PDA

View Full Version : susjeda i ja

MAD JACK
08.04.2004., 16:38
juče sam karo susjedu...sada me brine hoće li ona pomislit da ja želim da se češće viđamo...ono ja bi je propeo još par puta ali ne bi ništa više sa njom jer se bliži ljeto pa neću neke obaveze,dejtanja i ostala sranja.prekino sam sa zimskom curom nedavno,i ona me je morila još neko vrime ali je odustala...dečki znam da kužite o čem pričam pa ajde me posavjetujte.....inače susjeda je opako dobra pička i da je zima majke mi bilo bi mi drago da mi je cura....nadam se da će prihvatit da se samo ševimo,punut ću joj onaj dobri stari šupljak da budemo fuck friendsi.....

walter
08.04.2004., 16:39
MAD JACK kaže:
juče sam karo susjedu...sada me brine hoće li ona pomislit da ja želim da se češće viđamo...ono ja bi je propeo još par puta ali ne bi ništa više sa njom jer se bliži ljeto pa neću neke obaveze,dejtanja i ostala sranja.prekino sam sa zimskom curom nedavno,i ona me je morila još neko vrime ali je odustala...dečki znam da kužite o čem pričam pa ajde me posavjetujte.....inače susjeda je opako dobra pička i da je zima majke mi bilo bi mi drago da mi je cura....nadam se da će prihvatit da se samo ševimo,punut ću joj onaj dobri stari šupljak da budemo fuck friendsi.....
O jebote, ti si nešt pomiješao. Susjedu karaš kad imaš curu, ne kad si sam. :D :D

Lydia Vance
08.04.2004., 17:29
Joj sad si me podsjetio na mog susjeda :klopa:

StetoCina
08.04.2004., 17:54
ja ni ne znam nikog ko zivi u mojoj zgradi....damn

Š

Kain
08.04.2004., 19:06
Zimska cura?Ljetna cura?:lol:

siram on fire
08.04.2004., 19:43
umene u dvoristu isto svi skoro ozenjeni AUUUUUUUUUU. A sad ozbiljno u cemu je problem? ako bude htjela FFriens cool, ako ne - ne A sa susjedima se ionako pokacis prije ili kasnije....:bara:

Lydia Vance
08.04.2004., 19:55
I ovaj moj je oženjen :mad: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Da nije bio bi savršen

samo jedan "ja"
08.04.2004., 20:28
ma kvragu,kod mene sve susjede il babe il djeca,ma neću...
a inače stari, ti bi htio i jare i pare, ma pokušaj sa fuck friends, kako te je krenulo možda i uspiješ

Karakala
09.04.2004., 01:30
Zimska cura...
Pa da, curu se ima po zimi.
Po ljeti se brije. :w

MAD JACK
09.04.2004., 08:46
ej ljudi!jučer sam sa susjedom otišo na kavicu,malo pričali.smoto sam je totalno,reka sam joj za F.F....pristala je...prespavao sam u nje sinoć,bilo je odlično...evo tek sad sam došo doma,dobar ko avion.nategnut ću je još par puta,pa ću malo smirit situaciju da nešto ne pomisli,a poslije ću je malo rjeđe karat.ljeto se bliži....jedva čekam!!!

ivana
12.04.2004., 19:27
hahahahhaah imas jos koji ovakav, super ti je baza..hihihih

Claire
12.04.2004., 20:35
MAD JACK kaže:
dečki znam da kužite o čem pričam pa ajde me posavjetujte.....

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

o da... ovde sve yebach do yebacha...

Rebecca Guay
15.04.2004., 15:34
To si ispričao san, ili?

te@
15.04.2004., 15:48
MAD JACK kaže:
ej ljudi!jučer sam sa susjedom otišo na kavicu,malo pričali.smoto sam je totalno,

Smotala je ona tebe - njonjo jedan. Ti karaš ? Muahahahah....

MAD JACK
16.04.2004., 00:58
samo da odgovorim na ova dva-tri posljednja posta.žalosno,stvarno zalosno.

Mia-Sofija
19.04.2004., 00:33
pa muskarci su stvarno kerovi nad kerovima!:D :D
pa zato ovaj moj odjednom poceo radit 15 sati svaki dan, umjesto 7-8, i kad god je vani vruce il sunce sja il izasle zvijezde on "radi" ..... kerusina:lol: :rofl: :jumping

a ja njega jos zalim..... a on me ni ne jebe u zadnje vrijeme.... kao "umoran" je.....:(
bem ti lepo vreme i sve.....:D

dr.kronja
19.04.2004., 05:19
e sofija da sam ti ja barem komshija:D

soulfeeder
17.10.2007., 18:58

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Odkud samo napajaš maštu! Zimske cure, ljetne cure, jak si! Vjerojatno si joj drko ispod prozora!

Mago de Umago
17.10.2007., 20:34
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Odkud samo napajaš maštu! Zimske cure, ljetne cure, jak si! Vjerojatno si joj drko ispod prozora!

A i ti si iskopo temu od prije 3+ god...ko zna,mozda su se do sada i ozenili...:D

Headbanger
18.10.2007., 02:17
Možda je i spol promijenio do sad jer mu dosadilo jebat pa želi bit jeben :rofl:

THE dzubre
18.10.2007., 03:24
i ja tako karam susjedu, ono jebem ju da se kuca klimala, bas ju onako carski rokam, kad se otvore vrata i u sobu upadne njen muz dignute kite, prije nego sam se stigao okrenuti hracnuo mi je u cmar i penetrirao. ja sam vristao i urlao ali gad je prodirao sve dublje i dublje. kad je svrsio ispickao me ko malog majmuna i nogom u guzicu me izbacio van. preselio sam se krajem tjedna...

ovaj je jos jaci :kava:

crazy_mustang
24.10.2007., 15:40
ovaj je jos jaci :kava:

Daj tip sere! Njezin muž ga je svrdlao u dupe a on se nije bunio nego je trpio ko zeko s velikim očima.. Al svaka mu čast strgao sam se kad sam čitao