View Full Version : The Vampire Diaries (vol.1)
Halloween
03.06.2009., 22:47
Cudim se da nema teme o ovoj seriji :S
Od ove jeseni (nazalost) na CWu . . . Inace volim vampirske filmove, a vidjeti cemo na sto ce ovo liciti, definitivno cu pogledati pilot...vi?
HepiHipo
03.06.2009., 23:41
Kad sam bila manja obožavala sam Buffy. I ne znam zašt, ali nakon toga niti jedna vampirska serija me nije toliko oduševila.:ne zna:
Al pilot se gleda. Pa ćemo dalje vidit.:D
ivana2009
05.06.2009., 16:17
naravno da ću pogledati pilot:D sad trenutno tražim neke informacije gdje kod nas knjige nabaviti
DrBoz39
05.06.2009., 22:29
pogledat ću pilot pa ćemo dalje vidjeti!!
ivana2009
06.06.2009., 17:50
A kojeg to točno datuma dolazi na CW?
Halloween
06.06.2009., 20:49
datumi premijera serija ce biti objavljeni pocetkom srpnja...ugl ovo krece u rujnu....
Serija izgleda kao šrot, ali Kevin Williamson ("Dawson's Creek", "Scream", "The Faculty") je pisao pilot tako da je moguće da se varam. Možda ispadne...solidno?
Halloween
07.06.2009., 13:35
http://iconsoffright.com/news/VD-1_0027ra.jpg
Jedna od promo slika...
Michael Collins
08.06.2009., 01:04
Jel to na humorističniju foru,poput Buffy,ili neka teen sapunjara ili drama tima O.C. ili OTH?
Što curice toliko privlače vampiri?
Draga me natjerala da gledam Sumrak...
HepiHipo
08.06.2009., 09:14
Što curice toliko privlače vampiri?
Draga me natjerala da gledam Sumrak...
I, jel ti se sviđalo?:D
Ja sam...curica. I mene ne privlače vampiri zato što su vampiri. Ali kad vampir izgleda kao Angel iliti David Boreanaz... :cerek:
miss-rebel
08.06.2009., 10:48
Gleda se pilot...a dalje, bumo videli... :mig:
Iako mi smrdi na naivu...
Inače, Paul Wesley mi je zgodan (ne znam kojeg on brata glumi, good or bad:rofl: )
http://www.tvfanatic.com/files/paul-wesley.jpg
dok mi je ovaj drugi, Ian Somerhalder, malo... pretipična faca za hollywood star.
http://images2.fanpop.com/images/photos/5100000/Ian-Somerhalder-cast-as-Damon-the-vampire-diaries-5195493-244-327.jpg
HepiHipo
08.06.2009., 15:24
Iako mi smrdi na naivu...
I meni. I meni.:)
Meni ovaj drugi izgleda ko netko iz Gossip Girl.:D Ili OC. Ili tak nečega.:)
ili iz Lost-a :mig:
da nemam dobre oči želio bih takve, baš su mi :eek: :cerek: :rofl:
ivana2009
08.06.2009., 20:14
Paul Wesley ti glumi dobrog brata Stefana:mig:
P.S. inače snimano po seriji knjiga The Vampire Diaries od L.J. Smitha
DrBoz39
08.06.2009., 20:27
ja sam reko pogledat ću prvu epizodu možda i drugu a ako mi se bude svidjela radnja ću pogledati cjelu sezonu.
http://www.youtube.com/watch?v=BgygFh6oLOw - extended preview
Izgleda dobro. Cini mi se kao da je preskupo za CW :ne zna: i malo mi lici na twilight kojeg mrzim. A opet... mislio sam da ce Glee bit kao High School Musical pa je ispao odlicno.
Budem pogledao pilot pa dalje vidio sta cu.
(Ona zenska je zgodna, jako zgodna)
http://www.youtube.com/watch?v=BgygFh6oLOw - extended preview
Izgleda dobro. Cini mi se kao da je preskupo za CW :ne zna: i malo mi lici na twilight kojeg mrzim. A opet... mislio sam da ce Glee bit kao High School Musical pa je ispao odlicno.
Budem pogledao pilot pa dalje vidio sta cu.
(Ona zenska je zgodna, jako zgodna)
Kako misliš da je preskupa za CW :confused:
Kako misliš da je preskupa za CW :confused:
pa CW je satelitska televizija ciji prijem ne hvataju svi pa im gledanost najpopularnijih serija bude 4 ili 5 milijuna po epizodi.
Halloween
09.06.2009., 19:14
alen76, to nije točno! CW je nacionalna televizija i 94 % ljudi u SADu je moze vidjeti...velika je razlika izmedju satelitske ( ili "cable network") od nacinalne. Nacinalne su : CBS, NBC, ABC, FOX i CW...donedavno je bila i MNT (my network tv), ali od sljedece sezone vise nije...Kablovska tv "USA Network" ima uvjerljivo vise gledatelja od CWa, al eto...tako je to...jedino sto valja na CWu i sto ide +3mil. su Supernatural i Smallville (koji zavrsavaju iduce sezone kao i One Tree Hill)....nakon svega...ja vam kazem : Vampire Diaries ce biti jako gledan! Predviđam gledanost pilota 6-7 milijuna gledatelja. Sad cete reci da je to previse sa CW, e pa kad je onaj trash od serije "90210" imao premijeru od 5 milijuna gledatelja, ovo ce ici vise od toga...100 %
Baš sam pogledala ovaj preview i čini mi se ok, mislila sam da Ian glumi dobrog brata.
pogledat ću pilot, da vidim kako izgleda :D
DrBoz39
11.06.2009., 15:38
sviđa mi se ovaj prewivev, pogledat ću pilot ali mislim da će biti odlična serija.
upravo pogledao preview...
tako tvajlajtiš :rofl:
glavni glumac mi je nekako antipatičan :D
al zato glavna glumica :cerek:
alen76, to nije točno! CW je nacionalna televizija i 94 % ljudi u SADu je moze vidjeti...velika je razlika izmedju satelitske ( ili "cable network") od nacinalne. Nacinalne su : CBS, NBC, ABC, FOX i CW...donedavno je bila i MNT (my network tv), ali od sljedece sezone vise nije...Kablovska tv "USA Network" ima uvjerljivo vise gledatelja od CWa, al eto...tako je to...jedino sto valja na CWu i sto ide +3mil. su Supernatural i Smallville (koji zavrsavaju iduce sezone kao i One Tree Hill)....nakon svega...ja vam kazem : Vampire Diaries ce biti jako gledan! Predviđam gledanost pilota 6-7 milijuna gledatelja. Sad cete reci da je to previse sa CW, e pa kad je onaj trash od serije "90210" imao premijeru od 5 milijuna gledatelja, ovo ce ici vise od toga...100 %
:ne zna: al uglavnom.. gledanost im je katastrofa. nije bitno dal je to nacionalna televizija il ne. Bitno je to da im je gledanost nikakva. Pa sam zato mislio da je preskupa za njih.
upravo pogledao preview...
tako tvajlajtiš :rofl:
isto ko sto je glee izgledao high-school-musicalatiš :zubo:
glavni glumac mi je nekako antipatičan :D
cesto su ti glavni muski glumci antipaticni :rofl: al da... gadovi svi imaju predobre zenske :zubo:
Da vam se pridružim. :D
Pogledala extended preview, moram priznati da mi se sviđa...
Inače nikad nisam voljela Paula Wesleyja, ali tu me neodoljivo podsjeća na Davida Boreanaza...:ne zna: Tak da mi je sad drag. Al samo drag. :o
Cura mi je simpatična, za razliku od tvajlajtove glavne glumice (ubite me, nit joj trenutno znam pravo ime, nit ime lika...:rofl:) koja mi je blago rečeno odvratna...:rofl:
A Ian Somerhalder...:Slin: Smajlić govori tisuću riječi. :zubo: Iznenadih se kolko je u seriji drukčiji nego u stvarnosti ili u Lostu...:misli: :ne zna:
Tvorci serije su malo "pokrali" iz svake serije/filma o vampirima. Malo od Buffy/Angela, malo od Twilighta...
To bi im mogla biti dobitna kombinacija. A i moram priznati da me u zadnjih nekoliko godina serije nešto ne privlače. A ova me zaintrigirala na prvo čitanje (danas, kad sam dobila mail od cw kad im počinju premijere).
Daklem, premijera serije je u četvrtak, 10. rujna, u terminu prije moje omiljene serije Supernaturala (za koju još nije sigurno dal je ovo zadnja sezona :mig:).
na stranu to što liči na twilight, ali mene najviše iritira što se u tim američkim teen sranjima radnja događa u srednjoj školi, a svi izgledaju ko supermodeli i imaju blizu 30. zato mi se neda to gledati, ali me ian dovodi u iskušenje:ceka:
Kara Kent
19.06.2009., 19:18
Opet serija o vampirima. :rolleyes:
ivana2009
20.06.2009., 01:33
Tvorci serije su malo "pokrali" iz svake serije/filma o vampirima. Malo od Buffy/Angela, malo od Twilighta...
