PDA

View Full Version : 26. Tjedan suvremenog plesa

CocoRocha
26.05.2009., 13:23
25.-tog svibnja započeo je 26. TSP, sve vezano za ovaj događaj možemo pokrenuti raspravom.

Nederlands Dans Theater, jučerašnjom izvedbom u Hnk-a oduševio je publiku.

Ostavljeni bez daha, napokon smo dobili ono čemu žudimo svakodnevno, koreografija Jiri Kyliana istovremeno suptilna i snažna. Scenografija koja je zbog svoje jednostavnosti bila nenametljiva pokretu, također je detalj kojeg zbog svojih domišljatih jednostavnih rješenja pripisujemo još jednom visokom estetskom radu. :s

Danas je na rasporedu još jedna izvedba, koja je nažalost rasprodana.

daH
26.05.2009., 23:32
ja sam se dvoumila da li da odem na to ili jasnu vinovrški i na kraju se ipak odlučila za nju jer mi je prije par godina bila super. i nisam pogriješila :). dugo me neka predstava nije tako lijepo nasmijala i rekla bih čak razgalila. pravdan kao i uvijek divan, a oni zajedno krasno nešto.
jel bio netko na ribeiru?

CocoRocha
27.05.2009., 20:16
Bila sam, očekivala sam nešto što me oduševilo na prošloj predstavi, jučerašnja je bila nešto sasvim drugo. Nije mi se svidjela.

daH
28.05.2009., 17:52
tako sam nekako otprilike i ja. prošla mi je bila divna, a ova me nekako nije uvjerila. nasmijala me i sve to super, ali sam se pogubila tamo u zadnjoj trećini. a glazba mi se nije sviđala što je graničilo sa iritacijom pred kraj.