PDA

View Full Version : Kutak za preljubnice

stranice : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

Lord Byron
30.06.2009., 19:20
Mene je vise dojmilo iz price tea33 kako se totalno inertni muz, nesvjestan zeninog postojanja, nakon sto shvati da ona ima nekog drugog pretvori odjednom spremnog na sve da bude dobar i idealan, kad to istoj toj zeni vise nije bitno. :(

Jednostavan mehanizam: tretiranje vjenčanog lista kao vlasničkog lista. Borba za vlasništvo koje je počelo izmicati. Hm, koje je u ovom slučaju već izmaklo. :)

medenany
30.06.2009., 21:28
To bi onda značilo da sadašnji ljubavnici nikad ne smiju prekinuti vezu, jer odmah slijedi "ali, kak omožeš, ja sam se zbog tebe razveo/la!!!!!" Temeljito nezdravo.
Nekako mislim da bi se ljudi trebali (ne) razvoditi samo i jedino zbog (ne)postojanja "svojih" trenutnih nerješivih problema...

Ne uvijek ali ima slučajeva...
I naravno da bi se ljudi trebali razvoditi samo zbog sebe,ali često nije tako...
I muškarci su uglavnom praktičari,ne žele izgubiti komociju i boje se samoće pa se i teže odlučuju na razvod:ne zna:
I kao što si i ti sam negdje rekao napauštaju brak kad misle da su našli sreću s nekim drugim,a ne da bi pronašli sreću sami sa sobom:ne zna:
Uglavnom je tako,nije li...

Lord Byron
30.06.2009., 21:31
I kao što si i ti sam negdje rekao napauštaju brak kad misle da su našli sreću s nekim drugim,a ne da bi pronašli sreću sami sa sobom:ne zna:

Tek radi zapisnika: ne sjećam se ove rečenice kao moje. Ali, nije nemoguće: uz toliko umnih rečenica, tko bi ih sve popamtio. :D

tea_33
01.07.2009., 09:54
Mislim da je kod udanih ljubavnika seks uvijek super jer zasto bi inace bili u vezi? Los seks imaju i doma i grijanje nogu i jos stosta sto solo ljubavnice nemaju, udane nisu same za praznike, krevet nije prazan (nekad na zalost ali da)...

ma kako loš :confused: odličan je bio doma
samoooooooooo toliko rijedak :kava:
da sam znala zaboravit sto je sex :lol:

tea_33
01.07.2009., 09:56
Jednostavan mehanizam: tretiranje vjenčanog lista kao vlasničkog lista. Borba za vlasništvo koje je počelo izmicati. Hm, koje je u ovom slučaju već izmaklo. :)

:D
ev' bas juče kaze mi mm.....ups...ja se nikako naučit da je samo papir jos tu koji nas veze :lol:
a bas mi je mislio prigovarati nesto, kad ono led-faca

tea_33
01.07.2009., 10:01
To bi onda značilo da sadašnji ljubavnici nikad ne smiju prekinuti vezu, jer odmah slijedi "ali, kak omožeš, ja sam se zbog tebe razveo/la!!!!!" Temeljito nezdravo.

koliko puta se pokazalo da ljubavnici su se vjenčali ili zive zajdeno, čim nesto krene krivo optuzuju jedno drugo da su ostavili sve zbog NJIH.......
upravo to je ono sto mene jos drzi u braku, NE ZELIM se rastati zbog LJ, moram bistre glave razmisliti i odlučiti, a to bas i ne ide lako s njim u glavi i srcu

ombia
01.07.2009., 10:10
ma kako loš :confused: odličan je bio doma
samoooooooooo toliko rijedak :kava:
da sam znala zaboravit sto je sex :lol:

Ovo je islo mene. Ako je seks dobar samo rijedak mozda se dalo sto po tom pitanju popraviti :ne zna: A kakav seks ima ljubavnik doma?

tea_33
01.07.2009., 11:57
Ovo je islo mene. Ako je seks dobar samo rijedak mozda se dalo sto po tom pitanju popraviti :ne zna: A kakav seks ima ljubavnik doma?

popravljala ja, popravljala nekih 5-6 godina i :closed: kad sam vidjela da popravka nema
ah, glupa nisam ni pomislila da pronađem ljubavnika tek toliko iz zabave kako bi mi se stvari u braku popravile :lol::lol:

i on nesto slično meni, samo sto je on svih godina upraznjavao taj nedostatak sexa doma na sve druge moguće načine

ombia
01.07.2009., 12:01
Visekratni? E ti su opasni :mig:

InventurA
01.07.2009., 13:08
sad kad sam anonimna, uzdam se da od više baba ovdje neću završit s još kilavijim brakom. jako mi se dopada ombijino rasuđivanje, pa vapim za drugim mišljenjem i savjetom.

dakle, probati ću kratko: zajedno smo 10 godina, zadnje 4 u braku. muž ima određenu psih. problema uslijed kojih je seksualno disfunkcionalan: zadnjih 8 godina!!! da, u brak sam ušla još uvijek poletna i s vjerom u svemoć moje ljubavi i podrške, koja za sada nije dala rezultate. seksa nema, iako pokušava s raznim terpijama.

kako sam lagano pucala po šavovima, našla sam si ljubavnika sa strane, ciljano sam išla na oženjenog kojem bi seks bio isključivi interes. mužu sam nakon nekog vremena rekla što sam napravila. nije mu svejedno, ali kaže da mi nema pravo reći riječ. još uvijek se nada ozdravljenju.

komplikacije su nastale jer su se s ljubavnikom stvari (očekivano?!) produbile. nije više ravnodušan (brak mu nije sjajan navodno), a ja sam sada rastrgana između onog kojem trebam i onog koji mi je napokon vratio okus životu. vrijeme teče...pogotovo pričam o djeci, gdje mi sat lagano ulazi u zadnju četvrtinu.

želim li prekinuti s ljubavnikom, vjerujem da je SAD vrijeme. ali, u što se vraćam? u brak koji to nekako i nije...osim na papiru. i tko mi garantira da li će uopće biti?

ombia
01.07.2009., 13:12
jebada je to sve, slicne dileme sam prosla i sama bas to sa djecom. :(
Odakle muzeva seksualna disfukcionalnost? Zna to biti od nekih lijekova, Ad i slicnog ali poanta je takve stavri ne uzimati godinama. Ako nije preindiskretno, kakvo oboljenje ima i jel ima sanse za izljecenje?
I jel ima sanse za vas da prijedjete preko ljubavnika?

InventurA
01.07.2009., 13:40
Odakle muzeva seksualna disfukcionalnost? Zna to biti od nekih lijekova, Ad i slicnog ali poanta je takve stavri ne uzimati godinama. Ako nije preindiskretno, kakvo oboljenje ima i jel ima sanse za izljecenje?
I jel ima sanse za vas da prijedjete preko ljubavnika?

otrovao se određenim (nekonvencionalnim i nepropisanim) lijekovima, kriva terapija za nešto treće. lupilo na psihu i izazvalo stanje slično PTSP-u. ima šanse, ali ne zna se gdje je "okidač". ima "jutarnje erekcije", ali i užasan strah od seksa. obraćao se na razne adrese, ali za sada bez uspjeha. da, to je psihijatrijski problem koji će se možda riješiti. a možda i neće. ne znam, kad mi ni stručniji ne znaju reći. ne znam ni da li sam spremna zadržati ovakav svoj status žene-sestre-cimerice i s druge strane ljubavnice do u nedogled.

ima šanse da pređemo preko ljubavnika. on je spreman pristati na sve, samo da ostanem s njim. njemu je odzravljenje već tih 8 godina svaki dan iza ugla. samo što nije. počelo mi je to zvučati sebično u zadnje vrijeme. pitam se, da li bih se ja ponašala isto u sličnoj situaciji, ili bih partnera pod bilo kakvim izgovorom poslala "u život".

ombia
01.07.2009., 13:50
I sama imam iskustva sa terapijom pa sad jel on ide vec 8 godina na terapiju? Ako da a nema rezultata ide na losu. Zaista.

njemu je odzravljenje već tih 8 godina svaki dan iza ugla. samo što nije.

Mogu se samo sarkasticno nasmijati jer sam ovo slusala godinama. Pa jos i dobijes griznju savijesti jer eto covjek se trudi a ti bezosjecajna i nestrpljiva. kazem bilo kakva terapija je morala napraviti svoje za svo to vrijeme.

počelo mi je to zvučati sebično u zadnje vrijeme

Kad sam ja dosla do toga bila sam zrela za ljubavnika. Mozda cu biti preindiskretna pa ne moras odgovoriti, ali jel se samozadovoljava? Jel voli gledati da ti to sama sebi radis? Osim same erekcije kako stoji sa oralnim seksom (tebi), sa vizuelnim podrzajima, jel si rado pogleda neke erotske stranice i slicno. Osim psihoterapije, trosi li sad kakve lijekove?
! dosta si dugo izdrzala, 8 godina bez seksa?!

tea_33
01.07.2009., 14:03
Visekratni? E ti su opasni :mig:

pričaj mi :lol:

ali postoji tu i druga strana.....bar sam sigurna da ne voli zenu :lol::lol:
ok, šalim se.........

ja to gledam kao traženje nečeg, a sad kad je pronasao vise ne vara ni zenu ni mene :ne zna:

InventurA
01.07.2009., 14:07
I sama imam iskustva sa terapijom pa sad jel on ide vec 8 godina na terapiju? Ako da a nema rezultata ide na losu. Zaista.

ustvari stalno mijenja liječnike i metode. sad je gotovo 100% na alternativcima. sad mi se nekako sve više kristalizira slika hipohondra koji se uživa liječiti, čak je počeo skrivati od mene kakve sve stvari ne isprobava. homeopatija, bioenergija, akupnktura...hm, istina je da smo u manjem mjestu i jasno mi je da psihić u našoj bolnici i nije neko savršentsvo. ja sam uvijek zagovarala da ide provjerenim liječnicima u Zagreb, ali on stalno izvodi nešto svoje i nikad se nije na to odlučio. rekao je ako ne pomaže jedan, da neće ni drugi.

Mogu se samo sarkasticno nasmijati jer sam ovo slusala godinama. Pa jos i dobijes griznju savijesti jer eto covjek se trudi a ti bezosjecajna i nestrpljiva. kazem bilo kakva terapija je morala napraviti svoje za svo to vrijeme.

ahhh...upravo to. stvaaaaarno sam umorna. :(

Mozda cu biti preindiskretna pa ne moras odgovoriti, ali jel se samozadovoljava? Jel voli gledati da ti to sama sebi radis? Osim same erekcije kako stoji sa oralnim seksom (tebi), sa vizuelnim podrzajima, jel si rado pogleda neke erotske stranice i slicno. Osim psihoterapije, trosi li sad kakve lijekove?
! dosta si dugo izdrzala, 8 godina bez seksa?!

to koliko sam izdržala bez seksa ne bi ni konjina...sram me to bilo kome reći. katastrofa. tim više sad ne vidim kraju uživancijama s ljubavnikom. bila bi to opet žrtva, odreći se...uh.

muž mastrubira tu i tamo. ne mogu procijeniti koliko često, a on ne želi otvoreno reći. (možda bih stvarno trebala zahtjevati taj odgovor). daleko od toga da mu je libido nabrijan, ali nije ni nepostojeći. ma brljavimo mi nešto dva puta godišnje. onda kad treba napravit posao, usere se od straha i tu sve stane. ma ne da mi se više...ne, ne troši nikakve lijekove sada.

tea_33
01.07.2009., 14:11
kako sam lagano pucala po šavovima, našla sam si ljubavnika sa strane, ciljano sam išla na oženjenog kojem bi seks bio isključivi interes.
komplikacije su nastale jer su se s ljubavnikom stvari (očekivano?!) produbile. nije više ravnodušan (brak mu nije sjajan navodno), a ja sam sada rastrgana između onog kojem trebam i onog koji mi je napokon vratio okus životu.

onako iskreno
ja tu ne vidim problem, ciljano nađi drugog dok m ne bude bolje ako jos postoji nada

ok......malo šale, malo ironije, ali iz tvog posta ne vidim osjećaje, samo netko uz kog se osjećas kao sexualno biće
ako ih nema, rijesi to s ljubavnikom i posveti se suprugu dok ne naiđe netko iz interesa, ciljano

InventurA
01.07.2009., 14:22
iz tvog posta ne vidim osjećaje, samo netko uz kog se osjećas kao sexualno biće
ako ih nema, rijesi to s ljubavnikom i posveti se suprugu dok ne naiđe netko iz interesa, ciljano

pa nisam izgubila glavu za ljubavnikom, mada bih mogla ako bih se opustila. osoba sam koja može imati strašnu kontrolu nad emocijama (ah, to sam valjda i dokazala). ne dam se još jer u ništa nisam sigurna. da li se obmanjujem i da li sam doma manipulirana? to mi tek mora sjesti.

ne kužim onaj dio "dok ne naiđe netko iz interesa, ciljano." :ne zna:

ombia
01.07.2009., 14:35
pričaj mi :lol:

ali postoji tu i druga strana.....bar sam sigurna da ne voli zenu :lol::lol:
ok, šalim se.........

ja to gledam kao traženje nečeg, a sad kad je pronasao vise ne vara ni zenu ni mene :ne zna:

A da mozes na to i tako gledati, ja malo drugacije gledam na nekoga tko godinama vara okolo.
Iako, opasnija si sad ti nego ove prije tebe, one su bile bezznacajne, za brak je opasnija jedna stabilna veza izvan braka nego izleti tu i tamo.

ustvari stalno mijenja liječnike i metode. sad je gotovo 100% na alternativcima. sad mi se nekako sve više kristalizira slika hipohondra koji se uživa liječiti,

Nemam nis protiv alternatrive ali solidnu psihoterapiju ne moze zamjeniti.

rekao je ako ne pomaže jedan, da neće ni drugi.

To je cista laz. Pa terapeuti su kao i svi drugi ljudi, neki dobri neki losi s nekim klapnes od prvog puta s nekim nikad. Meni njegovo problem (dakli iskljucii nuspojavu lijekova) izgleda cisto psihicki a i izgeda mi da ga bas i ne zeli rijesiti. I moj, sad bivsi muz je poceo kao neku terapiju pa nasao sto mana inace zeni jako poznatoj i cijenjoj u gradu pa sve je to piz. dim a sad kad je sve gotovo sad ide i muci se samo malo kasno:flop:

Price su nam dosta slicne, potrazila ljubavnika iskljucivo radi seksa jer doma isti nije funkcionirao i onda se neocekivano ljubavnik (isto ozenjen) poceo javljati.
Osobno najveci problem vidim u nedostatku vremena, ako ti otkucava bioloski sat nemas jos godine za natezanje.

tea_33
01.07.2009., 14:36
pa nisam izgubila glavu za ljubavnikom, mada bih mogla ako bih se opustila. osoba sam koja može imati strašnu kontrolu nad emocijama (ah, to sam valjda i dokazala). ne dam se još jer u ništa nisam sigurna. da li se obmanjujem i da li sam doma manipulirana? to mi tek mora sjesti.

ne kužim onaj dio "dok ne naiđe netko iz interesa, ciljano." :ne zna:

i ja sam "hladna" osoba za 99% posto svojih prijatelja, poznanika, pa čak i vlastite sestre me tako dozivljavaju, ali kad nesto drugo proradi nema kontrole.
zato sam ti i napisala ako imas zbunjitis a ne nesto dublje, riješi se ljubavnika (doći će drugi ako budes htjela, trazila....) riješi upravo te sumnje u vezi braka. ne zelis biti izigrana, a da zivot prođe pored tebe.....

ti si napisala nasla si ciljano ljubavnika kojemu je interes samo sex

tea_33
01.07.2009., 14:40
A da mozes na to i tako gledati, ja malo drugacije gledam na nekoga tko godinama vara okolo.

slazem se s tobom, ali kad sam napisala ......ni mene, istina je jer za svaku njegovu "aktivnost" ja znam ;)

InventurA
01.07.2009., 14:54
Price su nam dosta slicne, potrazila ljubavnika iskljucivo radi seksa jer doma isti nije funkcionirao i onda se neocekivano ljubavnik (isto ozenjen) poceo javljati.
Osobno najveci problem vidim u nedostatku vremena, ako ti otkucava bioloski sat nemas jos godine za natezanje.

koliko sam shvatila, konačno si se rastala. da li si to učinila hladne glave, neimajući ljubavnika u vidu, bila sama u tom procesu? nastavila si vezu s ljubavnikom nakon rastave? pokušavam razmrsiti moguće i prije svega motive koji bi mi bili greška.

ombia
01.07.2009., 19:30
slazem se s tobom, ali kad sam napisala ......ni mene, istina je jer za svaku njegovu "aktivnost" ja znam ;)

Ozbiljno? Ja svome bas nisam toliko vjerovala. Pa i zena misli da zna za svaku njegovu aktivnost.:ne zna:

InventurA - rastala se da, ne imajuci ljubavnika u racunici, on se onda mimo dogovora i sam rastao jer kao sad cemo konacno biti skupa, nakon toga smo na moj zahtjev prekinuli, on me naganjao da sam mu unistila zivot :confused: i slicne nebuloze, otisao iz drzave pa i dalje, poslovno, vratio se dosta dugo nakon prekida i opet se javlja.:rolleyes:

Nije to bio neki proces, proces je meni bilo doci do odluke, rastava i iseljenje se dogodilo za jedan vikend.

InventurA
02.07.2009., 11:08
InventurA - rastala se da, ne imajuci ljubavnika u racunici, on se onda mimo dogovora i sam rastao jer kao sad cemo konacno biti skupa, nakon toga smo na moj zahtjev prekinuli, on me naganjao da sam mu unistila zivot :confused: i slicne nebuloze, otisao iz drzave pa i dalje, poslovno, vratio se dosta dugo nakon prekida i opet se javlja.:rolleyes:

Nije to bio neki proces, proces je meni bilo doci do odluke, rastava i iseljenje se dogodilo za jedan vikend.

:) znači, odjednom se nađeš s DVA problematična. a taman misliš kako rješavaš jedan problem. :rolleyes:

argument za rješavati stvari BEZ ljubavnika u vidu. tako sam i mislila.

uh, a navika je tako prokleta stvar...

ombia
02.07.2009., 11:17
:) znači, odjednom se nađeš s DVA problematična. a taman misliš kako rješavaš jedan problem. :rolleyes:

Da tako nekako :D

Sofi L
02.07.2009., 11:21
Pa to i jeste ironija svega.

Rjesavas stvar s muzem, rastajes se jer tako zelis, cak i bez obzira na LJ.

I onda LJ sa svojim 'mudrim' upadicama (kao ova koju ombia navodi kako mu je 'ona upropastila zivot') dodje kao dodatno sranje. A sve je, kao silna njegova ljubav u pitanju... Ma kako da ne.

Kao sto vec gore rekoh, vrlo su komplicirane te situacije.

tea_33
02.07.2009., 11:46
Ozbiljno? Ja svome bas nisam toliko vjerovala. Pa i zena misli da zna za svaku njegovu aktivnost.:ne zna:

iskreno, nemam mu razloga ne vjerovati i opterećivati se tim da li je jeb.... neku ili nije
ako se vratio s puta i rekao da je, onda valjda je.....ako kaze da je umalo ali eto nije se "potrefilo", onda valjda nije.....ako je bila neka baba od 30-tak godina to mu neodgovara, pa opet nije........ako je babac bio dobar opet je....

što da ti kazem, predaleko sam da uvjetujem, trazim, zahtjevam, kontroliram....pa i opterećujem se njegovim "aktivnostima"
naravno dok se ne zaljubi......onda ja letim iz njegovog života, ostaje lijepa uspomena i to je to........

ombia
02.07.2009., 11:50
iskreno, nemam mu razloga ne vjerovati i opterećivati se tim da li je jeb.... neku ili nije
ako se vratio s puta i rekao da je, onda valjda je.....ako kaze da je umalo ali eto nije se "potrefilo", onda valjda nije.....ako je bila neka baba od 30-tak godina to mu neodgovara, pa opet nije........ako je babac bio dobar opet je....

što da ti kazem, predaleko sam da uvjetujem, trazim, zahtjevam, kontroliram....pa i opterećujem se njegovim "aktivnostima"
naravno dok se ne zaljubi......onda ja letim iz njegovog života, ostaje lijepa uspomena i to je to........

Potpuno si u pravu, opterecivati se bilo bi jako lose. :top: No ja se nisam svojedobno opterecivala, ali nisam ni 100% vjerovala...:mig:

tea_33
02.07.2009., 12:12
Potpuno si u pravu, opterecivati se bilo bi jako lose. :top: No ja se nisam svojedobno opterecivala, ali nisam ni 100% vjerovala...:mig:

uvijek postoji....ono mrvica.....pa nisam baš hladna bich
bas zbog te njegove proslosti, pa ipak.........nazovi me glupom.....vise mu nevjerujem da je toliko zena proslo kroz njegov zivot nego da li je sad jedna vise ili manje

sunce35
02.07.2009., 16:59
.....ako je bila neka baba od 30-tak godina

........

:eek:

pa ja sam onda prababa:kava:

oprostite na upadici ali ovo nisam mogla propustiti:)

ombia
02.07.2009., 17:03
beba ne znaci u svim krajevima staru osobu, kod mene uopce ne znaci :)

sunce35
02.07.2009., 17:17
beba ne znaci u svim krajevima staru osobu, kod mene uopce ne znaci :)

Pa nije ni napisala beba vec baba:confused:
A baba je baba, bar koliko ja znam ne moze se za osobu od 30 reci baba. O da moze moj sin od 17:)

Sta znaci baba kada se govori o osobi od 30 godina i u tom kontrakstu?

ombia
02.07.2009., 17:31
Moja stamparska greska, mislila i jesam na babu. Al se ulovis za slovo ts,ts.

Sta znaci baba kada se govori o osobi od 30 godina i u tom kontrakstu?

Zenska.
Recimo kad ja pitam frendicu jel idu tvoje babe na sindikalni izlet mislim na kolegice njenog godista (mlade!), mislim da se u bosni za babu kaze i misli se na staru osobu :ne zna:
Zato se i kaze idemo babinjak i ja veceras van i ne ne misli se na stare osobe.:D

sunce35
02.07.2009., 17:51
Moja stamparska greska, mislila i jesam na babu. Al se ulovis za slovo ts,ts.

Zenska.
Recimo kad ja pitam frendicu jel idu tvoje babe na sindikalni izlet mislim na kolegice njenog godista (mlade!), mislim da se u bosni za babu kaze i misli se na staru osobu :ne zna:
Zato se i kaze idemo babinjak i ja veceras van i ne ne misli se na stare osobe.:D

Ne hvatam se nizasta vec si em zbunila ali ti volis misliti da se ja hvatam:) pa misli:mig:

I ja sam iz Bosne, odatle moje neznanje:mig:

Nikada u zivotu nisam cula da se mlade cure nazivaju babama. A davno sam izasla iz Bosne i srela ljudi iz svih krajeva bivse Juge:ne zna:

InventurA
02.07.2009., 19:59
Nikada u zivotu nisam cula da se mlade cure nazivaju babama. A davno sam izasla iz Bosne i srela ljudi iz svih krajeva bivse Juge:ne zna:

ha-ha!!! simpatična digresija. je, evo i ja potvrđujem da termin koristim u istom smislu kao i ombia. babe, žene, cure, kokoši...sve to dođe na isto.

sunce35
02.07.2009., 20:15
ha-ha!!! simpatična digresija. je, evo i ja potvrđujem da termin koristim u istom smislu kao i ombia. babe, žene, cure, kokoši...sve to dođe na isto.

Drago mi je sto ti je simpaticno:) ali digresija nije.

Ozbiljno kazem, nikada cula. Do sada:)

I znam da nije tema ali vec sam se u prvom postu izvinula.

I dalje mi se u kontrakstu pisanja ne slaze upotrebljana rijec :ne zna:

InventurA
02.07.2009., 20:17
Ja svome bas nisam toliko vjerovala. Pa i zena misli da zna za svaku njegovu aktivnost.:ne zna:

ja nekako mislim da isto uspjevam ostati objektivna po pitanju procjene LJ. pa mi se ustvari uopće ne poznajemo! ja ne znam kakva je situacija kod vas, ali ja svome ne znam ni prezime, ni gdje živi...ništa. niti on o meni, iako emocije s njegove strane očito ne mare za manjak praktičnih informacija. možda se nadam kako bi se ovako mogla ugodno iznenaditi.

ombia
02.07.2009., 20:43

Tako i ja, a imam prijateljicu iz BiH koje tako govore za bake ili stare zene. Ali u kontinentalnoj Hrvatskoj se koristi kako sam opisala.

ja ne znam kakva je situacija kod vas, ali ja svome ne znam ni prezime, ni gdje živi...ništa.

Ni ja svome nisam odmah znala prezime :D, inzistirao na diskreciji jer je bio vazna riba pa da ne nastane skandal a onda on mene tlacio ?! Preko noci nestala diskrecija.:mig:

tea_33
03.07.2009., 09:34
@sunce - dobro si mislila, bar sto se njega tiče, da bas na babe je mislio, tj. u postu.......ali to je nasa interna zezancija...za njega je zensko do 25 g., a sve ostalo su babe s tim da sam ja "dobro očuvana baba"

ja ne znam kakva je situacija kod vas, ali ja svome ne znam ni prezime, ni gdje živi...ništa.
paaaa......od prvog dana znam za zenu, djecu, skolu u koju idu, izvanškolske aktivnosti, gdje zena radi, situaciju sa sestrom i iz kojih razloga......a u prvih mjesec dana i prezime, adresu, kućni telefon, imam pristup njegovom mobitelu i korisničkom računu, znam za "tajni račun", razvod roditelja, situaciju u sestrinom braku, iznos povrata poreza koji bas i nije mali.......hehehe......dividende koje podize......znam za "vruće" prijateljice, njihove brojeve mob., imena..... većinu njegovih radnih kolega osobno poznam, a i neke od prijatelja, isto tako on zna o meni i za mene......
bas se sad sjetih jedne anegdote.....
sjedimo mm i ja, sestra mi treba roditi i šogor javlja sretnu vijest, a ja za mob. i pišem mu sms da ga prvog obavijestim, a mm pita a hoću li ja saznati sto je?

@Inventura - a nisi li rekla da se radi o staroj ljubavi?

Sofi L
03.07.2009., 10:03

Ne, to sam ja rekla. :)

sunce35
03.07.2009., 10:11
@sunce - dobro si mislila,

Pa tako sam skontala, negativno:ne zna:

Al nek je meni Ombia iako je se ne pita objasnila da nisam:mig:

bar sto se njega tiče, da bas na babe je mislio, tj. u postu.......ali to je nasa interna zezancija...za njega je zensko do 25 g., a sve ostalo su babe s tim da sam ja "dobro očuvana baba"

Zezancija:confused:
Pa onda ne misli da su sve iznad 25 babe ili ipak misli?

I koliko je njemu godina?

paaaa......od prvog dana znam za .......

Ne znam jel ovo dobro za tebe ili nije:ne zna:

Kako ti na to gledas?

InventurA
03.07.2009., 10:18
paaaa......od prvog dana znam za zenu, djecu, skolu u koju idu, izvanškolske aktivnosti, gdje zena radi, situaciju sa sestrom i iz kojih razloga......a u prvih mjesec dana i prezime, adresu, kućni telefon, imam pristup njegovom mobitelu i korisničkom računu, znam za "tajni račun", razvod roditelja, situaciju u sestrinom braku, iznos povrata poreza koji bas i nije mali.......hehehe......dividende koje podize......znam za "vruće" prijateljice, njihove brojeve mob., imena..... većinu njegovih radnih kolega osobno poznam, a i neke od prijatelja, isto tako on zna o meni i za mene......

aaaaaaa!!!! :rofl: pa vi ste tim od početka!

mene je moj doslovce pokupio na cesti! nikad ga prije vidjela. ali nije da je on paranoičan, dapače - čini mi se preotvoren. ili sam ja prezakopčana. dajem informacije na kapaljku. mada sam mu pokazala muževu fotku, čisto da zna kojeg da se kloni!

nisam pitala, jel vas grizla savjest radi LJ braka tj. njegove žene? moj još k tomu ima i dijete. :( jbga

Sofi L
03.07.2009., 10:20
Kad nisam s njim (odavno vise ne zivimo u istom gradu) grize me sto nisam s njim.

Kad sam s njim, ne grize me nista.... samo mi je prekrasno.

sunce35
03.07.2009., 10:27
Kad nisam s njim (odavno vise ne zivimo u istom gradu) grize me sto nisam s njim.

Kad sam s njim, ne grize me nista.... samo mi je prekrasno.

Onda bi trebala biti s njim.

sunce35
03.07.2009., 10:30
nisam pitala, jel vas grizla savjest radi LJ braka tj. njegove žene? moj još k tomu ima i dijete. :( jbga

Ti nemas djece?

Jel se ovo treba razumjeti kao da tebe grize savjest, ne samo zbog djeteta vec i zbog njegove zene?

Ako da, nije mi malo jasno da te ne grize zbog tvog muza. A ako te i zbog njega grize onda nisi osoba koja treba da vara. Nije dobro za tebe. Previse griznje savjesti.
Neko jeste za to neko nije:ne zna:

ombia
03.07.2009., 11:02
Pa tako sam skontala, negativno:ne zna:

Al nek je meni Ombia iako je se ne pita objasnila da nisam:mig:?

Koji poremecaj. :rolleyes: U pola drzave se naziv koristi kako sam napisala, ali tebe boli sto sam objasnjenje ja napisala. Joj idi pa se lijeci.:flop:

Tak mi i treba kad hocu pomoci.:rolleyes:

InventurA
03.07.2009., 11:06
Sunce35, nemam djece, opisala sam problem na prethodnoj stranici. ono što sam sigurna jest da me ne grize savjest zbog MM. s tim sam raskrstila, inače ne bih ni zaronila sa strane.

nije to jednostavna situacija, koliko god netko bio debelokožac. razmišljam da li mi je bolje biti s oženjenim frajerom, da u startu neke stvari budu jasne, pa onda imati njegovu obitelj na savjesti...mada mi se čini logičnim čim muškarac uzima sa strane, da stvari nisu idealne ni kod njega. često tada ljudi valjda jedan u drugome traže nekakvu slamku spasa, pa se razvije odnos iz možda ne baš pravog razloga....ne znam.

ombia
03.07.2009., 11:10
a u prvih mjesec dana i prezime, adresu, kućni telefon, imam pristup njegovom mobitelu i korisničkom računu, znam za "tajni račun", razvod roditelja, situaciju u sestrinom braku, iznos povrata poreza koji bas i nije mali.......hehehe......dividende koje podize......znam za "vruće" prijateljice, njihove brojeve mob., imena..... većinu njegovih radnih kolega osobno poznam, a i neke od prijatelja, isto tako on zna o meni i za mene......
i?

Na sto tocno mislis pod korisnickim racunom?

I na kakve prijateljice mislis, na bivse vruce ili sadasnje vruce? Nadam se da su te prijateljice suglasne da im ti znas imena i brojeve telefona.:eek:
I da one ne znaju te podatke za tebe.

Da mene je svoj sa bratom upoznao jos na pocetku, cemu sam se ja protivila. I dugo nije znao tocnu adresu a kad je saznao, bolje da nije.

mene je moj doslovce pokupio na cesti! nikad ga prije vidjela. ali nije da je on paranoičan, dapače - čini mi se preotvoren. ili sam ja prezakopčana.

Mene je moj pokupio na plesnjaku. I naravno da su otvoreniji nego slobodni frajeri, jer nemaju sto izgubiti a ne nude sve kao slobodan frajer pa moraju pruzati neki bonus.:mig:
Teze je biti otvoren kad riskiras odbijenicu, a ljubavnici, ako ga odbije jedna, mozda nadje drugu, definitivno nije ista situacija nego da je solo.

nisam pitala, jel vas grizla savjest radi LJ braka tj. njegove žene? moj još k tomu ima i dijete

Ne. Ali dijete nije imao, to mi ne bi bilo drago i rekla sam prije nego smo krenuli ako mu zena ostane trudna da hocu znati tog trena i on je znao sto to znaci.

tea_33
03.07.2009., 14:25
Ne, to sam ja rekla.
ok............sry tebi i Inventuri

Zezancija
Pa onda ne misli da su sve iznad 25 babe ili ipak misli?

I koliko je njemu godina?

ma naravno da ne misli, kazem da je to interna šala
njemu je nesto preko 40

Ne znam jel ovo dobro za tebe ili nije

Kako ti na to gledas?
ne znam dal' je dobro ili ne, ali krenulo je spontano u razgovoru prije nego smo postali LJ

nisam pitala, jel vas grizla savjest radi LJ braka tj. njegove žene? moj još k tomu ima i dijete. jbga
i moj ima dvoje i ne nije me grizla savjest......on je zreo čovjek i na njemu je odluka, a uz to znala sam da mu nisam prva, ni druga, ni treća........hehehehe, a nisam bas mislila ni da će mi bit LJ, vise kao ONS
nije me grizla ni zbog mm jer sam davno raščistila sa sobom i osjećajima

Na sto tocno mislis pod korisnickim racunom?
njegovog mobitela, imam i to samo ja čak ni on uvid u njegove razgovore........

I na kakve prijateljice mislis, na bivse vruce ili sadasnje vruce? Nadam se da su te prijateljice suglasne da im ti znas imena i brojeve telefona.
I da one ne znaju te podatke za tebe.
paaaaa..........ovako, neke su vruće bivse, s nekima nije nista imao ali su vruuuuuućeeeeee, a sadašnjih osim mene nema ........ hehehehe.....
a da li su suglasne ne znam i nije mi bitno jer ako je on imao povjerenja u mene i podijeliti to nek on rješava s njima slazu li se one ili ne.........zna da to neću nikad za nista iskoristiti........
a sto one o meni i za mene znaju, ne znam........čini mi se nista, pa jos me ni jedna nije zvala :P

sunce35
03.07.2009., 14:42
Sunce35, nemam djece, opisala sam problem na prethodnoj stranici. ono što sam sigurna jest da me ne grize savjest zbog MM. s tim sam raskrstila, inače ne bih ni zaronila sa strane.

nije to jednostavna situacija, koliko god netko bio debelokožac. razmišljam da li mi je bolje biti s oženjenim frajerom, da u startu neke stvari budu jasne, pa onda imati njegovu obitelj na savjesti...mada mi se čini logičnim čim muškarac uzima sa strane, da stvari nisu idealne ni kod njega. često tada ljudi valjda jedan u drugome traže nekakvu slamku spasa, pa se razvije odnos iz možda ne baš pravog razloga....ne znam.

Citala sam od pocetka ali ima vise prica pa mi se mjesate. Izvini.

Ne znam ja to ovako gledam: ne vidim razloga niti mi je nekako logicno da imas griznju savjest prema njegovoj za tebe predpostavljam nepoznatoj zeni i djetetu kada nemas prema onome za koga si se udala:ne zna:
Opet ponavljam ne znam tacno pricu ali prepostavljam da si se udala svojom voljom?
Mozda totalno pogresno, ne znam.

Ne, nije jednostavna situacija ali je situaciju u koju si sama usla?

Stvari nisu ni kod koga idealne sto ne znaci da nisu dobre ako jedna strana trazi sa strane.

Da, ljudi valjda nadju neki zajednicki problem ili interes. To je ljudsko. Treziti onoga ko ima ili je imao isti problem/interes jer te taj najvise i najbolje razumije. Ne treba puno da nadjete zajednicki jezik. Dvije tri rijeci i vec kao da se znate 100 godina a ustvari se uopste ne znate. Ne mislim konkretno na vas niti na sve ljubavnicke odnose. Moze se uporediti s npr. roditeljima koji imaju hendikepiranu djecu. Sretnes neke druge roditelje cije dijete ima istu tu diagnozu ili neku drugu i ti vec tu u startu osjetis nesto sto te veze, mozes da pricas s njima satima i mislis o njima samo dobro a ustvari se ne poznajete samo imate istu "nesrecu".

ombia
03.07.2009., 14:48
paaaaa..........ovako, neke su vruće bivse, s nekima nije nista imao ali su vruuuuuućeeeeee, a sadašnjih osim mene nema ........ hehehehe.....
a da li su suglasne ne znam i nije mi bitno jer ako je on imao povjerenja u mene i podijeliti to nek on rješava s njima slazu li se one ili ne.........zna da to neću nikad za nista iskoristiti........
a sto one o meni i za mene znaju, ne znam........čini mi se nista, pa jos me ni jedna nije zvala :P

Pa nisi ni ti njih. :mig: Ne znam meni je ruzno, a i nepotrebno da dijeli takve podatke, a ako prekinete a nadje sljedecu osobu od povjerenja, mogao bi njoj dati tvoje podatke, meni se to jako ne svidja. :ne zna:
Treba gledati ne samo kako se prema tebi ponasa nego kako se inace ponasa prema zenama do kojih mu je nekad bilo stalo.:mig:

sunce35
03.07.2009., 14:52
ma naravno da ne misli, kazem da je to interna šala
njemu je nesto preko 40

:ne zna::confused:
al nije ni toliko vazno:)

ne znam dal' je dobro ili ne, ali krenulo je spontano u razgovoru prije nego smo postali LJ

e onda je to vec nesto drugo.

......on je zreo čovjek i na njemu je odluka,

Potpuno tacno.

nije me grizla ni zbog mm jer sam davno raščistila sa sobom i osjećajima

Ovo mi je vec malo tesko skontati/razumjeti a voljela bi.
Razumijem to osjecaji su davno rijeseni i nestali ali ne razumijem da je ako su osjecaji davno rijeseni i ako nema ama bas nista, zasto se onda ne razidje. I znam sve te izgovore, opravdanja kuca, djeca, komocija.....
Nisam od tih tipova ali prihvacam da drugi jesu. I kontam da je status takav kada nema emocija, ostajemo zbog djece, kuce....(ne mislim da je dobro rijesenje ali shvacam da za nekoga jeste) ali kada se uplete treca osoba ne vidim razloga ostati. Mislim nisu mi navedeni razlozi dovoljno jaki:ne zna:

Ili je kvaka u tome da je i on ozenjen? Da nije mozda bi bila druga slika? Mada ima i takvih koliko kontam.

I opet nista ne kontam:)

i nije mi bitno jer ako je on imao povjerenja u mene i podijeliti to nek on rješava s njima slazu li se one ili ne.........zna da to neću nikad za nista iskoristiti........

Pa tako je isto imao/ima povjerenja u neku drugu od tih vrucih:ne zna:

sunce35
03.07.2009., 15:00

Sad sam bacila pogled na tvoje postove i sjetila sa tvoje price. Ne, nije jednostavno ali i dlaje si sama uzela ulogu u scenariju.

Tesko mi se staviti u tvoju poziciju jer lako je meni sada ovdje sjediti i reci ja bi ovako ja bi onako. Nisam probala pa ne znam a situacija ti je komplikovana.
Vjerujem da bi me dobro prala griznja savjest kada bi dosla do tog scenarija. Jos vise vjerujem da nebi ni dosla, ali ko zna.

Pozitivno mi je sto si svom muzu rekla za ljubavnika. Tebe muz treba jer mu treba slamka. Bar tako mislim. Inace tone, skroz. A mozda mu bas to treba:ne zna:

ombia
03.07.2009., 15:06
Sunce35, nemam djece, opisala sam problem na prethodnoj stranici. ono što sam sigurna jest da me ne grize savjest zbog MM. s tim sam raskrstila, inače ne bih ni zaronila sa strane..

I meni je bilo tako. Kako da me grize savjet spram covjeka koji podrzava sranje svo vrijeme i moje molbe za poboljsanje ignorira. Cudno je to ja sam mislila da ce me griznja savijesti ubiti, a ono nista, a inace se grizem za sve i sva :rolleyes:
Ma u svakom slucaju it is not over until the fat lady sings :mig:

InventurA
04.07.2009., 00:00
Ne znam ja to ovako gledam: ne vidim razloga niti mi je nekako logicno da imas griznju savjest prema njegovoj za tebe predpostavljam nepoznatoj zeni i djetetu kada nemas prema onome za koga si se udala:ne zna:
Opet ponavljam ne znam tacno pricu ali prepostavljam da si se udala svojom voljom?

svojom voljom, dapače. ja sam i forsirala brak. ma stvar je u tome da mi je muž zaista najbolji prijatelj, da se izuzetno slažemo kao osobe, nadopunjavamo, živimo bez povišenog tona, on je pažljiv prema meni...iskreno, ne znam gdje bih naletila na nekog sličnog? možda se varam.

mislila sam čak i brak bez seksa - ko ga fućka! ali uz seks su vezane i druge suptilne emocije koje su se vremenom također gasile zbog njegovog straha da nježnosti ne dovedu do seksualnog odnosa. došlo je do emotivnog stupora, a s moje strane totalne tuposti. ja sam mu otvoreno rekla kada sam odlučila da ću ipak potražiti seks sa strane. mislila sam da će se trgnuti, ali očito me nije shvaćao ozbiljno.

sad se postavlja dilema - čak i da se on dobije, da li bi se s moje strane uspostavila strast i pojavila želja? jer meni trenutno seks s njime takvime više uopće ne zvuči privlačno.

a što se tiče LJ, barem zeru mi je lakše što mu je sin ipak već srednjoškolac. ne radi se o bebi, dakle već je to podosta formirana osoba. ali, on je i prije varao ženu. njegova obitelj je sigurno zbog toga već trpila, iako su on i žena svjesni da je greška napravljena još davnih dana, kada su se jako mladi odlučili ubračiti radi toga jer je ostala trudna. pokazalo se brzo kako im je svakodnevica zapravo nitko s nikim. ah, koliko puta sam ovo već čula...

ne, ne peče me savjest zato što mislim da sam vraški pretrpila. u seksualnom smislu najbolje godine bačene su mi u vjetar, ako ću biti iskrena do kraja. niti on niti ja ne možemo reći da nisam davala maksimum...i još se povrh svega dadem uvjeriti da ima izlaza za nas dvoje. da, dok god debela žena pjeva...

tea_33
04.07.2009., 00:25
Ovo mi je vec malo tesko skontati/razumjeti a voljela bi.
Razumijem to osjecaji su davno rijeseni i nestali ali ne razumijem da je ako su osjecaji davno rijeseni i ako nema ama bas nista, zasto se onda ne razidje. I znam sve te izgovore, opravdanja kuca, djeca, komocija.....
Nisam od tih tipova ali prihvacam da drugi jesu. I kontam da je status takav kada nema emocija, ostajemo zbog djece, kuce....(ne mislim da je dobro rijesenje ali shvacam da za nekoga jeste) ali kada se uplete treca osoba ne vidim razloga ostati. Mislim nisu mi navedeni razlozi dovoljno jaki:ne zna:

Ili je kvaka u tome da je i on ozenjen? Da nije mozda bi bila druga slika? Mada ima i takvih koliko kontam.

I opet nista ne kontam:)

Pa tako je isto imao/ima povjerenja u neku drugu od tih vrucih:ne zna:

kao sto sam već pisala
iako su osjećaji riješeni nikada mi ne bi palo na pamet rastati se jer je netko usao u moj zivot, da moze on biti savrsen (trenutno) ali ne toliko da bih ja zaboravila na svoju djecu i napravila ono čeg se oni boje (a milijun posto znam da se boje)
znam, znam ..... sad će te reći boje se jer osjete odnose između mame i tate i isčekuju da se tako nesto dogodi
mozda i je tako, alli ipak ja pokusavam zajedno s mm pruziti im privid normalnog braka uz sve sretne trenutke, a i pokoja svadja.... pa tko se u braku ne svadja
kad mi mm priđe i poljubi ja odgovorim, dosta razgovaramo i radimo dosta stvari zajedno sve to tokom dana
kad djeca zaspu sve je druga stvar, daleko smo i mm osjeti to ali se ne da....trudi se ali protiv mene ne moze
koliko sam se davala dok je bilo ljubavi, toliko sam sad hladna, preko zida kojim sam se ogradila prema njemu ne moze vise nikad, ali da znam glumit, znam jer moram........
za sad su ipak financije one glavne u cijeloj priči

i ne slazem se s tobom kad uđe treća osoba ne vidis razlog ostati

po meni ne vrijedi odlaziti zbog treće osobe, nikada prvenstveno zbog sebe
i da, on je isto tako ozenjen......i ne zelim da se on rastane zbog mene, kad jednog dana bude nesretan da ja budem glavni krivac u tom
ja sam sigurna da nisam, jer kako sam rekla nisam prva u tom njegovom nizu i problemi su nastali davno prije mene, ali muskarci su pomalo primitivni i sirovi i njihova logika ne ide tako......

da, tesko je to skontati
nije ni meni dugo ulazilo u glavu, ali uz pomoć LJ uspjela sam :lol:
ni priblizno dovoljno, ali toliko da znam da sam sama sebi na prvom mjestu pa tek sve ostalo

a sto se tiče vrućih
koliko sam uspjela saznati prije preljubničke veze a i tokom nje, mislim da to nisu bile veze u kojima se nesto razgovaralo, one su tamo blizu njega i pristupačne su mu kad njemu ili njima odgovara
ja sam predaleko da bi mu ja koristila kao ispušni ventil za sex, od mene ima razgovor (da sad će biti ti si mu spuzva koja skuplja njegovu negativnu energiju jer tebi to sve moze reći)
svjesna sam ja svega, ali ograđujem se od tih stvari, ne zanimaju me....vise ne, to si neću dozvoliti..........
rijesila sam mu odnose s nekim ljudima, koji sad primjećuju razliku na njemu i to je bilo i previse od mene, ne zelim se trošiti na takve stvari
zelim njega, a ne sve one priljepke i probleme koji idu s njim, to je njegov zivot
kad mene bude u njemu, da zelim i to, ali sad ne......ja imam svoje

tea_33
04.07.2009., 00:52
Pa nisi ni ti njih. :mig: Ne znam meni je ruzno, a i nepotrebno da dijeli takve podatke, a ako prekinete a nadje sljedecu osobu od povjerenja, mogao bi njoj dati tvoje podatke, meni se to jako ne svidja. :ne zna:
Treba gledati ne samo kako se prema tebi ponasa nego kako se inace ponasa prema zenama do kojih mu je nekad bilo stalo.:mig:

ne nije bilo tako kako ti sebi zamišljaš

prvo, rekla sam da imam pristup njegovom korisničkom računu,tj. ja sam ga otvorila za njega i u njegovo ime uz njegov blagoslov :s , vise kao nagovor i jedino ja imam pristup tom, čak ni on nema ne zna pass i ne zanima ga
čak sam i pokusala dvaput otvoriti da vidim dal je to moguće i nije, tak da sam ipak jedina :cerek:

drugo, kroz razgovore ove dvije godine naravno da su se spominjala imena i tako sam ja povezala brojeve moba i imena i tko je tko u njegovom zivotu i koliko on uopće kontaktira s njima

a njegov odnos prema zenama, jaaaaaaaako odličan, bar tako kazu moje prijateljice koje su ga do sad upoznale i provele određeno vrijeme s njim, a i sama mu nisam bila LJ na početku
jer kao ONS ne bi trebao imati interesa za mene, ono prozvači i ispljuni
samo nije bilo tako
ne, definitivno nije takav tip, pa i o svojim kolegicama, prijateljicama, vrućim i onima koje to nisu priča s poštovanjem i uvazavanjem

a sto se tiče tog #do kojih mu je bilo stalo#, sigurna sam da nije bilo takvih i na taj način

Tudum
04.07.2009., 03:05

prvo, rekla sam da imam pristup njegovom korisničkom računu,tj. ja sam ga otvorila za njega i u njegovo ime uz njegov blagoslov :s , vise kao nagovor i jedino ja imam pristup tom, čak ni on nema ne zna pass i ne zanima ga
čak sam i pokusala dvaput otvoriti da vidim dal je to moguće i nije, tak da sam ipak jedina :cerek:

drugo, kroz razgovore ove dvije godine naravno da su se spominjala imena i tako sam ja povezala brojeve moba i imena i tko je tko u njegovom zivotu i koliko on uopće kontaktira s njima

a njegov odnos prema zenama, jaaaaaaaako odličan, bar tako kazu moje prijateljice koje su ga do sad upoznale i provele određeno vrijeme s njim, a i sama mu nisam bila LJ na početku
samo nije bilo tako
ne, definitivno nije takav tip, pa i o svojim kolegicama, prijateljicama, vrućim i onima koje to nisu priča s poštovanjem i uvazavanjem

a sto se tiče tog #do kojih mu je bilo stalo#, sigurna sam da nije bilo takvih i na taj način

e nomoj se ljutis
al dok je ovakog zenskog mozga nema zime za nas povalit nesta sa strane

arielko
04.07.2009., 10:01
Nevjerovatno je da neki muskarci cak dopustaju zenama da imaju ljubavnike. Cim se to desi, odmah treba traziti rastavu braku, pa neka se ljubavnik onda brine o zeni. A u 90% slucajeva, kad muz prepusti zenu ljubavniku da se on brine o njoj, odmah se gubi onaj 'sjaj' ljubavnika i skoro uvijek bude gori od muza.

sunce35
04.07.2009., 23:56
ne, ne peče me savjest zato što mislim da sam vraški pretrpila. u seksualnom smislu najbolje godine bačene su mi u vjetar, ako ću biti iskrena do kraja. niti on niti ja ne možemo reći da nisam davala maksimum...i još se povrh svega dadem uvjeriti da ima izlaza za nas dvoje. da, dok god debela žena pjeva...

Super za tebe.

Jedino me "smeta" tvoje pretrpjela sam, izgubila godine, davala do maksimuma.

Pretrpjela si, izgubila godine i davala zato sto si ti to tako htjela i zeljela ne zato sto je on imao potrebu. Ti si na to pristajala i vise ti ne odgovara. I to je ok. Ali ti to trpljenje, i davanje ne daje kredit. Bar ne u mom svijetu.

On treba tebe ali i ti trebas njega. Inace bi otisla jer nije ti dobro a opet nije ti bas toliko lose cim ne ides.

sunce35
05.07.2009., 00:02
kao sto sam već pisala.....

Ni nisam mislila da trebas da se rastajes zbog drugog vec zbog sebe. Dolazenje drugog je znak da si spremna za drugog. Bar bi trebala biti.

A za djecu, vjerujem da imaju specijalne radare i da tvoja gluma pa i ako je za oskara nije dovoljno dobra za iste. Zato se i boje. Ne boli te to sto se boje neizvjesnosti?

Ne znam ono sto mi se ne svidja je to vase veliko oslanjanje na tog istog ljubavnika za kojeg tvrdite da vam ustvari ni ne treba za buducnost. Ali ipak vas je bas on naucio, otvorio vam oci, nebiste da vas ostavi.... a imale ste vremena da vam se otvore i prije ljubavnika. Zasto je potrebna pojava nove osobe da se pocnu dogadjati neki procesi u glavi?

sunce35
05.07.2009., 00:07
e nomoj se ljutis

Nemoj ni ti da se ljutis:)

to govori jako puno i o vama muskarcima koji povalite te iste zene o kojima imate takvo misljenje.

sunce35
05.07.2009., 00:09

samo nije bilo tako

Iskreno profil tvog ljubavnika, bar ono sto si ovdje pisala mi se ni najmanje ne svidja. Al meni ne ne mora da se svidja:mig:
A jos manje mi se svidja ta tvoja tolika sigurnost u njega i toliko vjerovanje covjeku tog profila:ne zna:

Tudum
05.07.2009., 02:30
Iskreno profil tvog ljubavnika, bar ono sto si ovdje pisala mi se ni najmanje ne svidja. Al meni ne ne mora da se svidja:mig:
A jos manje mi se svidja ta tvoja tolika sigurnost u njega i toliko vjerovanje covjeku tog profila:ne zna:

ovo si ti isto rekla ka i ja samo zamotano u bljestavi papiric i crvenom masnicom

ona ima problem u glavi koji ne zeli priznati, tip je vidio skakom kokoskicom ima posla i zaludio ju 200% pametan covjek, pazi ona daje komentare o njegovoj zeni jebote koji je ona mozak a sve podatke dobila od koga drugog nego njega, mislim de joj recite malo surovo a ne samo finski, opet kazen virujen duboko da je ona negdje 4 ili 5 na njegovoj ljestvici. Zamisli njene frendice su joj rekle kako se on super ponasa prema njima jebote sta ih je triba saterat u kurac , e de odrasti malo

mozda je moje pisanje malo grubo al jebiga takavsan
opet kazen bez ljutnje bolime ona stvar s kimse ti jebes i za kakon svalercinom patis al de jebiga malo realnosti pa nemas 17 godina

arielko
05.07.2009., 07:39
ovo si ti isto rekla ka i ja samo zamotano u bljestavi papiric i crvenom masnicom

ona ima problem u glavi koji ne zeli priznati, tip je vidio skakom kokoskicom ima posla i zaludio ju 200% pametan covjek, pazi ona daje komentare o njegovoj zeni jebote koji je ona mozak a sve podatke dobila od koga drugog nego njega, mislim de joj recite malo surovo a ne samo finski, opet kazen virujen duboko da je ona negdje 4 ili 5 na njegovoj ljestvici. Zamisli njene frendice su joj rekle kako se on super ponasa prema njima jebote sta ih je triba saterat u kurac , e de odrasti malo

mozda je moje pisanje malo grubo al jebiga takavsan
opet kazen bez ljutnje bolime ona stvar s kimse ti jebes i za kakon svalercinom patis al de jebiga malo realnosti pa nemas 17 godina

Na onakav nacin vecina zena razmislja, nevezano da li imaju 17 godina ili 77, nevezano da li su cistacice ili doktori nauka. Kad je u pitanju ljubav, vecina zena zivi u nekom svom svijetu maste, bajki....i vecina je lakomislena.

Jovan Ducic.

Čovek lako osvaja ženu kad nije u nju zaljubljen, ali kad njoj izgleda da jeste; u
ovome je, istina, teško prevariti žensku intuiciju, ali zato ipak često one same sebe obmanu. Žena, uostalom, ne voli ljubav koju uviđa nego koju nagađa.

tadukepa
05.07.2009., 10:31
Čovek lako osvaja ženu kad nije u nju zaljubljen, ali kad njoj izgleda da jeste;
.

how true :s

InventurA
05.07.2009., 11:12
Nevjerovatno je da neki muskarci cak dopustaju zenama da imaju ljubavnike. Cim se to desi, odmah treba traziti rastavu braku, pa neka se ljubavnik onda brine o zeni. A u 90% slucajeva, kad muz prepusti zenu ljubavniku da se on brine o njoj, odmah se gubi onaj 'sjaj' ljubavnika i skoro uvijek bude gori od muza.

žena je ta o kojoj se aktivno brine u braku? ovo je smiješno. ja sam dobila dojam da sam ja ta koja se već godinama brinem o nekome, mada je to izuzetna situacija, a u normalnoj se supružnici podjednako brinu jedan o drugom. ili o djeci.

i taj stav da netko nekome nešto treba dopustiti ili prepustiti...ccc... čega se sve ovdje može pročitati.

InventurA
05.07.2009., 11:15
Jedino me "smeta" tvoje pretrpjela sam, izgubila godine, davala do maksimuma.

Pretrpjela si, izgubila godine i davala zato sto si ti to tako htjela i zeljela ne zato sto je on imao potrebu. Ti si na to pristajala i vise ti ne odgovara. I to je ok. Ali ti to trpljenje, i davanje ne daje kredit. Bar ne u mom svijetu.

ma da, istina. ali ako ću svesti situaciju na gole činjenice, očistiti ih od emocija - neke stvari doista su zauvijek propuštene. moglo je to trajati i duže, a bilo bi bolje da je trajalo kraće. što je tu je. :ne zna:

ombia
05.07.2009., 22:14
tea - previse idealiziras ljubavnika da bi to na dobro zavrsilo :ne zna:, pogotovo jer bi se ti rastajala a on ne bi :mig:

ma da, istina. ali ako ću svesti situaciju na gole činjenice, očistiti ih od emocija - neke stvari doista su zauvijek propuštene. moglo je to trajati i duže, a bilo bi bolje da je trajalo kraće. što je tu je.

Nemoj si to predbacivati, od tog nema nitko nista. Da dala si dobrovoljno i energiju i vrijeme, ali ne iz gluposti nego iz nade da ce biti bolje, najlakse je odustati kod prve prepreke. Ja taj dio razumijem i sama sam ga prosla.

taj stav da netko nekome nešto treba dopustiti ili prepustiti...ccc... čega se sve ovdje može pročitati.

I ja citam i ne vjerujem :rofl: pa to je strasno kako sad ne skapam od gladi i tko se brine sad za mene :rofl:

tea_33
06.07.2009., 01:14
e nomoj se ljutis

ne ljutim se

objašnjenje?

tea_33
06.07.2009., 01:17

zasto ti se ne sviđa?

da, znam da se ovdje proteže misljenje da ja njemu 100% vjerujem i da je on idealan
daleko od tog da je tako
ali opet napominjem predaleko smo da bih na na bilo sto mogla utjecati i opterećivati se nekim stvarima

tea_33
06.07.2009., 01:19
tea - previse idealiziras ljubavnika da bi to na dobro zavrsilo :ne zna:, pogotovo jer bi se ti rastajala a on ne bi :mig:

ponavljam
daleko od idealnog
a rastava, da bih ali ne zbog njega

a on po svojoj zelji, ne mogu mu ja spašavat brak

ombia
06.07.2009., 09:47
Nema ni potrebe za time. Da je njemu bas lose, rastao bi se. :)

Sofi L
06.07.2009., 10:16
Cisto statistike radi :D, bas me zanima zna li itko ijedno musko koje se razvelo jer mu, eto, nije bilo lijepo sa suprugom i bio je nesretan itd. itd.?

Ja ne znam nijednog. Ako se i jeste razveo, to je bilo zato jer je nasao rezervu, ili se razveo jer je supruga tako htjela, pa on pristao.

Meni je moj LJ rekao bez mnogo ustrucavanja da on sa svojom suprugom nije narocito nesretan i da je nece 'izlagati nepotrebnim potresima' osim ukoliko se ja razvedem i ukoliko pocnemo on i ja zajednicki zivot.
(S druge strane voli tvrditi da ona zna da on vec dugo nekog ima.)

Meni je to svojevremeno zvucalo izuzetno okrutno, jako sam se razocarala u te njegove rijeci kako nije posebno nesretan sa suprugom. (Dodao je na to da voli samo mene i zeli biti samo sa mnom, do kraja zivota.)

Mozda je bio samo okrutno iskren, ali kod mene je tada izgubio 'brdo bodova'. Ja sam, jebiga, zaljubljena u njega.... Mada i to jenjava, moram priznati, s njegovim izljevima nestrpljenja i nerazumijevanja kad se pojave.

Tea, s druge strane, meni ne izgleda zaljubljena u LJ - oprosti Tea ako grijesim. :)
Nekako mi mnogo hladnokrvnije od mene pristupas 'cijeloj problematici'. :D

ombia
06.07.2009., 10:29
Moj susjed.:D I jos par njih. Doduse manji broj se odluci za rastavu bez dzokera u rukavu. Ali ti sa figama u dzepovima, ti i nisu neki zgoditak.

Mislim da je tvoj bio iskren i to mi je plus bod. :) tea samo sebe stiti (potpuno leigitimno) od razocaranja - racionaliziranjem. Bin there, done that.

InventurA
06.07.2009., 11:52
Cisto statistike radi :D, bas me zanima zna li itko ijedno musko koje se razvelo jer mu, eto, nije bilo lijepo sa suprugom i bio je nesretan itd. itd.?

Ja ne znam nijednog. Ako se i jeste razveo, to je bilo zato jer je nasao rezervu, ili se razveo jer je supruga tako htjela, pa on pristao.

moj prilog statistici:

isto mislim da će većina ići na ziher situaciju. moj LJ očito nije sretan sa suprugom, ali to radije kompenzira time da radi ko stoka i da ga što manje ima doma. dugo već razmišlja o razvodu, ali kaže da mu uopće nije jednostavno napraviti rez. čak nije štos u tome da bi mu netko trebao kuhati i prati, jer koliko sam dobila dojam, žena mu je već odavno razvila kompenzacijski mehanizam s nekuhanjem i ignoriranjem na nekim drugim razinama. eto, vraća mu milo za drago. ako hoće jesti - može vaditi kruh i salamu iz friža, što bi mogao i da živi sam. nerviraju se oboje, ali nisu kadri učiniti ono za što nakon ODLUKE, već je rekla ombia, obično treba jedan vikend.

ma ako ću krenuti i od svog muža - njemu u našoj zajednici ništa ne fali. dapače. :) kakva rastava?! eto, smijem imati i ljubavnika, ako baš hoću. :rolleyes:

Eleonore
06.07.2009., 14:58
ma ako ću krenuti i od svog muža - njemu u našoj zajednici ništa ne fali. dapače. :) kakva rastava?! eto, smijem imati i ljubavnika, ako baš hoću. :rolleyes:

Uh, InventurA, ista stvar kod mene, mom mužu ništa ne fali, seks mu ionako ne treba, sve su njegove potrebe zadovoljene, mi imamo i djecu, ali ja se ne mogu zamisliti da cijelog života budem supruga-cimerica i drugome ljubavnica. Ono s čim se ja nikad ne bih mogla pomiriti u tvojoj situaciji je da žrtvujem svoje majčinstvo, tj. da nikad nemam djecu radi muževe seksualne disfunkcionalnosti. Lijepo bih se razvela i krenula svojim putem, a s njim mogu uvijek popiti kavu kao frend.

tea_33
06.07.2009., 18:28

Meni je moj LJ rekao bez mnogo ustrucavanja da on sa svojom suprugom nije narocito nesretan i da je nece 'izlagati nepotrebnim potresima' osim ukoliko se ja razvedem i ukoliko pocnemo on i ja zajednicki zivot.
(S druge strane voli tvrditi da ona zna da on vec dugo nekog ima.)

Meni je to svojevremeno zvucalo izuzetno okrutno, jako sam se razocarala u te njegove rijeci kako nije posebno nesretan sa suprugom. (Dodao je na to da voli samo mene i zeli biti samo sa mnom, do kraja zivota.)

Mozda je bio samo okrutno iskren, ali kod mene je tada izgubio 'brdo bodova'. Ja sam, jebiga, zaljubljena u njega.... Mada i to jenjava, moram priznati, s njegovim izljevima nestrpljenja i nerazumijevanja kad se pojave.

Tea, s druge strane, meni ne izgleda zaljubljena u LJ - oprosti Tea ako grijesim. :)
Nekako mi mnogo hladnokrvnije od mene pristupas 'cijeloj problematici'. :D

ja uvijek kazem da ma koliko mi generalizirali ni jedan muskarac nije nalik nekom drugom, kao ni jedna zena..... svatko ima svoje razloge i ciljeve, faze u zivotu ili već sto.....
probala sam u zadnjih par godina svasta i shvatila da nikako ne stoji SEX=LJUBAV i kad tog postanes svjestan sve je lakse
sex mozes imat uvijek i svagdje, s milijun različitih ljudi, muskaraca, zena, trojac, ogrije, swing.......bar u danasnje vrijeme
ljubav je nesto sasvim drugo a mislim da moze postojati i bez sexa.....
stičem dojam da sam krivo interpretirala neke stvari u svojoj vezi, nekako mi se ne da pravdati sad
ali samo ću reći.....ako ja znam da moj LJ jebe neku drugu to ne znači da mene manje voli, ako sam ja "hladna" dok pisem ne znači da manje volim
bitno mi je samo iskrenost i postovanje i za to ću se boriti, sve ostalo......pa moze a ne mora biti

InventurA
06.07.2009., 23:25
Uh, InventurA, ista stvar kod mene, mom mužu ništa ne fali, seks mu ionako ne treba, sve su njegove potrebe zadovoljene, mi imamo i djecu, ali ja se ne mogu zamisliti da cijelog života budem supruga-cimerica i drugome ljubavnica. Ono s čim se ja nikad ne bih mogla pomiriti u tvojoj situaciji je da žrtvujem svoje majčinstvo, tj. da nikad nemam djecu radi muževe seksualne disfunkcionalnosti. Lijepo bih se razvela i krenula svojim putem, a s njim mogu uvijek popiti kavu kao frend.

bože, sad kad nas čitam ovdje, očito nas nema malo u sličnoj situaciji. lakše mi je kad to znam! (iako možda zvuči crnjak :) )

koliko si već dugo u vanbračnoj vezi, Eleonore? mislim da nisam nigdje uhvatila taj detalj...ja sam svega 4 mjeseca. LJ je dosta povučen, valjda se boji da ne učini neki pogrešan korak, a ja ga ne ohrabrujem previše. još uvijek pokušavam odnos držati na čisto tjelesnom nivou...ali vidim da se s njegove strane kuha. nemam pojma što nam vrijeme sve može donijeti, ali ono što sam trebala (dobar seks) - to za sada imam.

kad se ljudi viđaju u nekim ograničenim okolnostima i stalno imaju neispunjene zajedničke težnje, valjda takva privlačnost duže i traje. vjerujem da čarolija splasne kada bi se napokon našli u istom domu na neodređeno. mislim, ostaje ono između dvoje ljudi koliko se slažu i poštuju, na svim razinama. ono s čime se može ili ne može živjeti.

pomalo shvaćam koliko je ovaj problem neopisivo veći kad su djeca u pitanju. ne znam da li se zbog toga osjećam bolje ili gore. sve čekam da netko ili nešto odluči u moje ime...

Eleonore
07.07.2009., 07:35
U vezi sam godinu i pol. Mi doduše, nismo ušli u vezu s ciljem da bude samo seksualna, nama kod kuće fale i druge stvari - maženje, bliskost, razgovor.... tako da smo se mi našli i na drugim razinama i bili smo otvoreni za emocije.
Vjeruj mi da je i meni lakše kad vidim da nisam usamljen slučaj.

TheScript
07.07.2009., 10:03
Bila sam u takvoj vezi 2 godine. On je bio slobodan,a ja u braku(jedno dijete). Izasla sam iz toga, jer je suprug saznao. O, bože di mi je pamet samo bila. Nisam slusala nijednu svoju frendicum, koje su mi govorile postavi mu ultimatum: Razvest cu se, i zelim zapocet nesto novo stobom no, ne ja ih nisam slusala. Stvorila sam u glavi, sliku idealnog muskarca. Kada smo kretali, tada je bio u vezi, koju je prije par mjeseci prekinuo. Gorila sam u sebi dvije godine. Trebao je biti samo sex, a ja sam se zaljubila, mozda cak i zavoljela. Nisam mislila na nikoga, na dijete, na muza. Uzas. Kada je muz saznao, sve sam mu ispricala, kako mi je samo pao kamen s srca. Psihicki sam bila opterecena, nocima nisam spavala i razmisljala sam samo o nama. Nakon nekog vremena, pocela sam razmisljat, da mu i sigurno nisam jedina. Varao je curu samnom, tko sam mu ja? netko tko mu je sluzio samo za strast. O,bože svaku rijec sam mu vjerovala, naravno da mi je odgovaralo, kojoj zeni nebi. Kada je suprug saznao, rekla sam da zelim razvod, i to samo radi njega. kako sam bila glupa. Moj savjet je, ako se zaista ljudi zaljube, i zavole, nema te planine i drame koju oni nece zajedno proci. Citam vas dugo, i prepoznajem sebe u nekim postovima. Razmislite malo, mi smo o njima stvorile sebi sliku u glavi, nismo znali kakvi su u stvarnom zivotu. Sve to sto smo imale snjima, neku sigurnost, njeznost itd... sve bi to nestalo onog trenutka kada bi ostale same. I sve bi to izbljedilo, nakon par godina zajednickog zivota. Tko bi nam garantirao, da to sto rade svojim djevojkama, i zenama nebi radili i nama? Drzite se komadi. :mig: Znam da nije lako, al ja sam napokon odahnula. Jer sam stvarno zagorila.

TheScript
07.07.2009., 10:20
pomalo shvaćam koliko je ovaj problem neopisivo veći kad su djeca u pitanju. ne znam da li se zbog toga osjećam bolje ili gore. sve čekam da netko ili nešto odluči u moje ime...

Draga Inventura,

Nitko nece odluciti umjesto tebe. Moras to sama napraviti. Znam da nije jednostavno, i da je tesko. :kiss: Ne znam, kako ti je u braku, i kako se slazes s muzem. Vjeruj mi draga, previše smo ih idealizirale, a to nije dobro za nas. :mig:

ombia
07.07.2009., 10:39
Nisam slusala nijednu svoju frendicum, koje su mi govorile postavi mu ultimatum: Razvest cu se, i zelim zapocet nesto novo stobom no, ne ja ih nisam slusala. a.

Pa dale su ti los savjet, ultimatum je za ne znam djecu koja se inate, ne za dvoje odraslih koji se vole.

Moj savjet je, ako se zaista ljudi zaljube, i zavole, nema te planine i drame koju oni nece zajedno proci

Istina.

Nisam do kraja ulovila tvoju pricu, sad si se rastala ili si i dalje sa muzem?

TheScript
07.07.2009., 10:47
Omiba.

Ja više nisam mogla imati takava odnos. Jednostavno sam zagorila, pocelo me psihicki opterecivati. Najgore od svega, sto nisam cijenila ono sto imam doma.
Nisam mislila na dijete, muz je skuzio da se nesto događa, i ispitivao me, u cemu je problem, ja sam govorila ti si ok ( i stvarno je) problem je umeni. I kipila sam u sebi, uzasno je tesko to drzati u sebi. Covjek kad-tad pukne. Postavila sma mu ultimatum, kada je proslo dosta vremena. On je stalno ponavljao, da mi ne moze pruziti sta ja zelim. Ja glupaca, umjesto da prekinem, ja sam i dalje ostajala i mucila se. On je zelio prijateljstvo i normalnu komunikaciju. Moze normalna komunikacija, al kod onih ljudi, gdje nijedno ne zeli više od toga.
Ja sam željela, puno više od prijateljstva.
Problem je bio sto sam ja željela više. e,da ovo za utimatum, opet se vracamo na ono sto sam napisala, da nas zaista vole, bili bi snama. :mig: Nebi se izvlacili da oni to ne mogu. razumiješ?

Ostala sam s muzem. Oprostio mi je.

TheScript
07.07.2009., 10:51
Emocije su se javile i s njegove strane. Barem je tako rekao, a i vidla sam mu po ponašanju. Iako moram priznat, ponekad mu nisam vjerovala.
Samo iz jednog razloga, zato sto je lagao i varao svoju djevojku skojom je bio 3 godine. Zasto nebi i mene lagao? Samnom je imao ispijanje kava i sex.
Znali smo se samo 2 godine, iako je sve pocelo prijateljski obicno to tako i krene :D
Vjerujem da je snjom imao puno više. 3 godine veze nije malo. No, lagao ju je i varao samnom.
Znaci da je nije poštovao, sto sam opet sebi u glavi slozila hm....ako ne postuje nju, zasto bi postovao mene?

ombia
07.07.2009., 11:52
Ja sam željela, puno više od prijateljstva.
Problem je bio sto sam ja željela više. e,da ovo za utimatum, opet se vracamo na ono sto sam napisala, da nas zaista vole, bili bi snama. :mig: Nebi se izvlacili da oni to ne mogu. razumiješ?

Ostala sam s muzem. Oprostio mi je.

A zasto si uopce imala potrebu za ljubavnikom, koja karika je nedostajala?

Za ultimatum, gledaj, postoji velika razlika dali netko sam od sebe nesto napravi ili zato jer ga ucijenis, ovo drugo uvijek vodi do problema.

Cek ti si prekinula jel on nije zelio vise i onda se vratila muzu ili sam krivo ulovila? Da je on htio vise ti bi otisla s njim?

TheScript
07.07.2009., 12:05
A zasto si uopce imala potrebu za ljubavnikom, koja karika je nedostajala?

Za ultimatum, gledaj, postoji velika razlika dali netko sam od sebe nesto napravi ili zato jer ga ucijenis, ovo drugo uvijek vodi do problema.

Cek ti si prekinula jel on nije zelio vise i onda se vratila muzu ili sam krivo ulovila? Da je on htio vise ti bi otisla s njim?

Ne znam, zasto sam se upustala u to. Znam da ce to sada glupo zvucati, doma je sve bilo u najboljem redu. nema svađa, puno razgovora,sex je bio dobar, nije pio, kockao, brinuo se o djetetu, nije se kurvao. Zaista sve najbolje. Svuda smo isli zajedno, ono normalna obitelj. Zasto sam to napravila? Svidio mi se ovaj, kako je zgodan, mlad uspjesan. Kazem ti stvorila, sam u glavi neku svoju sliku njega. Sadašnjeg muza sam dok smo bili u vezi prevarila 2 puta. Svaki put priznala. Jedanput sam i prekinula, vezu radi drugog, iz istog razloga jerbo sam stvorila idealnu sliku o njemu. Bila sam s tim drugim, koji je bio grozan prema meni ostavio me bez ijedne rijeci. Imam iskustva moram priznat, da i nije baš sve tako kao si mi poslozimo u glavi. Da li bi s ovim otisla da me htio? hm...ne znam.... ne mogu ti to rec....mozda i bi,al prepisujem to svojoj zaluđenosti. Mislila sam samo na sebe, da meni bude dobro, nisma mislila na nikog drugog. Imam muza koji me voli i postuje, a mislim da je to najvaznije. Kada bi i otisla snjim, kakav bi mi to bio zivot. Stalno bi razmisljala di je skim je. Da li me vara, kao sto je varao svoju djevojku. Kazem ti ima puno stvari. Njemu i nije bilo toliko stalo do mene, kao sto sam ja mislila jer da je. Htio bi me, a opet... sjebano je to skroz.

ombia
07.07.2009., 12:32
Nisam tu da sudim, niti zelim uopce, ali iskreno ne razumijem, upustati se u ljubavni odnos a doma sve u redu, nemoj shvatiti kao osudu samo kao veliko :confused: s moje strane.

Sadašnjeg muza sam dok smo bili u vezi prevarila 2 puta.

Plus u braku. I on ostaje s tobom. Ima cini mi se jako nizak prag samopostovanja, maltene nepostojeci. :ne zna: A ti postujes li ga nakon svega, mozes li mu se diviti (na realan nacin, razumije se) moze li te jos zadiviti? Ima li strasti?

Imam muza koji me voli i postuje, a mislim da je to najvaznije.

Je ali on sebe ne voli i ne postuje nimalo, ti ga ostavila zbog drugog, prevarila, ozenili se, opet ga prevarila, sorry ali on se ponasa ko neka slapa. :confused: A ti si tipican prototip serijske preljubnice.
Disklejmer: nije osuda, zaista.

TheScript
07.07.2009., 13:32
Znam GLUPA sam da ne mogu biti gluplja. Ne znam, sta da ti drugo kažem. On meni nakon svega kaze, volim te najviše na svijetu. Pazi, nakon sto sam mu ja priznala, da sam ga htjela napustiti zbog drugog. Jerbo sam, stvorila neki svoj svijet u glavi. Nije šlapa, al ne ljutim se to sto si rekla. :mig: Jesam preljubnica sam, i nije dobro to sto sam napravila. Sad tek vidim da to nikamo nije vodilo. Strasti ima, ima i sexa, njeznosti i privlacnosti. Ne zna sta da ti drugo kazem. I da me osuđuješ, sve ok zasluzila sam. Drugi bi me vjerovatno izmlatio, i udario on to cak nije imao snage napraviti jer me voli. Zato i pokusavam ovim zenama tu na topicu rec, da od takvog odnosa nema nista. Ja sam ucila na svojim greškama, umjesto na greškama drugih ljudi.

Eleonore
07.07.2009., 13:48
Zato i pokusavam ovim zenama tu na topicu rec, da od takvog odnosa nema nista.

Oprosti, jesi li ti pročitala cijelu temu? Ne vidim nikakvu poveznicu između, recimo, tvog i mog slučaja. Moj brak ne valja. Da valja, ne bi mi palo na pamet varati muža jer kad volim i želim jednog muškarca, druge i ne primjećujem. Osim toga, ja muža ne varam, ne radim mu ništa iza leđa, on zna za moju vezu.

keksic
07.07.2009., 13:53
Znam GLUPA sam da ne mogu biti gluplja. Ne znam, sta da ti drugo kažem. On meni nakon svega kaze, volim te najviše na svijetu. Pazi, nakon sto sam mu ja priznala, da sam ga htjela napustiti zbog drugog. Jerbo sam, stvorila neki svoj svijet u glavi. Nije šlapa, al ne ljutim se to sto si rekla. :mig: Jesam preljubnica sam, i nije dobro to sto sam napravila. Sad tek vidim da to nikamo nije vodilo. Strasti ima, ima i sexa, njeznosti i privlacnosti. Ne zna sta da ti drugo kazem. I da me osuđuješ, sve ok zasluzila sam. Drugi bi me vjerovatno izmlatio, i udario on to cak nije imao snage napraviti jer me voli. Zato i pokusavam ovim zenama tu na topicu rec, da od takvog odnosa nema nista. Ja sam ucila na svojim greškama, umjesto na greškama drugih ljudi.

ma dobro, nemoj sad tako prema sebi.
to s ljubavnicima je često samo posljedica, a uzrok tog ponašanja je skriven negdje dublje.
i ne mislim da je tvoj muž šlapa. jebiga, čovjek te voli. i nije jedini koji je prešao preko preljuba.
žao mi je što kao da tražiš neki izazov kod tih ljubavnika koji te ne tretiraju nježno i s poštovanjem, kao da sebi nešto želiš dokazati?
to moraš sama istražiti.
i ja imam ljubavnika, ali on je pažljiv, nježan, divan, obožavam ga. volim ga.
našla sam ga jer mi je u braku bilo loše. pusto. otuđeno.
paradoksalno, u braku se popravilo u zadnjih godinu dana. zato jer sam sve što mi je falilo dobivala od ljubavnika i samim time bila sretna, zadovoljna, a to se odrazilo i na odnos doma.

TheScript
07.07.2009., 13:55
Oprosti, jesi li ti pročitala cijelu temu? Ne vidim nikakvu poveznicu između, recimo, tvog i mog slučaja. Moj brak ne valja. Da valja, ne bi mi palo na pamet varati muža jer kad volim i želim jednog muškarca, druge i ne primjećujem. Osim toga, ja muža ne varam, ne radim mu ništa iza leđa, on zna za moju vezu.

Ne moraš se odmah ljutiti. Ja tebe nisam nigdje napadala. :confused:
Ja sam samo ispricala svoju pricu. Samo sam htjela rec, da takvi odnosi su opterecenje, i da nikud ne vode. :ne zna: Moj brak je valjao, i sad se trudim popraviti, i vratiti povjerenje bit ce trsko. to što sam ja, napravila je za svaku osudu kužiš? Da sam na tvom mjestu, i da mi u braku nefunkcionira, da me lema, kurva se, nema nikakvih osjecaja, sve prazno... rastala bi se istog trena.

TheScript
07.07.2009., 14:03
ma dobro, nemoj sad tako prema sebi.
to s ljubavnicima je često samo posljedica, a uzrok tog ponašanja je skriven negdje dublje.
i ne mislim da je tvoj muž šlapa. jebiga, čovjek te voli. i nije jedini koji je prešao preko preljuba.
žao mi je što kao da tražiš neki izazov kod tih ljubavnika koji te ne tretiraju nježno i s poštovanjem, kao da sebi nešto želiš dokazati?
to moraš sama istražiti.
i ja imam ljubavnika, ali on je pažljiv, nježan, divan, obožavam ga. volim ga.
našla sam ga jer mi je u braku bilo loše. pusto. otuđeno.
paradoksalno, u braku se popravilo u zadnjih godinu dana. zato jer sam sve što mi je falilo dobivala od ljubavnika i samim time bila sretna, zadovoljna, a to se odrazilo i na odnos doma.

ma kako nebi tako prema sebi. zamisli molim te sta sam ja napravila. Trebala bi lupat glavom od zid. :rolleyes: No, dobro sjebala sam stvar. Vidi meni je imponiralo, kako se ja njemu sviđam, kako sam mu super blablabla.... svidio se i on meni fizički, ne znam...rekla bi da je tu bilo dosta kemije i fizicke privlacnosti. Malo podizanja moga ega, ma ima tu dosta stvari. Ne znam, sta da ti kazem. Bolje mi je da se pospem pepelom i ispravim stvari. :flop:
problem je sto meni nista nije falilo. :rolleyes: Prepisala bi to svojoj nekoj zaluđenosti, sebicnosti, ma ne znam... Ja sam svako mala plakala, jerbo sam kipila u sebi. Nisam ni sama bila sigurna više u ništa.

keksic
07.07.2009., 14:06
ma kako nebi tako prema sebi. zamisli molim te sta sam ja napravila. Trebala bi lupat glavom od zid. :rolleyes: No, dobro sjebala sam stvar. Vidi meni je imponiralo, kako se ja njemu sviđam, kako sam mu super blablabla.... svidio se i on meni fizički, ne znam...rekla bi da je tu bilo dosta kemije i fizicke privlacnosti. Malo podizanja moga ega, ma ima tu dosta stvari. Ne znam, sta da ti kazem. Bolje mi je da se pospem pepelom i ispravim stvari. :flop:
problem je sto meni nista nije falilo. :rolleyes: Prepisala bi to svojoj nekoj zaluđenosti, sebicnosti, ma ne znam... Ja sam svako mala plakala, jerbo sam kipila u sebi. Nisam ni sama bila sigurna više u ništa.

uf, uf, uf.
ma i ti si više djetinjasta i idealista nego egoistična. zaigrala si se i zeznula stvar. vjerujem da i tvoj muž to kuži. zato ti i prašta. ma ima toliko gadnijih stvari od preljuba.
ipak, moraš se pozabaviti sama sa sobom, pogovoto oko ovih razloga koji te vode u prijevaru. malo podizanja ega toga niej vrijedno. :rolleyes:

TheScript
07.07.2009., 14:12
uf, uf, uf.
ma i ti si više djetinjasta i idealista nego egoistična. zaigrala si se i zeznula stvar. vjerujem da i tvoj muž to kuži. zato ti i prašta. ma ima toliko gadnijih stvari od preljuba.
ipak, moraš se pozabaviti sama sa sobom, pogovoto oko ovih razloga koji te vode u prijevaru. malo podizanja ega toga niej vrijedno. :rolleyes:

e,tako nesto. :top:

Da samo znaš, o cemu sam ja sve razmisljala. :flop:
Kako ce on reci da budemo zajedno, pa ovo, pa ono. Kako cu se ja nakon toga rastati, i otici snjim, On je tako idealan. Cak nije bilo njeznosti među nama.
Mi bi se posexsali, i svatko na svoju stranu, popili tu i tamo kavu, culi se telefonom, preko sms. Ni sama nisam znala kako bi definirala taj odnos. :ne zna:
Živi užas, ne znam sta da ti kazem.

Eleonore
07.07.2009., 14:19
Ne moraš se odmah ljutiti. Ja tebe nisam nigdje napadala. :confused:
Ja sam samo ispricala svoju pricu. Samo sam htjela rec, da takvi odnosi su opterecenje, i da nikud ne vode. :ne zna: Moj brak je valjao, i sad se trudim popraviti, i vratiti povjerenje bit ce trsko. to što sam ja, napravila je za svaku osudu kužiš? Da sam na tvom mjestu, i da mi u braku nefunkcionira, da me lema, kurva se, nema nikakvih osjecaja, sve prazno... rastala bi se istog trena.

Ček, a gdje sam ja tebe napala? :ne zna: Ja samo kažem da ne možeš generalizirati. Meni moj Lj nikako nije opterećenje nego moj najbolji prijatelj i moja ljubav.
Također nisam rekla da me muž lema i da se kurva. Ako dvoje ljudi nisu sretni zajedno, to odmah znači da je jedno od njih čudovište? Ja ne mislim tako.
A zašto se ne razvedem? Pa ja bih voljela. Moja djeca ne bi voljela. I moj muž ne želi razvod. I šta ćemo sad?

keksic
07.07.2009., 14:22
Također nisam rekla da me muž lema i da se kurva. Ako dvoje ljudi nisu sretni zajedno, to odmah znači da je jedno od njih čudovište? Ja ne mislim tako.
A zašto se ne razvedem? Pa ja bih voljela. Moja djeca ne bi voljela. I moj muž ne želi razvod. I šta ćemo sad?

tako nekako. :top:

nije ništa crno-bijelo.

Eleonore
07.07.2009., 14:28
nije ništa crno-bijelo.

Točno to. Da je kod mene slučaj da je muž alkoholičar, nasilnik ili tako nešto, tad uopće ne bih razmišljala ni tren, razvela bih se po kratkom postupku. Ja ne ostajem zato što se nadam poboljšanju odnosa između nas, nego što su klinci zadovoljni ovako (mi se ne blatimo i ne mlatimo, štoviše, znamo se i nasmijati zajedno), a i financijski bi nam bilo prilično gadno da se razdvojimo.

TheScript
07.07.2009., 14:28
Ček, a gdje sam ja tebe napala? :ne zna: Ja samo kažem da ne možeš generalizirati. Meni moj Lj nikako nije opterećenje nego moj najbolji prijatelj i moja ljubav.

Ok sorry, ucinilo mi se. sorry još jednom. Znam da ne mogu generalizirati, jebiga oprosti ako je tako ispalo. Ma dobro, ja sam samo uzela primjer (varanje, kurvanje...) nisam mislila da su ljudi, koji nisu sretni cudovista. Znam da nije na meni da dajem neki savjet. Samo ne znam, zasto si i jedan i drugi uskracujete da budete sretni? Klinci osjete, da nesto nije uredu.Nije ni rješenje, da klinci odrastaju u takvoj atmosferi. Sorry, al ako ti nisi sretna, tebe nista ne moze zadrzati. Moja poznanica, isto nije htjela razvod, pokusala je na sve nacine popravit nije išlo. Onda je jednostavno pokrenula tuzbu. :ne zna: i sad se razvode. Ne znam, kakvog smisla ima ostati u takvom braku, gdje obadvoje patite. Znate i jedna i drugi, da mozete biti sretni, a to si uskracujete.

TheScript
07.07.2009., 14:33
Točno to. Da je kod mene slučaj da je muž alkoholičar, nasilnik ili tako nešto, tad uopće ne bih razmišljala ni tren, razvela bih se po kratkom postupku. Ja ne ostajem zato što se nadam poboljšanju odnosa između nas, nego što su klinci zadovoljni ovako (mi se ne blatimo i ne mlatimo, štoviše, znamo se i nasmijati zajedno), a i financijski bi nam bilo prilično gadno da se razdvojimo.

razumijem. samo ne znam, kako uspjevaš tako svaka ti cast. :top:
Ja znam da nebi mogla, jer sam ovako izgorila, imala sam neopisivu zelju, biti snjim, a nisam mogla,on je u mojoj glavi bio idealan. mene je to jednostavno unistavalo. Zato se cudim da mozes izdrzati.

MaryAnn
07.07.2009., 14:42
Ne znam, zasto sam se upustala u to. Znam da ce to sada glupo zvucati, doma je sve bilo u najboljem redu. nema svađa, puno razgovora,sex je bio dobar, nije pio, kockao, brinuo se o djetetu, nije se kurvao. Zaista sve najbolje. Svuda smo isli zajedno, ono normalna obitelj. Zasto sam to napravila? Svidio mi se ovaj, kako je zgodan, mlad uspjesan. Kazem ti stvorila, sam u glavi neku svoju sliku njega. Sadašnjeg muza sam dok smo bili u vezi prevarila 2 puta. Svaki put priznala. Jedanput sam i prekinula, vezu radi drugog, iz istog razloga jerbo sam stvorila idealnu sliku o njemu. Bila sam s tim drugim, koji je bio grozan prema meni ostavio me bez ijedne rijeci. Imam iskustva moram priznat, da i nije baš sve tako kao si mi poslozimo u glavi. Da li bi s ovim otisla da me htio? hm...ne znam.... ne mogu ti to rec....mozda i bi,al prepisujem to svojoj zaluđenosti. Mislila sam samo na sebe, da meni bude dobro, nisma mislila na nikog drugog. Imam muza koji me voli i postuje, a mislim da je to najvaznije. Kada bi i otisla snjim, kakav bi mi to bio zivot. Stalno bi razmisljala di je skim je. Da li me vara, kao sto je varao svoju djevojku. Kazem ti ima puno stvari. Njemu i nije bilo toliko stalo do mene, kao sto sam ja mislila jer da je. Htio bi me, a opet... sjebano je to skroz.

Ne osuđujem te, događa se ... ali sad nakon te 3 prevare i njegovog tako divnog ponašanja prema tebi nakon svega, možeš li u ime toga obećati sebi da ćeš se kloniti toga da ti ne znam kako napet tip naiđe? Imaš li snage reći : varala sam i bila preljubnica, NEĆU VIŠE jer ne želim povrijediti ljede koji me zaista vole, a to su tvoj muži tvoje dijete koje treba majku?

Eleonore
07.07.2009., 14:45
Cak nije bilo njeznosti među nama.
Mi bi se posexsali, i svatko na svoju stranu, popili tu i tamo kavu, culi se telefonom, preko sms. Ni sama nisam znala kako bi definirala taj odnos. :ne zna:

Vidiš, ja ovaj dio ne razumijem. Da odmah razjasnimo - ne osuđujem te. Samo ne mogu se zamisliti u situaciji da želim iz braka koji je dobar radi veze u kojoj nema čak ni nježnosti. Imala sam čisto seksualnih veza u životu i nisam se emotivno vezala u takvoj situaciji. Ova veza u kojoj sam sad sadržava puno nježnosti i razgovora i podrške i razumijevanja. I stvarno ga volim. I opet se ne bih zaletala u brak s njim. Jer da bi mi bili zajedno, trebamo razjebati dvije obitelji. Ne samo dva braka koji ne valjaju, nego dvije obitelji.

TheScript
07.07.2009., 14:46
Ne osuđujem te, događa se ... ali sad nakon te 3 prevare i njegovog tako divnog ponašanja prema tebi nakon svega, možeš li u ime toga obećati sebi da ćeš se kloniti toga da ti ne znam kako napet tip naiđe? Imaš li snage reći : varala sam i bila preljubnica, NEĆU VIŠE jer ne želim povrijediti ljede koji me zaista vole, a to su tvoj muži tvoje dijete koje treba majku?

Jesam, obecala sam sama sebi. I VIŠE ne zelim to napraviti. Da samo znaš koliko sam ljudi povrijedila oko sebe. :( pila sam tablete za smirenje, jer sam bila svjesna koju sam glupost napravila. I on me molio da to nikom ne govorim u obitelji , jer ce mi biti još gore. Trazio je od mene, da o tome sutim, i da to ne treba nitko znat da je to između nas dvoje. Dao mi je još jednu priliku, i rekao da zajebem li još jednom. Povratka više nema

TheScript
07.07.2009., 14:49
Vidiš, ja ovaj dio ne razumijem. Da odmah razjasnimo - ne osuđujem te. Samo ne mogu se zamisliti u situaciji da želim iz braka koji je dobar radi veze u kojoj nema čak ni nježnosti. Imala sam čisto seksualnih veza u životu i nisam se emotivno vezala u takvoj situaciji. Ova veza u kojoj sam sad sadržava puno nježnosti i razgovora i podrške i razumijevanja. I stvarno ga volim. I opet se ne bih zaletala u brak s njim. Jer da bi mi bili zajedno, trebamo razjebati dvije obitelji. Ne samo dva braka koji ne valjaju, nego dvije obitelji.

a sta da ti kazem. mogu 10000 puta ponoviti da sam glupa. :ne zna:
ja nikad o tome dok sam bila u vezi nisma nikad razmisljala. jebiga, zaluđenost sebičnost. Ma da me i osuđuješ, nema frke, zasluzila sam svaku osudu.

ombia
07.07.2009., 15:42
Znam GLUPA sam da ne mogu biti gluplja. Ne znam, sta da ti drugo kažem. On meni nakon svega kaze, volim te najviše na svijetu. .

Pa ne bih rekla da si glupa, mozda megalomanka ali ne i glupa :mig::D a muz, ne znam, on ima neke opake strahove valjda ostati sam. :ne zna:

ne mislim da je tvoj muž šlapa. jebiga, čovjek te voli. i nije jedini koji je prešao preko preljuba.

Preko nekoliko preljuba. Da, svatko tko oprosti vise preljuba ima jaci problem samopostovanja.

Samo sam htjela rec, da takvi odnosi su opterecenje, i da nikud ne vode.

Nekad jesu opterecenje, nekad nisu, zavisi koliko se zaljubis, zavolis i sto na kraju krajeva ocekujes od takve veze. A takvi odnosi nisu nuzno ni definirani da negdje vode nego - pusti da traje, sve dok traje dobro je....

ombia
07.07.2009., 15:47
Da sam na tvom mjestu, i da mi u braku nefunkcionira, da me lema, kurva se, nema nikakvih osjecaja, sve prazno... rastala bi se istog trena.

To ne znas. Vjerujem kad si se udavala da nisi znala da ces imati ljubavnika pa eto, imala si. Cesto neke stvari ne znas dok zaista ne dodjes u tu situaciju i moras odluciti.

Vidiš, ja ovaj dio ne razumijem. Da odmah razjasnimo - ne osuđujem te. Samo ne mogu se zamisliti u situaciji da želim iz braka koji je dobar radi veze u kojoj nema čak ni nježnosti..

Taj dio je i meni nejasan.

I on me molio da to nikom ne govorim u obitelji , jer ce mi biti još gore. Trazio je od mene, da o tome sutim, i da to ne treba nitko znat da je to između nas dvoje. Dao mi je još jednu priliku, i rekao da zajebem li još jednom. Povratka više nema

Moguce je da ne zeli da se ista zna kako ne bi on ispao papak, ono nabila ti opet rogove a ti opet oprostio. Moze tu biti vise motiva.

Mrs Flick
07.07.2009., 19:37
Ovdje izgleda ima dovoljno kandidata da možemo napravit klub :-)

InventurA
07.07.2009., 23:00
TheScript, mislim da se tvoje iskustvo teško može prenijeti na situaciju kakvu imamo ili smo imale nas nekoliko ovdje, započevši s Eleonorom. uvijek se tu proteže motiv pasivnog muža i izostanka seksa u braku, urušavanja zajednice ili već dužeg tavorenja na ruševinama.

mislim da si ustvari htjela poručiti kako treba dva puta razmisliti prije nego muža zamijenimo s ljubavnikom? za Eleonoru, za mene...vanbračna veza je tračak svjetla koji čini podnošljivijima naše kućne prilike. slatki grijeh. a da prilike nisu uobičajne govori ti činjenica da naši muževi sve znaju, a ne mare.

svejedno, zbog tebe mi je drago da si "naučila lekciju" i hvala na podršci nama babcima s neizvjesnom budućnosti! :mig:

InventurA
07.07.2009., 23:04
Ovdje izgleda ima dovoljno kandidata da možemo napravit klub :-)

znaš, nije ti ovo loša ideja. negdje vani već bismo svaki ponedjeljak uvečer sjedile u krugu i recitirale neku mantru naše tajne zajednice (još uvijek) udatih ljubavnica. a kakvi su nam muževi, ne bih se začudila da nas dođu koji puta držati za ruke... :p :rolleyes:

tea_33
08.07.2009., 00:56
a meni nitko ne odgovara na moja pitanja
:(

Prosjecan
08.07.2009., 02:30
zasto ti se ne sviđa?

da, znam da se ovdje proteže misljenje da ja njemu 100% vjerujem i da je on idealan
daleko od tog da je tako
ali opet napominjem predaleko smo da bih na na bilo sto mogla utjecati i opterećivati se nekim stvarima

Znači, ne opterećuje te stanje stvari? On je netko "dalek" i samim time implicira slijedeći citat

ponavljam
daleko od idealnog
a rastava, da bih ali ne zbog njega

a on po svojoj zelji, ne mogu mu ja spašavat brak

Indikativan post. Rastala bi se. Ne bi zbog njega. Zbog kog bi se rastala? Čekaš onog Pravog? Ili se rastaješ zbog sebe? U svakom slučaju, on te ne priječi da se rastaneš niti će (do)čekati tu tvoju odluku o rastavi raširenih ruku.

Eto ti nekih pitanja, kad već ne dobivaš odgovore.

Eleonore
08.07.2009., 07:39
znaš, nije ti ovo loša ideja. negdje vani već bismo svaki ponedjeljak uvečer sjedile u krugu i recitirale neku mantru naše tajne zajednice (još uvijek) udatih ljubavnica. a kakvi su nam muževi, ne bih se začudila da nas dođu koji puta držati za ruke... :p :rolleyes:

Hehe, bravo, InventurA! :five: Već nas mogu zamisliti, jedno veselo društvance :zivili:

Eleonore
08.07.2009., 07:49

Tea, sorry, pogledala sam tvoje zadnje postove, al nisam skužila na koja pitanja misliš, ajd ponovi, pa ćemo se pozabaviti time....

keksic
08.07.2009., 08:21
kod mene je situacija takva da hitno trebam savjet.

neki dan je ona doznala za nas. on joj je rekao da me voli, da nije u pitanju samo seks, nego da je naša veza puno dublja.
od tada se ništa nije dogodilo.
puno pričamo, on kaže da ima još puno osjećaja prema njoj, da mu je stalo do nje.
ja sam rekla da sve prihvaćam i da ću ga čekati dokle god treba. međutim, stekla sam dojam da ga je previše strah da će je izgubiti.

kaže da ne može zamisliti život bez nje, ali da želi mene.
i da se nikako ne može odlučiti što učiniti.

te njegove riječi me bole, nadala sam se da ćemo on i ja odjahati u suton, međutim... ovo me sputava. niti ja nisam načisto s osjećajima prema mužu, stalo mi je do njega, međutim, kad mi se ljubavnik odlučio da nas dvoje krenemo ispočetka bila bih spremna na to bez obzira što nisam do kraja raščistila s mužem u sebi.
bila bih spremna na način da bih stisla zube i pregrizla to sranje i krenula dalje s njim.
no, on se na to ne može odlučiti.
i to me muči, to mi ne da mira, ne da da spavam...

ombia
08.07.2009., 08:32
Tea, sorry, pogledala sam tvoje zadnje postove, al nisam skužila na koja pitanja misliš, ajd ponovi, pa ćemo se pozabaviti time....

Ni ja ne znam na koja pitanja tea misli.:ne zna:

keksic - :confused:

kaže da ne može zamisliti život bez nje, ali da želi mene.
i da se nikako ne može odlučiti što učiniti.

Hm ako takvo stanje neodluke potraje, to i jest neka odluka. Ne nuzno ona kojoj smo se nadali.

te njegove riječi me bole,

Svakog bi.

Kako je saznala za vas? Kako je ona reagirala na saznanje?

ovo me sputava. niti ja nisam načisto s osjećajima prema mužu, stalo mi je do njega, međutim, kad mi se ljubavnik odlučio da nas dvoje krenemo ispočetka bila bih spremna na to bez obzira što nisam do kraja raščistila s mužem u sebi.

Biti cu direktna ali nadam se ne i (pre)gruba. Vas svoje ste jedno drugome neka staka, znaci svatko je neodlucan, i treba neko pogurivanje a i onda mozda bi, mozda ne bi, ti bi ostavila dobrog muza ?!? ako bi ljubavnik zelio biti s tobom. Alarm, alarm!
Zbog takvih razloga se NE rastaje, pogotovo ne iz DOBROG braka.
I pogotovo ne radi covjeka koji ne moze odluciti zeli li te ili ne.
Probudi se.:)

bila bih spremna na to bez obzira što nisam do kraja raščistila s mužem u sebi.

Lose.

emiliano
08.07.2009., 08:32

Ovo je stvarno zajebana situacija ...:(

Zato ja uvijek kažem da treba izbjegavati koketiranja i slične pizdarije, jer ko vraga traži taj ga i nađe ...
Ako si u vezi (braku) i relativno ti je dobro, ne čačkaj mečku i ne traži jebene leptiriće i kruha preko pogače ... kad se god meni dešavalo otkad sam u braku (preko 20 g.) da mi se učini da me neka "onako gleda" ja bi lijepo na diskretan način dao do znanja da sam oženjen, i u pravilu bi odnos nakon toga krenuo u drugom smjeru ...

Eleonore
08.07.2009., 09:15
@keksić

Pročitala sam na ljubavnicama da ni ti ni Lj nemate djece. To je olakotna okolnost u ovoj situaciji. Ali situacija svejedno nije jednostavna. I zapravo ni nemam neki pametan savjet osim da se nikud ne zalijećeš dok dobro ne razmisliš o slijedećem potezu.
Koliko traje tvoja izvanbračna veza?

InventurA
08.07.2009., 09:55

neki dan je ona doznala za nas. on joj je rekao da me voli, da nije u pitanju samo seks, nego da je naša veza puno dublja.
od tada se ništa nije dogodilo.

hm, ovo mi je čudno. neko nekoga laže (on tebe) ili mu je žena u banani. ja bih se mužu zahvalila i dala mu blagoslov da ide svojim putem da mi dođe s riječima da VOLI DRUGU! hej?!

mislim da tvoj LJ ne zna dati pravo ime svojim osjećajima prema tebi i svojoj ženi. ili ne želi. neke razlike bi ipak trebalo biti.

keksic
08.07.2009., 13:24
Svakog bi.

Kako je saznala za vas? Kako je ona reagirala na saznanje?

pročitala je poruke u mobitelu, ali izgleda da je duže vremena sumnjala (tako mi je on ispričao). nije bilo seksa, a on je stalno petljao s tim mobitelom.
kad je čula bila je jako povrijeđena, distanicirala se od njega. on spava na kauču. no, zove ga i provjerava jako često s posla. kaže da ga ne prepoznaje i da će teško prijeći preko neki stvari.
no, u meni neki osjećaj govori da će mu ipak oprostiti... ne znam. vidjet ćemo. :rolleyes:

Biti cu direktna ali nadam se ne i (pre)gruba. Vas svoje ste jedno drugome neka staka, znaci svatko je neodlucan, i treba neko pogurivanje a i onda mozda bi, mozda ne bi, ti bi ostavila dobrog muza ?!? ako bi ljubavnik zelio biti s tobom. Alarm, alarm!
Zbog takvih razloga se NE rastaje, pogotovo ne iz DOBROG braka.
I pogotovo ne radi covjeka koji ne moze odluciti zeli li te ili ne.
Probudi se.:)

hvala što si mi to rekla...
je, i on i ja smo neodlučni.
zbog ove situacije idem godinu dana na terapiju, baš zato jer se ne mogu odlučiti... a sada mi je posebno teško. osjećaji se izmjenjuju tako reći iz sata u sat. te ga volim, te ga ne volim, pa mi ga je žao, pa mislim da je papak.
ali, nisam ni ja bolja... tako da ga opet kužim.
i opet, nisam sigurna da li bi ostavila muža... velim, ako treba ostavit ću, ali nisam sigurna da li je to pametno. pogotovo zato jer je ljubavnik neodlučan, jer na neki način čeka da ona, njegova draga odluči o njima. takvo što me ne hrabri ni najmanje...

keksic
08.07.2009., 13:27
@keksić

Pročitala sam na ljubavnicama da ni ti ni Lj nemate djece. To je olakotna okolnost u ovoj situaciji. Ali situacija svejedno nije jednostavna. I zapravo ni nemam neki pametan savjet osim da se nikud ne zalijećeš dok dobro ne razmisliš o slijedećem potezu.
Koliko traje tvoja izvanbračna veza?

traje tri godine...
ne, neću se zalijetati...
svaki dan mi donosi nešto novo.
neku novu spoznaju.
iako, ljubavnik me pomalo razočarao svojim postavljanjem u ovoj situaciji.
a s mužem mi je dobro u konačnici. htjela ne htjela počinjem ih uspoređivati...

keksic
08.07.2009., 13:29
hm, ovo mi je čudno. neko nekoga laže (on tebe) ili mu je žena u banani. ja bih se mužu zahvalila i dala mu blagoslov da ide svojim putem da mi dođe s riječima da VOLI DRUGU! hej?!

mislim da tvoj LJ ne zna dati pravo ime svojim osjećajima prema tebi i svojoj ženi. ili ne želi. neke razlike bi ipak trebalo biti.

ne, ne laže. doista je tako. i ona je njega prevarila prije nekoliko godina, pa joj je oprostio.
to je jedna duga, duga veza koja traje od srednje škole. što da ti kažem? :rolleyes:
da, može biti da ne zna imenovati osjećaje.
ali, nisam sigurna da ja želim čekati da ih imenuje...

keksic
08.07.2009., 13:55
Ovo je stvarno zajebana situacija ...:(

Zato ja uvijek kažem da treba izbjegavati koketiranja i slične pizdarije, jer ko vraga traži taj ga i nađe ...
Ako si u vezi (braku) i relativno ti je dobro, ne čačkaj mečku i ne traži jebene leptiriće i kruha preko pogače ... kad se god meni dešavalo otkad sam u braku (preko 20 g.) da mi se učini da me neka "onako gleda" ja bi lijepo na diskretan način dao do znanja da sam oženjen, i u pravilu bi odnos nakon toga krenuo u drugom smjeru ...

zajebano je...
ali nisam tražila leptire. dogodilo se, zavoljela sam ga. i da moram sve ponovo proživjeti, opet bi jer je bilo tako lijepo. bilo je predivno.
i da, dao mi je ono što mi je falilo, brdo empatije, brdo obožavanja, brdo bliskosti.
no, iako obiluje svim tim divnim osobinama nema odlučnosti.

InventurA
08.07.2009., 14:19
ne, ne laže. doista je tako. i ona je njega prevarila prije nekoliko godina, pa joj je oprostio.
to je jedna duga, duga veza koja traje od srednje škole.

ovo možda ukazuje na jednu stvar - očito se mogu prilagoditi situaciji u kojoj bi bili u braku (tvoj LJ i žena mu), ali i oboje zgriješili s vremena na vrijeme. onako, slobodan brak, mada je sad očito još uvijek oko za oko, zub za zub igra. možda se s vremenom priviknu, pa im dvostruke veze neće više predstavljati neki problem. znam za takve zajednice. zvuče idealno, ali ne i kada ljubav pokuca da pokvari jednostavne namjere.

keksic
08.07.2009., 14:39
ovo možda ukazuje na jednu stvar - očito se mogu prilagoditi situaciji u kojoj bi bili u braku (tvoj LJ i žena mu), ali i oboje zgriješili s vremena na vrijeme. onako, slobodan brak, mada je sad očito još uvijek oko za oko, zub za zub igra. možda se s vremenom priviknu, pa im dvostruke veze neće više predstavljati neki problem. znam za takve zajednice. zvuče idealno, ali ne i kada ljubav pokuca da pokvari jednostavne namjere.

on ima potencijala za takav način života, slobodnu vezu... ali ne mislim generalno, nego veli da bi najradije da se i ja i moj muž doselimo kod njih i živimo zajedno...
ok, ljudi svašta kažu dok sanjare i traže neke spasonosne solucije.
a ljubav sve pokvari i popravi... koja je to sila... sjebe čak i nešto što je dobar brak.

Eleonore
08.07.2009., 14:49

Uh, pa onda je za očekivat da će i ona njemu oprostiti. I ne samo to, nego bi se, ako oprosti, mogla i boriti za njega u smislu da će mu poklanjati više pažnje. Znaš ono da preljub zna učvrstiti brak? A to znači da bi ti mogla doživjeti još trenutaka u kojima ćeš se razočarati u njega....
Odmah sam se zamislila u tvojoj situaciji... često imam na umu da bi se i meni moglo dogoditi tako nešto. Moj dragi tvrdi da bi, kad bi ga žena prisilila da bira između nas dvije, izabrao mene. Ja u to ne vjerujem. Ne mislim da mi namjerno laže, nego se jednostavno nije našao u takvoj situaciji (ovo mu je prva izvanbračna veza u životu) i ne može zamisliti kakav je to pritisak.

keksic
08.07.2009., 15:00
Uh, pa onda je za očekivat da će i ona njemu oprostiti. I ne samo to, nego bi se, ako oprosti, mogla i boriti za njega u smislu da će mu poklanjati više pažnje. Znaš ono da preljub zna učvrstiti brak? A to znači da bi ti mogla doživjeti još trenutaka u kojima ćeš se razočarati u njega....
Odmah sam se zamislila u tvojoj situaciji... često imam na umu da bi se i meni moglo dogoditi tako nešto. Moj dragi tvrdi da bi, kad bi ga žena prisilila da bira između nas dvije, izabrao mene. Ja u to ne vjerujem. Ne mislim da mi namjerno laže, nego se jednostavno nije našao u takvoj situaciji (ovo mu je prva izvanbračna veza u životu) i ne može zamisliti kakav je to pritisak.

o tome sam i ja razmišljala. da će se ona boriti za njega.
no, ne mora značiti.
svašta može biti... nismo svi isti. može se dogoditi da se veza izliže... da izgubi želju za njim, za seksom... jer je neće paliti preljubnik?
možda sad vučem vodu na svoj mlin, ali on joj nije rekao da je to bio samo seks, nego da me zavolio.

a ostaje još i scenarij da on bude s njom i trudi se popraviti brak.
ima jako puno scenarija, a na kraju balade bude često sivo i nekako oporo.

ali opet, kao što veliš, ne znam. nisam bila u toj situaciji i hvala bogu na tome!
točno, tvoj dragi ne laže namjerno.

gledam sad kako se ponašamo... čas osjećamo jedno, čas drugo.
sve je to normalno, a jednom će se to smiriti.
samo, bojim se da će nestati lepršavosti, te slatkoće, ležernosti, nadanja i snova.
jer mene su više od svega držali upravo snovi o nama, kako ćemo jednog dana biti skupa.
sad nakon ovoga, hoće li išta ostati od njih?

keksic
08.07.2009., 15:03
i gledam njega... tako tužnog... i žao mi ga je za poludjeti.
i makar me boli sve to, ne mogu ga mrziti. nemam pojma kako da se postavim sada, nemam pojma...

keksic
08.07.2009., 15:09
Ne mislim da mi namjerno laže, nego se jednostavno nije našao u takvoj situaciji (ovo mu je prva izvanbračna veza u životu) i ne može zamisliti kakav je to pritisak.

moj lj je rekao da je sve radio iz ljubavi i čudi se kako je mogao stvoriti takav kaos.
mi nismo samo racionalna bića. pogotovo u ovakvim situacijama svašta iznjedri na površinu.
uključe se svi mogući dijelovi nas... tako da zbilja ne možemo znati kako bi reagirali. pitam se ima li uopće formule?
koliko ste vas dvoje skupa?

InventurA
08.07.2009., 15:38
keksić, ti si svoje rekla. ti ideš s njim ako te hoće. znači na njemu je red da povuče potez. ne bi bilo pametno previše ga gurkati. izgleda da si na čekanju. eh sad, koliko ćeš imati strpljenja...

Eleonore
08.07.2009., 16:07
samo, bojim se da će nestati lepršavosti, te slatkoće, ležernosti, nadanja i snova.
jer mene su više od svega držali upravo snovi o nama, kako ćemo jednog dana biti skupa.

E, i ovo mi je poznato. Kad sam ušla u vezu s njim nisam razmišljala na način "sad sam ja sebi našla potencijalnog novog muža", nego ono, lijepo nam je zajedno, idemo naprijed pa koliko traje da traje, poslije je došlo do toga da smo počeli maštati o zajedničkom životu. Još uvijek ne znamo što će biti, kod nas su sve opcije otvorene. I sad, kad bi on meni rekao - "Čuj, shvatio sam da se nikad neću razvesti, ne mogu ja to, pa ako možeš ovako dalje sa mnom, ako ne....", što bi se desilo s našom vezom? Ne bih ga ostavila, ali vjerujem da bi dio čarolije nestao. Čak je i on puno puta rekao da mu treba ta nada da ćemo jednom živjeti zajedno, da mu to daje snagu, ta nada i ti snovi.

Eleonore
08.07.2009., 16:09
koliko ste vas dvoje skupa?

Godinu i pol. Vidim, ti si tri, točno onoliko koliko sam ja sebi zacrtala kao neku granicu kad bi se trebalo vidjeti hoće li biti nešto od našeg zajedničkog života ili ćemo ovako unedogled.

keksic
08.07.2009., 16:11
E, i ovo mi je poznato. Kad sam ušla u vezu s njim nisam razmišljala na način "sad sam ja sebi našla potencijalnog novog muža", nego ono, lijepo nam je zajedno, idemo naprijed pa koliko traje da traje, poslije je došlo do toga da smo počeli maštati o zajedničkom životu. Još uvijek ne znamo što će biti, kod nas su sve opcije otvorene. I sad, kad bi on meni rekao - "Čuj, shvatio sam da se nikad neću razvesti, ne mogu ja to, pa ako možeš ovako dalje sa mnom, ako ne....", što bi se desilo s našom vezom? Ne bih ga ostavila, ali vjerujem da bi dio čarolije nestao. Čak je i on puno puta rekao da mu treba ta nada da ćemo jednom živjeti zajedno, da mu to daje snagu, ta nada i ti snovi.

a što tvoj lj kaže kako mu je s ženom?
moj je uvijek govorio kako mu je lijepo s ženom, zapravo mi nikad nije dao neku kost, stvarnu kost za koju bih se uhvatila u stilu da mu je loš brak, da mu ona nije privlačna, da je ne voli.
ali s druge strane tako mi je divno s njim, toliko pažnje i ljubavi dobivam da sam u možda naivnom maniru počela sanjariti o nama.

keksic
08.07.2009., 16:13
Godinu i pol. Vidim, ti si tri, točno onoliko koliko sam ja sebi zacrtala kao neku granicu kad bi se trebalo vidjeti hoće li biti nešto od našeg zajedničkog života ili ćemo ovako unedogled.

zašto si baš tri godine dala sebi kao granicu? neke stvari je ipak teško predodrediti, svašta se može dogoditi u međuvremenu.
koliko često se viđate?
mi smo se često viđali... imam dojam da smo svaki tren skupa, sve smo dijelili i brige i veselja.
a onda, nakon što je ona doznala - zatišje.
neko muklo i teško zatišje bez onoliko poruka, bez viđanja, kao da mi je netko ruku odsjekao. fali mi to sve što smo imali, taj naš svijet.

keksic
08.07.2009., 16:14
keksić, ti si svoje rekla. ti ideš s njim ako te hoće. znači na njemu je red da povuče potez. ne bi bilo pametno previše ga gurkati. izgleda da si na čekanju. eh sad, koliko ćeš imati strpljenja...

ne gurkam ga... samo pričam kako se osjećam.
a možda je i to gurkanje?
teško se kontroliram ovih dana... kad će to prestati, ufff.

Eleonore
08.07.2009., 16:16
a što tvoj lj kaže kako mu je s ženom?

A, oni ti isto žive ko cimeri, nema seksa, ona ga ne privlači (zato se prvobitno i odlučio za preljub), a i svađaju se dosta, onako radi raznih svakodnevnih sitnica. O svom braku nikad ne razgovaraju. To ti je onako dosta tradicionalan, religiozan brak, te ona podrazumijeva da je za zauvijek, pa šta se o tome ima pričati, tu si gdje jesi i ne možeš van iz toga.

Sofi L
08.07.2009., 16:20
Ocito sam ja 'sampion' ovdje po duljini koliko nasa veza traje (recimo samo da sam ga poznavala i prije nego sam se udala za svog muza), mada je bila kao 'rijeka ponornica', s nekim razumljivim prekidima zbog udaljenosti (cisto geografske), ali i zbog nerazumijevanja itd. itd.

Ali znamo i nas dvoje cesto zakljuciti kako nikad, kad jednom, i ako, zavrsimo skupa, necemo biti tako lijepo 'na miru' kao sto smo sada kad smo sami.

Jedno je imati taj svoj od ostatka svijeta odvojeni balon, drugo je realnost kad te lupi po glavi.

keksic
08.07.2009., 16:20
A, oni ti isto žive ko cimeri, nema seksa, ona ga ne privlači (zato se prvobitno i odlučio za preljub), a i svađaju se dosta, onako radi raznih svakodnevnih sitnica. O svom braku nikad ne razgovaraju. To ti je onako dosta tradicionalan, religiozan brak, te ona podrazumijeva da je za zauvijek, pa šta se o tome ima pričati, tu si gdje jesi i ne možeš van iz toga.

u tom slučaju tebi je lakše, jer moj lj smatra da je njegova žena lijepa, pametna i dobra...
može biti da su njemu, tvom lj također kao i njegovoj ženi tradicija i religija kameni spoticanja? možda svjesno misli da nije, ali te stvari se znaju ugnijezditi duboko u ljude. i dirigirati ponašanje iznutra...

Eleonore
08.07.2009., 16:21
zašto si baš tri godine dala sebi kao granicu? neke stvari je ipak teško predodrediti, svašta se može dogoditi u međuvremenu.
koliko često se viđate?
mi smo se često viđali... imam dojam da smo svaki tren skupa, sve smo dijelili i brige i veselja.

A, ne, nisam ja to postavila kao granicu u smislu - ostavit ću ga ako se ne razvede, nego smatram da je naša veza još relativno kratka, pa sam kontala u stilu - za nekih tri godine veze jasnije ću vidjeti stvari, ima li tu zbilja materijala za radikalne poteze ili snove o zajedničkom životu treba staviti sa strane.
Viđamo se često, skoro svaki dan i isto dijelimo sve, uvijek znam i kako je proveo dan i kakvi su mu planovi za sutra, ma sve značajno što se u njegovom životu dešava, a o broju sms-ova dnevno, bolje da ne pričam...

keksic
08.07.2009., 16:23
Jedno je imati taj svoj od ostatka svijeta odvojeni balon, drugo je realnost kad te lupi po glavi.

koliko ste skupa?

pa znaš, i o tome sam puno, puno razmišljala, a i pričala s njim.
u svakoj vezi ima nekih problema, nema savršenih odnosa. jedno je kad se tajno sastajemo i dijelimo užitak, smijeh i lakoću, a drugo kad svaki dan dijelite sve, baš sve.

keksic
08.07.2009., 16:25
A, ne, nisam ja to postavila kao granicu u smislu - ostavit ću ga ako se ne razvede, nego smatram da je naša veza još relativno kratka, pa sam kontala u stilu - za nekih tri godine veze jasnije ću vidjeti stvari, ima li tu zbilja materijala za radikalne poteze ili snove o zajedničkom životu treba staviti sa strane.
Viđamo se često, skoro svaki dan i isto dijelimo sve, uvijek znam i kako je proveo dan i kakvi su mu planovi za sutra, ma sve značajno što se u njegovom životu dešava, a o broju sms-ova dnevno, bolje da ne pričam...

da, da, tako sam i ja shvatila... a tada nakon tri godine bit će ti (bar je tako meni) kao da se znate tisuću godina, kao da ste jedno, pogotovo ako uživaš s njime i on s tobom... to je tako slatko, mekano, kao med... to razumijevanje i raspoznavanje srodnih duša.

da se barem nije sve razotkrilo. :(

kad bi se barem vratilo na staro...

Eleonore
08.07.2009., 16:27

Bravo! Točno to i ja kažem - čak ni veze cura/dečko nisu tako neopterećene vanjskim utjecajima kao tajne izvanbračne veze. Mi nemamo roditelje koji bi nam se upletali u vezu, zajedničke kredite, zajedničku djecu... samo jedno drugo.
Zajednički život povlači za sobom dvoje bivših supružnika koji mogu podmetati klipove, moju i njegovu djecu koja nisu naša, zgranutu familiju i okolinu....

Sofi L
08.07.2009., 16:28
koliko ste skupa?

Poznajemo se oko 18 godina.

Kad bi se zbrojilo sve sto smo doista bili skupa do sada, ispalo bi mozda tri godine, maksimalno. Isprekidano je sve nekako bilo, kako rekoh.

keksic
08.07.2009., 16:29
Poznajemo se oko 18 godina.

Kad bi se zbrojilo sve sto smo doista bili skupa do sada, ispalo bi mozda tri godine, maksimalno. Isprekidano je sve nekako bilo, kako rekoh.

kužim...

Eleonore
08.07.2009., 16:30
može biti da su njemu, tvom lj također kao i njegovoj ženi tradicija i religija kameni spoticanja? možda svjesno misli da nije, ali te stvari se znaju ugnijezditi duboko u ljude. i dirigirati ponašanje iznutra...

Sigurno da jesu. On tvrdi da njega to ne bi spriječilo da se razvede, ali tu je kompletna jedna religiozna familija, njihovi kućni prijatelji, okolina - svi bi ga strašno osudili. On tvrdi da se može nositi s time. Ja mislim da on ne zna s čim bi se suočio.

Eleonore
08.07.2009., 16:32
a tada nakon tri godine bit će ti (bar je tako meni) kao da se znate tisuću godina, kao da ste jedno, pogotovo ako uživaš s njime i on s tobom... to je tako slatko, mekano, kao med... to razumijevanje i raspoznavanje srodnih duša

Mi se već sad osjećamo kao da se znamo sto godina i prekrasno nam je zajedno i razumijemo se odlično, ali smatram da će veza za par godina imati još veću dubinu.

keksic
08.07.2009., 16:33
Sigurno da jesu. On tvrdi da njega to ne bi spriječilo da se razvede, ali tu je kompletna jedna religiozna familija, njihovi kućni prijatelji, okolina - svi bi ga strašno osudili. On tvrdi da se može nositi s time. Ja mislim da on ne zna s čim bi se suočio.

mislim da je jako, jako ok da ti to razumiješ možda i bolje od njega.
to su vanjski utjecaji pred kojima većina ljudi poklekne i nije to za osuditi.
pa društvena smo bića. zamisli kako bi se prestravio kad bi se suočio s mogućim odbacivanjem od strane obitelji, prijatelja...

Sofi L
08.07.2009., 16:34
Bravo! Točno to i ja kažem - čak ni veze cura/dečko nisu tako neopterećene vanjskim utjecajima kao tajne izvanbračne veze. Mi nemamo roditelje koji bi nam se upletali u vezu, zajedničke kredite, zajedničku djecu... samo jedno drugo.
Zajednički život povlači za sobom dvoje bivših supružnika koji mogu podmetati klipove, moju i njegovu djecu koja nisu naša, zgranutu familiju i okolinu....

Upravo tako. Moj LJ voli sve to vrlo rado mnoziti s nulom, kad pravi nekakve planove za nas dvoje.

Njemu se cini kao najbolje rjesenje jednostavno krenuti skupa, da ja jednostavno pokupim djecu i dodjem k njemu, ne kaze gdje to k njemu jer je on jos sa suprugom (njegova 'djeca' su u kasnim dvadesetim, a moja jedno teenager, jedno 8 godina) i sve krasno i sve lijepo i sve nakon toga ce cvjetati ruze....
Potpuno je nesvjestan realnosti.
Misli da ce uvijek i sve biti kao u tom nasem balonu.

Ali ne propusti pritisnuti me i ucjenjivati kojekavim rokovima i statijaznam... :(

Znam da sam vrlo umorna. Najradije bih bila sama s djecom, muz mi definitivno odavno ne znaci nista (velikim dijelom proizvod njegovog 'truda').
Treba mi mir, ne mogu ni opisati koliko.

keksic
08.07.2009., 16:34
Mi se već sad osjećamo kao da se znamo sto godina i prekrasno nam je zajedno i razumijemo se odlično, ali smatram da će veza za par godina imati još veću dubinu.

svakako!
kod nas je počelo tako što je bila prejaka kemija koja do sada nije jenjala, a u međuvremenu su se nadogradile na to sve druge divne stvari...
bilo je i kušnji, ali one su tu da nas ojačaju (sad se malo tješim).

Sofi L
08.07.2009., 16:35
Ja mislim da on ne zna s čim bi se suočio.

Eleonore, kuzimo se ti i ja savrseno. :)

Jelda da je naporno jos i njima ponekad morati biti mama? :D

keksic
08.07.2009., 16:36
hm, kako svi mi u krajnjoj liniji puno kalkuliramo i racionaliziramo... :rolleyes:

Eleonore
08.07.2009., 16:40
Znam da sam vrlo umorna. Najradije bih bila sama s djecom, muz mi definitivno odavno ne znaci nista (velikim dijelom proizvod njegovog 'truda').

Potpisujem :top:
Tako se i ja često osjećam, umorna sam, najradije bih živjela sama s djecom, a ova moja veza ako opstane super, ako ne, neću se ubiti.
A mir je nešto što svaki dan cijenim sve više.

Eleonore
08.07.2009., 16:43
Eleonore, kuzimo se ti i ja savrseno. :)

Jelda da je naporno jos i njima ponekad morati biti mama? :D

:grli: Znaš, ovaj moj je onako, dosta macho i di ćeš ti njemu reć da on nešto ne može? A ja se kladim u što hoćeš da bi debelo promijenio ploču da žena sazna za mene i uvuče i rodbinu i prijatelje u rat.

ombia
08.07.2009., 16:44
no, u meni neki osjećaj govori da će mu ipak oprostiti... ne znam. vidjet ćemo. :rolleyes:....

zbog ove situacije idem godinu dana na terapiju, baš zato jer se ne mogu odlučiti... a sada mi je posebno teško.
i opet, nisam sigurna da li bi ostavila muža... velim, ako treba ostavit ću, ali nisam sigurna da li je to pametno. pogotovo zato jer je ljubavnik neodlučan, jer na neki način čeka da ona, njegova draga odluči o njima. takvo što me ne hrabri ni najmanje...

Ako mu oprosti, oprostiti ce mu dijelom (i to velikim!) i zato sto ce se on JAKO truditi oko tog oprosta. A ako se trudi oko toga onda znas na cemu si ti s njim.
Cuj ona se ima svako pravo boriti za njega, vec poradi toga koliko su dugo skupa. Iako ne znam jel joj bas rekao da tebe voli a nju ne :ne zna: jer koliko citam Prevarene, takvo sto rijetko izjavljuju, a pogotovo ne oni koji zele i dalje ostati u braku.
Ujedno preljub je tu da cini dobro. Ako zbog imanja ljubavnika moras na terapiju onda je to veliki alarm.:(

Ako treba? Treba za sto? Kazem ti, iz rakvog razloga se rastavljati je ekspresni put da za manje od godinu dana pozalis razvod. A imajmo na umu da bi se ti razvela ne iz pakla nego iz kako pises - solidnog braka. I usla u tko zna sto s covjekom koji se ni ne bori za tebe.:ne zna:

Moj dragi tvrdi da bi, kad bi ga žena prisilila da bira između nas dvije, izabrao mene. Ja u to ne vjerujem. Ne mislim da mi namjerno laže, nego se jednostavno nije našao u takvoj situaciji (ovo mu je prva izvanbračna veza u životu) i ne može zamisliti kakav je to pritisak.

Vrlo realno mislis.:top:

o tome sam i ja razmišljala. da će se ona boriti za njega.
no, ne mora značiti.
svašta može biti... nismo svi isti. može se dogoditi da se veza izliže... da izgubi želju za njim, za seksom... jer je neće paliti preljubnik?....

gledam sad kako se ponašamo... čas osjećamo jedno, čas drugo.
sve je to normalno, a jednom će se to smiriti.

Ali zelis li ti muskarca koji bi bio tvoj samo zato jer ga zena vise nece?! Jer joj se ogadio kao preljubnik? Gdje je tu gust, da ti dodje jer ga ona nece?
A leprsavosti ce nestati ako se vasa veza ostvari, cisto zato jer je to normaln sljed svake veze. Ali leprsavost zamijene neke druge, postojanije stvari.

Eleonore
08.07.2009., 16:46
hm, kako svi mi u krajnjoj liniji puno kalkuliramo i racionaliziramo... :rolleyes:

Vjeruj mi da mi nekad dođe da sama sebe našamaram ne bi li se prestala toliko opterećivati i smišljati razne scenarije što bi se sve moglo desiti i pokušavati uračunati sve moguće faktore iznenađenja. Stalno nekako mislim da će manje boljeti ako se desi nešto što sam ja već uzela u obzir, kao npr. ovo što se desilo tebi - žena sazna i on se povuče i pritaji. Al sumnjam da se čovjek ikad može dovoljno prirediti na udarac.

Eleonore
08.07.2009., 16:50
Stvarno, Keksić, to sam te i ja htjela pitati - kako znaš da je ženi rekao da te voli? On ti je to rekao?

ombia
08.07.2009., 16:51
i makar me boli sve to, ne mogu ga mrziti. nemam pojma kako da se postavim sada, nemam pojma...

Pa cuj on tu svoju tugu moze i okoncati, ti mu ju ne mozes okoncati.:ne zna: Pored toga radi sebe tuznim, zenu i tebe. I nije neki pozitivac ha?:mig:
Kao deckic u ducanu sa lizalicama pa se ne moze odluciti koja je sladja.

moj lj je rekao da je sve radio iz ljubavi i čudi se kako je mogao stvoriti takav kaos.a?

Hm malo nerealna izjava. Ide varati zenu i ne moze si predociti da ce nastati kaos kad ona za to sazna? Ili je kaosom mislio da nije racunao na tvoje i njegove emocije?

ali s druge strane tako mi je divno s njim, toliko pažnje i ljubavi dobivam da sam u možda naivnom maniru počela sanjariti o nama.

Meni se ucinilo da to i u braku dobivas ili ne?

Ali znamo i nas dvoje cesto zakljuciti kako nikad, kad jednom, i ako, zavrsimo skupa, necemo biti tako lijepo 'na miru' kao sto smo sada kad smo sami.

Naravno. Jer takve veze se odvijaju u jednom polusvijetu, bez racuna za struju, bez zmazanih carapa, bez njega sa temperaturom, smrdi mu iz usta i neopranog...te veze ni ne zive u realnosti, nego u nekom paralellnom svijetu.
Nego, ti si ljubavnika znala i prije braka. Jeste prije braka vec bili skupa? Jer ako da logicno pitanje bi bilo, zasto je onda do braka doslo?

ombia
08.07.2009., 16:57
u tom slučaju tebi je lakše, jer moj lj smatra da je njegova žena lijepa, pametna i dobra....

Hm, takvu je jos teze ostaviti?

Gdje se nalazite? Isto pitanje i za keksic. Mislim kad ljubavnica nije ubracena, obicno se nalaze kod nje, ali u ovakvim slucajevima?
Da odgovorim i za sebe: mi smo se nalazili u stanu njegovog brata kojeg cesto nije bilo u gradu, onda je unajmio jedan drugi stan...a isli smo cesto i u hotele ali onda ne na 2 sata nego bi se nasli popodne jedan dan i bili tamo do podneva drugi dan.

da se barem nije sve razotkrilo. :(
kad bi se barem vratilo na staro...

Znaci mozes si zamisliti da bi mu bila ljubavnica sljedecih 3-4 godine?

:top:

ombia
08.07.2009., 17:01

Nedostaje li ti provesti odmor skupa, otici u kino, restoran?

Sto te sprijecava?

Sofi L
08.07.2009., 17:02
Vjeruj mi da mi nekad dođe da sama sebe našamaram ne bi li se prestala toliko opterećivati i smišljati razne scenarije što bi se sve moglo desiti i pokušavati uračunati sve moguće faktore iznenađenja. Stalno nekako mislim da će manje boljeti ako se desi nešto što sam ja već uzela u obzir, kao npr. ovo što se desilo tebi - žena sazna i on se povuče i pritaji. Al sumnjam da se čovjek ikad može dovoljno prirediti na udarac.

Nisi se nikad ni teorijski pripremala na eventualnost da tvoj muz dozna?

Evo moj je doznao, nasavsi (a bogme se potrudio kopati) par smsova razmijenjenih izmedju Lj i mene. Pa se odjednom pretvorio u izuzetno 'briznog i zainteresiranog muza', sad kad meni to odavno vise nista ne znaci, nego bas suprotno, jako me iritira i smeta.

Eto ti recimo jedna teorijska mogucnost, tek da imas u vidu. :)

Eleonore
08.07.2009., 17:04
Gdje se nalazite?

Ma imamo razne kombinacije, imamo jedan stan kojeg možemo koristiti u susjednom gradu (frend samac koji često nije tu), ponekad auto, ponekad kava u nekom zabitijem kafiću, a bila su ponekad i moja i njegova kuća u kombinaciji.

Eleonore
08.07.2009., 17:06
Nedostaje li ti provesti odmor skupa, otici u kino, restoran?

Idemo i u kino i u restorane, al u drugi grad. A planiramo jednom i otputovati nekud zajedno.

Sofi L
08.07.2009., 17:07
Ombia, da, bili smo kratko skupa prije mog braka. A do mog braka je doslo jer je LJ vec bio u braku, bez ikakve iskazane zelje da to mijenja.

Moj muz koji jednostavno ne da razvod, nece o njemu ni da razgovara i prijeti, dosta perfidno, da ce mi napraviti sve moguce probleme u smislu sto duljeg trajanja procesa, odluke o djeci, je glavni faktor koji me sprjecava da postignem taj dugo zeljeni mir.

Eleonore
08.07.2009., 17:08
Nisi se nikad ni teorijski pripremala na eventualnost da tvoj muz dozna?

A, moj zna, nisi možda čitala sve postove. Kod nas se sve zna i dogovorno živimo kao cimeri.

ombia
08.07.2009., 17:09
Ma imamo razne kombinacije, imamo jedan stan kojeg možemo koristiti u susjednom gradu (frend samac koji često nije tu), ponekad auto, ponekad kava u nekom zabitijem kafiću, a bila su ponekad i moja i njegova kuća u kombinaciji.

To su vec opasne igre.:E Kako si se osjecala u njegovom domu? Jel te bilo strah da zena ne naidje, da susjedi ne vide?
Jel ti bilo cudno na njenom teritoriju? Ono njene sitnice po kuci i to, osjeca se druga zena u prostoru.
Inace da me muz vara ajde sve je za zive, ljude ali da ljubavnicu dovede doma, presudila bi im ja sama, na licu mjesta.

Mrs Flick
08.07.2009., 17:11
Moj dragi tvrdi da bi, kad bi ga žena prisilila da bira između nas dvije, izabrao mene. Ja u to ne vjerujem. Ne mislim da mi namjerno laže, nego se jednostavno nije našao u takvoj situaciji (ovo mu je prva izvanbračna veza u životu) i ne može zamisliti kakav je to pritisak.

Eleonora, prijateljski savjet iz perspektive žene (been there...): takvi nikad ne odluče, mora netko umjesto njih. A kad je odluka tuđa, onda obično ima hrpa nezadovoljstva, na svim stranama.

Imaš PM.

ombia
08.07.2009., 17:13
Ombia, da, bili smo kratko skupa prije mog braka. A do mog braka je doslo jer je LJ vec bio u braku, bez ikakve iskazane zelje da to mijenja.

Moj muz koji jednostavno ne da razvod, nece o njemu ni da razgovara i prijeti, dosta perfidno, da ce mi napraviti sve moguce probleme u smislu sto duljeg trajanja procesa, odluke o djeci, je glavni faktor koji me sprjecava da postignem taj dugo zeljeni mir.

Cek ti si zaista usla u brak imajuci ljubavnika? Ili si tad s ljubavnikom prekinula?
Ovo za mir, ali ni sad ga nemas, a tako zivjeti duze znaci razboljeti se. :(Fizicki se razboljeti. Ako si u Hrvatskoj djeca ionako pripadnu majci. Ti znas bolje cime te jos moze zaskociti, ali svaki teren da se da pripremiti.

demo i u kino i u restorane, al u drugi grad. A planiramo jednom i otputovati nekud zajedn

Vi ste hrabri. Drugi grad nije neka strasna zastita.:mig: Ja zivim u velikom gradu, svejedno smo isli u drugi grad i tamo cim smo izasli iz auta sreli njegovog radnog kolegu.:D
Ali posto tvoj muz zna, od koga se skrivate? Od njegove zene pretpostavljam?

jesenija
08.07.2009., 17:15
doma, presudila bi im ja sama, na licu mjesta.

Kakva bi bila presuda? Sorry, baš sam znatiželjna.:cerek:

Eleonore
08.07.2009., 17:17
To su vec opasne igre.:E Kako si se osjecala u njegovom domu? Jel te bilo strah da zena ne naidje, da susjedi ne vide?
Jel ti bilo cudno na njenom teritoriju? Ono njene sitnice po kuci i to, osjeca se druga zena u prostoru.

Nije me bilo frka za nju da će naići jer nije bila u gradu, a za susjede - pa uvezli smo se u garažu tako da sam ležala na stražnjem sjedalu :mig:
A ovo s teritorijem... točno znaš što pitati :top: nije mi bilo ugodno i što dulje traje veza, sve mi je neugodnije doći u njenu kuću i gledati dokaze njihovog zajedničkog života. On taj dio ne kuži.

Eleonore
08.07.2009., 17:23
Vi ste hrabri. Drugi grad nije neka strasna zastita.:mig: Ja zivim u velikom gradu, svejedno smo isli u drugi grad i tamo cim smo izasli iz auta sreli njegovog radnog kolegu.:D
Ali posto tvoj muz zna, od koga se skrivate? Od njegove zene pretpostavljam?

A gle, mene će teško netko vidjeti s njim baš ono, na hrpi, u krevetu. Ako me netko poznat vidi u restoranu ili kafiću, a nek si misli šta hoće, nikome ne polažem račune. On je taj koji bi više trebao paziti da nas ne vide, a ako on ne brine, što bih ja brinula umjesto njega?
Skrivamo se zbog njegove žene, a i zbog zlobnih jezika. Ne moraju svi znati za dogovor mene i mog muža i kako mi živimo.

ombia
08.07.2009., 17:24
Kakva bi bila presuda? Sorry, baš sam znatiželjna.:cerek:

Recimo da bih sljedecih par godina nakon toga ja provela na racun drzavnog smjestaja i hrane. A oni bi imali ona povlastena parking mjesta.

A ovo s teritorijem... točno znaš što pitati :top: nije mi bilo ugodno i što dulje traje veza, sve mi je neugodnije doći u njenu kuću i gledati dokaze njihovog zajedničkog života. On taj dio ne kuži.

Da muskarci to zaista ne kuze.:ne zna:

ombia
08.07.2009., 17:26
A gle, mene će teško netko vidjeti s njim baš ono, na hrpi, u krevetu. Ako me netko poznat vidi u restoranu ili kafiću, a nek si misli šta hoće, nikome ne polažem račune. On je taj koji bi više trebao paziti da nas ne vide, a ako on ne brine, što bih ja brinula umjesto njega?
.

Da.
Kad su nas vidjeli u restoranu neki znanci ja sam mogla reci par stvari, takav mi je posao da kontaktiram sa jako puno ljudi, cesto odemo nesto pojesti, pa sam politicki aktivna pa je to mogao biti netko tko sponzorira neki projekt.
Imam idealan job za muljanje, nema fiksnog radnog vremena itd.

Eleonore
08.07.2009., 17:28
I moj dragi ima posao idealan za muljanje, a ja mužu ne moram muljati, pa se tako uspijevamo jako često viđati.

Sofi L
08.07.2009., 17:29
Cek ti si zaista usla u brak imajuci ljubavnika? Ili si tad s ljubavnikom prekinula?
Ovo za mir, ali ni sad ga nemas, a tako zivjeti duze znaci razboljeti se. :(Fizicki se razboljeti. Ako si u Hrvatskoj djeca ionako pripadnu majci. Ti znas bolje cime te jos moze zaskociti, ali svaki teren da se da pripremiti.

Da, imam ja vec i fizicke simptome, rekla sam to u jednom postu prije. :(

Kad sam usla u brak, LJ i ja smo se rastali. Da bismo se opet nekoliko godina kasnije nasli. Rekoh vec, kao nekakva rijeka ponornica.

Eleonore, sorry sto nisam dovoljno pazljivo citala tvoje postove. :) Nisam shvatila da ti muz zna.

Eleonore
08.07.2009., 17:32
Ma nema frke, Sophia, ko bi sve pohvatao. Nego, što si ti rekla mužu kad ti je vidio sms-ove s LJ?

ombia
08.07.2009., 17:34
Da, imam ja vec i fizicke simptome, rekla sam to u jednom postu prije. :(
Kad sam usla u brak, LJ i ja smo se rastali. Da bismo se opet nekoliko godina kasnije nasli. Rekoh vec, kao nekakva rijeka ponornica.a.

A udala si se jer si voljela muza? Mislim jesi prekinula sa ljubavnikom pa nasla decka, pa hodala pa se udala (logican slijed jel) ili si tek ulaskom u brak prekinula?

Sorry sto nisam vidjela to za zdravlje. Da o tome ti pisem.:(

keksic
08.07.2009., 19:48
Ako mu oprosti, oprostiti ce mu dijelom (i to velikim!) i zato sto ce se on JAKO truditi oko tog oprosta. A ako se trudi oko toga onda znas na cemu si ti s njim.
Cuj ona se ima svako pravo boriti za njega, vec poradi toga koliko su dugo skupa. Iako ne znam jel joj bas rekao da tebe voli a nju ne :ne zna: jer koliko citam Prevarene, takvo sto rijetko izjavljuju, a pogotovo ne oni koji zele i dalje ostati u braku.

ne, nije joj rekao da mene voli, a nju da ne voli. rekao joj je da voli i mene.
ona zna da on voli nju. i ja to znam.
boriti se za ljubav?
zar nije da nju imaš ili nemaš? ne vjerujem u borbu za ljubav, jedno drugo isključuje.
a što se nje tiče, ako se krene boriti, ja to prihvaćam. ne namjeravam isukati mač i otići u bitku. sad se malo metaforički izražavam, ali kužiš što mislim.
bilo bi mi ispod časti boriti se za nekoga tko mene ne želi, za nekoga tko ne želi našu pobjedu.
i doista to mislim.

Ujedno preljub je tu da cini dobro. Ako zbog imanja ljubavnika moras na terapiju onda je to veliki alarm.:(

ovo je dosta složena priča, meni je. ombia, jako složena situacija.
na terapiju sam krenula zato jer me ta ljubav počela lomiti, komadati. nisam je mogla sama sebi objasniti. nisam si mogla razložiti zašto trebam i volim lj-a, ako volim i imam dobrog muža.
napokon sam prihvatila sebe kakva jesam, prihvatila sam tu ljubavnicu u sebi i opustila se, pomirila se s time.
i onda je ona sve otkrila.

Ako treba? Treba za sto? Kazem ti, iz rakvog razloga se rastavljati je ekspresni put da za manje od godinu dana pozalis razvod. A imajmo na umu da bi se ti razvela ne iz pakla nego iz kako pises - solidnog braka. I usla u tko zna sto s covjekom koji se ni ne bori za tebe.:ne zna:

čini se da do toga neće ni doći, jer, pogodi... nitko me i ne traži da se rastanem. :(
on to nije nikad htio ni spomenuo. osim kao nježno šaputanje u krevetu nakon seksa.
izgleda da sam se malo ufurala i da sam si dala mašti krila. :(

Ali zelis li ti muskarca koji bi bio tvoj samo zato jer ga zena vise nece?! Jer joj se ogadio kao preljubnik? Gdje je tu gust, da ti dodje jer ga ona nece?
A leprsavosti ce nestati ako se vasa veza ostvari, cisto zato jer je to normaln sljed svake veze. Ali leprsavost zamijene neke druge, postojanije stvari.

ne, ne želim takvog muškarca.
a kako dani idu sve mi se čini da je on takav.
doma sam tužna, odsutna. muž me pita što mi je, brine se, pita o čemu razmišljam.
ljuta sam sama na sebe sve više.
dala sam se cijela.
ali ok, neću vagati to sad. bilo je prelijepo. i opet bi sve ponovila.

keksic
08.07.2009., 19:50

nemoj to... znaš ona samoispunjujuća proročanstva... e, to ti tako ide. bojiš se, pa ti se ispuni ono čega si se bojala.
budi pozitivna!

keksic
08.07.2009., 19:52
Pa cuj on tu svoju tugu moze i okoncati, ti mu ju ne mozes okoncati.:ne zna: Pored toga radi sebe tuznim, zenu i tebe. I nije neki pozitivac ha?:mig:
Kao deckic u ducanu sa lizalicama pa se ne moze odluciti koja je sladja.

sam priznaje da nije dorastao situaciji. no, meni ga je ipak žao bez obzira što nas povrijeđuje obje.

Meni se ucinilo da to i u braku dobivas ili ne?

da, sad dobivam. ali bio je taj period kad je bila velika suša.

keksic
08.07.2009., 19:55
Hm, takvu je jos teze ostaviti?

zar nije?

Gdje se nalazite?

između ostalog, i kod njega doma.

Znaci mozes si zamisliti da bi mu bila ljubavnica sljedecih 3-4 godine?

do kraja života... velim ti, pomirila sam se s ovakvim stanjem stvari.
ali nakon ovoga sada, ne znam, stvarno ne znam.
počeo me razočaravati.

keksic
08.07.2009., 20:08
Stvarno, Keksić, to sam te i ja htjela pitati - kako znaš da je ženi rekao da te voli? On ti je to rekao?

je, rekao mi je to.
i vjerujem da je tako bilo.

Bandori
08.07.2009., 20:08
zar nje vrijeme za jedan ozbiljan razgovor prije sexa?

InventurA
08.07.2009., 20:19
sad stvarno razmišljam...ombia, eleonore i žene čiji muževi znaju... nije vam bed maratonski se sms-ati pred mužem ili 'ladno provesti noć vani? ja svog nekako još uvijek pošteđujem činjenice da imam ljubavnika. ne znam da li radim krivo ili bih pomaknula stvari s mrtve točke da sam eksplicitnija? ima li smisla da se oboje pravimo blesavi kao da se ništa ne događa? jer tu bih JA trebala dati do znanja da se ipak nešto događa, kvragu. a žao mi ga. :(

komunikaciju s LJ obavljam što je besprimjetnije moguće. na sastanke odlazim većinom kad muža nema kući. tj. posao mi dopušta da ekskiviram kad hoću i dok on radi. a i LJ to hvala bogu može pratiti. nalazimo se u stanu kojeg rentamo pola-pola. ja sam od početka htjela sudjelovati u troškovima i nekako mi se to čini normalnim u našoj situaciji.

InventurA
08.07.2009., 20:23

eh da...točno ta misao mi lebdi u malom mozgu. slažem se...iako tako sve ispada kukavički, ne?!

Eleonore
08.07.2009., 21:39
sad stvarno razmišljam...ombia, eleonore i žene čiji muževi znaju... nije vam bed maratonski se sms-ati pred mužem ili 'ladno provesti noć vani? ja svog nekako još uvijek pošteđujem činjenice da imam ljubavnika.

Jok. Nije mi bad. A znaš zašto? Zato što sam u b(m)raku 16 god. I zato što znam da sam dala sve od sebe i započela tisuću razgovora s njim dok se još nešto dalo spašavati, al on nije bio za razgovor i za spašavanje, pustio je nek voda nosi sve. Ja u tom braku nisam imala ni medeni mjesec, nego sam u prvim mjesecima braka ležala na svojoj strani kreveta (njega je smetalo da spavamo jedno uz drugo, nije imao komocije) i pitala se što se to događa s mojim životom. Imala sam nepune 23, a osjećala se kao da imam 73. I razumijem zašto zlostavljane žene ostaju. Mene muž nije fizički zlostavljao, al me ignorirao i odbacivao i ja sam se osjećala kao krpa i nisam imala snage da se pomaknem i da se spasim. Nisam imala snage priznati poraz, pa sam pred roditeljima i svima glumila da je sve ok. I ne, nije mi ga ni malo žao :kava:

InventurA
08.07.2009., 21:56
:) fair enough, Eleonore! jasno i glasno.

da, da...trenutno se vidim tek negdje oko 500.-tog razgovora... još će proći dosta vode ispod mog mosta, čini mi se. mm je inteligentno biće. zna kupovati pažnju sitnicama koje brak znače.

Eleonore
08.07.2009., 21:59
Kao na primjer...?

InventurA
08.07.2009., 22:12
ma on je pažljiv i nježan. on je ustvari savršen, osim što je, budimo iskreni - impotentan. barem sa mnom. a stvarno nisam grda. dapače!

voli se priviti uz mene, kupuje mi cvijeće bez razloga, pomaže u kućanskim poslovima, nosi novce doma, mrzi ići od mene na više od jednog dana, nema poroka...sve u svemu, polako mi počinje djelovati kao neka vrsta emotivne pijavice. nabija mi osjećaj krivnje. savršen je, a ja nisam zadovoljna. :( :rolleyes:

Eleonore
08.07.2009., 22:15
Hm, moj se baš nije trudio oko mene, štoviše, da bi izbjegao razgovor o seksu i seks sam, izbjegavao je sve dodire, a i sve manje je razgovarao sa mnom.

Eleonore
08.07.2009., 22:15
Paradoksalno je što on i dan danas tvrdi da sam ja njemu fizički privlačna. Tko je tu lud?:confused:

Eleonore
08.07.2009., 22:17
Ej, sad sam se sjetila nešto... rekla si da ste zajedno 10 god, a da je on seks. disfuncionalan 8. Što je bilo u one prve dvije godine?

InventurA
08.07.2009., 22:26
Ej, sad sam se sjetila nešto... rekla si da ste zajedno 10 god, a da je on seks. disfuncionalan 8. Što je bilo u one prve dvije godine?

ah, bilo je nekako mlako...mada bi to nekoj drugoj ženi možda bilo sasma u redu. on je imao čak pomalo i iskrivljen doživljaj seksualnosti, vezano uz religijsku indoktrinaciju. podosta inhibicija, nije bogznakako maštovit, prenježan...

s druge strane, za mene u seksu nema granica. volim grubi seks, pače - što siroviji. da se puca sa svih strana. nekako sam ga imala u planu preobratit, kad ono totalni raspad sustava. nije rijetko da se pitam u kojoj mjeri sam ga ja preplašila i sama skrivila stvari? on tvrdi da nisam...

InventurA
08.07.2009., 22:28
ček, ti se nikada nisi seksala s mužem, ili? uf... :confused:

ombia
08.07.2009., 22:29
ne, nije joj rekao da mene voli, a nju da ne voli. rekao joj je da voli i mene.
ona zna da on voli nju. i ja to znam.
boriti se za ljubav?
zar nije da nju imaš ili nemaš? ne vjerujem u borbu za ljubav, jedno drugo isključuje.a.

Ni ja ne vjerujem u borbu za ljubav ali ako on i jnju voli onda se ne mora boriti za ljubav, ali za paznju mozda da...:ne zna:

U vezi terapije, ako nije preintimno, sto je rekao terapeut u vezi te potrebe?

zgleda da sam se malo ufurala

Da...

A za ovo dala si se cijela, pa ne znam u ljubavnom odnosu se ne mozes dati cijela, mozda emotivno ali fizicki ne....cijela se dajes osobi s kojom zivis, pod pretpostavkom da tu osobu volis. A da te boli, vjerujem da da. Sto, jel se on uopce javlja, jel zeli pricati?

InventurA
08.07.2009., 22:30
Paradoksalno je što on i dan danas tvrdi da sam ja njemu fizički privlačna. Tko je tu lud?:confused:

možda mu stvarno jesi, ali on fizičku i seksualnu privlačnost uspješno odvaja.

Eleonore
08.07.2009., 22:33
Volimo isto :five:
Mi smo živjeli jednu godinu zajedno kao studenti i tad je seks bio ok, često i žestoko, a onda je on odustao od faksa i vratio se k starcima, te smo se rjeđe viđali i seks, osim što se prorijedio, je spao na 1-2-3-gotovo. Mislila sam da će se to srediti u braku kad budemo imali svo vrijeme svijeta za sebe. Al vraga. Kad sam mu ja pokušala objasniti da dvaput mjesečno po 5 min (predigra uključena) meni nije baš ludi provod, e onda je stvarno sve otišlo u klinac.

Eleonore
08.07.2009., 22:36
Ej, Ombia, tebe sam htjela nešto pitati... ne znam cijelu tvoju priču, tek djeliće, ali shvatila sam kao da ti nisi željela živjeti s LJ? Jesam li nešto krivo povezala?

InventurA
08.07.2009., 22:38
Volimo isto :five:
Mi smo živjeli jednu godinu zajedno kao studenti i tad je seks bio ok, često i žestoko, a onda je on odustao od faksa i vratio se k starcima, te smo se rjeđe viđali i seks, osim što se prorijedio, je spao na 1-2-3-gotovo. Mislila sam da će se to srediti u braku kad budemo imali svo vrijeme svijeta za sebe. Al vraga. Kad sam mu ja pokušala objasniti da dvaput mjesečno po 5 min (predigra uključena) meni nije baš ludi provod, e onda je stvarno sve otišlo u klinac.

hm, strašna dinamika! :D pa jel on osvijestio razlog zbog kojeg je izgubio interes za seks?

moj čak i nije bio aseksualan, baš suprotno. znam da je tim više bio nabrijan jer se pokušavao obuzdati...pa kad više ne bi mogao, onda možeš zamislit koliko bi mu trebalo da svrši. skroz neprirodno. blokade kako god okreneš.

Eleonore
08.07.2009., 22:38
možda mu stvarno jesi, ali on fizičku i seksualnu privlačnost uspješno odvaja.

Ne znam ja šta on odvaja, inače, on ti nema drugu (iako bih ja voljela da ima), on se izgleda drži one da je masturbiranje seks sa najdražom osobom na svijetu :lol:

keksic
08.07.2009., 22:40
Ni ja ne vjerujem u borbu za ljubav ali ako on i jnju voli onda se ne mora boriti za ljubav, ali za paznju mozda da...:ne zna:

da, postoje valjda više vida te "borbe", jedan od njih je da uplašeno čeka što će ona učiniti... pazi na svaki svoj korak da je ne bi uzrujao dodatno. to me malo smeta, ali što ću. valjda tako treba biti. :(

U vezi terapije, ako nije preintimno, sto je rekao terapeut u vezi te potrebe?

još nije točno detektirao odakle mi zapravo ta potreba. rekao mi je da sam "divlja žena", russellova "savage woman", pomalo neobuzdana i dosljedna sebi u kršenju određenih pravila... ali zapravo da sve dolazi od djetinjstva... a ovo je moja potraga za ljubavi koja mi je bila uskraćivana. meni to zvuči nekako preklišejizirano... ali vidjet ćemo... sutra imam terapiju pa ću mu reći ove novosti koje su se dogodile u međuvremenu.

A za ovo dala si se cijela, pa ne znam u ljubavnom odnosu se ne mozes dati cijela, mozda emotivno ali fizicki ne....cijela se dajes osobi s kojom zivis, pod pretpostavkom da tu osobu volis. A da te boli, vjerujem da da. Sto, jel se on uopce javlja, jel zeli pricati?

kako to misliš da se ne možeš dati fizički cijela?

no, dobro...

sinoć smo se vidjeli. pričali, ja plakala. grcala.
on tužan.
sve je toliko, toliko drugačije nego ikad.
grlili smo se kao dvoje očajnika... kao da nam je to zadnje, ali tužno.
na žalost otkad je ona doznala za nas ne javlja se osim kad je siguran da ona neće ništa skužiti, kad nje nema blizu, zapravo.
osjećam se nekako prepuštena sebi, svojim mislima... kao da ga nije briga što je sa mnom i kako mi je...

Eleonore
08.07.2009., 22:41
hm, strašna dinamika! :D pa jel on osvijestio razlog zbog kojeg je izgubio interes za seks?

Uuuuuuuu, vjeruj mi da bih ja to i dan danas jako voljela znati. Možda bi moj brak išao sasvim drugim tijekom da je seks bio ok. Al nikad, NIKAD mi nije znao odgovoriti na to pitanje.

ombia
08.07.2009., 22:41
zar nije?

između ostalog, i kod njega doma.

do kraja života... velim ti, pomirila sam se s ovakvim stanjem stvari.
ali nakon ovoga sada, ne znam, stvarno ne znam.
počeo me razočaravati.

Pa je, to sam i napisala.
Ovo za doma - uf pa kako su smioni ti vasi, a i vi imate zeludac ici doma.:ne zna:

Ali nisi se pomirila da bi mu bila stalno ljubavnica. Mozda to mislis, ali da si se ti time pomirila ne bi sad patila.:mig: Ne bi uopce isla mastati o zajednickom zivotu. Mislim da bi za manje od godinu dana opako patila pa i da zena nije saznala.

sad stvarno razmišljam...ombia, eleonore i žene čiji muževi znaju... nije vam bed maratonski se sms-ati pred mužem ili 'ladno provesti noć vani? ja svog nekako još uvijek pošteđujem činjenice da imam ljubavnika. ne znam da li radim krivo ili bih pomaknula stvari s mrtve točke da sam eksplicitnija? ima li smisla da se oboje pravimo blesavi kao da se ništa ne događa? jer tu bih JA trebala dati do znanja da se ipak nešto događa, kvragu. a žao mi ga. :(

komunikaciju s LJ obavljam što je besprimjetnije moguće. na sastanke odlazim većinom kad muža nema kući. tj. posao mi dopušta da ekskiviram kad hoću i dok on radi. a i LJ to hvala bogu može pratiti. nalazimo se u stanu kojeg rentamo pola-pola. ja sam od početka htjela sudjelovati u troškovima i nekako mi se to čini normalnim u našoj situaciji.

Mene si malo pobrkala, ja sam rastavljena, a ni sa ljubavnikom nisam. A muz je znao na kraju. Ma znao je i na pocetku, ali nije zelio znati.:ne zna: Ali nisam bas dosla doma i rekla - eto ja bila u preljubu, sto cemo vecerati?

A sms-ove mrzim, tlaka me tipkati, mozda sam poslala u cijelom zivotu 50 sms-ova, znaci zadnjih 10 godina. A ljubavniku sve skupa tri komada i to kad je dobio je mislio da je bozic i uskrs skupa. :D
Za nocna izbivanja - ja sam i prije cesto nosila kod prijateljice ili isla na workshopove od dan dva, kod mene je to svo vrijeme uobicajno.
Pa i sad kad odem van nocu, prespavam kod prijateljice ili ona kod mene, vec prema tome gdje izadjemo i gdje nam je blize ici spavati.
Tako da sam ja u to vrijeme bila zaista diskretna. Koliko sam mogla.

Ti si bas pravedna, cak sudjelujes u troskovima.:D A nisu stanarine male, lako ti je sakriti tu stavku u budzetu?
Inace meni nije padalo na pamet da sudjelujem u troskovima, on je zaradjivao vise od mene. A i ne moram biti bas toliko emancipirana.

A tko cisti taj vas stan, isto skupa?:mig:

keksic
08.07.2009., 22:43
Ne znam ja šta on odvaja, inače, on ti nema drugu (iako bih ja voljela da ima), on se izgleda drži one da je masturbiranje seks sa najdražom osobom na svijetu :lol:

cure moje, čitam vas i jedva da mogu povjerovati da postoje takvi tipovi.
vama bi i crkva dala rastavu zbog - nekonzumiranja braka... :rolleyes:

keksic
08.07.2009., 22:48
Pa je, to sam i napisala.
Ovo za doma - uf pa kako su smioni ti vasi, a i vi imate zeludac ici doma.:ne zna:

Ali nisi se pomirila da bi mu bila stalno ljubavnica. Mozda to mislis, ali da si se ti time pomirila ne bi sad patila.:mig: Ne bi uopce isla mastati o zajednickom zivotu. Mislim da bi za manje od godinu dana opako patila pa i da zena nije saznala.

kad sam počela ići kod njega, nje njie bilo tu, bila je u drugom gradu poslovno odsutna. i tako godinu dana. kad se vratila već smo se bili zakačili jedno za drugo.
ma nije tako strašno kao što misliš... neki rade bauk od stana, kreveta. ali nije to odar ili oltar. barem je takav moj stav...
osobno, bilo bi mi zgodnije da smo se nalazili u nekom hotelčiću, ali on se bojao da ga ne prepoznaju... doduše, i šetali smo zajedno, išli na more, nalazili se vani, nakoncertu, disku...

tko zna... možda bi se sve to razvodnilo... možda bi ja odustala... nekako sam skužila da nema pravila...

InventurA
08.07.2009., 22:48

ako se bez pardona mastrubira + fizički mu se sviđaš...pa kako će imati drugu?! ne bi ni bilo logično. pobrkani lončići. ali tko zna? možda bi te ugodno iznenadilo da znaš da barem misli na tebe dok ubija pijevca. jooooj, grozni su...

Eleonore
08.07.2009., 22:49
osjećam se nekako prepuštena sebi, svojim mislima... kao da ga nije briga što je sa mnom i kako mi je...

Poznat mi je taj osjećaj... drži se, Keksić, okreni se i ti sebi i budi si najvažnija, vidiš kako se muškarci znaju pobrinuti za sebe? Zadrmala mu se jedna od dvije stolice na kojoj sjedi i vidi ga sad...

ombia
08.07.2009., 22:50
Hm, moj se baš nije trudio oko mene, štoviše, da bi izbjegao razgovor o seksu i seks sam, izbjegavao je sve dodire, a i sve manje je razgovarao sa mnom.

A zbog cega? Jel zato sto sa tim kratkim losim seksom nisi bila zadovoljna, a njemu se nije dalo mijenjati?

Ej, Ombia, tebe sam htjela nešto pitati... ne znam cijelu tvoju priču, tek djeliće, ali shvatila sam kao da ti nisi željela živjeti s LJ? Jesam li nešto krivo povezala?

Nisi.

kako to misliš da se ne možeš dati fizički cijela? .

Pa ako si s nekim u braku i s nekim se budis i lijezes, onda se nisi nekome dala 100%, tj. onda to nije ono jedinstvo koje klasicna veza ima.
Nisi s njim kad je bolestan, nervozan, ne kuhate skupa, te sitne stvari...

sve je toliko, toliko drugačije nego ikad.
grlili smo se kao dvoje očajnika... kao da nam je to zadnje, ali tužno.
na žalost otkad je ona doznala za nas ne javlja se osim kad je siguran da ona neće ništa skužiti, kad nje nema blizu, zapravo.
osjećam se nekako prepuštena sebi, svojim mislima... kao da ga nije briga što je sa mnom i kako mi je..

Briga ga je, vjerujem. Ali ga je ipak malo vise briga kako je njoj.

keksic
08.07.2009., 22:53
Poznat mi je taj osjećaj... drži se, Keksić, okreni se i ti sebi i budi si najvažnija, vidiš kako se muškarci znaju pobrinuti za sebe? Zadrmala mu se jedna od dvije stolice na kojoj sjedi i vidi ga sad...

prolazi mi kroz glavu ovo... kako to kad im damo srce na dlanu oni to ne znaju cijeniti? :rolleyes:
stvarno sam se trudila biti što iskrenija, bez ikakve želje i potrebe za manipulacijom kad tamo... smola.

ombia
08.07.2009., 22:54
Uuuuuuuu, vjeruj mi da bih ja to i dan danas jako voljela znati. Možda bi moj brak išao sasvim drugim tijekom da je seks bio ok. Al nikad, NIKAD mi nije znao odgovoriti na to pitanje.

I kod mene isto.

kad sam počela ići kod njega, nje njie bilo tu, bila je u drugom gradu poslovno odsutna. i tako godinu dana. kad se vratila već smo se bili zakačili jedno za drugo.
ma nije tako strašno kao što misliš... neki rade bauk od stana, kreveta. ali nije to odar ili oltar. barem je takav moj stav...
osobno, bilo bi mi zgodnije da smo se nalazili u nekom hotelčiću, ali on se bojao da ga ne prepoznaju... doduše, i šetali smo zajedno, išli na more, nalazili se vani, nakoncertu, disku...

tko zna... možda bi se sve to razvodnilo... možda bi ja odustala... nekako sam skužila da nema pravila...

Da stavovi nam se razlikuju, ali to je o.k. Ne radim ja bauk od svog doma, ali je to za mene moja oaza, da moje sveto mjesto :), gnijezdo koje sam sa ljubavlju savijala, ali da sevi drugu zenu na nasem krevetu u nasem carstvu, napravila bih od oba invalide bez griznje savjesti. Ne zato sto je varao, nego nacin na koji je ucinio.:flop: I tu vidim njegovu krivicu. On te dovodi doma, ne provaljujes jel.

Da i mi smo puno izlazili, restoran ma skoro svaki put, kino, izleti....a uplatio je i odmor ali smo prije toga prekinuli.

Eleonore
08.07.2009., 22:55
Ombia, ako vam je bilo lijepo zjedno, ako si ga voljela, kako si uspjela suzbiti razvoj želje za zajedničkim životom? Sorry, ne znam ni koliko je trajala ta veza...

keksic
08.07.2009., 22:57
cure drage, od srca vam hvala na podršci, sad mi je stvarno, stvarno lakše kad mogu malo odmaknuti se od same sebe...

Eleonore
08.07.2009., 22:59
A zbog cega? Jel zato sto sa tim kratkim losim seksom nisi bila zadovoljna, a njemu se nije dalo mijenjati?

Gle, on ti je razvio i problem s preuranjenom ejakulacijom (sa mnom, dakako)koji ga je mučio, ali on nije tražio pomoć i nije se htio liječiti, nego je mene odgurnuo od sebe. Zašto - ne znam ni dan danas.

ombia
08.07.2009., 23:01
Ombia, ako vam je bilo lijepo zjedno, ako si ga voljela, kako si uspjela suzbiti razvoj želje za zajedničkim životom? Sorry, ne znam ni koliko je trajala ta veza...

Nisam ga ja voljela. Cak sumnjam i dal sam uopce bila zaljubljena. :ne zna:
Ili je to bila zaludjenost zbog seks. privlacnosti.
Ali ljubav u tih par mjeseci? On je bio dobar kao ljubavnik, kao zivotni partner - ne, takvoga ga nisam htjela i sto mu je zena tolerirala ja mu ne bih nikad i to sam mu direktno i rekla.
On se mislio kad se on rastane ja cu mu odmah doletjeti u narucje i odmah cemo se useliti skupa i stan nam je bio nasao :rolleyes: i djecu planirao, a sa tadasnjom zenom nije zelio imati djece, oni su se pred brak dogovorili da nece imati potomstva.
Jednostavno radio je razanj bez zeca. I na kraju bio i uzasno naporan, stalkao, ma svasta, jedva sam ga se rijesila. Ne zalim ali malo je zagorcao ono lijepo jer se ponasao kao neki klinac. Te on nece drame, moli za decentnost jer on je bio javna osoba, a na kraju on meni napravi kazaliste usred restorana :eek:. Ma.

Eleonore
08.07.2009., 23:02
cure drage, od srca vam hvala na podršci, sad mi je stvarno, stvarno lakše kad mogu malo odmaknuti se od same sebe...

:grli: Meni je žao što ti ne mogu reći još koju pametnu, a totalno kužim kako se osjećaš. Do jučer ste bili kao jedno, a sad se on odmaknuo od tebe i pretpostavljam da ti nije baš jednostavno zabaviti misli nečim drugim osim beskrajnog pretumbavanja kako i zašto i što će biti.

ombia
08.07.2009., 23:05
Ja mislim da je bolje da je to saznala sad nego nakon rastave, tko zna mozda bi se on i dalje neckao i jos i vracao zeni e to je tek pakao. A super je i sto ide na terapiju, bas sad joj treba pomoc.

Eleonore
08.07.2009., 23:05
On se mislio kad se on rastane ja cu mu odmah doletjeti u narucje i odmah cemo se useliti skupa i stan nam je bio nasao :rolleyes: i djecu planirao, a sa tadasnjom zenom nije zelio imati djece, oni su se pred brak dogovorili da nece imati potomstva.
Jednostavno radio je razanj bez zeca. I na kraju bio i uzasno naporan, stalkao, ma svasta, jedva sam ga se rijesila. Ne zalim ali malo je zagorcao ono lijepo jer se ponasao kao neki klinac. Te on nece drame, moli za decentnost jer on je bio javna osoba, a na kraju on meni napravi kazaliste usred restorana :eek:. Ma.

Opa, sapunica! :kokice:
Sad si sama i dobro ti je ili bi htjela naći nekoga s kim bi mogla dijeliti život?

InventurA
08.07.2009., 23:06
Ti si bas pravedna, cak sudjelujes u troskovima.:D A nisu stanarine male, lako ti je sakriti tu stavku u budzetu?
Inace meni nije padalo na pamet da sudjelujem u troskovima, on je zaradjivao vise od mene. A i ne moram biti bas toliko emancipirana.

A tko cisti taj vas stan, isto skupa?:mig:

znam da si sada rastavljena, ali znam i da je tada bio slični slučaj kao s Eleonorom i sa mnom, pa sa što više strana čujem - to bolje.

što se tiče stanarine, uopće nije big deal. stan je iznajmio od poznanika za jako povoljne novce, malen je + nismo u Zagrebu, tako da je ta stavka ravna jednom kvalitetnijem ručku za dvoje u restoranu. inače ni ja ne bih bila emancipirana, to sigurno! :) ovako se nekako bolje osijećam. taj čovjek mi je ipak bio totalni stranac. ušli smo skupa ustvari u jedan projekt, svako sa svojim očekivanjima.

tko čisti stan? :) ma ustvari ne pravimo veliki nered. najvažnije je imati puuuuno posteljine, jer se konstantno pere. vešmašina je moja najbolja prijateljica. pa malo obrišem podove, mahnem po prašini - i to je to. tamo niti jedemo niti išta drugo. ne znam, nije mi neki napor to počistiti. :ne zna:

Eleonore
08.07.2009., 23:10
Ali ljubav u tih par mjeseci?