Nisu oni imali što pokrasti jer se serija snima prema istoimenoj knjizi čija su prva tri dijela napisana davne 1990 i neke, još prije Buffy,twilighta.. Koliko sam čula slijediti će knjigu...
na stranu to što liči na twilight, ali mene najviše iritira što se u tim američkim teen sranjima radnja događa u srednjoj školi, a svi izgledaju ko supermodeli i imaju blizu 30. zato mi se neda to gledati, ali me ian dovodi u iskušenje:ceka:
potpisujem, još kad se sjetim da je u Roswellu tip od 30 glumio 18godišnjaka:rolleyes:
Michael Collins
23.06.2009., 23:22
Ne možete reći da je nešto pokradeno...
AKo je teen serija,vjerovatno se radi i u školi...
Ako je o vampirima-svi napamet znamo klišeje...
Ajme majko... Pa nisam mislila doslovce pokradeno, kaj bi navodnici trebali i značiti...:rolleyes:
Radi se o dva brata ko u Supernaturalu...
Ambijent je neki mistično tmuran ko u Twilightu i SN-u, ali se odvija u jednom mjestu ko u Twilightu...
Vampir se zaljubi u ljudsko biće ko u Twilightu...
Vampira ta čovjekica asocira na davnu ljubav ko u Draculi...
Vampiri mogu na svijetlo dana ko i u Twilightu.
Ali kad nanjuše krv, faca im se mjenja ipak malo više nego u Twilightu di se mjenaju samo oči, a opet malo manje nego u Buffy i Angelu...
I na kraju, radi se o klincima u srednjoj školi ko u Twilightu i na početku Buffy.
Na to sam mislila, sve sličnosti, a ne da je konkretno pokradeno bilo kaj. Jesam se sad opravdala?
x files agent
23.06.2009., 23:32
ja volim one krvoločne vampire, a ne u ovo šta su ih sad pretvorili neke zaljubljene romantične cmoljavce
Ajme majko... Pa nisam mislila doslovce pokradeno, kaj bi navodnici trebali i značiti...:rolleyes:
Ambijent je neki mistično tmuran ko u Twilightu i SN-u, ali se odvija u jednom mjestu ko u Twilightu...
Ali kad nanjuše krv, faca im se mjenja ipak malo više nego u Twilightu di se mjenaju samo oči, a opet malo manje nego u Buffy i Angelu...
I na kraju, radi se o klincima u srednjoj školi ko u Twilightu i na početku Buffy.
Na to sam mislila, sve sličnosti, a ne da je konkretno pokradeno bilo kaj. Jesam se sad opravdala?
pa ima dosta slicnosti. ali mora se uzeti u obzir da je knjiga prije svih tih stvari napisana, tako da bi radnja trebala biti na neki nacin orginalna. ne znam... vidjet cemo
Ok, posljednji put za sve one koji svaku riječ shvaćaju doslovno, kojima npr. navodnici ne predstavljaju ništa - nisam mislila reć da je išta pokradeno. Ipak je to Hollywood - autorska prava, tužbe, parnice... Ring a bell? Tak da ono, okanite se više toga.
Na kraju krajeva, vjerujem da će serija biti ok. :mig:
vidi je sto je zivcana :rofl:
pa niko te nije napadao ovdje :zubo:
:lol: pa nismo te napadali. vec samo iznosili informacije :)
Iznosili informacije na temelju moje krivo shvaćene riječi. :mama:
Halloween
01.07.2009., 21:47
nakon sto sam procitao sve twilight knjige i pogledao film, ovo me jos vise interesira :D
Halloween
01.07.2009., 21:59
Da,da sve je to tako samo sto je knjiga napisana 1991., prije Buffy,Dracule,Twilighta i Supernaturala...
HepiHipo
02.07.2009., 08:38
Nije da pokušavam branit ikoga, jer je to meni sve ionako i ovako isto (i svejedno gledam :cerek:), ali film BUffy je izašao 1992. Što znači da je Scenarij napisan puno prije. Tko zna tko je prvi šta napiso.:D
Halloween
02.07.2009., 15:34
Ipak je ovo ranije izislo...covjek je pisao tri knjige krajem 80ih i onda ih sve tri objavio 1991. (TOČKA!)
The Vampire Diaries at the San Diego Comic-Con (http://www.youtube.com/watch?v=qWgxMi0c_JY&feature=channel) :D
masukipo
09.08.2009., 11:32
ajme majko...još vampira
kak oni milse ugurati još jednu seriju presliku sumraka na tržište??
ajd da nema true blooda koja pokriva tv
ajme majko...još vampira
kak oni milse ugurati još jednu seriju presliku sumraka na tržište??
ajd da nema true blooda koja pokriva tv
pa stvar je u tome da to nikako ne moze biti preslika jer je rađeno po knjizi koja je nastala prije tih stvari. valjda ce uvest nesto novo :ne zna:
Velorien
09.08.2009., 12:20
Pa stvar je da ta serija ne bi ugledala svjetlo dana bez Twilighta i stvar je da je cista kopija Twilighta (ne mislim da je autor Vampire Diariesa putovao kroz vrijeme i kopirao Twilight knjige već da serija vjerojatno ima više zajedničkih točaka sa Twilight franšizom nego li sa Vampire Diaries knjigama), bile te knjige napisane prije ili poslije Twilight knjiga. Zašto se koriste te knjige? Zato što nisu mogli dobit TV licencu za Twilight knjige i tačka. Čemu sad ovo je bilo prije, ovo poslije.
pa ako ce ova serija bit kopija twilight-a, definitivno ne gledam :bljak:
masukipo
09.08.2009., 13:46
pa stvar je u tome da to nikako ne moze biti preslika jer je rađeno po knjizi koja je nastala prije tih stvari. valjda ce uvest nesto novo :ne zna:
pa ko da je to bitno sto je nastalo prije...jednostavno je previse vampira...
ne kazem ja da je radnja slicna ili nest...ali teen vampiri su vec svuda uokolo
teen vampiri su sad in :ne zna: :rofl:
Halloween
09.08.2009., 14:59
kao sto sam vec rekao, i true blood i vampire diaries su nastali zbog uspijeha Twilighta. Jeste li primijetili da u svakoj, baš svakoj vampirskoj seriji, djevojka se zaljubi u vampira? Buffy, Twilight (serijal knjiga), True Blood i Vampire Diaries.
pa ko da je to bitno sto je nastalo prije...jednostavno je previse vampira...
ne kazem ja da je radnja slicna ili nest...ali teen vampiri su vec svuda uokolo
ja nisam gledao niti jednu seriju s vampirima.. twilight sam pogledao i zazalio :zubo: valjda ce mi ovo bit bolje :ne zna:
Čvrsto vjerujem da VD će biti bolji od Twilighta. :o
U vezi teen vampira - to je The CW! Program na kojem se prikazuju same teen serije počev s remakeovima Beverly Hillsa i Melrose Placea, jasno da onda budu i teen vampiri. :ne zna:
Halloween
09.08.2009., 19:40
Ma CW je meni trećorazredna televizija. Možda će im u prvim epizodama VDa biti velika gledanost (oko 4-5 mil.). Koliko teen serija ima...to nije normalno : One tree hill, Gossip Girl, 90210, Melrose Place, Beautiful life, The Vampire Diaries..
A čuj, CW se sastoji isključivo od takvih serija.
Ma najbolje su one koje su preuzeli od WB-a. :cerek: Supernatural (i Smallville). :cerek:
*cough cough* Možda koga zanimaju promo slikice? :ne zna: :D
Da ne stavljam linkove za svaku sliku posebno, evo galerije (http://img190.imageshack.us/gal.php?g=vd09pr0014.jpg). :D
lijepe slikice :D
jedva čekam da dođe
DrBoz39
10.08.2009., 11:34
kada je ono pilot epizoda ove serije!!!
selma21
11.08.2009., 16:05
pogledala sam trailer (kad sam već u true blood modu :D). jel i oni isto mogu na dnevnu svjetlost il sam krivo skužila trailer?
nadam se da ne budu i oni svjetlucali na suncu.
Sutra je premijera ove serije na CW-u. Hoće li tko gledati, osim mene naravno? :D
DrBoz39
09.09.2009., 15:00
ja ću gledati pa da vidimo na šta liči hehehhehe
Me too. :D
To bi trebalo biti odmah po završetku serije uploadano, a onda i downloadano...:zubo: Ak budem budna...:rofl: (actually lako moguće:rofl:)
masukipo
09.09.2009., 21:03
gledam i ja...
nakon svog mog negodovanja ipak ću i ove vampire pratiti,,,taman zamjena za true blood...
noah_17
10.09.2009., 21:24
sutra je ovaj shit :D
šalim se
moglo bi bit dobro, a moglo bi bit sranje
ovisi
vidjet cemo
Sveukupan dojam - me like. :D
The girl - me like - kaj je izuzetno rijedak slučaj...*hmm*
The soundtrack - Placebo s Running up the hill...:cerek:
The good guy - oh, kak me podsjeća na Angela... Faca, stav, čak i roba...:zubo: Oh, that's a good thing...:cerek:
The bad guy - Ian... Ian...:Slin:
Bila mi je fora kad je stariji tip nazvao Stefana stricem...:rofl:
Prikaz vampira - a ok...:misli: Kaj ja znam, sve fore su već isfurane, teško je biti inovativan...:ne zna: Jedino mi je malo pretjerano kaj Damon može upravljat maglom...:rolleyes: I kaj mu je ono s vranom? Smeta me kaj ju vežu uz negativan kontekst.
