleu i nataniel u potpunosti podržavam pa ih za nagradu furam na kolače i sladoled tu u kvart kod 'Borgie'...:)
čuj ovo: "Spadam u red vitkih žena"...a kaj je to u sklopu katoličke crkve ili?:D

Drito Konj
09.04.2004., 03:44
Garovix kaže:
čuj ovo: "Spadam u red vitkih žena"...a kaj je to u sklopu katoličke crkve ili?:D

:jumping:

JakeTheMass
09.04.2004., 06:15
ako mi se žena kroz x godina pretvori u ženetinu brijem da neću imati nikaj protiv jel:
1) moći će više vrećica nosit pa neću ić na plac i u dućan
2)odjeća za debele žene je jeftinija
3)slađe će se smijat
4)neće stati u moj sportski auto
5)u krevetu će biti toplije
6)neće bit živčana jel ne jede
7)teže će naći ljubavnika
8)finije i obilatije će kuhat

Ruda
09.04.2004., 11:10
JakeTheMass kaže:
ako mi se žena kroz x godina pretvori u ženetinu brijem da neću imati nikaj protiv jel:
1) moći će više vrećica nosit pa neću ić na plac i u dućan
2)odjeća za debele žene je jeftinija
3)slađe će se smijat
4)neće stati u moj sportski auto
5)u krevetu će biti toplije
6)neće bit živčana jel ne jede
7)teže će naći ljubavnika
8)finije i obilatije će kuhat
A ak' bu tražila da ju poseksaš, imaš izgovor........nemreš do pipice zbog sala

Cyn
09.04.2004., 13:05
cyn, nemreš mi upadat na topic i ostavljat postove na koje nemam kaj odgovorit... iš, iš /stroga izraza lica/..

Eto, znala sam. Uvijek se to događa kad netko dođe i kaže Istinu. Tak su i Isusa...:D

Valjda čovječanstvo još nije spremno za spoznaju da je krmenadl važniji od ku...kulena :lol: :lol: :lol: :lol:

Vera Pavladoljska
09.04.2004., 17:50
Garovix kaže:
cleu i nataniel u potpunosti podržavam pa ih za nagradu furam na kolače i sladoled tu u kvart kod 'Borgie'...:)

ne huli bezbožniče.:top:

Inače, nisam zaboravila ovo s kolačima, sad si se ukop'o.:cool:

'oću samoborske krmešnite.

mimi2003
09.04.2004., 19:42
evo jedne male punašne, slatke, okrugla više nisam na nečiju žalost:D , garovixu znaš kak moj mužić kaže:po zimi me grije, a po ljeti hladi :lol:

walter
09.04.2004., 19:53
E, ja sam sad malo razmišljao i bavio se geometrijom. Pazi ovo! Debele žene mogu se jebat samo s tipovia koji imaju veliki kurac! Ak je mali, ne može do vagine zbog trbuha! Kužiš ti koja je to ironija! Debele žene moraju tražit ljude s velikim kurcem! Možda su zato i živčane. :misli: :misli:
Da zaključim: Debele žene su živčane zato što im mršave žene uzimaju tipove s velikim kurcem!
S druge strane, svatko tko fura s debelom ženom ima veliki kurac! Iliti, moram nagovorit svoju ženu da se udeblja!
A pazi i ovo, jebote! Što je žena deblja, kurac izgleda manje! Pa jebote, koji su to paradoksi! Ima materijala za deset piva ovdje! :D :D :D

walter
09.04.2004., 19:59
HEUREKA! Našao sam!

waltere, mali ti je kurac.
nije mi mali, nego si ti debela. smršaj, pa će ti bit veći.

:s :s :s :s :s :s

JakeTheMass
10.04.2004., 04:29
šmrc nikad debela za mene :D

njasa
10.04.2004., 16:17
ja sam ruzna i debela i svakom dajem!!! mora da sa menom nije nesto uredu :confused:

*_spike
10.04.2004., 16:38
walter kaže:
E, ja sam sad malo razmišljao i bavio se geometrijom. Pazi ovo! Debele žene mogu se jebat samo s tipovia koji imaju veliki kurac! Ak je mali, ne može do vagine zbog trbuha! Kužiš ti koja je to ironija! Debele žene moraju tražit ljude s velikim kurcem! Možda su zato i živčane. :misli: :misli:
Da zaključim: Debele žene su živčane zato što im mršave žene uzimaju tipove s velikim kurcem!
S druge strane, svatko tko fura s debelom ženom ima veliki kurac! Iliti, moram nagovorit svoju ženu da se udeblja!
A pazi i ovo, jebote! Što je žena deblja, kurac izgleda manje! Pa jebote, koji su to paradoksi! Ima materijala za deset piva ovdje! :D :D :D

Koji jebeni mentalni sklop :s :s :s :D

Marakana
10.04.2004., 21:00
njasa kaže:
ja sam ruzna i debela i svakom dajem!!! mora da sa menom nije nesto uredu :confused:
Glavno da si moderator...:) Ovo ostalo je manje važno..

Poznavao sam jednu debelu, bar su je drugi s faksa tako karakterizirali..Da samo vidite kako je to biće puteno bilo i puno senzualnosti, a koža meka,tako da se topila u ustima...:rolleyes:
A takav joj je bio i frižider, pun "ljubavi" ogromne, blagostanje...Za razliku od nazovi "manekenki" , koje su u tom uređaju držale kremice i šminkice,i ostale kemije, u obilju...Način pripremanja friganih krompira,za dotične, je bio ravan doktoratu iz fizike..:rolleyes: -"pa znaš, meni mama inače sprema, a meni je to ,baš..ma joj...znaš..":rolleyes:
I njih sam "poznavao", jeli..:D
Ali , uz ovu s početka priče, uz "poznanstvo", nisam bio gladan!!;)
:) :top:

XO3E_KAPEPAC
11.04.2004., 02:51
A uštede na madracima i dušecima i jorganima...? Aman, ljudi...

Annatar
12.04.2004., 17:05
njasa kaže:
ja sam ruzna i debela i svakom dajem!!! mora da sa menom nije nesto uredu :confused: Ne, zakaj? Ako je to istina, sasvim je normalno.

Claire
12.04.2004., 20:39
hmda... evo ja sam se u zadnja 3 mjeseca udebljala 10 kg... i bas sam si super...
nesto je otislo i u cice...

Ruda
12.04.2004., 21:13
Claire kaže:

...nesto je otislo i u cice...
Mljac

punknroll
12.04.2004., 21:58
Ja se bojim debelih žena, ali ono ozbiljno ih se bojim.

te@
13.04.2004., 13:45
Ruda kaže:
A ak' bu tražila da ju poseksaš, imaš izgovor........nemreš do pipice zbog sala

Valjda zbog malog piše? :D

Annatar
13.04.2004., 15:21
Claire kaže:
hmda... evo ja sam se u zadnja 3 mjeseca udebljala 10 kg... i bas sam si super...
nesto je otislo i u cice... Trudna si? :D

FFE
13.04.2004., 16:58
A kaj ste vi zenturace pak napale Garovixa, mislim, frajer je fakat cool i zajebant, odlican post.:top Ma tko voli debele kak' ti zene, tak' i muskarce. Jebote, natukla sam 5kg u trudnoci i sada nikak' da taj visak skinem, i ne osjecam se bas najboljse s viskom, nemrem si zamisliti da imam 100kg i da sam kak' pajcek debela, joj, uzas, zasuuuuu.

walter
13.04.2004., 17:02
Tako je, FFE, sad se iskupljuj. To ćemo tolerirati.

Reebok
13.04.2004., 17:11
jos tri tisuce samonanesenih udaraca bicem po ledjima dok klecis 67 sati i 48 minuta na kukuruzu, i ko da nis nije bilo :top:

Ruda
13.04.2004., 17:55
Meni su i bucmaste dobre. Kad se prevališ prek nje, gdje god ju primiš sisa, a sve mekano, nemreš se nažuljati, samo se ljuljaš.......a mala daje sve od sebe jer misli da je ružna, zakaj bi ona bila lošija od tam nekakve manekenke (a ne zna da ružnih žena nema, ima samo lijepih i malo manje lijepih)

Reebok
13.04.2004., 17:57
Ruda kaže:
Kad se prevališ prek nje, gdje god ju primiš sisa,

:cerek:

Ruda kaže:
(a ne zna da ružnih žena nema, ima samo lijepih i malo manje lijepih)

ima i jos jedna vrsta zena... onih rodjenih kao muskarac :eek:

jebiga, progres :lol:

Marakana
14.04.2004., 00:23
Ruda kaže:
a mala daje sve od sebe jer misli da je ružna, zakaj bi ona bila lošija od tam nekakve
:D
Istina...
Pozlatilo im se nastojanje!!!:D :D
:top:

Garovix
14.04.2004., 10:56
nemojte tak, debele isto imaju osjećaje...kad bolje razmislim, jako mi je žal kaj sam napisal onaj uvodni post koji je kasnije izazval velki broj vjuova i mali broj postova. njime sam, nehotice, zajebal debele dečke koji ionak mogu doć do pičke samo kod debele ženetine ili ak kenjaju dukate, a sad kad su ove pročitale topic i podijelile ga sa svojim dosadašnjim iskustvom, postoji osnovana sumnja da više nebuju ni ovolko 'olako' kolko sad daju nekome davale svoga debeloga žlundravoga meseka na žmikanje.

chiquita
14.04.2004., 11:18
žlundrava ti je zmija kaj ti visi s prednje strane!:D

walter
14.04.2004., 11:20
chiquita kaže:
žlundrava ti je zmija kaj ti visi s prednje strane!:D
Buco, budi pristojna!

chiquita
14.04.2004., 11:33
walter kaže:
Buco, budi pristojna!
da, tata!

Annatar
14.04.2004., 12:31
walter kaže:
Tako je, FFE, sad se iskupljuj. To ćemo tolerirati. Ti buš nekaj toleriral, a tko si pak ti, jedan u moru likova s jednog u hrpi foruma.

Wow, F R A J E R U, tak' si kewl!

Hajde sada, iskaži se, pokaži koliko si ti prava frajerčina i muškarčina pa me cenzuriraj i baniraj zato kaj te otvoreno kritiziram, neka svi vide kako si ti VIRTUALNO moćni VIRTUALNI LIK.

Garovix
14.04.2004., 12:39
ja bi sad na tvom mjestu poćeo tražiti način da velim kak sam se šalio...:D

juriel
14.04.2004., 12:43
Debele žene nisu debele nego "bezobrazne"

Najgore su bezobrazno debele... :D :D :D :)

Annatar
14.04.2004., 12:54
Garovix kaže:
ja bi sad na tvom mjestu poćeo tražiti način da velim kak sam se šalio...:D Grabljivac se ne šali.

walter
14.04.2004., 12:55
Annatar kaže:
Ti buš nekaj toleriral, a tko si pak ti, jedan u moru likova s jednog u hrpi foruma.

