PDA

View Full Version : Kutak za preljubnice

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

lana10
23.11.2009., 08:32
sorry, bat jebiga - nije ona ni ljubavnica ni preljubnica, jer niti je on u braku, a bormeć ak sam dobro shvatila ni ona više, što znaći da dečec želi nju, nema nekih zapreka, neg si dečec voli malo pricufuknuti nekoga koji će mu biti na rasplaganju...u njegovom ili ne njegovom krevetu i stanju whatever, zajebava jednu i drugu dok ne dođe treća.

Po meni pizdekmksićniškoristi lik koji lijeći neki svoj ego na trenutno rastrojenim i emocionalno okrnjenim ženama.

tea_33
23.11.2009., 08:34
Jutro svima!

da je barem iskrsnula svađa, lakše se nositi s agresijom nego s nečijim duševnim lomom.
uglavnom, nije mi čitao bukvicu, jer očito nije takav tip. više je onaj povlačeći. vidim da je strašno osjetljiv i nježan. više nego što sam ikada mislila da je moguće. tek tada mi se skroz otvorio, rekao da ne može više bez mene, da me voli divljački...nije tu bilo preklinjanja na koljenima, već više - on će učiniti sve da ja budem sretna. a onda opet, kad sam vidjela kako je potonuo, koliko se čvrsto priljepio uz mene i još tako svašta
moj ljubi ne ispituje da li se seksam s mužem. u početku je moju priču vjerojatno shvatio kao - ne seksamo se dovoljno često za moje pojmove. ali kako sam mu polako otkrila sve detalje našeg braka, ništa ne pita. spomenuo mi je da mu odnos ljubavnice s njezinim mužem nikad nije bio problematičan i da smatra normalnim ako se ona seksa s mužem. sada kada voli, navodno mora preispitati ovakav koncept. :D
pomirio bi se ako to mene usrećuje. rekao je da mu je najvažnije da sam ja sretna, s kim god. ali da bi mu bilo teško - bilo bi. stalno mi govori da me ne želi izgubiti, da me voli ..što računa s time da ga volim i što mi svojim ponašanjem pokazuje svoju stvarno smirenu, otvorenu i velikodušnu prirodu.
još uvijek razmišljam koliko smo si fatalni. sve mi se čini sjajnim s njim, ali smeta me nečista situacija. jednostavno nemrem bit objektivna.
ja si mogu misliti ovo ili ono, ali da nije okrenuo mene, okrenuo bi neku drugu. ko što je i prije. pitanje je samo na kojoj će se zaustaviti. dakle, ta strana je njegov problem.
itekako on želi ozbiljnu vezu sa mnom. moli me da ne nestanem

:clint:
jes' ti to meni ukrala ljubija ili su svi serijski isti, kad su se iživili u prošlom životu, naišla fatalna žena i on uz svo svoje svjetsko iskustvo "pali" na malo maženja....:ne zna:

Jbt, ovo je jedino mjesto bez laznih svetica.
NAPOKON DOMA :s

hoćeš se pohvaliti, dati mjere (svoje) ili nek nam mašta radi :mig:

@Ombia-ne znam kako su se poslozile, ali jesu.....samo sam pokupila djecu, napunila kofer i otišla....dosta sam u bivšem domu s djecom, ali s njim i njemu se ne vraćam.

Crodra
23.11.2009., 08:36
Jutro svima!

jes' ti to meni ukrala ljubija ili su svi serijski isti, kad su se iživili u prošlom životu, naišla fatalna žena i on uz svo svoje svjetsko iskustvo "pali" na malo maženja....:ne zna:

...

Jutro svima :kava:

Tea, svi smo mi iste šovinističke svinje. Toga sam se i osobno naslušao u fazama prekida i sl. i to pogotovo u paralelama sa M-ovima :bonk:

Crodra
23.11.2009., 08:39
...
Po meni pizdekmksićniškoristi lik koji lijeći neki svoj ego na trenutno rastrojenim i emocionalno okrnjenim ženama.

Da, sad bu joj bolje "uzvratil" jer sad joj nakon što se zaljubila bu joj priuštio osjećaj "druge violine". I to zato što i on nju je očito zavolio. Sigurno je u međuvremenu pregorio od ljubavi pa je našao tu svoju curu, a sad jer ju voli ju želi povrijediti.
To je to kad je između ljubavi i mržnje granica vrlo tanka, i što je najgore, funkcionira nekontrolirano. Nitko tko može kontrolirati osjećaje, nema prave osjećaje. Zato se i zove "osjećaj".

InventurA
23.11.2009., 08:45
Ne znam zašto žene imaju "problem lokacije" u smislu tuđeg terena, stana, kreveta, a sa nečijim mužem nemaju problem. Pimpač smiješ očešati, ali plahtu ne? :lol:
Obično se kaže da je ženama sa sex potreban razlog, a muškarcima lokacija. Tu ispada obrnuto :D
To kaj se prasneš u krevetu njegove zakonske je najmanje to što je to događaj u njihovom krevetu. Ja sam doživio čak da moram i na svekrvinom krevetu. Pa kaj? Krevet, krevet. Mislim da je više vama problem tog osjećaja tuđeg terena, nego lošeg osjećaja zato što zakonskoj kao činite nažao.

ako gledam iz aviona, licemjerne smo, da. al kad se opet spustim međ lopove, moramo si i mi uvest nekog reda u butigu. to je jednostavno osjećaj...

nisam, nisam! moj otkad je sa mnom nije išao na dugi put prek brdovitog Balkana! inače bi ga tražila da položi račune. :)

Ruana
23.11.2009., 08:47
Nema smilsa držati nekom moralku, čak po pitanju gdje su "ono" radili, a kamoli što su radili. Uostalom, nije ona njemu došla na silu, nego ju je on očito dopeljal k sebi.

Ne, ja sebe ne smatram nikakvom moralnom vertikalom i iste ne namjeravam ni djeliti.
No ovdje se radi o nekakvim osnovama pristojnog ponašanja. To što sam preljubnica i nečija ljubavnica, ne znači da sam licimjerna ako npr. pristojno obučena hodam po gradu.
Polazim od sebe. Meni je spavača soba i bračni krevet nešto toliko osobno i intimno, da mi je nepojmljivo da mi itko osim muža i djeteta tamo uopče ulazi

tea_33
23.11.2009., 08:52
Tea, svi smo mi iste šovinističke svinje. Toga sam se i osobno naslušao u fazama prekida i sl. i to pogotovo u paralelama sa M-ovima :bonk:

dobro dobro......nije to......

neću shvatiti od kud čovjek s toliko iskustva može si dozvoliti da se zaljubi, zavoli, ostavi (uvjetno) obitelj, mogao je to napraviti milijun puta, pa ipak nije :ne zna:

nisam, nisam! moj otkad je sa mnom nije išao na dugi put prek brdovitog Balkana! inače bi ga tražila da položi račune.

što ti misiliš o tom fenomenu? kad već pomislim da takvi ljudi nisu sposobni voljeti, oni zavole više nego si i sami žele priznati.

jednostavno ja
23.11.2009., 08:53
Jutro svima!
Vidim da ste svi ovisnici o forumu , a vidim da cu to postat i ja.

medenany
23.11.2009., 09:02
ako gledam iz aviona, licemjerne smo, da. al kad se opet spustim međ lopove, moramo si i mi uvest nekog reda u butigu. to je jednostavno osjećaj...

ma nije to meni ništa licemjerno :ne zna:
neznam da to čak ulazi u pristojno ponašanje,ali jednostavno granice treba postaviti...
Granice kada naša potreba prelazi u bahatost.

Mislim da je to više stanje svijesti kojeg nismo ni svjesni,ali si dajemo za pravo baš sve jer mislimo da to pravo imamo.
Pa čak ako nam i ta druga osoba daje to pravo,kao u ovom slučaju kad je on nju zvao u taj stan,čak i tad mislim da bi kočnice trebale postojati. :ne zna:

agenda
23.11.2009., 09:05
pozdrav svima!
čitam vaše postove i vidim da ima mudrih žena..pa evo i moje pričice i trebam savjet, jer ne mogu o tome razgovarati.. naime prije godinu i pol upustila sam se u vezu s čovjekom u kojeg sam se polako i zaljubila. moj brak bio je gotov i bila sam presretna zbog ponovnog osjećaja da me netko želi i voli. nakon par tjedana, rekao mi je da ima curu s kojom hoda 4 mjeseca. to me je šokiralo, ali sam mislila da to očito nije to i da će to s tom curom završiti. ja sam se tada malo povukla, no osjećaji su iak bili jači i mi smo se nastavili viđati. on ne samo da nije prekinuo s curom( iako je u par navrata, al su se opet pomirili), nego je s njom počeo prije 8 mjeseci i živjeti. ja sam tada rekla dosta i držala sam se te odluke dva mjeseca.stalno mi je slao poruke i naravno da smo se našli, i to u njihovom stanu i sex je bio fantastičan (ona je bila na putu). našli smo se još par puta, na kavi, ručku, opet malo seksa..i opet sam ja potpuno izgubila kompas..a i on na trenutak jer mi je rekao da ne zna što da radi, i da ga muči ta njegova cura..nakon toga su ipak otišli zajedno na more, što je mene dotuklo. i nismo se čuli tada jedno dva tjedna, i opet su krenule poruke..izdržala sam tri mjeseca bez njega, i prije par dana smo se našli i opet je sve kao prije..sex fantastičan, čujemo se, povjerava mi se..ne znam što da radim? i ne razumijem njega. jel proračunat, pa je samnom jer mu mogu dosta pomoći(poslovno smo u sličnim vodama), ili je slabić, ili je naprosto lik koji vara i varat će cijeli život? razumjela bih da je u dugogodišnjem lošem braku, pa djeca i to..ali on tek započinje život s curom, a vara ju samnom? znam da bih se trebala maknuti i mičem se, no opet se vraćam..slaba sam, znam..

Dobro dosla :)

Citajuc tvoj post,odmah mi je prosla misao kroz glavu "uhh ala je ovaj dobra prilika za ozbiljnu vezu,najebala je koja ga dobije" :D.
Na kraju posta si i ti sama zakljucila ,zasto je tako.
Ako ti je samo do dobrog sexa i nista vise od njega ne ocekujes,onda je dobra prilika. Za sve drugo je neupotrebljiv.

I da,sex na njegovom terenu ? Moj stav je da to ozbiljni ljubavnici nikad ne rade.
Kao sto iz braka izidjemo duhom,kad varamo,tako treba i fizicki se totalno odvojiti od bracne postelje.
Dvoje ljubavnika,su nova veza,novi zivot negdje izmedju nasih stvarnih i javnih zivota. Snadji se u tom medjuprostoru,ali nikako ne diraj prostor koji je netko drugi sagradio.

Juto cure :kava:

wlenarsi
23.11.2009., 10:07
Dobro dosla :)

Citajuc tvoj post,odmah mi je prosla misao kroz glavu "uhh ala je ovaj dobra prilika za ozbiljnu vezu,najebala je koja ga dobije" :D.
Na kraju posta si i ti sama zakljucila ,zasto je tako.
Ako ti je samo do dobrog sexa i nista vise od njega ne ocekujes,onda je dobra prilika. Za sve drugo je neupotrebljiv.

I da,sex na njegovom terenu ? Moj stav je da to ozbiljni ljubavnici nikad ne rade.
Kao sto iz braka izidjemo duhom,kad varamo,tako treba i fizicki se totalno odvojiti od bracne postelje.
Dvoje ljubavnika,su nova veza,novi zivot negdje izmedju nasih stvarnih i javnih zivota. Snadji se u tom medjuprostoru,ali nikako ne diraj prostor koji je netko drugi sagradio.

Juto cure :kava:

Dan svima :top:

Vidim..ima i događa nam se svašta..uh kako je sve zamršeno,treba naviknuti..

jednostavno ja
23.11.2009., 10:30
..dobar i jedini pošteni stav!

Dan svima :top:

Vidim..ima i događa nam se svašta..uh kako je sve zamršeno,treba naviknuti..

Sta ne bi bilo gore da se ne dogadja nista

wlenarsi
23.11.2009., 10:39
Sta ne bi bilo gore da se ne dogadja nista

:cerek:,
..ma da u pravu si,ovako je ipak bolje,kvalitetniji zanimljiviji i ispunjen život ..slatkišima!:lol::lol::lol:

jednostavno ja
23.11.2009., 10:44
Ili ubijanje vremena, trosenje zivota tek toliko da se trosi, ni Bog ne zna sta radimo

wlenarsi
23.11.2009., 10:55
Jbt, ovo je jedino mjesto bez laznih svetica.
NAPOKON DOMA
:s :s :s

:lol::lol::lol:,
ne draga,mi ti sada koliko vidiš jesmo "uhvatili život" za vrat..,dosta je toga da samo prolazi mimo i onako sedimo,stojimo i gledamo kako samo ide..
..dugo je meni moj prolazio,neće više,ne dam i neću..i ovako sam na puno toga zakasnila,pa daj da barem sada uhvatim/o nešto,koliko i kako samo da je nešto,samo naše i onako kako hoćemo!!!Ako je još ugodno,zabavno,nabijeno ovakvim emocijama..eeee to se je ćekalo!!!
Ćak niti nije kasno,imamo vremena sve do našega kraja!
:cerek:..život je lijep ne zaboravimo to!:top:

Sofi L
23.11.2009., 10:57
Ti mene plasis.
Uh sta ako i meni svane dan kad cu imat matorog ljubavnika,koji pozeli biti strasni frajer :misli::bang:
eto,kako god okrenes nije dobro imat samo jednog,pa ni ljubavnika :cerek:

Ma nemoj da te ovo plasi. Vec bi ti shvatila da imas posla s kretenom - i sama sam vec prije shvatala, ali zaljubljenost zamucivala poglede...

Rozarija, hvala ti na rijecima. :)

milla karolina
23.11.2009., 11:02
žene, da Vas pozdravim, kaj je novoga u vašem svijetu?

Ruana
23.11.2009., 11:06
žene, da Vas pozdravim, kaj je novoga u vašem svijetu?

A eto, svašta nešto, tu se stalno nešto događa.
Kako si ti? Jesi ozdravila? :)
Upoznale smo ti prijateljicu :D

jednostavno ja
23.11.2009., 11:07
ne draga,mi ti sada koliko vidiš jesmo "uhvatili život" za vrat..,dosta je toga da samo prolazi mimo i onako sedimo,stojimo i gledamo kako samo ide..
..dugo je meni moj prolazio,neće više,ne dam i neću..i ovako sam na puno toga zakasnila,pa daj da barem sada uhvatim/o nešto,koliko i kako samo da je nešto,samo naše i onako kako hoćemo!!!Ako je još ugodno,zabavno,nabijeno ovakvim emocijama..eeee to se je ćekalo!!!
Ćak niti nije kasno,imamo vremena sve do našega kraja!
:cerek:..život je lijep ne zaboravimo to!:top:

Meni je doslovno prolazio 25 godina. Sad sam ga uredila da je stvarno lijep. Zadovoljna i sretna preljubnica i ljubavnica. I volim se

wlenarsi
23.11.2009., 11:12
Meni je doslovno prolazio 25 godina. Sad sam ga uredila da je stvarno lijep. Zadovoljna i sretna preljubnica i ljubavnica. I volim se

haaa,pa mi smo ti nekako na istome!
Ja se nanovo ućim voleti sebe,još ga nisam uredila da budem sretna preljubnica i ljubavnica..još sam nekako u fazi pomirenja,shvaćanja šta mi se događa..
Nisam ni sigurna da će mi uspeti to "svariti"..nekako je sve preintezivno...privikavam se lagano...:(

jednostavno ja
23.11.2009., 11:17
Ma sta trebas shvatit, uzivaj

jednostavno ja
23.11.2009., 11:27
Gledaj, 25 god idealnog braka, sve stima, sve ok, nikad varanja ni s jedne stane.
I onda prije 2 god naletim na tipa 20g starijeg, zaljubim se ko balavica i uletim... I prije par mjeseci razje... brak. I sva sretna i nista ne ocekujem od njega.
Mislis da shvacam samu sebe i sta mi se dogadja?

bluemood
23.11.2009., 11:38
hej cure...šta ima...evo mene nema par dana gužva mi je ...svratih samo da se javim...pusica

InventurA
23.11.2009., 11:41
neću shvatiti od kud čovjek s toliko iskustva može si dozvoliti da se zaljubi, zavoli, ostavi (uvjetno) obitelj, mogao je to napraviti milijun puta, pa ipak nije :ne zna:

što ti misiliš o tom fenomenu? kad već pomislim da takvi ljudi nisu sposobni voljeti, oni zavole više nego si i sami žele priznati.

imaju tu dvije stvari. prvo - da je lakše reći nego učiniti. drugo - da je još lakše drugome dijeliti savjet, jer jednostavno, pogotovo na forumski način, ne možeš znati sve nijanse odnosa o kojem se razglaba.

moj ljubi se mogao rastati sto puta da. i ja bih mu prva mogla reći - pa šta čekaš i glumataš? ali. problem je što bi istu stvar on mogao reći i meni. i onda moj argument ne zvuči vjerodostojno. ustvari i nemam neku argumentaciju.

lijepo je pričati kako se prvo odnos/brak treba dovesti do kraja, pa tek onda biti otvoren za novu vezu. ali ne znam koliko ih to provodi u djelo. treba imati na umu da ako se meni desi razvod, svi će misliti kako sam ja bila jedna od tih "poštenih" i dosljednih. a nisam. samo zato jer se preljubnički odnos držao u tajnosti. koliko je takvih?

svi nekako mislimo kako se možda još nešto može promijeniti na bolje. što se ustvari desi u vrlo malo brakova. pogotovo kad dođe do preljuba i emotivnog vezivanja preljubnika. i onda to ispadne jači razlog za razvod nego sami problemi u njihovim brakovima. a ustvari je samo bacio svjetno na stanje stvari koje ne valja. i još više čini nepovratnima neke stare, dobre dane. iz toga ispada da preljub nekima zaista ubrza izlazak iz nevaljalih brakova.

možda sam se krivo odrazila, što se tiče ljubija i njegove sposobnosti da voli. nisam ustvari nikad misila da je grub i emotivno hladan. baš suprotno. upravo me osvojio svojom toplinom, pažnjom, izuzetnom pristojnošću...a u krevetu je od prvog dana mazan ko beba. on se doma jednostavno razišao od svoje žene. putem su negdje izgubili ljubav. smatra kako je više neće povratiti, ali istovremeno brine kako će se ona i dijete snaći u novim okolnostima.

to nije razlog nerastavi, to je ljudska briga i razmišljanje o pravom postavljanju stvari da sve ispadne što je moguće manje bolno i nespretno. dok nije imao još više razloga da se odvoji od njih, nijedno nije imalo snage napraviti definitivni rez. sada bi to učinio daleko lakše. kao i ja. e sad, ako se u ovom svemiru nazivamo jadnima jer nam je trebalo tako nešto...ja mislim da je to samo vrlo ljudski. "ljudski" kao u izjavi kako varati nije fer, ali je "ljudski". na taj normalan, svakodnevni, slabi "ljudski" mislim.

ma nije to meni ništa licemjerno :ne zna:
neznam da to čak ulazi u pristojno ponašanje,ali jednostavno granice treba postaviti...
Granice kada naša potreba prelazi u bahatost.

Mislim da je to više stanje svijesti kojeg nismo ni svjesni,ali si dajemo za pravo baš sve jer mislimo da to pravo imamo.
Pa čak ako nam i ta druga osoba daje to pravo,kao u ovom slučaju kad je on nju zvao u taj stan,čak i tad mislim da bi kočnice trebale postojati. :ne zna:

ma nikako da se artikuliram po tom pitanju...znam da ne valja, nekak mi je to normalno da ne valja. ali nemrem si naći previše tvrd razlog.

zato mi je ovo objašnjenje zaista blisko i prihvatljivo. :top:

milla karolina
23.11.2009., 12:22
A eto, svašta nešto, tu se stalno nešto događa.
Kako si ti? Jesi ozdravila? :)
Upoznale smo ti prijateljicu :D

Ide na bolje, mala operacija na tetivama, ma vidjela ja lijepu mladjariju od fizioterapeuta u jednom lječilištu..ha ha..
A ja na bolovanju još, zirne ona malo k vama pa mi je pričala kaj ima..ha ha pa je rekla da je forum dobra navlakuša..
Nadam ste da ste dobro...puse

wlenarsi
23.11.2009., 13:56
Gledaj, 25 god idealnog braka, sve stima, sve ok, nikad varanja ni s jedne stane.
I onda prije 2 god naletim na tipa 20g starijeg, zaljubim se ko balavica i uletim... I prije par mjeseci razje... brak. I sva sretna i nista ne ocekujem od njega.
Mislis da shvacam samu sebe i sta mi se dogadja?

jojjj,
ma kaj ne bi shvaćala..ti si se sredila.
ja ne shvaćam sebe!

tea_33
23.11.2009., 15:34
moj ljubi se mogao rastati sto puta da. i ja bih mu prva mogla reći - pa šta čekaš i glumataš? ali. problem je što bi istu stvar on mogao reći i meni. i onda moj argument ne zvuči vjerodostojno. ustvari i nemam neku argumentaciju.
lijepo je pričati kako se prvo odnos/brak treba dovesti do kraja, pa tek onda biti otvoren za novu vezu. ali ne znam koliko ih to provodi u djelo. treba imati na umu da ako se meni desi razvod, svi će misliti kako sam ja bila jedna od tih "poštenih" i dosljednih. a nisam. samo zato jer se preljubnički odnos držao u tajnosti. koliko je takvih?

krivo si me shvatila, ne mislim da li je ispravno ovo ili ono, kako se čovjek treba postaviti, da li je iskren ili ne.
krećem od pretpostavke da ste u istom položaju, kao ja i moj....on serijski s neznamtijakojibroj žena, i DOZVOLI si zaljubiti se....to ne bih očekivala od serijskih jer iskustvo ipak govori svoje i oni uživaju u ženama i sexu ali ne i vezivanju.
i onda kad se najmanje nadaš, eto vraga, eto ljubavi....ja vjerujem da tvoj osjeća to što priča, preiskusan je on da se ne bi snašao u tom. stalo mu je jer bi u suprotnom čim osjeti promjenu pobjegao....pa ipak, eto dozvolio je osjećaje.....baš sinoć pričam sa svojim ljubijem upravo je to bila tema....ni on ne shvaća zašto i kako si je dozvolio baš samnom....ali je i ne žali....
eto zapitala sam se po čemu smo ti ili ja drukčije njima od ostalih u nizu????

svi nekako mislimo kako se možda još nešto može promijeniti na bolje. što se ustvari desi u vrlo malo brakova. pogotovo kad dođe do preljuba i emotivnog vezivanja preljubnika. i onda to ispadne jači razlog za razvod nego sami problemi u njihovim brakovima. a ustvari je samo bacio svjetno na stanje stvari koje ne valja. i još više čini nepovratnima neke stare, dobre dane. iz toga ispada da preljub nekima zaista ubrza izlazak iz nevaljalih brakova.

kao nama npr. ali i to je povezano s emotivnom vezom. (as ti rečenice :rolleyes:)
dok sam samo sms-irala i blebetala na mob. s njim bez nekih osjećaja nikom nismo bili sumnjivi, ali kako su se u te razgovore i sex upleli osjećaji sumnjivi smo bili i Bogu i vragu i svima oko....pa ipak, jedino nepošteno u svemu je što nismo prije otišli iz brakova fizički, iako osjećaja nije bilo....ali tko bi mislio da će se dogoditi ovo što se dogodilo? ni mi sami to nismo htjeli i željeli.

što se tiče ljubija i njegove sposobnosti da voli. nisam ustvari nikad misila da je grub i emotivno hladan. baš suprotno. upravo me osvojio svojom toplinom, pažnjom, izuzetnom pristojnošću...a u krevetu je od prvog dana mazan ko beba. on se doma jednostavno razišao od svoje žene. putem su negdje izgubili ljubav.

eto, što sam rekla.........upravo kao moj....i ne smatram da nisu sposobni voljeti, već da nikada nisu željeli voljeti... i kako su nakon toliko godina dozvolili tu ljubav....moj kaze da mu ni dan danas to nije jasno, bježao je od osjećaja i komplikacija, a sad je ostao, nije se "uplašio", nije pobjegao...

smatra kako je više neće povratiti, ali istovremeno brine kako će se ona i dijete snaći u novim okolnostima.

ovo mi je najjače, što oni misle da su bogom dani kavaliri bez kojih zene ne mogu ni pod razno

InventurA
23.11.2009., 18:25
krećem od pretpostavke da ste u istom položaju, kao ja i moj....on serijski s neznamtijakojibroj žena, i DOZVOLI si zaljubiti se....to ne bih očekivala od serijskih jer iskustvo ipak govori svoje i oni uživaju u ženama i sexu ali ne i vezivanju.
i onda kad se najmanje nadaš, eto vraga, eto ljubavi....ja vjerujem da tvoj osjeća to što priča, preiskusan je on da se ne bi snašao u tom. stalo mu je jer bi u suprotnom čim osjeti promjenu pobjegao....pa ipak, eto dozvolio je osjećaje.....baš sinoć pričam sa svojim ljubijem upravo je to bila tema....ni on ne shvaća zašto i kako si je dozvolio baš samnom....ali je i ne žali....
eto zapitala sam se po čemu smo ti ili ja drukčije njima od ostalih u nizu????

da, imaju nam ljubiji nekih paralela. dobro, moj i nije imao baš tako nebrojivo puno izleta. a izletao je jer mu je nedostajalo seksa doma. ipak, ja ne mislim da se radi o tipu koji je neosjetljiv na ljubav. jednom ili dva puta desilo mu se što i sa mnom, ali želje se nisu ostvarile jer druga strana to nije htjela. ljubavnice mu, jel. dakle, pitanje je kada će naletiti na ženu koja mu odgovara i koja će htjeti njega. tada slijedi lom sustava. ševit inače nezanimljive koke je jedno, a naići na ženu za koju misli da vrijedi napustiti već savijeno gnijezdo...to je već drugo.

za ljubija ne mislim da su mu žene sa strane bile sport, da je serijski iz zabave. on je tražio seks jer ga doma nije bilo. njegov brak već dugo nije kakav si on i njegova zakonita žele. e sad, moglo mu se desiti da nikada ne naiđe na ženu koja bi mu kompenzirala ono što mu nedostaje doma plus svu zbrku i rizik koji idu s rastavom. to ne znači da sam ja sad nekaj posebnoga. takva se činim njemu. svaki lonac nađe svoj poklopac, ako je sreće.

a da li ga je iznenadila situacija u kojoj se našao pometen osjećajima - jest, jer većina muškaraca i nije baš spretna kad se nađu do grla potpoljeni u ljubavi. a pobjegao nije jer je tako nešto (podsvjesno) tražio. on će i sad pokušati ostvariti zajednicu sa ženom koja mu odgovara. i naravno da mu je stalo da sve što želi od života pokuša imati s jednom ženom. na kraju krajeva, po njegovim riječima, da drugi puta ne ponovi iste greške, da sebi i drugome nadoknadi za gluposti koje je skrivio...

....pa ipak, jedino nepošteno u svemu je što nismo prije otišli iz brakova fizički, iako osjećaja nije bilo....ali tko bi mislio da će se dogoditi ovo što se dogodilo? ni mi sami to nismo htjeli i željeli.

bilo osjećaja ili ne, problemi u braku nisu se riješili preljubom. čak ni meni koja sam mislila da je seks sve što trebam! eto, idealna situacija za preljub koji bi trebao brak držati sigurnijim od načimanja. ma čim se krene u kvar...ja opet velim, to što su se javile emocije ne bi smjelo opravdavati završetak nečije bračne priče. ti si se rastala jer ti je bilo dosta ružne zajednice, a ne jer si se zaljubila u drugog. to što si se zaljubila u drugog ti je samo dalo krila da odletiš. zar ne?

sjeti se slučaja naše drage keksić...vrlo indikativno.

ovo mi je najjače, što oni misle da su bogom dani kavaliri bez kojih zene ne mogu ni pod razno

ja to ipak ne doživljavam tako. bilo bi mi žao da vidim čovjeka koji bi 'ladno ostavio sve iza sebe bez trunke brige ili obzira kako će pospremiti za sobom. ne mislim da on misli da žena ne može bez njega. ali samoj će joj biti daleko teža svakodnevica, barem zbog toga kako im je sada uređena. pa je tu još svakako i grižnja savjesti jer ju vara. pa ono urođeno normalnom muškarcu da se brine za svoju špilju i podmladak, kolikogod to ne išlo pod ruku s preljubom...

Deedy
23.11.2009., 18:53
Bok, kolegice preljubnice. I ostale/i. :)

Imamo na Muškom kutku topic Preljubnice! (http://www.forum.hr/showthread.php?t=499658), pozivam vas da pročitate prve 2, 3 strane (aktualan je od danas, te date svoj obol, da malo to sagledamo i iz vašeg kuta.

Mogu obećati da ću moderirati to korektno, kolikogod mogu.
Svratite.

Pozz, DD. :w

tea_33
23.11.2009., 19:59
da, imaju nam ljubiji nekih paralela. dobro, moj i nije imao baš tako nebrojivo puno izleta. a izletao je jer mu je nedostajalo seksa doma.
hej, nećemo se sad hvaliti :D ne znam ja broj mom ljubiju ali sve što je više od tri meni je previše...ok, šalim se, ali desetak je meni stvarno puna vreća a koliko ih je bilo to samo on zna 20,30,.....120....200....:ne zna:
da, i mom je nedostajalo sexa, ali uz njega i ta prisnost, zagrljaj, dodir...možda čak i više od samog sexa. (a nekako mi se čini i tvom:ne zna:)

ipak, ja ne mislim da se radi o tipu koji je neosjetljiv na ljubav. jednom ili dva puta desilo mu se što i sa mnom, ali želje se nisu ostvarile jer druga strana to nije htjela. ljubavnice mu, jel. dakle, pitanje je kada će naletiti na ženu koja mu odgovara i koja će htjeti njega. tada slijedi lom sustava. ševit inače nezanimljive koke je jedno, a naići na ženu za koju misli da vrijedi napustiti već savijeno gnijezdo...to je već drugo.
neki zaljubljiv tip :cerek:
opet se nerazumijemo, nije u pitanju osjetljiv-neosjetljiv, svi mi kolikotoliko mozemo utjecati na neke razvoje događaja, pa tako i na zaljubljivanje, samo rijetko tko želi mijenjati bilo što jer mu je dobro, uživa, voli taj osjećaj.... svatko ima svoj razlog. ako je trazio samo sex čudno mi je da si je "dozvolio" nešto više.
ovaj moj je bježao na prvi znak buđenja osjećaja, nije htio komplicirati tu potrebu sexa i obitelji. ponekad su to bile "veze" od mjesec-dva, a ponekad i nekoliko godina, ali nikad nije ostao nakon što shvati da bi tu bilo i kakvih osjećaja, s jedne ili druge strane.
i sama sam takva, mogu kontrolirati i bježim kao vrag od tamjana ako osjetim da ja ili druga strana mijenja osjećaje. ali dogodilo mi se s njim upravo to, nisam htjela pobjeći......zašto? ne znam još ni danas, valjda zbog onog prvog filinga prije nego sam ga upoznala.

za ljubija ne mislim da su mu žene sa strane bile sport, da je serijski iz zabave. on je tražio seks jer ga doma nije bilo. njegov brak već dugo nije kakav si on i njegova zakonita žele. e sad, moglo mu se desiti da nikada ne naiđe na ženu koja bi mu kompenzirala ono što mu nedostaje doma plus svu zbrku i rizik koji idu s rastavom. to ne znači da sam ja sad nekaj posebnoga. takva se činim njemu. svaki lonac nađe svoj poklopac, ako je sreće.

da tu smo različite, tj. oni s nama. ja sam svom prvo takvo nešto iako ni ja ne mislim da je radio recke nakon svake jer nije baš upražnjavao ONS, a budući da sam mu ja to trebala biti (kao i on meni) mislim da nije ni prilazio ženama iz sporta jer ako je sa svakom prvi puta bio kao samnom vjeruj nije samo sport. :rofl:

bilo osjećaja ili ne, problemi u braku nisu se riješili preljubom. čak ni meni koja sam mislila da je seks sve što trebam! eto, idealna situacija za preljub koji bi trebao brak držati sigurnijim od načimanja. ma čim se krene u kvar...ja opet velim, to što su se javile emocije ne bi smjelo opravdavati završetak nečije bračne priče. ti si se rastala jer ti je bilo dosta ružne zajednice, a ne jer si se zaljubila u drugog. to što si se zaljubila u drugog ti je samo dalo krila da odletiš. zar ne?
čim se krene u kvar nešto ne štima i treba stati, razmisliti, priznati si i krenuti dalje....ali to tako ne ide....ne uvijek....
boldano-umrijet ću od smjeha :lol: jesi ti to pročitala dvaput? u braku sigurnom od načimanja neće ni doći do preljuba, osim ako nije sport.
znam da pišem crno-bijelo, ali ja još uvijek ne vidim svrhu preljuba u čvrstom i solidnom braku. mozda sam mlada, naivna i neiskvarena (e, sad se tek smijem :lol::lol:) ali nekako s više iskustva neke stvari ne mijenjam.

sjeti se slučaja naše drage keksić...vrlo indikativno.

hm, kod nje mi se čine dosta nerazjašnjene situacije i u braku i u preljubu od samog starta.
s druge strane velika većina nas ako nema riješene bračne odnose, ima razjašnjene situacije što žele a što ne. svaka svoju situaciju i razlog, ali u glavi je ipak posloženo. znaš što želiš i u što se upuštaš, organiziraš zivot u tom smjeru i izbjegavaš nekakve situacije da ne učiniš veće zlo.
ona nije riješila probleme ni u glavi ni u braku a krenula je spontano dalje i tu je samo navukla probleme a ništa riješila nije.

ja to ipak ne doživljavam tako. bilo bi mi žao da vidim čovjeka koji bi 'ladno ostavio sve iza sebe bez trunke brige ili obzira kako će pospremiti za sobom. ne mislim da on misli da žena ne može bez njega. ali samoj će joj biti daleko teža svakodnevica, barem zbog toga kako im je sada uređena. pa je tu još svakako i grižnja savjesti jer ju vara. pa ono urođeno normalnom muškarcu da se brine za svoju špilju i podmladak, kolikogod to ne išlo pod ruku s preljubom...

ne mislim na one granične situacije gdje čovjek ostavlja ženu i ne okreće se, ali varati zenu svjesno (kao da se nesvjesno može, lude mene) i razmišljati što će ona jadna bez mene kad bi je ostavio nema mi nikakve logike.

tea_33
23.11.2009., 20:01

Imamo na Muškom kutku topic Preljubnice! (http://www.forum.hr/showthread.php?t=499658), pozivam vas da pročitate prve 2, 3 strane (aktualan je od danas, te date svoj obol, da malo to sagledamo i iz vašeg kuta.

Svratite.

koji kavaliri :D

hvala na pozivu. ima kakva meza i alkohola? ili da dođemo na suho? :lol:

i di su kavaliri bili sve ove mjesece? ni da bi....joj joj :rolleyes:

Deedy
23.11.2009., 20:07
Pa kod nas barem ima.... mesa. ;)

Vidimo se tamo. :top:

bingooo
23.11.2009., 21:25

Svratite.

Daj Deedy ne ga srat...nije valjda MK spao na to da po selu ganja kokosi??:D:rofl::rofl: (gdje nestade onaj vas ponos??):rofl:

ombia
23.11.2009., 21:26
Jebote bas zamisljam situaciju da neka sa susjedne teme na ovoj prepozna svoju suparnicu.:D al bi letilo perje na sve strane

Bilo je i toga. Doduse ne na ovoj temi, ali da na ovom podforumu.:mig: i to ne jednom.

ma neeeee! osim što se, ajde, ubraja međ naše susjede, zapravo smo sigurni da mi je od prije nekog vremena i zakonita s druge strane moralne ograde. skupa sa mnom! :

Ma da? Po cemu ste to zakljucili?

itekako on želi ozbiljnu vezu sa mnom. moli me da ne nestanem i ako se iznenada što desi (jer zna da ga ne obavještavam o novostima iz sfere mog eventualnog razvoda) da mu javim i dam dva-tri dana da se iseli. eto, toliko o njegovim željama i planovima.

Radi neke vase eventualne buducnosti on bi se trebao rastajati sad, a ne kad ti postanes slobodna.:mig:

rekao mi je da ima curu s kojom hoda 4 mjeseca. to me je šokiralo, ali sam mislila da to očito nije to i da će to s tom curom završiti. j
...., i prije par dana smo se našli i opet je sve kao prije..sex fantastičan, čujemo se, povjerava mi se..ne znam što da radim? i ne razumijem njega. jel proračunat, pa je samnom jer mu mogu dosta pomoći(poslovno smo u sličnim vodama), ili je slabić, ili je naprosto lik koji vara i varat će cijeli život? razumjela bih da je u dugogodišnjem lošem braku, pa djeca i to..ali on tek započinje život s curom, a vara ju samnom? znam da bih se trebala maknuti i mičem se, no opet se vraćam..slaba sam, znam..

Mislim tip vara curu s kojom je cetiri mjeseca, vara ju konstantno umjesto da s njom prekine i bude s tobom? :rolleyes: Bjezi od toga.

@Ombia-ne znam kako su se poslozile, ali jesu.....samo sam pokupila djecu, napunila kofer i otišla....dosta sam u bivšem domu s djecom, ali s njim i njemu se ne vraćam.

Pa kod kog si sad? U podstanarstvu?

Ne, ja sebe ne smatram nikakvom moralnom vertikalom i iste ne namjeravam ni djeliti.
No ovdje se radi o nekakvim osnovama pristojnog ponašanja. To što sam preljubnica i nečija ljubavnica, ne znači da sam licimjerna ako npr. pristojno obučena hodam po gradu.
Polazim od sebe. Meni je spavača soba i bračni krevet nešto toliko osobno i intimno, da mi je nepojmljivo da mi itko osim muža i djeteta tamo uopče ulazi

Amen. Pogotovo boldano. Iako u moju spavacu moze uci pogledati namjestaj tko zeli, a i kad imam prijateljice na prespalovu sve spavamo na velikom krevetu. I kad je muz bio na putu, a frendica bi dosla na palacinke i mi popile bocu vina, lakse je da prespava kod mene nego da ide doma preko pola grada u ponoc. Ali zna se sto ne bi radila na bracnom. Ni svojem ni tudjem.

ombia
23.11.2009., 21:37

Koliko sam shvatila, zbog posla ni sad ga nikad nema. U cemu ce joj svakodnevica postati teza?

keksic
24.11.2009., 07:05
hm, kod nje mi se čine dosta nerazjašnjene situacije i u braku i u preljubu od samog starta.
s druge strane velika većina nas ako nema riješene bračne odnose, ima razjašnjene situacije što žele a što ne. svaka svoju situaciju i razlog, ali u glavi je ipak posloženo. znaš što želiš i u što se upuštaš, organiziraš zivot u tom smjeru i izbjegavaš nekakve situacije da ne učiniš veće zlo.
ona nije riješila probleme ni u glavi ni u braku a krenula je spontano dalje i tu je samo navukla probleme a ništa riješila nije.

keskić je itekako znala što želi, međutim, dobila je nešto što nije očekivala i sad se vrlo dobro nosi sa svime time, bez obzira na sve limune koje je posisala. nakon početnog šoka, došla sam k sebi i sad jašem dalje skockana u glavi i srcu. molim te, pogledaj na što sliči tvoj život pa onda donosi sudove o drugima.
krenula sam spontano jer sam duboko u sebi znala da ću se u konačnici moći nositi s time. bol je oštra i jaka, ali se tisuću puta bolje osjećam nego u bračnom mulju u kojem sam lagala i varala.
sad sam slobodna i za sve ono što poduzimam odgovaram isključivo sebi.

ne mislim na one granične situacije gdje čovjek ostavlja ženu i ne okreće se, ali varati zenu svjesno (kao da se nesvjesno može, lude mene) i razmišljati što će ona jadna bez mene kad bi je ostavio nema mi nikakve logike.

da, to nije baš pohvalno, ali tko je savršen uopće?
ili logičan? čovjek? život? ma daj...

InventurA
24.11.2009., 07:53
ovaj moj je bježao na prvi znak buđenja osjećaja, nije htio komplicirati tu potrebu sexa i obitelji. ponekad su to bile "veze" od mjesec-dva, a ponekad i nekoliko godina, ali nikad nije ostao nakon što shvati da bi tu bilo i kakvih osjećaja, s jedne ili druge strane.
i sama sam takva, mogu kontrolirati i bježim kao vrag od tamjana ako osjetim da ja ili druga strana mijenja osjećaje. ali dogodilo mi se s njim upravo to, nisam htjela pobjeći......zašto? ne znam još ni danas, valjda zbog onog prvog filinga prije nego sam ga upoznala.

eto, razlika. moj nije bježao. valjda si je otkad su počele gluposti u braku tražio drugu priliku.

boldano-umrijet ću od smjeha :lol: jesi ti to pročitala dvaput? u braku sigurnom od načimanja neće ni doći do preljuba, osim ako nije sport.
znam da pišem crno-bijelo, ali ja još uvijek ne vidim svrhu preljuba u čvrstom i solidnom braku. mozda sam mlada, naivna i neiskvarena (e, sad se tek smijem :lol::lol:) ali nekako s više iskustva neke stvari ne mijenjam.

da, očito postoji neobavezno upražnjavanje seksa preljubom bez i najmanje namjere da se brak ikada razvrgne. eto, čitamo to cijelo vrijeme na temi...

nisam baš mislila na to. ona je barem otišla, za razliku od, recimo, mene. teško da je odlazila s namjerom da navuče još problema, prvenstveno je htjela riješiti neke druge. a kako ćemo znati što nas čeka iza ugla?! ali dobro, keksić je objasnila.

hm, ne znam kako da to komentiram. što bi rekli Francuzi - c'est la vie!

Ma da? Po cemu ste to zakljucili?

ne bih o tome ipak ovdje...

Radi neke vase eventualne buducnosti on bi se trebao rastajati sad, a ne kad ti postanes slobodna.:mig:

eto vidiš koliko ne razmišljam o našoj eventualnoj budućnosti. zaista se ne zamaram time i puštam ga da vodi svoj život. da se i rastanem sutra, ne zanima me odmah javna veza s njime. vjerojatno bi legla nisko i odmarala srce i dušu par mjeseci, a on bi imao svo vrijeme svijeta da se pospremi. ako ja do tada ne bih iznašla što bolje. :D

Koliko sam shvatila, zbog posla ni sad ga nikad nema. U cemu ce joj svakodnevica postati teza?

biti će velike razlike, vjeruj mi. ali to su opet detalji o kojima ne bih ovdje...

bol je oštra i jaka, ali se tisuću puta bolje osjećam nego u bračnom mulju u kojem sam lagala i varala.

:top: drži se! ti bez problema slijediš svoje srce, lavica si. i nisi bezosjećajna. to je najvažnije.

tea_33
24.11.2009., 07:55
keskić je itekako znala što želi, međutim, dobila je nešto što nije očekivala i sad se vrlo dobro nosi sa svime time, bez obzira na sve limune koje je posisala. nakon početnog šoka, došla sam k sebi i sad jašem dalje skockana u glavi i srcu. molim te, pogledaj na što sliči tvoj život pa onda donosi sudove o drugima. krenula sam spontano jer sam duboko u sebi znala da ću se u konačnici moći nositi s time. bol je oštra i jaka, ali se tisuću puta bolje osjećam nego u bračnom mulju u kojem sam lagala i varala.

ako nikako drukčije bar smo te ovako dozvale da se javiš :W

gle, nisam te čitala od početka da mogu sa sigurnošću reći što i kako je bilo,ali čitajući ovo zadnje i tvoja previranja osjećaja između muža i ljubavnika nije mi se činilo da imaš neke riješene odnose.
nisam tim mislila da si ti neka naivna curica koja je uletila u nešto i gradila kule od pijeska, ako si stekla takav dojam oprosti.
većina nas ovdje si je u glavi posložila što osjeća ili ne osjeća prema zakonitom i tog se drži, a tek onda krenula dalje.
ne možeš reći da si riješila sve odnose sa zakonitim, jer nije bilo tako. dvoumila si se slomljena osjećajima i prema jednom i prema drugom.
ako pitaš bilo koju od nas što osjeća prema m ili prema lj mislim da sa sigurnošću mogu reći da li bi se u slučaju otkrivanja preljuba okrenule jednom ili drugom i držale toga.

a ovo boldano ako nije teško može li objašnjenje i što ti je trebalo?
na što liči moj život?

Eleonore
24.11.2009., 08:03
Dobro jutro!

Pogledala sam tamo i :rolleyes: ne pada mi na pamet da pišem na toj temi. To nisu oženjeni muškarci, to su upravo oni slobodni za koje uvijek govorim da ih treba izbjegavati u širokom luku. I to onaj tip slobodnih koji tretiraju žene kao komad mesa. A i njih troše samo žene kojima je trebao jeftin komad mesa. Vidim da su neke od vas pisale tamo, no ja neću, nek se sami zabavljaju.

Keksić :w Kako si? Što ima?

tea_33
24.11.2009., 08:08
da, očito postoji neobavezno upražnjavanje seksa preljubom bez i najmanje namjere da se brak ikada razvrgne. eto, čitamo to cijelo vrijeme na temi...

ne bih rekla da je baš tako, pa i jedna koja ovdje ulijeće i izijeće (neću joj spominjati ime) i koja je odmah rekla da joj je to nešto slično sportu (ovo karikiram) ima nekakva razmišljanja i važe.
ne znam kakav bi to led od žene morao biti da provede najintimnije trenutke, provodi sate u razgovoru a da baš ništa ne osjeća.

nisam baš mislila na to. ona je barem otišla, za razliku od, recimo, mene. teško da je odlazila s namjerom da navuče još problema, prvenstveno je htjela riješiti neke druge. a kako ćemo znati što nas čeka iza ugla?! ali dobro, keksić je objasnila.

otići ćeš i ti kad budeš spremna isto kao i sama. dođe dan kad jednostavno osjetiš da je to to i da si dala dovoljno i previše, ali mirne savjesti i srca pređeš prag.
ne mislim da je otišla da navuče probleme, već da su problemi nastali prije jer nije riješila neke odnose.
i ne, ne mislim da je otišla da pobjegne od problema. eto da me se opet krivo ne razumije. mislim da je vrijeme kad je otišla bilo najteže za tako nešto pa ipak je bila dovoljno hrabra i sigurna u to.

eto vidiš koliko ne razmišljam o našoj eventualnoj budućnosti. zaista se ne zamaram time i puštam ga da vodi svoj život. da se i rastanem sutra, ne zanima me odmah javna veza s njime. vjerojatno bi legla nisko i odmarala srce i dušu par mjeseci, a on bi imao svo vrijeme svijeta da se pospremi. ako ja do tada ne bih iznašla što bolje. :D

a meni su se neki čudili kako to ja ne selim lj i uopće nema razgovora još uvijek o zajedničkom zivotu.
bit će ga, jednog dana ali ne tako brzo. ne zelim to iako bi on sutra ili već jučer.

keksic
24.11.2009., 09:20
bok cure, pusa velika svima! :cerek:

što ima, pitate me.. pa evo, razmatram neke ponudice za kavicu, šetnjicu i večericu.. još sam uvijek u fazi razmatranja, ali lijepo je znati da te žele.

inventura, da, lavica sam što znači da imam jaku volju i da mogu neko vrijeme patiti, ali definitivno ne predugo. kako si mi ti, koka? čitam da si u nekim previranjima...

tea, draga, meni tvoj život sliči na kaos, ali život sam po sebi jest determinirani kaos.

Eleonore
24.11.2009., 09:24
što ima, pitate me.. pa evo, razmatram neke ponudice za kavicu, šetnjicu i večericu.. još sam uvijek u fazi razmatranja, ali lijepo je znati da te žele.

Znači, s Lj je gotovo?

keksic
24.11.2009., 09:28
Znači, s Lj je gotovo?

uzela sam sve svoje stvarčice iz stana i rekla mu da se javi kad se sredi. i da ću ga čekati još jedan kraći period, nakon toga kud koji, mili moji. trenutno mu se ne javljam. čekam i živim svoj život.

bluemood
24.11.2009., 09:52

Provrtila sam samo prvu stranu...ne paše mi baš...čine mi se nekako previše hvalisavi i ne znam nešto mi ne šmeka, tretiraju žene kao komad mesa....takvih ja imam bar 5-6 u mobiju, koji bi samo samo ševu bez obveza :mig:
nekako mi nije sjelo

sekice :w

Eleonore
24.11.2009., 10:06
uzela sam sve svoje stvarčice iz stana i rekla mu da se javi kad se sredi. i da ću ga čekati još jedan kraći period, nakon toga kud koji, mili moji. trenutno mu se ne javljam. čekam i živim svoj život.

:top: Pošteno. Moram priznati da ga ne kužim, pa niste vi bili tri dana u vezi, nego tri godine koliko se sjećam, dovoljno vremena da je trebao znati što osjeća i što želi od svog života.

Provrtila sam samo prvu stranu...ne paše mi baš...čine mi se nekako previše hvalisavi i ne znam nešto mi ne šmeka, tretiraju žene kao komad mesa....takvih ja imam bar 5-6 u mobiju, koji bi samo samo ševu bez obveza :mig:
nekako mi nije sjelo

sekice :w

Seko :five:

Eto, slažemo se u mišljenju. Samo kažem, treba li bi se ti dječaci zamisliti tko je tu komad mesa i tko je potrošna roba :kava:

bluemood
24.11.2009., 10:09
[QUOTE=Eleonore;23689755
Seko :five:

Eto, slažemo se u mišljenju. Samo kažem, treba li bi se ti dječaci zamisliti tko je tu komad mesa i tko je potrošna roba :kava:[/QUOTE]
WTF to sam i ja promislila...hebote oni samo misle da iskorištavaju...hahaha kako li se samo varaju....i onda kad muškarci kažu da nas čitaju:lol:

tea_33
24.11.2009., 10:10
tea, draga, meni tvoj život sliči na kaos, ali život sam po sebi jest determinirani kaos.

ha ha.....ili netko ne zna čitati (ja ili ti) ili se krivo čitamo, meni se tvoj život činio kao kaos.

pa ipak ne bih rekla da je moj takav, nikad mi se nije činio takvim. da, dosta problema ali i riješene situacije, bar neke.

a i čini mi se da si debelo u zaostatku s čitanjem jer i ja lagano rješavama svoj život.

i dalje mi nije jasno čemu pritajeni cinizam :confused:
jesam te nešto uvrijedila svojim poimanjem tvoje situacije?

Eleonore
24.11.2009., 12:09
Cure, ne se tući :nono: Naprosto ne mogu vjerovati, ženski fajt, a nismo Kaljinka i ja u pitanju, kud ovaj svijet ide? :D

Kaljinka, dajderce dolaz ovamo da te počupam za kečku! :cerek:

kaljinka
24.11.2009., 12:13
Cure, ne se tući :nono: Naprosto ne mogu vjerovati, ženski fajt, a nismo Kaljinka i ja u pitanju, kud ovaj svijet ide? :D

i to mi je fala, jel!?:o

što se borim tamo, što ostavi krvi svoje za vas!:o

sram vas i stid bilo . da vas sram! :o

tea_33
24.11.2009., 12:17

ma s Kaljinkom su svi na ratnoj nozi :rofl: nekad bili.....eto i to ide u pravom smijeru....ali....
pročitala sam još nekoliko puta post u kojem sa opisala njenu situaciju i ne shvaćam čemu cinizam i ogorčenje.

jbt.......ne može se reći da je situacija bila idealna i čemu gluma i povrijeđenost?

kaljinka
24.11.2009., 12:19
ma s Kaljinkom su svi na ratnoj nozi :rofl: nekad bili.....eto i to ide u pravom smijeru....ali....
pročitala sam još nekoliko puta post u kojem sa opisala njenu situaciju i ne shvaćam čemu cinizam i ogorčenje.

jbt.......ne može se reći da je situacija bila idealna i čemu gluma i povrijeđenost?

o čemu ti to ?:eek:

oli su ti um pomrčili tamo pa ne znaš šta pričaš.:D

tea_33
24.11.2009., 12:32

:trk: od stida

Eleonore
24.11.2009., 12:34

Hahahahahaha, znala sam da si jednim okom uvijek na našem topicu i da ćeš se odmah oglasit :D
Ma ja tebe izvlačim od "tamo", ako ćeš nam već biti preljubnica, onda si nađi pravo muško koje će te maziti i paziti, a ne nekog nedoraslog seronju koji nije ništa bolji od vibratora, plus za svoj vibrator bar znaš da ne smrdi i da nema spolnu bolest :D

tea_33
24.11.2009., 12:35
o čemu ti to ?:eek:

oli su ti um pomrčili tamo pa ne znaš šta pričaš.:D

da, spremna na "gangbang" (takonešto) s ekipom
čini mi se da ne znaju dobro zadovoljit ženu pa ostala nedoj.... :rofl:

Eleonore
24.11.2009., 12:50
da, spremna na "gangbang" (takonešto)

Opet nepoznavanje pojmova iz pornića, a? :mig: :D

tea_33
24.11.2009., 12:54
Opet nepoznavanje pojmova iz pornića, a? :mig: :D

ali zato mi imamo iskusnjaču :cerek: na ovim prostorima u pornićima,
a meni sjedi jedan i u zadnju klupu :bang:

keksic
24.11.2009., 12:57
ha ha.....ili netko ne zna čitati (ja ili ti) ili se krivo čitamo, meni se tvoj život činio kao kaos.

pa ipak ne bih rekla da je moj takav, nikad mi se nije činio takvim. da, dosta problema ali i riješene situacije, bar neke.

a i čini mi se da si debelo u zaostatku s čitanjem jer i ja lagano rješavama svoj život.

i dalje mi nije jasno čemu pritajeni cinizam :confused:
jesam te nešto uvrijedila svojim poimanjem tvoje situacije?

hej, drago mi je da riješavaš svoj život. to je ok!
samo naprijed. :top:

tea_33
24.11.2009., 13:03
hej, drago mi je da riješavaš svoj život. to je ok!
samo naprijed. :top:

i opet ne dobih odgovora :confused:

jesam li te ili ne uvrijedila ili povrijedila nečim?

keksic
24.11.2009., 13:16
i opet ne dobih odgovora :confused:

jesam li te ili ne uvrijedila ili povrijedila nečim?

nevažno, rekoh ti da je sve ok.
a sad... idemo na neke druge teme! :)

tea_33
24.11.2009., 13:37
nevažno, rekoh ti da je sve ok.
a sad... idemo na neke druge teme! :)

mogu se ja i tako igrati, nije problem
već ranije sam osjetila da ti nikako nisam sjela i to i nije potrebno, ali onda preskoči a ne ubadaj bez razloga ili pitaj ako ti nešto nije jasno

bluemood
24.11.2009., 13:45
mogu se ja i tako igrati, nije problem
već ranije sam osjetila da ti nikako nisam sjela i to i nije potrebno, ali onda preskoči a ne ubadaj bez razloga ili pitaj ako ti nešto nije jasno
tea mišu!? ne se pjenit :)

tea_33
24.11.2009., 13:55
tea mišu!? ne se pjenit :)

ma daj, pun mi je kurac (kojeg eto nemam) takvih koji se uspjene bez razloga i obrazloženja, tek da ubodu jer im netko stao na žulj, a kad pokažeš zube ispravljaju krive Drine....i tapšaju....
nije ovo prvi puta, samo do sad sam ja gutala

Eleonore
24.11.2009., 14:22
ali zato mi imamo iskusnjaču :cerek: na ovim prostorima u pornićima,
a meni sjedi jedan i u zadnju klupu :bang:

Tea, molim te da se malo obrazuješ poučnim filmićima :cerek:

samo do sad sam ja gutala

Je li i ovo nešto iz pornića? Sorry, Tea, danas sam u takvom raspoloženju :D

Dogovorila sam s dragim da se ne svađamo do Nove godine, ali nismo izdurali ni do kraja studenog, nego smo imali jednu od onih "vratimimojesličice" svađa, pa se već dva dana smijemo sami sebi, morat ćemo pisati Lastanu da riješi naše ljubavne svađe jer otprilike su na tom nivou :cerek:

kaljinka
24.11.2009., 14:22
ma daj, pun mi je kurac (kojeg eto nemam) takvih koji se uspjene bez razloga i obrazloženja, tek da ubodu jer im netko stao na žulj, a kad pokažeš zube ispravljaju krive Drine....i tapšaju....

neka neka doći će jež i donest pol kile šljiva?:rofl:

znate taj vic?

bio zločesti medo (nek je medo MK:D) i zaprijetio se svim stanovnicima šume da mu donesu poklone a ako mu se ne svidi dobit će onom njegovom veeeelikom stvari po glavi.:D

uplašile se životinje di će kud će valja medi nosit darove i tako ode lija prva nosi par kila jabuka (nema drugog financijska kriza u šumi:D) i opandrči ju medo s onim po glavi.

ide zeko nogice mu se tresu nosi par kila kruški- ne sviđa se medi i opandrči izeku a zeko se stao previjat od smijeha ma crče. gleda medo, ja budale šta je njemu a zeko kaže "eno ide jež nosi pol kile šljiva"!:rofl::rofl::rofl:

bluemood
24.11.2009., 14:28

Znaš kako su mene učili ..ako nemaš gdje ispljunut progucaj, ako znaš na što mislim :mig:

Eleonore
24.11.2009., 14:32
......

Ja se zapravo bojim za te dečke iz MK, da Kaljinka ne dočeka njihove pimpeke na svoje bodlje :D A ne bih se čudila ni da joj pipica ima zube :lol: :lol:

kaljinka
24.11.2009., 14:34
Ja se zapravo bojim za te dečke iz MK, da Kaljinka ne dočeka njihove pimpeke na svoje bodlje :D A ne bih se čudila ni da joj pipica ima zube :lol: :lol:

bolje zube nego spisak s papa testa!:p

tea_33
24.11.2009., 14:56
Je li i ovo nešto iz pornića? Sorry, Tea, danas sam u takvom raspoloženju :D

Dogovorila sam s dragim da se ne svađamo do Nove godine, ali nismo izdurali ni do kraja studenog, nego smo imali jednu od onih "vratimimojesličice" svađa, pa se već dva dana smijemo sami sebi, morat ćemo pisati Lastanu da riješi naše ljubavne svađe jer otprilike su na tom nivou :cerek:

pa, nisam ni ja baš neiskusna prešlo par njih preko moje.....jelte....:mig:

eto nova ideja za raspravu: gutate li ili ne:rofl:

Znaš kako su mene učili ..ako nemaš gdje ispljunut progucaj, ako znaš na što mislim :mig:

uvijek imaš gdje samo je pitanje što voliš :cerek:

ionako taj papa nije ni za kkkk...c, ali shvaćajući tebe drž se njega i pazi na hmmmm.....znaš :mig:

kaljinka
24.11.2009., 15:02
p
ionako taj papa nije ni za kkkk...c, ali shvaćajući tebe drž se njega i pazi na hmmmm.....znaš :mig:

kud se ti guraš?:rolleyes:
ovo je između mene i eli a ti fino uzmi broj i stani u red!:rofl:

Sofi L
24.11.2009., 15:03
Ma pusti, Tea draga.... :grli:
Progutala sam i sama hrpu govana i znam o cemu govoris, o onom osjecaju kad vise ni kap dalje ne ide...

A sto se tice tvog pitanja: Ne, ne gutam nikad - pobrinem se da se ne primijeti da nisam progutala. :D

tea_33
24.11.2009., 15:06

ja sam ti mala tako da sam naučila gurati se da me primjete :rofl:

tea_33
24.11.2009., 15:07
Ma pusti, Tea draga.... :grli:
Progutala sam i sama hrpu govana i znam o cemu govoris, o onom osjecaju kad vise ni kap dalje ne ide...

A sto se tice tvog pitanja: Ne, ne gutam nikad - pobrinem se da se ne primijeti da nisam progutala. :D

ha ha........i ja sam ali onda kad sam to dopustila ili morala dopustiti, nekima to ipak neću dozvoliti....

nisam ni ja nikad, pa eto nikad ne reci nikad :mig: i nije nimalo loše upravo suprotno....

kaljinka
24.11.2009., 15:14
ja sam ti mala tako da sam naučila gurati se da me primjete :rofl:

:bicedobro:

ja se nikada ne guram. prosperiram sa stavom direktorice banke za obnovu i razvoj a ljudi svašta kupe ako im znaš prodat. a ja znam.:D

kažem ja, da nije mog dobrog odgoja došlo bi ovdje do smjene vlasti!:rofl:

ode, prije nego me razvučete ko žvaku.
:driver:

tea_33
24.11.2009., 16:22
:bicedobro:

ja se nikada ne guram. prosperiram sa stavom direktorice banke za obnovu i razvoj a ljudi svašta kupe ako im znaš prodat. a ja znam.:D

kažem ja, da nije mog dobrog odgoja došlo bi ovdje do smjene vlasti!:rofl:

ode, prije nego me razvučete ko žvaku.
:driver:

ispod čvrstog stava mala uplašena ptičica :)

kaljinka
24.11.2009., 16:25
ispod čvrstog stava mala uplašena ptičica :)

nisam teica... nekada mi dođe da budem... zaista...:ne zna:
ali nisam... kad bi samo znala... no to je ako si budemo baš dobre pa ćeš znati.:mig:

tea_33
24.11.2009., 16:53
nisam teica... nekada mi dođe da budem... zaista...:ne zna:
ali nisam... kad bi samo znala... no to je ako si budemo baš dobre pa ćeš znati.:mig:

hej, pa nisam ni mislila da u RL jesi, onako me asocirao najprije gard, a onda ona žvaka.

i to je ono što me fascinira tamo u susjedstvu....

InventurA
24.11.2009., 17:56
a meni su se neki čudili kako to ja ne selim lj i uopće nema razgovora još uvijek o zajedničkom zivotu.
bit će ga, jednog dana ali ne tako brzo. ne zelim to iako bi on sutra ili već jučer.

u mene nitko ne zna...ama baš nitko. za lj. i kad/ako se rastanem, neće ni znati još neko vrijeme. a ako ne završimo skupa, onda neće nitko NIKADA znati. (računam na muževu diskreciju! zna on da ja imam daleko jačeg asa u rukavu!)...mada, razmišljam da bi ipak ovaj moj jadni brak zaslužio bar nekakve memoare. a onda opet - neću ih imat dati kome čitati. :(

inventura, da, lavica sam što znači da imam jaku volju i da mogu neko vrijeme patiti, ali definitivno ne predugo. kako si mi ti, koka? čitam da si u nekim previranjima...

bogami, ovdje ako izgubimo po jednoga. a ti na brzaka pregrmila dvojicu! ne znam kaj da velim...moji jadi čine se mizernima u usporedbi. ali jbte, imaš ono kaj si baš želim - slobodu od svih zajebancija u životu. samo polako...i nekako mislim da se ne bi trebala vraćat svom lj. mislim da će ti se kad tad s njime ponovno desiti ružniji raskol. bolje to sasjeć u korijenu.

moja previranja odnose se na srastanje s idejom da ću morati raskrstiti s mužem. na sreću, lj me u tome ne ometa, osim što imam nekakav osjećaj grdog ne-fair playa. a valjda bude onak kak Tea kaže - treba prvo sazoriti, znat ću kad sam skroz spremna. a onda - jao si ga muškom društvu kak budem se raspojasala! :D

keksic
24.11.2009., 18:24
bogami, ovdje ako izgubimo po jednoga. a ti na brzaka pregrmila dvojicu! ne znam kaj da velim...moji jadi čine se mizernima u usporedbi. ali jbte, imaš ono kaj si baš želim - slobodu od svih zajebancija u životu. samo polako...i nekako mislim da se ne bi trebala vraćat svom lj. mislim da će ti se kad tad s njime ponovno desiti ružniji raskol. bolje to sasjeć u korijenu.

moja previranja odnose se na srastanje s idejom da ću morati raskrstiti s mužem. na sreću, lj me u tome ne ometa, osim što imam nekakav osjećaj grdog ne-fair playa. a valjda bude onak kak Tea kaže - treba prvo sazoriti, znat ću kad sam skroz spremna. a onda - jao si ga muškom društvu kak budem se raspojasala! :D

nje da sam ih pregrmila, ali gledam filozofski na sve ovo. da je s mužem valjalo ne bi ga varala. da je ljubavnik osoba kakvu trebam, bio bi sad uz mene.
ma nije stvar u njima, stvar je u meni, radi se o tome koliko vjere imaš u samu sebe. te nevolje te mogu samo ojačati, meni su dokazale da mogu to pregrmiti, da sam jaka, sposobna i sada želim malo guštati u toj slobodici, bez ikakvih planova, samo ću se maziti i paziti. :)
kandidata za ševu ima kao u priči, ali ne želim to sada... odjednom kužim koliko energije imam kad je ne trošim na njih dvojicu.
odličan feeling! :)
još nisam sigurna što ću s lj.
izgubila sam puno, puno povjerenja u njega... morat će se jako potruditi da to vrati.

ja mislim da bi se trebala oprostiti od svog muža i zatvoriti tu stranicu života. ako te strah boli, patnje i osjećaja krivnje, znaj da će toga biti koliko hoćeš, ali to će proći. stvarno će proći...
neke stvari nije dobro previše odgađati, a pogotovo kad nam sve ukazuje da nešto postoji samo kao mrtvo slovo na papiru, a bez ikakva sadržaja.

Eleonore
25.11.2009., 07:57

Hipohondrica :vidiga: Jel se tako kaže za ženskog hipohondra? :misli: :D

eto nova ideja za raspravu: gutate li ili ne:rofl:

Da, naravno :amen:

Baš, Tea, Kaljinka je moja, nađi si ti svoju sparing-partnericu :mljacko:

EDIT: Dobro jutro!

Ruana
25.11.2009., 09:26
bio zločesti medo (nek je medo MK:D) i zaprijetio se svim stanovnicima šume da mu donesu poklone a ako mu se ne svidi dobit će onom njegovom veeeelikom stvari po glavi.:D

uplašile se životinje di će kud će valja medi nosit darove i tako ode lija prva nosi par kila jabuka (nema drugog financijska kriza u šumi:D) i opandrči ju medo s onim po glavi.

ide zeko nogice mu se tresu nosi par kila kruški- ne sviđa se medi i opandrči izeku a zeko se stao previjat od smijeha ma crče. gleda medo, ja budale šta je njemu a zeko kaže "eno ide jež nosi pol kile šljiva"!
:lol::top:

A gle, svejedno je dal si ti preljubnica ili tvoj muž preljubnik, opet moraš strepit nad papatestom :mig:

(znam, guram se prek reda :D)

Eleonore
25.11.2009., 09:38
A gle, svejedno je dal si ti preljubnica ili tvoj muž preljubnik, opet moraš strepit nad papatestom :mig:

Na tu temu, moram se pohvalit - kako smo Lj i ja u monogamnoj vezi, meni papa-test i općenito stanje koke nikad bolji :D Očito mi njegova flora i fauna odgovaraju jer nemam nikakvih iscjedaka, gljivica i sličnih uobičajenih ženskih muka od kad sam s njim. Srce malo :cerek:

bluemood
25.11.2009., 09:56
hej žene dobro vam jutro :w

Eleonore
25.11.2009., 10:00
hej žene dobro vam jutro :w

Voliš dugo spavati, a, seko? :D

Ruana
25.11.2009., 10:06
Na tu temu, moram se pohvalit - kako smo Lj i ja u monogamnoj vezi, meni papa-test i općenito stanje koke nikad bolji :D Očito mi njegova flora i fauna odgovaraju jer nemam nikakvih iscjedaka, gljivica i sličnih uobičajenih ženskih muka od kad sam s njim. Srce malo :cerek:

E pa kad se već hvalimo, onda ću se i ja pohvalit da sam sad friško bila na servisu i moja mala zdrava i uredna, da ne može bolje :cerek:

bluemood
25.11.2009., 10:06
Voliš dugo spavati, a, seko? :D
da bar....spavam malo al kvalitetno...(hihihi mirne savijesti)...na nogama od 06:00 al daj ovo daj ono prođe vrijeme...ja sam ti hiperaktivna, meni je spavanje gubljenje vremena

Ruana
25.11.2009., 10:07
Jutro Blu :kiss:

bluemood
25.11.2009., 10:11
Jutro Blu :kiss:
ej draga, pusa i tebi :cerek:
nismo se odavno srele :)

Eleonore
25.11.2009., 10:16
E pa kad se već hvalimo, onda ću se i ja pohvalit da sam sad friško bila na servisu i moja mala zdrava i uredna, da ne može bolje :cerek:

:top: :cerek:

da bar....spavam malo al kvalitetno...(hihihi mirne savijesti)...na nogama od 06:00 al daj ovo daj ono prođe vrijeme...ja sam ti hiperaktivna, meni je spavanje gubljenje vremena

Uh, ja voooooooolim pajkiti, ali isto ustajem u 6 :zubeki:

bluemood
25.11.2009., 10:22
uuu hebote meni sad ide godišnji servis....trebala bi to sad kad budem na go
:top: :cerek:

Uh, ja voooooooolim pajkiti, ali isto ustajem u 6 :zubeki:
nikad nisam volila nešto pretjerano...al volim se mazikati u krevetu kad se probudim:cerek:

Eleonore
25.11.2009., 10:24
Cure, moram vas pohvaliti što se redovno servisirate, znam par žena koje nisu, pa su doživjele grdna iznenađenja :(

bluemood
25.11.2009., 10:29
Cure, moram vas pohvaliti što se redovno servisirate, znam par žena koje nisu, pa su doživjele grdna iznenađenja :(

ja sam stvarno relativno mlada :cerek: ali imam u obitelji svakavih beštija pa se jako bojim.....i moje neke cure su traljave po tom pitanju ....a ja, ja i pikicu i cikice redovito!!!! otkad sam upoznala čari i ljepote seksualnog života

bluemood
25.11.2009., 10:31
tea draga zaboravih pitati ...šta je bilo onaj vikend kad je dolazio jaaaako blizo a luuuuda od svega???

Ruana
25.11.2009., 10:47
ej draga, pusa i tebi :cerek:
nismo se odavno srele :)
Da, u zadnje vrijeme me ima po cijeelom forumu :D

Ah da i ja imala skoro probleme, ustvari nisam... ma glupi doktor dao lažnu zastrašujuću dijagnozu :mad: (na kraju me koštalo i živaca i novaca bezveze)
Evo vam :traca:

tea_33
25.11.2009., 11:38
tea draga zaboravih pitati ...šta je bilo onaj vikend kad je dolazio jaaaako blizo a luuuuda od svega???

ni ne sjećam se, nisam išla uglavnom.......mislim da on je ili nije....ma ne pamtim te nepostojeće/možebitne susrete, to je trenutno.....

DVOJE

Ljubeci se od postanja
Kroz maglu svijeta dvoje bludi,
Sa cudnom ceznjom, da se nadju
U metezu stranih ljudi.

Razmisljaju o sebi cesto
I prevarit ce se kadikad,
Da su jedno drugo nasli,
A nece se naci nikad.

Pa ipak, on ce jednom doc
U sobu onoga hotela,
U kom je ona cijelu noc
Uz uzdisaje mora bdjela.

Pred zoru, kad u krevet legne,
Na onu mislec koju trazi,
Ni slutit nece, da mu jorgan
Pokrivase vec njene drazi.

I mozda ce u restoranu
Iz one case on da pije,
Na kojoj bjehu njena usta
Nekoliko dana prije.

Dobrisa Cesaric

bluemood
25.11.2009., 13:25
seko....di si?

Eleonore
25.11.2009., 13:39
seko....di si?

U klincu, na poslu, baš sam maloprije imala čokoladnu krizu, a sad mi se spaaaaaaaaava. Vid, nema smajlića koji zijeva :zijev:

bluemood
25.11.2009., 14:03
U klincu, na poslu, baš sam maloprije imala čokoladnu krizu, a sad mi se spaaaaaaaaava. Vid, nema smajlića koji zijeva :zijev:
a ja još nisam ni marendala...čekam kolegu pa da odemo zajedno:rofl:

Eleonore
25.11.2009., 14:12
a ja još nisam ni marendala...čekam kolegu pa da odemo zajedno:rofl:

Ih, što sam ja sve pojela do sad :no:

A taj kolega, da nije LJ? :D

bluemood
25.11.2009., 14:15
Ih, što sam ja sve pojela do sad :no:

A taj kolega, da nije LJ? :D
neeeee :mig::p

Eleonore
25.11.2009., 14:30
Što je ovo danas, spala knjiga na dva slova? Samo nas dvije se tu muvamo, gdje su ostale preljubnice i simpatizerke (Kaljinka :p )?

tea_33
25.11.2009., 14:55
Što je ovo danas, spala knjiga na dva slova? Samo nas dvije se tu muvamo, gdje su ostale preljubnice i simpatizerke (Kaljinka :p )?

prijavak :kava:

bluemood
25.11.2009., 15:38

evo me, evo me bila jesti:cerek:

kaljinka
25.11.2009., 19:58

čuj darling ne znam baš da li sam tvoj tip :cerek: i da li bi se ti uopće mogla nositi mojom genijalnom pojavom i umom no unatoč svemu tome nemam takovih sklonosti.:raspa:

vjerujem da ima od kolegica kojima bi bila čast i privilegija dijeliti s tobom, to... već... sklonosti jelte.:D

Eleonore
26.11.2009., 07:28
čuj darling ne znam baš da li sam tvoj tip :cerek: i da li bi se ti uopće mogla nositi mojom genijalnom pojavom i umom no unatoč svemu tome nemam takovih sklonosti.

De, Kaljinka, oladi malo, ja pitam gdje su kolegice s topica i simpatizerke (a to si ti, ti nas garant voliš :cerek: ), a ti misliš da ti nudim seks?? Tko tu ima prljave misli? :D

wlenarsi
26.11.2009., 09:30

Bok društvo.

..danas na tri slova?!

Tu smo samo ćitamo..i razmišljamo.:top:

jednostavno ja
26.11.2009., 09:39

Bok društvo.

..danas na tri slova?!

Tu smo samo ćitamo..i razmišljamo.:top:

Ej di si, sta je novo? O cem sad razmisljas, jos se pokusavas shvatit?

Ginger83
26.11.2009., 10:37
pozdrav cure!

još se jedna preljubnica prijavljuje na forumu i nekako mi je lakše kad znam da nisam sama na ovom svijetu po tom pitanju...

jednostavno ja
26.11.2009., 10:44
pozdrav cure!

još se jedna preljubnica prijavljuje na forumu i nekako mi je lakše kad znam da nisam sama na ovom svijetu po tom pitanju...

Dobro dosla

Ginger83
26.11.2009., 10:46
hvala :)

jednostavno ja
26.11.2009., 10:49
OK, citala si a sad tipkaj, sta ima

bluemood
26.11.2009., 10:50
pozdrav cure!

ajde prijavi.....

dan cure :w

gdje ste nestale:mig:u štetu:p

jednostavno ja
E da me ne jebe 400 km, bila bi ja u stati, al ovako...

Ruana
pozdrav cure!

Dobro došla draga :)
Slobodno se raskomoti

Sofi L
26.11.2009., 10:52
Ja sam evo tu. :)

U steti niti ne mogu biti, jelte, ta otkantala sam LJ, a ionako zivi vani i povremeno dolazi.

Novog ne mislim nalaziti, jer ovo iskustvo s njim je bilo dugotrajno i vrlo frustrirajuce. :(

Kako ste vi ostale?

jednostavno ja
26.11.2009., 10:55
Pardon, ja vise ne spadam u preljubnice, otisla od muza prije 6mj, sad sam samo ljubavnica. Da otvorim kutak za ljubavnice?????

bluemood
26.11.2009., 10:59
Da otvorim kutak za ljubavnice?????
već postoji...:rofl:

jednostavno ja
26.11.2009., 11:09

U steti niti ne mogu biti, jelte, ta otkantala sam LJ, a ionako zivi vani i povremeno dolazi.

Novog ne mislim nalaziti, jer ovo iskustvo s njim je bilo dugotrajno i vrlo frustrirajuce. :(

Kako ste vi ostale?

Ja mog ne mogu otkantat kad me sje... da ga zavolim

Sofi L
26.11.2009., 11:21
Ja mog ne mogu otkantat kad me sje... da ga zavolim

Draga moja, sve ja to znam.... sve prosla. I eto, opet dosla dotle da ga zaista moram, zarad vlastitog zdravlja, zauvijek otkantati.

jednostavno ja
26.11.2009., 11:23
Koliko ste bili u vezi

wlenarsi
26.11.2009., 11:23
Ej di si, sta je novo? O cem sad razmisljas, jos se pokusavas shvatit?

:D,

he,he,evo javno priznajem da sam pustila" mozak na pašu"i ne mislim više previše razmišljati već malo ili ako se bude moglo,puno uživati!!!
Odlućila sam!:lol::lol::cerek:Pomirila se sa situacijom i idemo..dokle stignemo...

..sve je bolje inaće,uhvatili smo ritam..joj koja usporedba,samo još da "oteram maštu i želje"..sad ću ja to,ko od šale..trala-la,aha,da se prestanemo pitati zašto trpimo i nešto ne uradimo..ali i na to imamo "već"neke odgovore..i tako ostaće kako je..sakriveno,bolno i lijepo na neki okrutni naćin...treba naućiti da i u raju ima trnja..:cerek:

jednostavno ja
26.11.2009., 11:26
...skriveno, bolno i lijepo...
Ej i ti si se zaljubila....

wlenarsi
26.11.2009., 11:35

..ma da..nakon prve mladalaćke ljubavi..i nakon 35 godina..:D,pitam se šta mi je i zašto ovo SAD trebalo!?
Valjda potvrda da živim i da nije sve bilo bezveze..a baš mi nije trebalo..bole me propuštene godine kad je osećaj ljubavi tako divan..,mogao je i ranije se desiti.Sudbina?
Neka,zahvalna sam i za ovo.

Sofi L
26.11.2009., 11:45

..ma da..nakon prve mladalaćke ljubavi..i nakon 35 godina..:D,pitam se šta mi je i zašto ovo SAD trebalo!?
Valjda potvrda da živim i da nije sve bilo bezveze..a baš mi nije trebalo..bole me propuštene godine kad je osećaj ljubavi tako divan..,mogao je i ranije se desiti.Sudbina?
Neka,zahvalna sam i za ovo.

I trebas biti zahvalna i nikad ne misliti da su nekakve toboznje najbolje godine prosle. Uvijek su najbolje. ;)

Ginger83
26.11.2009., 12:25
eto me...malo kasnim sa odgovaranjem pošto sam bila na gablecu al za istać ;)...jao od moje priče ostadu samo prelijepe uspomene...pa ajmo u kratkim crtama...naravno udana, sa istom osobom bila prije toga u duuuuugogodišnjoj vezi, kao i u svakoj vezi puno uspano i padova naprosto misliš nešto ćeš riješiti brakom kao bit će bolje pošto su osjećaji tu, pa odeš i taj korak dalje...išla sam za onom glupošću suprotnosti se privlače jel mi smo zbilja dva planeta u svakom pogledu dobro jedino u onom besramnom smo vrlo kompatibilni ;)...al eto ubilo nas nerazumijevanje, netolerancija, njegov izražen egoizam i posesivnost koju sam ja prestala tolerirati i u cijelu priču ušao je ON...ehhhhh, da najbolji prijatelj moga muža (molim bez kamenovanja) ;)...vjerujem da je svaka od vas svog ljubavnika doživjela kao Boga ali on nije bio doživljaj takvoga već čisto utjelovljenje istoga...:s...krenulo je vrlo spontano...pripitost na mom rođendanskom tulumu prikucalo nas je na zid gdje su se usne spojile i nakon toga vrlo brzo radnja se prebacila na kat više te kuće naravno neopaženo smo prošli pošto je u zraku bilo poveća količina alkoholnih supstanci...nismo otišli predaleko taj put al je to bilo jedno od najerotičnijih iskustava u mom životu...čovijek bi se začudio što je ON sve sa svojim prstima radio mmmmm...:E...i eto to je bio početak najljepšeg razdoblja u mom životu koji je nažalost trajao malo više od godinu dana...mi smo bili više od ljubavnika, više od ičega...poruka, mejlova i poziva je toliko proslijeđeno jedno prema drugome koliko u životu do tada nisam sveukupno uspijela napraviti. Obožavali smo se, kao i svaku mikroporu na našim tijelima...al pošto je stvarnost bila drugačija nego svi ti naši silni susreti, učinila je i to da sam postala majkom predivnog dijeteta kojeg volim više nego li sam misla da čovijek može voljeti i naravno dijete je bilo kako je i Bogom i ljudima trebalo biti (muževo)...vrlo teško razdoblje u našoj vezi je usljedilo sa tim saznanjem, premda je meni unatoć svemu bilo drago jer dijete je naposlijetku moje...i eto izdržali smo cijelu moju trudnoću u našem tajnom svijetu (mala digresija... sex u trudnoći je nešto neopisivo, ponekad sam mislila da bolujem od erotomanije...nezasitna je bila premala rijeć za mene :lol:)...i eto dijete se rodilo i tad je sve krenulo nizbrdo, on nije više mogao podnjeti činjenicu da ja sad imam obitelj a da on nije dio toga a toliko se volimo i od učestalih nebih rekla svađa ali pritisaka koji su u glavi...poludio je i rekao da se mora maknuti jer više nemože to gledati i trpjeti i eto razišli smo se uz more suza jer nismo bili dovoljno jaki suočiti se sa cijelim svijetom i javnim linčom...i eto već godinu i pol je prošlo i od toga prekida i iskreno nisam dočekala jutro a da mi on nije bio u mislima a niti otišla na spavanje da mi on nije bio u snovima...ostali mi svi silni mejlovi koje kad me jako stegne iznova i iznova čitam i lagano se ubijam sa tim da sam upoznala ljubav svog života...svoju srodnu dušu i da nam život nije dao da budemo skupa i eto sad sam na poslu našla kolegu kao razbibrigu pa umjesto da vrtim te mejlove dopisujemo se pa ko zna kojim će to putem...a što se muža tiće i moje savjesti...ružno za reći ali savjest sam odavno izgubila i sad sve više i više želim taj razvod jer želim da i on nađe nekog tko će ga voljeti kao što sam ja čovijeka koji mi je bio zabranjen...ajme jesam vas udavila:visi:

wlenarsi
26.11.2009., 13:13
I trebas biti zahvalna i nikad ne misliti da su nekakve toboznje najbolje godine prosle. Uvijek su najbolje. ;)

U pravu si i ovo potpisujem jer ovako mladalaćki,poletno i puna sebe uz veliku sigurnost da je ovo pravo i na vreme..,se nisam nikada osećala.Godine nikada nisam ni osećala jer sam,kao što već rekoh u duhu gusar,aktivna vesela,brza i dobar čovek..hmm, žena!
A ovo sada mi je nagrada za sva dobra dela,misli i radnje koje sam u životu napravila..uvek sam bila fer i igrala po pravilima tako da si konaćno mogu dozvoliti i trunćicu greha,sreće..jer mi je poslana skoro pa kao na pladnju,ne mislim i ovo propustiti zbog i poradi drugih ili "poštenja".
Šta je uopće pošteno!
Ja se osećam pošteno sada tek ,jer ne skrivam i nije me sram.
Ajme da me vidite sad..
totalna promena imiđa..frizura,mladalaćka i otkaćena,planiram već 15 godina tetovažu..sada je konaćno vreme za nju,ha,ha..,samopouzdanje mi je u đepu a osmijeh na licu i ljudi oko mene su prezadovoljni mojim promjenama..a tek ja!!!:cerek:

wlenarsi
26.11.2009., 13:19
eto me...malo kasnim sa odgovaranjem pošto sam bila na gablecu al za istać ;)...jao od moje priče ostadu samo prelijepe uspomene...pa ajmo u kratkim crtama...naravno udana, sa istom osobom bila prije toga u duuuuugogodišnjoj vezi, kao i u svakoj vezi puno uspano i padova naprosto misliš nešto ćeš riješiti brakom kao bit će bolje pošto su osjećaji tu, pa odeš i taj korak dalje...išla sam za onom glupošću suprotnosti se privlače jel mi smo zbilja dva planeta u svakom pogledu dobro jedino u onom besramnom smo vrlo kompatibilni ;)...al eto ubilo nas nerazumijevanje, netolerancija, njegov izražen egoizam i posesivnost koju sam ja prestala tolerirati i u cijelu priču ušao je ON...ehhhhh, da najbolji prijatelj moga muža (molim bez kamenovanja) ;)...vjerujem da je svaka od vas svog ljubavnika doživjela kao Boga ali on nije bio doživljaj takvoga već čisto utjelovljenje istoga...:s...krenulo je vrlo spontano...pripitost na mom rođendanskom tulumu prikucalo nas je na zid gdje su se usne spojile i nakon toga vrlo brzo radnja se prebacila na kat više te kuće naravno neopaženo smo prošli pošto je u zraku bilo poveća količina alkoholnih supstanci...nismo otišli predaleko taj put al je to bilo jedno od najerotičnijih iskustava u mom životu...čovijek bi se začudio što je ON sve sa svojim prstima radio mmmmm...:E...i eto to je bio početak najljepšeg razdoblja u mom životu koji je nažalost trajao malo više od godinu dana...mi smo bili više od ljubavnika, više od ičega...poruka, mejlova i poziva je toliko proslijeđeno jedno prema drugome koliko u životu do tada nisam sveukupno uspijela napraviti. Obožavali smo se, kao i svaku mikroporu na našim tijelima...al pošto je stvarnost bila drugačija nego svi ti naši silni susreti, učinila je i to da sam postala majkom predivnog dijeteta kojeg volim više nego li sam misla da čovijek može voljeti i naravno dijete je bilo kako je i Bogom i ljudima trebalo biti (muževo)...vrlo teško razdoblje u našoj vezi je usljedilo sa tim saznanjem, premda je meni unatoć svemu bilo drago jer dijete je naposlijetku moje...i eto izdržali smo cijelu moju trudnoću u našem tajnom svijetu (mala digresija... sex u trudnoći je nešto neopisivo, ponekad sam mislila da bolujem od erotomanije...nezasitna je bila premala rijeć za mene :lol:)...i eto dijete se rodilo i tad je sve krenulo nizbrdo, on nije više mogao podnjeti činjenicu da ja sad imam obitelj a da on nije dio toga a toliko se volimo i od učestalih nebih rekla svađa ali pritisaka koji su u glavi...poludio je i rekao da se mora maknuti jer više nemože to gledati i trpjeti i eto razišli smo se uz more suza jer nismo bili dovoljno jaki suočiti se sa cijelim svijetom i javnim linčom...i eto već godinu i pol je prošlo i od toga prekida i iskreno nisam dočekala jutro a da mi on nije bio u mislima a niti otišla na spavanje da mi on nije bio u snovima...ostali mi svi silni mejlovi koje kad me jako stegne iznova i iznova čitam i lagano se ubijam sa tim da sam upoznala ljubav svog života...svoju srodnu dušu i da nam život nije dao da budemo skupa i eto sad sam na poslu našla kolegu kao razbibrigu pa umjesto da vrtim te mejlove dopisujemo se pa ko zna kojim će to putem...a što se muža tiće i moje savjesti...ružno za reći ali savjest sam odavno izgubila i sad sve više i više želim taj razvod jer želim da i on nađe nekog tko će ga voljeti kao što sam ja čovijeka koji mi je bio zabranjen...ajme jesam vas udavila:visi:

Ma nisi nas udavila,daleko od toga!!!Jasno?:D

Tvoja je prića toliko lijepa koliko i bolna..ali divna,divim se i vašoj hrabrosti i moći da izdržite jedan bez drugoga!Jer ovo je bila ljubav i ostala!
Vidiš li ga ponekad,čuješ?
Baš me ovo pogodilo.
Prćaj..ako možeš.

Ginger83
26.11.2009., 14:09
Pa prva tri mjeseca nakon prekida smo si obečali da ćemo se viđati i čuti što smo koliko i toliko uspijevali ali to je postalo teško izdrživo...uvijek bi se sastajali kod jedne crkve i prepričavali neku svakodnevicu dok bi se oči punile suzama i dok bi se gledali ne trepnuvši ko da smo se pribojavali da nam je ovo zadnji put da se vidimo...i naravno jedan od tih puta bio je i posljedni i nakon toga nismo se više čuli...znam da još uvijek nema nikoga i da jako puno radi jel ima svoju malu firmu pa me to usrečuje što znam da je barem na tom polju zadovoljan pošto radi to što voli. Najgore mi je od svega kad pomislim na njega prođe mi ona misao dal me sjeti barem mrvicu il me je potpuno izbrisao iz sjećanja? Al eto pošto sam vječna pozitivka nadam se jednoj njegovoj rečenici...kao što smo sad uspijeli naći put jedan prema drugome možda se ponovo desi prilika u životu samo na drugačiji način pa će svi snovi koje smo sanjali napokon moći biti realizirani...

Eleonore
26.11.2009., 14:11
.....

Kao prvo, dobro nam došla! :)
Kao drugo, imam par pitanja - nisam uspjela pohvatat, dijete je muževo ili od LJ? Kako si znala tko je otac? I pošto si rekla da je Lj najbolji mužev frend, susrećete li se i dalje u društvu?

Sofi L
26.11.2009., 14:16
Kao prvo, dobro nam došla! :)
Kao drugo, imam par pitanja - nisam uspjela pohvatat, dijete je muževo ili od LJ? Kako si znala tko je otac? I pošto si rekla da je Lj najbolji mužev frend, susrećete li se i dalje u društvu?

Eto, isto sam htjela pitati.

Dobronamdosla, ginger. :grli:

Iskreno da te pitam, je li ti zao ako dijete nije od LJ? Jer vidim da je tu sva ljubav, s muzem bas i ne.

Ginger83
26.11.2009., 14:59
hvala cure na dobrodošlici... :cheer:
Pa evo sad da odgovorim...dijete je od M, a što se tiće kako sam znala...pa baš da je bilo sa 100 % sigurnošću saznanje i nije bilo...ali ovako...to je bilo ljeto i ja sam bila na godišnjem sa M cca 3 tjedna...nakon što sam se vratila sa mora prva nadolazeća menstruacija je izostala pa sam napravila test koji je pokazao pozitivan odgovor, usljedio je ginekološki pregled pa mi je on računao datum zaćeća pošto imam menstruacije ko švicarski satić i baš je ispalo da je bio to taj period na moru...ja i moj LJ smo se slijepo uvjeravali da je naše pošto smo sanjali o dijetetu pa i unatoć odgovoru mog ginića nismo se baš dali smesti, al nakon rođenja prestale su sve nedoumice i snovi pošto slika govori više od 1000 rijeći...mališa je isti MM, pa vam je jasno zašto moj LJ nije mogao izdržati u tome nakon toliko nadanja i svega...A sad zašto ga više ne viđam u društvu...e to je bio jedan jako stresan trenutak u životu...MM je podigao iz kaslića moj račun od Vipa pošto imam pretplatu i dobio je uvid zašto su mi ogromni računi...od 7 ujutro pa do ponoći i ko zna koje doba noći bezbroj razgovora i poruka usmjereno samo jednom broju...priznali smo polovičnu istinu, što je on koliko toliko prihvatio...moje mišljenje da duboko u sebi zna sve jer nitko nije toliko glup al nije htio čuti cijelo priznanje nego je njega izopćio iz našeg svijeta, raskrstio je s njim na mrtvo ime a svojoj ženi dao do znanja da pošto smo predugo zajedno i dijete je tu da me se ne misli odreći radi nekakve gluposti, pa me odtad drži pod staklenim zvonom da nebi žena opet zastranila :lol:

bluemood
26.11.2009., 15:36
hvala cure na dobrodošlici... :cheer:

a šta da ti kažem ....svi smo mi tu negdje...nije lako ...

nisam kužnila jel tvoj oženjen

e i da dobrodošla :w

Ginger83
26.11.2009., 15:46
a šta da ti kažem ....svi smo mi tu negdje...nije lako ...

nisam kužnila jel tvoj oženjen

e i da dobrodošla :w

:w, pozdrav i tebi!

ne moj LJ nije bio oženjen niti u vezi, slobodan ko ptičica...al je ovaj na poslu oženjen i ima djete al mu je život predosadan pa bi malo turao di ne smije :lol:, a mom egu eto malo pripasalo pa ga cimam uredno svaki dan dok se ne raspali pa me po :tuctuc:

kaljinka
26.11.2009., 15:51
De, Kaljinka, oladi malo, ja pitam gdje su kolegice s topica i simpatizerke (a to si ti, ti nas garant voliš :cerek: ), a ti misliš da ti nudim seks?? Tko tu ima prljave misli? :D

uh, ne trebam vam ja vidim da ste dobili dostojno pojačanje kroz ginger!:rofl:

hank moody
26.11.2009., 15:54
jel ima ovdje mjesta i za muškarce,ili je striktno ženski kutak..??....ja vam dođem kao gay-friend?:frajer:

Ginger83
26.11.2009., 16:04
pa ipak je ovo kutak za preljubnice šta ću drugo negoli bodriti ekipu :)

kaljinka
26.11.2009., 16:11
pa ipak je ovo kutak za preljubnice šta ću drugo negoli bodriti ekipu :)

sve 5 ginger :mig: samo brate malo mi prenagli taj obrat s romantične priče na koju bi i najveća konzerva smekšala :D i da tu ne bi bio vrhunac zapleta odjednom bez pardona neki treći lik i lupanje po guzi!:rofl:

to mi malo bilo čudno.:ne zna:

ispada da se ni tebi nije samo "zalomila" ljubaf :cerek: nego ko na štanc traci - jedan ode drugi dođe.:ne zna:

Ginger83
26.11.2009., 16:40
sve 5 ginger :mig: samo brate malo mi prenagli taj obrat s romantične priče na koju bi i najveća konzerva smekšala :D i da tu ne bi bio vrhunac zapleta odjednom bez pardona neki treći lik i lupanje po guzi!:rofl:

to mi malo bilo čudno.:ne zna:

ispada da se ni tebi nije samo "zalomila" ljubaf :cerek: nego ko na štanc traci - jedan ode drugi dođe.:ne zna:

ne, joj ne...nikako...možda je moj prijašnji post imao krivi prizvuk...naime, ovaj s posla nije ama baš ništa...nikakva vrsta avanture niti će biti išta slično već samo zajebancija samo mi je smješno gledati kako se trsi nebi li nešto dobio (smiješno mi je to što misli da traži nešto od neke čedne ženice a ne od žene koja je sve samo to ne i to još sa velikom ranom na srcu) pa valjda sam sama sebi pomalo patetična zbog toga što sam etiketirana kao preljubnica pa si dopuštam ovakvu krajnost to je valjda ono kad je bal nek je maskenbal:tulum:

gay-frend dobro nam došao ;) :W

wlenarsi
26.11.2009., 16:42
jel ima ovdje mjesta i za muškarce,ili je striktno ženski kutak..??....ja vam dođem kao gay-friend?:frajer:

Pa sad,kaj se mene tiće, nemam ništa protiv,ali sam se među zadnjima prikljućila pa da pitamo i saćekamo i druge dame da se izjasne.
Mislim da bi nam tvoj pogled i priće bile zabavne i iz toga zakljućujem da bi bio dobrodošao.

Usput..,da li si gay,nije da je važno ali mogao bi reći..i da bi nam bio friend ne moraš biti gaj da bi sve ovo razumeo,samo muškarac sa objektivnim pogledom na..život,iliti ove naše situacije.

Dame,da ga pustimo među nas?!:cerek:

:top:

Ginger83
26.11.2009., 16:54
evo ja sam za :top:

Ruana
26.11.2009., 17:17
Inače za vas nove, ako niste znali, pravilo je da se lijepo prestavite :D
Ono... vanjski opis.. mjere i tako to :mig:

I da, ugodan boravak u našem veselom kutiću :cerek:

Ginger83
26.11.2009., 17:36

ukratko o meni :lol:
jedno od začetnih mejlova moga LJ upućeno meni samo sa dozom humora kao da piše psihijatru pošto je uvijek bila zezancija da će zbog mene u ludari završiti...

Pismo psihijatru:

Poštovani, imam 25 godina i moj problem je započeo na jednoj rođendanskoj zabavi supruge mog najboljeg prijatelja. Naime, te večeri nakon nekoliko
čašica alkoholng pića previše, prijateljeva supruga koju sam poznavao samo formalono zbog dobrog odnosa s njezinim suprugom prišla mi je dok sam već dobrano bio pod utjecajem alkohola i hvatao zrak tu hladnu večer, strastveno me poljubila. Koliko god mi je to bilo nevjerovatno i nestvarno istovremeno mi je i jako odgovaralo i laskalo s obzirom da je riječ o prelijepoj djevojci tamnije puti i prekrasne tamne, duge i kovrčave kose. Nakon strastvenog poljubca igrom slučaja ponovno smo se našli ovaj puta na gornjem katu. Scenarij je bio sličan onome koji se dešavao nekoliko trenutaka prije. Ubrzo nakon sto su nam se pogledi susreli ponovno smo se strastveno ljubili ali ovaj puta
još poželjnije do te mjere da sam ubrzo njezine prekrasne duge prste imao u svojim ustima uživajući u svakom dragocijenom trenutku, nažalost prevelika količina alkohola nas je uzela pod svoj utjecaj i oduzela svijest nakon čega smo svi spavali u svojim krevetima. Sljedeći dan nakon prepričavanja dogodovština s zabave primio sam njezinu sms poruku u kojoj se ona
ispričavala zbog svojih postupaka i molila me da ta večer ostane između nas i ne pokvari dosadašnji prijateljski odnos. Ja sam se složio s njom da sve to ostane tajna za koju samo znamo nas dvoje. Iako smo oboje priznali svoju grešku uzrokovanu alkoholim, lagana vatrica između nas dvoje i dalje je lagano tinjala. Ponovno nakon kratkog vremena "slučajni" pogledi na zabavama ili sličnim druženjima sve više su postajali "namjerni", a oznojeni spojeni dlanovi na "prijateljskim" plesovima postajali su sve znojniji. Uskoro smo počeli razmijenjivati "nebitne" e-mail poruke čiji je sadržaj s vremenom postajo sve zanimljiviji, toliko da smo otvoreno pisali o dojmovima s njezinog rođendana i oboje otvoreno priznali da nam je bilo prekrasno tu večer.
Neprekidno smo spominjali propuštene mogućnosti koje su nam se nudile tu vecer, i bili pomalo razočarani zbog toga. Poruke su postajele sve ovtvorenije i vrućje, cenzure je bilo sve manje, dosli smo do te granice da smo se odlucili vidjeti jedno jutro dok je njezin suprug bio na poslu.
Dok sam se vozio prema stanu strah je bio prisutan u svakom dijelu mene, no ipak ohrabren činjenicom da idem u stan djevojke koja mi je sve više i više obuzimala razum pozvonio sam na vrata i ona je otvorila, bila je prekrasna, gledala me pogledom iz kojeg je gorjela vatra, njezin pogled u kojem nije bilo straha dodatno me ohrabrio. Jedva da smo se pozdravili, i vec smo se
strastveno ljubili, i to vrlo strastveno, nikad me nitko nije tako ljubio, kroz moj
život nije prošla ni jedna djevojka koja je imala takve usnice i jezik, neusporedivi s bilo čime na svijetu, prsti su prolazili kroz njezinu predivnu kosu a usne su plazile po njezinom vratu dok je uzdisala sve glasnije. Sve jače sam je pritiskao uz vrata cijelim tijelom a svoju nogu sam gurao u njezino međunožije koje je doslovno gorjelo, ruke su mi pretraživale svaki dio
njezinog prekrasnog tijela, a ona je podrhtavala na svaki dodir.... Dojam koji smo oboje imali nakon tog sastanka bio je nevjerovatan, nismo ni sami vjerovali da je moguće da si toliko odgovaramo. Toliko smo bili ludi jedno za drugim da smo se znali ljubiti u stanu dok je njezin suprug bio 2 metra od
nas u toaletu. Oboje smo znali da nije u redu to što radimo, ali strast koja se
dešavala bila je prejaka i premoćna za bilo kakve prepreke. Nastavili smo se viđati u njezinom stanu kad god smo imali priliku, naši susreti postajali su sve vatreniji, doslovno smo gorjeli.. Sljedece prilike, ubrzo nakon prvog susreta na samo, ponovno sam bio u njezinom stanu, scenarij je bio slican kao prvi
puta, dok sam je ugledao na vratima poceli smo se ljubiti nezasitno poput gladnih životinja, doslovno smo bili gladni jedno drugog, svojim predivnim usnama ljubila mi je cijelo lice, njezini dugi prsti bili su malo u mojim pa u njezinim ustima, bacao sam odjeću sa sebe i istovremeno
skidao nju, ljubio sam je po cijelom tijelu, grudi su joj bile prekrasne a bradavice postajale sve kruće dok sam ih nadraživao jezikom i zubima. Rukama sam prolazio od kose i lica preko grudi, trbuha do međunožja koje je gorjelo, bila je vlažna, žudjela je isto kao i ja da što prije uklizim u nju, preuzela je inicijativu i polegnila me na leđa, zakoračila preko mene i
jednoostavno sjela na njega, bila je predivna, počela je lagano, pa sve brže i brže, pa onda opet lagano i duboko, pa plitko i brzo, kao da je na mom čelu čitala što mi odgovara, izraz njezina lica otkrivao je čisto zadovoljstno, u glavi sam se jedva suzdržavao da ne eksplodiram, osjećao sam da neću još dugo izdržati, ubrzo nakon toga sišla je s mene i primila ga u svoja čarobna usta, nije mi dugo trebalo da doživim snažan orgazam, u tom trenutku ona se nije
izmaknila nego pokupila svaku kap koja je izašla iz mene, nisam mogao vjerovati kako je bilo dobro, nakon toga vise stvari nisu iste. Postajemo sve luđi jedno za drugim, nema dana da nismo u kontaktu. Zato Vas molim za pomoć, ona mi ne izlazi iz glave, a pitam se da li uopce ima pomoci
doktore, mozda cete pomisliti da se to može izlječiti ali ja tvrdim da ste vi
bili na mojem mjestu, ostavili bise ženu i prodali kuću zbog takve djevojke, a ja kad bolje razmislim i ne želim vašu pomoć, možda sam ja pomogao vama, starom perverznjaku da si zamišljate da ste na mojem mjestu s tom djevojkom iz snova, a meni je ovako prekrasno i ne želim mijenjatiništa.
Srdačan pozdrav,

wlenarsi
26.11.2009., 20:59
..wauuuuu...

:lol::lol::lol:

Bravo,to je pravo predstavljanje,prva liga!

:top:

p.s.net danas trokira...adsl v riti..!!!:lol:

Eleonore
27.11.2009., 07:27
e to je bio jedan jako stresan trenutak u životu...MM je podigao iz kaslića moj račun od Vipa pošto imam pretplatu i dobio je uvid zašto su mi ogromni računi...od 7 ujutro pa do ponoći i ko zna koje doba noći bezbroj razgovora i poruka usmjereno samo jednom broju...

Auuuuuuu, to mora da je stvarno bio stresan trenutak :eek:

Oho, to još nismo imale - gay-frienda! Dobrodošao! :)

ukratko o meni :lol:.....

:lol: Nema što, stvarno se znaš predstaviti :D

Ruana
27.11.2009., 09:00
Dobro jutrooo! :cerek:

Malo nam zamrlo u ćošku zadnjih par dana :ne zna:
Ajd, barem imamo nove :kava:

Ginger83
27.11.2009., 09:05
Jutro moje dame!

Vikend nam je pred vratima i odmah mi je raspoloženje na vrhuncu...uh šta volim taj petak pogotovo kad znam da sam solo za vikend pošto muž ide na put. :zivili:

wlenarsi
27.11.2009., 09:07
Jutro moje dame!

Vikend nam je pred vratima i odmah mi je raspoloženje na vrhuncu...uh šta volim taj petak pogotovo kad znam da sam solo za vikend pošto muž ide na put. :zivili:

Dobro jutro svima..

..da, ti se veseliš jer ide, a ja se ne jer dolazi sa puta,ha,ha..jesmo izbirljivi..:lol::cerek:

Dobro jutrooo!

Malo nam zamrlo u ćošku zadnjih par dana
Ajd, barem imamo nove

..samo da i ostali ispunimo "obavezu" i predstavimo se..da ali kako nakon Ginger83..uništi nas žena pismom psihijatru,ha,ha,haaa...

Eleonore
27.11.2009., 09:08
kad znam da sam solo za vikend pošto muž ide na put. :zivili:

Živijo taki muž! :D

hank moody
27.11.2009., 09:09
Dear ladys,zahvaljujem na srdačnom dočeku:s:s:s i nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje:top:,Neću još previše tušiti pričama,nego pričekat ću da se izjasni još koja curka..Na sreću(ili nesreću) nisam gay...nemam ništa protiv gay populacije(ko voli nek izvoli)svih vrsta,ali sebe najbolje vidim ovako(hetero).Sretno razveden,otac troje djece,sad u divnoj vezi...eto za prvu informaciju toliko...pričekat ćemo ostatak ekipe,da blagoslovi(ili ne)moje učešće u raspravi...

bluemood
27.11.2009., 09:12

Novog ne mislim nalaziti, jer ovo iskustvo s njim je bilo dugotrajno i vrlo frustrirajuce.

Kako ste vi ostale?
SL nikad ne reci nikad ...jer ti nikad dođe brže nego misliš :grli

:w, pozdrav i tebi!

ne moj LJ nije bio oženjen niti u vezi, slobodan ko ptičica...al je ovaj na poslu oženjen i ima djete al mu je život predosadan pa bi malo turao di ne smije :lol:, a mom egu eto malo pripasalo pa ga cimam uredno svaki dan dok se ne raspali pa me po
sad ne kontam koliko ih imaš...a i malo ti je preromatičnan početak da bi se sad samo povatala s drugim...ispravi me ako sam krivo skužila

jel ima ovdje mjesta i za muškarce,ili je striktno ženski kutak..??....ja vam dođem kao gay-friend?
wellcome :w

Rue daj ne budi tako stroga kad svi znamo da si slatkica :cerek:

Jutro moje dame!

jebote šta ja nemam takvog muža...da je bar trgovački putnik pa da je češće odsutan :mig:

jednostavno ja
27.11.2009., 09:20
Dobro jutro koke.
Danas je petak, sto znaci- SUTRA DOLAZI DRAGI. Na kratko, istina. I tajno, istina.
Ali slatko... da poludim

jednostavno ja
27.11.2009., 09:23
Dear ladys,zahvaljujem na srdačnom dočeku:s:s:s i nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje:top:,Neću još previše tušiti pričama,nego pričekat ću da se izjasni još koja curka..Na sreću(ili nesreću) nisam gay...nemam ništa protiv gay populacije(ko voli nek izvoli)svih vrsta,ali sebe najbolje vidim ovako(hetero).Sretno razveden,otac troje djece,sad u divnoj vezi...eto za prvu informaciju toliko...pričekat ćemo ostatak ekipe,da blagoslovi(ili ne)moje učešće u raspravi...

Izgleda prilicno sredjena situacija.
Dobrodoslica s moje strane iako sam i ja novak ovdje

Ginger83
27.11.2009., 09:34
sad ne kontam koliko ih imaš...a i malo ti je preromatičnan početak da bi se sad samo povatala s drugim...ispravi me ako sam krivo skužila

nemam nikoga (ako muža ne ubrajam) već oko godinu i pol, a ovaj lik na poslu je sam netko sa kim ubijam vrijeme šaljući mejlove :mig:, nemam nikakakve prljave misli JOŠ :bicedobro:

mala pomoć s obzirom da još ne znam čari foruma na koji način odgovarate višestruko sa onim quote kao npr. postić od bluemood? :brukica:

milla karolina
27.11.2009., 09:53
Dame moje, ja sam na takvim mukama od kad sam se vratila sa rehbitlicaije i vidjela onog malog ..kemija od prve iako nas djeli najmanje 10 godina,i wy kilometara, ovako još nisam ništa osjetila još od flerta s mužem onomad. Ono s lj. je druga priča gotova za vijeke. kao to liječiti a doma je sve ok ..bože kako se čuvati od ovakvih iskušenja..ajd kako .

jednostavno ja
27.11.2009., 10:05
Bem ti internet i kratke servise. Koji k...

wlenarsi
27.11.2009., 10:08
Dame moje, ja sam na takvim mukama od kad sam se vratila sa rehbitlicaije i vidjela onog malog ..kemija od prve iako nas djeli najmanje 10 godina,i wy kilometara, ovako još nisam ništa osjetila još od flerta s mužem onomad. Ono s lj. je druga priča gotova za vijeke. kao to liječiti a doma je sve ok ..bože kako se čuvati od ovakvih iskušenja..ajd kako .

..koliko sam ja skužila život i njegove "stranputice",izazove..
nikako se ne možeš saćuvati,a i zašto bi,bez obzira na boli,traume,spletke..strašno je dobro imati ovo u životu!
Uživaj!

Eleonore
27.11.2009., 11:32
Neću još previše tušiti pričama,nego pričekat ću da se izjasni još koja curka

Nemaš što čekat, slobodno piši, nisi prvi muški ovdje.

Sretno razveden,otac troje djece,sad u divnoj vezi...

A koja je tvoja poveznica sa preljubnicama? :misli:

Ginger83
27.11.2009., 12:40

e draga da smo mi sve znale odgovor na to pitanje mislim da nas nebi bilo danas na ovim stranicama :lol: :lol: :lol:...

tea_33
27.11.2009., 14:07

s udanom?

inače, pozdrav tebi i svim novima ali vidim da Ruanino upozorenje nije vrijedilo, osim pisma psihijatru nikako se predstavit......

mala pomoć s obzirom da još ne znam čari foruma na koji način odgovarate višestruko sa onim quote kao npr. postić od bluemood? :brukica:

onaj plusić pokraj quota stisneš za svaki post koji zelis i tek na kraju quote. kad dođes na novi post obriši ili dodaj sto želiš samo pazi da ne obrišeš zagradu jer se gubi.

milla karolina
27.11.2009., 14:23
e draga da smo mi sve znale odgovor na to pitanje mislim da nas nebi bilo danas na ovim stranicama :lol: :lol: :lol:...

Ja sam se negdje zaklela ništa ipod 35.g a ono...nikad ne redi nikad više ..to je to..

jednostavno ja
27.11.2009., 14:46
inače, pozdrav tebi i svim novima ali vidim da Ruanino upozorenje nije vrijedilo, osim pisma psihijatru nikako se predstavit......

Ajd da ne budem samo padobranac.
25g s muskarcem koji je bio prva simpatija, prvi decko, prvi muskarac. Vjecna ljubav... (i te vjecne se razvodne s vremenom, nazalost).
Prije dvije g covjek koji je 21g stariji od mene, ozenjen, s djecom. Ljubav na prvu. Obostrana.
Prije 6mj sam odselila od muza, nisam vise mogla glumit.
Zivim sama u stanu, on dolazi ili ja idem sto cesce (bar jednom tjedno). On je ostao u braku i ne misli se rastajat, sto ja niti sam trazila niti zelim, sasvim mi odgovara ovako.
Nisam zbog njega ostavila muza, on mi je samo pomogao da shvatim da taj brak i tako nije vise bio brak i dao mi ogromnu snagu da sredim svoj zivot. Zapravo jos ga sredjujem, ali bar sam pocela.
I tako... sretna i zadovoljna, uglavnom
:):):)

Ginger83
27.11.2009., 14:46
onaj plusić pokraj quota stisneš za svaki post koji zelis i tek na kraju quote. kad dođes na novi post obriši ili dodaj sto želiš samo pazi da ne obrišeš zagradu jer se gubi.

puno hvala na odgovoru :)

Ja sam se negdje zaklela ništa ipod 35.g a ono...nikad ne redi nikad više ..to je to..

ma daj samo uživaj u tim osječajima koji su te preplavili jer naposljetku kušnja nije grijeh već samo ako joj dopustimo da nas svlada...

tea_33
27.11.2009., 15:01
.
25g s muskarcem koji je bio prva simpatija, prvi decko, prvi muskarac. Vjecna ljubav... (i te vjecne se razvodne s vremenom, nazalost).
Prije dvije g covjek koji je 21g stariji od mene, ozenjen, s djecom.

ček, ček.....ti si 25.g. udana ili imaš 25 g.??????

a ovo, prva simpatija, ljubav, muškarac........jako poznato.....a onda upoznaš LJubav i shvatiš da je sve osim djece bilo utopija.....u mom slučaju.....

inače, predstavljanje se odnosilo na mjere, godine starosti/braka/ljubavništva....
i naravno neke dodatne....kao npr. analni, gutanje, FFM, MMF....i još nesto sto ne znam kako se zove jer ne gledam porniće :rolleyes:
Eliiiiiiiiiii.......pomagaj kako ono?

jednostavno ja
27.11.2009., 15:02
I da, ono jako vazno
tip ima 65g, savrsen je ljubavnik, iskustvo ili talent ne znam i ne opterecujem se tim, kuzi svaki zenin pokret i pogled.
Jednako savrsen kad smo vani, na vecerama,
otvaranje vrata od auta, primicanje stolca u restoranu... MRAKCINA

jednostavno ja
27.11.2009., 15:07
inače, predstavljanje se odnosilo na mjere, godine starosti/braka/ljubavništva....
i naravno neke dodatne....kao npr. analni, gutanje, FFM, MMF....i još nesto sto ne znam kako se zove jer ne gledam porniće :rolleyes:
Eliiiiiiiiiii.......pomagaj kako ono?[/QUOTE]

Istim redoslijedom: 44/24/2 (glupaca kasno krenula)
Dodatne: npr. analni ne, gutanje ne, povraca mi se, ostalo ne kuzim jer ni ja ne gledam pornice.....
SVASTA SAM JA U ZIVOTU PROPUSTILA, NADOKNADIT CU OBECAVAM

jednostavno ja
27.11.2009., 15:18
ma daj samo uživaj u tim osječajima koji su te preplavili jer naposljetku kušnja n
ije grijeh već samo ako joj dopustimo da nas svlada...[/QUOTE]

Negdje sam citala da rjec grijeh vuce korijen iz latinskog naziva za piedi (noge) i da bi zapravo znacilo da je grijeh "stajanje u mjestu" ili "ne cinjenje". Ostajanje u necemu sto te ne zadovoljava, ne ispunjava kao osobu. Svidja mi se takva definicija grijeha i osobno mislim da je ispravna.

ombia
28.11.2009., 19:05
jednostavna ja - dobar potpis.:mig:

Svima veeeliki pozdrav. :)

InventurA
29.11.2009., 08:09
Negdje sam citala da rjec grijeh vuce korijen iz latinskog naziva za piedi (noge) i da bi zapravo znacilo da je grijeh "stajanje u mjestu" ili "ne cinjenje". Ostajanje u necemu sto te ne zadovoljava, ne ispunjava kao osobu. Svidja mi se takva definicija grijeha i osobno mislim da je ispravna.

dobrodošla...i svi ostali.

nisam čula za ovu definiciju grijeha, ali pogađa točno u sridu. hvala na prekrasnoj misli! :top:

i meni se čini da smo preljubnice malo spustile glavu ovih dana. u mene ništa novog, što bi Eli rekla. neka kolotečina i konstantna klackalica, što bi pak lana rekla. :mig: baš nemam kaj dat na raport.

ombia, :w

wlenarsi
30.11.2009., 07:18

hajde društvo..,RAPORT!!!Vikend je prošao i dosta te tišine ovdije!

Šta,kako,koliko i kad opet..,je bilo ovih dana..nooo,da čujemo!?:cerek:

Kod mene..hmmm,bilo je svega,m+lj+njegova ž+djeca..,ali sve 5,nikakvih neprijatnosti!!!
Adrenalin je ponorel!:cerek:

Rue..,mogu li ja nekako izbeći predstavljanje??!Čuj ja sam ti mala sitna neugledna,neprimetna ženica...ha,ha..:cerek:

tea_33
30.11.2009., 07:55
Jutro svima ako nekog ima! :kava:

Kod mene..hmmm,bilo je svega,m+lj+njegova ž+djeca..,ali sve 5,nikakvih neprijatnosti!!!
Adrenalin je ponorel!:cerek:

ajd' objasni ove plusiće plizzzz

iako mi nije mjesto više pisat ovdje......tra-la-la-la-la-la i nemam se čim pohvaliti, još jedan vikend s obitelji (bez m, naravno), od ljubija nista ni ovaj vikend, nadam se uskoro....kako on kaže kad riješimo formalnosti bit ćemo zajedno iovako kao da zivimo zajedno, razgovaramo puno, kuhamo ručak zajedno, premo prljavi veš, sexamo se....znamo kud je tko, kad je popio čašu vode, kad je (da prostite) pišao.....

eto, samo da kazem kako sve ide kako sam zacrtala i dobro se nosim s tim. a ljubi bude došao ovih dana, ako ne nadam se bar zajedničkom dočeku NG :cerek:

wlenarsi
30.11.2009., 08:23
Jutro svima ako nekog ima! :kava:

ajd' objasni ove plusiće plizzzz

iako mi nije mjesto više pisat ovdje......tra-la-la-la-la-la i nemam se čim pohvaliti, još jedan vikend s obitelji (bez m, naravno), od ljubija nista ni ovaj vikend, nadam se uskoro....kako on kaže kad riješimo formalnosti bit ćemo zajedno iovako kao da zivimo zajedno, razgovaramo puno, kuhamo ručak zajedno, premo prljavi veš, sexamo se....znamo kud je tko, kad je popio čašu vode, kad je (da prostite) pišao.....

eto, samo da kazem kako sve ide kako sam zacrtala i dobro se nosim s tim. a ljubi bude došao ovih dana, ako ne nadam se bar zajedničkom dočeku NG :cerek:

:cerek::cerek::cerek:,

e baš mi je drago da si ušla u ritam,super,sve će sesti na svoje mesto u pravo vreme!Baš mi je drago!

Kod mene,joj,ha,ha..burno i mirno..

Muž je ovaj vikend došao..pa u nedelju otišao raditi..,a ljubi je doleteo između pa smo par sati uživali..ćak smo i na rućak otišli da ne gubimo vreme kuhajući!Odakle nam hrabrosti i jaja za ovoliko reskiranja,nemam poima,sve se mislim da bi podsvesno želeli da se sve otkrije,isprića i poćne nova,naša prića!?
No onda je on otišao i odneo nešto djeci..ali se žena nije sa time složila pa su se svadili,djeca plakala,pale su teške reći..i na kraju su svi ćetvoro istu stvar vratili..muž je dvije minute ranije stigao..ali se nisu uspeli videti,predali su mi kaj su imali još se žena izvinjavala dok me je njen muž krišom dodirival,sreća da je skoro pa bio mrak i da moj nije kojim slućajem baš tada pogledao kroz prozor..
..za pop......,kažem vam da je bilo ..opako,ali smo barem takoreći cijeli dan bili fizićki skupa,psihićki smo i ovako,maili,sms,tel itd!
Moj LJ. je lud,totalno!!!U jednom danu preći 200km za ..za kaj i to u roku keks!?
Ja sam luda totalno!
Ovo neće dugo ovako moći.
Ono dvoje ništa ne slute.Nas dvoje znamo.
Mater..kako ja tog čoveka volim.
Šta mi je to tebalo.
Fack.

I šta kažeš/te sad..kaj i kako,šta i kada,da li uopće..
Ma normalno da na sve moramo sami naći odgovore.
U koju rupu da pobegnem..sad kad sam konaćno našla..kad je i on našao..?

bluemood
30.11.2009., 09:18
jutro....

wlenarsi
30.11.2009., 09:25
jutro....

..tako se ne buš izvukla..prićaj..:top:

tea_33
30.11.2009., 09:30
:cerek::cerek::cerek:,

e baš mi je drago da si ušla u ritam,super,sve će sesti na svoje mesto u pravo vreme!Baš mi je drago!

Kod mene,joj,ha,ha..burno i mirno..

Odakle nam hrabrosti i jaja za ovoliko reskiranja,nemam poima,sve se mislim da bi podsvesno želeli da se sve otkrije,isprića i poćne nova,naša prića!?

Moj LJ. je lud,totalno!!!U jednom danu preći 200km za ..za kaj i to u roku keks!?
Ja sam luda totalno!
Ovo neće dugo ovako moći.
Ono dvoje ništa ne slute.Nas dvoje znamo.
Mater..kako ja tog čoveka volim.
Šta mi je to tebalo.
Fack.
I šta kažeš/te sad..kaj i kako,šta i kada,da li uopće..
Ma normalno da na sve moramo sami naći odgovore.
U koju rupu da pobegnem..sad kad sam konaćno našla..kad je i on našao..?

kao da sebe čitam, kolika ludost od samog početka. spremni na rizik uvijek....sto da ti kažem....prijeći 800 km za provesti zajedno 45 min, sjest u auto i voziti po četiri sata samo za poljubac.....ludost....

boldano-milijun puta pomislila, sto puta rekla ipak mislim da se isplati :mig:

@ blu jutro i tebi

wlenarsi
30.11.2009., 09:36
kao da sebe čitam, kolika ludost od samog početka. spremni na rizik uvijek....sto da ti kažem....prijeći 800 km za provesti zajedno 45 min, sjest u auto i voziti po četiri sata samo za poljubac.....ludost....

boldano-milijun puta pomislila, sto puta rekla ipak mislim da se isplati :mig:

@ blu jutro i tebi

Isplati se sigurno,ovo i ovako nisam nikada osećala,spremnost,predanost,strast,zadovoljstvo,st rah,strepnju..sutra da umrem ne bi žalila jer sam se ispunila a i nekoga usrećila dala sebe i primila život.

bluemood
30.11.2009., 10:06

..tako se ne buš izvukla..prićaj..:top:

nemam se šta izvlačit jer nemam šta ni pričat..uglavno sve je koma :(

Eleonore
30.11.2009., 11:44
Dobro...ovaj... prijepodne? :)

Nemam baš nešto za prijaviti, dragi imao puno obveza za vikend, nismo se vidjeli 4 dana, maloprije bili na kavi :cerek: :love:

a ljubi bude došao ovih dana, ako ne nadam se bar zajedničkom dočeku NG :cerek:

Auuuu, zavidim ti... sjećam se prošlog dočeka NG, u zadnjih pola sata prije ponoći meni stižu poruke od mog Lj, sve jedna za drugom, i tako maltene do zadnje minute, sve tužne i srcedrapateljne :(

No onda je on otišao i odneo nešto djeci..ali se žena nije sa time složila pa su se svadili,djeca plakala,pale su teške reći..i na kraju su svi ćetvoro istu stvar vratili..muž je dvije minute ranije stigao..ali se nisu uspeli videti,predali su mi kaj su imali još se žena izvinjavala dok me je njen muž krišom dodirival,sreća da je skoro pa bio mrak i da moj nije kojim slućajem baš tada pogledao kroz prozor..

Nešto mi je izgleda promaklo, ne kužim ovo - vi se svi međusobno poznajete?

nemam se šta izvlačit jer nemam šta ni pričat..uglavno sve je koma :(

Seko :grli: što je bilo? :(

bluemood
30.11.2009., 12:00
Seko :grli: što je bilo? :(
ma šta da kažem....vikend rasulo...tužna sam ....baš sam tužna....

Eleonore
30.11.2009., 12:11

Koji te rastužio, muž ili Lj ili oba? :(

wlenarsi
30.11.2009., 12:13

:(:(:(,
proći će,biće bolje..okreni se oko sebe pogledaj napred i veruj da će biti bolje,nasmej se i u toj tuzi nađi buduće susrete.

ihhh,tko ti govori..ali meni između dnevnih suza ili nakon mu čujem glas..pomaže,kratkotrajno ali pomogne.:top:

bluemood
30.11.2009., 12:14
Koji te rastužio, muž ili Lj ili oba? :(
ma muž me naljutio...bio krš i lom.... svađa samo takva...a ljubi on je tu,prisutan...on je dobri :cerek:

wlenarsi
30.11.2009., 12:18
Nešto mi je izgleda promaklo, ne kužim ovo - vi se svi međusobno poznajete?

Ne ne poznajemo se,na sreću..ali ja sam je sad upoznala silom prilika,moj m..ništa,baš ništa ne zna niti ikoga poznaje,oni su samo došli i otišli..drugim poslom koji njega ne zanima..a kad bi znao možda bi ga zanimalo..

MadEarl
30.11.2009., 12:18
Jebote bas zamisljam situaciju da neka sa susjedne teme na ovoj prepozna svoju suparnicu.:D al bi letilo perje na sve strane.:rofl::rofl:

care
da perje...? letjeli bi tupei, umjetni nokti, umetci, ulosci :kava:

Eleonore
30.11.2009., 12:38
ma muž me naljutio...bio krš i lom.... svađa samo takva...a ljubi on je tu,prisutan...on je dobri :cerek:

Nije vrag da je saznao za LJ? :eek:

bluemood
30.11.2009., 12:43
[QUOTE=Eleonore;23785532]Nije vrag da je saznao za LJ? :eek:[/QUOTEma nije..puj puj puj.....mada mislim da sluti

agenda
30.11.2009., 13:01
Hallo cure :kava:

Da ne kvotam nikog posebno,svima pusa (ona topla preljubnicka :cerek: )
Novima zelim dobrodoslicu :w Vidim sirimo se,brzinom gripe,a kazu da preljub nije prelazan :misli: :cerek:

Ovako;
Petak kasno popodne cijelu noc,pazi CIJELU noc i subotu do devet smo bili skupa :love:
Ah,sad sam na krilima,iako sam jako malo spavala ovaj vikend. Khm,nikako san nije htio na oci,neznam zasto ??? :rofl:
I da,ben ti misha kako to vrijeme kad smo skupa brzo prodje? Dodjavola dan traje samo sat vremena.Pa se mislim,i bolje je da nismo skupa za stalno,jebo te zivot bi nam profujao samo tako. Ovako cemo ipak malo duze zivjeti :rofl:

agenda
30.11.2009., 13:06

Meni nekad dodje da muzu zaprijetim ljubavnikom,kad me dobro naljuti.:D
Ono,"reci cu te ja njemu,pas vidijet svog boga " :cerek:

Sorry Blu,sala mala.
Nego sta bilo ili je najhrabriji tebe napucat bez obzira tko mu stao na zulj?

bluemood
30.11.2009., 13:12

Sorry Blu,sala mala.

ma dođe mu da mu kažem ...ajde odjebi u troskoku....

nisam te kužnila ovo u donjem redu

Eleonore
30.11.2009., 13:18
Petak kasno popodne cijelu noc,pazi CIJELU noc i subotu do devet smo bili skupa :love:

O, sretnice :cerek:

I da,ben ti misha kako to vrijeme kad smo skupa brzo prodje? Dodjavola dan traje samo sat vremena.Pa se mislim,i bolje je da nismo skupa za stalno,jebo te zivot bi nam profujao samo tako. Ovako cemo ipak malo duze zivjeti :rofl:

Jebotepatak, točno tako! Lj i ja smo to već x puta komentirali, kako se percepcija vremena mijenja kad smo zajedno, vrijeme doslovno leti! A ovo boldano sam i ja znala pomisliti :D

Draga, to ti uopće nije loša ideja :)

agenda
30.11.2009., 13:31

nisam te kužnila ovo u donjem redu

Mislila sam na to,da ga mozda drugi naljute,a on onda doma sa tobom rjesava svoje frustracije jer pred tobom je on onaj veliki i neustrasivi.
Moj je takav,svakom vanka klima glavom i smjeska se,a doma je nikakav,i nema volje za nista.Jedino se meni usudi reci sta misli. (ok,najcesce je u krivo :D) pa kad ga i ja docekam sa onim "nisi u pravu" eto svadje.Niko njega ne razumje,niti dozivljava pa tako ni ja! A sta mu na to rec? Ili presutiti ili se nastaviti svadjat.

agenda
30.11.2009., 13:42
Jebotepatak, točno tako! Lj i ja smo to već x puta komentirali, kako se percepcija vremena mijenja kad smo zajedno, vrijeme doslovno leti!

Ele draga,leti vrijeme leti. Ne samo dani nego i godine. Starimo i mi uff

Smijem se nama,posebno njemu.
Obicno nase zajednicke noci prodju u nespavanju,jelte. No u jutro smo ipak vedri u zivahni. Ovaj put je dragi malo zakazao :rofl:
Ja sam morala prva napustiti sobu,on je jos ostao drijemat. I na polasku ga ljubim,a on jedva nesto mrmlja kroz san. :lol:
Poslije zove i pita se," jebo te,kako sam jutros spavao,uf,kad sam se poslieje probudio,gledam jesi ti jos tu,pa se tek onda sjetim da si vec otisla"
Stari se dragi stari ! Pitam ga: a jeli se sjecas da smo se jos jednom poxesali? Daj nemoj me zajebavat!? Nisam,jesmo stvarno! Ok,nisi bio bas nesto,al trudio si se ! Hahahaha sad se misli jeli istina ili ne. Necu da mu kazem da izmisljam. Nek se malo muci,i misli kako je poceo pravo zakazivat :lol:

bluemood
30.11.2009., 14:02
Mislila sam na to,da ga mozda drugi naljute,a on onda doma sa tobom rjesava svoje frustracije jer pred tobom je on onaj veliki i neustrasivi.
Moj je takav,svakom vanka klima glavom i smjeska se,a doma je nikakav,i nema volje za nista.Jedino se meni usudi reci sta misli. (ok,najcesce je u krivo :D) pa kad ga i ja docekam sa onim "nisi u pravu" eto svadje.Niko njega ne razumje,niti dozivljava pa tako ni ja! A sta mu na to rec? Ili presutiti ili se nastaviti svadjat.
a ne nije moj takav....ja sam ta koja sve organizira i vodi ( osim financija... a o njima samo i priča) i karakterno sam jača....ako mi šta i kaže ja mu odgovorim....al da može lajat ...može....

jednostavno ja
30.11.2009., 14:19
Dobar dan, dame moje drage!
Niste mi bas nesto nedostajale ovaj vikend (kuzite me, ne)
Toplo preporucam, ako imate priliku, provesti vikend s LJ (NIKAKO SA M) u Cividale del Friuli. Mali gradic nekih 15km od Udina, raj za ljubavnike. Spavati u Castellu, malo je skup ali boze moj, papati u konobama po obliznjim brdima i ljubovat da besvijesti. Mislim da tamo nema normalnih parova, cini se da su samo ljubavnici. I mozes slobodno setati rukica u rukici, ljubit se na jezeru... Sve dopusteno.
Ajoooooooj sto ga volim

Eleonore
30.11.2009., 14:38
Mislim da tamo nema normalnih parova, cini se da su samo ljubavnici. I mozes slobodno setati rukica u rukici, ljubit se na jezeru... Sve dopusteno.

Oho, zanimljivo mjesto :D Jedino ovo "normalnih" bih ja promijenila u "legalnih" jer mnogi brakovi su sve, samo ne normalni :D

jednostavno ja
30.11.2009., 14:49
Oho, zanimljivo mjesto :D Jedino ovo "normalnih" bih ja promijenila u "legalnih" jer mnogi brakovi su sve, samo ne normalni :D

Lapsus ling.
Tocno tako. Moj je bio sve samo ne normalan

Eleonore
30.11.2009., 14:55
Moj je bio sve samo ne normalan

Ej, ajd sad da ti ne kopam po postovima, da te pitam (treba mi neko vrijeme da pohvatam podatke za nove osobe na topicu, kad je netko dugo tu, već čovjek zapamti detalje) - kako je prošao tvoj razvod, je li bilo gadno? Imaš djecu?

jednostavno ja
30.11.2009., 15:03
Mislimda smo to rijesli idealno. Objasnila sam mu da nas brak stvarno vise nema svrhu, dosli smo do tocke kad je bolje da se razdvojimo i ostanemo ok zbog djece, nego da se zamrzimo. Cak se nismo razveli sluzbeno, zivimo razdvojeno i svatko fura svoj zivot. Djeca su osrasla, rade, objasnili smo im i sve ok. Cak ponekad rucamo svi zajedno. Imala sam srece

Ruana
30.11.2009., 15:53
Bokić drage moje! :w
Meni vikend bio baš nekako ispunjen. (s obitelji) :)

,
Muž je ovaj vikend došao..pa u nedelju otišao raditi..,a ljubi je doleteo između pa smo par sati uživali..ćak smo i na rućak otišli da ne gubimo vreme kuhajući!Odakle nam hrabrosti i jaja za ovoliko reskiranja,nemam poima,sve se mislim da bi podsvesno želeli da se sve otkrije,isprića i poćne nova,naša prića!?
Joj, ništa ja ovo ne razumijem :confused:

Jesi ti međimurka, ha? Ja sam ti blizu i baš se namučim s tim kvačćicama, al me razveseli dok vidim da ima i gorih :rofl: :grli:
A lipa moja dalmošica...:kiss::grli:
Meni nekad dodje da muzu zaprijetim ljubavnikom,kad me dobro naljuti.

:lol::lol:

lana10
30.11.2009., 22:08
Jebote bas zamisljam situaciju da neka sa susjedne teme na ovoj prepozna svoju suparnicu.:D al bi letilo perje na sve strane.:rofl::rofl:

sam ti rekla da buš vraga izazval, ts, ts, ts..:E

care
da perje...? letjeli bi tupei, umjetni nokti, umetci, ulosci :kava:

tupeića ima duško lokin, prosim lepo, ženska nejaćad ima perike, onda one implantante na kosi, ono kaj si je ožboltica denula, tu ti još fale tamponi, štikle, torbice..:kava:, -->dobra, sa pol žlice šećera:mig:
a i ti bi si malko pogledao fajt u blatu....zanimljivo, nadasve uzbuđujuće.

počašćena sam

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::
vidim da se ovdije štošta mjenja, nove dolaze, stare slažu svoje kockice, a Ru i ja vozimo po starom.....
blu- nakon kiše dolazi sunce, drži se:kiss:

Sorry Blu,sala mala.

kod mene bi bil ovakav epilog:

oni bi se sjeli za komp, pa bi si izvadili poketiće, onda bi prešli na lapiće......a ti lano peci palačinkice, dok se dečki igraju.......mislim da bi ja popušila ( ne doslovce, ah tko zna, kakvih su bludnih misli možda bi im i to opalo sa glave na glavić)

bluemood
01.12.2009., 08:36
blu- nakon kiše dolazi sunce, drži se:kiss:
kod mene bi bil ovakav epilog:

oni bi se sjeli za komp, pa bi si izvadili poketiće, onda bi prešli na lapiće......a ti lano peci palačinkice, dok se dečki igraju.......mislim da bi ja popušila ( ne doslovce, ah tko zna, kakvih su bludnih misli možda bi im i to opalo sa glave na glavić)

ma znam ja to sve...vrhunac cijele priče je da sam ja jučer bila stvarno loše.....u komi totalnoj...i dođem kući nakon cijelog dana a on se ponaša kao da se ništa nije dogodilo...ajde u PM, ja cjeli dan ne mogu doć sebi.....a ti se ponašaš ko da si mi rekao dobar dan a ne uvrijedio me ko niko do sada...onda bi se još i sexao...e neš majkemi:mad:

sve se više razmišljam kako bi bilo da zahladim i s jednim i s drugim...ono razmišljam...mislim s M je već duže vrijeme ...al malo i s LJ da se ne uljulja...jer kad meni hormoni polude on se nekako navikne na to pa se ponaša ko da mu je sve ravno....:ne zna:

mppet
01.12.2009., 08:57
Dobar dan, dame moje drage!
Niste mi bas nesto nedostajale ovaj vikend (kuzite me, ne)
Toplo preporucam, ako imate priliku, provesti vikend s LJ (NIKAKO SA M) u Cividale del Friuli. Mali gradic nekih 15km od Udina, raj za ljubavnike. Spavati u Castellu, malo je skup ali boze moj, papati u konobama po obliznjim brdima i ljubovat da besvijesti. Mislim da tamo nema normalnih parova, cini se da su samo ljubavnici. I mozes slobodno setati rukica u rukici, ljubit se na jezeru... Sve dopusteno.
Ajoooooooj sto ga volim

Pa i kad bih bila preljubnica, ne znam kako bi do Zagreba zbrisala a kamoli tamo gdje preporučaš od srca. Ja ne znam kako uspjevate otići tako "nevino" u preljubništvo i još dalje od mjesta stanovanja. Dobro ako je grad veliki, a ako je manji. Svaka čast. Možda te obuzme ljubav i strast pa sve postana lakše i jednostavnije.

Gala88
01.12.2009., 09:43
...ajde u PM, ja cjeli dan ne mogu doć sebi.....a ti se ponašaš ko da si mi rekao dobar dan a ne uvrijedio me ko niko do sada...onda bi se još i sexao...e neš majkemi:mad:

hahaha. lipo si me nasmijala. kako muski nekad imaju selektivno pamcenje. njega je proslo, on je sad dobre volje a onda bi se i seksao... poznato mi je to... a nes majketi :D

btw. samo kratak pozdrav. dosla mi opomena za struju pa odmah ujutro na internet da to platim. ja happy. vidila ljubija jucer, kratko ali slatko, seks na brzaka. ono sto me cini zapravo happy je jedna mala, kratka, mozda nebitna ali meni bas draga ljubomorna epizoda mog ljubija. nisam vjerovala da cu to dozivjeti. ajde, da i on ima srce. a sve je pocelo s kavom s jednim mojim bivsim.... a zavrsilo njegovim propitkivanjem sta smo radili i "prijetnjom" da sam sad njegova........hahaha, mos mislit.... muskarci

Eleonore
01.12.2009., 10:10
Mislimda smo to rijesli idealno. Objasnila sam mu da nas brak stvarno vise nema svrhu, dosli smo do tocke kad je bolje da se razdvojimo i ostanemo ok zbog djece, nego da se zamrzimo. Cak se nismo razveli sluzbeno, zivimo razdvojeno i svatko fura svoj zivot. Djeca su osrasla, rade, objasnili smo im i sve ok. Cak ponekad rucamo svi zajedno. Imala sam srece

:s Svaka čast. Lijepo, civilizirano. O tako nečemu sam i ja maštala, samo sam ja nešto kasnije rađala, pa u tvojim godinama još neću imati odraslu djecu, tek u 50-tim :rolleyes:

kako muski nekad imaju selektivno pamcenje. njega je proslo, on je sad dobre volje a onda bi se i seksao... poznato mi je to... a nes majketi :D

Tako i moj Lj, al nije to loše, tako se čuvaju živci, a mi žene analiziramo i analiziramo i glođemo se iznutra, a čemu? :ne zna:

ono sto me cini zapravo happy je jedna mala, kratka, mozda nebitna ali meni bas draga ljubomorna epizoda mog ljubija. nisam vjerovala da cu to dozivjeti. ajde, da i on ima srce. a sve je pocelo s kavom s jednim mojim bivsim.... a zavrsilo njegovim propitkivanjem sta smo radili i "prijetnjom" da sam sad njegova........hahaha, mos mislit.... muskarci

Viš ti ljubija, njegova, a? :mig:

_stella_
01.12.2009., 12:35
pozdrav cure...

malo sam u šoku, mom LJ je trudna žena...mislim, nije me iznenadilo, on nije krio da imaju odnose, ali tako mi je bilo čudno pričati s njim o tome, i sad osjećam neku nelagodu...

inače, mi smo već neko vrijeme u krizi, imali bi po par dobrih dana, pa par loših, samo bilo je dosta prepirki i već neko vrijeme imam dojam da moram izać iz tog odnosa...ono, čini mi se da je između nas ostala samo strast jer nam je jedino seks fenomenalan, sve ostalo je nekako nategnuto i...joj, osjećam se...ne znam, valjda loše? a mislim žao mi je negativnih emocija, ipak je žena trudna, pa sad imam grižnu savjesti jer mi je rekao da mu ne treba sad i drama samnom...iako mu nisam ništa rekla, samo da mi je čudno pričat s njim o tome pa sam prekinula razgovor...

to bi valjda bilo to šta se tiče nas...mislim, šta drugo?

moj odnos s M je onako, na faze, bio je zantno lošiji prije pola godine-godinu, sad smo u malo boljoj fazi, ali ima oluja....iskreno, nisam se mislila rastavljat, ali negdje daleko u podsvijesti me LJ ljubio za laku noć i dobro jutro...

bluemood
01.12.2009., 13:42
držim te za riječ Eli :grli:

milla karolina
01.12.2009., 13:46
pozdrav cure...

malo sam u šoku, mom LJ je trudna žena...mislim, nije me iznenadilo, on nije krio da imaju odnose, ali tako mi je bilo čudno pričati s njim o tome, i sad osjećam neku nelagodu....

zašto nelagodu? a kad se ljubujete nema nelogode, zapamti, s lj. dijeliš sve..i dobro i loše u svojim brakovima,samo djecu i kredite ne, mislim, tak bi trebalo biti..ili se ja varam...

Eleonore
01.12.2009., 14:00
malo sam u šoku, mom LJ je trudna žena...mislim, nije me iznenadilo, on nije krio da imaju odnose, ali tako mi je bilo čudno pričati s njim o tome, i sad osjećam neku nelagodu...

Stella, pročitala sam sve tvoje postove da se malo podsjetim priče i uopće mi ne miriše na dobro. Da kažem što mislim o vašoj vezi, što neće zvučati dobro ili ti sad treba samo malo utjehe?

čini mi se da je između nas ostala samo strast jer nam je jedino seks fenomenalan, sve ostalo je nekako nategnuto

Da ste vi u čisto seksualnoj vezi, to ne bi bio problem, ali....

pa sad imam grižnu savjesti jer mi je rekao da mu ne treba sad i drama samnom

Grižnju savjesti prema njemu ili njoj?

držim te za riječ Eli :grli:

Je li ovo odgovor na moj PM? :D

bluemood
01.12.2009., 14:12
pozdrav cure...
to bi valjda bilo to šta se tiče nas...mislim, šta drugo?

moj odnos s M je onako, na faze, bio je zantno lošiji prije pola godine-godinu, sad smo u malo boljoj fazi, ali ima oluja....iskreno, nisam se mislila rastavljat, ali negdje daleko u podsvijesti me LJ ljubio za laku noć i dobro jutro...

dal je to to ...to samo ti znaš duboko u sebi....

tako smo ti i je i moj M međutim dođe tren kad više nema gore dolje...kad ti je sve ravno

tea_33
01.12.2009., 14:26
ja sam kreten i idiot, ja sam naivna crvenkapica glupača kakve svijet nije vidio........jebem ti muško svako, svakog kom između nogu vjesi kurac......kreteni....a ja najveći......

_stella_
01.12.2009., 14:35
Stella, pročitala sam sve tvoje postove da se malo podsjetim priče i uopće mi ne miriše na dobro. Da kažem što mislim o vašoj vezi, što neće zvučati dobro ili ti sad treba samo malo utjehe?
Da ste vi u čisto seksualnoj vezi, to ne bi bio problem, ali....
Grižnju savjesti prema njemu ili njoj?

ma možeš slobodno napisati šta misliš, ionako sve ode u klinac...a i ne znam šta bi me sad moglo utješiti...čini mi se da sam na sve gledala previše ružičasto, on je serijski i samnom je zaglavio malo dublje...iako je u početku izgledalo da se radi samo o seksualnoj vezi, nekako smo ipak otišli dalje...
prema njoj osjećam žaljenje na neki način, a za grižnju savjesti je kasno.
ne bi htjela da steknete krivi dojam, nije on meni nikad obećavao ništa extra, i znam da je zaljubljen u mene, ali evo stvari su se zakomplicirale, i naprosto ne vidim smisla u nastavku te veze...normalno da je on to osjetio i vidim da će se pobunit, ali pitam se zar mi ima išta reći što bi pomoglo?

_stella_
01.12.2009., 14:39
dal je to to ...to samo ti znaš duboko u sebi....

tako smo ti i je i moj M međutim dođe tren kad više nema gore dolje...kad ti je sve ravno

ma čini mi se da još nisam nasigurno je li to to, ali bilo bi bolje za sve da je...

moj M je meni dobar, samo smo mi puno različiti, i različitih pogleda na život i puno toga različito, pa mi se nekad čini da to može tako, a nekad baš i ne...ko zna...

_stella_
01.12.2009., 14:40
ja sam kreten i idiot, ja sam naivna crvenkapica glupača kakve svijet nije vidio........jebem ti muško svako, svakog kom između nogu vjesi kurac......kreteni....a ja najveći......

e da znaš da se slažem, 100% za ovaj dio o njima, ne o tebi...

tea_33
01.12.2009., 14:45
e da znaš da se slažem, 100% za ovaj dio o njima, ne o tebi...

moram se ispucati, ljuta sam i povrijeđena i mogla bih pucati i vrištati.:mama::mikroval::Snajper::clint::usama::2 up:

Eleonore
01.12.2009., 14:47

Tea, pričaj jebote, šta se desilo??? :(

on je serijski i samnom je zaglavio malo dublje...iako je u početku izgledalo da se radi samo o seksualnoj vezi, nekako smo ipak otišli dalje...

To da je on serijski, to nisam znala, ali čak i da si mu prva, ja bih ti to u slijedećem postu napisala - on će biti serijski. Vi ste oboje premladi da bi imali problema s rutinom u braku, a i sama si rekla da je njegov brak dobar, znači, on vara jer je taj tip, on će uvijek imati ljubavnicu. To da si se ti zaljubila, to vidim i žao mi je što će te raspad te veze boljeti, ali gledano sa strane, mislim da će te ostanak u toj vezi puno više boljeti nego prekid. Nisu dobri temelji. Ti želiš više od seksualne veze, a on je od onih koji sasvim ugodno sjede na dvije stolice, br. 1 će uvijek biti žena, a ljubavnice će se nizati i zapravo će mu najveća tlaka biti što će sad morati tražiti slijedeću lj.

bluemood
01.12.2009., 15:03
moram se ispucati, ljuta sam i povrijeđena i mogla bih pucati i vrištati.:mama::mikroval::Snajper::clint::usama::2 up:
Tea koji ti je ...pričaj!!!

Sofi L
01.12.2009., 15:34
Tea? :(

Pricaj. Ako neces ovdje, na PM? Sta je bilo.

Usput da kazem, osjecam se bas isto kao ti. Dodjoh tu danas da 'prijavim' jedno uzasno telefonsko psihicko zlostavljanje (sa nazivanjem mene raznim ruznim imenima), poslije kojeg je slijedio poziv sa 'volim te, ne mogu bez tebe, volis li ti mene?' :cry: :ubit cu se:

Grozno se osjecam. :cry:

_stella_
01.12.2009., 15:38
To da je on serijski, to nisam znala, ali čak i da si mu prva, ja bih ti to u slijedećem postu napisala - on će biti serijski. Vi ste oboje premladi da bi imali problema s rutinom u braku, a i sama si rekla da je njegov brak dobar, znači, on vara jer je taj tip, on će uvijek imati ljubavnicu. To da si se ti zaljubila, to vidim i žao mi je što će te raspad te veze boljeti, ali gledano sa strane, mislim da će te ostanak u toj vezi puno više boljeti nego prekid. Nisu dobri temelji. Ti želiš više od seksualne veze, a on je od onih koji sasvim ugodno sjede na dvije stolice, br. 1 će uvijek biti žena, a ljubavnice će se nizati i zapravo će mu najveća tlaka biti što će sad morati tražiti slijedeću lj.

...valjda je onda ovo boldano razlog zbog kojeg me ne pušta...on bi najnormalnije nastavio ovako, kaže da ja njemu falim, i da je kukavički to šta tražim argumente za bijeg...

(u pms-su sam, najradije bi i ja ko tea, pucala......)

Lord Byron
01.12.2009., 15:38
:ubit cu se:

Zanimljivo i znakovito, iako na razini poštapalice, nakon takvog događaja spominješ kako ćeš ubiti sebe.

bluemood
01.12.2009., 15:39
Tea? :(

Pricaj. Ako neces ovdje, na PM? Sta je bilo.

Usput da kazem, osjecam se bas isto kao ti. Dodjoh tu danas da 'prijavim' jedno uzasno telefonsko psihicko zlostavljanje (sa nazivanjem mene raznim ruznim imenima), poslije kojeg je slijedio poziv sa 'volim te, ne mogu bez tebe, volis li ti mene?' :cry: :ubit cu se:

riješi se ti njega čim prije:ne zna:

Sofi L
01.12.2009., 15:40
Zanimljivo i znakovito, iako na razini poštapalice, nakon takvog događaja spominješ kako ćeš ubiti sebe.

Pa da cujem, sto bi ti?

Lord Byron
01.12.2009., 15:46
Pa da cujem, sto bi ti?

Da probam razmisliti... hm, možda bih se upitao što mi u životu treba "jedno uzasno telefonsko psihicko zlostavljanje (sa nazivanjem mene raznim ruznim imenima)"?

Sofi L
01.12.2009., 15:49
Da probam razmisliti... hm, možda bih se upitao što mi u životu treba "jedno uzasno telefonsko psihicko zlostavljanje (sa nazivanjem mene raznim ruznim imenima)"?

Zaljubis se, budes s nekom osobom dugo, mada je 'protiv pravila', pa te poslije ta ista osoba maltretira prijetnjama kako ce sve svima ispricati? Do izjave 'trebaju ti i djeca znati kakva si'.

Kako se uopce postaviti?

Lord Byron
01.12.2009., 16:02
Kako se uopce postaviti?

Najprije, priznajem, malo sam drugačije shvatio situaciju. Ispričavam se. :brukica:

Imaš, bojim se, samo dvije i pol opcije: ovisno o tvojoj procjeni njegovog ludila, možeš pokušavati stvar raspetljati mirno, u ime nekakvih dobrih starih vremena (onih "pol" opcije je blefirati na temu "samo probaj, ja ću reći da si sve izmislio i gotovo" - ma, to mi je nekako najlošije), ili pak vrlo odlučno i vrlo jasno najaviti prijavljivanje policiji u slučaju sljedećeg ispada. E sad, tu ulaziš u "oštru igru": mogući rasplet je da on sjaši, ali da cijela stvar izbije na vidjelo, ili da policija ne napravi ništa, ili da je toliko lud da mu ni to ne smeta, ili da mu napraviš ozbiljnu štetu pa ti poslije, uime onih istih "dobrih starih vremena" bude nekako žao.

Meni se, ipak, čini najizglednije da bi mu u tom slučaju neke stvari došle iz guzice u glavu.

nesty13
01.12.2009., 22:55
tek sam u ''ozbiljnoj vezi'' godinu dana...pa vas pitam,na sto se brak svede. mi smo sad u fazi planiranja i ''jedva cekam'' zajednicki zivot,bebe i sve u dvoje...zar snovi tako brzo propadnu. Sta radite krivo u braku da morate naci nekog drugog?

Eleonore
02.12.2009., 07:28
Dodjoh tu danas da 'prijavim' jedno uzasno telefonsko psihicko zlostavljanje (sa nazivanjem mene raznim ruznim imenima), poslije kojeg je slijedio poziv sa 'volim te, ne mogu bez tebe, volis li ti mene?' :cry: :ubit cu se:

Draga, vjerujem da ti je grozno, no ja ću biti praktična - da li te zvao na fiksni ili mobitel? Jer ako je u pitanju mobitel, uopće nije loše promijeniti broj telefona u takvoj situaciji.

i da je kukavički to šta tražim argumente za bijeg...

:confused: Ako netko želi van iz veze koja mu više ne odgovara, to je kukavičluk? Baš naprotiv. Pitaj ga za njegove prethodne veze, rekla si da je serijski, je li to bio kukavičluk što je izašao iz njih?

Zaljubis se, budes s nekom osobom dugo, mada je 'protiv pravila', pa te poslije ta ista osoba maltretira prijetnjama kako ce sve svima ispricati? Do izjave 'trebaju ti i djeca znati kakva si'.
Kako se uopce postaviti?

Znaš što, svašta mogu razumjeti, pa tako i razne verzije zašto ljudi ulaze u izvanbračne veze, ali zlostavljanje u tajnoj i neformalnoj vezi??? Na zadnje pitanje preporučila bih ovo što je Lord već napisao:

ili pak vrlo odlučno i vrlo jasno najaviti prijavljivanje policiji u slučaju sljedećeg ispada.

tek sam u ''ozbiljnoj vezi'' godinu dana...pa vas pitam,na sto se brak svede. mi smo sad u fazi planiranja i ''jedva cekam'' zajednicki zivot,bebe i sve u dvoje...zar snovi tako brzo propadnu. Sta radite krivo u braku da morate naci nekog drugog?

Kao prvo, zašto si krenula s napadom- boldano? Ako želiš s nekim lijepo porazgovarati, nemoj napadati. I pročitaj temu od početka, pa sama izvuci zaključke.

milla karolina
02.12.2009., 07:57

krivo. ne treba uvijek biti krivo u braku da nađeš ili nađe drugoga. Dogodi se. bolje je pitanje kako pobjeći iskušenju, jer nije opet da ti se svđa svaki drugi muškarac ili žena. svaki preljub je sui species..svaki ima svoja pravila, nijanse i nije za generaliziranje..

_stella_
02.12.2009., 08:34
:confused: Ako netko želi van iz veze koja mu više ne odgovara, to je kukavičluk? Baš naprotiv. Pitaj ga za njegove prethodne veze, rekla si da je serijski, je li to bio kukavičluk što je izašao iz njih?

ovo je i meni i njemu prvi preljub otkako smo u braku, prije braka je bio dugo u vezi s njom, a svejedno je uspio dobar broj žena nanizati, i imao je pararaleno 1 ili 2 kraće vezice, on je više onako tipa osvajač, ali ne zadržava se puno, kaže da sam mu ja najduža "veza" nakon one s ženom...možda on neće biti serijski s dugim vezama, mislim da će više skupljati reckice...ne voli kad tako mislim o njemu, strašno mu to smeta, ali sam se predstavio kao takav...možda me htio impresionirati?
jučer je bio jako tužan, i nije mu bilo jasno šta mi je, kaže da mu je teško i zašto mu ne budem podrška? a u meni se lomi želja i razum, i inicirala sam sukob, kako bi mi bilo lakše...
ne znam kako uspijeva voziti tu svoju paralelku, doma ženica i dječica, a samnom i seks, i izlasci, i maratonski razgovori...nisam ga puno o tome ispitivala, ali polazim od sebe, imala sam strašno teških momenata u braku otkako sam s Lj, teško mi se bilo "prešaltati" u glavi, i ne znam koliko dugo bi još tako izdržala, a on kao voli ženu, baš mu je dobra, i super mu je s njom :ne zna:, mislim stvarno ne kužim...
joj, jesam zagnjavila, ništa nisam noćas spavala...loše smo završili jučer :(

bluemood
02.12.2009., 08:40
kao prvo nije mi jasno što ti znači "ozbiljna veza"...ili je ozbiljna ili nije....drugo malo ti je rano razmišljat o tome na što se sve svede i koji su razlozi preljuba...draga moja ako je veza Ozbiljna onda bi još uvijek trebali bili leptirići u zraku...ako nije izađi iz nje pa si nađi nekog s kim je ...onda ti onda neće ni bit potrebno razmišljat o tim stvarima...još nešto jako me zasvrbilo ovo ''jedva cekam'' ...pogotovo ako je beba u pitanju... nisi ni svjesna do čega dovede brzopleta odluka u životu...stupanja u brak i stvaranja djece...mislim da prvo moraš malo odrasti...pusa...
edit: .....danas grizem.....

bluemood
02.12.2009., 08:45
..... u glavi, i ne znam koliko dugo bi još tako izdržala, a on kao voli ženu, baš mu je dobra, i super mu je s njom :ne zna:, mislim stvarno ne kužim...
joj, jesam zagnjavila, ništa nisam noćas spavala...loše smo završili jučer :(
laže ko pas...pa ako mu je tako krasno i bajno koji kuki onda bode vani....samo te provocira

Lord Byron
02.12.2009., 09:41
jučer je bio jako tužan, i nije mu bilo jasno šta mi je, kaže da mu je teško i zašto mu ne budem podrška?(

Za tebe bi bilo najbolje prebaciti se na topic o ljubavnicama, prešutjeti da si udana (to ionako uopće nije presudno za tvoj problem) i ispričati ovu priču. Tamo će ovolika količina sljepila/naivnosti/lakomislenosti/nečega dobiti primjereni tretman. Ovo je, naime, čisti horror.

Eleonore
02.12.2009., 09:53
možda on neće biti serijski s dugim vezama, mislim da će više skupljati reckice...

To i ja mislim.

kaže da mu je teško i zašto mu ne budem podrška?

Podrška u čemu?? Zašto on tebi ne bude podrška u tome da središ svoj brak i život? Jer tvoj brak nije koma, ima se što sačuvati, a da si tip žene koja može voziti paralelku i bezbrižno uživati u tome, to i sama kažeš da nisi.

još nešto jako me zasvrbilo ovo ''jedva cekam'' ...pogotovo ako je beba u pitanju... nisi ni svjesna do čega dovede brzopleta odluka u životu...stupanja u brak i stvaranja djece...mislim da prvo moraš malo odrasti...pusa...

I ja imam dojam da se radi o mladoj osobi koja još jako idealizira brak i misli da kad se uda i rodi, da će živjeti u bajci.

Eleonore
02.12.2009., 09:59
ne znam kako uspijeva voziti tu svoju paralelku, doma ženica i dječica, a samnom i seks, i izlasci, i maratonski razgovori...

Eh, da, zaboravih reći koju na ovo. Znam više takvih muškaraca, a evo, reći ću ti što mi je rekao jedan čiko koji je pregazio 60-tu, ima uglednu obitelj, brak od više desetljeća, a uvijek je imao lj. Kaže on meni: "Volim ja svoju ženu, ali tko je lud s jednom se ženom seksati do kraja života?" On jednostavno smatra da ima pravo da si uzme što mu život pruža i točka. Nema daljnje rasprave, nema grižnje savjesti, nema analiza.

_stella_
02.12.2009., 10:29
laže ko pas...pa ako mu je tako krasno i bajno koji kuki onda bode vani....samo te provocira

da, vjerovatno si u pravu...

Za tebe bi bilo najbolje prebaciti se na topic o ljubavnicama, prešutjeti da si udana (to ionako uopće nije presudno za tvoj problem) i ispričati ovu priču. Tamo će ovolika količina sljepila/naivnosti/lakomislenosti/nečega dobiti primjereni tretman. Ovo je, naime, čisti horror.

horror, kažeš, pa ovo doista prizemljuje, očito sam se zaljubila pa sam se naivno, slijepo, lakomisleno prepustila...a kako drukčije se zaljubi? nisam imala kalkukator u glavi...

Podrška u čemu?? Zašto on tebi ne bude podrška u tome da središ svoj brak i život? Jer tvoj brak nije koma, ima se što sačuvati, a da si tip žene koja može voziti paralelku i bezbrižno uživati u tome, to i sama kažeš da nisi.

upravo to sam mu jučer rekla kad me je pitao šta ja želim kakav da on bude prema meni...onda on to protumači na neki svoj uvrnuti način, da ne može se on sad odreći trudne žene i djeteta, a ja mu lijepo kažem ok! mene se odreci, pusti me, e onda ni to ne valja...
da me ne bi krivo shvatili, nikada nisam tražila da ih se odrekne, ali to je njemu najbolji odgovor na sve, ne može sad još i samnom glavu razbijati, mi bi trebali biti jedno drugom "opuštajući faktor" po njegovoj definiciji...

Eh, da, zaboravih reći koju na ovo. Znam više takvih muškaraca, a evo, reći ću ti što mi je rekao jedan čiko koji je pregazio 60-tu, ima uglednu obitelj, brak od više desetljeća, a uvijek je imao lj. Kaže on meni: "Volim ja svoju ženu, ali tko je lud s jednom se ženom seksati do kraja života?" [B]On jednostavno smatra da ima pravo da si uzme što mu život pruža i točka. Nema daljnje rasprave, nema grižnje savjesti, nema analiza.

di ja na takvog naleti? ovo me opeklo za cijeli život...

možda je dobro da se iz svega izvučem na vrijeme, bez većih posljedica i ugroženosti mog braka...

tea_33
02.12.2009., 11:02
Jutro!
najprije isprike za jučerašnji ispad, ali morala sam malo nakupilo se dosta toga ovih dana.
I da.....ispad se odnosio na BM a ne LJ....ljubi je super, ljubi je krasan, ljubi je divan, samo ne jebe dok me ne zajebe :rofl:

on je serijski i samnom je zaglavio malo dublje...iako je u početku izgledalo da se radi samo o seksualnoj vezi, nekako smo ipak otišli dalje...
i znam da je zaljubljen u mene, ali evo stvari su se zakomplicirale, i naprosto ne vidim smisla u nastavku te veze...normalno da je on to osjetio i vidim da će se pobunit, ali pitam se zar mi ima išta reći što bi pomoglo?

lj i ja smo juče imali upravo ovu temu, još uvijek se pronalazimo i tapkamo u mjestu dok ne krenu razvodi.
ali eto tema je bila da se on iznenadio kako je uvijek, ali uvijek gledao na ženama vanjsko. morale su biti po nečemu njemu napete da bi ih "potrošio" ali nikada nije gledao što ostavlja iza sebe. nikada nije pokušao pronaći nešto sto bi ga zadovoljilo i na tom intelektualnom nivou.
i sad, nakon više od dvije godine on je iznenađen razvojem situacije između nas, nešto sto nije trazio, nešto čemu se nije nadao i sad ne zna što ustvari želi, prepustiti se pa kud otišlo ili se boriti i ostvariti nekakav zajednički zivot. kuzim ga da je uplašen. s druge strane, na ne vršim pritisak, ne forsiram....u biti čak i suprotno. toliko sam sretna što počinjem taj novi život SAMA da ni ne pomišljam na nešto zajedničko.

eto, moj osvrt na serijske........ima nade i za njih :rofl::mig:

on vara jer je taj tip, on će uvijek imati ljubavnicu. .

ovo mi se čini točnim, voli osvajanje, zavođenje, sex, potvrdu da je privlačan zenama, podizanje ega.....ali mi nikako ne ide ova rečenica s tim
zapravo će mu najveća tlaka biti što će sad morati tražiti slijedeću lj.
jer serijski uzivaju u tom, serijski su oni iskonski lovci kojima je bitniji lov od lovine.....

Nisu dobri temelji. .
za vezu sigurno nisu, za sex........mmmm......nema boljih od serijskih ako naletiš na pravog :cerek:

to ljubavnik ne smije ni pomisliti, od njega "trpiti" tako nešto....hmmmm....odjebala bih ja to po kratkom postupku, pa makar i policijom....
ni m si to ne smije dozvoliti više, eto zbog tog sam pucala juče jer sam OPET :rolleyes: dozivjela da mi daje epitete koje on misli da su prikladni i to pred djecom tak da i njih upozna s "novom" mamom.....
ako budete čitali negdje u crnoj kronici zena odrezala suprugu kurac na panju to sam vam ja.....a onda me branite i budite mi svjedoci da ne prođem kao Ana Magaš, ili mozda ipak da, mozda tamo s čuvarom isprobam FFM kad ovako nikako nać' drugu F.....:lol:

neš ti filozofa i u poštapalicama.........znaš da su zene uvijek spremne na žrtvu.......sto bi ubila nekog idiota i zbog njega završila u zatvoru? nije li lakše i pozrtvovnije ubit sebe?

Lord Byron
02.12.2009., 11:15
sto bi ubila nekog idiota i zbog njega završila u zatvoru? nije li lakše i pozrtvovnije ubit sebe?

Valjda ti je jasno da nisam mislio na doslovno ubijanje? :confused:

Veky
02.12.2009., 11:21
Samo da vas sve pozdravim i obavijestim da vas pažljivo čitam. Malo mi se grči prst iznad gumba za kartone no to će valjda proći.

tea_33
02.12.2009., 11:28

dok boldanog bude bit će i braka, kad jedno krene samo u onim zivotnim odlukama gdje je potrebno dvoje, krenut će i problemi.

samo jedno pitanje-gdje ti čitaš da netko radi krivo?

ajd budi pametna, najprije voli sebe, vjeruj sebi i shvati ih kao naše dobre igračke,

sorry ali davno sam prerasla igračke, zelim muškarca koji će stajati uz mene a ne da ga vučem za sobom kao plišanog medu :rolleyes:

Jadnice i jadnici još uvijek jašu...kako vam se da siročići, trošite energiju negdje drugdje biti će te puno puno korisniji.

ti misis da si ovdje puno korisniji?

bode jer je nesiguran u sebe i trazi potvrde, to nema veze s njegovom ženom i njihovim odnosima.

tea_33
02.12.2009., 11:30
Valjda ti je jasno da nisam mislio na doslovno ubijanje? :confused:

a nisi?????

ok, šalim se.....isto tako nije ni ona......ali ja bih mogla.....i to uskoro ako se što ne promjeni

tea_33
02.12.2009., 11:32
Samo da vas sve pozdravim i obavijestim da vas pažljivo čitam. Malo mi se grči prst iznad gumba za kartone no to će valjda proći.

objasni molim te zašto????? :confused:

ovih dana se i ne piše ili tek poneki post........o čemu ti :ne zna:

ti bi nas sve zatvorio da si čitao prvih 200 stranica a ne kartonirao :rofl:

Eleonore
02.12.2009., 11:41
da ne može se on sad odreći trudne žene i djeteta, a ja mu lijepo kažem ok! mene se odreci, pusti me, e onda ni to ne valja...

Svašta! Pa ni ja nisam shvatila da si ti ikad tražila da se on odrekne žene i djeteta, ti se jednostavno više ne osjećaš ugodno u toj vezi, a onda nema više smisla ni da ostaješ u njoj.

ne može sad još i samnom glavu razbijati, mi bi trebali biti jedno drugom "opuštajući faktor" po njegovoj definiciji...

Je li on tebi još uvijek opuštajući faktor ili...?

možda je dobro da se iz svega izvučem na vrijeme, bez većih posljedica i ugroženosti mog braka...

Tako je :top:

jer serijski uzivaju u tom, serijski su oni iskonski lovci kojima je bitniji lov od lovine.....

Draga, ni serijski ne voli biti ostavljen :mig:, ON je taj koji ostavlja kad ga zaintrigira slijedeća.

jednostavno ja
02.12.2009., 11:43
[QUOTE=tea_33;23821668]

sorry ali davno sam prerasla igračke, zelim muškarca koji će stajati uz mene a ne da ga vučem za sobom kao plišanog medu :rolleyes

Nikad nitko nije tako savrseno opisao moj bivsi brak. Upravo zbog ovog se brakovi raspadaju.

_stella_
02.12.2009., 11:54
Jutro!
lj i ja smo juče imali upravo ovu temu, još uvijek se pronalazimo i tapkamo u mjestu dok ne krenu razvodi.
ali eto tema je bila da se on iznenadio kako je uvijek, ali uvijek gledao na ženama vanjsko. morale su biti po nečemu njemu napete da bi ih "potrošio" ali nikada nije gledao što ostavlja iza sebe. nikada nije pokušao pronaći nešto sto bi ga zadovoljilo i na tom intelektualnom nivou.
i sad, nakon više od dvije godine on je iznenađen razvojem situacije između nas, nešto sto nije trazio, nešto čemu se nije nadao i sad ne zna što ustvari želi, prepustiti se pa kud otišlo ili se boriti i ostvariti nekakav zajednički zivot. kuzim ga da je uplašen. s druge strane, na ne vršim pritisak, ne forsiram....u biti čak i suprotno. toliko sam sretna što počinjem taj novi život SAMA da ni ne pomišljam na nešto zajedničko.

za vezu sigurno nisu, za sex........mmmm......nema boljih od serijskih ako naletiš na pravog :cerek:

da, mislim da se i on iznenadio intezitetom našeg odnosa, ali nisu nam tako jako narušeni odnosi u brakovima da bi tražili izlaz, ovo je trebala biti avanturica, a ispalo je drukčije i sad su pale maske, i mene je to sve skupa dosta zaplašilo, otud sad moja promjena i želja za bijegom od svega...ja se bojim ostati u tom polovičnom odnosu...bojim se veće štete...

pa doista na sex nemam ni jednog prigovora, savršenstvo bez mane, oboje imamo dosta samopouzdanja u tom smislu, i izvrsno smo se prepoznali...

_stella_
02.12.2009., 12:02
Je li on tebi još uvijek opuštajući faktor ili...?

pa i ne baš, kad se sjetim lijepih trenutaka, naravno da mi pofali i da promislim kako bi bilo dobro još koji put malo "hladit koku" :D...
ali, iskreno, hladi me s tom svojom pričom u kojoj uvijek ima nekih sudbonosnih elemenata, ma fak i to! sve se vrti oko njega, i njegovog života, ma zaboli me...
malo sam ogorčena, jer danas sažimam polako sve skupa pa imam lagane navale bijesa (a i pms je još tu)...
nismo se čuli, a ni ne mislim ga zvat, na tu temu više nemam šta reći...
znam da ima rupa u mojoj priči, ali ne mogu tu sad sve doslovno prenijeti...

bluemood
02.12.2009., 12:06
dok boldanog bude bit će i braka, kad jedno krene samo u onim zivotnim odlukama gdje je potrebno dvoje, krenut će i problemi
ili kad je natjerano da krene....

[/QUOTE]sorry ali davno sam prerasla igračke, zelim muškarca koji će stajati uz mene a ne da ga vučem za sobom kao plišanog medu :rolleyes:.[/QUOTE]
i ja, i ja.....dvoje djece već imam.....čini mi se da je i treće na vidiku....trebala bi napraviti čistku u redovima...

[/QUOTE]bode jer je nesiguran u sebe i trazi potvrde, to nema veze s njegovom ženom i njihovim odnosima.[/QUOTE]
naravno i želi da se cijeli svijet vrti oko njega...i da je on cetar i Ž i Lj svemira...

Svašta! Pa ni ja nisam shvatila da si ti ikad tražila da se on odrekne žene i djeteta, ti se jednostavno više ne osjećaš ugodno u toj vezi, a onda nema više smisla ni da ostaješ u njoj.
Draga, ni serijski ne voli biti ostavljen :mig:, ON je taj koji ostavlja kad ga zaintrigira slijedeća.to milslim i ja a kad ima ono jebeno nešto što te tjera da i dalje ulaziš u to...a kako li se zove?

[ikad nitko nije tako savrseno opisao moj bivsi brak. Upravo zbog ovog se brakovi raspadaju.
i moj je na pragu raspadanja zbog tog

Veky
02.12.2009., 12:20
objasni molim te zašto????? :confused:

ovih dana se i ne piše ili tek poneki post........o čemu ti :ne zna:

ti bi nas sve zatvorio da si čitao prvih 200 stranica a ne kartonirao :rofl:

Ja sam pomislio da ćete se obradovati što bar jedan moderator prati ovaj i "protivnički" topic od samog početka i zauzdava vas s vremena na vrijeme da se ne pokoljete. :ne zna:

Da nisam čitao, odavno bi bilo zatvoreno. Kartone nerado dajem, no kazna ima svoju svrhu i razlog. Vidim da opet imate provokatora i klonova koje bi trebalo očistiti. A ni moj osobni stav o preljubu nema veze s moderiranjem.

tea_33
02.12.2009., 12:27
Draga, ni serijski ne voli biti ostavljen :mig:, ON je taj koji ostavlja kad ga zaintrigira slijedeća.

samo sam se osvrnula na izjavu: zapravo će mu najveća tlaka biti što će sad morati tražiti slijedeću lj.
neće morati.......on će to trebati i neće mu biti teško....

a da ne voli bit ostavljen to si upravu, jer ego je u padu :flop: a ljubavnica je bila da ga podigne.....

tea_33
02.12.2009., 12:40
ili kad je natjerano da krene....

upravo, hvala na ispravku, ponekad je i tako

sorry ali davno sam prerasla igračke, zelim muškarca koji će stajati uz mene a ne da ga vučem za sobom kao plišanog medu :rolleyes:.[/QUOTE]
i ja, i ja.....dvoje djece već imam.....čini mi se da je i treće na vidiku....trebala bi napraviti čistku u redovima...[/QUOTE]

upsssssss............HALLOOOOOOO.......o kakvom trećem ti pričaš? :nono:

to milslim i ja a kad ima ono jebeno nešto što te tjera da i dalje ulaziš u to...a kako li se zove?

samodestrukcija :mig:

Ja sam pomislio da ćete se obradovati što bar jedan moderator prati ovaj i "protivnički" topic od samog početka i zauzdava vas s vremena na vrijeme da se ne pokoljete. :ne zna:.

oprosti ako je bilo napadački, više iznenađeno čemu sad upadi kad je mir. osim sto sam ja pucala juče iz svih dozvoljenih sredstava :D

Da nisam čitao, odavno bi bilo zatvoreno. Kartone nerado dajem, no kazna ima svoju svrhu i razlog. Vidim da opet imate provokatora i klonova koje bi trebalo očistiti. A ni moj osobni stav o preljubu nema veze s moderiranjem.

krivo me razumi, ne mislim na pristranost već kud ti iz bunara kad vatre nema

bluemood
02.12.2009., 12:45
i ja, i ja.....dvoje djece već imam.....čini mi se da je i treće na vidiku....trebala bi napraviti čistku u redovima
puj, puj, puj, mislila sam na ljubija jer se i on u zadnje vrijeme ponaša ko raznaženo derište.....ma znaš da smo ti ja i M naj prijice :mig:

Eleonore
02.12.2009., 12:49
Ja sam pomislio da ćete se obradovati što bar jedan moderator prati ovaj i "protivnički" topic od samog početka i zauzdava vas s vremena na vrijeme da se ne pokoljete. :ne zna:

Ne mogu pričati u tuđe ime, ali evo, ja susjede s topica uopće ne doživljavam kao protivnice, čitam ih, a neminovno kad dugo nekoga čitaš, stekneš malo šire mišljenje o čovjeku, a ne samo vezano uz jednu temu (kao što je u ovom slučaju preljub). Neke su mi simpa kao osobe i iako bismo se možda pokačile na ovoj ili onoj temi, da se sretnemo u RL i da se upoznamo neznajući jedna za drugu da smo prevarena/preljubnica, možda bi bile super prijateljice.

bluemood
02.12.2009., 13:02
Ne mogu pričati u tuđe ime, ali evo, ja susjede s topica uopće ne doživljavam kao protivnice, čitam ih, a neminovno kad dugo nekoga čitaš, stekneš malo šire mišljenje o čovjeku, a ne samo vezano uz jednu temu (kao što je u ovom slučaju preljub). Neke su mi simpa kao osobe i iako bismo se možda pokačile na ovoj ili onoj temi, da se sretnemo u RL i da se upoznamo neznajući jedna za drugu da smo prevarena/preljubnica, možda bi bile super prijateljice.
potpisujem.....sekice nikako da ti se javim danas :grli:

agenda
02.12.2009., 13:48

Kako se uopce postaviti?

Stani hrabro i hladne glave ispred njega. Ne pokazuj da se bojis. Ne prijeti ti njemu. Ne zovi ga i ne pitaj ga nista. Kad te nazove,pricaj koliko mozes normalnim tonom,kao sa susjedom.Priupitaj ga usput jeli on svjesan sta bi sve mogao prouzrokovati takvim stavom.Jeli svjesan da bih mozda on mogao proci gore nego ti?
Broj ne mjenjaj,tek tada bi on mogao posegnuti i pozvati te na kucni,a to ti nije bas dobra opcija.
Shvati,da se on sad nema kome zaliti i kukati,nego tebi. Tebi se zali o tebi !
Podnesi to,ako nisi odlucila da sve izidje u javnost.
Ja osobno ne vjerujem da ce on napraviti to sto govori. Ne dogadja se to bas tako cesto. Cuva on svoju guzicu,no sikiriki. To sto prijeti,proizlazi iz njegove sebicnosti,a rekla bih i razocarenja sto se nesto cemu se on nadao dugi niz godina,rasprsilo.
Pusti nek se ispuse,nek kaze sta ga volja,ti to slusaj a ne primaj k srcu. Sve sto cujes od njega o sebi,samo u svojoj glavi okreni kao da on o sebi prica :mig:
Kad zavrsi sa tom svojom uvrijedljivo-prijetecom pricom,ja bih ga samo onako kroz zajebanciju upitala: Jesi ti to sad o sebi govorio ? Ahaa, nisi !Sorry, ucinilo mi se kao da o sebi pricas.