PDA

View Full Version : Debosi

Black Hawk Down
07.04.2004., 09:02
Ovo nije tema, nego je izraz čuđenja.
U svijetu.
Baš sam pisao jedan od svoj prepametnih eseja ne temu Debele kad sam primjetio da je tema zatvorena.
Tako ste ostali uskraćeni.

Znam da je pitanje glupo, da gluplje biti ne može, ali svejedno pitam retoričko pitanje:
ZAŠTO?

Zato što su moderatori kutka papani i pizdeci; poimence:
Drito, Gazda, IMF-ovac i lebowski.

Ne bi in da ni nacrtane koze čuvat, a kamoli moderirat.
:rolleyes:

Garovix
07.04.2004., 09:44
a čuj, uvijek možeš pisat kak su debeljuce super i kak je divan dan i širit dobre vibre...takve svakodnevne dijarejancije nikad ne brišu.:zubo:

kpt. Willard
07.04.2004., 09:51
Glavno da oni mogu pisat gluposti po forumu ali kad neki forumaš napiše nekaj kaj se njima u tom trenutku ne sviđa a imaju govnatorska prava na tom podforumu (kao recimo ovdje) onda se tema mora zatvorit.

ushirlo
07.04.2004., 10:06
Black Hawk Down kaže:
ZAŠTO?

čuj srušeni helikopiteru
ovaj forum funkcionira kao probavni trakt moderatorskih papaka
jedino što posli njihove probave ostaje jest govno
doduše tu i tamo se osjeti i njihov smrdljivi zadah

GnothiSeauton
07.04.2004., 10:16
Pa nisu baš tako diktatorski nastrojeni kad ovo nije fijuuuknuto na PŽK. Oće me neko PMom obavijestit o čem se radio taj topic?

Herostrat
07.04.2004., 10:18
Forum predstavlja subordinirani sustav sa zadanim odnosima (stroge) hijerarhije. Stoga, naša je dužnost i moralna obveza ne samo postupati u skladu s uputama moderatora. O ne. Mi moramo i MISLITI da su svi njihovi postupci ispravni i poduzeti radi višeg cilja kojeg mi, obični forumaši, ne možemo shvatiti.
Stoga, nije ispravno pitanje što su moderatori učinili za nas nego što smo mi učinili za naše moderatore?!?

GnothiSeauton
07.04.2004., 10:21
Kao prvo i prvo (za pljuvačku kad se zaleti u grlo) da odam počast Herostratuza vrlo točnu analizu. Što se prije pomirite s tim, lakše ćete disati na Forumu. Kao drugo i drugo... iskreno, tema nije baš jako zanimljiva, bar meni osobno, kao treće i treće... malo je debilno fakat kaj su je zatvorili bez objašnjenja. Kao četvrto i četvrto i posljednje, ja bi ovu temu nazvao po onoj pjesmi Hladnog Piva: 'Svi ti narcisoidni psi' :D :D :W

ushirlo
07.04.2004., 10:22
GnothiSeauton kaže:
Pa nisu baš tako diktatorski nastrojeni kad ovo nije fijuuuknuto na PŽK.

oće ne brini
tamo svaku žalbu začataju
to ti dođe nešto kao slipo crivo

GnothiSeauton
07.04.2004., 10:24
BTW Ushirlo ti imaš nešto previše angsta za nekog tko je tu (na Forumu) svojevoljno i zato kaj se valjda zabavlja.... čito sam te na PŽK, plus pretpostavljam po nekim komentarima da si jedan od FJBG zlikovaca... čim ih vidiš, ne znaš ko su... :D

Ak ti ne paše, a ti ono se nemoj spajat na Forum... kaj ja znam, ne kažem ovo ovak zajedljivo ili neš, al ne moj ko moj frend dobit čir zbog nekih nebitnih pizdarija u životu (mislim, ok, nemoj dobit čir nikako ali ono ak već moraš, rađe radi bitnih stvari).

ushirlo
07.04.2004., 10:35
GnothiSeauton kaže:
BTW Ushirlo ti imaš nešto previše angsta za nekog tko je tu (na Forumu) svojevoljno i zato kaj se valjda zabavlja.... čito sam te na PŽK, plus pretpostavljam po nekim komentarima da si jedan od FJBG zlikovaca... čim ih vidiš, ne znaš ko su... :D

FJBG:bljak:
to je leglo potencijalnih moderatora
zadovoljavaju sve kriterije
- idioti su
- brisali bi sve što im se ne sviđa
- žedni su funkcija
- puni su govana
- licemjerni su
- a pricipjelnost im je = prazan skup

Meni je inače vrlo zabavno gazit gamad (što veći to bolje, što ih više to bolje), pa makar se davio u njihovom smradu...

schmokljan
07.04.2004., 15:15
Tko uopće želi biti moderator?

