PDA

View Full Version : Hrvatska reprezentacija-opća tema (vol 1)

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

Crni_Bombarder
24.09.2010., 12:01
Zbog Markovica mi nogometna reprezentacija postaje odvratna.

NK Repka, pravi naziv.

pc_arhe
24.09.2010., 12:02
Ovo su citati stari 3 godine!
Sad nadji one nesto starije.

Dakle po vama Markovic laze kad kaze da o domacinstvu odlucije NO HNS a u dogovoru s Bilicem, koji se pak konzultira s izbornim stozerom?

Da, baš ću ja sad samo za tebe tražiti izjave. Nađi si ih sama.
Meni je ovo i više nego dovoljno.
I nađi izjave gdje igračikažu da ne žele igrati u Splitu, kako ti tvrdiš.
I da, Marković nikad ne laže :rolleyes:

lišina
24.09.2010., 12:03
tanja koji k citiras marjana i njegove sheme da nece navijat za reprezentaciju, i onda to svima nama nabijas na nos ka da je stajaliste svih nas iz splita/dalmacije/NEzagreba ?
koliko god mrzili hns i koliko god nan smetalo sta nas tako zapostavljaju, to je nasa reprezentacija, uvik ce mo je volit i navijat za nju, sta god ode neki rekli. naravno da nan smeta taj odnos, i da imamo neki osijecaj gorcine, ali hrvatska je bila i bit ce nasa reprezentacija.

iako, ako zaigra sammir :zubo:

Crni_Bombarder
24.09.2010., 12:05
Bilic rekao da mu Sammir ne treba, zvao Ilicevica a Pamica ne :facepalm:

pc_arhe
24.09.2010., 12:06
I najnovija izjava Bilića:
Stručni stožer nije oduševljen ni odlukom HNS-a da reprezentacija sve utakmice igra u Zagrebu.
- Iznenadila nas je želja Saveza da reprezentacija sve utakmice igra u Zagrebu. Željeli smo neke utakmice igrati u Splitu. Igrači i stručni stožer slažu se da je i Split uz Zagreb mjesto gdje imamo bazu za dobru pripremu - priča Bilić. No čini se da odluka o neigranju u Splitu nije definitivna.

Marijan
24.09.2010., 12:07
Meni samo jedna stvar nije jasna. Zasto dio mog naroda zbog kretena Markovica i HNS-a (protiv kojih imamo SVI toliko primjedbi) bojkotira nasu nacionalnu momcad, nasu reprezentaciju, nase igrace? Cime su oni to zasluzili?
Mene zaista rastuzuju ovakvi natpisi:

Prestrasno.

Zaslužili su time kad nakon 13.5 godina ne vide ništa i šute ka mutavi.
Zaslužili su što su preplaćena govna cajkaroška.
Zaslužili su jer je Kovač (neznam više koji od to dvoje kretena) rekao da je žalosno da u hrvatskoj nema stadiona di bi njegova jebena NK "Repka" igrala.
Pored jednogg Poljuda ovo gastarbajtersko smeće izgovara ovakvu bljuvotinu.

Vidim da te rastužuju ovakvi natpisi. E pa mene je TOTALNO RASPIZDIO HNS, IZBORNIK I IGRAČI. Meni je dosta. Kako se možeš pitati zašto sada. Di je tebi mozak? Uključi ga. Kada nešto voliš onda preko sranja možeš prelaziti neko vrime. Pošto ja Hrvatsku puno volim izdržao sam 13.5 godina. Ja više ne mogu. To ti je slično kad zlostavljana žena nakon 20-30 godina braka odluči pokrenuti rastavu. Samo budala pita zašto sada.
Ja više na ovo sranje ne idem.
Ovo nije NOGOMETNA REPREZENTACIJA HRVATSKE.
Ovi igrači, izbornik, HNS za mene nisu hrvati nego komforna, preplaćena beskičmenjačaka bagra. Njima se triba suditi za nanošenje štete ugledu hrvatske zastave i države.

Zato ja urlam iz sveg glasa:
AJMO ŽIDOVI

T@nja
24.09.2010., 12:08
Da, baš ću ja sad samo za tebe tražiti izjave. Nađi si ih sama.
Meni je ovo i više nego dovoljno.
I nađi izjave gdje igračikažu da ne žele igrati u Splitu, kako ti tvrdiš.
I da, Marković nikad ne laže :rolleyes:

A ko je ikad rekao da je itko od njih rekao da NE ZELE igrati u Splitu?
ONi su (bar vecina njih) preferirali Zagreb. Bilic kao prvi. I HNS je to postivao.

A tek kad se voda uzburkala, pocele su prstat izjave koje si nam dao.

pc_arhe
24.09.2010., 12:09
Malo šira izjava Bilića:

O neigranju u Splitu:

"Malo sam iznenađen kad sam čuo tu odluku. Očekivali smo i htjeli smo neke utakmice odigrati u Splitu. Sjećate se da je i Grčka trebala biti u Splitu. Ta utakmica nije odigrana u Splitu zbog atletike da se ne ošteti travnjak. Ja sam puno o tome pričao i s igračima i donijeli smo odluku da bi igrali u Splitu. To je bio i plan da se starta u Splitu i s Norveškom i Maltom i Gruzijom, pa i s Izaelom."

"Nisam ja ovo rekao na kavi, ovo sam rekao pred 20 mikrofona. Moj stav je jasan, a to je i stav igrača. Meni je najbitnije da pobijedimo utakmicu. Sve je to kompleksno jer se igrači moraju osjećati dobro, gdje su adekvatni uvjeti...Davno smo rekli da i u Maksimiru i u Splitu imamo sve te uvjete."

"Misim da je Split zaslužio domaćinstvo. Recimo i na temelju utakmice protiv Italije koju ja nisam mogao igrati. Bilo je neviđeno ludilo, a sjetite se samo Brazila i prijateljske utakmice. Pa i protiv Nizozemske je bilo dobro. S pravom su ljudi u Splitu revoltirani što nije bilo više utakmica u Splitu. Drugi razlog je taj što nikada nismo pobijedili u Splitu. No, tamo smo igrali protiv jako dobrih reprezentacija protiv kojih bi remizirali i u Zagrebu. Ne vjerujem u praznovjerja, ali bi bilo idealno započet s Maltom koji nije protivnik visoke klase. Kroz tu pobjedu bi se stvorila atmosfera i fluid između igrača i publike."

pc_arhe
24.09.2010., 12:10
govorim o navijanju, ne o bojkotu odlaska na Poljud.
Dakle, HNS, Markovic, Bilic i poneki igraci vec 10 godina otvoreno govore da ne zele igrati u Splitu i vi se tek SAD nadjete uvrijedjenim i prestajete NAVIJATI za repku?

Da te podsjetim:

A ko je ikad rekao da je itko od njih rekao da NE ZELE igrati u Splitu?
ONi su (bar vecina njih) preferirali Zagreb. Bilic kao prvi. I HNS je to postivao.

A tek kad se voda uzburkala, pocele su prstat izjave koje si nam dao.

Ajde prvo se usaglasi sama sa sobom.

T@nja
24.09.2010., 12:11
tanja koji k citiras marjana i njegove sheme da nece navijat za reprezentaciju, i onda to svima nama nabijas na nos ka da je stajaliste svih nas iz splita/dalmacije/NEzagreba ?
koliko god mrzili hns i koliko god nan smetalo sta nas tako zapostavljaju, to je nasa reprezentacija, uvik ce mo je volit i navijat za nju, sta god ode neki rekli. naravno da nan smeta taj odnos, i da imamo neki osijecaj gorcine, ali hrvatska je bila i bit ce nasa reprezentacija.

iako, ako zaigra sammir :zubo:

Ako zaigra Sammir, i ja cu prestat navijat. :D

Lisina, ispricavam se ako si steko dojam da mislim da je to stajaliste svih Dalmatinaca.

T@nja
24.09.2010., 12:14
Ajde prvo se usaglasi sama sa sobom.

OK, omaklo mi se. Dakle ispravit cu se, nisu nikad izjavili da NE ZELE igrat u Splitu, ali su otvoreno zagovarali Zagreb.
Ja se samo pitam zasto niste (neki od vas) vec tada prestali navijati za reprezentaciju.

brale_st
24.09.2010., 12:15
Ne vjerujem u praznovjerja, ali bi bilo idealno započet s Maltom koji nije protivnik visoke klase. Kroz tu pobjedu bi se stvorila atmosfera i fluid između igrača i publike."

:lol::lol:
O da, itekako bi se stvorija fluid.
A i bilo bi prilično atmosferično. :rofl::rofl:

T@nja
24.09.2010., 12:15
Malo šira izjava Bilića:

O neigranju u Splitu:

"Malo sam iznenađen kad sam čuo tu odluku. Očekivali smo i htjeli smo neke utakmice odigrati u Splitu. Sjećate se da je i Grčka trebala biti u Splitu. Ta utakmica nije odigrana u Splitu zbog atletike da se ne ošteti travnjak. Ja sam puno o tome pričao i s igračima i donijeli smo odluku da bi igrali u Splitu. To je bio i plan da se starta u Splitu i s Norveškom i Maltom i Gruzijom, pa i s Izaelom."

"Nisam ja ovo rekao na kavi, ovo sam rekao pred 20 mikrofona. Moj stav je jasan, a to je i stav igrača. Meni je najbitnije da pobijedimo utakmicu. Sve je to kompleksno jer se igrači moraju osjećati dobro, gdje su adekvatni uvjeti...Davno smo rekli da i u Maksimiru i u Splitu imamo sve te uvjete."

"Misim da je Split zaslužio domaćinstvo. Recimo i na temelju utakmice protiv Italije koju ja nisam mogao igrati. Bilo je neviđeno ludilo, a sjetite se samo Brazila i prijateljske utakmice. Pa i protiv Nizozemske je bilo dobro. S pravom su ljudi u Splitu revoltirani što nije bilo više utakmica u Splitu. Drugi razlog je taj što nikada nismo pobijedili u Splitu. No, tamo smo igrali protiv jako dobrih reprezentacija protiv kojih bi remizirali i u Zagrebu. Ne vjerujem u praznovjerja, ali bi bilo idealno započet s Maltom koji nije protivnik visoke klase. Kroz tu pobjedu bi se stvorila atmosfera i fluid između igrača i publike."

Bilic se pretvorio u ljigavu pickicu.
Sad mi samo reci da se ne sjecas njegovih argumenata zasto Zagreb i otvoreno drukanje da se igra u Zagrebu?

Marijan
24.09.2010., 12:16
Pa ta istina se vidla i prije pet godina, zasto ju vi tek sada vidite?
Odnosno tek sad reagirate "na glas".
Evo mene pita jedan tovar, da zakaj se mi nismo nikad pobunili protiv odluke Markovica da se ne igra u Splitu. Kak bi se to mi trebali pobuniti? Bojkotom Maksimira. :rolleyes: Mi srecom, jos uvijek navijamo za nase preplacene i bahate seljacine kad predstavljaju nas nacionalni tim.

To se zove solidarizacija, ali očito vama gori taj pojam ne znači ništa što se vidi i na primjeru dinama i bojkota. Za opće dobro se treba pobuniti protiv markovića i mamića a bojkot je najučinkovitija stvar. Normalno bojkot ne može uspjeti kad ima ovaca koje ne razume ništa.

the edge
24.09.2010., 12:17
Popis za Izrael:

VRATARI: Vedran Runje (Lens), Danijel Subašić (Hajduk), Stipe Pletikosa (Tottenham Hotspur)

BRANIČI: Vedran Ćorluka (Tottenham Hotspur), Josip Šimunić (Hoffenheim), Gordon Schildenfeld (Sturm), Ivan Strinić, Jurica Buljat (oba Hajduk), Dejan Lovren (Lyon)

VEZNI IGRAČI: Mladen Bartulović (Arsenal Kijev), Ognjen Vukojević (Dinamo Kijev), Tomislav Dujmović (Dinamo Moskva), Nikola Pokrivač (Salzburg), Ivan Rakitić (Schalke 04), Danijel Pranjić (Bayern), Drago Gabrić (Trabzonspor), Luka Modrić, Niko Kranjčar (oba Tottenham Hotspur), Ivo Iličević (Kaiserslautern)

NAPADAČI: Ivica Olić (Bayern), Eduardo (Šahtar), Mladen Petrić (HSV), Nikica Jelavić (Rangers), Mario Mandžukić (Wolfsburg)

nerazzurri
24.09.2010., 12:18
Iličević :lux:

Izgleda da Ćorluka onda ide desno, a na stopera upada čudnovati Šifo

lišina
24.09.2010., 12:19
svagi u elementu (http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/116474/Default.aspx) :s

odbojkašcro
24.09.2010., 12:21
Ono što Torcida tvrdi o Markoviću je uglavnom točno. Ali je činjenica da je Torcidi mržnja spram Markovića jača od ljubavi prema reprezentaciji. Pa kako se ovaj još jedno vrijeme neće dat sa mjesta predsjednika HNS-a, a stvari su posložene takvima da može ostat do kad hoće, još jedno vrijeme nećemo gledati reprezentaciju u Splitu. Da ima imalo soli u glavi Marković bi dao utakmicu sa Maltom u Osijek ili Rijeku.

odbojkašcro
24.09.2010., 12:23
To se zove solidarizacija, ali očito vama gori taj pojam ne znači ništa što se vidi i na primjeru dinama i bojkota. Za opće dobro se treba pobuniti protiv markovića i mamića a bojkot je najučinkovitija stvar. Normalno bojkot ne može uspjeti kad ima ovaca koje ne razume ništa.

A svi koji ne misle ko ti su ovce ?

Crni_Bombarder
Svagusa svakako ne treba kuriti vatru, o Boze dragi kakvi idioti vode hrvatski nogomet.

Zasto nema Pamica, ako mu je skinuta suspenzija?

odbojkašcro
Sad mi samo reci da se ne sjecas njegovih argumenata zasto Zagreb i otvoreno drukanje da se igra u Zagrebu?

A zašto bi to bilo pogrešno ?

lišina
24.09.2010., 12:25
evo dosa odbojkas, iden ca :kava:

kuzma2222
24.09.2010., 12:25
Ono što Torcida tvrdi o Markoviću je uglavnom točno. Ali je činjenica da je Torcidi mržnja spram Markovića jača od ljubavi prema reprezentaciji. Pa kako se ovaj još jedno vrijeme neće dat sa mjesta predsjednika HNS-a, a stvari su posložene takvima da može ostat do kad hoće, još jedno vrijeme nećemo gledati reprezentaciju u Splitu. Da ima imalo soli u glavi Marković bi dao utakmicu sa Maltom u Osijek ili Rijeku.

:bang:

Crni_Bombarder
24.09.2010., 12:26

Niti sam Torcida, niti me tangira "Zagreb vs Split", ali Markovic se postavio kao capo di tuti capi, bukvalno gazda sa velikim G, dakle gazda reprezentacije, on ju je poistovjetio sa sobom i svojom kamarilom. Markovic: HNS/reprezentacija, to sam ja.

Zato se ljudi okrecu protiv iste (reprezentacije) i zato je ista sve odbojnija velikom broju Hrvata. Osobno, pocinje mi se gaditi takav odnos snaga. Reprezentacija je u cijeloj prici samo zrtva, Markoviceva.

Veko32
24.09.2010., 12:28
Niti sam Torcida, niti me tangira "Zagreb vs Split", ali Markovic se postavio kao capo di tuti capi, bukvalno gazda sa velikim G, dakle gazda reprezentacije, on ju je poistovjetio sa sobom i svojom kamarilom. Markovic: HNS/reprezentacija, to sam ja.

Zato se ljudi okrecu protiv iste (reprezentacije) i zato je ista sve odbojnija velikom broju Hrvata. Osobno, pocinje mi se gaditi takav odnos snaga. Reprezentacija je u cijeloj prici samo zrtva, Markoviceva.

L´etat c´est moi. - Luj XIV :kava:

brale_st
24.09.2010., 12:31
svagi u elementu (http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/116474/Default.aspx) :s

Mene brine šta se i Reić razigra. :D

http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/116429/Default.aspx

Šta je ovo? :rofl:

odbojkašcro
24.09.2010., 12:31
Niti sam Torcida, niti me tangira "Zagreb vs Split", ali Markovic se postavio kao capo di tuti capi ...

Točno. I apsolutno neprimjereno.

Meni reprezentacija nije odbojna i neće biti. Pa bio predsjednik saveza Marković, Mamić, Svaguša, Kerum ili netko peti.

the edge
24.09.2010., 12:33
Marković je glup. Tek bi sada trebao organizirati utakmicu s Maltom u Splitu, to mu je čista win-win situacija.

Marijan
24.09.2010., 12:33

Di si ovu činjenicu našao? Pošto sam raspižđen sad ću te poslati onako temperamentno dalmatinski u kurac i sve te kao ti koji problem neigranja u ostatku zemlje relativizirate. Majmune odakle ti pravo da određivaš kolika je moja ljubav prema reprezentaciji. Idite u pički materinu i vi i vaša repka i marković i ruševina maksimirska. 13.5 godina s ne igra u splitu i imaš obraza ovdje nama srat. Majmune nabij klobuk na glavu i pravac ruševina maksimirska. Dabogda se srušila ovog trena

AJMO ŽIDOVI

rocco4
24.09.2010., 12:35
Glupost,Mamić ga javno ponizi i onda mu još Bilić izvrši zapovjedi pozivajući Sammira u repku,pored Iličevića,malog Pamića,Perišića ili Anas sHARBINIJA,KOJI SU SVI BOLJI OD NJEGA...

:confused:

jesi li ti uopče pročitao na šta sam se ja referirao

Crni_Bombarder
24.09.2010., 12:38
Pa kada neko privatizira reprezentaciju, ona onda vise nije to za sta se predstavlja, reprezentacija, vec privatno vlasnistvo odredjenog covjeka ili grupe ljudi. U ovom slucaju Markovica i njegove ekipe.

On ju je privatizirao, ne moze se brate dovijeka skrivati iza nje, nisu ljudi toliko glupi. Njemu reprezentacija dodje kao odlican stit i maska za njegove lopovluke, ono kao kad je onaj u Audiciji tetovirao Tita na ledja i izasao na demonstracije, pa kad policajac zamahne pendrekom a on digne majicu i okrene ledja, pa ti stisni i udari po Titu.

Apsolutno razumijem dalmatince odnosno splicane, do prije nekoliko mjeseci ili dana nisam podrzavao njihov stav prema reprezentaciji (odnosno stav ove vecine koja je bila protiv reprezentacije) ali sada definitivno vidim da su ljudi u pravu, ovo je teatar apsurda. Markovic vrijedja inteligenciju nacije. I niko mu nista ne moze (ta cinjenice opet moze roditi odbojnost i prema takvoj drzavi, u kojoj takav mamlaz moze raditi sto zeli, bez da mu itko moze reci halo stani konjino)

Basta
24.09.2010., 12:46
Marković je glup. Tek bi sada trebao organizirati utakmicu s Maltom u Splitu, to mu je čista win-win situacija.

narasla su im krila nakon što su prošle nevolje s fifom... osjećaju se svemoćni i nedodirljivi...

brale_st
24.09.2010., 12:47

:D
A ja se sve nadam i očekujem... Samo sad mu je i Svagi udijelio košaricu tako da su šanse za Maltu u Splitu minorne.

A kakva bi to "tekma" bila, puna atmosfere, a naročiti bi se fluid razvio ako bismo na Poljudu dočekali debi Sammira... Cili život ću žalit šta smo propustili šansu za neviđeni spektakl... :D

pc_arhe
24.09.2010., 12:52
A ja se sve nadam i očekujem... Samo sad mu je i Svagi udijelio košaricu tako da su šanse za Maltu u Splitu minorne.

A kakva bi to "tekma" bila, puna atmosfere, a naročiti bi se fluid razvio ako bismo na Poljudu dočekali debi Sammira... Cili život ću žalit šta smo propustili šansu za neviđeni spektakl... :D
Pa Malta se igra u Zagrebu. To je već jučer odlučeno:
Uključio se i glavni tajnik HNS-a, Zorislav Srebrić, koji je kazao: "Jučer je samo raspravljano o mogućnostima odigravanja domaćih utakmica. Stjecajem okolnosti, utakmica s Maltom igra se u Zagrebu...

...Glavni tajnik je dodao kako je stota godišnjica Hajduka odlična prilika da se i Hrvatska vrati u Split, ali je "utakmica s Maltom zbog nekih rokova prebačena u Zagreb".

http://www.hrsport.net/vijesti/404329/nogomet-reprezentacija/bilic-ovaj-popis-je-moje-misljenje
Ali pazi opravdanja - stjecajem okolnosti i zbog nekih rokova :rofl::rofl:

Hildegard
24.09.2010., 12:53

Nek kaže da će se samo protiv Malte igrat u Splitu i doć će revoltirani ljudi i skandirat Markoviću pokislo ti perje i Srebriću lopove, jebeš zagreb jebeš dinamo, transparentni: ''repka'' goni se na maksimirsko ruglo, i slično. Show, na tu bi utakmicu bi išao da se smijem.:rofl:

I to bi Markoviću došlo savršeno da ima još jedno svoje opravdanje kako bi se samo u ZG igralo, a on i Mamić se grle u loži dok Semmir igra za repku...kako si i rekao, win-win situacija:)

Enticer
24.09.2010., 12:53
Nije mi jasno zašto još zove Pokrivača i Gabrića kad oni igraju samo epizodne uloge (a Gabrić čak ni to ) u svojim ne baš moćnim klubovima.

odbojkašcro
24.09.2010., 13:05
„Dok smo čekali vaša obećanja,
Reprezentacija je punila maksimirska zdanja,
Sad oćete u Splitu,
A mi vam nudimo tvrdu kitu.“

Poruka Torcide je jasna, ne želimo reprezentaciju u Splitu. Dakle, kad ja napišem da je Torcidi mržnja spram Markovića njima bitnija od ljubavi prema reprezentaciji, onda je to točno, pa koliko god me vrijeđali. Mogli su reći, OK, mi želimo reprezentaciju u Splitu koliko god ne volimo Markovića. Ali odlučili su se reći ne reprezentaciji u Splitu.
To što oni očekuju da će im se Marković klanjati, ispričavati i neznam što drugo toliko je realno koliko i da će se Torcida ispričati recimo za hukanje Sammiru. A ne velim da ne bi bilo potrebno. Oboje.

the edge
24.09.2010., 13:15
I to bi Markoviću došlo savršeno da ima još jedno svoje opravdanje kako bi se samo u ZG igralo, a on i Mamić se grle u loži dok Semmir igra za repku...kako si i rekao, win-win situacija:)

Upravo tako. A ako slučajno ispadne da atmosfera bude dobra, reći će: "vidite da vam je dobra i Malta". Čovjek ne može izgubiti. Samo je preglup ili pretvrdoglav da bi se toga sjetio.

Luyindula
24.09.2010., 13:16
Subašić :facepalm:

Galactus
24.09.2010., 13:23
Na utakmicama Hrvatske u Maksimiru, na tribinama, ima najmanje purgera, tko je bio zna kakvo je to šaroliko društvo, tako da antagonizam sjever-jug može popušit samo neki poluobrazovani klinac... Idealno bi bilo da navijači bojkotiraju utakmicu u Zagrebu i postave samo ogroman transparent "I Split je Hrvatska", al kako nama u zadnje vrijeme idu bojkoti još bi više ljudi bilo na stadionu...

Solidarnost kao moralni pojam označava obvezu zauzimanja čovjeka za čovjeka.
Pitanje je samo da li u našoj Hrvatskoj još uvijek postoji čovjek, il je zadnji čovjek poginuo `95, a govna naslijedila državu...

Humphrey
24.09.2010., 13:30
Budimo iskreni ovdje krivica leži samo na Splitu i Torcidi.Nakon što su vam velikodušno ponudili Maltu vi ste sa prezirom na to gledali umjesto da ste ugostili poštovane suparnike i napokon se dokazali kao grad koji voli nogomet i prije svega Hrvatsku.Morate znati puno je pitanja oko vas,ne zna se još volite li vi našu domovinu.I tako mogli ste se sa smiješkom zahvaliti gospodinu Markoviću i HNS-a na tako velikodušnoj ponudi i ostavit na njih odličan dojam i skinuti sjene sumnje sa sebe.Zar je bio problem napuniti Poljud sa nekih 35 000 ljudi protiv Malte,ok 30000 minimalno ali ispod ne jer to bi značilo kako mrzite Hrvatsku i pljujete na njene svetinje,i navijate zdušno za repku koja bi vam onda bila zahvalna i tko zna možda već u idućim kvalifikacijama bi dobili neku malo jaču repku,neku poput Estonije.Trebali ste polako vraćati povjerenje nogometne javnosti a ne onako južnjački drsko zahtjevati neko poštovanje od HNS-a pa čak i tražiti gostovanje neke nogometne sile poput Grčke.Morate vi još nama dokazati kako volite ovu državu i njenu repku.

brale_st
24.09.2010., 13:32
„Dok smo čekali vaša obećanja,
Reprezentacija je punila maksimirska zdanja,
Sad oćete u Splitu,
A mi vam nudimo tvrdu kitu.“

Poruka Torcide je jasna, ne želimo reprezentaciju u Splitu. Dakle, kad ja napišem da je Torcidi mržnja spram Markovića njima bitnija od ljubavi prema reprezentaciji, onda je to točno, pa koliko god me vrijeđali. Mogli su reći, OK, mi želimo reprezentaciju u Splitu koliko god ne volimo Markovića. Ali odlučili su se reći ne reprezentaciji u Splitu.
To što oni očekuju da će im se Marković klanjati, ispričavati i neznam što drugo toliko je realno koliko i da će se Torcida ispričati recimo za hukanje Sammiru. A ne velim da ne bi bilo potrebno. Oboje.

Čouk je dobija ban samo zato šta je reka šta te ide. No eto ja neću ponovit njegove riči iako ih potpisujem. Biću dobar i pristojan poput Srebrića. :D

Dakle, ljudi u Splitu, a ne samo Torcida, imaju jednu zanimljivu karakteristiku koja se zove ponos. Ljudi su to tebi već puno puta pokušali objasnit, međutim ti uporno ne shvaćaš. I stoga mogu doć do samo jednog jedinog zaključka: ponos ti je nepoznat pojam. Pokušaj pronać tu riječ u Klajićevom riječniku, shvatit ćeš o čemu se tu radi.

Veko32
24.09.2010., 13:33
Al stvarno je bio vizionar onaj koji nam je dao nadimak europski Brazil :rofl::rofl:

Hildegard
24.09.2010., 13:35
Budimo iskreni ovdje krivica leži samo na Splitu i Torcidi.Nakon što su vam velikodušno ponudili Maltu vi ste sa prezirom na to gledali umjesto da ste ugostili poštovane suparnike i napokon se dokazali kao grad koji voli nogomet i prije svega Hrvatsku.Morate znati puno je pitanja oko vas,ne zna se još volite li vi našu domovinu.I tako mogli ste se sa smiješkom zahvaliti gospodinu Markoviću i HNS-a na tako velikodušnoj ponudi i ostavit na njih odličan dojam i skinuti sjene sumnje sa sebe.Zar je bio problem napuniti Poljud sa nekih 35 000 ljudi protiv Malte,ok 30000 minimalno ali ispod ne jer to bi značilo kako mrzite Hrvatsku i pljujete na njene svetinje,i navijate zdušno za repku koja bi vam onda bila zahvalna i tko zna možda već u idućim kvalifikacijama bi dobili neku malo jaču repku,neku poput Estonije.Trebali ste polako vraćati povjerenje nogometne javnosti a ne onako južnjački drsko zahtjevati neko poštovanje od HNS-a pa čak i tražiti gostovanje neke nogometne sile poput Grčke.Morate vi još nama dokazati kako volite ovu državu i njenu repku.

:rofl::rofl::rofl:

Hvala ti na ovome, baš sam se nasmijao.:D

Humphrey
24.09.2010., 13:36
:rofl:
Aj priznaj da radiš u HNS-u. Ne može običan čouk bit vako pametan. :rofl::rofl:

Ovo priznaj mi zvuči kao da bih se ja kao trebao sramiti toga.Nema srama,ja sam zadužen za nabavljanje djevica čiste plave krvi koje se onda žrtvuju našem Zmaju.

brale_st
24.09.2010., 13:37

:s:s:s:s:s:s:s:s

brale_st
24.09.2010., 13:40
Ovo priznaj mi zvuči kao da bih se ja kao trebao sramiti toga.Nema srama,ja sam zadužen za nabavljanje djevica čiste plave krvi koje se onda žrtvuju našem Zmaju.

Ulipša si mi dan. :lol:

odbojkašcro
24.09.2010., 13:46
Čouk je dobija ban samo zato šta je reka šta te ide. No eto ja neću ponovit njegove riči iako ih potpisujem. Biću dobar i pristojan poput Srebrića. :D

Dakle, ljudi u Splitu, a ne samo Torcida, imaju jednu zanimljivu karakteristiku koja se zove ponos. Ljudi su to tebi već puno puta pokušali objasnit, međutim ti uporno ne shvaćaš. I stoga mogu doć do samo jednog jedinog zaključka: ponos ti je nepoznat pojam. Pokušaj pronać tu riječ u Klajićevom riječniku, shvatit ćeš o čemu se tu radi.

Čovjek je dobio ban jer nije sposoban voditi normalnu raspravu bez vrijeđanja. To je sve.
A ovo za ponos, pa čuj ... I Marković ima ponos. U biti i ovo neigranje u Splitu je natjecanje između Markovića i Torcide tko ima veći ponos. I svatko od njih nastupa sa pozicije sile tamo gdje može.

brale_st
24.09.2010., 14:05
Čovjek je dobio ban jer nije sposoban voditi normalnu raspravu bez vrijeđanja. To je sve.
A ovo za ponos, pa čuj ... I Marković ima ponos. U biti i ovo neigranje u Splitu je natjecanje između Markovića i Torcide tko ima veći ponos. I svatko od njih nastupa sa pozicije sile tamo gdje može.

Nije ovo utakmica Markovića i Torcide nego utakmica Markovića protiv Splita (a vjerojatno i malo šire). Za sada je situacija win-win, mi ne želimo "repku" u Splitu, on ne želi "repku" u Splitu, "repka" ne igra u Splitu, svi sritni i zadovoljni.

Samo takvi poput tebe nam kvare idilu. Viš kako smo se odma sve dogovorili s Humphreyem iz HNS-a. :ne zna:

Vincent V
24.09.2010., 14:06
Uzmite si repku ak hoćete do 2078 što se mene tiće...Izgleda da trebamo popušit dva ciklusa da vidimo da ipak neki kurac ne štima u repki i savezu

papirlova
24.09.2010., 14:11
Svaguša :top:

odbojkašcro
24.09.2010., 14:15
Viš kako smo se odma sve dogovorili s Humphreyem ...

Pa činjenica je da jeste na istoj valnoj dužini.

Serse
24.09.2010., 14:15
Nek kaže da će se samo protiv Malte igrat u Splitu i doć će revoltirani ljudi i skandirat Markoviću pokislo ti perje i Srebriću lopove, jebeš zagreb jebeš dinamo, transparentni: ''repka'' goni se na maksimirsko ruglo, i slično. Show, na tu bi utakmicu bi išao da se smijem.:rofl:

Znaš šta ja ne kužim? Kad smo pričali nedavno zašto je atmosfera na Nizozemskoj bila tako loša je bila šema da se u Splitu igra jednom u 5 godina, da ljudi nisu naviknuli, da treba proći barem 5 utakmica u kontinuitetu da se to popravi itd itd., a jebu vas prijateljske utakmice i Malta. Pa neće vam valjda Grčku dati ako ste i sami svjesni kakva je situacija i da će trebat vremena. Npr. 3 prijateljske utakmice + Malta i Latvija unutar godine, godine i pol pa se onda može razgovarati o jačim utakmicama :ne zna:

brale_st
24.09.2010., 14:18
Znaš šta ja ne kužim? Kad smo pričali nedavno zašto je atmosfera na Nizozemskoj bila tako loša je bila šema da se u Splitu igra jednom u 5 godina, da ljudi nisu naviknuli, da treba proći barem 5 utakmica u kontinuitetu da se to popravi itd itd., a jebu vas prijateljske utakmice i Malta. Pa neće vam valjda Grčku dati ako ste i sami svjesni kakva je situacija i da će trebat vremena. Npr. 3 prijateljske utakmice + Malta i Latvija unutar godine, godine i pol pa se onda može razgovarati o jačim utakmicama :ne zna:

Istina, atmosferu u Maximiru protiv Grčke Poljud bi teško nadmašija.
Moramo na visinske pripreme. :kava:

T@nja
24.09.2010., 14:23
Slusala sam Svagija uzivo. Fakat je ljut. :D
Triput je spomenuo neko igranje na "Vinbleju" i tek kad sam procitala na Net-u, skuzim da je pricao o Wembliju. :D

cantona007
24.09.2010., 14:27
Zašto se neki sad bune na ovu odluku,a prije kojeg tjedna su se bunili što će možda stavit Maltu na Poljud pa bi to bile samo mrvice i ponižavanje Splita i Dalmacije?

Po meni i bolje da ta Malta nije u Splitu jer su ljudi isfrustrirani godinama ignoriranja i ponižavanja Splita što se tiče utakmica reprezentacije i ta utakmica bi vjerojatno samo poslužila kao dobar argument da Split opet neko vrijeme ne dobije utakmice reprezentacije jer bi se vjerojatno zviždalo,vrijeđalo jer su ljudi isfrustrirani odnosom prema Splitu.

Prava prilika za prekid zapostavljanja Splita bi bila neka veća utakmica u slijedećem ciklusu.Tu bi važnost utakmice zasjenila frustracije i ogorčenost navijača i vjerojatno ne bi bilo nekog većeg vrijeđanja,nego bi svi zajedno navijali za reprezentaciju.

Iako sumnjam u takav scenarij.Ako i bude uskoro utakmica u Splitu,teško da će biti protiv nekog jačeg protivnika.

brale_st
24.09.2010., 14:35
Meni je samo žaj šta "repka" opet igra u Zagrebu, a Malta je idealna prilika za koji manji stadion.
No Biliću i njegovim toyboysima valjda odgovara blizina Čateža. Ne daj bože vozit se dvi ure do Osijeka ili Pule.

odbojkašcro
24.09.2010., 14:38
Zašto se neki sad bune na ovu odluku,a prije kojeg tjedna su se bunili što će možda stavit Maltu na Poljud pa bi to bile samo mrvice i ponižavanje Splita i Dalmacije?
Po meni i bolje da ta Malta nije u Splitu jer su ljudi isfrustrirani godinama ignoriranja ...