Wow, F R A J E R U, tak' si kewl!

Hajde sada, iskaži se, pokaži koliko si ti prava frajerčina i muškarčina pa me cenzuriraj i baniraj zato kaj te otvoreno kritiziram, neka svi vide kako si ti VIRTUALNO moćni VIRTUALNI LIK.
Previše si ti iskompleksiran da te ja zbanam. Nek te zbana netko drugi. Jamačno ti i imaš problema sa težinom. :rolleyes:

Vanjushka
14.04.2004., 13:05
Da nema debelih zena propala bi cijela jedna grana industrije. Ma Cindy Craford bi danas bila jedna obicna prosjecna manekenka poznata po benu. Fitnes centri bi propali da nema debelih zena.

Mada, postoje uvijek mali iskomplexirani pindeki koji misle da nabacivanjem bicepsa i trbusnjaka mogu nadoknaditi manjak sto im je oduzela majka priroda.
Jeste li primjetili da su oni "bilderi" sto se takmice na Olimpijadi u disciplinama dizanja tegova obavezno visoki metar i zelja za visinom. Jebote, ja sam od onog turcina Okura ili kako se vec preziva mislio da je dijete neko :D

walter
14.04.2004., 13:07
Annatar kaže:
Grabljivac se ne šali.
Grabežljivac čega, krempita?

cudim_se
15.04.2004., 13:47

...pobrojat....

1 "A ak' bu tražila da ju poseksaš, imaš izgovor........nemreš do pipice zbog sala" - ovo je fact iliti činjenica

2. Netko je napisao da se istinski boji debelih žena. Vjerujem da je to istina. REPLIKA NA TO JE: Debele žene se istinski boje mršavih ili sitnih frajera. Strah ih je da ih ne ozlijede :D :D

3. Po svemu što ste gore napisali ispada da se debele žene skoro pa ne je...u (pardon) ili se to samo rijetko i u posebnim prilikama kada im se smiluje neki očajnik. Ispada da seksualni život imaju samo manekenke i manekeni. Recite mi samo kako ste onda svi vi došli na svijet?

4. Poanta ovog topica je u tome da sve debele žene (i ostale, a i muški koji to još nisu shvatili) trebaju shvatiti da ne treba nikome dozvoliti da ti odredjuje koliko vrijediš. Da samo ti sam/a možeš znati koliko vrijediš i da će se to onda reflektirati i prema van. Zato postoje "simpatične buce" koje su shvatile i koje se j...u te "debele krmače" koje imaju isto kila, ali nisu shvatile i ne j...u se, to jest čine to samo s trećerazrednim luzerima, kad im se oni smiliju

Jesam li ja to lijepo razložila?:D

walter
15.04.2004., 13:49
cudim_se kaže:
Ispada da seksualni život imaju samo manekenke i manekeni. Recite mi samo kako ste onda svi vi došli na svijet?

Moji su puno pili u to vrijeme.

plavva
15.04.2004., 14:34
Vanjushka kaže:
Da nema debelih zena propala bi cijela jedna grana industrije. Ma Cindy Craford bi danas bila jedna obicna prosjecna manekenka poznata po benu. Fitnes centri bi propali da nema debelih zena.

ne znam ja koje si ti fitnes centre vidio, al u onima di sam ja vjezbala bilo je samo tipova bez vrata i moralnih skrupula i manekena:D

Garovix
15.04.2004., 14:43
cudim_se kaže:
Jesam li ja to lijepo razložila?

Nisi se ni približila srži problema.
Naime kaj - očito spadaš među debele i iskompleksirane čim pričaš o osobnosti. To je, naime, glavna karakteristika takvih ljudi (forsiranje teze da nije bitno kak zgledaš, nego s kolko jezika i kolko podbradaka barataš).
Al ok, to kaj imaš 100 kila ne diskvalificira te. Kako na parlamentarnim i lokalnim izborima, tako i na način da radi te činjenice ne plaćaš veći račun za čistoću i slivne vode, skuplju kartu za javni prevoz, disko ili kino/kazališne predstave jer zauzimaš dva ili više mjesta, kao i to da se nemreš bunit radi seksualnog manijaka šefa koji te želi zadržat poslje posla. Samim tim nemaš prekovremenih, za koje vrijeme bi već nekaj beskorisno i ništavno radila, nego odma s posla možeš mislit na vlastiti želudac i pripadajuću mu guzicu pa se ožderat u obližnjem fast fudu. U zoni. Zoni tramvaja, a poslje sumraka. Da ne polomiš previsoke pete ili rasparaš preuske tajice metalik svjetloplave boje. S uzorkom jučerašnje večere i friškog znoja preko starog, onak na refule.
Dakle, nije ni loše bit roktalo. Nitko od tebe niš ne očekuje, nitko ti se ne raduje, nemaš brige s običnim problemima s kojima se susreću obični ljudi. Ok, veseli ti se eventualno pes ili pokoja frendica kojoj inače ideš na živce, al te nekak probavi jer joj plaćaš cugu, kao i, naravno, trgovci nezdravom hranom na veliko.
:p

Vanjushka
15.04.2004., 14:50
plavva kaže:
ne znam ja koje si ti fitnes centre vidio, al u onima di sam ja vjezbala bilo je samo tipova bez vrata i moralnih skrupula i manekena:D

Eeeeeeeeeeeee da ti znas kakvih sve bolesnika ima :D mozda nisi pogodila pravo vrijeme dolaska :D

A mozda si samo okrenula glavu :zubo: ;)

cudim_se
15.04.2004., 16:22
Garovix, ja nisam govorila o prednostima i manama debelih ili ne debelih. Kao sto kratkovidnost, crna boja koza, gay orjentacija, nizak platni/dohodovni rashod, porijeklo iz obitelji roditelja različite vjere, tako i debljina nosi svoje probleme i minuse. Ali nije veća od bilo kojih drugih mana. Samo je drugačija.

Mana je uvijek mana. Svaka mana ima svoj križ. Ali debljina nije veća mana od kleptomanije, idiotarije, siromaštva ili neke slične osobine neke osobe. (mana uvjetno rečeno, možda bolje obilježje)

A i zašto pričamo o debelim ženama. Ja znam nekoliko frajera koji su debeli, a neki čak extremno debeli.

Misliš li da se njima piša vidi uopće od sala? Ili se uvukla i ispada kao da je nema?? Itd Itd...etc

margarita
15.04.2004., 16:58
Garovix kaže:

vidim da se plavva usrecila :rolleyes:

Vanjushka
15.04.2004., 17:29
margarita kaže:

Nista sto pet stotina sklekova dnevno nebi rijesilo :D

plavva
15.04.2004., 21:26
margarita kaže:

znam:cerek::love: al me uvijek razveseli kad i drugi to primjete:D :w

Annatar
16.04.2004., 08:28
walter kaže:
Grabežljivac čega, krempita? Grabežljivac je lakoma osoba, a grabljivac vreba na plijen. Bitna razlika.

srbine, Hrvati ti vele "kremšnite", a ne "krempite". Teško buš se infiltriral u njihove redove uz ovakve propuste. Ne znaš dobro hrvatski.
A ja sam pak bil pod dojmom da bi moderatori trebali biti obrazovani ljudi, a ispada da ovdje vlada proletarijat.
E nejebowski, od tebe izgleda nikada poštenog lika.

Annatar
16.04.2004., 08:33
walter kaže:
Previše si ti iskompleksiran da te ja zbanam. Nek te zbana netko drugi. Jamačno ti i imaš problema sa težinom. :rolleyes: Ne, imam manje od 15% sala, ostalo je mišićna masa. Sorry, na krivog si se namjeril.

walter
16.04.2004., 09:42
Annatar kaže:
Grabežljivac je lakoma osoba, a grabljivac vreba na plijen. Bitna razlika.

srbine, Hrvati ti vele "kremšnite", a ne "krempite". Teško buš se infiltriral u njihove redove uz ovakve propuste. Ne znaš dobro hrvatski.
A ja sam pak bil pod dojmom da bi moderatori trebali biti obrazovani ljudi, a ispada da ovdje vlada proletarijat.
E nejebowski, od tebe izgleda nikada poštenog lika.
Srećo, očito nisi gledao Davitelja protiv davitelja. Trebao bi pogledati taj film, pošto je o daviteljima. :D :D

Cyn
16.04.2004., 10:12
Garovix kaže:
...da se nemreš bunit radi seksualnog manijaka šefa koji te želi zadržat poslje posla. Samim tim nemaš prekovremenih, za koje vrijeme bi već nekaj beskorisno i ništavno radila, nego odma s posla možeš mislit na vlastiti želudac i pripadajuću mu guzicu pa se ožderat u obližnjem fast fudu. U zoni. Zoni tramvaja, a poslje sumraka. Da ne polomiš previsoke pete ili rasparaš preuske tajice metalik svjetloplave boje. S uzorkom jučerašnje večere i friškog znoja preko starog, onak na refule.
Dakle, nije ni loše bit roktalo. Nitko od tebe niš ne očekuje, nitko ti se ne raduje, nemaš brige s običnim problemima s kojima se susreću obični ljudi...

To te ja pitam! :top:
Nakon ovog opisa, pitam ja tebe - tko ne bi poželio bit debela krmača?

Mislim, sve se svede na jednu činjenicu: NITKO TE NE JEBE! Nije da ovisiš o jednom dugoljastom komadiću mesa duljine cca 10-12 cm :D. Jer ima i drugih kobasica. Ono, Gavrilovićka, parizer, moslavačka, votevr. Lijepo platiš, poždereš, a ne moraš usput puštat kobasičku da se igra na kompu, harači ti frižider, zasmrđuje čarape i muva ti se oko grudnjaka kad je nervozna. I moš je dat narezat na tanko, a da se pritom nitko ne buni :s

Ja si sretniju egzistenciju nemrem zamislit. :jumping:

Gazda
16.04.2004., 10:13
Annatar kaže:
srbine, Hrvati ti vele "kremšnite", a ne "krempite".

Dalmatinci, koji su Hrvati <=== ovo je informacija za Annatara, ostali znaju - kazu "krempite", samo ti si se Annatare toliko trudio postati Sjeverni Hrvat da si se natjerao da zaboravis kako se govori u 2/3 tvoje domovine. U biti, ti bi Hrvatsku sveo na ono sto se vidi sa Sljemena, jelda? :kiss:

Herostrat
16.04.2004., 10:17
Gazda kaže:
Dalmatinci, koji su Hrvati <=== ovo je informacija za Annatara, ostali znaju - kazu "krempite", samo ti si se Annatare toliko trudio postati Sjeverni Hrvat da si se natjerao da zaboravis kako se govori u 2/3 tvoje domovine. U biti, ti bi Hrvatsku sveo na ono sto se vidi sa Sljemena, jelda? :kiss:

:klap: :klap:

gnom
16.04.2004., 10:53
samo jednom sam popušio kantu od jedne bucke i to zato što sam između nje i njene sasvim pristojne prijateljice odabrao ovu deblju ,kao ovu ću na brzinu i bez puno truda odvuć u stan ,odjebala me ko zadnjeg idiota nakon toga pokušam ispravit stvar s njenom prijateljicom al jebga ova popizdila zato što je ispala drugi izbor , pušiona
poslije ovog više ni blizu bucama:D

te@
16.04.2004., 16:37
Annatar kaže:
Ne, imam manje od 15% sala, ostalo je mišićna masa. Sorry, na krivog si se namjeril.

Samo što se tih 15 posto sala strateški smjestilo u inače zrakopraznom prostoru među tvojim ušima.

Krampita! Krempita! :p

FFE
16.04.2004., 18:54
te@ kaže:
Samo što se tih 15 posto sala strateški smjestilo u inače zrakopraznom prostoru među tvojim ušima.

Krampita! Krempita! :p

Uuuuu, jebate, kak' si duhovitaaaaaaaaa, u, jebote, znas kaj, daj se pokopaj kak' si glupa.:flop:Glupa babetina.:rolleyes:

FFE
16.04.2004., 18:57
walter kaže:
Grabežljivac čega, krempita?

Uuuuu, jos jedan isfrustrirani i pristavi debeljko koji dane provodi zderuci kremsnite pred monitorom, ubi se covjece.:flop: Fuj.

FFE
16.04.2004., 19:02
Gazda kaže:

A cek, ovaj debeli NeYebowski je iz neke pripizdine pored Bjelovara.

violent_femmes9
16.04.2004., 19:06
ma on ti je zapraf iz Bosne :eek:

margarita
16.04.2004., 19:26
violent_femmes9 kaže:
ma on ti je zapraf iz Bosne :eek:

e sad je najebo od ovih poluljudi tipa annatar i FFE :D

Garovix
17.04.2004., 10:12
Činjenica je da ćete surfajuć (inter)netom, iza nicka 'lahorka' obično naletjeti na ženu kojoj bi više uz stas pasao nick poput traktorka ili buldožerka, kvasan ćuk il' netopir.
I kaj, odma dok ovo pišem promišljam kako me margarita nickom podsjeća na picu sa sirom, a pica se, u nekim sasvim drugim okolnostima, sa sasvim drugim nekim ulogama, kaže za zgodnu trebu. Ovak ostaje pica sa sirom. A asocijacija na to mi je :bljak::)

No, da ne ispadne da svakog ko se javi na topic izvređam bez veze, ne pitajte me kak, ali jednostavno ZNAM kad nešto napiše suvisla osoba, što god to značilo, a kad piše debelo bezlibidno hromo krme pogurene pojave i mljackave gubice. Ma zafrkavam se, opće nebum poletel :D

Ruda
17.04.2004., 13:56
Garovix kaže:
Činjenica je da ćete surfajuć (inter)netom, iza nicka 'lahorka' obično naletjeti na ženu kojoj bi više uz stas pasao nick poput traktorka ili buldožerka
:top:
Živa istina

plavva
17.04.2004., 14:52
FFE kaže:
A cek, ovaj debeli NeYebowski je iz neke pripizdine pored Bjelovara.

jebes mi sve ak nisam pomislila da si nova inkarnacija PBE.

te@
17.04.2004., 17:32
FFE kaže:
Uuuuu, jebate, kak' si duhovitaaaaaaaaa, u, jebote, znas kaj, daj se pokopaj kak' si glupa.:flop:Glupa babetina.:rolleyes:

Ka'e? Nervozni smo? Prazan frižider?

Mislim, aj me bar kvalitetno izvrijeđaj - kad ti je to već namjera. Ovo gore je bilo na razini prištave debeljuce iz 3c. :p

bdbd
17.04.2004., 17:36
te@ kaže:
na razini prištave debeljuce iz 3c. :p

još od onda si zlostavljačica?????

punknroll
17.04.2004., 18:34
Bio je mudar Ivo Andrić.

margarita
17.04.2004., 18:45
Garovix kaže:
Činjenica je da ćete surfajuć (inter)netom, iza nicka 'lahorka' obično naletjeti na ženu kojoj bi više uz stas pasao nick poput traktorka ili buldožerka, kvasan ćuk il' netopir.
I kaj, odma dok ovo pišem promišljam kako me margarita nickom podsjeća na picu sa sirom, a pica se, u nekim sasvim drugim okolnostima, sa sasvim drugim nekim ulogama, kaže za zgodnu trebu. Ovak ostaje pica sa sirom. A asocijacija na to mi je :bljak::)

No, da ne ispadne da svakog ko se javi na topic izvređam bez veze, ne pitajte me kak, ali jednostavno ZNAM kad nešto napiše suvisla osoba, što god to značilo, a kad piše debelo bezlibidno hromo krme pogurene pojave i mljackave gubice. Ma zafrkavam se, opće nebum poletel :D

ajme kako si plitak

al plavva je valjda bolja - bude te voljela i kad budes star, celav i debeo - jadu jadni

mobyXXL
17.04.2004., 19:06
Debeljuce :s

Još ak voli pit biru i ak hoda po gradu sa otkrivenim pupkom:s :D

Bolje da se ljulja nego da žulja:D

Kolege, jel da stavim ovu tvrdnju u sig:confused: :D

Garovix
17.04.2004., 19:37
margarita kaže:
ajme kako si plitak

al plavva je valjda bolja - bude te voljela i kad budes star, celav i debeo - jadu jadni

kaj ti znaš o plavvoj i meni osim kaj barataš informacijom da smo u braku? vau, jebote! i sad mi debela, nepoševljena i krmeljava ideš prkosit i svadit se. odi u teretanu, ševi se, radi nekaj korisno...pisanje ti ne ide, vidim, jer mi je pročitati tvoj post ko vidjeti tramvaj u zagrebu.

margarita
18.04.2004., 21:40
Garovix kaže:
kaj ti znaš o plavvoj i meni osim kaj barataš informacijom da smo u braku? vau, jebote! i sad mi debela, nepoševljena i krmeljava ideš prkosit i svadit se. odi u teretanu, ševi se, radi nekaj korisno...pisanje ti ne ide, vidim, jer mi je pročitati tvoj post ko vidjeti tramvaj u zagrebu.

a ti o meni znas jos manje

i dajes si za pravo izvoditi izvjesne zakljucke

jako zrelo - mora da si ti "dojeban"

papak

Drito Konj
18.04.2004., 21:55
margarita kaže:
a ti o meni znas jos manje

i dajes si za pravo izvoditi izvjesne zakljucke

jako zrelo - mora da si ti "dojeban"

papak

debela, ne jebi mi frenda :D

walter
18.04.2004., 22:06
Drito Konj kaže:
Morat ćemo ju zbanat, al na dvaput. :D :D :D

Ruda
18.04.2004., 22:13
walter kaže:
:lol: :rofl: :rofl: :lol:
E jesi lud, svaka ti čast

Drito Konj
18.04.2004., 22:22
walter kaže:

:D :D

margarita
18.04.2004., 22:37
Drito Konj kaže:

ma ni elektrodom :W

plavva
18.04.2004., 22:40
walter kaže:

:kiss::kiss::kiss:

:D :D :D

margarita
18.04.2004., 22:42
plavva kaže:
:kiss::kiss::kiss:

:D :D :D

pa dpbro plavva majku mu

valjda je on veliki decko da ga ne mora zena branit i divizija virtualnih jarana

Gazda
18.04.2004., 22:44
Necemo vise kokosjeg kokodakanja ovdje. Biatchez! :D

walter
18.04.2004., 22:46
Gazda kaže:
Necemo vise kokosjeg kokodakanja ovdje. Biatchez! :D
Pa nije to kokodakanje, mi ih zajebavamo, a one trpe. Evo, sad opet zatvaram, a ti otvori ako se slažeš.

Drito Konj
18.04.2004., 22:47
daj, pustite debelu da se buni, bas je slatka kad se tak uzjoguni!
ih, pjesmice!

skoro pa bi joj bomboncic dao

Gazda
18.04.2004., 22:51
Fale nam Winona i PBE i onda ce bit derneka tek. :top:

plavva
18.04.2004., 22:52
margarita kaže:
pa dpbro plavva majku mu

valjda je on veliki decko da ga ne mora zena branit i divizija virtualnih jarana

kak ga molim te branim ak wasi saljem pusu? kak? suzdrzana sam ko swaziland jebogati, ti skaces cim mi vidis nick:D:D:D

walter
18.04.2004., 22:53
plavva kaže:
kak ga molim te branim ak wasi saljem pusu?

Mislim da ti kao majka ne bi smjela hofirati sa drugim forumašima. :rolleyes:

plavva
18.04.2004., 22:57
walter kaže:
Mislim da ti kao majka ne bi smjela hofirati sa drugim forumašima. :rolleyes:

to je zalog za buducnost:D:D:D

a osim toga, aj pitaj drita kakve smo mi zene, gadure obicne prevrtljive:D

walter
18.04.2004., 22:59
plavva kaže:
to je zalog za buducnost:D:D:D

a osim toga, aj pitaj drita kakve smo mi zene, gadure obicne prevrtljive:D

Drito nije u fazi kad se s njim može razgovarati o ženama (kao da inače je). :D :D

Droooooooooljeeeeeee :D :D :D

plavva
18.04.2004., 23:01
walter kaže:
Drito nije u fazi kad se s njim može razgovarati o ženama (kao da inače je). :D :D

Droooooooooljeeeeeee :D :D :D

jebo:D

a kad mi muz ujutro krmeljavih ociju otvori topic i ovo vidi... jezus marija:rolleyes:

margarita
19.04.2004., 14:40
plavva kaže:
kak ga molim te branim ak wasi saljem pusu? kak? suzdrzana sam ko swaziland jebogati, ti skaces cim mi vidis nick:D:D:D

jes - ti s mi i sunce i mjesec

samo vi uzivajte - super ste zajedno :top:

plavva
19.04.2004., 20:56
margarita kaže:
samo vi uzivajte - super ste zajedno :top:

da bi rijec rekla!:s

margarita
19.04.2004., 21:19
plavva kaže:
da bi rijec rekla!:s

hahaha - hvalite me usta moja

ajd neka

vidim da su ti ponovo otvorili ovaj topic ko privatnu prcvarnicu

uzivaj :top:

plavva
19.04.2004., 22:16
margarita, ti si meni tako smijesna:kiss:

Drito Konj
19.04.2004., 22:40
plavva kaže:
margarita, ti si meni tako smijesna:kiss:

debele su uvijek smijesne :D

nego leb, jebemti sve, ko kaze da nisam kompetentan o zenama raspravljat, ko a, ko? :Slin: :zvrko:

Vanjushka
19.04.2004., 23:55
margarita kaže:
ajme kako si plitak

Ma bravo kraljice :top:

Dijete Cvijeća
20.04.2004., 00:40
Garovix kaže:

Govoriš o 99-oj i svojoj ženi :bara: :hekla: iz vremena dok ju još nisi poznal? :tulum: :lol: :lol: :lol: Vi'š kak' prava ljubav ipak nakraju nađe put! :cice: :romeo: :Sex:

Garovix
20.04.2004., 08:56
margarita kaže:
hahaha - hvalite me usta moja

ajd neka

vidim da su ti ponovo otvorili ovaj topic ko privatnu prcvarnicu

uzivaj :top:

krme te isprebolo, draga margarita...:D

naime kaj, ja sam ovaj topic otvorio da se možemo svadit oko mišljenja i stavova o debelim ljudima...i onda dođe troguza pizda (ti, margarita) sa sirom i nađe se pogođena pa lukavo zaključuje kako je jedini način da sjebe čvrstu namjenu topica to da promijeni temu...veliš, ti mene nebi ni elektrodom..a ja tebe bi - baš elektrodom :D

Debljina, koju smatram jednim od najvećih neprijatelja modernog čovjeka, masovno se udomila u glavama mnogih veleposjednika i ljubomornih čuvatelja špeka i podbradaka na podbracima kao pojava koja ne samo da nije poželjna ili slučajna, nego se organiziraju i pokreti kojima se želi 'anoreksičare' s normalnim tlakom i bez kolesterola (koji inače kola i kroz spolne organe), dragi ljudi, prikazati kao utvare iz močvare i u svakoj međusobnoj komunikaciji poniziti i prikazati kao malo ništavno biće. Polako, ukoliko se ne udružimo i pružimo otpor, opet će u modu doći mišljenje kako onaj tko ima, mora to i pokazat...da se izdaleka vidi ko ljulja u luksuzu. Drugo, ta je podvala smišljena s još jednim ciljem: da se ne kuži da se ne jebeju. KAK? Normalnoj trudnoj ženi se kuži kad je trudna, a to znači da se jebala pa su se spojile dvije stanice i razvile zametak koji raste, pa joj se dižu u tramvaju i kajaznam - ima neke privilegije koje inače nema. I onda se u tramvaju nađe krme koje je jalno do jaja jer se njoj nisu ustali, a ona je deblja od trudnice. Fak, i kaj sad?! Ona opće ne kuži da je riječ o trudnoj ženi! Zakaj? Jer nema pojma kaj je to..jer je ne želi ni kurjak oplodit...ali ja bi to sve sredio elektrodom:D:D:D

Garovix
20.04.2004., 09:03
Vanjushka kaže:
Ma bravo kraljice :top:

Pusti se ćorava posla, sinko. Vrijeme je za sajberševu. Tvoja je prava kraljica upravo on-lajn...:D

Garovix
20.04.2004., 09:06
Drito Konj kaže:
daj, pustite debelu da se buni, bas je slatka kad se tak uzjoguni!
ih, pjesmice!

skoro pa bi joj bomboncic dao

tek sad sam videl ovo...si ok, kak dugo si na dijeti?:D:D:D

violent_femmes9
20.04.2004., 10:36
Garovix kaže:

Debljina, koju smatram jednim od najvećih neprijatelja modernog čovjeka, masovno se udomila u glavama mnogih veleposjednika i ljubomornih čuvatelja špeka i podbradaka na podbracima kao pojava koja ne samo da nije poželjna ili slučajna, nego se organiziraju i pokreti kojima se želi 'anoreksičare' s normalnim tlakom i bez kolesterola (koji inače kola i kroz spolne organe), dragi ljudi, prikazati kao utvare iz močvare i u svakoj međusobnoj komunikaciji poniziti i prikazati kao malo ništavno biće. Polako, ukoliko se ne udružimo i pružimo otpor, opet će u modu doći mišljenje kako onaj tko ima, mora to i pokazat...da se izdaleka vidi ko ljulja u luksuzu.

priznaj da dilas herbalife ili kakoseveczove :D

Vanjushka
20.04.2004., 12:21
Garovix kaže:
Pusti se ćorava posla, sinko. Vrijeme je za sajberševu. Tvoja je prava kraljica upravo on-lajn...:D

Jel to ista ona sto je tvojoj zeni pomagala kad joj je bilo najteze??? koliko cujem i ti imas koristi od nje.

Stidi se, gade jedan.

walter
20.04.2004., 12:24
Vanjushka kaže:
koliko cujem i ti imas koristi od nje.

Čekaj, ti želiš reći da oženjen čovjek ima koristi od svoje žene? Pa dobro gdje ti živiš, u Bosni? Svašta...

Vanjushka
20.04.2004., 12:41
Walter, ne petljaj se.

walter
20.04.2004., 12:44
Vanjushka kaže:
Walter, ne petljaj se.
E sad baš budem.

Vanjushka
20.04.2004., 12:53
walter kaže:
Čekaj, ti želiš reći da oženjen čovjek ima koristi od svoje žene? Pa dobro gdje ti živiš, u Bosni? Svašta...

E petljaj se :D

Vidi, kad je covjek visok metar i zelja za visinom, a nema lojtre u kuci, jebiga neko mora da brise prasinu sa ormara, mijenja sijalice ili osigurace. Mislim, jeste da kod nas u Bosni ima jako malo takvih zakrzljalih tipova pa je to meni malo smijesno. Ali razumjeces ti mene vec ;) ko ce koga ako nece svoj svoga :p

walter
20.04.2004., 12:55
Sad možete borbe u parovima organizirati, kao kad dva para odu na more i onda jedan zajaše drugog i onda se naguravaju u plićaku.

Biće krvi. :klopa: :klopa: :klopa: :D :D

Vanjushka
20.04.2004., 12:58
Aha :D ma cuj, ne prljam ja ruke svakakvim govnima :zubo:

A i ne volim ih namirisati :p

plavva
20.04.2004., 13:06
Vanjushka kaže:
Aha :D ma cuj, ne prljam ja ruke svakakvim govnima :zubo:

A i ne volim ih namirisati :p

zato se ja tebe klonim. smrdis. i zasmrdjujes sver sto taknes.

te@
20.04.2004., 13:14
Da se poslužim onom Bercaninom: Joj, što volem ovaj topic! :D :D

Vanjushka
20.04.2004., 13:36
plavva kaže:

:D :top: i bolje da me se klonis, i ti i tvoj muzic ;)

plavva
20.04.2004., 13:43
Vanjushka kaže:
:D :top: i bolje da me se klonis, i ti i tvoj muzic ;)

daj ne znam, odi drkaj na screensaver:D

Vanjushka
20.04.2004., 13:52
Ma boze sacuvaj, tamo je tvoja slika :bljak: :D zona sumraka :zubo:

plavva
20.04.2004., 13:54
Vanjushka kaže:
Ma boze sacuvaj, tamo je tvoja slika :bljak: :D zona sumraka :zubo:

zijeeeeeeeeeeeeeeev.

nis, aj pozdravi dragu.:W

kad ju vidis:zubo:

walter
20.04.2004., 13:55
Uh, jebačkog li fajta.... :rolleyes:
Trebao sam visiti na roditelji i djeca, tamo je uvijek žestoko.
Ovo bih najrađe prebacio na papanluk, ali i tamo imamo neka mjerila, a ovo je za neki... gay kutak....

margarita
20.04.2004., 14:13
Garovix kaže:
krme te isprebolo, draga margarita...:D

naime kaj, ja sam ovaj topic otvorio da se možemo svadit oko mišljenja i stavova o debelim ljudima...i onda dođe troguza pizda (ti, margarita) sa sirom i nađe se pogođena pa lukavo zaključuje kako je jedini način da sjebe čvrstu namjenu topica to da promijeni temu...veliš, ti mene nebi ni elektrodom..a ja tebe bi - baš elektrodom :D

Debljina, koju smatram jednim od najvećih neprijatelja modernog čovjeka, masovno se udomila u glavama mnogih veleposjednika i ljubomornih čuvatelja špeka i podbradaka na podbracima kao pojava koja ne samo da nije poželjna ili slučajna, nego se organiziraju i pokreti kojima se želi 'anoreksičare' s normalnim tlakom i bez kolesterola (koji inače kola i kroz spolne organe), dragi ljudi, prikazati kao utvare iz močvare i u svakoj međusobnoj komunikaciji poniziti i prikazati kao malo ništavno biće. Polako, ukoliko se ne udružimo i pružimo otpor, opet će u modu doći mišljenje kako onaj tko ima, mora to i pokazat...da se izdaleka vidi ko ljulja u luksuzu. Drugo, ta je podvala smišljena s još jednim ciljem: da se ne kuži da se ne jebeju. KAK? Normalnoj trudnoj ženi se kuži kad je trudna, a to znači da se jebala pa su se spojile dvije stanice i razvile zametak koji raste, pa joj se dižu u tramvaju i kajaznam - ima neke privilegije koje inače nema. I onda se u tramvaju nađe krme koje je jalno do jaja jer se njoj nisu ustali, a ona je deblja od trudnice. Fak, i kaj sad?! Ona opće ne kuži da je riječ o trudnoj ženi! Zakaj? Jer nema pojma kaj je to..jer je ne želi ni kurjak oplodit...ali ja bi to sve sredio elektrodom:D:D:D

sad tek vidim koliko si jadan :flop:

margarita
20.04.2004., 14:15
plavva kaže:

ma ljubim vas slatke

kako oni jedno drugo brane - ne daj boze sta rec jednom ovo drugo odma skace ko osica

ma za upisat se od smijeha :D

atlantis
20.04.2004., 14:16
ovim bi se putem, zeljela zahvaliti svim sudionicima ove nadasve konstruktivne rasprave...

takodjer bi molila te sudionike da me se okane i svadja oko mene, jer ja jednostavno nisam vrijedna trosenja njihovih malih sivih stanica...

s obzirom da je topic poprilicno uvredljiv i da zaista vishe nema smisla, molim modaratore da ga zatvore...

hvala

walter
20.04.2004., 14:18
atlantis kaže:
s obzirom da je topic poprilicno uvredljiv i da zaista vishe nema smisla, molim modaratore da ga zatvore...

hvala

Nisi ju ti pokrenula. Kao moderator, ne vidim što je tu uvredljivo. Objašnjenje ovog provokativnog topica je na početku. Ukoliko nekom smeta, zna se što mu je činiti - ne čitati i ne javljati se.

molim

Tema je sasvim u skladu sa seksističkim i šovinističkim tezama koje ovaj forum vrednuje i cijeni. :top:

margarita
20.04.2004., 14:19
atlantis kaže:
ovim bi se putem, zeljela zahvaliti svim sudionicima ove nadasve konstruktivne rasprave...

takodjer bi molila te sudionike da me se okane i svadja oko mene, jer ja jednostavno nisam vrijedna trosenja njihovih malih sivih stanica...

hvala

ma bili su ga zatvorili ali je plavva morala meni napisat koju a i Garo je morao doc da mi kaze kako sam debela

koji je to jad i bijeda od covjeka pa to je za plakat

walter
20.04.2004., 14:20
margarita kaže:
ma bili su ga zatvorili ali je plavva morala meni napisat koju a i Garo je morao doc da mi kaze kako sam debela

koji je to jad i bijeda od covjeka pa to je za plakat
Molim vas da ne chatate, jer ću biti prisiljen zatvoriti ovaj topic. :D:D:D :D

margarita
20.04.2004., 14:20
walter kaže:
Nisi ju ti pokrenula. Kao moderator, ne vidim što je tu uvredljivo. Objašnjenje ovog provokativnog topica je na početku. Ukoliko nekom smeta, zna se što mu je činiti - ne čitati i ne javljati se.

molim

naravno da tebi nije uvrijedljivo kad se gadosti meni govore

ma fuj waltere - ipak sam se prejebala u procjeni tebe

al ajd na greskama se uci

Vanjushka
20.04.2004., 14:24
plavva kaže:
nis, aj pozdravi dragu.:W

kad ju vidis:zubo:

Nema frke, ne brini, pozvao bih i tebe na kavu ali necu, ipak vise volim svjez zrak :W

Medjutim, pojavices se ti, kad ti prigusti, kao i obicno ;)

walter
20.04.2004., 14:27
margarita kaže:

Svi smo mi žrtve vlastitih zabluda.

margarita
20.04.2004., 14:29
walter kaže:
Svi smo mi žrtve vlastitih zabluda.

ma naravno

bar sam te sad svrstala u pravi kosh - medju jad i ljigu

ajd ostaj mi zdrav i veseo :W

Vanjushka
20.04.2004., 14:31
margarita kaže:

Ma stipu waltera, njemu je ovo uzivancija citati :D

Pa zbog ovoga i postoji forum, ne valjda da se spajaju usamljene dusice :D za to ipak postoje drugi sajtovi (nebi ih sad navodio, uvrijedice se pojedini) a ovdje smo da to sakrijemo, bar neki od nas :D

walter
20.04.2004., 14:32
margarita kaže:
ma naravno

bar sam te sad svrstala u pravi kosh - medju jad i ljigu

ajd ostaj mi zdrav i veseo :W
Ajde, samo polako s čokoladom i bude sve u redu. :D :D

Joj, što imam nevjerovatan talent za sjebat virtualna prijateljstva!!!!

plavva
20.04.2004., 14:35
Vanjushka kaže:
Nema frke, ne brini, pozvao bih i tebe na kavu ali necu, ipak vise volim svjez zrak :W

Medjutim, pojavices se ti, kad ti prigusti, kao i obicno ;)

e vanja, svadjas se ko pickica. :B

margarita
20.04.2004., 14:35
Vanjushka kaže:
Ma stipu waltera, njemu je ovo uzivancija citati :D

Pa zbog ovoga i postoji forum, ne valjda da se spajaju usamljene dusice :D za to ipak postoje drugi sajtovi (nebi ih sad navodio, uvrijedice se pojedini) a ovdje smo da to sakrijemo, bar neki od nas :D

i to sto kazes

mora i on negdje utjehu nac - Desanka garant glavobolju ima :D

plavva
20.04.2004., 14:36
margarita kaže:
ma ljubim vas slatke

kako oni jedno drugo brane - ne daj boze sta rec jednom ovo drugo odma skace ko osica

ma za upisat se od smijeha :D

ides shoka i iznenadjenja:D
neka mi tebe veselimo, i sebi smo si dragi;)

margarita
20.04.2004., 14:37
plavva kaže:

sta je plavva - zavrshila s vjezbama pa te Garo za nagradu pustio da koju sracnesh ovdje a ? :D

margarita
20.04.2004., 14:37
plavva kaže:
ides shoka i iznenadjenja:D
neka mi tebe veselimo, i sebi smo si dragi;)

samo nemoj predugo ovdje ostat - navalit ce ti muzh extra sklekove i trbusnjake sutra :D

plavva
20.04.2004., 14:38
margarita kaže:
sta je plavva - zavrshila s vjezbama pa te Garo za nagradu pustio da koju sracnesh ovdje a ? :D

ma i meni tebe drago vidjet. sta, pustili te iz ludare na koji dan?

plavva
20.04.2004., 14:39
margarita kaže:
samo nemoj predugo ovdje ostat - navalit ce ti muzh extra sklekove i trbusnjake sutra :D

:lol::lol::lol:

mi to seksom zovemo, al jasno mi je da je to tebi, vanji i ponekom jos nepoznat pojam:D

ma daaaaaaaaaaaaj, mozes ti bolje, sigurna sam:D

margarita
20.04.2004., 14:40
plavva kaže:

zhalosno

vidim da si ipak sposobna spasti na Winonin nivo

stvarno si bijedna

:flop:

za mene je svaka daljna rasprava zavrshena plavva

plavva
20.04.2004., 14:41
margarita kaže:
zhalosno

vidim da si ipak sposobna spasti na Winonin nivo

stvarno si bijedna

za mene je svaka daljna rasprava zavrshena plavva

aj fala qrcu.

Vanjushka
20.04.2004., 14:50
plavva kaže:

Svadjam :confused:

Pa duso, nisi ti vrijedna toga ;)

Vidis, ja svoje prijatelje drzim kao malo vode na dlanu. Jer ko zna kada ce mi opet trebati, a i ja se njima nadjem na usluzi kada im je tesko. Ili bar znam da imaju problema. Bar to.
Ali dobro je da se uvijek malo podsjetim da ima i drugacijih tipova, ono, nikada ne znas ko ce ti sve glumiti "prijatelja".

To je u najvecem dijelu sto je meni na ovom debilnom topicu skrenulo paznju.

violent_femmes9
20.04.2004., 14:55
plavva kaže:

to se ti natjeces s Winonom koja ce "gadnije" spustiti margariti, koristeci informaciju od prije da je bolovala od PTSPa.... jaaako nisko, samo si sebe srozala.

i otkud ti izraz "ludara", mora da si jako izvan sebe bila

Garovix
20.04.2004., 15:00
Kolko ja znam, mojoj je ženi bilo najteže kad se udavala.:D

Inače se svaki put naradila ko konj od jutra do poslije mraka (tak da se navečer doslovno nije mogla micat) za doslovno autobusnu kartu u dva smjera plus gablec, a lovu je čekala mjesecima i na kraju nije dobila sve. Tolko o pomoći i tome tko je profitirao iz velikodušnog pomaganja.
Razlozi iz kojih je i dalje nastavila raditi su, koliko mi je poznato, njezin općeniti stav prema radu i poslu, kao i odgovornost da uvijek dovrši započeto, makar spušila na kraju. Btw, zadnju lovu je čekala skoro pol godine i na kraju dobila veći, ali ipak - samo dio. Kolko znam, ostatak joj još visi (skoro će godina dana) ili se u međuvremenu promijenio tečaj.

Ja ti, stari moj, od svega toga nisam imao ama baš nikakve koristi. Naprotiv - da me itko pitao, odjebao bih bez ikakve primisli i takvu pomoć i pomagača. U troskocima.
I još nekaj: ne vjeruj slijepo svemu sve kaj ti se ispriča.
Ljakse.

Sad bih se osvrnuo na opus gospođice koja me svaki put neštedljivo quota (misleći kako su serveri također nemjerljivog kapaciteta poput njenog želuca i gladi za nadjebavanjem) pa na kraju napiše jedva polukrnju rečenicu i ubaci neki smajlić. I to uvijek isti.
Daklem. Nije mi fakat jasno koji se klinac guraš na topic o debelima, na kojem nisi napisala ni jednu riječ vezanu uz temu, ali si stalno tu i osjetiš te se ko drek na cipeli...onak među ripnama. Ili piši, il otkaraj nekam na kolu, hamburger, lazanje ili kaj več pretila ženetina tvog kalibra može voljeti jesti.
Čitam topic i vidim velki broj ljudi koji nekaj napišu, iznesu mišljenje, vređaju se, vređaju, zajebavaju i svaki post osim tvojih posjeduje i predstavlja kolko tolko suvislu rečenicu.
Ajde nemoj više niš napisat, žemo? Pliz:)

Nemrem vjerovat. Debeli se ljudi, normalno, ne karaju.:D A htjeli bi. Pa onda maštare. Pa im dosadi. Pa se osjećaju manje vrijedni. Pa ih obuzmu fore koje su im usadile još mame, bake i tete. A to mi zvuči ko izlazak radnika iz tvornice.
Jeste li svjesni koliko pravi nepatvoreni seks može pozitivno utjecati na psihu? Ne sajberseks, ne maštanje, nego pravim pimpekom u pravu picu. Bez sira. Bez margarite.:D

Jesenti, kolko vjuova ima ovaj topic.:D:D

margarita
20.04.2004., 15:04
Garo - jado

eto da ne kazes da svaki put citiram

a ako ti moji postove nisu zanimljivi - nemoj citati

imas materijala od waltera i slicnih spodoba - ih!! mozes bit sretan citajuci sve dok ti zena ne odluci skinut sankcije

Vanjushka
20.04.2004., 15:05
Hehe nemate vi pojma koliko ona nisko moze ici.

Upravo je njen muz pokazao koliko :D

Nema se sta vise reci na ovom topicu.

plavva
20.04.2004., 15:06
violent_femmes9 kaže:
to se ti natjeces s Winonom koja ce "gadnije" spustiti margariti, koristeci informaciju od prije da je bolovala od PTSPa.... jaaako nisko, samo si sebe srozala.

i otkud ti izraz "ludara", mora da si jako izvan sebe bila

nisam znala da je bolovala od PTSP-a.. popizdila jesam jer ne dam da me se vrijedja.

margarita
20.04.2004., 15:07
plavva kaže:
nisam znala da je bolovala od PTSP-a.. popizdila jesam jer ne dam da me se vrijedja.

sersh plavva

kjo grlica

znas vrlo dobro jer me je Winona toliko puta time pocastila da vec i ptice na grani znaju

kako si samo plitka sad

margarita
20.04.2004., 15:08
Vanjushka kaže:
Hehe nemate vi pojma koliko ona nisko moze ici.

Upravo je njen muz pokazao koliko :D

Nema se sta vise reci na ovom topicu.

potpisujem

neka ih nek se sami kaljuzaju ko krmad u blatu i lijece svoje komplekse vrijedjajuci druge

koji jad i bijeda :flop:

plavva
20.04.2004., 15:09
margarita kaže:
sersh plavva

kjo grlica

znas vrlo dobro jer me je Winona toliko puta time pocastila da vec i ptice na grani znaju

kako si samo plitka sad

ja nisam na netu 24 sata dnevno pa da znam ko je bolestan a ko zdrav. a tvpje i winonine postove ravnopravno ignoriram.

margarita
20.04.2004., 15:11
plavva kaže:
ja nisam na netu 24 sata dnevno pa da znam ko je bolestan a ko zdrav. a tvpje i winonine postove ravnopravno ignoriram.

ma sve OK

ne se vise pravdati

walter
20.04.2004., 15:13
Tak sam ja jednoj forumašici napisao da je debela a nisam imao pojma da je, i pukla tikva odmah. A nisam ni znao dugo vremena zašto. Jebiga, ljudi misle da se svaki njihov post pozorno čita, a ukoliko ga se ni ne pročita, da netko drugi uvijek kaže ono što se treba znat itd, tak da u biti, ako hoćeš biti dobar sa svima ne smiješ nikom reći ni da je debel, ni ružan, ni glup ni ništ... Pa mislim, jebeš onda takav forum... Nego, da ne smirujem, nastavite po planu, evo još malo pa će ovo postati najčitaniji topic na MK. A neki kažu da je MK bezveze... Pf! :D :D :D

Koliko se prijateljstva ovdje raskinulo do sad, mislim, na ovom topicu? Ima li netko konkretnu cifru? :D :D

violent_femmes9
20.04.2004., 15:23
ha cuj, kad je neka osoba debela i ako je osjetljiva kad joj kazes da je debela, bozemoj, njen problem ili tvoj - kad vec nemas pametnijeg argumenta da je sjebes, tako svejedno... ali nije mi to bas isto sto i BILO KOME UPUTITI rijeci "sta te pustilo iz ludare", bio taj "lud" ili "nelud", svejedno. imam prijateljicu koja se povremeno lijeci na psihijatrijskom odjelu jedne bolnice, i moram priznati da ni po cemu nije loshija od nas "zdravih". ne bi mi palo na pamet nikome na svijetu reci da smatram da je psihijatrijski bolesnik e da bih ga uvrijedila. mozda bih u afektu rekla "debela", "glupaco", "kokoshko" i sl., ali nekako mi je bas nisko prozivati ljude s biokemijskim poremecajima u mozgu iz cista mira...

Garovix
20.04.2004., 15:26
Jedina šteta je nanesena onima koji bi u ovo vrijeme, umjesto na netu, visili na kopanji i mljackali.
A ptsp? Piti-jesti-piti sindrom je normalna pojava kod svakoga ko nemre zakopčat šulju i ko se nemre, da prostite, pokenjat bez da mu se cijedi po nogama.
I kaj sad? Ne treba ih zato zajebavat.
Možda.:D

walter
20.04.2004., 15:28
violent_femmes9 kaže:
ha cuj, kad je neka osoba debela i ako je osjetljiva kad joj kazes da je debela, bozemoj, njen problem ili tvoj - kad vec nemas pametnijeg argumenta da je sjebes, tako svejedno... ali nije mi to bas isto sto i BILO KOME UPUTITI rijeci "sta te pustilo iz ludare", bio taj "lud" ili "nelud", svejedno. imam prijateljicu koja se povremeno lijeci na psihijatrijskom odjelu jedne bolnice, i moram priznati da ni po cemu nije loshija od nas "zdravih". ne bi mi palo na pamet nikome na svijetu reci da smatram da je psihijatrijski bolesnik e da bih ga uvrijedila. mozda bih u afektu rekla "debela", "glupaco", "kokoshko" i sl., ali nekako mi je bas nisko prozivati ljude s biokemijskim poremecajima u mozgu iz cista mira...

Plavva nije znala. Točka. Ti ako hoćeš vjeruj, ako nećeš nemoj. Sumnjam da će plavva ikad više reći nešto takvo margariti.

A ti, koliko sam s tobom dobar inače, po procjeni?

Garovix
20.04.2004., 15:31
violent_femmes9 kaže:
ali nekako mi je bas nisko prozivati ljude s biokemijskim poremecajima u mozgu iz cista mira...

Imaš pravo...one s biokemijskim poremećajima ne treba prozivati bez razloga. Bolesni su i gotovo.
Ali one sa samo kemijskim poremećajima slobodno. Nemrem odšutit osobi koja na očigled ima disocijaciju mozga.:D

violent_femmes9
20.04.2004., 15:31
pojma nemam koliko si dobar sa mnom, no ako pretpostavimo da smo si dobri, to znaci da mozemo iskreno razgovarati.

ja vjerujem da plavva nije znala (ako tako sama kaze, uostalom, zvucalo je kao da joj je zao - OK). svejedno nije isto reci nekome "debela" i "ti si psihijatrijski pacijent, vrati se u bolnicu", nije fer prema ljudima koji stvarno jesu u tim bolnicama i bore se sa svojim bolestima.

violent_femmes9
20.04.2004., 15:32
Garovix kaže:
Imaš pravo...one s biokemijskim poremećajima ne treba prozivati bez razloga. Bolesni su i gotovo.
Ali one sa samo kemijskim poremećajima slobodno. Nemrem odšutit osobi koja na očigled ima disocijaciju mozga.:D

pa ti nemoj odsutiti, ali pokusaj reci nesto smisleno, kad si vec dajes truda.

walter
20.04.2004., 15:37
violent_femmes9 kaže:
pojma nemam koliko si dobar sa mnom, no ako pretpostavimo da smo si dobri, to znaci da mozemo iskreno razgovarati.

ja vjerujem da plavva nije znala (ako tako sama kaze, uostalom, zvucalo je kao da joj je zao - OK). svejedno nije isto reci nekome "debela" i "ti si psihijatrijski pacijent, vrati se u bolnicu", nije fer prema ljudima koji stvarno jesu u tim bolnicama i bore se sa svojim bolestima.
Čuj, kad bih ja sad počeo brojati sve ljude koje sam poslao u ludnicu na ovom forumu, ne bih bio brzo gotov. Vidiš, debljinu nisam toliko često spominjao. Ali ipak jednom previše. :D :D
Tako da je to standardan materijal, kako da ti objasnim. Lud si, debela, to su sve zajebancije. Sad, pretpostavljam da nekom tko je proveo određeno vrijeme u ludnici to i nije tako smiješno, ili nekom tko je deblji od prosjeka, ali brate mili, dešavaju se takve stvari. Pa ja imam frenda koji ima neki oblik šizofrenije, šta misliš, da mu nikad ne kažem da je blesav ko noć? Samo što se on ne ljuti jer zna da ga ne mislim povrijediti. Ajte molim vas, plavva nije znala da je margie imala ptsp i zato joj je napisala da se šta? vrati u ludnicu ili nešto?

Uostalom, zamisli sad da se PBE naljuti na mene zato što ju u svakom drugom posto tjeram u ludnicu? To ne bi bilo u redu s njene strane. Ili da se I.L naljuti.

Da je humor malo grublji nego inače, to se spominje na prvim stranicama. Treba čitati. I ne misliti da se sunce vrti oko nas. I onda bude bolje. :kiss:

U svakom slučaju, ja vjerujem da su ovakvi topici pozitivni. :top:

violent_femmes9
20.04.2004., 15:44
nemam nista protiv grublje zajebancije, ali ovo nije bilo to. i nije bilo duhovito, na par strana elaborirati tezu kako se debeli ljudi ne jebu, i kako je to grozno, a kako je kuuul kad nisi debeo jer se onda jebes redovno. i tako u krug, dok se boje ne rastope

i ne moras slati nickove u "ludnicu", vec su na pravom mjestu

atlantis
20.04.2004., 15:47
Garovix kaže:
Kolko ja znam, mojoj je ženi bilo najteže kad se udavala.:D

Inače se svaki put naradila ko konj od jutra do poslije mraka (tak da se navečer doslovno nije mogla micat) za doslovno autobusnu kartu u dva smjera plus gablec, a lovu je čekala mjesecima i na kraju nije dobila sve. Tolko o pomoći i tome tko je profitirao iz velikodušnog pomaganja.
Razlozi iz kojih je i dalje nastavila raditi su, koliko mi je poznato, njezin općeniti stav prema radu i poslu, kao i odgovornost da uvijek dovrši započeto, makar spušila na kraju. Btw, zadnju lovu je čekala skoro pol godine i na kraju dobila veći, ali ipak - samo dio. Kolko znam, ostatak joj još visi (skoro će godina dana) ili se u međuvremenu promijenio tečaj.

Ja ti, stari moj, od svega toga nisam imao ama baš nikakve koristi. Naprotiv - da me itko pitao, odjebao bih bez ikakve primisli i takvu pomoć i pomagača. U troskocima.
I još nekaj: ne vjeruj slijepo svemu sve kaj ti se ispriča.
Ljakse.

ja bih samo voljela da plavva ove navode potvrdi kao istinite

hvala

walter
20.04.2004., 15:49
violent_femmes9 kaže:
i nije bilo duhovito, na par strana elaborirati tezu kako se debeli ljudi ne jebu, i kako je to grozno, a kako je kuuul kad nisi debeo jer se onda jebes redovno. i tako u krug, dok se boje ne rastope

Stav je moderatora muškog kutka da je to bilo duhovito. Uostalom, nama (muškarcima) je zanimljivo poljevat se pivom i pucat karabitom, ostati bez prstiju kad pucaš petardama itd. Tak da ono, ako ti to nije zanimljivo, nisi ti kriva, nego tvoj spol. Nama dečkima je baš super! Oink oink! :D :D :D

plavva
20.04.2004., 15:54
violent_femmes9 kaže:

kad se vec nabacujemo osobnim podacima: ja sam pet godina isla psihijatru. i ne, nisu mi smijesni ljudi koji se bore za svoje mentalno zdravlje. zao mi je sto sam margaritu uvrijedila, ja taj podatak o njoj nisam znala.

walter
20.04.2004., 16:03
Uglavnom, prateći ovu raspravu došao sam do zaključka da se debele rijetko seksaju ne zbog težine, nego zbog jezičine. Ne znam, moje debele su većinom bile ljubazne. Možda je to početni stadij debljine. Ono, valjda još nisu bile svijesne da su debele. Baš moram provjeriti...

violent_femmes9
20.04.2004., 16:03
OK, ovo sto si quotala bio je odgovor walteru.

atlantis
20.04.2004., 16:04
josh jedna mala sitnica

Hipotireoza

Svi simptomi su posljedica smanjenog metabolizma. Bolesnici dobivaju na težini, usporeni su, pospani, bezvoljni, stalno im je hladno. Često se javljaju opstipacije, koža postaje blijeda, a u težim slučajevima javljaju se edemi i poremećaj rada srca. Kosa je suha i teško se češlja, glas je promukao zbog edema glasnica, razvija se nagluhost, dolazi do poremećaja menstruacijskog ciklusa i sterilnosti kod muškaraca i žena. Posebno je opasno što se ovi simptomi kod Hashimoto tiroiditisa postepeno razvijaju, tako da se bolesnici često na njih naviknu. Mnogi od njih ostaju neprepoznati do uznapredovalog stupnja bolesti. Važno je napomenuti da dobar dio bolesnika nema neke izražene tegobe te se kod njih hipotireoza slučajno otkrije.

link (http://www.plivazdravlje.hr/?section=prirucnik&section_menu=bolesti&section_menu2=&bid=137-0)

walter
20.04.2004., 16:04
violent_femmes9 kaže:
OK, ovo sto si quotala bio je odgovor walteru.
E jesi i ti debela prasica, ili si samo advokat? :D :D :D

ja sam moderator, moram malo živosti unesti u ovu zahvalnu temu

violent_femmes9
20.04.2004., 16:05
walter kaže:
Ne znam, moje debele su većinom bile ljubazne. Možda je to početni stadij debljine. Ono, valjda još nisu bile svijesne da su debele. Baš moram provjeriti...

ma ne, nego si ti evoluirao druzeci se s pravim frajerima, i sad ti debele vise nisu zanimljive.

bijelovarski dijecko :w

i ne, nisam debela, majkemi, titami, svegami!!!! ne, ne ne samo debljinu ne spominji... uh, sad si me zamalo ranio.... sreca tvoja pa sam TAMAN svome linuxashu (sad ti napisi kako to stosta objasnjava :D )

Garovix
20.04.2004., 16:17
Ono kaj me uvijek fascinira su ljudi koji misle da drugima treba njihov savjet. Koji su do jaja (da ih imaju, kao što nemaju, al imaju cice:D) ozbiljni, koji rješavaju životne probleme sebe i drugih kroz isprazno zanovijetanje i koji su smisleni do samog sivila od kojeg bježim cijeli život. Sve zamotano u konvencionalni celofan poput dobar dan, ne pljuje se po cesti, rekao je prosto, ne sluša kaj mu se govori, tak mu i treba, nisam to htio reći, izvoli, hvala, molim, odi, k, vragu.
I sad ja trebam pisat nekaj smisleno. Zakaj? Kome? Tebi, v_f9? Da budem faca? Da sam guba? Da me netko razumije, poistovjećuje se samnom i da budem kao ti? Ne, hvala. Kaj bi ja sa svojim cicama?:D

Margarita nam je izgleda otišla doma, a ja sam još na poslu. Samo sam htio primjerom pokazati kako je stvarno šef nema namjeru zadržavati poslije posla.
A mene moj jebe.
I viš olakšice.
Joj, naadm se da doma nema internet. Al mala je vjerojatnost, jer sad ga svako može dobit. Sve brže i sve jeftinije. Eh.:(

violent_femmes9
20.04.2004., 16:21
daaaj garo, nemoj mi rec da citas moje postove... pa nisam te htjela toliko pogoditi, da se sad tu trebas pravdati od kulina bana...pojasnjavati kako si ti zapravo nekonvencionalan itd. no dobro ako te to veseli :)

walter
20.04.2004., 16:22
Evo, ovo je posato najčitaniji topic na MK. Tko zna, možda server broji jedan klik debelih ko dva. :D :D :D

Garovix
20.04.2004., 16:43
violent_femmes9 kaže:
daaaj garo, nemoj mi rec da citas moje postove... pa nisam te htjela toliko pogoditi, da se sad tu trebas pravdati od kulina bana...pojasnjavati kako si ti zapravo nekonvencionalan itd. no dobro ako te to veseli :)

Svašta čovjek napravi kad mora...al ko me pita?:D
Otvorio sam topic i možeš mislit kak je tek meni koji sam SVE Vas pročitao jer želim biti u tijeku. A ti se tu debljaš, uvaljuješ spiku o nekakvom pravdanju, o nečem, čisto da nekaj napišeš, a argumenata ko i svaka kokoš - nemaš. I opet ću upasti u klopku čitanja tvojih i ostalih postova, sve dok su na ovom topicu. Samo lamaćeš bez veze, za kaj te se pita i ne pita (jer ovo je muški kutak, rimembr?:D:w).

I daj, di je dritov topic o debelima da ga pošoram s nebodera!!? :D:D:D:D

violent_femmes9
20.04.2004., 16:51
walter nekako bolje zna podbost.. moras jos puno uciti :D

rijec "lamaces" je valjda prezent od glagola "lamatati", ubij me ne kontam

walter
20.04.2004., 16:54
violent_femmes9 kaže:
walter nekako bolje zna podbost.. moras jos puno uciti :D
Meni je jedna starija ribica napisala da znam podbost ko winona, magic, tija i margarita zajedno. Sad bez problema izlazim u one birtije sa polusvijetom na ivici grada, gdje noževi sijevaju ko muhe. :cool:
Samo uđem, s cigaretom u ćubama i svi se maknu sa šanka. I samo čujem kako šapću, čuvaj se njega, to ti je walter. Ubija jezikom. :cool: :clint:

te@
20.04.2004., 16:56
Sam da pripomenem da je kila mlade janjetine u Konzumu cca 49 kuna. :D

Mislim, s obzirom na gastronomsku orijentaciju ovog topica.

Ajbok!

Cyn
20.04.2004., 17:06
te@ kaže:
Sam da pripomenem da je kila mlade janjetine u Konzumu cca 49 kuna. :D

TO te ja pitam! Apsolutno najcool odgovor na topicu :top: na kojem se, nakon početne dobre zajebancije, šege, šibačine i sprdeža - čovjek (da ne kažem forumaš) počne bojat "hodat" ne bi li ga pogodilo kakvo trulo jaje s obje strane. :flop:

Jebomepas, idem žderat nekaj friško i natuć još par stotina friških kila, to mi je super. Veliš, u Konzumu...:D

te@
20.04.2004., 17:10
Cyn kaže:
[Jebomepas, idem žderat i natuć još par stotina kila, to mi je super. Veliš, u Konzumu...:D

Jah. Evo ja i moj Dika ovaj vikend ubacili u protvan jedan komadićak cca 1.5 kile, plus mladi krumpiri with mladi luk. Alaj smo glođali koske... :D :D

Garovix
20.04.2004., 17:13
To za janjetinu si prije trebala reći. Bili bismo tako pošteđeni gomile bezvezarija, budući da bi se sve odjebale u konzum. Debele nekaj rade jedino kad jedu, znaš, a poslje sve pokenjaju po forumu. Jer ih nitko ne pozna, jer su anonimne i zaštićene od stvarnosti.

Waso, kolko starija ribica?
I otkud ribica?
Tak miriši ili nosi peraje? :D:D:D:D

walter
20.04.2004., 17:14
Garovix kaže:
Waso, kolko starija ribica?
I otkud ribica?
Tak miriši ili nosi peraje? :D:D:D:D

Oko dvadesetak. :D :D
Ribica tak, nema ptice do prasice, pa je ona ribica. :D :D

Vera Pavladoljska
20.04.2004., 17:35
Ma jebo topic o debljini, to me ne jebe što nisam debela, a što nisam nikad bila kompleksašica.....ali

Sve mogu shvatit' alči ne mogu shvatit' zahebanciju ljudskim zdravljem.

Procitala sam...samo se vi zajebavajte ili stara dobra "smej se smej dok ti se osmeh ne pretvori u bolni grč"

Svim bahatim idotima bez skrupla, koji vrijedjaju bolesne ljude:flop: kriplovi.

a nikad ne znate sta vas ceka iza ugla.

fuj,ljudskost na djelu, kao i obichno.

jebo vas olimp na kojem sjedite i obraćate se ljudima s visine, a kada vas derne život macolom po glavuši zasrat ćete se. prisjest će vam.

jadno.:bljak:

walter
20.04.2004., 17:37
Aj šuti debela. :)

violent_femmes9
20.04.2004., 17:38
Garovix kaže:
To za janjetinu si prije trebala reći. Bili bismo tako pošteđeni gomile bezvezarija, budući da bi se sve odjebale u konzum.

garant bi i ti zavrsio u konzumu, i onda bi ovo sto pises bilo istina. tamo bi ti bio u prednosti, jer u RL se vidi da su one debele, dok oku ostaje skriveno da je tebi mali

Vera Pavladoljska
20.04.2004., 17:39
walt odjebi, na ovo sam osjetljiva, na ismijavanje ljudske slabosti kropz bolest - glave sječem, kuzis me?

jebemmajku onome tko to radi,monstruozno.

walter
20.04.2004., 17:40
violent_femmes9 kaže:
garant bi i ti zavrsio u konzumu, i onda bi ovo sto pises bilo istina. tamo bi ti bio u prednosti, jer u RL se vidi da su one debele, dok oku ostaje skriveno da je tebi mali

Ovo je stvarno bolesno. :flop: :flop: :flop:

Nemam riječi.... :rigo: :rigo: :rigo:

walter
20.04.2004., 17:41
nataniel kaže:
walt odjebi, na ovo sam osjetljiva, na ismijavanje ljudske slabosti kropz bolest - glave sječem, kuzis me?

jebemmajku onome tko to radi,monstruozno.
SMIRI SE ŽENO! :cice: :cice:

violent_femmes9
20.04.2004., 17:42

pa ti rece gore da je MK bastion gadosti... hajd rekoh da se uklopim

Garovix
20.04.2004., 17:54
violent_femmes9 kaže:

Nikad ni nisam skrival da je mali. Al znaš kaj, muškima je svejedno kolki pimpek imaju, jer uvijek jebu za svoj gušt. Za razliku od većine vas kokoši koje uglavnom nikad ne doživljavate orgazam, niti znate čemu je nalik. Mislim ženski, za muški dakako znate. :D
Veličina je bitna samo ženama koje se nemreju zadovoljit radi vlastitog špekomotača. Onda nikakva veličina više nije dovoljna, svi imaju male pimpeke i sve je odma kvragu pa se ide u šoping po rekvizite. Moš mislit, fura s placa krmiće i velkog gumenog ronioca...ko Antuntun, jebemti :D:D:D

walter
20.04.2004., 17:55
Garovix kaže:
Moš mislit, fura s placa krmiće i velkog gumenog ronioca...ko Antuntun, jebemti :D:D:D

Tu sam te izgubio.... Kakav gumeni ronioc?