Nekak imam osjećaj da će onaj blond frajer krenut istraživat vampire i da će se okomit na Stefana...
Gleda se i druga epizoda. :top:
edit
Ne vidim nikaj kaj bi mi bacalo na Twilight.
digiridan
11.09.2009., 09:11
O, znaci stiglo je? Idem skinut :D
DrBoz39
11.09.2009., 11:47
ja već skidam kasnije ću komentirat!!!
Zeljko81
11.09.2009., 12:26
jel čemu :D
evo ja pogledala..zadovoljna sam..malo mi je scary ali tako mi je bilo i sa true blood dok sam na početku gledala... uglavnom ima potencijala....jedva čekam iduću...čekam da se slegnu dojmovi pa ću opširnije prokomentirati..
Zeljko81
11.09.2009., 15:15
daj reci sta ti se od filmova svidja pa cu znati s kime pricam :D
pogledao :D
ok je... gledam i iduću epizodu :D
mal mi se ne sviđa što im daju toliko različitih moći... mislim da bi se trebali ograničiti na neke malo klasičnije vampirske :D
ono upravljanje maglom mi je malo bzvz :D
al Elena mi je :cerek:
i onaj prsten što mu omogućue da po danu bude vani mi je nekako jadna fora :D
al sve u svemu mogla bi biti zanimljiva priča :D
masukipo
11.09.2009., 16:07
pogledao :D
ok je... gledam i iduću epizodu :D
mal mi se ne sviđa što im daju toliko različitih moći... mislim da bi se trebali ograničiti na neke malo klasičnije vampirske :D
ono upravljanje maglom mi je malo bzvz :D
al Elena mi je :cerek:
i onaj prsten što mu omogućue da po danu bude vani mi je nekako jadna fora :D
al sve u svemu mogla bi biti zanimljiva priča :D
meni su te moći baš zanimljive
magla mi je odlična dok me hipnoza umara(tak ofucano)
zaštita pomoću prstena mi je isto OK
ona crnkinja proročica:top:
glavna glumica:flop:
digiridan
11.09.2009., 16:08
Takav neki prsten je jednom imao i Angel, koliko se sjecam :D
lols... Baš sam htela reć da je takav prsten kružio u Buffy/Angelu...:zubo:
Sam kaj tu svak ima svoj, tam je bio jedan. :zubo:
evo, pogledala i ja. ono čega sam se bojala se obistinilo, a to je prikaz srednjoškolaca kao u tree hillu i sličnim serijicama- svi dobro zašli u dvadesete i izgledaju poput manekena. glavna glumica mi ok izgleda, ali mi se čini da e biti patetična, victim- type poput peyton u oth. koliko god twilight bio plitak, prikaz srednje škole mi je bio puuuno realniji.
vampiri su ok, ništa inovativno, ali čine cijelu stvar gledljivom. i da, glavni glumac ne može proći pod teenagera ali nikako:ne zna:
Jay&AmberFan
11.09.2009., 17:29
Gledanost je bogme bila izvrsna (za CW naravno):
This should make up for those lackluster Melrose Place numbers: Vampire Diairies drew an impressive 4.84 million viewers in its debut last night, making it The CW’s most-watched premiere ever (even beating 90210 last year). Among females 18-34 (a.k.a. The CW’s sweet spot), it notched a strong 3.0 rating. Preliminary ratings suggest the fifth season premiere of Supernatural didn’t fare as well, losing more than a quarter of Diaries‘ potent lead-in. More to come…
:D
Di si našao to? Link, pretty please? :zubo:
digiridan
11.09.2009., 18:02
Evo pogledala sam i ja, nije lose. Da, glumci su prestari, to mi se ne svidja. Ali dobro, vidjet cemo sta ce iz toga svega ispasti...
Jay&AmberFan
11.09.2009., 19:19
Di si našao to? Link, pretty please? :zubo:
http://ausiellofiles.ew.com/2009/09/11/vampire-diaries-ratings-they-dont-suck/
Ok epizoda ali pretjerali su s pjesmama, valjda ih je bilo 20. Glavna glumica mi zasad ne paše a gledanost me ne čudi s obzirom na popularnost true blood i twilight.
Meni su Elena i Stefan idealni par :cerek:
nicoletta_p
11.09.2009., 21:48
Hmm...nisam oduševljena...nekako blijedo,ali razumijem da je tek početak priče.Malo su mi svi prenašminkani i prestari za srednju školu.No,vidjećemo nastavak
Još nisu narasli novi glumci pa moraju uzimati stare...:rofl: (za sve teen serije:rofl:)
ivana2009
11.09.2009., 22:41
Evo gledam preko outubea i kad trebam pogledati part 5\5 kada se pojavi zlocesti braco tog 5 djela nemrem naci:(
jel tko imao vise srece?
http://www.youtube.com/watch?v=wGZCMJJHffw&feature=fvsr Jel to?
DrBoz39
11.09.2009., 23:00
ja skinuo odavno danas a još nisam pogledao ću sada pogledat pa javim dojmove sutra
ivana2009
12.09.2009., 02:12
http://www.youtube.com/watch?v=wGZCMJJHffw&feature=fvsr Jel to?
da je:) hvala ti:kiss:
upravo pogledah i hm..nemrem nis konkretno reci dok ne pogledam jos par epizoda ali muzika mi se svida jako i zanima me sta tu vampiri nemogu uci u neciju kucu bez poziva? Barem sam ja tako skuzila:ne zna:
zanima me sta tu vampiri nemogu uci u neciju kucu bez poziva? Barem sam ja tako skuzila:ne zna:
da... tako je i u True bloodu :D
@ ivana
Nema na čemu.:)
Izgleda da se svi drže toga da vampiri moraju biti pozvani u kuću...:misli:
Barem je bilo tak u Buffy i Angelu. :ne zna:
DrBoz39
12.09.2009., 13:03
Evo pogledao sam prvu epizodu i moj zaključak je da je pilot bio predobar...
Baš mi se svidjela serija nisam mislio da će biti baš tako dobra:top:
Iako je tek bio pilot radnja je bila sasvim u redu a muzika još bolja...
Imam samo jednu zamjerku a to je glavni glumac....
Antipatičan je.... i nemože nikako proči kao srednjoškolac baš izgleda starije:flop:
Glavan glumica je jako lijepa i nije mi antipatična ni dosadna nadam se da će biti tako do kraja.... i dali sam spomenuo da je jako lijepa:cerek::cerek:
Glavni negativac onaj brat je dobar..... nisam nigdje već vido tog glumca ali je sasvim u redu i dobro glumi:top:
Bilo je par ono strašnih scena što nisam očekivao kada se ona ptica zabila u auto srce mi je stalo:eek:
Uglavnom za sada nastavljam gledati ima potencijala i ne liči na sumrak... to mi je još bolje
I jako je dobru gledanost imala serija za CW nadam se da će barem približno ostati tako do kraja.
Glavni negativac onaj brat je dobar..... nisam nigdje već vido tog glumca ali je sasvim u redu i dobro glumi:top:
Glumio je u prvoj sezoni Losta.
pogledao i ja prvu epizodu. Sve moguce kliseje su u samo prvih 20 minuta iskoristili :rofl: al sviđa mi se serija. :D
Netko je vec napisao da je glupo sto su stavili 500 pjesama, i definitivno se slazem.
Ona glavna likica je tako :cerek: al malo ne shvacam ovo sa njezinom prijateljicom (ona crnka). Sta ona zaprave moze vidjet sta ce se dogodit ili? To su malo zbunjujuce napravili jer nema veze s vampirima :rofl:
nastavljam gledat, zanimljivo je
Oh, meni je soundtrack odličan...:cerek::cerek:
A frendica je vidovnjakinja, šta ne? Tipa Phoebe iz Charmeda. :cerek: Meni ne smeta. :D
noah_17
12.09.2009., 17:45
i ja ću isto pratiti :)
nisam očekivao da će biti toliko dobra
možda i nije tako dobra, koliko me iznenadila jer sam očekivao glupost
to što se tiče godina glavnog glumca, s obzirom da vampiri ne stare nekako mogu to prozvakat da ide u srednju skolu... ako tom welling i onaj lik u 90210 mogu glumit srednjoškolce, može i ovaj :top:
definitvno bolje od melrose place
btw, lady d ovo nije supernatural topic i nadam se da nece ubuduce postat pun spama :mig: (ne želim ulazit u daljnje rasprave, tako da nemoraš mi odgovrit na ovo)
slažem se da mi glavni glumac može još nekako proć jer on ni ne treba bit mlad (valjda) :D on je vampir :D tko zna koliko ima godina :D
Ima 27 godina. :D :cerek: Izgleda starije...:zubo: Al nema veze...:zubo:
Ian (Damon) je 4 godine stariji od njega. Ne bi nikad rekli, jel tak? :zubo:
da... meni Ian izgleda mlađe :D
al stvarno su mogli uzet neke mlađe glumce :rofl:
Al koje? :ne zna: Mogli su riskirati s nepoznatim glumcima, al su igrali na sigurno i uzeli starije već poznate. Stvarno imam osjećaj ko da nema dobrih glumaca ispod...kaj ja znam... 25...:misli:
DrBoz39
12.09.2009., 21:41
uuuuuuuuuuuuuuuuu promo za 2 epizodu je odličan....
http://www.youtube.com/watch?v=JJCIePb_kUc
jako mi se sviđa ova serija!!!!
najs
x files agent
13.09.2009., 09:45
glavni lik izgleda koma, baš je antipatičan a od zgodnog ni Z. neželim vrijeđat al u ovakvoj ulozi mora biti neko zgodniji
dr mladjo
13.09.2009., 09:56
edit
Ne vidim nikaj kaj bi mi bacalo na Twilight.iskreno samo fali svjetlucanje(hvala bogu da nema)
ova ideja da se radnja događa na jugu veoma povlači na true blood.billy je imao jednus scenu kad je govorio o građanskom ratu..
ivana2009
13.09.2009., 13:29
zanimljivo:kokice:
Jay&AmberFan
13.09.2009., 15:29
Moram reć da sam ugodno iznenađen. :top:
Zapravo, serije od kojih nešto očekujem ispadnu drek, a ove od kojih ne očekujem ništa ispadnu super.
Elena je :cerek:
Jedva čekam novu epizodu. :top:
noah_17
13.09.2009., 16:08
Zapravo, serije od kojih nešto očekujem ispadnu drek, a ove od kojih ne očekujem ništa ispadnu super.
slažem se :D
mislio sam da će melrose biti hit, a ovo bzvz
a nekako mi se cini da je ispalo suprotno
Jay&AmberFan
13.09.2009., 16:13
slažem se :D
mislio sam da će melrose biti hit, a ovo bzvz
a nekako mi se cini da je ispalo suprotno
Upravo. Tako je i meni prošle godine bilo s 90210 i Privileged. Od 90210 sam očekivao puno, a za Privileged mi je bilo svejedno... a na kraju mi je Privileged bila miljama ispred 90210.
noah_17
13.09.2009., 16:29
Upravo. Tako je i meni prošle godine bilo s 90210 i Privileged. Od 90210 sam očekivao puno, a za Privileged mi je bilo svejedno... a na kraju mi je Privileged bila miljama ispred 90210.
da, 90210 je bio ispod ocekivanja
al zato se pretkraj i ove godine popravio
nego ta privileged, zar je stvarno tako dobra serija? ja sam ugasio nakon 20 min pilota :confused:
Jay&AmberFan
13.09.2009., 16:35
Meni je Privileged bila super. :D
glavni lik izgleda koma, baš je antipatičan a od zgodnog ni Z. neželim vrijeđat al u ovakvoj ulozi mora biti neko zgodniji
Meni je on isprve djelovao jako antipatično... Al kad sam pogledala epizodu, nekak mi se smilio/svidio...:ne zna:
Ima mi ono nekaj, iako mi nije onak stereotipno zgodan...:ne zna: :D
ja mislim da tom glumcu pase ta glavna uloga... bolji mi je glumac od onog koji glumi "loseg" brata kojem oko bjezi :rofl: al treba par epizoda proc da bi se vidjelo :ne zna:
Halloween
13.09.2009., 19:51
Tjerate me da pogledam pilot :) A neam vremena...jednog dana ;)
Al koje? :ne zna: Mogli su riskirati s nepoznatim glumcima, al su igrali na sigurno i uzeli starije već poznate. Stvarno imam osjećaj ko da nema dobrih glumaca ispod...kaj ja znam... 25...:misli:
mogli bi jednostavno radnju smjestiti na fax:lol:ok, znam da je bazirano na knjigama pa ne smiju tolike izmjene raditi, ali tako bi bilo nešto realnije:kava:
noah_17
13.09.2009., 19:59
mogli bi jednostavno radnju smjestiti na fax:lol:ok, znam da je bazirano na knjigama pa ne smiju tolike izmjene raditi, ali tako bi bilo nešto realnije:kava:
pa baš se čine likovi ko da su na faxu, a ne u srednjoj
nisu tako djetinjasti ko u 90210 i gossip girl
True. :D
Al u Americi ima više srednjoškolaca koji bi se mogli poistovjetiti sa serijom nego studenata...:zubo:
Ian...:Slin:
stvarno...jer se ne zamaraju trivijalnim stvarima kao što je, hm, učenje:o
mislim da ću pratiti zbog iana:kokice:
Jasno. :o :rofl:
I ja, i ja! http://www.gay.hr/diskusije/images/smilies/hyper.gif:zubo:
edit
da se noah ne ljuti, nadopunit ću se. :o ian mi je u lostu djelovao preplavo i pretupasto, nisam ga voljela... ali tu mi je jako zanimljiv. :o :D
meni je i u lostu bio ok...totalno izgubim sva mjerila kad je o lostu riječ:rofl:
ot: uf, što me sekiraju američke high school serijice...al ova ima vampire...sad ne znam: to watch...or not to watch:rolleyes:
E, e, točno to. Dečki gore pričaju od 90210 i Melroseu, ja ih zaobilazim u velikom luku...:ne zna:
Ne bi ni ovu takla da, kak veliš, nema vampira. Zbog toga me na prvu privukla (ko i svaka serija s vampirima i magijom, osim začudo True Blooda:misli::ne zna:), sad petkom pratim seriju za serijom...:rofl::cerek: Pričekat ću još par epizoda da vidim kolko škole bude u to sve upleteno... Ak im se bude previše radnje tam odvijalo, brišem...:o Al ak ne, ćemo da vidimo kolko će serija uspjet opstat na životu. Ameri su poznati po tome da ubijaju odlične serije...:rolleyes: Čak i samo malo bolje...ne bi ovu baš ubrajala u odlično...:zubo:
noah_17
13.09.2009., 23:36
vidim da se zgrazate nad 90210 i melrose :D
nije da obozavam teen serije, moj tip su vise drame tipa greys anatomy, lost itd, al nazalost takvih kvalitetnih serija je malo, pa zašto ne onda gledati trash tipa 90210 i slično? :D
btw meni je taj ian bio ok lik u lostu, al tu mi se ne svida
trebali su nekog drugog stavit za taj lik zlocestog brata
lady d, lijepo te je vidjeti na nekom drugom topicu :mig:
Automatski ignoriram teeny serije bez obzira o čemu su i tko glumi, malo sam ih prerasla...:zubo:
Eto, vidiš, a meni je s Ianom obrnuto. Tamo mi još nije bio dovoljno odrastao. :cerek::rofl:
Šta da? Ne bi nikad rekla. :mig:
E, e, točno to. Dečki gore pričaju od 90210 i Melroseu, ja ih zaobilazim u velikom luku...:ne zna:
Ne bi ni ovu takla da, kak veliš, nema vampira. Zbog toga me na prvu privukla (ko i svaka serija s vampirima i magijom, osim začudo True Blooda:misli::ne zna:), sad petkom pratim seriju za serijom...:rofl::cerek: Pričekat ću još par epizoda da vidim kolko škole bude u to sve upleteno... Ak im se bude previše radnje tam odvijalo, brišem...:o Al ak ne, ćemo da vidimo kolko će serija uspjet opstat na životu. Ameri su poznati po tome da ubijaju odlične serije...:rolleyes: Čak i samo malo bolje...ne bi ovu baš ubrajala u odlično...:zubo:
da, imat ćemo skupni bijeg s ovog topica jer mislim da nam slijedi novi tree hill :lol: i buffy je počela kao srednjoškolska, ali nije prešla u stereotipe, što sumnjam da će se ponoviti. offtopic: meni je čak i true blood dobar, isprva mi je bio prebizaran, ali kad se navikneš i usredotočiš na priču, i više je nego ok:mig:
noah_17
13.09.2009., 23:50
buffy mi je bila okey na početku, prve dvije, tri sezone
nadam se da vampire diaries nece razvlacit ko buffy
da ce imat tri sezone max.
takve serije su najbolje (roswell npr, ako je netko gledao)
da, imat ćemo skupni bijeg s ovog topica jer mislim da nam slijedi novi tree hill :lol: i buffy je počela kao srednjoškolska, ali nije prešla u stereotipe, što sumnjam da će se ponoviti. offtopic: meni je čak i true blood dobar, isprva mi je bio prebizaran, ali kad se navikneš i usredotočiš na priču, i više je nego ok:mig:
Joj, ja se iskreno nadam da neće biti još jedan Tree Hill...:Pop:
E, vidiš, Buffy i ja smo recimo skupa odrastale, tak da sam se u toj seriji totalno našla.:D
Za True Blood - iskreno? Malo sam prekasno čula za seriju, a ak se ne varam, otkazali su ju, pa mi se sad više nit ne isplati počet gledat...:zubo:
@ noah
Vidiš, meni pak je žao kaj je Roswell imala tak malo sezona. Ja sam za barem 5. :D
Kod Buffy mi je jedino nije svidila ona sezona di je bila upletena neka vladina organizacija...:misli:
noah_17
13.09.2009., 23:58
@ noah
Vidiš, meni pak je žao kaj je Roswell imala tak malo sezona. Ja sam za barem 5. :D
Kod Buffy mi je jedino nije svidila ona sezona di je bila upletena neka vladina organizacija...:misli:
ma i ja sam onda u to vrijeme htio jos sezona, al bolje da je tako zavrsilo da se ne pretvori u sapunicu ko mnoge serije... broj epizoda ne govori o kvaliteti
Naravno da ne, al ja sam naivno vjerovala da ne može krenuti na gore...:rofl:
Al kad mi se neka serija svidi, malo toga mi ju može uništiti. :ne zna:
Joj, ja se iskreno nadam da neće biti još jedan Tree Hill...:Pop:
E, vidiš, Buffy i ja smo recimo skupa odrastale, tak da sam se u toj seriji totalno našla.:D
Za True Blood - iskreno? Malo sam prekasno čula za seriju, a ak se ne varam, otkazali su ju, pa mi se sad više nit ne isplati počet gledat...:zubo:
@ noah
nisu otkazali, serija dobro stoji, ali ak nemaš dobar želudac, ne gledaj:mig: ovdje će ipak takve stvari biti ublažene, samo se nadam da neće previše (ako su vampiri, mora biti bar malo strašno i bez šljokica, molim.) ona scena napada s početka epke mi je bila baš taman
A da? :zubo: Onda bi ju čak i mogla početi gledati...:zubo: Ne smeta me nikaj gadljivo...:D
Joj, šljokice...:facepalm: :Pop:
Malo smo zaglibili u off...:zubo:
Nisam ni ja znala kaj me čeka, frend je znao, sam je čekao moju reakciju - umirao je od smijeha kak sam ih spopljuvala...:zubo: Dalje nikaj ne znam, nit sam vidla trailer nit ništ. Nit ne trebam. :Pop:
on - Onaj plavi će krenut u lov na vampire, jelda? :D
noah_17
14.09.2009., 00:40
Malo smo zaglibili u off...:zubo:
Nisam ni ja znala kaj me čeka, frend je znao, sam je čekao moju reakciju - umirao je od smijeha kak sam ih spopljuvala...:zubo: Dalje nikaj ne znam, nit sam vidla trailer nit ništ. Nit ne trebam. :Pop:
on - Onaj plavi će krenut u lov na vampire, jelda? :D
istina :D
ma nismo offtopic
o vampirima pricamo :rofl:
da, i meni se cini
taj plavi vjerojatno misli da je ovaj dobar brat ubijao
koja drama :lol:
Pa mora biti drame...:o
Pretpostavljam da će ić u tom smjeru...
Vidim... Vidim...http://www.gay.hr/diskusije/images/smilies/stirthepot.gif Ona u bolnici će reći da se sjeća prstena. :o
*memo to myself - naučiti imena likova. :lol:
digiridan
14.09.2009., 06:49
Alo ljudi, vampire diaries? :/
anabella
14.09.2009., 20:58
Pogledala prvu epizodu, solidno. Ništa posebno, dobra mi je ova fora s pozivanjem vampira u kuću (Buffy style). Glumci ok, je da su prestari ali ajde, to je njima normalno.
Glavni par mi i nije nešto, ali su mi ostali dosta zanimljiviji, npr. Damon i ona crnkinja.
Ali jedna stvar koja me iritira, ok znam da se serija zove Vampire diaries ali ono ' Dear diary blablabla'.... definitvno ne paše i totalno je ljigavo.
Pratit ću dalje, valjda će biti nešto dobro.
zrolo sam jedno deset puta al brijem da je moglo bit i gore. serija ocekivano vrvi klisejima, a teen drama curi na sve strane :rolleyes:
glavna glumica, ocajna sa svojim okruglom facom i ogromnim obrazima. brijem jedino dobra u slaganju face uplasenog bambija. no vidjet cemo.
zato mladi buraz http://www.gay.hr/diskusije/images/smilies/love.gif i was immediately star strucked! trepavice, cijela lost puppy shema, i'm damaged, using, glasic, kosica http://www.gay.hr/diskusije/images/smilies/bearhug.gif i cijelo vrijeme me podsjeca na nekoga da bi mi na pol epizode sinulo, hayden christensen! cime je instant love samo postala jasnija. baby hayden iz vremena higher grounda, nikad prezaljene serije sa samo jednom sezonom.
nice brother, hmm, na trenutke ok i dobro fura tu cijelu mistic spiku no u drugom trenu postaje muska verzije glavne glumice, jebeni patnik/dear diary nobody understands me/ i have all this pain on my shoulders/ yadda yadda yadda :rolleyes: nobody fucking cares.
makar dobro su ga odabrali i definitivno ima potencijala.
ian standardno dobar makar facu mu se nekak izoblicila, ko da je na botoxu :misli: mozda je samo do sminke.
nadam se da ce bit zaduzen za fun department jer mi ono dvoje werthera uzrokuje tesko rolanje vecinu vremena. od njega definitivno najvise ocekujem. pogotovo nakon one promo slike i njegovog let's do it together. yes please!
hmm, ostatak postave, plavusan bio mogo ispast zanimljiv ako krenu sa spikom vampire huntera. ugl ima potencijala. all in all cini mi se da je muska postava puno bolje i pazljivije castana nego zenska. no s obzirom cija je serija i koja je target demografija nije ni najmanje cudno.
ugl gledam dalje :raspa:
Zasad nista posebno, osim Paula Wesleya.
It's ok. We met and...we talked and...it was epic but...the sun came up and reality set in.
meni je baš dobra nova epizoda :cerek:
i kiss :cerek:
DrBoz39
18.09.2009., 15:58
ja je skidam ali nikako da mi se skine baš ide sporo!!!
meni je dosta brzo išlo skidanje :ne zna:
ova epizoda mi je milijun puta bolja od prve! :s
Pa da, priča se mora razviti. Brijem da će svaka sljedeća biti manje-više bolja od prethodne. :D
DrBoz39
18.09.2009., 23:17
Meni je ova epizoda bila ok prva mi je nekako bila bolja ali ni ova nije loša..
Glavna glumica mi se sviđa, a sa onom crnomstvaro nije nšto u redu ili je vještica ili nešto tako...
Glavni glumac mi je i dalje antipatičan...
Nastavljam gledat i veselaim se 3 epizodi
NorthGirl
19.09.2009., 14:35
zabavna serijica :)
Damon mi se cini kao negativac pun potencijala :rofl:, al mogao bi malo manje becit oci :D
promo za novu ep:
http://www.youtube.com/watch?v=t-ALwfsnr_o&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=C9JP4ycmqlA&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=jWqpBUXCVkE&feature=related
i wanna watch it but the teen drama is killing me. i'm slowly bleeding.
on the bright side, bitches are pretty. i approve of all the makeup, huge eyebrows, smoky eyes, thick eyelashes. big time.
ian je opet svjetla tocka, a njegov odnos s burazom apsolutno ima potencijala. nadam se da ce to iskoristit big time.
stefan puno bolji nego u prosloj. ovaj stoicizam mu puno bolje stoji od onog emo whinenanja :rolleyes:
puppy! :cerek: brijem da su mu posvjetlili kosicu? http://www.gay.hr/diskusije/images/smilies/think.gif ditch the bitch baby.
what else, what else... e da, uskoro ce im ponestat zenskih likova, a tek je druga epizoda. mislim da jedino rjesenje lezi u tome da damon pocne grist frajere http://www.gay.hr/diskusije/images/smilies/lollipop.gif
Jay&AmberFan
19.09.2009., 15:50
Jesam ja jedini kojem je ova epizoda izgledala kao repriza prve? Opet je počela s ljubavnim parom koje Damon ubija. Opet isti razgovori Stefana i Elene. Opet Damon prijeti Stefanu da će ostat u Mystic Fallsu....već sam pomislio da sam stavio prvu epizodu opet na play :lol:
dr mladjo
19.09.2009., 17:24
Jesam ja jedini kojem je ova epizoda izgledala kao repriza prve? Opet je počela s ljubavnim parom koje Damon ubija. Opet isti razgovori Stefana i Elene. Opet Damon prijeti Stefanu da će ostat u Mystic Fallsu....već sam pomislio da sam stavio prvu epizodu opet na play :lol:
a jesu ga pogme pretjerali s onim boo scenama.bilo ih je bar 5-6.+ne sviđa mi se što se pojavljuju pop pjesme.što je najgore sve su to noviji hitovi,što se trenutno vrte na listama :D
meni to ne smeta uopće :D zašto bi ti smetalo što se vrte pjesme što su sada na top listama? :D
pročitaš vaše komentare tako da.... Skidaju mi se prva i druga epizoda :cerek::cerek:
volim nadnaravno i vampire....:mig:
Jay&AmberFan
20.09.2009., 13:48
meni to ne smeta uopće :D zašto bi ti smetalo što se vrte pjesme što su sada na top listama? :D
Meni je isto OK što puštaju pjesme....samo da radnja ne bude repeat prošlih epizoda.
tako je :D mada je meni u ovoj kiss bio dovoljan da sve bude drugačije :cerek: :rofl:
Meni je isto OK što puštaju pjesme....samo da radnja ne bude repeat prošlih epizoda.
Ne znam bas.. meni je prva epizoda bas bila nekako... tako-tako. al ovu drugu sam s gustom gledao :ne zna: mozda sam samo bio u nekom boljem raspolozenju :zubo:
Ne znam bas.. meni je prva epizoda bas bila nekako... tako-tako. al ovu drugu sam s gustom gledao :ne zna: mozda sam samo bio u nekom boljem raspolozenju :zubo:
:lol::lol:
OT:
Pilot mi je OK... ovakve stvari obožavam tako da sam sigurno i zato zadovoljan...Sve u svemu nastavljam s gledanjem
I za glavnog glumca se slažem s većinom, nije mi neš :ne zna:
noah_17
20.09.2009., 21:18
okey, judge me, but i love this show :D
nije baš sad bog zna što druga epka, al sviđa mi se serija
i nek se samo tako sporo odvija radnja, bolje to nego da brzaju i izmisljaju toplu vodu :top:
pogledala i ja drugu epku i bila mi dosadna. nije se dogodilo ništa što bi me oduševilo ili motiviralo na daljnje gledanje...elenino dubokoumno pjesničko filozofiranje u dnevniku, lucas2:rigo:ajde još da je na tv-u, ali da trošim limit na ovo...mislim da odustajem:ne zna:
noah_17
20.09.2009., 21:29
ajde još da je na tv-u, ali da trošim limit na ovo...mislim da odustajem:ne zna:
tko ti je kriv sto nemas flat :)
anabella
20.09.2009., 21:30
Pogledah drugu epizodu i stavrno ništa posebno, malo bolja od prve ali se ništa posebno ne događa. Izgleda da će se u svakoj epizodi ponavljat. Ne znam do kad oni planiraju s Damonom i njegovim avanturicama jer će to nakon 3. epizode postat naporno.
Dvije svjetle točke su mi zapravo Damon i Boonie.
Glavni glumci i ono njihovo 'Dear diary .... ' , pa molim vas, šta je to. Totalno ljigavo. Smijeh za gledat.
Halloween
20.09.2009., 21:52
Evo taman mi se skinula prva epizoda...samo radi pozitivnih vasih komentara gledam...
digiridan
20.09.2009., 22:22
Ja sam stavila skidati drugu epizodu prije par sati, i nije se ni mrdnulo s 0% :(
HepiHipo
20.09.2009., 22:24
Pogledala sad prvu do kraja i drugu i ne mogu prestat svako malo sama sebi govorit 'oh, ovo je bilo u Buffy', 'gle, ni oni ne mogu kroz vrata', 'ovo bi Angel/Spike bolje napravili'... :zubo:
Što ne znači da neću gledat dalje da vidim šta to oni još meni imaju za reć. :D
tko ti je kriv sto nemas flat :)
ah, ovako je bolje, skidam samo ono što mi se stvarno sviđa, tko bi sve to pratio:kava:
Halloween
20.09.2009., 22:58
pilotu dajem ocjenu 6/10. nije me previse dojmio al je vise pozitivno nego negativno...vidim povezanost izmedju twilighta i true blooda...sto mi se ne dopada...jer mijesam serije....ak naprave jos jednu vampirsku seriju...ufff.....
druga epizoda...:eek: :cerek::cerek:
Serija me canta... Continuo con ella :D
noah_17
21.09.2009., 12:46
ah, ovako je bolje, skidam samo ono što mi se stvarno sviđa, tko bi sve to pratio:kava:
ma i to sto kazes :mig:
prije kad sam bio na limitu, pratio sam 3 serije
sad ih pratim desetak valjda :D
ma i to sto kazes :mig:
prije kad sam bio na limitu, pratio sam 3 serije
sad ih pratim desetak valjda :D
ja ih niti ne želim brojit...odkada imam flat gledam sve šta mi dođe pod ruke :lol::lol::lol:
OT:
koliko epizoda ima ova sezona, jel isto 12 ka i TB:mig:
O ne, ovo je CW. Imat će sigurno 23-24 epizode kao i sve druge serije na toj mreži :top:
HepiHipo
21.09.2009., 17:14
Meni se čini da je za sada naručeno tek 13 epizoda. Mislim da sam to negdje pročitala. :misli:
pa sta sam ja uvijek toliki kontrast u odnosu na druge? :zubo: Vi volite prvu epizodu a ne drugu, a meni obratno :D
The CW ima po sezoni 20-25 epizoda serije, izuzev sezone 2007./2008. kad je bio štrajk scenarista.
Recimo bivše WB serije Smallville i Supernatural imaju po svakoj sezoni 22 epizode. Osim g.n. godine.
@ alen
Meni su obje ok...:ne zna: Though druga malo bolja od prve. http://www.gay.hr/diskusije/images/smilies/yes.gif
Meni se čini da je za sada naručeno tek 13 epizoda. Mislim da sam to negdje pročitala. :misli:
Da, ali budući da je gledanost jako dobra svakog trenutka možemo očekivati full-season order. :D
pa sta sam ja uvijek toliki kontrast u odnosu na druge? :zubo: Vi volite prvu epizodu a ne drugu, a meni obratno :D
ja volim obje epizode :D
samo mi je to s prstenom glupo :rolleyes: mislim ok jasno je da ako nema prstena da ne mogu izaći na svijetlo, al nervira me to što to s vampirima je uvijek različito...
U Sumraku mogu na svijetlo, odvdje isto, u True Blood-u ne mogu...:ne zna:
to mi je nekako malo glupo, valjda bi za sve trebalo isto vrijedit...
Ali serija mi je super, najdraži lik mi je Elenin brat,koja legenda :s
HepiHipo
21.09.2009., 18:44
Zato sam rekla 'za sada'. :D A kod CW-a je sve iznad dva milijuna dobra gledanost, tako da je ovo definitivno na tapeti za full season order. :D
Zato sam rekla 'za sada'. :D A kod CW-a je sve iznad dva milijuna dobra gledanost, tako da je ovo definitivno na tapeti za full season order. :D
i ja sam nekud vidia da ima 13 epizoda...mislim da bi to bilo dovoljno za sezonu :mig:
@ alen
Meni su obje ok...:ne zna: Though druga malo bolja od prve. http://www.gay.hr/diskusije/images/smilies/yes.gif
jej, napokon netko! :cerek:
jej, napokon netko! :cerek:
potpis... u drugoj je first kiss :cerek::cerek:
i čini mi se da će bit dobar par :cerek:
OT:
koliko epizoda ima ova sezona, jel isto 12 ka i TB:mig:
TB ima 12 epizoda jer ide preko ljeta...
ove serije koje idu na jesen (ako su uspješne) imaju 23, 24 epizode :D
TB ima 12 epizoda jer ide preko ljeta...
ove serije koje idu na jesen (ako su uspješne) imaju 23, 24 epizode :D
da da, objasnili su mi...još sam novi u tom :D:D
whatever, stojim za onim da bi im 13 epizoda bilo dovoljno :top:
Zakaj? Mislim da im je 20ak sasvim ok...:ne zna: Za to vrijeme se sve stigne laganini zapetljati i nazad otpetljati...:D
Zakaj? Mislim da im je 20ak sasvim ok...:ne zna: Za to vrijeme se sve stigne laganini zapetljati i nazad otpetljati...:D
pa da, ali onda 2 sezona :ne zna:
mislim da je na ovakvu tematiku sasvim dovoljno 13 epizoda po sezoni :top:
A neee... Druga sezona je za drugo zapetljavanje i otpetljavanje...:D
A neee... Druga sezona je za drugo zapetljavanje i otpetljavanje...:D
hehhehe....bumo vidili :mig:
Ova glavna glumica mi je nekak bezveze ili lose glumi...
Cini mi se da ce biti dosta predvidljivo.
SPOILERI!!!
Ovi se vec spetljaju u drugoj epizodi, ovaj zlocesti brat je zapravo ljut sto s drugim bratom nije vise u dobrim odnosima jer su im se putevi razisli, ova moze osjetiti stvari...bla bla...
Ali brat je zakon jer se cini bas dobrica.
I da, ono da ga ona podsjeca na davnu ljubav i glupava fora s prstenom.
Nema ni trunke humora...
Di su spoileri?:klopa: :zubo:
ja volim obje epizode :D
samo mi je to s prstenom glupo :rolleyes: mislim ok jasno je da ako nema prstena da ne mogu izaći na svijetlo, al nervira me to što to s vampirima je uvijek različito...
U Sumraku mogu na svijetlo, odvdje isto, u True Blood-u ne mogu...:ne zna:
to mi je nekako malo glupo, valjda bi za sve trebalo isto vrijedit...Ali serija mi je super, najdraži lik mi je Elenin brat,koja legenda :s
meni se to baš sviđa, da je sve isto, bilo bi dosadno gledati. kako vampiri ekšuli ne postoje, svaki autor ih ima pravo prikazati na svoj način, a znaju stvarno imati dobre ideje:mig:
offtopic:ja se strgam kad se na nekim topicima ljudi bune jer vampiri inače NE MOGU IĆI NA SUNCE. ko da je itko ikad vidio jednog pa zna kako se oni trebau ponašati:lol:
A čuj... Drakula je postavio određene standarde. :D
ontopic
@ alen
:cerek:
ma je, ali ovak je zabavnije, ne mogu svi samo kopirati legendu:mig:
ofkors, u teen uradcima moraju moći na sunce da se infiltriraju u srednju školu, što, istina, ispada malo lame:kava:
HepiHipo
23.09.2009., 18:04
meni se to baš sviđa, da je sve isto, bilo bi dosadno gledati. kako vampiri ekšuli ne postoje, svaki autor ih ima pravo prikazati na svoj način, a znaju stvarno imati dobre ideje:mig:
Uuuu, ima nekih koji bi se sad tu svađali oko boldanoga. :D
I meni je druga bila bolja od prve. Puno bolja. Pa nise jedini. :D
I meni je druga bila bolja od prve. Puno bolja. Pa nise jedini. :D
:cerek:
kad ide treca epizoda?
Micek, pa u petak u 2 u jutro. :cerek:
HepiHipo
23.09.2009., 21:44
Dva ujutro? :eek:
Ovisnici.
Ja to nikad tako. :rofl:
Čekam do pet. :zubo:
:zubo: Ovisi o epizodi... Finale svoje omiljene sam gledala online...:hekla:
Inače sam uvijek u to vrijeme budna, a sad imam i brži net pa skinem prvu i za vrijeme gledanja skidam drugu...:zubo: Onda na spavanje. :D
HepiHipo
23.09.2009., 22:04
Finala svojih omiljenih 20 sam gledala u tramvaju na putu do faksa. :brukica:
Hvala bogu da nisam opsjednuta ko vi. :o :zubo:
*phew* Sva sreća. Inače bih se ozbiljno zabrinula za svoje zdravlje. :rofl:
ma kud tako rano :D
ja nikad ne mogu gledat serije tako kasno ili u tramvaju :rofl: moram bit skroz skoncentriran :)
Nisam ja kriva za vremenske zone. :o
offtopic:ja se strgam kad se na nekim topicima ljudi bune jer vampiri inače NE MOGU IĆI NA SUNCE. ko da je itko ikad vidio jednog pa zna kako se oni trebau ponašati:lol:
meni se to ne sviđa... :kava:
to je kao da sad šta ja znam idemo izmišljat da su vanzemljaci plave boje, pa zelene pa žute...
zna se da su zelene (valjda) i to je to... tako bi i trebalo s vamprima...ne mogu na svijetlo i amen :kava:
Mogu s prstenom. To je ustoličeno još u Buffy. :o
Mogu s prstenom. To je ustoličeno još u Buffy. :o
ok, da to mi ima logike... samo kažem da bi bilo ok da postoji samo jedna teza, a ne više njih...
razumiješ ti mene jel da :mig:
Fkors:D, samo te malo cimam. :mig:
Fkors:D, samo te malo cimam. :mig:
nema problema...sam ti cimaj...
ah kada će nova epizoda.... :cerek::cerek::cerek:
rekla bi naša vlatkica : " Kad će taj petak?" :lol:
digiridan
24.09.2009., 10:17
meni se to ne sviđa... :kava:
to je kao da sad šta ja znam idemo izmišljat da su vanzemljaci plave boje, pa zelene pa žute...
zna se da su zelene (valjda) i to je to... tako bi i trebalo s vamprima...ne mogu na svijetlo i amen :kava:
:lol:
Tako je, totalno nikad i nigdje nisu prikazali vanzemaljca u nekoj drugoj nijansi.
A ovi s vampirima su tako lejm, nikako da shvate neke stvari.
:rofl::rofl::rofl:
ont: u koliko sati je u americi na programu?
HepiHipo
24.09.2009., 10:40
8/7c :D
Jay&AmberFan
24.09.2009., 11:13
The CW has given a full-season order to veteran drama "One Tree Hill," and has also ordered additional scripts for frosh entries "The Vampire Diaries" and "Melrose Place."
The netlet had ordered just 13 episodes of "One Tree Hill" this season, but the early pickup now secures the show a full seventh season.
As for "Diaries," the CW has picked up nine more scripts - a good sign that a full-season order is in the cards. And it's no surprise: Show holds the record as the CW's most-watched premiere ever (4.9 million viewers).
Then there's "Melrose," which has so far been a disappointment for the Dub. But net execs are still holding out hope for a turnaround - especially once Heather Locklear shows up in November. The CW believes the show is creatively on track enough to earn an order for six additional scripts.
CW execs were waiting Wednesday night to see how the second episode of its other new drama, "The Beautiful Life: TBL," performs. That show struggled in its opening and now faces even tougher competition vs. the launch of ABC's highly touted 9 p.m. comedies.
:D
HepiHipo
24.09.2009., 11:21
As for "Diaries," the CW has picked up nine more scripts - a good sign that a full-season order is in the cards. And it's no surprise: Show holds the record as the CW's most-watched premiere ever (4.9 million viewers).
Da je ovo izašlo prije Twilighta, kladim se da bi permijera imala puno manju gledanost. :D
Enivejs, baš mi je dargo da su dobili full season. :D
noah_17
24.09.2009., 12:22
drago mi je za vampire diaries i za melrose :top:
za tree hill ne :flop:
zna se da su zelene (valjda) i to je to...
are you for real? *shocked*
u koju grupu u vrticu ti ides? ne, brisi to, klinci u vrticu su einsteini za tebe.
unbefuckinglievable.
Nije mi baš drago za full season...Al vidjet ćemo... Mislim da im je 13 bilo dovoljno :D:D:D A za Tree hill mi definitivno nije drago iako gledam :lol:
Znači još 2 dana :cheer: :cerek:
Jay&AmberFan
24.09.2009., 14:43
Meni je drago za VD i MP.
U vezi vampira i svjetla, u čemu bi bila privlačnost teen serije da teen vampiri ne mogu na svjetlo/školu? :lol: Malo bi bilo dosadnjikavo....
Sad samo da treća epizoda bude bolja od 2-e :pretty please:
U vezi vampira i svjetla, u čemu bi bila privlačnost teen serije da teen vampiri ne mogu na svjetlo/školu? :lol: Malo bi bilo dosadnjikavo....
Istina, tu si u pravu... treća epka će bit sigurno bolja, vidjet ćeš :moli:
Weeeeee! Gledamo dalje, gledamo dalje! :cheer:
(do melrosea i tree hilla mi nije baš stalo pa me baš briga:zubo:)
Weeeeee! Gledamo dalje, gledamo dalje! :cheer:
(do melrosea i tree hilla mi nije baš stalo pa me baš briga:zubo:)
potpis :zubo:
drago mi je što imamo cijelu sezonu :cerek:
Velorien
25.09.2009., 11:33
Pa u Buffy vampiri nisu mogli na sunce pa je rulala serija.
Ovdje su objasnili da im setnja po danu ima neke veze s prstenima, ajd bar nisu totalno razjebali vampire.
HepiHipo
25.09.2009., 12:58
Ajd, ajd, i u BUffy su vampići mogli imat to prstenje. :D
Danas mi se sviđao nastavak. Zanemarila sam činjenicu da je itko tu neki vampir i pogledala to ko neku teen serijicu. I bilo je baš okej. :D
Al mi malo ide na živce onaj brat koji se jadan mora fiksat jer ima puno problema u životu. :brukica:
Skida se...:cerek::cerek:
al sudeći po mom netu ovih dana....ovo neće do jutra :kava::rolleyes:
HepiHipo
25.09.2009., 13:51
Možda nije problem u netu neg u torrentu/linku? :ne zna:
Možda nije problem u netu neg u torrentu/linku? :ne zna:
sumnjam...nikad s linkovima nisan ima problema, nađem onaj najbolji i metnem ga u torrent... mislim da mi je do neta jer je bežićni... možda je signal slab jer ipak ovo je selendra pa me ništa ne čudi :lol::lol:
digiridan
25.09.2009., 14:02
Joj Hepi, hvala ti na prosvjetljenju, skinulo mi se za 5 min valjda :D
HepiHipo
25.09.2009., 14:13
Ju bič, imaš brži internet od mene. :zubo:
Drago mi je da se skinulo. Aj sad gledat. Iš, iš. :cerek:
DrBoz39
25.09.2009., 15:19
UUUUUUUUUUUU odlična je 3 epizoda.......
Ova serija mi se jako sviđa nemogu da vjerujem da cw ove godine ima zbilja dobre serije poput vampire diary i melrose place...
Priča se malo više razvila uskoro bi gl glumica mogla saznati da je vampir to će biti zanimljivo...
Kako je opalila šamar damonu hahahah nisam to očekivao...
jedva čekam 4 epizodu
jel mi može netko objasnit ono na kraju dok Damon mazi elenu, jel ona to opet sanjala ili je to bilo zapravo? Meni Damon baš super..:mig:
Odlična epizoda... Crnka definitivno mora istražiti te svoje moći...http://www.gay.hr/diskusije/images/smilies/prorok.gif http://www.gay.hr/diskusije/images/smilies/hyper.gif
Brijem da je Damon stvarno stajao iznad Elene. Lik je actually volio Cathrine...:eek: Kad joj je dotaknuo lice, trnci su me prošli - jbt, pa on ipak ima srca! :eek:
Radnja se zapetljava... Baš me zanima kaj se dogodilo s Cathrine.
opet odlicna epizoda! :cerek: bas mi je nekako drago sto mi se sviđa ova serija :D
Onaj evil brother ima neke "dubine" u sebi, i to mi se sviđa.
Crnkinja - 8 14 22 :s
DrBoz39
25.09.2009., 17:49
Uuu koji promo kako volim ovu seriju
http://www.youtube.com/watch?v=G9Y0xWMEnP4
gimnazijalka24
25.09.2009., 18:25
meni je serija super,jedna od boljih novih :top::top:
i oba brata su mi mmm...:D:D
budemo vidli kaj bude se još sve desilo
Uuu koji promo kako volim ovu seriju
http://www.youtube.com/watch?v=G9Y0xWMEnP4
uu najs... sad se otkriva tko je ubio Katherine... znaci da ce nam uvest jos nekog vampira :top:
Ju bič, imaš brži internet od mene. :zubo:
Drago mi je da se skinulo. Aj sad gledat. Iš, iš. :cerek:
daj nauči i mene...meni je tek na 67% posto a skidan skoro cili dan :kava:
to mi se prije nikad nije događalo
A da se ostaviš torrenta i probaš rapidshare ili sličan server? :mig:
ma nema nista bolje od torrenta. samo treba naci od kud skidati :mig:
super epizoda :cerek:
meni je muka samo od onog eleninog brata i njegovog konstantnog patničkog izraza lica :rolleyes:
@ alen... rs zna biti puno bolji od torrenta :D
rs zna biti puno bolji od torrenta :D
True. I ne samo rs. Kolko puta me megaupload oduševio...:s
Kao što rekoh, baš ste torrent whores. :D
HepiHipo
26.09.2009., 00:30
Ma ovaj Lego je isto Torrent bič al sad se tu pravi važan jer ima premium RS. :zubo: :kiss:
Mene megaupload nikad ne iznevjeri... 14 minuta i epizoda je dolje. :cerek: Nema uploada, ratio-a, fejk seedova i šta ti ja znam čega. I onda dok gledam to što sam skinula lijepo skidam sve drugo... High life. :cerek:
Mene megaupload nikad ne iznevjeri... 14 minuta i epizoda je dolje. :cerek: Nema uploada, ratio-a, fejk seedova i šta ti ja znam čega. I onda dok gledam to što sam skinula lijepo skidam sve drugo... High life. :cerek:
:grli:
Tako je. :D
Ma ovaj Lego je isto Torrent bič al sad se tu pravi važan jer ima premium RS. :zubo: :kiss:
oooo :D ja se ne pravim važan :D :tuctuc:
meni je i jedno i drugo dobro :o
ali prije nkad nisam imao problema, što više za 40 minuta su mi se skinule obje epizode VD...a evo ova mi je na 90% a skidam ju od 13:00 :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
i like this. now we know catherin was damon's first. or at least that he loved her.
and i love brothers dynamics. and have a thing for brothers. really, who knew?
najbolja epizoda do sad. cak mi ni elena nije isla na zivce i izgleda cak i simpaticno *shock* nekak mi je prirodnija, opustenija. mozda mrsavija? *hmm*
ugl ide na bolje, dodaju se novi slojevi.
p.s.
i'm still drolling over smoky eyes.
skinula se epizoda napokon :rolleyes::rolleyes:
idem spavat pa ujutro se bacam na gledanje :cerek::cerek:
@ alen... rs zna biti puno bolji od torrenta :D
ne za mene... jer ako skidam preko onog Jdownloader-a, mora mi uvijek cekat dosta između file-ova. a kad skidam s moderatorski edit: nema direkt linkanja torrenta ili siteova za torrente uvijek (UVIJEK) mi ide na najbrze. I'm a torrent bitch :)
HepiHipo
26.09.2009., 12:26
Ne moraš niš čekat ak znaš šta treba radit. :D
Modem iskopčaš i ukopčaš... Voila, skidaš opet. :D
i ja se pridruzujem, jos jedna teen serija koju naravno da moram gledat, mislim uz faks ionako imam previse slobodnog vremena hehe :lol:
pogledah pilot epku i nije lose, sad cu ostale dvije pa da vidimo
inace moja je preporuka da pogledate upload na warez-bb.org i nadete mkv format - to su nekih 130mb po jedan rs link i ful brzo se skine i savrsena je kvaliteta, ja tak sve skidam
HepiHipo
26.09.2009., 13:28
Navijam za to da ti se druga epizoda svidi vise od prve. :D
Jer je bolja. :D
Mkv rules. :cerek:
A ne ne, meni epizoda mora imati barem 350 mb... Jest da mi se onda skida pola sata, al nema veze, slika mi je barem donekle dobra... Težim tome da jednog dana i ja imam flat pa da mogu one hd verzije skidat (gb i nekaj sitno po epizodi)...http://www.gay.hr/diskusije/images/smilies/hypno.gif
Ne moraš niš čekat ak znaš šta treba radit. :D
Modem iskopčaš i ukopčaš... Voila, skidaš opet. :D
i za to treba dosta vremena :D
lijepo mi se uvijek s torrenta skida na otprilike 450 kb/s sto mi je brzina t-com paketa kojeg sam uzeo (onaj najjeftiniji :D).
digiridan
26.09.2009., 17:03
A smije li se o tome ovako javno? :D
Ma da, pa činjenica je da cijeli pdf Neprikazano počiva na skidanju serija s interneta. Kažnjava se samo linkanje stranica i direkt linkova odakle se skidaju dotične. :)
HepiHipo
26.09.2009., 17:35
A ne ne, meni epizoda mora imati barem 350 mb... Jest da mi se onda skida pola sata, al nema veze, slika mi je barem donekle dobra... Težim tome da jednog dana i ja imam flat pa da mogu one hd verzije skidat (gb i nekaj sitno po epizodi)...http://www.gay.hr/diskusije/images/smilies/hypno.gif
175 MB u mkvu je savršena kvaliteta. Ništa drugačija od 350 avi. :p
Ja imam flat al mi se ne da čekat da mi se skine 1.36 GB koliko je HD verzija. :D
i za to treba dosta vremena :D
lijepo mi se uvijek s torrenta skida na otprilike 450 kb/s sto mi je brzina t-com paketa kojeg sam uzeo (onaj najjeftiniji :D).
Meni se na tom paketu skida na 480 sa megauploada. *beeelj*
Pogledala danas treći dio sa frendivcom opet, i jesam li ja jedina, il ona crnkinja, frendica glavne likice, malo sliči onoj glavnoj plavoj iz Heroja? :brukica:
Kojoj? Navijačici Claire ili starijoj, Tracy? Nema mi sličnosti s nijednom...:misli:
Navijam za to da ti se druga epizoda svidi vise od prve. :D
Jer je bolja. :D
Mkv rules. :cerek:
evo upravo pogledah drugu i trecu epku - odavno, tocnije od prve sezone GG nisam ovoliko se navukla na nest - stvarno mi je super, a DAMON je fakat damon, al koji damon, presavrsen, ko beba sam slinila :lol:
inace, sta se tice formata, onak mi je snobovski reci da moram gledat od 350 mb a ne od 150 mb i kaj je najzesce, da ti neko pusti mkv ili rmvb varijantu ne bi ni skuzila, ne na laptopu ;)
Pa ak si mogu priuštiti, zakaj ne? Ne vidim u tome nikaj snobovsko...:ne zna:
Kad nisam mogla, gledala sam i avi format od 100 mb i bilo mi je dobro. :ne zna: Kasnije sam skinula bolje verzije. :D
nista lose - ali ti tvrdis da je 350mb avi bolja kvaliteta od mkv 150 - sta nije tocno, savrsena je kvaliteta, naravno, treba znati odakle skinut - i ne, avi od 100mb epke ne mozes naci, to su ili rmvb ili mkv - koji su produkt novih tehnika snimanja i kajti ja znam cega al bog ih blagoslovio - jer su savrseni
ja mogu i blue ray al koji k ce mi to kad je sve super i ovako - ali necemo o tome, svatko radi sta ga volja :)
HepiHipo
26.09.2009., 18:02
Kojoj? Navijačici Claire ili starijoj, Tracy? Nema mi sličnosti s nijednom...:misli:
Sa onom vidovitom... Svaki put kad se nasmije ja se sjetim te plavuše. :ne zna:
Onda sam ja malo skrenula. Niš čudno. Zanemari.
@lie
Ja imam monitor od 26cm pa se razlika ne kuži. :D Nija samo lap. Nisam ja tak fensi. :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.