Splitu se nudio paket od pet utakmica nogometne reprezentacije, i to dvije prijateljske s Norveškom i Češkom te kvalifikacijske protiv Malte, Gruzije i Izraela. Iz Hajduka su poručili: Dođite na derbi i dogovorit ćemo se!
I onda su jasno pokazali što misle o tome.
Dakle, nije istina da se nudila samo Malta.

odbojkašcro
24.09.2010., 14:39
Meni je samo žaj šta "repka" opet igra u Zagrebu, a Malta je idealna prilika za koji manji stadion.

Već sam ranije napisao da bi trebalo dati Rijeci ili Osijeku.

giovanni006
24.09.2010., 14:41

protiv malte vise od 10000 gledatelja je iznenadenje, di god da se igra

Jalnuški Diletant
24.09.2010., 14:42
:rofl::bicedobro:

Samo da pitam. Jel se važi :D ako igrac kaze da radje hoce igrati u Zagrebu (dakle, ne veli da NE ZELI igrati u Splitu)? Jel onda prestajes navijati za reprezentaciju?

Ja ne mogu navijat za neku skupinu nogometaša, nogometnu momčad koja pretendira (M.Ć.B. :D) sebe nazivati HRVATSKOM nogometnom reprezentacijom, koja radije igra u jednom hrvatskom gradu nego u drugom.

To za mene nema veze s HRVATSKOM nogometnom reprezentacijom i za takvu skupinu me NE MOGU vezivati ikakve emocije.

Možda više antipatija nego simpatija jer ZLORABE hrvatska, MOJA!!!, nacionalna obilježja za svoje sitne, lokalne, interese.

the edge
24.09.2010., 14:46
Meni je samo žaj šta "repka" opet igra u Zagrebu, a Malta je idealna prilika za koji manji stadion. .

Recimo, Dugopolje. Ali nema Marković pameti.

Playlife_
24.09.2010., 14:49
:rofl::bicedobro:

Samo da pitam. Jel se važi :D ako igrac kaze da radje hoce igrati u Zagrebu (dakle, ne veli da NE ZELI igrati u Splitu)? Jel onda prestajes navijati za reprezentaciju?

Igrači su profesionalci. Tko ih uopće pita. :ne zna:

Znači zbog hira dvojice-trojice polupismenih nogometaša se triba stvorit nogometni razdor u hrvata? Kamon :D

Igrači i savezi prolaze, ostajemo samo Hrvatska i mi. :)

Serse
24.09.2010., 14:51
Istina, atmosferu u Maximiru protiv Grčke Poljud bi teško nadmašija.
Moramo na visinske pripreme. :kava:
Najlošija atmosfera na Maksimiru u zadnjih 5 godina je 105920429 puta bolja od poljudske s Nizozemskom. Raspravljali smo o tome i prihvatio sam razloge zašto je to tako. Al čemu onda zahtjevanje najvažnijih utakmica ako ste i sami svjesni da ćete više pjevat "Markoviću, Markoviću" i "ukleti stadion" nego navijat :)

Playlife_
24.09.2010., 14:55
Najlošija atmosfera na Maksimiru u zadnjih 5 godina je 105920429 puta bolja od poljudske s Nizozemskom. Raspravljali smo o tome i prihvatio sam razloge zašto je to tako. Al čemu onda zahtjevanje najvažnijih utakmica ako ste i sami svjesni da ćete više pjevat "Markoviću, Markoviću" i "ukleti stadion" nego navijat :)

Neće se to pjevat. Ljudi zahtijevaju ispriku, ne samo Splitu nego i ostatku države. Virujem da ovo možeš skužit zato te molim da požuriš jer ovako ne pomažeš. :D

T@nja
24.09.2010., 14:57
Ja ne mogu navijat za neku skupinu nogometaša, nogometnu momčad koja pretendira (M.Ć.B. :D) sebe nazivati HRVATSKOM nogometnom reprezentacijom, koja radije igra u jednom hrvatskom gradu nego u drugom.

To za mene nema veze s HRVATSKOM nogometnom reprezentacijom i za takvu skupinu me NE MOGU vezivati ikakve emocije.

Možda više antipatija nego simpatija jer ZLORABE hrvatska, MOJA!!!, nacionalna obilježja za svoje sitne, lokalne, interese.

Pa onda si bio zaveden tolikih godina i navijao si za skupinu koja zlorabi hrv. obiljezja?! Nekako se bojim da ces onda biti najvise razocaran u braću koju si toliko postivao. Braću Kovac. :( Oni su bili najzesci zagovornicci igranja u ZG. Odmah nakon Bilica.

Jalnuški Diletant
Mene brine šta se i Reić razigra. :D

http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/116429/Default.aspx

Šta je ovo? :rofl:

Kad jedan od rijetkih novinara tzv. Slobodne Dalmacije (u stvari splitske podružnice beogradske Politike ekspres) koji je istinski domoljub i koji je baš ono pravi Hrvatina napiše ovakav tekst - onda i najblesavijem blesanu mora bit jasno što su Marković i HNS postigli i do čega su doveli i dogurali hrvatski (ne samo nogometni) puk.

Tekst zaslužuje potpunu objavu i u ovom mediju:

Stidite se, predsjedniče HNS-a Markoviću, zajedno sa svim članovima Izvršnog odbora HNS-a, naročito oni delegirani iz Dalmacije, svi zajedno koji ste uopće osmislili prijedlog da se ubuduće sve utakmice reprezentacije Hrvatske igraju u Zagrebu.

Stvarno, jeste li svjesni koju sportsku, političku, uopće društvenu štetu činite ovom narodu?

Jeste li vi bratija koja jedino misli na svoj komoditet i prioritete, jeste li u stanju shvatiti što radite s idejom „hrvatskog Wembleya“?

Ma koji jadni Wembley u Zagrebu? Još samo fali da Hrvatski olimpijski odbor, pa onda vlada podrži taj idiotski prijedlog i da se donese odluka o izgradnji novog stadiona, jednog Wembleya u Maksimiru i to iz državne kase, na račun građana Hrvatske.

Stvarno ste pretjerali, zbog takvog prijedloga, bez obzira što se ni u ludilu neće prihvatiti, poslije svega trebate doslovno moliti ispriku ljubiteljima nogometa u Splitu i Dalmaciji, ali i uopće u sredinama gdje se igra nogomet.
Ma što ste vi glavari nogometni to smislili?

Jeste li pri zdravoj pameti? Je li znate da ste odgovorni za izazivanje netrpeljivosti na relaciji sjever – jug Hrvatske?

Jeste li svjesni da taj prijedlog predstavlja strašni okidač, s neprocjenjivim negativnim posljedicama za nogomet i naš sport uopće?

Potpis do neba.

reg. ovisnik
a na prijateljskoj(usput 0-3) bi trebalo sve gorit?

Uozbilji se

Chiro23

Pa i Velika,zašto ne tamo?Isto fin novi stadion.Danas-sutra kad se završi stadion u Puli,može i tamo.

T@nja
24.09.2010., 14:59
Igrači su profesionalci. Tko ih uopće pita. :ne zna:

Znači zbog hira dvojice-trojice polupismenih nogometaša se triba stvorit nogometni razdor u hrvata? Kamon :D

Igrači i savezi prolaze, ostajemo samo Hrvatska i mi. :)

Play :cerek:, tako mlad, a tako bistar. :grli:

odbojkašcro
24.09.2010., 15:00

Hrvatska na stadionu od 5.000 ? Pa najmanje je u prošlim kvalifikacijama bilo kontra Andore 15.000. Mada je stadion lijep, a i za razbijanje ove situacije možda ne bi bilo loše.

Playlife_
24.09.2010., 15:00
Play :cerek:, tako mlad, a tako bistar. :grli:

:mikrocerek:

Jalnuški Diletant
24.09.2010., 15:06
Znaš šta ja ne kužim? Kad smo pričali nedavno zašto je atmosfera na Nizozemskoj bila tako loša je bila šema da se u Splitu igra jednom u 5 godina, da ljudi nisu naviknuli, da treba proći barem 5 utakmica u kontinuitetu da se to popravi itd itd., a jebu vas prijateljske utakmice i Malta. Pa neće vam valjda Grčku dati ako ste i sami svjesni kakva je situacija i da će trebat vremena. Npr. 3 prijateljske utakmice + Malta i Latvija unutar godine, godine i pol pa se onda može razgovarati o jačim utakmicama :ne zna::D

Evala meštre. :rolleyes:

Ne triba nigdi naglit.

Ove godine bi bila dobra Malta, idući ciklus Andora, pa za 4 godine San Marino, a onda, za 6-8 godina možemo razmišljat o Bjelorusiji ili Estoniji u Splitu.

Da se ne bi previše šokirali Grčkom nakon 13,5 godina...

A za Italiju ili Englesku, Francusku ili Njemačku, Španjkolsku ili Nizozemsku bi bili spremni za jedno ciglih 20-ak godina.

Ranije bi nas moglo kolpat.

Basta
24.09.2010., 15:08
što se čudite, ova hrvatska ionako u bezbroj segmenata funkcionira kao grad-država, sad su to prisnažili i u vrhu zagrebačke nogometne organizacije... :kava:

Serse
24.09.2010., 15:10
Neće se to pjevat. Ljudi zahtijevaju ispriku, ne samo Splitu nego i ostatku države. Virujem da ovo možeš skužit zato te molim da požuriš jer ovako ne pomažeš. :D
Neće? Pa pola vas tu navija za Židove odjednom :ne zna:

Jalnuški Diletant
24.09.2010., 15:13
Pa onda si bio zaveden tolikih godina i navijao si za skupinu koja zlorabi hrv. obiljezja?! Nekako se bojim da ces onda biti najvise razocaran u braću koju si toliko postivao. Braću Kovac. :( Oni su bili najzesci zagovornicci igranja u ZG. Odmah nakon Bilica.

Koji je tvoj problem? :ne zna:

Ja nikako ne razumijem što mi hoćeš reći?

Može li malo izravnosti, molim? :)

Basta
24.09.2010., 15:14

http://www.smileyshut.com/smileys/new/Flags/israel-flag-51.gif

MEP
to sto je UEFA nije izrekom zabranila ne znaci bas previse, svakako meni nije argument da je ta zastava benigna
razumijem da on za nekoga moze predstavljati borbu juga protiv dominacije sjevera, ali to ti je onako - na rubu hodanja okolo s svastikom i pricati da u biti zelis siriti krscansku vjeru jer je to samo "crux dissimulata"

Čekaj, čekaj, čekaj:D Primao o nogomet, a tebi nije bitno šta UEFA misli?:ne zna:
Pa to je jedino bitno...

od kud' ti informacija da je Hajduk kaznjen s 30,000kn za zastavu ?
prije je nesto bilo govora o kazni za zastavu, ali je to bilo jos u 5.mj. i druga cifra

Govorim za ovu utakmicu, kao šta sam napisao u tiskovnom izdanju Slobodne Dalmacije od 23.9.2010. piše da je Hajduk kažnjen 40,000 kn zbog propusta u prganizacije utakmice Hajduk-Dinamo igrane na Poljudu 4.9.2010. i to 30,000 radi rasističkog transparenta (za kojeg smo do sada utvrdili da nije rasistički:)) i 10,000 zbog bakljade. E sad ako laže slobodna, lažem i ja...

Iako, odmakli smo se od teme masu, sve ovo šta ja sad pišem nema nikakve veze sa neigranjem Reprezentacije na Poljudu...

što ove nove odluke znače, da će otkazat ponuđene utakmice na poljudu?

A kad sam ja reka da će se to dogodit onda su mi rekli da trolam:)
Uostalom koga ovo čudi? Ko misli da je ovo radi transparenta?!

Ne bit naivni, ovo je igrokaz koji traje već godinama, ovo je već 101. obećana pa otkazana utakmica:)

odbojkašcro
Kad jedan od rijetkih novinara tzv. Slobodne Dalmacije ...

Potpis do neba.

Zdravko Reić, SD, 20.12.2009.:
"Reji kao strancu neshvatljiva je i opstrukcija (bojkot na derbiju) i destrukcija (naslađivanje navijača Hajduka poslije gola Moslavine) s tribina, on po svemu sudeći nije shvatio onu splitsku: “što gore, to bolje”, odnosno ne razumije anarhističko stajalište toliko puta izraženo buntom protiv svega i svakoga. Rukovodstvo Hajduka je pokušalo ući u dijalog s Torcidom, raspraviti sve točke Kodeksa, ali je dobilo odbijenicu.
Jer, izgleda, tu se nema što raspravljati, nego se mora postupiti po diktatu, imperativima, zahtjevima dijela navijača. U takvoj klimi teško će Hajduk do svoje logične razine, a to je barem ravnopravna utrka s Dinamom... "

T@nja
24.09.2010., 15:15
što se čudite, ova hrvatska ionako u bezbroj segmenata funkcionira kao grad-država, sad su to prisnažili i u vrhu zagrebačke nogometne organizacije... :kava:

I te ces navijat za židove? :cerek:

Nego....
Prekidamo sve odnose s HNS-om - rekao je Svaguša.

Znaci li to da izlazite iz Lige? :confused:

pandur!
24.09.2010., 15:17
Svaguša :top:
Svaguša = Mamić

Tip je samo ljubomoran na Mamićevu vezu s Markovićem, ali je baš kao i Mamić, kriminalac (tj. drek od čovjeka).

Serse
24.09.2010., 15:19
a na prijateljskoj(usput 0-3) bi trebalo sve gorit?

Uozbilji se
O da, to je jebeno opravdanje. To je prijateljska utakmica i rano smo dobili gol za 0:1 pa je ok šta smo se više bavili HNS-om i (bivšim) Dinamovim igračima nego utakmicom :)

Rekoh ja, kužim da vam idu na kuratz, idu cijeloj Hrvatskoj, a ne samo vama... al ovim bahaćenjem samo idete Markoviću na mlin.

revelator
24.09.2010., 15:19
Mene ko Zagrepčana sram Mamića i sram me kako izgleda maksimirski stadion, a ko građana Hrvatske me sram Markovića. Što one MIGove nisu vozili iznad Zagreba pa da njih dvojicu ubiju dijelovi aviona, umjesto one babe u polju!

Playlife_
24.09.2010., 15:20

Ne navija. Pusti sad ekstreme vruće glave. :D To je ionako napisano jučer nakon šta se opet izašlo da reprezentacija igra stalno u Zagrebu.

Čovječe, traži se isprika. Znači: "Ja, Vlatko Marković u ime cijelog HNS-a izražavam žaljenje šta je ostatak nogometne Hrvatske zanemaren svih ovih godina. Primite naše iskrene isprike s nadom da nastavljamo svi zajedno bodrit Hrvatsku nogometnu reprezentaciju." :D

Sve ostalo bi bilo pljunit sebi lice.

Šta se tiče atmosfere.. Valjda ti je jasno da su navijačke skupine te koje animiraju ostatak tribina i stvaraju atmosferu? Splitska navijačka skupina je bojkotirala i Nizozemsku i Brazil. Da, ona ista skupina koja ide i u Zagreb, iu Estoniju, ma na kraj svita.

Molim te, saberi se, nisam mislija da ću tebi morat objašnjavat. :D

MEP
24.09.2010., 15:21
Splitu se nudio paket od pet utakmica nogometne reprezentacije, i to dvije prijateljske s Norveškom i Češkom te kvalifikacijske protiv Malte, Gruzije i Izraela. Iz Hajduka su poručili: Dođite na derbi i dogovorit ćemo se!
I onda su jasno pokazali što misle o tome.
Dakle, nije istina da se nudila samo Malta.

:rofl::rofl:
Da vidim jesam razumio, znači Čelnici Hajduka su pozvali HNS na dogovore i onda kad je lokalna navijačka skupina digla transparent Markoviću da jede govna (koja je i obečao pojest:ne zna:) on je odlučio da Split neće dobit ništa:rofl::rofl: S kim je onda Markvoić pregovarao na kraju? S Torcidom?

Prika trolaš, jer nisi toliko glup da ovo stvarno misliš:)

I točno, nije nuđena samo Malta, nego je nuđeno 5 utakmica, da bi se jučer na sjednici Marković isčuđavao kako Split ima obraza tražit čak 3 utakmice:rofl: I da to tako neće moć. Imaš sve crno na bijelo, samo čitaj sa razumjevanjem

Jalnuški Diletant
24.09.2010., 15:22
Uostalom koga ovo čudi? Ko misli da je ovo radi transparenta?!

Ne bit naivni, ovo je igrokaz koji traje već godinama, ovo je već 101. obećana pa otkazana utakmica:)

:top:

To je to.

S transparentom - bez transparenta, s porazom - bez poraza, na ruglu u Maksimiru ili na običnoj ledini... igralo bi se u Zagrebu.

Sve ostalo su priče za malu dicu.

Basta
24.09.2010., 15:24
I točno, nije nuđena samo Malta, nego je nuđeno 5 utakmica, da bi se jučer na sjednici Marković isčuđavao kako Split ima obraza tražit 3 utakmice:rofl: I da to tako neće moć. Imaš sve crno na bijelo, samo čitaj sa razumjevanjem
ni prvi ni zadnji put da su splitu nuđene utakmice verbalno i da se na kraju od tog odustalo... ako se ne varam, vizionari su već onda upozoravali da od tog nema ništa... mislio sam, neće valjda opet... vizionari... :s

http://www.emofaces.com/en/emoticons/m/malta-emoticon-flag.gif

pandur!
Mene ko Zagrepčana sram Mamića i sram me kako izgleda maksimirski stadion, a ko građana Hrvatske me sram Markovića. Što one MIGove nisu vozili iznad Zagreba pa da njih dvojicu ubiju dijelovi aviona, umjesto one babe u polju!

