View Full Version : Kutak za preljubnice
isto, samo ja mislim da sam ja puno dulje u braku nego ti :ne zna:
i biti će mi i zadnji.....
teško popaljiva sam
Jesi.
Kazu da je prvi put najteze. Nije mi bilo bas drago cuti ali mislim da su u pravu. I zato ne mogu za sebe sa 100 % sigurnoscu reci da mi je ovo i zadnji...
InventurA
22.07.2009., 23:37
Kazu da je prvi put najteze. Nije mi bilo bas drago cuti ali mislim da su u pravu. I zato ne mogu za sebe sa 100 % sigurnoscu reci da mi je ovo i zadnji...
uf, pa šta je tako grozno stanje na stvari, kad si tako pesimistična?!
budem li mi moj to ikada rekao mislim da cu protrnuti od glave do pete i ostati skamenjena neko vrijeme. sto mu bi? znam da imas malo specificnu situaciju ali ipak... meni ne bi bilo drago to cuti, anyway
Zasto?
pa mislim stvarno. i onda kazu da su zene komplicirane. on bi i ovce i novce, ev. i kozu i vuka, ma on sam ne zna sto bi zapravo. ucinilo mu se zgodnim da nesto kaze pa mu eto izletilo.
Da izletilo mu jer je tako mislio tog trena, muskarci mnogo manje kalkuliraju i mozgaju od zena. Druga je stvar jel to mislio i kad je dosao doma.
ovaj tvoj bi sve ženil...neki imaju veliki pimpek, neki veliko srce....a u tvojeg dike sve veliko je:rolleyes:l
:lol:
Za ostatak, nis ti ne vjerujem. Tako dugo dok sve ovo cita lj. tako dugo ne mozes biti bas skroz naskroz otvorena, moras malo izigravati fuckericu i to je o.k.
pa nije ona prije bi se za men reklo da sam ...ona kaže da ne bi ruku u vatru dala da joj je ovaj zadnji...ja kao narator
Bandori
22.07.2009., 23:40
Ovo kao da sam ja prepricala. Na to sam ja njemu rekla - da ali ja varam jer sam nesretna a ti varas iz fore, a iz fore (tj. bezrazlozno) mozes jos x puta u zivotu i cak i ako sve bude u redu a to nije ono sto ide u moj svjetonazor.
hm.. moram pitati al baš me zanima!
a da je on varao jer je nesretan isto u braku?
InventurA
22.07.2009., 23:41
Ovo kao da sam ja prepricala. Na to sam ja njemu rekla - da ali ja varam jer sam nesretna a ti varas iz fore, a iz fore (tj. bezrazlozno) mozes jos x puta u zivotu i cak i ako sve bude u redu a to nije ono sto ide u moj svjetonazor.
znači i ti si bila prošena posred braka?! :D odoh ja tvojim stopama!
ma ovaj moj i ne vara baš toliko iz fore. jasno mi je da je skroz nesretan doma, ali je takav hebeni pasivac...ono tipično muško koje valjda ševi sa strane bez obzira, kuka i čeka boga iz mašine da sleti i riješi mu sve njegove probleme.
tuži se i nabraja mi što mu sve smeta kod njegove ž. okej, pitam ga jel ona njemu dala do znanja što NJOJ smeta? jest. i? jel pokušao to promijeniti? nije, jer neće ni ona...o sveti ilija ja više ne znam ko je od njih lud, a ko zbunjen.
uf, pa šta je tako grozno stanje na stvari, kad si tako pesimistična?!
Nisam sigurna da si me skuzila. Mislila sam na prvog ljubavnika.
Dosta dugo mi prevara uopce nije bila opcija, drugi muskarci su mi mogli biti zgodni ali kao da su za mene bili aseksualna bica.
Ovaj me dotakao, srusio moje obrane. Jednostavno mislim da ce nekom sljedecem xy mozda biti laksi posao. A ne zavaravam se da nece biti sljedeceg, previse mi se svidja trenutna situacija
mislim da nije čitao...
gala tak ti je kod mene...
svi muški su mi bili aseksualni, moj mm mi je bio centar svijeta, a ovaj me srušio ko junfericu....mislim da ni kada sam vidla xy kurac kao prvi u svom životu...(mislila sam kaj štefica cvek isusek kak bu to u mene)
nisam se tako osjećala....
zato u ovimgodinama i svojim stavovima i onim što imam mislim da ne bu nikada više bio još koji sastrane...jednostavno ne da mi se
muško ko muško, tjera svoju agendu sa strane i onda se zagrcne kad naiđe na dobar komad žene. !
Nije ga nikad ulovila zena?
ne bih ga htjela izgubiti jer smo savršen par u krevetu, bila bi mi tlaka tražiti nešto iz početka i pitanje kaj bi dobila. (mada je lana evo ponudila svoje frajere!) ali bogami mi ne trebaju emotivne komplikacije i nesporazumi. mada me furt uvjerava kak nema straha od zaljubljivanja. a govor tijela priča svoju priču...heh...
Tako je i meni bilo. On meni na pocetku duzi govor kako je on faca i mediji i ovo i ono i da cijeni diskreciju i nivo. Ja slusam i mislim si zasto on to meni sve prica?:rolleyes: Da bi na kraju ispao on taj koji je radio cirkuse, izjavljivao svemir i nared restorana napravio ljubomornu scenu.:flop:
vja sam imala dduggggoooooo vremena za razmisliti što želim i odlučila sam se za ovo, mislim da više nikada ni jedan neće imati tu mogućnost....ovo je bio klikać a ja sam tako komplicirana, da me mogu trpiti samo dvojica muškaraca...onaj za podoma i ovaj za povani :ne zna:
Znaci barili ste se virtualno? A jel i tvoj serijski?
p...ja kao narator
hm.. moram pitati al baš me zanima!
a da je on varao jer je nesretan isto u braku?
Onda bih mogla razumjeti zasto vara. U losem braku mozes pokusati rijesiti problem, mozes varati i mozes se rastati. U dobrom mozes uzivati i ne znati da te netko vara iako mu sve dajes i sam kaze da je sretan. :ne zna:
Ja sam uvijek za to da razumijem neku logiku, makar i uvrnutu.
nije :o
, a ovaj me srušio ko junfericu....mislim da ni kada sam vidla xy kurac kao prvi u svom životu...(mislila sam kaj štefica cvek isusek kak bu to u mene)
nisam se tako osjećala....
zato u ovimgodinama i svojim stavovima i onim što imam mislim da ne bu nikada više bio još koji sastrane...
Ljubaf. Kako je to romanticno.:mig:
Bandori
22.07.2009., 23:51
ali ombia.. jel ti misliš da on NIJE bio nesretan u braku?
TKO? :eek:
InventurA
22.07.2009., 23:55
Nisam sigurna da si me skuzila. Mislila sam na prvog ljubavnika.
Dosta dugo mi prevara uopce nije bila opcija, drugi muskarci su mi mogli biti zgodni ali kao da su za mene bili aseksualna bica.
Ovaj me dotakao, srusio moje obrane. Jednostavno mislim da ce nekom sljedecem xy mozda biti laksi posao. A ne zavaravam se da nece biti sljedeceg, previse mi se svidja trenutna situacija
ja sam mislila na to kako mora da ti je stvarno bedara u braku, kad već unaprijed prognoziraš višestruke preljube.
oho-ho miki, ne da ga je uhvatila, nego je ona bila uhvaćena! njegova tadašnja ljubica bila je friško rastavljena i željna jednog situiranog spasioca. plaćao joj stan, hranu, putovanja...(muko moja, a ja dijelim rentu i nosim mu kolače!) i dami puko film, pa došla njegovoj zakonitoj na vrata tražiti rastavu! koji šok. katastrofa!
ono što cijenim je da je odmah priznao zajeb, odselio se i rekao nek ona odluči što će biti s njima. oprostila mu je, ali ne i zaboravila, naravno. to se vidi baš po tome svemu što mu "smeta"... a bože moj, sve se vraća, sve se plaća...
A jel i tvoj serijski?
as ti pitanja koje smo sad stale postavljati...:lol: mislim da jedino Eleonore ima djevca po tom pitanju. ostale smo u klinču s iskusnim mačorima.
Ljubaf. Kako je to romanticno.:mig:
ja o kurcu ona o romantici :ne zna:
Mislim. Ima i ovdje takvih. Pitala sam ga iskreno - rekao je ne, dok nisam tebe sretao bio sam zadovoljna brakom. U braku tek godinu dana. Sve po PS-u i onda ga strefi bomba i leptirici.:ne zna:
S druge strane kad je meni bilo dobro u braku da mi tri apolona svaki dan goli secu ispred mene, vjerojatno bi ih zamolila da se pomaknu da vidim kroz prozor.
Tako je i meni bilo. On meni na pocetku duzi govor kako je on faca i mediji i ovo i ono i da cijeni diskreciju i nivo. Ja slusam i mislim si zasto on to meni sve prica?:rolleyes: Da bi na kraju ispao on taj koji je radio cirkuse, izjavljivao svemir i nared restorana napravio ljubomornu scenu.:flop:
Moj je serijski. Znala sam i prije nego smo se zbarili. Mogu priznati da mu je to cak bio jedan od pluseva u startu.
I zato ona reakcija na ljubavne izjave i ponudu braka. Nema sanse...
moj je djevac u ljubavništvu...molim neka se to primi na znanje.....mi smo časno ušli u ljubavničke odnose, časnije nego u brakove..
InventurA
23.07.2009., 00:00
moj je djevac u ljubavništvu...molim neka se to primi na znanje.....mi smo časno ušli u ljubavničke odnose, časnije nego u brakove..
ma daj! to nemreš tvrditi za muža, kamoli za švalera! :mig:
Ma ti se furas na tough, a vec si kuhana i pecena.:mig:
oho-ho miki, ne da ga je uhvatila, nego je ona bila uhvaćena! njegova tadašnja ljubica bila je friško rastavljena i željna jednog situiranog spasioca. plaćao joj stan, hranu, putovanja...(muko moja, a ja dijelim rentu i nosim mu kolače!) i dami puko film, pa došla njegovoj zakonitoj na vrata tražiti rastavu! koji šok. katastrofa!
I to mu je sve zena oprostila?:confused: I on opet? Znas :flop:
Nosim mu kolace, reci da se zezas :rofl:. Meni moj jednom dosao kod mene (tad sam vec zivjela solo, nikad se nismo u mom stanu) navecer i kao gladan je, ja digla obrvu i rekla nisam ti ja javna kuhinja. On si sam slozio neku klopu. I oprao sudje iza sebe. :rofl: A ima i sekretarice i vozaca i pic mac usluzitelja.
I na svaki dejt je nosio za mene jednu omiljenu mi pralinu, samo zbog tog je mogao bankrotirati :rofl: e tih pralina sam imala u ormaru jos barem 20 kutija na kraju i nisam znala sto cu s njima, da sam ih prodala kupim si odmah polovni auto.:rolleyes:
as ti pitanja koje smo sad stale postavljati...:lol: mislim da jedino Eleonore ima djevca po tom pitanju. ostale smo u klinču s iskusnim mačorima.
Ak je mom za vjerovati i on nije bio serijski. Mozda tome ide u prilog sto se brzo rastao i jos mjesecima bio tu negdje.:ne zna:
jebi ga...postoje neke stvari za koje si siguran...to isto on može reći za mene:ne zna: znam razgovore koje vodismo....ja ne kažem da je bio nevinašce prije braka, ali u braku nije imao ljubavnicu, nije varao eto...vjerujem i sigurna sam u to...a vi si mislite....
jebi ga...postoje neke stvari za koje si siguran...to isto on može reći za mene:ne zna: znam razgovore koje vodismo....ja ne kažem da je bio nevinašce prije braka, ali u braku nije imao ljubavnicu, nije varao eto...vjerujem i sigurna sam u to...a vi si mislite....
pa da. lijepo si rekla... razuzdanica napaljena...samo njegova...
ah, ta ljubav
Cure, laku noc!
odoh spat...
sutra, danas se ponovo pišemo....
laku noć
samo njegova....
pizde ženske.....vi bi romantike jel????
Bandori
23.07.2009., 00:15
Mislim. Ima i ovdje takvih. Pitala sam ga iskreno - rekao je ne, dok nisam tebe sretao bio sam zadovoljna brakom. U braku tek godinu dana. Sve po PS-u i onda ga strefi bomba i leptirici.:ne zna:
S druge strane kad je meni bilo dobro u braku da mi tri apolona svaki dan goli secu ispred mene, vjerojatno bi ih zamolila da se pomaknu da vidim kroz prozor.
ok :)
malo me iznenadilo da je bio samo godinu dana u braku... hm hm
ok :)
malo me iznenadilo da je bio samo godinu dana u braku... hm hm
I mene. Ovako, on je politicki bio aktivan i tome prilici biti u braku jel, zaljubio se, ozenio i on i ona oko 40 i dogovor da ne zele djecu. Zele karijere. Sve gradjanski uredjeno.
Godinu dana nakon toga nase poznanstvo, ode brak, razgovor sa njegovom bivsom zenom na njenu ideju gdje kaze da je osjecala da nikad nije bio sretan, da je seks bio los i da on sad odjednom hoce djecu.
Uz to ja jesam rospija a ona mu je davala sve na dlanu od vecere, kosulja, slobode, tako da sam mu ja rekla da se od takve nije trebao rastavljati. Nego poraditi na braku.
Bandori
23.07.2009., 00:30
Uz to ja jesam rospija ......
ne.. ti si ti. :) ne vidim te kao rospiju. šteta što nije bilo više emocija s tvoje strane. ah.. kad tu nema zapovijedi.... što bi bandori rekla ili prc ili mrc :p
Eleonore
23.07.2009., 07:55
@ eva, ok ja razumijem tvoj jad i vjerujem da bi i ja na tvom mjestu bila ljuta, ne bi napadala druge, ne bi žalila pred drugima, malo bi se povukla, napunila baterije i rekla sutra je novi dan idemo dalje, ali gle primamo mi tebe u birtiju, ali ne možeš nam u toj birtiji pričati o štetnosti pića koje mi konzumiramo u toj birtiji u kojoj smo te udomaćili, to me podsjeća na jehove svjedoke kada te se dočepaju..sorry ako nekoga vjerski uvrijedih....rekla si nam svoje mišljenje ok. ali ne moraš svaki dan dolaziti u birtiju na čašicu liječenja sebe i pljuvanja po nama, jer smo mi trenutno zadovoljne
zajebala si se, možda ću i ja, ali zajeb je tvoj....
Lana :top: Lijepo rečeno :)
Cekas da se odljubi, a istovrememeno se seksas s njim i vratila si se u spavacu? Tea ti si meni sva konfuzna :confused:
ne, nisam konfuzna, već kalkuliram
evo to ti ide otprilike ovako.....iselila sam se iz sobe ima tom tri-četiri godine kad sam shvatila da ga ne volim i njemu to ni najmanje nije smetalo, štekalo je nekako prve dvije ponekad je prigovarao ali nista previse i nikakve scene nije radio, jer prvo i osnovno nije mu bio potreban sex i da, pokusavala sam s njim razgovarati i prije nego sam se iselila, ali njegovo visočanstvo nije dalo na sebe, pa on je savrsen, o čemu ja pričam....pa sexa se on kad mu treba i njemu dovoljno.
ok.....nisam pitala ni s kim ni kada, iako ne mogu reći da sam sumnjala a isto tako nije mi bilo vazno da li ima ili ne
a onda je on prije malo vise od godine saznao da ja imam nekog i od tad se sve okreće. on voli samo mene, on pazljiv, on slusa sto ja govorim, njemu smeta sto nisam u spavaćoj sobi, njemu treba sex svaki dan......bla bla bla....
ja sad radim sve kako bih izbjegla taj sex, dajem mu do znanja da nisam zainteresirana, da mi nije napet, da ne svrsavam.......isto tako u mojim svakodnevnim planovima on nije uključen, trenutno kao pašče pokusava se uključiti u moje i aktivnosti koje radim s djecom. da, zbog djece ga prihvaćam i zbog djece sam u sobi. jer kako svi ovdje pisu djeca osjete i vide. isto tako kako ne zelim da slusaju nase rasprave i svađe, tako zelim da sve one stvari koje se rade obiteljski radimo zajedno, pa i spavati u istom krevetu......
a kad smo sami sve je drukčije, a ovo ljeto smo dosta sami i čim nema djece mene nema doma ili jesam ali sam u svom svijetu, on vidi da ga ne primjećujem i polako polako prestaje sa zahtjevima, razgovorima....
onako kako netko godinama popravlja svoj brak, tako ja kvarim, pokusavam mu otvorit oči ali ne odjednom jer nije dovoljno jak za to, već pomalo svaki dan....
Ne pita te jesi svrsila, nije mu vazno? A zasto onda spavas s njime? Sto bi se dogodilo da prestanes to raditi? Sorry meni ovo zvuci kao silovanje.
i meni zvuči, upravo sam mu to rekla nekidan, ali on kao da nije čuo :confused:
ne znam da li mu je vazno, ja sam se postavila da meni nije vazno, da ja ne mogu i da nisam zainteresirana, a sto dalje on se sve manje trudi....
sto spavam? vjeruj vise ni sama ne znam..... evo ti sinoćnji primjer:
veče prije trazio-dobio, ja nisam, sve gotovo za 10-tak min....., sinoć razgovor noćas do 02:00 osim onog sto sam mu do sad priznala priznala mu i malo vise, rekla stvari kojima je on unisitio ljubav. opet ista priča, ono sto sam ja napravila je toliko unistilo nas brak, a ono sto je on godinama sustavno radio nije bitno jer je proslo.
pokusavam mu reći da me svojim visegodisnjim ponašanjem doveo do tog da je meni postalo bitno da mi netko pokloni paznju, otvorio oči da gledam svijet i vidim da mi suprug nije centar svijeta, kako postoji zivot izvan naseg doma, bilo mi je bitno da mi netko da do znanja da sam zgodna, pametna, privlačna, sexi......(nije bitno dal je istina). i takav je dosao.....nikad lakse
alli moj g.suprug i dalje nije nista kriv jer: "to je tako onda bilo".....:confused:
kad sam ga pitala da li me prije prevare gledao osobu kojoj bi uopće bilo bitno sto neko misli o meni, kako će drugi reagirati na moje ponasanje i sl. rekao je da nije.....nije mislio da bi mogla pasti pod "nečiji utjecaj". e, dragi moj.....naisao je takav jer je pruzao ono sto ti nisi, sto sam godinama trazila i nisam dobila napokon sam pronasla. bila sam "jaka" jer sam morala biti, jer si me ti naučio da budem, ali ne mogu tako cijeli zivot moram i ja imati nekog uz sebe....
i sto se događa nakon 02:00? ja na tusiranje, u krevet a on će i hoćemo se sexati????? :lol:
moj odgovor: ja neću a ti kako hoćeš.......i nista čovjek obavio za 2 min. i spavanje.
moje je pitanje kako se ne gadi sam sebi? :ne zna: jel to sex? :ne zna: vođenje ljubavi? :ne zna: praznjenje? :ne zna: gdje je tu uzitak? njemu? :ne zna:
uffff......malo sam oduzila ali uz sva pitanja i sinoćnje događaje morala sam se malo olaksati
Eleonore
23.07.2009., 08:19
Ovako cure, malo sam pročistila temu. Ne smeta me zezancija niti reagiram na svaki odmak od teme ali ovdje je stvarno bilo svega. Pobrisala sam Vaiorsa i njegovu samohvalu ( i onako mi nije jasno kako pored svih tih zavedenih žena stigne pisati po forumu:ne zna:), pobrisala sam velikim dijelom (iako ne sve) i one koji su ovdje došli s svojim moralnim stavovima jer im ovdje nije mjesto. Ja se također ne mogu zamisliti kao preljubnica ali zato ni ne sudjelujem pisanjem u temi. Ovo je prvenstveno tema za one koje jesu udane ljubavnice, a ne tema o tome da li je njihov život i postupak u redu. Bilo je tema na kojima se raspravljalo o moralnosti i nemoralnosti prevare, pa koga zanima neka potraži i oživi temu.
Cordelia, hvala :top: Lijepo si to sročila :)
eh, kad već moram biti eksplicitna: iz mene se doslovce cijedi. ima vlage za razmazati četiri, a ne samo dvije rupe. zato kažem, individualno je.
:top: :mig:
Eleonore
23.07.2009., 08:39
Razdjevičila sam ga :cerek: E, baš da vam kažem koju na tu temu. To što sam ja njemu prva izvabračna, toga je mene bilo malo frka na početku. Naime, očekivala sam da će biti previranja - jedan dan je sve divno krasno između nas, a sutra će mi doći s pričom kako ga pere savjest i kako možda ne bi trebao... Ali prevarila sam se, to se nikad nije dogodilo, on je svoju odluku donio prije nego li je mene upoznao i u ni jednom trenutku se nije pokolebao.
Inače, Durex 2u1 rules :headbang: :cerek:
[QUOTE=Eva74;21685111Naravno vidim da su dobrodošle samo tihe i naravno one istog mišljenja.
Samo što to mene uopće ne čudi jer tako je to posvuda.
Pogle Omibiu,zašto sad ona iskaće i traži naćin da uvrijedi?[/QUOTE]
Eva, meni npr. tak svejedno hoće li netko moralizirati, pitati, podj.... i zaj... uvijek kazem forum je ovo i nista vise
ali, povucimo paralelu.......
koliko sam ja uspjela pohvatati i ti i Ombia ste nekada bile, i ti i ona kazete da nećete vise to (valjda, nadam se :) )
ali kod nje nema te "žuči" kako je netko napisao, jednostavno pise o svom iskustvu bez moraliziranja......ok, mozda nekad, bar meni djeluje, da je prosla vise nego mi svi zajedno, ali mozda je to samo način pisanja. isto kao sto ja pisem sto manje pa svima djelujem kao konfuzna, zbunjena, ne znam sto zelim i tako dalje i tako blize...........
ono......kuzis sto zelim reći? nadam se........
Eleonore
23.07.2009., 08:57
.....
Uh, tako su me neke stvari u ovom postu podsjetile na moj brak... kao npr. ono - nije bitno kakav sam bio prema tebi, to je sad prošlo ili taj seks koji je samo njegovo pražnjenje :horor:
Sreća pa je sad to iza mene, nema tih mučnih razgovora tko je kome što učinio i tog "seksa". Mir :closed:
kada ORALNO saopćim imat će osjećaj da je dobio DVA ANALNO, zato i šutim dok me taj jebeni hormon ne prođe ( prije me to nije jebalo - možda ti PMS-ovi dolaze sa fakerima ili je predklimakterično ludilo):confused::confused::confused:
i meni se čini........bem ti PMS i LJ......svaki put kad pizdim pita draga pa jel opet PMS? :rolleyes: ja mu kazem, ne....ti me zivciras :eek: kad ono za dva dana imam sto vidjet :D
PMS nisam nikad imala na takav način pa nemam ni sad, u pitanju je LJ .......sigurno........mora bit' :mig:
........... ali ja nemam problema u svom životu.........
............. pa se valjda premišljam treba li ili ne treba, jer opet ponavljam primjetile ste da ne volim biti neprimječena i u drugom planu....
:lol::lol::lol::lol:
i vremena na pretek
kak ti uspjeva sve to? :mig:
ti si uzorna ljubavnica, kaj bi on više...
jednom mi je jedna žena rekla, dušo da je lako biti ljubavnica, sve bi bile....
osim sto si egotrip jako si zabavna :D
a sto se tiče ljubavnica, ne mislis da nisu sve, pa čitaj samo forum :cerek:
pa mislim stvarno. i onda kazu da su zene komplicirane. on bi i ovce i novce, ev. i kozu i vuka, ma on sam ne zna sto bi zapravo. ucinilo mu se zgodnim da nesto kaze pa mu eto izletilo.
zamisli da si ti to rekla? da ja to mojem kazem mislim da bi mu se jaja stisla do velicine franja (mislim da vi kazete spekule ili sl. nije bitno)
sto da ja svom odgovorim kad dobijem pitanje?
evo moj jos ni jednu do sad nije htio zenit :rolleyes:, a sad kupuje stan u mom gradu :confused:
:lol::lol:
nakon tri tisuće postova nadam se da ću i ja moć ovako pisati :mig:
inače to je moj riječnik zajebancije koji mi jednostavno na forumu ne ide
nije da glumim "finoću", pa jebem se tatlane ali neće riječi iz mene
ne.. ti si ti. ne vidim te kao rospiju. šteta što nije bilo više emocija s tvoje strane. ah.. kad tu nema zapovijedi.... što bi bandori rekla ili prc ili mrc
Otisla sam kad sam vidjela da se to pojavljuje i da mi zivot moze samo jos gore izgledati.
.......isto tako u mojim svakodnevnim planovima on nije uključen, trenutno kao pašče pokusava se uključiti u moje i aktivnosti koje radim s djecom.
A kazes zbog djece si u braku?
i sto se događa nakon 02:00? ja na tusiranje, u krevet a on će i hoćemo se sexati?????
moj odgovor: ja neću a ti kako hoćeš.......i nista čovjek obavio za 2 min. i spavanje.
moje je pitanje kako se ne gadi sam sebi? jel to sex? vođenje ljubavi? praznjenje? gdje je tu uzitak? njemu?
uffff......malo sam oduzila ali uz sva pitanja i sinoćnje događaje morala sam se malo olaksati
Ne, to nije vodjenje ljubavi ali on to ni ne zeli. On zeli svoj uzitak, praznjenje, ti dobijes maltene silovanje. I jos se ides pitati sto je to sto ste imali u dva u noci.
Badava razgovori kad ti njemu "dajes" bez da uzivas, kad se das silovati. :ne zna: On nema onda uopce nuznosti slusati te.
I to sto si pala kako pises pod neciji utjecaj, e to tek nije dobro. Budi i dalje ti.:)
No ovo boldano je strasno.:(:(:(
Sorry uopce si ne bih mogla zamsiliti da nekome budem kanta za praznjenje.:(
Kako si to mozes uciniti?:confused:
Nije bas da bi te namlatio da ne ucinis? To cinis zaista dobrovoljno.
Ali tim seksom poseres sve sto si mu prije toga te veceri ispricala, onako brbljas u prazno a onda on obavi svoje i super.
Kako ti je to uopce smijesno?!? Pa to je tuzno da tuznije ne moze biti. Stitis se humorom?:ne zna:
Kako se ti ne gadis sebi ako se vec pitas jel se on sebi gadi? On cini sto ga volja, ti das da na tvom tijelu i psihi rade sto te nije volja, sto je gore?
Uzitak mu je u njegovom orgazmu ocito. Pitanja koja si postavljas u vezi njega postavi si u vezi sebe. Sto, ti lezis i cekas dok nabada?:(
Ja iskreno ali iskreno sumnjam da su djeca u takvom braku sretna. Vase rasprave, sva ta atmosfera :ne zna:
Ponizujete se medjusobno, strasan zivot, zasluzujete oboje bolje. I djeca.
Sreća pa je sad to iza mene, nema tih mučnih razgovora tko je kome što učinio i tog "seksa". Mir :closed:
koliko godina ti je trebalo? tj. kako? iako ja to polako radim, gubim strpljenje ne znam koliko ću vise izdrzati tu mirnoću da mogu proračunato na kapaljku malo po malo otkrivati neke nove stvari o sebi, na njegovo iznenađenje s kim on to zivi.......
najveće pitanje je hoće lli ga proći ta "ljubav"?
jesenija
23.07.2009., 10:30
Shvatio sam vrlo dobro, samo možda sam odgovor napisao površno.
npr. Da li je moja LJ jedino i samo ona kriva, što je prevarila muža. Nije. Kriv si je i on sam, jer zašto je ona onda postala moja LJ. Očito ju je zanemarivao ili čak i nešto teže. Da li bi meni njega trebalo biti žao. Ne, sam si je kriv. Da li sam i ja kriv ako mene žena prevari. Sigurno da jesam. a k ništa drugo zato što nisam bio doma nego kod LJ.
E, a da li bi me smetalo da me žena vara, naravno da da, a još više ako i sam varam jer onda sam si zato i sam kriv zbog toga.
Dakle - žena me vara, a ja krivim muža od svoje LJ jer ju je on zanemario pa je ona došla k meni :D :rofl: :bonk:
Ne, nisi shvatio, a ovaj odgovor si napisao još površnije....
Pa na tvoju tako generalnu površnost....jedno isto tako površno pitanje....
Jesam li nešto pobrkala, ili si ti onaj koji cmizdri jer ga lj neće? I temu si otvorio? Pa zašto? Jedino ti možeš biti kriv što te neće.
Dosta površno?
Vidjela sam da je ombia:) shvatila.. nisam htjela moralizirati, nisam čak ni pitala, samo hipotetski, i bilo upućeno samo jednoj osobi koju ja nebi dalje "secirala" ....
Ovdje nepripadam...prošvrljam, kad mi je zanimljivo, kažem nešto, shvatim da se iza nekih nickova kriju dragi ljudi....nemora mi se sviđati tema ni životni izbor sudionika, ali to mi nedaje pravo da im sudim ili namećem svoje stavove, principe, što li....
Još bi manje pravo imala, da sam npr jednom u prošlosti bila "udana lj", pa se poslije "zaredila"....
Pročitala sam da je netko rekao nešto u stilu da ovdje mnogi "guštaju" dok se cmizdri....:confused:....mislim da je to išlo i mene....ako sam pisala kad je određena situacija bila na temi, znači da nešto mislim i znam o tome, pa imam što reći....
InventurA
23.07.2009., 10:33
ste vidle? promijenili nam naziv teme u preljubnice! sad smo etiketirane kako nas i pripada! a ko se ovdje upiše na čašicu razgovora, kuku mu ga lele...ne bude dobro za forumski CV. džaba sve poduke iz morala i etike. to je kao ono kad je don Anto Baković rekao da je neku noć DVA SATA s gražanjem gledao pornić na HTV-u. :rofl:
Opa novi naslov teme?
Kutak za preljubnice.:mig:
Odoh u potragu za receptima, jedu mi se neke socne limun kocke, pa da ih ponesem u goste , ako u medjuvremenu netko ima recept nek samo stavi link ili na pm, hvala.
Jesenija- mislim da nije islo tebe.:) Nisi ti zla ni zajedljiva. Moram reci da na sva tri topica se znalo malo "ugristi" kad bi neki padobranci postali previse bezobrazni. Nije ova tema po tome iznimka.:ne zna:
šumskičovjek
23.07.2009., 10:37
meni je jedna rekla da je prvi put najteze prevariti,ali da je poslije sve lakse i lakse.mnogim zenama to treba i procvjetaju kad imaju nesto sastrane,naročito one koje nemaju jednog ljubavnika nego šaruckaju malo s ovim malo s onim ii imaju skroz neplaniran sex na nekom domjenku i sl.
InventurA
23.07.2009., 10:43
ombia, napravi Lemon pie. onako, dolje crust od keksiju, a gore skuhaš kremu. meni je to super za ljeto. onak iz friža.
meni je jedna rekla da je prvi put najteze prevariti,ali da je poslije sve lakse i lakse.mnogim zenama to treba i procvjetaju kad imaju nesto sastrane,naročito one koje nemaju jednog ljubavnika nego šaruckaju malo s ovim malo s onim ii imaju skroz neplaniran sex na nekom domjenku i sl.
Komad ajde mi se prekini nuditi na pm. Odsetaj u troskocima.
inventurA to sam radila prije dva tjedna i super je :top:, sad bih neki biskvit limunski, onako jako socan i mokar, nasla neki recept na netu pa ga izgubila.:(
Sad ga opet trazim.
šumskičovjek
23.07.2009., 10:53
Komad ajde mi se prekini nuditi na pm. Odsetaj u troskocima.
inventurA to sam radila prije dva tjedna i super je :top:, sad bih neki biskvit limunski, onako jako socan i mokar, nasla neki recept na netu pa ga izgubila.:(
Sad ga opet trazim.
ja nisam komad niti se nudim,nemoj si titrati ego.
A kazes zbog djece si u braku? .
ovo ne razumijem :confused:
Ne, to nije vodjenje ljubavi ali on to ni ne zeli. On zeli svoj uzitak, praznjenje, ti dobijes maltene silovanje. I jos se ides pitati sto je to sto ste imali u dva u noci..
ma ne pitam se ja, znam sto je.....
sto god da ja sad ovdje napisem izgledat će kao opravdavanje sebe, mozda djelomično i je tako.....jer "nije bas da bi me namlatio" nije isključeno iako se ne bojim takve rekakcije, tad bi bilo definitivno kraj bez obzira na sve....
Badava razgovori kad ti njemu "dajes" bez da uzivas, kad se das silovati. On nema onda uopce nuznosti slusati te.
I to sto si pala kako pises pod neciji utjecaj, e to tek nije dobro. Budi i dalje ti.
rekla sam da moram kalkulirati, pa tako i ovo......jer s takvim čovjekom se mora tako, upravo kao sto Eleonora ostaje u braku jer njenom muzu "ne odgovara"....već sto.....svatko ima svoj pristup
i nisam pala pod ničiji utjecaj, to sam njemu prezentirala da bi lakse shvatio, ali da je bilo lakse LJ "dobiti me", sigurno je, jer upravo onako kako si ti pisala muskarci su za mene do tad bili aseksualna bića
No ovo boldano je strasno.:(
Sorry uopce si ne bih mogla zamsiliti da nekome budem kanta za praznjenje.:(
Kako si to mozes uciniti?:confused:..
blok.........zid........isključis se......duhom nisi prisutan....naviknes se.....
Nije bas da bi te namlatio da ne ucinis? To cinis zaista dobrovoljno.
Ali tim seksom poseres sve sto si mu prije toga te veceri ispricala, onako brbljas u prazno a onda on obavi svoje i super.
Kako ti je to uopce smijesno?!? Pa to je tuzno da tuznije ne moze biti. Stitis se humorom?:ne zna:
ne zaboravi, ja zivim taj zivot......a bez sexa prosla bih jos milijun takvih razgovora da mi je čak i lakse leći isključiti se nego razgovarati. tu moram bit prisutna duhom......
Kako se ti ne gadis sebi ako se vec pitas jel se on sebi gadi? On cini sto ga volja, ti das da na tvom tijelu i psihi rade sto te nije volja, sto je gore?