Čim netko izrazi želju za moderiranjem treba ići kod psihijatra. Postoje u biti dvije vrste moderatora:

1. Moderator - altruist (npr. Blackadder - na Star Trek Fan Clubu), koji želi poboljšati ono što mu je bitno, dakle podforum, želi pomoći, a uz to je izuzetno tolerantan (ne briše postove osim ako je to neophodno, ne zatvara teme zato što su njemu glupe, ne vrijeđa ostale diskutante - što je samo po sebi razumljivo, ali na žalost rijetka pojava na ovom forumu. Čini mi se da je ovakvih moderatora manje od polovice.

2. Moderator - kompleksaš (preko pola moderatora). Takvi liječe svoje frustracije, vrijeđaju, zatvaraju teme, misle da su pozvani o svemu imati stav i suditi ljude kao da imaju pravo na to. To su oni koji upotrebljavaju argumente tipa "ako ti se ne sviđa - odi", a jadni ne shvaćaju da nisu ljudi ovdje zbog njih nego zbog tisuće drugih diskutanata.

Osobno mi je neshvatljivo da moderatori vrijeđaju diskutante.

No, dabome, ovaj forum je najbolji forum u Hrvata - zato i jesmo tu.

funkster
07.04.2004., 16:04
Đizus :rolleyes: pa vi ste već punu kitu dosadni s tim moderatorima. Šta ste toliko iskompleksirani, vi a ne oni. Očito se ljudima koji ih postavljaju za moderatore svidio njihov stil pisanja, a vaš im se ne sviđa zbog čega niste moderatori. I utuvite si to u glavu. I daj prebacite ovo više u PŽK.

walter
07.04.2004., 16:11
Black Hawk Down kaže:
Ovo nije tema, nego je izraz čuđenja.
U svijetu.
Baš sam pisao jedan od svoj prepametnih eseja ne temu Debele kad sam primjetio da je tema zatvorena.
Tako ste ostali uskraćeni.

Znam da je pitanje glupo, da gluplje biti ne može, ali svejedno pitam retoričko pitanje:
ZAŠTO?

Ja zatvorio sinoć, bio sam pijan. :D :D
A zatvorio sam zato što sam popizdio zato što su ga drolje prebacile sa ženskog kutka na muški. A taj je topic trebao biti na ženskom kutku, jer se u temi radi o debelim ženama, a ne o muškarcima. Šta sam htio postići sa zatvaranjem, ne znam. Kao da uvijek treba nešto racionalno radit u životu, ko je to vidio. :D :D

Osobno mi je neshvatljivo da moderatori vrijeđaju diskutante.

Bla bla bla plačipičko, podnesi to kao muškarac, a ne ko papčina.

Ako se dalmatinska primadona BHD nije naljutila i neće više razgovarat sa mnom :D neka nas počasti svojom glupošću na temu o debelim ženama.

Kao uostalom i svi drugi. :top:

schmokljan
07.04.2004., 16:38
walter kaže:

Bla bla bla plačipičko, podnesi to kao muškarac, a ne ko papčina.

Eto - do sada mene osobno nisu moderatori vrijedjali.

Tako da te lijepo molim da odjebeš.

walter
07.04.2004., 16:40
schmokljan kaže:
Eto - do sada mene osobno nisu moderatori vrijedjali.

Tako da te lijepo molim da odjebeš.
Ja te molim da budeš muško, kad si već zalutao na muški kutak. Nije ti ovo HNK, jebo te HNK u GUZICU! :B :B

schmokljan
07.04.2004., 16:52
walter kaže:
Ja te molim da budeš muško, kad si već zalutao na muški kutak. Nije ti ovo HNK, jebo te HNK u GUZICU! :B :B

Koji si ti ***** da prosuđuješ tko je zalutao negdje?

Slušaj me seljačino - pojma nemaš ni tko sam, niti išta o meni.

Poštedi me svoga pametovanja i svog virtualnog primitivizma.

Svi mi možemo biti primitivni i vrijeđati druge - ne vidim samo zašto to radiš nekome koga uopće ne poznaješ.

Poštedi me svojih komentara i mirna Bosna!

walter
07.04.2004., 17:13
schmokljan kaže:
Slušaj me seljačino - pojma nemaš ni tko sam, niti išta o meni.

Ja sam moderator! Mi znamo sve o tebi, znam kad si zadnji put srao, znam šta si jeo za doručak, znam da imaš pimpek i da nisi jebo zadnja tri mjeseca, MI SVE ZNAMO!!!!!

schmokljan
07.04.2004., 17:30
walter kaže:
Ja sam moderator! ... MI SVE ZNAMO!!!!!

OK - ovo je valjda trebao biti neki pokušaj šale, pa ako je i loša barem namjera nije bila loša.

U svakom slučaju, kako bih izbjegao i tebe i tvoju virtualnu dijareju, na ovom podforumu više neću postati - jer mi je u biti svejedno.

Aj bok.

Drito Konj
07.04.2004., 17:40
aj bok :W

walter
07.04.2004., 18:15
schmokljan kaže:
OK - ovo je valjda trebao biti neki pokušaj šale, pa ako je i loša barem namjera nije bila loša.