:cerek:

papirlova
Svaguša = Mamić

Tip je samo ljubomoran na Mamićevu vezu s Markovićem, ali je baš kao i Mamić, kriminalac (tj. drek od čovjeka).

ništa pogrešno nije rekao. to sam želio reći.

reg. ovisnik
O da, to je jebeno opravdanje. To je prijateljska utakmica i rano smo dobili gol za 0:1 pa je ok šta smo se više bavili HNS-om i (bivšim) Dinamovim igračima nego utakmicom :)

Rekoh ja, kužim da vam idu na kuratz, idu cijeloj Hrvatskoj, a ne samo vama... al ovim bahaćenjem samo idete Markoviću na mlin.

idemo mu na mlin:rolleyes:...i tako 13,5 godina...:top:

Čitate li vi sebe(ti si samo primjer s ovim "biserom") nakon šta nešto napišete?

Dr.Phil
24.09.2010., 15:27
Hrvatska na stadionu od 5.000 ? Pa najmanje je u prošlim kvalifikacijama bilo kontra Andore 15.000. Mada je stadion lijep, a i za razbijanje ove situacije možda ne bi bilo loše.

Kad bude gotova ima da se koja utakmica odigra i na Drosini:kava:
Stadion će biti nov i fino uređen moći će primiti 10000 ljudi i zaista nema razloga da se koja utakmica ne odigra u Puli jer grad je među najvećima u državi i ima sa širom okolicom negdje oko sto tisuća ljudi:ne zna:
Ako stadion bude gotov do utakmice sa Gruzijom mislim da bi se to moralo odigrati u Puli,a također do te iste utakmice bi Maksimir već trebalo minirati:kava:

odbojkašcro
24.09.2010., 15:28
Da vidim jesam razumio, znači Čelnici Hajduka su pozvali HNS na dogovore i onda kad je lokalna navijačka skupina digla transparent Markoviću da jede govna (koja je i obečao pojest:ne zna:) on je odlučio da Split neće dobit ništa:rofl::rofl: S kim je onda Marković pregovarao na kraju? S Torcidom?

Lokalna navijačka skupina koja je u Splitu sve, koja postavlja pravila ponašanja, koja želi i upravljati samim klubom. I što si ti onda očekivao od starog prdonje Markovića ? Da će preći preko toga ? Nije ni gori ni bolji od Torcide. Odnosno onih koji tamo određuju što će se radit.

T@nja
24.09.2010., 15:29

Ma mos ti to pisat kolko hoces. Oni nam to ne vjeruju. Ja ne poznam nikoga iz svoje blize i dalje okoline koji je ikad rekao nesto drukcije. Ja se sramim itekako i Mamica, i Markovića, i Bandica.

A da im sutra predloze Svagusu za predsjednika HNS, siroke ruke bi prihvatili.
A sve ista bagra.

Jalnuški Diletant
24.09.2010., 15:30
Lokalna navijačka skupina koja je u Splitu sve, koja postavlja pravila ponašanja, koja želi i upravljati samim klubom. I što si ti onda očekivao od starog prdonje Markovića ? Da će preći preko toga ? Nije ni gori ni bolji od Torcide. Odnosno onih koji tamo određuju što će se radit.

I tako 13,5 godina...

Grunf
24.09.2010., 15:31
Ne znam kaj je gore, ova odluka Markovića kojom pokazuje koliki je šerif ili postovi kojima se opravdava ovakvo šerifovsko ponašanje Markovića. :flop:

Zmaj od Bosne se uvrijedio na kritike i sad će on nekoga kazniti. Sirotan kojeg treba naglavačke izbaciti iz HNS-a. Možete me citirati. :D

Jalnuški Diletant
24.09.2010., 15:31
Ma mos ti to pisat kolko hoces. Oni nam to ne vjeruju. Ja ne poznam nikoga iz svoje blize i dalje okoline koji je ikad rekao nesto drukcije. Ja se sramim itekako i Mamica, i Markovića, i Bandica.

A da im sutra predloze Svagusu za predsjednika HNS, siroke ruke bi prihvatili.
A sve ista bagra.

Oko čega se ti, zapravo, ne slažeš sa mnom, Torcidom, Splićanima i Dalmatincima po temi već 13,5 godišnjeg neigranja u Poljudu?

Grunf
24.09.2010., 15:32
zagrepčani rijetko kad mogu shvatit gledišta hrvata van zagreba... :)

Da, krivi su Zagrepčani. Zagrepčanin koji ima titulu zmaja od Bosne. :rofl:

Kriv je jedan jedini čovjek i njegova klika koja stanuje u Zagrebu. Zagrepčani bi tu kliku izbacili iz Zagreba, a ti seri protiv Zagrepčana i dalje. :top:

odbojkašcro
24.09.2010., 15:32
ni prvi ni zadnji put da su splitu nuđene utakmice verbalno i da se na kraju od tog odustalo... ako se ne varam, vizionari su već onda upozoravali da od tog nema ništa... mislio sam, neće valjda opet... vizionari...

Da. Veliki vizionari koji su znali da će odj... Markovića. Tako je godinama. Prvo galama što nema utakmica u Splitu. Pa onda Marković koji bi rado sve u Zagrebu pod pritiskom javnosti da ipak Splitu utakmice. Pa ga vi lagano odj... I idu godine.

MEP
24.09.2010., 15:33

Aha, Torcida inače preko Keruma upravlja gradom....daj se uozbilji:)

Torcida je lokalna navijača skupina koaj prati HNK Hajduk Split, HNS pregovara sa klubom za utakmicu Reprezentacije koja da se održi ne bi privukla ni 20% torcidaša od ukupnog broja ljudi na stadionu.

Poveznice nema nikakve, osim kod ljudi kojima Split ionako nije bio zanimljiva opcija pa su sad dobili argument više za sranje po istom:)

T@nja
24.09.2010., 15:33
Oko čega se ti, zapravo, ne slažeš sa mnom, Torcidom, Splićanima i Dalmatincima po temi neigranja već 13,5 godina u Poljudu?

Jalnuski, ti ili si glup ili se pravis glup. A ne znam kaj mi je gore.
Odsad si mi na ignoru. :D

Jalnuški Diletant
24.09.2010., 15:34
Jalnuski, ti ili si glup ili se pravis glup. A ne znam kaj mi je gore.
Odsad si mi na ignoru. :D

Ne zbilja... Najozbiljnije te pitam:

U čemu se ti, zapravo, ne slažeš sa mnom, Torcidom, Splićanima i Dalmatincima na temu već 13,5 godišnjeg neigranja na Poljudu?

:ne zna:

Grunf
24.09.2010., 15:36
Da. Veliki vizionari koji su znali da će odj... Markovića. Tako je godinama. Prvo galama što nema utakmica u Splitu. Pa onda Marković koji bi rado sve u Zagrebu pod pritiskom javnosti da ipak Splitu utakmice. Pa ga vi lagano odj... I idu godine.

Nije nitko drugi kriv osim uvrijeđene frajlice iz Bugojna ili koje već pripizdine. Lik očito ima neki pik na Split i treba mu se uvaliti vritnjak i strpati u ludnicu. Tko je on da si daje pravo zajebavati pošten narod?

T@nja
24.09.2010., 15:38
Ne zbilja... Najozbiljnije te pitam:

U čemu se ti, zapravo, ne slažeš sa mnom, Torcidom, Splićanima i Dalmatincima na temu već 13,5 godišnjeg neigranja na Poljudu?

:ne zna:

Zadnji pokusaj.

Kada i gdje sam ja rekla (napisala) da se "ne slažem s tobom, Torcidom, Splićanima i Dalmatincima na temu već 13,5 godišnjeg neigranja na Poljudu?"

Ja cu ti reci.
Nikad i nigdje.

A sad prepustimo topik i drugima.
:W

Grunf
24.09.2010., 15:39
poturice su uvijek bili najgori... žele biti veći zagrepčani od zagrepčana... :D

On i njegov pajdaš kleptoman. :rofl: Kakvi idioti to je nevjerojatno. :(

Eto, Varazdinec mora braniti moju cast. :D

Ali simptomaticno kako ovo sto je izgovorio Basta, cujem iskljucivo od Dalmatinaca.

Nije simptomatično nego su ljudi bjesni i to s punim pravom kao što bi bili i purgeri da je situacija obrnuta. Treba pokrenuti akciju svrgavanja tih lopova. Nek se uključe Torcida, Kohorta, Bojsi i Armada. Svi će podržati akciju, samo ajmo nekaj napraviti, a ne da jamramo u bradu. Više nas je i jači smo.

T@nja
24.09.2010., 15:40
vama gori je dalmacija dobra ona dva miseca dok je lito i more u điru... čudom se čudite da ona postoji i u ostale misece u godinu, da je netko ne spakira u neku ostavu ko luftmadrac... :)

Evo i tebi jedan :W

Serse
24.09.2010., 15:40
Ne navija. Pusti sad ekstreme vruće glave. :D To je ionako napisano jučer nakon šta se opet izašlo da reprezentacija igra stalno u Zagrebu.

Čovječe, traži se isprika. Znači: "Ja, Vlatko Marković u ime cijelog HNS-a izražavam žaljenje šta je ostatak nogometne Hrvatske zanemaren svih ovih godina. Primite naše iskrene isprike s nadom da nastavljamo svi zajedno bodrit Hrvatsku nogometnu reprezentaciju." :D
Ma u redu je to sve, podržavam i ja i cijela Hrvatska kao i činjenicu da do tih 15 godina nije smjelo ni doći. Ja samo govorim o ovoj situaciju u kojoj smo sada i tom začaranom krugu di se vi bunite na prijateljsku utakmicu/Maltu/Latviju jer želite odmah nešto jako, a istovremeno raspravljamo o tome da će nakon 15 godina trebat vremena da se ekipa opet uhoda i da se u ključnoj utakmici kvalifikacija riskira loša atmosfera na tribinama.

Šta se tiče atmosfere.. Valjda ti je jasno da su navijačke skupine te koje animiraju ostatak tribina i stvaraju atmosferu? Splitska navijačka skupina je bojkotirala i Nizozemsku i Brazil. Da, ona ista skupina koja ide i u Zagreb, iu Estoniju, ma na kraj svita.
Pa napisao sam ja odmah da je Torcida/dio Torcide tad ionako bila u Hong Kongu ili di već... ali netko je ipak bio na tom sjeveru i skandirao "Torcida" i time stavio potpis na sve šta se pjevalo te večeri.

Jalnuški Diletant
24.09.2010., 15:42
Zadnji pokusaj.

Kada i gdje sam ja rekla (napisala) da se "ne slažem s tobom, Torcidom, Splićanima i Dalmatincima na temu već 13,5 godišnjeg neigranja na Poljudu?

Ja cu ti reci.
Nikad i nigdje.

A sad prepustimo topik i drugima.
:W

Onda mi objasni kako to da si ti u raspravi ipak nekako na suprotnoj strani od nas Splićana i Dalmatinaca, a na strani tipova kao što je, recimo, OdbojkašCro?

Ti si, po ovom iskazu, na našoj, splitsko-dalmatinskoj strani, a po djelu na sasvim suprotnoj. Gdje je nastalo nesuglasje između onoga što sad, u ovom odgovoru, tvrdiš i onoga što na ovoj i sličnim temama uporno radiš? :ne zna:

Možeš li mi to objasnit jer sam zbunjen. :confused:

T@nja
24.09.2010., 15:43
Nije simptomatično nego su ljudi bjesni i to s punim pravom kao što bi bili i purgeri da je situacija obrnuta. Treba pokrenuti akciju svrgavanja tih lopova. Nek se uključe Torcida, Kohorta, Bojsi i Armada. Svi će podržati akciju, samo ajmo nekaj napraviti, a ne da jamramo u bradu. Više nas je i jači smo.

Nismo mislili na isti citat. :D

No, sve si dobro rekao. :top:

pandur!
24.09.2010., 15:43
vama gori je dalmacija dobra ona dva miseca dok je lito i more u điru... čudom se čudite da ona postoji i u ostale misece u godinu, da je netko ne spakira u neku ostavu ko luftmadrac... :)

:facepalm:

pandur!
24.09.2010., 15:45
Pa evo BBB bojkotira utakmice i šalje ovu bandu u pičku materinu, ali baš i ne vidim nekakvu solidarnost (ovak' po forumima) drugih navijača (ali ne kažem da je nema).

T@nja
24.09.2010., 15:47
Onda mi objasni kako to da si ti u raspravi ipak nekako na suprotnoj strani od nas Splićana i Dalmatinaca, a na strani tipova kao što je, recimo, OdbojkašCro?

Ti si, po ovom iskazu, na našoj, splitsko-dalmatinskoj strani, a po djelu na sasvim suprotnoj. Gdje je nastalo nesuglasje između onoga što sad, u ovom odgovoru, tvrdiš i onoga što na ovoj i sličnim temama uporno radiš? :ne zna:

Možeš li mi to objasnit jer sam zbunjen. :confused:

Budi zbunjen i dalje.
Evo ti Baste, uskoro ce i Marijan, njih bolje razumijes!

PS nitko mi nije odgovorio za Svagusu, biste li ga htjeli na vrhu HNS-a? :)

Jalnuški Diletant
24.09.2010., 15:52
Budi zbunjen i dalje.

Kada i gdje sam ja rekla (napisala) da se "ne slažem s tobom, Torcidom, Splićanima i Dalmatincima na temu već 13,5 godišnjeg neigranja na Poljudu?"

Ja cu ti reci.
Nikad i nigdje.

Al isto nas ne razumiš baš, je l' da?

odbojkašcro
24.09.2010., 15:53
Aha, Torcida inače preko Keruma upravlja gradom....daj se uozbilji:)
Torcida je lokalna navijača skupina koaj prati HNK Hajduk Split, HNS pregovara sa klubom za utakmicu Reprezentacije koja da se održi ne bi privukla ni 20% torcidaša od ukupnog broja ljudi na stadionu.
Poveznice nema nikakve, osim kod ljudi kojima Split ionako nije bio zanimljiva opcija pa su sad dobili argument više za sranje po istom:)

O tome ja i pišem. Uvijek isto. Odj... Markovića, pa se on uvrijedi, onda pišete da vam nije niti htio dati utakmicu. Kao ima argument. Pa jasno da ima argument ako na stadionu na kojem treba igrati reprezentacija pun sjever istakne parolu da nema tu što reprezentacija igrati.

Benjari
24.09.2010., 15:55
Budi zbunjen i dalje.

PS nitko mi nije odgovorio za Svagusu, biste li ga htjeli na vrhu HNS-a? :)

SVAGUŠU ?????
http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/igor_stimac_ce_se_kandidirati_za_predsjednika_hnsa/119408.html
Danas sam pročitao ovaj članak i vidio da se Štico interesira. E njega bome bi ali Svagušu nikako. On ni nema veze s nogometom i totalno je opterećen odnosima Sjever - Jug. Štimca cijenim jer zna pohvaliti nogomet, i nije bitno da li je ekipa iz Zagreba, Splita ili Vinkovaca ...
I još nešto za mene je RNK Split jedna sasvim lijepa priča o nogometu u Splitu, isto kao i Trešnjevka recimo u Zagrebu (nekad je igrala Europu a danas su je opljačkali i nitko se ne interesira). U Hajduku uvijek uspijevaju nekakva imena koja onda kao Dalmaciju uzdižu i liječe joj komplekse premda ne znam zašto bi ih i imala ?
Zato Svaguša svakako ne, Bilić, Štimac i nogometni majstori - da.

Jalnuški Diletant
24.09.2010., 15:56
O tome ja i pišem. Uvijek isto. Odj... Markovića, pa se on uvrijedi, onda pišete da vam nije niti htio dati utakmicu. Kao ima argument. Pa jasno da ima argument ako na stadionu na kojem treba igrati reprezentacija pun sjever istakne parolu da nema tu što reprezentacija igrati.

Odbojkaš, uporan si u ustrajavanju u laži i neistini.

Želiš li da ti ja još jednom pojasnim zbog čega je onaj transprent bio, što znači i zbog čega ne želim da Malta igra prvu utakmicu, nakon 13 ipo godina, na Poljudu?

Želiš li?

Ako želiš - jasno ću ti još jednom, točku po točku sve iznova objasnit, ali ti ćeš i dalje tupit po svome, je l' da? :)

Grunf
24.09.2010., 15:57
Pa evo BBB bojkotira utakmice i šalje ovu bandu u pičku materinu, ali baš i ne vidim nekakvu solidarnost (ovak' po forumima) drugih navijača (ali ne kažem da je nema).

Zato nam tak i je jer se nitko neće solidarizirati s problemima drugih. Kaj me briga, to je njihova borba. :rolleyes: Ali meni se čini da vas puno ljudi podržava.

MikiMish
24.09.2010., 15:57
Zaista ne znam šta su Dalmatinci navalili da vide reprezentaciju Hrvatske u splitu ... ugledajte se na Osijek Rijeku ili Pulu koji ni nje pitaju ....

Ovdje je napisano milijun nekakvih razloga o posjeti u Splitu, o atmosferi ... a to ništa nije važno ... važna je samo činjenica da se radi o Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i kao takva bi trebala biti dostupna cijeloj Hrvatskoj ...

A nogometaši su profesionalci i ima da igraju tamo gdje im se kaže ...

Grunf
24.09.2010., 16:00

Uopće nije tak bilo nego je zmaj od Bosne odjebao Split i to su Splićani trpili preko desetljeća. Nakon kaj im je prekipilo onda su rekli Markoviću nek se goni on i repka u 3pm. I dobro su rekli. :top:

Probleme radi Marković i treba ga skinuti s tog mjesta. Čovjeka boli briga za HNL, a i za repku bi ga bolilo da ne dobija ogromne novce preko nje.

Grunf
24.09.2010., 16:02
Zaista ne znam šta su Dalmatinci navalili da vide reprezentaciju Hrvatske u splitu ... ugledajte se na Osijek Rijeku ili Pulu koji ni nje pitaju ....

Ovdje je napisano milijun nekakvih razloga o posjeti u Splitu, o atmosferi ... a to ništa nije važno ... važna je samo činjenica da se radi o Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i kao takva bi trebala biti dostupna cijeloj Hrvatskoj ...

A nogometaši su profesionalci i ima da igraju tamo gdje im se kaže ...

Svi pitaju i traže da se igra kod njih. Osijek je isto bijesan, nekad su se igrale tam tekme. Sramota je da si taj krkan Marković daje za pravo da odjebe ostale hrvatske gradove. Sramota

Jalnuški Diletant
24.09.2010., 16:03
Uopće nije tak bilo nego je zmaj od Bosne odjebao Split i to su Splićani trpili preko desetljeća. Nakon kaj im je prekipilo onda su rekli Markoviću nek se goni on i repka u 3pm. I dobro su rekli. :top:

Probleme radi Marković i treba ga skinuti s tog mjesta. Čovjeka boli briga za HNL, a i za repku bi ga bolilo da ne dobija ogromne novce preko nje.

Hvala na razumijevanju. :top:

the edge
24.09.2010., 16:07

U čijem je vlasništvu Poljud?

MikiMish
24.09.2010., 16:09
Svi pitaju i traže da se igra kod njih. Osijek je isto bijesan, nekad su se igrale tam tekme. Sramota je da si taj krkan Marković daje za pravo da odjebe ostale hrvatske gradove. Sramota

Isprike za ovo da ne pitaju ... jasno je da su svi bjesni ... to je više bio sarkazam na ova opravdanja o atmosferi i posjeti .. i komentare vi dalmatinci ste sami krivi .. uvrijedili ste markovića ...

Benjari
24.09.2010., 16:10
Koji ste vi likovi ...
Tak je svejedno di se igra ...
Koje su to gluposti i kakva su to prepucavanja. Najstarija taktika komunizma je bila potpiranje lokalpatriotizma da bi se lakše upravljalo ljudima.
Daj se saberite. Libo Markovića di se igra. Evo čujem da Bilić želi da se igra u Splitu. Nek igraju di se ekipa osječa bolje i gdje im daju podršku.
Tako bi svatko normalan napravio ...

MikiMish
24.09.2010., 16:18
Koji ste vi likovi ...
Tak je svejedno di se igra ...
Koje su to gluposti i kakva su to prepucavanja. Najstarija taktika komunizma je bila potpiranje lokalpatriotizma da bi se lakše upravljalo ljudima.
Daj se saberite. Libo Markovića di se igra. Evo čujem da Bilić želi da se igra u Splitu. Nek igraju di se ekipa osječa bolje i gdje im daju podršku.
Tako bi svatko normalan napravio ...

nisi u pravu ... to je Hrvatska reprezentacija i trebali bi je moći vidjeti u cijeloj Hrvatskoj ...

kako se igrači osjećaju isto me boli q.... jedino što trebaju osjećati je ponos i čast igranja u reprezentaciji ... (za razliku od ovoga danas kad misle da reprezentacija treba biti sretna što oni igraju)

upravo ovdje nema poticanja lokalpatriotizma ... već jedinstva i jednakosti oko reprezentacije

Uostalom ako njemačka španjolska italija .... igraju po cjeloj svojoj državi možemo i mi ... (imaš negdje prije na ovoj temi popis gdje ko igra)

također ovdje i nema nekih prepucavanja svi se manje više slažemo da treba igrati po cjeloj Hrvatskoj samo što neki pravdaju odluke o igranju isključivo u Zg

Dr.Phil
24.09.2010., 16:26
Oćemo Drosinu:lux:

Jalnuški Diletant
24.09.2010., 16:34
Oćemo Drosinu:lux:

Je li to ovo:

http://i39.tinypic.com/28b4m11.jpg

Ako je - onda svaka čast! :s:s:s

Više bi volija da je u Splitu takav stadion (aj, doduše s kojim redom više) nego 100 Poljuda.

Mrzin stadione s atletskom stazom. Jednostavno ih teško podnosim.

cantona007
24.09.2010., 16:37

Atmosfera i navijanje u takvim situacijama puno ovisi o važnosti utakmice.S obzirom da je bila prijateljska utakmica,nije bilo natjecateljskog naboja i onda su ljudi tu izrazili neke svoje frustracije.Da se u Splitu igra neka velika utakmica protiv jakog protivnika,ili neka utakmica koja odlučuje o plasmanu na veliko natjecanje,siguran sam da atmosfera ne bi bila destruktivna,nego bi se navijalo za reprezentaciju.Nešto slično kao što je na Maksimiru 2005. bilo skandiranja Kranjčaru svinjo debela protiv Malte i Islanda,a npr. protiv Švedske koja nam je bila odlučujuća utakmica za plasman,koliko se sjećam,nije bilo uvreda...

Zato mislim da slijedeća utakmica koja se daje Poljudu treba biti ili neka s najjačim protivnikom u grupi,ili odlučujuća utakmica koja nas može odvest na veliko natjecanje.Ako prva i jedina bude neka poput Malte,a uz to se ovi iz saveza ni ne ispričaju za višegodišnje zapostavljanje mislim da će to samo produbiti podjele jer mislim da bi atmosfera mogla biti destruktivna.

odbojkašcro
24.09.2010., 16:38

Ma Marković je problem. Radi se o liku koji je prije svega bahat i pristran. Ali da ovi dolje u Splitu sve rade da ne dobe utakmice, tu nema spora. Sve što sam napisao stoji, koliko god ovim Torcidašima to ne paše. Njima nisu dovoljne utakmice, oni bi isprike, valjda bi poneko od Markovića zatražio i felatio. Po drugoj strani oni mogu radit što god hoće i sve im treba biti dopušteno.

Jalnuški Diletant
24.09.2010., 16:41
Slike od prekjučer:

http://img227.imageshack.us/img227/5109/42808748.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/2452/24768378.jpg
http://img401.imageshack.us/img401/3444/41445694.jpg

:s :s :s

Jebate, pa po meni će ovo za koji dan bit najbolji nogometni stadion u Hrvatskoj!!! :eek:

:s :top:

Oćemo Drosinu!!! :lux:

Jalnuški Diletant
24.09.2010., 16:43
Ali da ovi dolje u Splitu sve rade da ne dobe utakmice, tu nema spora.

Sve što sam napisao stoji, koliko god ovim Torcidašima to ne paše. Njima nisu dovoljne utakmice, oni bi isprike, valjda bi poneko od Markovića zatražio i felatio. Po drugoj strani oni mogu radit što god hoće i sve im treba biti dopušteno.

I tako trinaest ipo godina...

schmokljan
24.09.2010., 17:01
Smiješno mi je vidjeti komentare tipa: "Šta se Splićani bune, evo ljudi u Osijeku i Rijeci se uopće ne bune, a kod njih se isto ne igra."

Prvo to nije istina - kao Osječanin dobro znam da su ljudi u Osijeku ogorčeni na HNS, a danas, nakon najnovijih sranja iz HNS-a i ekipa koja poslovično ne podnosi Hajduk je bila na strani Splita, odnosno smatra ovaj najnoviji pravac zvan "Maksimir je naš Wembley" sramotnim potezom.

To da je HNS danas, ničim izazvan, opet povećao animozitet ostatka Hrvatske prema Zagrebu - je neosporno. Samo u mozgovima ograničenih Zagrepčana i Splićana se ova odluka može svesti na odnos sjever-jug.

Usto je i zadnjem naivcu sada jasno da je HNS, skupa sa seniorskom reprezentacijom, Mamićeva prčija.

A najgore od svega je što sam danas od trojice zagriženih navijača hrvatske reprezentacije čuo da žele propast ovoj reprezentaciji s ovim HNS-om. Dotle su dotjerali.

Serse
24.09.2010., 17:11
Atmosfera i navijanje u takvim situacijama puno ovisi o važnosti utakmice.S obzirom da je bila prijateljska utakmica,nije bilo natjecateljskog naboja i onda su ljudi tu izrazili neke svoje frustracije.Da se u Splitu igra neka velika utakmica protiv jakog protivnika,ili neka utakmica koja odlučuje o plasmanu na veliko natjecanje,siguran sam da atmosfera ne bi bila destruktivna,nego bi se navijalo za reprezentaciju.Nešto slično kao što je na Maksimiru 2005. bilo skandiranja Kranjčaru svinjo debela protiv Malte i Islanda,a npr. protiv Švedske koja nam je bila odlučujuća utakmica za plasman,koliko se sjećam,nije bilo uvreda...

Zato mislim da slijedeća utakmica koja se daje Poljudu treba biti ili neka s najjačim protivnikom u grupi,ili odlučujuća utakmica koja nas može odvest na veliko natjecanje.Ako prva i jedina bude neka poput Malte,a uz to se ovi iz saveza ni ne ispričaju za višegodišnje zapostavljanje mislim da će to samo produbiti podjele jer mislim da bi atmosfera mogla biti destruktivna.
Realan post :)

MikiMish
24.09.2010., 17:26
Smiješno mi je vidjeti komentare tipa: "Šta se Splićani bune, evo ljudi u Osijeku i Rijeci se uopće ne bune, a kod njih se isto ne igra."

Ja sam to napisao kao sarkastičnu primjedbu za koju sam se u slijedećem postu i ispričao i objasnio ... ali evo ako ti se ne da pogledati iznad ...

Isprike za ovo da ne pitaju ... jasno je da su svi bjesni ... to je više bio sarkazam na ova opravdanja o atmosferi i posjeti .. i komentare vi dalmatinci ste sami krivi .. uvrijedili ste markovića ...

RedHat
24.09.2010., 18:08
Ma ko im jebe milu mater :2up:

JATION
24.09.2010., 18:17
Oglasili se iz Hajduka:

http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-trazi-ostavke-markovica-i-srebrica-bit-cemo-prvaci-ali-necemo-uzeti-pehar-hnsa/514045.aspx

Crni_Bombarder
24.09.2010., 19:15
I jeste li se dogovorili, navijamo za Hrvatsku ili za Izrael? :cerek:

Nakon kosarkaske reprezentacije, jos jedna repka za cije me rezultate od danas sluzbeno zaboli tuki.

Cekam jos Gopca, pa da predjem u janeze.

Hildegard
24.09.2010., 19:33
I jeste li se dogovorili, navijamo za Hrvatsku ili za Izrael? :cerek:

Nakon kosarkaske reprezentacije, jos jedna repka za cije me rezultate od danas sluzbeno zaboli tuki.

http://img839.imageshack.us/img839/835/foto065small.jpg

Zdušno navijamo za Izrael kontra NK ''Marković Prčije'':kava:

Cuka
24.09.2010., 19:35

Gradski ali dan na koncesiju Hajduku na xy godina.

Inače ovo šta se sad događa je toliko nepromišljeno da se ja ne megu otet dojmu kako ovo neko namjerno radi.

st dite
24.09.2010., 19:36
http://img839.imageshack.us/img839/835/foto065small.jpg

Zdušno navijamo za Izrael kontra NK ''Marković Prčije'':kava:

koji kurac:clint::rofl::s

preatorian
24.09.2010., 19:45
Sprdnja je da si HNS dozvoljava ovakve poteze i da se pored Poljuda utakmice reprezentacije uopce odrzavaju na rusevini od stadiona koja nosi naziv "Maksimir".

Ne znam kome to moze koristiti osim produbljavanju jaza koji vec postoji, a samu reprezentaciju uciniti odbojnom jednom velikom dijelu hrvatske populacije. :(

Imran
24.09.2010., 19:56
i hoće li se i dalje pripremati u čatežu :)

Veko32
24.09.2010., 20:00
ne, sad će na Poljudu :D

Blay
24.09.2010., 20:01
Bar tu nemaš šta čekat, mislin da je to čak najodvratnija od svih prćija.

broz 64
24.09.2010., 20:11
Oglasili se iz Hajduka:

http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-trazi-ostavke-markovica-i-srebrica-bit-cemo-prvaci-ali-necemo-uzeti-pehar-hnsa/514045.aspx

..Hajduk se igra sa vatrom,mogli bi igrati uskoro regionalnu:cerek::cerek::cerek:jer ko u Vladeka dira??? jadna li mu majka..
..nazalost se starom prdonji ne moze stati na kraj,jer i onaj ljigavac Platini je uz istog:flop::flop:

MEP
24.09.2010., 20:11
O tome ja i pišem. Uvijek isto. Odj... Markovića, pa se on uvrijedi, onda pišete da vam nije niti htio dati utakmicu. Kao ima argument.

I to je tebi kao ok argument?:)

. Pa jasno da ima argument ako na stadionu na kojem treba igrati reprezentacija pun sjever istakne parolu da nema tu što reprezentacija igrati.

A i ovo je ok argument?:)
Aj nemoj me više kvotat....

kakve to veze ima?

Inače Svaguša je seljačina, al vrime je više da se službeni Hajduk oglasija, svi predsjednici do sad su se ponašali ka šta se Hrvatska ponaša prema EU. Oni zapovidaju, mi slušamo, šutimo i izvršavamo usput se guzeći koliko god treba... Vrime je više da je neko službeno lice na glas reklo da nas ne prave majmunima i da će se tome stat na kraj...naravno u okvirima koliko jedan klub koji je, nažalost u manjini može tome stat na kraj...

Smjena...smjena neće proć, Mamić ima puno svojih satelita, ali zato će se pokazat stav, da smo normalna država Marković ne da ne bi dobija treći ili četvrti, nego ne bi dobija ni drugi (da ne kažen prvi) mandat, ali pošto smo nenormalna država, neka njemu mandat, a mi se lipo tribamo maknit od toga i skupljat opoziciju.
A Reprezentaciji lipo reć da nije dobrodošla dok su takvi ljudi na čelu saveza, ne zato šta mi nismo Hrvati ili zato šta mi ne volimo reprezentaciju, nego zato šta je ovaj sramotni odnos prevršija svaku mjeru, al doslovno svaku...
i u ovome treba ustrajat:kava:

Breg
24.09.2010., 20:23
Nema se tu kaj puno reći, ovakva odluka HNS-a je više nego sramotna, doduše vidim da se sad kao posipaju pepelom ( Srebrić u Dnevniku) ali kasno je za to. Splićani imaju puno pravo biti ogorčeni na HNS, i onaj transparent na sjeveru je bila odlična poruka, drito u glavu ,bez okolišanja. Malo je čudno kak su sad igrači odjedanput za Split, uvijek su favorizirali Zagreb...

MEP
24.09.2010., 20:28
Malo je čudno kak su sad igrači odjedanput za Split, uvijek su favorizirali Zagreb...

Prika to su igrokazi novinara, igrači su za onoga za koga novinari napišu:mig: Nikad igrači na TVu nisu izjavi da su za ili protiv nekog grada, uvik su takvi članci izlazi u novinama, a igrači imaju dovoljno posla da bi išli takva sranja demantirat svako 3 dana...
Al to ej naša novinarska profesija...hrpa jadnika i plaćenika koje će za 500 kn napisat osmrtnicu vlastitoj materi, šljam...

Chiro23
24.09.2010., 20:36
Zavadi pa vladaj.

Usavršeno u Hrvatskoj.

Crni_Bombarder
24.09.2010., 20:37
Bar tu nemaš šta čekat, mislin da je to čak najodvratnija od svih prćija.

Prcija mozda, ali sa rezultatima kakve nogometasi i kosarkasi samo sanjati mogu.

Yurinov
24.09.2010., 20:39
Prcija mozda, ali sa rezultatima kakve nogometasi i kosarkasi samo sanjati mogu.

i to je kao opravdanje :rolleyes:

MikiMish
24.09.2010., 20:49
Malo je čudno kak su sad igrači odjedanput za Split, uvijek su favorizirali Zagreb...

Koga je briga šta favoriziraju igrači ... ponavljam oni trebaju biti ponosni jer igraju za reprezentaciju i tako se prema njoj odnositi (a ne reprezentacija sretna što ima njih) ...

the edge
24.09.2010., 21:00
Evo, bit će Štimac šef HNS-a http://www.jutarnji.hr/hajduk--nas-kandidat-za-predsjednika-hns-a-je-igor-stimac-/889436/

the edge
24.09.2010., 21:02
kakve to veze ima?

Zanimala me procedura, odnosno zašto Hajduk i Svaguša imaju zadnju tko će igrati na stadionu?

Ken
24.09.2010., 21:04
Evo, bit će Štimac šef HNS-a http://www.jutarnji.hr/hajduk--nas-kandidat-za-predsjednika-hns-a-je-igor-stimac-/889436/

Bolje nego Markovic.

barem nam savez nece bit sprdnja u Europi. Kad vide Sticu, punit ce gace.

MEP
24.09.2010., 21:09
Zanimala me procedura, odnosno zašto Hajduk i Svaguša imaju zadnju tko će igrati na stadionu?

Split je dao koncesiju Hajduku na 30 godina, znači po logici kojom se ja ravnam Svaguša kao predsjednik Hajduka ima zadnju... Iako je sve to skupa, nebitno...odnos HNS prema Splitu je ovakav skoro od osamostaljenja, a tad je Svaguša bija tinejđer:) Promjenilo se predsjednika i uprava dosta, a čak je i grad Split bija lobira lani ako se ne varam, Markoviću to sve skupa ništa ne znači....

Tako da ono, nebitno čiji je stadion...skroz nebitno.

the edge
24.09.2010., 21:12
Split je dao koncesiju Hajduku na 30 godina, znači po logici kojom se ja ravnam Svaguša kao predsjednik Hajduka ima zadnju...

Sve pet, nisam znao kakav je status stadiona.

preatorian
24.09.2010., 21:21
Stimac je za Markovica utjelovljenje Majke Tereze, Schopenhauera i Alberta Einsteina.

st dite
24.09.2010., 21:25
http://img836.imageshack.us/img836/2225/035200717.jpg

Chiro23
24.09.2010., 21:26
Stimac je za Markovica utjelovljenje Majke Tereze, Schopenhauera i Alberta Einsteina.

Osobito prvo.

Veko32
24.09.2010., 21:39

Bolje nego Markovic.

barem nam savez nece bit sprdnja u Europi. Kad vide Sticu, punit ce gace.

Sad bez zajebancije, meni je užas ova situacija i više puta sam, dok je još tema bila normalna napisao da je sramotno što se forsira ZG i da to nema smisla i da želim da se igra po svim gradovima.

Ali Štimac :rolleyes: Pa taj lik šta god je taknuo je usro motku, jesam za promjene u HNS-u, ali nikako Štimca na čelo. Jebote, pa kakav ti majstor moraš bit da ti propadne kladionica :s ili disko na Bolu na Braču :s da ne govorim o njegovom periodu u Hajduku i pokušaj s Ćirom i poznati Hoću Liverpool.. Štimac sve šta takne usere tako da što dalje od HNS-a.

Vjerojatno imamo stručnih ljudi za preuzet HNS, al što vrijedi kad se ovaj peder neće maknut dok je živ.

Ken
24.09.2010., 21:42
Nego, nitko da postavi pravo pitanje, mozemo li mi igrati Arsenalovih 4-3-3? :kava:

Blay
24.09.2010., 21:42
Ka da nismo znali koga će :facepalm:

škašiškafnjak
24.09.2010., 21:47
Sad bez zajebancije, meni je užas ova situacija i više puta sam, dok je još tema bila normalna napisao da je sramotno što se forsira ZG i da to nema smisla i da želim da se igra po svim gradovima.

Ali Štimac :rolleyes: Pa taj lik šta god je taknuo je usro motku, jesam za promjene u HNS-u, ali nikako Štimca na čelo. Jebote, pa kakav ti majstor moraš bit da ti propadne kladionica :s ili disko na Bolu na Braču :s da ne govorim o njegovom periodu u Hajduku i pokušaj s Ćirom i poznati Hoću Liverpool.. Štimac sve šta takne usere tako da što dalje od HNS-a.

Vjerojatno imamo stručnih ljudi za preuzet HNS, al što vrijedi kad se ovaj peder neće maknut dok je živ.

Ne pricaj pizdarije, a liga 16??:confused:

ajme meni, štimac :eek::eek:

Basta
24.09.2010., 22:03
http://www.jutarnji.hr/hajduk--nas-kandidat-za-predsjednika-hns-a-je-igor-stimac-/889436/

Odnos HNS-a prema Splitu oslikan je kroz primjer proslave 90. godišnjice Saveza Splitsko-dalmatinske županije, na koju nije se udostojio doći Vlatko Marković.

- Marković se ponaša kao da je predsjednik zagrebačkog nogometnog saveza, kao da ne zna što znači pridjev hrvatski. Neka ga onda tamo, neka gradi svoj Wembley u koji je već utukao 100 milijuna eura, a kompletna Arena u Hamburgu stoji 120 milijuna eura. Ako treba, osnovat ćemo još jedan nogometni savez, a ovaj će biti hrvatski. Ako treba, nazvat ćemo ga Croatia, pa neka oni igraju svoje, a mi ćemo svoje - oštar je bio Svaguša.
Hajduk i Nogometni savez Splitsko-dalmatinske županije prekidaju sve odnose s HNS-om.

Traži se da se svi dalmatinski predstavnici u tijelima HNS-a, u Skupštini i Savezu povuku sa svojih funkcija.

Traže se ostavke predsjednika HNS-a Vlatka Markovića i tajnika Saveza Zorislava Srebrića.

Hajduk i Grad Split neće se kandidirati za domaćinstvo utakmica hrvatske nogometne reprezentacije sve dok su Marković i Srebrić na čelu Saveza.

:top: :top: :top:

Ken
24.09.2010., 22:09
Markovic je seljo.

Repka treba igrati kao i Italija, u svim gradovima. A oni stovise, vole igrat u Palermu i Napulju zbog atmosfere, iako to nisuz nit blizu glavni klubovi u Italiji.

Drugo - mi vise nemamo velikih utakmica. Osim ako nekome Grcka nije velika i vazna utakmica zbog naseg statusa nositelja (ispravka, je, Bilicu :rolleyes: ). Sve su to male momcadi koje treba ravnomjerno vrtit po Hrvatskoj.

Imran
24.09.2010., 22:11
vidim da je proradia spliski dišpet :kava:

i neka je:top:

brale_st
24.09.2010., 22:19
Hajduk i Grad Split neće se kandidirati za domaćinstvo utakmica hrvatske nogometne reprezentacije sve dok su Marković i Srebrić na čelu Saveza.

Sve rečeno. Vuk sit i ovce na broju. :D
Mi nećemo "tekmu" u Splitu, Marković i Srebrić neće "tekmu" u Splitu, "repka" neće igrat u Splitu, svi sritni i zadovoljni.

Sutra na utakmicu. :top:

odbojkašcro
24.09.2010., 22:21
Znači cijeli je ovaj cirkus da se makne Markovića kao dinamovog čovjeka ? Mislim, ta priča oko domaćina stadiona reprezentaciji. Prvo krene žalopojka kako se nije igralo x godina, onda savez ponudi Splitu 5 utakmica, onda ga Split grubo i prostački otpili, tad Marković očekivano opet krene kontra Splita, pa se digne revolucija kontra njega. OK.

manaus
24.09.2010., 22:22
Ništa se neće tu dogodit, Maminjo uzima dobar postotak od čevabđinica okolo stadiona i želi da repka puni stadion.

Cuka
24.09.2010., 22:36
Kad se po sili zakona mora u mirovinu??? Nijh dvoje (Marković i Srebrić) zajedno imaju cca 150 godina.

Imamo li mi kog mlađeg u državi koji zna nešto o nogometu a ne da smo osuđeni na tu gerijatriju.

st sonic
24.09.2010., 22:51
Diletant, čitan ovde kako se raspravljaš s ovon glupačon Tanjon. Ne vridi ti pisat i trošit vrime. A ti ženska glavo šta neznaš od obijesti šta bi sa sobon, odjebi, tvoji komentari kojima samo potpaljuješ stvari još više nas ne zanimaju. odi lakirat nokte i slična sranja. Jer mi znamo da smo u pravu, i da ovakovo ponašanje HNS-a nije u redu, ni sad, a ni godinama prije... OSTAVKA MARKOVIĆA I SREBRIĆA (stoke pri samrti), a Zvonu Bobana na čelo HNS-a. Mislin da taj čovik može napravit samo dobre stvari za hrvatski nogomet, i najviše je to zaslužia.

rocco4
24.09.2010., 23:08
Znači cijeli je ovaj cirkus da se makne Markovića kao dinamovog čovjeka ? Mislim, ta priča oko domaćina stadiona reprezentaciji. Prvo krene žalopojka kako se nije igralo x godina, onda savez ponudi Splitu 5 utakmica, onda ga Split grubo i prostački otpili, tad Marković očekivano opet krene kontra Splita, pa se digne revolucija kontra njega. OK.

naravno da je cirkus i radi toga,i to zato što je to govno utjelovljenje svih zala što se događaju u hrvatskom nogometu,i zato što,je marković=govno jedini kriv što se utakmice ne igraju i u rijeci i u osijeku itd.

hns je kriminalna organizacija koja je pretvorena u privatno vlasništvo mamića markovića i ostalih poltrona,isključivo radi osobnog profita...

i sad kad pogledam sa strane,ma koliko ne volio štimca,jedini je,(izgleda),koji se usuđuje javno nešto reći i suprostaviti ovoj bagri,i opet kad pogledam sa strane danas mi se i ta liga 16 ne čini loša,jer ipak dovlači neke nogometne centre koji nisu produžena ruka mamića i zg-a.ali naravno da je i to razbijeno,možemo pogađati od koga.

i potpuno razumijem tovare :D da pizde na sve načine,i imaju potpuno pravo,jer ovo je jebanje u zdrav mozak.

brale_st
24.09.2010., 23:29
Znači cijeli je ovaj cirkus da se makne Markovića kao dinamovog čovjeka ?

Uopće nije.
Mi samo pazimo s kim se družimo i koga u goste pozivamo... :kava:

škašiškafnjak
24.09.2010., 23:32
štimac zorro :s

Whatever
24.09.2010., 23:39
štimac zorro :s

potpis :s

Enticer
24.09.2010., 23:44
Hajduk i Torcida objavili rat: Dosta je Mamića i Markovića! Hoćemo Štimca na čelu HNS-a!
_:facepalm:
__:facepalm:

felga
24.09.2010., 23:44
Ovo što rade iz HNS-a, prešlo je sve granice zdravog razuma.

ŽALOSNO! :flop:

Biliću u vezi Samira, sve čestitke na izjavi...BRAVO IZBORNIK! :top:

felga
24.09.2010., 23:48
Hajduk i Torcida objavili rat: Dosta je Mamića i Markovića! Hoćemo Štimca na čelu HNS-a!

Nemoj pisati nešto, za što nemaš argumenata.

U svakom slučaju, više bi volio Zvonu Bobana, nego onoga gargamela Markovića. :kava:

brale_st
24.09.2010., 23:51

Teško da će Torcida podržat Štimca. No ako i oće, neka, nit san član nit me briga za njihovo mišljenje.

Prije mislin kako Svaguša misli kako je Štimac jedini u stanju smijenit Markovića pa igra na tu kartu. A iskreno, cilj svima je smjena Marković/Srebrić klike u HNS-u. U ovom trenutku Štimac je manje zlo. :ne zna:

Enticer
24.09.2010., 23:54
Nemoj pisati nešto, za što nemaš argumenata.

U svakom slučaju, više bi volio Zvonu Bobana, nego onoga gargamela Markovića. :kava:

Imaš li ti kakvih argumenata za...:rolleyes:

Enticer
24.09.2010., 23:54
Teško da će Torcida podržat Štimca. No ako i oće, neka, nit san član nit me briga za njihovo mišljenje.

Prije mislin kako Svaguša misli kako je Štimac jedini u stanju smijenit Markovića pa igra na tu kartu. A iskreno, cilj svima je smjena Marković/Srebrić klike u HNS-u. U ovom trenutku Štimac je manje zlo. :ne zna:

Jesi ikad čuo za onu "isto S**** drugo pakovanje"?

felga
24.09.2010., 23:58
Imaš li ti kakvih argumenata za...:rolleyes:

Imam...Poljud nije bio u službenim utakmicama domaćin 14 godina...:facepalm:

Pametnom dosta...:kava:

brale_st
24.09.2010., 23:58
Jesi ikad čuo za onu "isto S**** drugo pakovanje"?

Pa kad Štimac ka predsjednik HNS-a 13 i po godina ne dovede službenu utakmicu reprezentacije na Poljud onda će bit isto sranje.

znatizeljan
25.09.2010., 00:15

ma kakav Stimac, dobro kaze @Veko, pa taj nista postenog nije napravio
uveo ovu ligu 16, sirio gluposti o sirokoj bazi za reprezentaciju i mladim igracima koji se trebaju razvijati u toj ligi
u 9.mj. preuzeo Zagreb i onda vec u sijecnju doveo poletarce Tokica (34), Ljubojevica i brazilca Lucasa Seguira Rochu...uz takodjer mlade Vugrinca, Skendera, Ivankovica,...te jos jednu mladu hrvatsku nadu Jefthon Ferreira de Sena :flop: :confused:

meni ne moze takve fore prodavati
a svaki interview mu pocinje i zavrsava s Dinamom, strancima...
jedan veliki galamdjija, nista drugo

neka vam bude predsjednik umjesto Svaguse, vjerojatno zadovoljava Kodeks
neka se vama vrati i uredi 'Ajduka po vasim zeljama

brale_st
25.09.2010., 00:24
ma kakav Stimac, dobro kaze @Veko, pa taj nista postenog nije napravio
uveo ovu ligu 16, sirio gluposti o sirokoj bazi za reprezentaciju i mladim igracima koji se trebaju razvijati u toj ligi
u 9.mj. preuzeo Zagreb i onda vec u sijecnju doveo poletarce Tokica (34), Ljubojevica i brazilca Lucasa Seguira Rochu...uz takodjer mlade Vugrinca, Skendera, Ivankovica,...te jos jednu mladu hrvatsku nadu Jefthon Ferreira de Sena :flop: :confused:

meni ne moze takve fore prodavati
a svaki interview mu pocinje i zavrsava s Dinamom, strancima...
jedan veliki galamdjija, nista drugo

neka vam bude predsjednik umjesto Svaguse, vjerojatno zadovoljava Kodeks
neka se vama vrati i uredi 'Ajduka po vasim zeljama

Nauči čitat s razumijevanjem pa ćemo onda raspravljat.

Markeca
25.09.2010., 00:28
Po meni za reprezentaciju mogu biti 2 opcije:

1. Sve se igra u Zagrebu. Naravno, za to bi bilo lijepo napraviti novi stadion. Zašto sve u Zagrebu? Em tu živi četvrtina Hrvata, ima ih odsvkaud i bla bla, em se može stići na utakmicu nakon iz gotovo svakog dijela Hrvatske u roku 4-5 sati, dakle, i nakon posla. U najgorem slučaju izgubi se jedan dan, a blizu je i baza reprezentacije.

2. Ako nije sve u Zagrebu, onda se treba lijepo ravnomjerno rasporediti. Na pr - Zagreb, Split, Rijeka, Varaždin, Osijek, Vinkovci.

Znači, il sve na jednom mjestu, il lijepo svakom pomalo pa da svi dođu na svoje.

st sonic
25.09.2010., 00:36
Po meni za reprezentaciju mogu biti 2 opcije:

1. Sve se igra u Zagrebu. Naravno, za to bi bilo lijepo napraviti novi stadion. Zašto sve u Zagrebu? Em tu živi četvrtina Hrvata, ima ih odsvkaud i bla bla, em se može stići na utakmicu nakon iz gotovo svakog dijela Hrvatske u roku 4-5 sati, dakle, i nakon posla. U najgorem slučaju izgubi se jedan dan, a blizu je i baza reprezentacije.

2. Ako nije sve u Zagrebu, onda se treba lijepo ravnomjerno rasporediti. Na pr - Zagreb, Split, Rijeka, Varaždin, Osijek, Vinkovci.

Znači, il sve na jednom mjestu, il lijepo svakom pomalo pa da svi dođu na svoje.
ovo prvo po meni uopće nije opcija, tako da sam za ovu drugu :mig:

MEP
25.09.2010., 00:36

Krenuo sam argumentirano napisat nešto o vome "članku", ali kome? Ovdje ionako od argumenata nema ni A:) Ako se nekome mora objašnjavat zašto je Torcida protiv Štimca, onda je taj netko debelo zalutao na podforum...

Al nevezano za to, Štimac bi bija bolja opcija od Markovića (od njega teško da postoji lošija opcija), a brat bratu iman jebački osjećaj da bi bija bolja opcija i od Šukera kojeg se već gura za nasljednika, al otom potom...

Inače sam osobno protiv Štimca, iako, realno, Hajduk nema ponudit koga drugog, to je trenutno "najviše rangirani" (da se tako izrazim) Hajdukovac koji bi želio taj posao. Ekipa ala Ivić i sl. se ne žele miješat, Bilić se također ne želi mišat, a ostali su ispod Štimca.
Samo eto, lakše je napravit senzaciju nego razmislit svojom glavom:) Pravite tu klaunu jedni od drugih isčuđavajući se s Štimcom, a ja vas pitam, koga bi vi da ste predsjednik Hajduka predložili? Poklepovića? Fiorentinija? Bearu? Keruma? Koga?

Markeca
25.09.2010., 00:39
ovo prvo po meni uopće nije opcija, tako da sam za ovu drugu :mig:

ja odlučio ne ići na utakmice, jer zadnje 3 nismo baš dobro prošli kad sam bio :rofl: tak da meni svejedno, al ne vidim treću opciju.

Enticer
25.09.2010., 00:40
Pa kad Štimac ka predsjednik HNS-a 13 i po godina ne dovede službenu utakmicu reprezentacije na Poljud onda će bit isto sranje.

Ako sam protiv Štimca, to ne znači da sam za Markovića.

znatizeljan
25.09.2010., 00:40
Nauči čitat s razumijevanjem pa ćemo onda raspravljat.

moj je post bio odgovor na izjavu:

U ovom trenutku Štimac je manje zlo.

po meni nije, bolje Markovic nego Stimac, Svagusa, Mrki, Kerum ili slicni
nije ni Bandic puno bolji, ali ipak Mucalo ne bi mogao bitiintendant HNK u Zagrebu

znatizeljan
25.09.2010., 00:45
Samo eto, lakše je napravit senzaciju nego razmislit svojom glavom:) Pravite tu klaunu jedni od drugih isčuđavajući se s Štimcom, a ja vas pitam, koga bi vi da ste predsjednik Hajduka predložili? Poklepovića? Fiorentinija? Bearu? Keruma? Koga?

a Vidosevic , Jerkov ?

Tijs
25.09.2010., 00:48
Pravite tu klaunu jedni od drugih isčuđavajući se s Štimcom, a ja vas pitam, koga bi vi da ste predsjednik Hajduka predložili? Poklepovića? Fiorentinija? Bearu? Keruma? Koga?

sve to stoji MEP, samo stvar je u tome da se ponovno povlači ono pitanje ozbiljnosti, jer jebiga, svi mi znamo tko je Štimac i kolika je njegova (ne)sposobnost da nešto čega se primi ustvari i poboljša. Uostalom zašto bi baš morao predložiti nekog "hajdukovog igrača". Svaguša da je pametan sad bi predložio Šukera ili Bobana. -Zašto? Oba su i onako na nekakvoj, nazovimo to ratnoj nozi s Mamićem pošto ih je protjerao iz Dinama. Znači oni nebi bili podložni Mamiću i nebi trpili njegova sranja, a s druge strane Svaguša bi ispao bolji čovjek od Mamića i Markovića, jer on onda nebi guro svoje ljude (kao što to rade ovi), nego bi gurao ljude koji mogu pomoči i nešto promjeniti. Ja da sam na njegovom mjestu, ja bi to odigro tako, jer ne samo da nebi ispao neozbiljan, nego bi vrlo vjerojatno dobio naklonost mnogih.

možda se neki neće složiti samnom, ali to je moje viđenje stvari :ne zna:

Breg
25.09.2010., 00:49
Krenuo sam argumentirano napisat nešto o vome "članku", ali kome? Ovdje ionako od argumenata nema ni A:) Ako se nekome mora objašnjavat zašto je Torcida protiv Štimca, onda je taj netko debelo zalutao na podforum...

Al nevezano za to, Štimac bi bija bolja opcija od Markovića (od njega teško da postoji lošija opcija), a brat bratu iman jebački osjećaj da bi bija bolja opcija i od Šukera kojeg se već gura za nasljednika, al otom potom...

Inače sam osobno protiv Štimca, iako, realno, Hajduk nema ponudit koga drugog, to je trenutno "najviše rangirani" (da se tako izrazim) Hajdukovac koji bi želio taj posao. Ekipa ala Ivić i sl. se ne žele miješat, Bilić se također ne želi mišat, a ostali su ispod Štimca.

Sanadera! Da se jadan ne vucara od Austrije do Amerike :rofl:...

Whatever
25.09.2010., 00:51
nije ni Bandic puno bolji, ali ipak Mucalo ne bi mogao bitiintendant HNK u Zagrebu

srića božja da su u Zagrebu sve vrhunski kadrovi na čelu javnih institucija :s

dplazin2
25.09.2010., 00:51
http://www.hrsport.net/kolumne/404340/packe/cestitam

Packe, zanimljiv tekst :kava:

Whatever
25.09.2010., 00:53
sve to stoji MEP, samo stvar je u tome da se ponovno povlači ono pitanje ozbiljnosti, jer jebiga, svi mi znamo tko je Štimac i kolika je njegova (ne)sposobnost da nešto čega se primi ustvari i poboljša. Uostalom zašto bi baš morao predložiti nekog "hajdukovog igrača". Svaguša da je pametan sad bi predložio Šukera ili Bobana. -Zašto? Oba su i onako na nekakvoj, nazovimo to ratnoj nozi s Mamićem pošto ih je protjerao iz Dinama. Znači oni nebi bili podložni Mamiću i nebi trpili njegova sranja, a s druge strane Svaguša bi ispao bolji čovjek od Mamića i Markovića, jer on onda nebi guro svoje ljude (kao što to rade ovi), nego bi gurao ljude koji mogu pomoči i nešto promjeniti. Ja da sam na njegovom mjestu, ja bi to odigro tako, jer ne samo da nebi ispao neozbiljan, nego bi vrlo vjerojatno dobio naklonost mnogih.

potpis ko kuća :s

da ima imalo pameti u toj ekipi oko Keruma, Svaguša i inog polusvijeta, predložili bi nekog pametnog, sposobnog i neutralnog... ovako svako navlači na svoju stranu i po čemu bi onda Štimac bio bolje rješenje od Markovića?

MEP
25.09.2010., 00:56

Prika jeba ja sebi mater ako beskičmenjak Boban ili onaj ljigavac Šuker budu iti malo bolji od Markovića... Al dobro, da ne gatajmo pričekajmo, ionako se zna da će netko od njih 2 bit, jer se izbori održavaju kao u vrime Sadama:s
Al slažem se da Hajduk ne mora podržat svog kandidata, al opet...znamo kakva struja vlada, Hajduk/Dinamo će se uvik trudit imat svoga čovika, a ostali su više manje svjesni toga...

Grej
25.09.2010., 00:57
da ima imalo pameti u toj ekipi oko keruma, ne bili ekipa oko keruma

Whatever
25.09.2010., 01:00
da ima imalo pameti u toj ekipi oko keruma, ne bili ekipa oko keruma

i ta stoji :D

brale_st
25.09.2010., 01:06
Ne znan kako je ovo odjednom postala rasprava o nasljedniku Velikog Zmaja. Niko njega neće smijenit. Računajte na 4 nove godine bez "tekmi" na Poljudu, pa ćemo valjda na punoljetnost dočekat novog šefa HNS-a i onda nas neće bit sram pozvat reprezentaciju Hrvatske da budu domaćini na Poljudu.

Do tada, odjeb je lansiran.

sesvečan
25.09.2010., 01:10
ne kužim Svagušu i ekipu, kao sadašnje vodstvo na čelu s Markovićem je Mamićev/Dinamov talac, a ako bude Štimac predsjednik, onda kao Savez neće biti Hajdukov talac :rolleyes:

Beetlejuice
25.09.2010., 01:10
Prika jeba ja sebi mater ako beskičmenjak Boban ili onaj ljigavac Šuker budu iti malo bolji od Markovića... Al dobro, da ne gatajmo pričekajmo, ionako se zna da će netko od njih 2 bit, jer se izbori održavaju kao u vrime Sadama:s
Al slažem se da Hajduk ne mora podržat svog kandidata, al opet...znamo kakva struja vlada, Hajduk/Dinamo će se uvik trudit imat svoga čovika, a ostali su više manje svjesni toga...

Da se Mamića pita, a nadam se da neće, njegov prvi izbor bi bio upravo Štimac. Ta dva kriminalca bi se slagala ko prst i nokat, koliko to god glupo u ovom trenutku zvuči.

A Mamić kao dokazani mrzitelj dinamovih legendi sigurno neće gurati niti jednog od ove dvojice.

Whatever
25.09.2010., 01:16
A da je uvest prinudnu upravu, nekog stranca koji ni ne zna šta je Dinamo, Hajduk, Split i Zagreb? :D

Jel baš mora bit mafijaš i jel jedini izbor čiji će mafijaš bit? :D

Tijs
25.09.2010., 01:19

Možemo i tako gledat, ni meni osobno Šuker nije nešto drag (iako se ja njegovom nogometnom znanju, potezima i genijalnosti u najmanju ruku divim) jer on ima taj nekakav, pomalo i arogantan stav. Boban mi je s druge strane nešto sasvim drugo, vjerojatno zbog onog udaranja milicajca na maksimiru, no ja njega poštujem više nego bilo kog drugog od vatrenih (osim možda žutog). No sve to skupa i ne mjenja previše činjenicu da i nemamo nekih solucija. Bilo bi glupo da idemo opet stavljat nekog senilca koji ne zna da se moderni nogomet igra sa 4 iza, a od mlađih pitanje je ko će se toga htjet prihvatiti. Jedino da idemo na čelo saveza stavljat nekog anonimca :ne zna:

i to stoji, ali to nije nešto što postoji samo kod nas, toga ima svugdje. Bez obzira što bi smirivanjem strasti i uspostavom normalnih i dobrih odnosa između Dinama i Hajduka obje momčadi višestruko profitirale, nerealno je očekivat da će se to dogodit, djelomično i zbog našeg mentaliteta, a djelom i zato što je nogomet takav kakav je i da nema rivaliteta nebi bio to što je.

MEP
25.09.2010., 01:20
Da se Mamića pita, a nadam se da neće, njegov prvi izbor bi bio upravo Štimac. Ta dva kriminalca bi se slagala ko prst i nokat, koliko to god glupo u ovom trenutku zvuči.

Mislim da Mamić ne bi imao ništa protiv ni da Marković ostane još bar 10 godina:)

Ašta se tiče kandidata, pisao sam o tome prije, da nemamo ih, a to je najveća tragedija nogometa u HR. Da nema nitko, ali ama baš nitko ko bi skupio neku opoziciju i srušio Mamića...katastrofa, za koju su Hajduk i Dinamo kao dva najveća HR kluba najodgovoriniji, iako kažem, Mamiću paše ovaj, nije lud da ga ide rušit...

Beetlejuice
25.09.2010., 01:20
Ae, sportska verzija MMF-a :s

Beetlejuice
25.09.2010., 01:25
Mislim da Mamić ne bi imao ništa protiv ni da Marković ostane još bar 10 godina:)

Ašta se tiče kandidata, pisao sam o tome prije, da nemamo ih, a to je najveća tragedija nogometa u HR. Da nema nitko, ali ama baš nitko ko bi skupio neku opoziciju i srušio Mamića...katastrofa, za koju su Hajduk i Dinamo kao dva najveća HR kluba najodgovoriniji, iako kažem, Mamiću paše ovaj, nije lud da ga ide rušit...

Govorimo pod pretpostavkom da su dani Markovića odbrojani i da se već lagano traži novi "kriminalac". :D

Whatever
25.09.2010., 01:25
Ae, sportska verzija MMF-a :s

tako je :s

prva mjera, ukinut javno financiranje nogometa :s

MEP
25.09.2010., 01:36
Govorimo pod pretpostavkom da su dani Markovića odbrojani i da se već lagano traži novi "kriminalac". :D

Malo mi je teško tako razmišljat s obzirom da as ostaje još 4 godine ili koliko već traje mandat:s

A Štimac i Mamić se i ne vole baš toliko koliko se priča... Mamić je sa svojim satelitima srušija Štimca u Udruzi prvoligaša i stavija svog čovika (naivni pari da je predstavnik Slavena pa je kao neutralan:rofl:). A s druge strane Štimac je Mamiću jedini uzea naslove u zadnjih 10 godina i to zato šta je radija ka i on:) A meni se iskreno kao navijaču gade takvi naslovi, igrokazi sa Ćirom i sl. lakrdije...

Vjerovatno bi mu bija prihvatljiviji od Bobana, al nema frka za Mamića, pametan je on i sposoban za sebe, već bi on naša koga boljeg i od Bobana i od Štimca:mig:

Beetlejuice
25.09.2010., 01:48
Malo mi je teško tako razmišljat s obzirom da as ostaje još 4 godine ili koliko već traje mandat:s

Vjerojatno bi mu bija prihvatljiviji od Bobana, al nema frka za Mamića, pametan je on i sposoban za sebe, već bi on naša koga boljeg i od Bobana i od Štimca:mig:

Ako će ovaj ostati sve četiri godine i ako će nakon toga Mamić kao izvršni dopredsjednik Dinama postavljati svog čovjeka, meni će biti apsolutno svejedno jer ću pratiti pikado ili veslanje, a od nogometa dignuti ruke :D

A Štimac i Mamić se i ne vole baš toliko koliko se priča... Mamić je sa svojim satelitima srušija Štimca u Udruzi prvoligaša i stavija svog čovika (naivni pari da je predstavnik Slavena pa je kao neutralan:rofl:). A s druge strane Štimac je Mamiću jedini uzea naslove u zadnjih 10 godina i to zato šta je radija ka i on:) A meni se iskreno kao navijaču gade takvi naslovi, igrokazi sa Ćirom i sl. lakrdije...

Mogu se oni svađati, vrijeđati, mrziti i ne znam kaj, ali kad reprezentaciju pretvore u šoping centar i krene preprodaja igrača, ubiranje provizije, biti će složni ko dva brata. Tako je to kod kriminalaca. Nešto slično ko hrvatsko i srpsko podzemlje. :rofl:

Whatever
25.09.2010., 01:53
Mogu se oni svađati, vrijeđati, mrziti i ne znam kaj, ali kad reprezentaciju pretvore u šoping centar i krene preprodaja igrača, ubiranje provizije, biti će složni ko dva brata. Tako je to kod kriminalaca. Nešto slično ko hrvatsko i srpsko podzemlje. :rofl:

Naravno, pa nisu toliko glupi da se zamaraju pizdarijama tipa ljubavi prema klubu, sportu, domovini i ostalim tričarijama kojima se puk bavi... :D Lova i moć tu igra, a ovo ostalo je koreografija za naivne, plus dodatak krvljenja na relaciji purgeri-tovari, to je dodana vrijednost :s

Beetlejuice
25.09.2010., 01:59
divide et impera. :s

to je savladao čak i Kerum kad je za neimenovanje onog redikula Mucala okrivio Zagreb :rofl:

Whatever
25.09.2010., 02:03
divide et impera. :s

to je savladao čak i Kerum kad je za neimenovanje onog redikula Mucala okrivio Zagreb :rofl:

Reka san ti već danas, izjava da su političari roba na tržištu koja se da jeftino kupit mu je vrhunac istine i tu mu skidam kapu :s :s :s

A ista priča je i ovde, dok god je glavnima u interesu da Marković bude na čelu, glasovi će se kupiti i to jeftino. Od Dalmatinca, purgera ili ne znam koga, svatko ima svoju cijenu :kava:

Hildegard
25.09.2010., 02:31
koji kurac:clint::rofl::s

Šta koji qurac?:zubo:

Al kako je Svagi iskren kao dijete priznao da mu je bliži Štimac...htio se suzdržat komentara i bit političan ali nije izdrža.:D

W.M.H.
25.09.2010., 08:25
Zadnjih nekoliko stranica radite upravo što ekipa marković,štimac,mamić,svaguša,kerum,srebrić i ostala neimenovana ... žele. Treba poraditi da se ranije navedeni maknu što dalje od sporta i nogometa pa će nam svima biti bolje.
Edit
Bravo North Stand, nisam ranije vidio pa ne bi pisao isto.

Veko32
25.09.2010., 09:16
Igor Štimac je zajebaniji od Mamića. Kako je taj lik izbjego optužbe za nasilništvo to nije istina :s Posebno je bio zanimljiv slučaj u kome ga je jedan lik optužio za nanošenje teških ozlijeda, a onda je iznenada povukao taj svoj iskaz, rekavši kako vjeruje osobama koje su mu rekle da ga Štimac nije tukao. Alka također :D

Ima jebenu ambiciju pa je htio biti čelnik nogometnog saveza - liga 16 - katastrofa, kladioničar-propalo, vlasnik diskoteke - propalo i na Bolu i Masters u SPlitu, ne znam kak mu funkcioniraju hoteli pa neću komentirati, a ideje s hajdukom i Ćirom još uvijek se pamte po 0-8. Da ne spominjemo izlet u Hajduk sa Asanovićem i ekipom koji je vjerojatno još uvijek na sudu. Kako bi on kažnjavao igrače jer idu u Ludnicu kad je frajer tamo inventar. Čak ima i od tamo prijave za nanošenje ozljeda, al sigurno će se i to već nekak sredit.

Jebemu mater, pa kako Torcidaši uopće mogu podržati njega, pogotovo nakon transova Ja ustaša ćaća komunista i sličnih. Zar tako brzo zaboravljate? Kaj ste odma zaboravili Čabu(bivši tajnik Torce, za ove mlađe)? Pa zašto ste onda prijetili igračima i njemu da ćete im zapalit aute prije Shelburna, ako vam je sad on prvi izbor. Jebote, ja nemogu vjerovat što sve neću pročitat.

Po meni jedini lik koji je gori u HNS-u od Mamića, samo izgleda manje sposoban jer Mamiću ipak ne propadne sve čeg se takne, a nekako se ne mogu zamislit da npr Mamić sad ode iz Dinama i da ga ja guram na čelo HNS-a za dvije godine, jer je eto, manje zlo od bilo koga..

Sramite se :o

Jalnuški Diletant
25.09.2010., 09:43

Prvo to nije istina - kao Osječanin dobro znam da su ljudi u Osijeku ogorčeni na HNS, a danas, nakon najnovijih sranja iz HNS-a i ekipa koja poslovično ne podnosi Hajduk je bila na strani Splita, odnosno smatra ovaj najnoviji pravac zvan "Maksimir je naš Wembley" sramotnim potezom.

To da je HNS danas, ničim izazvan, opet povećao animozitet ostatka Hrvatske prema Zagrebu - je neosporno. Samo u mozgovima ograničenih Zagrepčana i Splićana se ova odluka može svesti na odnos sjever-jug.

Usto je i zadnjem naivcu sada jasno da je HNS, skupa sa seniorskom reprezentacijom, Mamićeva prčija.

A najgore od svega je što sam danas od trojice zagriženih navijača hrvatske reprezentacije čuo da žele propast ovoj reprezentaciji s ovim HNS-om. Dotle su dotjerali.

Ti i ja se na ovom forumu baš i ne mirišemo, je l' da? :misli:

Sve u svemu - skoro pa bi potpisao ovaj tvoj upis.

Ali moram nešto nadodati nevezano za tvoj tekst pošto sam ovdje davno, prije pet ipo godina, na osmu godišnjicu neigranja u Splitu, pokrenuo pitanje koje je evo sad jako aktualno.

Jutros sam se rano probudio i pogledao reprizu Dnevnika3 na HRT+ i vidio javljanje Svaguše izravno iz Splita.

Do sada mi se jako sviđao tvrdi i načelno pošten stav iz Hajduka i iz Splita vezan za HNS iako, po meni, trebao je uslijediti davno ranije kada je Mamić tek počeo odlučivati o tome koji sudac smije suditi Dinamu.

Ali jedan izjava mi je jaaako zaparala uši.

Ono kad je rekao nešto u stilu "neka reprezentacija igra u Zagrebu kao i do sada, ovdje ionako nikoga ni do sada nije bilo briga". (Govorim po sjećanju i interpretiram tako da je moguća greška interpretacije vrlo velika.)

AKO je tako rekao - neka se goni u kurac jer je itekako ovdi ljudima stalo do reprezentacije (doduše - zadnjim događajima je taj silni entuzijazam i silna ljubav svedena na neki minimum i praktički zamrznuta do nekih boljih vremena). Ja sam osobno sa svojim prijateljima putovao na dosta utakmica u Zagreb, a atmosfera u Splitu, kad smo nastupili u Austriji (na žalost ne i u Švicarskoj) se ne može s ničim usporedit.

U Splitu i Dalmaciji žive Hrvati (svi znamo da su ti Hrvati čak "malo žešći" i da još od bivše Jugoslavije imaju reputaciju "najgorih nacionalista") i nitko ne može reći da ovdje hrvatska nogometna reprezentacija nije bila obljubljena.

Kakva je politika HNS-a (i ne samo HNS-a nego i nekih drugih nacionalnih "svetinja" i nacionalnih institucija s predznakom "H") svo ovo vrijeme prema krajevima Lijepe Naše koji nisu Zagreb (a upozoravao sam na to, kažem, i prije pet godina) najbolje govori činjenica da je ta politika (u 12 godina markovićeve vladavine) uspjela stvoriti OTVORENI animozitet prema jednoj od najobljubljenijih i najvećih nacionalnih svetinja kakvom se u Splitu i Dalmaciji doživljavala hrvatska nogometna reprezentacija.

Tako da, ako je Svaguša rekao ono što se meni UČINILO da je rekao - poserem u se u usta šumeljiva, a ako nije - svaka čast i ispričavam se - ima moju podršku.

Jer bi takva izjava bila samo dolivanje ulja na vatru i notorna LAŽ, a to je zadnje što nam treba.

Veko32
25.09.2010., 09:46
sjajan tekst na ovu temu (http://www.hrsport.net/kolumne/404340/packe/cestitam)

Jalnuški Diletant
25.09.2010., 09:47
Inače ovo šta se sad događa je toliko nepromišljeno da se ja ne megu otet dojmu kako ovo neko namjerno radi.

Je l' da? Mene isto to muči. Jebate, ka da si doveja najgoreg četnika da sastavi scenarij poteza i događaja.

Jalnuški Diletant
25.09.2010., 09:54

E, da... To san zaboravija reć kad san priča o Svaguši.

Vidi se da je to od iste vele ka Marković i Mamić.

Bojin se da ne bi bilo "sjaši Kurta da uzjaši Murta".

Izgleda da smo se u ovoj zemlji toliko zasrali da više nema jebene strane za koju ćeš se uvatit da bi radila u jebenom OPĆEM INTERESU.

Sve neko klubaštvo i sektaštvo.

Kako u nogometu - tako i u politici.

Nabijen ih sve na krasnu kurčinu.

Nulta Ekipa
25.09.2010., 09:57

:s :s :s

Jalnuški Diletant
25.09.2010., 10:17
Inače sam osobno protiv Štimca, iako, realno, Hajduk nema ponudit koga drugog,

Ne razumin zašto bi HAJDUK nudio nekoga?

Evo ovdi su svi već dosta puta pomenuli "dinamovca" Zvonu Bobana.

Ne virujen da bi itko ima išta protiv tog čovika i ljudine na čelu HNS-a osim ako ne pokaže markovićevsko-štimčevske osobine.

Ili bilo tko drugi.

Ne vidin zašto bi baš Hajduk ili Dinamo morali "nudit" nekoga. :ne zna:

Jalnuški Diletant
25.09.2010., 10:19
a Vidosevic , Jerkov ?:horor:

Za Gospu Blaženu... :facepalm:

Jebate, još će ispast da je dobro da Marković ostane još neko vrime da se ne bi dogodilo ovakvo zlo....

Jalnuški Diletant
25.09.2010., 10:21
potpis ko kuća :s

da ima imalo pameti u toj ekipi oko Keruma, Svaguša i inog polusvijeta, predložili bi nekog pametnog, sposobnog i neutralnog... ovako svako navlači na svoju stranu i po čemu bi onda Štimac bio bolje rješenje od Markovića?

Potpis.

despot
25.09.2010., 10:22
Kakav Štimac? Pa on je uglađenija i sofisticiranija, ali nespješnija, verzija Mamića. A što se tiče Markovića i protukandidata. Pa Marković nema protukandidata što dovoljno govori i o kvaliteti istih. Svi uvijek spominju Bobana. Pa gdje je taj Boban sve ove godine. Je li on išta rekao, a kamoli napravio za hrvatski nogomet. Je li ikada pokrenuo neku inicijativu, pokazao neki stav, uostalom pokazao i zelju. I za HNS i za Dinamo. Jedina osoba koja je pokazala zelju i mislim da taj posao moze dobro raditi je Davor Suker.

T@nja
25.09.2010., 10:25
:horor:

Za Gospu Blaženu... :facepalm:

Jebate, još će ispast da je dobro da Marković ostane još neko vrime da se ne bi dogodilo ovakvo zlo....

Nazalost, uopce ne vidim kako Markovic moze ne ostat na celu HNS? Pa NO tog HNS je predlozio za svog kandidata Markovica, a isti taj NO glasa i odlucuje kojeg ce medju ponudjenim izabrati.

Jalnuški Diletant
25.09.2010., 10:38

"Hajdukova najava da će Dalmacija imati svog kandidata nije pravi način, jer HNS-u ne treba "dalmatinski kandidat" nego hrvatski kandidat."

:top:

Ovo mi je zakon rečenica.
Nabijen idiote iz Hajduka na kurac.

Koliko propuštenih prilika još od doba onih konfeta u Poljudu za poentirat, smirit strasti, stat na balun, bit normalan (što nije teško uz Mamića i Markovića), a oni svaki puta uspiju bit luđi i gluplji od njih.

Za to postić zbilja triba bit umjetnik. :rigo:

Sad, kad je prilika napravit nešto veliko, nešto normalno, začet nešto zdravo, učinit nešto za OPĆI interes - oni idu glumit gluplju verziju ovih iz Zagreba.

Ma sve to triba razjebat.

Dr.Phil
25.09.2010., 10:39
Kakav Štimac? Pa on je uglađenija i sofisticiranija, ali nespješnija, verzija Mamića. A što se tiče Markovića i protukandidata. Pa Marković nema protukandidata što dovoljno govori i o kvaliteti istih. Svi uvijek spominju Bobana. Pa gdje je taj Boban sve ove godine. Je li on išta rekao, a kamoli napravio za hrvatski nogomet. Je li ikada pokrenuo neku inicijativu, pokazao neki stav, uostalom pokazao i zelju. I za HNS i za Dinamo. Jedina osoba koja je pokazala zelju i mislim da taj posao moze dobro raditi je Davor Suker.

Ae Šuker bi stvarno bio veliki napredak:sza jedno pola koraka unazad naravno:kava:taj bi bio isti Marković kad bi ga izabrali ostao bi na čelu saveza do smrti.
Ne znam recimo šteta što je Soldo trener pa možda Bokšić ili Šimić.

Jalnuški Diletant
25.09.2010., 10:42
Nazalost, uopce ne vidim kako Markovic moze ne ostat na celu HNS? Pa NO tog HNS je predlozio za svog kandidata Markovica, a isti taj NO glasa i odlucuje kojeg ce medju ponudjenim izabrati.

Zamisao s istupanjem iz HNS-a i osnivanjem novog saveza, u koji bi pozvao ostale klubove koji ne mogu i ne žele trpit Mamić-Marković kliku uopće nije loša zamisao.

Al ako će taj, eventualni, novi savez gradit na Štimcu i dalmatinsko-hajdukovoj supremaciji kao što je ovaj sazdan na Markoviću i zagrebačko-dinamovoj klici - mogu odma odustat i ostavit se ćorava posla.

Nulta Ekipa
25.09.2010., 10:42
Trenutno me repka zanima isto kao i nekakvo niželigaško natjecanje u boćama u Dalmaciji :D Dobro,aj nije baš sad tako :)

Ali,počet ću ić na utakmice repke kad ona prestane bit repka i postane reprezentacija..Sad,tko je shvatio,shvatio..

despot
25.09.2010., 10:43
Ae Šuker bi stvarno bio veliki napredak:sza jedno pola koraka unazad naravno:kava:taj bi bio isti Marković kad bi ga izabrali ostao bi na čelu saveza do smrti.
Ne znam recimo šteta što je Soldo trener pa možda Bokšić ili Šimić.

Pa to su likovi koji nemaju nikakve inicijative i nemaju nikakve urođene sposobnosti vođe, to je tako. Ne možeš očekivati da takvi likovi osvoje vlast i da vode nešto. Postoji određeni tip ljudi koji želi vlast i u stanju ju je osvojiti. Onaj tko ne želi vlast i nije ju u stanju osvojiti i pokazati inicijativu ju niti ne zaslužuje.

Šuker je puno probitacniji i realno sposobniji lik od navedenih, neuspredivo, a i medjunarodni ugled mu je eksponencijalno veci.

T@nja
25.09.2010., 10:46
Zamisao s istupanjem iz HNS-a i osnivanjem novog saveza, u koji bi pozvao ostale klubove koji ne mogu i ne žele trpit Mamić-Marković kliku uopće nije loša zamisao.

Al ako će taj, eventualni, novi savez gradit na Štimcu i dalmatinsko-hajdukovoj supremaciji kao što je ovaj sazdan na Markoviću i zagrebačko-dinamovoj klici - mogu odma odustat i ostavit se ćorava posla.

Koji novi Savez? Ko ce ovog razbucat? Iznad HNS nema nikog!
A unutra ti sjede predstavnici svih klubova. Al ce sami sebe ukinut?

Iznad HNS je UEFA (ispravite me ak grijesim). Mozda njima treba poslat onaj Pacakov tekst, pa nek oni razbucaju HNS.

Jalnuški Diletant
25.09.2010., 10:49
Koji novi Savez? Ko ce ovog razbucat? Iznad HNS nema nikog!
A unutra ti sjede predstavnici svih klubova. Al ce sami sebe ukinut?

Iznad HNS je UEFA (ispravite me ak grijesim). Mozda njima treba poslat onaj Pacakov tekst, pa nek oni razbucaju HNS.

Znači nema nade ni načina? :(

Veko32
25.09.2010., 10:49
zajebano je to kaj ekipa iz bugojna totalno voli zagreb, a marković je drito reprezentativni uzorak tako da su male šanse da se igra okolo po gradovima. nažalost. ne znam što vide tolko u zagrebu da tak puste korjenje, al to je činjenica.

Crni_Bombarder
25.09.2010., 11:58
http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/10410419/2/istockphoto_10410419-happy-little-boy-kid-with-israel-flag-cartoon-illustration.jpg

Crni_Bombarder
25.09.2010., 12:05
A sto precjednik saveza mora biti bivsi nogometas?

Zar nije bolje na to mjsto postaviti nekog uspjesnog biznismena ili nesto slicno, ako takav postoji u Hrvatskoj, neki sposoban menadzer, koji ce HNS organizirati ko vojsku, da se zna red.

Naravno, poznavajuci strukturu zupanijskih saveza odnosno cinjenicu da u hrvatskom nogometu (kao i u dobrom dijelu ostatka institucija u Hrvatskoj) riba ne smrdi od glave, takvo nesto je nemoguce.

Ko je ono rekao, u demokratskoj drzavi narod ima vlast kakvu zasluzuje... e narode, od sake vam do lakta, odoh ja navijati za Izrael. Di su sad oni borgovi da mi prevedu "ajmo Izrael, do pobjede, Ariel Sharon heroj a ne zlocinac!"

Whatever
25.09.2010., 12:12
Tako da, ako je Svaguša rekao ono što se meni UČINILO da je rekao - poserem u se u usta šumeljiva, a ako nije - svaka čast i ispričavam se - ima moju podršku.

U ovome i je problem sa Svagušama, Kerumima, Mamićima i Bandićima... Nevažno je šta je on reka, možda i je reka jednu pametnu, ka i Kerum jučer o jeftinim političarima... Ali na jednu pametnu ide 101 glupa i ti ljudi su u osnovi uvijek ono što jesu - kreteni koji također ne rade ništa u općem interesu nego samo i islkjučivo u vlastitom, a često i s našim parama.
Nema smisla onda podržavat takve likove čak i kad im se omakne pokoja poluinteligentna izjava jer to NE znači da je preko noći postao drugačiji.

Svagušin cijeli nastup je primitivno (a kakvo bi bilo kod te ekipe ?:D ) dizanje tenzija na relaciji Zagreb-Split. Sve se to moglo drugačije postaviti i reći, ali on to nije htio jer je preglup ili je baš tako i htio. Najgore šta se sad može napravit je da ga se u tome podržava, a nažalost mnogi iz Splita će napraviti baš to, iako su ga do jučer pljuvali. Sad im je dobar jer je protiv Markovića :facepalm: Ma ljudi, on je jednaka budala bio jučer, je danas i bit će sutra. :s

Izgleda da smo se u ovoj zemlji toliko zasrali da više nema jebene strane za koju ćeš se uvatit da bi radila u jebenom OPĆEM INTERESU.

Sve neko klubaštvo i sektaštvo.

Kako u nogometu - tako i u politici.

dobro jutro :D

Crni_Bombarder
25.09.2010., 12:16
Je, Svagusa je nastupio u klasicnom "nemoj mi psovati majku, picka li ti materina da ti picka materina" ulicarskom stilu :s

odbojkašcro
25.09.2010., 12:28
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8kJ3uV2QGvgcek6HX95WpvwgczHUFo G1Qyto_N83c3INu3ts&t=1&usg=__cSOYwWnWmkDEXqFXGWiJsRgmGjk=

B52
25.09.2010., 12:32
ne razumijem ove koji će navijat za Izrael zbog Markovića... oprostite mi, ali ja ne vidim nekakvu poveznicu.. objasnite mi malo, što sa time mislite postić, ono.. kako se mržnja prema Markoviću pretvara u mržnju prema hrvatskoj reprezentaciji - to me zanima :)

T@nja
25.09.2010., 12:41
ne razumijem ove koji će navijat za Izrael zbog Markovića... oprostite mi, ali ja ne vidim nekakvu poveznicu.. objasnite mi malo, što sa time mislite postić, ono.. kako se mržnja prema Markoviću pretvara u mržnju prema hrvatskoj reprezentaciji - to me zanima :)

Jebiga, ja ih to pitam vec 10 stranica. Dobih samo uvrede na svoj racun.

Beetlejuice
25.09.2010., 12:41

Klinci bez životnog iskustva se sramote po forumu. Misle da je "razum" jači od srca. :kava:

Veko32
25.09.2010., 12:42
Klinci bez životnog iskustva se sramote po forumu. Misle da je "razum" jači od srca. :kava:

ja mislim da samo ne vole bosance, a ovaj je bosanac i istima krca reprezentaciju

sad će se Tanja naljutit na mene :rofl:

odbojkašcro
25.09.2010., 12:45
ja mislim da samo ne vole bosance, a ovaj je bosanac i istima krca reprezentaciju

U našoj reprezentaciji igraju Hrvati i jedan naturalizirani Brazilac. To je sve. Nebitno je jesu li lokalno Purgeri, Dalmatinci, Bosanci, Hercegovci... Kad igraju za reprezentaciju meni su svi isti.

Beetlejuice
25.09.2010., 12:46

sad će se Tanja naljutit na mene :rofl:

ne, kad bolje razmislim ipak je ovo tvoje istina. :s

B52
25.09.2010., 12:49
postavio sam konkretno pitanje i očekujem da mi netko od ovih što mašu izraelskim zastavama odgovori...

@odbojkašcro, tvoj odgovor je bio trolerskog karaktera i odveo bi raspravu u sasvim krivom smjeru, nadam se da neka rasprava može proć i bez Dinama

6ar
25.09.2010., 12:55
Uopće ne berem cijelu ovu situaciju. U glavi mi je konfucije totalni.
A u samoj suštini i srži, boli me kurac.
I navijanje za Izrael, u biti, kontra Hrvatske je vrh komedije.

Oću samo da reprezentacija ode u Brazil na Feltmajsteršaft, da odem malo tamo, podržim reprezentaciju, malo upoznam zemlju, pojebem nešto, pokupim kakvu boleštinu, vratim se, sklupčam se negdje u kutu i umrem.

T@nja
25.09.2010., 12:57

Oću samo da reprezentacija ode u Brazil na Feltmajsteršaft, da odem malo tamo, podržim reprezentaciju, malo upoznam zemlju, pojebem nešto, pokupim kakvu boleštinu, vratim se, sklupčam se negdje u kutu i umrem.

:rofl::rofl::cerek:

Beetlejuice
25.09.2010., 12:57

:lol::lol: