PDA

View Full Version : čudan_događaj

ducroa
09.04.2004., 17:37
Molim komentar na dolje opisani događaj.

Bili sam u jednom restoranu gdje nas je bilo ukupno 6.
Dobio sam račun na cifru 1909 kn.
Nakon 9 dana otislo je nas 20 u jedan drugi restoran.
Dobio sam sada račun u ovom drugom restoranu.
Cifra je bila u kunu ista kao i prije 9 dana u prvom restoranu dakle 1909 kn. u kunu ista
Tko hoće poslat ću mu i dokazni materijal tj. datoteku sa skeniranim računima iz dva restorana.

Mislite li da je to posve slučajno?
Ako ne kako to objasniti?

Nighthawk
09.04.2004., 18:26
ducroa kaže:
Gladniji ste kad vas je manje. Kad vas je više gubite apetit.

OoooOoooo... X-files.

mirrorball
09.04.2004., 19:11
...pa koga vraga je Vas šest pojelo za 1909 kuna...?

paški sir i vrhnje
09.04.2004., 19:33
a ja sam uspio dvaput (DVAPUT!) zaredom ostati sa 0,00kn na svom prepaid računu!
i to bez da sam ciljao da ostanem na čistoj nuli!

blair
09.04.2004., 20:58
mirrorball kaže:
...pa koga vraga je Vas šest pojelo za 1909 kuna...?
:eek:
Definitivno pravo pitanje?
Meni bi činjenica da je račun bio na 1909 bil već dovoljno čudan događaj...

I gdje je taj restoran? Da si ga guštam kad jednom dobijem na lotu...

*Girlie*
09.04.2004., 21:37
Nighthawk kaže:
Gladniji ste kad vas je manje. Kad vas je više gubite apetit.

OoooOoooo... X-files.

bwahahahaha... :lol: dobra... :top: a cuj neobicna pojava al rekla bi ja slucajnost i to je to, kao i ono kad ostanes sa nula kuna na bonu :) a ko ce ga znat, mozda si ti neki mali zeleni ili imas neku sposobnost necega, ne znam cega... mozda toga da potrosis puno nofca :zubo: ma lupetam. ajde odvedi nas koji smo ti odgovorili na topic na veceru pa da vidis dal ces opet istu cifru dobit :mig:

Glupinickname
10.04.2004., 10:26
ducroa kaže:

Cifra je bila u kunu ista kao i prije 9 dana u prvom restoranu dakle 1909 kn. u kunu ista
Tko hoće poslat ću mu i dokazni materijal tj. datoteku sa skeniranim računima iz dva restorana.

smrdi na cionisticku zavjeru! :eek:

Nephrite
10.04.2004., 11:33
ducroa kaže:

Ako ne kako to objasniti? Isaac Asimov, eat your heart out!

gogy
10.04.2004., 11:34
Naravno da su ovi događaji koincidencija. Zakon vjerojatnosti bi uspio dokazati da se takove stvari dešavaju. S tim da bi definitivno o takovim i sličnim događajima ponešto mogli reći i Murphy-evi zakoni /šala mala/.
Prave čudne stvari su astralna projekcija, sposobnost empatije, talakineza /ali to je tako rijetko/, prekognicija....
Ljudi svakakove događaje tumače kao čudne, jer zapravo žele da im se događaju posebne i neobične stvari, ali zato prave "čudne" događaje ignoriraju i zaziru od njih.
Dragi Ducroa, nemoj me krivo shvatiti, nije mi namjera obezvrijediti te, ali osobno smatram da ovi događaji nisu ono što bi želio da jesu.

:w

ducroa
10.04.2004., 12:50
Dragi Ducroa, nemoj me krivo shvatiti, nije mi namjera obezvrijediti te, ali osobno smatram da ovi događaji nisu ono što bi želio da jesu

Riječ je o restoranu kod Drageca. Znate onaj s ribljim specijalitetima. Mislim na onaj skuplji.

Što se tiče ovdje gore napisanih tvrdnji ne vidim kako ti to mene možeš obezvrijediti ako iznosiš neko mišljenje o nečemu. Drugo kako ti znaš što bih ja želio da je ovaj događaj. Samo sam faktografski napisao što se desilo i tražio vaš komentar.Svakako nisam napisao svoje mišljenje o tom događaju. Misliš Ili da događaj sam po sebi ne zavređuje poziv na iznošenje komentara? Nadalje nabrojane pojave poput astralne projekcije, sposobnost empatije, talakineza /ali to je tako rijetko/, prekognicija su svakako prave čudne stvari. No postoji li siguran i neoboriv dokaz da je ovo što sam ja napisao događaj koji nije čudan? Koliko puta bi mi se to desilo da pokušam to ponoviti? Ili još bolje koliko puta se tebi desilo nešto slično?
Zanima me što ti misliš da ja mislim što su takvi događaji?

gogy
10.04.2004., 13:01
Jel se meni to čini ili smo malo ratoborni? A ja nastojala sve u najboljoj namjeri i "nježno":zubo: iznijeti svoj stav jer ipak je čovjeku to prvi post.
Ovo što se tebi desilo po svakoj definiciji nije čudan događaj. Eto.
N puta mi se desilo da dobijem račun sa identičnim iznosom /radim, između ostalog, neke računovodstvene poslove:D/ i vidjela sam more računa tako da to nije nikakav fenomen.
Osobno su mi se događale stvari koje ti valjda ne bi niti pojmio /opet riskiram da se ovo shvati kao omalovažavanje/, ako ti je ovo čudan događaj.

Toliko.

Glupinickname
10.04.2004., 13:40
ducroa kaže:
Što se tiče ovdje gore napisanih tvrdnji ne vidim kako ti to mene možeš obezvrijediti ako iznosiš neko mišljenje o nečemu. Drugo kako ti znaš što bih ja želio da je ovaj događaj. Samo sam faktografski napisao što se desilo i tražio vaš komentar.Svakako nisam napisao svoje mišljenje o tom događaju. Misliš Ili da događaj sam po sebi ne zavređuje poziv na iznošenje komentara? Nadalje nabrojane pojave poput astralne projekcije, sposobnost empatije, talakineza /ali to je tako rijetko/, prekognicija su svakako prave čudne stvari. No postoji li siguran i neoboriv dokaz da je ovo što sam ja napisao događaj koji nije čudan? Koliko puta bi mi se to desilo da pokušam to ponoviti? Ili još bolje koliko puta se tebi desilo nešto slično?
Zanima me što ti misliš da ja mislim što su takvi događaji?

Wau, koja... bura u casi vode. Takodjer: -5327 stilskih bodova zbog mrtvo - ozbiljnog koristenja rijeci "faktografski".

Glupinickname
10.04.2004., 13:46
gogy kaže:
Osobno su mi se događale stvari koje ti valjda ne bi niti pojmio /opet riskiram da se ovo shvati kao omalovažavanje/, ako ti je ovo čudan događaj.

Oh, ovo *zelim* cuti!:D

gogy
10.04.2004., 15:24
glupinickname kaže:
Oh, ovo *zelim* cuti!:D

Ljudi otvorena uma su mi oduvijek tako dragi i srcu mili...:)

ducroa
10.04.2004., 15:38
Molim te napiši mi tu definiciju čudnih događaja, pa da ubuduće znam što je to čudno, a što ne.
Razmisli malo.
Različit broj ljudi na različitim mjestima.
Da je samo netko naručio još jedan komad kruha ili kavicu...
I baš u kunu točno.

ducroa
10.04.2004., 15:40
A koje su to stvari koje su se tebi događale a ja ih ne bi niti pojmio?
Zaista me interesira.
Daj pliz nekaj napiši o njima.
Možda nekaj i nafčim.

ducroa
10.04.2004., 15:41
Otkuda ti znaš što ja mogu pojmiti, a što ne?
Rasipaš se tvrdnjama za koje ne znaš jesu li uopće istinite.