U svakom slučaju, kako bih izbjegao i tebe i tvoju virtualnu dijareju, na ovom podforumu više neću postati - jer mi je u biti svejedno.

Aj bok.
Uh, opasno me zabolio kurac nakon ovog tvog posta. :eek: :eek:

Lasa Vadački
07.04.2004., 18:22
Moderatori su poput knjiških moljaca, samo što imaju crvene i buljave oke. Od tolikog čitanja teksta. I imaju velike glave. I nisu lijepi. I zato imaju taj posao koji imaju. Bulje u tekst na forumskim stranicama. I režu i brišu, i čitaju, i smiju se i raduju ,nekad su tužni i plaču...Ali to je njihov svijet. Ne oduzimajmo im to!...I sve to rade za badava. Ni ono malo prljavog ispod nokta ne dobiju za svoj rad. Iskorištavaju ih. Na forumskim partijama nekad dobiju kolu i sendvić sa sirom i šunkom besplatno. I to su im je neka mala mjesečna radost. Zar ih zato treba osuđivati!? Žive poput robova. Ne razmišljaju puno svojom glavom. Forum je njihov svijet, ne oduzimajmo ih ga!.....Bar zasad, jer ne poznaju slobodu. Zatočeni su....Zato ja predlažem da se osnuje FOA ( forumska osloboditeljska armija ), koja bi top tajnim djelovanjem oslobađala jedno po jedno to nesretno moderatorsko biće!

:p

Lasa Vadački
07.04.2004., 18:41
Btw, ja mislim da bi Walter trebao biti prvi oslobođeni! :raspa: ("Samo je prvi oslobođeni, svi drugi su vječni taoci košmara"....) :D
Ili, ipak ne?
Što vi mislite?

Edit: Mogao bi svatko izabrat jednog moderatora, kao svog štićenika, i vrbovat za njegovo oslobođenje. Naravno, u tajnosti. Štićenik ne smije znat da ga se oslobađa dok ne bude oslobođen!

:D

Black Hawk Down
08.04.2004., 16:40
lebowski kaže:
Ja zatvorio sinoć, bio sam pijan. :D E to je već opravdan razlog!
Ispričavam se. Ako možeš - oprosti mi. :moli:

walter
08.04.2004., 16:42
Black Hawk Down kaže:
E to je već opravdan razlog!
Ispričavam se. Ako možeš - oprosti mi. :moli:
Dozvoli mi malo vremena, ne znam, neće mi biti lako. Ali molit ću svake večeri da ti oprostim. :D :D

Lasa Vadački
08.04.2004., 22:15
Jebote...:rolleyes:

Vanjushka
08.04.2004., 22:48
Ja mislim da..... ustvari, ne mislim nista, ne znam ni sta radim ja ovdje :zubo:

E da, jebo moderatore :D

Septembar
09.04.2004., 00:46
Lasa Vadački kaže:
Btw, ja mislim da bi Walter trebao biti prvi oslobođeni! :raspa: ("Samo je prvi oslobođeni, svi drugi su vječni taoci košmara"....) :D
Ili, ipak ne?
Što vi mislite?

ja mislim
"Spasen je taj prvi pogodjeni A svi su drugi vecni taoci kosmara "

Edit: Mogao bi svatko izabrat jednog moderatora, kao svog štićenika, i vrbovat za njegovo oslobođenje. Naravno, u tajnosti. Štićenik ne smije znat da ga se oslobađa dok ne bude oslobođen!

:D ajd usvoji mene ;)

Lasa Vadački
09.04.2004., 11:35
Septembar kaže:
ja mislim
"Spasen je taj prvi pogodjeni A svi su drugi vecni taoci kosmara "

Je, istina, to je to!:top: Ali ono je kao parafraza, nećemo se gađat! :D

Septembar kaže:
ajd usvoji mene ;)

Može. Prodano. Odsad sam ja prvi koji vrbuje za oslobađanje od tvog moderatorskog uzništva. :cerek: :D

KiD
09.04.2004., 13:53
ROfl

mislim da je to balkanski mentalitet da mi moramo dizati bune protiv vlasti

oni se trude uljepšati nam život, ali ne. mi moramo sami odlučivati za sebe ...... još su davnih dana mislim mađari (ili austrijanci) rekli da mi hrvati nismo sposobni voditi svoju državu

nego kaj je bilo ono s FGJB ?? ima kakav link s objašnjnjima ?

Septembar
09.04.2004., 23:54
Lasa Vadački kaže:
Može. Prodano. ccc, pa zar to nije trebalo biti tajno
citaj sta si gore napisao

Lasa Vadački
10.04.2004., 20:07
Septembar kaže:
ccc, pa zar to nije trebalo biti tajno
citaj sta si gore napisao

Kužiš, ali zezaš malo! Ironija, ne!? :frajer: