View Full Version : ovo je živa istina!ne zajebavam se!
chiquita
08.04.2004., 22:52
dakle, živim već jedno 3,5 godine u kvartu koji je poznat po delikvenciji i inim zanimljivim dogodovštinama omotanim policijskim trakama svako malo i pucnjavama ko u teksasu.
živim u zgradi koja ima brdo stanova i samo par ulaza.
svojevremeno je u jednim tjednim novinama bilo objavljeno da u mom ulazu jelte, stanuje dobro stojeća ženska plave kose i zrelije dobi koja pruža usluge fizičkih potreba a sve u svrhu zadovoljavanja spolnog nagona.ja moram priznati da još dan danas ne mogu sa sigurnošću tvrditi da znam ko je ta baba, jebo joj pas majku da joj jebo :mad:
najbitnija činjenica ove priče je da ona živi u stanu iznad našega i da se svaki korak i gnik čuje, osim razgovora. čuje se razvlačenje kauča, pa slaganje kauča, pa koraci, pa struganje stolica, pa glasni žamor, pa padanje flaša i čaša na pod itd.
pomješajte s tim ritmičko nabijanje raznih dubina tonova (ovisno jeli akcija na kauču, stolu, stolici ili podu) i
uglavnom, da skratim priču, izgleda da je neka faking navala u zadnjih mjesec dana i svaku večer se čuje neko faking žmikanje, struganje, dvočetvrtinski do desetčetvrtinski takt nabijanja, nabijanje vrata i škripanje faking cijevi kad si peru polne organe.
mene to smeta! inače nemam ništa protiv ljudi koji se jebu i nek se jebu, jebanje je zdravo, ali kad mi netko na takav način pili mozak :mad: :2up: :2up: :hebemu: :hebemu: popizdim toliko da bih joj mogla pokucati na vrata i :tuctuc: (evo sad se čuje kao da neki fakin lavor vuče po parketu....grrrrrr) ali ipak nisam takva...
ipak sam samo uzela štap od metle i onak živčano pokucala na strop.
šta da radim šta?
IMF-ovac
08.04.2004., 22:56
chiquita kaže:
šta da radim šta?
Budi manje zavidna na njenom aktivnom sexualnom životu :rolleyes:
chiquita
08.04.2004., 23:02
ma nisam jebote zavidna kaj je tebi?!zavidna kaj se jebe za novce?!
živcira me što okolni susjedi moraju slušati to prenemaganje svaku večer...
čekaj, ti ne bi popizdio da ti je tak svaki dan ali svaki dan od dnevnika do 2 u noći?!
nemojte me jebati s tom ljubomora spikom.nije opće stvar u tome.
IMF-ovac
08.04.2004., 23:06
Njena gajba, njena pica, njena stvar.
Ti držiš ruku na ustima kad se sexaš?
chiquita
08.04.2004., 23:16
IMF-ovac kaže:
Njena gajba, njena pica, njena stvar.
Ti držiš ruku na ustima kad se sexaš?
aha :no:
IMF-ovac
08.04.2004., 23:20
A onda drži ruke na ušima dok se ona sexa :lol:
xxGaladrielxx
08.04.2004., 23:25
ma odi gore i pitaj pristojno jel treba pomoc. bemumisha, pa popravis si kucni budjet a da ni iz kreveta ne moras ustat!
Trebala bi bit sretna što je susjedi kreno biznis. :top:
Da bar ja imam jednu takvu. :cerek:
xxGaladrielxx
08.04.2004., 23:41
walter kaže:
Da bar ja imam jednu takvu. :cerek:
ma daj, lebe. u jednom danu bi ostal bez mjesecnog dzeparca :( :D
xxGaladrielxx kaže:
ma daj, lebe. u jednom danu bi ostal bez mjesecnog dzeparca :( :D
Koka, da se nismo upoznali, možda bih ti i oprostio zabludu da ekšli postoji žena koja bi meni naplatila. A ovako, ne opraštam.
xxGaladrielxx
09.04.2004., 09:29
Lebe, sorry. Nisam bila u potpunosti iskrena. Zapraf te vidim razbarusene kosice, punog volje za naukom, kako izdvajas zadnjih par kuna za kolac s kandiranom visnjom na vrhu i uzbudjen preskaces stepenice trceci k susjedi.
Ali visnja je tako slatka... ali slag je tako primamljiv...
Once Upon a Time in Bijelovar :cerek:
Sudden Sid
09.04.2004., 11:04
Ovo je ozbiljan problem. Netko bi trebao hitno otici porazgovarati s tom gospodicnom. Ima li dobrovoljaca ovdje na Muskom kutku? :D
IMF-ovac
09.04.2004., 11:08
Sudden Sid kaže:
Ovo je ozbiljan problem. Netko bi trebao hitno otici porazgovarati s tom gospodicnom. Ima li dobrovoljaca ovdje na Muskom kutku? :D
Častiš? :D
Mašta radi svašta.
Kladim se da susjeda preuređuje stan
xxGaladrielxx kaže:
Lebe, sorry. Nisam bila u potpunosti iskrena. Zapraf te vidim razbarusene kosice, punog volje za naukom, kako izdvajas zadnjih par kuna za kolac s kandiranom visnjom na vrhu i uzbudjen preskaces stepenice trceci k susjedi.
Opa, ti bi se filmski prepucavala. Dobro mala, pazi da nas sljedeći susret ne bi režirao John Boorman ili Bernardo Bertolucci, da ne bi bilo Ultimo Tango a Bijelovari. :cool: :frajer: :driver:
Ide strider :trk:
divlji_Muzafer
09.04.2004., 14:45
Odi do nje gore pa se jebite zajedno,i ti bus tak nekaj zaradila,a vise ne bus ni ljubomorna....stvar rijesena:cool: :cool:
chiquita kaže:
stanuje dobro stojeća ženska plave kose i zrelije dobi koja pruža usluge fizičkih potreba a sve u svrhu zadovoljavanja spolnog nagona.
cim se jebe, mora da je kurva, jelda?
jebovas pas..ne valja kad pustamo zuvkove, ne valja kad sutimo.:D
NoWa kaže:
cim se jebe, mora da je kurva, jelda?
jebovas pas..ne valja kad pustamo zuvkove, ne valja kad sutimo.:D
Žena je pokernula topic, žena. Koja voli ogovarati susjede. Za razliku od muškaraca. Kužiš?!
Čiki, zamijenite se za stanove i problem riješen.
chiquita
09.04.2004., 19:35
walter kaže:
Žena je pokernula topic, žena. Koja voli ogovarati susjede. Za razliku od muškaraca. Kužiš?!
de mi molim te ovo pojasni nije mi jasno.
brate mili nađi mi topik gdje još koga ogovaram,nađi ajde.
chiquita kaže:
de mi molim te ovo pojasni nije mi jasno.
brate mili nađi mi topik gdje još koga ogovaram,nađi ajde.
Nit sam ti tajnica, nit sam ti brat. Sama si nađi.
walter kaže:
tim gore.
znam da je zena (ono sam se malo zaletila jer mi idu na qrac babe, bilo u muskom ili zenskom rodu). a 'glasna kurva' joj ne da mira.:rolleyes:
chiquita, probaj sex.zna bit dobro.
Marakana
09.04.2004., 20:16
Moram vam ispričat ovaj događaj...Znam da nećete vjerovat..
Sinoć sam bio u stanu kod ,dobrostojeće plavojke, tako,zrelije dobi,ali tako joj dobro stoji ta dob, da nebi valjalo da je mlađa.
Žena je zastupnik za Zepter , znate to su vam oni lonci ,tave i beštek...Čuli se preko moba,radi kupovine njenih proizvoda..
Kako sam ja ,cijeli dan lutao poslom po Vašem gradu,a inače sam iz Provincije,t.j. doputovao sam tu samo na jedan dan,dogovorih se s njom,izjutra, da dođem k njoj naveče.A što mogu, nije se ni meni htjelo, ali nisam se smio vratit u provinciju, mojoj "čikitičiti" bez vrlog poklona.. Ah, draga mi je,ne mogu si pomoći,kupujem joj samo prave stvari...
I tako ,ta gospođa plava zrelih godina,kad sam stigao, posložila sve svoje sjajne ljubimce posvud unaokolo po stanu,a kako ih ima mnogo,natiskanih,po stolovima, Odjednom , omakne joj se i prospu joj se po podu ,s jednog malog stolića ,uz jaki zveket i ciku..
Gospođi, još uvijek dobroj plavoj i zrelih godina, bilo je malo neugodno..
Međutim tek tad se dogodilo ono, što joj je učinilo još veću neugodnost...
Netko je iz stana , sa donjeg kata, stao nenormalno i bijesno lupati tupim predmetom po plafonu,(op.a.samo se drškom metle tako može lupati)
Gospođa,još uvijek takva kakva je,se zacrvenjela i pokušala objasnit: " Znate ,gospodine, niže mene vam živi i djevojka, koja po cijele dane visi na kompjuteru,nigdje ne izlazi van, evo , tu su tri ipo godine, a ja je još nisam uspjela vidjeti, samo sam je "čula", ovako, kako i vi čujete...."..
Smilovao sam se , Gospođi dobrostojećoj plavoj,zrelih godina.Nije ona kriva, kupio sam ono što mi se činilo "najbolje" što ima od svojih ,sjajnih, proizvoda, te krenuo putem moje Provincije, razmišljajući-Kako ću Vam pisati o događaju.
:angeleye:
chiquita
09.04.2004., 20:23
marakana, bog te blagoslovio sretan uskrs.:grli: :w :zubo:
čuj, zakaj ne tražiš proviziju od susjede?
makar bi to i ona mogla od tebe tražiti jer se besplatno koristiš njenim audio vlasništvom:D
izoliraj zvučno strop.
Annatar
12.04.2004., 17:24
chiquita kaže:
...
ipak sam samo uzela štap od metle i onak živčano pokucala na strop.
šta da radim šta? Odseli se? A ak se nemreš odselit', ak te to tak smeta, onda buš si valjda stvorila uvjete da se možeš odselit'. Mislim stvarno.
chiquita
12.04.2004., 18:50
obvijestila sam policiju o tome.
vidit ćemo što će se dalje dešavati.
Radikalni
12.04.2004., 18:54
evo baš neki dan šiljim i cijelo vreme neko pizdi sa štapom odozdola, sjebala si mi gušt! :mad:
skoro :D
mene da smeta kaj se susjeda jebava, zabrinuo bih se za sebe:D
banderas
13.04.2004., 14:06
walter kaže:
Opa, ti bi se filmski prepucavala. Dobro mala, pazi da nas sljedeći susret ne bi režirao John Boorman ili Bernardo Bertolucci, da ne bi bilo Ultimo Tango a Bijelovari. :cool: :frajer: :driver:
Ide strider :trk:
Jebo te Tango :flop:
chiquita
14.04.2004., 09:07
fakin kaže:
da ti proživljavaš ovo što ja onda bi te pitala!
Mia-Sofija
14.04.2004., 13:16
xxGaladrielxx kaže:
meni najbolja scena iz filma IKAD - SRCEPARAJUCA
Once Upon A Time In America:cerek: :cerek: :)
Iako sam na krivom topiku!:D
fakin kaže:
slažem se, pa to je dar s neba/ili gornjeg kata. kod mene susjed jebava utz glasnu pratnju,a nisam vidio koga, pa mi budi asocijacije na njega. kako je meni, šta misliš!?a ti se žališ?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.