Bili ste zajedno par mjeseci i on se razveo radi tebe?? Jebemumiša, pa ti si fatalna žena :top:

InventurA
08.07.2009., 23:15
i djecu planirao, a sa tadasnjom zenom nije zelio imati djece, oni su se pred brak dogovorili da nece imati potomstva.

ovo je zanimljivo! ne znam ni sama kako da si protumačim. možda je onda s tobom blefirao. a možda mu je zaista prva žena "blokirala" potomstvo.

Eleonore
08.07.2009., 23:16
Moj dragi je kontao da iznajmi stan za nas, al ja sam mu ispričala priču mog kolege koji je imao takvo iskustvo i kaže da kad iznajmiš stan u zgradi, uvijek ima bakica koje nemaju pametnijeg posla nego gledati kroz špjiunku ko kad ulazi i izlazi iz stana i da skuže ljubavnike.

ombia
08.07.2009., 23:17
Opa, sapunica! :kokice:
Sad si sama i dobro ti je ili bi htjela naći nekoga s kim bi mogla dijeliti život?

Nisam sama. Ali ne zivim s nikim.

Bili ste zajedno par mjeseci i on se razveo radi tebe?? Jebemumiša, pa ti si fatalna žena

Nisam fatalna ali sam valjda za njega to bila :ne zna:, a to sa rastavom me iznenadio i to neugodno. I otisao je iz zemlje i sve i ja mislila mir i nakon pol godine od prekida on se opet javio. I stalkao. Pa nije bas cist jel, bez obzira na sve njegove pozicije. Pa sam ga prijavila.

InventurA - mozda sam propustila, kako ste se upoznali?

vešmašina je moja najbolja prijateljica. pa malo obrišem podove, mahnem po prašini - i to je to

Znaci ti? :D Ma vi ste neke savrsene ljubavnice, ja sam bila ropsijasta dosta.

A kad pocistis? Udjes prije njega u stan ili ti cistis a on gleda tv? Pitam jer je to jako vazno ako se odlucis na buduci zivot.:mig:

ombia
08.07.2009., 23:20
Bili ste zajedno par mjeseci i on se razveo radi tebe?? Jebemumiša, pa ti si fatalna žena :top:

Iz iskustva mene i mojih prijateljica sa ljubavnickim iskustvom: ili se rastanu relativno brzo ili uopce ne.:mig:

Jer dok je zaludjen i sve je frisko, poslije pocne uzimati stvari zdravo za gotovo.

ovo je zanimljivo! ne znam ni sama kako da si protumačim. možda je onda s tobom blefirao. a možda mu je zaista prva žena "blokirala" potomstvo.

Mozda je blefirao. Ne znam. :ne zna:

Moj dragi je kontao da iznajmi stan za nas, al ja sam mu ispričala priču mog kolege koji je imao takvo iskustvo i kaže da kad iznajmiš stan u zgradi, uvijek ima bakica koje nemaju pametnijeg posla nego gledati kroz špjiunku ko kad ulazi i izlazi iz stana i da skuže ljubavnike.

Pa da i skuze, sto, znaju im adrese i brojeve telefona? Pa iznajmis negdje gdje te nitko ziv ne zna. Ja i dalje mislim da je opasnije to obavljati u vlastitom domu.:ne zna:

Eleonore
08.07.2009., 23:21
Ma vi ste neke savrsene ljubavnice, ja sam bila ropsijasta dosta.

Pa ja baš čitam ovo i sve mi se više čini da je to pravi pristup, tolike se pate da razvedu ljubavnike, sve fino, cici-mici - ti rospijasta, a on se razveo, nisi ga morala ni pitat da se razvede. Šala :D

InventurA
08.07.2009., 23:24

ooo daaaa...prva slika koja mi je pala na pamet kad je rekao da bi uzeli stan bila je moja susjeda koja mi je furt morala pošpotati "ono dvoje kaj se dolaze ševiti na 6. kat."

već nakon par puta skužila sam glavnu babu u ulazu gdje nam je ilegalno gnijezdo i da mu (da, muško je!) je sve jasno što se događa. ah, nek se rajca stari...neću se uopće opterećivati. kad znam da je doma - namjerno jače podviknem! :D

Eleonore
08.07.2009., 23:25
Pa da i skuze, sto, znaju im adrese i brojeve telefona? Pa iznajmis negdje gdje te nitko ziv ne zna. Ja i dalje mislim da je opasnije to obavljati u vlastitom domu.:ne zna:

Ma mi smo u relativno malom gradu, teško bi bilo naći posve sigurnu zgradu gdje nitko nikoga ne zna, bar iz viđenja. Al na kraju ćemo to morati učiniti.

Eleonore
08.07.2009., 23:27
neću se uopće opterećivati. kad znam da je doma - namjerno jače podviknem! :D

Eleonore
08.07.2009., 23:29
Iz iskustva mene i mojih prijateljica sa ljubavnickim iskustvom: ili se rastanu relativno brzo ili uopce ne.

Potpisujem. Moja prijateljica (neudana) čekala svog da se razvede 7 godina :eek: I nije dočekala. On se danas voda sa ženom za rukicu, ona već godinama sama i puna nepovjerenja prema muškom rodu.

ombia
08.07.2009., 23:31
Ma mi smo u relativno malom gradu, teško bi bilo naći posve sigurnu zgradu gdje nitko nikoga ne zna, bar iz viđenja. Al na kraju ćemo to morati učiniti.

Mislila sam na drugi grad, ako ste u malom gradu, nesto kao onaj stan koji imate na koristenje.

A za ovo drugo - cuj ja sam doma bila godinama mila i uvidjavna i sto sam imala od toga? Figu. Ovako sam si rekla e sad cu raditi samo ono sto me volja i sto sam ja bila drskija to je on bio zaljubljeniji.:ne zna:
Sjecam se da sam jednu noc bila sa frendicama na cagi i poslala mu jedan od ona tri sms-a jel, on je dosao u roku pola sata tamo, a bilo je debelo preko ponoci i rekao je da je vec lezao u krevetu. Sto je zeni rekao kamo ide tako dotjeran, pojma nemam. E da ja sam se na kraju nasla s njegovom zenom, kad je on njoj rekao da se razvodi, ugodna osoba.
Ustupke mu nisam radila jer to sam radila u braku, a iste greske ponavljati ne zelim. No i mimo toga sto smo se nalazili kad meni pase i gdje meni pase pa cak i ako je to bilo blizu njegovog stana i ako bi se malo bojao :D - ipak je to na kraju ispalo veza koja je sve samo ne idealna.:mig:

ombia
08.07.2009., 23:34
Potpisujem. Moja prijateljica (neudana) čekala svog da se razvede 7 godina :eek: I nije dočekala. On se danas voda sa ženom za rukicu, ona već godinama sama i puna nepovjerenja prema muškom rodu.

To da. Ili ce se rastati kad ga puca prva zaljubljenost i leptiri, kad misli da nista ljepse u zivotu nije sreo (bez brige, da smo ostali dovoljno dugo i njega bi prosla ta zaludjenost :mig:) ili kad se strasti malo smire, kad sve krene nekim tijekom ce se naviknuti ima zenu, ima ljubavnicu i to je to. Cemu mijenjati kad funkcionira?

InventurA
08.07.2009., 23:35
InventurA - mozda sam propustila, kako ste se upoznali?

viđala sam ga tu i tamo (i on mene) jer smo zalazili na kave u isti kafić. onda sam jednom bila sama, prišao je i doslovce smo za dva sata bili u krevetu. toliko sam bila pukla...ne znam što bi se desilo da me nije uhvatio na lijevoj nozi.

Ma vi ste neke savrsene ljubavnice, ja sam bila ropsijasta dosta.

A kad pocistis? Udjes prije njega u stan ili ti cistis a on gleda tv? Pitam jer je to jako vazno ako se odlucis na buduci zivot.:mig:

a ovdje sam tanka. znam da bi me ombia sad mogla oprati, ali to baš volim. :D ja sam inače dosta konzervasta kad se radi o braku. ja ni svom mužu ne dam da išta radi, osim ako se on baš jako želi osijećati korisnim. uvijek je to na njegovu inicijativu. ne znam, nikada mi nije teško držati sve pod kontrolom...skuhano, oprano, pospremljeno...uopće si ne postavljam ta pitanja. s druge strane, mm puno više radi i zarađuje, a sve više nego velikodušno dijeli sa mnom. dakle - ravnoteža postoji. mi nemamo odvojene kase, jer da imamo, bila bih u zeznutoj situaciji.

to sam valjda pod normalno uzela i s LJ? možda ne bih trebala? a ne znam, meni skroz bedasto da on čisti, jer kaj da ja onda radim? da ja gledam TV i držim noge na stolu? to hoće li on čistiti ili ne mi nije nikakvo mjerilo bračne podobnosti. i da hoće, ja bih ga brzo odučila. :nono:

Eleonore
08.07.2009., 23:39
E da ja sam se na kraju nasla s njegovom zenom, kad je on njoj rekao da se razvodi, ugodna osoba.

Opa! A kako je do toga došlo? :kokice:

InventurA
08.07.2009., 23:42

olakotna okolnost je što se ipak možete koncentrirati na mjesto koje bi manje njega izlagalo. jer tvoj muž već zna. kao što je i sa mnom. više me brine njegova (ljubavnikova) sigurnost.

Eleonore
08.07.2009., 23:44
Mislila sam na drugi grad, ako ste u malom gradu, nesto kao onaj stan koji imate na koristenje.

E, pa to nam služi za prilike kad imamo više vremena za sebe. Al trebalo bi nam nešto ovdje za situacije kad imamo sat-dva, kad si ne možemo priuštiti da potrošimo pola sata na vožnju tamo i pola sata nazad.

Eleonore
08.07.2009., 23:45
olakotna okolnost je što se ipak možete koncentrirati na mjesto koje bi manje njega izlagalo. jer tvoj muž već zna. kao što je i sa mnom. više me brine njegova (ljubavnikova) sigurnost.

Ma ne bi meni bilo drago ni da se neko mom mužu smije iz leđa, zato i ja ipak pazim.

ombia
08.07.2009., 23:48
viđala sam ga tu i tamo (i on mene) jer smo zalazili na kave u isti kafić. onda sam jednom bila sama, prišao je i doslovce smo za dva sata bili u krevetu. toliko sam bila pukla...ne znam što bi se desilo da me nije uhvatio na lijevoj nozi. o:

Pa vi ste teska romantika :cerek:

Opa! A kako je do toga došlo?

Pitala je mene preko njega jel bi me smjela nazvati. Smjela bi. Popricale normalno i to je to. Zao mi je sto ti ne mogu ponuditi senzaciju.:mig:

a ovdje sam tanka. znam da bi me ombia sad mogla oprati, ali to baš volim. :D ja sam inače dosta konzervasta kad se radi o braku. ja ni svom mužu ne dam da išta radi, osim ako se on baš jako želi osijećati korisnim. uvijek je to na njegovu inicijativu. ne znam, nikada mi nije teško držati sve pod kontrolom...skuhano, oprano, pospremljeno...uopće si ne postavljam ta pitanja. s druge strane, mm puno više radi i zarađuje, a sve više nego velikodušno dijeli sa mnom. dakle - ravnoteža postoji. mi nemamo odvojene kase, jer da imamo, bila bih u zeznutoj situaciji.

Opa zao glas me bije.:D Ma gle tebi dobro, meni dobro. Sto ljudi, dvjesto sisa, ili tako nekako.

Razlicite smo ali to je o.k. kod nas u braku smo oboje radili sve, bas sve. Jednako. Drugacije ne zelim funkcionirati. Ali lijepo si napisala, ako on vise radi i vise zaradjuje i oboje uzivate plodove toga onda je to nekako logicno da onaj koji manje radi, vise potegne.
Eto toga mi je i bilo, zao taman se uigrali s te strane organizacija, kucanstvo sve funkcionirlaos avrseno i sad prolazi tlaku s nekim novim ispocetka.:kava:

Zasto bi bila u zeznutoj situaciji da imate odvojene balgajne? I jesi razmisljala kako to promijeniti ako razmisljas o razvodu?

to sam valjda pod normalno uzela i s LJ? možda ne bih trebala? a ne znam, meni skroz bedasto da on čisti, jer kaj da ja onda radim? da ja gledam TV i držim noge na stolu

Oh pa nasla bi si ja nesto, namakala se u kadi ili slicno, ja nisam ni jedan jedini put pocistila taj stan u kojem smo bili, ali oduzila sam se na neke druge nacine. :D

to hoće li on čistiti ili ne mi nije nikakvo mjerilo bračne podobnosti.

A meni jedno od tri glavna mjerila.:D I to i jel zna kuhati.

InventurA
08.07.2009., 23:50
Ma ne bi meni bilo drago ni da se neko mom mužu smije iz leđa, zato i ja ipak pazim.

i to, da. slažem se. uh, al se obziri gomilaju...a samo smo htjele malo i onih zadovoljstava u životu.

ombia
08.07.2009., 23:50
Ima odlicna spisateljica Margaret Atwood, preporucam na temu ljubavnistva njenu knjigu Moral Disorder - duhovit nacin prikaza gl. lika kao ljubavnice.

Inace kako ja sve po PS-u tako sam i za vrijeme preljuba nabavila par knjiga na temu istoga, vise neke autobiografije, ispovjesti, dokumentarce, eh to mi je vec bilo teze sakriti nego ljubavnika.

Eleonore
08.07.2009., 23:56
Pitala je mene preko njega jel bi me smjela nazvati. Smjela bi. Popricale normalno i to je to. Zao mi je sto ti ne mogu ponuditi senzaciju.:mig:

Ma to mi je super, kad ljudi i u takvoj situaciji ostanu civilizirani, zato sam pitala. Ne mogu shvatiti one prevarene žene koje ospu drvlje i kamenje na ljubavnicu, a muža tretiraju, brate, ko da je bio silovan :D

InventurA
09.07.2009., 00:02
haha! sto ljudi - sto ćudi, sto žena - dvjesto sisa! :cice:

Zasto bi bila u zeznutoj situaciji da imate odvojene balgajne? I jesi razmisljala kako to promijeniti ako razmisljas o razvodu?

pa puno manje zarađujem, odn. nikako ne bih mogla preživljavati na svojoj plaći. bih, u slučaju da se opet vratim starcima na grbaču. što je iz jasnih razloga nemoguće. ja sam odrasla, a oni ljudi koji trebaju svoj mir.

to je jedan od najvažnijih razloga zašto se ovog trena ne mogu rastati. ali nekakav radni dogovor stoji da ako se do tada i tada ništa ne promjeni, da će me muž zbrinuti. e sad, da li ću ja pristati da spadnem na sponzorske grane ili ću se potruditi naći plaćeniji posao...nije da ne bih mogla, ali sada radim ono što zaista volim. ako dođe do rastave, morati ću raditi nešto što sigurno neću voljeti, ali će mi se to kompenzirati novcem.

Oh pa nasla bi si ja nesto, namakala se u kadi ili slicno, ja nisam ni jedan jedini put pocistila taj stan u kojem smo bili, ali oduzila sam se na neke druge nacine. :D

A meni jedno od tri glavna mjerila.:D I to i jel zna kuhati.

hehe, slučajno ili ne, LJ mi je od onih frajera što prave nedjeljnu gozbu za užu i širu obitelj. ne samo da ju pravi, nego ju sam i ulovi. vrlo predan gurman. morao je naučiti, kad mu žena nije baš svaki put ostavljala skuhano. :)

ali slaba mu vajda od tih talenata. ni kuhanje ni spremanje za mene ne spada u opis muževih dužnosti. :mig: valjda zato i naletim na seksualno retardirane. a šta bi frajeri dali za jednu takvu radilicu kao što sam ja! pih.

InventurA
09.07.2009., 00:03
Ima odlicna spisateljica Margaret Atwood, preporucam na temu ljubavnistva njenu knjigu Moral Disorder - duhovit nacin prikaza gl. lika kao ljubavnice.

Inace kako ja sve po PS-u tako sam i za vrijeme preljuba nabavila par knjiga na temu istoga, vise neke autobiografije, ispovjesti, dokumentarce, eh to mi je vec bilo teze sakriti nego ljubavnika.

e pa sad je nas par tu u toj fazi! ja bih bila zahvalna za još par preporuka.

btw, muž mi je nedavno poklonio knjigu "Supruge i ljubavnice" od Milane Vuković. to je trebao biti crni humor. :rolleyes:

ombia
09.07.2009., 00:13
... vrlo predan gurman. morao je naučiti, kad mu žena nije baš svaki put ostavljala skuhano. :)

ali slaba mu vajda od tih talenata. ni kuhanje ni spremanje za mene ne spada u opis muževih dužnosti. :mig: valjda zato i naletim na seksualno retardirane. a šta bi frajeri dali za jednu takvu radilicu kao što sam ja! pih.

U mom svijetu muskarac mora nauciti skuhati par jela kako bi se mogao zvati odraslim i punoljetnim, pazi zena mu nije ostavljala jela? :rofl: Jadan. A on njoj, jel se on pobrinuo da ona ne bude gladna? Pa nije se ni ona rodila sa ljubavlju za kuhanjem svaki bozji dan.:D

pa puno manje zarađujem, odn. nikako ne bih mogla preživljavati na svojoj plaći. bih, u slučaju da se opet vratim starcima na grbaču. što je iz jasnih razloga nemoguće. ja sam odrasla, a oni ljudi koji trebaju svoj mir.

to je jedan od najvažnijih razloga zašto se ovog trena ne mogu rastati. ali nekakav radni dogovor stoji da ako se do tada i tada ništa ne promjeni, da će me muž zbrinuti. e sad, da li ću ja pristati da spadnem na sponzorske grane ili ću se potruditi naći plaćeniji posao...nije da ne bih mogla, ali sada radim ono što zaista volim. ako dođe do rastave, morati ću raditi nešto što sigurno neću voljeti, ali će mi se to kompenzirati novcem.

O.k. kuzim kad zena ostane u braku u kojem nije sretna zbog djece i da im ne ugrozi egzistenciju, ali netko bez djece :ne zna: strana mi ta ideja. A sponzorske grane, pa to ti je onda vec sad na snazi ne?:mig:

Sto tebi spada u popis pozeljnih karakteristika muskarca?

ombia
09.07.2009., 00:14
e pa sad je nas par tu u toj fazi! ja bih bila zahvalna za još par preporuka.

btw, muž mi je nedavno poklonio knjigu "Supruge i ljubavnice" od Milane Vuković. to je trebao biti crni humor. :rolleyes:

A ne znam, nije literatura bas na nekim poznatim jezicima a i sumnjam da je ima u Hrvatskoj.:ne zna: Uglavnom nije ni na hrvatskom ni na engleskom. Ja sam nasla tu literaturu da sam trazila sa kljucnim rijecima na mom lokalnom amazonu, cisto kao savjet.

ombia
09.07.2009., 00:15
Komadi laku noc :)

InventurA
09.07.2009., 00:31
U mom svijetu muskarac mora nauciti skuhati par jela kako bi se mogao zvati odraslim i punoljetnim, pazi zena mu nije ostavljala jela? :rofl: Jadan. A on njoj, jel se on pobrinuo da ona ne bude gladna? Pa nije se ni ona rodila sa ljubavlju za kuhanjem svaki bozji dan.:D

ma u pravu si, ali kod njega je situacija još malo žešća nego u mene. njegova žena radi 4 sata, a on 14. njezini prihodi iznose 2 % kućnog budžeta. pa mi se to baš ne čini u redu da ga crknutog ne dočeka večera. ali su mi skroz jasni i prihvatljivi njezini razlozi. iako kontraproduktivni. zapravo, kad gledam njegovu obitelj, kao da ponovno gledam svoje roditelje. kristalno mi je jasan obrazac.

O.k. kuzim kad zena ostane u braku u kojem nije sretna zbog djece i da im ne ugrozi egzistenciju, ali netko bez djece :ne zna: strana mi ta ideja. A sponzorske grane, pa to ti je onda vec sad na snazi ne?:mig:

a ne, sada to nikako nisu sponzorske grane. nahrmbačim se ja za svoje uzdržavanje. :) uključujući brigu za njegovog oca i još nekih sitnica koje možda ne bih bila dužna obavljati. (što mi nije teško niti bih ikada novac smatrala adekvatnom kompenzacijom)

ali egzistencija nije moj glavni motiv ostanka u braku. nikada! samo jedna od otegotnih okolnosti u slučaju rastave. uporno tvrdim kako je mm savršena osoba za mene (isključivši seks) i ja još neko vrijeme neću odustati. sve više u obzir moram uzimati i svoje ev. majčinstvo. e tu sam ja kratka.

Sto tebi spada u popis pozeljnih karakteristika muskarca?

ustvari ništa praktično ni spektakularno. bitno mi je da se osjećam ugodno uz tu osobu. neke općenite ljudske kvalitete koje cijenim - dobronamjernost, iskrenost, i prije svega puuuno pozitivnog raspoloženja, dobre volje i želje za akcijom. mm to sve ima.

i normalno: seks, seks i seks. ali toga nema. :(

InventurA
09.07.2009., 00:33
i meni je bilo ugodno čavrljati. toliko da sam ipak odlučila da neću večeras peglati. :D i ne peče me savjest.

ali ću se zato ustati sat vremena ranije! :rofl:

tea_33
09.07.2009., 01:46

sve mi se nekako čini da bi on i ovce i novce
mozda nisam upravu ali......ako njoj kaze da se zaljubio, nemaju djece ne vidim razloga ostanku u takvom braku.......
ja generalno svom ne vjerujem ni kad mi kaze da je ne voli, ali ni kad kaze da mu je stalo
činjenica je da su komformisti i ne daju se lako pomaknuti u bilo kojem smijeru

tea_33
09.07.2009., 01:50
Indikativan post. Rastala bi se. Ne bi zbog njega. Zbog kog bi se rastala? Čekaš onog Pravog? Ili se rastaješ zbog sebe? U svakom slučaju, on te ne priječi da se rastaneš niti će (do)čekati tu tvoju odluku o rastavi raširenih ruku.

već sam pisala, to sto je on "dalek" nema veze s mojim premisljanjem o razvodu
ja to gledam kao da dvije odvojene stvari
rastava zbog sveg ranije navedenog, mm ne volim, imamo povijest ko "umri muski" 3.....:eek: jedino sto nas veze to su djeca i mozda malo njegovog truda

tea_33
09.07.2009., 01:51

ma šala u jedan nakon ponoći
bilo mi dosadno
a s LJ se nisam čula pet dana

tea_33
09.07.2009., 01:54
Čak je i on puno puta rekao da mu treba ta nada da ćemo jednom živjeti zajedno, da mu to daje snagu, ta nada i ti snovi.

@ombia-pitanje???

zasto na ovakve izjave mene "osuđuješ"?

tea_33
09.07.2009., 01:58

sigurno hoće
kad vas čitam, toliko viđanja, sms-a, razgovora.......zavidim

ali mi trajemo dvije godine i upravo je onako kako pričaš

tea_33
09.07.2009., 02:04
Eleonora, prijateljski savjet iz perspektive žene (been there...): takvi nikad ne odluče, mora netko umjesto njih. A kad je odluka tuđa, onda obično ima hrpa nezadovoljstva, na svim stranama.

Imaš PM.

za ovo veliki potpis

tea_33
09.07.2009., 02:10
Jok. Nije mi bad. A znaš zašto? Zato što sam u b(m)raku 16 god. I zato što znam da sam dala sve od sebe i započela tisuću razgovora s njim dok se još nešto dalo spašavati, al on nije bio za razgovor i za spašavanje, pustio je nek voda nosi sve. Ja u tom braku nisam imala ni medeni mjesec, nego sam u prvim mjesecima braka ležala na svojoj strani kreveta (njega je smetalo da spavamo jedno uz drugo, nije imao komocije) i pitala se što se to događa s mojim životom. Imala sam nepune 23, a osjećala se kao da imam 73. I razumijem zašto zlostavljane žene ostaju. Mene muž nije fizički zlostavljao, al me ignorirao i odbacivao i ja sam se osjećala kao krpa i nisam imala snage da se pomaknem i da se spasim. Nisam imala snage priznati poraz, pa sam pred roditeljima i svima glumila da je sve ok. I ne, nije mi ga ni malo žao :kava:

i za ovo potpis iako moj ne zna ali na veliko sumnja