Uzitak mu je u njegovom orgazmu ocito. Pitanja koja si postavljas u vezi njega postavi si u vezi sebe. Sto, ti lezis i cekas dok nabada?:(
ma postavljam ja sebi ta pitanja i meni su tu odogovori jasni....pa jebote naravno da se gadim sama sebi, ne potenciram sex, izbjegavam maximalno, dam mu do znanja da me ne napaljuje ni malo, gurnem ga sa sebe, odem u kupatilo, okrenem straznjicu i zaspem.....ali nije mi jasno kakav je tu uzitak njemu. za sebe znam.....
da.......lezim i čekam, gledam sastrane u neku točku pa to je samo 1-2 min....nije da se moze bas heklati :)
Ja iskreno ali iskreno sumnjam da su djeca u takvom braku sretna. Vase rasprave, sva ta atmosfera :ne zna:
Ponizujete se medjusobno, strasan zivot, zasluzujete oboje bolje. I djeca.
sretniji nego su bili, rasprave ne postoje za njih, neke sitne, ali boze dragi pa u kojem braku ih nema.....
da ja zasluzujem, ali za njega nisam sigurna.....:mig:
eto tako danas pisem jer boli sinoć, ali realno gledajući on je sad ok osoba (uspjela sam ga preodgojit :lol:) i nekoj drugoj bi bio savrsen jer stvarno ima kvaliteta i mnogo svojih mana se rijesio ispravio trudi se........i sto je bitno i libido mu se "popravio"
za mene je kasno da ga prihvatim takvog, povratka nema jer previse je tog napuklog i istrošenog
InventurA
23.07.2009., 11:08
ja nisam komad niti se nudim,nemoj si titrati ego.
:vidiga:
čini se da smo dobile reklamu promjenom naslova. :rolleyes:
ombia, ja sam jedanred radila ovaj recept, ali u četvrtastom plehu, ne kao tortu. stvarno je mmmm...imam ga u bookmarksima za opet!
Lemon curd care (http://fruittart.wordpress.com/2007/04/09/lemon-and-lime-curd-cake-with-fresh-fruit/)
opaaaaaaa...........kutak.......ovo me podsjeća na nesto drugo :mig:
sam svoj majstor i sl.......
Pa napisala si da hoda kao pasce za vama i da se pokusava uklopiti u vas raspored u koji nije ukljucen, pa sam se na to nadovezala.
Za ostatak - bolje da nista ne napisem, pretuzno je. Ne sto ti on radi, nego sto sama sebi radis.
:vidiga:
čini se da smo dobile reklamu promjenom naslova. :rolleyes:
ombia, ja sam jedanred radila ovaj recept, ali u četvrtastom plehu, ne kao tortu. stvarno je mmmm...imam ga u bookmarksima za opet!
Lemon curd care (http://fruittart.wordpress.com/2007/04/09/lemon-and-lime-curd-cake-with-fresh-fruit/)
I reklamu i ponude po mjeri u pmbox.
Hvala ovo je bas po mom gustu :cerek:. Ako ikad budem morala birati novo zanimanje, biti cu slasticar, toliko to volim.:)
Pa napisala si da hoda kao pasce za vama i da se pokusava uklopiti u vas raspored u koji nije ukljucen, pa sam se na to nadovezala.
Za ostatak - bolje da nista ne napisem, pretuzno je. Ne sto ti on radi, nego sto sama sebi radis.
ma i nije tako strasno, lud čovjek se na sve navikne....i opet kazem ovo je sad pjesma kako je bilo.....
a za raspored, pa moram zbog djece iako ni djeca ne traze često da on sudjeluje jer nisu navikli.....
Eleonore
23.07.2009., 11:17
koliko godina ti je trebalo? tj. kako? iako ja to polako radim, gubim strpljenje ne znam koliko ću vise izdrzati tu mirnoću da mogu proračunato na kapaljku malo po malo otkrivati neke nove stvari o sebi, na njegovo iznenađenje s kim on to zivi.......
najveće pitanje je hoće lli ga proći ta "ljubav"?
Trebalo je puuuno godina. U braku sam 16. Zapravo tek kad sam ušla u ovu vezu i zaljubila se, nastao je taj mir, sve smo si rekli i počeli živjeti totalno cimerski.
Mog ta "nesretna i neuzvraćena ljubav" drži i dan danas, samo što me pušta na miru. To je neki mazohizam, ne znam ja to objasnit, a ni on. Ali najviše me "voli" kad sam mu nedostupna.
Eleonore
23.07.2009., 11:18
Pročitala sam da je netko rekao nešto u stilu da ovdje mnogi "guštaju" dok se cmizdri....:confused:....mislim da je to išlo i mene....ako sam pisala kad je određena situacija bila na temi, znači da nešto mislim i znam o tome, pa imam što reći....
Ne, ne draga, nije išlo tebe, nego jednu drugu osobu koja pošizi kad mi tu pričamo o seksu umjesto da same sebe bičujemo koprivama.
Trebalo je puuuno godina. U braku sam 16. Zapravo tek kad sam ušla u ovu vezu i zaljubila se, nastao je taj mir, sve smo si rekli i počeli živjeti totalno cimerski.
Mog ta "nesretna i neuzvraćena ljubav" drži i dan danas, samo što me pušta na miru. To je neki mazohizam, ne znam ja to objasnit, a ni on. Ali najviše me "voli" kad sam mu nedostupna.
pa nisam ni ja bas balavica u braku.....samo sto je kod mene bio mir dok on nije znao :D
imate nesto protiv da ovdje napisete godine "starosti", godine staza i godine "staza"
čisto da imamo neki sazetak
evo meni je 34, 14 i 2
Ne, ne draga, nije išlo tebe, nego jednu drugu osobu koja pošizi kad mi tu pričamo o seksu umjesto da same sebe bičujemo koprivama.
di je ta osoba bila kad je bila priča o "trojcu"? :cerek:
InventurA
23.07.2009., 11:24
I reklamu i ponude po mjeri u pmbox.
Hvala ovo je bas po mom gustu :cerek:. Ako ikad budem morala birati novo zanimanje, biti cu slasticar, toliko to volim.:)
pričaj mi o tome! rekla sam svima - u pemziji želim svoju kvartovsku slatičarnu s izmišljenim kolačima svaki dan. improviziram po želji. i tri mačke da mi se pletu oko nogu. unuka će bit ako dođem prvo do djece. :rolleyes:
Eleonore, deder, htjela sam te pitati - nakon koliko vremena ste si ti i LJ priznali zaljubljenost? koliko vam je trebalo sa seksa na ljubav?
jesenija
23.07.2009., 11:26
di je ta osoba bila kad je bila priča o "trojcu"? :cerek:
Možda u "trojcu"? :cerek:
Eleonore
23.07.2009., 11:27
imate nesto protiv da ovdje napisete godine "starosti", godine staza i godine "staza"
čisto da imamo neki sazetak
evo meni je 34, 14 i 2
39/16/1,5 :cerek:
Eleonore, deder, htjela sam te pitati - nakon koliko vremena ste si ti i LJ priznali zaljubljenost? koliko vam je trebalo sa seksa na ljubav?
da da.....ovo je veri intresting kveščen
Eleonore
23.07.2009., 11:31
Ups... 3 dana? :cerek: zaljubljenost se pojavila stvarno odmah u prvim danima, to je ona silna privlačnost, lupanje srca, klecanje koljena.... (hm, il mi je to od godina? :D ) A ljubav.... pa trebalo nam je jedno dva mjeseca da to prozovemo ljubavlju, iako ja tek sad smatram da imamo stvarno temelja da kažemo da se istinski volimo. Jebeš ljubav koja nikad nije pregrmila neku žestoku svađu.
Eleonore
23.07.2009., 11:34
No, moram napomenuti, da smo mi razgovarali i prije ulaska u vezu, dosta razgovarali, kliknuli smo na komunikaciji i prije seksa. Znalo se što mi očekujemo od veze, oboje, bili smo spremni za eventualne emocije i bile su dobrodošle. Da je veza ostala na seksualnoj razini, ne vjerujem da bismo još danas bili zajedno.
Možda u "trojcu"? :cerek:
ili na konju :D
ne znam hoću li zaradit karton ili već kako se to kaze
ali moram reći misljenje
Ups... 3 dana? :cerek: zaljubljenost se pojavila stvarno odmah u prvim danima, to je ona silna privlačnost, lupanje srca, klecanje koljena.... (hm, il mi je to od godina? :D ) A ljubav.... pa trebalo nam je jedno dva mjeseca da to prozovemo ljubavlju, iako ja tek sad smatram da imamo stvarno temelja da kažemo da se istinski volimo. Jebeš ljubav koja nikad nije pregrmila neku žestoku svađu.
ma sto u prvim danima......kad sam ga vidjela htjela sam mu reći da bi ga potrosila :cerek:
da nije bilo te početne "zaljubljenosti" ne bi smo ni zavrsili zajedno, i ako se nisam nadala dvije godine, već samo jednom.....
a kad je krenulo kroz razgovore, a ne sex pretvorilo se u ljubav nakon nekih 2-3 mj.
Eleonore
23.07.2009., 11:57
Meni seksualna privlačnost i zaljubljenost nisu baš isto. Moj LJ je meni ultra zgodan i naravno da sam htjela seks s njim kad sam ga upoznala, ali shvatila sam da mi klecaju koljena tek kad sam posve slučajno naletjela na njega u jednoj javnoj ustanovi drugi dan nakon našeg prvog seksa.
pričaj mi o tome! rekla sam svima - u pemziji želim svoju kvartovsku slatičarnu s izmišljenim kolačima svaki dan. improviziram po želji. i tri mačke da mi se pletu oko nogu. unuka će bit ako dođem prvo do djece. :rolleyes:?
Sad mozemo konacno objelodaniti. Ti si moj klon. :)
No, moram napomenuti, da smo mi razgovarali i prije ulaska u vezu, dosta razgovarali, kliknuli smo na komunikaciji i prije seksa. Znalo se što mi očekujemo od veze, oboje, bili smo spremni za eventualne emocije i bile su dobrodošle. Da je veza ostala na seksualnoj razini, ne vjerujem da bismo još danas bili zajedno.
Vidis li se s njim jednom u javnoj vezi?
Moji podaci, tu su isusove godine, bracne - ostavili broncani pir iza sebe, ljubavnicke - ne znam kako da brojim, ona zadnja navlacenja simo tamo, ajde pola godine. Intenzivnih pola godine. Ispada kao tri godine kod onih koji se ne vide svaki tjedan.
Eleonore
23.07.2009., 12:02
Vidis li se s njim jednom u javnoj vezi?
Da, da, mi puno pričamo o tome. Zaprvo su stvari u našoj vezi postavljene tako da za nas to nije pitanje DA LI nego KADA.
InventurA
23.07.2009., 12:06
Sad mozemo konacno objelodaniti. Ti si moj klon. :)
onda ćemo skupa u biznis. ja sumnjam da bum živjela od pemzije, kak je krenulo. svaka će imati svoj kulinarski department. :) a mačke dijelimo!
ja sam 32/10/0,5
btw, završila sam sa spremanjem, odoh danas uhvatiti dva-tri dana sunca na more. iznenada mi se pokazalo lufta s vremenom, pa da se probućkam zasluženo. uzmem lap, ali ne znam di bum završila i da li ću se imati prilike zaštekati na mrežu. :(
onda ćemo skupa u biznis. ja sumnjam da bum živjela od pemzije, kak je krenulo. svaka će imati svoj kulinarski department. :) a mačke dijelimo!
ja sam 32/10/0,5 (
:cerek::cerek::cerek: ma kakva penzija, to ce nam biti za, ne znam, za otici jednom mjesecno na pizzu :rofl:
Gle gle i po brojkama smo gotovo u dlaku iste. Klon kad ti kazem.
Bucni se i za mene.:cerek:
Eleonore
23.07.2009., 12:11
Balavice :mudri: :D
InventurA
23.07.2009., 12:13
:cerek::cerek::cerek: ma kakva penzija, to ce nam biti za, ne znam, za otici jednom mjesecno na pizzu :rofl:
Gle gle i po brojkama smo gotovo u dlaku iste. Klon kad ti kazem.
Bucni se i za mene.:cerek:
sačuvaj ti ipak one praline. možda bi za 30 godina mogla jednu mjesečno prodavat, da si podebljaš primanja.
:rofl: niš ne popuj, nego nas uči! :mig:
Meni seksualna privlačnost i zaljubljenost nisu baš isto. Moj LJ je meni ultra zgodan i naravno da sam htjela seks s njim kad sam ga upoznala, ali shvatila sam da mi klecaju koljena tek kad sam posve slučajno naletjela na njega u jednoj javnoj ustanovi drugi dan nakon našeg prvog seksa.
najprije je bila sex.privlačnost, nakon razgovora duuuuuuuuuugog nekih 36 sati pojavilo se i nesto vise
nakon 2.mj. razgovora sam shvatila da je zaljubljenost, što se spontano pretvorilo ljubav nakon sto sam vidjela da i bez sexa funkcioniramo i da je stvarno ona polovica mene koja mi nedostaje i sto sam ja njemu.....upravo ono sto ombia kaze, u mnogo stvari kučka koja mu otvori oči da ne zivi u svijetu maste.....
i kod nas je samo kad, nikad nije bilo da li, ali ja sam skeptična sto se tog tiče i ne zavaravam se da će to biti.......bilo bi lijepo i nitko sretniji od mene.....ali se prije moramo rastati, zivjeti sami paaaaa.......mozda onda.......pa dok kupi stan :cerek:.....
@ombia.....brončani pir?
Eleonore
23.07.2009., 12:24
:rofl: niš ne popuj, nego nas uči! :mig:
O sramote, pa nisam se baš proslavila, još ja vas tražim savjete za analni :D
Eleonore
23.07.2009., 12:26
nakon razgovora duuuuuuuuuugog nekih 36 sati
Jebotepatak, seks od 24 sata, sad razgovor od 36... pa jel ima kod vas šta na brzaka? :D
Jebotepatak, seks od 24 sata, sad razgovor od 36... pa jel ima kod vas šta na brzaka? :D
da, prvi sex nakon 7.mj. :s
a sto ću kad je sudbina takva, maximalno iskoristavamo situaciju
ako sam s njim nakon par mjeseci i imamo samo dan na sto ga iskoristiti nego na sex, razgovaramo mob.....
S kim si ti ono jucer razmjenjivala erotske savjete, sa balavicama? :rofl:
Eleonore
23.07.2009., 12:45
da, prvi sex nakon 7.mj. :s
Šalu na stranu, ja se vama divim, mi se oboje tresemo ako se ne vidimo tjedan dana, ma šta tjedan... :eek:
Eleonore
23.07.2009., 12:50
S kim si ti ono jucer razmjenjivala erotske savjete, sa balavicama? :rofl:
Jebote, vi ste kečke nosile kad sam ja kod dečka spavala i sad ja vas pitam za analni, nisam se baš proslavila :lol:
Šalu na stranu, ja se vama divim, mi se oboje tresemo ako se ne vidimo tjedan dana, ma šta tjedan... :eek:
pa to je upravo ono sto ja govorim koliko je sex nebitan......ok ok.....da bitan je, ali ne toliko da bi se ljubav mjerila sexom, za to je dovoljna sexualna privlačnost i puknes se s nekim......
i nitko mi ne moze reći da sam s njim zbog ku*ca :cerek:
Eleonore
23.07.2009., 13:05
Ma ne pošizimo mi samo zbog seksa, nedostaje mi razgovor s njim uživo (iako mobilne kompanije dobro zarađuju na nama :mad: ) jer on je moj najbolji prijatelji i sve živo iskomentiramo, nedostaje mi ljubljenje, zagrljaji, ma sama njegova prisutnost...
Ma ne pošizimo mi samo zbog seksa, nedostaje mi razgovor s njim uživo (iako mobilne kompanije dobro zarađuju na nama :mad: ) jer on je moj najbolji prijatelji i sve živo iskomentiramo, nedostaje mi ljubljenje, zagrljaji, ma sama njegova prisutnost...
ma daj ne sitničari :mad:
tek sam se priviknula na ovo sve, nemam vise tolike krize a ti sad vadis i kopas ranu
grrrrrr........muči tamo :p
Jebote, vi ste kečke nosile kad sam ja kod dečka spavala i sad ja vas pitam za analni, nisam se baš proslavila :lol:
Pa i nisi bas :rofl:
je pa i meni su to objašnjavale...a kaj ove br znače, ovo o,5-to je štamprlek rakije ili....
ovo 42, 18, 04/2
Eleonore
23.07.2009., 13:18
ma daj ne sitničari :mad:
tek sam se priviknula na ovo sve, nemam vise tolike krize a ti sad vadis i kopas ranu
grrrrrr........muči tamo :p
Sorry :no: A di ga nađe tako daleko? :p
je pa i meni su to objašnjavale...a kaj ove br znače, ovo o,5-to je štamprlek rakije ili....
ovo 42, 18, 04/2
evo carice :s
Eleonore
23.07.2009., 13:20
ovo 42, 18, 04/2
Jao, lana, stigla si ko naručena! :five: Taman sam se htjela pozvati na to da si vjerojatno starija od mene, a guzno nerazdjevičena :lol:
j
ovo 42, 18, 04/2
4 mjeseca dvojicu? Uz muza? :D Jer muz je u onoj brojci 18 vec kategoriziran.
Da da danasnja maldez je sve naprednija.:facepalm:
Sorry :no: A di ga nađe tako daleko? :p
e jbg......nije me tilo ko ni prije u zivotu.....kad nejde nejde.....da ga jebes
inače nasli se na po puta slučajno, toliko slučajno da nije normalno....koliko puta sam se pitala kad nisam isla sve ove godine (nekakav seminar) zasto bas te jesam????? i zasto bas on isto tako? kako sam znala sjesti bas tamo da mora "naletiti" na mene a nisam znala ni da postoji? zasto sam potakla razgovor s njegovim kolegom (čovjek bio sam) od svih silnih muzjaka tamo?
ma ne...jebo vas ja napaljene, jučer sam vam rekla da je 1, ovo je 4 mjeseca, a 2 je 2 godine.....
i još sam analna djevica.....
ja bum vam plahtu dobacila, samo ne znam je l bu crvena ili smeđa:o:eek:
Jao, lana, stigla si ko naručena! :five: Taman sam se htjela pozvati na to da si vjerojatno starija od mene, a guzno nerazdjevičena :lol:
i jel jesam starija ili nisam....
a kaj mogu imam zastoj u razvoju......idem prema prilagođenom programu :ne zna:
Eleonore
23.07.2009., 13:28
Da da danasnja maldez je sve naprednija.:facepalm:
U naše vrijeme to se nije radilo :mudri: I sad šta - mi pod stare dane moramo učiti kako se saživjeti sa svojom guzom :cerek: Evo, mislim da je mene napokon krenulo :cerek:
ma ne...jebo vas ja napaljene, jučer sam vam rekla da je 1, ovo je 4 mjeseca, a 2 je 2 godine.....
Ja i dalje ne kuzim.:confused: 04/2:confused:
Vi ste cetiri mjeseca i dvije godine skupa? On ima dvije godine a kresnete se cetiri puta?
On ti da dva puta po dva jer si ti analna djevica. U dvije godine i cetiri mjeseca ste se jednom? :zubo:
Eleonore
23.07.2009., 13:42
i jel jesam starija ili nisam....
Ne čitaš, draga, ja imam 39, ti i ja smo stariji ogranak ovog kutića za preljubnice. A analno smo zaostale :lol:
plavokosa555
23.07.2009., 13:44
:rofl::rofl::rofl:
Eleonore
23.07.2009., 13:55
Smeđa. Al sve je to za ljude :raspa: :D
Ne čitaš, draga, ja imam 39, ti i ja smo stariji ogranak ovog kutića za preljubnice. A analno smo zaostale :lol:
sto znači zaostale? koliko puta se broji da ne budes zaostao? :p
Eleonore
23.07.2009., 14:55
sto znači zaostale? koliko puta se broji da ne budes zaostao? :p
Lana djevica, ja počela vježbat prije godinu dana, ali samo rijetko, možda jednom mjesečno. A ti?
Lana djevica, ja počela vježbat prije godinu dana, ali samo rijetko, možda jednom mjesečno. A ti?
ja još na teoriji...razrađujem..planiram... vježbam guzu, objašnjavam joj..tepam...dajem da upoznaje mrcinu prije nego je zahvati i mrcinskog gazde nosinu i jezičinu, tako da ni sama ne bu znala što ju je snašlo....kada se "otvori kao mladi ružin pupoljak" i napravi fljuuuuuuuuuuukprhlj, a ja ups oprosti :ne zna:
ombia
ovisi kaj je skupa, je li se računa i period zagrijavanja, pa hlađenja glava, pa period - kaj sada :ne zna:
sve skuopa bi to bilo 2/1/4, ma nije važno, ne želim javno...a još nisam ni komentar velecjenjenog dobila, mislim da ako ovako nastavim biti će
2u 04 :love:/1:trk:/04:love:i ako ovako nastavim biti će:hebemu::no::ban::tuzni::rozi:
Racuna se od prvog keksa.:D
I 04/02 je ? Koliko mjeseci?
Racuna se od prvog keksa.:D
I 04/02 je ? Koliko mjeseci?
ovisi što se smatra keksom...je li napolitanka ili i čajni kolutić :confused:
E pa ak omladina mora objasnjavati jos i to, nije ni cudo da je drzava u k.!:rofl:
bu nas jaca svemu naučila...pa i štedljivoj jebačini....i onda će preljubnici biti jedini zakon za umijetnu oplodnju (crni humor)
četvrtkom uskličnik...tako se zvala dječija radio emisija....a ove sve preljubnice otišle na svoj uskličnik....jedino ja doma, kuham, perem i čarape krpam...nema dragog da se s njim pofukam:tuzni:
četvrtkom uskličnik...tako se zvala dječija radio emisija....a ove sve preljubnice otišle na svoj uskličnik....jedino ja doma, kuham, perem i čarape krpam...nema dragog da se s njim pofukam:tuzni:
znas da ja sigurno nisam na fuk otisla :mig: daleko daleko......iza sedam gora....daleko je on.......:mama:
ali dragi je imao juče rođendan pa sam s frendicama otisla malo proslaviti :klopa::zivili:......danas mu moram poslat broj računa da uplati pare :lol:
nećem ja njegove fešte plaćati :mad: :mig:
nisam ni ja neka iskusnjača.....tamo daleko u dvadesetima probala, bilo ok (niš posebno), ali odustala....a onda nasla iskusnog lj pa mi objasnio neke stvari da ne bi bilo :eek: ili :Prd:
ali sam i kao lana.....čitala, čitala....pričala, tepala, objasnjavala, dogovarala se, pravila sporazum, potpisali ugovor i sad šljaka :top:
Eleonore
24.07.2009., 08:28
a onda nasla iskusnog lj pa mi objasnio neke stvari da ne bi bilo :eek: ili :Prd:
Pa daj, nemoj biti cicija, podijeli s nama te savjete :D
evo ja to ovako njojzi pjevam dok je perem:
mila moja guza,
nešto će da puza,
oko tvojeg u*za...
nemoj da se bojiš,
jer sudbinu si krojiš...
kad ti uđe KIT, starka bit ćeš RIT
dobro jutro preljubnice, i vi ste jednom bile djevice!!!!! samo da vas podsjetim :mig:
Pa daj, nemoj biti cicija, podijeli s nama te savjete :D
ma sto se toliko bojis :p
nisu to posebni savjeti....sve si to već pročitala ovdje, treba se opustiti, to stvarno htjeti zeljeti.....a osim "podmazivanja" bilo koje vrste :D i on treba malo pomoći masazom, prstima......
u biti ono sto sam već rekla.....kad je guza pripremljena u glavi (a u pm koja usporedba :lol:) i kad si ti opustena sve je lako
i nesto sto sam ja primjetila (ne mora biti primjenjivo na sve) lakse je kad lezimo na boku oboje
:Pop:ma sto se toliko bojis :p
nisu to posebni savjeti....sve si to već pročitala ovdje, treba se opustiti, to stvarno htjeti zeljeti.....a osim "podmazivanja" bilo koje vrste :D i on treba malo pomoći masazom, prstima......
u biti ono sto sam već rekla.....kad je guza pripremljena u glavi (a u pm koja usporedba ) i kad si ti opustena sve je lako
i nesto sto sam ja primjetila (ne mora biti primjenjivo na sve) lakse je kad lezimo na boku oboje
a ako imamo trbušine, onak kak veprovi nakon klanja se posložimo:confused:
:zvrko::kukuc::zvrko::kukuc:
baš sam slatka za dobro jutro, samo me čitajte vi preljubnice jedne i vizualizirajte si to...ne bu te se više ni s moužima jebale :Pop::mudri:
:Pop:
a ako imamo trbušine, onak kak veprovi nakon klanja se posložimo:confused:
:zvrko::kukuc::zvrko::kukuc:
baš sam slatka za dobro jutro, samo me čitajte vi preljubnice jedne i vizualizirajte si to...ne bu te se više ni s moužima jebale :Pop::mudri:
pozlatile ti se riječi :s
a sto ima veze kakvi su trbusi, nije valjda da mu je pupo veći od opreme :rolleyes:
pozlatile ti se riječi :s
a sto ima veze kakvi su trbusi, nije valjda da mu je pupo veći od opreme :rolleyes:
pupo :lol::lol::lol:
ja ću se samoubiti...ovo se ja blesava ne bi sjetila....:top::top:
oprema, a i pupo su ti anatomski građeni za meni, jebate kao odljev da su radili, pa i sprijeda i straga, od visine, dužine i širine :cerek:
EDIT
sam se setila vica....malo je feministički, ali za ego dobro dođe
Hrana putuje 7 sec od usta do želuca.
Ljudska dlaka može izdržati 3kg.
Prosječan muški spolni organ je 3x veći od dužine palca.
Ljudska butna kost je jača od betona.
Žensko srce kuca brže od muškog.
Na ljudskom stopalu živi oko trilion bakterija. (Kako se pise 1 trilion?!)
Žena trepne 2x više od muškarca.
Ljudska koža teži dva puta više od mozga.
Tvoje tijelo koristi 300 mišića kad stojiš mirno.
Ako slina ne može rastopiti materiju nemoguće je osjetiti ukus te materije.
Ženа je završila čitanje.
Muškarаc је zauzet mjerenjem palca !
za moju dušu (http://http://www.youtube.com/watch?v=BiKnEJq0BvU&feature=PlayList&p=4990BE34D950AED9&index=61)
Eleonore
24.07.2009., 09:57
Meni je ipak najbolje četveronoške. I obavezno stimulacija klitorisa rukom :cerek:
pupo :lol::lol::lol:
ja ću se samoubiti...ovo se ja blesava ne bi sjetila....:top::top:
oprema, a i pupo su ti anatomski građeni za meni, jebate kao odljev da su radili, pa i sprijeda i straga, od visine, dužine i širine :cerek:
kak nama nasi lj tak anatomski odgovaraju?
znam......kad zena pređe 30-tu formira se, jos ak je rodila i mm joj vise ne odgovara jer on je bio za prije braka anatomski dobar......kasnije treba pronaći nekog tko će u 50-tima anatomski odgovarati kad krene menopauza :)
i Lana sorry, ali meni se čini da si se ti malo zaljubila :mig:
ima tamo ranije jedan post pa sam posumnjala
Meni je ipak najbolje četveronoške. I obavezno stimulacija klitorisa rukom :cerek:
čini mi se da me nisi razumjela.......ovako.......kad si četveronoške anus se širi i napet je i teze ga je rasiriti koliko je dovoljno, na boku nije toliko napet, opusten je, jos ako se lagano masira, a iskusnjači to dobro znaju da je ta masaza najbitnija i "kremice" nema beda.....
hehehehe.........jedan moj frend mi je to sve lijepo opisao, on i zena to redovno rade.....kaze da najvise vremena treba za pripremu masazom.....
a klitoris.......to je drugi par opanaka .....njega je potrebno uvijek stimulirati :mig: .......... čisto iz zadovoljstva
evo ja to ovako njojzi pjevam dok je perem:
mila moja guza,
nešto će da puza,
oko tvojeg u*za...
nemoj da se bojiš,
jer sudbinu si krojiš...
kad ti uđe KIT, starka bit ćeš RIT
dobro jutro preljubnice, i vi ste jednom bile djevice!!!!! samo da vas podsjetim :mig:
:lol::rofl: placem
Naravno da je.
:
:rofl:
pa preljubnice di ste
petak je
+40 u hladu
ne radi mi se
pomagajteeeeeeeeeee
Eleonore
24.07.2009., 11:20
čini mi se da me nisi razumjela.......ovako.......kad si četveronoške anus se širi i napet je i teze ga je rasiriti koliko je dovoljno, na boku nije toliko napet, opusten je
Ma nemam što rauzmjeti, samo ti kažem kako meni paše. Probala na boku, al nije mi to to. Ja sam i inače "četveronoške zguza" tip u svemu :cerek:
Ma nemam što rauzmjeti, samo ti kažem kako meni paše. Probala na boku, al nije mi to to. Ja sam i inače "četveronoške zguza" tip u svemu :cerek:
rijetko koja to nije......u čemu je stvar?
ej.....a zasto je ombia opet banirana? sto ta zena radi? isla sam preletiti malo njene zadnje postove ne čini mi se da je gadno zgriješila :ne zna:
tea , jednostavno - ne tice te se
tea , jednostavno - ne tice te se
zasto ne? ne mislim u smislu da ja moram znati ali da znam čega se pazit....
i nisam pitala moderatora, već cure....mozda se pofajtala s nekom od njih:mig:
zasto ne? ne mislim u smislu da ja moram znati ali da znam čega se pazit....
i nisam pitala moderatora, već cure....mozda se pofajtala s nekom od njih:mig:
pise ti u pravilima cega se moras paziti
takoder , ako si nesto napisala javno , to si napisala i moderatorima
pise ti u pravilima cega se moras paziti
takoder , ako si nesto napisala javno , to si napisala i moderatorima
jos ću se i s tobom raspravljat, e neću........sto pises s visoka?
pitanje je bilo vise radi konverzacije
a pravila su ionako tu da se krse.......
si uspio pročitat kaj sam napisala.....ba zbrisala....
:k
shvati to kaj smo preljubnice i žene smo
EDIT--sam si kopipejstala ako bi štel...mislim...
kak nama nasi lj tak anatomski odgovaraju?
znam......kad zena pređe 30-tu formira se, jos ak je rodila i mm joj vise ne odgovara jer on je bio za prije braka anatomski dobar......kasnije treba pronaći nekog tko će u 50-tima anatomski odgovarati kad krene menopauza :)
u kojem postu sam premekana.....brzo...daj:mig:
u kojem postu sam premekana.....brzo...daj:mig:
trazi trazi pa ćes naći.....što? što?
hehehe.......sjećas se te reklame?
ne radi se o tom da si mekana.........o ne, to nemoj ni pomislit :p
daj reci, reci plissssss...tako da znam odglumatati.....ja se ne zaljubljujem, ja sam hladna, pametna, snažna....:mig:
Eleonore
24.07.2009., 12:54
Ja sam zaljubljena :cerek: :cerek: :cerek: :cerek:
ja jos uvijek ne znam multikvot :mad:
štoš' glupa plavuša ne moze to shvatiti, mozda kad bi mi netko nacrtao :D
al' tak' ste mi slatke da sam vas htjela u jedan post stavit ....kjut kjut....
ja volim.......voooooooooolim........ludača
@...nora (dugačko mi pisat cijeli nick....vruće je) samo si se pohvalila da je durex isproban.........pričaj.....
i ja jos uvijek ne mogu radit..........sinoćnja festa me umorila.....hehehe.....razmisljam kak je to lijepo slavit rođendan da dva kraja hr u isto vrijeme
Eleonore
24.07.2009., 13:16
@...nora (dugačko mi pisat cijeli nick....vruće je) samo si se pohvalila da je durex isproban.........pričaj.....
Ama, mi se prije gnjavili s djecjim uljem, a ono se upija, te je dragi dodavao i dodavao. Došli smo do faze da se uspijem opustiti i da više ne boli, ali ubijao me osjećaj da ću se istog trena, jelte, s oproštenjem.... :D Onda bi ja vikala "vadiiiii" i trčala na wc i.... ništa :D I mislim si - jebotepatak, pa jel sam ja jedina koja ima taj osjećaj? Sve čitam druge uživaju, multiorgazmi, a meni se kaaaaaaaaki :D A ovaj put, s lubrikantom.... ništa, NIŠTA, nema tog nagona, pa sam zaključila da me ulje iritiralo i djelovalo kao čepić. Eto :cerek:
ja jos uvijek ne znam multikvot :mad:
štoš' glupa plavuša ne moze to shvatiti, mozda kad bi mi netko nacrtao :D
al' tak' ste mi slatke da sam vas htjela u jedan post stavit ....kjut kjut....
ja volim.......voooooooooolim........ludača
i ja jos uvijek ne mogu radit..........sinoćnja festa me umorila.....hehehe.....razmisljam kak je to lijepo slavit rođendan da dva kraja hr u isto vrijeme
ajmo ispočetka...
gledaj dolje desno piše quote i poted onaj listć sa + i apostrofićem sve postove koje želiš kvotati klikneš, a zadnji klikneš quote i onda pišeš između...ako nije jasno bum ti nacrtala:mig:
Ama, mi se prije gnjavili s djecjim uljem, a ono se upija, te je dragi dodavao i dodavao. Došli smo do faze da se uspijem opustiti i da više ne boli, ali ubijao me osjećaj da ću se istog trena, jelte, s oproštenjem.... :D Onda bi ja vikala "vadiiiii" i trčala na wc i.... ništa :D I mislim si - jebotepatak, pa jel sam ja jedina koja ima taj osjećaj? Sve čitam druge uživaju, multiorgazmi, a meni se kaaaaaaaaki :D A ovaj put, s lubrikantom.... ništa, NIŠTA, nema tog nagona, pa sam zaključila da me ulje iritiralo i djelovalo kao čepić. Eto :cerek:
sve mi žao da ja ne mogu prisustvovat raspravi...moram reć jebcu da mi ga konaćno dene..pa da ja vama objasnim, je li ulje ili hraćak
ajmo ispočetka...
gledaj dolje desno piše quote i poted onaj listć sa + i apostrofićem sve postove koje želiš kvotati klikneš, a zadnji klikneš quote i onda pišeš između...ako nije jasno bum ti nacrtala:mig:
evo evo bit će nesto od mene
ok znam da treba +" ali ovo mi je nejasno gdje ili kako ih kliknem? na broj posta? označim kao da zelim c/p?
joj sad sam nesto postiskala pa sam dobila postove nekim čudnim redoslijedom..........bem ti mene tulavu :bang:
hehehehe......i meni je tako bilo do nevenove masti, ali kazem ti i same pripreme "rupice" ...... kad ona hoće neće nist' van :lol:
ja sam uvijek mislila (ma nije da se hvalim kakav primjerak imam stvaaaaaaarno :D ) da je do njegovog promjera majketi.....
sve mi žao da ja ne mogu prisustvovat raspravi...moram reć jebcu da mi ga konaćno dene..pa da ja vama objasnim, je li ulje ili hraćak
valjda te čita :mig:
Eleonore
24.07.2009., 13:41
hehehehe......i meni je tako bilo do nevenove masti, ali kazem ti i same pripreme "rupice" ..
Što? I tebi se kakilo? I nevenova mast pomogla?
Što? I tebi se kakilo? I nevenova mast pomogla?
a - ha :cerek:
a labelo jos nisam probala
p.s. dragi ne zove danas :(( mora da je sinoć bilo "naporno"
a - ha :cerek:
a labelo jos nisam probala
p.s. dragi ne zove danas :(( mora da je sinoć bilo "naporno"
jebate dragi plavu...kada kvotaš stisneš kvot, kada multikvotaš stiščeš multi kvote i između pišeš...
labelo....pa ja ću imati cijeli kozmetički salon prije neg ga dobim..ulje, slina, lubrikant, labelo....a da maskaru probam????
Eleonore
24.07.2009., 14:15
labelo....pa ja ću imati cijeli kozmetički salon prije neg ga dobim..ulje, slina, lubrikant, labelo....a da maskaru probam????
Zaboravila si maslac (Posljednji tango u parizu :D), nevenovu mast, prebacivanje sluzi iz pipice.... :D Ja navijam za lubrikant, to je napravljeno za tu svrhu, sve ostalo su surogati.
jebate dragi plavu...kada kvotaš stisneš kvot, kada multikvotaš stiščeš multi kvote i između pišeš...
lanice......plizzzz ne ljuti se......kad stisnem kvot dobim cijeli post, a kad je multi.. moram birat a ja ne znam birati :lol:
ajde odustajem.........sama ću (kao i uvijek) :p
Zaboravila si maslac (Posljednji tango u parizu :D), nevenovu mast, prebacivanje sluzi iz pipice.... :D Ja navijam za lubrikant, to je napravljeno za tu svrhu, sve ostalo su surogati.
kakao maslac...pa onako fino po čokoladici mmmm
lubrikant- kemija- kaj to ljudi nisu delali prije tih farmaceutskih kuća :confused:
š čim su se onda podmazivali, špekom, svinjskom masti, ribljim uljem...ne tam dole s maslinovim, međimurci s bučinim, slavonci bez slanine nikuda :kava:
isao se i ja obrazovati za dr. u analnim znanostima
medutim ,kave sam vec srece , naisoa sam samo na probleme
od infekcija i ozljeda , pa do opustenog sfinktera i nosenja pelena
:)
sad , kao musko , nije da ja nebi probao i nije da meni nebi bio gust progurati kroz tjesnije
ali ne bih ni zelio da mi se draga ukaka svaki put kad se zakaslje ili kihne
da da.......mo'š ti pričat.......tvoj je blizu i često
a mene kad moj zazove.......to je brzina......ne sjetim se sto bih sve trebala ponijeti....
kako mm kaze: imas sve? obične? vlažne? nemoj sto zaboravit! eh, da! orbit....
a jos kad odemo u divljinu di kupit lubrikant........snađi se druze :eek:
Eleonore
24.07.2009., 14:29
kakao maslac...pa onako fino po čokoladici mmmm
lubrikant- kemija- kaj to ljudi nisu delali prije tih farmaceutskih kuća :confused:
š čim su se onda podmazivali, špekom, svinjskom masti, ribljim uljem...ne tam dole s maslinovim, međimurci s bučinim, slavonci bez slanine nikuda :kava:
Draga, ajd ti lijepo počni s čim hoćeš, samo već jednom počni, pa ćemo putem rješavati tvoje guzne probleme :D Kažem ti, dok nisam otkrila lubrikant, ja sam imala problema s trčanjem između kreveta i wc-a :D
lanice......plizzzz ne ljuti se......kad stisnem kvot dobim cijeli post, a kad je multi.. moram birat a ja ne znam birati :lol:
ajde odustajem.........sama ću (kao i uvijek) :p
gle to je odlučujući trenutak, ako je multikvot, moraš birati, to jača tzvoju snagu i um...ak sam ja naučila, buš i ti....nakon što izvježbaš vještinu multikvotanja, biti ćeš snažna i stabilna moći ćeš izabrati između jebca i jebca :mig:
sad , kao musko , nije da ja nebi probao i nije da meni nebi bio gust progurati kroz tjesnije
da daj.......to su ti pisali oni sto ne vole gay parove.....kao nekad za masturbaciju da će ti otpast pimpek :rolleyes:
gle to je odlučujući trenutak, ako je multikvot, moraš birati, to jača tzvoju snagu i um...ak sam ja naučila, buš i ti....nakon što izvježbaš vještinu multikvotanja, biti ćeš snažna i stabilna moći ćeš izabrati između jebca i jebca :mig:
ma.......pogresno si shvatila :rolleyes:
imam samo jednog........srećicu svoju.....sunasce nedozrelo.......bem mu.....glavu mušku (i jednu i drugu)
Eleonore
24.07.2009., 14:33
Zato se s tim ne treba pretjerivat. To sam i ja rekla svom dragom, da mi se baš ne nose pelene, te da analni treba ostati povremena aktivnost, samo za posebne prilike, rođendane, godišnjice... :D
da daj.......to su ti pisali oni sto ne vole gay parove.....kao nekad za masturbaciju da će ti otpast pimpek :rolleyes:
s obzirom da je taj dio kod mene exit only , nisam bas previse zainteresiran za taj dio problematike
je li prevara ako ja odem negdje na "instrukcije", jer draga je prilicno sigurna da ona ne zeli?
Eleonore
24.07.2009., 14:39
je li prevara ako ja odem negdje na "instrukcije", jer draga je prilicno sigurna da ona ne zeli?:)
Ne, to je čisto znanstveno istraživanje :D
s obzirom da je taj dio kod mene exit only , nisam bas previse zainteresiran za taj dio problematike
je li prevara ako ja odem negdje na "instrukcije", jer draga je prilicno sigurna da ona ne zeli?
ajd nek ti bude, nisi shvatio il' ne zelis :(
uz suglasnost oba partnera nikad nije prevara :D
ajd nek ti bude, nisi shvatio il' ne zelis :(
uz suglasnost oba partnera nikad nije prevara :D
a mi kao žene zastupamo tvoju ženu i usaglašujemo se sa tvojim "znanstvenim istraživanjem za dobrobit širokih masa" te ti dajem dozvolu :kava:
Dan cure! Vidim da se opet radilo u lijepoj nasoj :mig:
Preletih na brzinu vase romane pa evo sto sam zapamtila (necu multiquotat, ipak sam ja jedna respektabilna plavusa)
31/5/9 mj - mislim dovoljno jasno
Guza - odavno. Bez labela, kremica, maslaca, labela, ulja i sl. samo prirodno podmazivanje od sprijeda. funkcionira ok. ne precesto. klit obavezno.
jaje na oko - mislim na kolac, da me ne bi krivo shvatile... ne ona jaja :)
tanki biskvit, pa krema od vrhnja s polovicama marelica ili breskva i preliveno glazurom od limuna. mrak!
lana, i ja mislim da si se zaljubila :mig:
Cini mi se da se sve nabrojane preljubnice uredno sad negdje prase... s kim god.
Ah tuzno, a ja cuvam djecu....
mama jeja
24.07.2009., 21:46
ja bih prije rekla da nemogu pisati..iz obiteljskih razloga:rofl::rofl::rofl:
Cini mi se da se sve nabrojane preljubnice uredno sad negdje prase... s kim god.
Ah tuzno, a ja cuvam djecu....
nema djece......nema muza........a nit se prasim
jadnica plava:mig:
mama jeja
24.07.2009., 21:57
jel prasit il prašit?
jel prasit il prašit?
da budem jasna. seksaju se, seksal su se pa sad gugucu zajedno ili se tek zagrijavaju.
mama jeja
24.07.2009., 23:03
još uvik neznam jesi upotrijebila izraz prasit il prašit?
a to je bilo pitanje..ne što se podrazumjeva pod izrazom...:kava:
Preljubnice, vidim da vam se moderator mota oko plota. Pazite malo.
još uvik neznam jesi upotrijebila izraz prasit il prašit?
a to je bilo pitanje..ne što se podrazumjeva pod izrazom...:kava:
prašit.
nesto u stilu da se za dobrim konjem dize prašina :D
mama jeja
24.07.2009., 23:15
pa udalji ga...
mama jeja
24.07.2009., 23:17
prašit.
nesto u stilu da se za dobrim konjem dize prašina :D
gle..bilo sam pitanje..znam šta znači "prašiti se", mada to meni više liči na oprašivanje..znaš ono kad se dva cvijeta seksaju..nego na dizanje prašine za dobrim konjem..:lol:
gle..bilo sam pitanje..znam šta znači "prašiti se", mada to meni više liči na oprašivanje..znaš ono kad se dva cvijeta seksaju..nego na dizanje prašine za dobrim konjem..:lol:
a mozda je ovo samo moje tumacenje. kad se dvoje praše tako dobro da se diže prašina oko njih i zemlja trese i sve tako neke lude stvari
pa udalji ga...
Moraš ga zamoliti.
ma vidio on, pohotnice, razuzdanice, napaljenice, sile nečiste....pa bar malko kada ne smije dirati....samo malo...da si dušu i um osladi...
jer to je tako opasno, tako slatko, tako...nesmijesesavršeno...
jesenija
25.07.2009., 09:50
ma vidio on, pohotnice, razuzdanice, napaljenice, sile nečiste....pa bar malko kada ne smije dirati....samo malo...da si dušu i um osladi...
jer to je tako opasno, tako slatko, tako...nesmijesesavršeno...
Jutro razuzdanice:cerek:
i tko kaže da te preljubnice nisu žene savršenice....ni jednoj traga nema...samo ja jadna i stara sama ću noć da dočekam...one sve uz svoje mouže prigrlile se i čekaju novi tjedan, da pobjegnu iz stvarnosti u san, na sat, dva, pet, na par napisanih rijeći....kada pogledate jutrom tmurna lica, a između njih muškarca ili ženu sa smješkom, znaj te oni preljubnike imaju i mašataju o toj svojoj tajni koja im daje nešto, neki mot, za dalje....i svi su ljuti, na njih, ne vole ta mala sitna bića koja nemaju svoju čvrstinu, svoje ja, ali kolikoo onih je "vjernih" koji su im baš taj osmijeh oduzeli....koliko je žrtvi koje tiho, potajno istiskuju život iz njih?
ps.
nakon dugo vremena u moj život uletio je netko tko je superiorniji od mene...netko tko me složi na mjesto. Jezus....i ja slušam, šutim...
jesenija
25.07.2009., 23:33
nakon dugo vremena u moj život uletio je netko tko je superiorniji od mene...netko tko me složi na mjesto. Jezus....i ja slušam, šutim...
Što si tajanstvena?
i tko kaže da te preljubnice nisu žene savršenice....ni jednoj traga nema...samo ja jadna i stara sama ću noć da dočekam...one sve uz svoje mouže prigrlile se i čekaju novi tjedan, da pobjegnu iz stvarnosti u san, na sat, dva, pet, na par napisanih rijeći....kada pogledate jutrom tmurna lica, a između njih muškarca ili ženu sa smješkom, znaj te oni preljubnike imaju i mašataju o toj svojoj tajni koja im daje nešto, neki mot, za dalje....i svi su ljuti, na njih, ne vole ta mala sitna bića koja nemaju svoju čvrstinu, svoje ja, ali kolikoo onih je "vjernih" koji su im baš taj osmijeh oduzeli....koliko je žrtvi koje tiho, potajno istiskuju život iz njih?
ps.
tebe je stvarno gadno pogodilo...
koliko puta se smijesim, onako za sebe, u glavi vrtim neki film od prije kada mi je bilo lijepo s njim, a mm pita sto je...?
zeljko_ri
26.07.2009., 19:18
Nije ni čudno što skoro svaki drugi brak završava razvodom kad i ovdje ovakva tema može skupiti 61 stranicu :rolleyes:
vergine
26.07.2009., 20:16
Nije ni čudno što skoro svaki drugi brak završava razvodom kad i ovdje ovakva tema može skupiti 61 stranicu :rolleyes:
:klap::top:
pa ova tema je stvorena za voajere....gledaju iz prikrajka kao mala djeca slatkiš koji nesmiju uzeti...čekaju i nadaju se kada odrastu, bar jedan, samo jedan će probati.....vidiš, ja nikada nisam otvorila hardvere i softvere, ni nogomet, nisam pogledala kokošinjac, jer ne zanima me, nekom se svidi, ali nisam im došla pričati kako kupovina ženskih torbica i pričanje tko će pobijediti u večeri za pet je isprazno....brakovi završavaju razvodima iz jednog jednostavnog razloga, žene više nisu podređene, mogu i sposobne su same, ali neki muškarci to još uvijek nisu shvatili, i da ne misliš da sam feministkinja, pače...volim muškarca koji me štiti, volim muškarca koji zna začepiti ova moja lajava usta, cijenim kod njega njegovu superiornost intelektualnu, psihičku, fizičku, a vjeruj takvih ima vrlo malo :ne zna:
e da niti sam ikad spočitavala što je netko postao preljubnik, jer čudni su putevi nebeski :ne zna:
tebe je stvarno gadno pogodilo...
koliko puta se smijesim, onako za sebe, u glavi vrtim neki film od prije kada mi je bilo lijepo s njim, a mm pita sto je...?
e sada da tebe sredim....pokupih puno energije na sviježem zraku uz žubor rijeke i šum lišća....prava preljubnica mora biti kaj konkubine....pametne, načitane, stratvene...a da ja honorarno otvorim jednu školu za fine preljubnice ipak sam ja u tome iskusna punih 4 mj.
:mig:
EDIT: bio moj muž u sarajevu u nekom hotelu, privatnom hotelu i tamo na zidu velika diploma od gazde - neka bude Fahro..
piše : Diploma za završeni ubrzani tečaj iz ugostiteljstva
Fahri M. u trajanju od 3 dana.
time je fahro stekao znanje i vještine za otvaranje hotela.
e tako ću ja za preljubništvo složiti diplomu
a sada malo romantike
Cekaj me i ja cu sigurno doci
sve smrti me ubiti nece
nek rekne tko me cekao nije
taj je imao srece!
Tko cekati nece taj nece shvatiti
niti ce znati drugi
da si me spasila ti jedina
cekanjem svojim dugim
Nas dvoje znat cemo kako
prezivjeti vatru datu
naprosto ti si cekati znala
kao nitko na svijetu!
zeljko_ri
26.07.2009., 21:56
brakovi završavaju razvodima iz jednog jednostavnog razloga, žene više nisu podređene, mogu i sposobne su same, ali neki muškarci to još uvijek nisu shvatili
Pa nije vrag da hoćeš reći kako je ženama prije bio brak nužno zlo jer nisu bile sposobne same pa su u njega ulazile, a sad kad jesu onda često završavaju razvodom...
gle često je bio nužno zlo i društvena sramota...bio je dogovren, ili običajan, znalo se što je red...i ne minoriziraj žene riječima nisu bile sposobne same, o jesu, ali društvo koje je uredilo sustav sa vlasti muških ih je onesposobljavao.
ima još nešto vezano za ovu temu...ovo nije kutak za raspuštenice, nego za preljubnice, znači rastava još nema...a i kada će ih biti, ove ovdije će se u većini slučajeva ponovo udati....to što se brak kao trajna institucije više ne uzima za ozbiljno je i stvar napredka društva htjeli mi to priznati ili ne.,...a ako dalje polemiziramo moramo doći i do teme zašto više ne živi se u višegeneracijskim obiteljima, sigurno su i za to žene krive...ma mi možemp kakati do mile volje o brakovima, poštenju, razvodima...ali otvori takovu temu pa možemo do beskraja, obo ovdije je za tebe jedna porno stranica, a muškarac koji gleda porno i mašta o tome potencijalni je varatelj i preljubnik...zato : ne zna:
Pa nije vrag da hoćeš reći kako je ženama prije bio brak nužno zlo jer nisu bile sposobne same pa su u njega ulazile, a sad kad jesu onda često završavaju razvodom...
Ženama je nakon malo lijepoga, brak uvijek postajao nužnost i ne zato što nisu bile sposobne.
Ženama je nakon malo lijepoga, brak uvijek postajao nužnost i ne zato što nisu bile sposobne.
A je li bi ti mene ženio, ako ostanem bez braka :rolleyes:
Ako bi bio tvoj izabranik, da daaa. Malo bi promijenili svijet i ponovno uveli matrijarhat.
Eleonore
27.07.2009., 07:11
pa ova tema je stvorena za voajere....gledaju iz prikrajka kao mala djeca slatkiš koji nesmiju uzeti...čekaju i nadaju se kada odrastu, bar jedan, samo jedan će probati.....vidiš, ja nikada nisam otvorila hardvere i softvere, ni nogomet, nisam pogledala kokošinjac, jer ne zanima me, nekom se svidi, ali nisam im došla pričati kako kupovina ženskih torbica i pričanje tko će pobijediti u večeri za pet je isprazno....
Lana, što reći... ljubim te :K Ups, valjda neće nitko biti ljubomoran ovdje :D
i tko kaže da te preljubnice nisu žene savršenice....ni jednoj traga nema...samo ja jadna i stara sama ću noć da dočekam......
lanice.......pa di je suprug savrseni bio? :D .......... a lj se mota po netu.....tako blizu a tako daleko obojica.......:cerek:
i da........:cheer: zaljubila se lana :grli::love::K .......ili će bit :Sex: :trio:
gle često je bio nužno zlo i društvena sramota...bio je dogovren, ili običajan, znalo se što je red...i ne minoriziraj žene riječima nisu bile sposobne same, o jesu, ali društvo koje je uredilo sustav sa vlasti muških ih je onesposobljavao.
ima još nešto vezano za ovu temu...ovo nije kutak za raspuštenice, nego za preljubnice, znači rastava još nema...a i kada će ih biti, ove ovdije će se u većini slučajeva ponovo udati....to što se brak kao trajna institucije više ne uzima za ozbiljno je i stvar napredka društva htjeli mi to priznati ili ne.,...a ako dalje polemiziramo moramo doći i do teme zašto više ne živi se u višegeneracijskim obiteljima, sigurno su i za to žene krive...ma mi možemp kakati do mile volje o brakovima, poštenju, razvodima...ali otvori takovu temu pa možemo do beskraja, obo ovdije je za tebe jedna porno stranica, a muškarac koji gleda porno i mašta o tome potencijalni je varatelj i preljubnik...zato : ne zna:
vidis kako ti to lijepo i iscrpno znas napisati :mig:
ali nisi uočila jedan jedini razlog zasto ovaj topic ima 61 stranicu.....tako inteligentna plavusa.......:D
onda nekad davno nije bilo interneta i nitko nije mogao napisati toliko stranica o svom ljubavnom zivotu, a da je bilo preljuba, preljubnika i preljubnica........bilo je.....o kako jedan dedek kaze to su bili dani, valjanje u slami, šumarku.....štaglju........ona kopa a on straga :lol:
i oni su ostajali u braku, kao i mi danas........razlika je sto ja ne kopam kao ona već mogu odlučit kad će me tko sprijeda ili straga :mig:
Ako bi bio tvoj izabranik, da daaa. Malo bi promijenili svijet i ponovno uveli matrijarhat.
evo i prve prosidbe na preljubnicama..........lanica jedina gladne glave pala je :flop::mig:
Eleonore
27.07.2009., 08:35
Ljudi, primjećujete li kako dugo nema Keksic? Tko zna što je s njom, što li proživljava...:(
nema ni duše moje.....primjetih...
ovako: muž radio...ljubavnik kod kuće jebi ga mora i doma stvari srediti
teica, jesam li ja hladne ili gladne glave...pala...gladna seksa. gladna njega, gladna čega?
hladna...
a viš dok se vi jebedete sastrane, ja sam se sama morala zaprositi, hladne glave...moram si osigurati stambeno pitanje, zar ne....
Ljudi, primjećujete li kako dugo nema Keksic? Tko zna što je s njom, što li proživljava...:(
trazila sam je, al' nje nema pa nema.....
mozda se javi s medenog.......:D
a viš dok se vi jebedete sastrane, ja sam se sama morala zaprositi, hladne glave...moram si osigurati stambeno pitanje, zar ne....
codra.....ima ih jos......godišnji.......:confused:
ma ne bojim se ja da se nećes osigurati :mig: hladne glave
p.s.
si primjetila da sam naučila multiq :D
tjedan dana pakla je iza mene. smršavila sam užasno. izgledam kao kostur.
preselila sam se kod bake da razmislim što ja to hoću.
konačna odluka još nije bila donešena.
sve ove dane pričala sam s mužem kao nikad u životu. rekla mu sve što mu nikad nisam rekla. sve ono što jesam, kakva jesam.
konačno je među nama potekla ta rijeka, konačno su brane popustile. nakon 13 godina.
svakim danom bol zbog odlaska od muža u meni je bivala sve veća. shvatila sam da mi treba baš on, ta čvrsta stijena koja me bezuvjetno prihvaća i ludo i postojano voli. prvi puta je plakao kao dijete preda mnom. srce mi se paralo dok sam ga gledala. nisam se željela za njega odlučiti zbog sažaljenja. čekala sam pravi signal iz sebe.
i ja sam plakala danima.
čistila se.
kad me pitao da li mu mogu obećati vjernost, rekla sam da ne mogu.
no, i to je prihvatio.
ljubavnik.
našao je stan i čeka mene da se uselim.
a mene ne vuče i ne vuče.
da, želim ga tjelesno, želim ga ševiti. no, nestalo je sapunice, nestali su balončići.
uhvatila sam ga u laži, u muljanju.
puno puta je prevario tu svoju ženu. ne vjerujem mu. nije mi to priznao kad sam ga prvi puta pitala o tome.
ne vjerujem ni sebi. rekla sam mu iskreno sve to... da od mene može očekivati dobru ljubavnicu, ali ne i privrženu suprugu. on želi djecu, ja mu ni to ne mogu obećati. rekla sam mu da sam izrazito nemirna duha, hirovita, vrludava.
zatekla me njegova odluka da napušta ženu i želi mene. to je tako djetinjasto.
i ja sam tako djetinjasta.
smiješno mi je kako se muškarci klanjaju njezinom veličanstvu, pički.
što sam brutalnije iskrena o sebi, što sam direktnija i što ih više pokušavam maknuti od sebe, to su luđi za mnom i više me žele.
no, nije vrijeme za manipuliranje sada.
kad sam ih stavila na vagu i zaronila u svoje srce ovih dana duboko i kad sam potražila svoj dom, našla sam muža.
a ljubavnik... uz njega imam igru, lepršavost, stopostotno potenciranje svega djetinjastog u sebi. pa i svega onog što želim nadrasti.
za svoje i za njegovo dobro, to nije put kojim mi valja krenuti.
kad sam razmišljala o mužu, vidjela sam samo njegove vrline.
kad sam razmišljala o ljubavniku, vidjela sam više mane nego vrline.
kad sam razmišljala o sebi... shvatila sam da sam prvi puta u životu stvarno iskrena prema sebi.
Eleonore
27.07.2009., 09:53
Kao da sam osjetila da će nam se Keksic danas vratiti :)
Keksic :grli:
Situacija ti nije zavidna, štoviše, ne znam uopće što reći... znači, LJ je ipak muljao? :(
Kao da sam osjetila da će nam se Keksic danas vratiti :)
Keksic :grli:
Situacija ti nije zavidna, štoviše, ne znam uopće što reći... znači, LJ je ipak muljao? :(
draga moja :)
ne, situacija je jako gadna.
sad sam na sebe najviše ljuta, ne na lj.
cijelo vrijeme sam mislila kako sam ja prva zbog koje je prevario ženu, to mi je on i sam rekao, da bi mi priznao kako ih je bilo dosta.
ok, to je ljudski, ali, nimalo dobro za naš novi početak. ne vjerujem mu.
i nije mi jasno nešto.
otkad se odselio od žene, a ja od muža, vidjeli smo se svega nekoliko sati. kad ga nazovem pošalje mi signal zauzeća, pa me nazove kasnije.
stalno je na ručku s mamom, bratom, u điru s prijateljima. hm.
ne žuri nigdje. ne zove me na kavicu, ručak, šetnju.
čuudno mi je sve to.
mislim da se druži s ženom ili s tim ženama s kojima je bio i s kojima nije prekidao kontakt nikad. nisam 100% sigurna, ali...
jebemu, baš sam živjela u iluziji.
Eleonore
27.07.2009., 10:12
Uh, ne zvuči dobro :( On bi, kao, živio s tobom, imao djecu, a sad baš ne nalazi vremena za tebe i ne smije ti se javiti na mob? Stvarno ne zvuči dobro... a ni to laganje, to mijenja cijelu sliku - njemu je brak bio dobar, ženu voli, a cijelo vrijeme ju je varao? I zašto ti je morao lagati o tome? Jako loš temelj, kao što i sama kažeš.
Uh, ne zvuči dobro :( On bi, kao, živio s tobom, imao djecu, a sad baš ne nalazi vremena za tebe i ne smije ti se javiti na mob? Stvarno ne zvuči dobro... a ni to laganje, to mijenja cijelu sliku - njemu je brak bio dobar, ženu voli, a cijelo vrijeme ju je varao? I zašto ti je morao lagati o tome? Jako loš temelj, kao što i sama kažeš.
da, tako je kao što kažeš.
ali, drago mi je da sam to sada shvatila, a ne za koju godinu.
ima nade za mene, ne brini. :)
čitam i svakakve misli mi prolaze glavom......premalo vremena je ipak proslo. dugo je 13 godina, a malo si bila sama....i sama si rekla da vjernost ne mozes obećati.....tesko je oboma, ali proći će i ta bol......mozda će naići netko treći deseti.....m mozda i prihvaća nevjernost, ali njemu će biti teze i trebat će mnogo toga izbistriti u glavi da prihvati ono sto je bilo, a gdje je tek ono sto moze od tebe očekivati a ne zna kad će se dogoditi.......ta neizvjesnost.....
frendica mi je u vezi dvije godine, a godinu ne zivi s muzem.....pa jos uvijek ima osjećaja za tih 12 godina, muza.....nije joj svejedno ali je svakim danom sve lakse.....i bas joj vidjeh m nekidan i on se oporavio, bolje je.......i sretan, vidjela sam mu u očima, načinu na koji mi se obratio, javio......do sad nije bilo tako.......
a lj otpisi........ili izjebi.....bez osjećaja (iako pametnije ne kontaktirati)......lj ko lj.........ima ih na sve strane.......to je ono sto sam govorila da je sex jedno, ljubav nesto drugo........a ljubav treba znati vidjeti, prepoznati....tesko je.......
i kad ste me proglašavale nepovezanom, zbunjenom.....to je upravo bilo to....prepoznala sam je, ali ne zelim nakraju shvatiti da je bila laz.....od tud blok......u sebi se predajem cijela toj ljubavi, ali lj ne......on moze dobit dio po dio.......
Eleonore
27.07.2009., 10:21
Da, dobro kažeš, bolje sada :)
A muž, kako se on ponaša? Je li spreman krpati brak?
keksić, zapravo sada je izvrsna situacija, pa ti dolaziš do spoznaja, sebe, muža, ljubavnika, spoznajom do rješenja svega, situacija, pregovora, dogovora i nemoj misliti da te ne razumijem, prošla sam razgovore i razgovore i vjeruj svojeg supruga nenadjebivo cijenim, odnos koji mi sada imamao je najbolji odnos kao i dio mojega života. Normalno na vama je odluka želite li dalje ili ne, ali 13 godina se ne riješava u 13 dana...
Drago mi je da si došla u ovu fazu, ma koliko izgledala sada užasno, koliko osjetila iscrpljenost, koliko bila jadna.
i da da opet ne umujete, odluke i razgovori sa mojim suprugom došle su prije LJ. tako da on nije bio čak ni okidać. Okidać je bio netko sasvim drugi, koji nije imao status Lj., ali pomažući njemu da prevlada svoje krize doveo me do stanja potpune iscrpljenosti i onda sam počela raditi rezove unutar obitelji šireg i užeg kruga, pa sve do prijatelja, nekoma treba puno više -sori ja život vodim po prilagođenom programu.
Keksić tu smo da te ljutimo, kritiziramo, volimo, plačemo, smijemo se...
Bandori
27.07.2009., 11:14
oh keksić,
samo pusti još vremena za sve. Previše toga u kratkom periodu.
Potrebno je vidjeti i šumu i drvo.
Napravila si kroak za sebe. Ne za muža i LJ. ostani još kod bake. Sama.Jasno mi je da sada muž skida zvijezde i uviđa sve svoej pogreške. To je prva reakcija. Pusti ipak vrijeme malo.
drage moje.
u mom braku je toliko rupa, da je lj bio samo posljedica, a ne uzrok ovoga sada.
muž i ja pričamo toliko otvoreno o svemu kao da smo popili eliksir istine.
priznala sam mu neke stvari koje sam dugo tajila, priznala sam mu što mi je njegov otac radio dok je on bio na službenom putu, koliko me maltretirao, izmučio.
ja sam puna trauma, životnih problema o kojima mužu nisam pričala jer me bilo strah od odbacivanja.
i sram...
a sada mu sve pričam, jednostavno, ili ćemo procvjetati ili ćemo propasti.
ali ja se u stari način, stare okvire, stare ograde i straro sranje (život u kućanstvu s njegovim ocem) ne vraćam.
koliko god da sam sad slaba, osjećam i jakost, vidim svjetlo na kraju tunela.
hvala bogu, vidjela sam ga da plače, pokazao je bol i sva njegova ljubav je izašla iz njega prvi puta u životu.
ali, ok, to su osjećaji. a gdje je sve ostalo?
e, sad ćemo još puno, puno razgovarati i pregovarati.
ljubavnik.
bio mi je šok kad se odlučio na potpuni odlazak od žene.
ja nisam bila spremna na taj korak, ali kad je već on odlučio onda sam i ja to potegla.
no, u međuvremenu mi nije falio.
budila sam se s mužem u mislima, a spavala baš i nisam ovih dana.
i jako me razočarao svojim muljanjem.
shvatila sam da sam mu jako napeta u seksualnom smislu, ali da je emocije koristio kako bi opravdao pred sobom i okolinom svoju silnu pohotu i potentnost.
tko zna, čije je poruke njegova žena našla? rekao je da je posumljala na kratkotrajnu seksualnu avanturu, a ja sam mu slala neke obične, domaće poruke taj dan.
tako zna od koga je on primao te poruke?
očito ih ima na lageru.
sad dosta sumnjam u njega.
oh, keksić...ljubavnik i služi za napetost i seksualnost, pusti emocije, emocije su za neke druge ljude...emocija nekada ima više kod prijatelja....znam reči će sve da sam hladna kučka...ali to je tako ljubavnici su rijetko kada osobe koje baš dokraja možemo zavoljeti, zovolimo naše pobjede, slatkoću sladostrašća, izazov, normalno da se desi iznimka, ali rijetko da uspjeva....
muž....probaj postaviti uvijete, dopusti da i on ima svoje uvijete, ali ne popuštajte oko onog što ste se dogovorili jer onda je kraj..i razgovarajte sto puta na dan sate i sate...
ali keksić prvo i najvažnije je sebe sredi i nikada nemoj osijetiti grižnju savijest što si išla srediti misli i sebe
Eleonore
27.07.2009., 13:41
u mom braku je toliko rupa, da je lj bio samo posljedica, a ne uzrok ovoga sada.
muž i ja pričamo toliko otvoreno o svemu kao da smo popili eliksir istine.
priznala sam mu neke stvari koje sam dugo tajila, priznala sam mu što mi je njegov otac radio dok je on bio na službenom putu, koliko me maltretirao, izmučio.
ja sam puna trauma, životnih problema o kojima mužu nisam pričala jer me bilo strah od odbacivanja.
i sram...
a sada mu sve pričam, jednostavno, ili ćemo procvjetati ili ćemo propasti.
ali ja se u stari način, stare okvire, stare ograde i straro sranje (život u kućanstvu s njegovim ocem) ne vraćam.
Draga, ovo je super, što ste ti i muž istresli dušu jedno pred drugim. Ako je Lj bio potreban da se otvorite, neka, vrijedno je toga. Sad imaš priliku da stvarno pretreseš svoj život i napraviš veliko spremanje i kreneš naprijed na način koji ti želiš.
duso moja
27.07.2009., 16:02
....
....javljam se na raport:mig:...tilom prisutna,duhom odsutna,čeznem za jugom, dok me prži ovaj zagrebački asfalt...pa namačem riticu jedan dan na Jarunu,pa u Tuhelju...godišnji će za 10-ak dana,ako se ta 2 tjedna mogu nazvati godišnjim...s obzirom na ludnicu na poslu,bit će dobro ako me ne vrate i prije....neki dan sam se ohrabrila i otišla s mojim mladuncem na ribolov,malac ima 9 god.i živi za to...a ja,ajme meni...ne da nemam živaca stajat i čekat,stajat i čekat,pa sjest i čekat....nakon 1 h bila sam već na rubu...ne morem ja to,preveliki sam vrtiguz za stajat satima na mjestu...poljubih malca,pa doma u kadu,lagana muzika-hedonist u meni nije bio miran dok u kupaoni nisu bili postavljeni zvučnici:)...volim te vikende koji su samo moji,moj daljinski,moja kupaona,mojeeee...:s....a srića moja dalmatinska je opet tu,"dušo moja,ti si ta koju triban,volin,želin..."....slažem se s keksić (btw.pozdrav keksiću !)-što više ih nagaziš,to poniznije doplaze natrag...kaže moja Meri-UBI TO !...:top:
Bok komadi, moze neki kraci sazetak? :cerek:
Tea, valjda ja smijem reci razlog izbivanja. Uglavnom kartoniran je kao off topic moj odgovor na ovaj post,
http://www.forum.hr/showpost.php?p=21701973&postcount=708
(moj odgovor je bio ovo: nemojdanas s obzirom na nacin izrazavanja mene sve strah jesu tebe pripustili nekom fakultetu, pa ako se tako izrazava mladi obrazovan covjek pa to je jedna sramota.)
Postam na par podforuma ali kartone ubirem samo ovdje, gresna po celom telu.:cerek:
Dakle, netko za sazetak?:)
E da. Meni je nerazumljivo da nekoga smeta razvoj teme. Pa oznaka preljubnistva i je koncentracija na uzitak, inace ljudi ne bi ni isli u to da su skloni pretjeranom filozofiranju, dakle bit preljubnistva nije analiziranje i mrcvarenje, jer onda se bolje maknuti iz takve veze, hocu reci ova tema takva kakva je je upravo odraz ljubavnickih veza – i to nije nista lose.
Za duboke teme se ide na neke druge topice i to je o.k.
I ja sam bila vrijedna za vikend :cerek:. Maknula se iz grada, malo se opustila. Za ulje rekoh prije par dana da ne valja za neke stvari.
evo vako,
više amo ae bavcile analnim seksom, malo se prepucavale s dušebrižnicamaima i niš baš puo, svaka se zavukla u svoj kutak odmora....ombia je banirana bila, ali kaj nas briga rekli su, pa smo im dopustile da varaju svoju ženu, jer to je radi znanstvenog rada, mene će otto ženiti, ako negdje izgubim po putu brak, znači namirena sam, keksića si pročitala, drago mi za nju....i to je to, nihtbogzna kaj...
dušo moja - ribe se love tako da uživaš, nema većeg vrtirepa od mene, ali sa dobrim društvom uvijek za ribu i za lignju lovit, e a te lignje, taj peškafondo, to je odmor za živce, sam mi blentav gazda od pasare prodao baku, pa neeeeeeeeeeeeeeeemam na ćemu loviti....
Da ombija i još jedna važna stvar - meni je gospon lj uspio zatvoriti labrnju, ne udom, nego riječju i pogledom, jebate to mi se nije desilo od kad mi oca nema, taj me jedinona taj način ušutkao, a k tome ostanem neposrana, nego zadovoljna....malo me zabrinulo da me nije ufatio neki edip
pišem po nekom fak lapu od mouža nemerem ni slova ubost, jebo ih svemirski brod...
kupih si novi parfem....sada u kućnom haljetku, da dragi onom sa kojm sam se prijetila za slijeme i ispunila prijetnju, lamunjam po kući namirisana.....nešto prekrasno za vidjeti
Hvala na sazetku. :) Za lj - rekoh jos ranije kuhana si i pecena.:cerek:
Koji parfem? Ja dobila za vikend jedan.
MA ONAJ zA SVAKI DAN bvlgari the rouge
haaaaaaaaaaa..došal gazda složil mi je lapa idem na svoga
Dobar izbor :top: A zasto je taj za svaki dan? Ja volim tu marku, a dobila sam bas od njih Jasmin :cerek:...to me podsjeca na putovanja u Afriku i tak....jako volim :)....za svaki dan imam neke malo jeftinije. Dok nije bilo recesije, onda omiljeni parfem svaki dna.
InventurA
27.07.2009., 22:54
skoro pa smo sve na broju, ne?
ja se još uvijek dobivam nakon svoje morske pustolovine. naravno, bila sam s LJ, bili skupa tri dana u komadu! vau...baš čudan osjećaj. ono, odpičiš sa strancem, na kraju si baš super poljudujemo...onak, ko kad se ide na team-building, pa si ljudi međusobno otkriju još koju dimenziju i prodube odnos.
preljubnice, ste imale priliku biti par dana durh same sa svojim LJ?
e da, ombiji se moram pohvaliti da sam mu pustila da plati sve kaj se plaćati moralo. ajd, ja sam kojiput tržila sladoled i pivu, al ne više od toga. :D
tjedan dana pakla je iza mene. smršavila sam užasno. izgledam kao kostur.
preselila sam se kod bake da razmislim što ja to hoću.
konačna odluka još nije bila donešena.
sve ove dane pričala sam s mužem kao nikad u životu. rekla mu sve što mu nikad nisam rekla. sve ono što jesam, kakva jesam.
konačno je među nama potekla ta rijeka, konačno su brane popustile. nakon 13 godina.
svakim danom bol zbog odlaska od muža u meni je bivala sve veća. shvatila sam da mi treba baš on, ta čvrsta stijena koja me bezuvjetno prihvaća i ludo i postojano voli. prvi puta je plakao kao dijete preda mnom. srce mi se paralo dok sam ga gledala. nisam se željela za njega odlučiti zbog sažaljenja. čekala sam pravi signal iz sebe.
i ja sam plakala danima.
čistila se.
kad me pitao da li mu mogu obećati vjernost, rekla sam da ne mogu.
no, i to je prihvatio.
ljubavnik.
našao je stan i čeka mene da se uselim.
a mene ne vuče i ne vuče.
da, želim ga tjelesno, želim ga ševiti. no, nestalo je sapunice, nestali su balončići.
uhvatila sam ga u laži, u muljanju.
puno puta je prevario tu svoju ženu. ne vjerujem mu. nije mi to priznao kad sam ga prvi puta pitala o tome.
ne vjerujem ni sebi. rekla sam mu iskreno sve to... da od mene može očekivati dobru ljubavnicu, ali ne i privrženu suprugu. on želi djecu, ja mu ni to ne mogu obećati. rekla sam mu da sam izrazito nemirna duha, hirovita, vrludava.
zatekla me njegova odluka da napušta ženu i želi mene. to je tako djetinjasto.
i ja sam tako djetinjasta.
smiješno mi je kako se muškarci klanjaju njezinom veličanstvu, pički.
što sam brutalnije iskrena o sebi, što sam direktnija i što ih više pokušavam maknuti od sebe, to su luđi za mnom i više me žele.
no, nije vrijeme za manipuliranje sada.
kad sam ih stavila na vagu i zaronila u svoje srce ovih dana duboko i kad sam potražila svoj dom, našla sam muža.
a ljubavnik... uz njega imam igru, lepršavost, stopostotno potenciranje svega djetinjastog u sebi. pa i svega onog što želim nadrasti.
za svoje i za njegovo dobro, to nije put kojim mi valja krenuti.
kad sam razmišljala o mužu, vidjela sam samo njegove vrline.
kad sam razmišljala o ljubavniku, vidjela sam više mane nego vrline.
kad sam razmišljala o sebi... shvatila sam da sam prvi puta u životu stvarno iskrena prema sebi.
hahaha
Pa ovo potvrdjuje ono sto sam govorio :) E da ti je muz jos cvrsci, i da prekine svaki kontakt sa tobom, ti bi mu se vratila moleci da te primi nazad :)
E zene, zene... :)
Dobar izbor :top: A zasto je taj za svaki dan? Ja volim tu marku, a dobila sam bas od njih Jasmin :cerek:...to me podsjeca na putovanja u Afriku i tak....jako volim :)....za svaki dan imam neke malo jeftinije. Dok nije bilo recesije, onda omiljeni parfem svaki dna.
CHANCE Eau Fraîche - ovaj, iako ne volim Chanelove parfeme, ovaj mi je baš onak, skupa sa cijenicom od 100 eura, ali sam napravila nekaj honorarnog, pa eto priuštih si, a ima i onaj koj me digne i kada sam najdolje- KK euphorija.
Eto drugo ti je kod mene sve skromno, sama si sašijem, kupim na rasprodajam, ne hodam kod kozmetičara, koristim prosječnu kremu (spašavaju me geni i dobar špeklifting) ali untrveš i parfeme ne mogu....imam i ja svoje male fetišiće.
Ne znam nekako me to uzbuđuje, odjenem onu svoju haljimicu za podoma ili trenirku, može biti i ofucano, ali dobre veš i parfem, bez toga se osjećam nekak ....nesigurno
Eleonore
28.07.2009., 07:10
Moj je najveći domet 8 sati u komadu (to kad mulja da radi, a uzme g.o. :D) Ali planiramo u kolovozu provesti dva dana u komadu zajedno :cerek:
InventurA, veza više nije čisto seksualna, a? :mig:
hahaha
Pa ovo potvrdjuje ono sto sam govorio :) E da ti je muz jos cvrsci, i da prekine svaki kontakt sa tobom, ti bi mu se vratila moleci da te primi nazad :)
E zene, zene... :)
iako si u banani,
u pravilu dobro zboriš, jer muuž koji je čvršći, koji ima dobro razvijeno JA, kojem kako ne bi digao sebe, ne treba ignor, maltretiranje, suludo laprdanje, ne bi bio ovaj koji s kojim keksić živi, ne bi bila keksić ovdije, nego bi gledala s visoka preljubnice, ljubavnice i ine ice....ali većina muškaraca, a i žena, ne gleda na taj način i onda se dešava to što se dešava.
ako ti sol ne dostaje u jelu, posoliš, paprom popapriš, šečerom pošečeriš...tako ti je u većini slučajeva...osim ako nisi štefica cvek...a štefa ima puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunoooooooooooooooooooo o.
Ajde ustajanje, Dobro jutro svima!!!!!oprala je vešmašina idem staviti veš pa na posal....
eto zato preljubnice sve stignu, jer ranorane dva "sreće" ugrabe :mig:
Moj je najveći domet 8 sati u komadu (to kad mulja da radi, a uzme g.o. :D) Ali planiramo u kolovozu provesti dva dana u komadu zajedno :cerek:
Ne nisam - željela bi malo dulje provesti se s njim, ali nekako 2-3 dana...još ne bi :ne zna:
zna, lana je takva kaj joj morete...i ni smo starejši...sigurno hrčemo :ne zna:
iako si u banani,
u pravilu dobro zboriš, jer muuž koji je čvršći, koji ima dobro razvijeno JA, kojem kako ne bi digao sebe, ne treba ignor, maltretiranje, suludo laprdanje, ne bi bio ovaj koji s kojim keksić živi, ne bi bila keksić ovdije, nego bi gledala s visoka preljubnice, ljubavnice i ine ice....ali većina muškaraca, a i žena, ne gleda na taj način i onda se dešava to što se dešava.
U kakvoj banani? :) Ja sam ti doktor za zene i ljubav :)
I naravno da sam u pravu. Ja sam uvijek u pravu.
Eleonore
28.07.2009., 07:27
zna, lana je takva kaj joj morete...i ni smo starejši...sigurno hrčemo :ne zna:
Hihihihi, dragi i ja smo spavali zajedno u više navrata i zdušno smo hrkali u duetu :cerek: Sve je to za ljude. A i dodavao mi je WC-papir, to je već viši stupanj bliskosti, jelte? :p
Ne nisam - željela bi malo dulje provesti se s njim, ali nekako 2-3 dana...još ne bi
svaki nas susret je uglavnom bio s noćenjem .........tak da dva dana je minimum ne pristajem na manje........moramo nekako kompenzirat ta tjedna neviđanja......:cerek:
ponekad, ako je u prolazu u mojim krajevima provedemo 3-4 sata, ali to je ono neplanirano.....
kad smo se upoznali proveli smo tri dana zajedno ....... odmah na prvu :p
do sad najvise u 5 mj. pet dana.......... :jumping::lux::love::Sex::Sex::tulum:
ali nista do devetog i desetog mj. :( ali i onda po tri dana :D
Hihihihi, dragi i ja smo spavali zajedno u više navrata i zdušno smo hrkali u duetu :cerek: Sve je to za ljude. A i dodavao mi je WC-papir, to je već viši stupanj bliskosti, jelte? :p
a joj.......pa izvalit ću glupost sad......ombia će me :tuctuc: ali bila sam u prilici i kuhati mu, počistiti za nama, kavu.....nista od tog nije on......on odrađuje neke druge stvari pa mi to kompenziramo :D
nije čovjek za to, a tad su se dogodile i neke stvari "višeg stupnja bliskosti" pa sam ja sad u nedoumici........kolika je to nasa ljubav da prezivi i takve stvari :rolleyes:
Tea, valjda ja smijem reci razlog izbivanja.
opasan ovaj forum.........za tako nesto dobit karton........:ne zna:
nadam se da te nije bas povrijedilo sto sam pitala za tebe, ono u stilu sto petljam nos gdje mu nije mijesto.........pitanje je bilo vise radi konverzacije s curkama (hehehehehe......sve poredu mladice :lol:) a ne moderatoru, jer nije mi bilo jasno kako si uspjela zaraditi OPET karton.........ti to svaki tjedan dobis malo odmora od foruma? čisto da se ne navučes? :p
InventurA
28.07.2009., 08:33
ajme, pa onda sam ja dobra! tako valje pa odguliti tri dana...
ma čitam ono šta keksić piše, da je ispalo kako joj je LJ serijski, pa sve razmišljam - moj je meni u startu rekao da je varao i prije. meni je to nekak palo ko drugi "dobar dan". :ne zna: bilo bi mi bedasto da je tvrdio suprotno, obzirom kak me pokupio i slično.
tak, cijelo vrijeme smo si divanili obiteljske povijesti, našli masu zajendičkih prijatelja, hehe (sad treba pazit i oko toga!), da - on je i hrkao (ja to ne znam), ali smo sve drugo na finjaka.
sad si mislim, čovjek je nekako bolesno iskren (to sam skužila u startu, samo nisam znala treba li mu vjerovati). ispričao mi hrpice nekih epizoda iz života koje mu otkrivaju masu mana, ali meni zbog toga postao baš simpatičan. zer romantiš! :confused:
ne mogu da ga ne uspoređujem s mužem. tako su jako različiti, za nevjerovati. jedan suprotnost drugome.
PS: inače se baš ne parfimiram kad se nalazim s njim. samo zeru ona mirisna kremica za tijelo. nekako me strah da me ne nanjuši drugi tabor!
Eleonore
28.07.2009., 08:38
a tad su se dogodile i neke stvari "višeg stupnja bliskosti" pa sam ja sad u nedoumici........kolika je to nasa ljubav da prezivi i takve stvari :rolleyes:
De objasni ovo malo.... zašto bi ljubav morala preživljavati dodavanje WC-papira? :)
to je komentar na onaj moj post o kakanju,bljuvanju i tako to....
ja sam zadovoljna ovim blic susretima, smanjuje se mogučnost širenja emocija, kavu dobije, ma i jest bi mu dala ak je gladan nije bed, dam i drugima ne samo moužu...
Parfemi, kako sam naglasila, svi imamo svoje fetišiće, pa i ja ja volim parfemčiće i dobre grudnjačiće, a to nači kod nas za mene je SF, jer za ovo čudo koje šeće ispred mene teško se nađu ređipeta koja nisu babaska, a mogu sve potrpati, tako da jedan mjesećni honorar ode na jedan.ne kupujem ih svaki mjesec, ne brinite se...nisam šašava ni hoštaplerka, ali se tako veselim kada naiđem na nešto vrijedno viđenja da bi najradje hodala gola da svi vide..."evo nađoh ima"
a da moram još i doktoru za ljubav odgovoriti....nisam baš mislila hvalit tvoju pamet, jer, znaš i najvećem bedaku izleti pokoja pametna, tak je i tebi :mig:
De objasni ovo malo.... zašto bi ljubav morala preživljavati dodavanje WC-papira? :)
ma WC-papir je nista.......ja sam dodavala mob. dok je on sjedio na wc-školjki :D, pa već kad sam bila tamo ajde da se i otusiram..........
prezivljavanje (ironija eleonora) je na ono sto je keksić uspoređivala da smo lijepi i ušminkani s lj.....halo......pa pet dana sam bila s njim i kosa mi bila prljava i bila uznojna od tenisa na +30, imala migrenu i povraćala a on me liječio.........
sad sam se sjetila jedne situacije.....imali smo samo 3-4 sata, ja imam mengu....vozio čovjek 4 sata samo da me vidi, pa 4 nazad......nist od sexa jer mi je izričito rekao da ON to ne radi......ok ajde malo se mazili, uzela ja stvar u svoje ruke (zlobnica :cerek:) a on sav obziran.....nemoj, znas da ja neću, ajde pusti razgovarat ćemo, bla bla bla bla...........i nije proslo dugo uš'o mali bez problema....:s
a budući oboje volimo sex ujutro pored glave su uvijek nekakvi bomboni, žvake jer moj dragi ne zeli da se ja osjećam neugodno ako mu smrdi iz usta :lol:
dragi moj, probudi se ranije pa operi zube.....kako ja mogu.....pa ga tek onda budim.......hihihihihi........
....... a to nači kod nas za mene je SF, jer za ovo čudo koje šeće ispred mene teško se nađu ređipeta koja nisu babaska, a mogu sve potrpati........
zar i ti?
čini mi se sve smo mi Pamela Anderson :lol:
kazu plavuse se najbolje zabavljaju .........hehehehehe.....
i hvala za ređipet .....moram hvatat te riječi tribat će mi :mig:
Eleonore
28.07.2009., 10:09
ma WC-papir je nista.......ja sam dodavala mob. dok je on sjedio na wc-školjki :D, pa već kad sam bila tamo ajde da se i otusiram..........
Jao, ovo mi je taaaako romantično :cerek:
A što se tiče seksa s mengom, u našoj vezi je to tradicija do koje se drži :D, meni pomaže protiv napetosti i bolova.
Glede ređipeta.... zar i vi??? :cerek: Točno sam primjetila to što i lana - ako je dovoljno velik, onda je babast. Već sam više puta prekapajući po grudnjacima u trgovini, rekla da mi nije jasno zašto prave toliko tih dvojki, pa ja se uopće ne bih zajebavala s grudnjakom i trošila pare da imam dvojku.
Eleonore
28.07.2009., 10:11
to je komentar na onaj moj post o kakanju,bljuvanju i tako to....
Eto, ima nas koji baš volimo kakati i bljuvati pred ljubavnikom. Ne znaš što propuštaš :lol: :lol: :lol: :lol:
rekoh ti da ja kroz život idem po prilagođenom programu.....
šalu nastranu
nadam se da ću mu i ja moći pokazati sve što znam i da ne bi mislile, ja uopće nisam gadljiva na to, u životu su kroz moje ruke prošle sve bljuve, kake i gadosti ovoga svijeta i od poznatih i nepoznatih ljudi ....sve je to život.
Ja se trenutno veselim i onim malim trenucima kada smo zajedno
duso moja
28.07.2009., 12:15
dušo moja - ribe se love tako da uživaš, nema većeg vrtirepa od mene, ali sa dobrim društvom uvijek za ribu i za lignju lovit, e a te lignje, taj peškafondo, to je odmor za živce, sam mi blentav gazda od pasare prodao baku, pa neeeeeeeeeeeeeeeemam na ćemu loviti....
.....u svezi i glede ribolova,evo jednog recepta za one koji nešto i ulove..:)
Hobotnica na zagorski način:
Sastojci:
- 1 malo prase (do 15 kg )
- 1 veća hobotnica (cca 2 kg )
- krumpir.
Priprema:
Dok se odojak vrti na ražnju, hobotnica se kuha s krumpirima u puno vode i
posoljeno.
Kad je hobotnica gotova, a odojak pečen, izvade se krumpiri, voda prolije,
a hobotnica baci mačkama i pesima, da ne zajebavaju dok se jede odojak.
Uz odojak servirati hladnu pivu ili gemišt.
e da, ombiji se moram pohvaliti da sam mu pustila da plati sve kaj se plaćati moralo. ajd, ja sam kojiput tržila sladoled i pivu, al ne više od toga.
Za zadnji dio citata, sjedni pet.:top:
Za prvi - jedan cijeli vikend, puno smo i bili skupa kad se izracuna koliko je kratko veza trajala. On je uplatio ljetovanje, ali sam neprakticno jel :D prije prekinula.
CHANCE Eau Fraîche - ovaj, iako ne volim Chanelove parfeme, ovaj mi je baš onak, skupa sa cijenicom od 100 eura, ali sam napravila nekaj honorarnog, pa eto priuštih si, a ima i onaj koj me digne i kada sam najdolje- KK euphorija.
Eto drugo ti je kod mene sve skromno, sama si sašijem, kupim na rasprodajam, ne hodam kod kozmetičara, koristim prosječnu kremu (spašavaju me geni i dobar špeklifting) ali untrveš i parfeme ne mogu....imam i ja svoje male fetišiće.
Ne znam nekako me to uzbuđuje, odjenem onu svoju haljimicu za podoma ili trenirku, može biti i ofucano, ali dobre veš i parfem, bez toga se osjećam nekak ....nesigurno
Ja ne volim ni jedan Chanelov parfem :ne zna: mozda za 10 godina, ne znam djeluju mi jako ozbiljni, ne to nisam ja... a ako parfem za 100 eura onda nikako Chanel (sto je konfekcija, skupa ali ipak konfekcija) nego neki tkz nishe parfemi gdje nece svaka treca na cesti imati isti.:mig:
Oh imam ja mnogo fetisa: donji ves, parfemi, lakovi za nokte, ruzevi, knjige...rekoh jucer da sam gresna po celom telu. :p
I ja volim parfem i ves uvijek, i kad znam da sam sama doma otusirala se za spavanje stavim parfemica kap za sebe, ja gustam :cerek: a donji ves uvijek imam lijep, uvijek onako ljubavnicki, cisto meni za gust, nek imam traperice i japanke...
Moj je najveći domet 8 sati u komadu (to kad mulja da radi, a uzme g.o.) Ali planiramo u kolovozu provesti dva dana u komadu zajedno :cerek:
Htjedoh i ja primjetiti :D, samo sam se smjeskala u sebi prije 2 tjedna citajuci ju, kao da citam sebe od ranije.:mig:
Cim su oni poceli na vikendice (sinonim od vikenda) ovo ono, nije to samo cisti seks u pitanju.
ako ti sol ne dostaje u jelu, posoliš, paprom popapriš, šečerom pošečeriš...tako ti je u većini slučajeva...osim ako nisi štefica cvek...a štefa ima puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunoooooooooooooooooooo o.g:
Podsjetila si me da zelim taj filmic pogledati cim mi se skine sa neta :cerek:
a joj.......pa izvalit ću glupost sad......ombia će me :tuctuc: ali bila sam u prilici i kuhati mu, počistiti za nama, kavu.....nista od tog nije on......on odrađuje neke druge stvari pa mi to kompenziramo :D
:
Necu nis, tebi pase = meni pase.:mig: Sto se tice prespavivanja skupa meni je bio bed skinuti sminku, a ne sminkam se puno, ono minimalno. I mislila sam da necu moci zaspati. Ali jesam, odmah, a on je bio budan pola noci, svaki put kad bih se na tren probudila da se okrenem on naslonjen na ruku i gleda u mene. Ujutro je bio mrtav a ja volim jutarnji seks.:D
nadam se da te nije bas povrijedilo sto sam pitala za tebe, ono u stilu sto petljam nos gdje mu nije mijesto.........pitanje je bilo vise radi konverzacije s curkama (hehehehehe......sve poredu mladice :lol:) a ne moderatoru, jer nije mi bilo jasno kako si uspjela zaraditi OPET karton.........ti to svaki tjedan dobis malo odmora od foruma? čisto da se ne navučes? :p
Ne, bas mi je bilo drago. Pisem na par podforuma ali samo ovdje berem kartone, a svugdje pisem isto. Jel ti dosta taj odgovor.:mig:
Mogu ja jos odgovoriti, ali onda cemo to na nekom drugom podforumu.:kava:
lana - znaci ovo je tvoj dekolte u avataru?
Sto se mirisanja tice, ja sam navikla stavljati parfem kad idem van a pojedine zivotne faze vezem uz pojedine parfeme. Bas sam krenula sa novim parfemom nekako istovremeno kad sam ga upoznala i sad ne mogu vise nositi taj prafem. Prosla faza.:ne zna:
bila uznojna od tenisa na +30, imala migrenu i povraćala a on me liječio............
Vi se nadjete jednom u par mjeseci i igrate tenis? Oli se to tako kod vas zove, "tenis"? :kava:
čini mi se sve smo mi Pamela Anderson :lol::
Nismo sve. Neke su i elegantne. :p
Jao, ovo mi je taaaako romantično :cerek:
A što se tiče seksa s mengom, u našoj vezi je to tradicija do koje se drži :D, meni pomaže protiv napetosti i bolova..
:top:
Za dvojke (koje je to, ja znam ono sa slovima), je bas bi na poslovnom sastanku da ti bradavice iskoce ispod kosulje. :mig:
Ali ovaj statisticki uzorak kaze, muskarci vole zene sa veeelikim bubs.
InventurA
28.07.2009., 14:19
ombia - ne šlogaj! ne bi valjalo da priznam bilo kakve emocije za onakvu ništariju s kojom se seksam. (ja to od milja.) :) ti bi prva rekla da dadnem petama vjetra od takvoga.
Sto se tice prespavivanja skupa meni je bio bed skinuti sminku, a ne sminkam se puno, ono minimalno. I mislila sam da necu moci zaspati. Ali jesam, odmah, a on je bio budan pola noci, svaki put kad bih se na tren probudila da se okrenem on naslonjen na ruku i gleda u mene. Ujutro je bio mrtav a ja volim jutarnji seks.:D
uf, meni je najgori dio spavanja u istom krevetu biti navaljen na onog drugoga, ili da je drugi navaljen na mene. mislim da sam po tom pitanju možda i bolesna?! znam da se partneri grle dok spavaju, pogotovo ako se imaju rado. meni moj nije vjerovao kad sam mu rekla da ja NE SPAVAM zagrljena ni sa kime. da to jednostavno ne mogu.
a on se pred spavanje navali na mene, ja trpim dok mi ne pukne film od hrkanja na uho, pa ga odguram na njegovu stranu i složim svoje dekice. ajme, kako mu je to teško padalo. a šta da radim?! da zujim cijelu noć, pa prespavam dan?!
Bas sam krenula sa novim parfemom nekako istovremeno kad sam ga upoznala i sad ne mogu vise nositi taj prafem. Prosla faza.:ne zna:
o da, ja isto vežem mirise uz ljude i događaje. kad mi nešto bude bed, uvijek me tadašnji miris podsjeti na tu emociju. ili obrnuto. parfeme treba OBAVEZNO mijenjati s ljubavnicima.
Necu nis, tebi pase = meni pase.:mig: Sto se tice prespavivanja skupa meni je bio bed skinuti sminku, a ne sminkam se puno, ono minimalno. I mislila sam da necu moci zaspati. Ali jesam, odmah, a on je bio budan pola noci, svaki put kad bih se na tren probudila da se okrenem on naslonjen na ruku i gleda u mene. Ujutro je bio mrtav a ja volim jutarnji seks.:D
hvala, već sam se uplasila da ću proć k'o InventurA :rofl:
e da.....nista mi s njim nije bed, strasno.....sve prirodno, spontano.....u svemu....od prvog dana........
evo bas se sjetih, pa on je prve prve noći kad smo se upoznali (a nismo sexali :( ) proveo u šugamanu, pa ako padne padne :cerek:
samo da napomenem............s mm nisam u takvu fazu dosla nikada i inače nisam spontan tip osobe......eto, čovjek se mijenja s godinama.....
a sto se tiče razloga, da dovoljno mi je......netko te uhvatio na zub, samo sam htjela reći da si i prosli tjedan bila "u kazni" pa ne znam jel to povezano........a sad i nije bitno.....
tema parfemi.........koliko problema oko tog......kakva sam sretnica da mi je loše od parfema pa ih ne koristim često......samo kad "moram" :mig:
Sto je to šlogaj? Nista ti ne bih rekla, osim ono sto sam vec rekla - da se emocije na duze staze iz takvih veza ne mogu :mig: iskljuciti.
pogotovo ako se imaju rado. meni moj nije vjerovao kad sam mu rekla da ja NE SPAVAM zagrljena ni sa kime. da to jednostavno ne mogu.
Ni ja to ne volim. A on me lovio i budan i u snu, mozda nije skuzio koga lovi :D. Znam da sam bila budna (mi smo cesto proveli cijelu noc skupa) i gledam kako evidentno spava i trazi me po krevetu i mumlja - nemoj me gurati i kaze moje ime tj. kracenicu istoga.
A sto da radis? Ne znam, uvali se u zlica poziciju i zadovoljno predi. Ulovi ga za jaja, konektiraj se i zaspi.:D
Ja bih pjesmom komentirao dal' je s Lj.
bolje-ljepše 2-3 sata, 8 sati, dva dana.
Pogledajte na US-u "Pjesme".
proveo u šugamanu, pa ako padne padne :cerek:
:
Ovo ne razumijem. Tko gdje i zasto?
Za kaznu: gle kad dobijes karton on ti dugo ne istekne, recimo po 2 mjeseca kako kad i ono dobijes novi karton, i ako u tom vremenu prije isteka grijesis lako ti se dogodi kriticna razina bodova. (100 - onda te sistem sam bana na tri dana). Tako da tehnicki gledano mene netko sad moze kartonirati sa 10 bodova off topica i ja opet budem banirana od sistema. Eto to se dogodilo prosli tjedan. Vidis, lako je.:D
A kad se moras mirisati?:ne zna:
Vi se nadjete jednom u par mjeseci i igrate tenis? Oli se to tako kod vas zove, "tenis"? :kava:
pet dana sexa :confused: bilo bi previse........treba malo i zraka uhvatiti.....a ne izaći iz forme :mig:
a tek sex nakon...........:kada: .........pa :Slin:
Ja bih pjesmom komentirao dal' je s Lj.
bolje-ljepše 2-3 sata, 8 sati, dva dana.
Pogledajte na US-u "Pjesme".
Vi si morate otvoriti ekstra temu za vasa gugutanja.:E
pet dana sexa :confused: bilo bi previse........treba malo i zraka uhvatiti.....a ne izaći iz forme :mig:
a tek sex nakon...........:kada: .........pa :Slin:
Cek znali ste da cete na tenis ili opremu uvijek imate sa sobom?
Sto smo u pauzama radili - isli jesti, setali, jednom kazaliste, na cugu puno, setnje puno....sport samo jednom smo se sreli jer smo imali clanske iskaznice istog lanca clubova i ja sam slucajno bila u centru i da obavim trening i on slucajno tamo....imao je uzasne biciklisticke :rolleyes: gdje mu se sve ocrtavalo, eh zajebavala sam ga sto godina za to sranje.
InventurA
28.07.2009., 15:39
Sto je to šlogaj? Nista ti ne bih rekla, osim ono sto sam vec rekla - da se emocije na duze staze iz takvih veza ne mogu :mig: iskljuciti.
šlogaj=copraj. tipa, nemoj me ureći.
da, shvaćam pomalo to s emocijama. pokušavam prije izvući iz njega kaj se zbiva, al neće bogu ništa priznat. valjda zato kaj sam ga isplašila na početku da nema zaljubljivanja! as ti iskusne ženetine... :rolleyes: najradije bi upisala kakav šmajser-kurs muške psihologije, pa da čitam znakove na putu. da sam u prednosti! (možda da odem na Muški kutak...) :D baš sam zaje...
Ni ja to ne volim. A on me lovio i budan i u snu, mozda nije skuzio koga lovi :D. Znam da sam bila budna i gledam kako evidentno spava i trazi me po krevetu i mumlja - nemoj me gurati i kaze moje ime tj. kracenicu istoga.
A sto da radis? Ne znam, uvali se u zlica poziciju i zadovoljno predi. Ulovi ga za jaja, konektiraj se i zaspi.:D
:D konektira se on sam! kaže, posprema ga na toplo.
ovaj 505 sa crtom me skroz izludio, taman napišem neš pametno kako samo ja znam i on meni eror, pa mislim....
no ovako
ređipeta brushalteri, grudnjaci ...ajmo cure kako se još zovu, ne mogu se sjetiti..oduvijek su bili za mene traženje igle u plastu sjena..
"dobar dan molim Vas ima te li grudnjak sa E košaricom"...
"Eeeeeeeeeeeee"
Za Vaaaaaaaaas
"da E 95 lepo prosim"
ne gospođo za Vas ne držimo grudnjake
a zakoga držite?
pa mi držimo za normalne
aha fala lepa,
joj samo mi nekaj recite molim vas?
da?
je li mi možda opet tu na nosu izašlo van uho,
gleda me blesavo,
pa čini mi se da mi i na leđima cica raste
gleda me blesavo i dalje
pa znate ja ne spadam u grupu normalnih
ali ovaj put ću prešutjeti i neću upozoriti vaše predpostavljene....
doviđenja
doviđenja...blago teleći pogled me je pratio
....
nedelja moja šogi liječi depru u jednom od zgb šopingcentara..
uljećemo u untrveš dučan
opet ja imate košarice E95
NE držimo
šogi skromno
a AA75
ni takve ne držimo
jebga šogi opet smo u depri...
odlazimo u parfumeriju i kupujemo parfem....
i tako sam ja kupila novi chanelov i vjeruj jedan od njihovi i jedini koji je stvarno dobar, nije babaski:mig:
ostalo ću popodne, bojim se i čitati da me ne blokira gospon server
Vi si morate otvoriti ekstra temu za vasa gugutanja.:E
a bi i ti....priznaj :B
Ovo ne razumijem. Tko gdje i zasto?
A kad se moras mirisati?:ne zna:
početak naših početaka.......vrijeme ispipavanja terena, zavođenja i ostalog....
ja odlučno ulazim u njegovu hotelsku sobu, u glavi odluka pala......od sexa nista, al' on to ne zna :lol:
izlazi iz kupatila u ručniku, a ja mrtva hladna obuci se razbolit ćes se od sexa niš'......hehehehehe.......mislio da ću lako past........a ne dragi moj...........
je..........pala drugu noć :lol:
mirisi? uglavnom kad nije ljeto.....u nekim spejšel prilikama.....velikim otvorenim prostorima......
ovaj 505 sa crtom me skroz izludio, taman napišem neš pametno kako samo ja znam i on meni eror, pa mislim....
no ovako.........
ostalo ću popodne, bojim se i čitati da me ne blokira gospon server
vjeruj ni 75C nije lako naći.........ok......neću lagat 75D
ti dobis 505, meni 503,508,502
neće me s crtom :)
i vas blokira? sto mu je?
najradije bi upisala kakav šmajser-kurs muške psihologije, pa da čitam znakove na putu. da sam u prednosti! (možda da odem na Muški kutak...) :D baš sam zaje...
:D konektira se on sam! kaže, posprema ga na toplo.
I sto bi onda? Prirodan tijek ne mozes izbjeci znala za njega ili ne.
"dobar dan molim Vas ima te li grudnjak sa E košaricom"...[
Odjel reklame je dole nize, lijevo. :p
Iako, jel ti bas rekao normalno? Ja bih upotrijebila rijec standardno.
a bi i ti....priznaj :B
Nope. Meni bilo dosta jednom ilegalno.:mig: A pogotovo ne bi da me ljubavnik cita na forumu.:zubo:
vjeruj ni 75C nije lako naći.........ok......neću lagat 75De?
Jesam ja jedina normalna ovdje :kava:
:p
Nemate problem zakopcati bluzu a da ne napinje na prsima?
InventurA
29.07.2009., 10:44
I sto bi onda? Prirodan tijek ne mozes izbjeci znala za njega ili ne.
valjda čekala da prođe kako je i došlo.
Jesam ja jedina normalna ovdje
evo i ja sam normalna. meni veći problem naći donji dio koji bi mi bio dovoljno uzak za guzu, a ne preširok za struk.
a to s košuljama, obično uzmeš tri broja veću, pa ti rukavi mlate do koljena ili se furaš na potfrknute...gledam tako svoju legicu. al ona daje svoj grudnjak šivat po mjeri. drukčije ne ide. jadna. :ne zna:
Jesam ja jedina normalna ovdje :kava:
:p
ne nisi normalna, pogotovo ovdije
1. imaš male cice
2. nisi preljubnica
3 zekam te :ne zna:
4. ljubavnik.....:mig:
malo bolje čitajte postiće....
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.