margarita
20.04.2004., 17:57
Pa dobro Garo stvarno ne moras iznositi detalje vaseg sexualnog zivota - mislim vashe igracke vasha stvar; vashe (ne)svrshavanje vasha stvar

fakat nas nije briga

Garovix
20.04.2004., 18:01
Kak kakav? Ko da Antuntun zna kaj dela. Tak i one. Nekaj načula usput u tramvaju i onda dolazi do zaključaka:D:D

Jednom iz firme su, kad je friško došel delat, rekli da im iz kantine dofura čaj od ščegetaučika. I ovaj je donesel od šipka. Ispal je bedak pred konobaricom i još je donesel krivi čaj. Tak i mrcinice o kojima je topic...ko da one nekaj znaju. Ih:D :D

violent_femmes9
20.04.2004., 18:09
Garovix kaže:
Za razliku od većine vas kokoši koje uglavnom nikad ne doživljavate orgazam, niti znate čemu je nalik. Mislim ženski, za muški dakako znate. :D

jesi to ti tehnicar :p

osh rec da si ti u biti velki faker koji je bio s vecinom zena u krevetu, te imas relevantan uzorak? ili citas Cosmo dok cuvas dijete, pa si zakljucio da "vecina zena ne dozivljava orgazam"

uostalom, kako to da jos nisi u konzumu, nije vrag da ne volis janjetinu? ovo je muski kutak, rimembr ;)

walter
20.04.2004., 18:11
violent_femmes9 kaže:

osh rec da si ti u biti velki faker koji je bio s vecinom zena u krevetu, te imas relevantan uzorak? ili citas Cosmo dok cuvas dijete, pa si zakljucio da "vecina zena ne dozivljava orgazam"

uostalom, kako to da jos nisi u konzumu, nije vrag da ne volis janjetinu? ovo je muski kutak, rimembr ;)
Uh brate što si dosadna.... Bolje da si debela nego tako dosadna.... Uh užasa li.... Kad jebeš debelu, možeš barem zažmiriti i zamisliti da si na moru... ali kad jebeš mršavu, niš nemreš.... U-Ž-A-S! horror.... horror...

margarita
20.04.2004., 18:12
violent_femmes9 kaže:

cuj technicar

margarita
20.04.2004., 18:13
walter kaže:
Uh brate što si dosadna.... Bolje da si debela nego tako dosadna.... Uh užasa li.... Kad jebeš debelu, možeš barem zažmiriti i zamisliti da si na moru... ali kad jebeš mršavu, niš nemreš.... U-Ž-A-S! horror.... horror...

kad te covjek cita moze doc u zabludu da si ti nekad nesto i jebo

Garovix
20.04.2004., 18:13
margarita kaže:
Pa dobro Garo stvarno ne moras iznositi detalje vaseg sexualnog zivota - mislim vashe igracke vasha stvar; vashe (ne)svrshavanje vasha stvar

fakat nas nije briga

oooooooo...vidim da se i doma surfaaaa....
Kak to misliš, margarita, da te ne zanima moj sexualni život? Ma jel to moguće?
Evo, da čika Velja bonu.......
Sad bolje?

Zahvaljujem se na današnjoj predstavi,
sad pičim u kladionicu po pare (što margaritu niti ikoga nije briga, ali osjećam neodoljivu potrebu to podijeliti sa nikime:):)) i jebite se do sutra.:D

Moj naklon.:):)

margarita
20.04.2004., 18:15
Garovix kaže:
oooooooo...vidim da se i doma surfaaaa....
Kak to misliš, margarita, da te ne zanima moj sexualni život? Ma

vidim zemljopis ti nije jaca strana

ajd neka

violent_femmes9
20.04.2004., 18:23
walter kaže:

majketi sta se ti mijesas, ko da se osjecas prozvanim (sad mi dade misliti)

vec sam ti lijepo iskreno rekla da sam ja fuckin TAMAN, kontas, ni debela (gluhobilo) ni mrsava (jos gluhlje)... a sad da sam dosadna, jesam - kao sto sam ti takodjer lijepo objasnila, zelim se uklopiti u ovaj specificni podforum.

ode garo, steta, trebao bi biti uporniji ako te zeli nadmasiti u podjebavanju, podbadanju ili kako ti vec vise imponira. a imponira ti, moras priznat ;)

BluesCat
20.04.2004., 18:43
Hmmm, daklem, ja sam Slavonac s pedigreom, pa zato volim supstancijalne žemske, ali ne pretjerano supstancijalne. Uostalom, Twiggy odavno nije u modi. Anorektični i anatomsko-demnstratorski tipovi žemskih me ne privlače.

Cyn
20.04.2004., 19:05
Garovix kaže:
To za janjetinu si prije trebala reći. Bili bismo tako pošteđeni gomile bezvezarija, budući da bi se sve odjebale u konzum. Debele nekaj rade jedino kad jedu, znaš, a poslje sve pokenjaju po forumu. Jer ih nitko ne pozna, jer su anonimne i zaštićene od stvarnosti.

Baš krasno. Tako ti o meni i meni, GarovixU?! A ja sam mislila da smo ti i ja prijateljice! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cyn
20.04.2004., 19:06
BluesCat kaže:
Hmmm, daklem, ja sam Slavonac s pedigreom, pa zato volim supstancijalne žemske, ali ne pretjerano supstancijalne. Uostalom, Twiggy odavno nije u modi. Anorektični i anatomsko-demnstratorski tipovi žemskih me ne privlače.

Ni mene.

Marakana
20.04.2004., 19:10
Davno nisam čitao topic sa toliko animoziteta,uvredljivosti...LOL:D
A ako je i istina..lol
Ali zapravo, neki pokušavaju prodat to ,pod zajebanciju...kome!;)

Drago mi je ,vidit, "Tko",zapravo, posta ,po ostalim topicima.....:)

walter
20.04.2004., 19:45
violent_femmes9 kaže:
a imponira ti, moras priznat ;)

pa nojmajno da mi imponija. :D :D :cerek: :kiss:
Imam egobulimiju. :D :D, koliko ga god hrane, nije mu dosta. :(

A ti Marakana nemoj u rukavicama, nismo valjda PIČKE?!

te@
20.04.2004., 20:13
Aj vi meni malo pojasnite jerbo nikak da pofatam sve konce: ko je tu debel, ko je bio debel i ko je kome pare dužan? :D Pa vas ja vse vodim na janjetinu z mladim lukom. :D

walter
20.04.2004., 20:19
te@ kaže:
Aj vi meni malo pojasnite jerbo nikak da pofatam sve konce: ko je tu debel, ko je bio debel i ko je kome pare dužan? :D Pa vas ja vse vodim na janjetinu z mladim lukom. :D
Do sad smo imali debele i dosadne, a sad su došle i tupave. :)

gnom
20.04.2004., 20:20
Pa ovako se ni na politici ne časti:bljak:

te@
20.04.2004., 20:23
walter kaže:
Do sad smo imali debele i dosadne, a sad su došle i tupave. :)

Tupava te nabije. Tupavog. :cerek: :cice:

Clea
20.04.2004., 20:24
te@ kaže:

plavva je bila debela ko traktor...negdje 99-te,...

onda su ju atlantis i ne znam ko još tješili i pomagali joj..

garo ju tad još nije poznavao...

plavva je sad mršava...

atlantis je još uvijek debela i ne može oprostiti plavvoj što se zajebava na račun debelih...

garo je ponosan na plavvu jer je smršavila i riješila svoje probleme u glavi...

margarita je debela i bolesna i automatski se našla prozvana....pa je pljuvala po garotu i plavvoj...

vilent je mršava, baš taman, ali ona je štitonoša magariti i prosvjetitelj na forumu što se tiče ljudskih prava, stereotipa, nacionalizma i šovinizma...jelte, mi za to nismo čuli prije nego što nam je ona otkrila toplu vodu...

margarita i vanja su još bosanci, pa su dodatno ugroženi...oni su moderna verzija sredozemne medjvedice...oni su ugroženi na kvadrat...i izigravaju primadone

i tak, uz ono klasično 'winona mi je rekla bla, bla...ti si winona'...bla, bla...:D
ko i svaka tema:rolleyes:

walter
20.04.2004., 20:25
Clea, ti si totalno pojačanje! :top:

Sad opet idemo do krvi! :D :D :D

Crow Jane
20.04.2004., 20:51
Clea kaže:

plavva je sad mršava...

atlantis je još uvijek debela i ne može oprostiti plavvoj što se zajebava na račun debelih...

margarita je debela i bolesna i automatski se našla prozvana....pa je pljuvala po garotu i plavvoj...

vilent je mršava, baš taman, ali ona je štitonoša magariti i prosvjetitelj na forumu što se tiče ljudskih prava, stereotipa, nacionalizma i šovinizma...jelte, mi za to nismo čuli prije nego što nam je ona otkrila toplu vodu...

margarita i vanja su još bosanci, pa su dodatno ugroženi...oni su moderna verzija sredozemne medjvedice...oni su ugroženi na kvadrat...i izigravaju primadone

i tak, uz ono klasično 'winona mi je rekla bla, bla...ti si winona'...bla, bla...:D

Ovak sam i ja nekak sve shvatila....samo još ne kužim ko je zapraf bolesan i ko koga zapravo zajebava da je debela :D

Marakana
20.04.2004., 20:53
Ja sam mršav...svukud.:rolleyes:

Clea, zaboravila si nejebovskog u svom "Tko je Tko" na forumu...I sebe.;)

te@
20.04.2004., 20:54
Clea, subota, "Pod mirnim krovovima", naručit ćemo za početak dve kile, graševinu i sifon. Ostali - odjeb'te u skokovima, imali ste svoju šansu. :top: :D

BluesCat
20.04.2004., 20:57
Clea kaže:

plavva je sad mršava...

A tek asa... :D

margarita
20.04.2004., 21:00
Clea kaže:

pa se na ovakav nacin dichi zenom

e jadniji su nego sto sam misilila :flop:

Clea
20.04.2004., 21:01
Marakana kaže:
Ja sam mršav...svukud.:rolleyes:

Clea, zaboravila si nejebovskog u svom "Tko je Tko" na forumu...I sebe.;)

pa valjda ljudi znaju koja je uloga nejebowskog...da podjebava:D
al njemu uvijek možete prišiti da ima mali ku.ac :D

ja nisam debela, mrzim pljuvanje po ljudskim manama...ali volim pljuvanje po margariti jer nam svima ide na ***** sa svojim šalama na tuđi račun, maltretiranjem cijelog foruma sa svojom sagom o winoni i kuknjavom kad su njene mane ili jednostavno činjenice u pitanju...kao što je sada slučaj;)

Clea
20.04.2004., 21:03
te@ kaže:
Clea, subota, "Pod mirnim krovovima", naručit ćemo za početak dve kile, graševinu i sifon. Ostali - odjeb'te u skokovima, imali ste svoju šansu. :top: :D

:top: :D