gogy
10.04.2004., 15:43
Meni je zaista izuzetno žao šti ti nisam rekla ono što si želio čuti.
No, budi strpljiv, tema je tek zaživjela, možda će netko drugi to smatrati nečim izuzetnim.
Definicija čudnog događaja...hm...pa možda onaj koji, kad ga doživiš, ti od straha sledi krv u žilama:)
I to je definicija kada se biraju riječi.

ducroa
10.04.2004., 15:50
Ali daj mi objasni kako ti znaš što sam ja to želio čuti.

ducroa
10.04.2004., 15:52
I zašto bi nužno čudan događaj bio takav da ti se ledi krv u žilama. Kakva je to direktna veza straha i nečeg čudnog?
Zaboravila si malo ispričati o nekim svojim događajima ''koje ja ne mogu niti pojmiti'' ha ha ha ...

gogy
10.04.2004., 15:52
E i ja ga baš upikla...

:w

ducroa
10.04.2004., 15:56
Nemoj sad bježati.
Argumentirano mi odgovori.
Sigurno si ti jedna mala curica.
Koliko imaš godina?

Kierlan
11.04.2004., 00:42
Prva visoka cifra ti je bila upozorenje da ne jedeš više u istom restoranu. Nisi poslušao pa si dobio još jednu visoku cifru za platiti.

Nighthawk
11.04.2004., 13:18
ducroa kaže:
Sigurno si ti jedna mala curica.
Koliko imaš godina?
Striček bi se igrao sa malom curicom?

Kierlan
11.04.2004., 14:25
Fuuuuuuuuuuuuuj. :bljak:

Glupinickname
11.04.2004., 15:57
Kakva tema, takvi odgovori! :afro:

Tintin
13.04.2004., 08:18
Stvarno fantastično!

Nevjerojatno!
Godine 1909 je umro Amerrički general Raum Green!!!
Strašno! :eek:

yahoocom
13.04.2004., 15:27
iste se godine rodio "mali" milion ljudi.

Stvarno nevjerojatno!

paški sir i vrhnje
13.04.2004., 20:41
pih.

0.-te se godine rodio Jesus "El Savior" Christ.

Glupinickname
13.04.2004., 22:27
paški sir i vrhnje kaže:
pih.

0.-te se godine rodio Jesus "El Savior" Christ.

Ste culi da se Isus Krist rodio na petak 13.?

Zarathustra
14.04.2004., 20:19
Pa glupo je postavljat pitanje kao "dali se radi o cistoj slucajnosti ili ima neko drugo objasnjenje"
Fala bogu da je slucajnost jedino drugo objasnjenje je da ste imali istog konobara koji non stop pijanim ljudima daje isti racun. :)
Ali nije to nista! Moj djed je musicama od sikire skino Njemacki helikopter sa krova supe u drugom svjetskom ratu hahahahaah
Svemir je nastao slucajno pa je logicno da se sve oko nas desava slucajno :)

Shxx
15.04.2004., 02:07
kaže:

Riječ je o restoranu kod Drageca. Znate onaj s ribljim specijalitetima. Mislim na onaj skuplji.

ma hajde :D

Legion
15.04.2004., 19:21
a ja sam igrajuči Riziko uspio čak 3 puta zaredom baciti kombinaciju 6, 6, 2.
I kaj sad???

Nighthawk
16.04.2004., 00:23
CENZURIRANO

Nighthawk
17.04.2004., 00:07
Nighthawk kaže:
CENZURIRANO
Why?

Shiney
26.04.2004., 20:40
UHHH!
Čovječe dobio si isti iznos računa u 2 restorana!!
I ti misliš da je to znanstvena fantastika???:asshole:
Koliko se meni to puta dogodilo i odmah sam otišla svima objaviti da su se izvanzemaljci spustili na zem,lju!:lol:

Uh,da slučajnost ako nisi shvatio!:bonk: